Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0"

Transcriptie

1 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie. OPMERKING: De term EX Print Server verwijst in dit document naar de Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press. Gebruikerssoftware installeren Java-beveilingswaarschuwing Als tijdens de installatie van de software een Java-beveilingswaarschuwing wordt weergegeven ( Er is geen informatie over het intrekken van het beveiligingscertificaat voor deze website beschikbaar. Wilt u doorgaan? ), klikt u op Ja om door te gaan. Command WorkStation herstellen Als u op een Windows 7-computer in Start > Configuratiescherm > Programma s installeren of verwijderen de optie Herstellen kiest, wordt Command WorkStation niet verwijderd en wordt geen nieuw exemplaar geïnstalleerd via Master Installer. Printerstuurprogramma voor Windows 7 installeren Wanneer u het EX Print Server-printerstuurprogramma voor Windows 7 downloadt via WebTools en klikt op PRNTDRV op het bureaublad van de computer, wordt het printerstuurprogramma niet geïnstalleerd. U moet navigeren naar C:\Prntdrv\Ps_drv\ en klikken op setup.exe om Master Installer handmatig te starten. Printerstuurprogramma toevoegen in Mac OS Als u EX Print Server via Bonjour toevoegt als printer op een Mac OS X-client, moeten de EX Print Server en de Mac OS X-client zich in hetzelfde subnet bevinden. Als de EX Print Server en de Mac OS X-client zich niet in hetzelfde subnet bevinden, moet u de EX Print Server zoeken aan de hand van het IP-adres. Software installeren via WebTools Als u het installatieprogramma voor Command WorkStation wilt openen dat u van het web hebt gedownload naar een Mac OS X v10.8-computer, gaat u naar Systeemvoorkeuren > Beveiliging en privacy en wijzigt u de instelling Sta programma s toe die zijn gedownload vanuit: in Elke willekeurige bron voordat u de installatie start Electronics For Imaging 04 april * *

2 2 Instelling Talen wijzigen Als u de taal hebt gewijzigd in Voorkeuren van Hot Folders en geen wijziging in de taal ziet, klikt u op Bestand > Afsluiten om de taalwijziging weer te geven. Instellingen voor proxyserver opgeven Als u instellingen voor de proxyserver wilt opgeven, selecteert u System Updates inschakelen in Configure > Server > System Updates. Netwerk Gebruikersinterface van pers toegevoegd als printer Wanneer u Command WorkStation voor het eerst opent na de installatie en u voert in als naam voor de EX Print Server, wordt de naam gewijzigd in het IP-adres van de Gebruikersinterface van de pers als u Command WorkStation de volgende keer opent. Mislukte verbinding Nadat de EX Print Server meer dan 30 maal opnieuw is gestart, mislukt de verbinding tussen de EX Print Server en de Gebruikersinterface van de pers. Start de Gebruikersinterface van de pers opnieuw om de verbinding te herstellen. Server niet gevonden Als u WSD-functionaliteit wilt inschakelen over meerdere hubs in een netwerk dat bestaat uit een proxyserver en twee of meer hubs, moet u Gebruikersaccountbeheer in Windows uitschakelen. Afdrukken Beperkingen van Directe verbinding De Directe verbinding is bedoeld voor het downloaden van lettertypen en voor gebruik met testtoepassingen waarvoor Upstream-kanaalgegevens van de Fiery-server nodig zijn. Als beveiliging een rol speelt, wordt u afgeraden de Directe verbinding te gebruiken voor het afdrukken van taken, omdat bij bepaalde taken die naar de Directe verbinding worden verzonden tijdelijke bestanden op de Fiery-server worden opgeslagen. Voor de zekerheid kunt u in plaats hiervan Veilig wissen gebruiken. Raadpleeg Configuratie en instellingen voor meer informatie. Inconsistente bestandsnamen De namen van documenten die zijn gemaakt met Microsoft Office en met een USB-stick naar de EX Print Server zijn geïmporteerd, worden mogelijk onjuist weergegeven als PrintMe in Fiery document.

3 3 Taken vermeld in onjuiste volgorde Taken die naar de EX Print Server worden verzonden, worden mogelijk in een onjuiste volgorde vermeld in het deelvenster voor afdrukken (activiteit), hoewel de taken wel in de juiste volgorde worden afgedrukt. Pagina s gemarkeerd als Postflight Wanneer Postflight-rapportpagina s met de taak worden afgedrukt, worden bepaalde taakpagina s mogelijk gemarkeerd als Postflight-pagina s. Direct afdrukken Wanneer u Direct afdrukken selecteert voor een taak, moet u rekening houden met een vertraging van 30 tot 45 seconden tussen taken. Afdrukken op B4-papierformaat Houd er rekening mee dat u B4-papierformaat zowel met de korte kant (SEF) als de lange kant (LEF) kunt invoeren. Systeemcontrolepagina s Wanneer u de systeemcontrole uitvoert met Color Maintenance Tool (CMT) vanuit de Gebruikersinterface van de pers, wordt het aantal exemplaren in Command WorkStation weergegeven als blanco en wordt het paginaformaat weergegeven als 8,5x11. Profiel maken van dik papier Wanneer u een profiel maakt van dik papier met Color Maintenance Tool (CMT) vanuit de gebruikersinterface van de pers, wordt de afdrukstatus van de taak niet weergegeven in Command WorkStation. Fiery Impose Tabblad voor vouwlijnen ontbreekt Wanneer u drukkerstekens opgeeft voor een taak met Combineren Uniek in Fiery Impose, ontbreekt mogelijk het tabblad voor de vouwlijnen in het dialoogvenster Tekens definiëren. Taak opslaan als vlakgemaakte PDF Wanneer u een ingeslagen taak wilt opslaan als vlakgemaakte PDF, moet u een locatie en naam opgeven voor de taak. Anders wordt mogelijk een foutbericht weergegeven.

4 4 Paper Catalog Verkeerd weergegeven papierformaat SRA3 In Paper Catalog wordt het papierformaat voor SRA3 onjuist weergegeven in millimeters. Het wijzigen van de meeteenheden in Voorkeuren van Command WorkStation heeft geen effect. Paper Catalog-selectie verwijderd Wanneer u in Paper Catalog een medium selecteert voor een taak die wordt verzonden vanuit het printerstuurprogramma voor Mac OS X, wordt mogelijk een foutbericht weergegeven dat geen medium is geselecteerd. Herhaal in dat geval de procedure van het selecteren van het Paper Catalog-medium en het verzenden van de taak om af te drukken. Paper Catalog en A4-tabbladen Wanneer u in Paper Catalog A4-tabbladen selecteert voor een taak met tabbladtekst, wordt de tekst niet afgedrukt en veroorzaken de uitgevoerde blanco tabbladen mogelijk een papierstoring. U kunt dit probleem vermijden door Afdrukzijde naar beneden - normale volgorde te selecteren bij de optie Uitvoermethode wanneer u een taak met A4-tabbladen afdrukt. Paper Catalog in Windows 7 Als u de optie Paper Catalog wilt gebruiken wanneer Tweerichtingscommunicatie is ingeschakeld, moet u beheerdersrechten hebben. Ga naar Configuratiescherm > Systeembeheer. Klik met de rechtermuisknop op Afdrukbeheer en selecteer Als administrator uitvoeren in het menu dat wordt weergegeven. Raadpleeg Afdrukken voor meer informatie. Ontbrekende ladepictogrammen Wanneer u Paper Catalog opent vanuit Taakeigenschappen, worden de pictogrammen voor de gekoppelde laden niet weergegeven. Image Enhance Visual Editor Werken met duplicaten van taken In Image Enhance Visual Editor worden wijzigingen toegepast op zowel de geselecteerde taak als eventuele duplicaten van de geselecteerde taak. Proefdruk wordt niet afgedrukt Wanneer u een proefdruk wilt afdrukken van een taak die is bewerkt in Image Enhance Visual Editor, moet u een medium selecteren voor de taak voordat u bewerkingen uitvoert, anders wordt de taak mogelijk niet afgedrukt.

5 5 WebTools WebTool Documenten wordt niet geopend Als het tabblad Documenten in WebTools niet wordt geopend, sluit u de browser (Windows) en opent u deze vervolgens opnieuw. In Mac OS X moet u de browser sluiten met de opdracht Stop. Help Help weergeven Gebruik de niet de browser Google Chrome bij het weergeven van online-help voor de onderstaande toepassing. De Help-bestanden worden mogelijk niet juist weergegeven in Chrome. Printerstuurprogramma op Mac OS-computers Ondersteuning voor aanvullende afwerkeenheid Boekjesproductie De EX Print Server ondersteunt de Xerox IntegratedPLUS-afwerkingsoplossing voor katernen, waarmee u voorbereiding en afwerking voor boekjestaken kunt instellen, waaronder automatische online en offline afwerking. De workflow voor de IntegratedPLUSafwerkingsoplossing wordt beheerd via de Xerox -software FreeFlow Process Manager en FreeFlow Connect, en de externe softwaretoepassing Ultimate Bindery. Voor informatie over FreeFlow Process Manager, FreeFlow Connect en Ultimate Bindery raadpleegt u de documentatie bij het betreffende product. Voor informatie over de Xerox igen4 Press raadpleegt u de bijbehorende documentatie. Geannuleerde taken Taken die in de interface van Ultimate Bindery zijn geannuleerd, worden niet vermeld als geannuleerd in het takenlogboek. Deze taken worden volledig verwijderd van de EX Print Server. Virtuele printers toevoegen of verwijderen Als u virtuele printers toevoegt of verwijdert op de EX Print Server, worden deze pas bijgewerkt in FreeFlow Process Manager nadat u de EX Print Server hebt afgesloten en opnieuw hebt gestart. Verwerkte taken Taken van de IntegratedPLUS-afwerkingsoplossing die naar de wachtrij Verwerken en blokkeren op de EX Print Server zijn verzonden, keren mogelijk terug naar de blokkeringswachtrij wanneer u deze afdrukt en mogelijk wordt een bericht weergegeven dat de taak niet is geannuleerd op de afwerkeenheid. U mag dit bericht negeren.

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter,

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter, Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 kopieermachineprinter, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 2.5. Voordat u de Fiery EX4112/4127 gebruikt, moet u een kopie maken van deze Versienotities

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Dit document beschrijft de upgrade van de Fiery EXP4110-printerstuurprogramma s voor ondersteuning van de optie Lade 6 (Extra groot).

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 1.0. Voordat u de Fiery EX4112/4127 met versie 1.0 gaat gebruiken, moet u kopieën

Nadere informatie

2 mei 2014. Remote Scan

2 mei 2014. Remote Scan 2 mei 2014 Remote Scan 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 openen...5 Postvakken...5

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS Fiery EX4112/4127 Afdrukken uit Mac OS 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064027 07 oktober 2007 INHOUD 3

Nadere informatie

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Extended Applications (FEA) v4.4 bevat Fiery software voor het uitvoeren van taken met een Fiery Server. In dit document wordt beschreven

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken op de Fiery-server en de printer beheren vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP8000 Color Server -software versie 1.0. Maak, voordat u de Fiery EXP8000 Color Server

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Afdrukken uit Mac OS Waar in dit document wordt verwezen naar DocuColor 242/252/260 moet dit DocuColor 240/250 zijn. 2007 Electronics for Imaging, Inc. De

Nadere informatie

System Updates Gebruikersbijlage

System Updates Gebruikersbijlage System Updates Gebruikersbijlage System Updates is een hulpprogramma van de afdrukserver dat de systeemsoftware van uw afdrukserver met de recentste beveiligingsupdates van Microsoft bijwerkt. Het is op

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken beheren op de Fiery server en de printer vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 16 november 2015 Inhoud 3 Inhoud Fiery Driver Configurator...5 Systeemvereisten...5

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh

De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh 13 De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh Op de cd-rom met gebruikerssoftware bevinden zich softwareinstallatieprogramma s voor Fiery Link. Fiery-hulpprogrammasoftware wordt ondersteund

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series Welkom 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45109469 17

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server Welkom 2011 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45099415 15 augustus

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP50 Color Server-software versie 1.0. Voordat u de Fiery EXP50 Color Server met versie 1.0

Nadere informatie

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 In dit document wordt beschreven hoe u met Fiery Color Profiler Suite een aangepast uitvoerprofiel

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Hulpprogramma s 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie. De term E-3200/E-5200

Nadere informatie

Installatiehandleiding MF-stuurprogramma

Installatiehandleiding MF-stuurprogramma Nederlands Installatiehandleiding MF-stuurprogramma Cd met gebruikerssoftware.............................................................. 1 Informatie over de stuurprogramma s en de software.............................................

