Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0"

Transcriptie

1 Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0 Dit document bevat informatie over Fiery Server voor igen3 van de serversoftware voor de versie 4.0. Voordat u de Fiery Server voor igen3 met versie 4.0 gaat gebruiken, moet u kopieën maken van deze Versienotities voor de klant en elke gebruiker een exemplaar geven. OPMERKING: De term Fiery Server wordt in dit document gebruikt om te verwijzen naar de Fiery Server voor igen3. Fiery Advanced Controller Interface (FACI) verwijst in dit document naar de monitor, muis en toetsenbord die op de Fiery Server worden aangesloten. Voordat u gaat afdrukken via de Fiery Server: Controleer of de nieuwste systeemsoftware van de Fiery Server geïnstalleerd is op de Fiery Server. Raadpleeg de netwerkbeheerder of een bevoegde onderhoudstechnicus voor meer informatie. Installeer de printerstuurprogramma s op de clientcomputers. Raadpleeg Afdrukken uit Windows en Afdrukken uit Mac OS op de cd met gebruikersdocumentatie voor instructies. Installeer de nieuwste gebruikerssoftware van de Fiery Server op de clientcomputers. Raadpleeg Hulpprogramma s op de cd met gebruikersdocumentatie voor instructies. Setup en installatie USB-apparaat Verwijder USB Media-apparaten van de Fiery Server voordat u systeemsoftware installeert. Wanneer een USB Media-apparaat is aangesloten op de Fiery Server, kan de installatie worden afgebroken. Afdrukverbindingen Zorg dat altijd een wachtrij of een directe verbinding actief is. Als alle verbindingen uitgeschakeld zijn wanneer u Configure via Command WorkStation of WebTools opent, verschijnt de boodschap Open Network Socket Error (Open netwerk-socket fout). Afdrukinterface Papier De kleuren Blue5, Blue10, Yellow5, Yellow10 en Custom (Blauw5, Blauw10, Geel5, Geel10 en Aangepast) worden niet door de Fiery Server herkend. Voeg in de Print Interface Stock Library (Papierbibliotheek afdrukinterface) nieuw papier toe met Wit als Color (Kleur). Raadpleeg voor meer informatie over de afdrukinterface de documentatie van uw digitale pers. Verkeerde mediakenmerken Als een taak wordt verzonden vanaf de Fiery Server en de mediakenmerken van de taak niet overeenkomen met die van de ingangen in de papierbibliotheek van de afdrukinterface, kunt u de taak niet annuleren op de Fiery Server. Annuleer de taak op de DocuSP. Copyright 2007 Electronics for Imaging, Inc. Bestelnummer: oktober 2007

2 Pagina 2 Kalibratie en profielbeheer 300-puntsraster van DocuSP Wanneer de digitale persmodus 300-puntsraster wordt geselecteerd op de Fiery Server voor kalibratie vanaf de DocuSP, profielbeheer vanaf de Fiery Server of afdrukken, geeft de DocuSP een andere rasternaam weer (Stochastisch). Aangezien de afdrukinterface het gebruikte raster bepaalt, moet u het 300-puntsraster laden in de afdrukinterface. Als u wilt afdrukken met het 300-puntsraster, moet u het 300-puntsraster opgeven in de afdrukinterface. Het zal echter als Stochastisch worden weergegeven op de DocuSP. OPMERKING: Het profielbeheer gebeurt vanaf de Fiery Server, terwijl de kalibratie wordt uitgevoerd vanaf de DocuSP. Kalibratie Gebruik ColorWise Pro Tools of Command Workstation op de Fiery Server niet voor de kalibratie. Kalibreer in plaats daarvan vanaf de DocuSP en gebruik de methoden die worden beschreven in de documentatie van uw DocuSP. Vooraf gedefinieerde toewijzingen van objectgebaseerde rasters De Fiery Server-software versie 4.0 beschikt niet over de velden Auto-1 Auto-3 in de Setup van de Fiery Server om vooraf rasters toe te wijzen voor verschillende objecten op een pagina. U hebt nu de mogelijkheid om verschillende rasters toe te wijzen voor verschillende elementen op een pagina, op taakniveau, vanuit het printerstuurprogramma van de Fiery Server. Deze instellingen zijn: Digital Press Image Mode (Modus Afbeelding Digitale Pers) Digital Press Graphics Mode (Modus Lijntekeningen Digitale Pers) Digital Press Text Mode (Modus Tekst Digitale Pers) Deze opties wordt vermeld op het tabblad Afbeelding in de Taakeigenschappen van het printerstuurprogramma. OPMERKING: De Digital Press Image Mode (Modus Afbeelding Digitale Pers) op de Fieryserver selecteert de kalibratietabellen op de DocuSP.

