Te huur. Klipperaak 201

Vergelijkbare documenten
Te huur. Raoul Wallenbergplein 1

Te huur. Van Mandersloostraat 46

Te huur. A. van Leeuwenhoekweg 38 C8

Te huur. A. van Leeuwenhoekweg 36 B10

Te huur. Zuidpoolsingel 2

Te huur/te koop. A. Einsteinweg 8-10

Te huur. Cornelis Geellaan 43

Te huur. A. van Leeuwenhoekweg 36 b1

TE HUUR. Laan der Continenten 180. Alphen a/d Rijn

Te huur. Brugstraat 6

Te huur. Lemelerberg 5

Te huur. Energieweg 1-17

Te huur/te koop. Hooftstraat 97-99

Te huur. A. van Leeuwenhoekweg 6-8

Te huur. Edisonstraat 10

Te huur. Van Boetzelaerstraat 9 a

TE HUUR. Klipperaak 2. Bodegraven

Te huur. Wilhelminakade 1

Te huur. Hoorn HK Alphen aan den Rijn. Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn (0172)

Te huur. Duitslandweg 4

Te huur. Linnaeusweg 7

Te huur. Spoorlaan 2 a

Te huur. Tweede Bloksweg 72

Te huur. Raoul Wallenbergplein 21-37

EXCL BTW P/J LAAN DER CONTINENTEN WE ALPHEN AAN DEN RIJN

3.525 EXCL BTW P/M CORNELIS GEELLAAN HD ALPHEN AAN DEN RIJN

Te huur/te koop. Marconistraat 2-4

Te huur. Edisonstraat 16

Te huur. Ambachtsplein 4.

Te huur. A. van Leeuwenhoekweg 20

Te huur. A. van Leeuwenhoekweg 20

Te huur/te koop. Zwolleweg 10

Te huur. Zuidpool RW Gouda. Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182)

Te huur. Blekerssingel 24

EXCL BTW P/J PRINS BERNHARDLAAN VZ ALPHEN AAN DEN RIJN

Te huur. Blekerssingel 24

Te huur/te koop. Coenecoop 55

Te huur. Van Leeuwenhoekstraat 7

Te huur. Blekerssingel 24

Te huur. Keizershof 31

1.250 EXCL BTW P/M HENRY DUNANTWEG 40 A 2402 NR ALPHEN AAN DEN RIJN

Te huur. Einsteinstraat

Te huur. Hoorn HK Alphen aan den Rijn. Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn (0172)

Te huur. Dirk Verheulweg 0 ong

Te huur. Nieuwe Gouwe O.Z. 1

Te huur. Sluisdijk 15

Te huur. Kleiweg GJ Gouda. Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182)

Te huur. Keerkring 6

Te huur. Baronie 0ong

Te huur/te koop. Steekterweg 37a

Engelandlaan 27 b, 2391 PM Hazerswoude-Dorp

Te huur. Bodegraafsestraatweg 3

Te huur/te koop. Coenecoop 3 c3

Te huur. Tielweg PK Gouda. Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182)

Te huur. Leeghwaterstraat

Te huur. Coenecoop 3 B5

Te koop. Kampenringweg 7

Te huur. Coenecoop

Te huur. Edisonstraat 31

Adres: Kouwe Hoek 8, 2741 PX Waddinxveen

Te huur. Ridderhof 29

Te huur. Ambachtsplein 4

Te huur. Achter de Waag 7

Te huur. Meridiaan 45

Te huur/te koop. Coenecoop 55

Te huur. Lage Gouwe 2 C

Te huur/te koop. James Wattstraat 15G

EXCL BTW P/J PRINSES MARGRIETLAAN HA ALPHEN AAN DEN RIJN

Te huur. Raoul Wallenbergplein 1-9

Schiekade AL Rotterdam 90 p.m2.p.j

Te huur. Mercuriusweg 15

Te huur. Voorwillenseweg 19b

TE HUUR. Euromarkt 20. Alphen a/d Rijn

Projectinformatie. Te Huur

Te huur. Westhaven 73-74

Te huur. H. Kamerlingh Onnesweg 19 A

Te huur. Nieuwe Gouwe W.Z. 1

1.650 EXCL BTW P/M LEMELERBERG ZN ALPHEN AAN DEN RIJN

Te huur/te koop. Gildenburg 96

Te huur/te koop. Marconistraat 117

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Vrijstaand kantoorgebouw. Bijdorp Oost 5. Barendrecht

Te huur. Ambachtsstraat 23

Te huur. Burgemeester van Reenensingel 101

Te huur. Zuidbaan 514

Adres: Coenecoop 4, 2741 PG Waddinxveen

Te huur/te koop. Oudebrugweg 7

Te huur/te koop. Korte Tiendeweg 18

TE HUUR Berkenweg 7. te Amersfoort

TE HUUR Berkenweg 7. te Amersfoort

Te huur. Wijdstraat 22

Te huur. Lekkenburg 1

1.250 EXCL BTW P/M TJALK 17 A 2411 NZ BODEGRAVEN

WESTBLAAK TE ROTTERDAM

EXCL BTW P/J FLEMINGWEG AV ALPHEN AAN DEN RIJN

Te huur. Zeugstraat 90-92

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Bijdorp Oost 5 te Barendrecht

1.500 EXCL BTW P/M MAGAZIJNWEG CE ALPHEN AAN DEN RIJN

Kantoorruimte. Delftseplein 31-33, Central Post 3013 AA ROTTERDAM

Te huur. Noordkade 64

Transcriptie:

Te huur Klipperaak 201 2411 ND Bodegraven Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn (0172) 47 02 47 alphen@basis.nl www.basis.nl

Omschrijving Algemeen: Het kantoorgebouw met twee, voor verhuur beschikbare, kantoorunits gelegen op de vierde verdieping beschikt over een uitstekende zichtlocatie aan de Rijksweg N11, van Bodegraven naar Leiden. Het kantoren-, en bedrijvenpark "Rijnhoek" biedt ruimte aan diverse bedrijven met een hoogwaardige uitstraling. De kantoorruimte is zowel vanaf de N11 als de N458 uitstekend zichtbaar. Bereikbaarheid: Het kantoorgebouw is gerealiseerd direct aan de afrit van de Rijksweg N11. Deze afrit is tevens één van de hoofdwegen naar het centrum van Bodegraven. Rijksweg A12 is via de Rijksweg N11 in slechts 2 autominuten te bereiken. Openbaar vervoer: Bedrijvenpark 'Rijnhoek' is ontsloten door middel van een directe busverbinding met het NS Station Bodegraven, dat zich op ca. 1,5 kilometer afstand bevindt. Parkeren: Er is voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein. Oppervlakte: Circa 224 m² kantoorruimte verdeeld over twee kantoorunits van circa 126 m² en circa 98 m² groot gelegen op de vierde verdieping. Eventueel is het mogelijk om de kantoorunits te koppelen. Huurprijs: 155,= per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Voorschot servicekosten: 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

De servicekosten bestaan uit de volgende leveringen en/of diensten: - gas- c.q. olieverbruik inclusief vastrecht t.b.v. de gemeenschappelijke ruimten alsmede het individuele verbruik; - elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht t.b.v. de installaties en de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten, alsmede het individuele elektraverbruik; - waterverbruik inclusief vastrecht t.b.v. de installaties en van de gemeenschappelijke ruimten alsmede het individuele verbruik; - onderhoud en periodieke controle van de verwarmingsinstallatie; - idem van luchtbehandelingsinstallatie; - idem van liftinstallatie(s); - idem van hydrofoorinstallatie; - idem van glazenwasinstallatie; - idem van brandmeld- en brandbeveilingsinstallatie; - idem van parkeerbewakingsinstallatie; - het onderhoud, inclusief de vervanging van lampen en buizen, alsmede het stroomverbruik van de verlichting der gemeenschappelijke ruimten van het gebouw, waarvan het gehuurde deel uitmaakt. Tot de gemeenschappelijke ruimten worden (voor zover aanwezig) onder meer gerekend de entree tot het gebouw, de hal, de trappenhuizen, de lift, de containerruimte, het parkeerterrein en de dienstruimten voor het gebouw benodigde installaties; - idem bliksembeveiliging; - schoonmaakkosten van de beglazing buitenzijde en de kozijnen, terrassen, parkeerfaciliteiten alsmede van alle gemeenschappelijke ruimten; - verzorging huisvuil, containerhuur, e.d.; - assurantiepremie buitenbeglazing; - onderhoud terrein, tuinen, plantenbakken binnen en buiten, waaronder vervanging van planten; - beveiliging/receptie; - bovenstaande, tenzij anders aangegeven, met betrekking tot de algemene ruimten; - administratiekosten ad. 5% over de hierboven aangekruiste leveringen en diensten. Huurprijsherziening: De huurprijs zal voor het eerst één jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs. Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 (drie) kalendermaanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten. Oplevering: De kantoorunits zullen per 1 januari 2018 ter beschikking worden gesteld.

Opleveringsniveau: De kantoorruimte wordt in de huidige 'turn-key' staat opgeleverd en beschikt onder meer over het navolgende opleveringsniveau: - representatieve entree met receptie (in gebruik bij Syncount Accountants & Belastingsadviseurs) waarbij doorverwijzing mogelijk is; - personenlift; - trappenhuis; - plafond met verlichtingsarmaturen; - pantry; - toiletgroep (D&H); - archief; - tapijt; - kabelgoten ten behoeve van data- en elektrabekabeling. Huurder kan eventueel gebruik maken van de vergaderkamers op de ondergelegen verdiepingen, alsmede de kantineruimte op de begane grond. Huurcontract: volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen. BTW: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst. Huurtermijn: Flexibele huurtermijnen, echter met een minimale contractperiode van 1 (één) jaar. Huurbetaling: Per kalenderkwartaal vooruit. Kadastrale gegevens: Gemeente: Bodegraven Sectie: G Nummer: 573 Grootte: 17 a 35 ca Omschrijving: BEDRIJVIGHEID (KANTOOR) ERF-TUIN

Gemeente: Bodegraven Sectie: G Nummer: 574 Grootte: 10 a 7 ca Omschrijving: BEDRIJVIGHEID (KANTOOR) ERF-TUIN Bijzonderheden: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Plattegrond

Foto's