PEUGEOT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PEUGEOT"

Transcriptie

1 Création : BD Network Réalisation : Altavia Paris - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Gedrukt in de E.U. Maart 2017 PEUGEOT 508

2 DE PEUGEOT 508 BERLINE, SW & RXH De PEUGEOT 508 Berline, SW en RXH zijn krachtig en eigentijds. De prominente, rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, kenmerkt hun verschijning. Het elegante design wordt doorgezet in het interieur. De gebruikte materialen en de zorg die aan de afwerking is besteed, zorgen voor een luxueuze ambiance. Dankzij hightech voorzieningen ligt het comfort- en veiligheidsniveau op een hoog niveau. De motoren van de Peugeot 508 zijn van de nieuwste generatie en leveren met hun prestaties en efficiency een grote bijdrage aan het rijplezier.

3 KARAKTERVOL De PEUGEOT 508 valt op door zijn dynamische ontwerp met een combinatie van strakke en vloeiende lijnen, precies zoals een echte grande routière er uit moet zien. De PEUGEOT 508 manifesteert zich niet alleen door zijn krachtige uitstraling, maar is nog expressiever dankzij de Full-LED koplampen*. Wanneer u voor de 508 GT-line en zijn bijzonder rijke standaarduitrusting kiest, wordt het rijden een onvergetelijke ervaring. Het interieur staat borg voor een uitzonderlijk comfortabel verblijf, terwijl het geraffineerde uiterlijk de bijzondere techniek van de 508 extra accentueert. *Afhankelijk van de uitrusting standaard of optioneel.

4 MET ALLURE De even robuuste als elegante achterbumper geeft de auto body en biedt nog meer bescherming. Afhankelijk van het uitrustingsniveau is de achterbumper voorzien van verchroomde sierlijsten, of van zichtbare verchroomde uitlaatsierstukken. Aan de achterzijde van de 508 Berline vallen de achterlichten op. Als de afdruk van de klauw van een katachtige.

5 VOOR LANGE AFSTANDEN Achter het stuur van de PEUGEOT 508 zult u snel overtuigd raken van de knowhow van Peugeot op het gebied van wegligging. De specifieke afstemming van het onderstel biedt een ideale combinatie van comfort en sportieve prestaties. De PEUGEOT 508 staat dankzij zijn moderne BlueHDi dieselmotoren borg voor hoge prestaties, dynamische tussensprints en een geweldig geluidscomfort. Eigenlijk het mooiste dat u zich kunt wensen...

6 EEN WIJDSE BLIK GLAZEN PANORAMADAK De PEUGEOT 508 SW kan worden uitgerust met een glazen panoramadak* dat zich uitstrekt tot aan de achterzitplaatsen. Het biedt de inzittenden een ongekend gevoel van ruimte en geeft de auto een extra dynamisch en modern uiterlijk. Met een oppervlak van 1,60 m 2 zorgt dit dak voor een aangename lichte ambiance. Het dak is voor een optimale klimaatbeheersing en geluidsisolatie voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. U kunt dit scherm met de sequentieel te bedienen draaiknop in vijf voorgeprogrammeerde standen zetten. *Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel.

7 MET OOG VOOR DETAIL Het elegante design van de 508 is tot in de kleinste details van het interieur doorgevoerd. In de hightech cockpit - met zijn head-up kleurendisplay, strakke design van het dashboard en 7 inch touchscreen voelt u zich direct thuis. De sierelementen en bekledingsmaterialen zijn van hoogwaardige kwaliteit: het chroom, de in hoogglans of zijdeglans zwart afgewerkte delen en het leder vormen een stijlvolle combinatie. De 508 is het toonbeeld van raffinement, zonder overbodige franje.

8 COMFORTBELEVING In het interieur van de 508 is alles erop gericht de bestuurder en passagiers een optimaal comfort te bieden. Het interieur is niet alleen stijlvol, maar biedt ook veel ruimte en voorzieningen die het rijplezier nog verder vergroten. OPBERGMOGELIJKHEDEN De PEUGEOT 508 is voorzien van een groot aantal praktische opbergmogelijkheden: een opbergruimte in de middenconsole, een gekoeld dashboardkastje, twee bekerhouders voor en achter*, een flessenhouder in de portierpanelen, een opbergruimte onder de middenarmsteun en een uitneembare asbak. CLIMATE CONTROL De automatische airconditioning op de PEUGEOT 508 met links/rechts gescheiden regeling is standaard. De PEUGEOT 508 is ook leverbaar met Quadrizone Climate Control*. Bij dit systeem beschikken de achterpassagiers over een eigen bedieningspaneel. Zo kan ieder voor zich de airconditioning naar eigen wens instellen. STOELEN Dankzij het doordachte ontwerp van het interieur beschikken de inzittenden zowel voor- als achterin over veel ruimte. Die ruimte wordt gecombineerd met comfortabele, hoogwaardige stoelen. Bij de ontwikkeling hiervan stonden design, steun en comfort voor elke inzittende voorop. Optioneel zijn de stoelen elektrisch verstelbaar en voorzien van stoelverwarming. Eventueel is de lengte van de stoelzitting instelbaar door de neus van de zitting te verstellen*. De bestuurdersstoel is bovendien leverbaar met een massagefunctie en geheugenfunctie voor de stoelverstelling in combinatie met de optie lederen bekleding Club *. *Afhankelijk van de uitvoering en de motor standaard of optioneel.

9 508 RXH BLUEHDI ONDERSCHEIDEND De 508 RXH 2.0 BlueHDi 180 EAT6 onderscheidt zich door zijn unieke uitstraling. De voorzijde en bumper, die even chic als robuust overkomen, laten geen twijfels bestaan over het temperament van deze auto. De 508 RXH heeft een expressieve blik die hij dankt aan de in de bumperspoiler geïntegreerde dagrijverlichting met LED s, die de vorm heeft van twee klauwen. Dankzij deze katachtige lichtsignatuur is de 508 RXH in één oogopslag herkenbaar.

10 AVONTURIER Met zijn hoge zitpositie en krachtige 2.0 BlueHDi 180pk motor biedt de 508 RXH een unieke en intense rijbeleving. De spatschermverbreders en verhoogde bodemvrijheid zorgen ervoor dat hij met elk wegtype raad weet.

11 HET ULTIEME RIJDEN Neem plaats achter het stuur van de 508 RXH en ontdek een interieur dat voorbeeldig is afgewerkt met hoogwaardige materialen. KEYLESS ENTRY & START Dankzij het elektronische herkenningssysteem gaat het ontgrendelen en starten van uw Peugeot 508 nog gemakkelijker. In plaats van een gewone contactsleutel beschikt u over een elektronische sleutel die u bij het instappen op zak kunt houden. Het aanraken van de portierhandgreep is voldoende om de portieren te kunnen openen of te vergrendelen. Eenmaal ingestapt kunt u de motor eenvoudig starten en afzetten door op de Start/Stop-knop te drukken. De sleutel blijft in uw zak! TOUCHSCREEN Met behulp van het touchscreen heeft u toegang tot diverse systemen. Het touchscreen met hoge resolutie biedt vele onderscheidende mogelijkheden, zoals de bediening van het multimediasysteem, het navigatiesysteem, de telefoon en de aangesloten externe apparatuur. ACHTERUITRIJCAMERA De achteruitrijcamera* wordt automatisch ingeschakeld bij het inschakelen van de achteruitversnelling. De beelden worden op het grote touchscreen weergegeven, zodat u veilig en gemakkelijk kunt inparkeren. *Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel. DODEHOEKBEWAKING De dodehoekbewaking (alleen in combinatie met parkeerhulp vóór) detecteert met behulp van vier sensoren in de voor- en achterbumper tijdens het rijden de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoek van de auto. Is dit het geval, dan gaat een oranje led in een van de buitenspiegels branden om de bestuurder te waarschuwen. **Optioneel of standaard afhankelijk van het uitrustingsniveau. (alleen i.c.m. parkeerhulp voor).

12 RIJHULPSYSTEMEN HEAD-UP KLEURENDISPLAY Dankzij dit systeem kunt u de belangrijkste rij-informatie zien terwijl u gelijktijdig op de weg kunt blijven letten! Het head-up display bestaat uit een in uw blikveld geplaatst wegklapbaar scherm waarop in kleur de informatie wordt geprojecteerd. Zo wordt u op een veilige manier permanent geïnformeerd over uw snelheid, de instellingen van de cruise control en de navigatie-aanwijzingen. ACHTERUITRIJCAMERA De achteruitrijcamera* wordt automatisch ingeschakeld bij het inschakelen van de achteruitversnelling. De beelden worden op het grote touchscreen weergegeven, zodat u veilig en gemakkelijk kunt inparkeren. *Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel. DODEHOEKBEWAKING De dodehoekbewaking* (alleen in combinatie met parkeerhulp vóór) detecteert met behulp van vier sensoren in de voor- en achterbumper tijdens het rijden de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoek van de auto. Is dit het geval, dan gaat een oranje led in een van de buitenspiegels branden om de bestuurder te waarschuwen. *Optioneel of standaard afhankelijk van het uitrustingsniveau. (alleen i.c.m. parkeerhulp voor).

13 PEUGEOT CONNECT 3D NAV MET SPRAAKSTURING De PEUGEOT 508 communiceert met de buitenwereld. Dankzij de Connected services van het geïntegreerde navigatiesysteem Peugeot Connect 3D Nav. Het systeem is voorzien van een 7 inch capacitief touchscreen met 3D weergave van de kaart, spraaksturing en realtime verkeersinformatie via TomTom traffic. LAAT U LEIDEN Om uw dagelijkse ritten in de PEUGEOT 508 nog aangenamer te maken, zijn de TomTom services geïntegreerd in het navigatiesysteem. Afhankelijk van het land waar u rijdt binnen Europa(1), kunt u moeiteloos de weg vinden met behulp van de 3D weergave van de kaart. Om altijd het meest recente wegennet te kunnen raadplegen heeft de PEUGEOT 508 met een Connect 3D NAV navigatiesysteem recht op lifetime kaartupdates, maximaal 4 updates per jaar (indien beschikbaar). Deze navigatiekaart updates zijn gratis bij een onderhoudsbeurt uitgevoerd door uw Peugeot Servicepunt. Dankzij de realtime verkeersinformatie, wordt uw route automatisch aangepast om uw reistijd te optimaliseren. De schatting van uw aankomsttijd is daardoor betrouwbaarder en preciezer. Zo geniet u in alle rust van uw rit. De connected services vergroten uw comfort tijdens de reis. Bent u op zoek naar een tankstation en wilt u eigenlijk eerst de brandstofprijzen weten? Een parkeergarage met vrije plaatsen in uw buurt? De weersomstandigheden onderweg of op uw bestemming? Of misschien zoekt u vast een plek om te eten of een interessante bezienswaardigheid. U kunt volstaan met het stellen van de vraag aan uw connected navigatiesysteem. Dankzij de spraaksturing, kunt u hardop uw zoekopdracht inspreken, zonder uw handen van het stuur te nemen. En zelfs in het buitenland doet u dat in uw eigen taal. Een 3-jarig abonnement voor deze connected services is inbegrepen bij elke PEUGEOT 508 met Connect 3D Nav en daarna (tegen betaling) te verlengen. Dankzij de geïntegreerde SIM-kaart, die ook gebruikt wordt voor Peugeot Connect SOS en Assistance, is het systeem autonoom, onafhankelijk van uw telefoon en zonder extra kosten voor dataverkeer. MIRROR SCREEN : DE SPIEGEL VAN UW SMARTPHONE Dankzij de Mirror Screen-functie kan het scherm van uw smartphone worden weergegeven op het 7 inch touchscreen zodat u tijdens het rijden gebruik kunt maken van apps die compatibel zijn met Apple CarPlayTM, MirrorLink of Android Auto(2). (1) Actief in 40 Europese landen. De geboden services kunnen verschillen per land. (2) Alleen gecertificeerde Mirrorlink -, Apple Carplay- Of Android Auto-apps kunnen, afhankelijk van de app, zowel bij stilstaande auto als tijdens het rijden worden gebruikt. Tijdens het rijden kunnen bepaalde functionaliteiten van deze apps echter geblokkeerd zijn. Voor bepaalde typen content die gratis beschikbaar zijn op uw smartphone, moet een gelijkwaardige betaalde Mirrorlink -, Apple Carplay- Of Android Auto-app worden gedownload. De Mirror Screen-functie werkt met de technologie MirrorLink in combinatie met telefoons met Android-, BlackBerry- en Windows Phone-besturingssysteem en compatibiliteit met MirrorLink, met de technologie Apple CarPlay in combinatie met telefoons met iosbesturingssysteem en met de technologie Android Auto in combinatie met telefoons met Android-besturingssysteem, op voorwaarde dat de gebruiker een telefoonabonnement met internettoegang bij zijn provider heeft afgesloten. Ga voor meer informatie naar

14 BLUE LEASE De Blue Lease Pack versies bieden alles wat de zakelijk rijder zich kan wensen. Met een assertieve eigentijdse stijl. Naast standaard Peugeot Connect 3D Nav is de Executive Pack standaard uitgerust met DAB+ digitale radio-ontvangst, parkeerhulp voor en achter, dodehoekbewaking en een achteruitrijcamera. Full LED,17 inch lichtmetalen velgen, extra getinte achterste zijruiten en het glazen panoramadak op SW maken het plaatje compleet. Het summum is de GT-line Pack. Het exterieurdesign wordt verfraaid door de gepolijste, in twee kleuren uitgevoerde 18 velgen en het dubbele uitlaatsierstuk in de diffusor achter. De 508 SW GT Line is bovendien uitgerust met extra getinte zijruiten achter en een elektrisch bedienbare achterklep. GT LINE Bij het ontwerp van elk detail stond rijplezier voorop. Het head-up display, het keyless entry and start-systeem, de achteruitrijcamera, en de dodehoekbewaking, die zijn te bedienen via het grote 7 inch touchscreen met het thema Redline, dragen bij aan uw veiligheid. De gebruikte materialen en de zorg die aan de afwerking is besteed, zorgen voor een luxueuze ambiance in het comfortabele interieur van de Peugeot 508 GT Line. Het interieur wordt verfraaid met rode sierstiksels in de gedeeltelijk lederen bekleding van de stoelen, in de matten en in de versnellingspookhoes.

15 INTENSE BLIK Het karaktervolle front van de Peugeot 508 krijgt extra uitstraling dankzij de standaard aanwezige LED-dagrijverlichting. Afhankelijk van de uitvoering kan de Peugeot 508 bovendien zijn uitgerust met Full-LED koplampen voorzien van de nieuwste technologie.

16 KRACHTIG EN ZUINIG BENZINEMOTOR De PEUGEOT 508 wordt geleverd met een Euro 6-benzinemotor: de 1.6 e-thp 165 met stop en startsysteem. Deze motor kan worden gekoppeld aan een handgeschakelde 6-versnellingsbak of de automatische transmissie EAT6 met 6 versnellingen. Deze motor met een vermogen van 165 pk staat borg voor een lage CO 2 -uitstoot, vanaf 129 g/km (met handgeschakelde 6-versnellingsbak). BlueHDI TECHNOLOGIE BlueHDi is de naam van de Euro 6-dieselmotoren van Peugeot. Dankzij de technologie van deze motoren wordt de NOx-uitstoot (stikstofoxide) met meer dan 90% verminderd. Ook de CO 2 -uitstoot en het brandstofverbruik zijn aanzienlijk lager, terwijl 99,9% van de roetdeeltjes wordt tegengehouden door het standaard aanwezige roetfilter. De 1.6 BlueHDi 120-motor, gekoppeld aan een handgeschakelde 6-versnellingsbak, heeft een CO 2 -uitstoot van slechts 95 g/km (96g op SW). Dat is de laagste waarde voor een motor met dit vermogen in dit segment.

17 PEUGEOT EN HET MILIEU Peugeot heeft een uitgebreid gamma modellen met een lage CO 2 -uitstoot: meer dan de helft van de wereldwijde verkopen van het merk betreft auto s met een CO 2 -uitstoot van minder dan 140 g per km. Dit is bereikt dankzij beproefde technologieën waarin Peugeot toonaangevend is, zoals de dieselmotor met roetfilter (geïntroduceerd in 2000) die nu in een uitgebreid gamma modellen leverbaar is. Er zijn inmiddels meer dan 2,1 miljoen auto s mee uitgerust. Het zelfreinigende roetfilter draagt bij tot een schoner milieu door de uitstoot van roetdeeltjes met 99,99% te reduceren tot het laagst meetbare niveau (0,004 g/km). Peugeot doet verder van zich spreken met nieuwe technologieën als o.a. het Stop & Start-systeem en de ontwikkeling van een nieuwe generatie HDi- en benzinemotoren.

18 VEILIGHEID Dankzij de rijke uitrusting van de PEUGEOT 508 komt het veiligheidsniveau op een nog hoger peil te liggen: REMSYSTEEM EN ESP Alle uitvoeringen hebben een ongeëvenaard weggedrag en doordat de auto s standaard zijn uitgerust met ESP, is de actieve veiligheid van het hoogste niveau. De auto is voorzien van een antiblokkeersysteem (ABS), antispinregeling (ASR), elektronische remkrachtverdeling (EBV en CBC), noodremassistentie (NRA), regeling van het motorkoppel bij terugschakelen (MSR) en intelligente tractiecontrole die ervoor zorgt dat de Peugeot 508 ook bij weinig grip nog vooruit komt. ELEKTRISCHE PARKEERREM De elektrische parkeerrem trekt de parkeerrem automatisch aan als de motor wordt afgezet of als de motor afslaat, en zet de parkeerrem bij het wegrijden weer automatisch vrij. De Hill Start Assist, die gekoppeld is aan de elektrische parkeerrem, zorgt ervoor dat de auto op een helling tijdelijk (twee seconden) op zijn plaats wordt gehouden. CRUISE CONTROL MET SNELHEIDSBEGRENZER: Met de cruise control kunt u met een constante snelheid rijden, terwijl u met de snelheidsbegrenzer een snelheid kunt instellen die u niet wilt overschrijden. Deze functies kunnen vanaf het multifunctionele stuurwiel worden bediend. U kunt via het configuratiemenu van de auto vijf snelheden vooraf programmeren. ZES AIRBAGS In het onverhoopte geval van een aanrijding beschermen zes airbags de inzittenden: twee frontairbags, twee zij-airbags vóór en twee window-airbags voor de voor- en en achter-inzittenden. GROOTLICHTASSISTENT Om het zicht s nachts te verbeteren analyseert een specifieke camera permanent de rijomstandigheden (kruisend voertuig, voorligger, straatverlichting enz.) en wordt, zodra het mogelijk is, het grootlicht ingeschakeld. Afhankelijk van de uitvoering. Uitsluitend leverbaar in combinatie met Full-LED koplampen. ACTIEVE BOCHTVERLICHTING Als het dim- of grootlicht is ingeschakeld en de auto langzamer dan 40 km/h rijdt, wordt de binnenzijde van de bocht verlicht door de mistlamp vóór. Deze extra lichtbundel is met name prettig in stadsverkeer, op kruispunten, op bijzonder bochtige wegen en tijdens parkeermanoeuvres. PEUGEOT CONNECT SOS* Peugeot zorgt ervoor dat de noodoproepfunctie voor iedereen in Europa bereikbaar wordt. Op de momenten dat elke seconde telt, kunt u rekenen op de bliksemsnelle reactie van PEUGEOT CONNECT SOS*. Automatische noodoproep: als de airbags of de pyrotechnische gordelspanners geactiveerd worden, wordt er vanuit de auto automatisch een noodoproep verstuurd. PEUGEOT CONNECT SOS* lokaliseert dan de auto, neemt telefonisch contact op met de inzittenden en roept de benodigde hulpdiensten op. De gesprekken vinden plaats in de taal van de eigenaar van de auto. Handmatige noodoproep: in het geval van een noodsituatie (onwel worden, geweld), kan de automobilist snel een beroep doen op PEUGEOT CONNECT SOS*. Even (3 seconden) indrukken van de SOS-knop op het dashboard is voldoende. PEUGEOT CONNECT SOS* is momenteel beschikbaar in 11 Europese landen (Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, Groot- Brittannië, Denemarken en Polen). *PEUGEOT CONNECT SOS is gratis beschikbaar bij alle uitvoeringen van de 508 die zijn voorzien van de Peugeot Connect-module, op voorwaarde van acceptatie bij de bestelling van de auto en afhankelijk van de algemene gebruiksvoorwaarden van de dienst, die u kunt opvragen bij uw Peugeot-dealer of kunt lezen op

