Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250"

Transcriptie

1 Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 en is een aanvulling op de Versienotities voor de klant van de Fiery EXP250 versie 1.0. Voordat u aan de slag gaat met de Fiery EXP250 Color Server met versie 1.01, moet u een kopie maken van deze Versienotities voor de klant en elke gebruiker een exemplaar geven. OPMERKING: De term Fiery EXP250 verwijst in dit document naar de Fiery EXP250 Color Server. Met de term kopieermachine wordt altijd de DocuColor 240/250 kopieermachine bedoeld. Software installeren vanaf de dvd Gebruikerssoftware installeren op een Windows-computer In de onderstaande procedures wordt beschreven hoe u gebruikerssoftware installeert vanaf de dvd en ook hoe u gebruikerssoftware wijzigt. GEBRUIKERSSOFTWARE OP EEN WINDOWS-COMPUTER INSTALLEREN VANAF DE DVD MET GEBRUIKERSSOFTWARE 1 Plaats de dvd met gebruikerssoftware in het dvd-station van de computer. Het welkomstvenster van het installatieprogramma wordt gepend. 2 Volg de instructies op het scherm. Als u gebruikerssoftware wilt wijzigen of verwijderen nadat u hem hebt geïnstalleerd op uw computer, kunt u dit doen met de Fiery User Software Installer. De procedure wordt hierna beschreven. Copyright 2006 Electronics for Imaging, Inc. Bestelnummer: juni 2006

2 Pagina 2 GEBRUIKERSSOFTWARE OP EEN WINDOWS-COMPUTER AANPASSEN MET DE FIERY USER SOFTWARE INSTALLER 1 Plaats de dvd met gebruikerssoftware in het dvd-station van de computer. 2 In het venster dat wordt weergegeven, selecteert u Wijzigen, Herstellen of Verwijderen. 3 Volg de instructies op het scherm. Als uw computer geen dvd-station heeft, kunt u de gebruikerssoftware installeren vanaf de Fiery EXP250 via het netwerk. Zie Software installeren via het netwerk op pagina 9. Vraag de netwerkbeheerder om het IP-adres of de DNS-servernaam van de Fiery EXP250. Probeer de gebruikerssoftware niet te installeren door de afzonderlijke mappen voor de toepassingen te openen. Gebruik steeds de Fiery User Software Installer. De enige toepassingen die niet worden geïnstalleerd door de Fiery User Software Installer zijn Adobe Acrobat en PitStop, die worden gebruikt met Impose. Raadpleeg Hulpprogramma s voor meer informatie. Gebruikerssoftware installeren op een Mac OS-computer De installatie van gebruikerssoftware op een Mac OS-computer gebeurt afzonderlijk voor elke toepassing. GEBRUIKERSSOFTWARE INSTALLEREN OP EEN MAC OS-COMPUTER VANAF DE DVD MET GEBRUIKERSSOFTWARE 1 Plaats de dvd met gebruikerssoftware in het dvd-station van de computer. 2 Blader naar de map OSX. 3 Dubbelklik op het installatiepictogram van de toepassing die u wilt installeren. 4 Volg de instructies op het scherm.

3 Pagina 3 Printerstuurprogramma s voor Windows2000/XP/Server 2003 installeren In de volgende procedures wordt beschreven hoe u het printerstuurprogramma kunt installeren vanaf de dvd met gebruikerssoftware. Als u het printerstuurprogramma op een Windows Server 2003-computer wilt installeren, selecteert u hetzelfde PPD-bestand als voor Windows 2000 en Windows XP, zoals beschreven in de volgende procedure. Als u het printerstuurprogramma wilt gebruiken in Windows 2000/XP/Server 2003, moet u de volgende opties selecteren op het tabblad Geavanceerd van het printerstuurprogramma nadat de installatie is voltooid: Afdrukdocumenten in wachtrij plaatsen Onmiddellijk beginnen met afdrukken Documenten uit de wachtrij eerst afdrukken Wis de volgende optie: Geavanceerde afdrukfuncties inschakelen OPMERKING: Voor de volgende procedures worden afbeeldingen uit Windows XP gebruikt. HET PRINTERSTUURPROGRAMMA VOOR WINDOWS 2000/XP/SERVER 2003 INSTALLEREN 1 Windows 2000: Klik op Start, wijs Instellingen aan en klik op Printers. Windows XP: klik op Start en kies Printers en faxapparaten. Windows Server 2003: Klik op Start, kies Configuratiescherm en vervolgens Printers en faxapparaten. 2 Windows2000/XP: Dubbelklik op het pictogram Printer toevoegen en klik op Volgende. Windows Server 2003: Kies Printer toevoegen en klik op Volgende. 3 Geef afdrukken op een lokale printer op, maak het selectievakje Mijn Plug and Play-printer automatisch detecteren en installeren leeg en klik op Volgende. In deze procedure wordt de installatie van een lokale printer beschreven. Afhankelijk van het netwerktype dat u gebruikt, kunt u de verbinding later wijzigen.

4 Pagina 4 4 Selecteer LPT1: en klik op Volgende. 5 Klik op Diskette in het dialoogvenster met lijsten van fabrikanten en printers. In het dialoogvenster Installeren vanaf diskette wordt u gevraagd een diskette te plaatsen. 6 Plaats de dvd met gebruikerssoftware in het dvd-station, typ de naam van het dvd-station (bijvoorbeeld D:\) en klik op Bladeren. Blader naar de map Nld\Prnstrpr\Ps_drvr\Win_2K_XP. 7 Controleer of Oemsetup.inf of Oemsetup is geselecteerd en klik op Openen. Het pad wordt gekopieerd naar het dialoogvenster Installeren vanaf diskette. 8 Controleer of het pad juist is en klik op OK. 9 Selecteer in het lijstvak Printers de Fiery EXP250 als uw printer en klik op Volgende.

5 Pagina 5 10 Typ een naam voor de Fiery EXP250 in het veld Printernaam en geef aan of dit de standaardprinter moet zijn. Klik daarna op Volgende. Deze naam wordt gebruikt in het venster Printers en in het venster met de wachtrijen. 11 Volg de aanwijzingen op het scherm. Deel de printer niet en druk geen testpagina af op dat moment. Ga door met de installatie van het printerstuurprogramma en klik in het laatste scherm op Voltooien. De benodigde bestanden worden op de vaste schijf geïnstalleerd. Wanneer de installatie is voltooid, wordt het pictogram van de nieuw geïnstalleerde printer weergegeven in het venster Printers.

6 Pagina 6 Printerstuurprogramma s en printerdefinitiebestanden voor Mac OS X installeren De dvd met gebruikerssoftware bevat de volgende software voor Mac OS X (zie de map OSX: Printerstuurprogramma): OSX Installer: installeert de PostScript-printerdefinitiebestanden (PPD s) en PPD plug-ins die nodig zijn om af te drukken uit Mac OS X. Talenmappen: printerdefinitiebestanden die door OSX Installer worden geïnstalleerd. U hoeft deze mappen niet te openen of handmatig op uw computer te installeren. De passende bestanden worden door OSX Installer geïnstalleerd. DE PRINTERDEFINITIEBESTANDEN INSTALLEREN VOOR MAC OS X 1 Sluit alle geopende toepassingen af. 2 Controleer of Printerconfiguratie (of Afdrukbeheer) niet actief is op uw computer. Printerconfiguratie (of Afdrukbeheer) werkt de lijst van beschikbare printers bij wanneer het opnieuw wordt gestart. Als een printerdefinitiebestand wordt toegevoegd terwijl Printerconfiguratie (of Afdrukbeheer) actief is, moet u eerst opnieuw starten voordat u het bijbehorende printermodel kunt selecteren. 3 Plaats de dvd met gebruikerssoftware in het dvd-station. 4 Open de map OSX: Printer Driver (Printerstuurprogramma) op de dvd met gebruikerssoftware. Als u de installatie uitvoert met de bestanden die u met het tabblad Downloads in WebTools hebt gedownload, bladert u naar de map Printer Driver (Printerstuurprogramma) op uw bureaublad. Als u de installatie uitvoert met de map die u hebt gedownload van de Fiery EXP250 via het netwerk, bladert u naar de map Printer Driver (Printerstuurprogramma) op uw bureaublad. 5 Dubbelklik op het pictogram van OSX Installer om te beginnen met het installeren van het printerstuurprogramma. OPMERKING: De PPD-bestanden worden geïnstalleerd op de volgende locaties: Op een Engelstalig systeem: en.lproj onder <Opstartschijf>: Library: Printers: PPDs: Contents: Resources Op een Nederlandstalig systeem: nl.lproj onder <Opstartschijf>: Bibliotheek: Printers: PPDs: Contents: Resources Als de PPD-bestanden niet met succes worden geïnstalleerd, kopieert u deze handmatig naar de juiste map(pen). 6 Volg de instructies op het scherm. De OSX Installer installeert de printerdefinitiebestanden voor de Fiery EXP Wanneer het kopiëren is voltooid, klikt u op Afsluiten.

7 Pagina 7 Lettertypen Het installatieprogramma voor lettertypen op de dvd met gebruikerssoftware bestaat uit scherm- en printerlettertypen die overeenkomen met de 136 ingebouwde PostScriptprinterlettertypen op de Fiery EXP250. De schermlettertypen moeten worden geïnstalleerd in Mac OS X om in toepassingen te kunnen worden gebruikt. OPMERKING: Als de inhoud van de map Systeemmap: Bibliotheek: Fonts op soort is gesorteerd, worden schermlettertypen weergegeven als Font Suitcase (Lettertypebestanden) en PostScript-printerlettertypen als PostScript-lettertype. SCHERM- EN PRINTERLETTERTYPEN INSTALLEREN IN MAC OS X V10.2.X 1 Plaats de dvd met gebruikerssoftware in het dvd-station van de Mac OS X-computer. 2 Open de map OSX op de dvd. 3 Open de map Fonts en kopieer de lettertypen naar de volgende locatie: Voor uw persoonlijk gebruik: Users/accountnaam/Bibliotheek/Fonts Voor gedeeld gebruik: Bibliotheek/Fonts SCHERM- EN PRINTERLETTERTYPEN INSTALLEREN IN MAC OS V10.2.X VIA HET NETWERK 1 Kies Verbinden met server in het menu Ga. 2 Typ smb:// gevolgd door het IP-adres van de Fiery EXP250 en klik op Verbinden. Neem contact op met de netwerkbeheerder als u de Fiery EXP250 niet kunt vinden. 3 Typ indien nodig uw gebruikersnaam en wachtwoord. Raadpleeg de netwerkbeheerder om te weten of dit nodig is. 4 Dubbelklik op het pictogram voor de map Mac_User_SW of selecteer Mac_User_SW en klik op OK. 5 Open de map OSX. 6 Open de map Fonts en kopieer de lettertypen naar de volgende locatie: Voor uw persoonlijk gebruik: Users/accountnaam/Bibliotheek/Fonts Voor gedeeld gebruik: Bibliotheek/Fonts