3 Pagina 3 Systeem Een taak annuleren op de DocuSP Annuleer een afdruktaak niet op de DocuSP. Als u een taak annuleert op de DocuSP, wordt de afdrukstatus van de taak in het takenlogboek van Command WorkStation weergegeven als OK in plaats van Geannuleerd. Een taak verwijderen op de DocuSP Verwijder een taak niet op de DocuSP. Beheer de taken als algemene regel via de Fiery Server. Als u een taak verwijdert op de DocuSP, wordt de afdrukstatus van de taak in het takenlogboek van Command WorkStation weergeven met een verwerkingsfout. Voltooid met fout door DocuSP Als op de DocuSP een taak verschijnt met de foutmelding Completed with Error (Voltooid met fout), meldt CommandWorkStation dat de taak Aborted by Printer (Afgebroken door printer) is en toont de statusbalk Print in het takenlogboek Rip Error (Verwerkingsfout). Takenlogboek Als u het takenlogboek afdrukt via Command WorkStation, wordt slechts één pagina met de jongste 55 taken afgedrukt. Dit gebeurt ook wanneer in het takenlogboek meer dan 55 taken opgenomen zijn. Een taak bewerken op de Fiery Server Als u een niet-gerasterde taak bewerkt in de blokkeringswachtrij van de Fiery Server, kan het zijn dat Acrobat niet meer reageert. Voer de bewerkingen uit voor u de taak naar de Fiery Server verstuurt. Afdrukken Afnemende afdrukprestaties Bepaalde afdrukopties, zoals Beeldkwaliteit, met de instellingen voor Beste en Beeldverfijning, zijn bedoeld om de afbeeldingskwaliteit te verbeteren, maar kunnen in de praktijk de afdrukprestaties voor grote of complexe bestanden doen afnemen. Voer eerst een test uit met een eenvoudige afdruktaak voor u een bepaalde afdrukinstelling kiest voor een grote of complexe taak. Meerdere exemplaren afdrukken Het afdrukken van meerdere exemplaren van een taak door de instellingen ervan te vervangen in Command WorkStation is niet mogelijk. Geef het aantal exemplaren op in het printerstuurprogramma om het juiste aantal exemplaren te verkrijgen. U kunt de taak ook eerst verwerken en blokkeren en vervolgens meerdere exemplaren opgeven voordat u de taak afdrukt vanuit Command WorkStation om de verwachte resultaten te verkrijgen.

4 Pagina 4 Pictogram van de Job Monitor en informatie over de toner Het pictogram en de informatie over de toner worden niet ondersteund op de Fiery Server. Deze informatie kan leeg blijven in de Job Monitor. Tekst/afbeeldingen zwart Als Zwarte overdruk is ingesteld op Tekst of Tekst & afbeeldingen, wordt Tekst/afbeeldingen zwart automatisch ingesteld op Zuiver zwart aan. Als Tekst/afbeeldingen zwart op Zuiver zwart aan staat, is het mogelijk dat u in de afgedrukte uitvoer verscheidene stappen ziet. Dubbelzijdig afdrukken Als u een taak dubbelzijdig afdrukt met de optie DocuSP Delivery (DocuSP-aflevering) ingesteld op Bedrukte zijde omlaag op een mediasoort waarvan de ene zijde andere eigenschappen heeft dan de andere (bijvoorbeeld aan één zijde gecoat papier), plaatst u de media ondersteboven in de invoerlade. Schaal Als u de afdrukoptie Schaal uitschakelt om EPS-bestanden in Command WorkStation te vergroten, is het mogelijk dat afbeeldingen naar een hoek van het papier verschuiven. In sommige gevallen kunnen afbeeldingen afgesneden worden aan de rand van het papier. 14,33"x22,5"-paginaformaat Pagina s van 14,33"x22,5" afdrukken vereist een speciale invoerset op de digitale pers. Als u op dit paginaformaat afdrukt zonder de speciale invoerset, krijgt u geen melding over deze situatie. De taak wordt evenwel niet afgedrukt en het bestand blijft in de wachtrij Afgedrukt met de foutmelding dat de taak werd afgebroken door de printer. Boekje maken Als u de optie Snelle afdruk of Dubbele afdruk kiest voor Boekje maken met instellingen voor dubbelzijdig afdrukken, heeft de instelling voor dubbelzijdig afdrukken geen invloed op de taak. De optie Boekje maken en PostScript-bestanden Het is mogelijk dat de optie Boekje maken niet wordt ondersteund voor sommige PostScriptbestanden wanneer u ze importeert vanuit WebTools, Command WorkStation, Windows Edition, of Command WorkStation, Macintosh Edition. Omzeil dit probleem door het bestand af te drukken met het printerstuurprogramma van de Fiery Server. FreeForm Als u de instellingen voor dubbelzijdig afdrukken ingeeft voor FreeForm-modellen, hebben deze instellingen geen invloed. Geeft de instelling voor dubbelzijdig afdrukken op voor de variabele FreeForm-taak en niet voor het FreeForm-model.

