Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0"

Transcriptie

1 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie. OPMERKING: De term Fiery Controller verwijst in dit document naar de Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Paper Catalog Paper Catalog in Windows 7 Als u de optie Paper Catalog wilt gebruiken wanneer tweerichtingscommunicatie is ingeschakeld, moet u beheerdersrechten hebben. Ga naar Configuratiescherm > Systeembeheer. Klik met de rechtermuisknop op Afdrukbeheer en selecteer Als administrator uitvoeren in het menu dat wordt weergegeven. Raadpleeg Afdrukken voor meer informatie. Aangepast mediatype en mediakleur In Paper Catalog kunt u geen nieuwe media toevoegen met Mediatype of Mediakleur ingesteld op Aangepast. Media met een gekoppelde lade gebruiken Als u nieuwe media toevoegt in Paper Catalog, maar geen lade aan de media toewijst en u probeert vervolgens af te drukken met deze media, wordt de taak afgedrukt, maar wordt geen foutbericht weergegeven in Command WorkStation of op het aanraakscherm van de printer. EFI WorkCentre Config Tabblad Scannen naar FTP Het tabblad Scannen naar FTP is verwijderd uit EFI WorkCentre Config. U kunt scannen naar FTP vanaf het aanraakscherm van de printer. Raadpleeg de documentatie van de printer voor meer informatie. Afdrukken Beperkingen van Directe verbinding De Directe verbinding is bedoeld voor het downloaden van lettertypen en voor gebruik met testtoepassingen die Upstream-kanaalgegevens van de Fiery Controller nodig hebben. Als beveiliging een rol speelt, wordt u afgeraden de Directe verbinding te gebruiken voor het afdrukken van taken, omdat bij bepaalde taken die naar de directe verbinding worden verzonden tijdelijke bestanden op de Fiery Controller worden opgeslagen. Voor de zekerheid kunt u in plaats hiervan Veilig wissen gebruiken. Raadpleeg Configuratie en instellingen voor meer informatie Electronics For Imaging 23 januari * *

2 2 Xerox-standaardaccountadministratie Als Xerox-standaardaccountadministratie is ingeschakeld en u drukt een boekjestaak in zwartwit af, wordt de taak niet afgedrukt en wordt een foutbericht weergegeven ( The job was deleted due to invalid accounting IDs (De taak is verwijderd vanwege ongeldige accountadministratie-id s)). Dit gebeurt ondanks het feit dat voor zwart-wittaken geen gebruikers-id is vereist. Nietpositie Links boven enkel of Rechts boven enkel met geïntegreerde kantoorafwerkeenheid Als u een taak met 2 per vel afdrukt met de nietpositie Links boven enkel, wordt het nietje rechtsboven geplaatst. Als u een taak met 4 per vel afdrukt met de nietpositie Rechts boven enkel, wordt de taak niet op de juiste plaats geniet. Dit is een beperking van de geïntegreerde kantoorafwerkeenheid, waarmee slechts één kant van de taak wordt geniet. Combinaties van LEF (lange zijde eerst) en Staand, of SEF (korte zijde eerst) en Liggend worden juist geniet, maar dit geldt niet voor LEF en Liggend of SEF en Staand. Aangezien bij de opmaak 2 per vel twee pagina s op één vel worden afgedrukt, is het effect gelijk aan het afdrukken van een liggende taak als LEF. Hierdoor is de nietpositie niet juist. Als de taak wordt afgedrukt als Letter SEF (ongeacht het aantal pagina s dat is gegroepeerd als n per vel), is de nietpositie juist. QuarkXPress-taken Quark-documenten worden mogelijk afgedrukt met nietjes aan de verkeerde zijde van het document (bijvoorbeeld wanneer Links viervoudig en Perforatie zijn geselecteerd). U kunt dit probleem vermijden door Roteren in te stellen op 180. Grote taken met omslagpagina s Grote taken worden mogelijk verwerkt, maar niet afgedrukt als Omslagpagina is ingeschakeld en Afdrukkwaliteit is ingesteld op Verbeterd. Op het aanraakscherm van de printer wordt de taak niet weergegeven in de wachtrij met actieve taken. Geperforeerde taken met omslagpagina Wanneer u Perforatie gebruikt om gaten in een document te perforeren, wordt het document mogelijk automatisch gedraaid in WorkCentre zodat de gaten op de juiste zijde worden geperforeerd. De omslagpagina wordt echter aan de verkeerde zijde geperforeerd aangezien deze niet samen met het document wordt gedraaid.

3 3 Boekjestaken met omslagpagina Wanneer Omslagpagina is ingeschakeld, worden boekjestaken mogelijk niet afgedrukt zoals verwacht. Boekjestaken met niet-ondersteund omslagpapier Wanneer u een boekjestaak afdrukt met niet-ondersteund omslagpapier, wordt het binnenwerk van het boekje afgedrukt, maar het omslag niet. Op de printer wordt aangegeven dat de taak is onderbroken en in Command WorkStation wordt geen foutbericht weergegeven. Geneste en door de rug geniete boekjes Als u een genest of door de rug geniet boekje afdrukt met Vouw in twee, wordt dit niet juist gevouwen. Afdrukken van boekjestaken mogelijk niet voltooid Wanneer Afdrukkwaliteit is ingesteld op Verbeterd en bepaalde instellingen zijn geselecteerd, worden boekjestaken mogelijk na enkele afgedrukte pagina s onderbroken en vervolgens nooit meer hervat. Probeer de taak in dit geval af te drukken met Afdrukkwaliteit ingesteld op Standaard. Taken die worden afgedrukt en onderbroken Wanneer Afdrukkwaliteit is ingesteld op Verbeterd, worden bij bepaalde taken mogelijk enkele pagina s afgedrukt waarna de taak wordt onderbroken. Vervolgens worden weer enkele pagina s afgedrukt en herhaalt deze cyclus zich totdat de taak is voltooid. Hierdoor wordt het afdrukproces vertraagd. Ondersteunde papierformaten Het grootste papierformaat dat door de printer wordt ondersteund is 12,6 x 19". Het grootste papierformaat dat beschikbaar is via het printerstuurprogramma van de Fiery Controller is echter 12,58 x 19", wat enigszins kleiner is. Afdrukteller in afdrukvoortgangsbalk In bepaalde gevallen wordt het totaal aantal afdrukken niet weergegeven in de afdrukvoortgangsbalk, aangezien de benodigde informatie niet beschikbaar is voordat het verwerken van de taak is voltooid. In die gevallen is de afdrukvoortgangsbalk mogelijk niet nauwkeurig. De vellenteller geeft echter wel nauwkeurige informatie weer. Teller tikt voor achtervellen Als u een taak met achtervellen afdrukt, tikt de teller voor elk achtervel.

4 4 Papierbron voor achtervellen Wanneer u werkt met achtervellen, moet u zorgen dat de papierbron is opgegeven voor zowel het achtervel als het binnenwerk van de taak. Taak onderbreken nadat deze de printer bereikt Taken worden naar de printer verzonden via de netwerkpoort. Als u Afdrukken onderbreken selecteert nadat een taak de printer heeft bereikt, heeft de Fiery Controller niet langer controle over de taak en wordt de taak afgedrukt. Alle overige taken die nog niet naar de printer zijn verzonden, worden afgebroken. Inconsistente takenlogboeken In de afdrukwachtrij wordt aangegeven wanneer een taak is geïmporteerd in plaats van wanneer de taak is afgedrukt. Wanneer u het takenlogboek weergeeft, treedt hetzelfde probleem op. Als u het takenlogboek echter afdrukt of exporteert, wordt in het logboek juist aangegeven wanneer de taak is afgedrukt. Blanco documentpagina s worden geteld als zwart-witpagina s Blanco documentpagina s in een document worden geteld als zwart-witpagina s in zowel het takenlogboek van de Fiery Controller als de teller van het apparaat. Een blanco pagina die door het printerstuurprogramma van de Fiery Controller wordt ingevoegd (vanuit Gemengde media of bij een dubbelzijdige taak met een oneven aantal pagina s) wordt niet geteld als een zwart-witpagina in het takenlogboek van de Fiery Controller en de teller van het apparaat. Printerstuurprogramma Als het installatieprogramma niet automatisch wordt gestart Als u een PostScript-printerstuurprogramma vanaf een Windows 7-clientcomputer downloadt via WebTools, wordt het installatieprogramma niet gestart zoals verwacht. Als u het installatieprogramma wilt starten, navigeert u op de locatie waar u de printerbestanden hebt gedownload (bijvoorbeeld het bureaublad) naar \PrintDrivers\Ps_drv\ en dubbelklikt u op het bestand setup.exe. Printerstuurprogramma s gedownload via WebTools Als u printerstuurprogramma s downloadt via WebTools met een andere instelling dan het standaardpad, wordt het installatieprogramma niet uitgevoerd. Communicatie met Fiery Controller na uitschakelen van Fiery Driver bijwerken bij openen Als u op het tabblad Installeerbare opties van het printerstuurprogramma tweerichtingscommunicatie inschakelt en de optie Fiery Driver bijwerken bij openen uitschakelt, verloopt de communicatie met de Fiery Controller niet juist.

5 5 Command WorkStation Onnauwkeurige tonerinformatie Mogelijk zijn de tonerniveaus die in Command WorkStation worden weergegeven enigszins lager dan de niveaus die op de aanraakscherm van de printer worden weergegeven. De niveaus in Command WorkStation zijn enigszins onnauwkeurig (1% lager dan de werkelijke waarden). WordPerfect-taken Wanneer u een WordPerfect-document afdrukt, wordt in de afdrukwachtrij het bestandspad weergegeven in plaats van de bestandsnaam. Visio-taken Als u een document vanuit Visio afdrukt naar de Fiery Controller en de taak instelt op meerdere exemplaren afdrukken, wordt slechts één exemplaar afgedrukt. Verder zijn in Command WorkStation het weergegeven aantal pagina s en exemplaren verwisseld. Als bijvoorbeeld een document van één pagina is ingesteld om driemaal te worden afgedrukt, wordt in Command WorkStation weergegeven dat het document uit drie pagina s bestaat en eenmaal wordt afgedrukt. Printerinfo in Frans Als de taal van de Fiery Controller Frans is, het besturingssysteem van de clientcomputer Engels is en Command WorkStation Engels is, wordt in Command WorkStation Printerinfo weergegeven in het Frans. Beperkte functies Houd rekening met de volgende beperkingen van functies: Wanneer Boekje is ingesteld op Aan, is Perforatietype ingesteld op Aan. Wanneer Snijden en stapelen of Stap en herhalen is ingesteld op Aan, zijn zowel Perforatietype als Modus voor nietmachine ingesteld op Aan.

6 6 ColorCal Modus Directe verbinding gebruiken ColorCal werkt niet in de modus Netwerkswitch. Dit probleem wordt in een toekomstige versie opgelost. Als u ColorCal wilt gebruiken, moet u de modus Directe verbinding gebruiken. Meer informatie over netwerkverbindingsmodi: Directe verbinding: de Fiery Controller wordt met de printer verbonden via een gekruiste ethernetkabel en met het netwerk van de klant via een gewone ethernetkabel. Netwerkswitch (optioneel): de Fiery Controller en de printer zijn aangesloten op een netwerkswitch via gewone ethernetkabels en de netwerkswitch is aangesloten op het netwerk via een gewone ethernetkabel. Als u een netwerkswitchverbinding wilt instellen, moet u over een bestaande directe verbinding beschikken. Mac OS Standaardwaarden voor Kleurbeheer terugzetten In Mac OS v10.7 kan het terugzetten van de standaardwaarden voor Kleurbeheer langer duren dan op andere versies van Mac OS (bijvoorbeeld tot wel 20 seconden). Cyrillische tekens in Opmerkingen en Instructies Als u in Mac OS afdrukt vanuit het stuurprogramma, moet u geen cyrillische tekens invoeren in de velden Opmerkingen en Instructies (klik in de toepassing bijvoorbeeld op Afdrukken > Fiery-functies > Volledige eigenschappen > Taakinfo). Als u cyrillische tekens invoert in deze velden en Omslagpagina is ingesteld op Aan, worden opmerkingen niet zoals verwacht weergegeven op de omslagpagina. Als Omslagpagina is ingesteld op Uit, worden opmerkingen niet weergegeven in Taakoverzicht in Command WorkStation. Netwerk Uitschakelen afdrukwachtrij niet mogelijk voor LPR-taken Wanneer u in Command WorkStation de afdrukwachtrij uitschakelt, kunnen taken via LPR worden afgedrukt, hoewel dit niet zou moeten kunnen. Opnieuw starten voor SSL-wijzigingen Wanneer u SSL in- of uitschakelt vanuit Xerox WorkCentre, wordt de Fiery Controller opnieuw gestart. Dit is nodig om de wijziging in de SSL-instelling op de printer te herkennen.

