Wat kan ik samen met Phyto 5 voor je doen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat kan ik samen met Phyto 5 voor je doen?"

Transcriptie

1

2 Wat kan ik samen met Phyto 5 voor je doen? Je fysiek en emotioneel deblokkeren en hierdoor terug doorstroming brengen. Op een natuurlijke wijze de invloed van tijd op je lichaam vertragen. Een helingsproces op gang brengen. De circulatie van het bloed en het lymfevocht verbeteren. Helpen bij het afslanken en ontgiften. Kom je voor een therapeutische sessie of een schoonheidsbehandeling, is het uitgangspunt je beter doen voelen zodat je weer in je kracht komt! Vanaf het eerste moment van de PHYTO 5 ervaring begint vitale energie door het lichaam te stromen, gevolgd door een emotionele ontlading en een diep gevoel van rust en welzijn. Hoe ga ik te werk? Ik luister naar je verhaal, je problemen, je angsten en je verwachtingen. Met behulp van eeuwenoude kennis en moderne technologie, pas ik een holistische behandelingswijze toe, helemaal op jouw maat geschreven. Ik maak gebruik van mijn kennis van de vijf elementenleer uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en bereken jouw persoonlijke bioritme. Dit wordt aangevuld met chromatherapie, energetische (lymfe)drainage, massagetechnieken, natuurlijke energetische producten van Phyto 5, Kundalini Reiki, klankschalen, kristallen & edelstenen.

3 Maar een tekort in het ene kan ook leiden tot verzwakking in het andere. Inzicht in deze wisselwerking is cruciaal om terug evenwicht te brengen. Bij elk seizoen heerst een element met zijn specifieke eigenschappen: Wat is Phyto 5? Phyto 5 is een Zwitserse, biologische en energetische productlijn die geformuleerd werd volgens de principes van de TCG. De 5 staat voor de vijf elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. De producten werken op fysiek, etherisch, energetisch en emotioneel gebied. Wat zijn de vijf elementen uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG)? HOUT Seizoen: lente Ongunstige emotie: boosheid Symptomen: spierspanning, cellulite, vette huid en haren, Organen: lever & galblaas VUUR Seizoen: zomer Ongunstige emotie: rusteloosheid Symptomen: spataders, rode gevoelige huid, hevige transpiratie, Organen: hart & dunne darm AARDE Seizoen: tussenseizoen Ongunstige emotie: piekeren Symptomen: vetophoping, onzuivere huid, psoriasis of eczeem, Organen: maag & milt METAAL Seizoen: herfst Ongunstige emotie: verdriet Symptomen: droge huid, lymfeproblemen, vermoeide benen, Organen: longen & dikke darm WATER Seizoen: winter Ongunstige emotie: angst Symptomen: dehydratatie, huidverslapping, koude handen of voeten, Organen: nieren & blaas De vijf elementen staan symbool voor de vijf energieën die het hele jaar rond invloed hebben op het fysieke en emotionele aspect van de mens. Een teveel aan energie in één element kan voor een tekort zorgen in een ander element. Via TCG gaan we problemen rechtstreeks aanpakken bij de oorzaak zelf, in plaats van enkel de symptomen te verhelpen. De oorzaak kan diep zitten en daarom vergt deze alternatieve behandelingswijze soms meer tijd dan verwacht.

4 Wat is Energetische Drainage? Phyto 5 ontwikkelde een apparaat dat de mogelijkheid biedt 5 soorten drainage uit te voeren, wel 10x zo efficiënt als de klassieke lymfedrainage van Vodder. Door middel van ritmische zuigbewegingen gecombineerd met gekleurd licht, kan er gewerkt worden op de lymfe, op de waterhuishouding, op de energiestroom in de spieren of op de bloedsomloop. Een kuur van deze 5 verschillende drainages is dan ook het ideale middel om weer stroming te krijgen in je lichaam. Wat is Chromatherapie? Chromatherapie of Kleur- en Lichttherapie is het behandelen van energiezones (Chakra s) of acupunctuurpunten & meridianen met zéér zuiver gekleurd licht. Deze therapie heeft een arsenaal aan mogelijkheden voor de behandeling van fysieke en/of emotionele problemen. Er worden hierbij geen naalden of hittebronnen gebruikt. Wat is de Bioritmische stimulator? De Bioritme Stimulator is een apparaat dat door middel van trillingen elk orgaan zijn natuurlijke ritme kan teruggeven. Ook een teveel of een tekort aan energie kan hiermee worden verholpen. Wat is het Phyto 5 bioritme? Elk mens wordt geboren met een unieke blauwdruk. Op basis van je geboortedatum kan ik opzoeken wat die blauwdruk voor jou betekent en hoe die invloed op je uitoefent.

5 Salon Behandelingen Waarom salonbehandelingen en wat kan je thuis doen? Je lichaam, gezicht en hoofdhuid; ze hebben allen reflexzones. Dit zijn specifieke gebieden die mij vertellen hoe het er bij jou vanbinnen aan toe gaat. Tijdens de salonbehandelingen worden de meest potente Phyto 5 producten gebruikt. Met behulp van de 3 apparaten (drainage, chroma en de bioritmische stimulator) kan ik deblokkeren en harmonie brengen. Hoofdhuidbehandelingen zijn ideaal om haar- en hoofdhuidproblemen op te lossen en bieden ontspanning voor wie weinig tijd heeft. Gelaatsbehandelingen zijn in de eerste plaats schoonheidsverzorgingen, ze remmen de destructieve kracht van de vijf elementen af en brengen je ook in een diepe ontspanning. Lichaamsbehandelingen gaan nóg dieper werken en bieden de mogelijkheid om te deblokkeren, je energetische & fysische circulatie te verbeteren en genezing op gang te brengen. Phyto 5 Haar- en hoofdhuidverzorging Heb je vette haren, een droge hoofdhuid, schilfers, futloos haar, haaruitval, jeuk, psoriasis of eczeem? Door een unieke diagnose kijk ik welk(e) element(en) uit balans zijn, om zo je hoofdhuid terug te brengen naar zijn natuurlijk evenwicht. * Wat mag u verwachten tijdens deze verzorging? Diagnose van je hoofdhuid en haren. Hoofdhuidmassage en behandeling van de drukpunten met serums. Activeren van de energiebanen met de Bioritmische Stimulator. Chromatherapie. Hoofdhuidverzorging met kleimasker, haarverzorging met de Vuurshampoo, PH herstellende lotion & conditioner. Oligo mineralen en afwerking met een lichte natuurlijke versteviging. Na elke behandeling krijgt u aansluitend het advies om thuis met de natuurlijk producten van Phyto 5 verder te werken. Dit is geen verplichting, maar in sommige gevallen is dit absoluut noodzakelijk om de nodige resultaten te verkrijgen. (*) De behandeling zet alles weer in beweging, een thuisverzorging is noodzakelijk voor een goed resultaat.

6 Phyto 5 Gelaatsverzorging Je hebt een droge huid, rimpels, acne, couperose of een ander huidprobleem? Je wil investeren in jezelf en graag op een natuurlijke manier huidveroudering tegengaan? Je zou er jeugdiger willen uitzien en in diepe ontspanning gaan? Energetische Seizoen verzorging (Traject 1) Wat mag je verwachten tijdens deze verzorging? We starten een ontdekkingsreis rond de vijf elementen (Hout, Vuur, Aarde, Metaal & Water). Je maakt een engagement voor 6 opeenvolgende behandelingen met een maximum tijd van 8 weken tussen elke behandeling.* Elke gelaatsverzorging is gericht op één element en volgt een uniek protocol om zo terug evenwicht te brengen in je huid.** Huidanalyse en 5-stappen reiniging. Stimulatie van acupressuurpunten & Chromatherapie. Phyt ether (serum) Element. Gezichtsmassage. Energetische drainage & oogverzorging. Kleimasker Element. Oligo mineralen en afwerking met een dagverzorging. (*) Een eenmalige behandeling is mogelijk, maar dan kan u enkel het element Metaal ontdekken. Je huid heeft immers de nodige voorbereiding nodig om de andere elementen te kunnen ervaren. (**) Thuisverzorging wordt sterk aangeraden voor een blijvend resultaat. Energetische Huidverjonging (Traject 2) Wat mag je verwachten tijdens deze verzorging? Je huid heeft nu de doorstroming van de 5 elementen ervaren en is klaar voor twee opeenvolgende behandelingen: verzorging volgens je persoonlijke bioritme & Energetische huidverjonging. Analyse van je bioritme 5-stappen reiniging. Stimulatie van acupressuurpunten d.m.v. chromatherapie. Phyt ethers (serums) van verschillende elementen. Biostimulatie van de reflexzones van het gelaat en liftende oogverzorging. Kleimasker van verschillende elementen. Oligo mineralen en afwerking met een dagverzorging.

7 Ageless La Cure Gelaatsverzorging Ageless La Cure is een extra verzorgingslijn van Phyto 5, die de rijpere huid snel een verjongend resultaat biedt. Er wordt gewerkt op de 5 elementen tegelijkertijd, doch enkel aan de oppervlakte van de huid. Ideaal voor speciale gelegenheden. Wat mag je verwachten tijdens deze verzorging? Deze behandeling bevat hoogwaardige Bio- en Eco-gecertificeerde plantenextracten en essentiele oliën (o.a. Roos en Groene thee). Volgens de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt het gelaat gelift en rimpels van binnenuit opgevuld. 5-stappen reiniging. Microcurrent Lifting van het gelaat. Lifting van de ogen d.m.v. chromatherapie. Ageless Rozen kleimasker. Ageless liftende serums voor oogomtrek en gelaat. Oligo mineralen en 5 Secrets verzorging. Phyto 5 Rugbehandeling Je wil de magie van de 5 elementen eens ondervinden, voor je beslist verder te investeren in jezelf? Een rugbehandeling is een ideale introductie tot de Phyto 5 mogelijkheden. Je zal versteld staan hoe de last van je schouders valt tijdens deze herbronning. Wat mag je verwachten tijdens deze verzorging? Er zijn drie mogelijkheden: een anti-stress behandeling, een lenteschoonmaak of werken op je energetische doorstroming. Afhankelijk van jouw rugdiagnose maak ik de juiste keuze. Rugdiagnose. Acupressuur en zachte rugmassage. Gommage & rugpakking. Lymfedrainage van de rug. Chromatherapie.

8 Phyto 5 Lichaamsbehandelingen Je wil werken aan jezelf, blokkades oplossen? Je hebt geen energie meer? Je hebt het gevoel dat je fysiek of emotioneel vastzit? Je hebt last van zware benen, lokale vetophoping, slechte circulatie of gestagneerde lymfe? Energetische Lichaamsdrainages (Traject 1) Een energetische lichaamsdrainage stimuleert het lymfesysteem, verwijdert afvalstoffen & toxines en haalt spanningen en emoties uit het lichaam. We starten een behandelingsschema van 6 drainages van het volledige lichaam met de vijf elementen (Hout, Vuur, Aarde, Metaal & Water). Wat mag je verwachten tijdens een drainagekuur? Elke drainage is gericht op één element en volgt een uniek protocol. Je maakt een engagement voor 6 opeenvolgende lichaamsdrainages met een maximum tijd van 1 week tussen elke behandeling.* 1 e Drainage: De veneuze- en lymfecirculatie (Metaal). 2 e Drainage: De energiecirculatie van de spieren (Hout). 3 e Drainage: De arteriële bloedcirculatie (Vuur). 4 e Drainage: Het bindweefsel (Aarde). 5 e Drainage: De veneuze- en lymfecirculatie (Metaal). 6 e Drainage: De watercirculatie (Water). (*) Een eenmalige drainagebehandeling is mogelijk, maar dan kan u enkel het element Metaal ontdekken.

9 Harmoniserende Kleipakkingen (Traject 2) Op basis van je intakegesprek, werken we op het element, waar jouw lichaam het meeste nood aan heeft. Elke kleipakking heeft een andere energetische werking. Door de vibratie van de kleur in de klei kunnen functies van het lichaam worden geactiveerd. Ideale seizoensverzorging! * Groen: bij cellulite, spierspanning & stress, losmaken van oude emoties. Rood: bij hitte of transpiratie, spataders, voor meer levensvreugde. Geel: helpt bij ontgiften en afslanken, doet je lichter voelen. Wit: bij zware benen, verbetert de lymfatische circulatie, ontstressend. Zwart: bij slappe huid en oedeem, zwakke onderrug, na depressie. (*) Voor nog betere resultaten wordt Thuisverzorging met de lichaamsgel van het behandelde element aangeraden. Wat mag je verwachten tijdens een kleipakking? Hydraterende Gommage. Kleipakking, waarna je warm wordt ingeduffeld in een infrarood deken. Chromatherapie. Afwerking met de lichaamsgel van het element. Terug in je kracht: deblokkeren van de 3-voudige verwarmer (Traject 3) De 3-voudige verwarmer is het orgaan dat het energiesysteem stuurt in ons lichaam. We krijgen energie binnen via zuurstof, via voeding en vanuit onze nieren waar onze voorouderlijke energie is opgeslagen. Wanneer ons lichaam goed functioneert, hebben we voldoende aan de energie die de bovenste verwarmers (zuurstof & voeding) ons leveren. Door slechte voeding, slechte lucht, stress en negatieve emoties kan de energieopname via deze verwarmers blokkeren en moet ons lichaam putten uit onze beperkte reserve van levensenergie: de onderste verwarmer. Deze 3-daagse behandeling is Phyto 5 s neusje van de zalm, maar ook heel intensief voor lichaam en geest.* Onze interne loodgieterij wordt immers doorgeblazen zodat alle verwarmers weer naar behoren kunnen functioneren. Ook wordt het schild dat we rond ons bouwen langzaam afgebroken, zodat onderdrukte emoties naar de oppervlakte kunnen komen om een proces van zelfrealisatie in gang te zetten. (*) Een voorafgaande drainagekuur is een voorwaarde om deze behandeling te kunnen ondergaan.

10 Wat mag je verwachten tijdens deze kuur? Je maakt een engagement voor 3 opeenvolgende halve dagen, waar je naast de behandelingen ook ruim tijd neemt voor jezelf en genoeg slaap voorziet. Het wordt tijdens deze driedaagse sterk aangeraden lichte maaltijden te nuttigen, veel water te drinken en alcohol achterwege te laten. Dag 1: deblokkeren van de middelste verwarmer. Dag 2: deblokkeren van de onderste verwarmer. Dag 3: deblokkeren van de bovenste verwarmer. Phyto 5 brengt je chakra s weer in balans. Heb je dringend nood aan jezelf bijtanken? Dit kan met chromatherapie via de Chakra s. Deze energiecentra transporteren onze levensenergie en zorgen dat we goed blijven functioneren. Een chakra in onbalans kan lichamelijke, emotionele en psychische klachten veroorzaken. Hervind je evenwicht! Wat mag je verwachten tijdens deze kuur? Een Chakra kuur bestaat uit een reeks van 5 behandelingen in één maand. Nieuw: Quantum, Beauty of Emotions Eind 2017 kwam Phyto 5 met een nieuwe behandelingsmethode, gebaseerd op de Quantum Fysica. Ook de producten kregen een energetische upgrade. Bij elke verzorging werkte ik reeds op je materie en energie; met de Quantum Gecertificeerde verzorgingen kan ik ook werken met je emoties. De behandelingen zijn een ideale afwisseling/aanvulling op de klassieke Phyto 5 behandelingsmethoden. Wat mag je verwachten? De verzorging start telkens met de Quantum diagnose, waarbij jij zelf bepaalt welke emotie meer balans nodig heeft. Tijdens de verzorging kan je gemakkelijk spanningen loslaten en zo een compleet gevoel van vrijheid ervaren. Een Quantum behandeling kan op drie manieren. Bij elke verzorging krijg je een Phyto 5 product (t.w.v. 50 ) mee naar huis. Zo kan je het ontspannende gevoel van de verzorging blijven behouden. Quantum Lichaamsmassage: massage met klei, serum & chromatherapie. Quantum Gelaatsverzorging: verzorging met lymfedrainage, chromatherapie, serum & kleimasker. Quantum Lichaamsverzorging: een relaxerende lichaamsverzorging met lymfedrainage, chromatherapie, serum & kleipakking.

11 Refresh - Energetisch Beauty & Hair Salon Joris Helleputtestraat 13, 2140 Borgerhout Tel: mail@refresh-me.be Enkel op afspraak: dinsdag-vrijdag: u. zaterdag: u.

Prijslijst 2015 HERBRONNEN/WELLBEING ONTSPANNEN ONTGIFTEN HARMONISEREN OPLADEN TRANSFORMEREN

Prijslijst 2015 HERBRONNEN/WELLBEING ONTSPANNEN ONTGIFTEN HARMONISEREN OPLADEN TRANSFORMEREN Prijslijst 2015 HERBRONNEN/WELLBEING ONTSPANNEN ONTGIFTEN HARMONISEREN OPLADEN TRANSFORMEREN ONTSPANNEN: *MASSAGES ALLE MASSAGES WORDEN GEGEVEN MET WARME BIOLOGISCHE AROMATISCHE OLIËN EN IN EEN SFEERVOLLE

Nadere informatie

Studieplan Bewust afvallen

Studieplan Bewust afvallen Studieplan Bewust afvallen Opleidingsinstituut Academ Studiejaar 2016 Versie 0.1 Inhoudstafel Inhoudstafel... 2 Inleiding... 3 Doel van de bijscholing... 3 Inhoud van de bijscholing... 3 Duur... 5 Toelatingseisen...

Nadere informatie

Tao Training Haarlem. Helende Klanken

Tao Training Haarlem. Helende Klanken Tao Training Haarlem Helende Klanken De 6 Helende Klanken. Duizenden jaren geleden ontdekten de Taoïstische meesters, dat ieder orgaan verbonden is met een bepaalde klank, kleur en kwaliteit van energie.

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage Juni 2015 Juni...massage-maand Nieuw!! De Perfect Body Massage Een massage welke de huid verstevigt en remodelleert. In 30 minuten wordt het bindweefsel en de lymfatische circulatie gestimuleerd dankzij

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor schoonheidsspecialisten is er een hoogwaardig en uitgebreid beursprogramma. Dit jaar zijn er open trainingen waarvoor bezoekers zich gratis kunnen aanmelden.

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven?

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? 0031 (0) 6 25 51 69 15 0031 (0) 70 369 76 41 INFO@SUDASHI.NL VOEDING Waarom ik schrijf

Nadere informatie

Traditionele Chinese geneeskunde

Traditionele Chinese geneeskunde De traditionele Chinese geneeskunde (TCG) is een compleet geneeskundig systeem met bijzonder veel en een bijzondere kennis. In China al vele duizenden jaren oud en wordt nog steeds toegepast. Er is veel

Nadere informatie

Opleiding Matrix-kleurentherapie

Opleiding Matrix-kleurentherapie www.instituutblokdijk.nl Opleiding Matrix-kleurentherapie Instituut Blokdijk Dr. Berlagelaan 5 5622 HA Eindhoven OPLEIDING MATRIX- KLEURENTHERAPIE Het is een 3-jarige opleiding + Medische basiskennis Deze

Nadere informatie

Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica.

Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica. SCHOONHEIDSSALON De 3Vrouwen Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica. In de salon van De 3Vrouwen werken we met het merk Primavera. De producten van Primavera zijn 100% natuurlijk en

Nadere informatie

DE VIJF ELEMENTEN. Door de wrijving van Yin en Yang ontstaat er verdikking.

DE VIJF ELEMENTEN. Door de wrijving van Yin en Yang ontstaat er verdikking. DE VIJF ELEMENTEN Door de wrijving van Yin en Yang ontstaat er verdikking. Gasvorm dikt in tot vloeistof die vervolgens kristalliseert tot dichte materie. Die materie manifesteert zich op haar beurt in

Nadere informatie

Sportmassage massage rug, nek en schouders 30 min 32,50. Hotstone lichaamsmassage 45 min 45.00. Bindweefsel massage 30 min 32.50

Sportmassage massage rug, nek en schouders 30 min 32,50. Hotstone lichaamsmassage 45 min 45.00. Bindweefsel massage 30 min 32.50 Prijslijst wellness In ons nieuwe wellness centrum vindt u een zwemparadijs, een sauna, een stoombad, een zonnebank en een massagesalon. Voor zowel de sauna als de massages en zonnebank dient uw een afspraak

Nadere informatie

HUIDANALYSE 15 min. 20 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 55 min.

HUIDANALYSE 15 min. 20 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 55 min. PRIJSLIJST GELAAT GELAATSVERZORGINGEN OP MAAT Care gelaatsverzorgingen worden steeds persoonlijk voor jou samengesteld. Dit kunnen we beloven dankzij onze professionele huidanalyse met het apparaat EF

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2019 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Allure. Schoonheidsinstituut

Allure. Schoonheidsinstituut Allure Schoonheidsinstituut 1 Schoonheidsinstituut Allure is gelegen in de Zeebruggestraat 44, te Lier. Een plaats waar u in alle sereniteit en rust kan rekenen op een gepersonaliseerde service. Hier komen

Nadere informatie

Beauty. Jouw schoonheid in goede handen.

Beauty. Jouw schoonheid in goede handen. Beauty Jouw schoonheid in goede handen. Gelaatsverzorging: Quick Facial (25 min): 39 euro: reiniging, peeling, massage Tiener care (50 min): 49 euro (voor de jonge huid tot 16 jaar) Basis gelaatsverzorging

Nadere informatie

Ruiseledesteenweg 12-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak)

Ruiseledesteenweg 12-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak) Ruiseledesteenweg 12-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak) G E L A AT S V E R Z O R G I N G E N G E R M A I N E D E C A P U C C I N I Huidanalyse & productadvies

Nadere informatie

Beurtprijs Avondtarief vanaf 19u 10 badenkaart 20 badenkaart Maandabonnement Abonnement 1/2 jaar Duo abonnement 1/2 jaar Jaarabonnement

Beurtprijs Avondtarief vanaf 19u 10 badenkaart 20 badenkaart Maandabonnement Abonnement 1/2 jaar Duo abonnement 1/2 jaar Jaarabonnement Prijslijst Sauna Beurtprijs (dagprijs onbeperkte tijd) 25,00 Avondtarief vanaf 19u (niet op vrijdag, zaterdag of vakantieperiodes, zie website) 18,50 10 badenkaart 200,00 20 badenkaart 380,00 Maandabonnement

Nadere informatie

Genezen op het ritme van de ORGAANKLOK

Genezen op het ritme van de ORGAANKLOK Anna Elisabeth Röcker Genezen op het ritme van de ORGAANKLOK De twaalf meridianen stimuleren met acupressuur, yoga en visualisatie Inhoud Over dit boek 7 Over het werken met de kaarten 8 Traditionele Chinese

Nadere informatie

GENIETEN BEAUTY. Jouw schoonheid in goede handen.

GENIETEN BEAUTY. Jouw schoonheid in goede handen. GENIETEN BEAUTY Jouw schoonheid in goede handen. Iedereen heeft wel eens behoefte aan. een adempauze, tijd om te genieten, tijd voor jezelf, Wij laten de wereld voor wat die is en heten je welkom in een

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor masseurs is er het Massageplein met demo's van diverse massagetechnieken verzorgd door Kathleen Kay Cosmetics en Magneet Massage. Daarnaast verzorgt

Nadere informatie

Xellah - Beauty & Care Prijslijst geldig vanaf 01/05/2015. Massages Prijs in EUR Credits. Relaxatiemassage enkel voor vrouwen 30 min 30 1

Xellah - Beauty & Care Prijslijst geldig vanaf 01/05/2015. Massages Prijs in EUR Credits. Relaxatiemassage enkel voor vrouwen 30 min 30 1 Xellah Beauty & Care Valkstraat 38 2860 Sint Katelijne Waver 0473 666 216 Prijslijst Geldig vanaf 01/05/2015 Massages Prijs in EUR Credits Therapeutische massage (diepte massage) enkel voor vrouwen 30

