Sponsorplan HandbikeBattle. 14 juni 2018 Oostenrijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsorplan HandbikeBattle. 14 juni 2018 Oostenrijk"

Transcriptie

1 Sponsorplan HandbikeBattle 14 juni 2018 Oostenrijk

2 Sint Maartenskliniek en de HandbikeBattle De Sint Maartenskliniek is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in de behandeling van mensen met klachten op het gebied van houding en beweging. De revalidatie van mensen met bijvoorbeeld hersenletsel, amputatie of een dwarslaesie is dan ook één van onze speerpunten. De kliniek staat voorop als het gaat om innovatie. Onze doelstelling is daarbij altijd het stimuleren van revalidanten om maximale prestaties te leveren, zodat men zo goed mogelijk kan participeren in de maatschappij. Daarbij denken we regelmatig ook buiten de traditionele revalidatieprogramma s. En daarom vragen we hierbij uw aandacht en hulp voor de HandbikeBattle HandbikeBattle Komend jaar wordt de zesde editie van de HandbikeBattle georganiseerd voor revalidanten van alle revalidatiecentra in Nederland. We hebben met eigen ogen gezien welke positieve ervaringen dit heeft opgeleverd. De HandbikeBattle valt echter nog buiten de reguliere revalidatietrajecten van de zorginstellingen in Nederland. Toch zien we de meerwaarde voor onze patiënten en zijn we begonnen om dit, naast ons reguliere werk, te organiseren. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Helpt u onze revalidanten topprestaties te leveren in de HandbikeBattle 2018? Een handbike is een speciaal soort fiets waarvan de pedalen worden voortbewogen door de armen. Het is een populaire sport onder mensen met een motorische beperking.

3 Achtergrond De Battle start op 1287 meter hoogte bij de tolpoort van de Kaunertalergletscherstraße in Oostenrijk. De finish is 20 kilometer verderop bij de Ochsenalm op 2150 meter hoogte. Ruim 100 handbikers, waaronder negen revalidatieteams, zijn de afgelopen jaren in juni de strijd aangegaan met elkaar, zichzelf en de Kaunertalergletsjer. In 2017 wisten de Maartensmasters voor de 5 de keer op rij het podium te halen ( de, de plaats, ste plaats, ste plaats, de plaats). "Het was geweldig om te zien hoe mensen op armkracht een serieuze berghelling bedwongen. Het vraagt karakter om zo lang zo'n zware prestatie te leveren. Het passeren van de finishlijn was een ware Tour de France happening. De mensen werden toegejuicht en over de finish geschreeuwd. Daarna volgde soms een ontroerende ontlading", aldus één van de begeleiders van de Sint Maartenskliniek. Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden..

4 MaartensMasters 2018 Het team Dit jaar bestaat het team uit 6 revalidanten die allemaal net begonnen zijn in de handbike. Hieronder hun motivatie om deze uitdaging aan te gaan. Petra Snijders Bijzonder om in teamverband te trainen, elkaar te inspireren en van elkaar te leren (niet alleen op handbikegebied). Een goede stimulans om gezond te leven waarbij ik mijn grenzen behoorlijk zal gaan verleggen. Maar vooral: een superleuke uitdaging! Suzanne Ermers Fietsen vind ik erg leuk en het lijkt mij een super mooie ervaring om de berg te beklimmen. Een sportieve uitdaging voor de ontwikkeling van kracht en conditie. André Weijman Door een ernstig ongeval is de grond letterlijk en figuurlijk onder mijn voeten uitgeslagen. Ik wil graag weer opnieuw gronden en ontdekken wat mijn mogelijkheden zijn in deze nieuwe situatie. Ik wil leven (!!), meer leven voelen in mezelf en volop genieten van alles wat het leven te bieden heeft. De handbikebattle en zeker de weg daar naartoe is een perfecte manier om dit te ontdekken en te ervaren.

5 Ton Kempers Na ruim 30 jaar fanatiek te hebben gereden op de racefiets, na ieder jaar een uitdaging zien in het beklimmen van een berg op je fiets, miste ik een fysieke uitdaging in mijn leven. Iets waarin in mijn energie kwijt kon, iets wat er weer zou zorgen dat ik een sportief doel zou krijgen om naar toe te werken. Met het meedoen aan de handbikebattle heb ik, ondanks mijn handicap, iets gevonden om naar toe te leven en hier voor te gaan. Wilma Koopman Ik heb tijdens mijn revalidatieproces kennisgemaakt met de Handbike, op deze manier actief bezig te zijn geeft mij een grote voldoening. Training van lichamelijke conditie en bewegen in de buitenlucht geeft kracht en voldoening van lichaam en geest. Ik vindt het fijn om in teamverband en onder begeleiding vanuit de sint Maartenskliniek deze passie naar de Top van de berg te brengen. Gregorz Boguszewski Inge Arts, fysiotherapeut van de Maartenskliniek vertelt over Gregor; Gregor ligt nu nog bij ons op de afdeling. Hij sportte altijd erg veel. Zodra ik vertelde over de handbikebattle ging zijn ogen fonkelen! Zal hij de verrassing van dit jaar zijn?

6 De voorbereiding Dit jaar vindt de wedstrijd plaats op 14 juni. Voor alle deelnemers ligt er op individueel niveau een enorme uitdaging om deze berg te bedwingen. Als team ligt er de uitdaging om gemiddeld de snelste tijd te rijden en er met de eerst prijs van door te gaan. Meer informatie over de battle kunt u vinden op Voorbereiding Een geslaagde battle begint met een gedegen voorbereiding. Naast de individuele trainingen van de deelnemers (met name gericht op het verbeteren en optimaliseren van de conditie) worden er een wekelijks gezamenlijke trainingsmoment georganiseerd. Daarnaast vindt een landelijke trainingsdag plaats, waar alle deelnemers en vrijwilligers elkaar ontmoeten. De trainingen zijn bedoeld om uiteindelijk als een goed voorbereid en op elkaar ingespeeld team richting Oostenrijk te kunnen gaan. Tijdens de trainingen proberen we te werken aan een gelijk basisniveau en wordt er informatie gegeven over voeding en training. Natuurlijk is ook de teambuilding erg belangrijk, ten slotte moet je het met elkaar doen.

7 Sponsoring U kunt zich voorstellen dat de nodige kosten zijn verbonden aan de deelname aan deze HandbikeBattle. Zo zijn er o.a. kosten voor een aangepast hotel, is er (aangepast) vervoer en materieel nodig en er moet voeding voor tijdens de wedstrijd worden geregeld. Daarom vragen we uw hulp. Bent u de steun in de rug voor de revalidanten die met hun handbike te Kaunertaler willen beklimmen? Wilt u hen helpen om hun eigen grenzen te verleggen en hen een unieke levenservaring mee geven? Met uw sponsoring van de MaartensMasters geeft u onze revalidanten een onvergetelijke levenservaring. Behalve onze waardering en dank, kunnen we u meer bieden. We hebben hiervoor een aantal sponsorpakketten samengesteld. Pakket A: 500 euro Uw (bedrijfs)naam wordt vermeld in het Maartensmagazine (oplage 8000 stuks) rond de berichtgeving over de MaartensMasters. Uw (bedrijfs)naam wordt vermeld op de Maartensmasters Facebook pagina (846 likes en 810 volgers tot nu toe). Uw (bedrijfs)naam wordt vermeld op onze webpagina ( U ontvangt een unieke MaartensMasters bidon. U ontvangt een fotoboek met een mooie impressie van de Handbikebattle en persoonlijke ervaringen van de MaartensMasters. Achter in dit fotoboek wordt uw logo geplaatst op de sponsorpagina. Pakket B: 1000 euro Idem pakket A, plus: U ontvangt een ingelijste en gesigneerde groepsfoto (20 x 30cm). U ontvangt van ons een gepersonaliseerd fotoboek met een mooie impressie van de HandbikeBattle en persoonlijke ervaringen van de MaartensMasters. Uw logo wordt hierbij voorop de cover van het boek gedrukt. Na de Battle ontvangt u van ons een overheerlijke fototaart.

8 Pakket C: 1500 euro Idem pakket B, plus: Uw (bedrijfs)logo wordt vermeld op de trainings- en wedstrijdkleding. Let op: er is een deadline voor vermelding op de wedstrijdkleding; het logo moet vóór 1 april doorgegeven worden. Let op! Er is op het wedstrijdshirt helaas alleen ruimte voor de eerste 3 sponsoren. Bovenstaande pakketten gaan uit van een financiële bijdrage, maar mocht u het team op een andere manier kunnen steunen, dan is dat absoluut van harte welkom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: - een materialenbus voor het vervoer van alle bikes naar Oostenrijk - voeding/sportdrank tijdens de trainingen en wedstrijd Eigen bijdrage: De sponsorpakketten iets te hoog gegrepen? Maar wilt u wel onze revalidanten steunen bij dit unieke sportieve evenement, dan kunt u een bedrag naar keuze overmaken naar rekeningnummer; IBAN NL11ABNA T.n.v. STG ST MAARTENSKLINIEK Ovv. HandbikeBattle 2018 Voor elke donatie boven de 25 euro ontvangt u een unieke MaartensMasters bidon. Input voor uw eigen communicatie De Sint Maartenskliniek zal de MaartensMasters volgen vanaf de eerste voorbereidingen in Nederland tot aan de finish in Oostenrijk. De afdeling Communicatie van de Sint Maartenskliniek ondersteunt de MaartensMasters met de berichtgeving en communicatie over de vorderingen van dit bijzondere team. Alle teksten en beelden kunnen zij aan u ter beschikking stellen, om te gebruiken in uw eigen communicatiemiddelen. Op deze manier kunt u uw steun aan de MaartensMasters ook direct communiceren aan uw eigen relaties.

9 Contactinformatie Mocht u naar aanleiding van dit overzicht nader kennis willen maken met de MaartensMasters, dan maken we graag een persoonlijke afspraak. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pascal Schuurs, Afdelingssecretaresse Unit Houding & Beweging Sint Maartenskliniek: p.schuurs@maartenskliniek.nl telefoon: / Mocht u onze revalidanten al direct willen steunen bij dit unieke sportieve evenement, dan kunt u uw bijdrage overmaken naar rekeningnummer: IBAN NL11ABNA BIC ABNANL2A T.n.v. STG ST MAARTENSKLINIEK Ovv. HandbikeBattle 2018 Met vriendelijke groet namens, De organisatie en de deelnemers

Sponsorplan HandbikeBattle. 13 juni 2019 Oostenrijk

Sponsorplan HandbikeBattle. 13 juni 2019 Oostenrijk Sponsorplan HandbikeBattle 13 juni 2019 Oostenrijk Sint Maartenskliniek en de HandbikeBattle De Sint Maartenskliniek is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in de behandeling van mensen met klachten op

Nadere informatie

Sportieve mannen // Tekst Linda Slagter Fotografie Yvette Wolterinck. Helden. op handbikes

Sportieve mannen // Tekst Linda Slagter Fotografie Yvette Wolterinck. Helden. op handbikes Sportieve mannen // Tekst Linda Slagter Fotografie Yvette Wolterinck Helden op handbikes Het is hun grote passie: handbiken. Hierin kunnen ze al hun energie kwijt. Pim, Erik en Mischa hebben alle drie

Nadere informatie

De HandbikeBattle Effect op gezondheid en fitness

De HandbikeBattle Effect op gezondheid en fitness De HandbikeBattle Effect op gezondheid en fitness Sonja de Groot Linda Valent Reade Heliomare Beatrixoord De Hoogstraat Het Roessingh Adelante Rijndam Vogellanden Sint Maartenskliniek De HandbikeBattle

Nadere informatie

HBB Nieuwsbrief 2 april 2018

HBB Nieuwsbrief 2 april 2018 HBB Nieuwsbrief 2 april 2018 Vogellanden, centrum voor revalidatie en bijzondere tandheelkunde in Zwolle, gaat op 14 juni 2018 voor het vijfde jaar op rij, deelnemen aan de HandbikeBattle (HBB) op de Oostenrijkse

Nadere informatie

Door sponsoring van onze lopers en handbikers, proberen wij de aanleg van een outdoor sportveld te financieren.

Door sponsoring van onze lopers en handbikers, proberen wij de aanleg van een outdoor sportveld te financieren. We Go For It! 28 mei 2017 Geachte mevrouw Geachte heer Op zondag 28 mei 2017 nemen we met het project We Go For It voor de twaalfde keer deel aan de 20 km door Brussel ten voordele van het revalidatiecentrum

Nadere informatie

Proefpersooninformatie

Proefpersooninformatie Proefpersooninformatie UMCG-RuG Geachte heer/mevrouw, Door middel van deze brief willen we u benaderen voor deelname aan het onderzoeksproject rondom de Handbike Battle, die plaats zal vinden in Oostenrijk

Nadere informatie

Samen naar de top met Equipe Mont Ventoux.

Samen naar de top met Equipe Mont Ventoux. Samen naar de top met Equipe Mont Ventoux. Steun onze helden! Intermetzo gaat de uitdaging aan! Het beklimmen van de Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk is voor veel ervaren wielrenners een lastige opgave.

Nadere informatie

Sponsorplan Triathlon Wijchen

Sponsorplan Triathlon Wijchen Doe maar gewoon mee.deze Triathlon is voor iedereen. Voor wedstrijdatleten, sportieve recreanten en beginners Beleef het samen, doe het samen Inleiding Het is meer dan 25 jaar geleden dat in Wijchen een

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

De HandbikeBattle Effect op gezondheid en fitness

De HandbikeBattle Effect op gezondheid en fitness Effect op gezondheid en fitness Battle tussen teams van (oud)revalidanten uit revalidatiecentra op de Kaunertalergletscherstrasse in Oostenrijk Sonja de Groot Linda Valent Reade Heliomare Beatrixoord De

Nadere informatie

TOUR. Sponsorpakketten 2016

TOUR. Sponsorpakketten 2016 Sponsorpakketten 2016 In actie voor stofwisselingsziekten Elk jaar krijgen 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18 e verjaardag. Stofwisselingsziekten

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

Van 9 tot 15 juni 2013 wordt de eerste editie van de Handbike Battle georganiseerd in de bergen van Oostenrijk: 13 juni wedstrijddag

Van 9 tot 15 juni 2013 wordt de eerste editie van de Handbike Battle georganiseerd in de bergen van Oostenrijk: 13 juni wedstrijddag Van 9 tot 15 juni 2013 wordt de eerste editie van de Handbike Battle georganiseerd in de bergen van Oostenrijk: 13 juni wedstrijddag Het evenement is een gezamenlijk initiatief vanuit de 8 Nederlandse

Nadere informatie

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel 2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel voorbereidingen treffen, maar op het weer heb je geen grip. Toen op de wedstrijddag het terrein helemaal blank stond van de regen

Nadere informatie

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Op zondag 21 september 2014 fietsten 59 kinderen tijdens Expeditie Junior de Posbank op. Zij hebben daarmee het fantastische bedrag van

Nadere informatie

TOUR. Sponsorpakketten 2017

TOUR. Sponsorpakketten 2017 Sponsorpakketten 2017 In actie voor stofwisselingsziekten Elk jaar krijgen 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18 e verjaardag. Stofwisselingsziekten

Nadere informatie

Stichting Triathlon Nieuwkoop

Stichting Triathlon Nieuwkoop Stichting Triathlon Nieuwkoop Sponsorplan 2018 Nederlands Kampioenschap 1/2 Triathlon van Nieuwkoop op 3 juni 2018 Door middel van sport, mensen verbinden aan uw bedrijf. Geachte heer, mevrouw, Het bestuur

Nadere informatie

NIEUWS 2014, nummer 2, april 2014

NIEUWS 2014, nummer 2, april 2014 Dit is de nieuwsbrief van de Rijndam Racers. Op donderdag 26 juni 2014 doet een team van zeven handbikers mee aan de HandbikeBattle (www.handbikebattle.nl). Ze gaan samen met hun buddy de uitdaging aan

Nadere informatie

WAT IS THE BATTLE OF THE MOUNTAIN? SPORTIEVE UITDAGING

WAT IS THE BATTLE OF THE MOUNTAIN? SPORTIEVE UITDAGING WAT IS THE BATTLE OF THE MOUNTAIN? Battle of the Mountain is een charity cycling challenge met als doel donaties te realiseren voor project MinE. Project MinE is een groots mondiaal wetenschappelijk onderzoek

Nadere informatie

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be The Gullegem Jets Vzw Oscar Seynaevelaan 14 8560 Gullegem www.thejets.be WELKOM ALS

Nadere informatie

TOUR. Sponsorpakketten , 23 en 24 juni 2018

TOUR. Sponsorpakketten , 23 en 24 juni 2018 Sponsorpakketten 2018 22, 23 en 24 juni 2018 In actie voor stofwisselingsziekten Elk jaar krijgen 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18

Nadere informatie

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Elk jaar krijgen meer dan duizend mensen in België te horen dat ze een nieuw orgaan nodig hebben. Een orgaantransplantatie is voor hen de enige kans. Een transplantatie

Nadere informatie

Zelfstandig mét onder steuning. Heliomare onderwijs revalidatie wonen arbeidsintegratie dagbesteding sport

Zelfstandig mét onder steuning. Heliomare onderwijs revalidatie wonen arbeidsintegratie dagbesteding sport Heliomare Zelfstandig mét onder steuning Heliomare onderwijs revalidatie wonen arbeidsintegratie dagbesteding sport Heliomare Zelfstandig mét ondersteuning Heliomare Heliomare ondersteunt mensen met een

Nadere informatie

dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ

dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ De Dommelcross is een nieuw hardloopevenement in de mooie natuur van de Meijerij. Met een uitgebreid programma aan cross-lopen dwars door het mooie,

Nadere informatie

wij zijn gastvrij Nijmegen

wij zijn gastvrij Nijmegen wij zijn gastvrij Nijmegen Hospitality Pakket In 2016 is er veel te vieren in Nijmegen. En feest vieren; dát doen we graag samen met u en uw relaties. Met gepaste trots bieden we u dan ook de mogelijkheid

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

TUINDORADO BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN 2019

TUINDORADO BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN 2019 21ste Tuindorado Beachvolleybal Drachten 2019 TUINDORADO BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN 2019 SPONSORMOGELIJKHEDEN Tuindorado Beachvolleybal Drachten Datum: 5 en 6 juli 2019 21ste editie! Beachvolleybal Drachten

Nadere informatie

Sport- en bewegingsactiviteiten voor revalidanten

Sport- en bewegingsactiviteiten voor revalidanten Sport- en bewegingsactiviteiten voor revalidanten Inhoud Waarom is bewegen belangrijk? 3 Bewegingsagogie 3 Kinderen 3 Volwassenen 4 Individueel bewegingsadvies 4 Conditiegroep lopers 4 Bewegingsgroepen

Nadere informatie

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Jos de Vos Overzicht Wat ik voor u kan doen Blz. 3-5 Landelijke ijsbanen Blz. 6 Resultaten Blz. 7 Begroting Blz. 8 Sponsorpakketten Blz. 9 + 10 Contactgegevens

Nadere informatie

SPONSORING. Beste geïnteresseerde, sporter, relatie,

SPONSORING. Beste geïnteresseerde, sporter, relatie, Beste geïnteresseerde, sporter, relatie, De Etten-Leurse zwem- en waterpolovereniging Z&PC DIO is een leuke vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De vereniging heeft ongeveer

Nadere informatie

OBD/BEACHVOLLEYBALTOERNOOI 2014 SPONSORPLAN

OBD/BEACHVOLLEYBALTOERNOOI 2014 SPONSORPLAN Organisatie BEACHVOLLEYBAL Drachten 16 e OBD/BEACHVOLLEYBALTOERNOOI 2014 SPONSORPLAN www.beachvolleybaldrachten.nl Van Organisatie Beachvolleybal Drachten (OBD), bestaande uit Helene Bouma, Krista Bakker,

Nadere informatie

HBB Nieuwsbrief 3 17 mei 2016

HBB Nieuwsbrief 3 17 mei 2016 HBB Nieuwsbrief 3 17 mei 2016 Vogellanden, Centrum voor Revalidatie in Zwolle, neemt op 16 juni 2016 voor het derde jaar op rij, deel aan de Handbikebattle (HBB) op de Oostenrijkse Kaunertaler gletscher

Nadere informatie

SPONSOR MAGAZINE. Geel en zwart. zijn de kleuren! Het gras is bij ons altijd groen! Samen staan EENHEID & KRACHT

SPONSOR MAGAZINE. Geel en zwart. zijn de kleuren! Het gras is bij ons altijd groen! Samen staan EENHEID & KRACHT SPONSOR MAGAZINE Geel en zwart zijn de kleuren! Het gras is bij ons altijd groen! Samen staan WE STERK! EENHEID & KRACHT Inhoudsopgave 4 Sponsormogelijkheden Kleding Team tenue s, trainingspakken of tassen

Nadere informatie

Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag.

Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag. Sponsorpakketten Oldebroek, 31 januari 2018 Geachte heer/mevrouw, Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag.

Nadere informatie

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit! Samen helpen we kinderkanker de wereld uit! SPONSORING RUN FOR KIKA Kinderen en kanker, twee woorden die we liever niet in één adem noemen. Kinderen horen vrolijk en gezond te zijn met een lange toekomst

Nadere informatie

1.200 km. 48 uur. non-stop. Sponsor brochure

1.200 km. 48 uur. non-stop. Sponsor brochure 1.200 km 48 uur non-stop Sponsor brochure Geachte mevrouw, de heer, Hierbij willen wij u namens de Groene HarD Racers onze sponsorbrochure presenteren. Wij hopen u te overtuigen van ons doel. De Groene

Nadere informatie

WIE Teammeeting Amsterdam Het nuttige en het aangename combineren!

WIE Teammeeting Amsterdam Het nuttige en het aangename combineren! 2019 Beste relatie, In deze uitgave van onze sponsorpakketten willen wij u graag laten zien wie wij zijn, wat we doen, waarom we dit doen èn waarom we juist u daar voor nodig hebben! WIE WAAROM Helaas

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties.

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties. Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols Samen werken aan sportieve prestaties. Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Een initiatief van het bestuur

Nadere informatie

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen.

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen. Sponsormap 2012 Algemeen Lions Tour Rally, 9 en 10 juni 2012 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN. sponsorplan 2015. 17e

BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN. sponsorplan 2015. 17e BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN sponsorplan 2015 17e OBD/BEACHVOLLEYBALTOERNOOI 2015 Van: Organisatie Beachvolleybal Drachten (OBD), bestaande uit: Helene Bouma, Krista Bakker, Saskia Bos, Gerda Dokter, Jan Willem

Nadere informatie

Stichting Rotterdam Rome Cycling Tour facebook.nl/rotterdamromecyclingtour

Stichting Rotterdam Rome Cycling Tour  facebook.nl/rotterdamromecyclingtour Stichting Rotterdam Rome Cycling Tour www.rrct.eu facebook.nl/rotterdamromecyclingtour De Rotterdam Rome Cycling Tour De RRCT is een initiatief van leden van het Rotterdams Studenten Corps die door middel

Nadere informatie

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden...

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden... Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden... Stelt u zich eens voor...... dat uw medewerkers fitter en strijdlustiger hun werk doen, dat de teamspirit binnen het bedrijf positief groeit, dat

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Uitgave 3 seizoen 2015-2016 Beste vrijwilligers, Het SVG seizoen 2015-2016 is al weer een tijdje afgelopen. Toch nog even een korte nieuwsbrief.

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

Revant, de kracht tot ontwikkeling!

Revant, de kracht tot ontwikkeling! Neurologische revalidatie Hartrevalidatie Revalidatie bij complex chronisch longfalen Oncologische revalidatie Kind- en jeugdrevalidatie Revalidatie bij pijn en gewrichtsaandoeningen Arm-, hand- en polsrevalidatie

Nadere informatie

Revant, de kracht tot ontwikkeling!

Revant, de kracht tot ontwikkeling! Neurologische revalidatie Hartrevalidatie Revalidatie bij complex chronisch longfalen Oncologische revalidatie Kind- en jeugdrevalidatie Revalidatie bij pijn en gewrichtsaandoeningen Arm-, hand- en polsrevalidatie

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Estafetteloop

Jaarverslag Stichting Estafetteloop Jaarverslag 2013 20-4-2014 Stichting Estafetteloop Voorwoord Het bestuur Het ontstaan van Stichting Estafetteloop De Stichting Estafetteloop Missie Visie De 100 van Spijkenisse Hoe werkt het Barbecue Het

Nadere informatie

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden!

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden! Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden! Stelt u zich eens voor.... dat uw medewerkers fitter hun werk doen, dat de teamspirit binnen het bedrijf positief groeit, dat uw klanten uw maatschappelijke

Nadere informatie

Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019

Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019 Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019 Stichting Wielerronde Tungelroy zal op 11 mei 2019 wederom een wielerronde in Tungelroy organiseren. Met ervaringen die werden opgedaan in eerdere jaren,

Nadere informatie

ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting. het goede doel:

ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting. het goede doel: ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting het goede doel: LEVEN TOEVOEGEN AAN DE DAGEN, WAAR GEEN DAGEN MEER KUNNEN WORDEN TOEGEVOEGD AAN

Nadere informatie

Hospitality. Kosten: 4.950,-

Hospitality. Kosten: 4.950,- Sponsorbrochure 2014 2 Hospitality De Zesdaagse van Amsterdam is een uitstekend (business)evenement om de banden met uw zakelijke relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Optimale gastvrijheid

Nadere informatie

Tina. Sinds 45 jaar, nu een multimediaal platform

Tina. Sinds 45 jaar, nu een multimediaal platform Tina Sinds 45 jaar, nu een multimediaal platform Verschijning: wekelijks Lezerskern: meisjes 6 t/m 12 jaar (meelezende moeders). Tina is elke week een feestje om te lezen! Tina wil meisjes blij maken,

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Editie 2019

Sponsorbrochure. Editie 2019 Sponsorbrochure Editie 2019 Kasteelloop De Halve van De Haar Met een uniek parcours door het park en de tuinen van De Haar staat Kasteelloop De Halve van De Haar garant voor het mooiste en gezelligste

Nadere informatie

Groei mee met het mooiste festival van de Randstad.

Groei mee met het mooiste festival van de Randstad. Groei mee met het mooiste festival van de Randstad. sponsorverzoek Westerpop Beste mevrouw/heer, Misschien heeft u wel eens gehoord van Westerpop? Westerpop is een gratis toegankelijk popfestival in Delft.

Nadere informatie

Promotiepakketten. FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard. 7 & 8 juli 2018

Promotiepakketten. FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard. 7 & 8 juli 2018 Promotiepakketten FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard 7 & 8 juli 2018 www.beachvolleyvalkenswaard.nl https://www.facebook.com/beachvolleyvalkenswaard/ Beste ondernemer, SAMEN SCOREN Voor u ligt de

Nadere informatie

Revalidatie bij kanker

Revalidatie bij kanker REVALIDATIE Revalidatie bij kanker BEHANDELING Revalidatie bij kanker Tijdens en na de behandeling van kanker kunt u allerlei klachten krijgen. Zo gaat onder andere uw conditie achteruit. U kunt zich hierdoor

Nadere informatie

Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017

Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017 Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017 Bedrijven Introductie voorbeeldmails 3 Facebook voorbeeld 3 Bedrijven 4 Particulieren 5 Opvolgende mail 6 Bedankmail 7 Introductie voorbeeldmails In dit

Nadere informatie

Groter zelfvertrouwen, meer veerkracht, betere communicatie

Groter zelfvertrouwen, meer veerkracht, betere communicatie Onderzoek Equipe Mont Ventoux Groter zelfvertrouwen, meer veerkracht, betere communicatie Specialist in zware en complexe ondersteuning Een Wat is Equipe Mont Ventoux? overwinning op jezelf Leren omgaan

Nadere informatie

SPONSORPLAN SV DONKERBROEK

SPONSORPLAN SV DONKERBROEK Bijlage 2: Sponsorplan SPONSORPLAN SV DONKERBROEK 19 V A L E N T IJ N S C U P Inhoudsopgave Inleiding 3 Doelstelling 4 Sponsorvoorstel 5 Impressie Valentijnscup 8 Bijlage : 1. Sponsorcontract 9 2. Nota

Nadere informatie

18e OBD/BEACHVOLLEYBALTOERNOOI 2016 BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN. sponsorplan

18e OBD/BEACHVOLLEYBALTOERNOOI 2016 BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN. sponsorplan 18e OBD/BEACHVOLLEYBALTOERNOOI 2016 BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN sponsorplan 2016 SPONSORING Beachvolleybal Drachten 2016 Georganiseerd door: Organisatie Beachvolleybal Drachten (OBD), bestaande uit: Krista

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD!

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! RIDE FOR THE ROSES 6 SEPTEMBER 2015 AALSMEER SPONSORBROCHURE STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! Partners WWW.RIDEFORTHEROSES.NL Hoofdsponsors Media Partner Suppliers

Nadere informatie

Sport en bewegingsactiviteiten voor revalidanten

Sport en bewegingsactiviteiten voor revalidanten Sport en bewegingsactiviteiten voor revalidanten Sterk in beweging Inhoud Waarom is bewegen belangrijk? 3 Bewegingsagogie 3 Kinderen 3 Volwassenen 4 Individueel bewegingsadvies 4 Conditiegroep lopers 4

Nadere informatie

Homeless World Cup Oslo

Homeless World Cup Oslo Homeless World Cup Oslo 2017 1 2 Inhoudsopgave Inleiding 5 Onderzoeksmethode 7 De voorbereiding: de trainingsdagen 8 Een sterke groep 8 De activiteiten 9 De Homeless World Cup 10 Emotionele band 10 Nieuwe

Nadere informatie

Stichting Dorpsquiz Heeze Sponsormogelijkheden

Stichting Dorpsquiz Heeze Sponsormogelijkheden Stichting Dorpsquiz Heeze Sponsormogelijkheden Even voorstellen! Een groep geroutineerde lokale organisatoren lanceert een nieuw initiatief waarin Heeze en de Heezenaren centraal staan. Wij zijn nu zover

Nadere informatie

Back2Basic. Groepsbehandeling voor kinderen en jongeren met chronische pijnklachten op het gebied van houding en beweging

Back2Basic. Groepsbehandeling voor kinderen en jongeren met chronische pijnklachten op het gebied van houding en beweging Back2Basic Groepsbehandeling voor kinderen en jongeren met chronische pijnklachten op het gebied van houding en beweging Inleiding Chronische pijnklachten op het gebied van houding en beweging zijn pijnklachten

Nadere informatie

Luc van der Woude Hoogleraar bewegen, revalidatie en functieherstel Rijksuniversiteit Groningen

Luc van der Woude Hoogleraar bewegen, revalidatie en functieherstel Rijksuniversiteit Groningen Luc van der Woude Hoogleraar bewegen, revalidatie en functieherstel Rijksuniversiteit Groningen Met enige trots leidt hij de bezoeker rond in het lab van het Centrum voor Bewegingswetenschappen van het

Nadere informatie

Revant, de kracht tot ontwikkeling!

Revant, de kracht tot ontwikkeling! Neurologische revalidatie Hartrevalidatie Revalidatie bij complex chronisch longfalen Oncologische revalidatie Kind- en jeugdrevalidatie Revalidatie bij pijn en gewrichtsaandoeningen Arm-, hand- en polsrevalidatie

Nadere informatie

UMCG Centrum voor Revalidatie locatie Beatrixoord. Groepsrevalidatie voor patiënten met de ziekte van Parkinson

UMCG Centrum voor Revalidatie locatie Beatrixoord. Groepsrevalidatie voor patiënten met de ziekte van Parkinson UMCG Centrum voor Revalidatie locatie Beatrixoord Groepsrevalidatie voor patiënten met de ziekte van Parkinson UMCG Centrum voor Revalidatie locatie Beatrixoord Groepsrevalidatie voor patiënten met de

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 19-1-2015

Jaarverslag 2014 19-1-2015 Jaarverslag 2014 19-1-2015 Voorwoord... 3 Het bestuur... 3 Het ontstaan van Stichting Estafetteloop... 4 De Stichting Estafetteloop... 4 De 100 van Spijkenisse... 5 Hoe werkt het... 5 Het goede doel...

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op Nieuwsbrief nummer 4, 8 september 2016. Beste volgers, Voor u ligt onze 4 e nieuwsbrief van ons avontuur. Nog 8 dagen te gaan en dan gaan Dennis en Moniek van Berkel het avontuur aan om de Mont Ventoux

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsor overeenkomsten welke mogelijk zijn bij Impact Sneek.

Voorbeelden van Sponsor overeenkomsten welke mogelijk zijn bij Impact Sneek. Voorbeelden van Sponsor overeenkomsten welke mogelijk zijn bij Impact Sneek. Wie of Wat is Impact Sneek / Color Guard, Color Guard is als eerste een hobby voor jonge - en oudere - mensen die zijn weerga

Nadere informatie

Plan van Aanpak samen op weg naar beweging

Plan van Aanpak samen op weg naar beweging Plan van Aanpak samen op weg naar beweging 2017-2018 Mei 2017 - 2 - Inhoudsopgave 1. Sportief, Gezond & Cultureel 3 2. Meedoen & Talent 4 3. Samen & Actief 5 4. Communicatie & Organisatie 6 Inleiding We

Nadere informatie

Spibi rijdt de ScanCoveryTrial

Spibi rijdt de ScanCoveryTrial Spibi rijdt de ScanCoveryTrial Wat? ScancoveryTrial SPONSORED BY CLOUD 9 De ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rally- licentie niet nodig is. De tourtocht editie 2016, waaraan

Nadere informatie

Revalidatie bij kanker

Revalidatie bij kanker Revalidatie Revalidatie bij kanker Vermoeidheid bij kanker BEHANDELING Revalidatie bij kanker Tijdens en na de behandeling van kanker kunt u allerlei klachten krijgen. Zo gaat onder andere uw conditie

Nadere informatie

15 september Informatiepakket

15 september Informatiepakket 15 september 2013 Informatiepakket L.S., Alvast bedankt voor uw tijd! Nu willen wij nog uw enthousiasme wekken. Graag informeren wij u over de derde Christa Mensert Memorial Ride die op 15 september 2013

Nadere informatie

De HandbikeBattle 2014

De HandbikeBattle 2014 De HandbikeBattle 2014 Raisa, mijn fysiotherapeute van revalidatiecentrum De Vogellanden, vroeg mij half Januari of ik mee wou doen aan een hanbikebattle in Oostenrijk. Ze was zelf heel enthousiast. Ze

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

SPONSORMAP VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN

SPONSORMAP VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN SPONSORMAP 2016-2017 VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN Inhoudsopgave Voorwoord 3 Over Volleybalvereniging Turfstekers-Drachten 4 Sponsormogelijkheden 5 Pakket 1 Adopteer een team 6 Pakket 2 Trainingspakken

Nadere informatie

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor?

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? Gepidae? Gepidae! Waar staat Gepidae voor? T.S.V.V. Gepidae is opgericht in 1968. Opgericht door een paar jongemannen om af en toe te volleyballen,

Nadere informatie

SPORTIEF ONDERNEMEND SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN

SPORTIEF ONDERNEMEND SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN DURF TE INNOVEREN Als ondernemer beschikt u over passie, lef en doorzettingsvermogen. Eigenschappen waar onze sporters bij uitstek over moeten beschikken. Voortdurend bent

Nadere informatie

RINGVAART REGATTA. 11 mei 2016. Samenwerkingsmogelijkheden

RINGVAART REGATTA. 11 mei 2016. Samenwerkingsmogelijkheden 41 STE OC&C RINGVAART REGATTA 11 mei 2016 Samenwerkingsmogelijkheden EEN BEGRIP SINDS 1976 De Ringvaart Regatta is ontstaan in 1976 als een onderlinge strijd tussen de roeiverenigingen Njord en Laga naar

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Sponsorplan Stichting DeSintKan Driel

Sponsorplan Stichting DeSintKan Driel Sponsorplan Stichting DeSintKan Driel 2 Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van Stichting DeSintKan Driel. Stichting DeSintKan Driel organiseert Sinterklaasintochten en Sinterklaas gerelateerde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief september - oktober 2014 Jaargang 1, nummer 3

Nieuwsbrief september - oktober 2014 Jaargang 1, nummer 3 Welkom De zomer loopt op zijn einde en de maand september brengt vaak goede voornemens met zich mee. In dit nummer is er aandacht voor twee 30- day challenges, oftewel beweegprogramma s van 30 dagen. Getest

Nadere informatie

BASECAMPvzw 2011. De missie van Basecamp vzw

BASECAMPvzw 2011. De missie van Basecamp vzw BASECAMPvzw 2011 De missie van Basecamp vzw 1 Doel Basecamp vzw groeide vanuit een kerngroep van begeleiders met elk een eigen theoretische, technische en sociale achtergrond. Omwille van deze achtergronden

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars!

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Over de Vuurtorenloop Programma Mooi en zwaar is de Vuurtorenloop Vlieland zeker! En je kunt zelf bepalen hoe zwaar, want de Vuurtorenloop combineert een uitdagende

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar!

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar! NIEUWSBRIEF, april 2018, nummer 11 Met deze nieuwsbrief wil Stichting Kans op Toekomst u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen. Ook afgelopen jaar heeft u een welkome bijdrage geleverd aan

Nadere informatie

Com in Beeld Beeld in zorg, onderwijs en wetenschap. Project Racerunner Battle

Com in Beeld Beeld in zorg, onderwijs en wetenschap. Project Racerunner Battle Project Racerunner Battle In het kader van de Tour de France Utrecht 2015 is op 21 juni de Racerunner battle georganiseerd op atletiekbaan Maarschalkerweerd in Utrecht. De doelgroep bestond uit kinderen

Nadere informatie

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio STERA De Stichting Top Events regio Alkmaar (STERA) stimuleert talentontwikkeling. Dit doet de stichting door top-events naar de regio Alkmaar

Nadere informatie

18 MEI 2019 UNIVERSUM AMSTERDAM PLAY VIDEO

18 MEI 2019 UNIVERSUM AMSTERDAM PLAY VIDEO 18 MEI UNIVERSUM AMSTERDAM PLAY VIDEO FIT FOR SUMMER FESTIVAL Na zes succesvolle edities staat Women s Health Fit For Summer Festival weer voor de deur. Op zaterdag 18 mei wordt sportcentrum Universum

Nadere informatie

Sponsorgids TIJDRIJDEN NK-MASTERS KNWU. 60 jaar W.V. De IJsselstreek organiseert:

Sponsorgids TIJDRIJDEN NK-MASTERS KNWU. 60 jaar W.V. De IJsselstreek organiseert: Sponsorgids Gaat uw hart sneller slaan van de wielersport? Typerend aan een wielevenement zijn de mooie beelden op TV en in de media. Het tijdrijden is in de wielersport een mooie en zware discipline.

Nadere informatie

van de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Jet Bussemaker, tijdens de 4 e Nationale Mantelzorglezing 2009 Rotterdam, 11 juni 2009

van de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Jet Bussemaker, tijdens de 4 e Nationale Mantelzorglezing 2009 Rotterdam, 11 juni 2009 Directie Voorlichting en Communicatie Parnassusplein 5 Postbus 20350 2500 EJ Den Haag T 070 340 79 11 T 070 340 60 00 F 070 340 62 92 Hebt u 's avonds of in het weekend dringend een voorlichter nodig,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes

Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes Met nog een twee maanden te gaan voor de aftrap van de 6e editie van Jari's Heroes de één na laatste nieuwsbrief alweer. Hoewel twee leden van ons team (Hans en ik)

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Stichting Co-Cycling

Jaarverslag 2014 Stichting Co-Cycling Jaarverslag 2014 Stichting Co-Cycling Waar de medische grenzen eindigen, fietsen wij nog een stukje verder Stichting Co-Cycling Schierstins 7 1082 TC Amsterdam E: Info@cocycling.nl I: www.cocycling.nl

Nadere informatie

Geriatrische revalidatie

Geriatrische revalidatie Geriatrische revalidatie Geriatrische revalidatie Geriatrische revalidatie biedt tijdelijke intensieve zorg aan kwetsbare ouderen om te herstellen en te reactiveren na een operatie, ongeval of ernstige

Nadere informatie

Revalidatie tijdens en na kanker

Revalidatie tijdens en na kanker Revalidatie tijdens en na kanker Informatie en behandeling Revalidatie tijdens en na kanker Een medische behandeling voor kanker is zwaar, ook nadat de behandeling is afgerond. Het heeft veel impact. Lichamelijk,

Nadere informatie