Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken."

Transcriptie

1 Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. DIENSTEN: - EFFICIENCY ONDERZOEK Geen enkel bedrijf is gelijk, waarom dan wel een standaard software pakket? Hunter - CRM biedt dan ook optimale flexibiliteit. - CONSULTATIE - ADVISERING - IMPLEMENTATIE - OPTIMALISERING PRODUCTEN: Client Server Hosted solution - HUNTER - CRM - ERP - HRM - DMS MOBILE APPS: iphone Blackberry Android - Hunter Mobile CRM - Hunter Mobile ERP De door ons ontwikkelde produkten zijn toepasbaar in de meeste bedrijfssegmenten. Uitbreiding en het op maat snijden van onze software kan zonder problemen gedaan worden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimale oplossing. Wij noemen dit de 80/20 regel! Dat wil zeggen 80% van de software is standaard voor elk bedrijf en reeds door ons ontwikkeld. De laatste 20% kan op maat worden gesneden voor de klant/gebruiker. Hunter - CRM levert een full range van oplossingen voor bijna alle bedrijfstakken. In Hunter - CRM vindt u als client een aanspreekpunt voor alle benodigde bedrijfsprocessen, efficiency kennis en advies. Het multidiscipinaire team van Hunter - CRM is gespecialiseerd in het vinden van verbeteringen voor iedere organisatie. Het team onderzoekt alle in- en externe factoren over het gehele industriele spectrum. Het resultaat is een op duurzame basis gefundeerd plan van aanpak welke resulteert in meetbare verbeteringen. De door Hunter - CRM in eigen beheer ontwikkelde CRM, ERP en HRM oplossingen complementeren de adviezen. De unieke combinatie van visie, kennis en solide technische vaardigheden maakt Hunter - CRM de perfecte partner voor een constant groeiend aantal relaties.

2 Typ hier om tekst in te voeren Tracer ICT gelooft niet in "Magic", wel in meten en weten. Wij geloven dat verbeterde resultaten het gevolg zijn van een combinatie van kennis, meten, volgen en constant optimaliseren van ieder van de aspecten waaruit een organisatie bestaat. Onze advies diensten bestaan uit twee fases. Fase 1; "Waar staan we vandaag en hoe kunnen wij (met de huidige middelen) het meest optimale bereiken". Gedurende deze fase wordt de huidige potentieel van de organisatie bepaald. Dit wordt gedaan met behulp van een gestructureerde procedure en is gericht op het vinden van in- en externe verbeteringen en analyseren daarvan. Bevindingen worden vertaald in een "plan van aanpak" compleet met tijdspad en prioriteiten. Deze wordt met de relatie besproken en geïmplementeerd. Fase 2; een proces van constante verbetering. Gedurende deze fase worden elk van de tijdens de eerste fase geïdentificeerde additionele verbeterpunten geanalyseerd en - gebaseerd op prioriteiten geïmplementeerd en op geoptimaliseerd. Het resultaat is een organisatie welke altijd in "blakende gezondheid" verkeert. Tracer ICT kan eigen oplossingen bieden voor bedrijven die op verschillende locaties zijn gesitueerd, zoals multinationals of een wijd vertakt netwerk van bedrijven. Gebruikers kunnen vanaf verschillende locaties Tracer CRM en/of ERP software databases benaderen via het Internet of hulpmiddelen zoals Extern Bureaublad of mobile solutions. Tracer software maakt het individuele werknemers mogelijk om binnen één systeem de taal van hun keuze te gebruiken, handig voor bedrijven die in verschillende taalgebieden opereren. Tracer ICT software toepassingen bieden uw bedrijf aanpassingsvermogen. Het team van Tracer ICT concentreert zich op alle aspecten van commercie, efficiency en complementaire software oplossingen. Wij voelen ons "thuis" op dit gebied. Het identificeren van mogelijkheden en het optimaliseren van huidige- en implementeren van blijvende verbeteringen is waarom relaties keer op keer zich tot Tracer ICT wenden.

3 Tracer CRM - Flexibel - Installeer en werk - Efficientie verhogend - Optimaal gebruik - Complete oplossing voor bedrijven, organisatie en praktijken Tracer CRM De door de tijd bewezen filosofie dat meten is weten heeft er toe geleid dat Tracer CRM haar eigen compleet geintegreerde suite van software oplossingen heeft ontwikkeld. Met behulp van de standaard Tracer CRM software oplossing welke bestaat uit een complete suite van Relatiebeheer (CRM), Bedrijfsprocessenbeheer (ERP) en personeelszaken (HRM) software kunnen alle relevante aspecten van de organisatie gemeten worden. Van relaties tot potentiele relaties en bedrijfsprocessen tot producten en/of diensten tot medewerkers. Tracer CRM voorziet u van de antwoorden waardoor het resultaat verbeterd. Door alle vereisten in een enkele flexibele oplossing te bouwen levert Tracer CRM een belangrijke bijdrage in het behouden van een concurrerend voordeel voor relaties. Tracer CRM kan geinstalleerd worden op Windows en Mac OS en kent bovendien geen connectie problemen zoals vaak het geval is met een deel oplossing. Wij zijn de mening toegedaan dat geen enkele organisatie gelijk is, een elk heeft een eigen werkwijze en hecht waarde aan unieke punten. Oplossingen dienen hierop in te kunnen spelen. Tracer CRM is gebaseerd op een solide "best practise" fundering en biedt volop mogelijkheden tot aanpassen. Voor "onderhoud" en aanpassingen kunnen voor elke gebruiker door eigen technische specialisten aangepast worden. Het resultaat is een optimaal functionerende oplossing gebaseerd op een solide fundering, een maat oplossing tegen een fractie van de kosten.

4 ERP staat voor Enterprise Resource Planning waarmee een computer programma of software wordt bedoeld. Een ERPprogramma bestaat meestal uit kleine deelprogramma s (modules) die allemaal een specifieke taak ondersteunen. Een gevolg van een dergelijk ERP systeem is dat gegevens van bijvoorbeeld klanten en producten (denk aan adresgegevens van klanten) binnen de organisatie slechts eenmaal ingevoerd hoeven te worden, omdat een enkele database wordt gehanteerd. Naast dat de kans op inconsistente data wordt verkleind kan een ERP-systeem veel andere voordelen bieden zoals een efficiëntere manier van Offertes: Deze module stelt u in de gelegenheid om offertes direct vanuit uw Tracer relatiebeheer systeem te maken en deze vervolgens direct onder de projectgegevens op te slaan. Door middel van een paar muis klikken is uw offerte in een mum van tijd gemaakt Subartikelen: Ook wel samengestelde artikelen genoemd, deze module stelt u in de gelegenheid om de verschillende (sub) artikelen samen te voegen om tot een samengesteld artikel te komen. Bestelling & Inkoop: Volledige controle van nog te ontvangen goederen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van Tracer bent u ten alle tijde verzekert van een sluitende controle op al uw inkopen en heeft u op elk gewenst moment Herhalende Facturen: Indien uw organisatie periodieke facturen verstuurt dan is deze module het antwoord voor u. U bepaald op een individuele basis met welke frequentie een factuur gegenereerd moet worden, of dit nu per jaar, kwartaal of per maand is. U voert de gegevens van uw relatie eenmaal in en Tracer zorgt voor de verdere afhandeling. Herinneringen: Het sturen van herinneringen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Deze module verbetert beslist de efficiëntie van uw financiële afdeling, u hoeft slechts eenmaal de gegevens in te voeren en het Tracer relatiebeheer systeem zorgt voor de rest. Inkoop module: Boek al uw inkopen met behulp van deze module en genereer overzichten. Incl. koppeling naar uw financieel pakket en project administratie. ecommerce Dynamische Website: Maak uw website dynamisch en laat toeleveranciers of afnemers direct orders invoeren via het Internet en verwerk deze "realtime" in uw Tracer back-office. Door middel van deze module te koppelen aan uw Tracer relatiebeheer systeem maakt u uw website database gestuurd. Kassa module: Door de opbouw van het systeem kunnen specifieke wensen op maat worden ingericht in het pakket. de kassa module is een commercieel beheersprogramma, een uitgebreid kassa/afreken systeem met daaraan voorraadbeheer gekoppeld

5 HRM Human Resource Management is een veelgebruikte term waarvoor in het Nederlands geen algemeen aanvaarde vertaling bestaat. Letterlijk is het: beheer van menselijke productiemiddelen. In het dagelijks taalgebruik wordt HRM wel gebruikt als synoniem voor personeelsbeleid (afdeling), personeelszaken of strategisch personeelsmanagement". Vaak echter wordt HRM gezien als een specifieke invulling van het personeelsbeleid. DMS Een Document Management Systeem is een computersysteem ( of software) om electronische documenten of bestanden te archiveren en te beheren. Het raadplegen en routeren kan hierdoor veel efficienter en sneller plaats vinden. Project Adminstratie: stelt u in de gelegenheid om projecten in te voeren en hier vervolgens per project alle gegevens voor een project vast te leggen. Urenregistratie: Deze module is niet alleen een registratiemiddel voor het bijhouden van uren maar stelt u tevens in de gelegenheid om zonder moeite de in- en externe prijzen van uw medewerkers te bepalen. Prijsafspraken: Niet al uw afnemers betalen dezelfde prijzen voor uw goederen en/of uren. Uw organisatie betaald ook niet altijd dezelfde prijs voor de goederen of uren welke u inkoopt. Koppeling Boekhouding : Een Tracer relatiebeheer systeem is een commerciële applicatie, speciaal ontwikkeld om uw (verkoop) medewerkers maximale flexibiliteit te bieden gedurende het gehele offerte en order- of project verwerking traject. Een Tracer relatiebeheer systeem heeft koppelingen voor de meest gangbare accounting software welke naadloos aansluiten op het systeem. Koppelingen mogelijk met Account View, King, Exact. HRM Koppeling Lopac: U kunt vanuit de HRM module salaris mutaties aanleveren aan het in huis salaris systeem van Lopac

6 Electronic commerce is breder dan geld verdienen op Internet E-commerce: Internet heeft gezorgd voor een explosieve toename van e-commerce. In de eerste plaats doordat aanbieders en afnemers tegen betrekkelijk geringe kosten een wereldwijde markt kunnen betreden die door Internet bovendien veel transparanter is geworden. E-commerce is zonder twijfel een waardevol middel voor de toekomst. Tracer biedt moeiteloze een verbinding tussen uw Intranet en het Internet. Klanten kunnen online orders plaatsen die meteen in uw back-office worden verwerkt. Leveranciers kunnen in "hun" werkvoorraad meteen zien zodat zij hun voorraad bijtijds kunnen aanvullen. Het team van Tracer ICT concentreert zich op alle aspecten van commercie, efficiency en complementaire software oplossingen. Wij voelen ons "thuis" op dit gebied, het identificeren van mogelijkheden en het optimaliseren van huidige- en implementeren van blijvende verbeteringen is waarom relaties keer op keer zich tot Tracer ICT wenden. Tracer ICT kan allerlei bestaande systemen moeiteloos met Tracer softwaremodules integreren. Tracer CRM software kan bijvoorbeeld aan een groot aantal bekende boekhoudpakketten gekoppeld worden. Tracer ICT software oplossingen bieden uw bedrijf maximale flexibiliteit. Tracer CRM software biedt bedrijven, die via meerdere dochterbedrijven opereren, de mogelijkheid om gescheiden administraties binnen dezelfde toepassing te benutten.

7 Relatiebeheer vormt de basis van een Tracer CRM systeem. Door middel van het basis Tracer CRM systeem heeft u alle actuele informatie van uw relaties permanent beschikbaar op uw mobiel en ipad. Tracer ICT heeft hiertoe de Hunter Mobile CRM app voor de iphone en ipad gebouwd. De overige mobiele platformen kunnen de data via een zgn. web applicatie inzien en bewerken. Alle Hunter CRM data is realtime gekoppeld met uw Tracer CRM Relaties kunnen direct vanuit de relatiekaart gebeld worden. De data hoeft dus niet op de telefoon te staan. Vanuit de relatiekaart kunt u de openstaande werkbonnen en onbetaalde facturen opvragen Relaties en Prospects Hunter CRM geeft u volledige inzage in uw relatiebestand. Relaties aanmaken en wijzigen vanuit de luie stoel is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Vanuit de relatiekaart kunt u de reeds bekende contactpersonen opvragen en wijzigen. Nieuwe contactpersonen kunnen gemakkelijk toegevoegd worden. Hunter Mobile CRM is gekoppeld met de meest bekende mobiele navigatie applicaties zoals TomTom, Navigon en Maps. U kunt de navigatie vanuit de relatiekaart opstarten zonder typen.

8 HUNTER MOBILE CRM: iphone - Relatiebeheer Taken Werkbonnen Bezoekrapportages Offertes Orders Facturen Producten Multi admin / rayon Authorisatie koppeling Navigatie koppeling Bellen vanuit de app. Taken Aanmaken van taken vanuit de contactpersoon van uw relatie. Taken kunnen overgedragen en op voltooid gezet worden vanuit de mobiel. Taken kunnen via de backoffice aangemaakt worden en zijn direct zichtbaar op de mobiel / ipad Tracer ICT Tel: Werkbonnen Werkbonnen kunnen vanuit de mobiel aangemaakt en bewerkt worden. Vanuit de werkbon kun u de relatie bellen. De informatie in de werkbon kan met een druk op de knop per naar de relatie gestuurd Bezoekrapportage Aanmaken van bezoekrapportage. Nog nooit is het maken van bezoekrapportage gemakkelijker geweest. Vanuit de bezoekrapportage kunnen weer taken aangemaakt worden bij de betreffende relatie. Producten Alle gepubliceerde producten zijn opvraagbaar op de mobiel en ipad. Deze data wordt getoond middels een webpagina zodat eventueel onderhoud gemakkelijk gedaan kan worden. Offertes en Orders Alle actieve offertes en open orders worden op de mobiel getoond. Facturen Facturen kunnen op de mobiel opgevraagd worden. Facturen kunnen uitsluitend via de backoffice aangemaakt en gewijzigd worden. De applicatie toont standaard de laatste 50 facturen en via de more functie kunnen oudere facturen ingeladen worden. Van iedere factuur zijn de details c.q. factuurregels in te zien. Iedere verkoper kan de facturen van zijn eigen relaties opvragen. Via de actieknop zijn de openstaande posten van de betreffende relatie zichtbaar.

Handleiding Tracer Systems CRM/ERP software

Handleiding Tracer Systems CRM/ERP software Tracer 3.0 een zeer uitgebreide combinatie van Relatiebeheer (C.R.M.) en Bedrijfsmiddelenbeheer (E.R.P.) software oplossingen. Handleiding Tracer Systems CRM/ERP software Inhoudsopgave 1. Werken met relatiebeheer

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One! Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in

Nadere informatie

Handleiding Tracer ICT CRM/ERP software

Handleiding Tracer ICT CRM/ERP software Handleiding Tracer ICT CRM/ERP software Tracer 4.0 een zeer uitgebreide combinatie van Relatiebeheer (CRM) en Bedrijfsmiddelenbeheer (ERP) software oplossingen. Bedrijf : Tracer ICT Blad 2 van 58 Inhoudsopgave

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in uw

Nadere informatie

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce Voor de kantoorvakhandel betreft: sollicitatiegesprek Geachte ondernemer in de kantoorvakhandel, Mijn naam is Nina. Ik vernam dat uw kantoorvakhandel zoekt naar

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang voor uw bedrijf.

Nadere informatie

7T software bouwstenen voor een heldere toekomst

7T software bouwstenen voor een heldere toekomst 7T software bouwstenen voor een heldere toekomst E D I T I E Handel & Verhuur 7T software bouwstenen voor een heldere toekomst Beschrijving van de mogelijkheden van de 7T software, voor het gebruik door

Nadere informatie

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Inhoudsopgave 1 Managementsamenvatting 4 2 Belang van CRM 5 Definitie CRM 5 Klantcontact en CRM 5 De klantrelatie centraal 5 Van spreadsheet naar CRM software

Nadere informatie

Carma CRM Kennismaking

Carma CRM Kennismaking Carma CRM Kennismaking Ingenieursbureau B-ware b.v. Postbus 230 7500 AE Enschede Telefoon: (053) 789 09 87 www.carma.ws www.b-ware.nl Carma CRM: De klant centraal, uw bedrijf voorop! KENNISMAKING Bekende

Nadere informatie

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N OTYS Recruiting Technology helpt u met kandidaat tracking, communicatie

Nadere informatie

Prodin-P3 Suite. De toonaangevende ERP-oplossing voor het MKB. Groothandel & retail. Service & onderhoud. Productie & assemblage

Prodin-P3 Suite. De toonaangevende ERP-oplossing voor het MKB. Groothandel & retail. Service & onderhoud. Productie & assemblage De toonaangevende ERP-oplossing voor het MKB Groothandel & retail Service & onderhoud Productie & assemblage Prodin Business Solutions B.V. Tel 088 808 11 00 sales@prodin.nl WWW.PRODIN.NL Inhoudsopgave

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

M a M u t M a g a z i n e Focus op winstgevendheid

M a M u t M a g a z i n e Focus op winstgevendheid M a m u t M a g a z i n e H e r f s t 2 0 0 9 E e n k l a n t e n t i j d s c h r i f t g e r i c h t o p h e t v e r e e n v o u d i g e n v a n u w w e r k d a g Focus op winstgevendheid Software+Services

Nadere informatie

Over Netsupport: Introductie en onze visie 1/2

Over Netsupport: Introductie en onze visie 1/2 Over Netsupport: Introductie en onze visie 1/2 Wie we zijn Netsupport, een bedrijf met hoogopgeleide technici die ICT problemen voor u oplossen. Of het nu een website, Intranet, bedrijfsnetwerk of gewoon

Nadere informatie

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang voor een bedrijf.

Nadere informatie

LOGICWORKS CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen.

LOGICWORKS CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen. LOGICWORKS CRM Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen. Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

Voorwoord. info@salesmanager.nl www.salesmanager.nl. Geachte lezer,

Voorwoord. info@salesmanager.nl www.salesmanager.nl. Geachte lezer, Voorwoord Geachte lezer, Hartelijk dank voor uw interesse in de producten van SalesManager Software B.V. Wij stellen uw belangstelling zeer op prijs. Dit document laat u op een duidelijke en beknopte wijze

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering Oculus Suite Oog voor uw automatisering Inhoud Oculus De standaardoplossing van Pantheon 5 Oculus Suite 7 Oculus Portal 8 Oculus i Opener 9 Oculus ERP 11 Oculus CRM 17 Oculus WMS 18 Oculus DMS 19 Oculus

Nadere informatie

7T software. dé standaard in branche oplossingen

7T software. dé standaard in branche oplossingen 7T software dé standaard in branche oplossingen 7T software Dé standaard in branche oplossingen 7T software levert de automatisering voor uw administratieve- en logistieke organisatie. Met onze specialisatie

Nadere informatie

Informatieset. Informatieset. Act! CRM

Informatieset. Informatieset. Act! CRM Informatieset Act! CRM Een relatiedatabase toegespitst op uw bedrijfsomgeving, die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is en altijd en overal benaderbaar, waar u ook bent. Dat is de wens van velen.

Nadere informatie

CRM in uw Internet Marketing Strategie. Automatisch klantrelaties opbouwen. Alex van Ginneken

CRM in uw Internet Marketing Strategie. Automatisch klantrelaties opbouwen. Alex van Ginneken CRM in uw Internet Marketing Strategie Automatisch klantrelaties opbouwen Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten

Nadere informatie

TECHNICAL SERVICES. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen

TECHNICAL SERVICES. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen TECHNICAL SERVICES Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd op het

Nadere informatie

Brongegevens: Uitgever: PC Magazine Auteur: Gerard Bottemanne, onderzoeksbureau GBNED, www.gbned.nl en www.softwarepakketten.nl Datum: september 2007

Brongegevens: Uitgever: PC Magazine Auteur: Gerard Bottemanne, onderzoeksbureau GBNED, www.gbned.nl en www.softwarepakketten.nl Datum: september 2007 Brongegevens: Uitgever: PC Magazine Auteur: Gerard Bottemanne, onderzoeksbureau GBNED, www.gbned.nl en www.softwarepakketten.nl Datum: september 2007 Twintig standaard boekhoudpakketten voor het MKB In

Nadere informatie

Mamut Client Manager. Mamut Business Software. Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen. Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2

Mamut Client Manager. Mamut Business Software. Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen. Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2 0BAdditionele producten en Enterprise-uitbreidingen Mamut Business Software Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen Mamut Client Manager Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2 I Inhoud Additionele producten

Nadere informatie

Mamut Kennisreeks. Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software

Mamut Kennisreeks. Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software Mamut Kennisreeks Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software 1 Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software Inhoud Welkom... 3 Werkbalken op vensterniveau... 4 Aan de

Nadere informatie

Nieuwe generatie ERP-Software. FreeSupplierPortal Informatiedocument

Nieuwe generatie ERP-Software. FreeSupplierPortal Informatiedocument FreeSupplierPortal Informatiedocument Inhoud Inleiding...3 Elektronisch berichtenverkeer...4 Catalogi-beheer...5 Uitnodigen leveranciers op de FreeSupplierPortal...8 Aanmelden op de FreeSupplierPortal

Nadere informatie

VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5)

VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5) VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5) 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 5 1.1 Geschikt voor u?... 5 1.2 Telefooncentrales... 5 1.2.1 ISDN telefooncentrale... 5 1.2.2 IP telefooncentrale...

Nadere informatie