Nadere informatie

DETOX/VASTENKUUR. 23 tot 30 april 2015 STILTEHOEVE DAMME IN SAMENWERKING MET

DETOX/VASTENKUUR. 23 tot 30 april 2015 STILTEHOEVE DAMME IN SAMENWERKING MET DETOX/VASTENKUUR 23 tot 30 april 2015 STILTEHOEVE DAMME IN SAMENWERKING MET Minder is meer Dat is de filosofie van de detox/vastenkuur. Minder eten om gewicht te verliezen, te verjongen, gezonder te worden,

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

De Chinese Voedingsleer

De Chinese Voedingsleer De Chinese Voedingsleer Wat zijn de functies van voeding? 1 2 Fysiologische en biologische Geneeskundige 3 4 Energetische werking Taoïsme 5 Levensmiddelen Wat zijn de verschillen tussen de Chinese voedingsleer

Nadere informatie

Wellnesscenter Andor. Prijslijst 2014. Gerheide 128 2490 Balen 0497 700 935 www.wellness-andor.be

Wellnesscenter Andor. Prijslijst 2014. Gerheide 128 2490 Balen 0497 700 935 www.wellness-andor.be Wellnesscenter Andor Prijslijst 2014 Wellnesscenter Andor Prijslijst Wellness Privésauna unit 1 75 2u. voor 2 pers. Binnenzwembad, jacuzzi, sauna, infrarood, relaxruimte, buitenterras, self-service bar

Nadere informatie

Prijslijst 2013. Mastentopstraat 6 3945 Ham (Kwaadmechelen) Enkel op afspraak 0495 79 88 99 info@completecare.be www.completecare.

Prijslijst 2013. Mastentopstraat 6 3945 Ham (Kwaadmechelen) Enkel op afspraak 0495 79 88 99 info@completecare.be www.completecare. 1 Prijslijst 2013 Mastentopstraat 6 3945 Ham (Kwaadmechelen) Enkel op afspraak 0495 79 88 99 info@completecare.be www.completecare.be Gelaatsverzorging 2 Voor de gelaatsverzorgingen wordt er gewerkt met

Nadere informatie

Massage verwendag 25 mei 2014

Massage verwendag 25 mei 2014 Massage verwendag 25 mei 2014 met van 10.00 tot 17.00 doorlopend massages Ancient Thai massage Ayurvedische gezichtsmassage Warmwaterkussenmassage Breuss wervelmassage Ayurvedische voetmassage Chakra balans

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen Prijslijst El Centro Gelaatsverzorgingen ~dieptereiniging (45min) 45 Ideaal voor de jonge huid met onzuiverheden, of voor een boost te geven aan de huid. Een verzorging van 45min. Hier is geen gelaatsmassage

Nadere informatie

Acupunctuur. kan helpen. bij. stress

Acupunctuur. kan helpen. bij. stress Acupunctuur kan helpen bij stress Stress In onze maatschappij heeft iedereen het steeds over stress, maar wat bedoelt men hier eigenlijk mee? We onderscheiden twee vormen van stress : - positieve stress,

Nadere informatie

Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie

Bentlon DermaShaper. Instant facelift zonder operatie Bentlon DermaShaper Instant facelift zonder operatie Huidveroudering Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage De beleving van een heerlijke ontspanningsmassage Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam

Nadere informatie

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Productlijnen? Rosa Graf Basis Serie & Rosa Graf Blue Line Huidverzorgende behandelingen Huidverbeterende behandelingen Producten? Basis Serie (salon & verkoop) Blue

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie

30 min 29 60 min 48 90 min 65

30 min 29 60 min 48 90 min 65 Relaxation Massage Ontspanningsmassage is voor iedereen, het kan een moment zijn van even aandacht voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een stukje ontspanning voor lichaam en geest. 30 min 29 60 min

Nadere informatie

Voetreflexologie Marianne Baudenelle www.mariannebaudenelle.be

Voetreflexologie Marianne Baudenelle www.mariannebaudenelle.be Voetreflexologie Marianne Baudenelle www.mariannebaudenelle.be 1 Wat is voetreflexologie Onze beide voeten zijn een afspiegeling van ons lichaam. Ons hele lichaam staat in verbinding met onze voeten. De

Nadere informatie

Anti-age behandeling Is geschikt voor de rijpere huid. Het vermindert lijntjes en rimpels. Het geeft een gladde huid. Reinigen van de huid

Anti-age behandeling Is geschikt voor de rijpere huid. Het vermindert lijntjes en rimpels. Het geeft een gladde huid. Reinigen van de huid Schoonheidsspecialiste Gezichtsbehandeling 1: Deze behandeling duurt ca. 45 minuten. Prijs: 22,50 Gezichtsbehandeling 2: Wenkbrauwen epileren en verven Wimpers verven Harsen bovenlip, onderkin Onzuiverheden

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2017 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

GELAAT. voldoen aan jouw noden en wensen.

GELAAT. voldoen aan jouw noden en wensen. PRIJSLIJST GELAAT GELAATSVERZORGINGEN OP MAAT Care gelaatsverzorgingen worden steeds persoonlijk voor jou samengesteld. Dit kunnen we beloven dankzij onze professionele huidanalyse met het apparaat EF

Nadere informatie

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage Wereldse Wellness Ayurvedische massage Ayurvedische massage is onderdeel van het natuurgeneeskundig gezondheidssysteem Ayurveda Vermoedelijk de oudste holistische geneeskunde van de wereld, zo n 5000 jaar

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

HUIDANALYSE 15 min. 20 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 55 min.

HUIDANALYSE 15 min. 20 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 55 min. PRIJSLIJST GELAAT GELAATSVERZORGINGEN OP MAAT Care gelaatsverzorgingen worden steeds persoonlijk voor jou samengesteld. Dit kunnen we beloven dankzij onze professionele huidanalyse met het apparaat EF

Nadere informatie

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten www.massagecursuslimburg.nl Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed

Nadere informatie

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2014 Salon Belleza Hoofdstraat 26 2351 AK Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Pedicure. Nagelcorrecties. MANicure

Pedicure. Nagelcorrecties. MANicure Welkom Mannen kunnen bij Pure Palace terecht voor een uitgebreid gamma aan verzorgingen. Wij streven ernaar jullie zo goed mogelijk te adviseren. Zo genieten jullie van doelgerichte behandelingen in het

Nadere informatie

"Gids van de Verzorgingsprotocols" Ophyto

Gids van de Verzorgingsprotocols Ophyto C O S M E T I C S "Gids van de Verzorgingsprotocols" Ophyto OPHYTO, EVENWICHT ALS BASIS VAN SCHOONHEID www.ophyto.com Ver 1.02 GELAATSVERZORGING met essentiële oliën 01 BASISREINIGING PAGINA 3 02 GEVOELIGE

Nadere informatie

Fish Spa. 30 minuten behandeling 30,- 45 minuten behandeling 45,- Voorwaarden voor het ondergaan van een Fish Spa behandeling:

Fish Spa. 30 minuten behandeling 30,- 45 minuten behandeling 45,- Voorwaarden voor het ondergaan van een Fish Spa behandeling: Fish Spa 30 minuten behandeling 30,- 45 minuten behandeling 45,- Voorwaarden voor het ondergaan van een Fish Spa behandeling: - Voor mensen met kalknagels, zwemmerseczeem en andere schimmelinfecties is

Nadere informatie

INSTITUUT LIEVE : VERZORGING VOOR HEM & HAAR

INSTITUUT LIEVE : VERZORGING VOOR HEM & HAAR INSTITUUT LIEVE : VERZORGING VOOR HEM & HAAR MANICURE : volledige verzorging vd handen Manicure / SPA manicure Lakken / vijlen + lakken van de nagels French manicure ( met fijn wit boordje ) PEDICURE :

Nadere informatie

Verrekijker Wingene (graag altijd telefonische afspraak)

Verrekijker Wingene (graag altijd telefonische afspraak) Verrekijker 33-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak) GELAATSVERZORGINGEN GERMAINE DE CAPUCCINI Huidanalyse & productadvies Jeugdverzorging zuiverende behandeling

Nadere informatie

ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT

ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK 6 5264 PC VUGHT 06-29436075 bianca@ontdekjekracht.nu www.ontdekjekracht.nu DE KRACHT VAN KLEUR Cursus van 5 les dagen of 10 avonden waarin

Nadere informatie

SOIN SILHOUETTE. Mooie Contouren. Nieuwe Energie. Helemaal voor Mij. SPA

SOIN SILHOUETTE. Mooie Contouren. Nieuwe Energie. Helemaal voor Mij. SPA Mooie Contouren. Nieuwe Energie. Helemaal voor Mij. De harmonie van het lichaam is een optelsom van verschillende aspecten: psyche, voeding, beweging en lichaamsverzorging. Een betere spierkracht heeft

Nadere informatie

Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti Cortona (AR). Italië

Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti Cortona (AR). Italië Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti 25. 52044 Cortona (AR). Italië www.naturalfacelifting.eu inge@naturalfacelifting.eu T: 0039 05 75 60 16 54 C: 0039 339 690 52 45 SKYPE:

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Stoelmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Stoelmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Stoelmassage Stoelmassage De stoelmassage (ook wel bedrijfsmassage genoemd) is een verkorte, makkelijk toepasbare massagevorm. Hoewel een stoelmassage maar 30

Nadere informatie

TRADITIONAL CHINESE MEDICINE (TCM) Traditionele Chinese Geneeskunde. VAN ZUILICHEM Gespecialiseerde Therapeuten

TRADITIONAL CHINESE MEDICINE (TCM) Traditionele Chinese Geneeskunde. VAN ZUILICHEM Gespecialiseerde Therapeuten Acupunctuur TRADITIONAL CHINESE MEDICINE (TCM) Traditionele Chinese Geneeskunde Behandelingsmethoden Psychotherapie Medicinale therapie Bewegingstherapie Externe therapie Psychotherapie Met name gericht

Nadere informatie

BEAUTYCENTER. Behandeling ½ uur. reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00. Behandeling 1 uur

BEAUTYCENTER. Behandeling ½ uur. reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00. Behandeling 1 uur BEAUTYCENTER Behandeling ½ uur reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00 Behandeling 1 uur reinigen, scrubben, massage 10-15 minuten & masker & epileren 44.00 Behandeling 1 ½ uur reinigen, scrubben,

Nadere informatie

Bella e Relax. Prijslijst

Bella e Relax. Prijslijst Bella e Relax Prijslijst 2015 Pagina 2 Gelaatsverzorgingen Epileren van de wenkbrauwen is inclusief bij elke gelaatsverzorging. Supplement bij gelaatsverzorging VAPO + extra verwijderen van zwarte puntjes

Nadere informatie

Het Meridiaanstelsel. Alle meridianen met elkaar vormen dus een netwerk de: Jing Luo. Jing betekent: door geven of er doorheen gaan;

Het Meridiaanstelsel. Alle meridianen met elkaar vormen dus een netwerk de: Jing Luo. Jing betekent: door geven of er doorheen gaan; Het Meridiaanstelsel De theorie van het meridiaanstelsel, is de basis van de traditionele Chinese geneeskunde. Het meridiaanstelsel is een onzichtbaar netwerk van kanalen of paden, met zowel verticale

Nadere informatie

Chinese Hoofd-Nek-Schouders

Chinese Hoofd-Nek-Schouders Sportmassage Dient om de hele conditie van het lichaam en voornamelijk de spieren te verbeteren. Sporters presteren beter, hebben minder last van blessures en herstellen sneller na de inspanning. Deze

Nadere informatie

WELLNESSCENTER ANDOR. Gerheide 128-2490 Balen 0497 700 935 wellness.andor@telenet.be. www.wellness-andor.be www.andor.be

WELLNESSCENTER ANDOR. Gerheide 128-2490 Balen 0497 700 935 wellness.andor@telenet.be. www.wellness-andor.be www.andor.be WELLNESSCENTER ANDOR Gerheide 128-2490 Balen 0497 700 935 wellness.andor@telenet.be www.wellness-andor.be www.andor.be Prijslijst 2014 Wellnesscenter Andor Prijslijst Wellness Privésauna unit 1 75 2u.

Nadere informatie

Corporelle Corporelle

Corporelle Corporelle Corporelle Corporelle lichaamsbehandeling In de moderne tijd wordt het natuurlijke ritme van de mens verstoord door de omgeving. Alles moet snel en gehaast gebeuren en er is nauwelijks tijd voor rust en

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Prijslijst Behandelingen Artistique Beauty

Prijslijst Behandelingen Artistique Beauty Prijslijst Behandelingen Artistique Beauty 1 uur tijd voor jezelf : u kan kiezen twee van uit de rug massage, Netra oog Lift kristallen of voet ontgiftende Pada massage of decolleté, nek, gezicht hoofd

Nadere informatie

Dorine Erkens. GuashaTherapeut.nl VOORWOORD

Dorine Erkens. GuashaTherapeut.nl VOORWOORD VOORWOORD In dit e-book leg ik uit wat Guasha Therapie is en wat het voor je kan betekenen. Guasha Therapie is nog onbekend in Nederland. Met het schrijven en delen van dit e- book wil ik laten zien hoe

Nadere informatie

Quick your Skin 45 min 42,50 - Reinigings massage - Dieptereiniging - Epileren wenkbrauwen - Onzuiverheden verwijderen - Masker - dagverzorging

Quick your Skin 45 min 42,50 - Reinigings massage - Dieptereiniging - Epileren wenkbrauwen - Onzuiverheden verwijderen - Masker - dagverzorging Huid verzorgende behandelingen Ultiem relaxen en je huid maximaal verzorgen. Wil je even uit de dagelijkse sleur stappen en jezelf even een ontspannings moment geven waarbij we de huid maximaal gaan verzorgen,

Nadere informatie

Nadia Cosmetica Prijslijst

Nadia Cosmetica Prijslijst Gezichtsbehandelingen Acne Acne behandeling - 45min 50,00 Geschikt voor acne, vette en jonge huiden. Klinische acne behandeling met direct resultaat. In 1 behandeling worden overtollig talg en onzuiverheden

Nadere informatie

G Grote Baan 271, 9120 Melsele E. enkel op afspraak

G Grote Baan 271, 9120 Melsele E. enkel op afspraak Sophie Staes G. 0487 23 53 56 Grote Baan 271, 9120 Melsele E. info@schoonheidshuys.be enkel op afspraak Voorwoord Ik ben een jonge dame, die met veel dynamiek en passie haar liefde heeft gevonden voor

Nadere informatie

Ontgiften als een PRO

Ontgiften als een PRO Ontgiften als een PRO Onverklaarbare gezondheidsklachten of obesitas is vaak het gevolg van opgehoopte afvalstoffen in het bindweefsel. Wij meten en ontgiften het hele lichaam met FDA goedgekeurde apparatuur.

Nadere informatie

Vuist maken, binnekant en buitenkant arm bekloppen (losse polsen) Schedel bekloppen

Vuist maken, binnekant en buitenkant arm bekloppen (losse polsen) Schedel bekloppen Do In Staand, voeten 50cm uit elkaar. Stevig afstrijken binnenkant arm van schouder naar pols, gevolgd door buitenkant arm van pols naar schouder, zowel rechterarm als linkerarm Vuist maken, binnekant

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Natural Wellness Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Lika staat voor een gezonde huid. De huid weerspiegelt onze gezondheid en daar kunnen we zowel van binnen als buiten aan werken. Ook geloven

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN Prijzen 2014

ARRANGEMENTEN Prijzen 2014 GELDIG VAN APRIL 2014 TOT MAART 2015 ARRANGEMENTEN Prijzen 2014 Tél.: +352 92 10 02 mail@koenerclervaux.lu www.koenerclervaux.lu Tél.: +352 92 93 91 mail@interclervaux.lu www.interclervaux.lu www.mywellnesshotel.lu

Nadere informatie

Beauty D. Beauty & wellnesscenter. Prijslijst 2013

Beauty D. Beauty & wellnesscenter. Prijslijst 2013 Beauty D Beauty & wellnesscenter Prijslijst 2013 Slimline POD deluxe Definitieve ontharing (IPL) Bissegemstraat 10, 8560 Gullegem e-mail: BeautyD@BeautyD.be Tel: 056/40.32.61 056/41.17.34 Fax: 056/42.26.52

Nadere informatie

Langstraat 31, 3830 Wellen - Tel. 012 74 25 75 - Fax 012 74 61 83 www.kuurcentrum.be - info@kuurcentrum.be

Langstraat 31, 3830 Wellen - Tel. 012 74 25 75 - Fax 012 74 61 83 www.kuurcentrum.be - info@kuurcentrum.be Kuur & W ellnesscentrum Yolande Buekers Langstraat 31, 3830 Wellen - Tel. 012 74 25 75 - Fax 012 74 61 83 www.kuurcentrum.be - info@kuurcentrum.be Tarieflijst geldig vanaf 01/ 11/ 10 GESPREK Energetische

Nadere informatie

Go Lympho Pro 16. powered by

Go Lympho Pro 16. powered by Go Lympho Pro 16 powered by Lympho Pro 16 Dit medische systeem is ontwikkeld om optimale resultaten te behalen op het gebied van spierstimulatie en lymfedrainage. Met Lympho Pro 16 kunnen eventuele blokkades

Nadere informatie

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING PRIJSLIJST 2015 HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING 55,00 Dit is een behandeling van gezicht, hals en decolleté met een speciale enzympeeling. Inclusief onreinheden verwijderen, klassieke gezichtsmassage

Nadere informatie

Manicure 25. Manicure + Lakken 30. Scrub + Paraffinebehandeling handen 12. Kunstnagels / versteviging eigen nagels Naturelle 62 / 57

Manicure 25. Manicure + Lakken 30. Scrub + Paraffinebehandeling handen 12. Kunstnagels / versteviging eigen nagels Naturelle 62 / 57 Handverzorging Manicure 25 Manicure + Lakken 30 Scrub + Paraffinebehandeling handen 12 Kunstnagels Kunstnagels / versteviging eigen nagels Naturelle 62 / 57 Kunstnagels/ versteviging eigen nagels French

Nadere informatie

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal Studiegids Opleidingscentrum Bergkristal Ontwikkel jezelf in jouw eigen unieke stijl Holistisch Natuurgeneeskundig Specialist Opleidingscentrum Bergkristal Adriana Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen

Nadere informatie

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Huidanalyse GRATIS Al onze gelaatsbehandelingen worden gestart met een huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken.

Nadere informatie

Welkom bij SKIN. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen, Elise & Delphine Dewinter

Welkom bij SKIN. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen, Elise & Delphine Dewinter Welkom bij SKIN. Stap in onze wereld van huidverbetering en ontdek een totaalbeleving zowel op vlak van anti-aging als specifieke huidproblemen zoals acné, pigmentatie, littekens, couperose, telkens streven

Nadere informatie

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment Verstevigende en celvernieuwende werking, met extra voedend masker *hoogwaardige producten. diverse concentraten en serums. Onzuiverheden verwijderen Wenkbrauwen

Nadere informatie

1. CRYO SCULPTUUR. Natuurlijk sculptuur van lichaam en gelaat met onmiddellijk en blijvend resultaat

1. CRYO SCULPTUUR. Natuurlijk sculptuur van lichaam en gelaat met onmiddellijk en blijvend resultaat 1. CRYO SCULPTUUR Natuurlijk sculptuur van lichaam en gelaat met onmiddellijk en blijvend resultaat Hoe werkt een behandeling Cryotherapie is een therapeutische toepassing die gebruik maakt van vrieskou

Nadere informatie

HUIDANALYSE 15 min. 25 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 60 min.

HUIDANALYSE 15 min. 25 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 60 min. PRIJSLIJST GELAAT GELAATSVERZORGINGEN OP MAAT Care gelaatsverzorgingen worden steeds persoonlijk voor jou samengesteld. Dit kunnen we beloven dankzij onze professionele huidanalyse met het apparaat EF

Nadere informatie

Zweedse massage (60 min.) 65

Zweedse massage (60 min.) 65 Lichaamsverzorging Zweedse massage (60 min.) 65 Een intensieve relaxerende massage met als hoofddoel de bloedcirculatie te stimuleren. De Zweedse massage helpt om afvalstoffen te verwijderen en om vermoeide

Nadere informatie

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Gezichtsbehandeling Gezichtsbehandeling mini: 7,50 Bij deze behandeling word de huid gereinigd met een zachte reinigingsmilk. Hierna zal er een peeling aangebracht

Nadere informatie

Als we niet goed verteren hoopt alles op en vind er stagnatie plaats. De essentie van een gezond lichaam en geest is energie die blijft stormen.

Als we niet goed verteren hoopt alles op en vind er stagnatie plaats. De essentie van een gezond lichaam en geest is energie die blijft stormen. AARDE ELEMENT VAN 18 JANUARI TOT EN MET 4 FEBRUARI Het aarde element is een overgangsperiode waarin we ons voorbereiden op het volgende seizoen. De energie is gunstig voor een grote schoonmaak van huis,

Nadere informatie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie Natural Wellness Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie Lika staat voor een gezonde huid. De huid weerspiegelt onze gezondheid en daar kunnen we zowel van binnen als

Nadere informatie

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen extenso wellness De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness

Nadere informatie

Programma voorjaar 2018

Programma voorjaar 2018 Manipura vzw Lid van de Belgische Shiatsu Federatie Veldeken 198 9240 Zele 0494426192 Driekavenstraat 7 Waregem 0476888901 Programma voorjaar 2018 Shiatsucursus Cyclus I: niveau 2 In het weekend te Zele

Nadere informatie

Acupunctuur. kan helpen. bij. hoofdpijn

Acupunctuur. kan helpen. bij. hoofdpijn Acupunctuur kan helpen bij hoofdpijn Hoofdpijn Hoofdpijn is een van de meest voorkomende klachten in onze maatschappij. Er zijn weinig mensen die, op één of ander moment in hun leven, nog nooit hoofdpijn

Nadere informatie

schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza

schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN Prijzen 2015

ARRANGEMENTEN Prijzen 2015 ARRANGEMENTEN Prijzen 2015 GELDIG VAN APRIL 2015 TOT MAART 2016 Tél.: +352 92 11 05-1 info@le-clervaux.com www.le-clervaux.com Tél.: +352 92 93 91 mail@interclervaux.lu www.interclervaux.lu www.mywellnesshotel.lu

Nadere informatie

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT GEBRUIK VAN DE STARTERKIT De Starter Kit, is een buitengewone, uitgebreide, intuïtieve kennismaking met de kracht van etherische oliën. Gebruik van essentiele olie kan je leven transformeren. Ik adviseer

Nadere informatie

ACUPUNCTUUR. Walter Oudhof. Fysiotherapeut en acupuncturist

ACUPUNCTUUR. Walter Oudhof. Fysiotherapeut en acupuncturist ACUPUNCTUUR Walter Oudhof Fysiotherapeut en acupuncturist TRADITIONAL CHINESE MEDICINE (TCM) Traditionele Chinese Geneeskunde BEHANDELMETHODEN Psychotherapie Medicinale therapie Bewegingstherapie Externe

Nadere informatie

THALGO Spa & Beauty Hoevelaken

THALGO Spa & Beauty Hoevelaken THALGO Spa & Beauty Hoevelaken Spa & Beauty arrangementen Relax Totaal arrangement Kom volledig tot rust en geniet vier uur van totale ontspanning Aanvang 09.00 of 13.00 uur Ontvangst met koffie of thee

Nadere informatie

thalasso EXTENSO NATURAL SEA SALTS

thalasso EXTENSO NATURAL SEA SALTS extenso wellness De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness

Nadere informatie

Inspiratie & Meer EdElstEnEn Inspiratie & Meer

Inspiratie & Meer EdElstEnEn Inspiratie & Meer Inspiratie & Meer Edelstenen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Dit zin edelstenen die ik graag voor het eerste chakra gebruik. Bergkristal voor alle chakra s Bergkristal

Nadere informatie

EHBO-Pijn. Een snelle checklist voor Echte Hulp Bij Onze Pijn. Marjolein Top

EHBO-Pijn. Een snelle checklist voor Echte Hulp Bij Onze Pijn. Marjolein Top EHBO-Pijn Een snelle checklist voor Echte Hulp Bij Onze Pijn Marjolein Top www.eenvoudiggenezen.nl 079-7074732 Iedereen voelt het. Iedereen heeft er mee te maken. Iedereen kent de betekenis. Iedereen reageert

Nadere informatie