T.B. Huurmanlaan 63 BUSSUM



Vergelijkbare documenten
Schapenstraat 11 HILVERSUM

Blekershoek 20+PP BUSSUM

Stroeslaan 91 HILVERSUM

Laan HILVERSUM

Geert Grootelaan 101 HILVERSUM

Banckertlaan 225 HILVERSUM

Hertog Aelbrechtstraat 81 HILVERSUM

Hoogstraat 19 HILVERSUM

Kloosterlaan 175 HILVERSUM

J.P. Coenstraat 44 HILVERSUM

Koomansstraat 44 HILVERSUM

Irisstraat 21a Hilversum

WEERT Nazarethsteeg 9

ITTERVOORT Concordiastraat 11

WEERT Bocholterweg 96

STRAMPROY Klutjesstraat 17

WEERT Boermansstraat 27

Joep Nicolasstraat 200 te Roermond

WEERT Kazernelaan 29

HUNSEL Groelsstraat 3

WEERT Drieslagstraat 20

WEERT Graafschap Hornelaan 32 f

MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) Achter de Cattentoren 57, Roermond

WEERT Stellingmolen 73

WEERT Stationsplein 15E

MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475)

WEERT Sint Hubertusstraat 8

MAATMAKELAARS. MAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475)

WEERT Peelbeemd 15. Graswinkel. Vraagprijs ,- k.k. EMMASINGEL 5, 6001 BA WEERT T

WEERT Orchideestraat 5

met bergingen en tuin.

WEERT Parklaan 17. Vraagprijs ,-- k.k.

Dillenburg 12 te Halfweg

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: ,00 k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Hoge Stelle 26 te 4339 AR Nieuw- en Sint Joosland

Vraagprijs ,-- k.k.

Huurvaarderstraat 3 Roermond

Vraagprijs ,-- k.k.

Irenelaan 25 Roermond

Willem II Singel 20-C Roermond

Vraagprijs ,-- k.k.

Eijkersstraat 43 Posterholt

Irenelaan 40 Roermond

Vraagprijs ,-- k.k.

Saturnusstraat 58 Roermond

NEDERWEERT Budschop 18

Bovenste straat 73-b Echt

Vraagprijs ,-- k.k.

St.Servaaslaan 18 Melick

Vraagprijs ,-- k.k.

ITTERVOORT Ridderspoor 5

NEDERWEERT Hoge Notte 27

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Zwartbroekstraat 37-c Roermond

TE KOOP. Bandoengstraat 38, 7556 TG Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

Roermond Van den Boschstraat 26

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE OOSTBURGWEG 61 ENSCHEDE

St.Sebastianusweg 4 Herkenbosch

Burgemeester Mertensstr 32 Roggel

Vraagprijs ,-- k.k.

WEERT Kazernelaan 25

WEERT Keurmeesterlaan 2

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Saturnusstraat 56 Roermond

Rapportnummer. A.M.A.N. Dummer-Huijnen RT/KRMT. Contactpersoon INFORMATIEBROCHURE. Frankenstraat 66 te Maastricht

WEERT Marishof 2. Vraagprijs ,-- k.k.

Burgemeester Derkxstraat 6 Horn

Huurprijs 835,-- per maand

WEERT Dries 40. Vraagprijs ,- k.k. Leuk startersappartement

Munsterplein 28 Roermond

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Harmoniestraat 1 Nieuwstadt

Kasteel Hornstraat 32 Roermond

Linne. Processieweg 10

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden

Bergstraat 29 Roermond

Vraagprijs ,-- k.k.

Hendriklaan 52 Roermond

Irenelaan 44 Roermond

WEERT Wilhelminastraat 52

Hoofdstraat 9 Herten Vraagprijs: ,00 k.k.

Buizerdhorst 6 Roermond

HOBBESTEEG 24 BEVERWIJK

Spikkerweg 160-a Roermond

Vraagprijs ,-- k.k.

Hoppenhof nr. 16* Roermond

Washingtondreef 121 UTRECHT

Heythuysen Koppelstraat 13

Irenelaan 8 Posterholt

Andersonweg 12 Roermond

Roermond Arlo 75 ZEVENDE VERDIEPING

Koningin Regentesselaan 152 Roermond

Vraagprijs ,-- k.k.

Burgemeester Geuljanslaan 17 Roermond

Dorpsstraat 46-a Roermond

Transcriptie:

T.B. Huurmanlaan 63 BUSSUM Vraagprijs 99.500 k.k.

Omschrijving: T.B. Huurmanlaan 63 te BUSSUM De starterslening maakt het mogelijk! Op een groene en ruimtelijke locatie in Bussum-zuid, nabij natuur en winkelvoorzieningen gelegen 2-kamer appartement op de begane grond met ruime en zonnige privé voortuin en kleine privé achterplaats. De woning beschikt over een berging op het achterterrein. Woonoppervlakte 49 m2. Indeling: Entree, gang, meterkast, badkamer met douche, toilet en wastafel, woon-/eetkamer, ruime hoofdslaapkamer met toegang tot de achterplaats, keuken met deur naar de voortuin en c.v.-kast. Bijzonderheden: Eigen C.V.-ketel (AWB combi ketel 2004) Grotendeels dubbele beglazing Servicekosten 122,77 per maand De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina & Partners te Hilversum. Koopt u als starter een eigen huis, dan kunt u wellicht gebruik maken van de Starterslening, een aanvullende lening die minimaal drie jaar aflossings- en rentevrij is. Starters die anders geen eigen huis zouden kunnen kopen, kunnen door deze lening toch eigenaar worden van hun droomhuis. Voor meer informatie over de starterslening kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar.

Kenmerken: Object gegevens: Soort woning : galerijflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1988 Dak : plat dak Woonoppervlakte : 49 m² Inhoud : 123 m³ Aantal kamers : 2 Aantal slaapkamers : 1 Voorzieningen : tv kabel Isolatie : dubbel glas, gedeeltelijk dubbel glas Verwarming : c.v.-ketel Ketel type : AWB Bouwjaar Ketel : 2004 Ligging : aan rustige weg, in woonwijk Tuin : Normaal, west, 7.50 x 10 Onderhoud binnen : redelijk tot goed Onderhoud buiten : goed Kadastrale gegevens: Appartementsrecht of complex Kadastrale gemeente : Bussum Sectie : D Perceel : 7943 Indexnummer : A2 Aandeel : 60/332e Soort eigendom : Volle eigendom Appartementsrecht of complex Kadastrale gemeente : Bussum Sectie : D Perceel : 7912 Indexnummer : 1 Aandeel : 1 Soort eigendom : Volle eigendom Deelperceel Kadastrale gemeente : Bussum Sectie : D Perceel : 7929 Indexnummer : 1 Aandeel : 1/46e Soort eigendom : Volle eigendom

Locatie:

Foto's:

Foto's:

Foto's:

Foto's:

Foto's:

Foto's:

Extra:

Algemene informatie Mede namens onze opdrachtgever danken wij u voor het bezoek aan deze woning. Indien u geïnteresseerd bent, brengen wij u graag op de hoogte van de verdere gang van zaken. Wij raden u aan om uw eigen NVM-makelaar in te schakelen. Deze informatie wordt aan meerdere personen verstrekt en aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Verantwoording Hoewel er gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat de brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, beschrijvingen, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Koopovereenkomst Als verkoper en koper het mondeling eens worden over de voor hen belangrijkste zaken bij de koop (dat zijn meestel de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), dan zullen wij een koopakte opstellen. Wij maken hierbij gebruik van de Model Koopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Waarborg Bij het sluiten van een koopovereenkomst verplicht de koper zich tot het stellen van een bankgarantie / waarborgsom, welke 10% van de koopsom bedraagt. Bedenktijd Koper De koper die een natuurlijk persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft bedenktijd om deze koopovereenkomst te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om 0.00 uur van de dag die volgt op de dag dat de tussen partijen opgemaakte (in kopie) aan de koper ter hand gesteld is. Indien de bedenktijd op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag eindigt, wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is. De bedenktijd wordt, zo nodig, zoveel verlengd, dat daarin tenminste twee dagen voorkomen die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag zijn.

Bedenktijd Verkoper De voornoemde in de koopakte ten behoeve van koper opgenomen wettelijke bedenktijd-regeling kan contractueel eveneens ten behoeve van de verkoper(s) bedongen worden, onder dezelfde voorwaarden en condities. Verder op zoek Is deze woning niet wat u zoekt? Vertel ons uw wensen, en wij gaan voor u op zoek! Als NVM makelaar beschikken wij namelijk over een uitwisselingssysteem, waarin alle koopwoningen van ons en onze collega NVM makelaars worden aangemeld. Op ons kantoor bespreken wij graag de mogelijkheden met u. De Jong Strankinga Ronk Makelaars: - zoekt de voor u geschikte woning uit het aanbod van makelaars, bemiddelaars en particulieren. - levert u snel informatie per e-mail, telefoon of fax over het nieuw ontvangen aanbod. - beoordeelt de woning voor u op: bouwkundige aspecten milieu aspecten omgevingsfactoren financiële aspecten bestemmingsplannen juridische consequenties - voert voor u de onderhandelingen om tot zo gunstig mogelijke aankoopvoorwaarden te komen. - screent het koopcontract met daarbij behorende bijlagen. - biedt nazorg op tal van zaken waar u bij de koop en de verhuizing mee te maken krijgt. Meer weten over onze dienstverlening en de kosten hiervan? Bel of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze kantoren. Huidige woning Is uw huidige woning een koopwoning? Wij geven u graag een indicatie van de te verwachten opbrengst bij verkoop. Daarnaast geven we u inzicht in de verkoopmogelijkheden. Naast deze brochure hebben wij namelijk nog veel meer mogelijkheden om uw woning onder de aandacht te brengen. Internet Ons gehele aanbod vindt u op onze internetsite: www.jsrmakelaars.nl. Tenslotte Een bezichtiging is voor zowel u als voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het daarom erg op prijs stellen als u uw bevindingen aan ons kenbaar wil maken. Hiervoor kunnen wij een paar dagen na de bezichtiging contact met u opnemen. Óók als u geen verdere interesse heeft in de woning, vernemen wij het graag. Bij voorbaat onze dank, ook namens de verkoper!