7 7 Overige EIPtoepassingen instellen Als de netwerkconfiguratie van uw printer gebruikmaakt van de software ScanFlowStore, Equitrac Office of Xerox Secure Access, moet u de SNMP-instellingen wijzigen vanuit Configure zodat de Fiery Controller kan communiceren met de printer. SNMP-INSTELLINGEN WIJZIGEN VANUIT CONFIGURE Start Command WorkStation, meld u aan als beheerder en kies Configure in het menu Server. of Start uw internetbrowser, typ het IP-adres van de Fiery Controller en klik vervolgens op het tabblad Configureren op de homepage van de Fiery Controller. Klik op Configure starten en meld u aan als beheerder. Ga naar Configure > Netwerk > Services > SNMP en geef de volgende instellingen op: Stel Beveiligingsniveau in op het minimum zodat Set-verzoeken worden toegestaan en bepaalde Get-verzoeken worden toegestaan. Typ private bij Naam Write Community. EIP-toepassingen gebruiken private als de community-naam voor Set-verzoeken.

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1 Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP4110 versie 1.1. Voordat u de Fiery EXP4110 met versie 1.1 gaat gebruiken, moet u kopieën maken van

Nadere informatie

2015 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

2015 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 2015 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 5 februari 2015 Inhoud 3 Inhoud...5 Welke versie van Configure gebruik ik?...5

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Configuratie en instellingen

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Configuratie en instellingen Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Configuratie en instellingen 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Configuratie en instellingen

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Configuratie en instellingen Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Configuratie en instellingen 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery / Xerox EX-i C60/C70 Print Server Powered by Fiery. Configuratie en instellingen

Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery / Xerox EX-i C60/C70 Print Server Powered by Fiery. Configuratie en instellingen Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery / Xerox EX-i C60/C70 Print Server Powered by Fiery Configuratie en instellingen 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Afdrukken uit Windows

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Afdrukken uit Windows Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie Afdrukken uit Windows 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Configuratie en instellingen

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Configuratie en instellingen Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie Configuratie en instellingen 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit

Nadere informatie

Fiery Q5000 voor igen3 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Configuratie en instellingen

Fiery Q5000 voor igen3 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Configuratie en instellingen Fiery Q5000 voor igen3 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Configuratie en instellingen 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit

Nadere informatie

Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines

Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines Dit document bevat informatie over de Fiery Network Controller voor DocuColor

Nadere informatie

Xerox EX8002 Print Server, Powered by Fiery. Configuratie en instellingen

Xerox EX8002 Print Server, Powered by Fiery. Configuratie en instellingen Xerox EX8002 Print Server, Powered by Fiery Configuratie en instellingen 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Configuratie en instellingen

Configuratie en instellingen Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het product gaat gebruiken. Bewaar de handleiding na het doorlezen op een veilige plaats, zodat u deze later nog kunt raadplegen. HOL 2014 Electronics For

Nadere informatie

Splash RPX-i Color Server. Configuratiegids

Splash RPX-i Color Server. Configuratiegids Splash RPX-i Color Server Configuratiegids 2006 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45054808 16 juni 2006 INHOUD 3

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de DocuColor 8080 Digital Press. Configuratie en instellingen

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de DocuColor 8080 Digital Press. Configuratie en instellingen Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de DocuColor 8080 Digital Press Configuratie en instellingen 2011 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

DX-C200P. Softwarehandleiding. Gebruiksaanwijzing

DX-C200P. Softwarehandleiding. Gebruiksaanwijzing DX-C200P Gebruiksaanwijzing Softwarehandleiding 1 Voorbereiden voor afdrukken 2 Het printerstuurprogramma instellen 3 Andere afdrukbewerkingen 4 Rechtstreeks afdrukken vanaf een digitale camera (PictBridge)

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Variabele gegevens afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Variabele gegevens afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Variabele gegevens afdrukken 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Variabele gegevens afdrukken

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Variabele gegevens afdrukken Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Variabele gegevens afdrukken 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Voorbeelden van workflows

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Voorbeelden van workflows Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Voorbeelden van workflows 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45051991

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR SNELLE NETWERKINSTALLATIE

HANDLEIDING VOOR SNELLE NETWERKINSTALLATIE XEROX DOCUPRINT N4525 NETWERK-LASERPRINTER HANDLEIDING VOOR SNELLE NETWERKINSTALLATIE Xerox DocuPrint N4525 Netwerk-Laserprinter Handleiding voor snelle netwerkinstallatie 721P57610 September 2000 2000

Nadere informatie

Fiery -afdrukcontroller. Voorbeelden van workflows

Fiery -afdrukcontroller. Voorbeelden van workflows Fiery -afdrukcontroller Voorbeelden van workflows 2011 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45104214 01 november 2011 INHOUD

Nadere informatie

Afdrukken van variabele gegevens

Afdrukken van variabele gegevens 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Overzicht van het afdrukken van variabele gegevens

Nadere informatie

Netwerkfunctionaliteit

Netwerkfunctionaliteit Netwerkfunctionaliteit Dit hoofdstuk omvat: Verbindingen en TCP/IP (Internet Protocol) op pagina 6-2 Software voor apparaatbeheer op pagina 6-9 Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003 op pagina

Nadere informatie

Handleiding voor de printerdrivers

Handleiding voor de printerdrivers Handleiding voor de printerdrivers Voor Windows Versie 7.0 Samengesteld door: Xerox Corporation Global Knowledge and Language Services 800 Phillips Road, Bldg. 0845-17S Webster, New York 14580-9791 Verenigde

Nadere informatie

Splash RPX-ii Color Server. Handleiding voor probleemoplossing

Splash RPX-ii Color Server. Handleiding voor probleemoplossing Splash RPX-ii Color Server Handleiding voor probleemoplossing 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45060101 27

Nadere informatie

Ondersteunde omgevingen

Ondersteunde omgevingen Printerservers verbinden printers met netwerken. Zo kunnen veel gebruikers vanaf hun eigen werkstations op een zeer kosteneffectieve wijze gezamenlijk gebruikmaken van krachtige en dure printers. Aanschaf

Nadere informatie

Handleiding software-installatie

Handleiding software-installatie DIGITAAL KLEUREN MULTIFUNCTIONEEL SYSTEEM MODEL: MX-C310 MX-C311 MX-C380 MX-C381 MX-C400 Handleiding software-installatie VOORDAT U DE SOFTWARE INSTALLEERT INSTALLATIE IN EEN WINDOWS-OMGEVING Deze handleiding

Nadere informatie

A-61708_nl. Smart Touch gebruiken versie 1.6

A-61708_nl. Smart Touch gebruiken versie 1.6 A-61708_nl Smart Touch gebruiken versie 1.6 De functies van Smart Touch gebruiken Inhoud Overzicht... 2 Smart Touch starten... 2 Smart Touch gebruiken met de standaard functienummers en vooraf gedefinieerde

Nadere informatie

Smart Touch gebruiken

Smart Touch gebruiken A-61770_nl Smart Touch gebruiken versie 1.7 De functies van Smart Touch gebruiken Inhoud Overzicht... 2 Smart Touch starten... 2 Smart Touch gebruiken met de standaard functienummers en vooraf gedefinieerde

Nadere informatie

Printerhandleiding. Gebruiksaanwijzing

Printerhandleiding. Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing Printerhandleiding 1 2 3 4 5 6 7 Het apparaat voorbereiden Het printerstuurprogramma instellen Andere afdrukbewerkingen GL/2- en TIFF-bestanden afdrukken Opslaan en afdrukken met gebruikmaking

Nadere informatie