12 t/m 16 december 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "12 t/m 16 december 2013"

Transcriptie

1 12 t/m 16 december 2013 JAARBEURS UTRECHT Kleding: Artishock

2 12 t/m 16 december 2013 JAARBEURS UTRECHT Van 12 tot en met 16 december 2013 vindt de Excellent Wonen & Leven Beurs Utrecht plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Hét exclusieve woon- en lifestyle evenement is een luxe platform waar de bezoeker zich kan laten verbazen door onder andere de nieuwste trends, must haves van het moment, fraaie auto s, exclusieve horloges en sieraden en alles voor het interieur en exterieur. Deelname is dé manier om uw product of dienst onder de aandacht te brengen van de media en geïnteresseerde bezoekers. De Excellent Wonen & Leven Beurs wordt traditiegetrouw georganiseerd in het Beursgebouw Eindhoven. De beurs heeft de afgelopen zeven jaar mede door de hoge kwaliteitsstandaard en het luxe karakter naam en faam verworven en zich ontwikkeld tot de mooiste en meest luxueuze beurs van Nederland. De beursorganisatie heeft dit jaar besloten om de Excellent Wonen & Leven Beurs uit te breiden naar verschillende vooraanstaande locaties in Nederland. Tijdens het vijf dagen durend evenement wordt de Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot een Excellent-waardige locatie, die hoogwaardig aangeschreven Nederlandse bedrijven en merken, bekende architecten en kunstenaars de unieke mogelijkheid biedt om zichzelf op een bijzondere manier te presenteren. De Excellent Wonen & Leven Beurs Utrecht is hét ideale podium voor exposanten om producten of diensten te presenteren en goede zaken te doen.

3 designwoningen Dit najaar vindt een landelijke woonprimeur plaats op de Excellent Wonen & Leven Beurs Utrecht. Op de prachtig ingerichte beursvloer worden zes verschillende individuele designwoningen van 220 m² gepresenteerd. Onder supervisie van diverse gerenommeerde interieurarchitecten uit Nederland worden de woningen gebouwd en ingericht, waarbij luxe en vakmanschap de maatstaf is. Elke designwoning komt tot stand middels een intensieve samenwerking tussen de architect en zestien hoogaangeschreven specialisten uit de interieur- en exterieurbranche. Door hun kwaliteiten samen te voegen, zorgen zij voor een oogstrelend resultaat. Dit is de kracht van de synergie die ontstaat. Iedere architect verleent zijn persoonlijke signatuur aan een designwoning, waardoor iedere woning anders is in verschillende ontwerpstijlen; van modern, klassiek en duurzaam tot landelijk, romantisch en luxury chic. De architect is tevens projectmanager en daarmee het aanspreekpunt van de totale designwoning. Tussen de designwoningen staat een luxe bar centraal, die alle specialisten (en hun relaties) voorziet in een ruim assortiment drankjes en exquise hapjes. Voor iedere specialist is deelname aan één van de designwoningen dé manier om zijn product op een bijzondere manier te presenteren. Zie de achterzijde van de folder voor meer deelname-informatie. Place d Excellence De meest exclusieve, luxueuze en begerenswaardige producten en diensten worden aangeboden op de Excellent Wonen & Leven Beurs Utrecht. Al deze bijzondere producten en diensten die het leven zo mooi maken, worden tijdens de beursdagen samengebundeld op Place d Excellence. Op dit grote, exclusieve plein zijn verschillende luxespelers vertegenwoordigd om te voldoen aan de wensen en behoeften van de bezoeker. Hierbij kan gedacht worden aan bedrijven die gespecialiseerd zijn is custom-made products, health & wellness, duurzaamheid, kunst, design, outdoor en fashion. Naast dit ruime aanbod biedt de woon- en lifestylebeurs een podium voor luxegoederen als jachten en sloepen, snelle sportauto s, bijzondere wijnen en champagnes tot exclusieve reizen en fonkelende juwelen. Place d Excellence is prachtig aangekleed en kan gezien worden als één van de eyecatchers van de beurs. Bijzonder detail is dat de bezoeker zich niet hoeft te beperken tot kijken, maar er kan ook direct gekocht worden. Naast dit ruime aanbod aan luxeproducten wordt er ook gedacht aan de inwendige mens. Op de totale beursvloer worden verschillende culinaire etablissementen ingericht die de bezoeker voorzien van culinaire hoogstandjes en verschillende soorten luxe wijnen, champagnes en finger foods. Dit alles in een exclusieve setting waar alle zintuigen van de bezoekers worden geprikkeld.

4 Themadagen Tijdens de enerverende beursdagen staan verschillende thema s centraal. Naast de exclusieve openingsavond zijn er andere interessante themadagen waar exposanten kosteloos aan kunnen participeren en direct profiteren van de extra toestroom aan bezoekers. Alle speciale momenten op een rij: De Excellent Wonen & Leven Beurs Utrecht wordt geopend op de donderdagavond. De openingsavond staat garant voor sfeervol entertainment en is een perfect moment voor exposanten om relaties uit te nodigen en te genieten van de allure en grandeur die heerst tijdens de vipavond van dit topevenement. De dames staan centraal op de vrijdagavond van de Excellent Wonen & Leven Beurs Utrecht. Op deze drukbezochte avond worden dames in de watten gelegd door deelnemende exposanten. De avond wordt gekenmerkt door modeshows, goodiebags en vele andere verrassingen en verwennerijen. Op de laatste dag van de beurs Utrecht wordt met de Excellente Veiling een nieuw concept geïntroduceerd. Op de maandag veilt een veilinghuis verschillende items aan de bezoeker met het hoogste bod. De beursorganisatie biedt exposanten met deze dag de unieke mogelijkheid om hun producten te veilen. Privileges voor exposanten De beursorganisatie hecht waarde aan de betrokkenheid van exposanten rondom alle ontwikkelingen van de beurs. De verschillende privileges die worden geboden zijn: Drie maanden voorafgaand aan de beurs wordt er door de beursorganisatie wekelijks een mailing verstuurd waarin de exposant aan belangrijke data en deadlines herinnerd wordt, maar ook op de hoogte wordt gehouden van actuele ontwikkelingen. Exposanten krijgen een prominente plek op de website door vermelding van de bedrijfsinfo, plaatsing van het logo en een directe link naar de eigen website. Op de website kan de bezoeker onder highlights alles lezen over de verschillende eyecatchers die tijdens de beursdagen door exposanten aan het publiek worden gepresenteerd. Exposanten kunnen hun laatste nieuwsfeiten doorgeven aan het mediateam van de Excellent Wonen & Leven Beurs Utrecht. Speciaal voor exposanten is er op de website een exposantenpagina ingericht. Op deze pagina vindt u gedetailleerde plattegronden, het deelnemershandboek, de bijhorende aanvraagformulieren en meer. Exposanten hebben de mogelijkheid om een interessante lezing te geven in de speciaal ingerichte lezingruimte. Er kunnen lezingen gegeven worden over gevarieerde onderwerpen als reizen, architectuur, interieurinrichting en kunst.

5 Landelijke publiciteitscampagne Aan iedere succesvolle beurs gaat een intensieve voorbereiding vooraf. Voor de Excellent Wonen & Leven Beurs Utrecht wordt er gebruik gemaakt van een omvangrijke en doelgroepgerichte publiciteitscampagne, welke is onder te verdelen in drie speerpunten: Ten eerste ontvangt iedere exposant gratis entreekaarten die hij kan aanbieden aan zijn vaste en potentiële relaties. Deze kaarten zijn iedere beursdag geldig (m.u.v. de openingsavond). Ten tweede wordt er deze editie extra aandacht besteed aan het uitnodigen van potentiële nieuwe relaties die voldoen aan het opgemaakte doelgroepprofiel. Alle huizenbezitters waarvan het huis voor meer dan euro in de verkoop staat ontvangen het magazine Excellent Wonen & Leven, inclusief twee toegangskaarten voor de beurs. Deze uitgave wordt medio september landelijk verspreid door Nederland. Ten derde zal de Excellent Wonen & Leven Beurs Utrecht onder de aandacht van consumenten worden gebracht middels verschillende communicatie-uitingen als flyers, posters, buitenreclame, social media, advertenties en free publicity in huis-aan-huisbladen, woonbladen, dagbladen, regionale televisie- en radioprogramma s en de website waar al het laatste nieuws en highlights van de beurs op worden geplaatst. Interesse in deelname? Als u gebruik wilt maken van de uitgelezen kans om uw bedrijf te presenteren of extra deelname-informatie wenst te ontvangen, kunt u gebruikmaken van bijgevoegd inschrijfformulier. U kunt ook een sturen naar Remy van der Westen, r.vanderwesten@fkmedia.nl of telefonisch contact opnemen via +31(0)

6 Tarieven Excellent Wonen & Leven Beurs UTRECHT 2013 Tarieven begane grond Per m² standruimte, kale huur: 225,- (excl. btw), per m² inclusief standruimte: 295,- (excl. btw), per m² inclusief luxe standruimte: 360,- (excl. btw) - 1/1 advertentiepagina in het magazine Excellent Wonen & Leven vanaf 50 m² (maximaal één advertentie) - Elke exposant ontvangt per 20 m 2 voor de openingsavond vier flessen champagne met champagnekoeler en glazen Kaarten Per m² 2 kaarten voor de exclusieve openingsavond à 50,- p.s. Per m² 10 dagkaarten (geldig voor twee personen) à 12,50 p.s. Per m² 2 uitgaven van Excellent Wonen & Leven t.b.v. relaties (zonder portokosten) Kaarten voor de openingsavond en dagkaarten kunnen tegen gereduceerd tarief los worden bijbesteld. Tarief deelname designwoning Het vaste bedrag voor deelname aan een designwoning bedraagt: 4.900,- (excl. btw). In dit bedrag zit het volgende inbegrepen: De beursorganisatie draagt zorg voor de m², elektra en de cateringvoorziening van de stand. De beursorganisatie levert iedere designwoning casco op met 4 meter hoge wanden en één scheidingswand tussen de woon- en badkamer. Drankjes zijn inbegrepen op de exclusieve openingsavond. Iedere specialist krijgt een tegoed van 400,- (vrij te besteden) bij de luxe bar. Alle specialisten worden opgenomen in een exclusief beursboekje (22 x 22 cm). Naamsvermelding op de designwoning. 10 kaarten voor de openingsavond, 20 dagkaarten (geldig voor 2 personen). Iedere specialist heeft zijn eigen specialisme (denk bijv. aan verlichting, keukens, slaapkamers of vloeren) en dient zorg te dragen voor de juiste afhandeling van zijn product of dienst. Externe kosten die worden gemaakt en niet zijn opgenomen in de begroting, zijn voor rekening van de desbetreffende specialist. Tarief sponsorpakket Als sponsor van de Excellent Wonen & Leven Beurs Utrecht profiteert u van verschillende privileges. De kosten voor een sponsorpakket bedragen ,-. Binnen het sponsorpakket zitten de volgende voordelen inbegrepen: Privileges hoofdsponsor Prominent aanwezig in alle communicatie-uitingen rondom de Excellent Wonen & Leven Beurs (o.a. logo-vermelding op hoofdbanner, website, kaarten en advertenties). 100 exclusieve openingskaarten / dagkaarten. Advertentie in het magazine Excellent Wonen & Leven (editie Randstad / t Gooi, nr ). Een vrije standruimte van 40 m². Organisatie EN OPENINGSTijden Organisatie FK media Postadres Postbus 155, 6000 AD Weert Bezoekadres Gouverneurlaan 4, 6002 EC, Weert Telefoon / Fax +31 (0) / +31 (0) Website r.vanderwesten@fkmedia.nl Donderdag 12 december uur uur Vrijdag 13 december uur uur Zaterdag 14 december uur uur Zondag 15 december uur uur Maandag 16 december uur uur

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

55 daagse DÉ BEURS VOOR DE 55-PLUSSERS IN OOST-NEDERLAND HANZEHAL ZUTPHEN OKTOBER 2017 BROCHURE

55 daagse DÉ BEURS VOOR DE 55-PLUSSERS IN OOST-NEDERLAND HANZEHAL ZUTPHEN OKTOBER 2017 BROCHURE 55 daagse DÉ BEURS VOOR DE 55-PLUSSERS IN OOST-NEDERLAND HANZEHAL ZUTPHEN 18-21 OKTOBER 2017 BROCHURE 55 PLUS 4 DAAGSE DÉ BEURS VOOR DE 55-PLUSSERS IN OOST-NEDERLAND Afgelopen jaar was het zo ver, de

Nadere informatie

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP MEPPEL Op zaterdag 8 november 2014 zal de eerste editie

Nadere informatie

Sponsorbrochure. T:

Sponsorbrochure.  T: Sponsorbrochure info@curacaoculinair.com www.curacaoculinair.com T: +599 9521 8956 GEACHTE FIJNPROEVER, Anouk de Raaf Het eerste weekend van april in 2018 vindt Curaçao Culinair voor de derde keer plaats.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor 1 Inhoudsopgave Inleiding Sponsor van de Kasteeltuinconcerten 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Additionele avond sponsoring 6. Donaties Contactgegevens 2 Inleiding Na twaalf

Nadere informatie

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER 2017 10:00-18:00 Brochure www.erfgoedexpo.be ERFGOED EXPO DÉ VAKBEURS OP HET GEBIED VAN MUSEA, ERFGOED EN RESTAURATIE ERFGOED EXPO wordt hét ontmoetingspunt voor professionals

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4.

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsorpakketten Winterfestijn Helmond 2015 Inhoudsopgave Inleiding A Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Vriend 6. Begunstiger

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1 Lekker Etten-Leur Sinds 2005 betekent de BOV-verkiezing ook de aftrap van het Bourgondische evenement Lekker Etten-Leur. Een vol plein onder de Moeierboom, gevuld met mensen genietend van een lekker culinair

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

17 e. SeniorenExpo. Editie. De leukste beurs voor de 50 Plussers in Brabant!

17 e. SeniorenExpo. Editie. De leukste beurs voor de 50 Plussers in Brabant! SeniorenExpo 17 e Editie De leukste beurs voor de 50 Plussers in Brabant! NH Conference Centre Koningshof Veldhoven 15 t/m 20 januari 2019 Senioren Expo, dé leukste beurs voor 50 plussers in Brabant! De

Nadere informatie

IJsbaan, wintercafe, kerstmarkt, drijvend restaurant, carrousel www.kerstaandemaas.nl

IJsbaan, wintercafe, kerstmarkt, drijvend restaurant, carrousel www.kerstaandemaas.nl kom deze winter naar Kerst aan de Maas 3 december 2010-2 januari 2011 IJsbaan, wintercafe, kerstmarkt, drijvend restaurant, carrousel www.kerstaandemaas.nl Van 3 december 2010 tot en met 2 januari 2011

Nadere informatie

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW WOENSDAG 16 EN DONDERDAG 17 MEI 2018 BRABANTHAL LEUVEN BROCHURE INFRA EXPO SEMINARIE

Nadere informatie

SeniorenExpo DÉ BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI

SeniorenExpo DÉ BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI SeniorenExpo DÉ BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT BROCHURE NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN 10-15 JANUARI 2017 www.rainbowexpo.nl SENIOREN EXPO, DÉ BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT! De

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven Beurs Domotica & Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven DE BEURS DOMOTICA & SLIM WONEN 2014 Editie 9 komt eraan! 19 en 20 november opent Smart Homes weer de deuren van het Evoluon te Eindhoven.

Nadere informatie

EEN BEURS STIMULEERT EN ONDERSTEUNT DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES. vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten

EEN BEURS STIMULEERT EN ONDERSTEUNT DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES. vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten EEN BEURS DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES STIMULEERT EN ONDERSTEUNT vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2013 Evenementenhal van het Fries Congrescentrum

Nadere informatie

Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar

Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar Het beste voor (ver)bouwen en meer woonplezier Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar Vier dagen direct contact met gemotiveerde consumenten Bouwen en

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM Inclusief Inschrijfformulier Algemene beursinformatie De Betondag is hét jaarlijkse ontmoetingspunt van betonminnend, bouwend

Nadere informatie

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Feiten & cijfers 2011 Impressie eerdere edities Wat is het? Fysieke presentatie van een Online Winkelcentrum via de gezamelijke paraplu van Babyplaats.nl

Nadere informatie

PARKLAAN AUGUSTUS 2010

PARKLAAN AUGUSTUS 2010 HEERLIJK ROTTERDAM HEERLIJK ROTTERDAM is niet meer weg te denken uit het evenementenaanbod van de Maasstad. Met een geheel eigen gevoel voor kwaliteit en stijl breidt de vierde zomereditie dit jaar uit

Nadere informatie

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen!

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen! Partnerpakketten Word partner van de Promotiedagen! U kunt als bedrijf uw naam verbinden aan de Promotiedagen. U vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf en toont uw betrokkenheid bij het bedrijfsleven

Nadere informatie

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland & SPONSORINFORMATIE Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland Na 10 jaar ervaring met het Nationaal Symposium Makelaardij hét evenement voor de woningmarkt in Nederland en een meer dan geslaagde

Nadere informatie

Standmogelijkheden. 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam

Standmogelijkheden. 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam Standmogelijkheden 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam Basisstand Op de door u gehuurde standruimte kunt u door ons een nietgemeubileerde stand in systeembouw laten plaatsen. Dat bespaart u veel werk

Nadere informatie

SeniorenExpo DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT. 16 e NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI

SeniorenExpo DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT. 16 e NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI 16 e SeniorenExpo EDITIE DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT BROCHURE NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN 16-21 JANUARI 2018 www.rainbowexpo.nl SENIOREN EXPO, DÉ LEUSKTE BEURS VOOR DE

Nadere informatie

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging 22 november 2015 ZEKER BUITEN DE PISTE! NKBV Opgericht: 24 mei 1902 58.000 leden Ambitie 2016; 61.000 leden Passie voor bergen Het hele jaar door, een leven lang Kernwaarden: betrokken, duurzaam en veiligheid

Nadere informatie

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen 2-3 september 2017 Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur Zondag 3 september 14:00-21:00 uur Marktplein Emmen Sponsorbrochure Anouk de Raaf Leonie Pluyter Marchien Naber GEACHTE FIJNPROEVER, Het eerste weekend

Nadere informatie

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN Hoofdbeurs met bruidsshows van s werelds grootste bruidshuis; Koonings Bruidsmode. Deze beurs vindt plaats op zaterdagavond 24 oktober van 18:00 uur tot 22:00 uur

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Strandheem Parkweg 5 9865 VN Opende STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Dinsdag 5 juni 2018 Woensdag 6 juni 2018 Donderdag 7 juni 2018 Dagelijks geopend van 13.00 21.30 uur Organisatie: CNO-Expo Johan

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

10 T/M 12 JUNI 2016 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN

10 T/M 12 JUNI 2016 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN 10 T/M 12 JUNI 2016 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN EXPOSANTEN INFORMATIE HET JUWEEL OP SPARRENDAAL LOCATIE: Buitenplaats Sparrendaal Hoofdstraat 89, 3971 KE Driebergen-Rijsenburg Rond de 25 juweliers,

Nadere informatie

8 t/m 11 september 2016

8 t/m 11 september 2016 8 t/m 11 september 2016 Het festival dat alle zintuigen prikkelt! Sponsorbrochure Proef Amstlvn Het festival dat alle zintuigen prikkelt! Proef Amstlvn presenteert van 8 t/m 11 september 2016 een vernieuwd

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem Locatie: Ruurloseweg Hoek Petersdijk Zelhem Data: Woensdag 3 juni 2015 Donderdag 4 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 STANDHOUDERSHANDBOEK Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek Organisatie: CNO-Expo

Nadere informatie

Andere sponsormogelijkheden zijn in overleg met de organisatie bespreekbaar zoals:

Andere sponsormogelijkheden zijn in overleg met de organisatie bespreekbaar zoals: In de maand december vindt het spectaculaire Winterfestijn Arnhem voor de eerste keer plaats. Dit winterse evenement wordt gehouden in de binnenstad van Arnhem vanaf vrijdag 11 december 2015 tot en met

Nadere informatie

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 INTERcLASSICS MAASTRICHT 19 Business LOunGes 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 Trakteer uw relaties op een unieke belevenis tijdens InterClassics Maastricht InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar dé

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. - Promodorp - Sponsorpakketten - VIP Sponsorlounge

SPONSORBROCHURE. - Promodorp - Sponsorpakketten - VIP Sponsorlounge SPONSORBROCHURE - Promodorp - Sponsorpakketten - VIP Sponsorlounge VOORWOORD 2 Nationaal Concours Hippique Eext wordt in 2019 al weer voor de 90 ste keer georganiseerd! Door de jaren heen hebben er enorm

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR Sponsorplan 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2014 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen NKBV-Bergsportdag De 17 de Bergsportdag wordt op zondag 16 maart 2014 georganiseerd Het grootste bergsportevenement van Nederland Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2019 23 januari 11.00-21.00 uur 24 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Kempisch Bedrijvenpark te Hapert - - Bankrekening NL04RABO.0302.0666.16 Inhoudsopgave ALGEMENE INFORMATIE DEELNAMEMOGELIJKHEDEN PRAKTISCHE INFORMATIE

Nadere informatie

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH)

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Betreft: Informatie over deelname en sponsoring voor VIJFDE editie van Speeldag NL 2013 Hoorn, januari 2013

Nadere informatie

VOORJAARSEditie. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014

VOORJAARSEditie. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014 NIEUW! NU 2X PER JAAR IN DE JAARBEURS UTRECHT! VOORJAARSEditie 21 t/m 23 MAART 2014 Extra TUIN paviljoen met totaal meer dan 40.000 gerichte bezoekers. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014 Extra INTERIEUR

Nadere informatie

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek cultuurfestival Waarom sponsoring? Het

Nadere informatie

Gold E 10.000,- - Uw logo op kleding havenmeester - Banner op site - Uw logo op sponsor bord in toren - Uw logo op crew T-shirt - 50 Toegangskaartjes

Gold E 10.000,- - Uw logo op kleding havenmeester - Banner op site - Uw logo op sponsor bord in toren - Uw logo op crew T-shirt - 50 Toegangskaartjes Seppe Airshow Sponsorpakket 1 Gold - 40 VIP Area passen - Pagode op 27 juni 2009 - Advertentie 1/1 avertentie in het Seppe Airshow Magazine - Uw vlag op Seppe airport - Uw logo op kleding havenmeester

Nadere informatie

RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S. 28 april 29 april 30 april 1 mei parkloods noord antwerpen. brochure.

RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S. 28 april 29 april 30 april 1 mei parkloods noord antwerpen. brochure. RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S 28 april 29 april 30 april 1 mei 2017 parkloods noord antwerpen brochure RAINBOW EXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S RAINBOW EXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR

Nadere informatie

MartiniPlaza Groningen Vrij 20 november 13-21 uur Zat 21 november 10-17 uur Zon 22 november 10-17 uur. www.nieuwbouwxl.nl

MartiniPlaza Groningen Vrij 20 november 13-21 uur Zat 21 november 10-17 uur Zon 22 november 10-17 uur. www.nieuwbouwxl.nl 20 + 21 + 22 NOVEMBER GRATIS ENTREE MartiniPlaza Groningen Vrij 20 november 13-21 uur Zat 21 november 10-17 uur Zon 22 november 10-17 uur Nieuwbouw/Verbouw XL Staat als een huis Het goede gevoel is terug

Nadere informatie

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Hoe te beginnen met verkopen op Catawiki catawiki.nl Wat is Catawiki? Catawiki is het snelst groeiende online veilingplatform in Europa. Ons platform

Nadere informatie

20ste editie. De Grote Kerk Naarden - Vesting

20ste editie. De Grote Kerk Naarden - Vesting 20ste editie De Grote Kerk Naarden - Vesting 25 t/m 29 januari 2017 Exposanten informatie Beursconcept: Meer dan 65 exposanten presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst.

Nadere informatie

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Hoe te beginnen met verkopen op Catawiki catawiki.nl Wat is Catawiki? Catawiki is het snelst groeiende online veilingplatform in Europa. Ons platform

Nadere informatie

HOSPITALITY-ARRANGEMENTEN

HOSPITALITY-ARRANGEMENTEN HOSPITALITY-ARRANGEMENTEN Indoor Twente presenteert het mooiste indoor concours van Twente. Het evenement is een aaneenschakeling van hippische hoogtepunten met een Twents karakter. U heeft de kans om

Nadere informatie

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden 15 februari Locatie: GIA Trade & Exhibition Center VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht 22 maart Locatie:

Nadere informatie

Hospitality. Kosten: 4.950,-

Hospitality. Kosten: 4.950,- Sponsorbrochure 2014 2 Hospitality De Zesdaagse van Amsterdam is een uitstekend (business)evenement om de banden met uw zakelijke relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Optimale gastvrijheid

Nadere informatie

Let s get it started! Futurum Partnership

Let s get it started! Futurum Partnership Let s get it started! Belangrijke spelers uit Limburg vormen de toekomst In dat lijstje mag jouw organisatie niet ontbreken Van start-up tot multinational en van zorginstelling tot kennisinstelling Futurum

Nadere informatie

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 8 & 9 APRIL 2014 TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 2014 Netwerken in een sterke regio! Samenwerken, netwerken en op de hoogte zijn van elkaars kennis en kunde is belangrijker dan ooit. Dit besef leeft sterk

Nadere informatie

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM Op zaterdag 14 april 2018 (van 10.00 16.00 uur) wordt de derde Amsterdamse uitvaartbeurs gehouden. In de Westerkerk aan de Prinsengracht presenteert de uitvaartbranche

Nadere informatie

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 Er zijn op de beurs Sport-Net 3 varianten van beursarrangementen: 1. Basis Arrangement 2. Sportbond Arrangement 3. VIP Arrangement

Nadere informatie

Te huur l u x e shoppingsunits/ showrooms a a n d e p o o r t van Leerdam

Te huur l u x e shoppingsunits/ showrooms a a n d e p o o r t van Leerdam Te huur l u x e shoppingsunits/ showrooms a a n d e p o o r t van Leerdam

Nadere informatie

beurs lente it s a woman s world woensdag 13 april t/m woensdag 20 april 2011 Dagelijks geopend van

beurs lente it s a woman s world woensdag 13 april t/m woensdag 20 april 2011 Dagelijks geopend van it s a woman s world Dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur; op vrijdag extra avondopening tot 21.00 uur woensdag 13 april t/m woensdag 20 april 2011 www..com concept Dit jaar bestaat de Lente 55 jaar.

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Velder 10 5298 LE Liempde STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Woensdag 6 september 2017 Donderdag 7 september 2017 Dagelijks geopend van 09.30 18.00 uur Organisatie: CNO-Expo Johan Wolters Margreet Heering

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert al voor het 57 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75

Nadere informatie

DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017

DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017 DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017 Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. TASTE&TRAVEL FAIR 2017 De Taste & Travel Fair is DE fair waar bezoekers letterlijk de vakantie kunnen

Nadere informatie

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE 17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE NK Dressuur slaat nieuwe weg in Wie het Nederlands Kampioenschap Dressuur mag organiseren weet zich verzekerd van deelname van topcombinaties op wereldniveau. Olympisch

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE.

MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE. MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE museummvakdagen 3 e EDITIE MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE In mei 2015

Nadere informatie

FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, UUR

FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, UUR FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, 12.00 18.00 UUR WWW.BEAUTIFULBEEK.NL Beautiful Beek Castingday Elite Model Look wederom in Beek! Elite is één van de grootste modellenbureaus

Nadere informatie

DEEL 1 ACHTERGROND MARKTONDERZOEK BEZOEKERSPROFIEL

DEEL 1 ACHTERGROND MARKTONDERZOEK BEZOEKERSPROFIEL BEURSRAPPORT VOORJAARSEDITIE 2014 ACHTERGROND Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 heeft de 9e editie van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten plaats gevonden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Nadere informatie

www.materialxperience.nl 7 11 februari 2011, Jaarbeurs Utrecht

www.materialxperience.nl 7 11 februari 2011, Jaarbeurs Utrecht www.materialxperience.nl 7 11 februari 2011, Jaarbeurs Utrecht Material Xperience 2011 Material Xperience is een uniek inspirerend materiaalevenement en vindt gelijktijdig plaats met de Bouwbeurs in de

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Donderdag Vakbeurs voor Credit Management 7 November www.creditexpo.nl Sponsor & Expositiemogelijkheden Wat is Credit Expo? Credit Expo is een landelijk vakevenement op het gebied van creditmanagement

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop noordoost- Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 21, 22 en 23 mei 2016 Hardenberg Netwerken in 78% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van noordoost-

Nadere informatie

De internationale vakbeurs voor de totale museumbranche. Woensdag 17 en donderdag 18 april 2019 Evoluon Eindhoven

De internationale vakbeurs voor de totale museumbranche. Woensdag 17 en donderdag 18 april 2019 Evoluon Eindhoven De internationale vakbeurs voor de totale museumbranche Woensdag 17 en donderdag 18 april 2019 Evoluon Eindhoven 4E EDITIE Museum Vakdagen De internationale vakbeurs voor de totale museumbranche Op woensdag

Nadere informatie

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI 1 Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI Uitvoering : Stichting Verenigde Hollandse Zeil Compagnie Datum intake : Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam

Nadere informatie

DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM

DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM BEURSTHEMA: VAN VUIL NAAR SCHOON DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM Op 21, 22 en 23 maart 2017 vindt de elfde editie van Aqua Nederland Vakbeurs

Nadere informatie

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS 2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS RLT & SV de Sluipers De Reeuwijkse Lawn Tennis en Squash Vereniging is opgericht op 19 december 1962 met als doel het beoefenen en bevorderen van racketsporten met tennis

Nadere informatie

The perfect fit 20 MAART 2013. 10 % vroegboekkorting. Der Aa-kerk Groningen

The perfect fit 20 MAART 2013. 10 % vroegboekkorting. Der Aa-kerk Groningen The perfect fit Hoe vind je werknemers die in alle opzichten bij uw organisatie passen? Jong talent dat nu én in de toekomst het verschil maakt? Ontmoet hoger opgeleid talent en doe nieuwe inspiratie op

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

Denk in kansen! service Zintuigen prikkelend. Kostenbesparend. Ontspannen sfeer Personeel werving Direct contact met bezoekers succes Uw bedrijf in de

Denk in kansen! service Zintuigen prikkelend. Kostenbesparend. Ontspannen sfeer Personeel werving Direct contact met bezoekers succes Uw bedrijf in de Wat kunt u als exposant verwachten? - De beste promotie die u kunt hebben! - Duizenden bezoekers van Goeree-Overflakkee en omstreken langs úw stand! - Uitgebreide reclamecampagne, o.a. via social media

Nadere informatie

AMSTERDAMS. Tarieven. Herdruk 2012 >>

AMSTERDAMS. Tarieven. Herdruk 2012 >> Duidelijk AMSTERDAMS Tarieven Herdruk 2012 >> 2012 Uw doelgroep in de regio Amsterdam Over de krant Het Parool is een sterke en groeiende titel met een duidelijke positionering in en rond Amsterdam. Voor

Nadere informatie

In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden. Heeft u andere ideeën? Dan gaan wij graag met u in gesprek.

In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden. Heeft u andere ideeën? Dan gaan wij graag met u in gesprek. GGZ Kennisdag Psychische gezondheid van de jeugd U heeft deze brochure ontvangen omdat wij u willen vragen om sponsor te worden van de GGZ Kennisdag 2015. De GGZ Kennisdag biedt u een unieke gelegenheid

Nadere informatie

Sponsorpropositie 2013

Sponsorpropositie 2013 30 aug. t/m 1 sept. 2013 Sponsorpropositie 2013 Voorwoord Geachte fijnproever Na twee succesvolle edities van Dordt op je bord in het park, worden ook dit jaar weer de tenten voor Dordt op je bord opgeslagen

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. SPONSORPLAN Vrienden van september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. SPONSORPLAN Vrienden van september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN Vrienden van 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag MOGELIJKHEDEN PARTNERS/SPONSOREN/INFORMATIEMARKT De tweejaarlijkse Nationale Diabetes Dag (NDD) verbindt alles en iedereen rondom

Nadere informatie

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site.

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site. TT06 Adverteren en Exposure Taart&Trends 2015 1. Exposure: 1.1. Alle deelnemers krijgen (na betaling) standaard een naamsvermelding op de standhouderspagina van Taart en Trends-website. Wilt u een actieve

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

Baan in Beeld Carrièrebeurs

Baan in Beeld Carrièrebeurs Baan in Beeld Carrièrebeurs Brengt je baan dichtbij! BAAN IN BEELD BANENMARKT VIND JOUW BAAN IN DE BUURT Baan in Beeld Carrièrebeurs Midden-Nederland Arbeidsmarktregio s Amersfoort, Food Valley, Stedendriehoek,

Nadere informatie

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid 2017 Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek De klassieke openluchtconcerten in 2014, 2015 en 2016 bij het Landhuis Oud Groevenbeek waren een groot succes met

Nadere informatie

spirituele expo voorjaar 2019

spirituele expo voorjaar 2019 spirituele expo voorjaar 2019 Wenst u als standhouder aan één van onze Spirituele Expo s deel te nemen? In deze beurskit vindt u antwoorden op uw vragen. lifestyle magazine website + webshop beurzen onze

Nadere informatie

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015 utrechtsch studenten corps UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 2015 In augustus 2015 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek muziekfestival Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk Waarom sponsoring? Het Betuws Spektakel

Nadere informatie

Nouveau. Pijlers. Merk Profiel. Doelgroep. Unique buying reasons

Nouveau. Pijlers. Merk Profiel. Doelgroep. Unique buying reasons Nouveau Merk Profiel Nouveau is hét luxe tijdschrift voor de welgestelde vrouw die geniet van het leven en die weet wat voor haar wél en niet van belang is. Werkelijk álles wat het leven aantrekkelijker

Nadere informatie

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer.

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer. Nadat FC Eindhoven in 2009 haar 100-jarig bestaan heeft gevierd is de club aan haar tweede jeugd begonnen. Ook in het seizoen 2012-2013 verwachten we de stijgende lijn verder door te trekken. De club profileert

Nadere informatie

1, 2 EN 3 APRIL 2011 JAARBEURS UTRECHT 60% GROEI! 2E EDITIE 10 :

1, 2 EN 3 APRIL 2011 JAARBEURS UTRECHT 60% GROEI! 2E EDITIE 10 : 2E EDITIE 10 : 60% GROEI! DE NATIONALE BOUWBEURS VOOR IEDEREEN DIE LAAT (VER)BOUWEN EN INRICHTEN ONTWERPEN BOUWEN VERBOUWEN- WONEN! 1, 2 EN 3 APRIL 2011 JAARBEURS UTRECHT Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten

Nadere informatie

24 & 25 september Kromhouthal Amsterdam

24 & 25 september Kromhouthal Amsterdam 24 & 25 september Kromhouthal Amsterdam 24 september 18-23 uur 25 september 9-18 uur 25 september 18-21 uur Diner voor 250 topvrouwen uit de directie van grote Nederlandse bedrijven Uitreiking Young Talent

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

ELK PAKKET EEN SUCCES. Deelnamepakketten voor meer bereik en een beter rendement. vakantiebeurs.nl. informatie inspiratie aanbiedingen

ELK PAKKET EEN SUCCES. Deelnamepakketten voor meer bereik en een beter rendement. vakantiebeurs.nl. informatie inspiratie aanbiedingen vakantiebeurs.nl ELK PAKKET EEN SUCCES ten voor meer bereik en een beter rendement. informatie inspiratie aanbiedingen ONTDEK JOUW WERELD! ACTIEF Z I E N SAMEN V A A R BUITEN ONTDEK 13-18 JANUARI 2015

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 23 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 23 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2020 22 januari 11.00-21.00 uur 23 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie