Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0"

Transcriptie

1 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie. OPMERKING: De term Fiery Controller verwijst in dit document naar de Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Paper Catalog Paper Catalog in Windows 7 Als u de optie Paper Catalog wilt gebruiken wanneer tweerichtingscommunicatie is ingeschakeld, moet u beheerdersrechten hebben. Ga naar Configuratiescherm > Systeembeheer. Klik met de rechtermuisknop op Afdrukbeheer en selecteer Als administrator uitvoeren in het menu dat wordt weergegeven. Raadpleeg Afdrukken voor meer informatie. Aangepast mediatype en mediakleur In Paper Catalog kunt u geen nieuwe media toevoegen met Mediatype of Mediakleur ingesteld op Aangepast. Media met een gekoppelde lade gebruiken Als u nieuwe media toevoegt in Paper Catalog, maar geen lade aan de media toewijst en u probeert vervolgens af te drukken met deze media, wordt de taak afgedrukt, maar wordt geen foutbericht weergegeven in Command WorkStation of op het aanraakscherm van de printer. EFI WorkCentre Config Tabblad Scannen naar FTP Het tabblad Scannen naar FTP is verwijderd uit EFI WorkCentre Config. U kunt scannen naar FTP vanaf het aanraakscherm van de printer. Raadpleeg de documentatie van de printer voor meer informatie. Afdrukken Beperkingen van Directe verbinding De Directe verbinding is bedoeld voor het downloaden van lettertypen en voor gebruik met testtoepassingen die Upstream-kanaalgegevens van de Fiery Controller nodig hebben. Als beveiliging een rol speelt, wordt u afgeraden de Directe verbinding te gebruiken voor het afdrukken van taken, omdat bij bepaalde taken die naar de directe verbinding worden verzonden tijdelijke bestanden op de Fiery Controller worden opgeslagen. Voor de zekerheid kunt u in plaats hiervan Veilig wissen gebruiken. Raadpleeg Configuratie en instellingen voor meer informatie Electronics For Imaging 23 januari * *

2 2 Xerox-standaardaccountadministratie Als Xerox-standaardaccountadministratie is ingeschakeld en u drukt een boekjestaak in zwartwit af, wordt de taak niet afgedrukt en wordt een foutbericht weergegeven ( The job was deleted due to invalid accounting IDs (De taak is verwijderd vanwege ongeldige accountadministratie-id s)). Dit gebeurt ondanks het feit dat voor zwart-wittaken geen gebruikers-id is vereist. Nietpositie Links boven enkel of Rechts boven enkel met geïntegreerde kantoorafwerkeenheid Als u een taak met 2 per vel afdrukt met de nietpositie Links boven enkel, wordt het nietje rechtsboven geplaatst. Als u een taak met 4 per vel afdrukt met de nietpositie Rechts boven enkel, wordt de taak niet op de juiste plaats geniet. Dit is een beperking van de geïntegreerde kantoorafwerkeenheid, waarmee slechts één kant van de taak wordt geniet. Combinaties van LEF (lange zijde eerst) en Staand, of SEF (korte zijde eerst) en Liggend worden juist geniet, maar dit geldt niet voor LEF en Liggend of SEF en Staand. Aangezien bij de opmaak 2 per vel twee pagina s op één vel worden afgedrukt, is het effect gelijk aan het afdrukken van een liggende taak als LEF. Hierdoor is de nietpositie niet juist. Als de taak wordt afgedrukt als Letter SEF (ongeacht het aantal pagina s dat is gegroepeerd als n per vel), is de nietpositie juist. QuarkXPress-taken Quark-documenten worden mogelijk afgedrukt met nietjes aan de verkeerde zijde van het document (bijvoorbeeld wanneer Links viervoudig en Perforatie zijn geselecteerd). U kunt dit probleem vermijden door Roteren in te stellen op 180. Grote taken met omslagpagina s Grote taken worden mogelijk verwerkt, maar niet afgedrukt als Omslagpagina is ingeschakeld en Afdrukkwaliteit is ingesteld op Verbeterd. Op het aanraakscherm van de printer wordt de taak niet weergegeven in de wachtrij met actieve taken. Geperforeerde taken met omslagpagina Wanneer u Perforatie gebruikt om gaten in een document te perforeren, wordt het document mogelijk automatisch gedraaid in WorkCentre zodat de gaten op de juiste zijde worden geperforeerd. De omslagpagina wordt echter aan de verkeerde zijde geperforeerd aangezien deze niet samen met het document wordt gedraaid.

