Algemene voorwaarden Help-man, Financiële Zorgverlener

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden Help-man, Financiële Zorgverlener"

Transcriptie

1 Artikel 1 Begripsbepalingen 1.1 Opdrachtnemer: Rubofin B.V., h.o.d.n. Help-man (verder in deze Algemene Voorwaarden: Helpman), Postbus 6069, 9702 HB, Groningen. Help-man houdt zich bezig met de uitvoering van het beschermingsbewind of budgetbeheer ten behoeve van de cliënt. 1.2 Onder cliënt wordt verstaan: de persoon (in deze Algemene Voorwaarden aangeduid als hij ), met wie Help-man een overeenkomst heeft afgesloten omtrent budgetbeheer of budgetcoaching, of de persoon die door de rechter onder beschermingsbewind van Help-man wordt gesteld. 1.3 Onder opdrachtgever wordt verstaan: de organisatie of natuurlijk persoon die de kosten voor het budgetbeheer van de klant voor zijn rekening neemt. 1.4 Onder beschermingsbewind of onderbewindstelling wordt verstaan: een maatregel die een rechter kan nemen ten behoeve van een meerderjarige die door zijn lichamelijke of geestelijke toestand niet goed zijn belangen van vermogensrechterlijke aard kan behartigen. 1.5 Onder een financieel gezonde begroting wordt verstaan: een begroting waarbij inkomsten en uitgaven met elkaar in evenwicht zijn. Artikel 2 Algemene bepalingen 2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst voor budgetbeheer of beschermingsbewind die door de cliënt met Help-man is aangegaan. 2.2 De cliënt heeft kennis genomen van de Algemene Voorwaarden en accepteert de toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden op de overeenkomst met Help-man. 2.3 Help-man is niet aansprakelijk voor geleden schade, indien de schade niet te wijten is aan opzet of grove schuld door/van Help-man. Help-man is voor eventuele aan haar toerekenbare fouten niet meer aansprakelijk dan tot het totaalbedrag van de inmiddels door of van cliënt betaalde opstart-, intake- en/of afsluitkosten. 2.4 Deze Algemene Voorwaarden kunnen door Help-man worden gewijzigd. Help-man publiceert de meest recente versie van deze Algemene Voorwaarden op de website Helpman is niet verplicht om veranderingen in haar Algemene Voorwaarden steeds kenbaar te maken aan reeds bestaande cliënten, opdrachtgevers of mogelijk toekomstige cliënten. 2.5 Help-man onderzoekt niet de rechtsgeldigheid van een door de cliënt aangegeven betaling(sopdracht) en accepteert deze als zijnde rechtsgeldig. 2.6 De specifieke bepalingen in deze Algemene Voorwaarden zijn vooral gericht op het budgetbeheer, aangezien beschermingsbewind uitgebreid wettelijk is bepaald en beschreven. 2.7 Help-man bepaalt autonoom, in overeenstemming met haar doelstelling of een cliënt wordt geaccepteerd, zonder zich te verplichten daar uitleg over te geven.

2 Artikel 3 Belangen van de cliënt 3.1 Help-man zal zich inspannen op de belangen van de cliënt door middel van budgetbeheer of beschermingsbewind zo optimaal mogelijk te behartigen. Artikel 4 Verplichtingen van de klant 4.1 De cliënt verstrekt binnen één week alle informatie die voor het budgetbeheer of beschermingsbewind van belang is en verschijnt persoonlijk als hij daartoe opgeroepen wordt. Aan informatie die anders dan schriftelijk is doorgegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. 4.2 De cliënt blijft bij budgetbeheer steeds zelf verantwoordelijk voor zijn financiële verplichtingen. 4.3 De cliënt dient bereikbaar te zijn. Dit mag telefonisch, schriftelijk of per zijn. 4.4 De cliënt verplicht zich geen (nieuwe) schulden en/of andere betalingsverplichtingen aan te gaan, dan nadat Help-man hierover vooraf is geraadpleegd. Hieronder valt ook het laten ontstaan en/of in stand houden van een roodstand op een bankrekening. 4.5 De cliënt dient op advies van Help-man bereid te zijn te bezuinigen op het budget als dit noodzakelijk is voor het realiseren van een financieel gezonde begroting die tenminste in evenwicht is. 4.6 De cliënt is verplicht alle wijzigingen in zijn financiële en/of persoonlijke omstandigheden, wanneer deze van invloed kunnen zijn op de voortgang van het dossier, schriftelijk aan Help-man door te geven. De cliënt blijft verantwoordelijk voor alle eventuele gevolgen ontstaan door het niet tijdig schriftelijk doorgeven van wijzigingen. 4.7 De cliënt stuurt alle relevante correspondentie wekelijks door naar Help-man, zodat een goed financieel beheer kan worden gevoerd. Help-man verzoekt alle instanties waar cliënt betrekking mee heeft, om de correspondentie rechtstreeks naar Help-man te sturen. 4.8 De cliënt dient alle gemaakte afspraken met Help-man na te komen. 4.9 De cliënt geeft volledige openheid van zaken met betrekking tot zijn inkomsten, uitgaven en lopende betalingsverplichtingen Bij aanvang van het budgetbeheer of beschermingbewind, draagt de cliënt zelf zorg voor alle betalingen van zijn vaste lasten, tot het moment dat de inkomsten op de beheerrekening worden gestort. Bij onduidelijk neemt de cliënt contact op met Help-man om af te stemmen wie zorg draagt voor welke betaling(en) De cliënt dient zelf zorg te dragen voor alle betalingen die niet van te voren met Help-man zijn overeengekomen.

3 Artikel 5 Aard en omvang budgetbeheer 5.1 Door Help-man wordt voor de cliënt een betaalrekening geopend bij de bank. De rekening wordt op naam van de cliënt geopend, maar is in beheer bij Help-man. Help-man wordt hiertoe gemachtigd door de cliënt. 5.2 De afgesproken delen van het inkomen van de cliënt dienen op de betaalrekening te worden gestort. 5.3 De cliënt machtigt Help-man om zijn financiën te beheren. De afgesproken inkomsten en uitgaven worden door Help-man geregeld. 5.4 Tussen de cliënt en Help-man bestaat een schriftelijk getekende overeenkomst inzake budgetbeheer. 5.5 Help-man houdt zicht aan het protocol indien er sprake is van verbaal en/of fysiek geweld. Dit protocol houdt het volgende in: Bij verbaal geweld wordt aan de cliënt per aangetekend schrijven een berisping gestuurd. Bij herhaling wordt bij de politie aangifte van intimidatie gedaan en kan de samenwerking worden beëindigd Bij fysiek geweld wordt direct aangifte gedaan bij de politie en wordt de samenwerking met onmiddellijke ingang beëindigd. 5.6 Wanneer er sprake is van beëindiging van de overeenkomst op grond van het genoemde in artikel en/of 5.5.2, zal ook het hoge afsluittarief in rekening worden gebracht. Artikel 6 Uitvoering werkzaamheden 6.1 Alle werkzaamheden worden door medewerkers van Help-man verricht. Help-man heeft het recht niet nader gespecificeerde onderdelen van werkzaamheden door derden te laten uitvoeren. 6.2 Help-man stuurt geen maandelijkse financiële overzichten naar haar cliënten. In plaats daarvan ontvangt de cliënt een inlogcode, zodat dagelijks en 24 uur per dag door de cliënt kan worden meegekeken op de betaalrekening. Mocht dit door technische problemen niet mogelijk zijn, kan de cliënt alsnog een overzicht ontvangen. 6.3 De werkzaamheden zullen door vaste contactpersonen van Help-man worden uitgevoerd. De cliënt kan zich met vragen tot deze personen richten. Contactpersonen vervangen elkaar bij ziekte, zodat uitvoering gegarandeerd blijft. 6.4 Help-man verricht onder andere de volgende werkzaamheden: Inventariseren van inkomsten, uitgaven, schulden en bezittingen; Opstellen van een begroting (inkomsten& uitgaven); Opstellen van een plan van aanpak; Informatie inwinnen bij diverse relevante instanties en instellingen; Wijzigen van gegevens bij diverse relevante instanties en instellingen; Openen van een beheer- en leefgeldrekening op naam van de cliënt; Aanvragen relevante toeslagen;

4 6.4.8 Aanvragen kwijtschelding/vermindering lokale belastingen; Doorbetalen van vaste lasten, zoals opgenomen in het plan van aanpak; Uitvoeren van administratieve taken; Inzicht geven in inkomsten en uitgaven; Verzorgen van de jaarlijkse belastingaangifte (box 1); Jaarlijks verantwoording afleggen aan de rechtbank, afdeling beschermingsbewind. 6.5 Help-man verleent op verzoek van de betreffende medewerker/hulpverlener inzage in het dossier. 6.6 Het is Help-man toegestaan om de kosten van het budgetbeheer tussentijds extra te verhogen om haar moverende redenen. Dit kan alleen nadat cliënt hiervan vooraf en beargumenteerd van op de hoogte is gesteld. Artikel 7 Kwaliteit van het budgetbeheer 7.1 Help-man draagt zorg voor een optimale uitvoeringskwaliteit van de door haar geformuleerde werkzaamheden, zoals vastgelegd in deze Algemene Voorwaarden en daaraan gerelateerd in het door de cliënt ondertekende contract voor budgetbeheer. 7.2 De cliënt kan nakoming verlangen van het gestelde in artikel 7.1, tenzij Help-man hieraan in redelijkheid niet gehouden kan worden. 7.3 Help-man kan niet aansprakelijk worden gesteld voor extra kosten die bij de cliënt in rekening worden gebracht en waarbij de cliënt beargumenteerd wordt dat deze extra kosten zijn ontstaan door een minder optimale uitvoeringskwaliteit van Help-man. Artikel 8 Privacy 8.1 Van het budgetbeheer wordt door Help-man een dossier aangelegd. Het dossier is eigendom van Help-man, het getekende budgetplan maakt onderdeel uit van dit dossier. 8.2 Help-man verstrekt aan de cliënt desgevraagd inzage in en afschrift van bescheiden uit het dossier. Inzage en verstrekking van afschriften blijft achterwege voor zover dit noodzakelijk is in verband met de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de ander. 8.3 Zonder toestemming van de cliënt hebben derden geen recht op inzage en bescheiden uit het dossier van de cliënt. Toestemming is niet nodig voor inzage door degenen die door Help-man worden ingezet bij de uitvoering van de overeenkomst. 8.4 De privacy van de klant wordt door Help-man gewaarborgd, door de van toepassing zijnde regels van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

5 Artikel 9 Klachtenreglement 9.1 Op deze Algemene Voorwaarden is het klachtenreglement van Help-man van toepassing. De meest recente versie is te vinden op de website Help-man is daarom niet verplicht het reglement steeds op individuele basis kenbaar te maken aan haar bestaande cliënten, opdrachtgevers en mogelijk toekomstige cliënten. Artikel 10 Vergoeding 10.1 Help-man zal de door de cliënt verschuldigde vergoeding voor de genoemde dienstverlening middels een maandelijks incasso van de betaalrekening afschrijven. De hoogte van vergoeding is afhankelijk van het gekozen product en staat vermeld op de website Helpman is daarom niet verplicht de tarieven steeds op individuele basis kenbaar te maken aan haar bestaande cliënten, opdrachtgevers en mogelijk toekomstige cliënten. Dit geldt tevens voor de extra kosten, zoals genoemd in artikel 10.2 en 10.3 van deze Algemene Voorwaarden Extra kosten, zoals opstartkosten en afsluitkosten komen voor rekening van de klant en zullen middels een eenmalige incasso van de betaalrekening worden afgeschreven. Intakekosten worden niet gerekend tot de extra kosten, maar behoren tot de reguliere dienstverlening De cliënt betaalt het reguliere afsluittarief, behalve als hij ongeoorloofd mutaties verricht op de betaalrekening. Deze handeling is voor Help-man voldoende reden om direct tot afsluiting van het dossier over te gaan en het verhoogde afsluittarief in rekening te brengen Kosten voor beschermingsbewind worden jaarlijks vastgesteld door het Landelijk Overleg Voorzitter Civiele en Kantonsectoren (LOVCK). De tarieven staan vermeld op de website Griffiekosten komen voor rekening van de cliënt en worden doorbelast Indien de cliënt niet aan zijn verplichtingen voldoet, waardoor Help-man bijvoorbeeld de vergoeding niet kan incasseren, komen de gemaakt (incasso)kosten voor de rekening van de cliënt Help-man is gemachtigd jaarlijks een verhoging van de kosten door te voeren van ten minste de prijsindexering. Help-man is verplicht de verhoging van de kosten jaarlijks in de maand januari via de website bekend te maken. Artikel 11 Bankkosten 11.1 Alle kosten die door de bank worden gemaakt in het kader van budgetbeheer, komen voor rekening van de cliënt. Artikel 12 Overige kosten 12.1 Bij zowel de cliënt als opdrachtgevers wordt de volle betreffende maand kosten in rekening gebracht op het moment dat in die maand nog reguliere werkzaamheden zijn verricht, ongeacht de datum van/uit die betreffende maand Voor zowel de cliënt als opdrachtgever geldt een betalingsverplichting van een volle maand vanaf de maand waarin de koppeling van het nieuw geopende rekeningnummer van de cliënt

6 met het financiële systeem van Help-man is gerealiseerd, ongeacht de datum van/uit die betreffende maand. Artikel 13 Betalingstermijn 13.1 Help-man hanteert de wettelijke betalingstermijn van 30 dagen. Over betaling na deze termijn berekent Help-man een wettelijke (boete)rente voor handelstransacties op jaarbasis. Deze rente wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld en in voorkomende gevallen separaat in rekening gebracht. Artikel 14 Tussentijdse opzegging 14.1 De cliënt kan de overeenkomst tussentijds beëindigen door schriftelijke opzegging en een opzegtermijn van drie maanden in acht te nemen Help-man kan de overeenkomst met onmiddellijke ingang opzeggen als sprake is van (een) zodanig zwaarwichtige reden(en) dan van Help-man niet kan worden verlangd dat deze de overeenkomst voortzet. Een dergelijke zwaarwichtige reden doet zich in ieder geval voor indien: De klant verplichting(en) uit hoofde van de overeenkomst niet nakomt of weigert inlichtingen te verstrekken en medewerking te verlenen die redelijkerwijs nodig zijn voor een behoorlijke uitvoering van de overeenkomst Geen overeenstemming bestaat over één of meerdere uit te voeren werkzaamheden in het kader van de overeenkomst De klant één of meerdere medewerkers van Help-man onjuist bejegent of bedreigt. Artikel 15 Beëindiging van de overeenkomst 15.1 De overeenkomst wordt aangegaan voor de periode van één jaar. Zonder wederopzegging zal de overeenkomst telkens worden verlengd voor de duur van één jaar. Voor wederopzegging dient een opzegtermijn van drie maanden in acht te worden genomen De overeenkomst eindigt van rechtswege en zonder dat voorafgaande opzegging nodig is, in geval de cliënt overlijdt of wanneer Help-man failliet is verklaard Help-man stelt de van belang zijnde organisaties op de hoogte omtrent de beëindiging van de samenwerking.

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 BEGRIPSBEPALINGEN 1.1 Onder klant wordt verstaan een particulier (in deze Algemene Voorwaarden aangeduid met hij ), met wie Stichting D, hier na te noemen D, een overeenkomst heeft afgesloten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bewindvoering, Inkomensbeheer en Budgetcoaching

Algemene voorwaarden Bewindvoering, Inkomensbeheer en Budgetcoaching Algemene voorwaarden Bewindvoering, Inkomensbeheer en Budgetcoaching Toekomst Bewindvoeringen, hierna te noemen als de opdrachtnemer, en: Naam:... Adres:... Geboortedatum:... Geboorteplaats:... Postcode

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NCM Bewindvoering en Budgetbeheer

Algemene Voorwaarden NCM Bewindvoering en Budgetbeheer Algemene Voorwaarden NCM Bewindvoering en Budgetbeheer Artikel 1. Begripsbepaling 1.1 Onder opdrachtnemer wordt verstaan: NCM Bewindvoering en Budgetbeheer gevestigd te Amsterdam. Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden beschermingsbewind

Algemene voorwaarden beschermingsbewind Bureau Financieel Beheer Groningen (BFB Groningen), hierna te noemen opdrachtnemer en Naam : Naam :... Geboren : Geboren :.. Wonende te: BSN :.. BSN : hierna (indien van toepassing: gezamenlijk) te noemen

Nadere informatie

Overeenkomst budgetbeheer

Overeenkomst budgetbeheer Bureau Financieel Beheer Groningen (BFB Groningen), hierna te noemen opdrachtnemer en Naam : Naam :... Geboren : Geboren :.. Wonende te : BSN :.. BSN : hierna (indien van toepassing gezamenlijk) te noemen

Nadere informatie

Overeenkomst budgetbeheer

Overeenkomst budgetbeheer Bureau Financieel Beheer Groningen (BFB Groningen), hierna te noemen opdrachtnemer en Naam : Naam :... Geboren : Geboren :.. Wonende te : BSN :.. BSN : hierna (indien van toepassing gezamenlijk) te noemen

Nadere informatie

De werkzaamheden zullen vanuit het kantoor van Sijtsma Bewind worden verricht, tenzij anders is overeengekomen.

De werkzaamheden zullen vanuit het kantoor van Sijtsma Bewind worden verricht, tenzij anders is overeengekomen. SIJTSMA BEWIND Algemene Voorwaarden 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden en overeenkomsten tussen Sijtsma Bewind en opdrachtgevers, dan wel hun rechtsopvolgers,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden beschermingsbewind

Algemene voorwaarden beschermingsbewind Bureau Financieel Beheer Groningen (BFB Groningen), hierna te noemen opdrachtnemer en Naam : Naam :... Geboren : Geboren :.. Wonende te: BSN :.. BSN : hierna (indien van toepassing: gezamenlijk) te noemen

Nadere informatie

De rekeninghouder: Naam Naam Handtekening: Handtekeni

De rekeninghouder: Naam Naam Handtekening: Handtekeni Algemene voorwaarden M.B. Budgetbeheer M.B. Budgetbeheer gevestigd te Stadskanaal aan de Oosterkade 25 A, hierna te noemen de opdrachtnemer, en Naam Geboortedatum Woonplaats Burgerservicenummer Legitimatienummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Baat bij Bewind Bewindvoering & Budgetbeheer

Algemene voorwaarden Baat bij Bewind Bewindvoering & Budgetbeheer Algemene voorwaarden Baat bij Bewind Bewindvoering & Budgetbeheer Baat bij Bewind Bewindvoering & Budgetbeheer gevestigd te Aalsmeer, hierna te noemen de opdrachtnemer, en Geboortedatum Woonplaats Burgerservicenummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Assist Bescherming & Beheer

Algemene voorwaarden Assist Bescherming & Beheer Algemene voorwaarden Assist Bescherming & Beheer In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Cliënt : Natuurlijk persoon die een overeenkomst met de organisatie heeft afgesloten, hetzij door een

Nadere informatie

OVEREENKOMST BEWINDVOERING en / of MENTORSCHAP

OVEREENKOMST BEWINDVOERING en / of MENTORSCHAP OVEREENKOMST BEWINDVOERING en / of MENTORSCHAP Franssen bewindvoeringen B.V., gevestigd te Gulpen, Kamer van Koophandel nummer: 53842235 te Sittard. BTW nummer: NL 159553349B03. ABN AMRO nummer: 46.81.42.339,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vogel Bewind

Algemene Voorwaarden Vogel Bewind 1 Algemene Voorwaarden Vogel Bewind Artikel 1. Definities In deze regeling wordt verstaan onder: 1.1 Cliënt: De persoon die door de rechter onder bewind wordt gesteld dan wel ieder persoon die een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ficordento bewindvoering

Algemene voorwaarden Ficordento bewindvoering Algemene voorwaarden Ficordento bewindvoering Artikel 1. Begripsbepaling In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bewindvoerder: Ficordento bewindvoering gevestigd te Hoogezand, postbus 115, 9600 AC Hoogezand.

Nadere informatie

algemene voorwaarden.

algemene voorwaarden. Artikel 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden en overeenkomsten tussen Stecher Financiële Diensten en cliënten, dan wel hun rechtsopvolgers, tenzij schriftelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1. Begripsbepaling Artikel 2 Toepassingsgebied Artikel 3 Aangaan overeenkomst

Algemene voorwaarden Artikel 1. Begripsbepaling Artikel 2 Toepassingsgebied Artikel 3 Aangaan overeenkomst Algemene voorwaarden Artikel 1. Begripsbepaling 1.1 Opdrachtnemer; AP budget, Altijd Positief Budget gevestigd te Hengelo (Overijssel) Kamer van Koophandel nummer: 61840173, BTW nummer: NL103998871B01

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Binnen Beginnen Financiële hulpverlening. Begripsbepaling

Algemene voorwaarden. Binnen Beginnen Financiële hulpverlening. Begripsbepaling Algemene voorwaarden Binnen Beginnen Financiële hulpverlening Begripsbepaling Artikel 1 1. Onder opdrachtnemer wordt verstaan: Willem Pieter Stoorvogel van Binnen Beginnen Financiële Hulpverlening, Johanniterlaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Lucassen Bewindvoering Algemene voorwaarden Versie: 1 augustus 2014 Pagina 1 van 5 Artikel 1. Begripsbepaling 1.1 Onder opdrachtnemer wordt verstaan: Lucassen Bewindvoering, Postbus 2211, 6020 AE Budel.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Anicor Bewindvoering

Algemene Voorwaarden Anicor Bewindvoering Anicor Bewindvoering Postbus 215 7130 AE Lichtenvoorde www.anicor.nl info@anicor.nl Algemene Voorwaarden Anicor Bewindvoering Artikel 1. Definities In deze regeling wordt verstaan onder: 1.1 Cliënt: De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden RegioBewind B.V.

Algemene voorwaarden RegioBewind B.V. Algemene voorwaarden RegioBewind B.V. Artikel 1. Begripsbepaling. 1.1 Onder opdrachtnemer wordt verstaan: RegioBewind B.V., Voorstraat 14, 9291 CK te Kollum. Kamer van Koophandel nummer 64305961; BTW-nummer

Nadere informatie

Gedragscode Vitae Bewindvoeringen Bewindvoering

Gedragscode Vitae Bewindvoeringen Bewindvoering Gedragscode Vitae Bewindvoeringen Bewindvoering Artikel 1. Definities In deze regeling wordt verstaan onder: 1.1 Cliënt: De persoon die door de rechter onder bewind wordt gesteld dan wel ieder persoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vitae Bewindvoeringen (Budgetbeheer)

Algemene Voorwaarden Vitae Bewindvoeringen (Budgetbeheer) Algemene Voorwaarden Vitae Bewindvoeringen (Budgetbeheer) Artikel 1. Definities In deze regeling wordt verstaan onder: 1.1 Cliënt: De persoon die een budgetbeheerovereenkomst met Vitae Bewindvoeringen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Postbus 293 8100 AG Raalte Tel. 0572-700 248 mail@hnhbewind.nl

Algemene Voorwaarden. Postbus 293 8100 AG Raalte Tel. 0572-700 248 mail@hnhbewind.nl Algemene Voorwaarden Artikel 1. Begripsbepaling. 1.1 Onder opdrachtnemer wordt verstaan: Hoofd & Hart Bewindvoering te Raalte. Kamer van Koophandel nummer 855509478. 1.2 Onder cliënt wordt verstaan: Iedere

Nadere informatie

4.4. Administratieve taken - Informatie inwinnen bij diverse relevante instellingen en instanties.

4.4. Administratieve taken - Informatie inwinnen bij diverse relevante instellingen en instanties. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 1.1. Focus Financiële Zorgverlening Focus Financiële Zorgverlening, Postbus 141, 2290 AC Wateringen. Kamer van Koophandel nummer 59864370. 1.2. Client: Ieder persoon

Nadere informatie

Postbus HA Oosterhout (NB)

Postbus HA Oosterhout (NB) Algemene voorwaarden Artikel 1 Begripsbepaling De organisatie Bewindvoerder Cliënt Overeenkomst Beheersrekening Leefgeldrekening Leefgeld Budgetplan Budgetbeheer Inkomen OHARO Bewindvoering Postbus 6019

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatie Cobibewind UA.

Algemene Voorwaarden Coöperatie Cobibewind UA. Algemene Voorwaarden Coöperatie Cobibewind UA. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Cliënt: een natuurlijke persoon die door de rechter onder bewind wordt/is gesteld en waarvan de Cobibewind

Nadere informatie

Overeenkomst beschermingsbewind De Maas Dienstverlening V.O.F.

Overeenkomst beschermingsbewind De Maas Dienstverlening V.O.F. Overeenkomst beschermingsbewind De Maas Dienstverlening V.O.F. Artikel 1. Begripsbepaling. 1.Opdrachtnemer: De Maas Dienstverlening V.O.F. gevestigd te Spijkenisse, met Kamer van Koophandelnummer:53657446

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Schuldvangnet B.V.

Algemene Voorwaarden Schuldvangnet B.V. Algemene Voorwaarden Schuldvangnet B.V. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schuldvangnet B.V., gevestigd te Capelle aan den IJssel, hierna te noemen: de opdrachtnemer ; En Een natuurlijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Fimar Schuld- en budgethulp Bewindvoering

Algemene voorwaarden Fimar Schuld- en budgethulp Bewindvoering Algemene voorwaarden Fimar Schuld- en budgethulp Bewindvoering Artikel 1. Begripsbepaling. 1.1 Onder opdrachtnemer wordt verstaan: Fimar Schuld- en budgethulp, postbus 3101, 4700 GC Roosendaal. Kamer van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vrijwillig Inkomensbeheer. Artikel 1 Algemeen en Begripsbepaling

Algemene voorwaarden Vrijwillig Inkomensbeheer. Artikel 1 Algemeen en Begripsbepaling Algemene voorwaarden Vrijwillig Inkomensbeheer Artikel 1 Algemeen en Begripsbepaling 1.1. Onder opdrachtnemer wordt verstaan: Budgetcoach People Service te s-hertogenbosch. 1.2. Onder aanvrager / cliënt

Nadere informatie

Leefgeldrekening: Een rekening die de cliënt al heeft dan wel door GNG Bewindvoering wordt geopend om het leefgeld voor de cliënt over te maken.

Leefgeldrekening: Een rekening die de cliënt al heeft dan wel door GNG Bewindvoering wordt geopend om het leefgeld voor de cliënt over te maken. Algemene voorwaarden Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Cliënt: De natuurlijke persoon die door de rechter onder beschermingsbewind wordt gesteld dan wel vrijwillig een overeenkomst

Nadere informatie

JW Bewindvoering & Inkomensbeheer Juridisch Advies en Administratie kantoor Werner

JW Bewindvoering & Inkomensbeheer Juridisch Advies en Administratie kantoor Werner Algemene voorwaarden Artikel 1 Opdrachtnemer Onder opdrachtnemer wordt verstaan: Juridisch Advies en Administratiekantoor Werner JW Bewindvoering en inkomensbeheer; Kamer van Koophandel: 55662978 Artikel

Nadere informatie

1.4 Onder leefgeld wordt verstaan: een vergoeding die de cliënt ontvangt op basis van de overeenkomst.

1.4 Onder leefgeld wordt verstaan: een vergoeding die de cliënt ontvangt op basis van de overeenkomst. Algemene voorwaarden Activa Helpt inzake bewindvoering Artikel 1: Begripsbepaling 1.1 Onder opdrachtnemer wordt verstaan: Activa Helpt, gevestigd te Lelystad. Kamer van Koophandel nummer: 56302428 BTW

Nadere informatie

Hoofdstuk 5: Algemene voorwaarden

Hoofdstuk 5: Algemene voorwaarden Hoofdstuk 5: Algemene voorwaarden Artikel 1. Begripsbepalingen 1.1 Onder BES Beschermbewind wordt verstaan: de bewindvoerder, mentor, curator of budgetbeheerder onder de bedrijfsnaam BES Beschermbewind,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Markar B.V., handelend onder de naam De Bewindvoerster

Algemene voorwaarden Markar B.V., handelend onder de naam De Bewindvoerster Algemene voorwaarden Markar B.V., handelend onder de naam De Bewindvoerster Artikel 1. Begripsbepaling 1.1 Onder opdrachtnemer wordt verstaan: Markar B.V., handelend onder de naam De Bewindvoerster, kantoorhoudende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Galock Dienstverlening

Algemene voorwaarden Galock Dienstverlening Algemene voorwaarden Galock Dienstverlening Artikel 1. Begripsbepaling 1.1. Wanneer er wordt gesproken over de organisatie wordt hiermee bedoelt Galock Dienstverlening of één van haar medewerk(st)er(s)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Gegevens Stichting Mijn Geld en Zo Naam: Stichting Mijn Geld en Zo (hierna: Mijn Geld en Zo) Kamer van Koophandel nummer: 41035682 Postbus: Postbus 1265 Postcode: 3800 BG Gevestigd

Nadere informatie

4.4. De friese bewindvoerder respecteert privacy en draagt er zorg voor dat persoonlijke- of bedrijfsinformatie vertrouwelijk wordt behandeld. 4.5.

4.4. De friese bewindvoerder respecteert privacy en draagt er zorg voor dat persoonlijke- of bedrijfsinformatie vertrouwelijk wordt behandeld. 4.5. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Begripsbepaling 1.1. De friese bewindvoerder is gevestigd en kantoorhoudend aan de Dieuwert 1 in Dokkum (Postbus 342, 9100AH) en bekend bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SHV Fimar Schuld- en budgethulp Schuldhulpverlening

Algemene voorwaarden SHV Fimar Schuld- en budgethulp Schuldhulpverlening Algemene voorwaarden SHV Fimar Schuld- en budgethulp Schuldhulpverlening Artikel 1. Begripsbepaling. 1.1 Onder opdrachtnemer wordt verstaan: Fimar Schuld- en budgethulp, postbus 3101, 4700 GC Roosendaal.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Zeeuws Bewind

ALGEMENE VOORWAARDEN. Zeeuws Bewind ALGEMENE VOORWAARDEN Zeeuws Bewind 23-02-2015 1 Artikel 1. Begripsbepaling. 1.1 Onder opdrachtnemer wordt verstaan: Zeeuws Bewind. Kamer van Koophandel nummer: 50545531 BTW nummer: NL 180204713B02 1.2

Nadere informatie

a. Financieel Bureau Brabant: Stichting voor budgetbeheer en budgetcoaching.

a. Financieel Bureau Brabant: Stichting voor budgetbeheer en budgetcoaching. Algemene voorwaarden Financieel Bureau Brabant 1. Definities: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Financieel Bureau Brabant: Stichting voor budgetbeheer en budgetcoaching. b. Cliënt:

Nadere informatie

Budgetbeheer en/of administratieve ondersteuning

Budgetbeheer en/of administratieve ondersteuning Budgetbeheer en/of administratieve ondersteuning B&M Financieel Beheer Akte tot Volmacht De ondergetekende(n) 1: wonend te: Adres: / nr.. En Postcode: 2: wonend te: Verkla(a)r(t)en bij deze, zo voor zich,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VH Budget Advies Beschermingsbewind

ALGEMENE VOORWAARDEN VH Budget Advies Beschermingsbewind VH Budget Advies De Wetering 1 3451 BN Vleuten www.vhbudgetadvies.nl info@vhbudgetadvies.nl 06 307 380 76 ALGEMENE VOORWAARDEN VH Budget Advies Beschermingsbewind Artikel 1 Begripsbepaling 1.1. Bewindvoerder:

Nadere informatie

4.4. De friese bewindvoerder respecteert privacy en draagt er zorg voor dat persoonlijke- of bedrijfsinformatie vertrouwelijk wordt behandeld. 4.5.

4.4. De friese bewindvoerder respecteert privacy en draagt er zorg voor dat persoonlijke- of bedrijfsinformatie vertrouwelijk wordt behandeld. 4.5. ALGEMENE VOORWAARDEN BEWINDVOERING Artikel 1 Begripsbepaling 1.1. De friese bewindvoerder is gevestigd in Dokkum (Postbus 342, 9100AH) en bekend bij de Kamer van Koophandel onder nummer:56542283 en bij

Nadere informatie

Burgerservicenummer: /.. 0 gehuwd in gemeenschap van goederen / gehuwd op (bijzondere) huwelijkse voorwaarden

Burgerservicenummer: /.. 0 gehuwd in gemeenschap van goederen / gehuwd op (bijzondere) huwelijkse voorwaarden OVEREENKOMST VOOR BEWINDVOERING I.H.M. Kuijk, bewindvoerder voor FABIK, hier na te noemen: De bewindvoerder En Naam: Geboortedatum: Adres: Plaats: Telefoon: E-mail: Burgerservicenummer: Partner: Hierna

Nadere informatie

Bewindvoeringen, Budgetbeheer & Budgetbegeleiding 043

Bewindvoeringen, Budgetbeheer & Budgetbegeleiding 043 Spelregels beschermingsbewind 1. Definities: Onder deze Spelregels wordt verstaan: B.B. & B. : De organisatie die het beschermingsbewind uitoefent. Beschermingsbewind: Het financieel beheer voor de cliënt.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KaraBewind

Algemene voorwaarden KaraBewind Algemene voorwaarden KaraBewind Artikel 1. Begripsbepaling 1.1 Onder bewindvoerder wordt verstaan: KaraBewind, gevestigd te Udenhout. Kamer van Koophandel nummer 59178868. 1.2 Onder klant wordt verstaan:

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT BUDGETBEHEER

OVEREENKOMST TOT BUDGETBEHEER OVEREENKOMST TOT BUDGETBEHEER DE ONDERGETEKENDEN: Noordzij Beschermingsbewind B.V. Postbus 8 2640 AD Pijnacker hierna te noemen budgetbeheerder, En Voornamen en achternaam: Geboortedatum: Woonadres: En

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Jade Zorg

Algemene voorwaarden Stichting Jade Zorg Algemene voorwaarden Stichting Jade Zorg Artikel 1: toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen de Stichting Jade Zorg (hierna: de Zorgaanbieder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden dienstverlening Bewindvoeringskantoor Weert e.o.

Algemene voorwaarden dienstverlening Bewindvoeringskantoor Weert e.o. Algemene voorwaarden dienstverlening Bewindvoeringskantoor Weert e.o. 1. Algemeen: Bewindvoering geschiedt volgens de richtlijnen, zoals hieronder omschreven. 2. Aanvang bewindvoering De rechthebbende

Nadere informatie

3.5 De cliënt machtigt de bewindvoerder/ budgetbeheerder om, indien nodig, inlichtingen bij derden in te winnen.

3.5 De cliënt machtigt de bewindvoerder/ budgetbeheerder om, indien nodig, inlichtingen bij derden in te winnen. Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten tussen de Oud bewindvoeringen en de cliënt, tenzij schriftelijk anders overeengekomen. Op deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van BaBeMe

Algemene Voorwaarden van BaBeMe Algemene Voorwaarden van BaBeMe Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: BaBeMe: De opdrachtnemer gevestigd te Oisterwijk. Kamer van Koophandel nummer: 60383534. BTW NL047146527B01.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp

Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp Artikel 1. Begripsbepaling 1.1 Opdrachtnemer: PLUS Schuldhulp gevestigd te Venlo-Tegelen. Kamer van Koophandel nummer: 65310004, BTW nummer: NL8560.60.288B01 1.2 Klant:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Definities. Cliënt = de opdrachtgever of onder bewind gestelde

Algemene voorwaarden. Definities. Cliënt = de opdrachtgever of onder bewind gestelde Algemene voorwaarden Definities Cliënt = de opdrachtgever of onder bewind gestelde Opdrachtnemer = Ruud van Leuffen voor eigen risico en rekening handelend onder de eenmanszaak AmstelVisie Financiële zorg

Nadere informatie

Uniform werkproces/algemene voorwaarden Nabben Bewindvoering

Uniform werkproces/algemene voorwaarden Nabben Bewindvoering Uniform werkproces/algemene voorwaarden Nabben Bewindvoering 1.Algemeen Bewindvoering geschiedt volgens de richtlijnen, zoals hieronder omschreven. 2.Aanvang bewindvoering De rechthebbende verstrekt alle

Nadere informatie

Spelregels beschermingsbewind

Spelregels beschermingsbewind Spelregels beschermingsbewind 1. Definities In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Bewind 4 You: de organisatie die Bewindvoering en budgetbeheer uitoefent. Bewindvoering: het financieel beheer

Nadere informatie

*5070-1268740* OVEREENKOMST TOT BUDGETBEHEER

*5070-1268740* OVEREENKOMST TOT BUDGETBEHEER *5070-1268740* OVEREENKOMST TOT BUDGETBEHEER 1. De Stadsbank Oost Nederland, gevestigd te Enschede, Spelbergsweg 35, hierna te noemen de budgetbeheerder, en 2. Naam: Geboren: wonende te: hierna (indien

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities In deze regeling wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Zorgadviesburo ANEL, gevestigd te 9679 TH Scheemda, Eexterweg 47, KvK- nummer 01125249, btw- nummer NL1108.99.295.B01;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Smidt & Kuin bewindvoering augustus 2008.

Algemene Voorwaarden Smidt & Kuin bewindvoering augustus 2008. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Cliënt : De natuurlijke persoon die door de rechter onder bewind wordt gesteld en/of op basis van een vrijwillig gesloten overeenkomst een

Nadere informatie

In deze Regels en afspraken wordt verstaan onder:

In deze Regels en afspraken wordt verstaan onder: In deze Regels en afspraken wordt verstaan onder: Cliënt: Bewindvoerder: Beheerrekening: Leefgeld: Leefgeldrekening: Budgetplan: Inkomsten: Plan van Aanpak: Natuurlijk persoon die een overeenkomst met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN A.G. VAN GEFFEN TRANSPORTBEDRIJF B.V. TANKPAS

ALGEMENE VOORWAARDEN A.G. VAN GEFFEN TRANSPORTBEDRIJF B.V. TANKPAS ALGEMENE VOORWAARDEN A.G. VAN GEFFEN TRANSPORTBEDRIJF B.V. TANKPAS Artikel - 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden (algemene tankpas voorwaarden) zijn van toepassing op het gebruik van de

Nadere informatie

1. Aanmelding & intake 1. U geeft volledig openheid van zaken aangaande uw inkomsten, uitgaven, schulden en vermogen die voor de uitvoering van

1. Aanmelding & intake 1. U geeft volledig openheid van zaken aangaande uw inkomsten, uitgaven, schulden en vermogen die voor de uitvoering van Procedure en Voorwaarden Bewind Budget Beheer Nederland ( BBBN) 1. Aanmelding & intake 1. U geeft volledig openheid van zaken aangaande uw inkomsten, uitgaven, schulden en vermogen die voor de uitvoering

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CALPAM TANKPAS

ALGEMENE VOORWAARDEN CALPAM TANKPAS ALGEMENE VOORWAARDEN CALPAM TANKPAS Artikel - 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden (algemene tankpas voorwaarden) zijn van toepassing op het gebruik van de Calpam tankpas (Tankpas) en de

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT BUDGETBEHEER bij Jong Bewind

OVEREENKOMST TOT BUDGETBEHEER bij Jong Bewind OVEREENKOMST TOT BUDGETBEHEER bij Jong Bewind 1. Jong Bewind, gevestigd te Beuningen, hierna te noemen de budgetbeheerder, en 2. Naam: Geboren: wonende te: hierna (indien van toepassing: gezamenlijk) te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TWENTSE ZORGLANDSCHAP

ALGEMENE VOORWAARDEN TWENTSE ZORGLANDSCHAP ALGEMENE VOORWAARDEN TWENTSE ZORGLANDSCHAP 1 Artikel 1 Duur en einde overeenkomst 1.1. De overeenkomst eindigt door: a. het verstrijken van de looptijd als de overeenkomst is aangegaan voor bepaalde tijd;

Nadere informatie

MODULE BUDGETBEHEER NVVK Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de inhoud van deze

MODULE BUDGETBEHEER NVVK Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de inhoud van deze NVVK 2015 Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de inhoud van deze Gedragscode/Module berusten bij de NVVK, branchevereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren. Gebruik

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities In deze regeling wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Zorgadviesburo ANEL, gevestigd te 9679 TD Scheemda, Haven Zuidzijde 7, (correspondentieadres: Postbus 12,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Huta Huisstijl Logo s Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NijmegenBewind

Algemene Voorwaarden NijmegenBewind Algemene Voorwaarden NijmegenBewind Artikel 1. Begripsbepaling 1.1. Onder opdrachtnemer wordt verstaan: NijmegenBewind, gevestigd en kantoorhoudend te Nijmegen, Kamer van Koophandel nummer: 59783346. 1.2.

Nadere informatie

Overeenkomst Huishoudelijke Ondersteuning

Overeenkomst Huishoudelijke Ondersteuning Overeenkomst Huishoudelijke Ondersteuning, locatie... gevestigd te..., bij het aangaan van deze overeenkomst vertegenwoordigd door mevrouw M.A.C. van der Valk, hierna te noemen de zorgaanbieder en mevrouw/de

Nadere informatie

Voorwaarden zorg- en dienstverleningsovereenkomst Maatschappelijke ondersteuning (WMO en Jeugdwet)

Voorwaarden zorg- en dienstverleningsovereenkomst Maatschappelijke ondersteuning (WMO en Jeugdwet) Voorwaarden zorg- en dienstverleningsovereenkomst Maatschappelijke ondersteuning (WMO en Jeugdwet) Inhoud 1. Wijziging en einde van de zorg- en dienstverleningsovereenkomst... 2 2. Het ondersteuningsplan...

Nadere informatie

Vaneker Finance Bewindvoering Leidsevaart AH Vogelenzang

Vaneker Finance Bewindvoering Leidsevaart AH Vogelenzang Vaneker Finance Bewindvoering Leidsevaart150 2114 AH Vogelenzang 023-7436802 bewindvoering@vanekerfinance.nl Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden geven in een aantal artikelen een beschrijving

Nadere informatie

Algemene voorwaarden A.N.J.A. Assisteert B.V.

Algemene voorwaarden A.N.J.A. Assisteert B.V. Algemene voorwaarden A.N.J.A. Assisteert B.V. 1. Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en alle overige (rechts) handelingen van A.N.J.A. Assisteert B.V.

Nadere informatie

Bankpas en Bankrekeningen en Financiële zaken: Zonder aangifte van diefstal of verlies is er ook vraagt ons kantoor geen nieuwe pas aan.

Bankpas en Bankrekeningen en Financiële zaken: Zonder aangifte van diefstal of verlies is er ook vraagt ons kantoor geen nieuwe pas aan. Voor een goede samenwerking is het goed om spelregels met elkaar af te spreken. Hierbij de belangrijkste spelregels voor de diensten van BChetruggesteuntje. Deze spelregels zullen op uw naam worden uitgereikt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Heine Beschermingsbewind & Inkomensbeheer. Geboortedatum. Woonplaats

Algemene voorwaarden Heine Beschermingsbewind & Inkomensbeheer. Geboortedatum. Woonplaats Algemene voorwaarden Heine Beschermingsbewind & Inkomensbeheer Partij 1 Heine Beschermingsbewind & Inkomensbeheer en Partij 2 Naam. Geboortedatum. Woonplaats BSN.. verklaren met ondertekening van de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden WMO

Algemene Voorwaarden WMO Deze algemene voorwaarden zijn gebaseerd op de modelovereenkomst maatschappelijke ondersteuning van Actiz mei 2016 Centraal Bureau Zorgcoördinator Postbus 534 7000 AM Doetinchem Ir. Visstraat 9 7001 CR

Nadere informatie

Wat kunt u van Kwakkenbos Bewindvoeringen verwachten?

Wat kunt u van Kwakkenbos Bewindvoeringen verwachten? Wat kunt u van Kwakkenbos Bewindvoeringen verwachten? Het beheer van uw budget Als de beschikking vanuit de rechtbank binnen is, worden er twee rekeningen op uw naam geopend, een rekening waarvan Kwakkenbos

Nadere informatie

SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE (tarieven per 1 januari 2013)

SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE (tarieven per 1 januari 2013) SFA B.V. Postbus 6007 5700 ES HELMOND (t) 0492-780630 (f) 0492-780639 www.sfa-advies.nl info@sfa-advies.nl ING Bank 67.13.37.912 KvK 17113848 AFM 12005925 SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Unique-loopbaancoaching, gevestigd te Aalten Versie geldig vanaf 1 januari 2017

Algemene voorwaarden van Unique-loopbaancoaching, gevestigd te Aalten Versie geldig vanaf 1 januari 2017 Algemene voorwaarden van Unique-loopbaancoaching, gevestigd te Aalten Versie geldig vanaf 1 januari 2017 Artikel 1. Algemeen 1. Begripsbepaling. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer:

Nadere informatie

Op alle diensten van RDV bureau zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.

Op alle diensten van RDV bureau zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. ALGEMENE VOORWAARDEN RDV bureau Op alle diensten van RDV bureau zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Artikel 1 algemeen a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Face to Face thuisbegeleiding 2018

Algemene voorwaarden Face to Face thuisbegeleiding 2018 Algemene voorwaarden Face to Face thuisbegeleiding 2018 Artikel 1: Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle ondersteuningsovereenkomsten die tussen Face to Face thuisbegeleiding (verder

Nadere informatie

I. Algemene voorwaarden Webtify

I. Algemene voorwaarden Webtify I. Algemene voorwaarden Webtify 1. Welkom bij Webtify 1.1. Deze gebruiksvoorwaarden zijn met ingang van 11 april 2017 van toepassing op ieder gebruik van de website Webtify.nl, (de Website ), op alle diensten

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Afgesproken Werk Groep

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Afgesproken Werk Groep Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Afgesproken Werk Groep Definities Opdrachtgever De natuurlijke of rechtspersoon, zijn of haar vertegenwoordiger, gemachtigde en erfgenaam of erfgenamen,

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Artikel 3. Looptijd van de overeenkomst

Artikel 3. Looptijd van de overeenkomst Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. Thuishulp

Nadere informatie

Begripsomschrijving In deze leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder:

Begripsomschrijving In deze leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: Hoofdstuk 7: Algemene Voorwaarden Begripsomschrijving In deze leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: Gastouderopvang Kinderopvang in een gezinssituatie door een ander dan degene die als ouder op grond

Nadere informatie

PlanB Bewind. Algemene Voorwaarden

PlanB Bewind. Algemene Voorwaarden PlanB Bewind Algemene Voorwaarden Inhoud Artikel 1 PlanB Bewind... 2 Artikel 2 Algemene bepalingen... 2 Artikel 3 Verplichtingen bewindvoerder... 2 Artikel 4 Reguliere werkzaamheden bewindvoerder... 3

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definitie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definitie Algemene voorwaarden Artikel 1. Definitie Dienstverlening: de door Aurina Budget Finance uit te voeren werkzaamheden op het gebied van, budgetbeheer en beschermingsbewind; Opdrachtgever: de partij die

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Per 1 september 2013 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Bijlesje.nl, hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor Van Bavel m.i.v. 01-01-2017 Artikel 1. Toepasselijkheid. De voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen Administratiekantoor Van Bavel

Nadere informatie

Bewindvoering geschiedt volgens de richtlijnen, zoals hieronder omschreven.

Bewindvoering geschiedt volgens de richtlijnen, zoals hieronder omschreven. Algemene voorwaarden dienstverlening PlusBewindZuid te Nederweert 1. Algemeen: Bewindvoering geschiedt volgens de richtlijnen, zoals hieronder omschreven. 2. Aanvang bewindvoering De rechthebbende verstrekt

Nadere informatie

Een mondelinge dan wel schriftelijk overeenkomst tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer betreffende therapie of coaching van de opdrachtgever

Een mondelinge dan wel schriftelijk overeenkomst tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer betreffende therapie of coaching van de opdrachtgever Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Opdrachtnemer: Pit-begeleiding Opdrachtgever: Cliënt Behandelovereenkomst: Een mondelinge dan wel schriftelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONDERSTEUNING (Wmo 2015)

ALGEMENE VOORWAARDEN ONDERSTEUNING (Wmo 2015) ALGEMENE VOORWAARDEN ONDERSTEUNING (Wmo 2015) Definities Zorgaanbieder: rechtspersoon die op basis van een Overeenkomst met de gemeente ondersteuning biedt Cliënt: natuurlijke persoon die op basis van

Nadere informatie

BemiddelingskostenClaim

BemiddelingskostenClaim BemiddelingskostenClaim Algemene voorwaarden van BemiddelingskostenClaim geldend vanaf 5 september 2018 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: BemiddelingskostenClaim:

Nadere informatie

Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren

Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren Definities Artikel 1 In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Voorwaarden: Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren als in deze omschreven

Nadere informatie