LASTENBOEK. Bouwen van 13 KMO-units Industriepark 1A t/m 1M B-3300 Tienen. Kadaster: 4de Afdeling, Sectie C, Nr. 32b2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LASTENBOEK. Bouwen van 13 KMO-units Industriepark 1A t/m 1M B-3300 Tienen. Kadaster: 4de Afdeling, Sectie C, Nr. 32b2"

Transcriptie

1 LASTENBOEK ONTWERP BOUWHEER ARCHITECT VEILIGHEIDSCOORDINATOR EPB Bouwen van 13 KMO-units Industriepark 1A t/m 1M B-3300 Tienen. Kadaster: 4de Afdeling, Sectie C, Nr. 32b2 Brucla Invest Toekomstlaan 28 B-2200 Herentals Lieze Vandael Luttelmeeuwen 74 B-3670 Meeuwen Adviesbureau Dirk De Groof Mechelbaan 657 B-2580 Putte

2 Technische omschrijving 1. BUITENAANLEG / RIOLERING Circulatie en zones voor sectionaalpoorten in grijze waterpasserende H-profiel klinkers in splitbedding op onderkoffer in gebroken steen- of betonpuin. Greppels en boordstenen in prefab betonelementen. Parkeervakken in antracietkleurige waterdoorlatende betonklinkers in splitbedding op onderkoffer in gebroken steen- of betonpuin. Metalen stootpalen in signaalkleuren ter bescherming van de sectionaalpoort. Gescheiden rioleringsstelsel (regenwater/vuil water/fecaliën). Regenwater dak wordt opgevangen in regenwaterput van 5.000L per 2 units in functie van verplichte regenwaterrecuperatie voor toiletten en buitenkranen. Overloop regenwaterputten worden met regenwater op wegenis afgevoerd naar ondiepe infiltratie (wadi) met overloop naar de openbare riolering cfr. de voorschriften van de bouwvergunning. Per unit wordt een dubbele sifonput en sceptische put van 1.500L voorzien. Groenaanleg conform bouwvergunning. Veiligheids- en circulatieverlichting via LED-verlichting boven sectionaalpoorten en zijgevels. 2. RUWBOUW 2.0 Algemeen Gebouw is voorzien voor industriële activiteit met brandklasse C. Conform EPB-wetgeving Structuur (cfr. Brandweeradvies) Staalstructuur in lichtgrijze of witte kleur met minimale vrije hoogte 6,00 m onder de dakliggers. Compartimentswand mogelijk in combinatie met betonstructuur. Funderingstype bepaald door ingenieur stabiliteit in functie van sonderingsverslag. 2.2 Gepolierde betonvloer Op volle grond. Onderkoffer in gebroken steen- of betonpuin (ca. 25 cm) incl. fijnnivellering. Industriële gepolierde vloerplaat met een gemiddelde dikte van 15 cm en wapening in functie van gelijkmatig verdeelde belasting van kg/m². 2.3 Gevels & scheidingswanden units (cfr. EPB-voorschriften en Brandweeradvies) Binnenmuren in industriële grijze geïsoleerde prefab betonpanelen met minimale breedte 17 cm (8 cm binnenschil 3 cm PIR-isolatie 6 cm buitenschil), één zijde glad en één zijde afgestreken waarvan de positie bepaald wordt door de bouwheer. Buitenmuren in industriële grijze geïsoleerde prefab betonpanelen met minimale breedte 24 cm (8 cm binnenschil 10 cm PIR-isolatie 6 cm buitenschil), binnenzijde afgestreken, cfr. EPB-voorschriften.

3 2.4 Dakopbouw (cfr. EPB-voorschriften en Brandweeradvies) Dakelementen: steeldeck, onderzijde witte interieurcoating, profiel in functie van standaard dakbelasting en belasting voor technieken 25 kg/m² waarvan 15 kg/m 2 voorzien voor eventuele zonnepanelen. PE dampscherm. Isolatie: 12 cm PIR-isolatie. Dakdichting: PVC met dikte 1,50 mm. Dakrandprofiel: PVC gecacheerd, kleur antraciet. 3. BUITENSCHRIJNWERK & SECTIONAALPOORTEN 3.1 Sectionaalpoort Poort samengesteld uit stalen sandwichpanelen in RAL 7016 met secties van +/- 500 mm hoog. Dikte isolatie secties 40 mm PUR cfr. EPB-voorschriften. Breedte : 4,00 m / Hoogte : 4,50 m. Bediening via motor. Onderloop-, veerbreuk- en kabelbreukbeveiliging. Elektrische bedieningskast binnen met noodstop. 3.2 Aluminium buitenschrijnwerk Volledig beglaasde inkomdeur met boven- en naastliggende vaste raamgehelen. Thermisch onderbroken gelakte profielen in RAL7016 cfr. EPB-voorschriften. Dubbel helder of ondoorzichtig glas (PVB-folie) met U = 1,00 W/m2K. Inbegrepen zijn alle nodige toebehoren: beslag, scharnieren, rubbers,. Dorpel in blauwe hardsteen. Binnenafwerking dagkanten ten laste van koper. 3.3 Lichtstraat met geïntegreerd rookluik Geïsoleerde dakopstand. Geïntegreerd rookluik in polycarbonaat lichtstraat (uitvoering opaal) cfr. EPB-voorschriften. RWA-centrale met verluchtingsschakelaar. 4. NUTSAANSLUITINGEN Worden door BRUCLA INVEST voorzien : Het bouwen en inrichten van een gemeenschappelijk meterlokaal inclusief de coördinatie met de nutsmaatschappijen voor het aanleggen van het distributienet voor elektriciteit, gas, water, telefonie en internet vanaf het openbaar net alsook de aanleg van de voedingsleidingen of -kabels vanuit het meterlokaal tot in de verschillende units. 4.1 Gas (Eandis) Privatieve teller type G4 (6 m3/h) geplaatst door Eandis. Aansluitings- en leveringskost teller door Eandis is ten laste van de kopers, vermeerderd met de plaatsingskost van de voedingsleiding tot in de respectievelijke unit.

4 4.2 Elektriciteit (Eandis) Privatieve teller 40A, 3-fasig (15 kw) geplaatst door Eandis. Aansluitings- en leveringskost teller door Eandis is ten laste van de kopers, vermeerderd met de plaatsingskost van de voedingskabel tot in de respectievelijke unit. De koper kan steeds rechtstreeks bij Eandis een hoger vermogen aanvragen tot max. 100A. BRUCLA INVEST voorziet een voldoende zware voedingskabel tot in elke unit. 4.3 Stadswater (De Watergroep) Privatieve teller voor drinkwateraftakking huishoudelijk gebruik geplaatst door De Watergroep met de mogelijkheid tot plaatsing van een brandhaspel van 20m in latere fase indien de Brandweer dit noodzakelijk vindt voor de uitgeoefende activiteit in de unit. Aansluitings- en leveringskost teller door De Watergroep is ten laste van de kopers, vermeerderd met de plaatsingskost van de voedingsleiding tot in de respectievelijke unit. 4.4 Internet & Telefonie (Belgacom/Telenet) Er wordt een internet- en telefoonaansluiting voorzien tot in elke unit vanuit het gemeenschappelijk meterlokaal. Aansluitings- en leveringskost door Belgacom/Telenet is ten laste van de kopers, vermeerderd met de plaatsingskost van de voedingsleiding tot in de respectievelijke unit. De bouwheer zal alle nodige werken laten uitvoeren om tijdige levering van alle nutsvoorzieningen mogelijk te maken. De klant is zelf verantwoordelijk voor het tijdig afsluiten van een contract met een leverancier naar keuze voor de verschillende nutsvoorzieningen. De bouwheer kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele nalatigheid van de klant, de netbeheerder of de nutsmaatschappijen wat de definitieve toelevering zou kunnen vertragen. 5. TECHNIEKEN Alle KMO-units kunnen volledig op maat worden afgewerkt met technieken in functie van de verdere invulling en gebruik van de unit. Onderstaande technische installaties zijn optioneel en bijgevolg niet inbegrepen in de verkoopsprijs van de unit. 5.1 Elektrische installatie incl. verlichting 5.2 Verwarmingsinstallatie 5.3 Sanitaire installatie 5.4 Ventilatiesysteem (al dan niet EPB-verplicht in functie van invulling en gebruik unit) 5.5 Branddetectiesysteem (verplicht conform brandweerdvies) 5.6 Brandbestrijdingsmiddelen (verplicht conform brandweeradvies) 5.7 Regenwaterrecuperatiesysteem (verplicht conform bouwvergunning)

