Een succesvolle toekomst als IBM MANAGED SERVICE PROVIDER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een succesvolle toekomst als IBM MANAGED SERVICE PROVIDER"

Transcriptie

1 Een succesvolle toekomst als IBM MANAGED SERVICE PROVIDER

2 Managed Services, een groeimarkt De IT-wereld verandert. Slagvaardig innoveren in veranderende IT-bedrijfsomgevingen brengt uitdagingen met zich mee. Trends en nieuwe technologieën als Cloud Computing, virtualisatie, mobiliteit en sociale bedrijfsnetwerken bepalen de vraag en uitvoering. IT-investeringen zijn niet meer het unieke domein van de CIO of IT-manager. De Line-of Business -managers (marketing, HR) verwachten dat IT ten dienste staat van hun uitdagingen. Om de kosten te drukken en efficiënter te werken, wordt er steeds vaker extern gezocht naar fullservice toepasbare oplossingen. Eén van de meest boeiende kansen in de markt van vandaag is daarom voor partijen die met Managed Services voorzien in deze behoefte. Het snelgroeiende Managed of Cloud Service Provider (MSP/ CSP)-segment biedt één van de meest aantrekkelijke kansen in de huidige en toekomstige ICT-sector. Marges zijn hoger en er is een vaste onderstroom van inkomsten. Daarbij krijgt u als leverancier en cruciale technologiepartner een sterkere binding met uw klanten. Of u nou net start als MSP/CSP of reeds een gevestigde zakelijke dienstverlening heeft; concurreren in een overvolle markt vereist meer tijd, vaardigheden en middelen dan ooit tevoren. Gelukkig staat u hierin niet alleen.

3 Samenwerken met IBM en Azlan Als MSP wilt u kunnen vertrouwen op een technologiepartner die mogelijkheden en programma s biedt voor ieder type provider. IBM en Azlan zijn zulke partners. Beide bedrijven hebben een lange traditie in het bijstaan van bedrijven bij het uitbouwen of wijzigen van hun businessmodel. En die ervaring geldt ook voor het ondersteunen van resellers die hun klanten Managed Services in een pay per use-model willen aanbieden. IBM zorgt voor de juiste hardware, software en expertise voor uw klanten. Azlan kan u helpen bij de productontwikkelingen van uw diensten en bij uw campagnes. Door samen te werken met IBM en Azlan bedient u als Managed of Cloud Service Provider op doeltreffende en succesvolle wijze uw klanten met: Applicatieservices, zoals CRM, security, collaboration en business analytics. IT-services, zoals security, back-up & recovery en desktop management. Infrastructuurservices, zoals netwerk, storage, server, database middleware en applicatieontwikkeling. IBM en Azlan hebben voor MSP s/csp s of relaties die MSP-partner willen worden een aantrekkelijk programma samengesteld. Een programma dat u ondersteuning kan bieden bij het realiseren van uw ideeën over waar u naartoe wilt met uw bedrijf. Honderden MSP s zijn reeds een partnership met IBM en Azlan aangegaan om hoogwaardige oplossingen voor het mkb te kunnen bieden. Word ook MSP-partner. Het kan heel goed één van de beste zakelijke beslissingen zijn die u ooit heeft gemaakt. IBM en Azlan zijn aanvullend aan uw business Technical Support Offerings Optimize Financials Partnership MSP/CSP SaaS PaaS laas Business Development IBM en Azlan zijn aanvullend aan uw business Branding Demand Gen Portfolio Business Models

4 MSP-bouwblokken Om veilige en betrouwbare Cloud-gebaseerde oplossingen te kunnen bouwen, kunnen MSP s zich tot IBM en Azlan wenden. Samen bieden IBM en Azlan uiteenlopende oplossingen, producten en diensten, waarop MSP s hun diensten bouwen. IaaS-MSP s bieden uitstekende diensten gebaseerd op bijvoorbeeld Tivoli-managementtools, servers, opslag- en endpoint-managementtools voor mobiele toepassingen. PaaS-providers maken gebruik van oplossingen zoals Cognos, SPSS en Rational-ontwikkeltools. SaaS-leveranciers kunnen werken met IBM-partners die bouwen op een IBM-infrastructuur of de IBM SmartCloud Enterprise. Kortom, als MSP kunt op deze wijze een breder services-portfolio én een groeimodel voor uw klanten aanbieden. Zeker wanneer u dit in samenwerking met IBM en Azlan doet.

