Oplossingen voor middelgrote en kleine bedrijven. IBM express portfolio: Eenvoudig. Betaalbaar. Krachtig. Precies goed.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oplossingen voor middelgrote en kleine bedrijven. IBM express portfolio: Eenvoudig. Betaalbaar. Krachtig. Precies goed."

Transcriptie

1 Oplossingen voor middelgrote en kleine bedrijven IBM express portfolio: Eenvoudig. Betaalbaar. Krachtig. Precies goed.

2 Om niet langer te moeten kiezen uit teveel of net niet genoeg. Sommige middelgrote en kleine bedrijven associëren de term bedrijfsautomatisering met twee woorden: duur en ingewikkeld. Dat is nu verleden tijd. Dankzij de IBM express portfolio aanbiedingen kunnen bedrijven als het uwe voortaan beschikken over de capaciteit, de prestaties, de beveiliging en de betrouwbaarheid die zij nastreven, betaalbaar en met de mogelijkheden om door te groeien. Software, hardware, printers, middleware, diensten en financiering, alles wat u nodig heeft vindt u in de IBM express portfolio. En elke aanbieding van de express portfolio is voorzien van de benodigde functies en opties die de efficiëntie werking in de praktijk garanderen en die zorgen dat u het systeem gemakkelijk en voordelig aan uw bedrijfsbehoeften kunt aanpassen. Bovendien hebben alle producten en diensten van de IBM express portfolio hetzelfde gemak van: aankoop, installatie, implementatie en betaling. Uw bedrijf, zoals de meeste middelgrote en kleine ondernemingen, is gewend om met een plaatselijke of regionale leverancier te werken. Geen probleem. De IBM express portfolio producten en diensten zijn verkrijgbaar via het uitgebreide netwerk van IBM Business Partners, waaronder onafhankelijke softwareleveranciers (ISV s), resellers, system integrators en consultants. Deze spelen een belangrijke rol voor middelgrote en kleine IBM-klanten door hen te helpen oplossingen uit de IBM express portfolio te selecteren, implementeren en optimaliseren.

3 Doe als een grote jongen. Betaal als een kleine jongen. Middelgrote en kleine bedrijven als het uwe staan tegenwoordig tegenover dezelfde uitdagingen als grote ondernemingen. Tegelijkertijd zijn zij zich bewust van de ongekende rol die de informatietechnologie kan spelen bij het stimuleren van hun ontwikkeling en concurrentievermogen. Dankzij internet en andere technologische ontwikkelingen, die elkaar in snel tempo opvolgen, zijn beperkingen opgelegd door bedrijfsomvang en geografische ligging gemakkelijker te overwinnen. Met de IBM express portfolio aanbiedingen kan uw bedrijf voortaan gemakkelijk gebruikmaken van organisatienetwerken, die de grenzen van het bedrijf en geografische grenzen overschrijden. Maar hoe ontwikkel je een goede IT-infrastructuur tegen een redelijke prijs? Nauwere verbindingen tot stand brengen tussen de werknemers; de communicatie met de leveranciers, de partners en de klanten optimaliseren; real-time samenwerking en gezamenlijk gebruik van gegevens ontwikkelen; de beveiliging en privacy van gegevens garanderen; voldoen aan de uiteenlopende en dynamische IT-behoeften; de mogelijkheden van groei beheersen; informatie beheren; processen toegankelijk maken op internet; de termijnen verkorten. De lijst lijkt oneindig. IBM express portfolio kan u helpen om deze lasten voor uw bedrijf te verlichten met behulp van een combinatie van technologieën, oplossingen en diensten die zorgvuldig geselecteerd zijn vanwege hun prestatievermogen, hun rentabiliteit en hun bruikbaarheid op de lange termijn. En omdat de kostenfactor altijd belangrijk blijft bij bedrijven die ver vooruit kijken, hebben we flexibele en aantrekkelijke financieringsopties in ons aanbod opgenomen, waarmee u uw IT-investeringen beter dan ooit onder controle kunt houden. IBM express portfolio: Eenvoudig. Betaalbaar. Krachtig. Precies goed. IBM biedt middelgrote en kleine bedrijven producten en diensten die perfect op hun wensen zijn afgestemd. We zijn ons ervan bewust dat installatiegemak, efficiënte werking, schaalbaarheid en kosten essentiële factoren zijn. Daarom zijn de aanbiedingen van de IBM express portfolio: Eenvoudig te installeren en te implementeren Gemakkelijk te beheren Scherp geprijsd De producten en de express technologieën van IBM bieden u een grote schaalbaarheid en alle functies die nodig zijn voor een flexibele aanpassing aan uw groeiende IT-behoeften, met een compleet aanbod van hoogwaardige software, hardware, printers, middleware, diensten en financiering. En omdat de prijsstelling speciaal is afgestemd op middelgrote en kleine bedrijven, bent u er zeker van dat u optimaal rendement van uw investering heeft. We hebben overal aan gedacht, om u hoofdbrekens te besparen! De IBM express portfolio biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van flexibele en aantrekkelijke IBM financieringsopties die u kunnen helpen een krachtige, multiplatform IT-omgeving aan te schaffen en te onderhouden, zonder de grenzen van uw budget te overschrijden.

4 Wie zei dat u niet alles tegelijk kunt krijgen? De IBM express portfolio biedt een brede keuze aan modulaire en complementaire producten en diensten, waaronder software, hardware, printers, middleware, diensten en financiering, die stuk voor stuk perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van middelgrote en kleine bedrijven in alle sectoren. Infrastructuur oplossingen Uw bedrijf kan zijn applicaties en gegevens integreren en zich snel en probleemloos tot een e-business transformeren met behulp van IBM producten als Integrated Platform express for Employee Workplace en eserver Integrated Platform for e-business express. Financiering options IBM biedt u een scala aan financieringsformules die speciaal ontwikkeld zijn om de aankoop van express producten en diensten te vergemakkelijken. Met name door financieringsopties tegen lage rente en het gebruik van Certified Used equipment. Software oplossingen Het aanbod van IBM en van andere grote applicatieleveranciers omvat software voor enterprise resource planning (ERP), customer relationship management (CRM), het ontwerpen van producten en samenwerken in real-time. Producten en technologieën Ook hier biedt het IBM express assortiment een ruime keuze: De IBM en IBM TotalStorage express aanbiedingen. De IBM PC-producten (waaronder ThinkPad notebooks en ThinkCentre desktops, compleet met ThinkVantage technologie). De zeer gemakkelijk te installeren IBM DB2 producten, speciaal geconfigureerd om een veilig en gecentraliseerd platform te bieden voor gegevens- en informatiebeheer. De IBM WebSphere en Lotus aanbiedingen voor de ontwikkeling van portals en het gezamenlijk gebruik van informatie. E-commerce toepassingen voor het uitvoeren van real-time transacties op internet Een aanbod dat voortdurend wordt uitgebreid De IBM express portfolio blijft zich uitbreiden. De nieuwe aanbiedingen betreffen de meest uiteenlopende gebieden, zoals beschikbaarheid met IBM High Availability Express Portfolio Solution on iseries; herstel van activiteiten met IBM Infrastructure Recovery Services for the midmarket; opleiding met IBM Education Pack; beheer van de levenscyclus van producten met IBM Product Lifecycle Management (PLM) Solutions for Electronics Manufacturers; en printen met IBM Infoprint Express.

5 Waarom kiezen voor IBM? IBM staat open voor uw wensen en voldoet hieraan met een reeks zeer betaalbare, uiterst schaalbare producten en diensten, op maat gemaakt voor middelgrote en kleine bedrijven. De IBM express portfolio aanbiedingen bieden u een functionaliteit die tot nu toe slechts beschikbaar was voor grote ondernemingen, met precies het juiste evenwicht tussen prijs en prestaties. Aanbiedingen die speciaal ontwikkeld zijn om naadloos in de bestaande infrastructuur van uw bedrijf te passen en hiermee samen te werken, ongeacht uw besturingssysteem. De IBM express portfolio aanbiedingen kunnen u helpen uw bedrijfsprocessen van A tot Z te integreren, tijd te besparen, uw personeel vrij te maken voor andere taken en snel rendement uit uw investering te halen. Ze bieden u de mogelijkheid een complete IT-infrastructuur te installeren die snel reageert, altijd operationeel en doelgericht is en die over een groot aanpassingsvermogen beschikt. Een on demand business infrastructuur. Nu meteen. Wilt u meer weten? Het complete aanbod van de IBM express portfolio vindt u op: ibm.com/nl Neem de snelweg naar de on demand business wereld Met IBM express portfolio kan uw bedrijf de weg uitstippelen om een on demand business te worden, die snel en flexibel kan inspelen op de marktvraag, op nieuwe mogelijkheden en op externe bedreigingen. Een on demand business wordt gekenmerkt door: Reactiesnelheid Zij is in staat om veranderingen in de omgeving aan te voelen en hierop (zelfs met beperkte resources) dynamisch te reageren, ongeacht of het gaat om onvoorziene variaties in vraag en aanbod, nieuwe behoeften van klanten, partners, leveranciers of werknemers, of onverwachte initiatieven van de concurrentie. Bedrijfscontinuïteit Zij is overal en altijd paraat om het hoofd te bieden aan veranderingen en bedreigingen, ongeacht of het computervirussen, aardbevingen of plotselinge pieken in de vraag betreft. IBM Business Partners: Plaatselijke resources met wereldwijde strekking Met steun van haar Business Partners helpt IBM middelgrote en kleine bedrijven om de IBM express aanbiedingen af te stemmen op de specifieke behoeften van bedrijven en sectoren. Bovendien is het een geruststellend idee dat er een vertrouwde lokale verkoper in de buurt is om u te helpen uw IT-omgeving te integreren en automatiseren; en om permanent hoge prestaties en reactiesnelheid te garanderen. Doelgerichtheid Zij concentreert zich op haar hoofdactiviteit, waarbij zij optimaal gebruik maakt van de bekwaamheden van hulpbronnen; zij doet een beroep op nauw geïntegreerde strategische partners voor het beheer van specifieke functies als fabricage, logistiek en fulfilment-diensten, human resources en financiële transacties. Flexibiliteit Zij weet haar kostenstructuren en bedrijfsprocessen flexibel aan te passen. Om zodoende, risico s te beperken en de bedrijfsprestaties op te voeren naar hogere niveaus van productiviteit, kostenbeheersing, rendement van geïnvesteerd kapitaal en financiële duidelijkheid.

6 Copyright IBM Corporation 2004 IBM Nederland hoofdkantoor Johan Huizingalaan VH Amsterdam 2004 Alle rechten voorbehouden IBM, het IBM logo, het e-business logo, DB2, eserver, het eserver logo, Infoprint, iseries, Lotus, ThinkCentre, ThinkPad, ThinkVantage, Tivoli, TotalStorage en WebSphere zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van International Business Machines Corporation in de Verenigde Staten, in andere landen of in beide. Andere namen van ondernemingen, producten en diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken van derden zijn. Verwijzingen in deze publicatie naar IBM producten of diensten houden niet in dat IBM voornemens is deze te verkopen in alle landen waarin IBM actief is.

WORD EEN ECHTE LEIDER IN DE CLOUD

WORD EEN ECHTE LEIDER IN DE CLOUD 2011 EDITIE 15 OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN INSIDE ONE GEEF UW IT-STRATEGIE VLEUGELS Profiteer van de ongekende mogelijkheden van cloud computing WAT HOUDT CLOUD COMPUTING IN? Kostenbesparende, snelle oplossingen

Nadere informatie

Blades voor groeiende bedrijven. De beste IT-infrastructuur opzetten direct uit de doos

Blades voor groeiende bedrijven. De beste IT-infrastructuur opzetten direct uit de doos Blades voor groeiende bedrijven De beste IT-infrastructuur opzetten direct uit de doos 2 Wat weten s werelds beste IT-organisaties over blades? Waarom stappen bedrijven overal ter wereld momenteel sneller

Nadere informatie

MET UW WEBSITE BEREIK MEER KLANTEN IN DIT NUMMER: UITGELICHT TECHNOLOGIE PLATFORM PARTNERS ORACLE INFORMATIE VOOR MIDDELGROTE ORGANISATIES

MET UW WEBSITE BEREIK MEER KLANTEN IN DIT NUMMER: UITGELICHT TECHNOLOGIE PLATFORM PARTNERS ORACLE INFORMATIE VOOR MIDDELGROTE ORGANISATIES DECEMBER 2007 IN DIT NUMMER: UITGELICHT Bekijk hoe eenvoudig het is om klantcontacten via het web te onderhouden. TECHNOLOGIE PLATFORM De perfecte oplossing om in te spelen op bedrijfsgroei en zakelijk

Nadere informatie

Moderne samenwerkingstechnologieën

Moderne samenwerkingstechnologieën PLANNINGSHANDLEIDING Moderne samenwerkingstechnologieën Hoe u een nieuwe manier van samenwerking mogelijk kunt maken in een veranderende werkomgeving WAAROM U DIT DOCUMENT ZOU MOETEN LEZEN Deze planningshandleiding

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Partner Relationship Management voor banken en verzekeraars

Microsoft Dynamics CRM Partner Relationship Management voor banken en verzekeraars UW MICROSOFT GEKWALIFICEERDE IMPLEMENTATIEPARTNER: Versterkerstraat 6 1322 AP Almere Telefoon: +31 (0)36 5475 100 E-mail: info-nl@avanade.com www.avanade.nl Microsoft Dynamics CRM Partner Relationship

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

RETAIL. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen

RETAIL. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen RETAIL Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd op het Microsoft

Nadere informatie

Applicatie Integratie: belangrijkste actuele IT-uitdaging

Applicatie Integratie: belangrijkste actuele IT-uitdaging white paper Heeft ú al een ecm systeem? Datacon MuleSoft maakt Enterprise Application Integration gemakkelijk Applicatie Integratie: belangrijkste actuele IT-uitdaging De megatrends van SaaS, mobiel en

Nadere informatie

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management Tijd om grenzen te verleggen. Sommige industrieën accepteren bestaande tekortkomingen als onveranderbaar. Maar om echt te kunnen voorzien

Nadere informatie

Voor middelgrote organisaties. Oracle Product Brief Oracle WebLogic Server

Voor middelgrote organisaties. Oracle Product Brief Oracle WebLogic Server Voor middelgrote organisaties Oracle Product Brief Oracle WebLogic Server WAAROM UW ORGANISATIE HOOGWAARDIGE INFRASTRUCTUUR-SOFTWARE NODIG HEEFT Concurrerend blijven in een zeer dynamisch zakelijk klimaat

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven ...slimme up-sell en cross-sell......integratie met Microsoft software......tijd- en geldbesparingen......weten wat klant doet... Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven BusinessBase en Microsoft

Nadere informatie

FOOD INDUSTRY. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen

FOOD INDUSTRY. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen FOOD INDUSTRY Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd op het Microsoft

Nadere informatie

IBM Storwize V7000 en Storwize V7000 Unified disk systems

IBM Storwize V7000 en Storwize V7000 Unified disk systems IBM Storwize V7000 en Storwize V7000 Unified disk systems Behoort tot de krachtigste, meest gebruiksvriendelijke en innovatieve disksystemen in de storagemarkt Belangrijkste kenmerken Lever bedrijven geavanceerde

Nadere informatie

Sage ERP X3 I Witboek

Sage ERP X3 I Witboek Sage ERP X3 I Witboek Bruikbaarheid ERP-systeem vergroten: Hoe een intuïtief ERP-systeem de productiviteit verhoogt, het rendement op investeringen verbetert en de samenwerking bevordert 1 Sage ERP X3

Nadere informatie

Waarom Informatica? Waarom nu?

Waarom Informatica? Waarom nu? Waarom Informatica? Waarom nu? de gevaren in de markt omzeilen Onder de huidige economische omstandigheden moeten slimme bedrijven technologie optimaal benutten om de concurrentie voor te blijven en de

Nadere informatie

WORD EEN ECHTE WINSTBEWAKER!

WORD EEN ECHTE WINSTBEWAKER! 2012 Editie 17 OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN IN ONE GROEI IN DE HAND HOUDEN Hoe de juiste bedrijfsplanning en processen een winstgevende groei in goede banen leiden NETTOVOORDELEN Hoe middelgrote organisaties

Nadere informatie

Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2013?

Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2013? Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2013? Focusgebieden voor succes in omzet en winst We bevinden ons in een tijd van economische onzekerheid. Toch biedt 2013 ook weer kansen om vooruit te kijken. Groothandelaren

Nadere informatie

TECHNICAL SERVICES. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen

TECHNICAL SERVICES. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen TECHNICAL SERVICES Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd op het

Nadere informatie

Whitepaper HP Support Services

Whitepaper HP Support Services Whitepaper HP Support Services 1. Managementsamenvatting: 2 Innoveren zonder zorgen Bedrijfsbehoefte 2 Voordelen 2 Rekening houden met toekomst 2 2. Marktontwikkeling: 3 Innovatie en beheer uitbesteden

Nadere informatie

2/2014. Microsoft Surface Pro 3: het beste van een laptop en het beste van een tablet. HP ProLiant Gen9 servers: de nieuwe norm in IT

2/2014. Microsoft Surface Pro 3: het beste van een laptop en het beste van een tablet. HP ProLiant Gen9 servers: de nieuwe norm in IT 2/2014 uw sterke IT partner Microsoft Surface Pro 3: het beste van een laptop en het beste van een tablet HP ProLiant Gen9 servers: de nieuwe norm in IT editorial Geachte klant, Hierbij ontvangt u het

Nadere informatie

glovia G2 De bewezen oplossing voor de discrete industrie Overzicht, flexibiliteit en controle voor uw onderneming

glovia G2 De bewezen oplossing voor de discrete industrie Overzicht, flexibiliteit en controle voor uw onderneming glovia G2 De bewezen oplossing voor de discrete industrie Overzicht, flexibiliteit en controle voor uw onderneming Extended ERP glovia G2 Veel bedrijven zijn al ver gevorderd in hun automatisering. Deze

Nadere informatie

CONSTRUCTION. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen

CONSTRUCTION. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen CONSTRUCTION Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd op het Microsoft

Nadere informatie

voordelen van HP Converged System HP ConvergedSystem IT-toepassing nieuwe stijl

voordelen van HP Converged System HP ConvergedSystem IT-toepassing nieuwe stijl 4 voordelen van HP Converged System HP ConvergedSystem IT-toepassing nieuwe stijl Welkom bij HP Inhoudsopgave Tijden veranderen. Binnen organisaties krijgt IT een andere functie. Steeds vaker wordt het

Nadere informatie

TECHNOLOGIE PLATFORM. De IT-infrastructuur die past bij uw huidige ondernemersuitdagingen en meegroeit met uw toekomstig zakelijk succes.

TECHNOLOGIE PLATFORM. De IT-infrastructuur die past bij uw huidige ondernemersuitdagingen en meegroeit met uw toekomstig zakelijk succes. APRIL 2008 IN DIT NUMMER: UITGELICHT Bescherm wat belangrijk is voor uw bedrijf. TECHNOLOGIE PLATFORM De IT-infrastructuur die past bij uw huidige ondernemersuitdagingen en meegroeit met uw toekomstig

Nadere informatie

WORD EEN ECHTE BELEIDSMAKER

WORD EEN ECHTE BELEIDSMAKER 2012 EDITIE 16 OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN IN ONE DE BESTE BESLISSING DIE U KUNT NEMEN Krijg de controle over uw gegevens EEN NIEUWE KIJK OP ANALYSES Vergroot uw bedrijfsinzicht MOBIEL ZIJN EN SLIM ZIJN

Nadere informatie

Innoveer en groei in het tijdperk van de mobiele cloud. Op weg naar IT as a Service

Innoveer en groei in het tijdperk van de mobiele cloud. Op weg naar IT as a Service Innoveer en groei in het tijdperk van de mobiele cloud Op weg naar IT as a Service Sneller zakendoen in een mobiele wereld Nieuwe producten en services sneller leveren. Klanten beter leren kennen. Steeds

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

Hoe kleine en middelgrote bedrijven nieuwe klanten vinden en vasthouden in een veranderende digitale wereld

Hoe kleine en middelgrote bedrijven nieuwe klanten vinden en vasthouden in een veranderende digitale wereld White Paper Hoe kleine en middelgrote bedrijven nieuwe klanten vinden en vasthouden in een veranderende digitale wereld Door Scott Sinclair, analist, Mark Peters, senior analist en Monya Keane, researchanalist

Nadere informatie

Voorwoord UW STOEL? PAST ALTIJD UW REGELS! ALTIJD OPEN VOOR BUSINESS CLOUD COMPUTING ZONDER POESPAS APPLICATIES KOPPELEN

Voorwoord UW STOEL? PAST ALTIJD UW REGELS! ALTIJD OPEN VOOR BUSINESS CLOUD COMPUTING ZONDER POESPAS APPLICATIES KOPPELEN 2013 JAARVERSLAG Voorwoord ALTIJD OPEN VOOR BUSINESS CLOUD COMPUTING ZONDER POESPAS Over de cloud wordt vaak erg ingewikkeld gedaan. Bij Ctac houden we het graag helder. Waar het om gaat, is dat al uw

Nadere informatie