8 Pagina 8 SCHERM- EN PRINTERLETTERTYPEN INSTALLEREN IN MAC OS X V10.3.X 1 Plaats de dvd met gebruikerssoftware in het dvd-station van de Mac OS X-computer. 2 Start de toepassing Lettertypencatalogus in Programma s/lettertypencatalogus. 3 Kies Voeg lettertypen toe in het menu Archief. 4 Kies User Software/OSX/Fonts/Albertus MT. 5 Kies Selecteer alles in het menu Wijzig. 6 Kies een van de volgende opties voor Installeer lettertypen: Voor uw persoonlijk gebruik: alleen voor mij Voor gedeeld gebruik: voor alle gebruikers van deze computer Voor Classic: voor Classic Mac OSX 7 Klik op Openen. 8 Sluit de toepassing Lettertypencatalogus af. SCHERM- EN PRINTERLETTERTYPEN INSTALLEREN IN MAC OS V10.3.X VIA HET NETWERK 1 Kies Verbinden met server in het menu Ga. 2 Typ smb:// gevolgd door het IP-adres van de Fiery EXP250 en klik op Verbinden. Neem contact op met de netwerkbeheerder als u de Fiery EXP250 niet kunt vinden. 3 Typ indien nodig uw gebruikersnaam en wachtwoord. Raadpleeg de netwerkbeheerder om te weten of dit nodig is. 4 Dubbelklik op het pictogram voor de map Mac_User_SW of selecteer Mac_User_SW en klik op OK. 5 Start de toepassing Lettertypencatalogus in Programma s/lettertypencatalogus. 6 Kies Voeg lettertypen toe in het menu Archief. 7 Kies User Software/OSX/Fonts/Albertus MT. 8 Kies Selecteer alles in het menu Wijzig. 9 Kies een van de volgende opties voor Installeer lettertypen: Voor uw persoonlijk gebruik: alleen voor mij Voor gedeeld gebruik: voor alle gebruikers van deze computer Voor Classic: voor Classic Mac OSX 10 Klik op Openen. 11 Sluit de toepassing Lettertypencatalogus af.

9 Pagina 9 Software installeren via het netwerk Tijdens de installatie van de systeemsoftware worden documentatie, gebruikerssoftware en printerstuurprogramma s geïnstalleerd via het netwerk in een gedeelde map. Gebruikers kunnen verbinding maken met de gedeelde map via het netwerk om documentatie, software en printerstuurprogramma s te downloaden. Raadpleeg de Installatie- en onderhoudshandleiding voor informatie over de installatie van systeemsoftware. Gebruikersdocumentatie Documentatie kan worden geïnstalleerd op de Fiery EXP250 door een beheerder en vervolgens worden gedeeld via het netwerk. GEBRUIKERSDOCUMENTATIE INSTALLEREN OP DE FIERY EXP250 1 Plaats de cd met de gebruikersdocumentatie in het cd-rom-station. Er wordt een bericht weergegeven met de vraag of u de gebruikersdocumentatie wilt installeren op de Fiery EXP250-server. 2 Klik op Ja om de documentatie te installeren. Als u op Nee klikt, wordt de inhoud van de cd met gebruikersdocumentatie weergegeven, maar niet geïnstalleerd. 3 Als u op Ja klikt, wordt de documentatie gekopieerd naar een gedeelde map die toegankelijk is vanaf de Fiery EXP250 of vanaf clientcomputers via het netwerk. OPMERKING: Als de cd met gebruikersdocumentatie wordt geplaatst nadat de documentatie is geïnstalleerd, wordt de inhoud van de documentatiemap weergegeven. GEBRUIKERSDOCUMENTATIE INSTALLEREN OP EEN WINDOWS-CLIENT VIA HET NETWERK 1 Blader naar de Fiery EXP250 via het netwerk. Maak hierbij gebruik van het IP-adres of de DNS-servernaam. 2 Typ indien nodig uw gebruikersnaam en wachtwoord. Raadpleeg de netwerkbeheerder om te weten of dit nodig is. 3 Blader naar de map User_Docs. 4 Blader naar de gewenste taalmap. 5 Kopieer de map naar uw vaste schijf. Als er een Acrobat-koppeling aanwezig is, klikt u op de koppeling om de documentatie van het Internet te downloaden.

10 Pagina 10 GEBRUIKERSDOCUMENTATIE INSTALLEREN OP EEN MAC OS-CLIENT VIA HET NETWERK 1 Kies Verbinden met server in het menu Ga. 2 Typ smb:// gevolgd door het IP-adres van de Fiery EXP250 en klik op Verbinden. Neem contact op met de netwerkbeheerder als u de Fiery EXP250 niet kunt vinden. 3 Typ indien nodig uw gebruikersnaam en wachtwoord. Raadpleeg de netwerkbeheerder om te weten of dit nodig is. 4 Blader naar de map User_Docs. 5 Blader naar de gewenste taalmap. 6 Kopieer de map naar uw vaste schijf. Als er een Acrobat-koppeling in de map aanwezig is, klikt u op de koppeling om de documentatie van het Internet te downloaden. Printerstuurprogramma s U kunt printerstuurprogramma s rechtstreeks downloaden vanaf de Fiery EXP250 naar uw computer via het netwerk en ze installeren volgens de procedures in Afdrukken uit Windows en Afdrukken uit Mac OS. PRINTERSTUURPROGRAMMABESTANDEN DOWNLOADEN OP EEN WINDOWS-CLIENT VIA HET NETWERK 1 Klik met de rechtermuisknop op Netwerkomgeving of Mijn netwerklocaties en klik op Computer zoeken of Zoeken naar computers. 2 Typ de naam of het IP-adres van de Fiery EXP250 en klik op Nu zoeken. Neem contact op met de netwerkbeheerder als u de Fiery EXP250 niet kunt vinden. 3 Dubbelklik op de naam van de Fiery EXP250. De ingeschakelde afdrukverbindingen worden weergegeven, evenals een map met de naam FieryUserSW. 4 Dubbelklik op de map PC_User_SW en blader naar de map Nld\Prntdrvr\Ps_drvr. 5 Kopieer de map Win_2K_XP naar het bureaublad. Raadpleeg Afdrukken uit Windows voor meer informatie over het installeren van Windows-printerstuurprogramma s.

11 Pagina 11 PRINTERSTUURPROGRAMMABESTANDEN DOWNLOADEN OP EEN MAC OS X-CLIENT VIA HET NETWERK 1 Klik op het menu Ga en kies Verbinden met server. 2 Voer smb:// in gevolgd door het IP-adres van de Fiery EXP250 en klik op Verbinden. Neem contact op met de netwerkbeheerder als u de Fiery EXP250 niet kunt vinden. 3 Selecteer Mac_User_SW en klik op OK. 4 Open de map voor uw besturingssysteem en kopieer de map Printer Driver (Printerstuurprogramma) naar het bureaublad. 5 Installeer het juiste printerstuurprogramma voor uw besturingssysteem. Raadpleeg Afdrukken uit Mac OS voor meer informatie over het installeren van Mac OSprinterstuurprogramma s. Gebruikerssoftware U kunt rechtstreeks gebruikerssoftware installeren vanaf de Fiery EXP250 op uw computer via het netwerk. GEBRUIKERSSOFTWARE OP EEN WINDOWS-COMPUTER INSTALLEREN VIA HET NETWERK 1 Klik op Start, kies Uitvoeren, en typ het \\IP-adres of de \\DNS-servernaam van de Fiery EXP Typ indien nodig uw gebruikersnaam en wachtwoord. Raadpleeg de netwerkbeheerder om te weten of dit nodig is. 3 Dubbelklik op de directory PC_User_SW. 4 Dubbelklik op het pictogram Master Installer. 5 Volg de instructies op het scherm. GEBRUIKERSSOFTWARE INSTALLEREN OP EEN MAC OS-COMPUTER VIA HET NETWERK 1 Kies Verbinden met server in het menu Ga. 2 Typ smb:// gevolgd door het IP-adres van de Fiery EXP250 en klik op Verbinden. Neem contact op met de netwerkbeheerder als u de Fiery EXP250 niet kunt vinden. 3 Typ indien nodig uw gebruikersnaam en wachtwoord. Raadpleeg de netwerkbeheerder om te weten of dit nodig is. 4 Dubbelklik op het pictogram voor de map Mac_User_SW of selecteer Mac_User_SW en klik op OK. 5 Open de map OSX. 6 Dubbelklik op het installatiepictogram van de toepassing die u wilt installeren. 7 Volg de instructies op het scherm.

12 Pagina 12 Setup Startpagina Het copyrightjaartal op de Startpagina is onjuist. De Startpagina moet 2006 vermelden als copyrightjaartal. Mediabeveiliging Lade 5 Het in- en uitschakelen van de optie Mediabeveiliging Lade 5 is alleen mogelijk vanaf het bedieningspaneel van de Fiery EXP250 en vanaf systemen die beschikken over de Fiery Advanced Controller Interface. Afdrukken Aangepaste paginaformaten met ingeslagen taken Taken met een aangepast paginaformaat worden niet afgedrukt met het opgegeven paginaformaat wanneer de taak wordt ingeslagen. Lade 6 (Extra groot) Handmatige dubbelzijdige taken worden niet correct uitgevoerd met Lade 6 (Extra groot). Afdrukken van boekjes met Lade 5 Het afdrukken van boekjes in Postscript en PCL vanaf Windows-computers, waarbij Bron voor omslagen is ingesteld op voor- en achteromslag met afdrukken op beide kanten vanuit Lade 5, gebeurt niet correct als Mediabeveiliging Lade 5 is ingesteld op Aan in Setup. Bij het afdrukken van boekjes in Postscript en PCL vanaf Windows-computers, waarbij Bron voor omslagen is ingesteld op voor- en achteromslag met afdrukken op beide kanten vanuit Lade 5, worden extra blanco vellen afgedrukt als Mediabeveiliging Lade 5 is ingesteld op Aan in Setup. Lettertekens in licht lettertype worden soms niet afgedrukt Als u de kopieermachine kalibreert voor het afdrukken van lichte kleuren, worden sommige lettertekens in een licht lettertype mogelijk niet afgedrukt en andere wel, ook al zijn alle tekens even goed zichtbaar met ImageViewer. Deze lettertekens worden niet afgedrukt, ongeacht of u de pagina afdrukt met staande of liggende afdrukstand. Mediasoort en Lade 6 (Extra groot) Lade 6 (Extra groot) met Tabbladen 1 of Tabbladen 2 wordt niet ondersteund. De Fiery EXP250 drukt niet af als u Tabbladen 1 of Tabbladen 2 opgeeft als mediasoort met Lade 6 (Extra groot). Als u wilt afdrukken op dikke media vanuit Lade 6 (Extra groot), moet u Mediasoort instellen op Zwaar 1, Zwaar 2, Gecoat 1 of Gecoat 2.

13 Pagina 13 Afdrukopties Steunkleuraanpassing en Scheidingen combineren Het instellen van Steunkleuraanpassing op Uit terwijl Scheidingen combineren is ingesteld op Aan wordt niet ondersteund in Mac OS 10.4, hoewel u deze combinatie kunt selecteren in het printerstuurprogramma. Gebruik Lade 5 (handmatige invoer) voor de mediasoorten Tabbladen 1 of Tabbladen 2 Het afdrukken van een taak met Mediasoort ingesteld op Tabblad 1 of Tabblad 2 wordt niet ondersteund bij het afdrukken uit Lade 6 (Extra groot). Gebruik Lade 5 (handmatige invoer) om af te drukken met Tabbladen 1 of Tabbladen 2. Als u wilt afdrukken op dikke media vanuit Lade 6 (Extra groot), moet u de Mediasoort instellen op Zwaar 1, Zwaar 2, Gecoat 1 of Gecoat 2. Fiery-PPD voor 64-bit Windows XP/Server 2003-printerstuurprogramma De PPD voor de 64-bits versie van Windows XP of Windows Server 2003 (beschikbaar op de dvd met gebruikerssoftware) geeft u de mogelijkheid om het standaard Windowsprinterstuurprogramma te gebruiken om taken naar de Fiery EXP250 te verzenden. Wanneer u uit een toepassing afdrukt, kunt u de PPD-opties openen door in het venster Printereigenschappen op Geavanceerd te klikken. De PPD-opties zijn beschikbaar onder Printereigenschappen. Sommige afdrukopties zijn niet beschikbaar of werken slechts gedeeltelijk, zoals: Lade-uitlijning Aanpassing voor centreren Schaal Model voorbeeldweergave Afdrukmodus Groepsnaam Groepswachtwoord Instructies Opmerkingen Afdrukstand Vooromslag of achteromslag met gemengde media FreeForm Conflicten tussen twee of meer instellingen worden aangeduid met gele waarschuwingspictogrammen, maar u wordt niet verhinderd een taak met tegenstrijdige instellingen af te drukken.

14 Pagina 14 Tweerichtingscommunicatie is niet beschikbaar wanneer u deze PPD met het standaard Windows-stuurprogramma gebruikt. U moet het printerstuurprogramma manueel met eventuele geïnstalleerde opties configureren. Voor instructies, zie Afdrukken uit Windows. WebTools De optie Windows-afdrukken inschakelen Als u geen wijzigingen aanbrengt in de WebTools Setup en op Save (Opslaan) klikt op het tabblad Service 2, verandert de optie Windows-afdrukken inschakelen van de standaardinstelling Aan in Uit. U kunt dit probleem oplossen door Enable Windowsafdrukken inschakelen te selecteren (opnieuw in te stellen op Aan) in WebTools Setup en nogmaals op Save (Opslaan) te klikken. Toegang tot WebTools WebTools van Fiery EXP250 versie 1.01 gebruikt als IP-adres en wordt niet standaard ingesteld op Blanco. De beveiligingsinstellingen van Microsoft XP SP2 beletten de Fiery EXP250 localhost te gebruiken voor de toegang tot WebTools. Remote Scan Help Negeer de informatie in Remote Scan Help over het starten van een scantaak vanaf het tabblad Starten. U kunt een scantaak alleen starten vanaf het bedieningspaneel van de kopieermachine, zoals vermeld in Hulpprogramma s. Met Remote Scan kunt u alleen het scanbestand op afstand ophalen. Command WorkStation Veld Opmerkingen Het zoekveld in Command WorkStation geeft de velden Opmerkingen 1 en Opmerkingen 2 weer. Het printerstuurprogramma van de Fiery EXP250 bevat echter slechts één veld Opmerkingen. De instellingen Groep en Wachtwoord worden niet toegepast op twee servers Als u twee verschillende groepen hebt ingesteld op twee servers en een taak naar de eerste server verstuurt met de juiste groepsinformatie, en vervolgens verbinding maakt met de tweede server, de taak selecteert en verstuurt naar server twee, wordt de taak afgedrukt. De taak mag echter niet worden afgedrukt omdat de groepsinstellingen niet overeenkomen met de groepsinstellingen van de tweede server.

15 Pagina 15 Hot Folders Onvertaalde opties Sommige opties in Mac OS Hot Folders worden alleen weergegeven in het Engels, ongeacht de taal van het besturingssysteem dat u gebruikt. Enkele opties die alleen in het Engels worden weergegeven zijn 1-op-1, aflopend bedrukt, 2-op-1, op de rug gesneden, Aanpassen, Aangepast en alle opties onder het tabblad Afwerking. Daarnaast worden sommige tekst of tabbladen helemaal niet weergegeven vanwege een verkeerde grootte van het venster Hot Folders. Toepassingen Adobe Freehand Kleurovergangen worden niet overdrukt vanuit Freehand in Windows XP. Adobe InDesign en Mirror (Spiegelen) Het afdrukken vanuit Adobe InDesign met de optie Mirror (Spiegelen) van het printerstuurprogramma wordt niet ondersteund. Wanneer u met deze instelling ingeschakeld uit InDesign afdrukt, wordt de taak afgedrukt zonder de instelling ingeschakeld. U kunt dit probleem oplossen door de optie Mirror (Spiegelen) van InDesign te gebruiken. Adobe Acrobat Professional Als u een.pdf-bestand afdrukt vanuit Adobe Acrobat Professional, wordt de taak niet afgedrukt. De status van de taak blijft bezig met verwerken in de wachtrij en u moet de Fiery EXP250 opnieuw starten. U kunt dit probleem oplossen door Print Image (Afbeelding afdrukken) te selecteren in het printerstuurprogramma. Het.pdf-bestand wordt dan wel afgedrukt. Microsoft Word Als u een Word-document afdrukt met standaardafdrukopties, krijgt u een foutmelding en wordt de taak niet afgedrukt. De taak wordt echter wel afgedrukt als u ze verstuurt vanuit Publisher.

16 Pagina 16 Mac OS X printerstuurprogramma s Twee versies van het Mac OS X-printerstuurprogramma De volgende informatie vervangt het deel over de Mac OS X-printerstuurprogramma s in de Gebruikersbijlage van de Fiery EXP250 versie 1.0 SP1. Wanneer u het Mac OS X-printerstuurpogramma voor versie 1.01 installeert, kunt u een snelle versie installeren, die geen controle op incompatibele afdrukinstellingen uitvoert maar sneller werkt, of een uitgebreide versie, die voorkomt dat u incompatibele afdrukinstellingen kiest maar trager is. Een dialoogvenster in het installatieprogramma van OS X laat u de versie kiezen. De snelle versie lost problemen met vouwen en nieten op in Mac OS X. Gebruik de snelle versie als de kopieermachine met een afwerkeenheid geconfigureerd is en u gevouwen en/of geniete taken wilt afdrukken. Onthoud dat uw taak misschien niet zal worden afgedrukt zoals u verwacht als u incompatibele afdrukopties kiest. Als u de uitgebreide versie installeert en later beslist de snelle versie te installeren, moet u eerste de uitgebreide versie verwijderen volgens de procedure die wordt beschreven in de Gebruikersbijlage van de Fiery EXP250 versie 1.0 SP1.

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Dit document beschrijft de upgrade van de Fiery EXP4110-printerstuurprogramma s voor ondersteuning van de optie Lade 6 (Extra groot).

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 2.5. Voordat u de Fiery EX4112/4127 gebruikt, moet u een kopie maken van deze Versienotities

Nadere informatie

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Afdrukken uit Mac OS Waar in dit document wordt verwezen naar DocuColor 242/252/260 moet dit DocuColor 240/250 zijn. 2007 Electronics for Imaging, Inc. De

Nadere informatie

Fiery EXP50 Color Server. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP50 Color Server. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP50 Color Server Afdrukken uit Mac OS 2006 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45055370 11 mei 2006 INHOUD

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS Fiery EX4112/4127 Afdrukken uit Mac OS 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064027 07 oktober 2007 INHOUD 3

Nadere informatie

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45051988

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze uitgave wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken op de Fiery-server en de printer beheren vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

2 mei 2014. Remote Scan

2 mei 2014. Remote Scan 2 mei 2014 Remote Scan 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 openen...5 Postvakken...5

Nadere informatie

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het Custom PostScript-printerstuurprogramma of het PCLprinterstuurprogramma op een Windows-systeem

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 1.0. Voordat u de Fiery EX4112/4127 met versie 1.0 gaat gebruiken, moet u kopieën

Nadere informatie

Splash RPX-ii Color Server. Afdrukgids

Splash RPX-ii Color Server. Afdrukgids Splash RPX-ii Color Server Afdrukgids 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45060075 27 april 2007 INHOUD 3 INHOUD

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Welkom

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Welkom Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Welkom 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059497 18 mei

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260 Hulpprogramma s 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059643

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken beheren op de Fiery server en de printer vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter,

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter, Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 kopieermachineprinter, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze

Nadere informatie

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Windows

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Windows Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Windows 2004 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Xerox EX8002 Print Server, Powered by Fiery. Afdrukken

Xerox EX8002 Print Server, Powered by Fiery. Afdrukken Xerox EX8002 Print Server, Powered by Fiery Afdrukken 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45086063 14 augustus

Nadere informatie

Handleiding voor aansluitingen

Handleiding voor aansluitingen Pagina 1 van 6 Handleiding voor aansluitingen Windows-instructies voor een lokaal aangesloten printer Opmerking: Wanneer u een lokaal aangesloten printer installeert en het besturingssysteem niet wordt

Nadere informatie

System Updates Gebruikersbijlage

System Updates Gebruikersbijlage System Updates Gebruikersbijlage System Updates is een hulpprogramma van de afdrukserver dat de systeemsoftware van uw afdrukserver met de recentste beveiligingsupdates van Microsoft bijwerkt. Het is op

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-24 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-24 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-21 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-21 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003

Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003 Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003 In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-16 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-17 Andere installatiemethoden

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP8000 Color Server -software versie 1.0. Maak, voordat u de Fiery EXP8000 Color Server

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Afdrukken uit Windows

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Afdrukken uit Windows Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie Afdrukken uit Windows 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het eigen PostScript-printerstuurprogramma of het PCL-printerstuurprogramma op Windows-systemen

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Welkom

Fiery EX4112/4127. Welkom Fiery EX4112/4127 Welkom 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45063995 07 oktober 2007 WELKOM 3 WELKOM In dit

Nadere informatie

Fiery EXP8000/50 Color Server. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP8000/50 Color Server. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP8000/50 Color Server Afdrukken uit Mac OS 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059258 09 maart 2007

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Windows

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Windows Fiery EX4112/4127 Afdrukken uit Windows 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064018 07 oktober 2007 INHOUD 3

Nadere informatie

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Extended Applications (FEA) v4.4 bevat Fiery software voor het uitvoeren van taken met een Fiery Server. In dit document wordt beschreven

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 16 november 2015 Inhoud 3 Inhoud Fiery Driver Configurator...5 Systeemvereisten...5

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery Server voor igen3. Afdrukken uit Windows

Fiery Server voor igen3. Afdrukken uit Windows Fiery Server voor igen3 Afdrukken uit Windows 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45066195 19 oktober 2007 INHOUD

Nadere informatie

Windows 98 en Windows ME

Windows 98 en Windows ME Windows 98 en Windows ME In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-29 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-30 Andere installatiemethoden op pagina

Nadere informatie

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Windowswerkstations

Afdrukken vanaf Windowswerkstations 14 Afdrukken vanaf Windowswerkstations Aan de hand van de volgende instructies kunt u afdrukopties instellen en afdrukken vanaf computers die draaien onder een van de volgende besturingssystemen: Windows

Nadere informatie

Installatiehandleiding MF-stuurprogramma

Installatiehandleiding MF-stuurprogramma Nederlands Installatiehandleiding MF-stuurprogramma Cd met gebruikerssoftware.............................................................. 1 Informatie over de stuurprogramma s en de software.............................................

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45092905

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Afdrukken uit Windows

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Afdrukken uit Windows Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Afdrukken uit Windows 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press. Afdrukken

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press. Afdrukken Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermdvolgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox EX 570 Print Server Powered by Fiery / Xerox EXi 570 Print Server Powered by Fiery. Afdrukken

Xerox EX 570 Print Server Powered by Fiery / Xerox EXi 570 Print Server Powered by Fiery. Afdrukken Xerox EX 570 Print Server Powered by Fiery / Xerox EXi 570 Print Server Powered by Fiery Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Color Controller E-41A. Afdrukken

Color Controller E-41A. Afdrukken Color Controller E-41A Afdrukken 2011 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45096804 12 april 2011 INHOUD 3 INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

Fiery EX8000AP Color Server. Welkom

Fiery EX8000AP Color Server. Welkom Fiery EX8000AP Color Server Welkom 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064815 31 mei 2007 WELKOM 3 WELKOM In

Nadere informatie

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Welkom

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Welkom Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press.

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press. Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie

Nadere informatie

Color Controller E-22B. Afdrukken

Color Controller E-22B. Afdrukken Color Controller E-22B Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45115374 22 april 2013 INHOUD 3 INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

Fiery Q5000 voor igen3 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Windows

Fiery Q5000 voor igen3 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Windows Fiery Q5000 voor igen3 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Windows 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS Fiery EX4112/4127 Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45074263 21 juni 2008 INHOUD 3 INHOUD

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Afdrukken

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Afdrukken Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series Afdrukken 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45092930

Nadere informatie

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Welkom

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Welkom Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server Welkom 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45072718

Nadere informatie

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Windows

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Windows Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Windows 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45051987

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press. Welkom

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press. Welkom Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh

De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh 13 De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh Op de cd-rom met gebruikerssoftware bevinden zich softwareinstallatieprogramma s voor Fiery Link. Fiery-hulpprogrammasoftware wordt ondersteund

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Windows

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Windows Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Windows 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Windows

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Windows Fiery EX4112/4127 Afdrukken uit Windows 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45083890 30 april 2009 INHOUD 3 INHOUD

Nadere informatie

Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Macintosh In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Vereisten" op pagina 3-31 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-31 "EtherTalk voor Mac OS 9.x inschakelen en gebruiken" op

Nadere informatie

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie. De term E-3200/E-5200

Nadere informatie

Printersoftware. De printersoftware. De Epson-software bevat de software voor de printerdriver en EPSON Status Monitor 3.

Printersoftware. De printersoftware. De Epson-software bevat de software voor de printerdriver en EPSON Status Monitor 3. Printersoftware De printersoftware De Epson-software bevat de software voor de printerdriver en EPSON Status Monitor 3. De printerdriver is de software waarmee u via uw computer de printer kunt besturen.

Nadere informatie

Fiery QX100 voor igen4. Welkom

Fiery QX100 voor igen4. Welkom Fiery QX100 voor igen4 Welkom 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45074049 20 mei 2009 WELKOM 3 WELKOM In dit

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0

Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0 Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0 Dit document bevat informatie over Fiery Server voor igen3 van de serversoftware voor de versie 4.0. Voordat u de Fiery Server voor igen3

Nadere informatie

Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Macintosh In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Vereisten' op pagina 3-35 'Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom' op pagina 3-35 'EtherTalk voor Mac OS 9.x inschakelen en gebruiken' op

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Hulpprogramma s 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery Server voor igen3. Hulpprogramma s

Fiery Server voor igen3. Hulpprogramma s Fiery Server voor igen3 Hulpprogramma s 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45066216 19 oktober 2007 INHOUD 3

Nadere informatie

Hier beginnen. Inktcartridges uitlijnen zonder een computer

Hier beginnen. Inktcartridges uitlijnen zonder een computer Hier beginnen Inktcartridges uitlijnen zonder een computer Volg de stappen in de installatiehandleiding om de installatie van de hardware te voltooien. Ga door met de volgende stappen om de afdrukkwaliteit

Nadere informatie

Splash RPX-iii Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukgids

Splash RPX-iii Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukgids Splash RPX-iii Xerox 700 Digital Color Press Afdrukgids 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45073086 30 juni

Nadere informatie

Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken

Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken Lettertypen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Typen lettertypen op pagina 1-21 Residente printerlettertypen op pagina 1-21 Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken op pagina 1-21

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Afdrukken uit Mac OS

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Afdrukken uit Mac OS Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie Hulpprogramma s 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45084790

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

D4600 Duplex Photo Printer

D4600 Duplex Photo Printer KODAK D4000 Duplex Photo Printer D4600 Duplex Photo Printer Handleiding printerstuurprogramma januari 2015 TM/MC/MR-licentie van Eastman Kodak Company: Kodak Kodak Alaris Inc. 2400 Mount Read Blvd., Rochester,

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series Welkom 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45109469 17

Nadere informatie

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Afdrukken uit Mac OS

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Afdrukken uit Mac OS Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Hulpprogramma s 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Afdrukken uit Mac OS

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Afdrukken uit Mac OS Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server Afdrukken uit Mac OS 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations 15 Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations U kunt naar de DocuColor 2006 afdrukken zoals u naar elke andere printer vanuit eender welke applicatie zou doen, namelijk door de DocuColor 2006 te selecteren

Nadere informatie

Fiery EXP250 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Windows

Fiery EXP250 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Windows Fiery EXP250 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Windows 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Welkom

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Welkom Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Welkom 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze uitgave wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit

Nadere informatie

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Hulpprogramma s

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Hulpprogramma s Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Hulpprogramma s 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista

Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista 5.0 9.3.1.3 Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista Inleiding Druk dit document af en voer de opdrachten uit; Bij deze praktijkoefening ga je een printer installeren. Je gaat

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Windows

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Windows Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Windows 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery-systeemsoftware installeren of bijwerken

Fiery-systeemsoftware installeren of bijwerken Fiery-systeemsoftware installeren of bijwerken In dit document wordt uitgelegd hoe u systeemsoftware op de Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 kunt installeren of bijwerken. OPMERKING: De term

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SHARP AL-1633/1644 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1289396

Uw gebruiksaanwijzing. SHARP AL-1633/1644 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1289396 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Fiery EXP50 Color Server. Welkom

Fiery EXP50 Color Server. Welkom Fiery EXP50 Color Server Welkom 2006 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45055349 11 mai 2006 WELKOM 3 WELKOM In dit

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Welkom

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Welkom Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Welkom 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server Welkom 2011 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45099415 15 augustus

Nadere informatie

Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines

Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines Dit document bevat informatie over de Fiery Network Controller voor DocuColor

Nadere informatie

Fiery EXP8000/50 Color Server. Hulpprogramma s

Fiery EXP8000/50 Color Server. Hulpprogramma s Fiery EXP8000/50 Color Server Hulpprogramma s 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059272 09 maart 2007 INHOUD

Nadere informatie

LEES MIJ EERST WorkCentre 7300 Series Fiery-installatie

LEES MIJ EERST WorkCentre 7300 Series Fiery-installatie LEES MIJ EERST WorkCentre 7300 Series Fiery-installatie Dit document beschrijft de installatie en de configuratie van de Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300 Series. Voer de stappen uit die

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2016 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 30 mei 2016 Inhoud Fiery Driver Configurator Inhoud 3 Fiery Driver Configurator...5

Nadere informatie

P-touch Editor starten

P-touch Editor starten P-touch Editor starten Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van dit product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. Brother behoudt

Nadere informatie