5 IBM s rol in de MSP-wereld IBM, s werelds grootste IT- en consultancybedrijf, is overtuigd van de noodzaak voor innovatie. Het bedrijf speelt al jarenlang in op de groei van de MSP-markt met een compleet productenaanbod, sales- en technische ondersteuning, marketing en business development en de mogelijkheid om het IBM-merk in de markt te gebruiken. IBM begrijpt namelijk de uitdagingen waarmee MSP s worden geconfronteerd en de specifieke IT-eisen die MSP s hebben, zoals: Multi-tenancy Herbruikbaarheid Flexibiliteit Bedrijfskritische applicaties Schaalbaarheid Economische gronden IBM PartnerWorld IBM PartnerWorld is het uitgebreide, wereldwijde programma van IBM voor gezamenlijke marketinginspanningen en ondersteuning van IBM Business Partners. Aansluiten bij IBM Partner World is aantrekkelijk voor álle MSP s, of uw focus nu ligt op IaaS-, PaaS- of SaaS-diensten. Het partnerschap is een win-winsituatie voor alle deelnemers. Het programma is ontworpen om zakelijke partners te helpen bij het stimuleren van de vraag, businessgroei en het verbeteren van de winstmarges. Maar ook om beter te kunnen voldoen aan de eisen van de klant voor innovatieve, end-to-end oplossingen en te dienen als vertrouwde, strategische partner. Kortom: de best denkbare ondersteuning voor huidige én toekomstige resellers en system integrators. Hiermee is PartnerWorld dé informatiebron over strategie, producten, marketing en beschikbare programma s voor consultants, integrators, ISV s, resellers en dealers. Met het PartnerWorld-programma maakt IBM de relatie tussen partners en leverancier aantrekkelijker en eenvoudiger dan ooit.

6 Voordelen van het MSPpartnerschap met IBM en Azlan Een partnerschap met Azlan en IBM biedt tal van voordelen met inbegrip van services, uiteenlopende programma s, educatie, funding en financiering. U kunt gebruikmaken van trainingen om uw vaardigheden te verbeteren en uw leveringscapaciteit te versterken. Daarnaast kunt u een beroep doen op co-marketingprogramma s om uw bedrijfsgroei te stimuleren. Bovendien krijgen partners toegang tot het partnerecosysteem en tal van andere support- opties. Met uw behoeften in gedachten heeft IBM een volledig initiatief ontworpen voor MSP s, met inbegrip van: Groeipaden Marketingprogramma s Incentives en promoties Aanbiedingen Sales- en technische ondersteuning Community

7 Ondersteuning in marketing en sales Azlan en IBM bieden u wereldwijd marketingondersteuning voor het genereren van vraag, waarbij de naamsbekendheid van IBM in uw voordeel werkt. U kunt gebruikmaken van marktgegevens om interessante segmenten te ontplooien. Of van IBM Market Insights om toegang te krijgen tot rapporten over onderwerpen als klantkoopgedrag, trends in de branche, concurrentiepositie en toonaangevende technologieën en oplossingen. IBM en Azlan bieden MSP s/csp s oplossingen voor het bouwen van een compleet marketingplan en voorzien in educatiesessies die MSP s inzicht bieden in hoe Social Media effectief ingezet kan worden ter bevordering van de bedrijfsgroei en klantinzicht. Digital Content is beschikbaar en kan door MSP s gebruik worden voor eigen campagnes. Daarnaast levert de toegang tot IBM Analytics mogelijkheden om nieuwe klanten te identificeren en extra kansen bij bestaande klanten vast te leggen. U heeft toegang tot Business Partner-logo s, een goed gevulde beeldbank en kunt snel co-branded campagnes opzetten. Door gebruik te maken van marketingfunding kunt u aantrekkelijke marketingacties opzetten, zonder dat dit uw gehele marketingbudget opslokt. IBM heeft strategische partnerships met marketingbureaus die samen met u een bedrijfs- en/of marketingplan kunnen opbouwen. U kunt ook uw bedrijfsnaam en oplossingen toevoegen aan IBM s database van Business Partner Solutions, zodat klanten en andere zakelijke partners u eenvoudig kunnen vinden bij hun zoektocht naar geschikte dienstverleners. En door gebruik te maken van het IBM Customer Reference-programma kunt u de succesverhalen van uw klanten en uw rol in de ondersteuning hierbij promoten.

8 Groei met hulp van IBM Global Business Services IBM Global Business Services heeft een portfolio aan Cloud-applicatieontwikkelservices opgebouwd met als kern de IBM Cloud Reference Architecture, een krachtige asset vol ervaringen, best practices en richtlijnen. De Reference Architecture richt zich op alle belangrijke aspecten van uw technische oplossing: van het ontwerp van Cloud-applicatieservices tot de infrastructuur, integratie en beveiliging. Samen met de vele andere IBM-tools, -assets en -accelerators voor applicatieontwikkeling draagt de Cloud Reference Architecture bij aan een optimale ontwikkeling en een kortere time-to-market. Te denken valt aan bijvoorbeeld IBM PureFlex-, IBM SmartCloud- en IBM Storwize-oplossingen. Alle oplossingen bieden een volledig assortiment aan hardware, software en diensten waarbij wordt voorzien in: Verbeter uw winstgevendheid IBM biedt diverse incentives, promoties en flexibele voorwaarden (Pay as you Grow, applicatiespecifieke licenties). Ook kunnen hiervoor in aanmerking komende MSP s rekenen op financieringsdiensten als IBM Financing Advantage, Flexible Financing en de Sale and Leaseback -service van IBM Global Financing. Verbeter uw winstgevendheid door: Unieke financiering en stimulansen; Software Group white label-prijsstelling; Global Technology Services white label- en groothandelprijzen; Twaalf maanden, nul-procent financiering aan alle nieuwe krediet-gekwalificeerde MSP s; Inkoopprogramma voor MSP s; Pay as you Grow-programma voor servers en storage. Infrastructuuroptimalisatie en een verbeterde ROI; Creëren van nieuwe diensten waarmee inkomstenstromen worden bevorderd; Een versnelde time-to-market; Ondersteuning voor open standaarden en architecturen; Bewezen betrouwbaarheid, beschikbaarheid en schaalbare; oplossingen om succesvol SLA-doelstellingen te bereiken.

9 Technische ondersteuning en educatie Azlan biedt naast een uitgebreid portfolio ook technische ondersteuning. Zowel in de vorm van technologie-educatie als trainingen. IBM beloont investering in educatie en biedt meerdere interessante programma s die MSP s kunnen volgen: Virtual Knowledge Center IBM vindt (virtuele) kennisdeling bijzonder belangrijk. Hiertoe heeft IBM een speciaal Virtual Knowledge Center opgebouwd voor MSP s. Participanten kunnen deelnemen aan online discussieforums, workshops volgen, video s en podcasts beluisteren en gebruikmaken van technische hulpmiddelen en marketingmaterialen. IBM-producttraining Diverse trainingen ter ondersteuning van uw business op het gebied van IBM s uitgebreide productportfolio. PartnerWorld University Geniet van gratis, online zelfstudie waarmee u uw verkoop- en technische vaardigheden op kunt bouwen. Meer dan duizend weblectures die het volledige gamma van IBM s producten en diensten omspannen. Behaal uw certificering Toon klanten dat u de vaardigheden in huis heeft om aan hun behoeften te voldoen door met hulp van IBM en Azlan de juiste certificeringen te behalen. IBM-evenementen Upgrade uw vaardigheden, test nieuwe technologie, netwerk met deskundigen en klanten. Global Centers of Excellence Dankzij toegang tot IBM s wereldwijde Centers of Excellence kunnen MSP s hands-on technische expertise verkrijgen en skills opbouwen op het gebied van technologieën als IBM SmartCloud, PureSystems, storage, security en collaboration. MSP s krijgen zo toegang tot IBM s uitgebreide technische expertise waardoor ze innovatieve Cloud-diensten en -oplossingen kunnen creëren en de industriespecifieke behoeften van de klant aan kunnen pakken. >>

10 IBM Innovation Centers MSP s hebben daarnaast toegang tot veertig IBM Innovation Centers in 33 landen voor gezamenlijke klantopdrachten. Ook heeft IBM een virtueel briefingcentrum dat een continu forum biedt voor MSP s om ideeën en kennis uit te wisselen over de uitdagingen waarmee klanten vandaag de dag worden geconfronteerd. Sales plays en sales kits IBM stelt sales plays en sales kits beschikbaar met gedetailleerde informatie over aanbiedingen, producten en diensten. Er zijn tevens sales kits beschikbaar voor Managed IT, Hosted Services en Cloud services. Deze sales kits maken het u makkelijker om op basis van het IBM-aanbod uw eigen diensten op te bouwen. De toegevoegde waarde van Azlan Azlan Nederland, een divisie van Tech Data, is de grootste value-added distributeur van A-merkproducten en diensten voor het ICT-dealerkanaal in Nederland. Azlan richt zich vanuit haar excellentie in logistiek, hoogwaardige productkennis en expertise volledig op het succes van haar business partners en hun huidige en potentiële afnemers. Bij Azlan wordt het plezier van zakendoen gecombineerd met kennisdeling en portfoliovernieuwing. Want wie servicegericht werken belangrijk vindt, houdt ook de marktontwikkelingen bij. En omdat bij Azlan de persoonlijke benadering een must is, geldt dit ook voor het streven naar een maximale ontwikkeling van medewerkers. Hiermee biedt Azlan een toegevoegde waarde en dat maakt Azlan tot de professionele en betrouwbare spin in het web in de ICT-markt. Alle commerciële en technische expertise is gebundeld in gespecialiseerde, leveranciergeoriënteerde vendorteams. Hierbij zijn alle disciplines als sales, pre-sales consultants, programma- en productmanagers vertegenwoordigd. Doordat deze vendorgroepen zoals de Azlan IBM-groep zijn afgestemd op type leverancier en behoefte, zijn klanten verzekerd van een proactieve ondersteuning bij onder meer verkoop van producten en services, marketingactiviteiten, opleiding en training, assemblage, logistiek, pre- en after-sales. Zelf succesvol zijn is één ding, andere organisaties helpen succesvol te zijn is een uitdaging die Azlan graag aangaat. Voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

11 Azlan helpt partners bij het MSP-overgangsproces Azlan helpt u graag bij de overgang naar het MSP-schap. Wij kunnen u adviseren bij: De transformatie van uw business naar een MSP-model; Het samenstellen van uw Cloud-propositie; Het samenstellen van een rendabel Managed Services-portfolio; Het bepalen van de juiste training voor uw medewerkers; Het in contact brengen met ISV s om unieke diensten te bundelen; Het opstellen van SLA s.

12 IBM Managed Service Provider worden? De voordelen van het Managed Service Providerschap zijn duidelijk. De volgende stap is om u aan te melden als partner. Of wilt u wellicht meer informatie? In beide gevallen kunt u contact opnemen met Azlan via Voor meer informatie: en Azlan Tolnasingel PV Bodegraven I E ibm@azlan.nl

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

VMware. www.globalknowledge.nl/vmware. Trainingen en Certificeringen. Cloud Data Center Virtualization End User Computing Networking

VMware. www.globalknowledge.nl/vmware. Trainingen en Certificeringen. Cloud Data Center Virtualization End User Computing Networking VMware Trainingen en Certificeringen Haal het maximale uit VMware met de trainingen en certificeringen van Global Knowledge! Cloud Data Center Virtualization End User Computing Networking www.globalknowledge.nl/vmware

Nadere informatie

Cloud Computing. -- bespiegelingen op de cloud -- MKB Rotterdam, 10 november 2015. Opvallend betrokken, ongewoon goed

Cloud Computing. -- bespiegelingen op de cloud -- MKB Rotterdam, 10 november 2015. Opvallend betrokken, ongewoon goed Cloud Computing -- bespiegelingen op de cloud -- MKB Rotterdam, 10 november 2015 Opvallend betrokken, ongewoon goed Agenda Inleiding Mijn achtergrond Over Innvolve Cloud Computing Overwegingen Afsluiting

Nadere informatie

Portfolio Manager Hosted Desktop

Portfolio Manager Hosted Desktop Portfolio Manager Hosted Desktop Over IS Group IS (internedservices) Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT en Cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

Hoe laat IT en business- alignment jouw organisatie accelereren?

Hoe laat IT en business- alignment jouw organisatie accelereren? Hoe breek je de muur af tussen business en IT? blog Hoe laat IT en business- alignment jouw organisatie accelereren? De 2x4 grootste uitdagingen door Edwin Roetgering, PreSales / Business-consultant bij

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 Veelgestelde vragen van Partners www.novell.com WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 W a t i s d e I n t e l l i g e n t W o r k l o a d M a n a g e m e n t m a r k t? De Intelligent Workload

Nadere informatie

BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD. Ron Vermeulen Enterprise Consultant

BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD. Ron Vermeulen Enterprise Consultant BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD Ron Vermeulen Enterprise Consultant BRAIN FORCE Europe Europese Professional Services Provider Consultancy, Projects & Solutions, Staffing Belangrijkste Partnerships

Nadere informatie

Microsoft CSP via TD Cloud

Microsoft CSP via TD Cloud Microsoft CSP via TD Cloud Bundel uw cloudoplossingen! microsoft@techdata.nl / +31 (0)88 1334 240. 1 Waarom naar de Cloud? Waar uw personeel tien jaar geleden nog van 9 tot 5 op uw kantoor werkte, klinkt

Nadere informatie

Asset 1 van 17. Mobile Application Management en security. Gepubliceerd op 18 april 2015

Asset 1 van 17. Mobile Application Management en security. Gepubliceerd op 18 april 2015 Asset 1 van 17 Mobile Application Management en security Gepubliceerd op 18 april 2015 Veel organisaties hebben de afgelopen jaren hun eigen mobiele enterprise apps ontwikkeld. De data hierin is potentieel

Nadere informatie

Visie op co-sourcing

Visie op co-sourcing Visie op co-sourcing Ed Holtzer Manager Managed Services Meerdere functies bij diverse IT- en adviesorganisaties. O.a. sales manager, (business) consultant, projectleider en programmamanager in profit

Nadere informatie

Welkom bij Interconnect. Maartje van Alem Marketing Manager

Welkom bij Interconnect. Maartje van Alem Marketing Manager Welkom bij Interconnect Maartje van Alem Marketing Manager Agenda Introductie Interconnect Outsourcing is niet meer weg te denken in de datacenterwereld Wat zijn de laatste marktontwikkelingen? Technologische

Nadere informatie

Score Ram Mobile Data BV

Score Ram Mobile Data BV Score Ram Mobile Data BV Visie Missie Strategie Doelen: financieel Doelen: organisatieontwikkeling Doelen: marktbenadering Doelen: producten en dienst-ontwikkeling Rendementsverbetering Versterken en uitbouwen

Nadere informatie

Het nieuwe partnerprogramma van Symantec

Het nieuwe partnerprogramma van Symantec Het nieuwe partnerprogramma van Symantec Symantec heeft onlangs haar nieuwe partnerprogramma geïntroduceerd. Dit programma is compleet vernieuwd op basis van een simpele filosofie: partners die meerwaarde

Nadere informatie

Professional Services

Professional Services Professional Services Winning deals together with Alcadis Professional Services Experience Center Het Experience Center biedt Alcadis alle faciliteiten om partners te informeren over Wi-Fi, IP-connectiviteit

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services CLOUD CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie.

Nadere informatie

ComPromise Cross Info Event 7 november 2013

ComPromise Cross Info Event 7 november 2013 ComPromise Cross Info Event 7 november 2013 Kees Woortmeijer en Maurice de Wit Grip op ICT ICT de klok rond Passie voor ICT ICT met een glimlach Kennis van ICT Inhoud ComPromise Strategie en ontwikkelingen

Nadere informatie

Zakelijke dienstverlening in de cloud

Zakelijke dienstverlening in de cloud Zakelijke dienstverlening in de cloud Werken in de cloud, veilig en betrouwbaar ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Agenda Introductie Parentix Dienstverlening Samenwerking met Computerplan

Nadere informatie

DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet

DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet Ronald.geuze@nl.ibm.com, Ronald.vanteeffelen@nl.ibm.com Consolidatie en Virtualisatie van Intel en UNIX platformen de praktijk 18/03/2009 DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet 2009 IBM

Nadere informatie

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag Managed Services Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie. Cloud computing vormt het fundament van elk

Nadere informatie

hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen

hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen Exclusieve partnership Cloudleverancier NaviSite is als onderdeel van mediaconglomeraat Time Warner Cable één van de grootste wereldwijde providers van enterprise class

Nadere informatie

Partneren met een Cloud broker

Partneren met een Cloud broker Partneren met een Cloud broker Vijf redenen om als reseller te partneren met een Cloud broker Introductie Cloud broker, een term die je tegenwoordig vaak voorbij hoort komen. Maar wat is dat nu precies?

Nadere informatie

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business

Partnerprogramma SDC Group. Uw partner in business Partnerprogramma Group Uw partner in business In een tijd waarin de markt volop in beweging is en uw klanten optimale service en kwaliteit verlangen, wilt u een partner die met u meedenkt. Die werkt aan

Nadere informatie

Whitepaper. Cloudarchitectuur Meer grip op cloud computing door inzet referentiearchitectuur. Auteur: Klaas Heek, Solutions Architect

Whitepaper. Cloudarchitectuur Meer grip op cloud computing door inzet referentiearchitectuur. Auteur: Klaas Heek, Solutions Architect Whitepaper Cloudarchitectuur Meer grip op cloud computing door inzet referentiearchitectuur Auteur: Klaas Heek, Solutions Architect Inhoudsopgave Inleiding 3 1 De hype overstijgen 3 2 De referentiearchitectuur

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

Ingram Micro Flexible Services

Ingram Micro Flexible Services Ingram Micro Flexible Services De aanvragen die u vandaag als reseller krijgt, zijn anders dan die van enkele jaren geleden. Uw klanten zijn niet langer uitsluitend op zoek naar producten, maar hebben

Nadere informatie

Rapport Onderzoek Visie en ambitie van ICT professionals. In opdracht van:

Rapport Onderzoek Visie en ambitie van ICT professionals. In opdracht van: Rapport Onderzoek Visie en ambitie van ICT professionals In opdracht van: IDG Nederland Arianna Ardia Sr Marktonderzoeker/ Marketing & Sales analist Mei 2011 1 Inhoudsopgave 1. Samenvatting p. 2 2. Opzet

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt de markt 1 het IT-landschap is aan het veranderen De risico's en uitdagingen van computerservices in meerdere omgevingen moeten

Nadere informatie

Van Virtualisatie naar Cloud Computing De roadmap voor de toekomst?

Van Virtualisatie naar Cloud Computing De roadmap voor de toekomst? Van Virtualisatie naar Cloud Computing De roadmap voor de toekomst? Louis Joosse Principal Consultant Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud van of voortvloeiende uit dit document

Nadere informatie

Data en Applicatie Migratie naar de Cloud

Data en Applicatie Migratie naar de Cloud Data en Applicatie Migratie naar de Cloud Iris Pinkster Professional Testing 1 Agenda - Introductie - De Cloud een introductie - Keuze van geschikte applicaties - Migratie strategieën - Test strategieën

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

Typo3 Usergroep bijeenkomst Skillsontwikkeling in Typo3 community. - Luuk Roovers - www.vicus.nl info@vicus.nl

Typo3 Usergroep bijeenkomst Skillsontwikkeling in Typo3 community. - Luuk Roovers - www.vicus.nl info@vicus.nl Typo3 Usergroep bijeenkomst Skillsontwikkeling in Typo3 community - Luuk Roovers - www.vicus.nl info@vicus.nl Agenda Even voorstellen Vicus ebusiness Solutions Geluiden uit de markt Belangrijke verschillen

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

IaaS by Proact. datasheet. Uitdaging. Oplossing. U profiteert van: Van IT-afdelingen wordt steeds meer verwacht. Zij moeten e nerzijds de b

IaaS by Proact. datasheet. Uitdaging. Oplossing. U profiteert van: Van IT-afdelingen wordt steeds meer verwacht. Zij moeten e nerzijds de b datasheet Uitdaging Als CIO of IT-manager balanceert u dagelijks t ussen de eisen en w ensen van de business en het efficiënt en effectief omgaan met de b eschikbare financiële middelen. Hoe kunt u s neller

Nadere informatie

Microsoft; applicaties; ontwikkelaar; developer; apps; cloud; app; azure; cloud computing; DevOps; microsoft azure

Microsoft; applicaties; ontwikkelaar; developer; apps; cloud; app; azure; cloud computing; DevOps; microsoft azure Asset 1 van 7 Over het bouwen van cloudoplossingen Gepubliceerd op 24 february 2015 Praktische handleiding voor ontwikkelaars die aan de slag willen met het maken van applicaties voor de cloud. Zij vinden

Nadere informatie

Mamut Partner Programma

Mamut Partner Programma Mamut Partner Programma Het Partnerprogramma van Mamut is opgedeeld in diversie categorieën. Voor u als partner betekent dit dat u een samenwerkingsovereenkomst kunt aangaan die past bij uw behoeften en

Nadere informatie

Topmanagement en IT Ontwikkelingen en trends voor 2008. in samenwerking met

Topmanagement en IT Ontwikkelingen en trends voor 2008. in samenwerking met Topmanagement en IT Ontwikkelingen en trends voor 2008 in samenwerking met Invloed op de IT-organisatie Welk van onderstaande ontwikkelingen zullen in de komende twee jaar grote invloed hebben op uw IT-organisatie?

