Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0"

Transcriptie

1 Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0 Dit document bevat informatie over Fiery Server voor igen3 van de serversoftware voor de versie 4.0. Voordat u de Fiery Server voor igen3 met versie 4.0 gaat gebruiken, moet u kopieën maken van deze Versienotities voor de klant en elke gebruiker een exemplaar geven. OPMERKING: De term Fiery Server wordt in dit document gebruikt om te verwijzen naar de Fiery Server voor igen3. Fiery Advanced Controller Interface (FACI) verwijst in dit document naar de monitor, muis en toetsenbord die op de Fiery Server worden aangesloten. Voordat u gaat afdrukken via de Fiery Server: Controleer of de nieuwste systeemsoftware van de Fiery Server geïnstalleerd is op de Fiery Server. Raadpleeg de netwerkbeheerder of een bevoegde onderhoudstechnicus voor meer informatie. Installeer de printerstuurprogramma s op de clientcomputers. Raadpleeg Afdrukken uit Windows en Afdrukken uit Mac OS op de cd met gebruikersdocumentatie voor instructies. Installeer de nieuwste gebruikerssoftware van de Fiery Server op de clientcomputers. Raadpleeg Hulpprogramma s op de cd met gebruikersdocumentatie voor instructies. Setup en installatie USB-apparaat Verwijder USB Media-apparaten van de Fiery Server voordat u systeemsoftware installeert. Wanneer een USB Media-apparaat is aangesloten op de Fiery Server, kan de installatie worden afgebroken. Afdrukverbindingen Zorg dat altijd een wachtrij of een directe verbinding actief is. Als alle verbindingen uitgeschakeld zijn wanneer u Configure via Command WorkStation of WebTools opent, verschijnt de boodschap Open Network Socket Error (Open netwerk-socket fout). Afdrukinterface Papier De kleuren Blue5, Blue10, Yellow5, Yellow10 en Custom (Blauw5, Blauw10, Geel5, Geel10 en Aangepast) worden niet door de Fiery Server herkend. Voeg in de Print Interface Stock Library (Papierbibliotheek afdrukinterface) nieuw papier toe met Wit als Color (Kleur). Raadpleeg voor meer informatie over de afdrukinterface de documentatie van uw digitale pers. Verkeerde mediakenmerken Als een taak wordt verzonden vanaf de Fiery Server en de mediakenmerken van de taak niet overeenkomen met die van de ingangen in de papierbibliotheek van de afdrukinterface, kunt u de taak niet annuleren op de Fiery Server. Annuleer de taak op de DocuSP. Copyright 2007 Electronics for Imaging, Inc. Bestelnummer: oktober 2007

2 Pagina 2 Kalibratie en profielbeheer 300-puntsraster van DocuSP Wanneer de digitale persmodus 300-puntsraster wordt geselecteerd op de Fiery Server voor kalibratie vanaf de DocuSP, profielbeheer vanaf de Fiery Server of afdrukken, geeft de DocuSP een andere rasternaam weer (Stochastisch). Aangezien de afdrukinterface het gebruikte raster bepaalt, moet u het 300-puntsraster laden in de afdrukinterface. Als u wilt afdrukken met het 300-puntsraster, moet u het 300-puntsraster opgeven in de afdrukinterface. Het zal echter als Stochastisch worden weergegeven op de DocuSP. OPMERKING: Het profielbeheer gebeurt vanaf de Fiery Server, terwijl de kalibratie wordt uitgevoerd vanaf de DocuSP. Kalibratie Gebruik ColorWise Pro Tools of Command Workstation op de Fiery Server niet voor de kalibratie. Kalibreer in plaats daarvan vanaf de DocuSP en gebruik de methoden die worden beschreven in de documentatie van uw DocuSP. Vooraf gedefinieerde toewijzingen van objectgebaseerde rasters De Fiery Server-software versie 4.0 beschikt niet over de velden Auto-1 Auto-3 in de Setup van de Fiery Server om vooraf rasters toe te wijzen voor verschillende objecten op een pagina. U hebt nu de mogelijkheid om verschillende rasters toe te wijzen voor verschillende elementen op een pagina, op taakniveau, vanuit het printerstuurprogramma van de Fiery Server. Deze instellingen zijn: Digital Press Image Mode (Modus Afbeelding Digitale Pers) Digital Press Graphics Mode (Modus Lijntekeningen Digitale Pers) Digital Press Text Mode (Modus Tekst Digitale Pers) Deze opties wordt vermeld op het tabblad Afbeelding in de Taakeigenschappen van het printerstuurprogramma. OPMERKING: De Digital Press Image Mode (Modus Afbeelding Digitale Pers) op de Fieryserver selecteert de kalibratietabellen op de DocuSP.

3 Pagina 3 Systeem Een taak annuleren op de DocuSP Annuleer een afdruktaak niet op de DocuSP. Als u een taak annuleert op de DocuSP, wordt de afdrukstatus van de taak in het takenlogboek van Command WorkStation weergegeven als OK in plaats van Geannuleerd. Een taak verwijderen op de DocuSP Verwijder een taak niet op de DocuSP. Beheer de taken als algemene regel via de Fiery Server. Als u een taak verwijdert op de DocuSP, wordt de afdrukstatus van de taak in het takenlogboek van Command WorkStation weergeven met een verwerkingsfout. Voltooid met fout door DocuSP Als op de DocuSP een taak verschijnt met de foutmelding Completed with Error (Voltooid met fout), meldt CommandWorkStation dat de taak Aborted by Printer (Afgebroken door printer) is en toont de statusbalk Print in het takenlogboek Rip Error (Verwerkingsfout). Takenlogboek Als u het takenlogboek afdrukt via Command WorkStation, wordt slechts één pagina met de jongste 55 taken afgedrukt. Dit gebeurt ook wanneer in het takenlogboek meer dan 55 taken opgenomen zijn. Een taak bewerken op de Fiery Server Als u een niet-gerasterde taak bewerkt in de blokkeringswachtrij van de Fiery Server, kan het zijn dat Acrobat niet meer reageert. Voer de bewerkingen uit voor u de taak naar de Fiery Server verstuurt. Afdrukken Afnemende afdrukprestaties Bepaalde afdrukopties, zoals Beeldkwaliteit, met de instellingen voor Beste en Beeldverfijning, zijn bedoeld om de afbeeldingskwaliteit te verbeteren, maar kunnen in de praktijk de afdrukprestaties voor grote of complexe bestanden doen afnemen. Voer eerst een test uit met een eenvoudige afdruktaak voor u een bepaalde afdrukinstelling kiest voor een grote of complexe taak. Meerdere exemplaren afdrukken Het afdrukken van meerdere exemplaren van een taak door de instellingen ervan te vervangen in Command WorkStation is niet mogelijk. Geef het aantal exemplaren op in het printerstuurprogramma om het juiste aantal exemplaren te verkrijgen. U kunt de taak ook eerst verwerken en blokkeren en vervolgens meerdere exemplaren opgeven voordat u de taak afdrukt vanuit Command WorkStation om de verwachte resultaten te verkrijgen.

4 Pagina 4 Pictogram van de Job Monitor en informatie over de toner Het pictogram en de informatie over de toner worden niet ondersteund op de Fiery Server. Deze informatie kan leeg blijven in de Job Monitor. Tekst/afbeeldingen zwart Als Zwarte overdruk is ingesteld op Tekst of Tekst & afbeeldingen, wordt Tekst/afbeeldingen zwart automatisch ingesteld op Zuiver zwart aan. Als Tekst/afbeeldingen zwart op Zuiver zwart aan staat, is het mogelijk dat u in de afgedrukte uitvoer verscheidene stappen ziet. Dubbelzijdig afdrukken Als u een taak dubbelzijdig afdrukt met de optie DocuSP Delivery (DocuSP-aflevering) ingesteld op Bedrukte zijde omlaag op een mediasoort waarvan de ene zijde andere eigenschappen heeft dan de andere (bijvoorbeeld aan één zijde gecoat papier), plaatst u de media ondersteboven in de invoerlade. Schaal Als u de afdrukoptie Schaal uitschakelt om EPS-bestanden in Command WorkStation te vergroten, is het mogelijk dat afbeeldingen naar een hoek van het papier verschuiven. In sommige gevallen kunnen afbeeldingen afgesneden worden aan de rand van het papier. 14,33"x22,5"-paginaformaat Pagina s van 14,33"x22,5" afdrukken vereist een speciale invoerset op de digitale pers. Als u op dit paginaformaat afdrukt zonder de speciale invoerset, krijgt u geen melding over deze situatie. De taak wordt evenwel niet afgedrukt en het bestand blijft in de wachtrij Afgedrukt met de foutmelding dat de taak werd afgebroken door de printer. Boekje maken Als u de optie Snelle afdruk of Dubbele afdruk kiest voor Boekje maken met instellingen voor dubbelzijdig afdrukken, heeft de instelling voor dubbelzijdig afdrukken geen invloed op de taak. De optie Boekje maken en PostScript-bestanden Het is mogelijk dat de optie Boekje maken niet wordt ondersteund voor sommige PostScriptbestanden wanneer u ze importeert vanuit WebTools, Command WorkStation, Windows Edition, of Command WorkStation, Macintosh Edition. Omzeil dit probleem door het bestand af te drukken met het printerstuurprogramma van de Fiery Server. FreeForm Als u de instellingen voor dubbelzijdig afdrukken ingeeft voor FreeForm-modellen, hebben deze instellingen geen invloed. Geeft de instelling voor dubbelzijdig afdrukken op voor de variabele FreeForm-taak en niet voor het FreeForm-model.

5 Pagina 5 Taken annuleren Het annuleren van de verwerking van grote PDF-taken kan langer duren. De server opschonen Schoon de server niet op terwijl taken worden verwerkt. Als u de server opschoont tijdens het verwerken van een taak, wist de server alle taken met uitzondering van de taak die wordt verwerkt. De taak blijft op dezelfde pagina verwerkt worden en nieuwe taken worden niet verwerkt. In dat geval moet u de Fiery Server herstarten. Mac OS Printerstuurprogrammabestanden voor Macintosh OSX downloaden Zorg ervoor dat Alladin StuffIt Expander versie 7.0 of later geïnstalleerd is voor u de WebTool Downloads gebruikt om printerstuurprogrammabestanden voor Spaans, Portugees of Frans te downloaden en uit te pakken. Vroegere versies van StuffIt Expander behouden de juiste lettertekens met accenten niet voor de namen van de mappen in deze talen en de daaropvolgende installatie van de printer zal niet lukken. Aantal tabs Deze optie is niet beschikbaar in het printerstuurprogramma voor Mac OS X. Gebruik Command WorkStation om deze optie op te geven. PDF- of PS-bestanden opslaan Wanneer u Beeldverschuiving instelt met instellingen voor dubbelzijdig afdrukken, het bestand opslaat als een PostScript- of PDF-bestand en het vervolgens afdrukt, wordt de taak enkelzijdig afgedrukt zonder de instelling voor Beeldverschuiving. Als u afdrukt met de instellingen van het printerstuurprogramma zonder het bestand op te slaan als PostScript- of PDF-bestand, wordt de taak afgedrukt met de juiste instellingen. Conflicten tussen afdrukopties oplossen in het printerstuurprogramma voor Mac OS X v10.4 Wanneer u afdrukopties wijzigt in het printerstuurprogramma voor Mac OS X v10.4, meer bepaald in het deelvenster Printerfuncties, worden conflicten tussen afdrukopties niet goed opgelost. Als u bijvoorbeeld een instelling wilt selecteren voor de afdrukoptie Boekje maken, moet de afdrukoptie Dubbelzijdig afdrukken worden ingesteld op Aan voordat de afdrukopties van Boekje maken kunnen worden geselecteerd. De afdrukopties van Boekje maken zijn afhankelijk van de afdrukoptie Dubbelzijdig afdrukken. In vorige Mac OS-versies werden conflicten tussen afdrukopties automatisch opgelost. Volg de onderstaande procedure om conflicten tussen afdrukopties in het deelvenster Printerfuncties op te lossen:

6 Pagina 6 CONFLICTEN TUSSEN AFDRUKOPTIES OPLOSSEN IN HET DEELVENSTER PRINTERFUNCTIES 1 Selecteer een ander deelvenster. Selecteer bijvoorbeeld het deelvenster Overzicht als u zich in het deelvenster Printerfuncties bevond. Nadat u het deelvenster Printerfuncties hebt vernieuwd, komen de geselecteerde functiesetgroep en de weergegeven afdrukopties niet overeen. Bijvoorbeeld, als de laatste functieset die u hebt gewijzigd Beeldkwaliteit 1 was, wordt deze nu weergegeven met de afdrukopties voor de eerste functieset, bijvoorbeeld Afwerking 1. 2 Selecteer de Functiesets groep opnieuw (bijvoorbeeld, Beeldkwaliteit 1) om de weergegeven afdrukopties te vernieuwen. 3 Selecteer de juiste afdrukopties en druk de taak af. Kleur Steunkleuren en proceskleuren De Fiery Server kan geen steunkleur mengen met een proceskleur. U kunt dit probleem vermijden door met Spot-On een proceskleur te definiëren als steunkleur. Dit stelt de Fiery Server in staat de twee kleuren te mengen, maar dan als steunkleuren. CMYK wordt omgezet in K Sommige CMYK-lijnen kunnen worden omgezet in K, zelfs wanneer Tekst/afbeeldingen zwart is ingesteld op Normaal. ImageViewer Gebruik ImageViewer niet voor bestanden die meerdere pagina s bevatten. Anders zal de Fiery Server mogelijk niet meer reageren, waardoor de services van de Fiery Server opnieuw moeten worden gestart. Command WorkStation Instellingen tabbladen Het totale aantal tabbladen dat kan worden ingesteld is 9999 in een reeks van 15. Netwerken DNS en gateway-adres DNS kan niet worden uitgeschakeld. Voorts kan het gateway-adres niet handmatig worden ingesteld. Netwerkverbindingen uitschakelen Als u de netwerkverbindingen uitschakelt op de Fiery Server, kan het zijn dat de Fiery Server niet meer reageert. In dat geval moet u de Fiery Server opnieuw starten.

7 Pagina 7 Hot Folders en virtuele printers Mac OS X en Adobe Distiller In Mac OS X moet u Adobe Distiller starten nadat u Hot Folders hebt geïnstalleerd om het veld PS-PDF Normalizer in het dialoogvenster Filterinstellingen te activeren. Nadat u Distiller hebt gestart, zijn de menu s PS converteren naar PDF en Distiller-profiel beschikbaar. Standaardwaarden voor Beeldverschuiving, Exemplaren en Schaal De Hot Folder-standaardwaarden voor Beeldverschuiving, Exemplaren en Schaal zijn blanco. U kunt de waarden voor deze opties handmatig invoeren. Als u deze opties opent en op de knop pijl-omlaag naast de optie klikt, worden de minimumwaarden weergegeven. Als u op de pijl-omhoog klikt, wordt de minimumwaarde met één cijfer verhoogd. Inslagschaal met Mac OS X Hot Folders In Mac OS X Hot Folders geeft de Inslagschaal Passend maken aan als standaardwaarde, ondanks het feit dat de standaardschaal van de Fiery Server 100% is. Meerdere virtuele printers Wanneer meerdere virtuele printers worden gemaakt op de Fiery Server, kan het zijn dat ze niet onmiddellijk worden weergegeven op een client die is verbonden met de Fiery Server. Het kan enkele minuten duren voordat een lange lijst van virtuele printers wordt weergegeven. Dit probleem kan worden vermeden door slechts een beperkt aantal virtuele printers te maken op de Fiery Server. Gemengde media Taak met Gemengde media en FreeForm De functie FreeForm kan niet worden toegepast op een taak met Gemengde media. Het FreeForm-model wordt in de taak met Gemengde media zonder variabele elementen afgedrukt op ingevoegde blanco pagina s. Mediaconflicten De interface Gemengde media geeft een conflict weer als u tussenvellen probeert in te voegen in Gemengde media en Tabblad of Normaal papier wordt geselecteerd als Mediatype in het printerstuurprogramma of in Taakeigenschappen van Command WorkStation. Gebruik in dit geval de optie Compose om tussenvellen of tabbladmedia toe te voegen aan een taak.

8 Pagina 8 Begin hoofdstuk Pagina 0 is geen geldig paginanummer voor het veld Hoofdstukbeginpagina. Het veld zal de waarde 0 echter wel aanvaarden. Typ voor elk hoofdstuk van uw document een nummer voor de eerste pagina, gescheiden door komma s. De nummers die u in het veld Hoofdstukbeginpagina invoert gelden voor het volledige document, ongeacht de paginabereiken die u invoert in het gebied Definitie gemengde media. Een blanco pagina invoegen Wanneer u na de laatste pagina een blanco pagina invoegt, kunt u in de voorbeeldweergave onverwachte resultaten zien. Om een blanco pagina in te voegen met Gemengde media, mag u in Taakeigenschappen van Command WorkStation geen Even of Oneven instelling kiezen voor de optie Paginabereik. Inslag Lijnvoorbeeld In de Help van Impose wordt verkeerdelijk vermeld dat VDP-inslag de modus Lijnvoorbeeld de pagina-inhoud weergeeft. In de modus Lijnvoorbeeld wordt alleen de pagina-indeling van recordinformatie weergegeven. Toepassingen Enfocus PitStop De PitStop-software bevindt zich in de EFI Impose Kit. Microsoft Word Als u een afbeelding in Microsoft Word schaalt, is het mogelijk dat ze niet correct wordt gecentreerd. U kunt dit oplossen door de taak met 100% schaling naar de wachtrij Hold (Blokkeren) te sturen en in Command WorkStation de schaling te vervangen. Microsoft Word 2002-taken kunnen niet met de opmaak N per vel worden afgedrukt vanuit het stuurprogramma. U kunt dit probleem oplossen door EFI Impose te gebruiken. Adobe InDesign Als met Point and Print via SMB printerstuurprogramma s voor Windows 2000 installeert, worden de Fiery Server-instellingen niet op InDesign-taken toegepast. U kunt dit probleem omzeilen door Windows 2000-stuurprogramma s te installeren vanaf de dvd met gebruikerssoftware.

9 Pagina 9 Help Helpbestanden De helpbestanden voor de Fiery Server-hulpprogramma s zijn ontwikkeld voor Microsoft Internet Explorer v5.5 en hoger. Als u browsers zoals Safari of vorige versies van Internet Explorer gebruikt, worden de helpbestanden mogelijk niet correct weergegeven. Met Microsoft Internet Explorer op een Windows XP-computer met Service Pack 2 worden de helpbestanden mogelijk niet of niet correct weergegeven in de volgende situaties: Als uw browser een pop-upblokkeertoepassing gebruikt, kan deze de helpbestanden blokkeren. In dit geval moet u de pop-upblokkeertoepassing tijdelijk uitschakelen om het helpbestand te kunnen weergeven. Als in uw browser de geavanceerde Internet-optie voor het weergeven van meldingen over scriptfouten is ingeschakeld, verschijnt mogelijk een waarschuwingsboodschap voordat de pagina van het helpbestand wordt weergegeven. U kunt dit waarschuwingsvenster vermijden door de optie Melding van elke scriptfout weergeven op het tabblad Geavanceerd in het dialoogvenster Internet-opties uit te schakelen. Er kan ook een waarschuwingsbericht worden weergegeven in de statusbalk, maar deze fout heeft geen invloed op de inhoud van het helpbestand. Gebruikersdocumentatie Gebruikersdocumentatie openen met Adobe Reader 6 Wanneer u een PDF-bestand opent vanaf de cd met gebruikersdocumentatie met Adobe Reader 6, verschijnt een waarschuwingsbericht waarin u wordt gevraagd een meer recente versie van Adobe Reader te downloaden. U kunt dit bericht annuleren. Het bestand zal correct worden weergegeven en afgedrukt.

10

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 2.5. Voordat u de Fiery EX4112/4127 gebruikt, moet u een kopie maken van deze Versienotities

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 1.0. Voordat u de Fiery EX4112/4127 met versie 1.0 gaat gebruiken, moet u kopieën

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS Fiery EX4112/4127 Afdrukken uit Mac OS 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064027 07 oktober 2007 INHOUD 3

Nadere informatie

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Afdrukken uit Mac OS Waar in dit document wordt verwezen naar DocuColor 242/252/260 moet dit DocuColor 240/250 zijn. 2007 Electronics for Imaging, Inc. De

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Hulpprogramma s 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

2 mei 2014. Remote Scan

2 mei 2014. Remote Scan 2 mei 2014 Remote Scan 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 openen...5 Postvakken...5

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series Welkom 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45109469 17

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260 Hulpprogramma s 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059643

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

System Updates Gebruikersbijlage

System Updates Gebruikersbijlage System Updates Gebruikersbijlage System Updates is een hulpprogramma van de afdrukserver dat de systeemsoftware van uw afdrukserver met de recentste beveiligingsupdates van Microsoft bijwerkt. Het is op

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Welkom

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Welkom Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Welkom 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze uitgave wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server Welkom 2011 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45099415 15 augustus

Nadere informatie

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie. De term E-3200/E-5200

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie Hulpprogramma s 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45084790

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Welkom

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Welkom Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Welkom 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059497 18 mei

Nadere informatie

Voorbeelden van workflows

Voorbeelden van workflows 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Voorbeelden van het afdrukken van workflows voor de

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2 Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2 Dit document bevat informatie over de Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101- software versie 2.2. Dit

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

Fiery QX100 voor igen4. Welkom

Fiery QX100 voor igen4. Welkom Fiery QX100 voor igen4 Welkom 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45074049 20 mei 2009 WELKOM 3 WELKOM In dit

Nadere informatie

Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines

Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines Dit document bevat informatie over de Fiery Network Controller voor DocuColor

Nadere informatie

D4600 Duplex Photo Printer

D4600 Duplex Photo Printer KODAK D4000 Duplex Photo Printer D4600 Duplex Photo Printer Handleiding printerstuurprogramma januari 2015 TM/MC/MR-licentie van Eastman Kodak Company: Kodak Kodak Alaris Inc. 2400 Mount Read Blvd., Rochester,

Nadere informatie

Afdrukken van variabele gegevens

Afdrukken van variabele gegevens 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Overzicht van het afdrukken van variabele gegevens

Nadere informatie

Splash RPX-ii Color Server. Handleiding voor probleemoplossing

Splash RPX-ii Color Server. Handleiding voor probleemoplossing Splash RPX-ii Color Server Handleiding voor probleemoplossing 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45060101 27

Nadere informatie

Migratie van Instant PDF

Migratie van Instant PDF Migratie van Instant PDF Inhoud 1. Introductie... 3 2. Overzicht Enfocus Connect 12...4 2.1 Queues van Instant PDF vs. Connectors van Connect YOU... 4 2.1.1 Goed om te weten...4 2.2 Een Connector voor

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Variabele gegevens afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Variabele gegevens afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Variabele gegevens afdrukken 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de

Nadere informatie

Configuratiesoftware voor NetWare-netwerken

Configuratiesoftware voor NetWare-netwerken Novell NetWare In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Configuratiesoftware voor NetWare-netwerken" op pagina 3-38 "Stappen voor snelle installatie" op pagina 3-38 "Geavanceerde installatie" op

Nadere informatie

Fiery EXP8000/50 Color Server. Variabele gegevens afdrukken

Fiery EXP8000/50 Color Server. Variabele gegevens afdrukken Fiery EXP8000/50 Color Server Variabele gegevens afdrukken 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059293 09 maart

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 16 november 2015 Inhoud 3 Inhoud Fiery Driver Configurator...5 Systeemvereisten...5

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Hulpprogramma s 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Welkom

Fiery EX4112/4127. Welkom Fiery EX4112/4127 Welkom 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45063995 07 oktober 2007 WELKOM 3 WELKOM In dit

Nadere informatie

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Voorbeelden van workflows

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Voorbeelden van workflows Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server Voorbeelden van workflows 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Afdrukopties

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Afdrukopties Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Afdrukopties 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059539

Nadere informatie

Wat te verwachten. Versie 7.6

Wat te verwachten. Versie 7.6 Wat te verwachten Versie 7.6 WAT TE VERWACHTEN Versie 7.6 OBJECTIF LUNE Inc. 2030 Pie-IX, Suite 500 Montréal, QC, Canada, H1V 2C8 +1 (514) 875-5863 sales@ca.objectiflune.com www.virtualstationery.com 2015

Nadere informatie

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukopties

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukopties Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukopties 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45051989 28 september

Nadere informatie

Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller for DocuColor 240/250, versie 1.1

Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller for DocuColor 240/250, versie 1.1 Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller for DocuColor 240/250, versie 1.1 Dit document is een aanvulling op de gebruikersdocumentatie bij de Fiery Network Controller for DocuColor 240/250

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SHARP AL-1633/1644 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1289396

Uw gebruiksaanwijzing. SHARP AL-1633/1644 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1289396 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Printersoftware. De printersoftware. De Epson-software bevat de software voor de printerdriver en EPSON Status Monitor 3.

Printersoftware. De printersoftware. De Epson-software bevat de software voor de printerdriver en EPSON Status Monitor 3. Printersoftware De printersoftware De Epson-software bevat de software voor de printerdriver en EPSON Status Monitor 3. De printerdriver is de software waarmee u via uw computer de printer kunt besturen.

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Variabele gegevens afdrukken

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Variabele gegevens afdrukken Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Variabele gegevens afdrukken 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Fiery EXP250 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukopties

Fiery EXP250 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukopties Fiery EXP250 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukopties 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45048026

Nadere informatie

Google Drive: uw bestanden openen en ordenen

Google Drive: uw bestanden openen en ordenen Google Drive: uw bestanden openen en ordenen Gebruik Google Drive om vanaf elke gewenste locatie uw bestanden, mappen, Google-documenten, Google-spreadsheets en Google-presentaties op te slaan en te openen.

Nadere informatie

Fiery EXP50 Color Server. Welkom

Fiery EXP50 Color Server. Welkom Fiery EXP50 Color Server Welkom 2006 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45055349 11 mai 2006 WELKOM 3 WELKOM In dit

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Afdrukken in kleur

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Afdrukken in kleur Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series Afdrukken in kleur 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Samengesteld door: Xerox Corporation Global Knowledge and Language Services 800 Phillips Road, Bldg. 0845-17S Webster, New York 14580-9791 USA

Samengesteld door: Xerox Corporation Global Knowledge and Language Services 800 Phillips Road, Bldg. 0845-17S Webster, New York 14580-9791 USA Windows-printerdrivers voor Xerox Production Print Services en CentreWare voor de Xerox Nuvera 100/120 Digitale kopieerapparaat/printer en het Xerox Nuvera 100/120 Digitale productiesysteem Aan de slag

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0. Voordat

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-24 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-24 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Color Controller E-3300/E-5300

Versienotities voor de klant Color Controller E-3300/E-5300 Versienotities voor de klant Color Controller E-3300/E-5300 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de

Nadere informatie

DRUKPORTAL HANDLEIDING VERSIE 1 - JAN.2014. Korte instructie2.indd 1 17-3-2014 13:16:36

DRUKPORTAL HANDLEIDING VERSIE 1 - JAN.2014. Korte instructie2.indd 1 17-3-2014 13:16:36 Korte instructie2.indd 1 17-3-2014 13:16:36 INHOUD 1 E-mail: Account is aangemaakt 4 2 Uw gebruikersnaam eventueel aanpassen 5 3 Controleer je systeem 7 3.1 Klik in het inlogscherm op de link Controleer

Nadere informatie

DRUKPORTAL HANDLEIDING VERSIE 3 - SEP.2014

DRUKPORTAL HANDLEIDING VERSIE 3 - SEP.2014 INHOUD 1 E-mail: Account is aangemaakt 4 2 Uw gebruikersnaam eventueel aanpassen 5 3 Controleer je systeem 7 3.1 Klik in het inlogscherm op de link Controleer mijn systeem 7 3.2 Resultaat systeem check

Nadere informatie

Fiery-toepassingen voor drukwerkvoorbereiding v4.7

Fiery-toepassingen voor drukwerkvoorbereiding v4.7 Fiery-toepassingen voor drukwerkvoorbereiding v4.7 2015 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 3 maart 2015 Inhoud 3 Inhoud

Nadere informatie

Installatiehandleiding MF-stuurprogramma

Installatiehandleiding MF-stuurprogramma Nederlands Installatiehandleiding MF-stuurprogramma Cd met gebruikerssoftware.............................................................. 1 Informatie over de stuurprogramma s en de software.............................................

Nadere informatie

Getting Started Guide Nederlands

Getting Started Guide Nederlands Getting Started Guide Nederlands Inhoud De technologie van PrintShop Mail... 2 Systeemvereisten voor PrintShop Mail... 4 Inhoud van de cd-rom... 5 PrintShop Mail installeren (Windows)... 6 PrintShop Mail

Nadere informatie

Printerproblemen oplossen

Printerproblemen oplossen 1 De display op het bedieningspaneel is leeg of er worden alleen ruitjes weergegeven. Taken worden niet De zelftest van de printer is mislukt. De printer is niet gereed om gegevens te ontvangen. De aangegeven

Nadere informatie

Fiery JobMaster-Fiery Impose-Fiery Compose

Fiery JobMaster-Fiery Impose-Fiery Compose Fiery JobMaster-Fiery Impose-Fiery Compose 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 1 juli 2014 Inhoud 3 Inhoud Fiery JobMaster-Fiery

Nadere informatie

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inhoud 1. Auteursrechten... 3 2. Connectors gebruiken... 4 2.1 Een Enfocus Connector gebruiken... 4 2.1.1 Een Enfocus Connector instellen... 8 2.1.2 Bestanden verzenden naar een Enfocus

Nadere informatie

Kopiëren via de glasplaat. 1 Plaats het originele document met de bedrukte zijde naar beneden in de linkerbovenhoek van de glasplaat.

Kopiëren via de glasplaat. 1 Plaats het originele document met de bedrukte zijde naar beneden in de linkerbovenhoek van de glasplaat. Naslagkaart Wordt gekopieerd Kopieën maken Snel kopiëren 3 Druk op het bedieningspaneel van de printer op. 4 Als u het document op de glasplaat hebt gelegd, raakt u Finish the Job (Taak voltooien) aan

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukopties

Fiery EX4112/4127. Afdrukopties Fiery EX4112/4127 Afdrukopties 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064036 07 oktober 2007 INHOUD 3 INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.01

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.01 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.01 Dit document bevat informatie over de Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.01. Voordat

Nadere informatie

Hoe download en installeer ik de software 15.2? Lees voordat u begint dit document volledig door en sluit alle programma s af.

Hoe download en installeer ik de software 15.2? Lees voordat u begint dit document volledig door en sluit alle programma s af. Hoe download en installeer ik de software 15.2? Lees voordat u begint dit document volledig door en sluit alle programma s af. Let op! Als u nog offertes hebt opgeslagen in CBS 14.2, kunt u deze alleen

Nadere informatie

Printen via het netwerk Zorg ervoor dat het werkt

Printen via het netwerk Zorg ervoor dat het werkt NETWERK PRINT SERVERS ARTIKEL Printen via het netwerk Zorg ervoor dat het werkt Created: June 4, 2005 Last updated: June 4, 2005 Rev:.0 INHOUDSOPGAVE INLEIDING 3 INFRASTRUCTUUR BIJ NETWERK PRINTEN 3. Peer-to-peer-printen

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Afdrukken uit Windows

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Afdrukken uit Windows Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie Afdrukken uit Windows 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Firmware Upgrade Utility

Firmware Upgrade Utility Firmware Upgrade Utility Inhoudsopgave Firmware Upgrade Procedure Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inhoudsopgave 2 Voorbereiding 3 Modem/router resetten naar fabrieksinstellingen 3 Computer configuratie

Nadere informatie

januari 2008, versie 1.1 Aanleverspecificaties Digitale bestanden

januari 2008, versie 1.1 Aanleverspecificaties Digitale bestanden Aanleverspecificaties Digitale bestanden Digitaal aanleveren bij Drukkerij Loor B.V. Bijgaand geven wij u wat tips en adviezen om zoveel mogelijk problemen te voorkomen bij de aanlevering van digitale

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250, versie 1.1

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250, versie 1.1 Versienotities voor de klant Fiery etwork Controller voor DocuColor 240/250, versie 1.1 Dit document bevat informatie over de Fiery etwork Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.1. Voordat u de Fiery

Nadere informatie

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken in kleur

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken in kleur Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken in kleur 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Fiery-toepassingen voor drukwerkvoorbereiding v4.8

Fiery-toepassingen voor drukwerkvoorbereiding v4.8 Fiery-toepassingen voor drukwerkvoorbereiding v4.8 2016 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 14 januari 2016 Inhoud

Nadere informatie

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13 Gebruikshandleiding Inhoud Introductie... 1 BELANGRIJKE OPMERKINGEN... 1 Juridische informatie... 3 Installatie en Setup... 5 Systeemvereisten... 5 Installatie... 5 Activering... 7 Automatische update...

Nadere informatie

Versienotities Color Controller E-41A, versie 1.0

Versienotities Color Controller E-41A, versie 1.0 Versienotities Color Controller E-41A, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie.

Nadere informatie

Rabo CORPORATE CONNECT. Certificaatvernieuwing

Rabo CORPORATE CONNECT. Certificaatvernieuwing Rabo CORPORATE CONNECT Certificaatvernieuwing Inhoud 1 INLEIDING... 3 2 SYSTEEMVEREISTEN... 4 3 CERTIFICAAT VERNIEUWEN... 6 4 TROUBLESHOOTING... 8 5 ONDERSTEUNING EN SERVICE... 9 BIJLAGE 1 INSTALLATIE

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1 Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP4110 versie 1.1. Voordat u de Fiery EXP4110 met versie 1.1 gaat gebruiken, moet u kopieën maken van

Nadere informatie

MULTIFUNCTIONELE DIGITALE KLEURENSYSTEMEN / MULTIFUNCTIONELE DIGITALE SYSTEMEN. Gebruikershandleiding voor AirPrint

MULTIFUNCTIONELE DIGITALE KLEURENSYSTEMEN / MULTIFUNCTIONELE DIGITALE SYSTEMEN. Gebruikershandleiding voor AirPrint MULTIFUNCTIONELE DIGITALE KLEURENSYSTEMEN / MULTIFUNCTIONELE DIGITALE SYSTEMEN Gebruikershandleiding voor AirPrint 2013 TOSHIBA TEC CORPORATION Alle rechten voorbehouden Volgens de copyrightwet mag deze

Nadere informatie

Fiery Q5000 voor igen3 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Windows

Fiery Q5000 voor igen3 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Windows Fiery Q5000 voor igen3 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Windows 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding

Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installatie- en configuratiehandleiding Lees dit document voordat u Mac OS X installeert. Dit document bevat belangrijke informatie over de installatie van Mac OS X. Systeemvereisten

Nadere informatie

Welkom bij de online-cd voor Technische publicaties

Welkom bij de online-cd voor Technische publicaties Welkom bij de online-cd voor Technische publicaties Deze CD gebruiken Uw commentaar Handleidingen bekijken Handleidingen bestellen Deze CD gebruiken Bestanden bekijken: De bestanden op deze CD zijn in

Nadere informatie

INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER

INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER 1. Inleiding Om toegang te krijgen tot het systeem van de Orde van Architecten Vlaamse Raad waarmee u uw digitaal visum kan verkrijgen, dient u te beschikken over een

Nadere informatie

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press Afdrukken in kleur 2012 Electronics For Imaging. De informatie in

Nadere informatie

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Handleiding voor de installatie van de software Nederlands LB9153001A Inleiding Opties P-touch Editor Printerstuurprogramma P-touch Address Book (uitsluitend Windows

Nadere informatie

1 Nieuw in de Filr 2.0 Desktop-toepassing

1 Nieuw in de Filr 2.0 Desktop-toepassing Versie-informatie voor de Filr 2.0 Desktop-toepassing Februari 2016 Filr 2.0 Desktop-toepassing introduceert de functie Bestanden op aanvraag. Deze functie biedt een geconsolideerde of virtuele weergave

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Splash RPX-ii voor de DocuColor 5000, versie 2.0

Versienotities voor de klant Splash RPX-ii voor de DocuColor 5000, versie 2.0 Versienotities voor de klant Splash RPX-ii voor de DocuColor 5000, versie 2.0 Dit document bevat informatie over de Splash RPX-ii voor de DocuColor 5000 versie 2.0. Voordat u de Splash RPX-ii voor de DocuColor

Nadere informatie

Hulp krijgen. Systeemberichten. Aanmelden/Afmelden. Pictogrammen op het bedieningspaneel

Hulp krijgen. Systeemberichten. Aanmelden/Afmelden. Pictogrammen op het bedieningspaneel Hulp krijgen Voor informatie/assistentie, raadpleegt u het volgende: Handleiding voor de gebruiker voor informatie over het gebruik van de Xerox 4595. Ga voor online hulp naar: www.xerox.com Klik op de

Nadere informatie

Handleiding Certificaat RDW

Handleiding Certificaat RDW Handleiding Certificaat RDW Versie: 11.0 Versiedatum: 27 juli 2015 Beheerder: RDW Veendam - R&I-OP-E&T 3 B 0921p Wijzigingen ten opzichte van de vorige versie: - Gehele document herzien; - Afbeeldingen

Nadere informatie

Scannen. WorkCentre C2424-kopieerapparaat-printer

Scannen. WorkCentre C2424-kopieerapparaat-printer Scannen Dit hoofdstuk omvat: Eenvoudige scantaken op pagina 4-2 Het scannerstuurprogramma installeren op pagina 4-4 Scanopties aanpassen op pagina 4-5 Afbeeldingen ophalen op pagina 4-11 Bestanden en scanopties

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Canon imagepress Server A3300/A2300/ A1300, versie 1.01

Versienotities voor de klant Canon imagepress Server A3300/A2300/ A1300, versie 1.01 Versienotities voor de klant Canon imagepress Server A3300/A2300/ A1300, versie 1.01 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat

Nadere informatie

Fiery-kleurenreferentie

Fiery-kleurenreferentie 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Inleiding op Fiery-kleurenreferentie...5 Concepten

Nadere informatie

Installatie Epson TM-T88III/TM-T88IV t.b.v. OnlineKassa.nl

Installatie Epson TM-T88III/TM-T88IV t.b.v. OnlineKassa.nl Installatie Epson TM-T88III/TM-T88IV t.b.v. OnlineKassa.nl Voor Windows Vista 1 Voordat u begint met de installatie: 1 Controleer eerst welk type bonprinter u heeft. Het type bonprinter vindt u achter

Nadere informatie

September 2013, versie 1.5. Aanleverspecificaties Digitale bestanden

September 2013, versie 1.5. Aanleverspecificaties Digitale bestanden Aanleverspecificaties Digitale bestanden Digitaal aanleveren bij Drukkerij Loor B.V. Bijgaand geven wij u wat tips en adviezen om zoveel mogelijk problemen te voorkomen bij de aanlevering van digitale

Nadere informatie

P-touch Transfer Manager gebruiken

P-touch Transfer Manager gebruiken P-touch Transfer Manager gebruiken Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van het product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inhoud 1. Auteursrechten... 3 2. Connectors gebruiken... 4 2.1 Een Enfocus Connector gebruiken... 4 2.1.1 Een Enfocus Connector instellen... 9 2.1.2 Bestanden verzenden naar een Enfocus

Nadere informatie

Leesmij voor het gebruik van gekalibreerde PANTONE kleuren met de Windows PostScript driver voor de HL-3450CN

Leesmij voor het gebruik van gekalibreerde PANTONE kleuren met de Windows PostScript driver voor de HL-3450CN Leesmij voor het gebruik van gekalibreerde PANTONE kleuren met de Windows PostScript driver voor de HL-3450CN In dit Leesmij-bestand wordt uitgelegd hoe PANTONE kleuren worden gebruikt met de Brother kleurenlaserprinter

Nadere informatie

Digitale camera Softwarehandleiding

Digitale camera Softwarehandleiding EPSON digitale camera / Digitale camera Softwarehandleiding Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden

Nadere informatie

Splash RPX-iii Xerox 700 Digital Color Press. Introductie

Splash RPX-iii Xerox 700 Digital Color Press. Introductie Splash RPX-iii Xerox 700 Digital Color Press Introductie 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45073100 30 juni

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Papier plaatsen in Lade 1 (MPT) voor enkelzijdig afdrukken" op pagina 2-9 "Papier plaatsen in laden 2-5 voor enkelzijdig afdrukken"

Nadere informatie

Capture Pro Software. Aan de slag. A-61640_nl

Capture Pro Software. Aan de slag. A-61640_nl Capture Pro Software Aan de slag A-61640_nl Aan de slag met Kodak Capture Pro Software en Capture Pro Limited Edition De software installeren: Kodak Capture Pro Software en Network Edition... 1 De software

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Splash RPX-iii Xerox 700 Digital Color Press, versie 3.0

Versienotities voor de klant Splash RPX-iii Xerox 700 Digital Color Press, versie 3.0 Versienotities voor de klant Splash RPX-iii Xerox 700 Digital Color Press, versie 3.0 Dit document bevat informatie over de Splash RPX-iii Xerox 700 Digital Color Press versie 3.0. Voordat u de Splash

Nadere informatie