Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt"

Transcriptie

1 Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt

2 de markt 1 het IT-landschap is aan het veranderen De risico's en uitdagingen van computerservices in meerdere omgevingen moeten worden gecontroleerd. Gebruikers moeten over onbelemmerde toegang tot de volledige computerservices beschikken die ze nodig hebben om hun werk goed uit te voeren. Computerservices moeten veilig, in overeenstemming met de voorschriften en uitwisselbaar zijn.

3 de markt 3 ZAKELIJKE UITDAGINGEN 1. Bedrijven moeten in hun IT-infrastructuren de juiste balans tussen flexibiliteit en controle vinden. 2. Bedrijven hebben een veilige, pragmatische benadering tot het beheer van fysieke, virtuele en cloudomgevingen nodig.

4 de markt 5 WORKLOADS: DE MODERNE IT-BOUWSTEEN Geïntegreerde stacks met applicaties, middleware en besturingssystemen die het gebruik van resources optimaliseren, vormen een moderne workload. Applicaties Middleware Besturingssysteem

5 de markt 7 DE INTELLIGENT WORKLOAD MANAGEMENT MARKT De Intelligent Workload Management markt voorziet in de behoefte aan een effectiever computermodel. Dit model stelt organisaties in staat om computerresources op een beleidsgebaseerde en veilige manier en in overeenstemming met de voorschriften in fysieke, virtuele en cloudomgevingen te beheren en te optimaliseren.

6 de markt 9 DE VIER FASEN Ontwikkelen Ontwikkelaars, ISV's en *-as-a-service (*aas) leveranciers hebben platformen en tools nodig om intelligente en uitwisselbare workloads te ontwikkelen waarin identiteits-, beveiligings- en beheerservices zijn geïntegreerd. Beveiligen Beveiliging en compliance zijn belangrijke aandachtspunten voor elk bedrijf. Datacenterbeheerders moeten in staat zijn om de juiste mate van gegevensbeveiliging te garanderen, compliance met overheids- en branchevoorschriften aan te tonen en de toegang tot meerdere fysieke, virtuele en cloudomgevingen te beheren. Beheren Organisaties dienen workloads in en tussen verschillende fysieke, virtuele en cloudomgevingen te beheren en te verplaatsen om ervoor te zorgen dat workloads optimaal presteren en IT-apparatuur zo efficiënt mogelijk wordt benut. Meten Voor effectief beheer is meting een absolute must. Bedrijven hebben tools nodig om de workloadprestaties te meten en beveiligingsevents te controleren om in realtime een identiteitsbewust overzicht van de gehele IT-infrastructuur in alle fysieke, virtuele en cloudomgevingen te genereren.

7 De Novell benadering

8 De Novell benadering 13 hoe wij onze belofte waarmaken Novell beschikt over een gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt. Deze benadering is gebaseerd op ons talent om Identity & Security in alles wat we doen te integreren. Dit noemen we WorkloadIQ. Novell is uitstekend gepositioneerd om met WorkloadIQ als leider op de Intelligent Workload Management markt te fungeren. We zijn de enige leverancier met de juiste combinatie van producten voor identiteitsbeheer, Resource Management en besturingssystemen, en een uitgebreid ecosysteem van Partners, System Integrators en onafhankelijke softwareleveranciers. We kunnen u, onze klanten en Partners, helpen kostenbeheer en efficiëntie te realiseren zonder hierbij de beveiliging, de controle of het beheer in gevaar te brengen. We beschikken over toonaangevende identiteits-, beveiligings- en compliancetechnologieën, en Resource Management tools die in fysieke, virtuele en cloudomgevingen inzetbaar zijn. We hebben de tools om uw gehele computeromgevingen te ontwikkelen, te beveiligen, te beheren en te meten. Ons brede aanbod van WorkloadIQ oplossingen en producten kan u helpen het eindresultaat te realiseren dat u nodig hebt, namelijk een flexibele omgeving waarover u volledige zeggenschap hebt.

9 De Novell benadering 15 WorkloadIQ OPLOSSINGEN Ontwikkelen Enterprise Linux Servers SUSE Appliance programma Beveiligen Identity & Access Management Compliance Management Security Management Beheren Virtualization & Workload Management Endpoint Management Meten Business Service Management

10 De Novell benadering 17 WorkloadIQ PRODUCTEN Ontwikkelen SUSE Linux Enterprise Server SUSE Studio SUSE Linux Enterprise JeOS Novell ZENworks SUSE Appliance Toolkit Novell Workshop nieuw nieuw Beveiligen Novell Identity Manager Novell Access Manager Novell Sentinel Novell Access Governance Suite Novell Privileged User Manager Novell SecureLogin Novell Cloud Security Service Beheren PlateSpin Novell ZENworks nieuw Novell Cloud Manager nieuw Novell Server Manager Novell Definitive Software Library Meten Novell Operations Center Novell Sentinel Novell Sentinel Log Manager nieuw nieuw

11 De Novell benadering 19 WAT ZIJN DE ZAKELIJKE VOORDELEN? Beleidsgebaseerd WorkloadIQ producten en oplossingen begrijpen hun beveiligingsprotocollen en verwerkingsvereisten, waardoor deze zelf kunnen vaststellen of de implementatie in de openbare cloud, in de privécloud of alleen op fysieke systemen moet worden uitgevoerd. Geoptimaliseerd voor topprestaties WorkloadIQ producten en oplossingen weten wanneer zij hun volledige capaciteit hebben benut en zoeken vervolgens naar aanvullende resources om alle pieken aan te kunnen. Identiteitsbewust WorkloadIQ producten en oplossingen zorgen ervoor dat identiteits- en toegangscontroles samen met de workloads tussen verschillende IT-omgevingen kunnen worden verplaatst. Dankzij de geïntegreerde mogelijkheden voor logdatabeheer en compliancerapportage worden events met deze producten en oplossingen bovendien in realtime bijgehouden en beheerd en krijgt u zelfs realtime waarschuwingen. Geïntegreerd WorkloadIQ producten en oplossingen werken met bestaande en nieuwe beheerframeworks en zorgen voor een nauwe integratie tussen Identity, Security & Compliance, Systems & Resource en Service Management.

12 De Novell benadering 21 WAT BETEKENT DIT? Voor de branche Traditionele benaderingen tot IT-servicemanagement zijn niet meer voldoende om aan de behoeften van moderne ondernemingen te voldoen. Middels de Intelligent Workload Management markt en onze aanwezigheid in die markt met WorkloadIQ wordt erkend dat IT-omgevingen veranderen en worden organisaties in staat gesteld om nieuwe en bestaande technologieën beter te benutten om zo de concurrentie voor te kunnen blijven. Voor klanten WorkloadIQ helpt onze klanten om workloads voor fysieke, virtuele en cloudomgevingen op een veilige manier en volgens de voorschriften te ontwikkelen, te beveiligen, te beheren en te meten. Dankzij deze benadering kunnen organisaties succesvoller worden en zich concurrerender opstellen op de huidige markt. Voor Partners Novell en onze Partners zijn uitstekend gepositioneerd om met WorkloadIQ als toonaangevend in de Intelligent Workload Management markt te worden beschouwd, omdat we samen het meest complete aanbod aan producten en services leveren die samen alle lacunes in de markt wegwerken en aan de behoeften van u, onze klanten, voldoen.

13 De Novell benadering 23 WorkloadIQ helpt u om workloads voor fysieke, virtuele en cloudomgevingen op een veilige manier en volgens de voorschriften te ontwikkelen, te beveiligen, te beheren en te meten. Dankzij deze benadering kunt u succesvoller worden en zich concurrerender opstellen op de huidige markt. "Door Xen virtualisatie met SUSE Linux Enterprise Server (een WorkloadIQ product) te combineren, hebben we in plaats van 12 kleinere twee grote fysieke servers kunnen aanschaffen. Hierdoor hebben we alleen al op de initiële aanschafkosten minstens 60% bespaard. We kunnen daarnaast aanzienlijke besparingen op het gebied van elektriciteits- en koelingskosten voor de nieuwe infrastructuur realiseren." Paolo Barna Manager, Operations and Security Systems Sony Italia "Novell Sentinel (een WorkloadIQ product) geeft ons gecentraliseerde beheerteam een uitgebreid en holistisch overzicht van alle beveiligingsevents, zodat we direct op kritieke punten kunnen reageren." Jim Granger Director of Capabilities and Readiness Navy Cyber Defense Operations Command

14 De grondbeginselen van Novell Visie: Making IT Work As One Missie: Kosten verlagen, complexiteit beheren, risico's beperken Strategie: Leider worden op de Intelligent Workload Management markt met WorkloadIQ Ga voor meer informatie over de Intelligent Workload Management markt en WorkloadIQ naar: Klanten en Partners novell.com/iq Medewerkers innerweb.novell.com/company

15 Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Novell Solution Provider of bezoek onze website: Of neem telefonisch contact op met Novell: Novell Benelux Papendorpseweg BJ Utrecht Nederland Tel. +31 (0) Novell, Inc. 404 Wyman Street Waltham, MA USA 2010 Novell, Inc. Alle rechten voorbehouden. Novell, het Novell logo, het N logo, SUSE, ZENworks en PlateSpin zijn gedeponeerde handelsmerken en Access Manager, Sentinel, Studio, WorkloadIQ en WorkloadIQ en Design zijn handelsmerken van Novell, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Alle handelsmerken van derden zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Novell ZENworks Configuration Management in een Microsoft * Windows * -omgeving

Novell ZENworks Configuration Management in een Microsoft * Windows * -omgeving Handleiding SYSTEMS MANAGEMENT Novell ZENworks Configuration Management in een Microsoft * Windows * -omgeving Novell ZENworks Configuration Management in een Microsoft Windows-omgeving Inhoudsopgave:

Nadere informatie

Innoveer en groei in het tijdperk van de mobiele cloud. Op weg naar IT as a Service

Innoveer en groei in het tijdperk van de mobiele cloud. Op weg naar IT as a Service Innoveer en groei in het tijdperk van de mobiele cloud Op weg naar IT as a Service Sneller zakendoen in een mobiele wereld Nieuwe producten en services sneller leveren. Klanten beter leren kennen. Steeds

Nadere informatie

Oplossingen voor middelgrote en kleine bedrijven. IBM express portfolio: Eenvoudig. Betaalbaar. Krachtig. Precies goed.

Oplossingen voor middelgrote en kleine bedrijven. IBM express portfolio: Eenvoudig. Betaalbaar. Krachtig. Precies goed. Oplossingen voor middelgrote en kleine bedrijven IBM express portfolio: Eenvoudig. Betaalbaar. Krachtig. Precies goed. Om niet langer te moeten kiezen uit teveel of net niet genoeg. Sommige middelgrote

Nadere informatie

WORD EEN ECHTE LEIDER IN DE CLOUD

WORD EEN ECHTE LEIDER IN DE CLOUD 2011 EDITIE 15 OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN INSIDE ONE GEEF UW IT-STRATEGIE VLEUGELS Profiteer van de ongekende mogelijkheden van cloud computing WAT HOUDT CLOUD COMPUTING IN? Kostenbesparende, snelle oplossingen

Nadere informatie

Novell Corporate Headquarters > > > Tel: Toll-free: www.novell.com

Novell Corporate Headquarters > > > Tel: Toll-free: www.novell.com > > > De wereld wordt elke dag ingewikkelder. Ondernemers staan onder een ongekende druk die veel verder gaat dan de gebruikelijke onzekerheid waar ze aan gewend zijn. Wat staat de verschillende markten

Nadere informatie

Beveiligingsbeheer optimaliseren met McAfee epolicy Orchestrator

Beveiligingsbeheer optimaliseren met McAfee epolicy Orchestrator Productoverzicht Beveiligingsbeheer optimaliseren met McAfee epolicy Orchestrator Het bewijs wordt geleverd door onderzoek CIO's (Chief Information Officer) bij bedrijven wereldwijd staan tegenwoordig

Nadere informatie

Applicatievirtualisatie: het geheime wapen van CIO s Door Aurélie Chandèze

Applicatievirtualisatie: het geheime wapen van CIO s Door Aurélie Chandèze White paper Endpoint Management Applicatievirtualisatie: het geheime wapen van CIO s Door Aurélie Chandèze Complexe migraties en conflicten tussen applicaties zijn slechts twee van de vele problemen die

Nadere informatie

Voor middelgrote organisaties. Oracle Product Brief Oracle Identity & Access Management Suite

Voor middelgrote organisaties. Oracle Product Brief Oracle Identity & Access Management Suite Voor middelgrote organisaties Oracle Product Brief Suite WAAROM UW ORGANISATIE IDENTITEITSEN TOEGANGSBEHEER NODIG HEEFT Hoewel iedereen het belang kent van gegevensbeveiliging, gebruikt niemand graag beveiligingsapparaten

Nadere informatie

Bedrijfsflexibiliteit en de ware kostenbesparing van cloud computing

Bedrijfsflexibiliteit en de ware kostenbesparing van cloud computing Bedrijfsflexibiliteit en de ware kostenbesparing van cloud computing W H I T E P A P E R V O O R B E D R I J V E N Samenvatting Nieuwe, revolutionaire resultaten van wereldwijde onderzoeken hebben de echte

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

FlexPod TM Datacenter Solution

FlexPod TM Datacenter Solution FlexPod TM Datacenter Solution Inhoud Voorwoord... 3 Imtech ICT Bring it To The Cloud... 4 Imtech ICT diensten... 5 1. Op weg naar de cloud... 6 2. FlexPod: een business case... 8 3. FlexPod per onderdeel...

Nadere informatie

Verandering en complexiteit beheren met Identity & Access Governance

Verandering en complexiteit beheren met Identity & Access Governance WHITE PAPER Verandering en complexiteit beheren met Identity & Access Governance Er is maar één ding constant en dat is verandering. Tegenwoordig is deze uitdrukking sterker van toepassing dan ooit tevoren.

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

Novell Open Enterprise Server 2 vs. Windows * Server. Technical white paper WORKGROUP COLLABORATION. Migratie van NetWare : kosten en voordelen

Novell Open Enterprise Server 2 vs. Windows * Server. Technical white paper WORKGROUP COLLABORATION. Migratie van NetWare : kosten en voordelen Technical white paper WORKGROUP COLLABORATION www.novell.com Novell Open Enterprise Server 2 vs. Windows * Server Migratie van NetWare : kosten en voordelen Novell Open Enterprise Server 2 vs. Windows

Nadere informatie

Whitepaper Hybride Cloud

Whitepaper Hybride Cloud Whitepaper it starts here Whitepaper Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Wat is de cloud?...4 2.1 Typen clouds...4 2.2 Cloud service modellen...5 2.3 Uitdagingen voor de IT-professional...6 2.4 De gewijzigde

Nadere informatie

Dutch Cloud BV. Levert kostenefficiënte cloud-diensten met een hoge beschikbaarheid. Bedrijfsprofiel. IBM Software Tivoli

Dutch Cloud BV. Levert kostenefficiënte cloud-diensten met een hoge beschikbaarheid. Bedrijfsprofiel. IBM Software Tivoli Dutch Cloud BV Levert kostenefficiënte cloud-diensten met een hoge beschikbaarheid Bedrijfsprofiel De behoefte Marges zijn klein in de sterk competitieve Infrastructure as a Service (laas)-sector. De continue

Nadere informatie

Cisco UCS Business Advantage Delivered: Capaciteitsplannen en vernieuwing van het datacenter

Cisco UCS Business Advantage Delivered: Capaciteitsplannen en vernieuwing van het datacenter Cisco UCS Business Advantage Delivered: Capaciteitsplannen en vernieuwing van het datacenter Overzicht oplossing November 2011 Kenmerken Effectiever consolideren Cisco Unified Computing System (Cisco UCS

Nadere informatie

Blades voor groeiende bedrijven. De beste IT-infrastructuur opzetten direct uit de doos

Blades voor groeiende bedrijven. De beste IT-infrastructuur opzetten direct uit de doos Blades voor groeiende bedrijven De beste IT-infrastructuur opzetten direct uit de doos 2 Wat weten s werelds beste IT-organisaties over blades? Waarom stappen bedrijven overal ter wereld momenteel sneller

Nadere informatie

voordelen van HP Converged System HP ConvergedSystem IT-toepassing nieuwe stijl

voordelen van HP Converged System HP ConvergedSystem IT-toepassing nieuwe stijl 4 voordelen van HP Converged System HP ConvergedSystem IT-toepassing nieuwe stijl Welkom bij HP Inhoudsopgave Tijden veranderen. Binnen organisaties krijgt IT een andere functie. Steeds vaker wordt het

Nadere informatie

Optimaliseer uw basisinfrastructuur. Dynamische IT voor Het Nieuwe Werken

Optimaliseer uw basisinfrastructuur. Dynamische IT voor Het Nieuwe Werken 1 Optimaliseer uw basisinfrastructuur Dynamische IT voor Het Nieuwe Werken Executive Summary Doelgroep Deze whitepaper is bestemd voor IT-directeuren, managers en medewerkers die verantwoordelijk zijn

Nadere informatie

CLOUD COMPUTING OVER SLIMMER WERKEN IN DE WOLKEN

CLOUD COMPUTING OVER SLIMMER WERKEN IN DE WOLKEN CLOUD COMPUTING OVER SLIMMER WERKEN IN DE WOLKEN EEN WHITE PAPER INTRODUCTIE ORGANISATIES KUNNEN NIET MEER OM CLOUD COMPUTING HEEN. VOOR VEEL BEDRIJVEN IS HET NIET MEER DE VRAAG ÓF ZE IN DE CLOUD GAAN

Nadere informatie

Datasheet: Gegevensbescherming Symantec Backup Exec 2010 Betrouwbare back-up- en herstelfuncties met het oog op uw groeiende bedrijf

Datasheet: Gegevensbescherming Symantec Backup Exec 2010 Betrouwbare back-up- en herstelfuncties met het oog op uw groeiende bedrijf Betrouwbare back-up- en herstelfuncties met het oog op uw groeiende bedrijf Overzicht biedt toonaangevende bescherming voor back-ups en herstel van server tot desktop. Bescherm op eenvoudige wijze meer

Nadere informatie

Een mobiele organisatie met Citrix XenMobile en Citrix NetScaler

Een mobiele organisatie met Citrix XenMobile en Citrix NetScaler Een mobiele organisatie met Citrix XenMobile en Citrix NetScaler 2 Inleiding Mobiliteit en de consumerization van de IT stellen de IT-afdeling voor grote uitdagingen op het gebied van schaalbaarheid, beveiliging

Nadere informatie

Hoe u cybersecurity binnen uw organisatie de hoogste prioriteit geeft. Cyber Protection & Resilience Solutions van CGI

Hoe u cybersecurity binnen uw organisatie de hoogste prioriteit geeft. Cyber Protection & Resilience Solutions van CGI Hoe u cybersecurity binnen uw organisatie de hoogste prioriteit geeft. Cyber Protection & Resilience Solutions van CGI CGI Cyber Protection & Resilience Solutions Optimale risicobeheersing en bescherming

Nadere informatie

De voordelen van cloudnetwerken

De voordelen van cloudnetwerken whitepaper De voordelen van cloudnetwerken Cloudnetwerken inschakelen om de IT-kosten te verlagen en de IT-productiviteit te verhogen Inleiding Er ligt een voortdurende druk op organisaties in zowel de

Nadere informatie

Whitepaper. De hybrid cloud. Een reis naar de ideale cloud omgeving

Whitepaper. De hybrid cloud. Een reis naar de ideale cloud omgeving Whitepaper De hybrid cloud Een reis naar de ideale cloud omgeving Inhoud 1 2 3 4 5 De reis naar de cloud Private cloud Public cloud Hybrid cloud 4 6 9 11 12 The Dutch Cloud Masters T +31 88 988 96 00,

Nadere informatie

Whitepaper. De hybrid cloud. Een reis naar de ideale cloud omgeving

Whitepaper. De hybrid cloud. Een reis naar de ideale cloud omgeving Whitepaper De hybrid cloud Een reis naar de ideale cloud omgeving Inhoud 1 2 3 4 5 De reis naar de cloud Private cloud Public cloud Hybrid Cloud 4 6 9 11 12 The Dutch Cloud Masters T +31 88 988 96 00,

Nadere informatie

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management Tijd om grenzen te verleggen. Sommige industrieën accepteren bestaande tekortkomingen als onveranderbaar. Maar om echt te kunnen voorzien

Nadere informatie

Beveiliging van de cloud infrastructuur van Microsoft

Beveiliging van de cloud infrastructuur van Microsoft Beveiliging van de cloud infrastructuur van Microsoft In dit technische document maakt u kennis met het OSSC team (Online Services Security and Compliance), een onderdeel van de divisie Global Foundation

Nadere informatie

Bring it Secure. Whitepaper

Bring it Secure. Whitepaper Whitepaper Imtech ICT Communication Solutions, Rivium Boulevard 41 2909 LK Capelle a/d IJssel T +31 88 988 96 00, info.cs@imtech.nl, www.imtech.nl/cs Imtech Vandaag de dag moet security een standaard

Nadere informatie