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk?

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? 01000111101001110111001100110110011001 Hoeveelheid 10x Toename van de hoeveelheid data elke vijf jaar Big Data Snelheid 4.3 Aantal verbonden apparaten

Nadere informatie

Stageopdracht. Online marketingstrategie en -content. Bright Cubes B.V. High Tech Campus AE Eindhoven. Bright Cubes B.V. 1

Stageopdracht. Online marketingstrategie en -content. Bright Cubes B.V. High Tech Campus AE Eindhoven. Bright Cubes B.V. 1 Stageopdracht Online marketingstrategie en -content Bright Cubes B.V. High Tech Campus 32 5656 AE Eindhoven Bright Cubes B.V. 1 Beste student, Zijn jouw ideeën eigenwijs en bepaal jij zelf je kaders? Wil

Nadere informatie

ICT als aanjager van de onderwijstransformatie

ICT als aanjager van de onderwijstransformatie ICT als aanjager van de onderwijstransformatie ICT als aanjager van de onderwijstransformatie Technologische innovatie biedt het onderwijs talloze mogelijkheden. Maar als we die mogelijkheden echt willen

Nadere informatie

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud The Cloud Agenda Wat is de cloud? Ontwikkelingen en trends in de markt Bedrijfsstrategie Voordelen en vraagtekens Werken in de cloud: Hoe? Veiligheid & privacy Toepasbaarheid in breder verband Demo Borrel

Nadere informatie

van Nederlandse CIO s ziet steeds meer onzekerheid

van Nederlandse CIO s ziet steeds meer onzekerheid 62,8% van Nederlandse CIO s ziet steeds meer onzekerheid Het antwoord op deze onzekerheid zijn flexibelere technologieplatformen en efficiënt omgaan met ingekrompen budgetten Opzetten van flexibele technologieplatformen

Nadere informatie

SaaS en cloud computing: in de mist of in de wolken? Karin Zwiggelaar, partner 20 september 2010

SaaS en cloud computing: in de mist of in de wolken? Karin Zwiggelaar, partner 20 september 2010 SaaS en cloud computing: in de mist of in de wolken? Karin Zwiggelaar, partner 20 september 2010 We staan aan de vooravond van de volgende Internetrevolutie De klassieke werkwijze van organisaties zal

Nadere informatie

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Canon Essential Business Builder Program Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Essential Business Builder Program Introductie Het runnen van een drukkerij is een uitdaging. De activiteiten

Nadere informatie

Cloud & Licenties. Welkom bij BSA The Live Sessions De Live Session start binnen enkele minuten. Dank voor uw geduld.

Cloud & Licenties. Welkom bij BSA The Live Sessions De Live Session start binnen enkele minuten. Dank voor uw geduld. Cloud & Licenties Welkom bij BSA The Live Sessions De Live Session start binnen enkele minuten. Dank voor uw geduld. TIP: controleer of uw geluid aanstaat en uw browserinstellingen toestaan dat u beeld

Nadere informatie

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 30196-08/05 Scholten Awater / Reclamebureau DplusM BV Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 E: info@sa.nl

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

VMware TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN. Data Center Virtualization Cloud Management & Automation Network Virtualization Desktop & Mobility

VMware TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN. Data Center Virtualization Cloud Management & Automation Network Virtualization Desktop & Mobility VMware TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN w w w. g l o b a l k n o w l e d g e. n l / v m w a r e Data Center Cloud Management & Network VMware kennis opdoen en vastleggen in het tijdperk van de mobiele cloud

Nadere informatie

Werkplek anno 2013. De werkplek; maak jij de juiste keuze?

Werkplek anno 2013. De werkplek; maak jij de juiste keuze? Werkplek anno 2013 Welkom Agenda Bas van Dijk & Peter Klix (EIC) Pauze HP Converged infrastructuur Johan Benning Presales consultant HP Diner Wie is wie Bas van Dijk Infrastructuurarchitect Specialisatie

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

Met behoud naar de cloud maar hoe en met wie?

Met behoud naar de cloud maar hoe en met wie? Asset 1 van 6 Met behoud naar de cloud maar hoe en met wie? Gepubliceerd op 1 juni 2015 We moeten naar of iets met de cloud. Wie heeft ondertussen niet zelf dit gevoel dan wel het verzoek gekregen van

Nadere informatie

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN Inleiding CRM Resultants biedt aan haar klanten de keuze om Microsoft Dynamics CRM in huis te installeren, of om de

Nadere informatie

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Veel bedrijven maken of overwegen een transitie naar de

Nadere informatie

Visie & Strategie. Aad van Schetsen. Vice President & General Manager Uniface Delft, 18 November 2009

Visie & Strategie. Aad van Schetsen. Vice President & General Manager Uniface Delft, 18 November 2009 Visie & Strategie Aad van Schetsen Vice President & General Manager Uniface Delft, 18 November 2009 Agenda Visie Strategie Technologie Kennis Marketing Organisatie Uniface in de Crisis Investeringen worden

Nadere informatie

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED POWERED BY Recent onderzoek toont

Nadere informatie

Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening

Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening Whitepaper Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening Hoe voorkomt u downtime? Hoe vermindert u de impact als het toch optreedt? Hoe bent u zo snel mogelijk weer online? INHOUD» Technische mogelijkheden»

Nadere informatie

Agenda 26-4-2009. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie.

Agenda 26-4-2009. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie. John Lieberwerth Agenda Even voorstellen Cloud Computing De tien Plagen Gebruikersorganisatie en ICT

Nadere informatie

Geeft richting in de wereld

Geeft richting in de wereld Geeft richting in de wereld werled van IT I T- m a k e l a a r IT-makelaar Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Werkplek Data center Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility

Nadere informatie

De toekomst van bereikbaarheid

De toekomst van bereikbaarheid De toekomst van bereikbaarheid www.detron.nl De toekomst van bereikbaarheid De wereld verandert. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Mensen werken steeds vaker samen in virtuele omgevingen

Nadere informatie

Toolboxtraining: opzetten en onderhouden van een distributeur netwerk

Toolboxtraining: opzetten en onderhouden van een distributeur netwerk Toolboxtraining: opzetten en onderhouden van een distributeur netwerk Channel Management Business to Distributor Management Leer hoe u het netwerk van directe en indirecte verkoops- en distributiekanalen

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services CLOUD MIGRATIE Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform

Nadere informatie

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service:

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: Betrouwbaardere ICT, minder zorgen! Maak kennis met Multrix Wilt u op maat gesneden ICT-diensten die volledig aan de wensen en behoeften van uw organisatie

Nadere informatie

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet De kracht van eenvoud en efficiëntie Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet Inhoud Zet u uw huidige storage resources wel optimaal in? 03 Beter management van storage en data 04 Data

Nadere informatie

HP Hyper-ConvergedSystem StoreVirtual & EVO: RAIL

HP Hyper-ConvergedSystem StoreVirtual & EVO: RAIL U aangeboden door HP & Intel HP Hyper-ConvergedSystem StoreVirtual & EVO: RAIL Ready... Set... Done! Een gevirtualiseerde datacenter omgeving in 15 min. met de Hyper-Converged systemen van HP Server- en

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide

Ready Finance Tech Guide Ready Finance Tech Guide Verzekeringen KORTING ONTGRENDELD! The future is exciting. Ready? 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen in het kort Hoofdstuk 2 Case: Behulpzame verzekeraars worden marktleiders Hoofdstuk

Nadere informatie

Agenda Next Level in Control. 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility

Agenda Next Level in Control. 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility Agenda Next Level in Control 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility Control Productivity DHS nextbeheer / Office 365 OUR PROFESSIONALS Cloud Monitoring

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

De Digitale Transformatie en de impact op IT. Capgemini Edwin Leinse

De Digitale Transformatie en de impact op IT. Capgemini Edwin Leinse De Digitale Transformatie en de impact op IT Capgemini Edwin Leinse 40+ countries and 120+ nationalities (As of December 31, 2015) North America 16 034 Latin America 9 363 Europe 62 301 Middle-East & Africa

Nadere informatie

VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE

VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE KIES BEWUST: 50 VRAGEN VOOR JE LEVERANCIER VAN CRM RECRUITMENT SOFTWARE Bij de keuze van een nieuw CRM recruitmentsysteem, ga je niet over één nacht ijs. Je wilt er immers zeker van zijn dat je de juiste

Nadere informatie

Factsheet SECURITY DESIGN Managed Services

Factsheet SECURITY DESIGN Managed Services Factsheet SECURITY DESIGN Managed Services SECURITY DESIGN Managed Services We ontwerpen solide security-maatregelen voor de bouw en het gebruik van digitale platformen. Met onze Security Management diensten

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services

Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services CLOUD MANAGEMENT Managed Services Met Cloud Management beheren we uw cloud-omgeving en ontzorgen we u 24x7. De ontwikkelingen binnen cloud computing volgen elkaar

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

Dynamic infrastructure. Expertvisie: In vijf stappen naar een dynamische it-infrastructuur

Dynamic infrastructure. Expertvisie: In vijf stappen naar een dynamische it-infrastructuur Expertvisie: In vijf stappen naar een dynamische it-infrastructuur Expertvisie: In vijf stappen naar een dynamische it-infrastructuur We behandelen in dit document de 5 stappen naar een dynamische it-infrastructuur:

Nadere informatie

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD BIG DATA & ANALYTICS BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD FLEXIBEL EN SCHAALBAAR BEHEER VAN ENORME HOEVEELHEDEN INFORMATIE IN GROTE ORGANISATIES EFFICIËNT EN SCHAALBAAR OMGAAN MET INFORMATIE-EXPLOSIE De hoeveelheid

Nadere informatie

Cloud werkplek anno 2014. Cloud werkplek anno 2014

Cloud werkplek anno 2014. Cloud werkplek anno 2014 Introductie Peter Klix Infrastructuurarchitect Specialisatie networking en desktop concepts Peter.klix@eic.nl Cloud desktop Introductie Desktop concepten door de jaren Infrastructuur Cloud concepten Focus

Nadere informatie

OKI Partner Programma. Samen meer business genereren?

OKI Partner Programma. Samen meer business genereren? OKI Partner Programma Samen meer business genereren? OKI Partner Programma Persoonlijke samenwerking Scherp oog voor duurzaamheid Betrouwbare printoplossingen Maximaal resultaat uit persoonlijke samenwerking

Nadere informatie

De toekomst van bereikbaarheid

De toekomst van bereikbaarheid WHITEPAPER TELECOM SOLUTIONS De toekomst van bereikbaarheid WWW.DETRON.NL De toekomst van bereikbaarheid De wereld verandert. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Mensen werken steeds vaker

Nadere informatie

5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT

5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT 5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT Na enkele jaren ervaring met de cloud, realiseren zowel gebruikers als leveranciers zich dat enkele van de vaakst gehoorde mythes over cloud computing eenvoudigweg... niet waar

Nadere informatie

Ontwikkelvoorstel stappenplan

Ontwikkelvoorstel stappenplan Ontwikkelvoorstel stappenplan Over DTT DTT opereert op het snijvlak van creativiteit en techniek, een bijzondere en specialistische combinatie. Daarom treden wij naar voren als expert en adviseur. Als

Nadere informatie

Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie

Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie (Meewerkstage / Afstudeerstage) Bright Cubes B.V. 1 Bright Cubes B.V. High Tech Campus 32 5656 AE Eindhoven Beste student, Zijn jouw ideeën eigenwijs

Nadere informatie

Beleggerspresentatie. Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting

Beleggerspresentatie. Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting Beleggerspresentatie Introductie Geschiedenis Producten Klanten Markt Afsluiting Introductie? Wie zijn wij? Bestuurders André van Rijn Richard Reeskamp Management Team Tomas Straathof Manager Operations

Nadere informatie

Kansrijke E-business toepassingen

Kansrijke E-business toepassingen Kansrijke E-business toepassingen 2001-03 / WhitePaper E-business kan op verschillende manieren toegepast worden. In deze whitepaper wordt een kort overzicht gegeven van de verschillende soorten E-business

Nadere informatie

Markt. IT Infrastructuren voor het kleinzakelijke segment April 2010. Agenda. IT infrastructuren voor het kleinzakelijke segment

Markt. IT Infrastructuren voor het kleinzakelijke segment April 2010. Agenda. IT infrastructuren voor het kleinzakelijke segment April 2010 IT infrastructuren voor het kleinzakelijke segment Frank Spuls v-fspuls@microsoft.com 30 maart 2010 Agenda Markt kleinzakelijke klanten Klantkeuze Daarom SBS 2008 Samen sterker Migratie Licenties

Nadere informatie

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services MICROSITE BEHEER Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing

Nadere informatie

DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN. INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN RONDOM EXACT SOFTWARE UIT DE CLOUD Alex Struik, Parentix

DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN. INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN RONDOM EXACT SOFTWARE UIT DE CLOUD Alex Struik, Parentix DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN RONDOM EXACT SOFTWARE UIT DE CLOUD Alex Struik, Parentix Agenda Introductie Parentix Innovaties / ontwikkelingen CRM Companion

Nadere informatie

Hoe helpt u uw klanten met Microsoft Azure?

Hoe helpt u uw klanten met Microsoft Azure? POWER Hoe helpt u uw klanten met Microsoft Azure? Overtuig uzelf en uw klanten van een veelzijdige, veilige cloudomgeving U bent als Microsoft Cloud Solution Provider vertrouwd met Microsoft-producten

Nadere informatie

Van ruwe data naar bruikbare informatie. Sales Insight van itradenetwork

Van ruwe data naar bruikbare informatie. Sales Insight van itradenetwork Van ruwe data naar bruikbare informatie. Sales Insight van itradenetwork Inzicht, kansen, groei Ziet u het niet meer? Het is kenmerkend voor de horeca-, hospitality- en voedingssector dat producenten en

Nadere informatie

REFERENCE CASE PZ GLM: VIRTUALISATIE ADMINISTRATIEF NETWERK

REFERENCE CASE PZ GLM: VIRTUALISATIE ADMINISTRATIEF NETWERK REFERENCE CASE PZ GLM: VIRTUALISATIE ADMINISTRATIEF NETWERK 10 Mei 2016 AGENDA LoB ICT Solutions: Wie zijn wij en wat doen wij? Behoeften van PZ GLM Oplossing voor de behoeften Voorgestelde oplossing Voordelen

Nadere informatie

Inhoud. Back-up 3. Beschikbaarheid 4. ExtraVar ontzorgt met unieke cloud diensten 5. ExtraVar en de cloud 7. ExtraVar - Cloud Diensten

Inhoud. Back-up 3. Beschikbaarheid 4. ExtraVar ontzorgt met unieke cloud diensten 5. ExtraVar en de cloud 7. ExtraVar - Cloud Diensten Cloud Diensten Inhoud Back-up 3 Beschikbaarheid 4 ExtraVar ontzorgt met unieke cloud diensten 5 ExtraVar en de cloud 7 2 Back-up Meer en meer dringt het besef door bij bedrijven dat data een van de belangrijkste

Nadere informatie