A01 Elsbet stuurt aan de raadsleden per mail de brief aan wethouder de Jong betreffende de bezuinigingen naar de raadsleden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "A01 Elsbet stuurt aan de raadsleden per mail de brief aan wethouder de Jong betreffende de bezuinigingen naar de raadsleden."

Transcriptie

1 DP Den Haag ledenvergadering 8 april 2011 Datum: vrijdag 8 april 2011 Locatie: Theater aan het Spui Aanwezig: Jacqueline Meijer, Oscar Wibaut, Caroline Wiedenhof, Paul Cornelissen, Hanna Boender, Bernadette Stoklvis, Mieke de Wit, Walter Ligthart, Karin Lucet, Carien van den Hoek, Jeroen van de Wiel, Erik Pals, Cees Debets, Ruben Maes (voorzitter) en Elsbet Leenhouts (notulist). Afwezig: Saskia Kriekhaus, Hendrik Wassenaar, Hedwig Verhoeven, Willy Smits, Daphne van Iperen, Ruud van Diedenhoven, Henk van der Meulen, Edwin van Huis. Alvorens de vergadering officieel te openen, geeft Ruben Maes aan dat de leden eerst een uur de tijd hebben om met elkaar de stand van zaken te bespreken. Onder andere de reactie op de brief aan de wethouder en de rondetafelgesprekken zullen aan bod komen. STAND VAN ZAKEN Voorafgaand aan de ledenvergadering was er een informele ontvangst en lunch met de raadsleden/ woordvoerders kunst en cultuur uit de gemeenteraad. Dit in navolging op de kennismaking met de nieuw gekozen raadsleden in april vorig jaar. De raadsleden laten tijdens de lunch blijken dat ze de brief graag zouden willen ontvangen en Ruben stelt dan ook voor om de brief via het secretariaat per mail aan de raadsleden te sturen, zodat ook zij op de hoogte zijn. Tevens stelt Ruben voor om Op bezoek bij... weer nieuw leven in te blazen. Juist dit is een laagdrempelige manier om het kennisniveau van elkaar en de raadsleden hoog te houden. Cees Debets neemt hierbij het voortouw en zal samen met Elsbet Leenhouts een datum e.d. plannen. Ook Erik biedt aan om een bijeenkomst in Diligentia te houden. Onderling maken Erik en Cees uit wie er voor de zomervakantie iets organiseert en wie ná het reces. A01 Elsbet stuurt aan de raadsleden per mail de brief aan wethouder de Jong betreffende de bezuinigingen naar de raadsleden. A02 Cees en Erik organiseren de volgende twee Op bezoek bij Elsbet ondersteunt waar nodig. Een ander belangrijk punt dat de leden aankaarten, is het uitblijven van een reactie van de wethouder op de bezuinigingenbrief. De vraag is hoe wij zelf moeten reageren op het feit dat de wethouder nog geen respons heeft gegeven. Belangrijk is daarbij om

2 af te vragen of dit niet leidt tot verharding. Besloten wordt om een open, pittige brief te sturen naar de wethouder, de raadsleden en het AD/HC, om namens DP, de musea en de festivals onze zorgen te uiten over de onzorgvuldigheid van het traject naar het nieuwe kunstenplan en daarmee de onzekerheid waarin wij verkeren. Ruben en Oscar Wibaut maken hier een opzet voor, Elsbet verstuurt het per post. Naast het uiten van deze zorgen, geven de leden aan dat het wellicht een idee is om via de Raad van Toezicht/ het eigen bestuur van de podia een brief voor te bereiden, ondertekend door een aantal prominente leden van de verschillende Raden van Toezicht. De kern van de brief dient te zijn dat de onzekerheid ook de Raad van Toezicht grote zorgen baart. Walter Ligthart en Ruben maken een voorzet voor deze brief. In het kader van de mogelijke verharding als gevolg van bovenstaande brieven, vraagt Walter zich af wat eventuele vervolgacties zijn. De vorige ledenvergadering opperde Gerrit Dijkstra het idee van een radicale artistieke familie Doorsnee die overal te pas en te onpas zou opduiken bij raadsvergaderingen en andere bijeenkomsten, om duidelijk te maken wat men wegbezuinigt. Ook ideeën over het sluiten van de instellingen voor een weekend of het juist gratis opengooien van de deuren voor alle bezoekers worden aangedragen. De werkgroep korte termijn (Bernadette Stokvis en Caroline Wiedenhof) met als aanvulling Karin Lucet, Carien van de Hoek en Walter, zal zich buigen over te ondernemen acties. Gerrit zal hierbij tevens betrokken worden ivm. zijn familie-idee. Als laatste onderwerp tijdens de bespreking van de stand van zaken, komt het verloop van de rondetafelgesprekken van de wethouder met een aantal instellingen aan de orde. Jeroen van de Wiel vertelt over het rondetafelgesprek waar hij bij heeft gezeten en spreekt van een respectloze insteek van de wethouder. Paul Cornelissen sluit zich daar bij aan. De wethouder opent het gesprek vrij negatief door uitspraken te doen waaruit blijkt dat ze ervan uitgaat dat een deel van de instellingen straks wellicht niet meer bestaat. Deze introductie biedt niet veel openingen voor de desbetreffende gesprekspartners. Conclusie is dat de wethouder geen blijk geeft van visie en slecht voorbereid de gesprekken ingaat. Des te belangrijker is het om de open brief te sturen waarin wij haar vragen concreet te worden over het beleidskader en de procedure en planning. A03 Ruben en Oscar maken een concept voor een tweede brief aan wethouder de Jong, waarin DP, de musea en de festivals hun zorgen uiten over het uitblijven van een reactie. Elsbet stuurt de brief naar de wethouder, de raadsleden en Maarten Brakema van het AD/HC. A04 Ruben en Walter maken een opzet voor een brief namens de Raden van Toezicht aan de wethouder. A05 De werkgroep Korte termijn buigt zich over te ondernemen acties binnen een kort tijdsbestek.

3 1. OPENING Vandaag is er een nieuw lid bij de vergadering: Mieke de Wit. Zij is de nieuwe directeur van Theater Pierrot en zal van nu af aan de vergaderingen bijwonen. DP heet haar van harte welkom! Tevens is er een interim-manager voor het Nederlands Danstheater aangesteld: Edwin van Huis. Hij is de vervanger van Jet de Ranitz die op 4 april jl. afscheid nam. Deze keer was hij er niet bij maar zal er de volgende ledenvergadering aanwezig zijn. 2. MEDEDELINGEN/POST 3. NOTULEN LEDENVERGADERING 3 DECEMBER 2010/ 11 FEBR Bij de notulen van 3 december jl. vervalt actiepunt A01. B1 De notulen van de ledenvergadering van 3 december 2010 worden vastgesteld. B2 De notulen van 11 februari 2011 worden vastgesteld. 4. FINANCIEN a. Jaarrekening 2010 De kascommissie heeft een vraag betreffende de boekhouding. Hanna Boender en Karin vragen zich af hoeveel uren de boekhouder kwijt is aan de financiën en of daar niet een honorarium o.i.d. tegenover moet staan. De leden die reeds penningmeester zijn geweest lichten toe dat tot nu toe geen enkele boekhouder betaald is vanuit DP. Er wordt besloten dit zo te houden. De adviescommissie adviseert de ledenvergadering de jaarrekening goed te keuren. Caroline geeft aan dat er op bladzijde 3 een korte samenvatting te vinden is van de activiteiten die er het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. De facturen voor de ledenbijdrage 2011 zullen eind volgende week verstuurd worden. Daarnaast benadrukt Caroline dat bonnen voor declaratie binnen een maand bij haar binnen dienen te zijn. Zo kunnen zij en haar boekhouder alles goed op orde houden. b. Kascommissie De ledenvergadering dankt de kascommissie en benoemt Hanna en Karin voor een nieuwe periode. B3 De ledenvergadering stelt de jaarrekening 2010 vast. B4 De ledenvergadering benoemt Karin en Hanna als kascommissie.

4 5. SECRETARIEEL a. Stand van zaken Er wordt binnenkort een postbus geopend voor DP. Alle post komt dan op één centraal punt binnen. Dit zal ook het adres worden dat op de website bij de contactgegevens komt te staan. b. Website Eind april gaat de website van DP Den Haag online! Het is een website die sober en functioneel is en vooral praktische informatie zal weergeven. De leden krijgen ieder een gebruikersnaam waarmee ze kunnen inloggen op het besloten gedeelte. Elsbet stuurt een link naar de leden met een preview van de website. De leden krijgen een week de tijd om te reageren zodat Elsbet nog aanpassingen kan maken. A07 Elsbet stuurt per mail de link rond van de nieuwe DP website, voor een preview. De leden kunnen binnen een week hun reacties/ opmerkingen doorgeven. 6. WERKGROEPEN a. Korte termijn (Bernadette, Karin, Carien, Gerrit, Caroline) De werkgroep korte termijn zal zich richten op te ondernemen acties binnen kort tijdsbestek, zie actiepunt A05. b. Middellange termijn (Jacqueline Meijer, Oscar, Kim van der Boon) c. Lange termijn (Willy Smits, Daphne van Iperen, Saskia Kriekhaus, Paul) De werkgroep lange termijn zal zich concentreren op Den Haag Jeugd & Jongeren Karin doet verslag van een bijeenkomst die zij, Willy en Kim hadden met een aantal jongeren. Er is een enquête gemaakt voor jongeren over kunst en cultuur en daar is een aantal belangrijke punten uit voort gekomen, ondanks het feit dat het tot nu toe ingevuld is door drie jongeren: - Gratis festivals als Koninginnenach (!!) en Parkpop worden als heel belangrijk beschouwd in de culturele uiting van Den Haag (ook naar andere steden in NL) Bovendien vinden met name de en groepen dit heel erg leuk, omdat ze daar ook welkom zijn. Zij vinden namelijk dat er voor hun leeftijd erg weinig is te doen. -Als er iets te doen is, horen de jongeren het vaak pas achteraf, ze missen een plek waar ze alles gebundeld terug kunnen vinden... -Bereikbaarheid is slecht en prijzen hoog Er zijn een aantal tips die de jongeren aangeven:

5 1) Een cultureel team samenstellen bestaande uit mensen vanuit verschillende sociale lagen, leeftijden en wijken- die culturele activiteiten bedenken. 2) AGENDA website maken met daarop alles (dus ook disco bv.) wat er te doen is voor pubers en jongeren in Den Haag. 3) Meer gratis festivals organiseren; een laagdrempelig maar groot meerdaags festival aan de kust bijvoorbeeld. 4) Op school aandacht besteden aan Den Haag als culturele hoofdstad, zodat iedereen weet wat het is en het ook van hen wordt. Binnenkort worden er meer ingevulde enquêtes verwacht, die hopelijk een nog beter beeld schetsen van hoe de jongeren aankijken tegen kunst en cultuur in Den Haag. Stuurgroep Collectieve cultuurmarketing Dit punt zal van de DP agenda afgaan aangezien er te weinig concreets gebeurt. Erik zal wel nog de notulen van de bijeenkomsten doorsturen naar de leden om toch op de hoogte te blijven van eventuele ontwikkelingen. A08 Erik stuurt de notulen van de bijeenkomst Collectieve cultuurmarketing Op bezoek bij... Zie actiepunt A W.V.T.T.K. -De volgende ledenvergadering zal als uitzondering verplaatst worden van vrijdag 1 juli naar donderdag 23 juni. -Er zal binnenkort voor de tweede keer een DP zomerborrel worden gepland. Meer informatie volgt z.s.m. 8. RONDVRAAG 9. SLUITING ***

6 BESLUITEN D.D. 8 APRIL 2011 B1 De notulen van de ledenvergadering van 3 december 2010 worden vastgesteld. B2 De notulen van 11 februari 2011 worden vastgesteld. B3 De ledenvergadering stelt de jaarrekening 2010 vast. B4 De ledenvergadering benoemt Karin en Hanna als kascommissie. ACTIEPUNTEN D.D. 8 APRIL 2011 A01 Elsbet stuurt aan de raadsleden per mail de brief aan wethouder de Jong betreffende de bezuinigingen naar de raadsleden. A02 Cees en Erik organiseren de volgende twee Op bezoek bij Elsbet ondersteunt waar nodig. A03 Ruben en Oscar maken een concept voor een tweede brief aan wethouder de Jong, waarin DP, de musea en de festivals hun zorgen uiten over het uitblijven van een reactie. Elsbet stuurt de brief naar de wethouder, de raadsleden en Maarten Brakema van het AD/HC. A04 Ruben en Walter maken een opzet voor een brief namens de Raad van Toezicht aan de wethouder. A05 De werkgroep Korte termijn buigt zich over te ondernemen acties binnen een kort tijdsbestek. A06 De leden kunnen binnen een week nog opmerkingen betreffende de jaarrekening doorgeven. A07 Elsbet stuurt per mail de link rond van de nieuwe DP website, voor een preview. De leden kunnen binnen een week hun reacties/ opmerkingen doorgeven. A08 Erik stuurt de notulen van de bijeenkomst Collectieve cultuurmarketing.

-Afgelopen maandag heeft Anja Overhoff afscheid genomen van Den Haag Marketing. Elsbet zal namens DP een mooie bos bloemen sturen.

-Afgelopen maandag heeft Anja Overhoff afscheid genomen van Den Haag Marketing. Elsbet zal namens DP een mooie bos bloemen sturen. DP Den Haag ledenvergadering 16 september 2011 Datum: vrijdag 16 september 2011 Locatie: Culturalis Theater Aanwezig: Caroline Wiedenhof, Jacqueline Meijer, Bernadette Stokvis, Paul Cornelissen, Sarah

Nadere informatie

Ruben Maes opent de vergadering. Hij bedankt de KS voor de ontvangst.

Ruben Maes opent de vergadering. Hij bedankt de KS voor de ontvangst. DP Den Haag ledenvergadering 11 januari 2013 Locatie: Koninklijke Schouwburg, aanvang 15.00 uur Aanwezig: Jacqueline Meijer, Erik Pals, Cees Debets, Gerrit Dijkstra, Walter Ligthart, Hedwig Verhoeven,

Nadere informatie

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Aanwezig: Betty Groot (voorzitter) Anna van der Plas-D Apice (secretaris) Ria Hes Ingrid Stroet Jacqueline van der Neut Jan Toet Richard Saelman Esther

Nadere informatie

2.0 Ingekomen stukken: Adviesaanvraag onderzoek onderbenutting Wmo begeleiding

2.0 Ingekomen stukken: Adviesaanvraag onderzoek onderbenutting Wmo begeleiding Notulen vergadering WMO-Raad d.d. 08-03-2017 Aanwezig: Monique van de Meerendonk (vz), Dik Buitenhuis, Wim de Jonge, Ineke Lodder, Dim Beljaars, Jacqueline van der Stokker Afwezig: Marianne van Wilgenburg

Nadere informatie

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld Notulen: 21-1-2019 Status: Vastgesteld. Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Lauran Driecant: Karin, Simone Vooroverleg:

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Datum: 28 oktober 2014 Locatie: Schoolgebouw De Vogels Tijd: 19.30u Aanwezig: Afgemeld: Ancion (voorzitter), Jeroen van der Meulen (penningmeester/secretaris),

Nadere informatie

Desiree, Agnes, Bernadette, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn Directie: Gert de Wit, Nardy. IB: Lisanne van Dijk

Desiree, Agnes, Bernadette, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn Directie: Gert de Wit, Nardy. IB: Lisanne van Dijk MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 25 FEBRUARI PLAATS:AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Hans Desiree, Agnes, Bernadette,, Ingrid, Jeroen, Martijn Directie: Gert de Wit, Nardy. IB: Lisanne van Dijk

Nadere informatie

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI PLAATS: AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Hans Agnes,, Ingrid, Jeroen, Martijn Welkom Mededelingen, o.a. over Formatie (SvZ & info besluitvormingsproces

Nadere informatie

Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron

Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron Notulen: 1092018 Status: Vastgesteld Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron Vooroverleg:

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Bestuursvergadering OV - OBS De Vogels

Bestuursvergadering OV - OBS De Vogels Bestuursvergadering OV - OBS De Vogels Datum: maandag 9 september 2013 Locatie: in het schoolgebouw van De Vogels Aanwezig: Kim Ancion(voorzitter), Jeroen van der Meulen(penningmeester/secretaris), Naomi

Nadere informatie

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.!

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.! Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen. Aanwezig: Dick van Zanten (voorzitter), Vincent Stapper (secretaris), Hanney Plugge,

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 18 mei 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha, Ellen en Marielle. Afwezig: --- Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 31 mei 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

Actie: Nota GMR lezen Bestuurlijk samengaan vragen over deze nota doorsturen aan Lisanne en

Actie: Nota GMR lezen Bestuurlijk samengaan vragen over deze nota doorsturen aan Lisanne en MR Blinkertschool Soort vergadering MR 2 Plaats: Blinkertschool Arnhem Datum: 1 oktober 2015 Tijd: 19.30u - 21.30u Notulist: Aanwezig: Bart, Haydar, Lisanne, Sophie, Breezandpad 5 6843 JM Arnhem Telefoon

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013 NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013 Aanwezig : *de heren P. Brugman (voorz.), H. Wiedijk (secr.), J. Kerkman (pnnm.), T. Timmermans, F. Hoenderdos *de dames T. Boddaert

Nadere informatie

NOTULEN MR VERGADERING 3 maart 2011 DALTONSCHOOL DE MEER

NOTULEN MR VERGADERING 3 maart 2011 DALTONSCHOOL DE MEER NOTULEN MR VERGADERING 3 maart 2011 DALTONSCHOOL DE MEER Aanwezig: Afwezig: Agenda: Sandra Obbink, Annemiek Orthel, Oudejans (voorzitter), Evelien Prot, Bas Bronneberg Saskia Lekkerkerker, Moerkamp, Aafke

Nadere informatie

D.d.: 06 april 2006 Voorzitter: Sander Jongsma. Notulist: Karin Stam. Afwezig: Jannie Withaar (mk) en Henk Aanstoot (mk)

D.d.: 06 april 2006 Voorzitter: Sander Jongsma. Notulist: Karin Stam. Afwezig: Jannie Withaar (mk) en Henk Aanstoot (mk) Notulen ledenvergadering C.O.V. D.d.: 06 april 2006 Voorzitter: Sander Jongsma. Notulist: Karin Stam. Afwezig: Jannie Withaar (mk) en Henk Aanstoot (mk) Agenda: 1) Welkom. 2) Notulen ledenvergadering 28

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 14-09-2015

Notulen MR vergadering 14-09-2015 Notulen MR vergadering 14-09-2015 MR-leden: Annet Boomkamp, Onno Diekman, Nicolle Nijmeijer, Ellen Platenkamp, Ilse Stege, Maarten Wegdam. Afwezig m.k.: Denice Klein Haarhuis en Dirk Nolte Directie: Harrie

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie

Verslag Wmo-raad vergadering Lochem d.d. 11 mei werkgroepen Wmo, Basismobiliteit

Verslag Wmo-raad vergadering Lochem d.d. 11 mei werkgroepen Wmo, Basismobiliteit Verslag Wmo-raad vergadering Lochem d.d. 11 mei 2016 Aanwezig: Alize van Engelen, Secretaris Corry Giesen, 2 de secretaris Dinie Roeterdink, Penningmeester Ella Boere Dineke van Es Eric Hendriks Alie Hebing

Nadere informatie

Training. Vergaderen

Training. Vergaderen Training Vergaderen Halide Temel 1-5-2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 Doelen 4 Deelnemers 4 Werkvormen 4 Programma 4 Voorstellen & introductie 5 Opdracht Luciferspel 6 Theorie 7 Opdracht - Vergaderen 12

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

2. Vaststelling agenda Tijdsbewaking: Kim Volgorde aangepast: Formatie, Schoolplan, Begroting eerst Extra agendapunt: cursus

2. Vaststelling agenda Tijdsbewaking: Kim Volgorde aangepast: Formatie, Schoolplan, Begroting eerst Extra agendapunt: cursus Notulen MR vergadering donderdag 27 november 2012 Locatie: WOC Tijd: 19:30 tot 21:30 uur Aanwezig: Ine, Ed, Kim, Tess, Alma, Roland, Barbara, Paul Merks, José en Ellen Afwezig: Cindy, Marc en Marijke 1.

Nadere informatie

Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie),

Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie), Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie), Afwezig met bericht: - 1.Opening, vaststelling agenda Agenda wordt goedgekeurd.

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen Onderwerp Notulen vergadering 10 april 2015 Aan Leden MR, secretariaat ouderraad en directeur Aanwezig Leon Boom, Ingrid Housmans, Josine Neuhof, Ankie Opbroek, Jolanda Colnot, Marieke Le Large Afwezig

Nadere informatie

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens.

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens. Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: donderdag 9 juli 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur Brouwers Archie de Ceuninck van Capelle Thomsen Yolanda Corbeek Nicole Smits-Spekman Susan Angenent-Hilkes

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie. Datum vergadering Datum verslaglegging

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie. Datum vergadering Datum verslaglegging MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 01 02 2018 Datum verslaglegging Inhoud Agenda MR vergadering... 2 MR besluiten... 2 Actiepuntenlijst MR... 4 Acties doorgezet naar

Nadere informatie

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan.

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan. Notulen MR vergadering Datum: 12 september 2016 Aanwezig André Baardwijk a.w.baardwijk@delagewaard.nl Karin van den Berg k.vandenberg@csgdewaard.nl Esther van Efferen e.vanefferen@cedgroep.nl Helma Heesterman

Nadere informatie

Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015 In De Hofnar te Valkenswaard. Aanvang 19.

Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015 In De Hofnar te Valkenswaard. Aanvang 19. Valentijndal 3 5551 CT Valkenswaard Tel. 0402019753 Website: www.hbvvalkenswaard.nl email: info@hbvvalkenswaard.nl Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

: Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske

: Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske Notulen d.d. 27 februari 2013 Aanwezig Afwezig Gasten : Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske : Bernadette 1. Opening Hanneke

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Aanwezig: Dhr. H. Vrieze Mw. H. Sijm-Wissink Mw. F. Fikry Mw. J. Honselaar Mw. F. Troost Mw. E. Singer Dhr. F. Kummer Dhr.

Nadere informatie

BIJEENKOMST JONGERENCENTRUM

BIJEENKOMST JONGERENCENTRUM BIJEENKOMST JONGERENCENTRUM Betreft: Bijeenkomst Jongerenraad, Gruitpoort en gemeente: notulen Datum: 7 december 2011 Status: Definitief Verslag: Mark Waaijenberg & Natascha Walenberg (B&A) Toelichting

Nadere informatie

Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016

Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016 Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016 Aanwezig: Afwezig: Notuliste: Theo Maris (Voorzitter), Jan Moojen (TPE), Hans Oudshoorn (WSE), Nico Waalkes (Stadsherstel),

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 23 maart 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha en Marielle. Afwezig: Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 1 april 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Vergaderen In dit document maak ik een sommatie van alle agendapunten die wij de afgelopen weken hebben verwerkt. In de volgende pagina begin ik met

Vergaderen In dit document maak ik een sommatie van alle agendapunten die wij de afgelopen weken hebben verwerkt. In de volgende pagina begin ik met ergaderen In dit document maak ik een sommatie van alle agendapunten die wij de afgelopen weken hebben verwerkt. In de volgende pagina begin ik met alle vergaderpunten. Nr. 1 donderdag Notulen (LC1) 1/3

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB.

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB. NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB. 2018 Aanwezig: Afwezig: Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter, Martin Romeijn, Judith Aust, Marie- Thérèse Gillessen, Niek Verbeek, Kees Verspaandonk(notulist),

Nadere informatie

1 Opening: Muriël van der Spek heet iedereen van harte welkom.

1 Opening: Muriël van der Spek heet iedereen van harte welkom. Verslag Vergadering Wmo adviesraad 14 oktober 2011 Van: 9:30 11:30 uur Plaats: Gemeentehuis Winsum Aanwezig: Muriël van der Spel (vz.), Jan de Groot, Gerda Boersma, Jacqueline Brons, Gerda Harssema, en

Nadere informatie

Verslag oudercommissie 11 juli 2013

Verslag oudercommissie 11 juli 2013 Metagegevens Leden (aanwezig) Ouder Ouder Ouder Gastouder Houder Ariënne van Braak (voorzitter) Christiene van Schuppen Roos Blom Talitha van der Zijden Jolijn Hendriks Datum en tijd 11-07-2013 om 20:30

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven GR Haelen

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven GR Haelen Onderwerp Notulen vergadering 12 september 2016 Aan Aanwezig Leden MR, secretariaat ouderraad en directeur Leon Boom, heo Claessens, Jolanda Colnot, Josine Neuhof, Marike Le Large, Veronique Schreurs,

Nadere informatie

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 7 mei 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid, Jan Snoek

Nadere informatie

Notulen vergadering MR Datum: Dinsdag 30 oktober 2018

Notulen vergadering MR Datum: Dinsdag 30 oktober 2018 Notulen vergadering MR Datum: Dinsdag 30 oktober 2018 Aanwezig: Debbie (lid ouder / voorzitter), Annechien (lid ouders / GMR), Kim (lid ouder / GMR), Joyce (lid team secretaris), Christel (lid team secretaris),

Nadere informatie

1.0 Opening Om uur opent Monique van de Meerendonk de vergadering en heet allen welkom. Monique wenst iedereen nog de beste wensen voor 2017.

1.0 Opening Om uur opent Monique van de Meerendonk de vergadering en heet allen welkom. Monique wenst iedereen nog de beste wensen voor 2017. Notulen vergadering WMO-raad d.d. 01-02-2017 Aanwezig: Monique van de Meerendonk (vz), Dik Buitenhuis, Wim de Jonge, Ineke Lodder, Dim Beljaars en Jacqueline van der Stokker Afwezig: Marianne van Wilgenburg

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen Onderwerp Notulen vergadering 15 september 2014 Aan Leden MR, secretariaat ouderraad en directeur Aanwezig Leon Boom, Ingrid Housmans, André Huxkens, Jolanda Colnot, Veronique Schreurs, Josine Neuhof,

Nadere informatie

MR-Nutsschool Zorgvliet/onderdeel van Lucas

MR-Nutsschool Zorgvliet/onderdeel van Lucas MR-Nutsschool Zorgvliet/onderdeel van Lucas VERSLAG Vergadering: Medenzeggenschapsraad Nutsschool Zorgvliet Datum: Donderdag 25 september 2014 Tijd: 19.00-21.00 uur Plaats: School Aanwezig: Peter Molog,

Nadere informatie

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015 Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Maandag 26 oktober 2015 Aanwezig: Afwezig: Agenda René, Hans, Marieke, Harald, Hans L, Robert Jack, Jochem, Suzanne 1 Opening 2 Mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Uitnodiging. 1) Opening. 2) Mededelingen Mw. Gooijer heeft gemeld afwezig te zijn en haar reactie vooraf door te geven.

Uitnodiging. 1) Opening. 2) Mededelingen Mw. Gooijer heeft gemeld afwezig te zijn en haar reactie vooraf door te geven. Griffie Torenhove kamer 7.19 Martinus Nijhofflaan 2 Delft Behandeld door Anja van den Berg Telefoon 015 260 2416 Fax - afmvdberg@delft.nl Aan Werkgroep enquêteverzoek Telefoon 14015 Fax 015 260 24 29 Internet

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering 17 juni 2008

Verslag Algemene Ledenvergadering 17 juni 2008 Albertdonk 4 4707 XZ Roosendaal Tel. 0165-55 59 15 Fax. 0165-52 77 34 Postbus 1378 4700 BJ Roosendaal Verslag Algemene Ledenvergadering 17 juni 2008 Van: Farida Ouahssain Datum: 17 juni 2008 Aan: Algemene

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

Notulen MR Openluchtschool de Recon

Notulen MR Openluchtschool de Recon Notulen MR Openluchtschool de Recon Datum Donderdag 15 juni 2017 Tijd 19.00 uur Plaats Olijflaan 4, Noord Deelnemers Marlinda Beckman, Astrid Eijsberg, Slavisa Filipovic, Barbara Knol, Bellona Krootjes,

Nadere informatie

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt)

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt) Notulen vergadering algemeen bestuur Sportraad Datum: Aanwezig: Afwezig: Tevens aanwezig: 11 oktober 2010 25 leden volgens de getekende presentielijst (voorzitter: de heer Driesprong); de heer Van der

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 27 januari 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 27 januari 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 27 januari 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. J. Honselaar Mw. F. Fikry Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING T CARILLON

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING T CARILLON NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING T CARILLON Datum: 10 oktober 2017 Locatie: Aula Voorzitter: Ayfer Uzun Notulist: Gwendolien Ruijter 1. Opening 1.1. Ayfer opent de vergadering om 19.33

Nadere informatie

Ledennotulen Bestuursvergadering 15 5 februari 2015 S.D.V.N. DANCE FEVER

Ledennotulen Bestuursvergadering 15 5 februari 2015 S.D.V.N. DANCE FEVER Ledennotulen Bestuursvergadering 15 5 februari 2015 S.D.V.N. DANCE FEVER Locatie en tijd Secretariaat Villa van Schaeck, 13:30 uur Aanwezigen Tom Lormans, Carine Eskes, Kim Schuurman, Manon Verheijen,

Nadere informatie

Concept Notulen OV vergadering september 2014

Concept Notulen OV vergadering september 2014 Oudervereniging De Kameleon Zanddonk 2 6641 LT Beuningen 024 6771501 ov@dekameleonbeuningen.nl www.dekameleonbeuningen.nl Rabobank 10.72.07.346 Concept Notulen OV vergadering september 2014 Datum: 3 september

Nadere informatie

MR de Tafelronde NOTULEN

MR de Tafelronde NOTULEN MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 25 JUNI 2013 PLAATS:AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Henk Hans, Henk,, Martijn, Agnes, Jeroen, Koen Agenda: Welkom MR gedeelte: Mededelingen Ingekomen post Vaststellen

Nadere informatie

NOTULEN VERGADERING GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD SOZKO

NOTULEN VERGADERING GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD SOZKO NOTULEN VERGADERING GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD SOZKO Datum: 24 juni 2013 Locatie: Joannes XXIII, Neckardreef 115 Aanwezig: Joannes XXIII: Ronald Koopman (directeur), Mohamed Ait Abdellah (ouder),

Nadere informatie

2. Notulen van de Algemene ledenvergadering van 20 juni 2012 De notulen worden ongewijzigd vastgesteld.

2. Notulen van de Algemene ledenvergadering van 20 juni 2012 De notulen worden ongewijzigd vastgesteld. Verslag vergadering : Datum : 30 mei 2013 Tijd : 13.30 uur Algemene Ledenvergadering (ALV) Locatie : Nieuwe Kerk, Spui 175, Den Haag Kenmerk : V-13-59 Notulist : Amber Cornelissen 1. Opening en mededelingen

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM UUR

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM UUR VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM 20.00 UUR Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Dhr. F. van Dalum, Dhr. E.A. Druppel,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven

OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven OPR Samenwerkingsverband Passend onderwijs PO Eindhoven Verslag OPR vergadering d.d. 22 september 2016 CONCEPT 19:30 uur. Locatie: BS De Regenboog, Son en Breugel Aanwezig: dhr. J. Raijmakers Personeelsgeleding

Nadere informatie

Notulen Ouderraadvergadering 2 november 2015

Notulen Ouderraadvergadering 2 november 2015 Notulen Ouderraadvergadering 2 november 2015 Aanwezig: Antoinette (voorzitter), Marie-Louise (secretaris), Angelique S. (penningmeester), Angelique L., Dilek, Dorinda, Mark, Monique, Madelon, Tinie 1.

Nadere informatie

Obs de Bascule. Notulen vergadering 21 april 2015. Aanwezig:

Obs de Bascule. Notulen vergadering 21 april 2015. Aanwezig: MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Obs de Bascule Notulen vergadering 21 april 2015 Aanwezig: Leonie Thole, Jolanda Wiegers, Trudie Wijnhold, Chantal Wilting, Lucinda Klasen (PG) Peter Koops, Anne-Mieke Hendriksen,

Nadere informatie

Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, Evelyne

Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, Evelyne Notulen OR vergadering 19 september 2017 Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, 1. opening Sophie opent de vergadering en neemt waar voor

Nadere informatie

Afwezig m.k.:gerard van Krevel (penningmeester), Françoise Vaartjes, Ashley Timmer- Gerdsen(secretaris).

Afwezig m.k.:gerard van Krevel (penningmeester), Françoise Vaartjes, Ashley Timmer- Gerdsen(secretaris). Verslag van de vergadering van de Participatieraad (PR) van de Gemeente Overbetuwe d.d. 3 augustus 2018 9.30 11.30 uur in de Commissiekamer te Elst Leden: Marja van Galen, Thea Hooijer, Roel Keuken (voorzitter),

Nadere informatie

Notulen MR. Agenda mr vergadering

Notulen MR. Agenda mr vergadering Notulen MR Voor : Janneke van den Berg, Janneke de Jong, Haico van Deijne, Bruce Vork, Jeroen vd Cruijsen, Maartje Daverveld, Van : Janneke van den Berg/ Haico van Deijne Onderwerp : Bijlage : Concept

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Kind is Koning (GOB) Paleismuur 28 3991VV HOUTEN Registratienummer 724577385

Inspectierapport Gastouderbureau Kind is Koning (GOB) Paleismuur 28 3991VV HOUTEN Registratienummer 724577385 Inspectierapport Gastouderbureau Kind is Koning (GOB) Paleismuur 28 3991VV HOUTEN Registratienummer 724577385 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Houten Datum inspectie: 27-11-2014

Nadere informatie

NOTULEN WBT SOEST-ZUID

NOTULEN WBT SOEST-ZUID Naam: Functie Aan- Af- Wezig/reden 1. Roel van Dooremaal (RvD) Voorzitter/Notulist X 2. Jeroen Verhoof (JV) Penningm. X Later ivm avondvierdaagse 3. Ilse Uyland (IU) Alg.lid X 4. Vacature Alg.lid 5. Bert

Nadere informatie

Mening van het digitaal Burgerpanel Oss over: Kunst en Cultuur. Gemeente Oss. December 2013

Mening van het digitaal Burgerpanel Oss over: Kunst en Cultuur. Gemeente Oss. December 2013 Mening van het digitaal Burgerpanel Oss over: Kunst en Cultuur Gemeente Oss. December 2013 1 INLEIDING Waarom is het burgerpanel gevraagd naar haar mening over Kunst en Cultuur? De gemeente bezuinigt op

Nadere informatie

NOTULEN MR vergadering 18 november 2014 Locatie: MFR Aanvang: 19.00 uur

NOTULEN MR vergadering 18 november 2014 Locatie: MFR Aanvang: 19.00 uur NOTULEN MR vergadering 18 november 2014 Locatie: MFR Aanvang: 19.00 uur Aanwezig: Maartje Oudbier, Maria Ramselaar, Sarah Reintjes, Pamela Hoogenveen, Babette Hofstede, Merel van Galen, Emmeline Bijlsma,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 25-03-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 25-03-2013 Datum: maandag 25-03-2013 Aanvang: 19.30 uur Locatie: Buurtcentrum Sprang-Driessen Aanwezig: 19 van de 25 leden (volgens presentielijst) 1. Welkom en opening vergadering door de voorzitter Zie bijlage

Nadere informatie

Notulen ouderraad BS Neel dd

Notulen ouderraad BS Neel dd Notulen ouderraad BS Neel dd 09-11-2017 Aanwezig; Nicola, Meinke, Eva, Vivian, Natasja, Kirsten, Sanne Verhaegh, Eefje Eilers, Helma (team), Nicole Afwezig; Iris, Cindy, Ilse (team) 1. Opening Welkom iedereen

Nadere informatie

Verslag RGB vergadering

Verslag RGB vergadering Regiokantoor Noordwest postbus 8077 HB Amsterdam http://www.rgbnoordwest.nl Verslag RGB vergadering Aanwezig Afdeling A. Struylaart (voorzitter) Amsterdam K. Visser ( secretaris, notulist ) Haarlem Joke

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 maart 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 maart 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 maart 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst fysieke overlegtafel (FOT) van 16 juni 2017

Verslag bijeenkomst fysieke overlegtafel (FOT) van 16 juni 2017 Verslag bijeenkomst fysieke overlegtafel (FOT) van 16 juni 2017 Aanwezig zorgaanbieders: Afwezig zorgaanbieders: Aanwezig namens gemeente: Alerimus (Karin Dorst), ASVZ (Lydia Lodder), Cavent (Albert Leutscher),

Nadere informatie

Rieke Voorstad (notulist)

Rieke Voorstad (notulist) Notulen MR vergadering (70) te Rotterdam op 15 september 2014 Aanwezig namens ouders: Aanwezig namens leerkrachten: Kim Vlot, Elma Geluk en Suzanne Goudriaan Margreeth Radenborg, Drea Severins en Rieke

Nadere informatie

Aftredend en niet herkiesbaar: Jan ter Horst Bert van der Vegte, secretaris Nieuw bestuurslid: Klarissa Ulderink wonende aan de t Weegel 7 Vacant

Aftredend en niet herkiesbaar: Jan ter Horst Bert van der Vegte, secretaris Nieuw bestuurslid: Klarissa Ulderink wonende aan de t Weegel 7 Vacant Algemene Jaarvergadering 2016 Plaatselijk Belang Laag-Zuthem Graag nodigen wij U uit voor het bijwonen van de jaarvergadering van het Plaatselijk Belang Laag-Zuthem op 14 Juni 2016 om 19.00 uur in het

Nadere informatie

Pleitnota. Hoorzitting bezwaarschriftencommissie d.d. 16 mei 2013. Oudeveste.nl. gevestigd te Oudelandsepoort 19 Tholen

Pleitnota. Hoorzitting bezwaarschriftencommissie d.d. 16 mei 2013. Oudeveste.nl. gevestigd te Oudelandsepoort 19 Tholen Pleitnota Hoorzitting bezwaarschriftencommissie d.d. 16 mei 2013 Oudeveste.nl gevestigd te Oudelandsepoort 19 Tholen vertegenwoordigd door de voorzitter: Mw. mr. B. Jansen hierna: Oudeveste.nl tegen Gemeente

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Geachte raadsleden, Eind februari 2011 hebben wij het voorontwerp bestemmingsplan ontvangen. Hierop hebben wij de volgende reactie gegeven:

Geachte raadsleden, Eind februari 2011 hebben wij het voorontwerp bestemmingsplan ontvangen. Hierop hebben wij de volgende reactie gegeven: Geachte raadsleden, Binnenkort gaat u als raad een besluit nemen over het nieuwe bestemmingsplan Soestdijkse grachten. Tijdens de laatste inspraakavond op donderdag 14 juni waren niet alle raadsleden aanwezig

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 22 juni 2015

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 22 juni 2015 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 22 juni 2015 Aanwezig: Dhr. H. Vrieze Mw. H. Sijm-Wissink Mw. F. Fikry Mw. E. Singer Dhr. F. Kummer Dhr. C. Bakker Dhr. C. van Putten Mw.

Nadere informatie

MR vergadering d.d 12 mei 2014

MR vergadering d.d 12 mei 2014 MR vergadering d.d 12 mei 2014 Aanwezig: Erik (vz), Rijk, Janet, Ingeborg, Loes, Jan, Margriet, Jeroen en Saskia (notulist) Afwezig: -- Agendapunt 1. Opening, Voorzitter heet iedereen welkom. mededelingen

Nadere informatie

Landstrekenlaan LD 's-hertogenbosch Medezeggenschaps Raad Madelief

Landstrekenlaan LD 's-hertogenbosch Medezeggenschaps Raad Madelief Landstrekenlaan 118-120 5235 LD 's-hertogenbosch Medezeggenschaps Raad Madelief mrm@nbsmadelief.nl Datum : 16 juni 2014 Locatie : Vergaderkamer Madelief Aanwezig: Mari,Mariska, Sylvia, Gé, Ralf, William,

Nadere informatie

Verslag vergadering rekenkamercommissie d.d. 11 januari Aanwezig:

Verslag vergadering rekenkamercommissie d.d. 11 januari Aanwezig: Verslag vergadering rekenkamercommissie d.d. 11 januari 2016 Dinsdag 12 januari vindt een gesprek plaats met een kandidaat voor de vacante positie. Indien dit gesprek positief verloopt zal aan de beide

Nadere informatie

Notulen vergadering M.R.

Notulen vergadering M.R. Notulen vergadering M.R. NOTULEN MR Vergaderdatum: 10-11-2016 Tijd: 19.30 uur Vergaderlocatie: Lerarenkamer BS St. Bavo Voorzitter: Yvonne Frijters Secretaris: Kees Frijters Mathijssen Notulist: Mandy

Nadere informatie

Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 22 mei 2008 vanaf 20.00 uur tot 20.40 uur.

Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 22 mei 2008 vanaf 20.00 uur tot 20.40 uur. Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 22 mei 2008 vanaf 20.00 uur tot 20.40 uur. Aanwezig: De heer E. Schotting, plv. voorzitter; Mevrouw N.M. van Dijk, secretaresse PMV; Mevrouw N.M. Vergeer, PMV

Nadere informatie

4 Vakantierooster 2015-2016 De BOV komt met een voorstel. Dit is overgenomen door Kiem. De GMR stemt hiermee in.

4 Vakantierooster 2015-2016 De BOV komt met een voorstel. Dit is overgenomen door Kiem. De GMR stemt hiermee in. Notulen van de GMR-vergadering van 26-02-2015 Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Hans van Geffen (voorzitter), Nicky van den Heuvel, Mariëtte Jansen, Ivo van der

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad

Medezeggenschapsraad Medezeggenschapsraad Schooljaar 2014-2015 Wislaan 219 5406 AC uden Soort vergadering Medezeggenschapsraad Datum en tijd Dinsdag 27 januari 2014, aanvang 19.30 uur Lokatie Bs t Mulderke, wislaan 219 Notulist

Nadere informatie

Notulen vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 19 januari 2017

Notulen vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 19 januari 2017 Notulen vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 19 januari 2017 Aanwezig: Afwezig: Notuliste: Jan Moojen (TPE), Gerrit Wijnne (Gemeente), Bianca Schaap (Gemeente), Ineke Macke (MKB), Thomas

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.00 uur CONCEPT NOTULEN MR -VERGADERING 6 oktober 2015 Aanwezig: Liesbeth Bult, Marie-José Jaspers,

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 22 oktober 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 22 oktober 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 22 oktober 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Afwezig Tineke Snel Grim

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

CONCEPT-VERSLAG AV 14-1 d.d. 27 april 2014

CONCEPT-VERSLAG AV 14-1 d.d. 27 april 2014 CONCEPT-VERSLAG AV 14-1 d.d. 27 april 2014 Aanwezig: Peter Zandveld, lid Amsterdam en voorzitter EGCC, tevens gemachtigde voor Allard Köster, lid NGoB, Merlijn Kuin, lid NGoB, Eric van de Marel, voorzitter

Nadere informatie

OBS de Lingewaard Medezeggenschapsraad M R. MR vergadering. OBS de Lingewaard. Datum: 23 oktober 2012

OBS de Lingewaard Medezeggenschapsraad M R. MR vergadering. OBS de Lingewaard. Datum: 23 oktober 2012 MR vergadering OBS de Lingewaard Datum: 23 oktober 2012 School OBS de Lingewaard Arkel Notulen MR vergadering 23 oktober 2012 Aanwezig: MR personeelsgeleding: MR oudergeleding: Afwezig zonder bericht:

Nadere informatie

Saltoschool de Bergen Schouwbroekseweg 7 5616 NV Eindhoven telefoon 040-2528883. Verslag Medezeggenschapsraad 22-09- 2014

Saltoschool de Bergen Schouwbroekseweg 7 5616 NV Eindhoven telefoon 040-2528883. Verslag Medezeggenschapsraad 22-09- 2014 Saltoschool de Bergen Schouwbroekseweg 7 5616 NV Eindhoven telefoon 040-2528883 Verslag Medezeggenschapsraad 22-09- 2014 Aanwezig: Maurice Driessens (Directie) Geert van den Eertwegh (PMR) Jacqueline Goedegebure

Nadere informatie

Wustefeld (gemeente Overbetuwe), Christa Vogel (inwoner gemeente Overbetuwe), Rient Ploeger (voorzitter KMO)

Wustefeld (gemeente Overbetuwe), Christa Vogel (inwoner gemeente Overbetuwe), Rient Ploeger (voorzitter KMO) Verslag van de vergadering van de Participatieraad (PR) van de Gemeente Overbetuwe d.d. 2 maart 2018 9.30 11.30 uur in de Commissiekamer te Elst Aanwezig: Leden: Harry Walker, Marja van Galen, Thea Hooijer,

Nadere informatie

DORPSRAAD GRUBBENVORST

DORPSRAAD GRUBBENVORST DORPSRAAD GRUBBENVORST Secretariaat@dorpsraadgrubbenvorst.nl www.dorpsraadgrubbenvorst.nl Verslag van de openbare Dorpsraad vergadering. Datum: woensdag 20 september 2017. Locatie: t Haeren te Grubbenvorst.

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 20 juni 2012 Tijd: 19:00 21:15 uur Locatie: teamkamer Aanwezig: Directie: Wildschut Bestuur: Jack van der Veen (voorzitter Bestuur) Teamgeleding:

Nadere informatie