TE HUUR. Westhaven 73-74. Gouda



Vergelijkbare documenten
Te huur. Westhaven 73-74

TE HUUR. Euromarkt 20. Alphen a/d Rijn

Te huur. Keerkring 6

Te huur. Zuidplaspolderweg 4

TE HUUR. Laan der Continenten 180. Alphen a/d Rijn

Te huur. Hoorn HK Alphen aan den Rijn. Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn (0172)

TE HUUR. Klipperaak 2. Bodegraven

Te huur. Hoorn HK Alphen aan den Rijn. Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn (0172)

Te huur. Ambachtsplein 4

Projectinformatie. Te Huur

Te huur/te koop. Steekterweg 37a

Te huur. A. van Leeuwenhoekweg 20

Te huur. A. van Leeuwenhoekweg 20

Te huur. A. van Leeuwenhoekweg 36 b1

Te huur. Nieuwe Gouwe W.Z. 1

Te huur. Edisonstraat 16

Te huur. Blekerssingel 24

Te huur. Keizershof 31

Te huur. Blekerssingel 24

Te huur. Blekerssingel 24

Te huur. Achter de Waag 7

Te huur. Lage Gouwe 2 C

Te huur. Stationsplein 8

Te huur. Bodegraafsestraatweg 3

Te huur. Ridderhof 29

Te huur. Voorwillenseweg 19b

Te huur. Zeugstraat 90-92

Te huur. Tweede Bloksweg 72

Te huur. Einsteinstraat

Te huur. Wilhelminakade 1

VERHUURINFORMATIE. Jan Tinbergenstraat 14 te Reeuwijk

Te huur. Zuidpool RW Gouda. Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182)

TE HUUR. Bargelaan 0ong. Leiden

Te huur. Ambachtsstraat 23

Te huur. Edisonstraat 10

Te huur/te koop. James Wattstraat 15G

Te huur. Edisonstraat 31

Te huur/te koop. Zwolleweg 10

Te huur. Kleiweg GJ Gouda. Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182)

Te huur. Mercuriusweg 15

Engelandlaan 27 b, 2391 PM Hazerswoude-Dorp

Te huur. Sluisdijk 15

Te huur/te koop. Coenecoop 55

Te huur/te koop. Marconistraat 2-4

TE HUUR. Nieuwe Rijn 28/ Nieuwstraat 7. Leiden

Te huur. Meridiaan 45

Te huur. Lammenschansweg 130/c

Te huur. Wijdstraat 22

Te huur. Hoge Rijndijk 247

Te huur. Van Mandersloostraat 46

Te huur/te koop. Grote Esch 830, Unit 90

Te huur. Lekkenburg 1

Projectinformatie. Te Huur/Te Koop

Te koop. Kampenringweg 7

Te huur. Meer en Duin 327

Te huur/te koop. Korte Tiendeweg 18

Te huur. Leeghwaterstraat

Te huur/te koop. Coenecoop 55

Te huur. Taanderstraat 13

Te huur. Nieuwe Zeeweg 82

Te huur. Flevoweg 13

Te huur/te koop. Ambachtsweg 33

Te huur/te koop. Steenbakkerstraat 10/g

Te huur. Flevoweg 9-11

TE KOOP / TE HUUR. Lageweg 31. Katwijk zh

Te huur. Rhijngeesterstraatweg 40 d

Te huur. Burgemeester van Reenensingel 101

Te huur. Admiraal Helfrichweg 2

Te huur. Coenecoop

Te huur. Hoofdstraat 1

Te huur. Breestraat

Te huur. Hoge Rijndijk 5

Te huur. Industrieweg Zilvermijn unit 6 0 ong

Te huur. Flevoweg 9/n en p

Projectinformatie. Te Koop/ Te Huur

Te huur. Van Boetzelaerstraat 9 a

Te huur. Groene Hartplein 5

Te huur. Van Leeuwenhoekstraat 7

Te huur. Willem Barentszstraat 45

Te huur. James Wattstraat 15D

Adres: Noordbaan 801, 2841 MG Moordrecht

Te huur. Van der Werfstraat 47 b

Te huur. Euromarkt 127

Te huur/te koop. Hooftstraat 97-99

Te huur/te koop. Veerpolder 5/h

Te huur. Nieuwe Gouwe O.Z. 1

Te huur. Narmstraat 3

TE HUUR. Flemingweg 14. Alphen a/d Rijn

Te huur/te koop. Coenecoop 3 c3

Te huur. Coenecoop 3 B5

Te huur. Brugstraat 6

1.250 EXCL BTW P/M HENRY DUNANTWEG 40 A 2402 NR ALPHEN AAN DEN RIJN

Te huur. Taanderstraat 17

Te huur/te koop. Elleboogstraat 23

Te huur. De Roysloot 8b

Te huur. Noordeinde 2/e

Te huur/te koop. Veerpolder 2 a

Te huur. Bloemenlaan 1a en 1b

Te koop. Taanderstraat 16 b

Te huur. Thorbeckestraat 1

Transcriptie:

TE HUUR Westhaven 73-74 Gouda

Algemeen Een rijksmonumentaal pand ontstaan in de 15e eeuw. Het Tolhuis is schitterend gelegen aan de zuidelijke rand van de Goudse binnenstad. De onregelmatige vorm van het pand is het gevolg van vele uitbreidingen en aanpassingen, zoals de uitbreiding in 1623 van de sluiswachterswoning. Binnen is het pand rijk aan allerlei karakteristieke details zoals de houteninbouwkasten, plafond ornamenten en prachtige schouwen. Het pand bestaat uit 3 bouwlagen en is per kamer te huur. Er zijn diverse ruimtes thans in gebruik door JPG Advocaten en Pharosfin. Bereikbaarheid/locatie Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk in de omgeving(betaald parkeren). Oppervlakte/indeling Begane grond - kamer 6 circa 20 m2; - kamer 8 circa 45 m2; - kamer 17/ 18/ 19 circa 50 m2 met circa 20 m2 opslagruimte; Tweede verdieping - kamer 2.3 circa 28 m2; - kamer 2.4 circa 20 m2 met circa 22 m2 opslagruimte; - kamer 2.5 circa 25 m2. Parkeermogelijkheden Betaald parkeren is mogelijk in de omgeving. Opleveringsniveau onder andere voorzien van; - sfeervolle verlichting; - vloerbedekking; - tl verlichting; - alarm; - panty s; - toilet; - verwarming middels c.v.. Huurprijs Kamer 6: 285,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde Deze vrijblijvende projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Basis Bedrijfshuisvesting deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Aan de samenstelling van deze vrijblijvende projectinformatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Het gebruik ervan geschiedt voor eigen risico. Aan deze projectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Basis Bedrijfshuisvesting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de inhoud alsmede het gebruik van deze vrijblijvende projectinformatie.

Kamer 8: 600,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde Kamer 17/ 18/ 19: 950,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde Kamer 2.3: 250,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde Kamer 2.4: 300,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde Kamer 2.5: 250,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde Servicekosten De totale huurprijs bestaat uit een huurcomponent alsmede een servicekostencomponent. De te leveren diensten bestaan uit: - gas, water en elektra; - keuringen en onderhoud van CV-installatie; - abonnement op en onderhoud van gezamenlijke alarminstallatie; - schoonmaak van de gezamenlijke verkeersruimte en sanitair; - Glasbewassing, reiniging dakterras, schoonmaak van goten en platte daken; - onderhoud/ onkruidvrij houden van het buitenterrein; - vervangen en herstel van buitenverlichting en. verlichting in de algemene ruimten; - administratiekosten. Verhuurder heeft het recht om bovengenoemde leveringen van zaken en diensten in overleg met huurders aan te passen. Omzetbelasting Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst. Huurtermijn 5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar. Deze vrijblijvende projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Basis Bedrijfshuisvesting deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Aan de samenstelling van deze vrijblijvende projectinformatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Het gebruik ervan geschiedt voor eigen risico. Aan deze projectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Basis Bedrijfshuisvesting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de inhoud alsmede het gebruik van deze vrijblijvende projectinformatie.

Huurprijsbetaling De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats. Zekerheidstelling Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde Huurprijsaanpassing Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Huurovereenkomst Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). De huurovereenkomst zal worden aangevuld met bijzondere bepalingen afkomstig van verhuurder. Aanvaarding Per direct. Courtage Mocht door bemiddeling van Basis Bedrijfshuisvesting B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn. Bijzonderheden Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar. Overig Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Basis Bedrijfshuisvesting B.V. Voor nadere informatie en/of een bezichtiging: Basis Bedrijfshuisvesting B.V. Lage Gouwe 2 2801 LG Gouda Telefoon : (0182) 525 700 Telefax : (0182) 522 404 Website : www.basis.nl E-mail : info@basis.nl Deze vrijblijvende projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Basis Bedrijfshuisvesting deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Aan de samenstelling van deze vrijblijvende projectinformatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Het gebruik ervan geschiedt voor eigen risico. Aan deze projectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Basis Bedrijfshuisvesting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de inhoud alsmede het gebruik van deze vrijblijvende projectinformatie.

Plattegrond

Plattegrond

Foto's