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het Custom PostScript-printerstuurprogramma of het PCLprinterstuurprogramma op een Windows-systeem

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0

Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0 Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0 Dit document bevat informatie over Fiery Server voor igen3 van de serversoftware voor de versie 4.0. Voordat u de Fiery Server voor igen3

Nadere informatie

Voorbeelden van workflows

Voorbeelden van workflows 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Voorbeelden van het afdrukken van workflows voor de

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Benodigdheden 5 Installatie-overzicht 5 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 5 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 5

Nadere informatie

Versienotities voor de klant

Versienotities voor de klant Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie. Opmerking: De term Color Profiler Suite verwijst

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260 Hulpprogramma s 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059643

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-24 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-24 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Variabele gegevens afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Variabele gegevens afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Variabele gegevens afdrukken 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Benodigdheden 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 4 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 4

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie Hulpprogramma s 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45084790

Nadere informatie

Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer

Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer Als u een Fiery-optie die is geïnstalleerd op een clientcomputer bruikbaar wilt maken, moet u de licentie ervan activeren. De Fiery-optie vereist

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken:

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Afdrukken op deelpagina's" op pagina 2-68 "Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)" op pagina 2-69 "Brochures afdrukken"

Nadere informatie

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Fiery WebTools gebruiken

Fiery WebTools gebruiken 16 Fiery WebTools gebruiken De Fiery-hulpprogramma s stellen externe gebruikers in staat serverfuncties te bekijken. Gebruikers zijn ook in staat opdrachten extern te beheren indien de systeembeheerder

Nadere informatie

Qlik Sense Desktop. Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden.

Qlik Sense Desktop. Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Qlik Sense Desktop Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Qlik, QlikTech, Qlik

Nadere informatie

Versienotities voor de klant

Versienotities voor de klant Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, v4.7.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met

Nadere informatie

Boot Camp Installatie- en configuratiegids

Boot Camp Installatie- en configuratiegids Boot Camp Installatie- en configuratiegids Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Installatie-overzicht 4 Stap 1: Controleren of er updates nodig zijn 4 Stap 2: Uw Mac voorbereiden voor Windows 4 Stap 3: Windows

Nadere informatie

Afdrukken van variabele gegevens

Afdrukken van variabele gegevens 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Overzicht van het afdrukken van variabele gegevens

Nadere informatie

Windows 98 en Windows ME

Windows 98 en Windows ME Windows 98 en Windows ME In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-29 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-30 Andere installatiemethoden op pagina

Nadere informatie

Afdrukken vanuit een Windows-omgeving

Afdrukken vanuit een Windows-omgeving Als de printer eenmaal klaar is voor gebruik en de stuurprogramma s zijn geïnstalleerd, kunt u afdrukken. Wilt u een brief afdrukken, een watermerk met Niet kopiëren toevoegen aan een document of de tonerintensiteit

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.1

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.1 Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie voordat

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2016 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 30 mei 2016 Inhoud Fiery Driver Configurator Inhoud 3 Fiery Driver Configurator...5

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations 15 Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations U kunt naar de DocuColor 2006 afdrukken zoals u naar elke andere printer vanuit eender welke applicatie zou doen, namelijk door de DocuColor 2006 te selecteren

Nadere informatie

Help voor Fiery-opties 1.3 (server)

Help voor Fiery-opties 1.3 (server) 2015 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 28 januari 2015 Inhoud 3 Inhoud...5 Een Fiery-optie activeren...5 Een Fiery-optie

Nadere informatie

D4600 Duplex Photo Printer

D4600 Duplex Photo Printer KODAK D4000 Duplex Photo Printer D4600 Duplex Photo Printer Handleiding printerstuurprogramma januari 2015 TM/MC/MR-licentie van Eastman Kodak Company: Kodak Kodak Alaris Inc. 2400 Mount Read Blvd., Rochester,

