Nieuwsbrief. WK Superbikeweekend. De voorbereidingen..

Vergelijkbare documenten
Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Paasraces

Nieuwsbrief. Beste motorsportvrienden,

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag

Nieuwsbrief. ONK Hengelo

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training.

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Winteb Racing met grote veranderingen aan de start in Oschersleben.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Verslag World Superbike Weekend, 20 t/m 22 April in Assen.

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs.

Take a look at my life week 5&6

Dubbele score Winteb Racing

Uitstekend debuut voor Winteb Racing

Teleurstellende races voor Winteb Racing.

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

Take a look at my life 48

Verslag voorjaarstrainingen in Aragon en Valencia, maart 2012 Eindelijk was het na een erg lange periode van rust weer zover, voorjaarstraining op de

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

Take a look at my life week 13

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen,

Boone en Grendel versterken hun koppositie!!

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Een nieuwe ontdekking in Tsjechie.

Gamma Yamaha R125 Cup

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro:

Moeilijke seizoensafsluiting

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017

Race 2 Assen Hallo allemaal,

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

seizoen gereden gaan worden. Mijn


Take a look at my life week 23

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600

4Daagse Journaal 2017

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

Nieuwsbrief maart 2016

Take a look at my life 50

Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

MAANDMEMO januari 2019

22 februari 2019

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee.

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Finale weekend club competitie

Uitwisseling met Italië

N I E U W S B R I E F vijftiende jaargang, nummer 24 donderdag 13 april 2017

Als opening gingen we met z n alle naar buiten om de vlag in de mast te hijsen.

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

Belangrijke data komende periode:

Take a look at my life 35

WELCOME VIP HOSPITALITY

Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Nieuwsbrief FFF Nummer 1. Hoi Allemaal,

Nieuwsbrief December 2016

Take a look at my life week 11

~~Weekly Diary~~ Week 2

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Nieuwsbrief /2019

Clubdag 30 jaar A.O.W.

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken.

~~Weekly Diary~~ Week 2

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING

Nieuwsbrief

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari

Verslagje van het Plonkers-weekend in Arnhem.

Ma 24 juni: 2 e rapport Di 25 juni: Wo 26 juni: Ouderbedanktmorgen van tot uur in de speelzaal Do 27 juni: Vr 28 juni:


Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Les 5. Tijd & het weer

Nieuws van de directie

Terugblik raceseizoen 2014 BSB Kevin van Leuven.

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Transcriptie:

Nieuwsbrief 3, maandag 29 april 2013 Nieuwsbrief WK Superbikeweekend De voorbereidingen.. Op woensdagmiddag vertrok het team richting Assen. Alles moest op deze dag worden opgebouwd want op donderdag stonden er al een tal van activiteiten gepland. De jongens waren om 10.00 s avonds hiermee klaar. Kevin had in het begin van de week een telefoontje gehad van de organisatie of hij mee wilde doen aan de fiets trial clinic op donderdag. Deze werd gegeven door Rick Koekoek, een van werelds beste fiets trial experts. Daar hoefde Kevin niet lang over na te denken en op donderdag zette hij zijn beste beentje voor samen met andere WK toppers zoals Michael v/d Mark, Haslam, Sykes, Guintoli, Covena en Sofuoglu. Dit leverde mooie plaatjes en hilarische momenten op. Later op deze dag was er Open Paddock en Kevin deelde hier de nodige posters met handtekening uit. Ook waren er persconferenties waar Kevin aan deelnam. Vooral omdat Kevin als Nederlander een wildcard had gekregen stond hij volop in de belangstelling. Na de wedstrijd op zondag stonden er maar liefst een stuk of acht verslaggevers om Kevin heen. Het hele circus was indrukwekkend en Kevin had dan ook moeite om later in zijn bed de slaap te vatten. Gelukkig had hier de andere dagen geen last van. Op deze donderdag was het trouwens prachtig weer, maar dat zou weldra veranderen. Kevin tijdens de fiets clinic langs Michael v/d Mark en Covena.

Nieuwsbrief 3, maandag 29 april Vrijdag Op vrijdag stond er een vrije training gepland en s middags de eerste kwalificatie. In de ochtend was het koud en het regende licht. De baan was dan ook nat toen de jarige Kevin aan de eerste vrije training begon. Iedereen ging van start op regenbanden, zo ook Kevin. Kevin stond in het begin even eerste, daar hebben we snel een foto van gemaakt! Kevin reed in deze sessie een seconde van zijn p.r op de natte baan af. Er ontstond een droog spoor en er werd snel een droog weer band achter, erop gelegd. Kevin kwam echter op een witte lijn met de achterband en moet even door de grindbak. Hierna is de tijd om, anders had er zeker een snellere tijd ingezeten. Na de eerste vrije training noteert hij de 27ste tijd. Als de eerste kwalificatie van start gaat regent het. Het zijn moeilijke omstandigheden en het regent steeds harder. Op de tribune is het bijna niet vol te houden van de kou. Kevin staat even op plek 8 op het begin van de kwalificatie. Hij rijdt prima in de regen maar besluit 20 minuten voor afloop, dat verder pushen onnodig risico is, vooral omdat het morgen droog zal zijn. Hij staat dan op een vijftiende plek. Omdat anderen er voor kiezen door te gaan zakt hij terug naar de 24ste positie. Het team en Kevin zijn toch tevreden over de gereden tijd. Kevin heeft zijn p.r in de regen verbeterd en alles heel gehouden. s Avonds lekker aan de andijvie stamppot om weer warm te worden en nog gezellig wat drinken, want je zou bijna vergeten dat Kevin 23 lentes jong is geworden.

Nieuwsbrief 3, maandag29 Smit Welding Technology Zaterdag Vandaag gelukkig beter weer. Het was droog maar bewolkt, af en toe wilde de zon erdoor prikken maar dit lukte niet vaak. De temperatuur lag rond de 8 graden. Eigenlijk te koud, maar goed, je doet het ermee. Er werden in de 2de vrije training verschillende banden geprobeerd. Om een goede tijd neer te zetten was de grip door de kou niet voldoende. Het was tricky. Op een gegeven moment kwam Kevin achter Sofuoglu terecht en was zelfs in staat om hem 1 ronde te volgen. Kevin noteerde de 21ste tijd, prima dus. De lunch werd verzorgd door Ton de Roo, bedankt Ton het was heerlijk! s Middags waren de omstandigheden iets beter. Kevin is er op gebrand om een goede tijd neer te zetten. Misschien op het begin iets te gebrand, want het lukt nog niet om aan de tijd te komen die hij voor ogen had. In de laatste 15 minuten wordt de band gewisseld, Kevin gaat naar buiten maar komt na een ronde alweer binnen. De motor houdt in, als hij hoog in de toeren komt. Hier is verder niets aan te doen en Kevin gaat de baan weer in. Hij weet zelf het probleem op te lossen door eerder te schakelen. Niet te geloven maar hij rijdt in echt de allerlaatste ronde zijn snelste tijd. Dit is tevens een nieuwe p.r op Assen, super! De tijd is goed voor de 22ste plek. Dit is op 2 seconden van de pole af. Niet slecht met een gewone ONK fiets. Zondag Hé, hé eindelijk zon vandaag. De buitentemperatuur loopt op tot 12 graden,in het zonnetje uit de wind is het heerlijk. Fijn voor alle sponsors en fans die langzaam aan de tent weten te vinden. Kevin zijn warming-up verloopt prima. Er wordt gekozen voor een gebruikte band en er worden geen risico s genomen. Na de warming-up verzorgde Harry Esselbrugge de lunch, onze hartelijke dank hiervoor en het was heerlijk! Er waren er enkele die al een knoop in de maag hadden, dus die namen wat minder. In de Geert- Timmerbocht, kon je op tv goed zien!

Nieuwsbrief 3, maandag 29 april. Suppliers Kevin stond om kwart over een op de grid en iedereen probeerde zijn zenuwen in bedwang te houden. Er klonken nog wat aanmoedigingen vanaf de Hoofdtribune. Om half 2 doofden de lichten en Kevin kwam goed van de plaats, zonder launch controle zoals zijn concurrenten. De eerst ronde geen winst en geen verlies, hij kwam op de 22ste plek door. In de rondes erna moest hij wat plekjes inleveren. Kevin had gekozen voor een wat hardere band want hij was zonder electronica die de banden spaarde. Er ontstond een groepje van vier rijders, Schacht, Linortner, Perez en dan Kevin. Kevin kon echter goed volgen, op het rechte stuk moest hij wat lossen maar in de bochtige secties kwam hij weer bij. In het laatse deel van de wedstrijd zette Kevin de aanval in. Er kwamen mooi acties in de Haarbocht en in de Geert- Timmerbocht. Soms werd zijn inhaalactie op het rechte stuk weer teniet gedaan. De laatste ronde ging in en Kevin zat vlak achter Schacht, hij kon hem echter niet meer pakken en het scheelde op de meet nog geen halve seconde. Kevin finishte als 20ste. Voor Kevin en het team een hele goede prestatie. Het was een super mooi en leerzaam weekend. Ik heb goede tijden neergezet en ondanks dat mijn Yamaha 10 tot 15 pk tekort komt heb ik me laten zien. Ik wil alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt van harte bedanken! Ook alle fans, bedankt voor jullie komst. Ik hoop vele van jullie terug te zien op Hengelo op 11 en 12 mei! Kevin voor Oostenrijker Linortner en Spanjaard Perez.

Nieuwsbrief 3 maandag 29 april 2013 Suppliers Wist je dat. Kevin zijn motor de laagste topsnelheid had. En dan toch 12 WK rijders achter je laten. Op racesport je nog van alles kunt lezen over het WK weekend. Kevin toch echt 20ste is geworden en geen 21 zoals in de Limburger staat. Er in het hele weekend 30.000 bezoekers zijn geweest, hetzelfde als veleden jaar. Het eerste optreden voor het ONK op de Varsselring zal zijn in Hengelo(GLD, we zetten het er toch weer even bij) Meer info kunt vinden op www.hamove.nl Je hiervoor kaarten kunt bestellen, deze zijn het hele weekend geldig en kosten 15 euro p.p. Dan betaal je nog vijf euro minder als je alleen de zondag komt. Overmaken op 175297428 Stichting United Racing. Stuur ook een mail naar info@unitedracing.nl en vermeld onder welke naam we de kaarten klaar mogen leggen. Kinderen tot de 12 jaar gratis toegang hebben. Jeugd van 12 tot de 15 betalen op de zaterdag niets en op de zondag 8 euro. We hopen dat er veel fans gezellig deelnemen aan het fanclubweekend, hier mogen sponsoren ook gebruik van maken! Het opgave formulier hiervan volgt. De kosten van het eten en drinken op deze 2 dagen worden gedeeld en natuurlijk is er op zaterdagavond de BBQ met het team. We iedereen nogmaals willen bedanken die zich heeft ingezet voor een fantastisch weekend. De positieve reacties worden gewaardeerd! Het fotoverslag vanavond op de site staat. Met snelle groet!