3 3 Boekjestaken met omslagpagina Wanneer Omslagpagina is ingeschakeld, worden boekjestaken mogelijk niet afgedrukt zoals verwacht. Boekjestaken met niet-ondersteund omslagpapier Wanneer u een boekjestaak afdrukt met niet-ondersteund omslagpapier, wordt het binnenwerk van het boekje afgedrukt, maar het omslag niet. Op de printer wordt aangegeven dat de taak is onderbroken en in Command WorkStation wordt geen foutbericht weergegeven. Geneste en door de rug geniete boekjes Als u een genest of door de rug geniet boekje afdrukt met Vouw in twee, wordt dit niet juist gevouwen. Afdrukken van boekjestaken mogelijk niet voltooid Wanneer Afdrukkwaliteit is ingesteld op Verbeterd en bepaalde instellingen zijn geselecteerd, worden boekjestaken mogelijk na enkele afgedrukte pagina s onderbroken en vervolgens nooit meer hervat. Probeer de taak in dit geval af te drukken met Afdrukkwaliteit ingesteld op Standaard. Taken die worden afgedrukt en onderbroken Wanneer Afdrukkwaliteit is ingesteld op Verbeterd, worden bij bepaalde taken mogelijk enkele pagina s afgedrukt waarna de taak wordt onderbroken. Vervolgens worden weer enkele pagina s afgedrukt en herhaalt deze cyclus zich totdat de taak is voltooid. Hierdoor wordt het afdrukproces vertraagd. Ondersteunde papierformaten Het grootste papierformaat dat door de printer wordt ondersteund is 12,6 x 19". Het grootste papierformaat dat beschikbaar is via het printerstuurprogramma van de Fiery Controller is echter 12,58 x 19", wat enigszins kleiner is. Afdrukteller in afdrukvoortgangsbalk In bepaalde gevallen wordt het totaal aantal afdrukken niet weergegeven in de afdrukvoortgangsbalk, aangezien de benodigde informatie niet beschikbaar is voordat het verwerken van de taak is voltooid. In die gevallen is de afdrukvoortgangsbalk mogelijk niet nauwkeurig. De vellenteller geeft echter wel nauwkeurige informatie weer. Teller tikt voor achtervellen Als u een taak met achtervellen afdrukt, tikt de teller voor elk achtervel.

4 4 Papierbron voor achtervellen Wanneer u werkt met achtervellen, moet u zorgen dat de papierbron is opgegeven voor zowel het achtervel als het binnenwerk van de taak. Taak onderbreken nadat deze de printer bereikt Taken worden naar de printer verzonden via de netwerkpoort. Als u Afdrukken onderbreken selecteert nadat een taak de printer heeft bereikt, heeft de Fiery Controller niet langer controle over de taak en wordt de taak afgedrukt. Alle overige taken die nog niet naar de printer zijn verzonden, worden afgebroken. Inconsistente takenlogboeken In de afdrukwachtrij wordt aangegeven wanneer een taak is geïmporteerd in plaats van wanneer de taak is afgedrukt. Wanneer u het takenlogboek weergeeft, treedt hetzelfde probleem op. Als u het takenlogboek echter afdrukt of exporteert, wordt in het logboek juist aangegeven wanneer de taak is afgedrukt. Blanco documentpagina s worden geteld als zwart-witpagina s Blanco documentpagina s in een document worden geteld als zwart-witpagina s in zowel het takenlogboek van de Fiery Controller als de teller van het apparaat. Een blanco pagina die door het printerstuurprogramma van de Fiery Controller wordt ingevoegd (vanuit Gemengde media of bij een dubbelzijdige taak met een oneven aantal pagina s) wordt niet geteld als een zwart-witpagina in het takenlogboek van de Fiery Controller en de teller van het apparaat. Printerstuurprogramma Als het installatieprogramma niet automatisch wordt gestart Als u een PostScript-printerstuurprogramma vanaf een Windows 7-clientcomputer downloadt via WebTools, wordt het installatieprogramma niet gestart zoals verwacht. Als u het installatieprogramma wilt starten, navigeert u op de locatie waar u de printerbestanden hebt gedownload (bijvoorbeeld het bureaublad) naar \PrintDrivers\Ps_drv\ en dubbelklikt u op het bestand setup.exe. Printerstuurprogramma s gedownload via WebTools Als u printerstuurprogramma s downloadt via WebTools met een andere instelling dan het standaardpad, wordt het installatieprogramma niet uitgevoerd. Communicatie met Fiery Controller na uitschakelen van Fiery Driver bijwerken bij openen Als u op het tabblad Installeerbare opties van het printerstuurprogramma tweerichtingscommunicatie inschakelt en de optie Fiery Driver bijwerken bij openen uitschakelt, verloopt de communicatie met de Fiery Controller niet juist.

5 5 Command WorkStation Onnauwkeurige tonerinformatie Mogelijk zijn de tonerniveaus die in Command WorkStation worden weergegeven enigszins lager dan de niveaus die op de aanraakscherm van de printer worden weergegeven. De niveaus in Command WorkStation zijn enigszins onnauwkeurig (1% lager dan de werkelijke waarden). WordPerfect-taken Wanneer u een WordPerfect-document afdrukt, wordt in de afdrukwachtrij het bestandspad weergegeven in plaats van de bestandsnaam. Visio-taken Als u een document vanuit Visio afdrukt naar de Fiery Controller en de taak instelt op meerdere exemplaren afdrukken, wordt slechts één exemplaar afgedrukt. Verder zijn in Command WorkStation het weergegeven aantal pagina s en exemplaren verwisseld. Als bijvoorbeeld een document van één pagina is ingesteld om driemaal te worden afgedrukt, wordt in Command WorkStation weergegeven dat het document uit drie pagina s bestaat en eenmaal wordt afgedrukt. Printerinfo in Frans Als de taal van de Fiery Controller Frans is, het besturingssysteem van de clientcomputer Engels is en Command WorkStation Engels is, wordt in Command WorkStation Printerinfo weergegeven in het Frans. Beperkte functies Houd rekening met de volgende beperkingen van functies: Wanneer Boekje is ingesteld op Aan, is Perforatietype ingesteld op Aan. Wanneer Snijden en stapelen of Stap en herhalen is ingesteld op Aan, zijn zowel Perforatietype als Modus voor nietmachine ingesteld op Aan.

6 6 ColorCal Modus Directe verbinding gebruiken ColorCal werkt niet in de modus Netwerkswitch. Dit probleem wordt in een toekomstige versie opgelost. Als u ColorCal wilt gebruiken, moet u de modus Directe verbinding gebruiken. Meer informatie over netwerkverbindingsmodi: Directe verbinding: de Fiery Controller wordt met de printer verbonden via een gekruiste ethernetkabel en met het netwerk van de klant via een gewone ethernetkabel. Netwerkswitch (optioneel): de Fiery Controller en de printer zijn aangesloten op een netwerkswitch via gewone ethernetkabels en de netwerkswitch is aangesloten op het netwerk via een gewone ethernetkabel. Als u een netwerkswitchverbinding wilt instellen, moet u over een bestaande directe verbinding beschikken. Mac OS Standaardwaarden voor Kleurbeheer terugzetten In Mac OS v10.7 kan het terugzetten van de standaardwaarden voor Kleurbeheer langer duren dan op andere versies van Mac OS (bijvoorbeeld tot wel 20 seconden). Cyrillische tekens in Opmerkingen en Instructies Als u in Mac OS afdrukt vanuit het stuurprogramma, moet u geen cyrillische tekens invoeren in de velden Opmerkingen en Instructies (klik in de toepassing bijvoorbeeld op Afdrukken > Fiery-functies > Volledige eigenschappen > Taakinfo). Als u cyrillische tekens invoert in deze velden en Omslagpagina is ingesteld op Aan, worden opmerkingen niet zoals verwacht weergegeven op de omslagpagina. Als Omslagpagina is ingesteld op Uit, worden opmerkingen niet weergegeven in Taakoverzicht in Command WorkStation. Netwerk Uitschakelen afdrukwachtrij niet mogelijk voor LPR-taken Wanneer u in Command WorkStation de afdrukwachtrij uitschakelt, kunnen taken via LPR worden afgedrukt, hoewel dit niet zou moeten kunnen. Opnieuw starten voor SSL-wijzigingen Wanneer u SSL in- of uitschakelt vanuit Xerox WorkCentre, wordt de Fiery Controller opnieuw gestart. Dit is nodig om de wijziging in de SSL-instelling op de printer te herkennen.