5 6 TOTEM, BRIEVENBUSSEN EN SIGNALISATIE Om uniformiteit en een vlotte verkeerstroom in het KMO-park te verzekeren, zal BRUCLA INVEST een totem, brievenbussen en één of meerdere signalisatiepanelen plaatsen. Elk bedrijf zal op de totem een welbepaalde positie van dezelfde grootte toegekend krijgen om bedrijfsnaam en logo te vermelden. De uitvoering dient te gebeuren door de aannemer die de totem geplaatst heeft en dit op kosten van de koper. Algemene omschrijving A. REGISTRATIE De werken zullen worden uitgevoerd door geregistreerde aannemers. Dit geldt tevens voor de onderaannemers waaraan de aannemers mogelijk een deel van de aangenomen werken aan uitbesteden. B. UITVOERING Vooraleer de werken zullen worden aangevat zullen de aannemers en hun respectievelijke onderaannemers het bewijs leveren dat zij in orde zijn met alsook hun betalingen aan RSZ en BTW. De aanvang, de vordering en eventuele onderbreking van de werken zijn geregeld in een planning der werken die de projectleider van de bouwheer gedurende de ganse duur van de werken zal bijhouden en aanvullen. C. VERZEKERING Voor aanvang der werken zal de bouwheer een ABR-polis afsluiten waarin naast de bouwheer ook de aannemers, architect, ingenieursbureaus en raadgevende ingenieurs zullen opgenomen als verzekerden. Daarnaast zal de aannemer die de structurele werken uitvoert een BA-polis afsluiten alsook een brandverzekering met inbegrip van door bliksem veroorzaakte schade voor de volledige tijdsduur der werken t.e.m. de voorlopige oplevering. D. OPLEVERING De materialen en hun verwerking dienen te beantwoorden aan de voorwaarden en bepalingen die gesteld zijn in de aanbestedingsdocumenten. Deze zullen worden gecontroleerd door de architect. De oplevering der werken is geregeld in een voorlopige en een definitieve oplevering der werken telkens gevolgd door een geschreven en door drie partijen ondertekend proces-verbaal. De koper zal op eenvoudige aanvraag zijn medewerking verlenen voor het vervullen van alle formaliteiten welke kunnen nodig blijken voor de oprichting van het gebouw, in het bijzonder voor de aansluitingen van het gebouw op riolering, gas, elektriciteit, enz.... of van alle formaliteiten welke nodig kunnen blijken voor een onderzoek "commodo et incommodo", enz. Door ondertekening van de verkoopovereenkomst geeft de koper aan de verkoper de toelating om in zijn naam deze formaliteiten te vervullen.

6 E. PRIORITEIT DOCUMENTEN De verkoopovereenkomst, de architectuurplannen en het lastenboek vullen elkaar aan. Ingeval er zich tegenstrijdigheden zouden voordoen, dan gelden de documenten in de volgorde zoals hierboven vermeld. Werken die niet expliciet vermeld staan in voorgaande beschrijving zijn niet in de verkoopsom opgenomen. Het architectuurplan van de unit die aan de kopers overhandigd wordt, dient als basis voor het opstellen van het verkoopcontract. Zij werden te goeder trouw opgemaakt door de architect, na meting van het terrein. Beperkte afwijkingen die zich zouden kunnen voordoen dienen als aanvaardbaar beschouwd te worden en kunnen in geen geval een eis tot enige schadevergoeding door één der partijen rechtvaardigen. Hetzelfde geldt voor noodzakelijke aanpassingen omwille van constructieve redenen of naar aanleiding van de praktische uitvoerbaarheid van definitieve studies van de installaties en van de stabiliteit. Voor wat betreft de mogelijke afwerking van de units/kantoren/showrooms zijn de aanduidingen op de architectuurplannen als louter indicatief te beschouwen. Maatwijzigingen aan de architectuurplannen zijn steeds mogelijk, ten gevolge van stabiliteits- of technische redenen. De eventuele maten op de plannen dienen dan ook te worden aanzien als "circa" maten. Noodzakelijke aanpassingen omwille van constructieve of esthetische redenen van algemeen belang zijn toegelaten zonder voorafgaandelijk akkoord van de kopers. F. AANPASSINGEN BOUWHEER Het is de bouwheer toegestaan om wijzigingen aan te brengen aan de technische uitvoering van de werken of gebruikte materialen van de gemeenschappelijke of privatieve delen, indien dit om praktische, constructieve of andere technische redenen nuttig of noodzakelijk geacht wordt. Uiteraard mag er geen afbreuk gedaan worden aan de aangeboden kwaliteit of het esthetisch uitzicht in de geest van voorgaande algemene beschrijving. G. AANPASSINGEN KOPER (uitvoering door bouwheer voor voorlopige oplevering) Het KMO-park biedt in sommige gevallen de mogelijkheid om kantoorvolumes te plaatsen in de units inclusief aanleg van technieken en binnenafwerking. Dit kan enkel na overleg en in samenspraak met de bouwheer, conform de EPB-regelgeving en de voorwaarden opgelegd in het brandweeradvies. De koper dient de architectuurplannen - zoals die voor uitvoering van toepassing zijn - na te kijken of deze (planindeling en diverse voorzieningen) voldoen aan zijn individuele wensen. Eventuele aanpassingen zijn, mits inachtneming van onderstaande te volgen procedure, mogelijk nà het opmaken van de architectuurplannen bij verkoop. De architect zal deze wijzigingen in de privatieve delen van de koper opnemen in het lopende contract met de bouwheer. Aan de hand van de verschillende wensen van de koper wordt een voorlopig aangepast plan (voorbereid door de architect) voorgelegd. In zoverre de aard der aanpassingen dit vereist, wordt aan de hand van het voorlopig aangepast plan een opgave van mogelijke prijsverrekeningen aan de koper voorgelegd. In geval de koper verzoekt om wijzigingen en/of meerwerken effectief te laten uitvoeren t.o.v. de basisuitvoering, zal hij hiertoe met de bouwheer een overeenkomst afsluiten teneinde de gewijzigde werken nader te omschrijven alsook de gebeurlijke prijsconsequenties en eventuele termijnsverlenging voor de oplevering van de unit wederzijds te bevestigen.

7 Indien de koper wijzigingen wenst aan te brengen aan de plannen/gevels, zal dit in het lopende contract met de architect opgenomen worden, het ereloon hiervan zal doorgerekend worden. H. EPB-REGELGEVING en VEILIGHEIDSCOÖRDINATIE De nieuwe eigenaars/huurders worden er op gewezen dat een nieuwe norm van kracht ging vanaf 1 januari 2006, gevolgd door een decreetswijziging d.d. 17/02/2017. Voor elk gebouw/verbouwing/inrichtingswerk moet een EPB-aangifte ingediend worden. Hiertoe moet door een EPB-verslaggever een dossier samengesteld worden waarbij alle maatregelen tot naleving van energieprestatie- en binnenklimaateisen, beschreven worden en nagezien of ze al dan niet conform zijn. De units worden standaard opgeleverd als een onbemand en onverwarmd magazijn voor opslag en zijn als dusdanig conform de EPB-regelgeving met betrekking tot het K-peil. De units zijn in basis EPBtechnisch niet voorzien voor het inrichten van kantoorruimten. Alle scheidingswanden tussen de verschillende units worden echter geïsoleerd om naast opslag ook andere bedrijfsactiviteiten mogelijk te maken mits voldaan wordt aan de EPB-regelgeving door de koper. De decreetswijziging van 17/02/2017 voorziet erin dat de bouwheer de EPB-aangifteplicht overdraagt aan de koper bij het ondertekenen van de authentieke akte waarbij hij alle gegevens ter beschikking stelt aan de koper met het oog op het opstellen van de definitieve EPB-aangifte. De nieuwe eigenaar/huurder is ook verplicht m.b.t. zijn veranderings- of inrichtingswerken een veiligheidscoördinator-ontwerp en een veiligheidscoördinator-verwezenlijking aan te duiden in toepassing van het K.B. van 25/01/2001 betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen. Ingeval aanvullende inlichtingen gewenst zijn of wanneer mogelijke wijzigingen in overweging genomen worden, dient de koper dit steeds op voorhand met de bouwheer te bespreken. Voor het opmaken van een regularisatiedossier (indien nodig) zal de koper een apart contract afsluiten met de architect. I. WERFBETREDING INTERVENTIES KOPERS (tijdens uitvoering) De koper zal niet het recht hebben om de werf te betreden, behalve indien hij/zij vergezeld is van een afgevaardigde van de verkoper. Dit recht kan ook worden toegezegd mits aanvraag van een afspraak waarbij het bezoek op eigen verantwoordelijkheid van de koper zal gebeuren. Bij ongeval of enig ander incident zal deze zich niet kunnen beroepen op eender welk recht van vergoeding, noch vanwege de verkoper, de afgevaardigde van de verkoper, de aannemer of de architect. Het is de koper van een unit ten strengste verboden andere aannemers op de werf te brengen en aldaar werken te laten uitvoeren aan zijn unit voor de voorlopige oplevering ervan. De ingebruikname en/of het laten uitvoeren van werken door derden, niet aangesteld door de bouwheer of zonder zijn toelating, geldt als voorlopige aanvaarding van de betrokken privatieve delen door de koper.

LASTENBOEK KMO-UNITS KMO-PARK AALTER

LASTENBOEK KMO-UNITS KMO-PARK AALTER LASTENBOEK KMO-UNITS KMO-PARK AALTER ONTWERP BOUWHEER ARCHITECT VEILIGHEIDSCOORDINATOR EPB Bouwen van vier bedrijfsverzamelgebouwen Venecolaan te 9880 Aalter BVI.BE NV Uilenbaan 90, 2b B-2160 Wommelgem

Nadere informatie

LASTENBOEK T SAS BEDRIJVENPARK

LASTENBOEK T SAS BEDRIJVENPARK BUSINESS PROPERTY DEVELOPMENT LASTENBOEK T SAS BEDRIJVENPARK ONTWERP Bouwen van drie bedrijfsverzamelgebouwen Vekestraat 29 B-1910 Kampenhout BOUWHEER KMO-park T SAS bvba Uilenbaan 90, 2b B-2160 Wommelgem

Nadere informatie

TE KOOP BEDRIJFSVASTGOED IN BILZEN N.V. JOJAK GERARD OBEN BOUWT 10 NIEUWE BEDRIJFSHALLEN DE SPELVER BEDRIJVENCENTRUM

TE KOOP BEDRIJFSVASTGOED IN BILZEN N.V. JOJAK GERARD OBEN BOUWT 10 NIEUWE BEDRIJFSHALLEN DE SPELVER BEDRIJVENCENTRUM TE KOOP BEDRIJFSVASTGOED IN BILZEN N.V. JOJAK GERARD OBEN BOUWT 10 NIEUWE BEDRIJFSHALLEN DE SPELVER BEDRIJVENCENTRUM LOCATIE DE SPELVER INHOUD Project Ligging Doelgroep Bedrijventerrein Situatie in detail

Nadere informatie

RETAILPARK ZWEVEGEM ZWEVEGEM N391 KANTOREN +1 TE KOOP

RETAILPARK ZWEVEGEM ZWEVEGEM N391 KANTOREN +1 TE KOOP RETAILPARK ZWEVEGEM ZWEVEGEM N391 KANTOREN +1 TE KOOP 1 RETAIL/KANTOORPARK ZWEVEGEM Nieuwbouw handelscomplex, uitstekend gelegen tussen de afrit van de E17 en het centrum van Zwevegem In het complex worden

Nadere informatie

Administratieve voorwaarden Bellevuekaai - Blok FG

Administratieve voorwaarden Bellevuekaai - Blok FG Bellevuekaai - Blok FG Artikel 1 Volgende documenten vormen een geheel met het verkoopscontract: In volgorde van belangrijkheid : - de architectuurplannen (zie verkoopsbrochure), - Het verkoopslastenboek,

Nadere informatie

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMEEN: Dit lastenboek werd opgesteld om de kandidaat-kopers een beknopt overzicht te geven

Nadere informatie

KMO-ZONE VRIJKENSHEIDE

KMO-ZONE VRIJKENSHEIDE VERKOOPSLASTENBOEK KMO-ZONE VRIJKENSHEIDE MERKSPLASSESTEENWEG 95 RIJKEVORSEL 1. ALGEMEENHEDEN. 1.1. Doel en omvang van de aanneming. De aanneming heeft tot doel de oprichting van een industriegebouw met

Nadere informatie

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE INTRODUCTIE Om de toekomstige eigenaars van deze handelsruimte een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van

Nadere informatie

BA_A BOUWHEER WERFADRES ARCHITECT. Materiaal legende:

BA_A BOUWHEER WERFADRES ARCHITECT. Materiaal legende: project Materiaal legende: 1: Gevelsteen - licht grijs genuanceerd 2: Buitenschrijnwerk - PVC - donker grijze RAL-kleur 3: Dorpels - blauwe steen geschuurd 4: houten gevelbeplanking - Ceder natuur 5: dakbedekking

Nadere informatie

nieuwbouwproject op industriezone Waggelwater. / bedrijvenpark Dirk Martensstraat 3 8000 Brugge dirk martensstraat

nieuwbouwproject op industriezone Waggelwater. / bedrijvenpark Dirk Martensstraat 3 8000 Brugge dirk martensstraat nieuwbouwproject op industriezone Waggelwater. / bedrijvenpark dirk martensstraat Dirk Martensstraat 3 8000 Brugge / ligging / ligging / ligging / voorstelling project nieuwbouw magazijnen (14 units) te

Nadere informatie

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase Generaal Lemanstraat 27 B-2018 Antwerpen Telefoon 03 232 08 79 Telefax 03 232 21 38 www.wilma.be ANCO-TORENS TURNHOUT VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase 4 Versie: 30 juli 2010 anco verkoopslastenboek

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 3 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 3 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT 5 LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT 12 LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 7 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 7 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT 5 LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT 12 LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

LASTENBOEK PROJECT SMEDENPOORT AALTER FASE 1: IJZERENWAAG CASCO UNITS COMMERCIEEL

LASTENBOEK PROJECT SMEDENPOORT AALTER FASE 1: IJZERENWAAG CASCO UNITS COMMERCIEEL LASTENBOEK PROJECT SMEDENPOORT AALTER FASE 1: IJZERENWAAG CASCO UNITS COMMERCIEEL LASTENBOEK - PROJECT SMEDENPOORT AALTER - FASE 1: IJZERENWAAG - CASCO UNITS COMMERCIEEL PROJECT SMEDENPOORT AALTER FASE

Nadere informatie

17/09/2014 BEDRIJVENPARK AARTSELAAR

17/09/2014 BEDRIJVENPARK AARTSELAAR BEDRIJVENPARK AARTSELAAR Inhoudsopgave A. Contactgegevens... 3 B. Gebouwen met de volgende afmetingen:... 4 C. Voorbereidende werken.... 6 D. Bouwrijp maken terrein.... 6 E. Funderingswerken.... 6 F. Bevloeringswerken....

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 14 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 14 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE MATERIALEN

Nadere informatie

BEDRIJVENPARK: PONTI-PARK. Beneluxlaan Harelbeke

BEDRIJVENPARK: PONTI-PARK. Beneluxlaan Harelbeke BEDRIJVENPARK: PONTI-PARK Beneluxlaan Harelbeke Inhoudsopgave A. Contactgegevens... 3 B. Gebouw met de volgende afmetingen:... 4 C. Voorbereidende werken.... 5 D. Bouwrijp maken terrein.... 5 E. Funderingswerken....

Nadere informatie

TE KOOP 28 bedrijfsunits in nieuw KMO park KAPITTEL

TE KOOP 28 bedrijfsunits in nieuw KMO park KAPITTEL TE KOOP 28 bedrijfsunits in nieuw KMO park KAPITTEL 1 Algemeen Voorstelling van het project KMO-park Kapittel Het betreft een nieuw te ontwikkelen KMO project op de site van Transpico, gelegen aan de Matenstraat

Nadere informatie

Crepi (buitenbepleistering op isolatie), kleur wit / licht grijs. Gemoffeld aluminium buitenschrijnwerk, kleur donker grijs / zwart

Crepi (buitenbepleistering op isolatie), kleur wit / licht grijs. Gemoffeld aluminium buitenschrijnwerk, kleur donker grijs / zwart L E G E N D E: Prefab groot formaat betonnen sandwich gevelpanelen Geïsoleerde gyproc scheidingswand Geïsoleerde gyproc voorzetwand Kingspan metalen sandwichpanelen Gewapend beton prefab Gewapend beton

Nadere informatie

Infil.krat 272 L 85*81*40. Infil.krat 272 L 85*81*40

Infil.krat 272 L 85*81*40. Infil.krat 272 L 85*81*40 228 066 29 06 60 06 228 D02 Nota infiltratie: - Min 0cm onder maailveld - Min 0m Achter achtergevel - Nood overloop naar riool Afwaterend oppervlak: 0-0 = 0 m² infiltratie kratten: Min inhoud 80 L > geplaatst:

Nadere informatie

GLOBALFUTURN. Commercieel lastenboek 2013 V1

GLOBALFUTURN. Commercieel lastenboek 2013 V1 GLOBALFUTURN Commercieel lastenboek 2013 V1 INHOUDSOPGAVE 01. VOORBEREIDENDE WERKEN... 3 02. STRUCTUUR... 4 03. VLOEREN... 5 04. WANDEN... 6 05. DAKCONSTRUCTIE EN DAKBEDEKKING... 7 06. BUITENSCHRIJNWERK...

Nadere informatie

Samenvattende meetstaat ARTIKEL IND HOEV ARCH HOEV AANN EENHEIDSPR SOM OPMERKINGEN

Samenvattende meetstaat ARTIKEL IND HOEV ARCH HOEV AANN EENHEIDSPR SOM OPMERKINGEN HOOFDSTUK 00 : INRICHTING VAN DE BOUWPLAATS. werfkast elek. te voorzien HOODSTUK 01 : VOORBEREIDENDE WERKZAAMHEDEN. 01.1 : Schoonmaak van de werf. uitgraven van stronken 4 stuks HOOFDTSUK 02 : GRAAFWERKEN.

Nadere informatie

Zeelhemse Heide. VERKOOPSLASTENBOEK Bedrijvenpark. Meldertsestraat, 8. Zelem ( 3545Halen ) - V E R K O O P S L A S T E N B O E K -

Zeelhemse Heide. VERKOOPSLASTENBOEK Bedrijvenpark. Meldertsestraat, 8. Zelem ( 3545Halen ) - V E R K O O P S L A S T E N B O E K - VERKOOPSLASTENBOEK Bedrijvenpark Zeelhemse Heide Meldertsestraat, 8 Zelem ( 3545Halen ) V E R K O O P S L A S T E N B O E K Axpromo N.V. Pag : 1 van 8 ALGEMENE OMSCHRIJVING DER UNITS : Het volledige bedrijvenpark

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 2. Pleisterwerken p.3 3. Chapewerken, p.3 6. Sanitaire installatie p.3 7. Elektrische installatie p.4 8. Verwarmingsinstallatie

Nadere informatie

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering S A M E N V A T T E N D B E S T E K - woningen Hoofdstuk 1 : RUWBOUWWERKEN Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenriolering Hoofdstuk

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK KMO Park Krekelenberg II

VERKOOPSLASTENBOEK KMO Park Krekelenberg II VERKOOPSLASTENBOEK KMO Park Krekelenberg II 17 KMO-units met mogelijkheid tot kantoren te Niel, Nieuwe Potaardestraat A. Algemene specificaties De units worden casco opgeleverd (geen afwerking in de units

Nadere informatie

Commercieel lastenboek 2019 V1

Commercieel lastenboek 2019 V1 Commercieel lastenboek 2019 V1 INHOUDSOPGAVE 01. VOORBEREIDENDE WERKEN...3 02. STRUCTUUR...3 03. VLOEREN...4 04. WANDEN...5 05. DAKCONSTRUCTIE EN DAKBEDEKKING...5 06. BUITENSCHRIJNWERK...6 07. AFWERKING...6

Nadere informatie

Technische beschrijving commerciële ruimten Kop Van Kessel-Lo

Technische beschrijving commerciële ruimten Kop Van Kessel-Lo Technische beschrijving commerciële ruimten Kop Van Kessel-Lo De commerciële ruimten worden casco opgeleverd, d.w.z. gesloten ruwbouw (naakte betonstructuur + gevelsluitingen). Er worden door CIP geen

Nadere informatie

LASTENBOEK. PROJECT: EVERGEM: DOORNPARK. Datum: 26/11/2011

LASTENBOEK. PROJECT: EVERGEM: DOORNPARK. Datum: 26/11/2011 LASTENBOEK. GEM COÖRPORATION Tav. Dhr. PATRICK LAMBRECHTS Elsenstraat 2b 2170 MERKSEM PROJECT: EVERGEM: DOORNPARK Datum: 26/11/2011 Gebouw met de volgende afmetingen: Lengte: 84,00 M Breedte: 27,00 M Zijhoogte:

Nadere informatie

LASTENBOEK. Bouwen van 12 woningen CASCO - uitvoering. Hanswijkbeekstraat 2800 Mechelen

LASTENBOEK. Bouwen van 12 woningen CASCO - uitvoering. Hanswijkbeekstraat 2800 Mechelen LASTENBOEK Bouwen van 12 woningen CASCO - uitvoering Hanswijkbeekstraat 2800 Mechelen 20-12-2017 Inhoud Inhoud... 2 ALGEMEEN... 3 1. Voorafgaande opmerking... 3 2. Nazicht van de uitgevoerde werken...

Nadere informatie

BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek

BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek Dit project omvat de realisatie van een vrijstaande bebouwing gelegen Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek, volgens

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 11 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 11 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT 5 LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT 12 LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE

Nadere informatie

BOUWEN VAN EEN 2-WOONST TE BOCHOLT-LOZEN

BOUWEN VAN EEN 2-WOONST TE BOCHOLT-LOZEN BOUWEN VAN EEN 2-WOONST TE BOCHOLT-LOZEN LASTENBOEK : WIND- & WATERDICHT (CASCO) LIGGING : RONDESTRAAT 14, 3950 BOCHOLT LOZEN BOUWHEER / VERKOPER : THANS-OOMS, NEYENSTRAAT 13, 3960 BREE 0476/72.82.12 raf.thans@telenet.be

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK CASCO-VERKOOP

VERKOOPSLASTENBOEK CASCO-VERKOOP 8 KOPPELWONINGEN St.-Jorisstraat 3570 ALKEN (St.-Joris) VERKOOPSLASTENBOEK CASCO-VERKOOP Vandebos Algemene Bouwonderneming NV DIGITALE IMPRESSIES: Achterzijde gebouwen: Voorzijde woningen: 2 3 PROJECTONTWIKKELING:

Nadere informatie

KMO-PARK SATENROZEN INLEIDING DE LOCATIE UW GROOTSTE TROEF

KMO-PARK SATENROZEN INLEIDING DE LOCATIE UW GROOTSTE TROEF KMO PARK SATENROZEN KMO-PARK SATENROZEN INLEIDING BVI.BE bouwt op een absolute toplocatie op de as Brussel - Antwerpen het KMO-park Satenrozen te Kontich. Het park bestaat uit 2 bedrijfsverzamelgebouwen

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK PROJECT BROEKELKEN WIND & WATERDICHT

VERKOOPSLASTENBOEK PROJECT BROEKELKEN WIND & WATERDICHT VERKOOPSLASTENBOEK PROJECT BROEKELKEN WIND & WATERDICHT 1 I VERKOOPSLASTENBOEK PROJECT BROEKELKEN RUWBOUW Voorafgaande werken Het uitzetten van de woning gebeurt overeenkomstig de gegevens van de uitvoeringsplannen

Nadere informatie

KRUISSTRAAT woning B. afgewerkte vloer totale dakopp. 82.5m². woning A. afgewerkte vloer totale dakopp. 82.

KRUISSTRAAT woning B. afgewerkte vloer totale dakopp. 82.5m². woning A. afgewerkte vloer totale dakopp. 82. N117 COIGESTEENWEG as van de weg oprit / terras in waterdoorlatende klinkers opp. 8,2m² 600 887 46/m2 880 9.6 00 874 326 9.3 dubbele garage afgew. vloer = 84 10.0 600 bestaande constructies af te breken

Nadere informatie

Technische Omschrijving. Garage-Bedrijfs-Units Te Etten-Leur

Technische Omschrijving. Garage-Bedrijfs-Units Te Etten-Leur Technische Omschrijving Garage-Bedrijfs-Units Te Etten-Leur Technische omschrijving en voorwaarden versie 2014-07-01 Deel 1 Algemene informatie en technische omschrijving Deel 2 Tekeningen 1 Hoewel deze

Nadere informatie

Project Patiowoningen Stad Antwerpen Belgiëlei binnengebied. L a s t e n b o e k. Ondergrondse parking

Project Patiowoningen Stad Antwerpen Belgiëlei binnengebied. L a s t e n b o e k. Ondergrondse parking Project Patiowoningen Stad Antwerpen Belgiëlei 36-38 - binnengebied L a s t e n b o e k 1. Ruimtelijke context 1.1 Ligging Ondergrondse parking Het project is gelegen in het hartje van de wereldberoemde

Nadere informatie

Lastenbrochure RUWBOUW WIND- EN WATERDICHT. 2 Halfopen woningen te Hechtel-Eksel - Lommelsebaan

Lastenbrochure RUWBOUW WIND- EN WATERDICHT. 2 Halfopen woningen te Hechtel-Eksel - Lommelsebaan Lastenbrochure RUWBOUW WIND- EN WATERDICHT 2 Halfopen woningen te Hechtel-Eksel - Lommelsebaan Lommelsebaan 89 3940 Hechtel-Eksel VASTGOED C BVBA Kerkveld 59, 3990 Peer Tel. +32(0)477/462.392 www.vastgoedc.be

Nadere informatie

DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad

DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad Sato B.V. is een projectontwikkelaar in bedrijfsunits, die zich onderscheid op het gebied van het realiseren van toonaangevende en betaalbare bedrijfsruimten.

Nadere informatie

AUTOSTOP NOORDERSLUIS Te huur 11 units industrieterrein Noordersluis aan de Bolderweg/Kaapstanderweg te Lelystad

AUTOSTOP NOORDERSLUIS Te huur 11 units industrieterrein Noordersluis aan de Bolderweg/Kaapstanderweg te Lelystad AUTOSTOP NOORDERSLUIS Te huur 11 units industrieterrein Noordersluis aan de Bolderweg/Kaapstanderweg te Lelystad Sato Vastgoed B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat geleid wordt door 2 enthousiaste

Nadere informatie

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering 21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Rillaar Montenaken Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr):

Nadere informatie

Te Koop. www.bcdebeemd.nl

Te Koop. www.bcdebeemd.nl Te Koop 32 bedrijfs-, showroom- en kantoorruimten Onder architectuur gebouwd Nabij centrum Arnhem en Velp Parkeren op eigen terrein Uitstekend bereikbaar kijk ook op: www.bcdebeemd.nl Bedrijvencentrum

Nadere informatie

PROCEDURE KEUZEMOGELIJKHEDEN EN WIJZIGINGEN Project TER HEIDE. versie: 18-9-2008. procedure keuzes en wijzigingen Pagina 1/7

PROCEDURE KEUZEMOGELIJKHEDEN EN WIJZIGINGEN Project TER HEIDE. versie: 18-9-2008. procedure keuzes en wijzigingen Pagina 1/7 PROCEDURE KEUZEMOGELIJKHEDEN EN WIJZIGINGEN Project TER HEIDE versie: 18-9-2008 procedure keuzes en wijzigingen Pagina 1/7 Beste klant, De basisuitrusting van de woning dat U hebt aangekocht, kunt U terugvinden

Nadere informatie

SYNTHESENOTA EPB Overzicht met betrekking tot EPB-regelgeving

SYNTHESENOTA EPB Overzicht met betrekking tot EPB-regelgeving SYNTHESENOTA EPB Overzicht met betrekking tot EPB-regelgeving VOORWERP BOUWPLAATS BOUWHEER ARCHITECT STUDIEBUREAU Renovatie van een eengezinswoning Sint Jozefstraat 69, 8301 Knokke-Heist T Heist Best cvba

Nadere informatie

OCMW BRUGGE Ruddershove 4 8000 Brugge 0 ALGEMENE BEPALINGEN. 1 VOORAFGAANDE WERKEN EN SLOOPWERKEN.

OCMW BRUGGE Ruddershove 4 8000 Brugge 0 ALGEMENE BEPALINGEN. 1 VOORAFGAANDE WERKEN EN SLOOPWERKEN. p 1/6 0 ALGEMENE BEPALINGEN. 00. AANNEMINGSMODALITEITEN. 01. GEBRUIKTE AFKORTINGEN. 02. INDELING EN NUMMERING VAN DE ARTIKELS. 03. METING. 04. LEVERING, HERKOMST EN STANDAARDISERING VAN MATERIALEN EN UITVOERING.

Nadere informatie

Informatiebrochure 2 halfopen woningen

Informatiebrochure 2 halfopen woningen Informatiebrochure 2 halfopen woningen Louis Lecocqstraat 61-63 3970 Leopoldsburg Project Louis Lecocq Pagina 1 1) Ligging De woningen zijn gelegen in een residentiële wijk in de Louis Lecocqstraat, nummer

Nadere informatie

"DE GROENE KOLK" VOORGEVEL schaal 1/100 SASSTRAAT 1 B-3200 AARSCHOT VOORGEVEL GEVELMATERIALEN 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9-10 - 11-12 - 13 -

DE GROENE KOLK VOORGEVEL schaal 1/100 SASSTRAAT 1 B-3200 AARSCHOT VOORGEVEL GEVELMATERIALEN 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9-10 - 11-12 - 13 - 1315 8 1150 10 4 900 8 12 9 11 595 1 305 2 5 7 13 RIOLERING: 50 PLAATSING BUITEN HET GEBOUW: 0 10 Alle buizen Ø 125 mm. (PVC of PE) Voor plaatsing in volle grond worden de buizen ingebed in gestabiliseerd

Nadere informatie

BEDRIJFSGEBOUWEN WIJNENDAELE ROESELARE

BEDRIJFSGEBOUWEN WIJNENDAELE ROESELARE GIJKOR IMMO II BEDRIJFSGEBOUWEN WIJNENDAELE ROESELARE Commercieel lastenboek bedrijfsruimten Lot 8 November 2011 1/13 - inhoudsopgave - Hoofdstuk 01 ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN... 3 Opdracht... 3 Wijzigingen

Nadere informatie

CLUSTER D BRUGGE. Commercieel lastenboek. 2013v1

CLUSTER D BRUGGE. Commercieel lastenboek. 2013v1 CLUSTER D BRUGGE Commercieel lastenboek 2013v1 INHOUDSOPGAVE 01. VOORBEREIDENDE WERKEN... 3 02. STRUCTUUR... 4 03. VLOEREN... 4 04. WANDEN... 6 05. DAKCONSTRUCTIE EN DAKBEDEKKING... 8 06. BUITENSCHRIJNWERK...

Nadere informatie

Lastenboek Ronse Moortelpark

Lastenboek Ronse Moortelpark Lastenboek Ronse Moortelpark A. Voorbereidende werken. 1. Uittekenen van de werk- en constructieplannen en ter goedkeuring voorleggen aan de bouwheer. 2. Veiligheidscoördinatie ontwerp en uitvoering. 3.

Nadere informatie

LASTENBROCHURE CASCO

LASTENBROCHURE CASCO LASTENBROCHURE CASCO 1. Algemene beschrijving: Dit lastenboek werd opgesteld om de kandidaat-kopers een beknopt overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van de nog te bouwen woningen. Dit lastenboek

Nadere informatie

Graven van bouwputten en sleuven voor de realisatie van de liftputten en het rioolsysteem zit in deze post vervat

Graven van bouwputten en sleuven voor de realisatie van de liftputten en het rioolsysteem zit in deze post vervat Lastenboek kantoorloft gebouw B3 Anco-Torens te Turnhout 0. Algemeen 0.1 Plannen Wanneer de definitieve plannen van het loftkantoor aan de koper overhandigd worden, zullen deze als basis dienen voor het

Nadere informatie

PROJECT WILLEBROEK. HEMELAKKERS BRASSCHAAT Tel: 0473/ LASTENBOEK GEBOUW. Gebouw met de volgende afmetingen:

PROJECT WILLEBROEK. HEMELAKKERS BRASSCHAAT Tel: 0473/ LASTENBOEK GEBOUW. Gebouw met de volgende afmetingen: LASTENBOEK GEBOUW Gebouw met de volgende afmetingen: Gebouw A: 18 m en 27 m L x 18 m Br = 405 m² Gebouw B: 27 m en 36 m L x 18 m Br = 567 m² Gebouw C: 20 m L x 15 m Br = 300 m² Gebouw D: 20 m L x 15 m

Nadere informatie

INTENTIEVERKLARING VAN DE AANNEMER. Ik (aannemer)

INTENTIEVERKLARING VAN DE AANNEMER. Ik (aannemer) 10. 3. INTENTIEVERKLARING VAN DE AANNEMER Ik (aannemer) Verklaar hiermede dat ik kennis genomen heb van en akkoord ben met de veiligheidsvoorschriften van de opdrachtgever, opgenomen in het bestek, de

Nadere informatie

Havikshorst Baanstee Noord Purmerend

Havikshorst Baanstee Noord Purmerend Nieuwbouw Bedrijfsunits Havikshorst Baanstee Noord Purmerend 22 Bedrijfsunits vanaf 84 m² BVO Prijzen vanaf 99.950,--, Vrij op Naam, excl. btw Havikshorst biedt u alle ruimte. Op bedrijventerrein Baanstee

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

2HOB te LOZEN Lastenboek

2HOB te LOZEN Lastenboek 2HOB te LOZEN Lastenboek Wind- en waterdicht 1 LIGGINGSPLAN KAVEL 1 KAVEL 2 : 2a87ca : 2a87ca 2 INHOUDSTAFEL 1 ALGEMEEN 2 LASTENBOEK 2.1 Werfinrichting 2.2 Grondwerken 2.3 Rioleringswerken 2.4 Ruwbouw

Nadere informatie

Heikestraat 20 - ruwbouw

Heikestraat 20 - ruwbouw Heikestraat 20 - ruwbouw De funderingszool in beton (60 x 65 cm) wordt door de bouwheer aangebracht (eventueel dramix staalvezelbeton, 30 kg/m3 wapening) Metselwerken buiten (alle oppervlakten zijn netto

Nadere informatie

Deel 1: RUWBOUW. Art 1: grondwerken. Het maaiveld wordt afgegraven over de volledige oppervlakte van de nieuw te bouwen woning.

Deel 1: RUWBOUW. Art 1: grondwerken. Het maaiveld wordt afgegraven over de volledige oppervlakte van de nieuw te bouwen woning. Deel 1: RUWBOUW Art 1: grondwerken Het maaiveld wordt afgegraven over de volledige oppervlakte van de nieuw te bouwen woning. Hierna wordt de kruipruimte uitgegraven tot de vaste grond In deze bouwput

Nadere informatie

Basisschool Nazareth. EPB verslaggeving 20/11/2013

Basisschool Nazareth. EPB verslaggeving 20/11/2013 STUDIEBURO DE KLERCK N.V. Verwarming Sanitair Elektriciteit Liften Brandbeveiliging btw : 435.975.210 DE KLERCK ENGINEERING N.V. Studieburo Burgerlijke Bouwkunde Verwarming Sanitair Elektriciteit Oud-Strijderslaan

Nadere informatie

EPB-advies: woning Datum: xxx

EPB-advies: woning Datum: xxx EPB-advies: woning Datum: Bouwheer Naam: Adres: Tel: Gsm: E-mail: Bouwplaats Project: Bouwen van woning Adres: Vergunning: datum bouwaanvraag: 2012 Compactheid Type: woning Geïsoleerd volume: - Verliesoppervlak:

Nadere informatie

REGEL-MAAT-WERK INGELMUNSTER. TRANS l UTIL l MICCONSULT

REGEL-MAAT-WERK INGELMUNSTER. TRANS l UTIL l MICCONSULT REGEL-MAAT-WERK INGELMUNSTER TRANS l UTIL l MICCONSULT BEELD 50 100 150 200 250 INPLANTINGSPLAN 90 3. grid zorgt voor regelmaat 1. onregelmatige perceelsgrens 2. unieke rechte hoek benutten 1. onregelmatige

Nadere informatie

LOT 9 LOT 10. terras. eetplaats. keuken. wasplaats/ berging. salon. garage. inkom GELIJKVLOERS LOT 10 100 300/215 120 100/215 70 20 50 200/120

LOT 9 LOT 10. terras. eetplaats. keuken. wasplaats/ berging. salon. garage. inkom GELIJKVLOERS LOT 10 100 300/215 120 100/215 70 20 50 200/120 LOT LOT 6 LOT 5 LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT Mantawijk LOT LOT 2 LOT 3 LOT 4 LOT 8 LOT 9 LOT. Paramentsteen: licht buin-rood 2. Crepi: wit 3. Paramentsteen: lichtgrijs 4. Paramentsteen: donkergrijs 5: Paramentsteen:

Nadere informatie

Technische omschrijving en afwerkstaat

Technische omschrijving en afwerkstaat Technische omschrijving en afwerkstaat Bedrijfsverzamelgebouw Lock/Stock Industrieweg 9 E in Elst (Gld) 14 september 2013 Pagina 1 van 5 Technische omschrijving Peil Het peil (P=0) is bovenkant afgewerkte

Nadere informatie

onafhankelijke woning Geen enkele kost voor het verbruik van elektriciteit, verwarming, drinkwater Geen black-out meer 0% vervuiling geen CO 2

onafhankelijke woning Geen enkele kost voor het verbruik van elektriciteit, verwarming, drinkwater Geen black-out meer 0% vervuiling geen CO 2 Ontwerpt de autonome Voor 258.7 Incl. BTW Prijs zonder terrein en ereloon architect (± 5%) onafhankelijke woning Geen enkele kost voor het verbruik van elektriciteit, verwarming, drinkwater Geen black-out

Nadere informatie

Technische omschrijving

Technische omschrijving HBE Bedrijfshallen e Frankeneng 114 6716 AA, Ede Tel.: 0318 510107 Fax: 0318 555377 www.hbebedrijfshallen.nl BTW: NL817398636B01 K.v.K. nr. 09166691 Rabobank Ede Rek nr.: 10.12.21.797 info@hbebedrijfshallen.nl

Nadere informatie

22/09/2015 Roeselare LUTGART Brandbeveiligings en dakisolatiewerken SAMENVATTENDE OPMETINGSSTAAT 1/6

22/09/2015 Roeselare LUTGART Brandbeveiligings en dakisolatiewerken SAMENVATTENDE OPMETINGSSTAAT 1/6 22/09/2015 Roeselare LUTGART Brandbeveiligings en dakisolatiewerken SAMENVATTENDE OPMETINGSSTAAT 1/6 dossier Roeselare LUTGART lot ontwerp Brandbeveiligings en dakisolatiewerken bouwheer VZW Arkorum volgnr.

Nadere informatie

T SAS BEDRIJVENPARK. PROJECT Bouwen van 40 KMO-units Grond: 16.700 m2 Gebouwen: 9.400 m2 BOUWHEER

T SAS BEDRIJVENPARK. PROJECT Bouwen van 40 KMO-units Grond: 16.700 m2 Gebouwen: 9.400 m2 BOUWHEER PROJECT Bouwen van 4 KMO-units Grond: 16.7 m2 Gebouwen: 9.4 m2 2 3 ADRES Vekestraat 29 191 Kampenhout BOUWEER BVI.BE nv PEDESCO bvba Uilenbaan 9/2B Vekestraat 29/B 191 Kampenhout 475 23 57 9 info@pedesco.be

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW: OOSTKAAI PARK 30 UNITS

VERKOOPSLASTENBOEK BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW: OOSTKAAI PARK 30 UNITS 1 VERKOOPSLASTENBOEK BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW: OOSTKAAI PARK 30 UNITS PROMOTOR & ONTWIKKELING NV IMMO DE HAECK Jaagpad 2 8900 Ieper ARCHITECTUUR Claeys architectenbureau bvba Molenstraat 29 8980 Passendale

Nadere informatie

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO 3 Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen 2 Inhoudsopgave 3 Situerings- en liggingsplan p. 4-5 Plannen der woongelegenheden p. 9 I. Plan woning

Nadere informatie

VERSLAG EPB-STUDIE. Bouwheer. Projectlocatie. Projectomschrijving. Ons dossiernummer. Datum. Stad Gent. Gent. Kinderdagverblijf De Bron 14-066

VERSLAG EPB-STUDIE. Bouwheer. Projectlocatie. Projectomschrijving. Ons dossiernummer. Datum. Stad Gent. Gent. Kinderdagverblijf De Bron 14-066 VERSLAG EPB-STUDIE Bouwheer Projectlocatie Projectomschrijving Stad Gent Gent Kinderdagverblijf De Bron Ons dossiernummer 14-066 Datum April 2015 01/09/2015 p. 1-13 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. EPB-eisen

Nadere informatie

0. Algemene bepalingen

0. Algemene bepalingen Inhoudstabel 0. Algemene bepalingen 2 0.1 Voorbereidende werken en bijhorigheden 2 0.2 Algemeenheden 2 1. Ruwbouwwerken 3 1.1 Grondwerken 3 1.2 Funderingen 3 1.3 Rioleringen 3 1.4 Bouwwerken in beton 4

Nadere informatie

DOORSPUIT PUT dwa diam. 315 mm. rwa. diam.110. diam.110. wc gvl. rwa DUBBELE SIFONPUT. diam. 315 mm CONTROLEPUT RWA. diam. 315 mm

DOORSPUIT PUT dwa diam. 315 mm. rwa. diam.110. diam.110. wc gvl. rwa DUBBELE SIFONPUT. diam. 315 mm CONTROLEPUT RWA. diam. 315 mm 0 100 cm 200 cm FILTERPUT TOTAAL RECUPERATIE DAKOPPERVLAKTE WONING 142.68 M2 DOORSPUIT PUT dwa diam. 315 mm ISOLATIE METSELWERK DWA RWA FAEC. ROOKMELDER REGENWATERPUT L hergebruik voor wc's / buitenkraan

Nadere informatie

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering 01/02/2012 1 δ DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: HOEGAARDEN Architekt: F VERTOMMEN Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE LEEUW FASE 1 ZUID-BEIJERLAND. Dit project is een ontwikkeling van:

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE LEEUW FASE 1 ZUID-BEIJERLAND. Dit project is een ontwikkeling van: BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE LEEUW FASE 1 ZUID-BEIJERLAND OMSCHRIJVING Representatieve multifunctionele bedrijfsunits, onder architectuur gebouwd op het bedrijventerrein De Leeuw 4 te Zuid-Beijerland. Bedrijfsverzamelgebouw

Nadere informatie

LASTENBROCHURE WONINGEN HOEVESTRAAT PEER/WIJCHMAAL RUWBOUW WIND- EN WATERDICHT

LASTENBROCHURE WONINGEN HOEVESTRAAT PEER/WIJCHMAAL RUWBOUW WIND- EN WATERDICHT LASTENBROCHURE WONINGEN HOEVESTRAAT PEER/WIJCHMAAL RUWBOUW WIND- EN WATERDICHT 1. Algemene beschrijving: Het ontwerp heeft een mooi evenwicht in uitstraling tussen modern en rustiek door haar architectuur

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

Project te Zoersel: Brakenberg Lage Weg - Aanleg Riolering en wegenis - Voorstelling bewonersvergadering 11 september 2013

Project te Zoersel: Brakenberg Lage Weg - Aanleg Riolering en wegenis - Voorstelling bewonersvergadering 11 september 2013 Project te Zoersel: Brakenberg Lage Weg - Aanleg Riolering en wegenis - Voorstelling bewonersvergadering 11 september 2013 Inhoud presentatie 1. Voorstelling Pidpa Riolering 2. Voorstelling van het project

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

BROCHURE BOUWEN EN VERZEKEREN

BROCHURE BOUWEN EN VERZEKEREN BROCHURE BOUWEN EN VERZEKEREN Een nieuw gebouw, een uitbreiding of een grondige renovatie Bouwheren zijn vaak te weinig geïnformeerd over de risico s die ze lopen tijdens nieuwbouw- en/of verbouwingswerken.

Nadere informatie

UITVOERINGSDOSSIER. Bouwplaats. Legende. Bouwheer. Architect. Gevelmaterialen Bouwen van halfopen eengezinswoning

UITVOERINGSDOSSIER. Bouwplaats. Legende. Bouwheer. Architect. Gevelmaterialen Bouwen van halfopen eengezinswoning UITVORINSOSSIR 3-3-2017 ouwen van halfopen eengezinswoning Legende gevelmetselwerk metselwerk snelbouw welfsels - predallen muurisolatie ouwplaats oelstraat 12, lot 3 2270 erenthout Kadaster: afd 1, Sectie,

Nadere informatie

Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen

Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen 1 Lastenboek voor de bouw van 2 appartementen te Balen Nieuwbouwproject Mol Sluis Tekening is een indicatie van uitzicht en niet bindend. Locatie project : Schoor 38 2490 Balen 2 ruime luxe appartementen

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP. Plompertstraat 90 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP. Plompertstraat 90 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Plompertstraat 90 te Rotterdam Algemeen Het te koop aangeboden vrijstaande bedrijfsgebouw staat op eigen grond en is gelegen aan de rand van het Waalhavengebied

Nadere informatie

Renvooi. Bedrijfsgebouw Hart Delicious Melbournestraat 15 Lijnden. Principe details. definitief. Aanvraag omgevingsvergunning BA.29.01.

Renvooi. Bedrijfsgebouw Hart Delicious Melbournestraat 15 Lijnden. Principe details. definitief. Aanvraag omgevingsvergunning BA.29.01. Renvooi Materialen: Kalkzandsteen In het werk gestorte beton Prefab beton Lichte scheidingswand Zand cement dekvloer Harde isolatie - PIR Zachte isolatie - steenwol Isolatie met hoge druksterkte isolatie

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 12-3-23 Afdruk Eerste opgave met voorblad, bedragen in EUR M/ GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel:

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE NIEUWBOUW BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW LORENTZWEG LORENTZWEG SPIJKENISSE

PROJECTINFORMATIE NIEUWBOUW BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW LORENTZWEG LORENTZWEG SPIJKENISSE PROJECTINFORMATIE NIEUWBOUW BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW LORENTZWEG LORENTZWEG SPIJKENISSE TE KOOP 12 nieuwbouw bedrijfsunits Ca. 108 m² bedrijfsruimte met parkeerplaats Eigen grond Goede aansluiting op A15

Nadere informatie

Bouwproject GOEFERDINGE

Bouwproject GOEFERDINGE 12 koopwoningen Bouwproject Dutskouter 31 53 2 Bouwproject Bouwheer Sociale Huisvestingsmaatschappij DENDERSTREEK cvba Verastenstraat 1 9300 AALST 3 Architect Architektenburo MAS bvba Aalststraat 22/1

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling MODEL VAN OVEREENKOMST BIJLAGE 2 Tussen: de Provincie Oost-Vlaanderen, met zetel in het Provinciehuis, Gouvernementstraat 1, 9000 Gent, vertegenwoordigd door de deputatie, voor wie optreden de heer (voornaam

Nadere informatie

DEELNAMEFORMULIER BESTE BOUWTEAM 2017

DEELNAMEFORMULIER BESTE BOUWTEAM 2017 DEELNAMEFORMULIER BESTE BOUWTEAM 2017 Om uw deelname aan de wedstrijd het beste bouwteam 2017 te vergemakkelijken, hebben wij voor u een vragenlijst samengesteld. Door deze nauwkeurig in te vullen geeft

Nadere informatie

Dakelementen (TT) in voorgespannen beton. Willy Naessens 75

Dakelementen (TT) in voorgespannen beton. Willy Naessens 75 Dakelementen (TT) in voorgespannen beton Willy Naessens 75 Algemene beschrijving Waarom TT-dakelementen kiezen De TT-dakelementen in voorgespannen beton worden gevormd door 3 ribben met een tussenafstand

Nadere informatie

loots³ Voorgevel 1:50 MATERIALEN:

loots³ Voorgevel 1:50 MATERIALEN: MATERIALEN:. gevelsteen: licht grijs genuanceerd. buitenschrijnwerk en gevelbekeding: zwart/alu-trespa. raam- en deurdorpels: graniet - aluminium zwart. dakrand: aluminium zwart 6.5.0-0.5 Voorgevel :50

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie. Te koop. Telfordstraat 9-8 te Zwolle

Vrijblijvende informatie. Te koop. Telfordstraat 9-8 te Zwolle Vrijblijvende informatie Te koop Telfordstraat 9-8 te Zwolle Algemeen Aan de Telfordstraat in Zwolle, op bedrijventerrein Marslanden G, is het eerste deel van bedrijfsverzamelgebouw Telford gerealiseerd,

Nadere informatie

APPARTEMENTSGEBOUWEN EN WOONCOMPLEXEN ELEKTRICITEIT PRIVE

APPARTEMENTSGEBOUWEN EN WOONCOMPLEXEN ELEKTRICITEIT PRIVE 1 Goedgekeurd door Sectorcomité Noord Sibelgas op 28.02.2012 APPARTEMENTSGEBOUWEN EN WOONCOMPLEXEN ELEKTRICITEIT PRIVE ARTIKEL 1 ALGEMEENHEDEN Onderhavig reglement legt de modaliteiten vast met betrekking

Nadere informatie