19 KLEUREN* VERNISMETAALLAK Gris Aluminium Gris Haria Gris Artense Bleu Bourrasque Specifiek voor RXH Gris Moka Noir Perla Nera Speciale metaallak Blanc Nacré Standaardlak Blanc Banquise *Beschikbare kleuren afhankelijk van de uitvoering.

20 VELGEN* Lichtmetalen velg 19 Style 12 (accessoire*) Lichtmetalen velg 17 Chorus (accessoire*) Lichtmetalen velg 16 Style 02 (Active) Lichtmetalen velg 17 Style 05 (Allure) Lichtmetalen velg 18 Style 10 (accessoire*) Lichtmetalen velg 18 Grand Angle (accessoire) Lichtmetalen velg 18 Style 08 ( Blue Lease GT Line Pack) Lichtmetalen velg 17 Style 06 (Blue Lease Executive Pack) Lichtmetalen velg 18 Style 07 (accessoire*) Lichtmetalen velg 18 Archipel (RXH 2.0 BlueHDi 180 EAT6) *beschikbaarheid afhankelijk van motorisatie. Lichtmetalen velg 17 Style 04 (accessoire*)

21 BEKLEDINGEN OVERIGE BEKLEDINGEN Half leder Marston Tramontane* Leder Nappa Tramontane met rood stiksel* BEKLEDING 508 RXH Halfleder Marston* Leder Nappa Tramontane* Leder Nappa Cohiba/Tramontane* Leder Nappa Lama Tramontane* Alcantara Lama *Bepaalde delen zijn uitgevoerd in hoogwaardig kunstleder. Stof Cocher Guerande tramontane (RXH) Stof Cocher tramontane (Active & Blue Lease Executive) Halfleder Marston Tramontane met rood stiksel* (Blue Lease GT-line) Lederen bekleding Claudia* Leder twotone Ariès/Tramontane* Leder Club Nappa Tramontane* Leder Club Nappa Bruin Cohiba*

22 ACCESSOIRES 1 Afneembare trekhaak 2 Multimediasteun 3 Dakdragers 4 Zongordijn voor de achterruit 5 Organiser bagageruimte 6 Mattenset PEUGEOT EN U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. Inbegrepen is ook een fijnmazig verkoop- en servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaar staat. Alleen al in Nederland betreft het ruim 150 modern geoutilleerde bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een langdurige vertrouwensrelatie? 1 PEUGEOT GARANTIE Uw nieuwe PEUGEOT wordt geleverd met twee jaar commerciële garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie is voor bedrijfsauto s (grijs kenteken) 2 jaar en voor personenauto s (geel kenteken) 3 jaar. Bovendien is er een garantie tegen doorroesten van binnenuit van 5 jaar op de bedrijfsauto s (grijs kenteken) en 12 jaar op de personenauto s (geel kenteken). *geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden. PEUGEOT ASSISTANCE Op alle nieuwe PEUGEOT personen- en bedrijfsauto s, die na 1 maart 2011 voor het eerst in Nederland geregistreerd zijn, kunt u tijdens de eerste drie jaar in vrijwel heel Europa rekenen op gratis hulp van PEUGEOT Assistance bij pech onderweg, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel. PEUGEOT ZEKERHEIDSPLAN. JARENLANG ZORGELOOS RIJDEN. Met PEUGEOT Zekerheidsplan kiest u voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot 3, 4 of 5 jaar. De PEUGEOT Erkend Reparateur verhelpt gedurende de looptijd gratis en vakkundig alle elektrische, hydraulische en mechanische problemen die onder de dekking vallen. Dankzij een ruime keuze aan looptijden, maximale kilometrages en opties betaalt u nooit teveel. Vraag naar de mogelijkheden voor meer grip op uw autokosten. PEUGEOT ONDERHOUDSSYSTEEM PEUGEOT heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een PEUGEOT onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het PEUGEOT onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. PEUGEOT MOBILITEIT SERVICE Als uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt PEUGEOT u graag mobiel. Elk daartoe bevoegd lid van de PEUGEOT Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service, die perfect aansluit op uw wensen. PEUGEOT LEASE & FINANCE Onbezorgd op weg. Kilometer na kilometer. En uw PEUGEOT verkoper staat altijd voor u klaar. Hij is niet alleen uw vertrouwde aanspreekpunt, hij regelt voor u ook de beste financiering en het beste leasecontract. Want hij zit direct aan de bron, dus gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard operational lease en financial lease en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven. ORIGINELE ONDERDELEN EN ACCESSOIRES PEUGEOT stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen. Ze zijn goed voor een vol jaar Peugeotgarantie (niet bij normale slijtage) op zowel materialen als arbeidsloon. En ze zijn de garantie dat uw PEUGEOT een Peugeot blijft. PAKKETPRIJZEN Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de PEUGEOT Verkoop- & Serviceorganisatie concurrerende all-in Pakketadviesprijzen, dus inclusief materialen, montage en BTW. PEUGEOT ERKEND SCHADEHERSTEL PEUGEOT heeft binnen haar Verkoop- & Serviceorganisatie het PEUGEOT Erkend Schadeherstel ingevoerd om u de beste kwaliteit te bieden. U ontvangt na schadeherstel bij deze leden een officieel garantiebewijs goed voor 48 maanden volledige garantie. PRIVATE LEASE Met Private Lease van PEUGEOT rijdt u volkomen zorgeloos in een nieuwe PEUGEOT. Voor een vast maandbedrag, waarbij alles is inbegrepen: reparatie & onderhoud, uw allriskverzekering, de wegenbelasting én 24-uurs pechhulp. U hoeft alleen nog maar te tanken. Onderhoud en reparatie gebeurt door uw PEUGEOT-dealer. Wel zo makkelijk en vertrouwd! En de inruilprijs voor uw eventuele huidige auto? Die ontvangt u op uw bankrekening! Heeft u interesse in jarenlang zorgeloos rijplezier zonder investering vooraf en zonder nare verrassingen achteraf? Bezoek dan uw PEUGEOT-dealer voor een goed gesprek over Private Lease. Of kijk op voor een maatwerk berekening. U heeft de keuze uit alle uitvoeringen, kleuren, opties van de door u gewenste PEUGEOT De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. In het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan PEUGEOT op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de PEUGEOT Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van Automobiles PEUGEOT en/ of PEUGEOT Nederland N.V.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

DE PEUGEOT 508 BERLINE, SW & RXH

DE PEUGEOT 508 BERLINE, SW & RXH PEUGEOT 508 DE PEUGEOT 508 BERLINE, SW & RXH De PEUGEOT 508 Berline, SW en RXH zijn krachtig en eigentijds. De prominente, rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, kenmerkt hun

Nadere informatie

DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH

DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH PEUGEOT 508 DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH De Nieuwe Peugeot 508, 508 SW en 508 RXH zijn krachtig en eigentijds. De prominente, rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, kenmerkt

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

WO R D O N W E E R S TA A N B A A R. V R I J M O E D I G & O N B E S C H A A M D.

WO R D O N W E E R S TA A N B A A R. V R I J M O E D I G & O N B E S C H A A M D. N I E U W E P E U G E OT 2 0 8 Réalisation et édition : Altavia Paris, 10 rue Blanqui Saint-Ouen, 93400 France Automobiles Peugeot 552 144 503 R.C.S. Nanterre Gedrukt in de EU - Réf : P21LI - Maart 2019

Nadere informatie

PEUGEOT 508 ADVIESPRIJZEN per 01 Januari 2016. 508 Berline Benzine. 508 SW Benzine. Opties. Netto cat.prijs excl. BTW en BPM. Consumentenadviesprijs

PEUGEOT 508 ADVIESPRIJZEN per 01 Januari 2016. 508 Berline Benzine. 508 SW Benzine. Opties. Netto cat.prijs excl. BTW en BPM. Consumentenadviesprijs in Euro in euro BTW in euro Active 1.6 e-thp 1656-bak handgeschakeld 1PW2A4LKHK01A0C0 25% B 129 33.390,- 5.364,- 4.864,- 23.162,- Active 1.6 e-thp 165 EAT6 1PW2A4LKHQ01A0C0 25% B 130 35.890,- 5.488,- 5.276,-

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

ONTDEK LEEF DEEL. De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn.

ONTDEK LEEF DEEL. De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn. PEUGEOT 5008 ONTDEK LEEF DEEL De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn. Met zijn slanke design, het veelzijdige interieur, de royale

Nadere informatie

PEUGEOT 508 / 508 SW

PEUGEOT 508 / 508 SW PEUGEOT 508 / 508 SW 12260.qxp 26/10/12 11:31 Page 2 UNIEKE BELEVING De 508 en de 508 SW hebben met hun vernieuwende ontwerp en hoogwaardige uitrusting alle kenmerken van een echte Peugeot. Bij deze nieuwe

Nadere informatie

508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL

508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL PEUGEOT 508 HYbrid4 508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL Rijplezier en een zo laag mogelijke belasting van het milieu gaan wel degelijk samen! Met de nieuwe 508 HYbrid4, een Full Hybrid, lanceert Peugeot

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE

NIEUWE PARTNER TEPEE NIEUWE PARTNER TEPEE ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID! De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. Hij onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste

Nadere informatie

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 508 Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 508 / 508

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen.

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. De cockpit en de technologische uitrusting laten de bestuurder profiteren

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het gemakkelijk voor professionnals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto die

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

PEUGEOT 208 GTi Terugkeer van E E N L E G E N D E De nieuwe PEUGEOT 208 GTi laat geen misverstand bestaan over zijn ambities en sterke karakter. Hij overtuigt direct door zijn sportieve en strakke design,

Nadere informatie

PEUGEOT. Uden Nijverheidsstraat AJ Uden (0413) Cuijk Beersebaan SR Cuijk (0485)

PEUGEOT.  Uden Nijverheidsstraat AJ Uden (0413) Cuijk Beersebaan SR Cuijk (0485) www.autonabuurs.nl 2008 PEUGEOT Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW LICHTMETALEN VELGEN Maak uw keuze uit een uitbreid gamma lichtmetalen velgen en creëer de auto die het beste bij u past. U kunt zo de sportieve kant van uw auto benadrukken,

Nadere informatie

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 5008 Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE PEUGEOT 208 VOL ENERGIE De PEUGEOT 208 heeft met zijn karakteristieke, sportieve en slanke design een bijzonder verleidelijk uiterlijk. Met de nieuwe dynamische en frisse metaallak Orange Power wordt de

Nadere informatie

Ware schoonheid zit hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de PEUGEOT 308.

Ware schoonheid zit hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de PEUGEOT 308. PEUGEOT 308 Prikkel uw zintuigen Ware schoonheid zit hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de PEUGEOT 308. Het uiterlijk van de compacte

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PRIKKEL UW ZINTUIGEN De Peugeot 208 is een auto van de nieuwe generatie. Compact, wendbaar

Nadere informatie

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES PEUGEOT 208 ACCESSOIRES EEN EIGEN ACCENT Door te kiezen voor een 208 kiest u voor een auto van een volledig nieuwe generatie. Een auto die van nature ergonomisch en in alle opzichten modern is. Versterk

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee DESIGN ExtEriEur NOG MEER VRIJHEID! De Partner tepee is een ruimte auto met een eigen gezicht, een auto die bij uitstek geschikt is om er met het hele gezin op uit te gaan. De nieuwe

Nadere informatie

PARTNER TEPEE. Dealer stempel

PARTNER TEPEE.  Dealer stempel Création : BD Network Réalisation : Altavia - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. - Oktober 2016 Dealer stempel PARTNER TEPEE www.peugeot.nl ROBUUST

Nadere informatie

De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen.

De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen. NIEUWE PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen. De cockpit en de technologische uitrusting laten

Nadere informatie

CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION

CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 ORIGINS TER GELEGENHEID VAN HET 100-JARIG JUBILEUM VAN HET MERK LANCEERT CITROËN DE COLLECTOR S EDITION «ORIGINS», EEN VERWIJZING NAAR HET RIJKE AUTOMOBIELE

Nadere informatie

VERZORGDE LIJNVOERING

VERZORGDE LIJNVOERING PEUGEOT 308 SW VERZORGDE LIJNVOERING Van opzij is de PEUGEOT 308 SW evenwichtig en elegant. De auto heeft een langere wielbasis en overhang achter (resp. 11 en 22 cm langer dan bij de 5-deurs). Opvallend

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508 DE NIEUWE PEUGEOT 508: KIES DE STIJL DIE BIJ U PAST De nieuwe Peugeot 508 en 508 SW zijn stijlvolle verschijningen dankzij het rustige, gedistingeerde design. De Peugeot

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 PRIKKEL UW ZINTUIGEN Op het gebied van design zit ware schoonheid hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS COLLECTOR S EDITION

CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS TER GELEGENHEID VAN HET 100-JARIG JUBILEUM VAN HET MERK LANCEERT CITROËN DE COLLECTOR S EDITION «ORIGINS», VERWIJZEND

Nadere informatie

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover. PEUGEOT 2008 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

DE NIEUWE ŠKODA SCALA

DE NIEUWE ŠKODA SCALA DE NIEUWE ŠKODA SCALA EEN NIEUW TIJDPERK Met de nieuwe SCALA zet ŠKODA zelfverzekerd een grote stap vooruit. De geraffineerde vormgeving creëert een opvallend spel van licht en schaduw, dat tijdloos design

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 208 GTI Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 208

Nadere informatie

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

CITROËN C4 CACTUS ORIGINS COLLECTOR S EDITION

CITROËN C4 CACTUS ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C4 CACTUS ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C4 CACTUS ORIGINS TER GELEGENHEID VAN HET 100-JARIG JUBILEUM VAN HET MERK LANCEERT CITROËN DE COLLECTOR S EDITION «ORIGINS», VERWIJZEND NAAR HET RIJKE

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Uw klanten genieten van een comfortabele en ontspannen reis, ongeacht de bestemming.

Uw klanten genieten van een comfortabele en ontspannen reis, ongeacht de bestemming. DE NIEUWE PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS BUSINESSCLASS- COMFORT De nieuwe PEUGEOT Traveller maakt overal waar hij komt direct indruk: zijn elegante en krachtige design krijgt extra cachet door de moderne voorzijde.

Nadere informatie

PRIJZEN januari - februari België Peugeot 508

PRIJZEN januari - februari België Peugeot 508 PRIJZEN januari - februari 2018 - België Peugeot 508 69 508 Prijs MOTORISATIE DEUREN CIL. KW PK FISC. PK CO 2 (g/km) EXCL. BTW INCL. BTW ACTIVE Benzine 1.6 - THP S&S Berline 1598 121 165 9 134 24 595,04

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

Prijzen Oktober 2015 - België

Prijzen Oktober 2015 - België Prijzen Oktober 2015 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER PEUGEOT MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER Neem geen genoegen met minder dan de 5008. Deze compacte familie-monospace is multifunctioneel, vloeiend vormgegeven en combineert veelzijdigheid met stijl. De auto

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Audi A Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% Algemene informatie

Audi A Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A7 Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% 88.950 U BESPAART: 13.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A7 Kilometerstand: 1 km Kleur: overig Bekleding:

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

508 Blue Lease. Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per 01-01-2016

508 Blue Lease. Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per 01-01-2016 508 Blue Lease Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH Per 01-01-2016 508 Berline consumentenadviesprijs benzine incl. btw/bpm bpm btw excl. btw/bpm bijtelling Maandelijks bijtellings bedrag** Motor

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD

3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD PEUGEOT HYbrid4 2 3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD Rijplezier en een zo laag mogelijke belasting van het milieu kunnen wel degelijk samen gaan! Met de nieuwe 3008 HYbrid4, een Full

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 LIGNE S 1 2 3 4 5 6 7 Houdt u van stijl en sportiviteit? Voorzie uw 108 van accessoires uit het gamma Ligne S. decoratiesets, velgen, buitenspiegelkappen, pookknoppen, mattensets

Nadere informatie

Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per

Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per 508 Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH Per 01-05-2017 consumentenprijs (1) fiscale waarde (2) bpm btw prijs excl Maandelijks bijtellings bedrag** 508 Blue Lease Berline benzine Motor pk kw label

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar

Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar PEUGEOT 208 XY getekendxy Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar ook mensen voor wie elegantie

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 VOLOP KEUZE MET PEUGEOT PRIVATE LEASE De 108 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid,

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een NIEUWE PEUGEOT 108 108 TOON UW KARAKTER Durf u te onderscheiden van de massa en toon uw karakter! Maak uw keuze tussen de berline of de versie met vouwdak, laat uw creativiteit de vrije loop met de thema

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android.

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. REGENERATION PRIKKEL UW ZINTUIGEN Met de 208 introduceert Peugeot een auto van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

308 SW PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

308 SW PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 308 SW Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

308 SW Blue Lease Pack

308 SW Blue Lease Pack 308 SW Blue Lease Pack Prijzen & Specificaties SW Per 01-03-2015 14% bijtelling 308 SW consumentenadviesprijs incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling Maandelijks bijtellings bedrag* diesel Blue Lease

Nadere informatie

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA DRIVEN BY YOU PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2018 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijder. 15.990 XLV e-xgi160 BENZINE Consumentenprijs (excl

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

DS 7 CROSSBACK TECHNISCHE KENMERKEN EN UITRUSTING

DS 7 CROSSBACK TECHNISCHE KENMERKEN EN UITRUSTING DS 7 CROSSBACK TECHNISCHE KENMERKEN EN UITRUSTING DS 7 CROSSBACK La Première BlueHDi 180 S&S EAT8 THP 225 S&S EAT8 MOTOR Fiscaal vermogen (PK) 10 13 Type Turbo Diesel met variabele geometrie en hogedruk

Nadere informatie

Kia Business editions. april 2017

Kia Business editions. april 2017 april 2017 Carens 1.7 CRDi Business DynamicLine * 85 (115) D 109 16.483,17 3.461,47 7.050,36 26.995,00 27.860,00 201,92 Metallic lak 657,02 137,98 0,00 795,00 795,00 5,95 Rio 1.4 CRDi Business Navigator*

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

508 Blue Lease. Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per 01-11-2015

508 Blue Lease. Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per 01-11-2015 508 Blue Lease Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH Per 01-11-2015 508 Berline consumentenadviesprijs benzine incl. btw/bpm bpm btw excl. btw/bpm bijtelling Maandelijks bijtellings bedrag** Motor

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 Tot ruim 6.000 voordeel Tot ruim 3.800 voordeel BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 50% Korting op navigatie op Comfortline en Highline Gratis Cruise Control op de Trendline

Nadere informatie

De nieuwe Citroën Jumpy

De nieuwe Citroën Jumpy De nieuwe Citroën Jumpy 1 Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van deze Nieuwe Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is voorzien van rijhulpsystemen en motoren

Nadere informatie

Met het thema Dressy van de Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poulemotief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een must

Met het thema Dressy van de Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poulemotief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een must PEUGEOT 108 108 TOON UW KARAKTER Durf u te onderscheiden van de massa en toon uw karakter! Maak uw keuze tussen de berline of de versie met vouwdak, laat uw creativiteit de vrije loop met de thema s en

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

508 Blue Lease. Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per

508 Blue Lease. Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per 508 Blue Lease Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH Per 01-01-2017 508 Berline benzine consumentenprijs (1) fiscale waarde (2) bpm btw prijs excl Maandelijks bijtellings bedrag** Motor pk kw label

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie