Sumatrastraat 72 E - Amsterdam



Vergelijkbare documenten
Vraagprijs ,= k.k.

Rondestraat 15 - Deursen-Dennenburg

Turkoois 15 - Middelburg

Abraham Maatstraat 2 - Vlaardingen

Drie Decembersingel Venlo

Verdronkenoord 109 E - Alkmaar

Divertimentostraat 36 - Almere

Jacques Offenbachplantsoen 3 - Utrecht

Molenwieken 34 - Veghel

Citadel 37 - Zaltbommel

Van Hogendorpstraat 39 - 'S-Gravenhage

Lage Nieuwstraat 's-gravenhage

Lepelaarsingel 66 c - Rotterdam

Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk

Muidenkade 8 - Amersfoort

Elkingeslag 17 - Emmen

Kamp Lelystad

Polderland 13 - Assendelft

Hoofden 46 - Sneek. Vraagprijs ,- k.k.

Laan door de Veste 35 - Helmond

Oude Wei 49 - Oss. Vraagprijs ,- k.k.

Mantelappel HA HOOGEZAND

Beneluxlaan Tilburg

Broekakkerseweg 6 - Eindhoven

Drijfanker 44 - Almere

Wateringen 'S-Hertogenbosch

Kasteellaan 17 - Oudheusden

Venkelveld 30 - Doetinchem

Hofgeest 93 - Amsterdam

Eindhovenseweg 24 - Steensel

Bleiswijk, De Tuinen Oost kavel 15

Dilleveld 18 - Veghel

Roland Holsthof 17 - Tilburg

Ruwerstraat 9 - Enschede

Abraham Kuijperstraat 37 - Oosterhout. Vraagprijs ,= k.k.

Kleibroek 64 - Castricum

van Swietenstraat 9 - Helmond

Galjoen Lelystad

Waterkers 70 - Rijnsburg

Akkerweg 7 - Den Oever

De Grassen Geerpark (Patio) Vlijmen

Sumatrastraat 72c te AMSTERDAM

Perelaar 5 - Veghel. Vraagprijs ,= k.k.

Heesweg 4 b - Didam Vraagprijs ,- k.k.

Easterskans 1 - Anjum

Insulindeweg 97-II te AMSTERDAM

Schuttershof 46 - Etten-Leur

Hofvijver 45 - Oss. Vraagprijs ,- k.k.

Het Reut Berghem

TE KOOP. Balistraat 54 3, 1094 JP Amsterdam. Vraagprijs ,- k.k.

Roosendaalseweg 90 - Kruisland


JAVAPLEIN 22A AMSTERDAM

Munt 77 - Heerenveen

Joop den Uylstraat 36 - Dordrecht

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Robijnstraat 31 a - Rotterdam

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Wagenaarstraat 376, Amsterdam

Havenstraat 3 b, 1211 KG Hilversum Vraagprijs ,- k.k.

Molukkenstraat 69 I LUXE GERENOVEERD 2 KAMER APPARTEMENT VAN 48 M2 GEHEEL GESTOFFEERD EN GEMEUBILEERD.

Informatie Brochure. Bloys van Treslongstraat 6-2. vraagprijs ,- k.k.

't Hofke AM EINDHOVEN

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam

Lizzy Ansinghstraat 49 Amsterdam

VRAAGPRIJS ,= K.K.

Sumatraplantsoen 34-B Amsterdam VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Javaplein 8-B HW Amsterdam. Vraagprijs appartement: ,- k.k. Vraagprijs parkeerplaats: ,- k.k.

Formosastraat SW AMSTERDAM

Crynssenstraat 60III te AMSTERDAM

Bergstraat 29 Roermond

Willem II Singel 20-C Roermond

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM

TE KOOP. Wederikpad 12 Amsterdam. Koopsom ,-- vrij op naam

Zwartbroekstraat 37-c Roermond

Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland

Sumatraplantsoen 36-B Amsterdam VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam



Reinwardtstraat 204, 1093 HP Amsterdam Vraagprijs ,- v.o.n.

Wilhelminastraat 11 III+IV

Ben jij klaar voor de volgende stap?

TE KOOP. Nieuwe Leliestraat 157 1, 1015 HC Amsterdam. Vraagprijs ,- k.k.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Bankastraat 41 hs. Amsterdam. Vraagprijs ,= K.K. Vrijblijvende informatie

TE KOOP. Hasebroekstraat 33 huis, 1053 CM Amsterdam. Vraagprijs ,- k.k.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Amsterdam De Lairessestraat 72 II

Wilhelminastraat 11-III+IV

Blankenbergestraat 45 AMSTERDAM

APPARTEMENT PRESIDENT KENNEDYLAAN 270 IV AMSTERDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper. MTH Makelaars B.V. T

VERKOOPBROCHURE ADMIRALENGRACHT 148-I & II AMSTERDAM

Eerste Van Swindenstraat 36 III E, 1093 GE Amsterdam. Vraagprijs ,- v.o.n.

Doggerstraat 14 c - Rotterdam

WATERLOOPLEIN PG - AMSTERDAM (CENTRUM)

Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen!

EERSTE HELMERSSTRAAT 56 II TE A'DAM

Transcriptie:

Sumatrastraat 72 E - Amsterdam Vraagprijs 175.000,- k.k.

Omschrijving Dit moderne en lichte twee-kamer appartement staat op een van de leukste plekken in de stad, de bruisende Indische buurt. Het pand is in luxe stijl gerenoveerd in 2010. INDELING Dit gezellige appartement is gelegen op de 2e verdieping aan de achterzijde van het pand. Het is efficiënt ingedeeld: entree via het goedverzorgde trappenhuis met toegang naar de badkamer, slaapkamer en de woonkamer/keuken. Er is een inbouwkast aanwezig met wasmachine aansluiting en ook de slaapkamer heeft zwevende kasten voor extra bergruimte. De woonkamer is vanwege de heerlijk grote ramen erg licht. Via openslaande deuren komt u op het ruime balkon met uitzicht op de binnentuin. De luxe keuken is voorzien van ingebouwde combi-oven, afwasmachine, koelkast met vriesvak en kookplaat met afzuigkap. De comfortabele badkamer is voorzien van vloerverwarming, een toilet, een douche met thermostaatkraan en een wastafel. De slaapkamer is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en aparte kledingkast. Op de gang is de toegang tot de meterkast met alle aansluitingen. Het gebouw ligt op eigen grond. Het pand is in 2010 volledig gerenoveerd en gesplitst in appartementsrechten. LOCATIE De gezellige Indische buurt is een bruisende en centrale locatie om te wonen. Er zijn veel leuke en hippe cafés, koffietentjes en restaurants. (Wilde Zwijnen, Pompstation, Het Badhuis, de Biertuin, Coffee Company, etc) Ook zijn er veel handige winkels (Javastraat, Linnaeusstraat, Oostpoort) en is het appartement vlakbij de Dappermarkt. Zowel het Flevopark als het Oosterpark zijn vlakbij voor zomerse middagen en avonden. Er is een bioscoop (Studio K), een bibliotheek en sportscholen. Het centrum van Amsterdam is binnen 10-15 minuten op de fiets bereikbaar. Het Muiderpoortstation en verschillende tramlijnen zijn op loopafstand en met de auto zit je snel op de Ring A10. In de Indische buurt is op dit moment geen wachttijd voor een parkeervergunning.

- Voll edige renovatie middels vernieuwbouw in 2010 - Luxe, li chte houten vlo er - Een inbouwkasten en een zw evend e kast - Géén erfpacht maar eigen grond - Luxe keuk en en badkamer - Ruim Balkon - Go edlopende VVE bestaande uit jonge mensen ( 55,- p er maand) - Opl evering in overleg De woning is t e bezichtigen op avonden en in het weekend. --------------------------------------------------------------------------------------------- Bezichtigingen, brochures en biedingen: Verkoper s hebb en ervoor gekozen de gegadigden zelf rond te leid en. Meer informatie over bezi chtigingen of biedingen vindt u in d e digitale brochure. --------------------------------------------------------------------------------------------- BIJZONDERHEDEN - Volledige renovatie middels vernieuwbouw in 2010 - Luxe, lichte houten vloer - Een inbouwkasten en een zwevende kast - Géén erfpacht maar eigen grond - Luxe keuken en badkamer - Ruim Balkon - Goedlopende VVE bestaande uit jonge mensen ( 55,- per maand) - Oplevering in overleg De woning is te bezichtigen op avonden en in het weekend.

Kenmerken Vraagprijs Vraagprijs 175.000,= k.k. Soort Appartement Type Bovenwoning Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamers) Inhoud 80 m 3 Woonoppervlakte 30 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1910 Ligging In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht Verwarming C.V.-Ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk Isolatie Volledig geïsoleerd Adres gegevens Sumatrastraat 72 E 1094 NH Amsterdam

Foto s

Foto s

Foto s

Foto s

Foto s

Foto s

Plattegrond

Belangrijke informatie Woning bezichtigen: Via www.digimakelaars.nl maak je zelf de afspraak voor een bezichtiging. Je gaat naar de woning en klikt onder de hoofdfoto op de knop bezichtigen. Daarna vul je de gegevens in en klik op verzenden. Onze verkopers hebben ervoor gekozen de potentiële kopers zelf rond te leiden. De verkoper neemt zelf contact met je op voor het maken van een afspraak. De verkoper kan op jouw verzoek de vragenlijst NVM tonen, waarin alle relevante zaken met betrekking tot deze woning staan opgenomen. Bij het kopen van een woning heb je zelf ook een onderzoeksplicht. Wij raden kopers daarom aan een eigen (NVM-)makelaar in de arm te nemen. Biedingen: Via www.digimakelaars.nl kan je zelf een bod uitbrengen op deze woning. Je gaat naar de woning en klikt op de knop bod doen. Dan kan je het biedingsformulier invullen. Geef je behalve de prijs ook de voorwaarden op. Daarna klik je op Bod uitbrengen. Je krijgt een bevestiging terug, waarna wij ervoor zorgen dat het bod wordt doorgebracht naar de verkopers. Je ontvangt van ons bericht op jouw bieding in het algemeen binnen een werkdag. De koop wordt gesloten: Wij zorgen voor het papierwerk. Je ontvangt van ons de concept koopakte. Na jouw akkoord ontvang je de definitieve akte ter ondertekening. Pas na ondertekening zijn partijen gebonden. Zodra je een kopie ontvangt van de door alle partijen getekende akte gaat de wettelijke bedenktijd van 3 dagen in, waarin je nog van de koop af kunt door dit binnen deze termijn aan ons of aan de notaris mede te delen. Uw eigen woning met succes verkopen via Digimakelaars.nl: Digimakelaars.nl is lid van de NVM. Onze organisatie staat borg voor kwaliteit en service. Onze verkoopformule geeft jou als verkoper het heft in handen, waarbij de juridische en financiële kant door ons kantoor wordt bewaakt. Wíj taxeren en promoten, jij presenteert jouw woning en sámen verkopen we tegen de beste prijs. Jouw woning komt uitgebreid op Funda.nl en Digimakelaars.nl. Je verkoopt je huis samen met digimakelaars.nl al vanaf 595,- incl. BTW, digitale brochure, onderhandelingen en de NVM koopakte. Op een woning van 200.000,- bespaar je op de goedkoopste (vaak niet-nvm) makelaar al meer dan 2.500,-! Kijk voor meer informatie op www.digimakelaars.nl Voorbehoud voor onjuiste gegevens: Alle gegevens in deze brochure zijn, alhoewel zorgvuldig samengesteld, indicatief. Verkopers kunnen tussentijds wijzigingen aan de woning hebben aangebracht die niet bij ons bekend zijn. Wij wijzen iedere aansprakelijkheid voor onjuist vermelde gegevens af.