Nadere informatie

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Welkom

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Welkom Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Versie 1.0 Februari 2013. Eenvoudig hulpmiddel Aanpassing afdrukkwaliteit Installatie- en aanpassingenhandleiding

Versie 1.0 Februari 2013. Eenvoudig hulpmiddel Aanpassing afdrukkwaliteit Installatie- en aanpassingenhandleiding Versie 1.0 Februari 2013 Eenvoudig hulpmiddel Aanpassing afdrukkwaliteit 2013 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Xerox en XEROX en Beeldmerk zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde

Nadere informatie

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Voorbeelden van workflows

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Voorbeelden van workflows Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server Voorbeelden van workflows 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press. Welkom

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press. Welkom Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Webservices gebruiken om op het netwerk te scannen (Windows Vista SP2 of recenter, Windows 7 en Windows 8)

Webservices gebruiken om op het netwerk te scannen (Windows Vista SP2 of recenter, Windows 7 en Windows 8) Webservices gebruiken om op het netwerk te scannen (Windows Vista SP2 of recenter, Windows 7 en Windows 8) Met het Webservices-protocol kunnen gebruikers van Windows Vista (SP2 of recenter), Windows 7

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Windowswerkstations

Afdrukken vanaf Windowswerkstations 14 Afdrukken vanaf Windowswerkstations Aan de hand van de volgende instructies kunt u afdrukopties instellen en afdrukken vanaf computers die draaien onder een van de volgende besturingssystemen: Windows

Nadere informatie

FreeFlow Print Server

FreeFlow Print Server Mei 2012 708P90156 FreeFlow Print Server 2012 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. XEROX en XEROX and Design zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0 Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX2101 voor Xerox 2101 -serversoftware versie 2.0. Voordat u de Fiery EX2101 voor Xerox

Nadere informatie

Handleiding afdrukken rotariaat CAMPUS NOORD 01-10-2012. Informaticadienst Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. Kevin Baert Loes Casteleyn Michiel Seys

Handleiding afdrukken rotariaat CAMPUS NOORD 01-10-2012. Informaticadienst Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. Kevin Baert Loes Casteleyn Michiel Seys Handleiding afdrukken rotariaat CAMPUS NOORD 01-10-2012 Informaticadienst Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. Kevin Baert Loes Casteleyn Michiel Seys 0. Inhoudsopgave 0. Inhoudsopgave... 3 1. Installatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.2

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.2 Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie voordat

Nadere informatie

1 Nieuw in de Filr 2.0 Desktop-toepassing

1 Nieuw in de Filr 2.0 Desktop-toepassing Versie-informatie voor de Filr 2.0 Desktop-toepassing Februari 2016 Filr 2.0 Desktop-toepassing introduceert de functie Bestanden op aanvraag. Deze functie biedt een geconsolideerde of virtuele weergave

Nadere informatie

Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken

Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken Lettertypen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Typen lettertypen op pagina 1-21 Residente printerlettertypen op pagina 1-21 Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken op pagina 1-21

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Variabele gegevens afdrukken

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Variabele gegevens afdrukken Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Variabele gegevens afdrukken 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Google Drive: uw bestanden openen en ordenen

Google Drive: uw bestanden openen en ordenen Google Drive: uw bestanden openen en ordenen Gebruik Google Drive om vanaf elke gewenste locatie uw bestanden, mappen, Google-documenten, Google-spreadsheets en Google-presentaties op te slaan en te openen.

Nadere informatie

WorldShip Upgrade op een enkel werkstation of een werkstation voor werkgroepen

WorldShip Upgrade op een enkel werkstation of een werkstation voor werkgroepen INSTRUCTIES VOORAFGAAND AAN DE INSTALLATIE: Dit document bespreekt het gebruik van de WorldShip-dvd om WorldShip bij te werken. U kunt ook WorldShip installeren vanaf het web. Ga naar de volgende webpagina

Nadere informatie

Versienotities voor de klant

Versienotities voor de klant Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie. Opmerking: De term Color Profiler Suite verwijst

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL VOOR MAC OSX-CLIENT GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van

Nadere informatie

Versienotities voor de klant

Versienotities voor de klant Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie. Opmerking: De term Color Profiler Suite verwijst

Nadere informatie

Fiery EXP8000/50 Color Server. Variabele gegevens afdrukken

Fiery EXP8000/50 Color Server. Variabele gegevens afdrukken Fiery EXP8000/50 Color Server Variabele gegevens afdrukken 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059293 09 maart

Nadere informatie

Xerox Device Agent, XDA-Lite. Beknopte installatiehandleiding

Xerox Device Agent, XDA-Lite. Beknopte installatiehandleiding Xerox Device Agent, XDA-Lite Beknopte installatiehandleiding XDA-Lite - introductie XDA-Lite is software ontwikkeld voor het verzamelen van gegevens van machines, met als voornaamste doel de automatische

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, Versie 4.7

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, Versie 4.7 Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, Versie 4.7 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie voordat u

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D Kopieermachine-printer. Welkom

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D Kopieermachine-printer. Welkom Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer Welkom 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45092905

Nadere informatie

Digitale camera Softwarehandleiding

Digitale camera Softwarehandleiding EPSON digitale camera / Digitale camera Softwarehandleiding Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden

Nadere informatie

Handleiding voor printersoftware

Handleiding voor printersoftware Handleiding voor printersoftware (Voor Canon Compact Photo Printer Solution Disk versie 6) Windows 1 Inhoud Veiligheidsvoorzorgsmaatregelen...3 Lees dit eerst...4 Handleidingen...4 Stappen van het afdrukken...5

Nadere informatie

Rabo CORPORATE CONNECT. Certificaatvernieuwing

Rabo CORPORATE CONNECT. Certificaatvernieuwing Rabo CORPORATE CONNECT Certificaatvernieuwing Inhoud 1 INLEIDING... 3 2 SYSTEEMVEREISTEN... 4 3 CERTIFICAAT VERNIEUWEN... 6 4 TROUBLESHOOTING... 8 5 ONDERSTEUNING EN SERVICE... 9 BIJLAGE 1 INSTALLATIE

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Afbeeldingen scannen via Intramed OnLine

Hoofdstuk 1 Afbeeldingen scannen via Intramed OnLine Hoofdstuk 1 Afbeeldingen scannen via Intramed OnLine Voortaan kunt u in Intramed OnLine gebruik maken van uw scanner U kunt van deze functionaliteit gebruik maken als u een Basic of Dynamisch account heeft,

Nadere informatie

Xerox CentreWare Handleiding printerdrivers voor Macintosh

Xerox CentreWare Handleiding printerdrivers voor Macintosh Xerox CentreWare Handleiding printerdrivers voor Macintosh 2009 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Xerox en het ontwerp van de connectiviteitsbol, CentreWare, WorkCentre en ColorQube zijn handelsmerken

Nadere informatie

Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista

Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista 5.0 9.3.1.3 Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista Inleiding Druk dit document af en voer de opdrachten uit; Bij deze praktijkoefening ga je een printer installeren. Je gaat

Nadere informatie

Quickstart handleiding

Quickstart handleiding Quickstart handleiding MS Outlook Account instellen Rechten geven offline werken www.pimbox.nl/support a hosted zarafa product Inhoudsopgave Installatie van de Zarafa Outlook Client 3 Aanmaken van een

Nadere informatie

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het eigen PostScript-printerstuurprogramma of het PCL-printerstuurprogramma op Windows-systemen

Nadere informatie

Installatie Mplus Touch Screen Kassa

Installatie Mplus Touch Screen Kassa Installatie Mplus Touch Screen Kassa Deze handleiding beschrijft de installatie van Mplus Touch Screen Kassa en de installatie van Mplus Touch Screen Kassa Update. Index Hoofdstuk 1 - Downloaden van de

Nadere informatie

Delen van een Arrangement

Delen van een Arrangement Delen van een Arrangement Optie 1: Mail met bijlage. De makkelijkste methode is uiteraard het document te downloaden en vervolgens in zijn geheel als bijlage door te sturen naar andere koorleden. Afhankelijk

Nadere informatie