Tracer ICT levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tracer ICT levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken."

Transcriptie

1 ONZE KENNIS IS UW VOORDEEL! Partner voor winstgevende strategieen DIENSTEN: - EFFICIENCY ONDERZOEK - CONSULTATIE - ADVISERING - IMPLEMENTATIE - OPTIMALISERING PRODUCTEN: Client Server Hosted solution - Tracer CRM - ERP - HRM - DMS MOBILE APPS: iphone Blackberry Android - Hunter Mobile CRM - Hunter Mobile ERP Tracer ICT levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. Geen enkel bedrijf is gelijk, waarom dan wel een standaard software pakket? Tracer ICT biedt dan ook optimale flexibiliteit. De door ons ontwikkelde produkten zijn toepasbaar in de meeste bedrijfssegmenten. Uitbreiding en het op maat snijden van onze software kan zonder problemen gedaan worden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimale oplossing. Wij noemen dit de 80/20 regel! Dat wil zeggen 80% van de software is standaard voor elk bedrijf en reeds door ons ontwikkeld. De laatste 20% kan op maat worden gesneden voor de klant/gebruiker. Tracer ICT levert een full range van oplossingen voor bijna alle bedrijfstakken. In Tracer ICT vindt u als client een aanspreekpunt voor alle benodigde bedrijfsprocessen, efficiency kennis en advies. Het multidiscipinaire team van Tracer ICT is gespecialiseerd in het vinden van verbeteringen voor iedere organisatie. Het team onderzoekt alle in- en externe factoren over het gehele industriele spectrum. Het resultaat is een op duurzame basis gefundeerd plan van aanpak welke resulteert in meetbare verbeteringen. De door Tracer ICT in eigen beheer ontwikkelde CRM, ERP en HRM oplossingen complementeren de adviezen. De unieke combinatie van visie, kennis en solide technische vaardigheden maakt Tracer ICT de perfecte partner voor een constant groeiend aantal relaties.

2 Tracer ICT gelooft niet in "Magic", wel in meten en weten. Wij geloven dat verbeterde resultaten het gevolg zijn van een combinatie van kennis, meten, volgen en constant optimaliseren van ieder van de aspecten waaruit een organisatie bestaat Onze advies diensten bestaan uit twee fases. Fase 1; "Waar staan we vandaag en hoe kunnen wij (met de huidige middelen) het meest optimale bereiken". Gedurende deze fase wordt de huidige potentieel van de organisatie bepaald. Dit wordt gedaan met behulp van een gestructureerde procedure en is gericht op het vinden van in- en externe verbeteringen en analyseren daarvan. Bevindingen worden vertaald in een "plan van aanpak" compleet met tijdspad en prioriteiten. Deze wordt met de relatie besproken en geïmplementeerd. Fase 2; een proces van constante verbetering. Gedurende deze fase worden elk van de tijdens de eerste fase - geïdentificeerde additionele verbeterpunten geanalyseerd en - gebaseerd op prioriteiten geïmplementeerd en op geoptimaliseerd. Het resultaat is een organisatie welke altijd in "blakende gezondheid" verkeert. Tracer ICT kan eigen oplossingen bieden voor bedrijven die op verschillende locaties zijn gesitueerd, zoals multinationals of een wijd vertakt netwerk van bedrijven. Gebruikers kunnen vanaf verschillende locaties Tracer CRM en/of ERP software databases benaderen via het Internet of hulpmiddelen zoals Extern Bureaublad of mobile solutions. Tracer software maakt het individuele werknemers mogelijk om binnen één systeem de taal van hun keuze te gebruiken, handig voor bedrijven die in verschillende taalgebieden opereren. Tracer ICT software toepassingen bieden uw bedrijf aanpassingsvermogen. Het team van Tracer ICT concentreert zich op alle aspecten van commercie, efficiency en complementaire software oplossingen. Wij voelen ons "thuis" op dit gebied. Het identificeren van mogelijkheden en het optimaliseren van huidige- en implementeren van blijvende verbeteringen is waarom relaties keer op keer zich tot Tracer ICT wenden.

