Leiden Oppenheimstraat 31



Vergelijkbare documenten
LEIDERDORP Lokhorst 123

Vraagprijs ,-- Kosten Koper

ZOETERWOUDE Hoge Rijndijk 97

Leiderdorp Burgemeester Brugplein 6

Leiden Mauritsstraat 20A

Leiderdorp Bereklauwkreek 15

KOLLUMERZWAAG D. Wiersmastrjitte 11

Buitenpost Nyckle Haismastraat 10

BUITENPOST De Ruiterstraat 25

TE KOOP. Marsstraat WL Sittard

Omschrijving Indeling: Verdieping: Tuin:

Buitenpost Mejontsmastraat 17

TE KOOP. Munthervesteplein DC Urmond

TE KOOP. Sint Servaasbolwerk NB Maastricht

TE KOOP. Chris Plitscherlaan MZ Susteren

Achter de Heggen 39. Hulsberg. Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. G. Ruijs de Beerenbroucklaan AD Holtum

TE KOOP. Engelenkampstraat 22-III 6131 JH Sittard

Buitenpost Kerkstraat 37

Frederik Hendriklaan 50 Leiderdorp

TE KOOP. Schoolstraat GD Landgraaf

Sint Geertruid Burg. Beckersstraat 34

Wienberg 12. Mechelen. Vraagprijs ,-- k.k.

Aan de idyllische Kelderweg te Eys staat deze leuke tussengelegen woning met aanbouw én garage.

TWIJZELERHEIDE Tsjerkepaed 12

Pisanostraat Eindhoven

Rustig en aan de rand van de natuur gelegen vrijstaand geschakeld woonhuis met aanbouw, 5 slaapkamers, 2 badkamers, garage en tuin.

Leuvenlaan 69. Maastricht (Randwyck) Huurprijs 995,-- per maand.

Oranjeplein 84-B. Maastricht. Huurprijs 950,-- per maand.

Op een volstrekt sublieme locatie te midden van de rust en natuur staat deze halfvrijstaande woning met diverse bijgebouwen.

Piet van Breemenstraat 13

Pastoor Pyrensisstraat 8

Valkenburgerweg 4. Wijlre. Vraagprijs ,-- k.k.

Aan de rand van het dorp landelijk gelegen, degelijk gebouwd en ruim bemeten vrijstaand woonhuis met 5! slaapkamers en inpandige garage.

TE KOOP. Steeg EA Stein

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

TE KOOP. Veldschuurweg RP Stein. In landelijke woonomgeving gelegen, onder architectuur gebouwd, modern instapklaar vrijstaand woonhuis.

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

TE KOOP. Klaverstraat GR Sittard

Deze ruim opgezette en karakteristieke eengezinswoning is gelegen in een uiterst rustige en kindvriendelijke buurt in Kerkrade-West.

Klaverstraat 113 c - Rotterdam

Dr H. Colijnlaan 117 RIJSWIJK WONINGBROCHURE

K.K. OP DEN KOEM BB OLDENZAAL. Wilt u het gevoel van vrij wonen en toch het stadscentrum van Oldenzaal om de hoek?

Ben jij klaar voor de volgende stap?

TE KOOP. Deversstraat JH Sittard

TE KOOP. Roodakker DX Herten

Sint-Annaland Nieuwlandseweg 188

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Diepenbrockweg 156. Vraagprijs ,-- k.k

K.K. PETERSKAMPLAAN TM OLDENZAAL

TE KOOP. Merovingenstraat EC Sittard

TE KOOP. Liviusstraat HV Sittard

TE KOOP. Oude Heerlenerweg BR Sittard

Roserije 221-A. Maastricht. Huurprijs 799,-- per maand.

Voordorp 91 Leiderdorp

Burggravenlaan 81 Leiden

Boekel Burgtstraat 54

Jaagpad 31, Barendrecht

TE KOOP. Roodtstraat VT Echt

TE KOOP. Haagbeukstraat DZ Echt


Mari Andriessenstraat 49. DEN HAAG, Mari Andriessenstraat 49. Vraagprijs ,- K.K bfmakelaar.

TE KOOP. Hoeve BH Spaubeek

STADHOUDERSPLEIN 40 ROTTERDAM

TE KOOP. Eikenskamphof LK Herten

Burgemeester de Zeeuwstraat 234 RIDDERKERK. Vraagprijs ,00 kosten koper

FREERICKSPLAATS 22B ROTTERDAM

Van Kinsbergenstraat 9a DEN HAAG. Vraagprijs ,- K.K bfmakelaar.nl

Venuslaan 391 A - Eindhoven

TE KOOP. Pastoor Verbeekstraat VP Sittard

TE KOOP. Mauritsweg AH Stein

TE KOOP. Mathias Kempstraat KB Sittard

Willemstraat 15 Leiden

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP. Agricolastraat JW Sittard

HEBRONSTRAAT 4A ROTTERDAM

TE KOOP. Eindstraat AD Schinveld

TE KOOP. Guillaume Franquinetstraat HR Sittard

TE KOOP. Edmond Jasperstraat JK Sittard

Graaf de Geloeslaan 8B

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Lange Wal 44 3, 6826 ND Arnhem

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

TE KOOP. Philip de Croystraat HK Sittard

Oranje-Nassaulaan 30, Gouda

VOGELHEI 23, BEST, 5685 GR VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

TE KOOP. Heerstraat GE Reuver

TE KOOP. Liguster DV Brunssum

TE KOOP. Koningsberg AV Urmond. Op een mooie rustige woonlocatie in Berg aan de Maas is deze halfvrijstaande woning gelegen.

TE KOOP. Bettinumstraat BJ Buchten

TE KOOP. Leemkuil DD Munstergeleen

TE KOOP. Spaubeeklaan HJ Geleen

Bakkershof 64 WATERINGEN WONINGBROCHURE

Maria Montessoripad 5 Leiden

BEETHOVENLAAN KC DEN HAAG K.K.

Boekel Mouthoefsestraat 14

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Havezatelaan Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Putmanstraat 17 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

TE KOOP. Sleedoornstraat GH Nieuwstadt

Van t Hoffstraat 27 Leiden

Transcriptie:

Leiden Oppenheimstraat 31 UNIEKE INDELING MBT EETKAMER EN KEUKEN... Zeer licht 4 kamer appartement gelegen op de 1e etage in de populaire Professoren/ Burgemeesterswijk. Door de goede ligging van de woning heeft u in de ochtend zon op de voorzijde en in de middag/avond op de achterzijde. De woning heeft een knusse en gezellige woonkamer met opstelplaats van de moederhaard. Daarnaast heeft het appartement 2 goede slaapkamers (ca. 7,5m2 en 13,3m2) en een inpandig balkon aan de achterkant. Het unieke van dit appartement is dat de, oorspronkelijke achter slaapkamer nu fungeert als eetkamer met open keuken. Deze indeling hebben wij nog niet eerder gezien... Er is een L-vormige moderne open keuken welke is voorzien van diverse apparatuur. Berging in de onderbouw is aanwezig en natuurlijk is de woning uitstekend gelegen t.o.v. openbaar vervoer, het centrum van Leiden en uitvalswegen (A4 en N11). Vraagprijs 173.000,-- Kosten Koper

Leiden, Oppenheimstraat 31 Entree, portiek met bellentableau, trap naar de 1e etage. Meterkast aan de buitenzijde (4 gr met ALS). Entree woning, ruime hal met garderobekast. Alle vertrekken komen uit op deze hal. Er is een nette badkamer met een douche en wastafel en een separaat toilet met fontein. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 aan de voorzijde en de andere (master bedroom) aan de achterzijde. Deze kamer heeft een inbouwkast en biedt toegang naar het zonnige achterbalkon dmv openslaande deuren. Dit balkon heeft een leuk uitzicht over de gezamenlijke binnentuin (eigen terrein). Aan de voorzijde is een grote woonkamer met inbouwkast. Aan de achterzijde is er een muur doorgebroken tussen de oorspronkelijke slaapkamer en de keuken. Daar is nu een aparte indeling ontstaan. Een L-vormige moderne keuken met eetkamer. De keuken is voorzien van een afzuigkap, 4 pits gaskookplaat, een oven, een losse koelkast (ter overname) en een magnetron (ter overname). Deze indeling moet u komen bekijken. Dit geeft meer ruimte aan de rest van het huis. De woonkamer en de hal zijn voorzien van een mooie houten parketvloer. Door de brede straat heeft u veel privacy in de woning. Deze woning is direct te betrekken en behoeft geen onderhoud. - Actieve VVE 101,-,- per maand - De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas - Berging in de onderbouw - Gelegen in de populaire Burgemeesterswijk nabij het centrum van Leiden - Vrij parkeren in de straat. - Scholen en speeltuinen zijn nabij, alsmede kinderopvang en BSO

Onderhoud binnen: Onderhoud buiten: Vloer begane grond: Vloer verdieping: Dakconstructie: Dakbedekking: pannen, bitumineuze dakbedekking goed - uitstekend uitstekend beton beton Zadeldak Kadastrale kaart Deze kaart is noordgericht. Aan dit uittreksel mogen geen maten worden ontleend. De auteursrechten zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare werken. Kadaster gegevens: Kadaster 1 Kadastrale gemeente: Leiden Sectie: O Perceelnummer: 1344 Perceel oppervlak: Kadaster 2 Kadastrale gemeente: Sectie: Perceelnummer: Perceel oppervlak: Object gegevens: Objecttype: Portiekflat Bouwjaar: 1954 Aanvaarding: in overleg Inhoud: 225 m3 Woonoppervlakte: 71 Perceeloppervlakte: Aantal kamers: 3 m2 m2 Technische staat Isolatie Volledig dubbele beglazing Bovenstaande objectinformatie en de bijlagen zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens recht worden ontleend.

U bent van harte welkom bij Obèr Makelaardij Professionele ondersteuning Bij Obèr Makelaardij kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woning- en nieuwbouwmakelaardij. Tot de activiteiten van ons kantoor behoort ook de financiele dienstverlening en taxaties. Deskundige specialisten adviseren u op het gebied van: - aankoop woningen - verkoop woningen - taxaties woningen - aankoop bedrijfsonroerend goed - verkoop bedrijfsonroerend goed - aanhuur / verhuur Aankoop en verkoop U weet natuurlijk dat u bij de verkoop van een woning een makelaar kunt inschakelen. Veel mensen weten echter niet dat ook bij de aankoop van een woning een makelaar een belangrijke rol kan spelen. De aankopend makelaar kan veel voor u betekenen. Er komt immers heel wat kijken bij de aankoop van een huis. De makelaar kan u behoeden voor een te hoge aankoopprijs of verborgen gebreken. Of voor fouten in de juridische procedure en te hoge bijkomende kosten. Zekerheid met een VBO Makelaar Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze onderhandelingscourtage altijd terugverdienen en u hebt de zekerheid, dat u niet te duur koopt en dat uw nieuwe woning verkregen wordt met de zekerheid van kennis, expertise en ervaring van professionele VBO Makelaars. Wij werken met de Algemene Consumentvoorwaarden, opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Meer informatie Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur ons een e-mail, bel of schrijf ons. Wij presenteren u graag de werkwijze van onze marketinginstrumenten en het resultaat voor u! Obèr Makelaardij Hoofdstraat 12A 2351 AJ Leiderdorp Telefoon: 071-5419957 E-mail: info@obermakelaardij.nl Website: www.obermakelaardij.nl