~~Weekly Diary~~ Week 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "~~Weekly Diary~~ Week 2"

Transcriptie

1 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij. Eenmaal thuis heb ik niet veel meer gedaan, slaap zo slecht dat ik niet veel zin meer heb in iets te doen na het werk. Moest helaas nog wel aardappelen schillen en bloemkool schoonmaken en later nog koken. Dinsdag Ik begon de dag met een ontbijtje: yoghurt banaan en cruesli multifruit, deze had ik nog nooit gegeten maar was erg lekker. Ik had weinig tijd om wakker te worden, want ik had me verslapen dat krijg je als je s,morgens pas in slaap valt. Natuurlijk was ik gewoon op tijd op me werk, maar om 09:00 uit bed komen en zorgen dat je om 09:30 op de fiets zit is best krap. Op het werk genoeg gedaan Pony,s gevoerd en water gegeven, de bak daar schoongemaakt. Toen waren de varkens aan de beurt die heb ik buiten ook schoongemaakt. Daarna nog even bij ons ezeltje schoongemaakt, en het hok weer aangevuld met vlas. Nog even wat drinken binnen en een heerlijk appeltje eten en dan weer op de fiets naar huis. Maar voor ik naar huis kon eerst even langs de winkel boodschappen doen.

2 Dit pakje kwam van de week binnen, had een hele mooie ketting besteld voor iemand die me heel dierbaar is. Het is nog voor haar verjaardag, maar kon niet eerder iets vinden. Beter laat dan nooit Moet het nog wel even versturen naar haar. Had hem zelf even voorzichtig open gemaakt wilde hem wel even zien omdat ik hem misschien zelf ook nog wil bestellen. En eindelijk me pakje van Pippoos is binnen, kijk dan hoe lief kleine stempeltjes het zijn. Leuk voor snail mail.

3 Woensdag Voelde me echt helemaal niet goed, en kon me bed niet uitkomen. Zo moe ben ik gewoon, slaap zo slecht dus besloot ik lekker in bed te blijven. Dan maar niet naar het werk. De hele dag dus eigenlijk weinig gedaan. Wel heel even bij de Aldi geweest die zo,n 500 m hier vandaan zit, wist dat ze tape in de aanbieding hadden. En ja hoor heb 2 pakjes van 6 rollen mee genomen, en ze hadden nog andere leuke dingen zoals winter stempels die ik meenam en sier steentjes die ik ook niet kon laten liggen. Zag er tegenop om naar de sportschool te gaan, maar heb alle moed verzameld s,avonds en gegaan. Eenmaal bezig met fietsen leefde ik helemaal op, wat was het heerlijk om bezig te zijn op de sportschool. En heb ook echt het idee dat het fietsen me steeds makkelijker af gaat. Daarna nog even 20 min lopen en wat oefeningen doen met gewichten voor de hoofdpijn. Daarna kwam Fonseng weer even langs, en hebben een hele tijd gekletst met elkaar. Hij nam me nog even mee naar beneden om even te voelen hoeveel kilo ik al bijna kwijt ben. Mocht het niet van hem optillen, maar even omrollen met me voet. Aangezien het bijna 20 kilo is wat ik kwijt ben. Dat is echt zo bizar als je bedenkt zo,n gewicht niet eens kan optillen en dat gewicht altijd mee heb gedragen.

4 Donderdag Weer kwam ik pas laat me bed uit gewoon zo moe en alles doet me pijn. Maar helaas moest ik toch s,middags naar de fysio en dat houd in nog meer sporten. Na de fysio gelijk door naar de winkel gegaan, boodschappen gehaald en nog even bij de blokker een treinkaart gekocht. Toen was ik zo moe dat ik niet meer lopend naar huis kon dus nam ik dus bus. Helaas is de bus wel heel duur geworden, dus dat doe ik echt alleen maar als het echt niet anders kan. Vrijdag Het was weer boodschappen dag Maar voordat me vriend vrij was van het werk heb ik lekker uitgeslapen en even de wc schoon gemaakt. Toen dus de boodschappen voor het hele weekend en zelfs al voor maandag en woensdag eten meegenomen. Hoef dus alleen nog dinsdag even naar de winkel te gaan voor eten te halen. Vanavond even een heerlijk geniet momentje, wel slecht geniet momentje maar daar staan we niet te lang bij stil want dit mag zeker weleens.