7 7 Overige EIPtoepassingen instellen Als de netwerkconfiguratie van uw printer gebruikmaakt van de software ScanFlowStore, Equitrac Office of Xerox Secure Access, moet u de SNMP-instellingen wijzigen vanuit Configure zodat de Fiery Controller kan communiceren met de printer. SNMP-INSTELLINGEN WIJZIGEN VANUIT CONFIGURE Start Command WorkStation, meld u aan als beheerder en kies Configure in het menu Server. of Start uw internetbrowser, typ het IP-adres van de Fiery Controller en klik vervolgens op het tabblad Configureren op de homepage van de Fiery Controller. Klik op Configure starten en meld u aan als beheerder. Ga naar Configure > Netwerk > Services > SNMP en geef de volgende instellingen op: Stel Beveiligingsniveau in op het minimum zodat Set-verzoeken worden toegestaan en bepaalde Get-verzoeken worden toegestaan. Typ private bij Naam Write Community. EIP-toepassingen gebruiken private als de community-naam voor Set-verzoeken.

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter,

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter, Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 kopieermachineprinter, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 2.5. Voordat u de Fiery EX4112/4127 gebruikt, moet u een kopie maken van deze Versienotities

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Dit document beschrijft de upgrade van de Fiery EXP4110-printerstuurprogramma s voor ondersteuning van de optie Lade 6 (Extra groot).

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 1.0. Voordat u de Fiery EX4112/4127 met versie 1.0 gaat gebruiken, moet u kopieën

Nadere informatie

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Afdrukken uit Mac OS Waar in dit document wordt verwezen naar DocuColor 242/252/260 moet dit DocuColor 240/250 zijn. 2007 Electronics for Imaging, Inc. De

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS Fiery EX4112/4127 Afdrukken uit Mac OS 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064027 07 oktober 2007 INHOUD 3

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0. Voordat

Nadere informatie

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie. De term E-3200/E-5200

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.01

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.01 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.01 Dit document bevat informatie over de Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.01. Voordat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP8000 Color Server -software versie 1.0. Maak, voordat u de Fiery EXP8000 Color Server

Nadere informatie

2 mei 2014. Remote Scan

2 mei 2014. Remote Scan 2 mei 2014 Remote Scan 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 openen...5 Postvakken...5

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series Welkom 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45109469 17

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 16 november 2015 Inhoud 3 Inhoud Fiery Driver Configurator...5 Systeemvereisten...5

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0 Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX2101 voor Xerox 2101 -serversoftware versie 2.0. Voordat u de Fiery EX2101 voor Xerox

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2 Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2 Dit document bevat informatie over de Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101- software versie 2.2. Dit

Nadere informatie

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Extended Applications (FEA) v4.4 bevat Fiery software voor het uitvoeren van taken met een Fiery Server. In dit document wordt beschreven

Nadere informatie

D4600 Duplex Photo Printer

D4600 Duplex Photo Printer KODAK D4000 Duplex Photo Printer D4600 Duplex Photo Printer Handleiding printerstuurprogramma januari 2015 TM/MC/MR-licentie van Eastman Kodak Company: Kodak Kodak Alaris Inc. 2400 Mount Read Blvd., Rochester,

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken op de Fiery-server en de printer beheren vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken beheren op de Fiery server en de printer vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-24 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-24 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Papier plaatsen in Lade 1 (MPT) voor enkelzijdig afdrukken" op pagina 2-9 "Papier plaatsen in laden 2-5 voor enkelzijdig afdrukken"

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-21 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-21 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Hulp krijgen. Systeemberichten. Aanmelden/Afmelden. Pictogrammen op het bedieningspaneel

Hulp krijgen. Systeemberichten. Aanmelden/Afmelden. Pictogrammen op het bedieningspaneel Hulp krijgen Voor informatie/assistentie, raadpleegt u het volgende: Handleiding voor de gebruiker voor informatie over het gebruik van de Xerox 4595. Ga voor online hulp naar: www.xerox.com Klik op de

Nadere informatie

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox WorkCentre 6655 multifunctionele kleurenprinter Bedieningspaneel

Xerox WorkCentre 6655 multifunctionele kleurenprinter Bedieningspaneel Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen. 3 4 5 Aanraakscherm

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie Hulpprogramma s 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45084790

Nadere informatie

Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003

Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003 Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003 In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-16 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-17 Andere installatiemethoden

Nadere informatie

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45051988

Nadere informatie

Printerproblemen oplossen

Printerproblemen oplossen 1 De display op het bedieningspaneel is leeg of er worden alleen ruitjes weergegeven. Taken worden niet De zelftest van de printer is mislukt. De printer is niet gereed om gegevens te ontvangen. De aangegeven

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

System Updates Gebruikersbijlage

System Updates Gebruikersbijlage System Updates Gebruikersbijlage System Updates is een hulpprogramma van de afdrukserver dat de systeemsoftware van uw afdrukserver met de recentste beveiligingsupdates van Microsoft bijwerkt. Het is op

Nadere informatie

Nieuwe functies in Fiery Controller versie 1.0SP1

Nieuwe functies in Fiery Controller versie 1.0SP1 Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie, versie 1.0SP1 Dit document bevat informatie over het installeren van software voor de Fiery Network Controller voor

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260 Hulpprogramma s 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059643

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Variabele gegevens afdrukken

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Variabele gegevens afdrukken Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie Variabele gegevens afdrukken 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit

Nadere informatie

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 In dit document wordt beschreven hoe u met Fiery Color Profiler Suite een aangepast uitvoerprofiel

Nadere informatie

Hier beginnen. Inktcartridges uitlijnen zonder een computer

Hier beginnen. Inktcartridges uitlijnen zonder een computer Hier beginnen Inktcartridges uitlijnen zonder een computer Volg de stappen in de installatiehandleiding om de installatie van de hardware te voltooien. Ga door met de volgende stappen om de afdrukkwaliteit

Nadere informatie

Configuratiesoftware voor NetWare-netwerken

Configuratiesoftware voor NetWare-netwerken Novell NetWare In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Configuratiesoftware voor NetWare-netwerken" op pagina 3-38 "Stappen voor snelle installatie" op pagina 3-38 "Geavanceerde installatie" op

Nadere informatie

Installatiehandleiding MF-stuurprogramma

Installatiehandleiding MF-stuurprogramma Nederlands Installatiehandleiding MF-stuurprogramma Cd met gebruikerssoftware.............................................................. 1 Informatie over de stuurprogramma s en de software.............................................

Nadere informatie

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Bedieningspaneel

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Bedieningspaneel Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen. 3 5 Ontgrendeling

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken:

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Afdrukken op deelpagina's" op pagina 2-68 "Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)" op pagina 2-69 "Brochures afdrukken"

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations 15 Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations U kunt naar de DocuColor 2006 afdrukken zoals u naar elke andere printer vanuit eender welke applicatie zou doen, namelijk door de DocuColor 2006 te selecteren

Nadere informatie

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Bedieningspaneel

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Bedieningspaneel Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen.?

Nadere informatie

Windows 98 en Windows ME

Windows 98 en Windows ME Windows 98 en Windows ME In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-29 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-30 Andere installatiemethoden op pagina

Nadere informatie

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het Custom PostScript-printerstuurprogramma of het PCLprinterstuurprogramma op een Windows-systeem

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Hulpprogramma s 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45092905

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110 versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110 versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP4110 versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP4110 versie 1.0. Voordat u de Fiery EXP4110 met versie 1.0 gaat gebruiken, moet u kopieën maken van

Nadere informatie

Afdrukopties aanpassen

Afdrukopties aanpassen Afdrukopties aanpassen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Afdrukopties instellen' op pagina 2-32 'Afdrukkwaliteit selecteren' op pagina 2-35 'Afdrukken in zwart-wit' op pagina 2-36 Afdrukopties

Nadere informatie

Voorbeelden van workflows

Voorbeelden van workflows 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Voorbeelden van het afdrukken van workflows voor de

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze uitgave wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukopties

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukopties Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukopties 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45051989 28 september

Nadere informatie

Factuur2King 2.0.3 Multi User release notes

Factuur2King 2.0.3 Multi User release notes Factuur2King 2.0.3 Multi User release notes Deze nieuwe versie van Factuur2King, versie 2.0.3, bevat nieuwe functionaliteit en oplossingen voor problemen die naar voren zijn gekomen sinds de release van

Nadere informatie

MULTIFUNCTIONELE DIGITALE SYSTEMEN. Printerstuurprogramma installeren

MULTIFUNCTIONELE DIGITALE SYSTEMEN. Printerstuurprogramma installeren MULTIFUNCTIONELE DIGITALE SYSTEMEN Printerstuurprogramma installeren Inleiding Zorg ervoor dat voordat met deze installatie wordt begonnen, u het IP adres van de betreffende e-studio heeft. Indien u het

Nadere informatie

De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh

De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh 13 De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh Op de cd-rom met gebruikerssoftware bevinden zich softwareinstallatieprogramma s voor Fiery Link. Fiery-hulpprogrammasoftware wordt ondersteund

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Afdrukken uit Mac OS

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Afdrukken uit Mac OS Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 versie 1.0. Voordat u de Fiery

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. AirPrint

Gebruikershandleiding. AirPrint Gebruikershandleiding AirPrint VOORWOORD We hebben ernaar gestreefd de informatie in dit document volledig, accuraat en up-to-date weer te geven. De fabrikant is niet aansprakelijk voor de gevolgen van

Nadere informatie

AirPrint handleiding

AirPrint handleiding AirPrint handleiding Deze gebruikershandleiding is van toepassing op de volgende modellen: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW

Nadere informatie

Xerox WorkCentre 7800-serie Bedieningspaneel

Xerox WorkCentre 7800-serie Bedieningspaneel Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen. ABC DEF Menu's GHI

Nadere informatie

Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Macintosh In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Vereisten' op pagina 3-35 'Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom' op pagina 3-35 'EtherTalk voor Mac OS 9.x inschakelen en gebruiken' op

Nadere informatie

LEES MIJ EERST WorkCentre 7300 Series Fiery-installatie

LEES MIJ EERST WorkCentre 7300 Series Fiery-installatie LEES MIJ EERST WorkCentre 7300 Series Fiery-installatie Dit document beschrijft de installatie en de configuratie van de Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300 Series. Voer de stappen uit die

Nadere informatie

Een kopie maken. Multifunctionele printer Xerox WorkCentre 5945/5955. Startpagina Functies. Opdrachtstatus. Aanraakscherm. Start

Een kopie maken. Multifunctionele printer Xerox WorkCentre 5945/5955. Startpagina Functies. Opdrachtstatus. Aanraakscherm. Start Een kopie maken. Plaats uw documenten met de beeldzijde omhoog in de invoerbak van de. Pas de geleider zodanig aan dat deze de til de op. Plaats het document met de beeldzijde omlaag in de linkerbovenhoek

Nadere informatie

Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl. Printen en Scannen

Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl. Printen en Scannen Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl Printen en Scannen Als een nieuwe printer wordt gekocht en onder Windows XP aangesloten zal Windows deze nieuwe

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Afbeeldingen scannen via Intramed OnLine

Hoofdstuk 1 Afbeeldingen scannen via Intramed OnLine Hoofdstuk 1 Afbeeldingen scannen via Intramed OnLine Voortaan kunt u in Intramed OnLine gebruik maken van uw scanner U kunt van deze functionaliteit gebruik maken als u een Basic of Dynamisch account heeft,

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2016 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 30 mei 2016 Inhoud Fiery Driver Configurator Inhoud 3 Fiery Driver Configurator...5

Nadere informatie

Fiery WebSpooler gebruiken

Fiery WebSpooler gebruiken 18 Fiery WebSpooler gebruiken Fiery WebSpooler maakt het volgen van opdrachten en beheer van meerdere platforms via het Internet of intranet mogelijk. Fiery WebSpooler, een van de Fiery WebTools, wordt

Nadere informatie

Kopiëren. WorkCentre C2424-kopieerapparaat-printer

Kopiëren. WorkCentre C2424-kopieerapparaat-printer Kopiëren Dit hoofdstuk omvat: Eenvoudige kopieertaken op pagina 3-2 Kopieeropties aanpassen op pagina 3-3 Basisinstellingen op pagina 3-4 Afbeeldingsaanpassingen op pagina 3-9 Aanpassingen aan de positie

Nadere informatie

Handleiding voor aansluitingen

Handleiding voor aansluitingen Pagina 1 van 6 Handleiding voor aansluitingen Windows-instructies voor een lokaal aangesloten printer Opmerking: Wanneer u een lokaal aangesloten printer installeert en het besturingssysteem niet wordt

Nadere informatie

Aansluitingengids. Ondersteunde besturingssystemen. Aansluitingengids. Pagina 1 van 5

Aansluitingengids. Ondersteunde besturingssystemen. Aansluitingengids. Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Aansluitingengids Ondersteunde besturingssystemen U kunt de cd Software en documentatie gebruiken om de printersoftware te installeren voor de volgende besturingssystemen: Windows 8 Windows

Nadere informatie

Problemen met HASP oplossen

Problemen met HASP oplossen Problemen met HASP oplossen Hoofdvestiging: Trimble Geospatial Division 10368 Westmoor Drive Westminster, CO 80021 USA www.trimble.com Copyright en handelsmerken: 2005-2013, Trimble Navigation Limited.

Nadere informatie

Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer

Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer Als u een Fiery-optie die is geïnstalleerd op een clientcomputer bruikbaar wilt maken, moet u de licentie ervan activeren. De Fiery-optie vereist

Nadere informatie

Een koptekst is een tekst, die boven aan elke pagina verschijnt. Een voettekst is een tekst, die onder aan elke pagina verschijnt.

Een koptekst is een tekst, die boven aan elke pagina verschijnt. Een voettekst is een tekst, die onder aan elke pagina verschijnt. SAMENVATTING HOOFDSTUK 9 Koptekst en voettekst Een koptekst is een tekst, die boven aan elke pagina verschijnt. Een voettekst is een tekst, die onder aan elke pagina verschijnt. Je hoeft een koptekst en

Nadere informatie

Fiery EXP50 Color Server. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP50 Color Server. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP50 Color Server Afdrukken uit Mac OS 2006 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45055370 11 mei 2006 INHOUD

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 7750-kleurenlaserprinter

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 7750-kleurenlaserprinter Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Deelpagina's afdrukken' op pagina 2-79 'Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)' op pagina 2-80 'Brochures afdrukken'

Nadere informatie

Help voor Fiery-opties 1.3 (server)

Help voor Fiery-opties 1.3 (server) 2015 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 28 januari 2015 Inhoud 3 Inhoud...5 Een Fiery-optie activeren...5 Een Fiery-optie

Nadere informatie

Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Macintosh In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Vereisten" op pagina 3-31 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-31 "EtherTalk voor Mac OS 9.x inschakelen en gebruiken" op

Nadere informatie

bron: windows.microsoft.com Dubbelzijdig of enkelzijdig. Grijstinten of kleur. Liggend of staand.

bron: windows.microsoft.com Dubbelzijdig of enkelzijdig. Grijstinten of kleur. Liggend of staand. maandag, 12 juli 2010 13:25 Laatst aangepast vrijdag, 16 juli 2010 bron: windows.microsoft.com Dubbelzijdig of enkelzijdig. Grijstinten of kleur. Liggend of staand. Dit zijn slechts enkele opties die u

Nadere informatie

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server Welkom 2011 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45099415 15 augustus

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250, versie 1.1

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250, versie 1.1 Versienotities voor de klant Fiery etwork Controller voor DocuColor 240/250, versie 1.1 Dit document bevat informatie over de Fiery etwork Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.1. Voordat u de Fiery

Nadere informatie

Versie 1.0 Februari 2013. Eenvoudig hulpmiddel Aanpassing afdrukkwaliteit Installatie- en aanpassingenhandleiding

Versie 1.0 Februari 2013. Eenvoudig hulpmiddel Aanpassing afdrukkwaliteit Installatie- en aanpassingenhandleiding Versie 1.0 Februari 2013 Eenvoudig hulpmiddel Aanpassing afdrukkwaliteit 2013 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Xerox en XEROX en Beeldmerk zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP50 Color Server-software versie 1.0. Voordat u de Fiery EXP50 Color Server met versie 1.0

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Afdrukken uit Windows

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Afdrukken uit Windows Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie Afdrukken uit Windows 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie