De toekomst van bereikbaarheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De toekomst van bereikbaarheid"

Transcriptie

1 De toekomst van bereikbaarheid

2 De toekomst van bereikbaarheid De wereld verandert. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Mensen werken steeds vaker samen in virtuele omgevingen en wereldwijde netwerken. Dat brengt waardevolle kansen met zich mee maar ook strategische uitdagingen. Als uw continuïteit afhangt van uw communicatie, hoe goed moeten uw communicatie dan zijn? Hoe kunt u optimale bereikbaarheid garanderen? Dat zijn de vraagstukken die steeds meer grote organisaties delen met de experts van Detron Telecom Enterprise. Tekenend voor Detron We beschouwen het als onze missie om u te voorzien van professionele bereikbaarheidsoplossingen. Oplossingen die in uw behoefte voorzien en u helpen efficiënt te werken en de kosten te beheersen. Dat tekent ons. Klaar voor de toekomst Bereikbaarheid. Daar draait het om. De wijze waarop u dat vorm geeft, zal veranderen. Telefonie blijft. Maar de bereikbaarheid van de toekomst vraagt om een andere invulling. Om integratie van spraak en data, vast en mobiel. Tegelijkertijd wint security aan belang. Benut samen met Detron Telecom Enterprise deze ontwikkeling en zorg dat u klaar bent voor de toekomst.

3 De strategie van een leider Bij Detron Telecom Enterprise zijn we ambitieus. We willen samen met onze partners Aastra, Mitel en Microsoft u de beste bereikbaarheidsoplossingen bieden. Dat is de samenvatting van onze strategie. Samen! Samenwerking met onze partners is daarin cruciaal. Gezamenlijk kunnen we u begeleiden naar de nieuwe generatie werkplekken. Aastra, Mitel en Microsoft bieden proven technology. Wij brengen 20 jaar ervaring en een schat aan branchekennis mee inclusief vele business cases. In deze strategie kunnen we alleen slagen met professionele en betrokken medewerkers, die alleen met het beste genoegen nemen. We zijn dan ook trots op ons team. Zullen we samen met u vooruit kijken? Detron Telecom Enterprise in cijfers Aantal medewerkers 70 Omzet Ebitda 11% Nr 1 partner Mitel NL 2013 Nr 1 partner Aastra NL 2013 ISO9001 gecertificeerd

4 Een strategische partner voor grote organisaties Een kennismaking met Detron Telecom Enterprise, is een kennismaking met de toekomst. Samen met u gaan we op weg naar de werkplek van Een werkplek die de wereld dichtbij brengt, dankzij concepten als Het Nieuwe Werken, Unified Communications, integratie van vast en mobiel, videoconferencing en de verbinding met medewerkers op flexibele locaties. We richten ons dat is de kern op zakelijke telefonie voor organisaties met meer dan 250 medewerkers. Organisaties in de profit-, overheids- en zorgsector. Het uitgangspunt U herkent in ons niet alleen de visionair die u helpt de strategische richting te bepalen. Wij zijn ook een pragmatische dienstverlener, die de daad bij het woord voegt. We adviseren, ontwerpen, onderhouden, beheren én optimaliseren. Met managed oplossingen (volledig als dienst of uit de cloud) bewijzen we onze toegevoegde waarde als partner. Niet de stand van de techniek is daarbij ons uitgangspunt, maar de behoefte van u, uw medewerkers, klanten en relaties.

5 Geïnspireerd Een kennismaking met Detron Telecom Enterprise is tegelijk een terugblik op jaren van telecom ervaring. Ruim twee decennia laten wij ons inspireren door opdrachtgevers als u. En omgekeerd. Dat heeft ons ervaring en inzichten opgeleverd die we graag met u delen. Hier staan we voor Vijf waarden bepalen onze werkwijze bij Detron Telecom Enterprise. Het zijn vijf beloften voor u en gedragsregels voor ons. Als u ons langer kent dan vandaag, herkent u ons hierin. 1. Afspraak is afspraak 2 Dichtbij dankzij regionale aanwezigheid 3 Betrokken medewerkers met een glimlach 4 Vandaag beslissen, morgen werken 5 Passie voor ICT & telecom Commitment Flexibility Fun Action Passion

6 Detron ICT & Telecom staat erachter Continuïteit van uw bereikbaarheid is voor u een randvoorwaarde. En begrijpelijk. Die continuïteit kunnen wij garanderen. Dat doen we als full-service dienstverlener door complete oplossingen te bieden, van advies tot en met beheer. Onze eigen datacenters in Nederland bewijzen daarbij hun waarde.

7 Verschillende business units, één groep Ook als dienstverlener kunnen we u continuïteit beloven. We maken namelijk onderdeel uit van de Detron ICT & Telecom Groep (www.detron.nl). Detron Telecom Enterprise is één van de business units die tot deze groep behoren. Elke business unit heeft zijn specialisme. Daar waar nodig, vormen we een eenheid, goed voor een totaaloplossing.

8 Thuis in uw markt Als strategische partner volgen we de ontwikkelingen in uw sector op de voet en hebben we veel branchekennis opgebouwd. Al is uw organisaties volledig uniek, we doorzien uw behoeften met de blik van een branchekenner. We hebben veel ervaring binnen de centrale overheid, gemeenten, woningcorporaties en de zorgsector. Centrale overheid Bereikbaarheid is voor de centrale overheid niet zomaar een service, maar een must. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Continuïteit en security krijgen hier andere dimensies. Niet voor niets werden we betrokken bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie om de bereikbaarheid voor terroristenbestrijding te garanderen. Het Ministerie van Financiën hielpen we bereikbaar te zijn voor douanekwesties. En mede dankzij ons zijn na Prinsjesdag 300 ambtenaren bereikbaar voor het beantwoorden van vragen. Gemeenten Als gemeente wilt u uw inwoners uw klanten optimaal van dienst zijn. Uw uitdaging is een dubbele: enerzijds optimalisering van de dienstverlening, anderzijds beheersing van de kosten. Daarnaast staat u

9 voor de uitdaging om vaker en intensiever met andere gemeenten samen te werken. Dat vraagt om integraties op ICT-gebied. Het is ons niet vreemd: wij voorzagen in opdracht van het RID Utrecht zes gemeenten en een sociale dienst van telefonie uit de cloud. Woningcorporaties De ontwikkelingen in de woningcorporatiesector volgen elkaar snel op. U staat voor uitdagingen die variëren van duurzaam ondernemen tot aanzienlijk besparen. Tegelijk wilt u uw klantenservice optimaliseren en bereikbaar zijn. U zou niet de eerste woningcorporatie zij die samen met ons deze doelstelling realiseert. Zorgsector Bereikbaarheid is voor zorgverleners een voorwaarde. Wat is daarvoor nodig? Zijn uw zorgverleners uitgerust met een DECT-telefoon, een pieper voor het verpleegkundige oproepsysteem, een pieper voor het medische oproepsysteem én een mobiele telefoon? Samen met Detron Telecom Enterprise kunt u de communicatie optimaliseren door integratie. We hebben ideeën genoeg, van Voice-over-IP tot en met een private GSM-netwerk met alarmering.

10 Altijd dichtbij u U krijgt de beste oplossing als wij uw organisatie goed kennen. Daar zijn we van overtuigd. Daarom verdiepen we ons graag in uw bedrijfsvoering, ambities en uitdagingen. Technische vraagstukken staan nooit op zichzelf. Juist door ze de strategische context van uw organisatie te plaatsen, openen we nieuwe en vaak onverwachte wegen. Wederzijds betrokken Zo nauw als we in het voortraject met u samenwerken, zo nauw werken we ook samen tijdens de realisatie. We houden u zorgvuldig op de hoogte van de projectvoortgang en betrekken u bij uiteenlopende keuzes. Omdat u binnen Detron Telecom Enterprise altijd één aanspreekpunt hebt, blijft de interactie overzichtelijk. Dat is kenmerkend voor ónze bereikbaarheid

11 Jaarlijks klantonderzoek Wat vindt u eigenlijk van onze dienstverlening? Die vraag boeit ons. Daarom voeren we elk jaar een klantonderzoek uit. U kunt hierbij online uw feedback geven. Zo stelt u ons in staat onze dienstverlening te verbeteren.

12 Dire OT mana Organogram Finance Marketing Sales Accountmanagement Pre sales Productmanagement

13 ctie Inkoop & Logistiek HRM Verkoop binnendienst gement Operations Project Service management Planning

14 De toekomst is begonnen Trends en feiten In 2020 zijn ruim 30 miljard apparaten via minimaal 200 miljard afwisselende verbindingen met elkaar verbonden zijn. > Het totale IP-verkeer zal tussen nu en 2016 jaarlijks met 29 procent groeien. > Volgens voorspellingen van zal de waarde van de wereldwijde Unified Communications markt in 2016 zo n 1,7 miljard Euro bedragen. > In 2015 is 80 procent van alle verkochte mobiele telefoons een smartphone. De verkoop van tablets is dan even groot als van notebooks. > In 2015 bepaalt u als IT-manager of bedrijfsdirecteur niet meer welk mobiel apparaat uw klanten, werknemers of studenten op uw netwerk gaan gebruiken, dat bepalen zij vooral zelf. > De Personal Cloud vervangt de PC als opslagplaats van persoonlijke data, toegang tot services en profielen en persoonlijke instellingen.

15 > Er ontstaat een Personal Cloud waarbij gebruikers hun gegevens vaker in de cloud opslaan. Daar willen ze met hun smartphone, tablet of notebook altijd bij kunnen. Dat leidt binnen organisaties tot een vraag naar Mobile Device Management (mdm). > Business analytics in bedrijfsprocessen wordt real-time, waarbij analyses zoals simulatie en voorspellingen met een druk op de knop worden aangeleverd. > De ICT-markt gaat richting nauw geïntegreerde systemen dat moet leiden tot lagere kosten, betere security en eenvoudiger beheer. Zo worden er meer appliances in gebruik genomen die hardware, software en diensten combineren. > Er wordt voorspeld dat in miljoen mensen voor desktop videoconferencing zullen betalen. > Tweederde van de werknemers gebruikt inmiddels twee of meer apparaten voor zakelijke doeleinden.

16 Contactgegevens Detron Telecom Enterprise BV T E Traverse 1, 3905 NL Veenendaal Postbus 721, 3900 AS Veenendaal KVK

De toekomst van bereikbaarheid

De toekomst van bereikbaarheid WHITEPAPER TELECOM SOLUTIONS De toekomst van bereikbaarheid WWW.DETRON.NL De toekomst van bereikbaarheid De wereld verandert. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Mensen werken steeds vaker

Nadere informatie

VOICE OVER. Klaar voor morgen OT2010. Alles in huis. Save the date! Bellen. flexibel. 11 september 2012. Mitel maakt overheidscommunicatie

VOICE OVER. Klaar voor morgen OT2010. Alles in huis. Save the date! Bellen. flexibel. 11 september 2012. Mitel maakt overheidscommunicatie VOICE OVER MAGAZINE VOOR DE OVERHEID I NR. 1 september 2012 Klaar voor morgen Mitel maakt overheidscommunicatie flexibel OT2010 een nieuwe start Alles in huis voor uw IT & Telecom Save the date! 11 september

Nadere informatie

VOICE over. Unified Communications. de nieuwe generatie? Iemand in de ogen kijken OT2010. praat tóch anders. Projectaanpak.

VOICE over. Unified Communications. de nieuwe generatie? Iemand in de ogen kijken OT2010. praat tóch anders. Projectaanpak. VOICE over MAGAZINE VOOR DE OVERHEID I NR. 2 december 2012 Unified Communications in vogelvlucht Is uw organisatie klaar voor de nieuwe generatie? Iemand in de ogen kijken praat tóch anders OT2010 Projectaanpak

Nadere informatie

Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie

Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie In het begin van een nieuw jaar wordt vaak aandacht besteed aan ontwikkelingen en trends die hun stempel gaan drukken op 2014.

Nadere informatie

Speciale editie Portfolio Active Professionals

Speciale editie Portfolio Active Professionals M A G A Z I N E Speciale editie Portfolio Active Professionals AFVAL & MILIEU DETACHERING ICT CRM PERFORMANCE MANAGEMENT TEST CONSULTANCY V o o r w o o r d Active Professionals is sinds de oprichting in

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Cloud communicatie EDITIE NR. 1 Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Zeker, zorgeloos en optimaal bereikbaar Investeren in een nieuwe telefooncentrale of telefonie afnemen

Nadere informatie

ZORG OVERHEID FINANCE

ZORG OVERHEID FINANCE ZORG OVERHEID FINANCE 1 Total Specific Solutions is het enige bedrijf in Europa dat specifieke software maakt voor meerdere specifieke markten. Door meer markten onder één vlag te bedienen vindt een optimale

Nadere informatie

Bekijk onze eerstvolgende Business Eventdagen op BTCTELECONSULT.NL/BUSINESSEVENT. Met vriendelijke groet,

Bekijk onze eerstvolgende Business Eventdagen op BTCTELECONSULT.NL/BUSINESSEVENT. Met vriendelijke groet, TELECOM TABLOID RENDEMENT IN DE LIFT herfst 2013 / winter 2014 >> Thema: Rendement in de lift >> Hosted IP Telefonie op maat... pag. 2 >> Special: bewaar-stappenplan... pag. 3 t/m 6 Slimmer werken, communiceren

Nadere informatie

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl Exact voor CRM Meer dan verkoop. exactsoftware.nl 2 Slechte data kost amerikaanse bedrijven $600 miljard per jaar De hele wereld is online. Tablet en smartphones worden net zo vaak zakelijk gebruikt als

Nadere informatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Inhoudsopgave Tijd om het beter te doen! 3 1. Optimale bereikbaarheid 5 2. Beter samenwerken 7 3. Veiligheid 9 4. Kosten & beheersbaarheid

Nadere informatie

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model.

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. Whitepaper Collaboration for Business Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. T +31 418 57 07 00, F +31 418 57 07 50 1. Introductie Steeds meer organisaties komen

Nadere informatie

VOICE over. Mobiel tenzij. Mobieltje van de zaak. mobiel werken. Alle mogelijkheden van mobiel werken op een rij. Wat betekent. voor u?

VOICE over. Mobiel tenzij. Mobieltje van de zaak. mobiel werken. Alle mogelijkheden van mobiel werken op een rij. Wat betekent. voor u? VOICE over MAGAZINE VOOR DE OVERHEID I NR. 3 april 2013 Mobiel tenzij Wat betekent mobiel werken voor u? Mobieltje van de zaak of liever uw eigen smartphone Alle mogelijkheden van mobiel werken op een

Nadere informatie

A L W AY S O N Always On

A L W AY S O N Always On ALWAYS ON Always On Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

#trendingtopics. De werkplek anno nu One size fits nobody. Data gets an attitude Zo blijft u tóch in de lead. De transformatie van de ICTafdeling

#trendingtopics. De werkplek anno nu One size fits nobody. Data gets an attitude Zo blijft u tóch in de lead. De transformatie van de ICTafdeling #trendingtopics Magazine inspire voor klanten van KPN Consulting Oktober 2014 De werkplek anno nu One size fits nobody Data gets an attitude Zo blijft u tóch in de lead De transformatie van de ICTafdeling

Nadere informatie

Een onafhankelijke special van Reflex Uitgeverij Cloud Computing

Een onafhankelijke special van Reflex Uitgeverij Cloud Computing Een onafhankelijke special van Reflex Uitgeverij Cloud Computing Een ontmoeting met de cloud Pagina 4 Trends in IT Pagina 6 Informatie achter slot en grendel Pagina 12 Glasvezel: hogesnelheidslijn voor

Nadere informatie

breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & Diensten

breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & Diensten breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & www.ndix.net Geachte lezer, Bedrijven en instellingen zijn meer en meer afhankelijk van ICT-faciliteiten. Naast een lage prijs speelt de kwaliteit daarvan

Nadere informatie

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress Business Intelligence (BI) ontwikkel een intelligente enterprise Your business technologists. Powering progress Ontwikkel een intelligente enterprise Informatie wordt gegenereerd door elke activiteit,

Nadere informatie

Develop Online Business Results. www.mach3builders.nl

Develop Online Business Results. www.mach3builders.nl Develop Online Business Results www.mach3builders.nl kennis development Mach3Academy technische oplossingen Baanbrekend en snel meebewegen in de steeds veranderende markt partnernetwerk resultaat De digitalisering

Nadere informatie

HOE DE CLOUD HET MKB GAAT VEROVEREN

HOE DE CLOUD HET MKB GAAT VEROVEREN HOE DE CLOUD HET MKB GAAT VEROVEREN NIEUWE KANSEN VOOR SERVICE PROVIDERS Voorwoord De markt voor informatie- en communicatietechnologie (ICT) is volop in ontwikkeling en daarbij valt steeds vaker de term

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

Moderne samenwerkingstechnologieën

Moderne samenwerkingstechnologieën PLANNINGSHANDLEIDING Moderne samenwerkingstechnologieën Hoe u een nieuwe manier van samenwerking mogelijk kunt maken in een veranderende werkomgeving WAAROM U DIT DOCUMENT ZOU MOETEN LEZEN Deze planningshandleiding

Nadere informatie

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten White Paper Op Cloud gebaseerde online werkplekken vanaf iedere locatie op elk apparaat Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten Organisaties zijn op zoek naar meer flexibele en kosteneffectieve

Nadere informatie

Planbureau voor de leefomgeving kiest voor hosting EspritXB

Planbureau voor de leefomgeving kiest voor hosting EspritXB J A A R G A N G 2 N U M M E R 4 L E N T E 2 0 1 0 Planbureau voor de leefomgeving kiest voor hosting EspritXB Verder in dit nummer: Klantcase Bright Future NetCom Roadshow brengt resellers up-to-date VERBONDEN

Nadere informatie

VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN

VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN Het realiseren van bedrijfsambities Discussie finance professionals SPECIALE UITGAVE DOOR VISMA SOFTWARE Thema AMBITIE VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN De controller als business partner 9 vragen en

Nadere informatie

Navision brengt projectbewaking Kropman Installatietechniek op hoger plan

Navision brengt projectbewaking Kropman Installatietechniek op hoger plan Seminar voor Installateurs op 11 oktober a.s. Zie pagina 8 Nieuwsbrief van 4PS - september 2005 Roel Ubels, Controller Kropman Installatietechniek Navision brengt projectbewaking Kropman Installatietechniek

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

Waarom kiezen voor Cloud Computing?

Waarom kiezen voor Cloud Computing? Waarom kiezen voor Cloud Computing? De grootste verandering in de ICT sinds de opkomst van het internet 1 Een White Paper is een document dat uitgebreide, objectieve en relevante informatie biedt over

Nadere informatie