5 Zaterdag Zoals al bijna 2 weken weer slecht geslapen, dus even wat langer op bed blijven liggen. Doe ik toch al wel in het weekend. S,middags zijn we lekker naar het bos gereden naar het Noordlaarderbos. We waren daar nog nooit geweest, dus wel leuk om daar foto,s te maken. Dat was de hele reden dat we lekker gingen wandelen. Het was er prachtig weer voor, wel nog wat koud maar geen wind en een heerlijk zonnetje stond er. Had niet alleen mijn Nikon mee op pad maar ook me macro lens voor me iphone. En weer wat mooie plaatjes geschoten. (de andere foto,s moet ik nog even uitzoeken en bewerken dan komen ze in het fotoboek)

6 Toen we bijna thuis waren had mijn vriend een goed idee, om lekker warm te worden een heerlijk Chinese tomatensoep te halen bij de chinees. Dus thuis even heerlijk genieten van een beker soep. Daarna was ik wel erg moe en belande ik voor een uurtje op bed. ~~Weekly Diary~~ Week 1 [social_share] De eerste week van 2013 zit er weer op, helaas kon ik deze blog gisteren niet plaatsen omdat me site nogal keuren had. Aangezien de functie url in reactie uitgezet is wilde ik jullie laten weten dat ik een link pagina ga aanmaken en als jullie je link daarop willen hebben mail me dan via het contact formulier. Zondag Lekker een heel rustig dagje, en makkelijk eten in de avond.

7 Maandag De laatste dag in het jaar 2012, en ik heb me heerlijk rustig gehouden deze dag. Na het avond eten zelfs nog even naar bed gegaan anders zou ik de avond nooit redden. We hebben heerlijk deze avond tv gekeken, en genoten van hapjes nou ja genoten ik heb niet veel gegeten ervan omdat me maag steeds maar van slag is door het slechte eten ondanks ik maar weinig echt slecht gegeten heb. Het eerste in het nieuwe jaar om 0:00 uur me lieve vriend gekust, en toen was het tijd om even in de slaapkamer uit het raam te kijken naar het vuurwerk. Er was niet veel bijzonders. Gelijk maar even wat berichtjes verstuurd naar vrienden/familie om de beste wensen door te geven. Ben zelfs 2x gebeld. Toen het iets rustiger werd met vuurwerk zijn we nog naar me schoonouders gegaan, even daar een drankje drinken en kletsen.

8 Dinsdag Dat is even wennen 2012 is vervangen door 2013 Lekker uitgeslapen, want het was een uurtje of 3 geworden. Wow ik heb 5 euro gewonnen, niet echt veel dus. Mijn vriend won een kraslot, en daarmee won hij 20 euro. Hij heeft er dus meer op verdiend dan ik. Nou echt verdiend niet want hij had de 4 kras kalenders gekocht. Ach toch altijd leuk hier aan mee te doen. Woensdag Deze dag was weer een normale dag voor mij, ik moest gewoon weer werken. Terwijl mijn mannetje nog heerlijk op bed lag. Toen ik op het werk was vond ik het wel weer lekker om er te

9 zijn. S,avond ben ik weer naar de sportschool gegaan, het was wel weer zwaar maar ook wel weer erg lekker om bezig te zijn. Dacht dat Fonseng er niet was, maar bleek me helemaal te vergeten zijn en zat hij gewoon beneden bij de balie te kletsen. Zo heb ik voordat ik naar huis ging daar nog even staan kletsen. Donderdag Lekker gezond lunchen weer. Dan even de vaatwasser leeghalen.

10 Vandaag moest mijn vriend wel weer aan het werk, en ik was alweer vrij vandaag. Alleen moest ik deze middag wel naar de fysio toe. Ze heeft me aan het werk gezet in de sportzaal en nog even goed gepraat over de behandeling omdat het zo mis ging. Ik moet toch meer naar mezelf luisteren en niet alles opvolgen wat ze als tip geeft. Dus stoppen als me lichaam het aangeeft. Vrijdag Sinds een paar dagen draag ik me ringen aan me ketting, ze glijden steeds van me vingers af vanwege het afvallen. Zo irritant, best vreselijk om ze niet meer om te kunnen doen maar het is natuurlijk ook een goed teken.

11 Naar een verjaardag geweest, de dochter van de nicht van mijn vriend was jarig. Had een leuke envelop voor haar gemaakt en daar geld in gedaan, dat wilde ze graag omdat ze aan het sparen is voor een laptop. Was weer erg gezellig, en rond een uurtje of 12 weer thuis zijn. Zaterdag Lekker weer uitgeslapen, en was eigenlijk best brak aangezien ik al een week weer heel slecht tot niet slaap. Maar goed we moesten boodschappen gaan doen, nadat we iets gegeten hadden. En toch had ik geen zin om de rest van de dag thuis te blijven, dus ik bedacht ga naar de stad. En mijn vriend zei ik ga met je mee, wat ik dan weer niet had verwacht. Was erg gezellig zo samen naar de stad. En natuurlijk heb ik nog wat kleine dingetjes gekocht voor het brieven schrijven.

~~Weekly Diary~~ Week 2

~~Weekly Diary~~ Week 2 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag 06-01-2013 Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag 07-01-2013 Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij.

Nadere informatie

~~Weekly Diary 21~~ [social_share]

~~Weekly Diary 21~~ [social_share] ~~Weekly Diary 21~~ [social_share] Eind mei alweer, nog een week en dan zitten we in Juni de maand waarin mijn mannetje jarig is en mijn beste vriendin ook. Maar zover is het nog niet. Helaas nog steeds

Nadere informatie

~~Weekly Diary 21~~ [social_share]

~~Weekly Diary 21~~ [social_share] ~~Weekly Diary 21~~ [social_share] Eind mei alweer, nog een week en dan zitten we in Juni de maand waarin mijn mannetje jarig is en mijn beste vriendin ook. Maar zover is het nog niet. Helaas nog steeds

Nadere informatie

~~Weekly Diary~~ Week 6

~~Weekly Diary~~ Week 6 ~~Weekly Diary~~ Week 6 [social_share] Zondag 03-02-2013 Zoals jullie nu wel weten, is vaak bij ons zondag rustdag. Vandaag was dat ook wel weer nodig nadat ik vrijdagavond en zaterdag verjaardag bezoek

Nadere informatie

~~Weekly Diary 23~~ [social_share]

~~Weekly Diary 23~~ [social_share] ~~Weekly Diary 23~~ [social_share] Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje,

Nadere informatie

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag ~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag 07-07-2013 We zouden vandaag naar de De luie tuinman gaan, daar aangekomen ziet het er al vanuit de auto als een rommeltje. En we dachten alle 2 hetzelfde, gas

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit.

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit. ~~Weekly Diary 37~~ [social_share] Zondag 08-09-2013 Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit. Maandag 09-09-2013

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life week 3&4 Maandag 13 januari 2014

Take a look at my life week 3&4 Maandag 13 januari 2014 Take a look at my life week 3&4 Maandag 13 januari 2014 Eerst maar eens een heerlijk warm ontbijtje gemaakt, het ziet er misschien wat vies uit maar het is zo lekker. Daarna met tegenzin op de fiets gestapt

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life week 11

Take a look at my life week 11 Take a look at my life week 11 Ik weet steeds niet zo goed wat ik nou wil, elke week een diary online of elke 2 weken. Heb het zelfs al een keer elke maand gedaan, maar dat was niet te doen. Toch weer

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

Take a look at my life week 18

Take a look at my life week 18 Take a look at my life week 18 Ik heb weer een weekoverzichtje voor jullie. De week begon erg druk, al die bezoekjes aan het ziekenhuis. Helaas eindigde het daar ook, en weet dus niet wanneer ik thuis

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

China Light Sprookjeshof

China Light Sprookjeshof China Light Sprookjeshof Afgelopen week zijn jullie al wel iets voorbij zien komen over het China Light waar we naar toe zijn geweest in het Sprookjeshof Zuidlaren. Ik heb alle foto,s nu online gezet en

Nadere informatie

Take a look at my life week 23

Take a look at my life week 23 Take a look at my life week 23 De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker

Nadere informatie

Take a look at my life week 26

Take a look at my life week 26 Take a look at my life week 26 Zo weer een week voorbij, wat vliegen ze ineens om. Voorheen gingen mijn dagen nooit zo snel maar nu met een kleine in huis kom ik gewoon tijd te kort. Daan is inmiddels

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

Take a look at my life 30

Take a look at my life 30 Take a look at my life 30 Er is weer een week om gevlogen, en jullie moeten er echt aan gaan geloven maar het is voornamelijk Daan spam op me blog hihi. Ik kan het niet laten om dat heerlijke snoetje op

Nadere informatie

Logeren bij mijn vriendin

Logeren bij mijn vriendin Logeren bij mijn vriendin [social_share] Zaterdag ochtend ging ik al heel vroeg uit bed om 07:00 om precies te zijn. Ik had afgesproken met mijn beste vriendin in Rotterdam, voor de eerste keer zijn we

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 51

Take a look at my life 51 Take a look at my life 51 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Diary December. Ik maakte voor het eerst warme oatmeal met melk appel kaneel en wat honing om het zoeter te maken.

Diary December. Ik maakte voor het eerst warme oatmeal met melk appel kaneel en wat honing om het zoeter te maken. Diary December December, de laatste maand van het jaar met de kerstdagen en oudejaarsavond. Het is officieel winter nu, maar eigenlijk is er niks van te merken. De kou is nog vrij mild, en het regent in

Nadere informatie

Laatste personal training en meting

Laatste personal training en meting Laatste personal training en meting Vorige week had ik mijn laatste personal training op de sportschool, aan de ene kant heel blij omdat ik de laatste tijd echt heel erg moe ben. Maar aan de andere kant

Nadere informatie

Het leven van Max en z,n mama *week 11*

Het leven van Max en z,n mama *week 11* Het leven van Max en z,n mama *week 11* Op naar de drie maanden toe, want Max is nu 11 weken oud. Daarna nog een maand van aftellen, dan zitten de vier maanden erop die Daan heeft geleefd. Hopelijk wordt

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij Glimlachmomentjes #1 In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist

Nadere informatie

Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie:

Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie: Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie:.................. Gezond afvallen betekent een verandering in je levensstijl, want blijvend afvallen bereik je niet met een crashdieet. Zo

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Gezond thema: DE HUISARTS

Gezond thema: DE HUISARTS Gezond thema: DE HUISARTS 1. Wat gaan we doen? Praten over de huisarts en wat de huisarts doet. Nieuwe woorden leren over de huisarts. Het gesprek met de huisarts oefenen. 2. Wat vind ik van? Als je een-op-een

Nadere informatie

{6}Friday-linkparty-day

{6}Friday-linkparty-day {6}Friday-linkparty-day [social_share] Vandaag is de 6e editie van link party, vertel het verder zodat anderen hier ook plezier aan kunnen hebben. (Helaas loopt dit item nog niet zo als ik had gehoopt,

Nadere informatie

enkele genoeg informatie korting ongeveer overstappen rechtstreekse reis spoor vertrekt

enkele genoeg informatie korting ongeveer overstappen rechtstreekse reis spoor vertrekt Herhalingsoefeningen Thema 6 Reizen, openbaar vervoer 1 Woorden Lees de dialoog en vul de ontbrekende woorden in. Kies uit: enkele genoeg informatie korting ongeveer overstappen rechtstreekse reis spoor

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

Elke miskraam is anders (deel 2)

Elke miskraam is anders (deel 2) Elke miskraam is anders (deel 2) Eindelijk zijn we twee weken verder en heb ik inmiddels de ingreep gehad waar ik op zat te wachten. In de tussen tijd dacht ik eerst dat ik nu wel schoon zou zijn, maar

Nadere informatie

Gezond en fit weer oppakken

Gezond en fit weer oppakken Gezond en fit weer oppakken Ik heb mijn facebook pagina Gezond en fit uit het stof gehaald. Voorheen was het nog Gezond en fit 2015, maar dat heb ik dus veranderd. Ik heb het moeilijk met gezond eten.

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom.

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar Jeugdland , in Ellecom. Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom. Onze meester was daar meneer den Ouden. 22 mei 1956 Afscheid van school. We

Nadere informatie

Maatschappelijk werk (alweer)

Maatschappelijk werk (alweer) Maatschappelijk werk (alweer) Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van.

Nadere informatie

oktober 2016 jaar Florastate!

oktober 2016 jaar Florastate! oktober 2016 jaar Florastate! 20 jarig jubileum Woonvorm Florastate 3 t/m 7 oktober 2016 Programma Maandag Opening jubileum Opening Expositie Optreden Takostu Dinsdag Bootreis Woensdag Symposium Donderdag

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag ~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag 07-07-2013 We zouden vandaag naar de De luie tuinman gaan, daar aangekomen ziet het er al vanuit de auto als een rommeltje. En we dachten alle 2 hetzelfde, gas

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Gezond en fit weer oppakken

Gezond en fit weer oppakken Gezond en fit weer oppakken Ik heb mijn facebook pagina Gezond en fit uit het stof gehaald. Voorheen was het nog Gezond en fit 2015, maar dat heb ik dus veranderd. Ik heb het moeilijk met gezond eten.

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen.

Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen. My weekly 31 t/m 36 Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen. Tijdens therapie even een moment voor mijzelf nemen. Ik kan

Nadere informatie

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Dankbaar voor kleine of misschien wel grote momentjes in het leven en wat is het toch mooi om ze af en toe te delen met jullie. Maar het is mezelf ook bewust

Nadere informatie

Woordeloze Woensdag 18. Glimlachmomentjes #22

Woordeloze Woensdag 18. Glimlachmomentjes #22 Woordeloze Woensdag 18 Ik heb weer een blok Stralend de wereld in gehad en zo bijzonder is het soms hoe alles bij elkaar gaat passen. Ook dit keer weer werd er geëindigd met een heel mooie passend nummer

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen 1. Print deze tekst 2. Download het geluidsbestand en luister Je gaat een toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen maken. Dit is een leestoets. De toets heeft vijf delen. Deel A, B, C, D en E. Deze toets

Nadere informatie

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes http://www.edusom.nl Thema Nederlandse cultuur en gewoontes Lesbrief 32. Mag ik even uitpraten? Wat leert u in deze les? Eén lange zin maken van twee korte zinnen. Je mening geven. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Lianne Marieke Jacco. Bep Peter Ien. Marina Rein Shirley

Lianne Marieke Jacco. Bep Peter Ien. Marina Rein Shirley Lianne Marieke Jacco Bep Peter Ien Marina Rein Shirley Vrijdag 09-08-2019 Rond 13:00 zijn we vanuit Arnhem vetrokken richting Veenendaal, samen met Lianne, Bep, Marieke en Peter. Met helaas wat minder

Nadere informatie

Take a look at my life 14

Take a look at my life 14 Take a look at my life 14 Een week van een hoop geregel en stress omdat ik graag een behandeling wil gaan volgen. Hoop gedoe met geld en vergoedingen. Maar ik ben er gelukkig uit. Toch ben ik er nog niet

Nadere informatie

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Reisverslag Portugal 16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Vrijdag 16 oktober De vakantie kon eindelijk beginnen! Al om half drie `s nachts verzamelde iedereen

Nadere informatie

veeg de tranen van me weg. Ik kijk nog eens rond en er valt een hoop spanning van me af. Er komt zelfs een kleine glimlach op me gezicht terug.

veeg de tranen van me weg. Ik kijk nog eens rond en er valt een hoop spanning van me af. Er komt zelfs een kleine glimlach op me gezicht terug. Het DOC Ik kruip in één van de buikpijn terwijl ik in bed lig. Mijn gedachten gaan uit naar de volgende dag. Ik weet wat er die dag staat te gebeuren, maar nog niet hoe dit zal uitpakken. Als ik hieraan

Nadere informatie

Welkom in Denemarken augustus Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1

Welkom in Denemarken augustus Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1 Welkom in Denemarken 9-16 augustus 2019 Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1 Op vakantie met Jan Ramona Karel Erik Helena Paul Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem

Nadere informatie

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg Veelzijdig Limburg 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg De Vakantiegangers: HERWIG EDIE OLGA JANCO De begeleiders: Theo Natasha Vakantie adres: Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg.

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Jacob Maris Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop de uitjes

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD Opdracht 1: de pinpas de geldautomaten het geld het bedrag Opdracht 8 1. Hij betaalt in Nederland met de euro. 2. Wij wisselen geld. 3. Je hebt briefjes en munten.

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 2 Geld

Spreekopdrachten thema 2 Geld Spreekopdrachten thema 2 Geld Opdracht 1 bij 2.1 Cursist A is groenteman. Cursist B koopt iets bij hem op de markt. Cursist A begint het gesprek. Klaar? Dan begint cursist B het gesprek. Cursist A 1. Goedemiddag!

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 28 Juli 2018 Deze week zijn de oudergesprekken. Vrijdag is de gezamenlijke viering om samen het schooljaar alvast af te sluiten. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

Stoppen met postproject +

Stoppen met postproject + Stoppen met postproject + verkoop van snailmail pakketjes [social_share] Na een tijdje dat ik met plezier heb geschreven met vele leuke meiden, mooie dingen heb mogen delen en heb mogen ontvangen heb ik

Nadere informatie

De week van Bobby Frederiks

De week van Bobby Frederiks De week van Bobby Frederiks Dit verhaal is het tweede uit een serie waarmee we alle doelgroepen van Vereniging Onbeperkt Lezen willen informeren en inspireren. Het is een fictief verhaal, gebaseerd op

Nadere informatie

Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019

Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019 Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019 Een tijd geleden kwam ik op Facebook een vakantiebestemming tegen in Spanje. Iedereen is daar hartelijk welkom, maar ze ontvangen ook graag mensen met

Nadere informatie

Thema Gezondheid. Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht.

Thema Gezondheid. Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht. http://www.edusom.nl Thema Gezondheid Lesbrief 33. In gesprek met de leerkracht. Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren met de leerkracht. Zinnen maken met omdat. Hulp vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 2 Geld

Spreekopdrachten thema 2 Geld Spreekopdrachten thema 2 Geld Opdracht 1 bij 2.1 Cursist A is groenteman. Cursist B koopt iets bij hem op de markt. Cursist A begint het gesprek. Klaar? Dan begint cursist B het gesprek. Cursist A 1. Goedemiddag!

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Chinese tomatensoep. Alex Grand Marnier spoon. Aardbeienroom dessert. Koffie

Chinese tomatensoep. Alex Grand Marnier spoon. Aardbeienroom dessert. Koffie WE CAN DO IT KOOKWORKSHOP! 12-12-2012 Deze datum werd uitgeroepen tot romantische dag van het jaar. Op deze geweldige datum hadden wij een kookworkshop die gegeven ging worden door. Alex Hoogendoorn. Marian

Nadere informatie

Take a look at my life 39

Take a look at my life 39 Take a look at my life 39 Weer eens een week vol met foto,s, ja ik kan het nog wel aan denken om foto,s te maken over de dag Lees maar weer even gezellig mee hoe mijn week is geweest. Maandag Ik ging film

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Jan Klaassen en Katrijn in Afrika (groot optreden door kinderen) door Nellie de Kok

Jan Klaassen en Katrijn in Afrika (groot optreden door kinderen) door Nellie de Kok Jan Klaassen en Katrijn in Afrika (groot optreden door kinderen) door Nellie de Kok Samenvatting Jan heeft een prijs gewonnen. Het is een voetreis door het oerwoud van Afrika. Ze komen allerlei dieren

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Les1, Beperkende overtuigingen

Les1, Beperkende overtuigingen Les1, Beperkende overtuigingen Welkom! Bedankt voor het aanvragen van deze mini-cursus. Blijkbaar ben jij op zoek naar een manier om goed voor jezelf te zorgen, om het roer om te gooien. Deze cursus heb

Nadere informatie

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Activiteitenprogramma Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Thema:Nederland Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Hollandse spelen koekhappen, spijkerpoepen, ooit wel eens gedaan? Vandaag is het je kans.

Nadere informatie

eld na school Een wer

eld na school Een wer Een wereld na school Dit wilde ik al de hele tijd! Zo gaaf! Niet echt vechten, maar sporten. Samen met Jesse ben ik gewoon de hele tijd bezig geweest om steeds beter te worden. En dat is goed voor mijn

Nadere informatie

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen.

Leestips! Tip 2: Zoek een gezellige plek om samen te lezen. Leestips! Tip 1: Thuis lezen moet leuk zijn voor uw kind. Het gaat erom om samen met uw kind op een ontspannen manier bezig te zijn. Moedig Uw kind tijdens het lezen aan en geef een complimentje als het

Nadere informatie

Online Basistraining Eten naar Behoefte. ande schriftelijke toestemming van de auteur

Online Basistraining Eten naar Behoefte. ande schriftelijke toestemming van de auteur Online Basistraining Eten naar Behoefte ande schriftelijke toestemming van de auteur Waanzin is altijd hetzelfde blijven doen en toch een ander resultaat verwachten. ( Einstein) Inhoudsopgave Inhoudsopgave

Nadere informatie

Introductie logboek: Introductie tentoonstelling: t onste l Gelukkig Gezond! laat zien welke dingen

Introductie logboek: Introductie tentoonstelling: t onste l Gelukkig Gezond! laat zien welke dingen www.rug.nl/museum Introductie logboek: Eten, drinken, bewegen, slapen. We doen het allemaal. le a l. Met dit logboek ga je dat een week lang bijhouden. Wat vind je leuk om te doen? Wat maakt je blij? En

Nadere informatie

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica Dinsdag 15 mei 2012. Gisterenavond was het leuk, maar wel super vermoeiend. Ik vond het schemerballonnenspel het leukste spel. De nacht was ook heel erg vermoeiend, maar wel leuk. De spellen vandaag vond

Nadere informatie

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Tjibbe Gielesen Maandag: Het was maandag, en ik werd wakker. Ik ging eten, en om 8 uur al met mijn fiets de deur uit om naar school te fietsen. Daar zette ik mijn

Nadere informatie