REDEFINE SIMPLICITY BELANGRIJKSTE REDENEN: EMC VSPEX BLUE VOOR GEVIRTUALISEERDE OMGEVINGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REDEFINE SIMPLICITY BELANGRIJKSTE REDENEN: EMC VSPEX BLUE VOOR GEVIRTUALISEERDE OMGEVINGEN"

Transcriptie

1 REDEFINE SIMPLICITY FLEXIBEL. SCHAALBAAR. VERTROUWD. BELANGRIJKSTE REDENEN: EMC VSPEX BLUE VOOR GEVIRTUALISEERDE OMGEVINGEN Herdefinieer eenvoud: Flexibel, schaalbaar en vertrouwd. Middelgrote en grote bedrijven en Managed Service Providers (MSP) zijn op zoek naar een eenvoudigere, meer flexibele, geautomatiseerde en dynamische infrastructuur die hun IT-resources doet aansluiten op hun steeds veranderende zakelijke behoeften. EMC VSPEX BLUE versnelt time-to-value en biedt klanten de snelste, minst risicovolle manier om over te stappen op gevirtualiseerde omgevingen. 1. HYPERGECONVERGEERDE INFRASTRUCTUUR EMC VSPEX BLUE herdefinieert eenvoud en maakt IT-transformaties mogelijk door virtualisatie-, compute-, storage-, networking- en databeveiligingsfunctionaliteit te combineren in een flexibele, schaalbare en gemakkelijk te beheren hypergeconvergeerde infrastructuur-appliance (HCIA). EMC VSPEX BLUE is beschikbaar als een individueel allesomvattend product en beperkt de risico's en implementatietijd door klanten in staat te stellen binnen slechts 15 minuten na het opstarten VM's te maken. De EMC VSPEX BLUEarchitectuur blinkt uit in eenvoud en is ontworpen voor volledig geautomatiseerd beheer en installatie, patches en upgrades. Dit scale-out systeem bestaat uit modulaire SDDC-bouwstenen (software-defined datacenter) die lineair schalen, waardoor het de ideale oplossing is voor gevirtualiseerde omgevingen.

2 2. ZAKELIJKE FLEXIBILITEIT EMC VSPEX BLUE stimuleert strategische flexibiliteit en zakelijk concurrentievoordeel door IT-afdelingen in staat te stellen hun hypergeconvergeerde infrastructuur-appliance te bouwen, implementeren, schalen en onderhouden via een flexibel operationeel framework, zodat ze sneller en efficiënter kunnen inspelen op veranderende zakelijke behoeften. EMC VSPEX BLUE is een geconvergeerde appliance, powered by Intel Xeon - processortechnologie, die de snelste, minst risicovolle manier biedt om over te stappen op nieuwe applicaties en technologieën. Het laat middelgrote en grote bedrijven en MSP's profiteren van optimale implementaties en consistente processen binnen hun omgeving. Doordat IT-organisaties de inrichting van de volledige implementatiecyclus kunnen automatiseren, kunnen ze te werk gaan met meer flexibiliteit, eenvoud en lagere risico's. 3. LINEAIRE SCHAALBAARHEID Met EMC VSPEX BLUE bent u niet langer zeeën van tijd kwijt aan complexe planningen en hoeft u geen overbodig materiaal voor toekomstige capaciteitsbehoeften te kopen, zodat u minder investeringen vooraf in infrastructuur hoeft te doen. U kunt kleinschalig beginnen met een appliance met 2U/4-nodes en vervolgens snel en eenvoudig tot drie extra appliances toevoegen. EMC VSPEX BLUE detecteert automatisch elke nieuwe appliance en voegt ze zonder bedrijfsonderbrekingen toe. De resources en workloads worden automatisch door de infrastructuur herverdeeld binnen het cluster zodat er één groep resources ontstaat. Bovendien geeft de gateway van EMC CloudArray u efficiënte toegang tot alle on-demand storage in de public cloud die u nodig heeft om uw capaciteit uit te breiden, voor maximale flexibiliteit. Een uitgebreide bandbreedteplanner, datareductietechnologie en een onsite dynamische diskcache voorkomen vertragingen zodat uw netwerk volledig blijft functioneren. Versleuteling met meerdere lagen en lokaal sleutelbeheer voorkomen toegang door onbevoegde personen.

3 4. GEMAKKELIJKE IMPLEMENTATIE EMC VSPEX BLUE biedt een snelle manier om met lage risico's een infrastructuur met ondersteuning van virtuele omgevingen te implementeren. Zo wordt uw flexibiliteit vergroot en uw implementatietijd beperkt. Binnen slechts enkele minuten na het opstarten kunt u virtuele machines (VM's) inrichten die volledig zijn voorzien van VMware. In slechts een paar eenvoudige stappen kunt u met de VMware EVO:RAIL TM -beheerengine VM's maken. Selecteer een van de vooraf gedefinieerde kleine, middelgrote of grote VM's. Stel een gast-os, een virtual local area network (vlan), beveiligingsopties en de databeveiliging in. VMware EVO:RAIL geeft de gebruikers meldingen van softwarepatches en -upgrades. De upgrades zijn volledig non-disruptive en kunnen met één muisklik worden uitgevoerd. VSPEX BLUE maakt meer dan 200 handmatige configuratietaken en workflows overbodig, waardoor de configuratie en administratie worden vereenvoudigd en de productiviteit van uw team wordt verhoogd. 5. VEREENVOUDIGD BEHEER EMC VSPEX BLUE levert dankzij de VMware EVO:RAILTM-beheerengine een nieuwe, vereenvoudigde beheerervaring die de complexiteit wegneemt en administratieve taken automatiseert. Een intuïtief beheerdashboard wordt gebruikt voor de dagelijkse taken om te voldoen aan de behoeften van ervaren (technische) gebruikers van VMware. U heeft nauwelijks IT-ervaring nodig om VSPEX BLUE te configureren en beheren, dus ook bedrijven zonder of met een kleine IT-afdeling kunnen er gebruik van maken. Ervaren gebruikers kunnen gebruik blijven maken van de interfaces en API's van vcenter en vsphere voor integratie met bestande beheersystemen. VMware EVO:RAIL-beheer biedt health monitoring van CPU, geheugen, storage en VM-gebruik voor individuele nodes, volledige appliances en het gehele cluster. De software stroomlijnt de verzameling van logboeken, geeft meldingen en houdt taken bij, handelt de licenties af en is beschikbaar in verschillende talen om wereldwijde communicatie te vergemakkelijken.

4 6. GROTE BESCHIKBAARHEID De software en hardware van EMC VSPEX BLUE zijn bijzonder veerkrachtig, waardoor er bijna geen downtime van applicaties optreedt bij gepland onderhoud of tijdens disk-, netwerk- of hoststoringen. De oplossing maakt gebruik van de bewezen mogelijkheden van vshpere HA, vmotion, DRS en Virtual SAN zodat u zowel in de compute- als storagelagen verzekerd bent van een grote beschikbaarheid. Dankzij de vier onafhankelijke ESXi-hosts kunnen applicaties zonder bedrijfsonderbrekingen naar een andere host worden verplaatst tijdens gepland onderhoud of bij een storing. Elke host beschikt over een dual 10GbE-netwerkverbinding voor een redundante verbinding met het netwerk. Zo bent u verzekerd van hoge performance en veerkracht. 7. BEWEZEN DATABEVEILIGING De toonaangevende databeveiliging van EMC beschermt uw omgeving en zorgt voor een toegenomen beschikbaarheid van het systeem, applicaties en data. EMC VSPEX BLUE is voorzien van EMC RecoverPoint for Virtual Machines. Dit programma biedt databeveiliging voor lokale en remote hypervisor-based replicatie en doorlopende databeveiliging voor recovery per VM naar elk willekeurig tijdstip, evenals geautomatiseerde disaster recovery. Verder biedt VMware vsphere Data Protection Advanced, gebaseerd op EMC Avamartechnologie, gecentraliseerde back-up en recovery met geavanceerde deduplicatie voor efficiënte storage en back-up.

5 8. VERTROUW OP DE EMC-FEDERATIE BEZOEK DE EMC-SHOP De Federatie bestaat uit EMC, VMware, Pivotal en RSA. Al deze bedrijven hebben hun eigen missie, maar zijn strategisch op elkaar afgestemd om oplossingen voor nieuwe IT-uitdagingen te leveren. De kern van de EMC VSPEX BLUE-appliance is een door EMC ontworpen x86-server met Intel Xeon -processortechnologie en VMware EVO:RAIL-software, die gebruikmaakt van direct schaalbare SDDCbouwstenen (software-defined datacenter). Door compute-, networking-, storageen beheerfunctionaliteit in één appliance te bundelen, zijn complexe integraties niet langer noodzakelijk en kunnen nieuwe applicaties sneller online worden gebracht. Elke EMC VPEX BLUE-appliance levert voorspelbare performance, waarmee u een vereenvoudigde, schaalbare, gevirtualiseerde infrastructuur kunt creëren die uitermate geschikt is voor virtuele omgevingen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor EMC VSPEX BLUE. Ga naar store.emc.com/vspexblue5 voor meer informatie. NEEM CONTACT MET ONS OP Voor meer informatie over de manier waarop de VSPEX-oplossingen u kunnen helpen met het oplossen van zakelijke en IT-uitdagingen, neemt u contact op met uw lokale vertegenwoordiger of officieel wederverkoper, of gaat u naar EMC2, EMC en het EMC-logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van EMC Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. VMware is een gedeponeerd handelsmerk van VMware, Inc. in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden. Copyright 2015 EMC Corporation. Alle rechten voorbehouden. Gepubliceerd in de Verenigde Staten. Hand-out H13767 van januari 2015 met belangrijkste redenen EMC is van mening dat de informatie in dit document op de datum van publicatie correct is. Deze informatie kan zonder voorafgaande mededelingen worden gewijzigd.

Blades voor groeiende bedrijven. De beste IT-infrastructuur opzetten direct uit de doos

Blades voor groeiende bedrijven. De beste IT-infrastructuur opzetten direct uit de doos Blades voor groeiende bedrijven De beste IT-infrastructuur opzetten direct uit de doos 2 Wat weten s werelds beste IT-organisaties over blades? Waarom stappen bedrijven overal ter wereld momenteel sneller

Nadere informatie

Neem de slimste storagebeslissing voor uw organisatie

Neem de slimste storagebeslissing voor uw organisatie Brochure over de portefeuille voor kleine en middelgrote bedrijven Neem de slimste storagebeslissing voor uw organisatie Start right. Keep it simple. Grow smart. NetApp storage en De NetApp SAN omgeving

Nadere informatie

Bescherm Bescherm Bescherm. al uw gegevens. zonder onderbreking. Acronis Backup & Recovery 11. Betrouwbare gegevens van essentieel belang!

Bescherm Bescherm Bescherm. al uw gegevens. zonder onderbreking. Acronis Backup & Recovery 11. Betrouwbare gegevens van essentieel belang! Besche Bescherm Bescherm Bescherm Bescherm al uw gegevens zonder onderbreking Acronis Backup & Recovery 11 Betrouwbare gegevens van essentieel belang! U ziet uw gegevens als meer dan een verzameling enen

Nadere informatie

Whitepaper Productvergelijkingen cloud infrastructuur

Whitepaper Productvergelijkingen cloud infrastructuur Whitepaper Productvergelijkingen cloud infrastructuur Datum : 05-12-2012 Versie : 1.0 Copyright Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of op andere wijze openbaar

Nadere informatie

Veeam Availability Suite v8

Veeam Availability Suite v8 Beste Veeam reseller, Dit document is een beknopte samenvatting van de functionaliteit die Veeam Backup & Replication v8 in zich heeft, tezamen met Veeam One is dit de Veeam Availability Suite. Doel hiervan

Nadere informatie

Innoveer en groei in het tijdperk van de mobiele cloud. Op weg naar IT as a Service

Innoveer en groei in het tijdperk van de mobiele cloud. Op weg naar IT as a Service Innoveer en groei in het tijdperk van de mobiele cloud Op weg naar IT as a Service Sneller zakendoen in een mobiele wereld Nieuwe producten en services sneller leveren. Klanten beter leren kennen. Steeds

Nadere informatie

Cisco UCS Business Advantage Delivered: Capaciteitsplannen en vernieuwing van het datacenter

Cisco UCS Business Advantage Delivered: Capaciteitsplannen en vernieuwing van het datacenter Cisco UCS Business Advantage Delivered: Capaciteitsplannen en vernieuwing van het datacenter Overzicht oplossing November 2011 Kenmerken Effectiever consolideren Cisco Unified Computing System (Cisco UCS

Nadere informatie

Symantec Backup Exec 2012

Symantec Backup Exec 2012 Betere back-ups voor iedereen Datasheet: Back-up en disaster recovery Overzicht is één geïntegreerd product dat virtuele en fysieke omgevingen beschermt, back-up en disaster recovery vereenvoudigt, en

Nadere informatie

Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur

Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur Handout Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur HP ConvergedSystem HP ConvergedSystem Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur Voor veel organisaties is het zelf ontwerpen, samenstellen

Nadere informatie

FlexPod TM Datacenter Solution

FlexPod TM Datacenter Solution FlexPod TM Datacenter Solution Inhoud Voorwoord... 3 Imtech ICT Bring it To The Cloud... 4 Imtech ICT diensten... 5 1. Op weg naar de cloud... 6 2. FlexPod: een business case... 8 3. FlexPod per onderdeel...

Nadere informatie

IT Agility Delivered: Cisco Unified Computing System

IT Agility Delivered: Cisco Unified Computing System Overzicht oplossing IT Agility Delivered: Cisco Unified Computing System 2011-2012 Cisco en/of zijn dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Dit document bevat openbare informatie van Cisco. Pagina

Nadere informatie

IBM Storwize V7000 en Storwize V7000 Unified disk systems

IBM Storwize V7000 en Storwize V7000 Unified disk systems IBM Storwize V7000 en Storwize V7000 Unified disk systems Behoort tot de krachtigste, meest gebruiksvriendelijke en innovatieve disksystemen in de storagemarkt Belangrijkste kenmerken Lever bedrijven geavanceerde

Nadere informatie

De voordelen van cloudnetwerken

De voordelen van cloudnetwerken whitepaper De voordelen van cloudnetwerken Cloudnetwerken inschakelen om de IT-kosten te verlagen en de IT-productiviteit te verhogen Inleiding Er ligt een voortdurende druk op organisaties in zowel de

Nadere informatie

Bedrijfsvoordeel voor u: het Cisco Unified Computing System

Bedrijfsvoordeel voor u: het Cisco Unified Computing System Brochure Bedrijfsvoordeel voor u: het Cisco Unified Computing System 1 2011 Cisco and/or its affiliates. All rights reserved. Performance Brief June 2011 Table 1. World-Record Benchmarks Set by Cisco UCS

Nadere informatie

Just Right IT IT die aansluit op uw businessbehoefte geeft u de ruimte om te ondernemen

Just Right IT IT die aansluit op uw businessbehoefte geeft u de ruimte om te ondernemen Just Right IT IT die aansluit op uw businessbehoefte geeft u de ruimte om te ondernemen Geldig van: 1 mei 2015 t/m 31 juli 2015 Inhoud 05 HP voor de juiste IT 06 HP ROK Licenties Windows Server 2012 07

Nadere informatie

Hoe kleine en middelgrote bedrijven nieuwe klanten vinden en vasthouden in een veranderende digitale wereld

Hoe kleine en middelgrote bedrijven nieuwe klanten vinden en vasthouden in een veranderende digitale wereld White Paper Hoe kleine en middelgrote bedrijven nieuwe klanten vinden en vasthouden in een veranderende digitale wereld Door Scott Sinclair, analist, Mark Peters, senior analist en Monya Keane, researchanalist

Nadere informatie

Verzekeraar implementeert UCS en realiseert snelheid, flexibiliteit en besparingen

Verzekeraar implementeert UCS en realiseert snelheid, flexibiliteit en besparingen Casestudy van klant Verzekeraar implementeert UCS en realiseert snelheid, flexibiliteit en besparingen Hannover transformeert datacenterbeheer Samenvatting Hannover Life Re America Financiële dienstverlening

Nadere informatie

Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur

Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur Handout Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur HP ConvergedSystem ONE HP ConvergedSystems Snel aan de slag met geconvergeerde infrastructuur Voor veel organisaties is het zelf ontwerpen, samenstellen

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

Verkoopgids voor Veeam ProPartners

Verkoopgids voor Veeam ProPartners Verkoopgids voor Veeam ProPartners 2015 Veeam-productassortiment Onze klanten Availability for the Modern Data Center De kloof in beschikbaarheid overbruggen voor de Always-on Business De Veeam Availability

Nadere informatie

Drie vragen die iedere CIO zich moet stellen over virtuele serverdataprotectie. Februari, 2013

Drie vragen die iedere CIO zich moet stellen over virtuele serverdataprotectie. Februari, 2013 Drie vragen die iedere CIO zich moet stellen over virtuele serverdataprotectie Februari, 2013 Inhoud Het belang van de CIO... 3 Wat iedere CIO moet weten... 4 Drie kernvragen... 5 CommVault Simpana -software...

Nadere informatie

Een heerlijke nieuwe beveiligingswereld. Een heerlijke nieuwe beveiligingswereld

Een heerlijke nieuwe beveiligingswereld. Een heerlijke nieuwe beveiligingswereld Een heerlijke nieuwe beveiligingswereld Een heerlijke nieuwe beveiligingswereld hoe beveiliging verandert om virtualisering en cloud computing te ondersteunen Technisch verslag van Trend Micro januari

Nadere informatie

Succesvol aan de slag met Norman. Reseller Guide

Succesvol aan de slag met Norman. Reseller Guide Reseller Guide Succesvol aan de slag met Norman Om succesvol te kunnen verkopen is het belangrijk om te weten welke producten je verkoopt, wat ze doen en voor wie ze zijn bestemd. Om een goed beeld te

Nadere informatie

Bring it To The Cloud

Bring it To The Cloud Whitepaper Imtech ICT Communication Solutions, Rivium Boulevard 41 2909 LK Capelle a/d IJssel T +31 88 988 96 00, info.cs@imtech.nl, www.imtech-ict.nl/cs Imtech Voor organisaties is de keuze over hoe

Nadere informatie

Siemens breidt service voor levering van software uit en reduceert TCO aanzienlijk

Siemens breidt service voor levering van software uit en reduceert TCO aanzienlijk Windows Azure Casestudy van oplossing voor de klant Siemens breidt service voor levering van software uit en reduceert TCO aanzienlijk Overzicht Land of regio: Duitsland Sector: zakelijke dienstverlening

Nadere informatie

Symantec Backup Exec 11d for Windows Servers

Symantec Backup Exec 11d for Windows Servers Symantec Backup Exec 11d for Windows Servers De gouden standaard in Windows-gegevensherstel Belangrijkste voordelen Vertrouwd en betrouwbaar Back-up windows overbodig Snellere back-ups Herstelt bestanden,

Nadere informatie

Leg de lat hoog Reik naar de cloud HP Reseller Option Kit

Leg de lat hoog Reik naar de cloud HP Reseller Option Kit 1 Leg de lat hoog Reik naar de cloud HP Reseller Option Kit Kies voor kracht en prestaties die klaar zijn voor de cloud Bedrijven kijken tegenwoordig verder dan virtualisatie, naar andere ontwikkelingen

Nadere informatie

Virtualiseren met Inter Access

Virtualiseren met Inter Access Virtualiseren met Inter Access Whitepaper 2007 Kees Hoofd Architect Technical Infrastructure Deze whitepaper dient als richtlijn en hulpmiddel voor uw organisatie bij de keuze en de mogelijkheden van virtualisatie.

Nadere informatie

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten White Paper Op Cloud gebaseerde online werkplekken vanaf iedere locatie op elk apparaat Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten Organisaties zijn op zoek naar meer flexibele en kosteneffectieve

Nadere informatie

BETTER 2012-2013. BACKUP FOR ALL Introducing Symantec TM NetBackup TM 7.5 and Backup Exec TM 2012. Maak kennis met Adobe Creative Suite 6 p.

BETTER 2012-2013. BACKUP FOR ALL Introducing Symantec TM NetBackup TM 7.5 and Backup Exec TM 2012. Maak kennis met Adobe Creative Suite 6 p. Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2012-2013 Build for the future. Ready now. De nieuwe Microsoft System Center 2012 p.9 Symantec brengt betere backups voor iedereen p.13 BETTER BACKUP

Nadere informatie