Nieuwsbrief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Racen op een nieuwe motor in een nieuwe klasse. Ik ben de hele winter best wel druk mee geweest maar dan heb je ook wat. Zie hieronder het resultaat van aantal maanden werk. Nog zonder sponsor stickers maar die volgens snel. Als je nu terug kijkt is er een hoop gebeurd. Op zoek naar een geschikte motor, vinden van de juiste onderdelen, motor aanpassen aan technisch reglement, vervoer voor motorfiets regelen, bouwen van een website, vinden van sponsors, sportkeuring, en niet te vergeten een hele geduldige vriendin.. Uiteindelijk is alles op tijd gereed gekomen en konden we a.s. zaterdag 09 april toch aan de eerste start verschijnen in Assen. Hoe dat is afgelopen lees je hieronder samen met een terugblik van de laatste 4 hectische weekeinden die ik voornamelijk heb doorgebracht op Assen.. Veel lees plezier.

2 Nieuwe sponsoren Van Heerdt Motorservice Hilversum Sinds vorige week heb ik een nieuwe sponsor gevonden voor hulp bij reparatie en onderhoud. Cor van Heerdt Motorservice Hilversum. Hier kan ik terecht voor technische reparaties, het wisselen van banden en onderdelen. Ik ben hier heel erg mee geholpen aangezien je vaak na elke race wel reparaties hebt en altijd de banden moet wisselen. Nu kan ik op mijn gemak de motor prepareren en met een goede voorbereiding naar het circuit toe gaan. Van Heerdt Motoren Hilversum wil ik via deze weg bedanken voor hun hulp. Racesticker.nl Elke racemotor moet voorzien zijn van de juiste rijnummers. Daarnaast mogen de stickers van de sponsoren niet ontbreken. Ook hier heb ik sinds vorige week een sponsor voor gevonden. Tim Zeinstra van Racesticker.nl levert alle stickers voor mijn motor. Ik kan bij hem terecht voor alle nummers en stickers voor de sponsoren. Tim enorm bedankt. Club van Sinds vorige week zijn er weer een nieuwe leden bij de club van 50 en de club van 100. Sandor Bergsma uit Hilversum Club van 50 Rene verhoeven uit Eemnes Club van 50 Taxibedrijf van Olaf Korrel uit Hilversum Club van 100 Ik wil jullie hierbij welkom heten en tevens bedanken voor jullie giften. De club bestaat nu uit: Club van 100 Club van 50 Marlou plomp Taxi Korrel Rogier van Alphen Sandor Bergsma Rene Verhoeven Ik hoop bij het lezen van deze eerste nieuwsbrief dat jullie enthousiast zijn geworden en wellicht ook bij de club willen horen.. Wie weet staat jouw naam er de volgende keer ook bij Theorie en praktijk examendag KNMV B-Licentie 19 maart op zaterdag was de theorie dag voor het behalen van de KNMV B licentie in Assen.. Alle rijders van alle verschillende race klasse waren aanwezig. Supercup 600/1000 Talentcup 600, Moriwaki GP3 cup, Superbikes en Supersport. De cursus is gegeven door de CRT.(Circuit rijvaardigheidstrainingen) Het was een redelijk vol programma met veel onderwerpen.

3 Toen ik het theorielokaal binnenkwam was ik een van de oudste van het stel. Voelde me een ouwe L.. Er liepen daar jongetjes rond van 9 jaar die gingen starten met hun race carrière. Dat was wel even slikken. Veel informatie was al wel bekend aangezien veel regels overeenkomen met de regels van de ZAC. Deze klasse had ik al 4 jaar gereden dus er waren veel overeenstemmingen. Al met al een leuke dag gehad. Vooral de briefing van Barry Veneman en Media training was leerzaam. Voor het examen hebben we 4 boekjes met reglementen ontvangen om door te nemen. Het voornaamste wat je moet leren zijn de vlaggencodes. Het theorie examen is gelijk afgenomen met de praktijkdag op 1 april. 1 april op zaterdag was dan eindelijk de praktijkdag en afleggen van zowel theorie en praktijk examen. Ook deze dag was het redelijk koud en af en toe een regenbui. In totaal moesten we 5 sessies rijden waarbij we beoordeeld werden op je rijlijnen, instuurpunt, rempunt en inhalen. Daarnaast werden er verschillende simulaties geoefend van de start en kwamen de vlaggen aan bod. Het was een heel druk programma maar uiteindelijk was het dan zover. De uitreiking van de B licentie. 26 maart 2011 vrij rijden/ trainen Assen Mijn trouwe supporter Marlou en ik waren al heel vroeg uit de veren zaterdag. In overleg met organisatie mocht ik toch al een keer trainen ondanks dat ik nog geen licentie had behaald. Had de motor net op tijd klaar om te gaan uitproberen op het Circuit van Assen.. In de ochtend op weg naar Assen begon het te regenen en er was al direct in de stress. De regenbanden waren nog niet binnen dus dat zou een groot risico zijn om toch te trainen. Gelukkig werd het later wel droog. Daarnaast was het erg koud graden. Niet ideaal voor de banden, maar we moesten toch wat meters gaan maken om te zien of alles naar behoren werkt. Door slechte weer had ik samen met 2 oud bekende uit de ZAC

4 een pitbox gehuurd. Ik was er helemaal klaar voor en het beloofde een ontspannen dag te worden. Motor kwam goed door de keuring. Geen vuiltje aan de lucht dacht ik. Bij de tweede bocht voelde de motor al direct goed aan. Ik had meer ruimte dan de Suzuki en hij stuurde scherp. Na de eerste ronde ging de motor vreemd lopen en inhouden. Motor liep op 3 cilinders en was niet meer mee te rijden. De snelste tijd was van 2:14 Mijn PR staat op 1.53 dus dat was niet echt best. Ik heb de eerste sessie maar 3 rondes gereden.. Heb gegokt op bougies die wellicht niet goed waren. Gelukkig had marlou deze weten te bemachtigen. Bijna complete motor uit elkaar moeten halen om erbij te kunnen. Net op tijd in elkaar gezet en toen weer rijden. Nu liep hij als een kanonskogel. Lekker kunnen wennen maar na 25 minuten begon de koppeling te slippen. Heb hier naar gekeken en bijgesteld en toen kon ik er nog ff een snelle ronde uit persen. 1:57. Dat was een hele verbetering. Deze dag was voornamelijk bedoeld om te wennen en de fijn afstelling uit te voeren. Hoogte van stepjes aanpassen, de rem/koppelingshandels anders instellen, schakelpook moest omlaag. Kortom allemaal kleine aanpassingen om later goed en ontspannen te kunnen rijden. In de laatste sessie was het al vrij snel dat ik begon te glijden met mijn voet over mijn linker voetstepje.. Snaptje er niets van. Elke keer gleed ik ervan af. Toch even gestopt en bleek er olie lekkage uit blok. De complete linkerkant zat onder de olie incl. de achterband. Ben blij dat ik er niet vanaf gevallen ben. Net op tijd gestopt en grote schade /ongelukken weten te voorkomen. Er was een pakking tussenuit geschoten van de Starter clutch and Generator Kosten pakking 0,80 cnt. Was een meevallertje.

5 Eerste race Assen Supercup 1000 A groep Vrijdagavond na werk snel op huis aan. Snel even wat gegeten en alle spullen ingepakt. Marlou had al heel veel klaargezet dus dat scheelde heel veel tijd. Ik had een checklist gemaakt zodat ik zeker van kon zijn dat ik niets zou vergeten. Althans dat dacht ik. Eenmaal in Assen aangekomen nog even naar circuit gereden. Hans van de Leek lag al te slapen en Ronald was nog wakker. Gezellig een drankje gedronken maar rond werd het toch tijd om ook te gaan slapen. Eenmaal bij mevrouw Snippe aangekomen ( Logeeradres in Assen) schoot het ineens bij me binnen. Ik was wat vergeten. En niet iets onbelangrijks.. De sleutel van mijn motor had ik niet meegenomen.. Wat een domme actie.. Checklist was dus nog niet compleet... Ik was echt moe en aan slapen toe. Toch besloten om weer naar huis te rijden. Was rond weer in Hilversum en uiteindelijk weer rond in Assen en 450 km verder die avond. Dat was niet zo n lekker begin. Frank nog bedankt voor het lenen van je auto. Volgende ochtend was het prachtig weer en zijn we om met motor naar circuit gereden. Alles verliep vlotjes. Motor gekeurd en klaargemaakt voor eerste kwalificatie. Was nog een beetje onzeker of de motor nu goed zou blijven maar die heeft zich perfect gehouden. Direct al een redelijk snelle tijd neergezet Nog maar 1,5 seconden van mijn PR. Dat beloofde veel goeds. De 2de kwalificatie ging ook wel lekker maar had veel verkeer waardoor je niet echt je eigen rondje kon rijden. Uiteindelijk de tijd iets verbeterd met een Deze tijd was goed voor een 28ste startplek van de 43 rijders. Een heel groot startveld en dat zou nog wel eens druk kunnen worden bij de eerste bocht na de start. Hans van leek was in de 2de training onderuit gegaan in de geert timmer. Gelukkig viel de schade mee en heeft hij toch op tijd zijn motor klaar gekregen voor de race. Frank had een hele goede tijd gereden en had zich als 9de gekwalificeerd.

6 Toen was het zover. De eerste race van het jaar in de Supercup Ik moest op de 7de startrij maar tijdens opstellen werd mij verzocht om naar de 8ste plaats te gaan. Beetje vreemd maar men stond al een tijd te wachten dus ben maar naar achteren gegaan. Toeren omhoog. De lichten uit en weg was ik. Had een goede start en kon er al een aantal pakken. Bij de eerste bocht was het letterlijk schouder tegen schouder en zat het tempo er direct goed in. Ik kon in het begin aanpikken bij een groepje wat net iets sneller was.. Helaas maakte ik na een aantal ronde een foutje in meeuwenmeer. Ik stuurde net iets te laat in en kwam naast de baan. Zelfs zover dat ik in het gras belandde. De snelheid ligt hier redelijk hoog ( km/h) en dacht dat het gebeurd was. Met heel voorzichtig sturen kon ik toch weer op de baan komen en mijn weg vervolgen. Dat scheelde een haartje. Was mijn concentratie kwijt en reed nu helemaal alleen zonder iemand voor mij en achter mij was niemand te bekennen. Ik was in de veronderstelling dat ik nu achteraan reed. Achteraf viel het meer en ben ik als 25ste geëindigd. Jammer van het foutje anders had ik beslist hoger geëindigd. Uiteindelijke tijd niet weten te verbeteren. Al met al een super dag met super weer en een hele goede sfeer. De eerste race van de ZAC in de Hyperpro cup zal plaatsvinden op dinsdag 26 April in Assen. De volgende KNMV supercup 1000 race is donderdag 2 juni in Hengelo. Dit zal plaatsvinden in en om Hengelo op een stratencircuit. Ik moet nog even kijken of ik hier aan ga deelnemen. Mocht je nu iemand weten die ook begaan is met de motorsport en wellicht iets kan betekenen als sponsor of het ook gewoon leuk vind om een keer een leuke dag te beleven op het circuit of zelfs een keer zelf op de motor..stuur hem/haar dan deze nieuwsbrief door. Je kan me ook volgen op voor alle nieuwtjes en verslagen.. Vr groet, Jeroen

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

www.swiers-racing.nl

www.swiers-racing.nl WWW.SWIERS-RACING.NL www.swiers-racing.nl Nieuwsbrief 4 29-07-2011 Het alweer even gelen sinds laatste nieuwsbrief en er is en hoop gebeurd! Hieronr een verslag van afgelopen wedstrijd van 23 juli 2011.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag Nieuwsbrief Pinksterraces Oss Zondag 1ste Pinksterdag Vandaag stond er een vrije training van 10 minuten op het programma en 2 kwalificaties van 25 minuten. Dit alles op het circuit Paalgraven in Oss.

Nadere informatie

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training.

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Om 1200 uur begon de eerste kwalificatie training.

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team. Beste Sponsors, In het weekend van 11-12 oktober hebben wij deelgenomen aan de 24h van Spa Francorchamps 2014. Dit was de 30 ste editie waardoor de opkomst groot was en de sfeer overal juist zat. We kunnen

Nadere informatie

Race 2 Assen Hallo allemaal,

Race 2 Assen Hallo allemaal, Race 2 Assen 5-8- 03 Hallo allemaal, Mijn naam is Jochem Havermans en rijdt sinds kort bij het race team van DP motoren. Begin mei heb ik mijn TOMS cursus behaald en ben sindsdien gelicenseerd om aan de

Nadere informatie

Winteb Racing met grote veranderingen aan de start in Oschersleben.

Winteb Racing met grote veranderingen aan de start in Oschersleben. Winteb Racing met grote veranderingen aan de start in Oschersleben. Na de afgelopen races in Assen met de Pirelli s te hebben gereden, is het team overgestapt naar een ander bandenmerk. Na succesvolle

Nadere informatie

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen 07:00 uur. De dag ervoor zijn Gerwin Moed en ik al naar Assen vertrokken om daar aan de vrije trainingen deel te nemen. Deze dag verliep minder goed omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Paasraces

Nieuwsbrief. ONK Paasraces Nieuwsbrief ONK Paasraces Ja,u leest de goede nieuwsbrief. Als u het nog niet wist, de Paasraces waren uitgesteld omdat het in het voorjaar te koud was en werden afgelopen weekend ingehaald. Vrijdag Op

Nadere informatie

Gamma Yamaha R125 Cup

Gamma Yamaha R125 Cup Gamma Yamaha R125 Cup NIEUWSBRIEF 26 november 2015 Hallo familie, vrienden en sponsors Nieuwsbrief over het trainingsjaar op de gamma Yamaha in 2015. Zoals de meeste van jullie weten heb ik eind juni mijn

Nadere informatie

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600 Z-A-C 2003 Zandvoort, 1 e wedstrijd 22-04-2003 links: Dennis, Jurgen, en Mike Een nieuw race seizoen, nieuwe kansen, veel plezier, en een hoop spanning. Dit zijn uiteraard de ingrediënten voor weer een

Nadere informatie

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs.

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April 2015. Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Voor u ligt de nieuwsbrief waarin weer over echt race werk geschreven wordt. Walid ging namelijk een

Nadere informatie

Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen

Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen 06:00 uur.fris en fruitig omdat ik De nacht van Winschoten aan me heb voorbij laten gaan sta ik op om Roelf Bruins om 06:45 uur op te pikken. Roelf is vaker met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

Verslag World Superbike Weekend, 20 t/m 22 April in Assen.

Verslag World Superbike Weekend, 20 t/m 22 April in Assen. Verslag World Superbike Weekend, 20 t/m 22 April in Assen. Na de (voor ons) succesvol verlopen paasraces was het na amper 2 weekjes wachten al weer tijd voor de tweede race van het seizoen. Dit is misschien

Nadere informatie

Teleurstellende races voor Winteb Racing.

Teleurstellende races voor Winteb Racing. Teleurstellende races voor Winteb Racing. Het Winteb Elcee de Boer Pirelli racingteam heeft in Assen tijdens de Speedchallenge een minder succesvol weekend gekend. Er was voor het weekend aan nog een trainingsdag

Nadere informatie

Boone en Grendel versterken hun koppositie!!

Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Met nog 6 wedstrijden te gaan en ruim 20 punten voorsprong lijkt onze droom steeds realistischer te worden, Nederlands kampioen BMW Ooperon Cup. Bij onze naaste

Nadere informatie

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing Voor en tegenspoed bij In het weekend van 15,16 en 17 april kwam het WK Superbike circus op bezoek in Assen. In het bijprogramma werd de tweede race van het ONK DSBK gereden. Uiteraard nam hier ook deel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. WK Superbikeweekend. De voorbereidingen..

Nieuwsbrief. WK Superbikeweekend. De voorbereidingen.. Nieuwsbrief 3, maandag 29 april 2013 Nieuwsbrief WK Superbikeweekend De voorbereidingen.. Op woensdagmiddag vertrok het team richting Assen. Alles moest op deze dag worden opgebouwd want op donderdag stonden

Nadere informatie

Verslag voorjaarstrainingen in Aragon en Valencia, maart 2012 Eindelijk was het na een erg lange periode van rust weer zover, voorjaarstraining op de

Verslag voorjaarstrainingen in Aragon en Valencia, maart 2012 Eindelijk was het na een erg lange periode van rust weer zover, voorjaarstraining op de Verslag voorjaarstrainingen in Aragon en Valencia, maart 2012 Eindelijk was het na een erg lange periode van rust weer zover, voorjaarstraining op de nieuwe motoren!! Zoals bekend hebben Winteb, Elcee

Nadere informatie

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen,

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen, Nieuwsbrief 5 2011 Assen 27-28 augustus Deze nieuwsbrief bestaat uit een uitgebreid verslag van de trainingen, kwalificaties en de race. Ook staan de uitslagen en foto s van de race erin. Jerry s Racing

Nadere informatie

ISU 2018 (102KM ultratrail)

ISU 2018 (102KM ultratrail) ISU 2018 (102KM ultratrail) De ISU zit er weer op. Eigenlijk verliep alles in de voorbereidingen perfect. Vrijdag na een beetje file hier en daar waren we aangekomen bij 'De Pompstee', het B&B waar we

Nadere informatie

Een nieuwe ontdekking in Tsjechie.

Een nieuwe ontdekking in Tsjechie. NIEUWSBRIEF 16 mei 2010 Een nieuwe ontdekking in Tsjechie. De 2 e race in de 3D-Cup ligt nu alweer achter ons, maar goed gekozen om dit te combineren met Hemelvaart zodat nu ook de kinderen weer van de

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

Spreekbeurt Nederlands mini-bike

Spreekbeurt Nederlands mini-bike Spreekbeurt Nederlands mini-bike Spreekbeurt door een scholier 1272 woorden 11 februari 2006 7 68 keer beoordeeld Vak Nederlands Mijn spreekbeurt gaat over de POCKETBIKE / MINIBIKE. Wie weet wat een POCKETBIKE

Nadere informatie

Race 3: 12 Juni. Raceday

Race 3: 12 Juni. Raceday Race 3: 12 Juni De eerste keer dat de ZAC de twee daagse heeft en wij rijden op zondag! Zaterdag kunnen we pas laat op de paddock ivm een ander evenement. Mijn gevoel is erg goed daar ik eindelijk weer

Nadere informatie

INFORMATIE WEGRACECURSUS 2011

INFORMATIE WEGRACECURSUS 2011 INFORMATIE WEGRACECURSUS 2011 1 Inleiding Je komt de kamer binnen en de tv staat aan. Je kijkt er naar en ziet een coureur op de motor over het parcours scheuren. Voordat je het weet sta je 5 minuten te

Nadere informatie

inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info

inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info info 2008 inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info WAT doen wij Motorclub Heerjansdam is een onderdeel van de Activiteiten Vereniging Heerjansdam (AVH). De motorclub

Nadere informatie

Uitstekend debuut voor Winteb Racing

Uitstekend debuut voor Winteb Racing Uitstekend debuut voor Het nieuwe Team maakte afgelopen weekend tijdens de Lente Races zijn debuut in het ONK Superbike. Het besluit om te gaan deelnemen aan het ONK DSBK werd genomen na de succesvol verlopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps Nieuwsbrief 10, 12 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Spa Francorchamps Spa Francorchamps is een van de lievelingscircuits van Kevin. De ligging is prachtig, 7 kilometer door de natuur en mooie vloeiende bochten

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

Moeilijke seizoensafsluiting

Moeilijke seizoensafsluiting Moeilijke seizoensafsluiting op weg naar 2012. In het weekend van 24 en 25 september werd alweer de laatste race van het ONK 2011 seizoen verreden. Het complete Team was weer aanwezig, inclusief gastrijder

Nadere informatie

Voor deze gelegenheid waren er twee teams geformeerd: DP motoren 1 en DP motoren 2.

Voor deze gelegenheid waren er twee teams geformeerd: DP motoren 1 en DP motoren 2. ZAC Endurance 3 juli 2006 te Zandvoort Op het zonovergoten circuit van Zandvoort (30+ graden celcius!!) zou wederom een endurance race gereden gaan worden. Geen wolkje aan de lucht, dus het beloofde een

Nadere informatie

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek:

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek: INLEIDING Het server.biz raceteam is in de zomer van 2008 tot stand gekomen. Als ras echte autosportfanaten zijn Roy, Ming en Martijn al jaren van dichtbij betrokken bij nationale en internationale autosport.

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

seizoen gereden gaan worden. Mijn

seizoen gereden gaan worden. Mijn Assen Race 3 23-09- 03 Door: Jochem Havermans Voorwoord Vandaag 23 september zou de seizoen gereden gaan worden. Mijn is vandaag voor de eerste keer mee werd voor haar een leuke dag. de regen verreden

Nadere informatie

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan! Race 10; 30-10-2016 Bij deze race verschenen maar 2 kids aan de start, zou het door de vroegere starttijd komen?! Jarek heeft z n PR vandaag 2 keer aangescherpt, zowel in de kwalificatie als in de 1 e

Nadere informatie

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro:

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro: Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D Intro: Na 3 wedstrijden regen, kou en wind waren de voorspellingen voor de 4 e ronde van het 3D kampioenschap eindelijk veelbelovend. Het zag er naar uit dat het

Nadere informatie

Alle rijders zijn tijdens de 3 races een keer op het podium geeindigd, het uiteindelijke podium werd bezet door Black Stig, Jarek en Christovvv.

Alle rijders zijn tijdens de 3 races een keer op het podium geeindigd, het uiteindelijke podium werd bezet door Black Stig, Jarek en Christovvv. Race 12; 18-12-2016 Bij de laatste race van 2016 stonden er 5 rijders aan de start, waaronder Stijn die voor het eerst mee deed. Ook leuk dat Thijs speed en Christovvv weer van de partij waren! Maar de

Nadere informatie

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013 Jaco Boonen # 95 Jaco Boonen info@jaco-racing.nl www.jaco-racing.nl 06-42968975 Inleiding Na een derde plaats in de talentcup600 te hebben behaald is het tijd voor

Nadere informatie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie 1 september 2018 6 e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie Een prachtige en bovenal een gezellige race dag op het Midland Circuit Lelystad, de hele dag was het droog, de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. C-selectie KNSB Gewest Drenthe. Trainingstijden. C-selectie

Nieuwsbrief. Voorwoord. C-selectie KNSB Gewest Drenthe. Trainingstijden. C-selectie December 2015 Nieuwsbrief C-selectie KNSB Gewest Drenthe C-selectie De C-selectie Gewest Drenthe bestaat uit 8 rijders in de leeftijdscategorie 13, 14 en 15 jaar oud. Voorwoord Dag allemaal, Door middel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016!

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Na drie seizoenen keihard strijden, 200% inzet en nooit opgeven is het Youri Verswijveren dit jaar gelukt het Nederlands

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT (DMX CUP) DISTRICTEN Noord/Oost/Midden/West/Zuid 2016 REGLEMENT DISTRICTS (DMX CUP) MOTOCROSSWEDSTRIJDEN DOELSTELLING: DMX CUP wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders,

Nadere informatie

Verslag 2e Race weekend van de Ducati 3D cup in Oschersleben

Verslag 2e Race weekend van de Ducati 3D cup in Oschersleben Verslag 2 e Race weekend van de Ducati 3D cup in Oschersleben Na een zeer succesvol eerste race weekend met diverse bekers was het nu tijd voor het weekend in Oschersleben. Hier zou race 2 en 3 voor het

Nadere informatie

Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing.

Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing. Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing. MR-Racing is een motorraceteam opgericht voor deelname aan de Zomer Avond Competitie. De Zomer Avond Competie, kortweg ZAC, is een competitie in de wegrace

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Beste Thialffer, Het kan nog net voordat we allemaal gaan genieten van een heerlijke clubavond op de Leemputten. Ik ga er van uit dat we met velen zullen zijn aankomende vrijdagavond.

Nadere informatie

Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal.

Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal. Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal. Om maar meteen met de deur in huis te vallen was het een evenement met een gouden randje voor Racing Team PowerSeal. Niet

Nadere informatie

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Na mijn halve marathon van 2 weken geleden die zo goed verliep, besloot ik toch nog een marathonpoging te wagen dit jaar. Op basis

Nadere informatie

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact SPONSORMAP Wie zijn de Go Girls? De Go Girls zijn een aantal dames met dezelfde passie: motoren! In het najaar van 2008 besloten zij een team te vormen en deel te nemen aan de Z.A.C. -endurance (Zomer

Nadere informatie

DE WET VAN MURPHY Zandvoort 4 uur Endurance race

DE WET VAN MURPHY Zandvoort 4 uur Endurance race 2003-06-07 Zandvoort 4 uur Endurance race DE WET VAN MURPHY Een dag waarop je beter de ogen gesloten had kunnen houden en alleen maar dromen van een leuke 4 uur durende endurance. Althans voor het team

Nadere informatie

Battle of the Beauties

Battle of the Beauties Battle of the Beauties Komend weekend verschijnen twee jonge dames aan de start van de European Women's Cup: Susanne Bolhaar en Bernice Sangers. Beide dames komen normaal in actie tijdens KNMV Cup wedstrijden,

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Dubbele score Winteb Racing

Dubbele score Winteb Racing Dubbele score coureurs op Ten Kate Honda en Pirelli in de punten op regenachtig Francorchamps In het weekend van 13 en 14 augustus werd alweer de tiende race van het seizoen in het ONK Dutch Superbike

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V.

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. 2015 \ REGLEMENT DISTRICTS (DMX) MOTOCROSSWEDSTRIJDEN DOELSTELLING: DMX wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders, die in een

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Wat staat er in deze nieuwsbrief: Werken bij Groen Doen. Een ochtendje Nac. Rondleiding scholieren. 1 April. Voorjaar!

NIEUWSBRIEF. Wat staat er in deze nieuwsbrief: Werken bij Groen Doen. Een ochtendje Nac. Rondleiding scholieren. 1 April. Voorjaar! NIEUWSBRIEF Wat staat er in deze nieuwsbrief: Werken bij Groen Doen Een ochtendje Nac Rondleiding scholieren 1 April Voorjaar! Nieuwsbrief GroenDoen 1 Werken bij Groen Doen Een van de belangrijkste dingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste motorsportvrienden,

Nieuwsbrief. Beste motorsportvrienden, Nieuwsbrief 14, 22 september 2014. Nieuwsbrief BSB TT circuit Assen Beste motorsportvrienden, Vorige week woensdag reisde het G&S team al naar Assen voor het British Superbike weekend dat dit jaar voor

Nadere informatie

Challenge Almere Amsterdam 2014

Challenge Almere Amsterdam 2014 Challenge Almere Amsterdam 2014 Op vrijdag ben ik rond 9 uur de auto ingestapt, en via Fijnaart ( daar heb ik Rens Speksnijder opgepikt ) zijn we op weg gegaan naar Almere. Ruim op tijd kwamen we aan,

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Trainingen: alles verloopt perfect. nieuwe banden worden gemonteerd

Trainingen: alles verloopt perfect. nieuwe banden worden gemonteerd Raceverslag 12-04-08 Film van de race: Trainingen: alles verloopt perfect. nieuwe banden worden gemonteerd Start: 8 e startplaats. Bij start bleef 1 deelnemer stil staan. Hierdoor veel opstopping en we

Nadere informatie

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING Voorwoord: Dreiging, Regen en storm? Start geld betalen en niet (durven) rijden mag namelijk wel, van onderuit gaan (verhoogd) risico van op je plaat gaan, om toch te rijden en misschien te horen ik heb

Nadere informatie

Hoe spannend kan het zijn!

Hoe spannend kan het zijn! ENDURANCE D&P motoren Van der Hulst Racing 15-09-2004 Hoe spannend kan het zijn! De 2 e endurance van dit seizoen georganiseerd door MAC was tot op de laatste minuut onbeslist. Een buitengewone sportieve

Nadere informatie

Ambities. Als eerste dame kampioen worden op een Yamaha R3 supersport! Wereldkampioenschap Supersport 300

Ambities. Als eerste dame kampioen worden op een Yamaha R3 supersport! Wereldkampioenschap Supersport 300 Sponsoring Seizoen 2018 Wie ben ik? Ik ben Birgit Scheffer, 20 jaar en ik kom uit Drachten. Ik heb één héle grote passie, namelijk; MOTORSPORT! Sinds kleins af aan ben ik gek op motoren. Ik ben op gegroeid

Nadere informatie

TheDune Racing. door mij financieel te steunen word uw naam bekend bij miljoenen bezoekers! #93 Ricardo van Duijn

TheDune Racing. door mij financieel te steunen word uw naam bekend bij miljoenen bezoekers! #93 Ricardo van Duijn door mij financieel te steunen word uw naam bekend bij miljoenen bezoekers! #93 Ricardo van Duijn 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE 2 BIOGRAFIE 3 SEIZOEN 2012 TALENT CUP 600. 4 BUDGET OPSTELLING 2012* 4 UW

Nadere informatie

Verslag van ons Trialweekendje te Arnhem.

Verslag van ons Trialweekendje te Arnhem. Verslag van ons Trialweekendje te Arnhem. Dit jaar (19-20 sept 2015) was het t 33ste jaar dat de Plonkers Pleasure Trial verreden werd in Arnhem. Weer twee daagjes spelen in het zand. En een beetje gassen

Nadere informatie

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal Brief schrijven, HELP IK KAN HET NIET ALLEEN. En toen kwamen de acties opgang. Een PowerPoint in de klas, oproep door Jennifer (mijn coach) van Kienhuis Hoving, een

Nadere informatie

Welcome race fans! Lay- out circuit: Beste deelnemers,

Welcome race fans! Lay- out circuit: Beste deelnemers, Welcome race fans! Beste deelnemers, Hierbij het programma van de European Suzuki Days op vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2010 op het TT circuit van Assen. In dit programmaboek staat alle informatie

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Hallo mogen wij ons even voorstellen

Hallo mogen wij ons even voorstellen Hallo mogen wij ons even voorstellen Wij zijn Verkeersschool Janssen en bedanken je voor het benaderen van informatie over jou rijopleiding. Denk je nog steeds dat het behalen van je rijbewijs duur en

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013

DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013 DISTRICTS MOTOCROSS REGLEMENT 2013 KNMV District Zuid-bestuur knmvzuidsecr@gmail.com Inhoud DOELSTELLING... 2 OPZET EN ORGANISATIE... 2 DEELNAME/DEELNEMERS:... 2 DEELNEMENDE KLASSEN:... 2 WEDSTRIJDEN...

Nadere informatie

Veneboerloop Drachten met dik 10km-PR

Veneboerloop Drachten met dik 10km-PR Veneboerloop Drachten met dik 10km-PR Vandaag was het dan zover: kijken waar ik sta na 2 maanden looptraining bij de Loopgroep Astrea. Laatste 10km-wedstrijd was begin oktober bij 25 graden toen ik net

Nadere informatie

Verslag Helpman JO13-1 in België

Verslag Helpman JO13-1 in België Verslag Helpman JO13-1 in België Achterste rij v.l.n.r.: Thomas (Begeleider) Coen (Leider), Marten (Trainer/Coach), & Michel (Begeleider) Middelste rij v.l.n.r.: Lars, Danelso, Huub, Kaj, Sil, Tygo, Duco

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep.

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep. Review van Jonne: Ik heb altijd met veel plezier rijles gehad van Nico Aperloo. De reden dat ik bij zijn rijschool een lessenpakket heb genomen is door het feit dat Nico bekend staat als iemand die veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen Zwemnieuws Juli 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: Start nieuwe seizoen, clubkampioenschappen, vrijwilligers gezocht!, zwemvierdaagse 2019, jaargangfinales, evaluatie landtraining,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Talismanbulletin 10 juni 2016

Talismanbulletin 10 juni 2016 Talismanbulletin 10 juni 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. woensdag 15 juni verjaardag leerkr. groepen 8 let op nieuwe datum! maandag 20 juni

Nadere informatie

Beste sponsoren en leden van de Club van 50, Aalst, 27 juli 2009

Beste sponsoren en leden van de Club van 50, Aalst, 27 juli 2009 Beste sponsoren en leden van de Club van 50, Aalst, 27 juli 2009 Het was weer zo ver, onze laatste race was alweer een maand geleden op Oschersleben, en nu stond Lausitz voor de deur! Het zou een flinke

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

K.N.M.V. District West

K.N.M.V. District West DMX CUP MOTOCROSS REGLEMENT K.N.M.V. District West 2016 Data: Zaterdag 12 maart 2016 MCC Bleiswijk - Bleiswijk Zaterdag 9 april 2016 MSV de Uitlaat - Vlissingen Zaterdag 30 april 2016 MCC Holland - Gouda

Nadere informatie

4Daagse Journaal 2017

4Daagse Journaal 2017 4Daagse Journaal 2017 Maandag 19 Juni dag 1 van de 4daagse. Eindelijk is het weer zover we hebben er een jaar naar uitgekeken en zwaar voor deze 4 dagen getraind (dus niet he!). De eerste loopdag begon

Nadere informatie

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets.

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 13 oktober 2012. Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Als wielertoerist droomde ik er van om in een team mee

Nadere informatie

Aanvullend reglement Internationale Ducati Club Race 2015

Aanvullend reglement Internationale Ducati Club Race 2015 1 Organisatie Naam: Ducati Club Nederland 2 e- mail: secretaris@ducaticlub.nl Datum: vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 mei 2015 Plaats van het evenement: TT Circuit Assen, Nederland Toegangsweg: Snelweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief van januari 2013

Nieuwsbrief van januari 2013 Nieuwsbrief van januari 2013 Meer over en andere activiteiten op: www.kottenparkmodelbouwclub.com Voor u ligt de Nieuwsbrief van januari 2013 Met de clubdagen van 3 en 4 januari 3013 De clubdagen De clubdagen

Nadere informatie

Apeldoorn 11 mei 2013

Apeldoorn 11 mei 2013 Apeldoorn 11 mei 2013 Onze tweede wedstrijd dit jaar was te Apeldoorn en is een merkwaardige wedstrijd geworden, vol met nieuwigheden en veranderingen. Allereerst was het de dag voor Moederdag en dat heeft

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp Groep Nieuwsbrief augustus 2014 Nieuwsbrief Heb je iets meegemaakt met de scoutinggroep wat je graag wilt delen of heb je iets leuks voor de nieuwsbrief stuur het ons. Het adres is: nieuwsbrief@de-ruyter.nl.

Nadere informatie

In één klap. Auteur: Johanna van Caspel

In één klap. Auteur: Johanna van Caspel In één klap Auteur: Johanna van Caspel Voorwoord Beste lezer, In deze tijd zijn veel mensen bezig met allerlei dingen die er niet toe doen, we maken ons druk om van alles en nog wat maar zien niet wat

Nadere informatie