24 & 25 september Kromhouthal Amsterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "24 & 25 september Kromhouthal Amsterdam"

Transcriptie

1 24 & 25 september Kromhouthal Amsterdam

2 24 september uur 25 september 9-18 uur 25 september uur Diner voor 250 topvrouwen uit de directie van grote Nederlandse bedrijven Uitreiking Young Talent Award Uitreiking Topvrouw van het jaar Award dynamische ambitieuze vrouwen Ultiem lifestyle- en carrière-event Thema Empower your work life Inspiratie voor hart, hoofd en kledingkast Stijlvol business- & netwerkevent Voor ondernemende vrouwen met een gouden bedrijfsplan Grote belangstelling van pers en BN ers Sponsoring biedt een half jaar zichtbaarheid op alle verschillende Marie Claire kanalen

3 Marie Lifestyle Experience In één dag ruim gepassioneerde dynamische carrièrevrouwen bereiken? Die op een inspirerende locatie bij elkaar komen om in hun hoofd, hart en kledingkast te worden gevoed? Precies, zo n concept was er nog niet! Daarom organiseert Marie Claire de Lifestyle Experience! Thema: empower your work life. Participeren betekent: de zichtbaarheid van uw merk vergroten, imagoversterking, product experience onder duizend vrouwen.

4 Feiten & cijfers Jaarlijks event waarbij de kernwaarden van Marie Claire, van sterke vrouwen, over sterke vrouwen, voor sterke vrouwen, op alle mogelijke manieren tot uiting komen. Bezocht door dynamische vrouwen in de leeftijd 25+. Prikkelend programma met inhoudelijke masterclasses, workshops, interessante lezingen en discussies en netwerkmogelijkheden. Van sollicitatietips tot office etiquette, van powerlipstick tot voor jezelf beginnen Marie Lifestyle Experience gaat over meer uit je werk halen: meer voldoening, meer verantwoordelijkheid, meer fun! Van catwalktrend tot businesslook, van office hours tot after hours Marie Lifestyle Experience geeft haar bezoekers een business-stijl-update waar ze meteen mee aan de slag kunnen. Ruimte voor ontspanning, shopping en entertainment. Aansluitend uitreiking van de Marie Claire Starters Award.

5 Bezoekersprofiel Dynamische werkende 25+ vrouw met oog voor stijl, die uit het leven - en uit zichzelf - wil halen wat erin zit. Vrienden, werk, fashion, liefde, de wereld om zich heen, maar ook het vinden van een goede balans tussen carrière en privé. Ze zit midden in haar tweede baan en streeft vol vuur naar succes. Haar werkweek is een achtbaan, die maandagochtend begint met een stylish jurkje, een latte to-go en een stevige meeting. Haar lifestyle Vrouw Urban professional Bezig met haar persoonlijke en professionele ontwikkeling Financieel onafhankelijk Op de hoogte van trends op mode- en beautygebied Altijd stijlvol privé en op het werk

6 Besteding en koopgedrag De geschatte gemiddelde besteding tijdens het event is 50 (excl. toegang, reiskosten, eten en drinken). Naar verwachting zal 1/3 van de bezoekers 65 of meer uitgeven. Gemiddeld zal de bezoeker 2 à 3 artikelen aanschaffen uit de volgende productcategorieën: kleding, schoenen & accessoires, beauty-artikelen, woonaccessoires, gezonde drankjes en food (om mee te nemen naar huis) en (business)- gadgets.

7 Tarieven & pakketten voor bezoekers Voor bezoekers hebben we drie aantrekkelijke mogelijkheden gecreëerd om de Marie Lifestyle Experience fair te beleven. Normale ticketprijs 24,95 Abonnee ticketprijs 19,95 Toegang tot: Businesslounges Publieke lezingen Normale ticketprijs 49,95 Abonnee ticketprijs 24,95 Toegang tot: Businesslounges Publieke lezingen 2 masterclasses naar keuze Inclusief luxe goodiebag t.w.v. minimaal 50 Normale ticketprijs 94,95 Abonnee ticketprijs 49,95 Toegang tot: Businesslounges Publieke lezingen 2 masterclasses naar keuze 1 op 1 stijladvies Startup-pitch voor selecte groep adviseurs Inclusief mini-abonnement op Marie Claire t.w.v. 14,85 Inclusief luxe goodiebag t.w.v. minimaal 50

8 Deelnemen met een stand Deelname met een stand kan vanaf 9 m² voor De stands zijn te vinden in de Business Lounge van circa 900m² en liggen in de looproute naar de plenaire ruimte, nabij cateringpunten. Standbouw wordt gefaciliteerd door de organisatie. De styling en inrichting zijn voor rekening van de exposant. m² Tarief , ,00 > 12 op aanvraag *Op tarieven is geen bureau- en/of contractkorting van toepassing. Alle tarieven zijn excl. btw. Tarieven zijn excl. 150 inschrijfgeld. Voorzieningen als water en elektra dienen apart te worden aangevraagd, en deze kosten worden separaat gefactureerd. Er is slechts een beperkt aantal hoekstands beschikbaar. Hiervoor wordt een toeslag van 25% per m² berekend. Indien u een hoekstand wordt toegewezen, neemt de organisatie hierover contact met u op.

9 Deelnemen met een masterclass of een workshop Uw eigen masterclass of workshop geven in een door Marie Claire ingerichte ruimte? Dat kan! Het thema kan van alles zijn, zolang het de dynamische vrouw met een ambitieuze lifestyle maar inspireert en haar verder helpt in het realiseren van haar doelen. Graag denken wij met u mee over de invulling van de masterclass. Het tarief voor het geven van de masterclass bedraagt excl. btw. In dit tarief zijn de volgende componenten inbegrepen: Communicatie masterclass of workshop in Marie Claire Banner positie op marieclaire.nl Redactioneel artikel op marieclaire.nl Exposure op Facebook en Twitter Opname masterclass in de communicatieuitingen (zoals programma, plattegrond, etc.) Opname in het videoverslag van het event *Het invullen van masterclasses zit standaard verwerkt in het zilveren pakket. Deze workshops moeten over een inhoudelijk thema gaan en mogen geen commerciële masterclasses zijn. Het aantal workshops is beperkt.

10 Tarieven & mediapakketten voor exposanten Deelname met m² Goud Zilver Brons 1. Aantal m²* 20m² 16m² 9m² 2. Relatiepakket (parkeerpassen, relatiekaarten, benodigde dagpassen, exposantenbandjes) Inschrijfgeld Meters & Media Marie Lifestyle Experience 4. Vermelding logo in de communicatie event in print en online 1 5. Naamsvermelding in Marie Claire Naamsvermedling in Marie special Productplacement in Marie special Naam op plattegrond in Marie special /1 promotiepagina in Marie Claire /1 redactionele pagina in Marie special Redactioneel op marieclaire.nl Redactioneel in nieuwsbrief Social media, redactionele post op Marie Claire Facebook en doorplaatsingstweet op Twitter en Instagram Opname in het videoverslag en plaatsing video op marieclaire.nl Invullen van een inhoudelijke masterclass of een masterclass adopteren (powered by) Keynote spreken (powered by) 1 Tarief M² (1 t/m 3) Mediawaarde (4 t/m 16) Totale pakketwaarde Pakketprijs** Meer dan 50% pakketkorting op de mediawaarde! * Op tarieven is geen bureau- en/of contractk orting van toepassing. Alle tarieven zijn excl. btw. **Passenpak k et: 2 park eerpassen, 20 relatiek aarten (en 10 bij het Brons pak k et), benodigde dagpassen, exposantenbandjes.

11 Additionele mogelijkheden Wij kunnen ons voorstellen dat u een specifiek idee hebt dat aan uw doelstelling kan bijdragen. Wij helpen u graag om dit idee tot uitvoering te brengen. Enkele mogelijkheden zijn: Standbouw op maat Creëren van een VIP lounge Sponsoring keynote Modeshow Totaal metamorfose Hostess-service Lunch aangeboden door Koffie/ thee/ drankjes aangeboden door Borrel aangeboden door Ingang sponsoring Entertainmentsponsoring Item om weg te geven bij uitgang Etc. Indien u geïnteresseerd bent in additionele mogelijkheden, maken we graag een voorstel voor u op maat.

12 Marie Claire Starters Award De 11 e editie van de Marie Claire Starters Award wordt onderdeel van het Marie Lifestyle Experience event. De uitreiking is een stijlvol business- en netwerkevent voor ondernemende vrouwen met een gouden bedrijfsplan. Het uitgangspunt is om met de Starters Award 2015 een vertaalslag te maken van slimme content voor ambitieuze, ondernemende vrouwen, gebrand in een stijlvol jasje. Een professionele jury selecteert drie finalisten en lezeressen van Marie Claire en bezoekers van Lifestyle Experience kiezen de winnares. De drie finalisten voeren op Lifestyle Experience live campagne om de laatste stemmen binnen te halen. Via een tablet kan er worden gestemd. De stemmers maken kans op een luxe goodiebag. Meedoen als partner van de Marie Claire Starters Award betekent een half jaar lang communicatie midden in de doelgroep, zowel in print en online als via social mediakanalen en tijdens het evenement. Sponsormogelijkheden op aanvraag een voordeelpakket in combinatie met participatie in Marie Lifestyle Experience is mogelijk.

13 Topvrouw van het jaar De stichting Topvrouw is verantwoordelijk voor de jaarlijkse verkiezing van de Topvrouw van het jaar. Het initiatief is voortgekomen uit de gedachte dat het belangrijk is een platform te creëren voor vrouwelijke directieleden in Nederlandse bedrijven, zodat zij meer zichtbaarheid krijgen en een functie als rolmodel kunnen vervullen. Marie Claire en stichting Topvrouwen delen de kernwaarden van sterke vrouwen, over sterke vrouwen, voor sterke vrouwen en werken daarom in 2015 samen. Een ontmoeting met deze vrouwen kan een waardevolle aanvulling voor uw netwerk betekenen. Bent u geïnteresseerd in deelname? Voor dit evenement zijn nog exclusieve dinerkaarten beschikbaar, tegen een speciaal tarief van 300.

14 Contactgegevens Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact op met de Boutique van Sanoma SBS of informeer bij uw eigen accountmanager. Boutique Sales

MEDIAKIT DÉ FASHIONGLOSSY MET JOURNALISTIEKE INHOUD VOOR WERKENDE VROUWEN MET OOG VOOR STIJL

MEDIAKIT DÉ FASHIONGLOSSY MET JOURNALISTIEKE INHOUD VOOR WERKENDE VROUWEN MET OOG VOOR STIJL MEDIAKIT DÉ FASHIONGLOSSY MET JOURNALISTIEKE INHOUD VOOR WERKENDE VROUWEN MET OOG VOOR STIJL Al meer dan 26 jaar vieren we met Marie Claire mode en maatschappij in Nederland. Ik weet nog goed dat Marie

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAnieuws.nl,

Nadere informatie

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK marcom14 Kennis, verdieping, netwerken en business. MARCOM is dé industry experience voor de marketing- & communicatiebranche. De grootste in de Benelux met zo n 7.000 professionals die elkaar ontmoeten

Nadere informatie

SAVE THE DATE 30 SEPTEMBER 2017 CELEBRATE LIFE. Het grootste life improvement event voor millennials

SAVE THE DATE 30 SEPTEMBER 2017 CELEBRATE LIFE. Het grootste life improvement event voor millennials SAVE THE DATE 30 SEPTEMBER 2017 Het grootste life improvement event voor millennials @COSMOPOLITAN_NL COSMOPOLITAN_NL Cosmopolitan MERK MET EEN BOODSCHAP: VROUWEN STERKER MAKEN Cosmopolitan is een merk

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

DE GOUDEN TELEVIZIER-RING 2015. 50ste EDITIE

DE GOUDEN TELEVIZIER-RING 2015. 50ste EDITIE DE GOUDEN TELEVIZIER-RING 2015 50ste EDITIE De Gouden Televizier-Ring heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een event van grote allure en grandeur. Dit jaar wordt de meest begeerde televisieprijs

Nadere informatie

VROUW Altijd wat nieuws

VROUW Altijd wat nieuws VROUW Altijd wat nieuws Kernwaarden VROUW Positief Gespreksbepalend Eigenzinnig Dichtbij Herkenbaar Verrassend Realistisch Altijd en overal VROUW platform Bron: NOM Print Monitor 2013-I/2013-II/ STIR mei

Nadere informatie

Nieuwe wet- en Regelgeving (NWR)

Nieuwe wet- en Regelgeving (NWR) Nieuwe wet- en Regelgeving (NWR) Reed Business organiseert in het najaar de Studiedag Nieuwe Wet- en Regelgeving speciaal voor de doelgroep salarisprofessionals In samenwerking met Elsevier SalarisMagazine

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

dé communicatiekans van 2015

dé communicatiekans van 2015 - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2015 X-OVER X-OVER OVERSTEKENDE ONDERNEMERS De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

ELLE PRESENTEERT DE ELLE STYLE AWARDS XL

ELLE PRESENTEERT DE ELLE STYLE AWARDS XL ELLE PRESENTEERT DE ELLE STYLE AWARDS XL ELLE lanceerde 30 jaar geleden haar eerste editie in Nederland Grootse viering met HET modefeest van het jaar Een XL-editie van de ELLE STYLE AWARDS Spectaculaire

Nadere informatie

18 MEI 2019 UNIVERSUM AMSTERDAM PLAY VIDEO

18 MEI 2019 UNIVERSUM AMSTERDAM PLAY VIDEO 18 MEI UNIVERSUM AMSTERDAM PLAY VIDEO FIT FOR SUMMER FESTIVAL Na zes succesvolle edities staat Women s Health Fit For Summer Festival weer voor de deur. Op zaterdag 18 mei wordt sportcentrum Universum

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Dé belangrijkste ICT prijzen van Nederland

Dé belangrijkste ICT prijzen van Nederland Dé belangrijkste ICT prijzen van Nederland Dé bekendmaking van De Belangrijkste ICT Prijzen van Nederland in de volgende categorieën Computable 100 Imago Awards beste Werkgever van het jaar beste Zakenpartner

Nadere informatie

Participatiemogelijkheden

Participatiemogelijkheden Participatiemogelijkheden INHOUD Pagina WORKING TOGETHER 4 Working together Kracht en ambitie JUMBO Supermarkten Entertainment en daar klanten voor uitnodigen zit in onze roots. JUMBO Supermarkten heeft

Nadere informatie

OR informatie. Redactionele formule

OR informatie. Redactionele formule OR informatie OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het helpt leden van ondernemingsraden bij de uitoefening van hun

Nadere informatie

Driving Business 2012

Driving Business 2012 Zaken- en Bestelauto van het Jaar 2013 AMbitieprijs 2013 Nationaal Zakenauto Onderzoek 2012 Driving Business 2012 Automobiel Management organiseert ook dit jaar weer Driving Business, het meest feestelijkste

Nadere informatie

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen NKBV-Bergsportdag De 17 de Bergsportdag wordt op zondag 16 maart 2014 georganiseerd Het grootste bergsportevenement van Nederland Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Nadere informatie

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging 22 november 2015 ZEKER BUITEN DE PISTE! NKBV Opgericht: 24 mei 1902 58.000 leden Ambitie 2016; 61.000 leden Passie voor bergen Het hele jaar door, een leven lang Kernwaarden: betrokken, duurzaam en veiligheid

Nadere informatie

Design for what? Your customers (future) success!

Design for what? Your customers (future) success! 5 JAAR INSPIRATIE Design for what? Your customers (future) success! KENNISDELING NETWERKEN 5 JAAR Innoversum Innovatiecongres - achtergrond Het Innoversum Innovatiecongres is een jaarlijks terugkerend

Nadere informatie

ESQUIRE S BEST GEKLEDE MAN

ESQUIRE S BEST GEKLEDE MAN ESQUIRE S BEST GEKLEDE MAN ESQUIRE VOOR DE NEGENTIENDE KEER VERKIEST ESQUIRE DE BEST GEKLEDE MAN VAN HET JAAR. Een eretitel voor de man die niet alleen over een eigenzinnig stijlgevoel beschikt, maar dat

Nadere informatie

FORMAT METWERKEN DOELGROEP

FORMAT METWERKEN DOELGROEP FORMAT METWERKEN Een FEMP event is verassend anders. Wij geloven in de kracht van verbindingen maken waarbij de vraag kunnen wij zaken doen? achterwege wordt gelaten. Door de focus te richten op de ondernemer,

Nadere informatie

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE Haal alles eruit wat erin zit NEVACON 2018 jaar is ERVAREN en DOEN! De De huizenmarkt is volop in beweging.

Nadere informatie

OPLAGE MAGAZINE REDACTIONELE FORMULE. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine lezers

OPLAGE MAGAZINE REDACTIONELE FORMULE. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine lezers OPLAGE MAGAZINE In print 24.000 (abonnees, losse verkoop) Online magazine 18.000 lezers ONLINE BEREIK Nieuwsbrief (wekelijks) 14.000 abonnees Website 56.000 bezoeken en 28.000 unieke bezoekers p/m SOCIAL

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden 2014 Achtergrondinformatie Vrouw Met Stijl is opgericht in 2011 door Natalia Rakhorst. Inspireren, motiveren, elkaar helpen en blij maken. Dat is wat Vrouw Met Stijl doet op het

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen 1 FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

THE FIT LIST TOP 40 FITFLUENCERS VAN NEDERLAND

THE FIT LIST TOP 40 FITFLUENCERS VAN NEDERLAND THE FIT LIST TOP 40 FITFLUENCERS VAN NEDERLAND VORIG JAAR (2015) De nummer één van 2015 was healthcoach, kookboekenauteur en foodblogger Rens Kroes. Naast deze Juryprijs werd er een Publieksprijs uitgereikt.

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN The national annual place to be for professional business women

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Women Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Women Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Women Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN The new annual place to be to boost your business Exposeren op Inspirar:

Nadere informatie

De Gouden Televizier-Ring 2014. De Nederlandse Oscar

De Gouden Televizier-Ring 2014. De Nederlandse Oscar De Gouden Televizier-Ring 2014 De Nederlandse Oscar De Gouden Televizier-Ring heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een event van grote allure en grandeur. Dit jaar wordt de meest begeerde

Nadere informatie

14 juni Samenwerkingsvoorstel CONGRESCENTRUM ACHMEA ZEIST. Igor Dirkx Sr. Projectmanager /

14 juni Samenwerkingsvoorstel CONGRESCENTRUM ACHMEA ZEIST. Igor Dirkx Sr. Projectmanager / Samenwerkingsvoorstel 14 juni 2018 CONGRESCENTRUM ACHMEA ZEIST Van de makers van Igor Dirkx Sr. Projectmanager 06-29 52 44 28 / 040-2 974 872 i.dirkx@sbo.nl Congres & izone 6 oktober 2016 Media Plaza Utrecht

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert dit dashboard

Nadere informatie

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 BTW nummer website Functie fax Adres 4. Factuuradres (let op: de deelnemer onder 1 blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de nakoming

Nadere informatie

Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI

Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI CIZZO.BE 1 2 Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI Wat is CIZZO? Fashion & lifestyle met pit, zowel offline als online. Dát is CIZZO in een notendop. Zonder zever bieden we vrouwelijke lezers

Nadere informatie

JAARPLANNER Maak van je huis jouw droomhuis!

JAARPLANNER Maak van je huis jouw droomhuis! JAARPLANNER 2018 Maak van je huis jouw droomhuis! MISSIE DOELGROEP PROFIEL MISSIE WONEN.nl helpt mensen om van hun huis hun droomhuis te maken! Dat doen we op de volgende manier: - Prikkelen met nieuws.

Nadere informatie

DUURZAME WEEK GREEN UP YOUR LIFE PARTNER MENU. De Neude Utrecht

DUURZAME WEEK GREEN UP YOUR LIFE PARTNER MENU. De Neude Utrecht DUURZAME WEEK GREEN UP YOUR LIFE PARTNER MENU 2019 De Neude Utrecht DUURZAME WEEK DUURZAME WEEK - GREEN UP YOUR LIFE Van 15 t/m 22 juni 2019 vindt alweer de vierde editie van DUURZAME WEEK plaats. Op verschillende

Nadere informatie

ANNELIES HOOFDREDACTEUR

ANNELIES HOOFDREDACTEUR SALESKIT 2016 HOOFDREDACTEUR ANNELIES Op de redactie van Beau Monde borrelt het van de originele ideeën over trends, style, fashion, beauty en celebrity. Moeiteloos vullen wij 17 edities per jaar. Met

Nadere informatie

TOP 40 FITFLUENCERS VAN NEDERLAND

TOP 40 FITFLUENCERS VAN NEDERLAND TOP 40 FITFLUENCERS VAN NEDERLAND In het najaar van 2015 introduceerde Women s Health voor het eerst de Fit List. In de ffit list selecteert Women s Health veertig influencers die, ieder op hun eigen manier,

Nadere informatie

IN COLLABORATION WITH

IN COLLABORATION WITH IN COLLABORATION WITH IN COLLABORATION WITH HARPER S BAZAAR & BR ANDEDU Harper s Bazaar Harper s Bazaar, in 1867 opgericht in New York, heeft ruim 12 miljoen lezers in 47 landen en is sinds drie jaar actief

Nadere informatie

16 EN 17 NOVEMBER 2019, KIT AMSTERDAM

16 EN 17 NOVEMBER 2019, KIT AMSTERDAM 16 EN 17 NOVEMBER 2019, KIT AMSTERDAM Cijfers Digital Website > 1.000.000 unieke bezoekers Nieuwsbrief > 49.000 abonnees Print Frequentie: 10x Bereik: 250.000 Social media Facebook: 120.000 volgers Instagram:

Nadere informatie

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek cultuurfestival Waarom sponsoring? Het

Nadere informatie

HKC Academy, trainingen waarmee Jeugdzorg professionals een verschil kunnen maken!

HKC Academy, trainingen waarmee Jeugdzorg professionals een verschil kunnen maken! HKC Academy, trainingen waarmee Jeugdzorg professionals een verschil kunnen maken! Jeugdzorg professionals moeten aan ontzettend veel eisen voldoen. Zo zijn er allerlei regels, wetgeving, kwaliteitseisen

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR Sponsorplan 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2014 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Metaal360 is hét kennisplatform op het gebied van metaalbewerking, innovaties en verspaning in Nederland en België. Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Nadere informatie

Misset Horeca. Redactionele formule. Hét merk voor de horeca professionals

Misset Horeca. Redactionele formule. Hét merk voor de horeca professionals Misset Horeca Hét merk voor de horeca professionals Redactionele formule Misset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in de horeca. De redactionele pijlers zijn: achtergronden

Nadere informatie

ALESKIT MOODFORMAGAZINES

ALESKIT MOODFORMAGAZINES ALESKIT MOODFORMAGAZINES LINDANIEUWS.NL, DE NIEUWSSITE VOOR ALLE LEUKE VROUWEN VAN NEDERLAND Voor al het nieuws dat je niet kan missen en alle nieuwtjes die je niet wil missen. Drie redenen waarom je op

Nadere informatie

REDACTIONELE FORMULE OPLAGE MAGAZINE ONLINE BEREIK SOCIAL MEDIA. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3.

REDACTIONELE FORMULE OPLAGE MAGAZINE ONLINE BEREIK SOCIAL MEDIA. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3. OPLAGE MAGAZINE In print 3.000 (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3.800 lezers ONLINE BEREIK Nieuwsbrief (wekelijks) 3.500 abonnees Website 27.000 bezoeken en 9.000 unieke bezoekers p/m SOCIAL MEDIA

Nadere informatie

Dé ICT-awards van het jaar Bekendmaking van de Computable 100 lijst

Dé ICT-awards van het jaar Bekendmaking van de Computable 100 lijst computable 100-2012 100 De krachtigste ict-bedrijven van Nederland in 2012 Dé ICT-awards van het jaar Bekendmaking van de Computable 100 lijst Computable Awards 2012 Op donderdag 4 oktober 2012 worden

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Girls & Goals EVENT 2018

Girls & Goals EVENT 2018 Girls & Goals EVENT 2018 zaterdag 13 oktober 2018 Pakhuis de Zwijger Amsterdam Celebrate talent Cosmopolitan is het empowerment merk voor millennials. Wij helpen onze fans om hun life goals te realiseren,

Nadere informatie

venue: Presents Lifestyle Business Event 9 March hrs

venue: Presents Lifestyle Business Event 9 March hrs venue: Presents Lifestyle Business Event 9 March 2018 16.00-20.30 hrs Connecting for possibilities Lifestyle Business Club het grootste online platform met 8,000+ ondernemers uit de lifestyle, beauty,

Nadere informatie

25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht

25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht 25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht 25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht ONTMOET DE ONDERWIJSPROFESSIONAL OP ONDERWIJS & ICT 2012 Onderwijs & ICT is het platform voor ICT-toepassingen en diensten

Nadere informatie

Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus.

Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus. Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus www.denetwerkvloer.nl Van ontmoeting naar succes Nieuwe mensen, nieuwe ideeën, nieuwe zaken Het echte verschil maken we samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe

Nadere informatie

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013 ontmoeten inspireren co-creëren Dagelijks contact met voorschrijvers en opdrachtgevers Materia brengt u in contact

Nadere informatie

netherlands THE FIT LIST TOP 50 FITFLUENCERS VAN NEDERLAND

netherlands THE FIT LIST TOP 50 FITFLUENCERS VAN NEDERLAND THE FIT LIST TOP 50 FITFLUENCERS VAN NEDERLAND top 50 fitfluencers va n nederland Women s Health staat voor de juiste balans tussen lichaam en geest. Een fitter en gezonder Nederland, dat is ons streven.

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg

Nadere informatie

MODE REIZEN PSYCHOLOGIE HET GROTE INTERVIEW WONEN BEAUTY

MODE REIZEN PSYCHOLOGIE HET GROTE INTERVIEW WONEN BEAUTY BRAND BOOK 2017 DOEL GROEP JAN is een glossy, maar biedt ook diepgang en aansprekende verhalen. JAN brengt onderwerpen die de lezer raken en die dicht bij haar en haar leven staan. JAN biedt inhoud, relativering

Nadere informatie

Kerstspecial x Adfactor

Kerstspecial x Adfactor Kerstspecial x Adfactor Inhoudsopgave Introductie Overweging Adfactor Doelgroepen Food Home & Deco Fashion & Lifestyle Native advertising mogelijkheden Display advertising mogelijkheden Introductie De

Nadere informatie

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Installatie360 is de digitale bestemming voor bouwprofessionals in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten van de installatie-industrie. De redactie besteedt

Nadere informatie

DIT IS HARPER S BAZAAR

DIT IS HARPER S BAZAAR DIT IS HARPER S BAZAAR Harper s Bazaar, het oudste modeblad ter wereld, is in 150 jaar tijd uitgegroeid tot een ijzersterk en iconisch merk. Het combineert inspirerende maar draagbare mode met intelligente

Nadere informatie

Dutch Pet Conference & Awards

Dutch Pet Conference & Awards Dutch Pet Conference & Awards 20 november 2017 Dutch Pet Conference & Awards: bent u er bij? Ervaren hoe u uw doelgroep of klant centraal kunt stellen in een tijd van snelle veranderingen en een markt

Nadere informatie

SALESKIT. Wise, positive & loving life

SALESKIT. Wise, positive & loving life SALESKIT Wise, positive & loving life HET MERK OVER HAPPINEZ Grootste mindstyle merk van Nederland Jubileum: 15 jaar in top 5 vrouwenbladen Licenties in Duitsland en Frankrijk Engelstalige editie voor

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Your way of life! Goede doelen lidmaatschap adverteren

Your way of life! Goede doelen lidmaatschap adverteren Your way of life! LivelyLives is een maatschappelijk betrokken platform voor vrouwen van vandaag. Samen maken we de wereld een stukje mooier. Doe je mee? Goede doelen lidmaatschap adverteren Welkom lezer

Nadere informatie

business www.gamesinbusiness.nl Amsterdam, juli 2011 Erik Heemskerk, Managing Partner 1

business www.gamesinbusiness.nl Amsterdam, juli 2011 Erik Heemskerk, Managing Partner 1 in @ business www.gamesinbusiness.nl Amsterdam, juli 2011 Erik Heemskerk, Managing Partner 1 Inhoudsopgave Doelstellingen DMU bezoekers DMU leveranciers Bereik Games in Business Deelname Achtergrond informatie

Nadere informatie

Mogelijkheden Online Motorportal www.anwbmotor.nl: Bereik 106.000 unieke bezoekers per maand met een Rectangle, Leaderboard of Microsite.

Mogelijkheden Online Motorportal www.anwbmotor.nl: Bereik 106.000 unieke bezoekers per maand met een Rectangle, Leaderboard of Microsite. 06 Factsheet Motor ANWB Media en Motorsport In ruim 130 jaar ANWB hebben we zeer veel kennis over de Nederlandse motorrijder kunnen opdoen. Zo is ongeveer 75% man. De meeste motorrijders zijn tussen de

Nadere informatie

ANWB Media en Reizen. Mogelijkheden Online. Mogelijkheden Print. Portals. ANWB Vakantieportal: Bereik 350.000 unieke bezoekers per maand

ANWB Media en Reizen. Mogelijkheden Online. Mogelijkheden Print. Portals. ANWB Vakantieportal: Bereik 350.000 unieke bezoekers per maand 08 Factsheet Reizen ANWB Media en Reizen Dankzij 130 jaar ANWB kennen we reizigers door en door. We weten waar ze zijn, waar ze heen gaan en hoe hun harten te raken. Zo gaan we van massacommunicatie naar

Nadere informatie

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL Sponsor Informatie 12 & 13 nov 2016 Amsterdam De ultieme plek om live in contact te komen met de gezondheids- en fitness wereld. Waardevolle ontmoetingen met bezoekers die zich bevinden in een wereld die

Nadere informatie

DÉ ICT-AWARDS VAN HET JAAR WIE WORDT DIT JAAR DE NUMMER 1 IN DE C100? WELK PROJECT WINT DIT JAAR EEN COMPUTABLE AWARD?

DÉ ICT-AWARDS VAN HET JAAR WIE WORDT DIT JAAR DE NUMMER 1 IN DE C100? WELK PROJECT WINT DIT JAAR EEN COMPUTABLE AWARD? 100 De krachtigste ict-bedrijven van Nederland in 2011 DÉ ICT-AWARDS VAN HET JAAR WIE WORDT DIT JAAR DE NUMMER 1 IN DE C100? WELK PROJECT WINT DIT JAAR EEN COMPUTABLE AWARD? Computable Awards 2011 In

Nadere informatie

HR Praktijk Dag 2013

HR Praktijk Dag 2013 HR Praktijk Dag 2013 Hét congres om uw organisatie te profileren onder HR-professionals Sponsorkit Datum: Thema: Locatie: 30 mei 2013, www.hrpraktijkdag.nl Kasteel de Vanenburg in Putten Uw persoonlijk

Nadere informatie

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP MEPPEL Op zaterdag 8 november 2014 zal de eerste editie

Nadere informatie

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek United by FITNESS! Sponsormogelijkheden Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek Zeg je Workout Summer Festival dan zeg je Rotterdam. Het Sidelingepark omgetoverd tot fitnessfestivalterrein gevuld

Nadere informatie

Mediakaart NKC. Op reis met NKC Media

Mediakaart NKC. Op reis met NKC Media Mediakaart NKC Op reis met NKC Media Cijfers en bereik Gebaseerd op de tellingen van september 2015 Print Kampeerauto Onafhankelijk magazine met reportages, reviews, interviews en alle informatie die relevant

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

CleanTech. Business Day 2013. Profileringsvoorstel. 11 december 2013

CleanTech. Business Day 2013. Profileringsvoorstel. 11 december 2013 CleanTech Business Day 2013 Het event voor ontwikkelaars, producenten, afnemers en financiers van duurzame en schone technologieën die samen nieuwe business willen ontwikkelen 11 december 2013 Profileringsvoorstel

Nadere informatie

Promotie/reclamepakketten

Promotie/reclamepakketten Promotie/reclamepakketten 2014/2015 Inhoudsopgave I. beunited Network... 3 II. www.bitterballenborrel.nl... 4 III. www.borrelnieuws.nl... 5 IV. Combinatietarieven... 6 V. Item inbrengen voor bij de verloting...

Nadere informatie

DIT IS HARPER S BAZAAR. Harper s Bazaar is een internationaal, invloedrijk merk, dat inspirerende mode combineert met intelligente reportages.

DIT IS HARPER S BAZAAR. Harper s Bazaar is een internationaal, invloedrijk merk, dat inspirerende mode combineert met intelligente reportages. DIT IS HARPER S BAZAAR Harper s Bazaar is een internationaal, invloedrijk merk, dat inspirerende mode combineert met intelligente reportages. Bazaar richt zich op stijlvolle, slimme vrouwen en brengt een

Nadere informatie

Nitro Circus Campagne

Nitro Circus Campagne Nitro Circus Campagne Doelstelling campagne Rumour around the brand Salesboost Loyaliteit Relatie management Doelgroep Managed SMB (500 kopende klanten) (inclusief ITPRODEALERS) Unmanaged SMB (±5000 klanten)

Nadere informatie

PSV / NWR. In samenwerking met

PSV / NWR. In samenwerking met PSV / NWR Reed Business organiseert in het najaar de Personeel Salaris Vakdag en aansluitend de Studiedag Nieuwe Wet- en Regelgeving gericht op de doelgroep salarisprofessionals In samenwerking met Elsevier

Nadere informatie

5 YEAR CELEBRATING THE ICONS

5 YEAR CELEBRATING THE ICONS 5 YEAR CELEBRATING THE ICONS Why don t we have a ball? Celebrating the icons Twee iconische merken, Harper s Bazaar en Waldorf Astoria bestaan 5 jaar en nodigen andere iconische merken uit om dit samen

Nadere informatie

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio STERA De Stichting Top Events regio Alkmaar (STERA) stimuleert talentontwikkeling. Dit doet de stichting door top-events naar de regio Alkmaar

Nadere informatie

Mediakit v 2.0. Over Hardlopen.nl

Mediakit v 2.0. Over Hardlopen.nl Mediakit 2019 v 2.0 Over Hardlopen.nl Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot prestatieloper.

Nadere informatie

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014 1 ALLES OVER HAARLEM vernieuwende blog Haarlemcityblog.nl is een vernieuwend online blog over Haarlem en omgeving voor mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, wonend in Haarlem of bezoekers van onze

Nadere informatie

LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES

LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT WE ARE ONE Bekijk het Leatherpride 2016 videoverslag op YouTube en herbeleef the madness! Europa s meest

Nadere informatie

Lancering Harper s Bazaar

Lancering Harper s Bazaar Lancering Harper s Bazaar Eind augustus 2014 werd, onder leiding van hoofdredacteur Cécile Narinx, de Nederlandse editie van s werelds langst bestaande modeblad Harper's Bazaar gelanceerd. Het eerste nummer

Nadere informatie

Mediakit juli Over Hardlopen.nl

Mediakit juli Over Hardlopen.nl Mediakit 2019 juli 2019 Over Hardlopen.nl Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot

Nadere informatie

MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING

MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING Uit onderzoek blijkt dat homo s relatief hoogopgeleid zijn, meer dan gemiddeld vrij te besteden hebben en graag merken kopen die adverteren in homomedia. Vaak worden trends

Nadere informatie

ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE

ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE ZET VOET IN EEN ANDERE BRANCHE - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2016 De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

MIND YOUR BODY, IT S PRECIOUS!

MIND YOUR BODY, IT S PRECIOUS! Fotografie: Studio Cas (www.studiocas.nl) Vormgeving: claer (www.claer.nl) MIND YOUR BODY, IT S PRECIOUS! WWW.BODYANDMIND.AMSTERDAM Nicolien Brzesowsky. 06 21 95 06 62 www.bodyandmind.amsterdam. info@bodyandmind.amsterdam

Nadere informatie

furnlovers mediakit Index: About: 4 Gastbloggers: 5 Social stats: 5 YouTube & Instagram: 6 Samenwerkingen: 7 3

furnlovers mediakit Index: About: 4 Gastbloggers: 5 Social stats: 5 YouTube & Instagram: 6 Samenwerkingen: 7 3 furnlovers mediakit 2 furnlovers mediakit Furnlovers ontdekt, inspireert en verbindt. We ontdekken dagelijks weer nieuwe trends. We inspireren onze volgers met mooie sfeerbeelden, video s, blogs en meer.

Nadere informatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek muziekfestival Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk Waarom sponsoring? Het Betuws Spektakel

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven Beurs Domotica & Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven DE BEURS DOMOTICA & SLIM WONEN 2014 Editie 9 komt eraan! 19 en 20 november opent Smart Homes weer de deuren van het Evoluon te Eindhoven.

Nadere informatie

HEAD Congres juni 2013

HEAD Congres juni 2013 HEAD Congres 13-14 juni 2013 Sponsoring op drie niveaus HEAD is dé beroepsvereniging van en voor financials en hoger opgeleiden in financiële functies in de zorg. HEAD is een actieve beroepsvereniging

Nadere informatie

Promotiemogelijkheden

Promotiemogelijkheden Promotiemogelijkheden Introductie Dit nieuwe tweedaagse evenement vol klassieke muziek vindt op 28 en 29 november plaats in het gloednieuwe TivoliVredenburg in Utrecht. Buma Classical Convention is bedoeld

Nadere informatie

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag MOGELIJKHEDEN PARTNERS/SPONSOREN/INFORMATIEMARKT De tweejaarlijkse Nationale Diabetes Dag (NDD) verbindt alles en iedereen rondom

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG! met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD! MET EEN KNIPOOG PROFIEL! LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie