Vlietdagen Candlelight shipping 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vlietdagen Candlelight shipping 2014"

Transcriptie

1 Vlietdagen Candlelight shipping 2014 Inhoudsopgave Algemene informatie 2 Organisatie 3 Inschrijving en vergoeding 4 Voorwaarden en regelgeving 5 De jury 6

2 Vlietdagen Candlelight shipping 2014 Tijdens de Vlietdagen vindt op zaterdagavond 13 september 2014 de Candlelight shipping plaats. De Candlelight shipping is een groots, lichtgevend en varend spektakel op de Vliet. Mooi versierde schepen en boten zullen de Vliet doen oplichten. De boten vertrekken vanuit de sluis Leidschendam en zullen varen richting Voorburg, zodat de toeschouwers versierde en verlichte schepen en boten kunnen bewonderen. Dit jaar staat de Candlelight shipping geheel in het teken van Reizen. Aan de Candlelight shipping is een wedstrijdelement verbonden; er kunnen leuke prijzen gewonnen worden en natuurlijk krijgt de winnaar die een prijs in de wacht sleept bijzondere aandacht! Er kunnen in drie categorieën prijzen plus een Hoofdprijs worden gewonnen, te weten: Bedrijven Particulieren Scouts/kinderen/verenigingen De hoofdprijs is nog een verrassing Wees creatief, werk binnen het thema en zorg dat jouw boot of schip de mooiste is binnen één van de categorieën. De jury beoordeelt alle inzendingen op diverse onderdelen dus let goed op de details! Meer informatie over het themajaar 2014 staat op de internetsite Candlelight shipping is een al 9 jaar terugkerend element van de Vlietdagen, waardoor het een ware uitdaging is geworden om deze Vliettraditie binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg te laten voortleven en iedereen hierbij te betrekken! De Candlelight shipping vindt plaats van 20:00 uur tot 22:30 uur.

3 Organisatie Candlelight shipping wordt georganiseerd onder eind verantwoording van de Leidschendam Voorburgse Evenementen Stichting door de Commissie Candlelight Shipping bestaande uit: Wang Ch. Choy voorzitter secretaris MKB Leidschendam Voorburg Anton van Leeuwen penningmeester ondernemer Sjoerd Duit organisatie en veiligheid Politie Haaglanden De commissie wordt tijdens het evenement ondersteund door : Politie te water Reddingsbrigade Provincie Zuid-Holland GZH Zeilvereniging de Vlietzeilers De commissie Candlelight shipping is te bereiken op telefoonnummer:

4 Inschrijving en vergoeding Deelname is voor bedrijven en particulieren gratis voor de aanmeldingen van scholen en/of verenigingen is er een vergoeding beschikbaar voor de aankoop van decoratiematerialen etc. Dien hiertoe een plan in met de volgende punten: Naam school/vereniging; Afmetingen; Eigenaar boot en of schipper; Beschrijving van het uit te werken thema Zodra het plan en je inschrijvingsformulier binnen zijn, kun je op de lijst worden geplaatst om in aanmerking te komen voor een bijdrage, afhankelijk of het plan wordt goedgekeurd. Na goedkeuring zal de bijdrage t.b.v. van gemaakte kosten 200 worden uitgekeerd. Stichting 't Koetshuis heeft een aanmoedigingsbijdrage ter beschikking gesteld voor Scouting / Scholen, Verenigingen en Private jeugdige deelnemers. Er zijn 3 aanmoedigingsbijdragen: 1 x 350,-, 1x 150,- en 1 x 100,-. Deze aanmoedigingsbijdrage zal volgens de onderstaande regels worden uitgekeerd: De deelnemende scouting / scholen, verenigingen en private jeugdige deelnemers dienen ruim van te voren hun aanvraag in met een korte omschrijving met schetsje en hoeveel jongeren aan het project zullen meewerken, vooraf en op de avond zelf. Het bestuur Stichting t Koetshuis bepaald welke van de inschrijvers de aanmoedigingsbijdrage krijgt. Deze wordt beoordeeld op twee punten: concept/idee en de mate waarin samenwerking/zelfwerkzaamheid onder jongeren een rol speelt bij het project. De bijdragen zullen direct door stichting Het Koetshuis aan de deelnemers worden uitbetaald. Waarom doet Stichting het Koetshuis dit? Het beschikbaar stellen van de Koetshuis aanmoedigingsbijdrage is bedoeld: Ter stimulering van creativiteit, originaliteit en samenwerking onder jongeren te stimuleren, het wegnemen van eventuele financiële barrières voor de verenigingen, scholen en jonge particulieren en, de verhoging van de kwaliteit en kwantiteit van deelname aan Candlelight Shipping,. Elke deelnemer ontvangt bij de start een welkomst deelnemers pakket met een aandenken aan de Vlietdagen 2014.

5 Voorwaarden en regelgeving Voor het schip: Belangrijkste punt: Veiligheid en stabiliteit zijn het belangrijkste! De maximale doorvaarthoogte is 4.60 meter. De schepen of boten worden voorop SB zijde voorzien van een volgnummer. Aan boord: Alcohol moet beperkt en bedekt blijven. Voor de schipper is alcohol verboden. De muziek aan boord mag de gondel ervoor en erachter niet overstemmen. Tijdens de Candlelight shipping: Het meevaren op de schepen of boten geschiedt op eigen risico. Houdt u aan de vaarrichting en aanwijzingen va de organisatie om ongelukken te voorkomen. Inhalen is niet toegestaan. De ruimte tussen de gondels dient 1,5 a 2 maal uw scheepslengte te zijn en maar zorg ervoor dat er geen te grote gaten vallen. De wettelijk voorgeschreven navigatielichten moeten worden gevoerd en de maximale vaarsnelheid op het Rijn-Schiekanaal is 6 kilometer per uur (Binnenvaart Politie Reglement). Voor uw veiligheid en ten behoeve van dienstverlening varen mee: Brandweer, Politie, Reddingsbrigade en boten van de organisatie. De boten moeten aan het einde van het traject om de boei draaien voorbij Hofwijck, boten die hier geen gehoor aan geven, zullen worden gediskwalificeerd! LET OP! dit is nog onder voorbehoud! Na de Candlelight shipping: De sluis is op zaterdagavond geopend tot uur (uitsluitend voor festival verkeer). Overig: De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade of ander ongemak, geleden door deelnemers en bezoekers. Een dringend verzoek om tijdens het varen nadere instructie van de organisatie/hulpverlening op te volgen. Dient u bij onverwacht slecht weer uw toevlucht te moeten zoeken in een andere haven, dan waar uw boot normaal ligt, neemt u dan even contact op met uw familie thuis. Dit kan een zoekactie besparen.

6 De jury Elke boot/ schip kan per jurylid maximaal 10 punten krijgen voor elk van de volgende onderdelen: Ieder jurylid heeft 10 punten per onderdeel te verdelen, de punten bij algemene indruk tellen dubbel: Algemene indruk (telt dubbel dus max. 20 punten per jurylid) o Concept en uitvoering (idee/oplossing/originaliteit/verhaal/spel) Beeldend aspect (uitvoering/licht/kleur/compositie/afwerking/materiaal) o Muziek en geluid (volume/passend/ondersteunend) De jury zal gezamenlijk beslissen welke boot de algemene winnaar is. De jury bestaat uit: Hans van der Sluijs - Burgemeester Leidschendam-Voorburg Heleen Mijdam - Wethouder Leidschendam-Voorburg Jaap Smit - Commissaris van de Koning Zuid-Holland Frits Wester - parlementair verslaggever Bob Houtkamp - Provincie Zuid Holland De prijsuitreiking zal plaatsvinden tussen uur en 22:30 uur aan de waterkant bij Park Vreugd & Rust.

7 Inschrijfformulier Candlelight Shipping zaterdag 13 september 2014 Schrijft in als: Particulier,Vereniging, Stichting, Bedrijf * *Doorstrepen wat niet gewenst Naam Naam boot Contactpersoon (op boot aanwezig) Voornaam Achternaam :.. :.. Mobiele telefoonnr. Adres Postcode Woonplaats Aantal opvarenden :. Door ondertekening gaat de deelnemer ermee akkoord dat de organisatie nimmer aansprakelijk gesteld kan worden voor eventuele schade aan zaken en personen. De deelnemer verplicht zich de aanwijzingen en instructies gegeven door de organisatie altijd op te volgen. De deelnemers wordt aangeraden om een zwemvest te dragen. De deelnemers en voor zover vereist hun wettelijk vertegenwoordigers verklaren middels deze inschrijving deel te nemen aan de Candlelight Shipping voor eigen rekening en risico. Noch de organisatie, noch enige andere bij de organisatie van de Vlietdagen betrokken partij, waaronder boten van particulieren en/of andere deelnemende festivalschepen kunnen niet door de deelnemer of zijn wettelijke vertegenwoordiger aansprakelijk gesteld worden voor enige schade in welke vorm dan ook, dood en/of persoonlijk letsel daaronder begrepen welke direct of indirect kan ontstaan voor, tijdens, na of in verband met deelname aan het Vliet-evenement, in het bijzonder de Candlelight Shipping, behoudens opzet en grove schuld.

8 Deze regeling is aanvullend op de uitsluiting aansprakelijkheid zoals hierboven vermeld. De inschrijver dan wel hun wettelijk vertegenwoordigers vrijwaren de organisatie en de bij de organisatie betrokken partijen voor aanspraken ter zake wettelijke aansprakelijkheid en eventuele toerekenbare tekortkomingen. VERZEKERING Voor iedere deelnemende boot dient tenminste een geldige wettelijke aansprakelijkheids- of schadeverzekering afgesloten te zijn. AANMOEDIGINGSBIJDRAGE Stichting 't Koetshuis stelt 3 aanmoedigingsbijdragen ter beschikking voor deelnemende scouting, scholen, verenigingen en private jeugdige deelnemers onder de volgende voorwaarden: De deelnemers dienen uiterlijk 1 september hun aanvraag in met een schets incl. een korte omschrijving over het idee en hoeveel jongeren aan het project zullen meewerken, vooraf en op de avond zelf. Het bestuur van de Stichting t Koetshuis bepaalt welke van de inschrijvers de extra aanmoedigingsbijdragen ontvangen. Zij bepalen dit op 2 punten: concept/idee en de mate waarin samenwerking/zelfwerkzaamheid onder jongeren een rol speelt bij het project. Voor akkoord: Datum Naam Handtekening :.. :.. U kunt dit formulier retourneren naar: Damlaan 35a, 2265 AL Leidschendam

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden Op zaterdag 13 en zondag 14 september 2014 organiseert de Admiraliteit 5 Rond Amstel en IJ de Roei- Zeil en. Dit jaar zal er op zaterdag worden gezeild worden op de Nieuw Meer en zondag geroeid en gewrikt

Nadere informatie

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden Op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 organiseert de Admiraliteit 5 Rond Amstel en IJ de Roei- Zeil en. Dit jaar zal er op zaterdag gezeild worden op de Nieuw Meer en zondag geroeid en gewrikt worden

Nadere informatie

K.W.V. De Kaag 8 uur op de Kaag 4 oktober 2015 Versie 15.01

K.W.V. De Kaag 8 uur op de Kaag 4 oktober 2015 Versie 15.01 K.W.V. De Kaag 8 uur op de Kaag 4 oktober 2015 Versie 15.01 Programma Zaterdag 3 oktober Tussen 19.00 en 20.00 uur Laatste mogelijkheid tot inschrijven en ophalen programmaboekje Zondag 4 oktober 7:00:

Nadere informatie

2: AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING

2: AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING Optochtreglement Artikel 1: ALGEMEEN 1. Definities: A. Cv. De Heiknüüters: de carnavalsvereniging die de optocht organiseert. B. Optochtcommissie: Vrijwilligers van Cv. De Heiknüüters die betrokken zijn

Nadere informatie

Create your own website challenge

Create your own website challenge Create your own website challenge Wedstrijdvoorwaarden 1. De wedstrijdvoorwaarden Dit zijn de officiële regels voor de promotie ( Wedstrijdvoorwaarden ) in de vorm van de Microsoft Create your own website

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving Wedstrijdreglement Connected Health Challenge Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving 16 juli 2014 Wedstrijdreglement Dit reglement is van toepassing op de Connected

Nadere informatie

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden

Roei- Zeil- & Wrikwedstrijden Op zaterdag 12 en zondag 13 september 2015 organiseert de Admiraliteit 5 Rond Amstel en IJ de Roei- Zeil en. Dit jaar zal er op zaterdag gezeild worden op de Nieuw Meer en zondag geroeid en gewrikt worden

Nadere informatie

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten.

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015 thema: mensen onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Meedoen? Lees dit eerst. Vrijwilligerswerk biedt

Nadere informatie

2.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van Bezoeker wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van Bezoeker wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Ticketvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN THE HOLLAND BOAT B.V. Artikel 1 Definities The Holland Boat (THB): The Holland Boat B.V. (kvk-nummer: 71256237), statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Vakantiespel

Algemene Voorwaarden Stichting Vakantiespel 1. Algemeen Organisator stelt zich ten doel het jaarlijks organiseren in de laatste week van de basisschool zomervakantie van een Vakantiespel voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool

Nadere informatie

35 ste Maaslands Carnavals Liedjes Festival t Oude Theater te Oss Zaterdag 21 november 2015

35 ste Maaslands Carnavals Liedjes Festival t Oude Theater te Oss Zaterdag 21 november 2015 Inschrijfformulier voor het 35 ste Maaslands Carnavals Liedjes Festival t Oude Theater te Oss Zaterdag 21 november 2015 Correspondentie-adres: MCLF de Raauw Ossekar p.a. Kromstraat 71 5345AA OSS Deelnemer:

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Gemeente Leeuwarderadeel. Bezoekadres: Ljipstrjitte 1, Stiens Postadres: Postbus 24, 9050 AA, Stiens Contactpersoon: G. de Vries Tel.nr.: 058-2576617 E-mail: g.devries@leeuwarderadeel.nl

Nadere informatie

inschrijfformulier Open European Quilt Championships 2009 30 april - 3 mei 2009 persoonlijke informatie Voor de kampioen: naaimachine

inschrijfformulier Open European Quilt Championships 2009 30 april - 3 mei 2009 persoonlijke informatie Voor de kampioen: naaimachine inschrijfformulier persoonlijke informatie naam deelnemer adres deelnemer Open European Quilt Championships 2009 30 april - 3 mei 2009 Evenement adres: NH Koningshof, Locht 117 5500 AC Veldhoven, Nederland

Nadere informatie

SPECIAL DWDAY zondag 4 maart 2012

SPECIAL DWDAY zondag 4 maart 2012 SPECIAL DWDAY zondag 4 maart 2012 Na het succes van 20 februari 2011 organiseert Dutch Water Dreams in samenwerking met de Cruijff Foundation, weer een Special DWDay editie 2012. Op deze dag nodigen wij

Nadere informatie

Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Deelnemersvoorwaarden Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 2019 De Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge

Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Deelnemersvoorwaarden Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 2019 De Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge Deelnemersvoorwaarden Kunst- en Natuurroute Wemeldinge 2019 De Stichting Kunst- en Natuurkring Wemeldinge streeft naar het toegankelijk maken van Kunst en Natuur

Nadere informatie

Hierbij wordt u uitgenodigd deel te nemen aan de optocht van Carnavalsvereniging "De Piepers", welke gehouden wordt op ZONDAG 15 februari 2015.

Hierbij wordt u uitgenodigd deel te nemen aan de optocht van Carnavalsvereniging De Piepers, welke gehouden wordt op ZONDAG 15 februari 2015. Volkel, December 2014 Geachte piepers, Hierbij wordt u uitgenodigd deel te nemen aan de optocht van Carnavalsvereniging "De Piepers", welke gehouden wordt op ZONDAG 15 februari 2015. Bijgevoegd treft u

Nadere informatie

Deelname formulier heren

Deelname formulier heren Deelname formulier heren Roois Beachsoccer - Pinksterweekend zondag en maandag 24 & 25 mei 2015 Deelname formulier heren Beach Soccer Rooi Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag 23,

Nadere informatie

Aanvraag eenmalige stimuleringssubsidie jongerenparticipatie (alleen voor natuurlijke personen)

Aanvraag eenmalige stimuleringssubsidie jongerenparticipatie (alleen voor natuurlijke personen) Aanvraag eenmalige stimuleringssubsidie jongerenparticipatie (alleen voor natuurlijke personen) Een stimuleringssubsidie jongerenparticipatie is een eenmalige subsidie die verstrekt wordt aan minimaal

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

Optocht Reglement CV De Spekscheeters Vasse

Optocht Reglement CV De Spekscheeters Vasse Optocht Reglement CV De Spekscheeters Vasse Art. 1 Algemeen - Iedere deelnemer van de optocht dient dit reglement te kennen. - Middels inschrijving gaat u akkoord met het optochtreglement. - De optochtcommisie

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HOUDEN VAN EEN EVENEMENT

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HOUDEN VAN EEN EVENEMENT AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HOUDEN VAN EEN EVENEMENT Voor het houden en/of organiseren van een evenement Deze zaken zijn (mede) geregeld in de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Vught (APV). De

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen

Aanvraagformulier evenementen Aanvraagformulier evenementen Dit formulier dient volledig ingevuld en met de gevraagde bijlagen minimaal 8 weken voor het evenement te worden ingediend. Incomplete aanvragen en aanvragen die minder dan

Nadere informatie

HORSEFOOD DRESSUUR TALENT

HORSEFOOD DRESSUUR TALENT HORSEFOOD DRESSUUR TALENT 2014 De afdeling Midden Brabant Zuid van het KWPN organiseert het HORSEFOOD DRESSUUR TALENT. Het is een wedstrijd voor 4-, en 5- jarige dressuurpaarden. Het HORSEFOOD DRESSUUR

Nadere informatie

Naam kandidaat. Adres. Postcode + woonplaats. Telefoonnummer(s) Mobiele nummer(s) E-mail. Geboortedatum. Kennelnaam. Datum behalen E&B. Datum.

Naam kandidaat. Adres. Postcode + woonplaats. Telefoonnummer(s) Mobiele nummer(s) E-mail. Geboortedatum. Kennelnaam. Datum behalen E&B. Datum. Het FCI reglement voor keurmeesters stelt minimale vereisten betreffende kandidaatstelling, opleiding, examinering en benoeming als keurmeester. Voor de volledige regelgeving verwijzen wij naar de website

Nadere informatie

Aanvraagformulier Incidentele subsidie cultureel klimaat

Aanvraagformulier Incidentele subsidie cultureel klimaat Aanvraagformulier Incidentele subsidie cultureel klimaat Vul het formulier in en beantwoord daarbij alle vragen. Als u dit niet doet, kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen. Dien het aanvraag

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS HALLOWEENFAIR WEST-FRIESLAND 2016 CAMPING DE GOUWE STEK DE GOUW 11 - BOVENKARSPEL (BLOTE VOETENPAD) 15 & 16 OKTOBER 2016 Naam*: Naam bedrijf / winkel: Kamer van Koophandelnr:

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER EN MACHTIGING V.A.S. ARASHI 2015-2016 (1/2)

INSCHRIJVINGSFORMULIER EN MACHTIGING V.A.S. ARASHI 2015-2016 (1/2) INSCHRIJVINGSFORMULIER EN MACHTIGING V.A.S. ARASHI 2015-2016 (1/2) Lees de voorwaarden op de informatiebrief van dit formulier goed door! Er wordt via een e-mail bevestigd dat het formulier verwerkt is.

Nadere informatie

Tilburgs Beach Soccer

Tilburgs Beach Soccer Deelname formulier Tilburgs Beach Soccer zaterdag en zondag 18 & 19 juni 2016 Deelname formulier bedrijven Beach Soccer Tilburg Gedurende het weekend van 18 & 19 juni, zal op het voormalig van Gent & Loos

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Evenementen (art. 2:25 APV)

AANVRAAGFORMULIER Evenementen (art. 2:25 APV) (art. 2:25 APV) 1. GEGEVENS VAN DE AANVRAGER Naam organisatie/persoon Naam contactpersoon : de heer mevrouw Adres Postcode Plaats Telefoonnummer (kantooruren) Telefoonnummer mobiel E-mailadres : NAAM EVENEMENT

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip

Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip César Franckrode70 2717BG Zoetermeer Tel. 079-3515734 Geachte ouders of wettige vertegenwoordigers Wilt u dit aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk

Nadere informatie

Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2015 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel

Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2015 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2015 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Businessclub Podion Het

Nadere informatie

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals:

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals: Correspondentieadres wedstrijd secretariaat Commissie Versiering & Verlichting Postbus 16 8100 AA Raalte versiering@stoppelhaene.nl www.stoppelhaene.nl Alle inwoners van Raalte die het Stöppelhaene feest

Nadere informatie

VRAGENLIJST EVENEMENTEN

VRAGENLIJST EVENEMENTEN VRAGENLIJST EVENEMENTEN Alleen aanvragen met volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager a. Aanvrager. vereniging / stichting / organisatie* KvK

Nadere informatie

Reglement voor deelname

Reglement voor deelname Reglement voor deelname Artikel 1. Algemeen 1.1 Dit reglement is van toepassing op de LEEG PAND=PITCHPAND actie. 1.2 De aanmelding voor LEEG PAND=PITCHPAND actie loopt tot en met donderdag 8 juni 2017.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Alleen aanvragen met volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager a. Naam aanvrager. b. Contactpersoon dhr/mw.. c.

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Optocht Aelse/Elsloo ZONDIG 7 fibbrewari 2016

Aanmeldingsformulier Optocht Aelse/Elsloo ZONDIG 7 fibbrewari 2016 Aanmeldingsformulier Optocht Aelse/Elsloo ZONDIG 7 fibbrewari 2016 1. Naam van persoon / groep / vereniging: 2. Contactpersoon 3. Wenst deel te nemen aan de carnavalsoptocht 2016 met een * : groep wagen

Nadere informatie

HORSEFOOD DRESSUUR TALENT

HORSEFOOD DRESSUUR TALENT HORSEFOOD DRESSUUR TALENT 2015 RSV De Cavalieren uit Berkel-Enschot organiseert in samenwerking met de afdeling Midden Brabant Zuid van het KWPN het HORSEFOOD DRESSUUR TALENT. Het is een wedstrijd voor

Nadere informatie

Int. Streetpainting festival Centrum Rijssen 2010

Int. Streetpainting festival Centrum Rijssen 2010 Algemene Informatie Inhoud 1. ALGEMENE INFORMATIE 2 2. OVER STREETPAINTING 3 3. INFORMATIE VOOR DE DEELNEMER 3 3.1 AANMELDING 3 3.2 VERGOEDINGEN 3 3.3 MATERIALEN EN KRIJT 4 3.4 REGELS 5 3.5 AANSPRAKELIJHEID

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen

Aanvraagformulier evenementen Aanvraagformulier evenementen Aan: Gemeente Sint Anthonis Team Vergunningen Postbus 40 5845 ZG SINT ANTHONIS Onjuiste of onvolledige invulling geeft vertraging in de behandeling van deze aanvraag. De aanvraag

Nadere informatie

Deelname formulier dames

Deelname formulier dames Deelname formulier dames Roois Beachsoccer - Pinksterweekend zondag en maandag 15 & 16 mei 2016 Deelname formulier dames Roois Beachsoccer evenement Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag

Nadere informatie

Poeldijk POELDIJK 500!! Zaterdag 24 oktober gaat de 8e editie van de Poeldijk 500 van start!

Poeldijk POELDIJK 500!! Zaterdag 24 oktober gaat de 8e editie van de Poeldijk 500 van start! 8 th E d i t i o n Poeldijk POELDIJK 500!! Zaterdag 24 oktober gaat de 8e editie van de Poeldijk 500 van start! Deze race over 500 ronden is een ware slijtage slag voor mens en machine! Ontvangst 10.15

Nadere informatie

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Dag zeilen

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Dag zeilen INFORMATIE 1. Hoe kan ik me aanmelden? Stap 1. Aanmelding Je meldt je aan door het opsturen van een volledig ingevuld en ondertekend aanmeldformulier (3 pagina s). Vul deze samen met je ouder(s)/bewindvoerder

Nadere informatie

Abel Tasman Art Prize Reglement 1

Abel Tasman Art Prize Reglement 1 Abel Tasman Art Prize Reglement 1 Abel Tasman Art Prize Reglement 2 1. Inleiding De Abel Tasman Art Prize is een kunstprijs voor jongeren van 16 tot en met 21 jaar die in de gemeente Westerkwartier wonen

Nadere informatie

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid. SZZ Innovatieprijs

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid. SZZ Innovatieprijs Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid SZZ Innovatieprijs Visie De stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid (SZZ) ondersteunt ideeën en innovaties in methodiek, aanpak, aanbod en samenwerking gericht op

Nadere informatie

Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018

Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018 Men-Trec Vorstenbosch, 23 & 24 juni 2018 Gegevens Menner,Groom en paard(en) (één formulier per combinatie/aanspanning invullen) Naam Menner Postcode. E-mail adres Naam Groom Postcode E-mail adres Naam

Nadere informatie

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname.

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname. LLENG Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito Beste artist / designer, Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de 1e editie van de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito.

Nadere informatie

BootjeDelen.nl. Nieuwsbrief Nummer 2 Februari 2005

BootjeDelen.nl. Nieuwsbrief Nummer 2 Februari 2005 Nieuwsbrief Nummer 2 De tweede nieuwsbrief van In november vorig jaar verscheen onze eerste nieuwsbrief. Tussen toen en nu zijn de ontwikkelingen niet stil blijven staan. De boten worden gebouwd en een

Nadere informatie

Begeleiders reglement Duchenne Heroes 2017

Begeleiders reglement Duchenne Heroes 2017 Begeleiders reglement Duchenne Heroes 2017 Definities 1. Organisatie: Het evenement wordt georganiseerd door Emolife Events & Consultancy BV, in opdracht van Stichting The Event Foundation en ten behoeve

Nadere informatie

Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva

Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva Informatie Combi Kaag 2016 Optimist A,B en C - Splash A en B - RS Feva Inschrijving Inschrijvingen via de website vóór peildatum 13 juni 2016: http://www.kwvdekaag.nl/combi_inschrijven.aspx Of schriftelijk

Nadere informatie

OPTOCHTCOMMISSIE OPTOCHTREGLEMENT

OPTOCHTCOMMISSIE OPTOCHTREGLEMENT OPTOCHTREGLEMENT De tijdens de carnavalsdagen en bij andere gelegenheden vanwege de Stichting te organiseren optochten/parade geschieden overeenkomstig de hierna volgende regels. Art.1 Route, duur en tijdstip

Nadere informatie

Aanvraagformulier activiteiten / evenementen

Aanvraagformulier activiteiten / evenementen Aanvraagformulier activiteiten / evenementen Leuk dat u van plan bent om een evenement of activiteit in een van onze recreatiegebieden te organiseren. We vinden het fijn als recreanten er kunnen genieten.

Nadere informatie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie Oude Glorie Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7 Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015 Website Oude Glorie De een is op weg naar het volgende evenement, de ander ligt al weer in de thuishaven.

Nadere informatie

Aankondiging. voor het. Kampioenschap Zeilende Visserij

Aankondiging. voor het. Kampioenschap Zeilende Visserij Aankondiging voor het Kampioenschap Zeilende Visserij Voor Botters en overige zeilende visserijvaartuigen georganiseerd door Vereniging Botter Behoud en Stichting Omnisport Nederland op vrijdag 3 en zaterdag

Nadere informatie

Deelname formulier jeugd

Deelname formulier jeugd Deelname formulier jeugd Roois Beachsoccer - Pinksterweekend Zaterdag 23 juni 2015 Deelname formulier jeugd Beach Soccer Rooi Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag 23, 24 & 25 mei,

Nadere informatie

19 t/m 22 augustus 2015

19 t/m 22 augustus 2015 www.ballonfiestabarneveld.nl Stichting Internationale Ballonfiësta Barneveld Brochure arrangementen ballonnen en piloten 33 e Ballonfiësta Barneveld 19 t/m 22 augustus 2015 33 e editie 2015 Stichting Internationale

Nadere informatie

gemeente Hilvarenbeek

gemeente Hilvarenbeek Hartveroverende Heerlyckheit gemeente Hilvarenbeek Aanvraagformulier Evenementenvergunning Met dit formulier kun u een vergunning aanvragen voor het houden van een evenement op basis van artikel 2:25 van

Nadere informatie

24-08-2015. Actievoorwaarden

24-08-2015. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Televizier-Ring (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de BankGiro

Nadere informatie

Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde

Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde De onderwerpen die aan bod komen zijn: 1. Toepasselijkheid 2. Stallingjaar/ openingstijden 3. Geboden, verboden 4. Aansprakelijkheid/ verzekering 5. Betalingen

Nadere informatie

aanvraagformulier klein evenement en/of ontheffing geluidhinder niet commercieel:

aanvraagformulier klein evenement en/of ontheffing geluidhinder niet commercieel: aanvraagformulier klein evenement en/of ontheffing geluidhinder niet commercieel: bijvoorbeeld: buurtbarbeque, sport- en spel, verjaardag etc. Indien het om meerdere activiteiten dan per activiteit een

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING GEMEENTE SON EN BREUGEL. Artikel 2.26 Algemene Plaatselijke Verordening. Corsanummer:

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING GEMEENTE SON EN BREUGEL. Artikel 2.26 Algemene Plaatselijke Verordening. Corsanummer: AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING GEMEENTE SON EN BREUGEL Artikel 2.26 Algemene Plaatselijke Verordening Corsanummer: 1. Gegevens van de aanvrager Achternaam en voorletters Geboortedatum Adres Postcode

Nadere informatie

REGLEMENT CARNAVALSOPTOCHTEN GEMEENTE OSS

REGLEMENT CARNAVALSOPTOCHTEN GEMEENTE OSS REGLEMENT CARNAVALSOPTOCHTEN GEMEENTE OSS Voor het deelnemen aan een carnavalsoptocht in de gemeente Oss is door de gemeente in samenwerking met de organisaties van desbetreffende optochten een reglement

Nadere informatie

Zeilwedstrijden 2008

Zeilwedstrijden 2008 Zeilvereniging`t Wiede Zeilwedstrijden 2008 Zondags 1 open clubwedstrijd 1e start 10.05 uur Startvolgorde Klasse 1 GH-klasse Klasse 2 GP-klasse Klasse 3 (overige klassen ( Handicap)) Eventueel meerdere

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk

Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van

Nadere informatie

10 zaterdagen in 2017

10 zaterdagen in 2017 Informatie opgenomen binnen dit formulier wordt vertrouwelijk behandeld. 10 zaterdagen in 2017 SCHOOL OF SUPERNATURAL HEROES > AANMELDFORMULIER < PERSOONLIJKE INFORMATIE: Voornamen:. Achternaam:... Roepnaam:...

Nadere informatie

BPR, geluidseinen, lichten 28 februari 2017

BPR, geluidseinen, lichten 28 februari 2017 BPR, geluidseinen, lichten 28 februari 2017 vraag 1) Wie is de gezagvoerder van een sleep met een gesleept vaartuig? A. de schipper van de sleepboot B. de schipper van het gesleepte vaartuig C. geen van

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Gemeente Leeuwarderadeel Bezoekadres: Ljipstrjitte 1, Stiens Postadres: Postbus 24, 9050 AA, Stiens Contactpersoon: G. de Vries Tel.nr.: 058-2576617 E-mail: info@leeuwarderadeel.nl

Nadere informatie

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds : Wat is het bouwjaar van de woning? : Aantal personen boven de 18 jaar

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds : Wat is het bouwjaar van de woning? : Aantal personen boven de 18 jaar VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE PARKET DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. *Aanvinken wat van toepassing

Nadere informatie

DRAKENBOOTRACES SAIL 2015

DRAKENBOOTRACES SAIL 2015 DRAKENBOOTRACES SAIL 2015 Zaterdag 22 aug. 2015 13.30 17.00 uur op het Oosterdok te Amsterdam voor floating restaurant Sea Palace Daar waar de drakenbootsport in 1990 voor NL begon Drakenbootraces De boten

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING UITNODIGING TOT INSCHRIJVING Datum: 10-03-2016 Beste leerling slager, Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor jou! SHH Productions produceert in opdracht van Verstegen Spices & Sauces en de Koninklijke

Nadere informatie

Om het kienspel te melden moet het ingevulde formulier moet worden toegestuurd aan:

Om het kienspel te melden moet het ingevulde formulier moet worden toegestuurd aan: Meldingsformulier kienspel Kleine kansspelen, zoals een kienspel, moeten op grond van artikel 7c van de Wet op de kansspelen minimaal 14 dagen van te voren worden gemeld aan burgemeester en wethouders.

Nadere informatie

REGLEMENT editie 2015

REGLEMENT editie 2015 1. De Farm Web Awards hebben tot doel het gebruik van internet en sociale media door landbouwers, tuinbouwers en veehouders aan te moedigen via de organisatie van een wedstrijdformule. De organisatie is

Nadere informatie

INDELING De regels zijn opgedeeld in een aantal hoofdstukken, die elk een aspect van het Metal Battle traject bevatten.

INDELING De regels zijn opgedeeld in een aantal hoofdstukken, die elk een aspect van het Metal Battle traject bevatten. Reglement 2013 November 2012, Enschede Dit document bevat de regels voor de Metal Battle 2013. De regels zijn online beschikbaar via www.metalbattle.nl en kunnen in de loop van de Metal Battle worden aangepast

Nadere informatie

Aanvraagformulier vergunning terrassen

Aanvraagformulier vergunning terrassen Aanvraagformulier vergunning terrassen In artikel 2.10 van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) is geregeld dat het zonder vergunning verboden is voorwerpen te plaatsen op of aan een openbare plaats

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER KINDEREN SPROOKJESBOOM Schouwburg Rex / 10-02-2016

INSCHRIJFFORMULIER KINDEREN SPROOKJESBOOM Schouwburg Rex / 10-02-2016 Achternaam: Roepnaam: EFTELING THEATERPRODUCTIES SPROOKJESBOOM DE MUSICAL, EEN WONDERLIJK MUZIEKFEEST INSCHRIJFFORMULIER KINDEREN SPROOKJESBOOM Schouwburg Rex / 10-02-2016 Geslacht (doorstrepen wat niet

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING VEENDAM (Eén formulier per evenement per locatie)

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING VEENDAM (Eén formulier per evenement per locatie) AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING VEENDAM (Eén formulier per evenement per locatie) In te vullen door de gemeente: Corsanr.: Ontvangstdatum: 1. Gegevens aanvrager/ organisator Naam: Voorletters:

Nadere informatie

Skikamp 2015 Valuascollege Venlo

Skikamp 2015 Valuascollege Venlo Skikamp 2015 Valuascollege Venlo Ook dit schooljaar organiseert het Valuascollege een wintersportreis naar Oostenrijk rond de carnavalsvakantie, voor leerlingen van bovenbouw HAVO-VWO. We gaan dit jaar

Nadere informatie

Hoe meer bouwnummers je invult, hoe groter de kans op uiteindelijke toewijzing.

Hoe meer bouwnummers je invult, hoe groter de kans op uiteindelijke toewijzing. De verkoop- en toewijzingsprocedure ziet er als volgt uit: Start verkoop op zaterdag 24 februari 2018 Op zaterdag 24 februari tussen 10:30 12:00 uur gaat de verkoop van start in Hotel Prinsen in Vlijmen

Nadere informatie

Tilburgs Beach Soccer

Tilburgs Beach Soccer Deelname formulier Tilburgs Beach Soccer zaterdag en zondag 18 & 19 juni 2016 Deelname formulier heren Beach Soccer Tilburg Gedurende het weekend van 18 & 19 juni, zal op het voormalig van Gent & Loos

Nadere informatie

Scriptieprijs Reglement. De prijs

Scriptieprijs Reglement. De prijs Scriptieprijs 2017 Reglement De prijs 1. De Nederlandse Vereniging voor Europees Recht (NVER) looft een prijs uit van EUR 500 (vijfhonderd euro) aan de auteur van de scriptie die als beste is beoordeeld.

Nadere informatie

Reglement carnavalsoptocht de Plattevonder 2018 Someren-Eind

Reglement carnavalsoptocht de Plattevonder 2018 Someren-Eind Reglement carnavalsoptocht de Plattevonder 2018 Someren-Eind ORGANISATIE - Het bestuur van Carnavalsvereniging de Plattevonder is verantwoordelijk voor de organisatie - Hiertoe is een optochtcomité samengesteld

Nadere informatie

89 85 KVK:280.871.76 I

89 85 KVK:280.871.76 I Algemene Voorwaarden DigitaleFactuur Haagweg 4 G5-G6 2311 AA Leiden T:071-513 89 85 KVK:280.871.76 I http://www.digitalefactuur.nl E info@digitalefactuur.nl 1 1. Algemeen 1.1 Partijen bij deze overeenkomst

Nadere informatie

Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon

Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon Uw gegevens S.V. Fibonacci Rotterdamseweg 137 2628 AL Delft studiereis@svfibonacci.nl Achternaam* Tussenvoegsel(s)* Voornaam Initialen* Geslacht (M/V)* Geboortedatum

Nadere informatie

Aankondiging. voor het

Aankondiging. voor het Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Rond- en Platbodems georganiseerd door de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging te Muiden onder auspiciën van het Watersportverbond van 30 augustus

Nadere informatie

formulier evenenementenvergunning

formulier evenenementenvergunning Bestuursondersteuning Formulier evenementenvergunning 1. Organisator / contactpersoon Voorletters en achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer werk Contactpersoon Telefoonnummer

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN EVENEMENTENVERGUNNING. De Burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude Postbus 83, 1160 AB ZWANENBURG

AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN EVENEMENTENVERGUNNING. De Burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude Postbus 83, 1160 AB ZWANENBURG AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN EVENEMENTENVERGUNNING De Burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude Postbus 83, 1160 AB ZWANENBURG Telefoonnummer: (020) 407 90 00 Faxnummer: (020) 407 90 90 1. Gegevens

Nadere informatie

We haole alles uit de kaast!

We haole alles uit de kaast! Pieregeblèr 2016 Deelnemersboek We haole alles uit de kaast! 1 Introductie We gaan weer richting carnaval en zoals de laatste twintig(!) jaar gebruikelijk was, is er ook dit jaar weer het Pieregeblèr.

Nadere informatie

1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden Sportonly

1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden Sportonly 1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden: Deze Algemene Voorwaarden van Sportonly. Sportonly: De eenmanszaak Sportonly gevestigd te Nieuw-Vennep. Deelnemer: de natuurlijke persoon die ingevolge de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1 Offerte

Algemene voorwaarden 1 Offerte Algemene voorwaarden 1 Offerte (2minutefilms.nl is een concept idee van Yara InMedia, alle regels onderstaande beschreven geldt voor beide bedrijven). Voor iedere opdracht wordt een offerte samengesteld

Nadere informatie

Notice of Race. Nationale Wedstrijd. Laser Standaard Laser Radial Laser 4.7. Zondag 7 april 2019

Notice of Race. Nationale Wedstrijd. Laser Standaard Laser Radial Laser 4.7. Zondag 7 april 2019 Notice of Race Nationale Wedstrijd Laser Standaard Laser Radial Laser 4.7. Zondag 7 april 2019 1. Evenement a. De nationale wedstrijd gaat door op zondag 7 april 2019. 2. Organiserende club a. De organiserende

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Vergunningen

Aanvraagformulier evenementenvergunning Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Vergunningen Aanvraagformulier evenementenvergunning Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Vergunningen Let op: Een aanvraag voor een evenementenvergunning dient minimaal 8 weken voor aanvang van het evenement (bij

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR PROJECTEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR PROJECTEN Stichting De Beide Weeshuizen Prof. Molkenboerstraat 9 6524 RN Nijmegen Tel. 024 3226650 KvK 055782 E-mail: stg.beide.weeshuizen@planet.nl Site:www.beideweeshuizen.nl Postbank 825598 ABN Bank 53.72.57.314

Nadere informatie

Inschrijfformulier BuEx Maleisië & Singapore ( t/m )

Inschrijfformulier BuEx Maleisië & Singapore ( t/m ) Inschrijfformulier BuEx Maleisië & Singapore (08-07-2014 t/m 01-08-2014) Dit formulier dient volledig ingevuld ingeleverd te worden bij de commissaris BuEx Maleisië & Singapore, samen met het inschrijfgeld

Nadere informatie

Formulier evenementenvergunning

Formulier evenementenvergunning Bestuursondersteuning Formulier evenementenvergunning 1. Organisator / contactpersoon Voorletters en achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer werk Contactpersoon Telefoonnummer

Nadere informatie

Zoekopdracht PERSONALIA:

Zoekopdracht PERSONALIA: Zoekopdracht PERSONALIA: Achternaam Voornamen (voluit) Huidig adres Postcode + Woonplaats Tel. nummer privé Tel. nummer werk Tel. nummer mobiel E-mail adres Geboortedatum + plaats :.te. Burgerlijke staat

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER NON-FOOD - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014 Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in!

AANMELDFORMULIER NON-FOOD - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014 Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in! AANMELDFORMULIER NON-FOOD - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014 Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in! INFORMATIE Hieronder vindt u belangrijke informatie betreffende de Roots Bazaar 2014. Lees

Nadere informatie

Watersportvereniging Brouwershaven

Watersportvereniging Brouwershaven Watersportvereniging Brouwershaven Notice of race 20 en 21 juni 2014 - Brouwse Classic s Regatta (BCR) 1. Reglementen. 1.1 Op wedstrijden zijn van toepassing de regels voor wedstrijdzeilen 2013-2016 (RvW),

Nadere informatie

PROTASK ACADEMY B.V. PROTASK ACADEMY B.V.

PROTASK ACADEMY B.V. PROTASK ACADEMY B.V. Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden gelden bij het aangaan van een verbintenis met PROTASK ACADEMY B.V., tenzij hiervan schriftelijk wordt afgeweken. 1. Cursussen met open inschrijving 1.1 Aanmelding

Nadere informatie

Bries Noordwijk Open 2018

Bries Noordwijk Open 2018 NOTICE OF RACE Bries Noordwijk Open 2018 georganiseerd door de Zeilvereniging Noordwijk 25 augustus en 26 augustus 2018 1 DE REGELS 1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd

Nadere informatie