Wierdestraat 33 te Amsterdam



Vergelijkbare documenten
Ingelandenweg 126 te Amsterdam

Waterschapstraat 69 te Amsterdam

Ingelandenweg 146 te Amsterdam

Bandijkstraat 12 te Amsterdam. Vraagprijs ,- kosten koper

De Biezenhof 26 te Amsterdam

M O E R L A N D m a k e l a a r d i j o.g. b.v.

M O E R L A N D m a k e l a a r d i j o.g. b.v.

Ruimzicht 10 - Amsterdam Vraagprijs: ,- vrij op naam

Pannenschuurplein 9 Oisterwijk

Saffierlaan 16 te Rhoon

Frankische Driehoek 31, 5052 BM Goirle Vraagprijs ,00 kosten koper

Telescoophof 15 Amsterdam

Huurprijs 835,-- per maand

Vraagprijs ,-- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Grevenbichtstraat 20 TILBURG

Vraagprijs ,-- k.k.

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Pioenhof 24 Katwijk Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Irenelaan 25 Roermond

Vraagprijs ,-- k.k.

Bizetstraat 29 - Dongen

DONGEN Duikerstraat 41

Vraagprijs ,-- k.k.

Buurschappenlaan ED S-HERTOGENBOSCH

DONGEN Polarisstraat 26

Nieuwe Krim 38 - Coevorden

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

Dijkgraaflaan Oudewater

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Vraagprijs ,-- k.k.

Eduard Schilderinkstraat 5 Doetinchem

ELOYSTRAAT XR GELEEN

Vraagprijs ,-- k.k.

Scheepswerfkade 20, Stadskanaal STADSKANAAL

Bosch 31 te Zwijndrecht

Omschrijving. Ligging. Condities

Vraagprijs ,-- k.k.

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs ,- k.k.

Herikebrink 16 Enschede

TE KOOP 1448 XE PURMEREND. VRAAGPRIJS: ,- k.k. COLORADOSTRAAT 24

Beryldijk 14 Roosendaal

Veldhoven (De Kelen) Ekster 7

AMSTERDAM Transvaalkade 101

TE KOOP. Stierstraat 30 Amsterdam. Koopsom ,-- vrij op naam

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Ribestraat 4 Enschede

MAX HAVELAARWEG HOOGVLIET ROTTERDAM

Aabeekstraat 21 GOIRLE

Bruto inhoud ca.380 m³ Aantal kamers: 9

TE KOOP. Hoornsestraat 57 Amsterdam. Koopsom ,-- vrij op naam

DONGEN Kruisherenstraat 8

INFORMATIEBROCHURE. Burgemeester Petersstraat 11 te Wijlre

Hoefslag 28 - Den Burg

Zijlberg 50, 2716 NB Zoetermeer

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

Groeseindstraat 71 D Tilburg

PUTTERSTRAAT BM VESSEM VRAAGPRIJS ,- K.K. Verrassend ruim. Bouwjaar: 1983 Perceelgrootte: 127 m² Inhoud woning: 375 m³

Rapportnummer. A.M.A.N. Dummer-Huijnen RT/KRMT. Contactpersoon INFORMATIEBROCHURE. Frankenstraat 66 te Maastricht

TE KOOP VROUWENPOLDER - ELZENOORDLAAN 23. VRAAGPRIJS : k.k.

TE KOOP WOLKAMMERWEG CE WESTBROEK. VRAAGPRIJS: ,- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Ferdinand Bollaan 3 - Vlissingen

Constancestraat 5 - Dongen

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,-- k.k.

DONGEN Gladioolstraat 15

Spinnersweg 4 Overdinkel

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

AMSTERDAM KAREL DU JARDINSTRAAT 43-III

AAN EN VERKOOP / TAXATIES / HYPOTHEKEN

De Waarden 10 Zutphen

Morgenster 3, te Maarheeze

INFORMATIEBROCHURE. Keerberg 28 te Voerendaal

Vraagprijs ,-- k.k.

Hoofdstraat 274 Overdinkel

HAAGBEEMD 45 EINDHOVEN

De Kastanje 10 Beek en Donk

Vraagprijs ,-- k.k.

WELPENHOF 2 MEPPEL. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

Doctor Ariënsstraat 15, 6021 XA Budel

Dordrecht. Vondelstraat 42. Vraagprijs ,- k.k.

Haringvlietstraat 67 ZIERIKZEE. Vraagprijs ,00 kosten koper

s-heerenberg, Diekmansweide 69

DONGEN Dudokstraat 17

TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8. VRAAGPRIJS : k.k.

Rembrandtstraat 34 - Dongen

TE KOOP. Prelaat van Dinterstraat VJ Gemert Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Hogenakker 65 Zevenaar

Vraagprijs ,-- k.k.

Leharstraat 24 - Dongen

Huurprijs 890,-- per maand

Transcriptie:

Wierdestraat 33 te Amsterdam Vraagprijs 205.000 kosten koper Eengezinswoning gelegen in woonwijk De Punt in Amsterdam- Osdorp. De Punt is een ruim opgezette, groene en kindvriendelijke woonwijk met winkels basisscholen, kinderopvang en openbaar vervoer en diverse andere voorzieningen in de directe nabijheid. Het woonhuis beschikt over een keuken v.v. inbouwapparatuur een diepe achtertuin op het zuiden en thans 3 slaapkamers. Er zijn mogelijkheden om een dakkapel te plaatsen en uit te bouwen.

Algemene objectgegevens: Adres : Wierdestraat 33, 1069 VW Amsterdam Type : eengezinswoning / tussenwoning Woon/ perceeloppervlakte : circa 95 m2 / circa 100 m2 Inhoud : circa 285 m3 Bouwjaar : circa 1965 Buitenruimte : achtertuin, ligging zuid Bergruimte : inpandige berging Erfpacht / eigen grond : erfpacht, afgekocht tot en met 30 november 2055 Woz waarde (2010) : 208.000 Onderhoud buiten/ binnen : goed / voormalige huurwoning Aanvaarding : per direct Indeling: Begane grond: Entree, tochtportaal met meterkast, toiletruimte v.v. fontein en toegang tot de een berging (tevens vanaf de straatkant bereikbaar). Ruime woonkamer met open keuken, open trap en trapkast. De woonkamer biedt toegang tot een diepe achtertuin met een achterom gelegen op het zuid. De keuken is in L-vormige opstelling en is voorzien van een carrousel- kast, oven, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer (deze keuken is geplaatst door de vorige bewoner; Ymere kan en zal derhalve niet garanderen dat alle apparatuur naar behoren functioneert). Verdieping: Op deze verdieping bevinden zich thans 2 slaapkamers (een aan de voorzijde en een aan de achterzijde; beiden met een inbouwkast) en de badkamer. De badkamer is eenvoudig en beschikt over een douche, wastafel, radiator en toilet. De opstelplaats van de wasmachine vindt u in de inbouwkast van de slaapkamer aan de voorzijde. Zolder: Afgesloten zolderkamer en een bergruimte. Op de overloop is de opstelplaats van de cvketel die thans alleen de verwarming verzorgt. Indicatie eigenaarlasten: - Onroerende zaakbelasting : 116,25 - Waterschapbelasting : 26,58 - Rioolrecht : 147,93 (2011)

Wat u ook wilt weten: - Notariële afwikkeling via vaste notaris te weten; Lubbers & Dijk te Amsterdam. De koopakte word doorgenomen en ondertekend bij Moerland Makelaardij. - Mogelijke aanwezigheid van asbest bekend; als ontluchtingsleiding op de riolering standleiding tot buiten daks, ventilatiekoker voor toilet en keuken op de begane grond, mantelpijp onder de begane grondvloer ten behoeve van de gasinvoer. - De gehele woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. - Verwarming middels een Intergas ketel (2009). Thans geen warm water voorziening. - Openbaar vervoer stopt nabij: Buslijn 23 naar Station Zuid WTC, tram 17 naar Station Lelylaan, het centrum en het Centraal Station, buslijn 19 naar Station Sloterdijk. Met de auto zijn de A4, A9 en A10 snel te bereiken. - Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de buurtwinkels op het Dijkgraafplein en de winkelstraat aan de Tussen Meer en voor de luxe boodschappen zijn het winkelcentrum Osdorpplein en winkelcentrum De Dukaat in de Aker in de nabijheid. YMERE AFBOUWSERVICE: Wilt u de woning geheel naar eigen smaak op laten knappen, maar heeft u er zelf de handigheid/ tijd niet voor? Met de Ymere Afbouwservice kiest u voor een compleet pakket tegen zeer aantrekkelijk prijzen. U maakt een keuze uit de mogelijkheden van dit pakket en bepaalt dus zelf hoe het wordt. Ymere zorgt dat het voor elkaar komt! De voordelen die u als koper heeft als u voor de Ymere afbouwservice kiest zijn; - géén dubbele woonlasten i.v.m. verbouwingswerkzaamheden na oplevering - géén miscommunicatie met aannemers over de uit te voeren werkzaamheden - géén kostbare vrije dagen opnemen om behang af te stomen of een keuken te slopen - géén gesjouw met bouwafval - Ymere biedt u 1 jaar garantie op het werk van de aannemer. De woning is dus op het moment van de sleuteloverdracht klaar om te betrekken! Informeer bij de makelaar naar de gunstige voorwaarden van de Ymere Afbouwservice.

BIEDINGSFORMULIER Betreft een bieding op de woning : Wierdestraat 33 te Amsterdam Bod (exclusief kosten koper) : Voorbehoud verkrijgen financiering : ja / nee tot een bedrag van : Opleveringsdatum : Overige voorbehouden/ voorwaarden : GEGEVENS BIEDER(S): Naam Adres Telefoon privé Telefoon mobiel Beroep Tijdelijk contract/ vast contract / zelfstandig Burgerlijke staat Ik verblijf rechtmatig in Nederland Naam Adres Telefoon privé Telefoon mobiel Beroep Tijdelijk contract/ vast contract/ zelfstandig Burgerlijke staat Ja/Nee Financiële verplichtingen: O NEE O JA, te weten: O Persoonlijke lening O Doorlopend krediet O Alimentatie O anders, nl Hoofdsom financiële verplichting: Ik heb een A-codering bij het BKR te Tiel: Ja//Nee Aankruisen wat van toepassing is: O Ik heb een hypotheekadviseur namelijk: O Ik heb nog geen hypotheekadviseur en wens een gesprek met een hypotheek-adviseur. O Ik heb een koopwoning en wens een vrijblijvende afspraak te maken voor een waarde-indicatie van mijn huidige woning. Bieder verklaart via deze bieding een informatiebrochure van de woning te hebben ontvangen en kennis te hebben genomen van de inhoud en over voldoende kennis te beschikken om zijn/haar belang te behartigen. Bieder verklaart verder dat hij er geen bezwaar tegen heeft dat Moerland makelaardij o.g. b.v. een BKR toetsing laat uitvoeren. Onjuiste informatie kan leiden tot een schadeloosstelling van verkoper. Handtekening (en) Amsterdam, (datum)

NHG tot 350.000,- hypotheek Uw voordeel van de NHG-verhoging lagere hypotheekrente tot maximaal 0,6 procent voordeel meer zekerheid bij onvoorziene gebeurtenissen, zoals werkloosheid en arbeidsongeschiktheid kosten die u maakt om NHG te verkrijgen zijn fiscaal aftrekbaar Wat is de Nationale Hypotheek Garantie? De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een garantie van de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen op basis waarvan de geldverstrekker zeker weet dat de lening wordt terugbetaald. NHG is een instrument ter bevordering van het eigen woningbezit in Nederland. Hiermee is het lenen voor uw eigen woning goedkoop, verantwoord en veilig. Als u onverhoopt in betalingsproblemen raakt, betaalt het Waarborgfonds uw restantschuld. Vervolgens worden met u afspraken gemaakt over de terugbetaling van dit bedrag aan het Waarborgfonds. Wanneer u naar het oordeel van het fonds geen schuld heeft aan de gedwongen verkoop en heeft meegeholpen de restantschuld zoveel mogelijk te beperken, zal het u de restantschuld kwijtschelden. Dat is een veilig gevoel.

ALGEMENE INFORMATIE Feedback Wij willen u allereerst namens de verkoper danken voor uw interesse in zijn/ haar woning. Een bezichtiging is voor zowel u als voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het daarom erg op prijs stellen als u uw bevindingen binnen drie dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wil maken. Ook als u geen verdere interesse heeft in de woningen, vernemen wij het graag. Bij voorbaat onze dank, ook namens de verkoper! Verantwoording Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze brochure is betracht blijft dit vrijblijvende informatie waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Noch verkoper noch de verkopend makelaar aanvaarden enige aansprakelijkheid betreffende onjuiste vermelding van de gegevens. Onderzoeksplicht De verkoper en diens makelaar zullen aan een aspirant koper al hetgeen mededelen dat ter kennis van koper behoort te worden gebracht. Maar: wij maken u erop attent dat u als koper ook een, wettelijke, onderzoeksplicht heeft. Wij beschouwen het dan ook als vanzelfsprekend dat u, voordat u een bod uitbrengt op de woning, onderzoek heeft verricht naar alle aspecten die in het algemeen en voor u in het bijzonder van belang zijn bij het nemen van uw aankoopbeslissing. Een belangrijk aspect hierbij is u laten informeren over uw financieringsmogelijkheden. Uitbrengen van biedingen Een aspirant koper dient bij het doen van een bod, via het aangehechte biedingformulier in de brochure, aan te tonen dat het voorstel voldoende financieel is gewaarborgd. Dit kan worden aangetoond door b.v. contact met onze hypotheekadviseur of afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundig en erkend financiële instelling of hypotheekadviseur. Men is pas in onderhandeling als de verkoper reageert op een bieding. Overeenkomst Een overeenkomst komt tot stand als over de prijs, object en de details ( oplevering, roerende zaken enz) overeenstemming is bereikt. Koper kan aan een mondelinge overeenkomst geen rechten ontlenen, verkoper behoudt zich totdat ertussen partijen een schriftelijke overeenkomst tot stand is gekomen alle rechten voor. Verkoper is pas gehouden aan de overeenkomst nadat de akte door beide partijen is getekend. Ontbindende voorwaarde Een ontbindende voorwaarde is een belangrijk onderwerp. Hierover moeten partijen het beiden eens zijn. Let op: u krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde voor financiering. Bij uw bod moet u melden dat dit onder voorbehoud van financiering is. Waarborgsom / bankgarantie Tot zekerheid van de nakoming van de verplichting van de koper wordt standaard in de koopakte een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken termijn (meestal 4 weken na ondertekening koopakte) een waarborgsom c.q. bankgarantie te storten op de rekening van de gekozen notaris. De waarborgsom/ bankgarantie bedraagt in de regel 10 % van de koopsom en wordt bij de overdracht in mindering gebracht op de koopsom. Huidige woning Is uw huidige woning een koopwoning? Wij geven u graag een indicatie van de te verwachten opbrengst bij verkoop. Daarnaast geven we inzicht in de verkoopmogelijkheden. Naast deze brochure hebben wij namelijk nog veel meer mogelijkheden om uw woning onder de aandacht te brengen.