Everything4Office UitvaartTotaal. Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen. Snel te implementeren. Aanpasbaar aan uw situatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Everything4Office UitvaartTotaal. Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen. Snel te implementeren. Aanpasbaar aan uw situatie"

Transcriptie

1 Everything4Office UitvaartTotaal Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen Snel te implementeren Aanpasbaar aan uw situatie Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven (T):

2 UitvaartTotaal voorziet in een geïntegreerde software oplossing voor het effectief ondersteunen van uw uitvaartonderneming Uw complete uitvaartproces onder controle Het organiseren van een uitvaart kan een complex proces zijn. De wensen van de overledene maar ookdie van de nabestaanden zijn vaak divers en laten zich niet altijd even eenvoudig registreren. Aan u als uitvaartonderneming worden hoge eisen gesteld om dit geheel zo goed mogelijk te laten verlopen en volgens de gemaakte afspraken. Met UitvaartTotaal bieden wij u dé uitvaartsoftware oplossing om het gehele proces van de uitvaart optimaal te ondersteunen. UitvaartTotaal bestaat uit drie hoofdonderdelen: 1. Specifieke uitvaartfunctionaliteit UitvaartBase 2. Generieke functionaliteit Everything4Office suite 3. Leden & Deposanten administratie Everything4Office Deposanten Systeem (EDS) Naast uitvaart specifieke functionaliteit maakt u in uw proces ook gebruik van meer generieke functionaliteit. Hieronder verstaan wij dan zaken als relatiebeheer, projectbeheer, documentenbeheer etc.. Voor deze zaken maken wij gebruik van de onderdelen uit onze applicatie suite Everything4Office. Meer informatie over deze modules vindt u op onze website (www.everything4office.nl) waar u ook de verschil -lende brochures kunt downloaden. De uitvaartmodule en de Everything4Office modules integreren naadloos met elkaar. Zo kunt u de functionaliteit inzetten die voor u van toepassing is. Binnen de oplossing staat de uiteindelijke uitvaart centraal. De uitvaart wordt door ons gezien als een project. En aan een project zijn relaties, documenten, taken, notities, etc. verbonden. Via de leden en deposanten module kunt u moeiteloos al uw leden en/of deposanten administreren. Assisteert u in een uitvaart als uitvaartondernemer? Ook hierin voorziet het systeem om dit correct te administreren. Uiteindelijk wordt alle informatie bijgehouden in 1 centrale database, waardoor dubbele opslag van gegevens vermeden wordt maar ook dat u eenvoudig (management) rapportages kunt maken over activiteiten en zo uw bedrijfsvoering verder kunt optimaliseren.

3 UitvaartBase Uiitvaartbase levert alle functionaliteit voor het ondersteunen van alle specifieke uitvaartzaken. Dit gaat vanaf het registreren van de wensen voor overlijden tot aan het versturen van de eindfactuur voor de verzorgde uitvaart. Via koppeling met uw financiële administratie worden de factuurgegevens direct naar uw boekhouding overgebracht. Op het moment dat uw onderneming benaderd wordt voor het aannemen van een nieuwe uitvaart kunt u alle gegevens die u op dat moment nodig hebt snel en volledig invoeren. Vanaf de basis relatiegegevens (overledene, opdrachtgever) tot en met alle bijzonderheden. Met deze basisgegevens kan de uitvaartleider de verdere zaken omtrent de uitvaart met de nabestaanden/opdrachtgever gaan bespreken. Het vastleggen van deze overige informatie kan dan op de volgende wijze gebeuren: 1. De Uitvaartleider noteert alle zaken en voert deze later in, in het systeem; 2. De uitvaartleider is online verbonden (m.b.v. een laptop) aan het centrale systeem en voert real-time alle informatie, bij de opdrachtgever op locatie, in; 3. Via de offline module; waarmee er geen directe verbinding is met het centrale systeem maar de uitvaartleider wel alle informatie over de uitvaart op de laptop bij zich heeft en deze verder aanvult bij de nabestaanden. Bij terugkomst op kantoor worden door koppeling met het netwerk de gegevens automatisch gesynchroniseerd met de centrale database. De planning (en dus de agenda) kunt u bij toevoegingen en/of wijzigingen in een keer aanpassen zodat u altijd een juist overzicht heeft van de uit te voeren activiteiten per uitvaart, per medewerker, van alle uitvaarten etc.. Nadat de uitvaartleider de informatie heeft ingevuld kan meteen al een voorlopige begroting gemaakt worden. Wanneer u ervoor kiest uw uitvaartleiders met een laptop uit te rusten dan kan dit bij de nabestaanden op locatie gebeuren zodat deze ook meteen inzicht hebben in de kosten van de geplande uitvaart. De voorlopige begroting kan dan eventueel worden geprint, via een USB Stick of via de worden overhandigd aan de nabestaanden. Het systeem beschikt over meerdere tabbladen/vensters waar alle informatie ingevuld kan worden met betrekking tot de uitvaart. Via de controleer functie In UitvaartTotaal kunt u met één druk op de knop controleren of u geen gegevens bent vergeten in te voeren!

4 Welke functies biedt UitvaartTotaal u zoal: Volledig relatiebeheer voor het registreren van overledenen, opdrachtgevers, leden, deposanten, nabestaanden,leveranciers etc. Per relatie en/of uitvaart een compleet digitaal dossier met alle documenten, muziek, wensen,foto s, video s, s etc. Alle correspondentie met de nabestaanden, relatie s etc in uw eigen huisstijl Alle uitvaartdocumenten direct beschikbaar en grotendeels automatisch ingevuld Rouwkaart sjablonen Agenda (tb.v. De uitvaart en resourceplanning) Draaiboek per uitvaart Online- en offline module Automatische generatie van order- en deelorderregels t.b.v. facturatie Facturatie Koppeling met uw financiële systeem voor direct doorvoeren van alle factuurgegevens in uw boekhouding Registratie van leden Depositofonds en renteberekeningen Automatische incasso mogelijkheid bij leden voor inning van lidmaatschapsgelden Rapportages Uitgebreid verzekeringspolisbeheer Uitgebreid artikelenbeheer Verschillende prijsperiodes voor artikelen, verzekeringen etc.. Zelf aanpassingen kunnen doen (systeembeheer) Uitgebreid gebruikersbeheer (o.a. rechten)

5 De module UitvaartBase bestaat voor de gebruiker uit één scherm wat is opgebouwd uit een aantal tabbladen waarop de verschillende informatie kan worden ingevuld en/of geraadpleegd. Op de volgende pagina s worden een aantal tabbladen van de applicatie beschreven. Hiermee geven wij u een indruk van de applicatie en welke informatie u kunt registreren. Tabblad Overledene Op dit tabblad staat alle informatie m.b.t de overledene. Wanneer u een nieuwe uitvaart invoert kunt u de overledene importeren vanuit de relatiedatabase. Is de overledene nog in het geheel niet bij u bekend dan kunt u deze via dit scherm of via het relatiebeheerscherm invoeren (wat uw voorkeur geniet). Aangezien er sprake is van één centrale database wordt deze informatie maar één keer vastgelegd.

6 Tabblad Opbaren Op dit tabblad geeft u alle detailinformatie in m.b.t. het opbaren. Zaken als het kisttype, wel of niet thuis opbaren, wat met de (oude) kleding dient te gebeuren, wel of geen condoléance, meerdere condoléances, avondwake etc. Kunt allemaal op dit scherm kwijt. Tabblad Publiciteit In het publiciteitsscherm worden alle gegevens met betrekking tot de rouwkaarten, rouwadvertenties, dankbetuigingen en dankbetuiging-advertenties ingegeven.

7 Tabblad Voorlopige Begroting In dit scherm kan via de knop (Her)Genereren de voorlopige begroting steeds opnieuw worden gegenereerd. Zo kunt u de nabestaanden ook snel inzicht geven in de te verwachten kosten van deuitvaart. Eventuele vergoedingen vanuit een verzekeringspolis of vanuit het feit dat de overledene een deposant was worden automatisch meegenomen in de berekening van de voorlopige begroting. Wanneer u een voorlopige begroting (opnieuw) genereerd wordt deze ook automatisch opgeslagen in het digitale uitvaartdossier, zo heeft u altijd inzicht in het verloop van de begrotingen. Volledig flexibel kan worden bepaald welke artikelregels wel of niet op de factuur moeten komen, ook de groepering van artikelen en hoe deze op de factuur verschijnen kan vooraf worden ingesteld. Zijn alle gegevens ingevoerd dan kunt u met 1 druk op de knop het document genereren wat door de opdrachtgever ondertekend kan worden ter bevestiging. Hiermee zijn de afspraken tussen partiijen ook meteen rechtsgeldig vastgelegd. Is de uitvaart in zijn geheel uitgevoerd dan kunt u de eindfactuur sturen welke automatisch uit het systeem gegenereerd wordt. Wie de rechten heeft om deze activiteiten uit te voeren wordt bepaald via de rechtenmodule binnen de applicatie. Is de eindfactuur gegenereerd dan kunnen de financiële gegevens meteen worden doorgeboekt naar de boekhouding.

8 Leden en Deposanten Binnen UitvaartTotaal is een aparte module voor het registreren en administreren van Leden en/of Deposanten. Een persoon wordt uiteraard eerst geregistreerd als een relatie in het relatiebeheer gedeelte van UitvaartTotaal. Eenmaal ingevoerd kan de relatie de status Lid en/of Deposant krijgen. U hoeft de relatie dus niet nogmaals in te voeren. Voor de leden kunt u de contributies bijhouden en naar wens de contributie ook automatisch laten incasseren. Voor de deposanten worden alle stortingen bijgehouden, de rente berekend en periodiek kunt u een overzicht versturen van de stand van zaken voor de specifieke deposant. Naar wens kunt u een volledige registratie bijhouden van alle mutaties bij een deposant. Deze registratie is ook door een gerenommeerd accountantskantoor beoordeeld en correct bevonden.

9 Implementatie en ondersteuning Natuurlijk ondersteunen wij u bij de implementatie van onze software. Samen maken we een plan en brengen dat tot uitvoer zodat u succesvol gebruik kunt maken van onze oplossing. Afhankelijk van de grootte van uw organisatie, gewenste functionaliteit en additionele wensen zal dit plan van aanpak minder of meer uitgebreid zijn. Wij streven er naar om in korte tijd een kleinere groep gebruikers met de oplossing aan het werk te laten gaan om zo snel te kunnen beoordelen of het gemaakte plan ook strookt met de werkelijkheid. Zo kan de toegevoegde waarde van de oplossing snel beoordeeld worden en dit draagt weer bij aan een goede acceptatie van het nieuwe systeem. Is dit laatste het geval, dan kan worden overgegaan tot een bredere implementatie, eventueel aangevuld met opleiding cq. workshops. Ook na de implementatie staan wij natuurlijk nog steeds voor u klaar om u van dienst te zijn bij gewenste aanpassingen en/of uitbreidingen. Customer Support & Software Renewal Een onderhoudsovereenkomst voor telefonisch support en recht op gratis updates & upgrades garandeert u continuïteit. U kunt met vragen, tijdens kantooruren, terecht bij de supportdesk. Via internet kunt u de laatste informatie en software ophalen. Systeemvereisten UitvaartTotaal maakt gebruik van 1 centrale database van het type Microsoft SQL Server. Gebruiker: Software: Microsoft Windows 2000 of hoger. MS-Office XP of hoger. Hardware: minimum Pentium III, 233 MhZ, 256 Mb. De footprint van de totale applicatie is 40Mb. UitvaartTotaal werkt ook uitstekend binnen Citrix of Terminal Server omgevigen.

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie Everything4Office ProjectManager Software voor Project Management Snel te implementeren Inpasbaar in uw situatie Economisch zeer verantwoord Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang voor uw bedrijf.

Nadere informatie

DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB

DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB Binnen ondernemingen gaat het onderdeel communicatie een steeds grotere rol spelen naarmate het aantal personeelsleden toeneemt en/of de structuur van het bedrijf

Nadere informatie

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen

Logicworks CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang voor een bedrijf.

Nadere informatie

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl oaltijd n l ien n overal e g eactuele b o u gebouweninformatie we n b e h e e r Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl Margrietstraat 1 Postbus 4 5400 AA Uden telefoon 0413 26 04 55

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in uw

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One! Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in

Nadere informatie

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN:

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN: Hunter CRM Complete en flexibele software oplossingen Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. Geen enkel bedrijf is gelijk, waarom dan

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 Inhoudsopgave Achtergrond informatie over de navigatie binnen PerfectView... 4 A... 6 Aanhef & Adressering... 6 Activiteiten... 6 Toelichting verkoopactiviteiten...

Nadere informatie

LOGICWORKS CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen.

LOGICWORKS CRM. Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen. LOGICWORKS CRM Een complete CRM oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen. Logicworks CRM Customer Relationship Management Het creëren én behouden van goede klantrelaties is van essentieel belang

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Beheers de complexiteit

Beheers de complexiteit Beheers de complexiteit Voor KMO s. Door een KMO. Bij de ontwikkeling van het Dave concept houden we vooral de KMO voor ogen. We streven naar een betaalbare oplossing die kan meegroeien met de evolutie

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Service Manager

UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 MULTIVERS Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet

Nadere informatie

Omschrijving en Presentatie. CIS - Customer Information System

Omschrijving en Presentatie. CIS - Customer Information System Omschrijving en Presentatie CIS - Customer Information System Date Author Version 28.09.2011 21.10.2011 12.07.2012 Rick van Woudenberg Rick van Woudenberg Rick van Woudenberg 0.1 0.2 0.3 1. Samenvatting

Nadere informatie

Inhoudsopgave. I Introductie Supportdesk Pro. II Werken met Supportdesk Pro. Supportdesk Pro Handleiding. Oplossingen.

Inhoudsopgave. I Introductie Supportdesk Pro. II Werken met Supportdesk Pro. Supportdesk Pro Handleiding. Oplossingen. 2 Supportdesk Pro Handleiding Inhoudsopgave 0 5 I Introductie Supportdesk Pro 1 Welkom... 5 5 II Werken met Supportdesk Pro 1 Algemeen... 5 Gebruik 2 Zaken 5... 5 Inleiding 5 De soort van een zaak 5 Supportdesk

Nadere informatie

Handleiding. alexioncrm. alexion. s o f t w a r e

Handleiding. alexioncrm. alexion. s o f t w a r e Handleiding alexioncrm alexion s o f t w a r e INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 6 Missie... 6 Inleiding... 6 Doelstellingen... 7 Support via Hulp op Afstand... 8 1 Basis Alexion CRM... 9 1.1

Nadere informatie

Urenregistratie en Facturatie

Urenregistratie en Facturatie Urenregistratie en Facturatie 2008-2011 Copyright Asperion Hosting BV 2008-2011 Copyright Asperion Pagina 2 van 49 Doel van dit document De modules van Asperion kunnen op velerlei manieren ingesteld worden

Nadere informatie

Bent u werkzaam in de entertainmentbranche?

Bent u werkzaam in de entertainmentbranche? Bent u werkzaam in de entertainmentbranche? Dan is ArtWin professional dé oplossing! ArtWin Software is al meer dan 25 jaar de standaard software binnen veel entertainment- en evenementenbureaus. Wij ontwikkelen

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Webservice meldingen ProUrl

Webservice meldingen ProUrl Productinformatie REMS REMS Algemeen REMS CloudComputing Systeem REMS CC systeem user REMS OnSite systeem user ControlPanel Verwerking Connectivity Auditing Organize Webservice meldingen ProUrl CRM Relaties

Nadere informatie

AllSolutions Support Dienstverlening

AllSolutions Support Dienstverlening AllSolutions Support Dienstverlening Inhoud 1. Uitbreiding support services... 3 2. De dienst die bij u past... 4 2.1. Support Basis... 4 2.2. Support Plus... 5 2.3. Consultancy diensten... 6 3. Overzicht

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding // Mamut Business Software Installatiehandleiding Introductie Deze handleiding is bedoeld om de installatie en eerste opstart van Mamut Business Software te vereenvoudigen. De structuur van de handleiding

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

CRM Online Uw klantrelaties online beheren.

CRM Online Uw klantrelaties online beheren. CRM Online Uw klantrelaties online beheren. Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst CRM Online...4 2.1 CRM Online Basic Relatiebeheer...4 2.2 CRM Online Professional Uitgebreid relatiebeheer en facturatie...5

Nadere informatie

Mamut Client Manager. Mamut Business Software. Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen. Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2

Mamut Client Manager. Mamut Business Software. Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen. Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2 0BAdditionele producten en Enterprise-uitbreidingen Mamut Business Software Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen Mamut Client Manager Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2 I Inhoud Additionele producten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Projectdocumenten niveau 4 IB en AO Versie 0.11

Inhoudsopgave. Projectdocumenten niveau 4 IB en AO Versie 0.11 Inhoudsopgave Inleiding...2 Algemene opmaak...2 Planning, urenverantwoording en kostenoverzicht...2 Planning...2 Urenverantwoording...2 Kostenoverzicht...3 Definitiestudie...4 Werkproces...4 Doel van het

Nadere informatie

Snel aan de slag handleiding. Versie 1.0, mei 2012

Snel aan de slag handleiding. Versie 1.0, mei 2012 Snel aan de slag handleiding Versie 1.0, mei 2012 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, op welke wijze dan ook, zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van Davilex. Hoewel deze handleiding

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Personeel

UNIT4 Multivers Personeel UNIT4 Multivers Personeel Thuis in uw bedrijf 2 UNIT4 Multivers Salaris UNIT4 Multivers Personeel: Thuis in uw bedrijf Het personeel wordt steeds vaker gezien als de ruggengraat van de organisatie. Aan

Nadere informatie