5 Pagina 5 Taken annuleren Het annuleren van de verwerking van grote PDF-taken kan langer duren. De server opschonen Schoon de server niet op terwijl taken worden verwerkt. Als u de server opschoont tijdens het verwerken van een taak, wist de server alle taken met uitzondering van de taak die wordt verwerkt. De taak blijft op dezelfde pagina verwerkt worden en nieuwe taken worden niet verwerkt. In dat geval moet u de Fiery Server herstarten. Mac OS Printerstuurprogrammabestanden voor Macintosh OSX downloaden Zorg ervoor dat Alladin StuffIt Expander versie 7.0 of later geïnstalleerd is voor u de WebTool Downloads gebruikt om printerstuurprogrammabestanden voor Spaans, Portugees of Frans te downloaden en uit te pakken. Vroegere versies van StuffIt Expander behouden de juiste lettertekens met accenten niet voor de namen van de mappen in deze talen en de daaropvolgende installatie van de printer zal niet lukken. Aantal tabs Deze optie is niet beschikbaar in het printerstuurprogramma voor Mac OS X. Gebruik Command WorkStation om deze optie op te geven. PDF- of PS-bestanden opslaan Wanneer u Beeldverschuiving instelt met instellingen voor dubbelzijdig afdrukken, het bestand opslaat als een PostScript- of PDF-bestand en het vervolgens afdrukt, wordt de taak enkelzijdig afgedrukt zonder de instelling voor Beeldverschuiving. Als u afdrukt met de instellingen van het printerstuurprogramma zonder het bestand op te slaan als PostScript- of PDF-bestand, wordt de taak afgedrukt met de juiste instellingen. Conflicten tussen afdrukopties oplossen in het printerstuurprogramma voor Mac OS X v10.4 Wanneer u afdrukopties wijzigt in het printerstuurprogramma voor Mac OS X v10.4, meer bepaald in het deelvenster Printerfuncties, worden conflicten tussen afdrukopties niet goed opgelost. Als u bijvoorbeeld een instelling wilt selecteren voor de afdrukoptie Boekje maken, moet de afdrukoptie Dubbelzijdig afdrukken worden ingesteld op Aan voordat de afdrukopties van Boekje maken kunnen worden geselecteerd. De afdrukopties van Boekje maken zijn afhankelijk van de afdrukoptie Dubbelzijdig afdrukken. In vorige Mac OS-versies werden conflicten tussen afdrukopties automatisch opgelost. Volg de onderstaande procedure om conflicten tussen afdrukopties in het deelvenster Printerfuncties op te lossen:

6 Pagina 6 CONFLICTEN TUSSEN AFDRUKOPTIES OPLOSSEN IN HET DEELVENSTER PRINTERFUNCTIES 1 Selecteer een ander deelvenster. Selecteer bijvoorbeeld het deelvenster Overzicht als u zich in het deelvenster Printerfuncties bevond. Nadat u het deelvenster Printerfuncties hebt vernieuwd, komen de geselecteerde functiesetgroep en de weergegeven afdrukopties niet overeen. Bijvoorbeeld, als de laatste functieset die u hebt gewijzigd Beeldkwaliteit 1 was, wordt deze nu weergegeven met de afdrukopties voor de eerste functieset, bijvoorbeeld Afwerking 1. 2 Selecteer de Functiesets groep opnieuw (bijvoorbeeld, Beeldkwaliteit 1) om de weergegeven afdrukopties te vernieuwen. 3 Selecteer de juiste afdrukopties en druk de taak af. Kleur Steunkleuren en proceskleuren De Fiery Server kan geen steunkleur mengen met een proceskleur. U kunt dit probleem vermijden door met Spot-On een proceskleur te definiëren als steunkleur. Dit stelt de Fiery Server in staat de twee kleuren te mengen, maar dan als steunkleuren. CMYK wordt omgezet in K Sommige CMYK-lijnen kunnen worden omgezet in K, zelfs wanneer Tekst/afbeeldingen zwart is ingesteld op Normaal. ImageViewer Gebruik ImageViewer niet voor bestanden die meerdere pagina s bevatten. Anders zal de Fiery Server mogelijk niet meer reageren, waardoor de services van de Fiery Server opnieuw moeten worden gestart. Command WorkStation Instellingen tabbladen Het totale aantal tabbladen dat kan worden ingesteld is 9999 in een reeks van 15. Netwerken DNS en gateway-adres DNS kan niet worden uitgeschakeld. Voorts kan het gateway-adres niet handmatig worden ingesteld. Netwerkverbindingen uitschakelen Als u de netwerkverbindingen uitschakelt op de Fiery Server, kan het zijn dat de Fiery Server niet meer reageert. In dat geval moet u de Fiery Server opnieuw starten.

7 Pagina 7 Hot Folders en virtuele printers Mac OS X en Adobe Distiller In Mac OS X moet u Adobe Distiller starten nadat u Hot Folders hebt geïnstalleerd om het veld PS-PDF Normalizer in het dialoogvenster Filterinstellingen te activeren. Nadat u Distiller hebt gestart, zijn de menu s PS converteren naar PDF en Distiller-profiel beschikbaar. Standaardwaarden voor Beeldverschuiving, Exemplaren en Schaal De Hot Folder-standaardwaarden voor Beeldverschuiving, Exemplaren en Schaal zijn blanco. U kunt de waarden voor deze opties handmatig invoeren. Als u deze opties opent en op de knop pijl-omlaag naast de optie klikt, worden de minimumwaarden weergegeven. Als u op de pijl-omhoog klikt, wordt de minimumwaarde met één cijfer verhoogd. Inslagschaal met Mac OS X Hot Folders In Mac OS X Hot Folders geeft de Inslagschaal Passend maken aan als standaardwaarde, ondanks het feit dat de standaardschaal van de Fiery Server 100% is. Meerdere virtuele printers Wanneer meerdere virtuele printers worden gemaakt op de Fiery Server, kan het zijn dat ze niet onmiddellijk worden weergegeven op een client die is verbonden met de Fiery Server. Het kan enkele minuten duren voordat een lange lijst van virtuele printers wordt weergegeven. Dit probleem kan worden vermeden door slechts een beperkt aantal virtuele printers te maken op de Fiery Server. Gemengde media Taak met Gemengde media en FreeForm De functie FreeForm kan niet worden toegepast op een taak met Gemengde media. Het FreeForm-model wordt in de taak met Gemengde media zonder variabele elementen afgedrukt op ingevoegde blanco pagina s. Mediaconflicten De interface Gemengde media geeft een conflict weer als u tussenvellen probeert in te voegen in Gemengde media en Tabblad of Normaal papier wordt geselecteerd als Mediatype in het printerstuurprogramma of in Taakeigenschappen van Command WorkStation. Gebruik in dit geval de optie Compose om tussenvellen of tabbladmedia toe te voegen aan een taak.

8 Pagina 8 Begin hoofdstuk Pagina 0 is geen geldig paginanummer voor het veld Hoofdstukbeginpagina. Het veld zal de waarde 0 echter wel aanvaarden. Typ voor elk hoofdstuk van uw document een nummer voor de eerste pagina, gescheiden door komma s. De nummers die u in het veld Hoofdstukbeginpagina invoert gelden voor het volledige document, ongeacht de paginabereiken die u invoert in het gebied Definitie gemengde media. Een blanco pagina invoegen Wanneer u na de laatste pagina een blanco pagina invoegt, kunt u in de voorbeeldweergave onverwachte resultaten zien. Om een blanco pagina in te voegen met Gemengde media, mag u in Taakeigenschappen van Command WorkStation geen Even of Oneven instelling kiezen voor de optie Paginabereik. Inslag Lijnvoorbeeld In de Help van Impose wordt verkeerdelijk vermeld dat VDP-inslag de modus Lijnvoorbeeld de pagina-inhoud weergeeft. In de modus Lijnvoorbeeld wordt alleen de pagina-indeling van recordinformatie weergegeven. Toepassingen Enfocus PitStop De PitStop-software bevindt zich in de EFI Impose Kit. Microsoft Word Als u een afbeelding in Microsoft Word schaalt, is het mogelijk dat ze niet correct wordt gecentreerd. U kunt dit oplossen door de taak met 100% schaling naar de wachtrij Hold (Blokkeren) te sturen en in Command WorkStation de schaling te vervangen. Microsoft Word 2002-taken kunnen niet met de opmaak N per vel worden afgedrukt vanuit het stuurprogramma. U kunt dit probleem oplossen door EFI Impose te gebruiken. Adobe InDesign Als met Point and Print via SMB printerstuurprogramma s voor Windows 2000 installeert, worden de Fiery Server-instellingen niet op InDesign-taken toegepast. U kunt dit probleem omzeilen door Windows 2000-stuurprogramma s te installeren vanaf de dvd met gebruikerssoftware.

9 Pagina 9 Help Helpbestanden De helpbestanden voor de Fiery Server-hulpprogramma s zijn ontwikkeld voor Microsoft Internet Explorer v5.5 en hoger. Als u browsers zoals Safari of vorige versies van Internet Explorer gebruikt, worden de helpbestanden mogelijk niet correct weergegeven. Met Microsoft Internet Explorer op een Windows XP-computer met Service Pack 2 worden de helpbestanden mogelijk niet of niet correct weergegeven in de volgende situaties: Als uw browser een pop-upblokkeertoepassing gebruikt, kan deze de helpbestanden blokkeren. In dit geval moet u de pop-upblokkeertoepassing tijdelijk uitschakelen om het helpbestand te kunnen weergeven. Als in uw browser de geavanceerde Internet-optie voor het weergeven van meldingen over scriptfouten is ingeschakeld, verschijnt mogelijk een waarschuwingsboodschap voordat de pagina van het helpbestand wordt weergegeven. U kunt dit waarschuwingsvenster vermijden door de optie Melding van elke scriptfout weergeven op het tabblad Geavanceerd in het dialoogvenster Internet-opties uit te schakelen. Er kan ook een waarschuwingsbericht worden weergegeven in de statusbalk, maar deze fout heeft geen invloed op de inhoud van het helpbestand. Gebruikersdocumentatie Gebruikersdocumentatie openen met Adobe Reader 6 Wanneer u een PDF-bestand opent vanaf de cd met gebruikersdocumentatie met Adobe Reader 6, verschijnt een waarschuwingsbericht waarin u wordt gevraagd een meer recente versie van Adobe Reader te downloaden. U kunt dit bericht annuleren. Het bestand zal correct worden weergegeven en afgedrukt.

10

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 2.5. Voordat u de Fiery EX4112/4127 gebruikt, moet u een kopie maken van deze Versienotities

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 1.0. Voordat u de Fiery EX4112/4127 met versie 1.0 gaat gebruiken, moet u kopieën

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP50 Color Server-software versie 1.0. Voordat u de Fiery EXP50 Color Server met versie 1.0

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Dit document beschrijft de upgrade van de Fiery EXP4110-printerstuurprogramma s voor ondersteuning van de optie Lade 6 (Extra groot).

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP8000 Color Server -software versie 1.0. Maak, voordat u de Fiery EXP8000 Color Server

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS Fiery EX4112/4127 Afdrukken uit Mac OS 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064027 07 oktober 2007 INHOUD 3

Nadere informatie

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Afdrukken uit Mac OS Waar in dit document wordt verwezen naar DocuColor 242/252/260 moet dit DocuColor 240/250 zijn. 2007 Electronics for Imaging, Inc. De

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter,

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter, Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 kopieermachineprinter, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze

Nadere informatie

2 mei 2014. Remote Scan

2 mei 2014. Remote Scan 2 mei 2014 Remote Scan 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 openen...5 Postvakken...5

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken op de Fiery-server en de printer beheren vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Hulpprogramma s 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260 Hulpprogramma s 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059643

Nadere informatie

System Updates Gebruikersbijlage

System Updates Gebruikersbijlage System Updates Gebruikersbijlage System Updates is een hulpprogramma van de afdrukserver dat de systeemsoftware van uw afdrukserver met de recentste beveiligingsupdates van Microsoft bijwerkt. Het is op

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series Welkom 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45109469 17

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations 15 Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations U kunt naar de DocuColor 2006 afdrukken zoals u naar elke andere printer vanuit eender welke applicatie zou doen, namelijk door de DocuColor 2006 te selecteren

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken beheren op de Fiery server en de printer vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Welkom

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Welkom Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Welkom 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze uitgave wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie Hulpprogramma s 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45084790

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Windowswerkstations

Afdrukken vanaf Windowswerkstations 14 Afdrukken vanaf Windowswerkstations Aan de hand van de volgende instructies kunt u afdrukopties instellen en afdrukken vanaf computers die draaien onder een van de volgende besturingssystemen: Windows

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken:

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Afdrukken op deelpagina's" op pagina 2-68 "Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)" op pagina 2-69 "Brochures afdrukken"

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 4500-laserprinter

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 4500-laserprinter Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Deelpagina's afdrukken op pagina 2-43 Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één) op pagina 2-44 Negatieven van afbeeldingen

Nadere informatie

De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh

De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh 13 De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh Op de cd-rom met gebruikerssoftware bevinden zich softwareinstallatieprogramma s voor Fiery Link. Fiery-hulpprogrammasoftware wordt ondersteund

Nadere informatie

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server Welkom 2011 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45099415 15 augustus

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0 Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX2101 voor Xerox 2101 -serversoftware versie 2.0. Voordat u de Fiery EX2101 voor Xerox

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 In dit document wordt beschreven hoe u met Fiery Color Profiler Suite een aangepast uitvoerprofiel

Nadere informatie

Voorbeelden van workflows

Voorbeelden van workflows 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Voorbeelden van het afdrukken van workflows voor de

Nadere informatie

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie. De term E-3200/E-5200

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Welkom

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Welkom Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Welkom 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059497 18 mei

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250

Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250 Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 en is een aanvulling op de Versienotities

Nadere informatie

Fiery Server voor igen3. Hulpprogramma s

Fiery Server voor igen3. Hulpprogramma s Fiery Server voor igen3 Hulpprogramma s 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45066216 19 oktober 2007 INHOUD 3

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Configuratiesoftware voor NetWare-netwerken

Configuratiesoftware voor NetWare-netwerken Novell NetWare In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Configuratiesoftware voor NetWare-netwerken" op pagina 3-38 "Stappen voor snelle installatie" op pagina 3-38 "Geavanceerde installatie" op

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2 Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2 Dit document bevat informatie over de Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101- software versie 2.2. Dit

Nadere informatie

Afdrukopties aanpassen

Afdrukopties aanpassen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: " instellen" op pagina 2-36 "Afdrukkwaliteit selecteren" op pagina 2-42 instellen Het Xerox-printerstuurprogramma biedt vele afdrukopties. Eigenschappen selecteren

Nadere informatie

Windows 98 en Windows ME

Windows 98 en Windows ME Windows 98 en Windows ME In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-29 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-30 Andere installatiemethoden op pagina

Nadere informatie

Fiery EXP8000/50 Color Server. Variabele gegevens afdrukken

Fiery EXP8000/50 Color Server. Variabele gegevens afdrukken Fiery EXP8000/50 Color Server Variabele gegevens afdrukken 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059293 09 maart

Nadere informatie

Splash RPX-ii Color Server. Handleiding voor probleemoplossing

Splash RPX-ii Color Server. Handleiding voor probleemoplossing Splash RPX-ii Color Server Handleiding voor probleemoplossing 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45060101 27

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Hulpprogramma s 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Variabele gegevens afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Variabele gegevens afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Variabele gegevens afdrukken 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers

Nadere informatie

D4600 Duplex Photo Printer

D4600 Duplex Photo Printer KODAK D4000 Duplex Photo Printer D4600 Duplex Photo Printer Handleiding printerstuurprogramma januari 2015 TM/MC/MR-licentie van Eastman Kodak Company: Kodak Kodak Alaris Inc. 2400 Mount Read Blvd., Rochester,

Nadere informatie

Wat te verwachten. Versie 7.6

Wat te verwachten. Versie 7.6 Wat te verwachten Versie 7.6 WAT TE VERWACHTEN Versie 7.6 OBJECTIF LUNE Inc. 2030 Pie-IX, Suite 500 Montréal, QC, Canada, H1V 2C8 +1 (514) 875-5863 sales@ca.objectiflune.com www.virtualstationery.com 2015

Nadere informatie

Fiery QX100 voor igen4. Welkom

Fiery QX100 voor igen4. Welkom Fiery QX100 voor igen4 Welkom 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45074049 20 mei 2009 WELKOM 3 WELKOM In dit

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 7750-kleurenlaserprinter

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 7750-kleurenlaserprinter Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Deelpagina's afdrukken' op pagina 2-79 'Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)' op pagina 2-80 'Brochures afdrukken'

Nadere informatie

Afdrukken van variabele gegevens

Afdrukken van variabele gegevens 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Overzicht van het afdrukken van variabele gegevens

Nadere informatie

Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines

Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines Dit document bevat informatie over de Fiery Network Controller voor DocuColor

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 16 november 2015 Inhoud 3 Inhoud Fiery Driver Configurator...5 Systeemvereisten...5

Nadere informatie

Afdrukopties aanpassen

Afdrukopties aanpassen aanpassen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: instellen op pagina 2-19 Eigenschappen selecteren voor een specifieke taak (Mac) op pagina 2-23 Afdrukkwaliteit selecteren op pagina 2-25 instellen

Nadere informatie

Afdrukopties aanpassen

Afdrukopties aanpassen Afdrukopties aanpassen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Afdrukopties instellen' op pagina 2-32 'Afdrukkwaliteit selecteren' op pagina 2-35 'Afdrukken in zwart-wit' op pagina 2-36 Afdrukopties

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Afdrukopties

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Afdrukopties Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Afdrukopties 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059539

Nadere informatie

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Extended Applications (FEA) v4.4 bevat Fiery software voor het uitvoeren van taken met een Fiery Server. In dit document wordt beschreven

Nadere informatie

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Welkom

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Welkom Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45092905

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-24 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-24 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Gebruikersbijlage Fiery EXP250 Color Server, versie 1.0SP1 voor DocuColor 240/250

Gebruikersbijlage Fiery EXP250 Color Server, versie 1.0SP1 voor DocuColor 240/250 Gebruikersbijlage Fiery EXP250 Color Server, versie 1.0SP1 voor DocuColor 240/250 In deze bijlage wordt beschreven hoe u de systeemsoftware van de Fiery EXP250 Color Server bijwerkt met de functies die

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Migratie van Instant PDF

Migratie van Instant PDF Migratie van Instant PDF Inhoud 1. Introductie... 3 2. Overzicht Enfocus Connect 12...4 2.1 Queues van Instant PDF vs. Connectors van Connect YOU... 4 2.1.1 Goed om te weten...4 2.2 Een Connector voor

Nadere informatie

Fiery EXP50 Color Server. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP50 Color Server. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP50 Color Server Afdrukken uit Mac OS 2006 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45055370 11 mei 2006 INHOUD

Nadere informatie

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Voorbeelden van workflows

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Voorbeelden van workflows Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server Voorbeelden van workflows 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Welkom

Fiery EX4112/4127. Welkom Fiery EX4112/4127 Welkom 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45063995 07 oktober 2007 WELKOM 3 WELKOM In dit

Nadere informatie

Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller for DocuColor 240/250, versie 1.1

Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller for DocuColor 240/250, versie 1.1 Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller for DocuColor 240/250, versie 1.1 Dit document is een aanvulling op de gebruikersdocumentatie bij de Fiery Network Controller for DocuColor 240/250

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press. Welkom

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press. Welkom Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Versienotities voor de klant

Versienotities voor de klant Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, v4.7.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series Hulpprogramma s 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45109498

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze uitgave wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers

Nadere informatie

29 april Fiery Driver voor Mac OS

29 april Fiery Driver voor Mac OS 29 april 2014 Fiery Driver voor Mac OS 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 Fiery

Nadere informatie

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45051988

Nadere informatie

Samengesteld door: Xerox Corporation Global Knowledge and Language Services 800 Phillips Road, Bldg. 0845-17S Webster, New York 14580-9791 USA

Samengesteld door: Xerox Corporation Global Knowledge and Language Services 800 Phillips Road, Bldg. 0845-17S Webster, New York 14580-9791 USA Windows-printerdrivers voor Xerox Production Print Services en CentreWare voor de Xerox Nuvera 100/120 Digitale kopieerapparaat/printer en het Xerox Nuvera 100/120 Digitale productiesysteem Aan de slag

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Voorbeelden van workflows

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Voorbeelden van workflows Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Voorbeelden van workflows 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze uitgave wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukopties

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukopties Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukopties 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45051989 28 september

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Variabele gegevens afdrukken

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Variabele gegevens afdrukken Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie Variabele gegevens afdrukken 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Variabele gegevens afdrukken

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Variabele gegevens afdrukken Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Variabele gegevens afdrukken 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Variabele gegevens afdrukken

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Variabele gegevens afdrukken Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server Variabele gegevens afdrukken 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer

Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer Als u een Fiery-optie die is geïnstalleerd op een clientcomputer bruikbaar wilt maken, moet u de licentie ervan activeren. De Fiery-optie vereist

Nadere informatie

Fiery EXP50 Color Server. Welkom

Fiery EXP50 Color Server. Welkom Fiery EXP50 Color Server Welkom 2006 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45055349 11 mai 2006 WELKOM 3 WELKOM In dit

Nadere informatie

Google Drive: uw bestanden openen en ordenen

Google Drive: uw bestanden openen en ordenen Google Drive: uw bestanden openen en ordenen Gebruik Google Drive om vanaf elke gewenste locatie uw bestanden, mappen, Google-documenten, Google-spreadsheets en Google-presentaties op te slaan en te openen.

Nadere informatie

Fiery WebSpooler gebruiken

Fiery WebSpooler gebruiken 18 Fiery WebSpooler gebruiken Fiery WebSpooler maakt het volgen van opdrachten en beheer van meerdere platforms via het Internet of intranet mogelijk. Fiery WebSpooler, een van de Fiery WebTools, wordt

Nadere informatie

Fiery EXP250 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukopties

Fiery EXP250 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukopties Fiery EXP250 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukopties 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45048026

Nadere informatie

Printerproblemen oplossen

Printerproblemen oplossen 1 De display op het bedieningspaneel is leeg of er worden alleen ruitjes weergegeven. Taken worden niet De zelftest van de printer is mislukt. De printer is niet gereed om gegevens te ontvangen. De aangegeven

Nadere informatie

DRUKPORTAL HANDLEIDING VERSIE 1 - JAN.2014. Korte instructie2.indd 1 17-3-2014 13:16:36

DRUKPORTAL HANDLEIDING VERSIE 1 - JAN.2014. Korte instructie2.indd 1 17-3-2014 13:16:36 Korte instructie2.indd 1 17-3-2014 13:16:36 INHOUD 1 E-mail: Account is aangemaakt 4 2 Uw gebruikersnaam eventueel aanpassen 5 3 Controleer je systeem 7 3.1 Klik in het inlogscherm op de link Controleer

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2016 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 30 mei 2016 Inhoud Fiery Driver Configurator Inhoud 3 Fiery Driver Configurator...5

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.2

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.2 Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie voordat

Nadere informatie

Leesmij voor Adobe Acrobat Reader 4.05 voor Windows December 1999

Leesmij voor Adobe Acrobat Reader 4.05 voor Windows December 1999 Leesmij voor Adobe Acrobat Reader 4.05 voor Windows December 1999 Adobe Acrobat Reader is een gratis programma bij Adobe Acrobat 4.0. Met Acrobat Reader kunt u PDFbestanden (Portable Document Format) weergeven,

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press. Hulpprogramma s

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press. Hulpprogramma s Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press Hulpprogramma s 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit

Nadere informatie

Fiery EXP8000/50 Color Server. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP8000/50 Color Server. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP8000/50 Color Server Afdrukken uit Mac OS 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059258 09 maart 2007

Nadere informatie

Printersoftware. De printersoftware. De Epson-software bevat de software voor de printerdriver en EPSON Status Monitor 3.

Printersoftware. De printersoftware. De Epson-software bevat de software voor de printerdriver en EPSON Status Monitor 3. Printersoftware De printersoftware De Epson-software bevat de software voor de printerdriver en EPSON Status Monitor 3. De printerdriver is de software waarmee u via uw computer de printer kunt besturen.

Nadere informatie