Sponsorplan HandbikeBattle. 13 juni 2019 Oostenrijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsorplan HandbikeBattle. 13 juni 2019 Oostenrijk"

Transcriptie

1 Sponsorplan HandbikeBattle 13 juni 2019 Oostenrijk

2 Sint Maartenskliniek en de HandbikeBattle De Sint Maartenskliniek is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in de behandeling van mensen met klachten op het gebied van houding en beweging. De revalidatie van mensen met bijvoorbeeld een dwarslaesie, hersenletsel of een amputatie is dan ook één van onze speerpunten. De kliniek staat voorop als het gaat om innovatie. Onze doelstelling is daarbij altijd het stimuleren van revalidanten om maximale prestaties te leveren, zodat men zo goed mogelijk kan participeren in de maatschappij. Daarbij denken we regelmatig ook buiten de traditionele revalidatieprogramma s. En daarom vragen we hierbij uw aandacht en hulp voor de HandbikeBattle HandbikeBattle Komend jaar wordt de zevende editie van de HandbikeBattle georganiseerd voor revalidanten van alle revalidatiecentra in Nederland. We hebben met eigen ogen gezien welke positieve ervaringen dit heeft opgeleverd. De HandbikeBattle valt echter nog buiten de reguliere revalidatietrajecten van de zorginstellingen in Nederland. Toch zien we de meerwaarde voor onze patiënten en zijn we begonnen om dit, naast ons reguliere werk, te organiseren. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Helpt u onze revalidanten topprestaties te leveren in de HandbikeBattle 2019? Een handbike is een speciaal soort fiets waarvan de pedalen worden voortbewogen door de armen. Het is een populaire sport onder mensen met een motorische beperking.

3 Achtergrond De Battle start bij de tolpoort van de Kaunertaler-gletscherstraße in Oostenrijk. Na 20 kilometer bereiken de deelnemers de finish op de Ochsenalm op 2150 meter. Ze moeten daarbij maar liefst 1000 hoogtemeters overwinnen en krijgen te maken met stijgingspercentages tot 14%! Ruim 120 deelnemers, van alle grote Nederlandse revalidatiecentra, zijn de afgelopen jaren de strijd aangegaan met elkaar, zichzelf en de Kaunertalergletsjer. In 2018 wisten de MaartensMasters voor de 6 e keer op rij het podium te halen ( e plaats, e plaats, e plaats, e plaats, e plaats en e plaats). "Het was geweldig om te zien hoe mensen op armkracht een serieuze berghelling bedwongen. Het vraagt karakter om zo lang zo'n zware prestatie te leveren. Het passeren van de finishlijn was een ware Tour de France happening. De mensen werden toegejuicht en over de finish geschreeuwd. Daarna volgde soms een ontroerende ontlading", aldus één van de begeleiders van de Sint Maartenskliniek. Team MaartensMasters 2018 in Oostenrijk heeft er zin in!

4 MaartensMasters 2019 Het team Wij zijn de MaartensMasters en vormen dit jaar een team van 7 fanatieke revalidanten die staan te popelen om de strijd aan te gaan. Hieronder vindt u onze motivatie om deze uitdaging aan te gaan. RICK VAN LOON Ik ben Rick van Loon en heb een lage dwarslaesie opgelopen tijdens motorcross. Ik doe mee aan de HandbikeBattle ter afsluiting van mijn revalidatieperiode en om te kijken of ik met een handicap nog steeds grote prestaties kan neerzetten net zoals vroeger. SABINE GIJZEN Na 7 jaar rolstoelafhankelijkheid en 5 HandbikeBattles gemist te hebben vond ik het dringend tijd om zelf de Kaunertalergletsjerberg te bedwingen. Door te trainen in teamverband en met twee buddy s, waaronder mijn revalidatiearts, in mijn kielzog zou dit moeten gaan lukken. Ik heb er zin in!!

5 ROB KLIJN Ik ben zeer gemotiveerd om met mijn incomplete dwarslaesie deze sportieve uitdaging aan te gaan. Ik hoop er lichamelijk en mentaal nog sterker van te worden. Het is bijzonder om dit in teamverband te kunnen doen, samen met anderen met een lichamelijke beperking en gesteund door het begeleidingsteam van de Sint Maartenskliniek. ERIC LEGTERS Met vallen en opstaan (veelal vaak letterlijk) door het leven te gaan om daarna weer nieuwe uitdaging aan te gaan. Supergoed gevoel dat we dit als groep gaan doen en een mooie prestatie neer gaan zetten. WILLY VAN DER VALK Ik ben Willy van der Valk en heb sinds 21 mei 2017 een hoge dwarsleasie opgelopen tijdens het mountainbiken. Het lijkt mij een hele uitdaging om met de handbike de berg te beklimmen!

6 KOEN VAN ZEELAND Ik wil graag mee doen aan de battle om te kunnen laten zien dat een handicap geen beperking hoeft te zijn. Net zoals vele anderen is het voor mij een mooi streven om mezelf te overtreffen! Hopelijk met een goede tijd! ZOË RITZALÉOS Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder! Het inzien dat je met een beperking nog veel mooie doelen kunt bereiken, kan mede door uw gulle bijdrage mogelijk worden gemaakt. Bij het bekijken van de filmpjes van de voorgaande edities, weet u waarom!

7 De voorbereiding Dit jaar vindt de wedstrijd plaats op donderdag 13 juni. Voor alle deelnemers ligt er op individueel niveau een enorme uitdaging om deze berg te bedwingen. Als team ligt er de uitdaging om de gemiddeld snelste tijd te rijden en er met de eerste prijs vandoor te gaan. Meer informatie over de battle kunt u vinden op Voorbereiding Een geslaagde HandbikeBattle begint met een gedegen voorbereiding. We beginnen daarom een half jaar vóór de battle met een intensief trainingsprogramma. Onze trainingen zijn erop gericht om goed voorbereid en op elkaar ingespeeld naar Oostenrijk te kunnen afreizen. We werken daarbij aan een gelijk basisniveau voor het gehele team en bouwen daarop voort door optimalisatie per individuele deelnemer. Teambuilding speelt een centrale rol, ten slotte doen we het met elkaar!

8 Sponsoring U kunt zich voorstellen dat deelname aan deze HandbikeBattle de nodige kosten met zich meebrengt. Zo zijn er o.a. kosten voor een aangepast hotel, is er (aangepast) vervoer en materieel nodig en werken we met speciale voeding. Daarbij vragen we uw hulp! U kunt voor onze deelnemers de steun in de rug zijn om met hun handbike de Ochsenalm te beklimmen, daarbij hun eigen grenzen te leren verleggen en hen bovendien een unieke levenservaring mee te geven. Met uw sponsoring van de MaartensMasters geeft u onze deelnemers een onvergetelijke levenservaring. Behalve onze waardering en dank, bieden we u meer middels onze sponsorpakketten. Pakket A: 500 euro Uw (bedrijfs)naam wordt vermeld op de volgende plaatsen: o in het Maartensmagazine rond de berichtgeving over de MaartensMasters. (oplage 7500 stuks) o Uw (bedrijfs)naam wordt vermeld op de Maartensmasters Facebook pagina (900 volgers). o Uw (bedrijfs)naam wordt vermeld op onze webpagina ( U ontvangt bovendien: o een unieke MaartensMasters bidon. o een fotoboek met een mooie impressie van de HandbikeBattle en persoonlijke ervaringen van de MaartensMasters. Op de sponsorpagina achterin dit fotoboek plaatsen wij uw logo. Pakket B: 1000 euro Idem aan pakket A, plus: o Een ingelijste en gesigneerde groepsfoto (20 x 30cm). o Een gepersonaliseerd fotoboek met een mooie impressie van de HandbikeBattle en persoonlijke ervaringen van de MaartensMasters. Uw logo wordt hierbij voorop de cover van het boek gedrukt.

9 Pakket C: 1500 euro Idem aan pakket B, plus: o Vermelding van uw (bedrijfs)logo op de vrijetijdskleding (opgeven voor 1 mei). Deze worden gedragen gedurende de gehele week in het hotel. Bijdrage in natura Onze sponsorpakketten gaan uit van een financiële bijdrage, maar mocht u het team op een andere manier kunnen steunen, dan is dat absoluut van harte welkom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: - een materialenbus voor het vervoer van alle handbikes naar Oostenrijk - voeding/sportdrank tijdens de trainingen en wedstrijd - etc. Eigen bijdrage: Zijn de sponsorpakketten voor u iets te hoog gegrepen maar wilt u wel onze deelnemers steunen bij dit unieke sportieve evenement? Wij waarderen uw financiële bijdrage zeer. U kunt dan uw bijdrage overmaken naar rekeningnummer; IBAN NL11ABNA T.n.v. STG ST MAARTENSKLINIEK O.v.v. HandbikeBattle 2019 Voor een donatie boven de 25 euro ontvangt u een unieke MaartensMasters bidon. Input voor uw eigen communicatie De Sint Maartenskliniek volgt de MaartensMasters vanaf de eerste voorbereidingen in Nederland tot aan de finish in Oostenrijk. Onze afdeling Communicatie ondersteunt de MaartensMasters met de berichtgeving en communicatie over de vorderingen van dit bijzondere team. Onze teksten en beelden kunnen wij aan u ter beschikking stellen. Op deze manier kunt u uw steun aan de MaartensMasters ook direct communiceren aan uw eigen relaties.

10 Contactinformatie Mocht u naar aanleiding van dit overzicht nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Pascal Schuurs, afdelingssecretaresse unit dwarslaesie Sint Maartenskliniek: p.schuurs@maartenskliniek.nl telefoon: / Mocht u nader kennis willen maken met het team MaartensMasters, dan maken we graag een persoonlijke afspraak. Tot slot maken we er u graag op attent dat we zondag 19 mei een open training verzorgen. Wilt u daarbij aanwezig zijn, dan horen we dat graag. Met sportieve groet! Team MaartensMasters

Sponsorplan HandbikeBattle. 14 juni 2018 Oostenrijk

Sponsorplan HandbikeBattle. 14 juni 2018 Oostenrijk Sponsorplan HandbikeBattle 14 juni 2018 Oostenrijk Sint Maartenskliniek en de HandbikeBattle De Sint Maartenskliniek is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in de behandeling van mensen met klachten op

Nadere informatie

Sportieve mannen // Tekst Linda Slagter Fotografie Yvette Wolterinck. Helden. op handbikes

Sportieve mannen // Tekst Linda Slagter Fotografie Yvette Wolterinck. Helden. op handbikes Sportieve mannen // Tekst Linda Slagter Fotografie Yvette Wolterinck Helden op handbikes Het is hun grote passie: handbiken. Hierin kunnen ze al hun energie kwijt. Pim, Erik en Mischa hebben alle drie

Nadere informatie

HBB Nieuwsbrief 2 april 2018

HBB Nieuwsbrief 2 april 2018 HBB Nieuwsbrief 2 april 2018 Vogellanden, centrum voor revalidatie en bijzondere tandheelkunde in Zwolle, gaat op 14 juni 2018 voor het vijfde jaar op rij, deelnemen aan de HandbikeBattle (HBB) op de Oostenrijkse

Nadere informatie

Proefpersooninformatie

Proefpersooninformatie Proefpersooninformatie UMCG-RuG Geachte heer/mevrouw, Door middel van deze brief willen we u benaderen voor deelname aan het onderzoeksproject rondom de Handbike Battle, die plaats zal vinden in Oostenrijk

Nadere informatie

De HandbikeBattle Effect op gezondheid en fitness

De HandbikeBattle Effect op gezondheid en fitness De HandbikeBattle Effect op gezondheid en fitness Sonja de Groot Linda Valent Reade Heliomare Beatrixoord De Hoogstraat Het Roessingh Adelante Rijndam Vogellanden Sint Maartenskliniek De HandbikeBattle

Nadere informatie

Samen naar de top met Equipe Mont Ventoux.

Samen naar de top met Equipe Mont Ventoux. Samen naar de top met Equipe Mont Ventoux. Steun onze helden! Intermetzo gaat de uitdaging aan! Het beklimmen van de Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk is voor veel ervaren wielrenners een lastige opgave.

Nadere informatie

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel 2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel voorbereidingen treffen, maar op het weer heb je geen grip. Toen op de wedstrijddag het terrein helemaal blank stond van de regen

Nadere informatie

Sponsorplan Triathlon Wijchen

Sponsorplan Triathlon Wijchen Doe maar gewoon mee.deze Triathlon is voor iedereen. Voor wedstrijdatleten, sportieve recreanten en beginners Beleef het samen, doe het samen Inleiding Het is meer dan 25 jaar geleden dat in Wijchen een

Nadere informatie

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Op zondag 21 september 2014 fietsten 59 kinderen tijdens Expeditie Junior de Posbank op. Zij hebben daarmee het fantastische bedrag van

Nadere informatie

TOUR. Sponsorpakketten 2016

TOUR. Sponsorpakketten 2016 Sponsorpakketten 2016 In actie voor stofwisselingsziekten Elk jaar krijgen 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18 e verjaardag. Stofwisselingsziekten

Nadere informatie

De HandbikeBattle Effect op gezondheid en fitness

De HandbikeBattle Effect op gezondheid en fitness Effect op gezondheid en fitness Battle tussen teams van (oud)revalidanten uit revalidatiecentra op de Kaunertalergletscherstrasse in Oostenrijk Sonja de Groot Linda Valent Reade Heliomare Beatrixoord De

Nadere informatie

TOUR. Sponsorpakketten , 23 en 24 juni 2018

TOUR. Sponsorpakketten , 23 en 24 juni 2018 Sponsorpakketten 2018 22, 23 en 24 juni 2018 In actie voor stofwisselingsziekten Elk jaar krijgen 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18

Nadere informatie

Van 9 tot 15 juni 2013 wordt de eerste editie van de Handbike Battle georganiseerd in de bergen van Oostenrijk: 13 juni wedstrijddag

Van 9 tot 15 juni 2013 wordt de eerste editie van de Handbike Battle georganiseerd in de bergen van Oostenrijk: 13 juni wedstrijddag Van 9 tot 15 juni 2013 wordt de eerste editie van de Handbike Battle georganiseerd in de bergen van Oostenrijk: 13 juni wedstrijddag Het evenement is een gezamenlijk initiatief vanuit de 8 Nederlandse

Nadere informatie

TOUR. Sponsorpakketten 2017

TOUR. Sponsorpakketten 2017 Sponsorpakketten 2017 In actie voor stofwisselingsziekten Elk jaar krijgen 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt voor hun 18 e verjaardag. Stofwisselingsziekten

Nadere informatie

Promotiepakketten. FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard. 7 & 8 juli 2018

Promotiepakketten. FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard. 7 & 8 juli 2018 Promotiepakketten FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard 7 & 8 juli 2018 www.beachvolleyvalkenswaard.nl https://www.facebook.com/beachvolleyvalkenswaard/ Beste ondernemer, SAMEN SCOREN Voor u ligt de

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOLTA CLASSIC LIMBURG 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD 2 APRIL 2017 EDITIE #07 TOERTOCHT EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG

SPONSORBROCHURE VOLTA CLASSIC LIMBURG 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD 2 APRIL 2017 EDITIE #07 TOERTOCHT EIJSDEN-MARGRATEN LIMBURG SPONSORBROCHURE VOLTA EIJSDEN-MARGRATEN 1 APRIL 2017 EDITIE #44 WEDSTRIJD EDITIE #07 TOERTOCHT VOLTA OFFICIËLE UCI 1.1 WEDSTRIJD START EN FINISH IN DIEPSTRAAT, EIJSDEN PARCOURS VAN BIJNA 200 KM, 2 LOKALE

Nadere informatie

1.200 km. 48 uur. non-stop. Sponsor brochure

1.200 km. 48 uur. non-stop. Sponsor brochure 1.200 km 48 uur non-stop Sponsor brochure Geachte mevrouw, de heer, Hierbij willen wij u namens de Groene HarD Racers onze sponsorbrochure presenteren. Wij hopen u te overtuigen van ons doel. De Groene

Nadere informatie

SPONSORING. Beste geïnteresseerde, sporter, relatie,

SPONSORING. Beste geïnteresseerde, sporter, relatie, Beste geïnteresseerde, sporter, relatie, De Etten-Leurse zwem- en waterpolovereniging Z&PC DIO is een leuke vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De vereniging heeft ongeveer

Nadere informatie

WAT IS THE BATTLE OF THE MOUNTAIN? SPORTIEVE UITDAGING

WAT IS THE BATTLE OF THE MOUNTAIN? SPORTIEVE UITDAGING WAT IS THE BATTLE OF THE MOUNTAIN? Battle of the Mountain is een charity cycling challenge met als doel donaties te realiseren voor project MinE. Project MinE is een groots mondiaal wetenschappelijk onderzoek

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

OBD/BEACHVOLLEYBALTOERNOOI 2014 SPONSORPLAN

OBD/BEACHVOLLEYBALTOERNOOI 2014 SPONSORPLAN Organisatie BEACHVOLLEYBAL Drachten 16 e OBD/BEACHVOLLEYBALTOERNOOI 2014 SPONSORPLAN www.beachvolleybaldrachten.nl Van Organisatie Beachvolleybal Drachten (OBD), bestaande uit Helene Bouma, Krista Bakker,

Nadere informatie

Juli 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

Juli 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Juli 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 3 4 5 6 7 8 9 Info-avond continurooster 19.30 uur 10 11 12 BBQ rond het middaguur 13 14 MONDELINGE EXAMENS 15 16 MONDELINGE EXAMENS/

Nadere informatie

Door sponsoring van onze lopers en handbikers, proberen wij de aanleg van een outdoor sportveld te financieren.

Door sponsoring van onze lopers en handbikers, proberen wij de aanleg van een outdoor sportveld te financieren. We Go For It! 28 mei 2017 Geachte mevrouw Geachte heer Op zondag 28 mei 2017 nemen we met het project We Go For It voor de twaalfde keer deel aan de 20 km door Brussel ten voordele van het revalidatiecentrum

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

Zelfstandig mét onder steuning. Heliomare onderwijs revalidatie wonen arbeidsintegratie dagbesteding sport

Zelfstandig mét onder steuning. Heliomare onderwijs revalidatie wonen arbeidsintegratie dagbesteding sport Heliomare Zelfstandig mét onder steuning Heliomare onderwijs revalidatie wonen arbeidsintegratie dagbesteding sport Heliomare Zelfstandig mét ondersteuning Heliomare Heliomare ondersteunt mensen met een

Nadere informatie

HBB Nieuwsbrief 3 17 mei 2016

HBB Nieuwsbrief 3 17 mei 2016 HBB Nieuwsbrief 3 17 mei 2016 Vogellanden, Centrum voor Revalidatie in Zwolle, neemt op 16 juni 2016 voor het derde jaar op rij, deel aan de Handbikebattle (HBB) op de Oostenrijkse Kaunertaler gletscher

Nadere informatie

Groter zelfvertrouwen, meer veerkracht, betere communicatie

Groter zelfvertrouwen, meer veerkracht, betere communicatie Onderzoek Equipe Mont Ventoux Groter zelfvertrouwen, meer veerkracht, betere communicatie Specialist in zware en complexe ondersteuning Een Wat is Equipe Mont Ventoux? overwinning op jezelf Leren omgaan

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE EIJSDEN-MARGRATEN 6 APRIL 2019 WEDSTRIJD EDITIE #46 7 APRIL 2019 TOERTOCHT EDITIE #9 voltalimburgclassic.nl De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse

Nadere informatie

TUINDORADO BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN 2019

TUINDORADO BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN 2019 21ste Tuindorado Beachvolleybal Drachten 2019 TUINDORADO BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN 2019 SPONSORMOGELIJKHEDEN Tuindorado Beachvolleybal Drachten Datum: 5 en 6 juli 2019 21ste editie! Beachvolleybal Drachten

Nadere informatie

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be The Gullegem Jets Vzw Oscar Seynaevelaan 14 8560 Gullegem www.thejets.be WELKOM ALS

Nadere informatie

Stichting Triathlon Nieuwkoop

Stichting Triathlon Nieuwkoop Stichting Triathlon Nieuwkoop Sponsorplan 2018 Nederlands Kampioenschap 1/2 Triathlon van Nieuwkoop op 3 juni 2018 Door middel van sport, mensen verbinden aan uw bedrijf. Geachte heer, mevrouw, Het bestuur

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Inhoudsopgave 1. Financiële Sponsorpakketten... 3 Sponsorpakket Santa Claus- Hoofdsponsor (maatwerk)... 3 Sponsorpakket Rudolph - Sponsor à 500,-... 3 Sponsorpakket

Nadere informatie

ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting. het goede doel:

ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting. het goede doel: ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting het goede doel: LEVEN TOEVOEGEN AAN DE DAGEN, WAAR GEEN DAGEN MEER KUNNEN WORDEN TOEGEVOEGD AAN

Nadere informatie

dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ

dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ dommelcross DE VERRASSENDE CROSSLOOP VAN DE MEIERIJ De Dommelcross is een nieuw hardloopevenement in de mooie natuur van de Meijerij. Met een uitgebreid programma aan cross-lopen dwars door het mooie,

Nadere informatie

SPONSOR- MOGELIJKHEDEN

SPONSOR- MOGELIJKHEDEN SPONSOR- MOGELIJKHEDEN 1 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 2 HET STRAATVOETBALTOERNOOI... 3 IMPRESSIE... 4 PROGRAMMA... 5 SPONSORPAKKETTEN... 6 GOUDEN SUPPORTER... 7 ZILVEREN SUPPORTER... 8 BRONZEN SUPPORTER...

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE 2019

SPONSOR BROCHURE 2019 SPONSOR BROCHURE 2019 Historische achtergrond In 2013 werd de 10 van Noordwijk geïntroduceerd als opvolger van de populaire LiptonIce Run die Noordwijk ooit rijk was. Dat het hardloopevenement in een behoefte

Nadere informatie

WIE Teammeeting Amsterdam Het nuttige en het aangename combineren!

WIE Teammeeting Amsterdam Het nuttige en het aangename combineren! 2019 Beste relatie, In deze uitgave van onze sponsorpakketten willen wij u graag laten zien wie wij zijn, wat we doen, waarom we dit doen èn waarom we juist u daar voor nodig hebben! WIE WAAROM Helaas

Nadere informatie

Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag.

Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag. Sponsorpakketten Oldebroek, 31 januari 2018 Geachte heer/mevrouw, Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag.

Nadere informatie

Sponsorboek Onze Dorpskwis

Sponsorboek Onze Dorpskwis Sponsorboek Onze Dorpskwis voor Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen 1 e editie 2019 Pagina 1 Wàt een mogelijkheden om als sponsor de aandacht op je te richten Logo s Vragen over de website, vragen over

Nadere informatie

NIEUWS 2013, nummer 3, 2 april 2013

NIEUWS 2013, nummer 3, 2 april 2013 NIEUWS 2013, nummer 3, 2 april 2013 Dit is de nieuwsbrief van de Rijndam Racers. Op donderdag 13 juni 2013 doet een team van zes handbikers mee aan de HandbikeBattle (www.handbikebattle.nl ). Ze gaan de

Nadere informatie

Team Limitless. Limitless vzw SPONSORDOSSIER

Team Limitless. Limitless vzw SPONSORDOSSIER Limitless vzw SPONSORDOSSIER 1 Wie zijn wij? Limitless VZW is een jonge organisatie, gesticht door acht gepassioneerde sportievelingen die door sportieve uitdagingen aan te gaan geld inzamelen om verscheidene

Nadere informatie

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen 2-3 september 2017 Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur Zondag 3 september 14:00-21:00 uur Marktplein Emmen Sponsorbrochure Anouk de Raaf Leonie Pluyter Marchien Naber GEACHTE FIJNPROEVER, Het eerste weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief september - oktober 2014 Jaargang 1, nummer 3

Nieuwsbrief september - oktober 2014 Jaargang 1, nummer 3 Welkom De zomer loopt op zijn einde en de maand september brengt vaak goede voornemens met zich mee. In dit nummer is er aandacht voor twee 30- day challenges, oftewel beweegprogramma s van 30 dagen. Getest

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Longrevalidatie: Revalidatieprogramma voor longpatiënten. Poli Longziekten

Longrevalidatie: Revalidatieprogramma voor longpatiënten. Poli Longziekten Longrevalidatie: Revalidatieprogramma voor longpatiënten Poli Longziekten Uw behandelend longarts heeft u een voorstel gedaan voor een revalidatieperiode. Via deze folder willen wij u informeren over de

Nadere informatie

Module gezonde leefstijl

Module gezonde leefstijl Module gezonde leefstijl Rogier Broeksteeg Rijndam Revalidatie, Rotterdam 2 Module gezonde leefstijl Verleggen van grenzen Gedragsverandering Langdurige effecten Team / individueel 3 Module gezonde leefstijl

Nadere informatie

18e OBD/BEACHVOLLEYBALTOERNOOI 2016 BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN. sponsorplan

18e OBD/BEACHVOLLEYBALTOERNOOI 2016 BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN. sponsorplan 18e OBD/BEACHVOLLEYBALTOERNOOI 2016 BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN sponsorplan 2016 SPONSORING Beachvolleybal Drachten 2016 Georganiseerd door: Organisatie Beachvolleybal Drachten (OBD), bestaande uit: Krista

Nadere informatie

Sponsor map. September

Sponsor map. September Sponsor map München- s-hertogenbosch September 2018 www.blue4charity.nl Het ontstaan van Blue4Charity Wij zijn allemaal politiemensen die werkzaam zijn in de eenheid Oost-Brabant. In december 2003 is nav

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD!

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! RIDE FOR THE ROSES 6 SEPTEMBER 2015 AALSMEER SPONSORBROCHURE STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! Partners WWW.RIDEFORTHEROSES.NL Hoofdsponsors Media Partner Suppliers

Nadere informatie

Stichting Dorpsquiz Heeze Sponsormogelijkheden

Stichting Dorpsquiz Heeze Sponsormogelijkheden Stichting Dorpsquiz Heeze Sponsormogelijkheden Even voorstellen! Een groep geroutineerde lokale organisatoren lanceert een nieuw initiatief waarin Heeze en de Heezenaren centraal staan. Wij zijn nu zover

Nadere informatie

Stichting Rotterdam Rome Cycling Tour facebook.nl/rotterdamromecyclingtour

Stichting Rotterdam Rome Cycling Tour  facebook.nl/rotterdamromecyclingtour Stichting Rotterdam Rome Cycling Tour www.rrct.eu facebook.nl/rotterdamromecyclingtour De Rotterdam Rome Cycling Tour De RRCT is een initiatief van leden van het Rotterdams Studenten Corps die door middel

Nadere informatie

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen Sponsorbrochure 2014/2015 Editie De winterbeleving van Dongen Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen DongenIce Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Dit

Nadere informatie

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Elk jaar krijgen meer dan duizend mensen in België te horen dat ze een nieuw orgaan nodig hebben. Een orgaantransplantatie is voor hen de enige kans. Een transplantatie

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 19-1-2015

Jaarverslag 2014 19-1-2015 Jaarverslag 2014 19-1-2015 Voorwoord... 3 Het bestuur... 3 Het ontstaan van Stichting Estafetteloop... 4 De Stichting Estafetteloop... 4 De 100 van Spijkenisse... 5 Hoe werkt het... 5 Het goede doel...

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Estafetteloop

Jaarverslag Stichting Estafetteloop Jaarverslag 2013 20-4-2014 Stichting Estafetteloop Voorwoord Het bestuur Het ontstaan van Stichting Estafetteloop De Stichting Estafetteloop Missie Visie De 100 van Spijkenisse Hoe werkt het Barbecue Het

Nadere informatie

18 MEI 2019 UNIVERSUM AMSTERDAM PLAY VIDEO

18 MEI 2019 UNIVERSUM AMSTERDAM PLAY VIDEO 18 MEI UNIVERSUM AMSTERDAM PLAY VIDEO FIT FOR SUMMER FESTIVAL Na zes succesvolle edities staat Women s Health Fit For Summer Festival weer voor de deur. Op zaterdag 18 mei wordt sportcentrum Universum

Nadere informatie

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC Hard work, magic moments: starting now! Africa Classic voert over glooiende paden van steenslag, zand en stof. In zes dagen leg je in de hitte veel kilometers en hoogtemeters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Uitgave 3 seizoen 2015-2016 Beste vrijwilligers, Het SVG seizoen 2015-2016 is al weer een tijdje afgelopen. Toch nog even een korte nieuwsbrief.

Nadere informatie

Greate Pier Beachrugby. Sponsorplan 2/24/2010

Greate Pier Beachrugby. Sponsorplan 2/24/2010 Greate Pier Beachrugby Sponsorplan 2/24/2010 Inhoud Wat betekent rugby?... 3 Een sport met karakter... 3 Ameland beachrugby... 4 Feiten en cijfers... 5 Sponsorpakket... 6 Contact... 6 Wat betekent rugby?

Nadere informatie

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio STERA De Stichting Top Events regio Alkmaar (STERA) stimuleert talentontwikkeling. Dit doet de stichting door top-events naar de regio Alkmaar

Nadere informatie

Groei mee met het mooiste festival van de Randstad.

Groei mee met het mooiste festival van de Randstad. Groei mee met het mooiste festival van de Randstad. sponsorverzoek Westerpop Beste mevrouw/heer, Misschien heeft u wel eens gehoord van Westerpop? Westerpop is een gratis toegankelijk popfestival in Delft.

Nadere informatie

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen.

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen. Sponsormap 2012 Algemeen Lions Tour Rally, 9 en 10 juni 2012 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE EIJSDEN-MARGRATEN 31 MAART 2018 WEDSTRIJD EDITIE #45 2 APRIL 2018 Toertocht Editie #8 voltalimburgclassic.nl De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse

Nadere informatie

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op Nieuwsbrief nummer 4, 8 september 2016. Beste volgers, Voor u ligt onze 4 e nieuwsbrief van ons avontuur. Nog 8 dagen te gaan en dan gaan Dennis en Moniek van Berkel het avontuur aan om de Mont Ventoux

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

Sponsor Prospectus Seizoen

Sponsor Prospectus Seizoen Sponsor Prospectus Seizoen 2017-2018 Sponsoren & Pakketten Fortuna Supporters Collectief (Fortuna SC) is hét overkoepelende platform voor iedereen die Fortuna Sittard een warm hart toedraagt, van jong

Nadere informatie

Libra R&A locatie Leijpark. Niet Aangeboren Hersenletsel Algemene revalidatie. klinische opname kinderen/jongeren

Libra R&A locatie Leijpark. Niet Aangeboren Hersenletsel Algemene revalidatie. klinische opname kinderen/jongeren Libra R&A locatie Leijpark Niet Aangeboren Hersenletsel Algemene revalidatie klinische opname kinderen/jongeren Deze folder is bedoeld voor kinderen/jongeren (of hun ouders/verzorgers) die met de diagnose

Nadere informatie

Sponsordossier Transplantoux 2013

Sponsordossier Transplantoux 2013 Sponsordossier Transplantoux 2013 Mont Ventoux + Transplantatie =Transplantoux Elk jaar krijgen meer dan duizend mensen in België te horen dat ze een nieuw orgaan nodig hebben. Een orgaantransplantatie

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN. sponsorplan 2015. 17e

BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN. sponsorplan 2015. 17e BEACHVOLLEYBAL DRACHTEN sponsorplan 2015 17e OBD/BEACHVOLLEYBALTOERNOOI 2015 Van: Organisatie Beachvolleybal Drachten (OBD), bestaande uit: Helene Bouma, Krista Bakker, Saskia Bos, Gerda Dokter, Jan Willem

Nadere informatie

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden...

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden... Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden... Stelt u zich eens voor...... dat uw medewerkers fitter en strijdlustiger hun werk doen, dat de teamspirit binnen het bedrijf positief groeit, dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes

Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes Met nog een twee maanden te gaan voor de aftrap van de 6e editie van Jari's Heroes de één na laatste nieuwsbrief alweer. Hoewel twee leden van ons team (Hans en ik)

Nadere informatie

2 Support 4 Specials

2 Support 4 Specials 2 Support 4 Specials 1) Inleiding 2) De Stichting Support 4 Specials 3) De Brommertour 4) Sponsorplan 5) De aankomst 6) Sponsoren bedrijven 7) Sponsoren particulier 8) Inschrijfformulier 2 Support 4 Specials

Nadere informatie

Revant, de kracht tot ontwikkeling!

Revant, de kracht tot ontwikkeling! Neurologische revalidatie Hartrevalidatie Revalidatie bij complex chronisch longfalen Oncologische revalidatie Kind- en jeugdrevalidatie Revalidatie bij pijn en gewrichtsaandoeningen Arm-, hand- en polsrevalidatie

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

NIEUWS 2014, nummer 2, april 2014

NIEUWS 2014, nummer 2, april 2014 Dit is de nieuwsbrief van de Rijndam Racers. Op donderdag 26 juni 2014 doet een team van zeven handbikers mee aan de HandbikeBattle (www.handbikebattle.nl). Ze gaan samen met hun buddy de uitdaging aan

Nadere informatie

Fietsen voor Orange Babies in Afrika: een onvergetelijke ervaring! Dankzij het landschap, je reisgenoten, de

Fietsen voor Orange Babies in Afrika: een onvergetelijke ervaring! Dankzij het landschap, je reisgenoten, de 2017 Fietsen voor Orange Babies in Afrika: een onvergetelijke ervaring! Dankzij het landschap, je reisgenoten, de inwoners, de sportieve uitdaging, de bezochte projecten, de bijdrage die je aan die projecten

Nadere informatie

Mae Hong Son Loop Cycling Tour

Mae Hong Son Loop Cycling Tour Fietsen op het dak van Thailand Waanzinnige begeleide fietstocht voor de sportieve en energieke fietser door de bergen van Thailand. Inclusief de beklimming van Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 2-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Dit is de tweede nieuwsbrief die jullie ontvangen van R&TC Buitenlust. Het jaar is al bijna 3 maanden oud en is er al weer het één en ander gebeurd.

Nadere informatie

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden!

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden! Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden! Stelt u zich eens voor.... dat uw medewerkers fitter hun werk doen, dat de teamspirit binnen het bedrijf positief groeit, dat uw klanten uw maatschappelijke

Nadere informatie

Contactgegevens: Stichting Rovers Run Hazenbos NP Halsteren.

Contactgegevens: Stichting Rovers Run Hazenbos NP Halsteren. Contactgegevens: Stichting Rovers Run Hazenbos 60 4661 NP Halsteren E-mail: sponsoring@roversrun.nl KvK nr. 64405281 IBAN nr. NL19RBRB0928993620 t.n.v. Stichting Rovers Run te Halsteren Inhoud Voorwoord...

Nadere informatie

FLEVOLAND FIETST TEGEN KANKER

FLEVOLAND FIETST TEGEN KANKER FLEVOLAND FIETST TEGEN KANKER SPONSORMOGELIJKHEDEN Correspondentie adres: Pauwenburg 1 8226 TV Lelystad www.fftk.nl info@fftk.nl Het project Flevoland Fietst Tegen Kanker geeft middelbare scholieren een

Nadere informatie

Trap jij samen met Stichting ALS Weert-Cranendonck-Nederweert. ALS de wereld uit?

Trap jij samen met Stichting ALS Weert-Cranendonck-Nederweert. ALS de wereld uit? Trap jij samen met Stichting ALS Weert-Cranendonck-Nederweert ALS de wereld uit? In 2011 kreeg Geer Petit geboren en getogen op Boshoven-Weert de diagnose ALS te horen. Een vreselijke, ongeneselijke ziekte

Nadere informatie

Richard Veenstra is een Internationale Dartsspeler geboren op 10 juli 1981 te Ossenzijl, waar hij tegenwoordig nog altijd woonachtig is met zijn

Richard Veenstra is een Internationale Dartsspeler geboren op 10 juli 1981 te Ossenzijl, waar hij tegenwoordig nog altijd woonachtig is met zijn Richard Veenstra is een Internationale Dartsspeler geboren op 10 juli 1981 te Ossenzijl, waar hij tegenwoordig nog altijd woonachtig is met zijn vrouw Monique en zijn twee zonen Youri en Justin. Veenstra

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Editie 2015/2016

Sponsorbrochure. Editie 2015/2016 Sponsorbrochure Editie 2015/2016 De winterbeleving van Dongen Vrijdag 11 december 2015 t/m zondag 3 januari 2016 DongenIce Vrijdag 11 december 2015 t/m zondag 3 januari 2016 Dit jaar zal DongenIce al weer

Nadere informatie

Hospitality. Kosten: 4.950,-

Hospitality. Kosten: 4.950,- Sponsorbrochure 2014 2 Hospitality De Zesdaagse van Amsterdam is een uitstekend (business)evenement om de banden met uw zakelijke relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Optimale gastvrijheid

Nadere informatie

Sponsorplan Stichting DeSintKan Driel

Sponsorplan Stichting DeSintKan Driel Sponsorplan Stichting DeSintKan Driel 2 Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van Stichting DeSintKan Driel. Stichting DeSintKan Driel organiseert Sinterklaasintochten en Sinterklaas gerelateerde activiteiten

Nadere informatie

Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019

Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019 Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019 Stichting Wielerronde Tungelroy zal op 11 mei 2019 wederom een wielerronde in Tungelroy organiseren. Met ervaringen die werden opgedaan in eerdere jaren,

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie over onze doelen op www.roparun.nl/doelen-2015.html

Kijk voor meer informatie over onze doelen op www.roparun.nl/doelen-2015.html Warmlopen voor een gezamenlijk doel Op zaterdag 23 mei 2015 gaat de 24 e Roparun van start. Een unieke estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam met een bijzonder doel. In de afgelopen 23 jaar

Nadere informatie

Com in Beeld Beeld in zorg, onderwijs en wetenschap. Project Racerunner Battle

Com in Beeld Beeld in zorg, onderwijs en wetenschap. Project Racerunner Battle Project Racerunner Battle In het kader van de Tour de France Utrecht 2015 is op 21 juni de Racerunner battle georganiseerd op atletiekbaan Maarschalkerweerd in Utrecht. De doelgroep bestond uit kinderen

Nadere informatie

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties.

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties. Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols Samen werken aan sportieve prestaties. Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Een initiatief van het bestuur

Nadere informatie

Derde editie NK Tegenwindfietsen op komst

Derde editie NK Tegenwindfietsen op komst Derde editie NK Tegenwindfietsen op komst Zelfs Universiteit Twente bijt tanden stuk op sneller NK Tegenwindfietsen Info Amsterdam Gepubliceerd op: 15 oktober 2015 Woordvoerder Details Dit jaar vindt de

Nadere informatie

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Jos de Vos Overzicht Wat ik voor u kan doen Blz. 3-5 Landelijke ijsbanen Blz. 6 Resultaten Blz. 7 Begroting Blz. 8 Sponsorpakketten Blz. 9 + 10 Contactgegevens

Nadere informatie

Nieuws uit de praktijk

Nieuws uit de praktijk De Wintereditie De winter is ingetreden, sneeuw en gladheid liggen op de loer. Let goed op het valgevaar! Ieder jaar zien wij in de praktijk mensen die ongelukjes hebben gehad en bijvoorbeeld arm, pols

Nadere informatie

Ziekte van Parkinson en Parkinsonisme. Informatie en behandeling

Ziekte van Parkinson en Parkinsonisme. Informatie en behandeling Ziekte van Parkinson en Parkinsonisme Informatie en behandeling Ziekte van Parkinson en Parkinsonisme De ziekte van Parkinson is een chronische progressieve neurologische aandoening. Bij deze ziekte gaat

Nadere informatie

15 september Informatiepakket

15 september Informatiepakket 15 september 2013 Informatiepakket L.S., Alvast bedankt voor uw tijd! Nu willen wij nog uw enthousiasme wekken. Graag informeren wij u over de derde Christa Mensert Memorial Ride die op 15 september 2013

Nadere informatie

Het meest afwisselende. van Nederland! Business Run

Het meest afwisselende. van Nederland! Business Run Het meest afwisselende hardloopparcours van Nederland! Business Run Doe met uw collega, s mee met de meest afwisselende loop van Nederland! Beleef met uw collega s een sportieve en gezellige dag in Zandvoort

Nadere informatie

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING groningen((((( over(de afsluitdijk amsterdam 500(KM binnen 24(uur utrecht veldhoven valkenburg MAASTRICHT( FINISH 500(km Versie: februari 2013 Stap

Nadere informatie

Sponsorbrochure Colijnsplaat. 21 t/m 23 juni 2017

Sponsorbrochure Colijnsplaat. 21 t/m 23 juni 2017 Deltaweekend, al sinds 1970 een aansprekend zeilevenement in de Zeeuwse delta Hoogwaardig deelnemersveld Professionele organisatie Goede promotiekansen Uitgave: Deltaweekend www.deltaweekend.nl info@deltaweekend.nl

Nadere informatie