3 Tracer CRM - Flexibel - Installeer en werk - Efficientie verhogend - Optimaal gebruik - Complete oplossing voor bedrijven, organisatie en praktijken Tracer CRM De door de tijd bewezen filosofie dat meten is weten heeft er toe geleid dat Tracer CRM haar eigen compleet geintegreerde suite van software oplossingen heeft ontwikkeld. Met behulp van de standaard Tracer CRM software oplossing welke bestaat uit een complete suite van Relatiebeheer (CRM), Bedrijfsprocessenbeheer (ERP) en personeelszaken (HRM) software kunnen alle relevante aspecten van de organisatie gemeten worden. Van relaties tot potentiele relaties en bedrijfsprocessen tot producten en/of diensten tot medewerkers. Tracer CRM voorziet u van de antwoorden waardoor het resultaat verbeterd. Door alle vereisten in een enkele flexibele oplossing te bouwen levert Tracer CRM een belangrijke bijdrage in het behouden van een concurrerend voordeel voor relaties. Tracer CRM kan geinstalleerd worden op Windows en Mac OS en kent bovendien geen connectie problemen zoals vaak het geval is met een deel oplossing. Wij zijn de mening toegedaan dat geen enkele organisatie gelijk is, een elk heeft een eigen werkwijze en hecht waarde aan unieke punten. Oplossingen dienen hierop in te kunnen spelen. Tracer CRM is gebaseerd op een solide "best practise" fundering en biedt volop mogelijkheden tot aanpassen. Voor "onderhoud" en aanpassingen kunnen voor elke gebruiker door eigen technische specialisten aangepast worden. Het resultaat is een optimaal functionerende oplossing gebaseerd op een solide fundering, een maat oplossing tegen een fractie van de kosten. Om dit te bewerkstellen heeft elk van onze gebruikers een "eigen" Tracer technisch specialist, een vast aanspreekpunt en iemand die niet alleen de applicatie kent, maar ook de organisatie, haar cultuur, medewerkers en processen. Tracer CRM is tot volle tevredenheid geïmplementeerd in diverse varianten bij vele relaties in een groot aantal verschillende industrieën en talen.

4 Customer relationship Management oftewel CRM (ook wel bekend als relatiemarketing of verkoop beheersysteem) is een werkwijze alsmede een techniek waarbij het optimaliseren van alle contacten met de klant centraal staat en er wordt getracht elke klant een individuele waardepropositie aan te bieden gebaseerd op zijn of haar wensen. Hierbij staat het onder controle hebben van de klantervaring, klantrelatie en de waardering van de klant voor het bedrijf centraal. Relatiebeheer vormt de basis van een Tracer relatiebeheer systeem. Door middel van het basis Tracer CRM systeem heeft u alle gewenste informatie van uw relaties op dezelfde plaats. Activiteiten: Kies voor de module Activiteiten en leg alle activiteiten van en voor uw relaties vast. U kunt zelfs een antwoord retour verzoeken van de gene aan wie u de activiteit overdraagt om te zien of actie reeds en op tijd is ondernomen. Bezoek rapportage: Voor verkopers en receptionistes een onmisbare module. Uw medewerkers leggen alle inkomende en uitgaande rapportage(s) vast waardoor u ten alle tijde een duidelijk overzicht heeft van alles wat besproken is geworden. Daarnaast kunnen vervolg acties gepland worden en kunnen deze, waar nodig, overgedragen worden aan derden. Desgewenst kunt u een bevestiging van afhandeling verzoeken van de gene aan wie u deze actie heeft overgedragen. In/Uit: verstuur uw e- mail direct vanuit Tracer. Ook de te ontvangen s worden direct in Tracer verwerkt. De door u ontvangen kunt u direct in Tracer benaderen en wordt (na een éénmalige toewijzing) direct bij de juiste relatie gegevens opgeslagen Direct Mail: Deze zeer krachtige module stelt u in staat om correspondentie te versturen naar een gerichte doelgroep. U schrijft uw boodschap slechts eenmaal in standaard correspondentie, selecteert de bedrijven - en contactpersonen - naar wie u deze correspondentie wilt sturen, klikt op de knop "verwerk de selectie" en Tracer doet de rest. Faxen vanaf de werkplek: Deze module stelt u in de gelegenheid om uw faxen direct vanaf uw werkplek te versturen. Door middel van deze module print u nooit meer eerst uw fax om deze vervolgens via de fax te versturen (tenzij u dit bepaald). Dit bespaart u de tijd van het printen, naar de faxmachine te lopen en het vervolgens te faxen, kortom het bespaart u geld. Uw faxen worden meteen onder de relatiegegevens in Tracer opgeslagen. Opportunities (kansen): Deze module is onder andere bedoeld om omzet prognoses te maken, en stelt u in staat een - op individuele basis tot stand gebrachte - totaal raming te maken waarop u uw beleid kunt afstellen.

5 ONZE KENNIS IS UW VOORDEEL! ERP staat voor Enterprise Resource Planning waarmee een computer programma of software wordt bedoeld. Een ERPprogramma bestaat meestal uit kleine deelprogramma s (modules) die allemaal een specifieke taak ondersteunen. Een gevolg van een dergelijk ERP systeem is dat gegevens van bijvoorbeeld klanten en producten (denk aan adresgegevens van klanten) binnen de organisatie slechts eenmaal ingevoerd hoeven te worden, omdat een enkele database wordt gehanteerd. Naast dat de kans op inconsistente data wordt verkleind kan een ERP-systeem veel andere voordelen bieden zoals een efficiëntere manier van werken, betere Offertes: Deze module stelt u in de gelegenheid om offertes direct vanuit uw Tracer relatiebeheer systeem te maken en deze vervolgens direct onder de projectgegevens op te slaan. Door middel van een paar muis klikken is uw offerte in een mum van tijd gemaakt Subartikelen: Ook wel samengestelde artikelen genoemd, deze module stelt u in de gelegenheid om de verschillende (sub) artikelen samen te voegen om tot een samengesteld artikel te komen. Bestelling & Inkoop: Volledige controle van nog te ontvangen goederen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van Tracer bent u ten alle tijde verzekert van een sluitende controle op al uw inkopen en heeft u op elk gewenst moment altijd het juiste advies. Inkoop module: Boek al uw inkopen met behulp van deze module en genereer overzichten. Incl. koppeling naar uw financieel pakket en project administratie. ecommerce Dynamische Website: Maak uw website dynamisch en laat toeleveranciers of afnemers direct orders invoeren via het Internet en verwerk deze "realtime" in uw Tracer back-office. Door middel van deze module te koppelen aan uw Tracer relatiebeheer systeem maakt u uw website database gestuurd. Kassa module: Door de opbouw van het systeem kunnen specifieke wensen op maat worden ingericht in het pakket. de kassa module is een commercieel beheersprogramma, een uitgebreid kassa/afreken systeem met daaraan voorraadbeheer gekoppeld Herhalende Facturen: Indien uw organisatie periodieke facturen verstuurt dan is deze module het antwoord voor u. U bepaald op een individuele basis met welke frequentie een factuur gegenereerd moet worden, of dit nu per jaar, kwartaal of per maand is. U voert de gegevens van uw relatie eenmaal in en Tracer zorgt voor de verdere afhandeling. Herinneringen: Het sturen van herinneringen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Deze module verbetert beslist de efficiëntie van uw financiële afdeling, u hoeft slechts eenmaal de gegevens in te voeren en het Tracer relatiebeheer systeem zorgt voor de rest.

6 HRM Human Resource Management is een veelgebruikte term waarvoor in het Nederlands geen algemeen aanvaarde vertaling bestaat. Letterlijk is het: beheer van menselijke productiemiddelen. In het dagelijks taalgebruik wordt HRM wel gebruikt als synoniem voor personeelsbeleid (afdeling), personeelszaken of strategisch personeelsmanagement". Vaak echter wordt HRM gezien als een specifieke invulling van het personeelsbeleid. Project Adminstratie: stelt u in de gelegenheid om projecten in te voeren en hier vervolgens per project alle gegevens voor een project vast te leggen. Urenregistratie: Deze module is niet alleen een registratiemiddel voor het bijhouden van uren maar stelt u tevens in de gelegenheid om zonder moeite de in- en externe prijzen van uw medewerkers te bepalen. Prijsafspraken: Niet al uw afnemers betalen dezelfde prijzen voor uw goederen en/of uren. Uw organisatie betaald ook niet altijd dezelfde prijs voor de goederen of uren welke u inkoopt. Koppeling Boekhouding : Een Tracer relatiebeheer systeem is een commerciële applicatie, speciaal ontwikkeld om uw (verkoop) medewerkers maximale flexibiliteit te bieden gedurende het gehele offerte en order- of project verwerking traject. Een Tracer relatiebeheer systeem heeft koppelingen voor de meest gangbare accounting software welke naadloos aansluiten op het systeem. Koppelingen mogelijk met Account View, King, Exact. HRM Koppeling Lopac: U kunt vanuit de HRM module salaris mutaties aanleveren aan het in huis salaris systeem van Lopac Tracer ICT B.V Fax: info.nl@tracersystems.com DMS Een Document Management Systeem is een computersysteem ( of software) om electronische documenten of bestanden te archiveren en te beheren. Het raadplegen en routeren kan hierdoor veel efficienter en sneller plaats vinden.

7 Electronic commerce is breder dan geld verdienen op Internet E-commerce: Internet heeft gezorgd voor een explosieve toename van e-commerce. In de eerste plaats doordat aanbieders en afnemers tegen betrekkelijk geringe kosten een wereldwijde markt kunnen betreden die door Internet bovendien veel transparanter is geworden. Tracer ICT Tel: E-commerce is zonder twijfel een waardevol middel voor de toekomst. Tracer biedt moeiteloze een verbinding tussen uw Intranet en het Internet. Klanten kunnen online orders plaatsen die meteen in uw back-office worden verwerkt. Leveranciers kunnen in "hun" werkvoorraad meteen zien zodat zij hun voorraad bijtijds kunnen aanvullen. Het team van Tracer ICT concentreert zich op alle aspecten van commercie, efficiency en complementaire software oplossingen. Wij voelen ons "thuis" op dit gebied, het identificeren van mogelijkheden en het optimaliseren van huidige- en implementeren van blijvende verbeteringen is waarom relaties keer op keer zich tot Tracer ICT wenden. Tracer ICT kan allerlei bestaande systemen moeiteloos met Tracer softwaremodules integreren. Tracer CRM software kan bijvoorbeeld aan een groot aantal bekende boekhoudpakketten gekoppeld worden. Tracer ICT software oplossingen bieden uw bedrijf maximale flexibiliteit. Tracer CRM software biedt bedrijven, die via meerdere dochterbedrijven opereren, de mogelijkheid om gescheiden administraties binnen dezelfde toepassing te benutten.

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN:

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN: Hunter CRM Complete en flexibele software oplossingen Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. Geen enkel bedrijf is gelijk, waarom dan

Nadere informatie

Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken.

Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. DIENSTEN: - EFFICIENCY ONDERZOEK Geen enkel bedrijf is gelijk, waarom dan wel een standaard software

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

CaseMaster Bulbs. 2013 9 Knots Solutions BV

CaseMaster Bulbs. 2013 9 Knots Solutions BV CaseMaster Bulbs CaseMaster Bulbs CaseMaster Bulbs is een applicatie speciaal ontwikkeld om de complexe planning rondom het telen, verwerken, verkopen en exporteren van de bollen duidelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Everything4Office UitvaartTotaal. Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen. Snel te implementeren. Aanpasbaar aan uw situatie

Everything4Office UitvaartTotaal. Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen. Snel te implementeren. Aanpasbaar aan uw situatie Everything4Office UitvaartTotaal Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen Snel te implementeren Aanpasbaar aan uw situatie Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. De solide basis voor uw ICT-oplossingen Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Succes vereist een solide én flexibele basis, zeker voor bedrijven die willen blijven

Nadere informatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie Everything4Office ProjectManager Software voor Project Management Snel te implementeren Inpasbaar in uw situatie Economisch zeer verantwoord Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk.

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk. Q Een Customer Relationship Management-systeem (CRM-systeem) ondersteunt uw bedrijf en uw medewerkers. Doordat alle afspraken, contactgegevens, wensen, lopende acties, etc. worden vastgelegd in één systeem,

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software 7 Relatiebeheer 7 Verkoop

Nadere informatie

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control Subsidie Aanvraag Planning en Control Een subsidie adviseur verzorgt subsidie aanvragen voor bedrijven. Subsidie aanvragen zijn complex en veranderen

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows Incl. financiele administratie A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud voor 59,95 per maand. Neem uw eigen programma's

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de werking van de

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie.

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie. Standaard functies FashionBase ERP Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte Facturatie Offertes Orders en vanaf offertes Voorraadbeheer Relatiebeheer (CRM) Agenda Projectadministratie (optioneel)

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem WinRIS Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem Inleiding WinRIS is een marketing, sales- en communicatiesysteem dat eigenhandig is ontwikkeld door WinRIS Nederland b.v. Het systeem wordt ook wel een

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

SugarCRM Commercial open source CRM software

SugarCRM Commercial open source CRM software SugarCRM Commercial open source CRM software Tom Symoens Wat is CRM? CRM is een bedrijfsstrategie met als doel het identificeren, werven en behouden van klanten. CRM vertrekt van de relatie met uw klanten,

Nadere informatie

J O R. bedrijfspresentatie. JoR Systems. JoR Systems. Een jonge onderneming die voor midden- en kleinbedrijf software oplossingen maakt.

J O R. bedrijfspresentatie. JoR Systems. JoR Systems. Een jonge onderneming die voor midden- en kleinbedrijf software oplossingen maakt. bedrijfspresentatie Een jonge onderneming die voor midden- en kleinbedrijf software oplossingen maakt. 1 Agenda Visie Produkt BaMo Diensten Q&A 2 is een onderneming die sinds maart 2003 actief is, en zich

Nadere informatie

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact Samenwerken met Exact Online 2012 Exact Historie: Oranje Nassau Kazerne 2012 Exact 2 Historie Exact 2012 Exact 3 Maurice Verstraten Sales Executive Exact Online Accountancy - Accountancy achtergrond nl.linkedin.com/in/mverstraten

Nadere informatie

Case. Study. Orbis Software

Case. Study. Orbis Software Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Dantuma Medische Speciaalzaak. Dantuma Voor hoogstpersoonlijke zorg! Dantuma

Nadere informatie

E-book: Werken met Zoho CRM

E-book: Werken met Zoho CRM E-book: Werken met Zoho CRM Alles wat u moet weten om te werken met Zoho CRM. Veel leesplezier! 1. Wat is CRM? Customer Relationship Management (klantrelatiebeheer) bevat de hele strategie rondom het krijgen

Nadere informatie

BiziMan Werkt voor u!

BiziMan Werkt voor u! Werkt voor u! WebsiteKing.be Een totaaloplossing voor elke ondernemer BiziMan is een facturatieprogramma, ook wel ERP Software (Enterprise Resource Planning) genoemd, dat beschikt over een aantal basismodules

Nadere informatie

Handleiding CCV Shop - Yuki

Handleiding CCV Shop - Yuki Handleiding CCV Shop - Yuki www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van CCV Shop naar Yuki. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in CCV Shop automatisch een factuur

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 499,- excl. btw eenmalig. B- Cloud versie voor 27,50 + 15,- p. mnd onderhoudscontract excl. btw. FashionBase Start incl.

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

CaseMaster RP ResellerProfiling

CaseMaster RP ResellerProfiling CaseMaster RP ResellerProfiling ResellerProfiling Het verzamelen van reseller informatie is een zeer belangrijke stap in het proces om bij te blijven in de huidige tijd. De performance van de resellers

Nadere informatie

De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering

De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering OpenERP Inhoud Ervaringen vanuit de gebruiker DEMO Open source filosofie OpenERP Voor welke bedrijven

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

AUTOMATISERING. Act! WerkbonApp. De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp.

AUTOMATISERING. Act! WerkbonApp. De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp. Act! WerkbonApp De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp. Act! Act! is een CRM softwarepakket waarmee u uw klanten en contacten kunt beheren. Het bevat alle functionaliteiten

Nadere informatie

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company TimeManager ERP voor Dienstverleners SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company 2 Inleiding Bent u werkzaam in Professional Services? Met onze geïntegreerde CRM en Project Management

Nadere informatie

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen 100 redenen, 1 oplossing Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen Planning en projecten Personeel & materieel op locatie Veel personeel van bouwbedrijven verschijnt niet elke dag op kantoor, maar

Nadere informatie

ERP Systems multi-channel groothandel

ERP Systems multi-channel groothandel ERP Systems multi-channel groothandel Overzicht functies Prijsafspraken U kunt artikelen aan prijsgroepen koppelen. Met deze groepen is het mogelijk om verschillende prijzen van hetzelfde artikel vast

Nadere informatie

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Klantcontact is mensenwerk Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Contact Center Solutions Mensen verbinden is onze passie Klanten waarderen een bedrijf positief als hun beleving over het

Nadere informatie

Managementinformatiesysteem

Managementinformatiesysteem Managementinformatiesysteem (aanvulling bij hele boek) Het opzetten van een managementinformatiesysteem Wanneer je een werkstuk moet maken, bijvoorbeeld over de houding van de Nederlanders ten opzichte

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac en Windows PC. 1b Online voor 32,50 extra per maand. Neem uw eigen programma s mee.

1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac en Windows PC. 1b Online voor 32,50 extra per maand. Neem uw eigen programma s mee. 1-FashionBase Extra voor Small Fashion (locaal en Online) 2-FashionBase Premium en Basis online 3-Backoffice voor HioPOS-Cloud en Mijnwebwinkel.nl 1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac

Nadere informatie

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse 4orange, 13 oktober 2015 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl 2 Inhoud Achtergrond & Aanleiding... 3 A... 3 B...

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties Mamut One Lees meer op pag. 6 Uw nieuwe oplossing! Focus op winstgevendheid Exclusieve zomeraanbieding voor klanten Kennis een veilige investering tot 50% Bestel nu en bespaar tot 50% op cursussen voor

Nadere informatie

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime Volledig grip op uw projecten met Dynamics InTime en zijn mensenwerk Het uitvoeren van projecten is mensenwerk. De juiste persoon op het juiste project, daar gaat het om. Die krijgt te maken met zaken

Nadere informatie

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen!

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Als ondernemer doe je natuurlijk het liefst waar je goed in bent: ondernemen! Waarschijnlijk is de administratie die daarbij komt kijken iets dat móet gebeuren. Bij

Nadere informatie

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software.

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. De Guidance software pakketten maken het mogelijk om vanuit één centrale database zowel een webshop als catalogus

Nadere informatie

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer!

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! brochure.indd 1 07-02-12 11:02 brochure.indd 2 07-02-12 11:02 Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix optimus is

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten Maatwerk met standaard ERP Software Whitepaper Een goede start Plus handige cheklist! Efficiënter werken bij handels- en productiebedrijven.

Nadere informatie

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces ALLIANDER Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces Alliander NV beheert energie netwerken die gas en elektriciteit distribueren naar grote delen van Nederland voor huizen, transport,

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

Handleiding CCV Shop - MoneyBird vs 1.0

Handleiding CCV Shop - MoneyBird vs 1.0 Handleiding CCV Shop - MoneyBird vs 1.0 www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van CCV Shop naar MoneyBird. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in CCV Shop automatisch

Nadere informatie

Stb Nalatenschappen www.stb-goededoelen.nl

Stb Nalatenschappen www.stb-goededoelen.nl Stb Nalatenschappen www.stb-goededoelen.nl Manon Vollmann Sales Manager Goede Doelen E-mail: manon.vollmann@stb.nl Tel.: 06-868 4444 5 Pagina 1 van 7 Stb, het bedrijf Stb is een bedrijf dat organisaties

Nadere informatie

Snel toegang tot CRM-, werkplaats-, en managementgegevens van Plan-de-CAMpagne

Snel toegang tot CRM-, werkplaats-, en managementgegevens van Plan-de-CAMpagne Snel toegang tot CRM-, werkplaats-, en managementgegevens van Plan-de-CAMpagne Bemet heeft een aantal Plan-de-CAMpagne modules ontwikkeld die op een telefoon of tablet gebruikt kunnen worden. Handig voor

Nadere informatie

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Debiteuren. Facturering. Compad Bakkerij Facturering

Compad Bakkerij. Document beheer. Inleiding. Debiteuren. Facturering. Compad Bakkerij Facturering Compad Bakkerij Facturering Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 22 oktober 2012 Definitief Carol Esmeijer Inleiding In dit document wordt beschreven hoe met Compad Bakkerij kunt

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties

Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties 26 september 2013 Programma 10u15: GMI Customer Relationship Management Een oplossing binnen een breder kader (GMI 4D Solution Concept ). Willem van

Nadere informatie

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Service en Reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en BX MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) maakt deze software de

Nadere informatie

Functionaliteitsoverzicht

Functionaliteitsoverzicht Functionaliteitsoverzicht OFFERTES module functionaliteit Maak uw offertes aan. In Watch kunt u alle benodigde projectinformatie al vanaf het begin registreren, in de Offertemodule. Zo heeft u een compleet

Nadere informatie

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service:

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: Betrouwbaardere ICT, minder zorgen! Maak kennis met Multrix Wilt u op maat gesneden ICT-diensten die volledig aan de wensen en behoeften van uw organisatie

Nadere informatie

De 8 meest gebruikte interfaces tussen ERP & WMS

De 8 meest gebruikte interfaces tussen ERP & WMS De 8 meest gebruikte interfaces tussen & Inhoud Een interface is een technische term voor een koppeling tussen verschillende software pakketten. Op één van de meest gestelde vragen binnen een selectie

Nadere informatie

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf INTRODUCTIE Bas Kierkels en Dirk Wilmink Elke project is bijzonder maar de implementatie van Gekko

Nadere informatie

Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders

Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders ARTEN RELATIES FACTUREN BOEKHOUDEN ARTIKELEN Boekhouden Bankieren Klanten Leveranciers Artikelen Voertuigen Instellingen Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders n agboek 1000: Kas Dagboek

Nadere informatie

Taxis Pitane SQL beheerder. Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane SQL beheerder. Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane SQL beheerder Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane SQL beheerder?... 3 Kenmerken van de software... 3 De juiste SQL server editie voor uw organisatie... 3 SQL Server 2008 Express...

Nadere informatie

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl welkom bij CRMCompany CRMCompany is een jong bedrijf boordevol ervaring. Vanuit onze vestiging in Oost Nederland bedienen wij de

Nadere informatie

Voorspelbaar verkoopsucces met sales opportunities in SAP Business One

Voorspelbaar verkoopsucces met sales opportunities in SAP Business One Voorspelbaar verkoopsucces met sales opportunities in SAP Business One Op welke wijze beheert u klantrelaties en monitort u de behoeften en wensen van uw klanten en prospecten? Bent u op de hoogte van

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer uw naam verkeerd gespeld wordt in een brief of wanneer u post ontvangt voor uw voorganger die al geruime tijd weg is. Dit soort

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

DE CRM CHECKLIST. de kracht van inzicht

DE CRM CHECKLIST. de kracht van inzicht DE CRM CHECKLIST de kracht van inzicht Inleiding Om een CRM traject een succes te maken is het de crux om te weten waar je naartoe wilt (beoogde situatie) en wat de huidige situatie is. Pas dan kun je

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - PartijenpostRapportage Datum Versie 29 september 2015 2.0 Auteur Telefoonnummer PostNL 088-8686868 Inhoudsopgave 1 Welkom bij

Nadere informatie

Handleiding CCV Shop - Factuursturen vs 1.0

Handleiding CCV Shop - Factuursturen vs 1.0 Handleiding CCV Shop - Factuursturen vs 1.0 www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van CCV Shop naar Factuursturen. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in CCV

Nadere informatie

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency Makkelijk en efficiënt samenwerken met jouw klant? Dat doe je met SnelStart Accountant, het facturatie- en boekhoudpakket voor elk accountants- en administratiekantoor,

Nadere informatie

Met de Scannen naar MS Sharepoint oplossing scant uw documenten direct en eenvoudig vanaf uw multifunctional naar MS Sharepoint.

Met de Scannen naar MS Sharepoint oplossing scant uw documenten direct en eenvoudig vanaf uw multifunctional naar MS Sharepoint. De juiste uitstraling binnen uw organisatie komt van binnenuit. Uw backoffice is daarin een erg belangrijk onderdeel en moet vlekkeloos op orde zijn. Dit alles met als doel uw klanten zo optimaal en efficiënt

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency Makkelijk en efficiënt samenwerken met uw klant. U werkt allebei in dezelfde administratie. U kijkt mee, controleert en corrigeert waar nodig. Zo blijft

Nadere informatie

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Tijd en geld besparen en overzicht creëren Maatwerk met standaard software voor handelsbedrijven Vanaf 118,- p/m All-in! CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Up-to-date inspelen

Nadere informatie

YES!CRM. CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software. www.yescrm.com. 2001-2015 YESCRM Online Business Software. All rights reserved.

YES!CRM. CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software. www.yescrm.com. 2001-2015 YESCRM Online Business Software. All rights reserved. YES!CRM CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software www.yescrm.com YES!CRM software biedt sinds 1999 een complete bedrijfsadministratie die toegankelijk is via elke webbrowser; online of via het

Nadere informatie

Web Cursisten Manager WCM

Web Cursisten Manager WCM Web Cursisten Manager WCM 2011, Behoudens de in de Auteurswet van 1912 gestelde uitzonderingen mag niets uit deze documentatie worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

UNIT4 MULTIVERS EXTENDED SERVICE PACK EDITION

UNIT4 MULTIVERS EXTENDED SERVICE PACK EDITION UNIT4 MULTIVERS EXTENDED SERVICE PACK EDITION 2013 UNIT4 Software B.V. Stationspark 1000 3364 DA Sliedrecht T +31 184 44 44 44 F +31 184 44 44 45 I www.unit4.nl E info.nl@unit4.com Inhoudsopgave OpenAnalytics

Nadere informatie

Gasunie inkoopproces 2012

Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu op zoek naar

Nadere informatie

Meer vastgoed beheren in minder tijd

Meer vastgoed beheren in minder tijd Meer vastgoed beheren in minder tijd De perfecte software voor vastgoedprofessionals Zoekt u betrouwbare software om uw vastgoedportefeuille efficiënt en effectief te managen? Of bent u opzoek naar CRM-

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2009

NIEUWSBRIEF JULI 2009 NIEUWSBRIEF JULI 2009 Graag willen wij u op de hoogte houden rondom ons softwarepakket. Controle database Om op een eenvoudige wijze te controleren of uw database foutieve of dubbel ingevoerde gegevens

Nadere informatie

Handleiding 4CIS Synchro

Handleiding 4CIS Synchro Zakelijke software s voor verkoop, dienstverlening en administratie Handleiding 4CIS Synchro Optimale ondersteuning van uw frontoffice Optimale communicatie tussen uw frontoffice en backoffice 4CIS InfoBase

Nadere informatie

MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel

MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel Haal structureel meer rendement uit medewerkers klanten prospects offertes... marketing MetaScope is het ultieme verkoophulpmiddel met alle rapportages die

Nadere informatie

Handleiding CCV Shop - Twinfield

Handleiding CCV Shop - Twinfield Handleiding CCV Shop - Twinfield www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting BELANGRIJK: Bij het installeren van de koppeling tussen CCV Shop en Twinfield doen wij een aantal aannamen. Deze aannamen betreffen

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Mamut Partner Programma

Mamut Partner Programma Mamut Partner Programma Het Partnerprogramma van Mamut is opgedeeld in diversie categorieën. Voor u als partner betekent dit dat u een samenwerkingsovereenkomst kunt aangaan die past bij uw behoeften en

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie