Handleiding contracteerproces Huisartsenzorg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding contracteerproces Huisartsenzorg 2015-2016"

Transcriptie

1 Handleiding contracteerproces Huisartsenzorg

2 Door middel van deze handleiding nemen we u stapsgewijs mee in het vullen van uw digitale overeenkomst. Neem de handleiding goed door tijdens uw voorbereiding, omdat we gedurende het proces verschillende gegevens van u uitvragen. We adviseren u om deze gegevens paraat te hebben bij het invullen van uw digitale overeenkomst.

3 Start digitaal contracteren Elke huisarts ontvangt per zijn inloggegevens Begin november 2014 worden de uitnodigingen voor het digitaal contracteren verstuurd

4 Goed om te weten Na het inloggen werkt u in een beveiligde sessie van 1 uur. Sla tussentijds uw gegevens op, zodat deze blijven staan indien u tussentijds gaat uitloggen en inloggen. We adviseren u om tussentijds op te slaan, zodat u voldoende tijd heeft om uw digitale overeenkomst in te vullen. Uw beveiligde sessie wordt dan opnieuw met 1 uur verlengd. Wanneer u de link naar de vragenlijst opent en een cookie melding krijgt, dan moet u deze eerst verwerken voordat u inlogt. Doet u dit tijdens het vullen van de vragenlijst, dan gaat het systeem terug naar het inlogscherm en zijn uw gegevens niet opgeslagen.

5 Goed om te weten (vervolg) De huisarts die als eerste inlogt, bepaalt de inhoud van het contract voor de overige huisartsen die verbonden zijn aan de praktijk. Deze systematiek is gelijk aan 2013/2014. U dient vooraf af te stemmen welke huisarts namens de andere huisartsen de vragenlijst vult. In de info i-tjes vindt u aanvullende informatie voor het vullen van de vragenlijst. Wijzigingen kunnen alleen worden doorgevoerd door de praktijkhouder die als eerste is ingelogd. Deze doet dit ook namens eventuele andere huisartsen. Zodra het contract is aangepast dient deze huisarts zijn collega s te informeren. Zij dienen zelf hun gewijzigde contract op te vragen en door te sturen aan de verre zorgverzekeraar.

6

7 Inloggen U ontvangt begin november 2014 een mail met de inlog code om te starten met het digitale contracteerproces. Graag ontvangt Menzis voor 1 december 2014 de digitaal getekende overeenkomst retour, zodat uw declaratie per 1 januari 2015 kan worden uitbetaald.

8 1 e Tabblad - Inleiding

9 Inleiding In de inleiding vindt u een toelichting over het digitale contracteerproces en wordt toegelicht welke aanvragen u kunt contracteren: 1) Basisovereenkomst incl. verrichtingen & verbruiksmaterialen en resultaatbeloning IUD, chirurgie en therapeutische injectie 2) Module POH-GGZ 3) Module Praktijkmanagement 4) Accreditatie - Start (onderdeel van de Menzis indicatoren) 5) Overgangsregeling kwetsbare ouderen 6) Resultaatbeloning service en bereikbaarheid, Menzis indicatoren en/of doelmatig voorschrijven 7) Module Stoppen met Roken

10 2 e Tabblad - Organisatie

11 Organisatie Uw gegevens worden automatisch gevuld. Het vriendelijke verzoek om de gegevens te controleren. Wijzigingen met betrekking tot agb-codes en NAW gegevens dient u door te geven aan Vektis.

12 3 e Tabblad Basisovereenkomst en verrichtingen

13 Basisovereenkomst Voor de basisovereenkomst worden een aantal basis vragen aan u gesteld. Hiervoor hoeft u vooraf geen gegevens te verzamelen. Let op! Om technische redenen wordt voor het doorvoeren van wijzigingen in uw overeenkomst 2015/2016 de volgende vraag gesteld: Wijzigingen in uw digitale overeenkomst worden alleen doorgevoerd wanneer u onderstaande handeling uitvoert. Logt u voor de eerste keer in zet dan het antwoord op NEE. Indien u een wijziging wilt doorvoeren in uw contract 2015/2016, dan dient u de volgende handeling uit te voeren om uw gegevens te kunnen wijzigen. Indien het antwoord op Nee staat zet het dan op Ja Indien het antwoord op Ja staat zet het dan op Nee

14 4 e Tabblad - POH-GGZ

15 Module POH-GGZ Voor de module POH-GGZ dient u de volgende gegevens paraat te hebben: De formatie POH-GGZ die in uw praktijk werkzaam is. Het aantal patiënten dat ingeschreven staat bij uw praktijk. In geval u in aanmerking wilt komen voor e-health toepassingen als onderdeel van POH-GGZ: Welke e-health toepassingen u aanbiedt. In geval u schriftelijke samenwerkingsafspraken heeft gemaakt: Met welke zorgaanbieders binnen de SSGZ, GBGGZ of nulde lijn heeft u afspraken gemaakt. Informeer bij uw zorggroep naar de regionale afspraken over POH-GGZ en de wijze waarop u deze vragen kunt invullen.

16 5 e Tabblad - Modules

17 Modules Onder tabblad 5 is het mogelijk om de volgende aanvragen/modules te contracteren: Module Praktijkmanagement Overgangsregeling Kwetsbare ouderen Module Stoppen met Roken Resultaatbeloning service en bereikbaarheid Resultaatbeloning Menzis indicatoren (accreditatie, deelname ketenzorg COPD, ketenzorg VRM, zorgvernieuwingsproject) Resultaatbeloning doelmatig voorschrijven

18 Module Praktijkmanagement Voor de module Praktijkmanagement adviseren wij om de volgende gegevens paraat te hebben : Het aantal fte dat de praktijkmanager in uw praktijk werkzaam is. Het aantal patiënten dat ingeschreven staat bij uw praktijk. De module Praktijkmanagement kan enkel worden aangevraagd door een huisartsenpraktijk die een minimale omvang heeft van ingeschreven patiënten of deel uitmaakt van een (in)formeel samenwerkingsverband met een minimale omvang van ingeschreven patiënten. Daarvoor zijn de volgende gegevens nodig: Wat is het totaal aantal ingeschreven patiënten van de deelnemende huisartsenpraktijken. Wat zijn de praktijk AGB-codes van de deelnemende huisartsenpraktijken.

19 Overgangsregeling kwetsbare ouderen Om in aanmerking te komen voor de overgangsregeling Kwetsbare ouderen is het van belang dat u weet of u de module kwetsbare ouderen (code 14616) voor 1 januari 2015 heeft gecontracteerd en de afspraken doorlopen in 2015.

20 Module Stoppen met Roken Voor de module Stoppen met Roken dient u de volgende gegevens paraat te hebben: Bent u of is uw POH opgenomen in het kwaliteitsregister Stoppen met Roken? Het BIG-registratienummer van de zorgverlener die deze zorg gaat bieden.

21 Resultaatbeloning service en bereikbaarheid Voor het beantwoorden van de vragen is het niet noodzakelijk om vooraf gegevens te verzamelen en paraat te hebben, wel moet u aan enkele voorwaarden voldoen: Voldoet uw huisartsenpraktijk aan: Deelname aan een landelijk gevalideerd klant ervaring onderzoek (zoals in beginsel de CQi Huisartsen, eventueel ook DCB, Infoscope, NHG- of DEKRA accreditatie) zet de resultaten in voor verbetering van zorg- en dienstverlening; De telefonische bereikbaarheid, openingstijden en wachttijden in de huisartsenpraktijk maken standaard onderdeel uit van het onderzoek; De uitkomsten van het klantonderzoek en verbeteracties worden op de website van uw huisartsenpraktijk gepubliceerd; De resultaten mogen niet ouder zijn dan 3 jaar.

22 Resultaatbeloning Menzis indicatoren Voor Accreditatie, onderdeel van resultaatbeloning Menzis indicatoren adviseren wij om de volgende gegevens paraat te hebben: Welke methode en welk bureau betrokken is bij uw praktijkaccreditatie. Wat het factuurbedrag is dat vermeld staat op uw nota voor het eerste jaar van uw praktijkaccreditatie (bij Accreditatie Start). Het aantal patiënten dat ingeschreven staat bij uw praktijk (bij Accreditatie Start).

23 Resultaatbeloning doelmatig voorschrijven Menzis volgt voor doelmatig voorschrijven de landelijke indicatoren, deels gebaseerd op de indicatoren van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM). Vanuit de landelijke set heeft Menzis voor 2015 een selectie van indicatoren gemaakt. Hierbij is het uitgangspunt de inspanning van de huisarts in relatie tot de kwaliteit- en doelmatigheidswinst van geneesmiddelen. Voor de betreffende indicatoren verwijzen wij naar Bijlage 6 van ons inkoopbeleid. Tijdens het digitale contracteerproces dient de volgende vraag te worden beantwoord: Wilt u deelnemen aan resultaatbeloning doelmatig voorschrijven in 2015?

24 6 e Tabblad - Kernafspraken

25 Kernafspraken Een onderdeel van de nieuwe overeenkomst is het overzicht met Kernafspraken ten behoeve van het contract met uw verre zorgverzekeraars. U kunt er voor kiezen dat Menzis de kernafspraken automatisch verzendt naar de door u geselecteerde verre zorgverzekeraars. Wanneer u hier niet voor kiest, dient u het verzoek zelf te versturen.

26 Overige overgangsregelingen In het verleden heeft Menzis verschillende (M&I) modules aangeboden waarvoor in 2015 een overgangsregeling geldt. U kunt aangeven welke modules u heeft aangevraagd en waarvan het project nog doorloopt in 2015: 14601, en Open M&I modules Module voorbereiding gestructureerde zorg Astma/COPD Module voorbereiding gestructureerde CVR zorg Module Osteoporosezorg Module POH-Somatiek Module Continuïteitsbevordering U ontvangt voor de module POH-S voor 1 december 2014 een schriftelijk aanbod van Menzis.

27 7 e Tabblad Overzicht en Verzenden

28 Vervolgstappen

29 Vervolgstappen U kunt direct uw overeenkomst ondertekenen met uw unieke inlogcode. Na ondertekenen wordt uw contract verzonden en is uw contract te downloaden via de link die u per mail ontvangt. U heeft de mogelijkheid om uw contract nogmaals te bekijken. De eerst ingelogde huisarts kan het contract namens de praktijk wijzigen. Bewaar uw inloggegevens

30 Heeft u nog vragen? Raadpleeg voor meer informatie onze website op Bekijk daarnaast de veelgestelde vragen op Is uw vraag daarna nog niet beantwoord? Dan kunt u deze stellen, na het doorlopen van de vragen, via het online contactformulier.

31 Eigendomsrecht en geheimhouding Deze presentatie is eigendom van Stichting Menzis Beheer (hierna te noemen: Menzis), bevat bedrijfsinformatie van Menzis en is vertrouwelijk. Het is niet toegestaan deze presentatie of de daarin vervatte informatie te (laten) vermenigvuldigen en/of openbaar te (laten) maken, in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Menzis. Ook voor onderdelen waarvan auteursrechten bij derden berusten geldt dat verdere vermenigvuldiging en/of openbaarmaking niet is toegestaan. Menzis behoudt zich alle (intellectuele eigendoms)rechten voor. De informatie mag alleen gebruikt worden voor het doel waarvoor de informatie ter beschikking is gesteld, waarbij in het bijzonder geldt dat het gebruik in relatie met branchegenoten uitdrukkelijk is uitgesloten.

Handleiding contracteerproces Huisartsenzorg 2016

Handleiding contracteerproces Huisartsenzorg 2016 Handleiding contracteerproces Huisartsenzorg 2016 Door middel van deze handleiding nemen we u stapsgewijs mee in het vullen van uw digitale overeenkomst. Neem de handleiding goed door tijdens uw voorbereiding,

Nadere informatie

Bijlage 6 Resultaatbeloning individuele huisartsen 2016

Bijlage 6 Resultaatbeloning individuele huisartsen 2016 Bijlage 6 Resultaatbeloning individuele huisartsen 2016 In 2016 continueert Menzis resultaatbeloning voor de huisartsenzorg zonder grote wijzigingen. De beloning vindt plaats op indicatoren die landelijk

Nadere informatie

Resultaatbeloning individuele huisartsen 2015

Resultaatbeloning individuele huisartsen 2015 Bijlage 6 Resultaatbeloning individuele huisartsen 2015 In 2015 zet Menzis weer een stap in de resultaatbeloning voor de huisartsenzorg. De beloning vindt deels plaats op indicatoren die landelijk zijn

Nadere informatie

Bijlage 7 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

Bijlage 7 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 7 zorginkoopbeleid 2018-2019 Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 7 Resultaatbeloning Menzis indicatoren Menzis vindt praktijkaccreditatie een belangrijk instrument om de kwaliteit

Nadere informatie

Inkoopbeleid huisartsen en multidisciplinaire zorg

Inkoopbeleid huisartsen en multidisciplinaire zorg Aanvulling op inkoopbeleid Huisartsenzorg en Multidisciplinaire zorg 2015-2016 Ingangsdatum 1 januari 2016 Inkoopbeleid huisartsen en multidisciplinaire zorg De afgelopen jaren is de zorgvraag in Nederland

Nadere informatie

Bijlage 10 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

Bijlage 10 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 10 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg 1 Bijlage 10 Praktijkmanagement 2017 Inleiding Menzis is van mening dat het structureel financieren en borgen van praktijkmanagement

Nadere informatie

Bijlage 11 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

Bijlage 11 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 11 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg 1 Bijlage 11 POH- S module 2016-2018 Per 2016 zijn we gestart met een driejarig beleid. Met dit driejarig beleid, bieden we duidelijkheid

Nadere informatie

Inkoop Huisartsenzorg en Multidisciplinaire zorg 2015-2016

Inkoop Huisartsenzorg en Multidisciplinaire zorg 2015-2016 Inkoop Huisartsenzorg en Multidisciplinaire zorg 2015-2016 4-11-2014 Inhoudsopgave Inleiding 1. De nieuwe financiering op hoofdlijnen 2. Wat betekent het voor u 2.1 Segment 1 M&I verrichtingen 2.2 Segment

Nadere informatie

Bijlage 4 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

Bijlage 4 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 4 zorginkoopbeleid 2018-2019 Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 4 POH-S module Ook in 2018 en 2019 is het mogelijk om de POH-S te financieren via de POH-S module. De POH kan taken

Nadere informatie

Bijlage 5 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

Bijlage 5 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 5 zorginkoopbeleid 2018-2019 Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 5 Resultaatbeloning doelmatig voorschrijven van geneesmiddelen Vanaf 2018 heeft Menzis in samenspraak met een vertegenwoordiging

Nadere informatie

Bijlage 2 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

Bijlage 2 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 2 zorginkoopbeleid 2018-2019 Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 2 POH-GGZ Menzis zet het inkoopbeleid POH-GGZ van de afgelopen jaren voort. Zo willen we gezamenlijk de beweging voortzetten

Nadere informatie

Bijlage 11 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

Bijlage 11 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 11 zorginkoopbeleid 2018-2019 Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 11 Organisatie & Infrastructuur De organisatie en infrastructuur (O&I) van samenwerkingsverbanden worden bekostigd

Nadere informatie

Kernafspraken overeenkomst vrijgevestigde huisarts zorgverzekeraar

Kernafspraken overeenkomst vrijgevestigde huisarts zorgverzekeraar Kernafspraken overeenkomst vrijgevestigde huisarts zorgverzekeraar 2015-2016 Deel I. De huisarts/samenwerkingsverband: Naam huisarts : «CM_USER_LONGTITLE» «CM_USER_FULLNAME» Praktijkadres : «CM_PRACTICE_STREET»

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bijlage 11. Inleiding. 1. De nieuwe financiering op hoofdlijnen. 2. Wat betekent het voor u

Inhoudsopgave. Bijlage 11. Inleiding. 1. De nieuwe financiering op hoofdlijnen. 2. Wat betekent het voor u Inkoop Huisartsenzorg en Multidisciplinaire zorg 2015-2016 Inhoudsopgave Inleiding 1. De nieuwe financiering op hoofdlijnen 2. Wat betekent het voor u 2.1 Segment 1 M&I verrichtingen 2.2 Segment 2 Ketenzorg

Nadere informatie

Workshop: Kwaliteit en transparantie in de zorginkoop

Workshop: Kwaliteit en transparantie in de zorginkoop Workshop: Kwaliteit en transparantie in de zorginkoop GRZ jaarcongres, 27 januari 2017 Menzis Pascale Voermans, manager Zorginkoop MSZ Suzanne Oostvogels, productexpert MSZ 1 Wat gaan we doen vanmiddag?

Nadere informatie

Bijlage 1 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg. Versie 1 september 2016

Bijlage 1 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg. Versie 1 september 2016 Bijlage 1 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg 1 Bijlage 1 POH-GGZ 2017 Inleiding Menzis vindt het van belang om ook voor 2017 afspraken over de inzet van de POH-GGZ te maken. Hiermee

Nadere informatie

Kernafspraken overeenkomst vrijgevestigde huisarts Menzis 2013-2014

Kernafspraken overeenkomst vrijgevestigde huisarts Menzis 2013-2014 Kernafspraken overeenkomst vrijgevestigde huisarts Menzis 2013-2014 Deel I. De huisarts/samenwerkingsverband: Naam huisarts : «CM_USER_LONGTITLE» «CM_USER_FULLNAME» Praktijkadres : «CM_PRACTICE_STREET»

Nadere informatie

Zorginkoopbeleid 2017 Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

Zorginkoopbeleid 2017 Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Zorginkoopbeleid 2017 Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg 1 Voorwoord Voor u ligt het Zorginkoopbeleid huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg 2017. Dit beleid vormt de basis voor de contractering

Nadere informatie

1. Start nieuwe POH-S S module. 2. Continueren POH-S S module. 1 Dit wijkt af van het voorschrift zoals opgenomen in de LHV-declareerwijzer.

1. Start nieuwe POH-S S module. 2. Continueren POH-S S module. 1 Dit wijkt af van het voorschrift zoals opgenomen in de LHV-declareerwijzer. Bijlage 12 POH-S module 2016-2018 Vorig jaar is het nieuwe bekostigingssysteem voor huisartsen ingevoerd. Menzis heeft toen aangegeven meer tijd nodig te hebben om de huidige POH-S financiering beter aan

Nadere informatie

Welke HIS gegevens heeft u nodig voor het afsluiten van uw huisartsenovereenkomst 2015?

Welke HIS gegevens heeft u nodig voor het afsluiten van uw huisartsenovereenkomst 2015? Welke HIS gegevens heeft u nodig voor het afsluiten van uw huisartsenovereenkomst 2015? AANTAL PATIENTEN IN DE PRAKTIJK Indien er sprake is van een volmacht, vult u dan het totaal aantal patiënten van

Nadere informatie

Bijlage 5 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

Bijlage 5 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 5 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg 1 Bijlage 5 GEZ-module 2017 Via de GEZ-module worden de personele inzet, organisatie en infrastructuur van samenwerkingsverbanden bekostigd

Nadere informatie

Handleiding Contractmodule GGZ 2016 DSW Zorgverzekeraar / intwente Zorgverzekeraar / Stad Holland Zorgverzekeraar

Handleiding Contractmodule GGZ 2016 DSW Zorgverzekeraar / intwente Zorgverzekeraar / Stad Holland Zorgverzekeraar Handleiding Contractmodule GGZ 2016 DSW Zorgverzekeraar / intwente Zorgverzekeraar / Stad Holland Zorgverzekeraar Inleiding Deze handleiding beschrijft hoe u via de digitale contractmodule van DSW Zorgverzekeraar

Nadere informatie

Zorginkoopbeleid 2017 Mondzorg Versie 1 juli 2016

Zorginkoopbeleid 2017 Mondzorg Versie 1 juli 2016 Zorginkoopbeleid 2017 Mondzorg 1 Voorwoord Voor u ligt het zorginkoopbeleid mondzorg 2017. Dit beleid vormt de basis voor de contractering 2017. Het zorginkoopbeleid van Menzis is er al een paar jaar op

Nadere informatie

Zorginkoopbeleid 2017 Mondzorg

Zorginkoopbeleid 2017 Mondzorg Zorginkoopbeleid 2017 Mondzorg 1 Voorwoord Voor u ligt het zorginkoopbeleid mondzorg 2017. Dit beleid vormt de basis voor de contractering 2017. Het zorginkoopbeleid van Menzis is er al een paar jaar op

Nadere informatie

Bijlage 8 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

Bijlage 8 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 8 zorginkoopbeleid 2018-2019 Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 8 Ketenzorg DM2, VRM, COPD en Astma Programmatische multidisciplinaire zorg (ketenzorg) wordt ingekocht op basis van

Nadere informatie

Zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

Zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Zorginkoopbeleid 2018-2019 Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg 1 1. Inleiding Graag presenteren we u het Zorginkoopbeleid huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg 2018-2019. Dit beleid betreft de

Nadere informatie

Bijlage 6b Contractuele bepalingen Segment 3. Algemeen

Bijlage 6b Contractuele bepalingen Segment 3. Algemeen Bijlage 6b Contractuele bepalingen Segment 3 Algemeen Om richting te geven aan de invulling van uitkomstbekostiging zijn op landelijk niveau separate deelprestaties geformuleerd voor een aantal domeinen

Nadere informatie

Inkoop van medische specialistische zorg bij ZBC s 2016

Inkoop van medische specialistische zorg bij ZBC s 2016 Inkoop van medische specialistische zorg bij ZBC s 2016 6 juli 2015 1. Beleid zorginkoop ZBC s 2016 1.1 Algemene lijn inkoop ZBC Voor het contracteringsproces 2016 gaan wij zowel nieuwe zorgaanbieders

Nadere informatie

Bijlage 6b Contractuele bepalingen Segment 3

Bijlage 6b Contractuele bepalingen Segment 3 Bijlage 6b Contractuele bepalingen Segment 3 Algemeen Voor 2018 en 2019 continueert Zorg en Zekerheid de afspraken in segment 3 voor de huisartsenzorg zonder grote wijzigingen. Wanneer er gedurende de

Nadere informatie

1 Keuze zorgsoort (meerdere antwoorden mogelijk) Meerdere antwoorden per respondent. Aantal respondenten: Antwoord Aantal Percentage

1 Keuze zorgsoort (meerdere antwoorden mogelijk) Meerdere antwoorden per respondent. Aantal respondenten: Antwoord Aantal Percentage 1 Keuze zorgsoort (meerdere antwoorden mogelijk) Meerdere antwoorden per respondent Aantal respondenten: 1547 Antwoord Aantal Percentage 1. Dieetadvisering 118 8% 2. Ergotherapie 97 6% 3. Farmaceutische

Nadere informatie

Veelgestelde vragen marktmonitor adviseurs & bemiddelaars

Veelgestelde vragen marktmonitor adviseurs & bemiddelaars Veelgestelde vragen marktmonitor adviseurs & bemiddelaars Voor vragen die niet in deze lijst staan, kunt u terecht bij het ondernemersloket op werkdagen van 10 tot 17 uur. Telefoon: 0800-6800 680 (gratis)

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Contracteren Huisartsen 2016-2017. Inleiding

Handleiding Digitaal Contracteren Huisartsen 2016-2017. Inleiding Handleiding Digitaal Contracteren Huisartsen 2016-2017 Inleiding Met deze handleiding willen we u helpen bij het ondertekenen van de digitaal aangeboden contracten van VGZ. Daarnaast leggen we u uit hoe

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. Beleid Maatregelen & Sancties

Nota van Inlichtingen. Beleid Maatregelen & Sancties Nota van Inlichtingen Beleid Maatregelen & Sancties Menzis Zorgkantoor 2018 1 Nota van Inlichtingen Menzis met betrekking tot Beleid Maatregelen & Sancties 2018 Wijzigingen en aanvullingen op Beleid Maatregelen

Nadere informatie

Bijlage Inkoopbeleid Huisartsenzorg 2018 Tarieven Zilveren Kruis. Datum: 15 september 2017 Versie: 1.0

Bijlage Inkoopbeleid Huisartsenzorg 2018 Tarieven Zilveren Kruis. Datum: 15 september 2017 Versie: 1.0 Bijlage Inkoopbeleid Huisartsenzorg 2018 Tarieven Zilveren Kruis Datum: 15 september 2017 Versie: 1.0 Segment 1 Inschrijving 11000 Inschrijving verzekerden tot 65 jaar niet woonachtig in een opslagwijk

Nadere informatie

Toelichting Resultaatbeloning doelmatig voorschrijven van geneesmiddelen 2015

Toelichting Resultaatbeloning doelmatig voorschrijven van geneesmiddelen 2015 Toelichting Resultaatbeloning doelmatig voorschrijven van geneesmiddelen 2015 De toelichting Resultaatbeloning doelmatig voorschrijven van geneesmiddelen 2015 is een aanvulling op bijlage 6 Resultaatbeloning

Nadere informatie

1 Keuze zorgsoort (meerdere antwoorden mogelijk) Meerdere antwoorden per respondent. Aantal respondenten: 151. Antwoord Aantal Percentage

1 Keuze zorgsoort (meerdere antwoorden mogelijk) Meerdere antwoorden per respondent. Aantal respondenten: 151. Antwoord Aantal Percentage 1 Keuze zorgsoort (meerdere antwoorden mogelijk) Meerdere antwoorden per respondent Antwoord Aantal Percentage 1. Dieetadvisering 2 1% 2. Ergotherapie 1 1% 3. Farmaceutische hulpmiddelen 3 2% 4. Farmacie

Nadere informatie

Inkoopbeleid Stoppen met Roken 2013 binnen de Integrale bekostiging

Inkoopbeleid Stoppen met Roken 2013 binnen de Integrale bekostiging Inkoopbeleid Stoppen met Roken 2013 binnen de Integrale bekostiging 1 Algemeen Met ingang van 2013 verandert de vergoeding voor Stoppen-met-Roken begeleiding (SMR). De vergoeding van gedragsmatige ondersteuning

Nadere informatie

Q&A digitaal contracteren 2015 De Friesland Zorgverzekeraar

Q&A digitaal contracteren 2015 De Friesland Zorgverzekeraar Q&A digitaal contracteren 2015 De Friesland Zorgverzekeraar Ik kan/wil niet digitaal een overeenkomst afsluiten. Kan ik net als voorheen een papieren overeenkomst per post toegestuurd krijgen? Nee, dat

Nadere informatie

Toelichting Resultaatbeloning doelmatig voorschrijven van geneesmiddelen 2016

Toelichting Resultaatbeloning doelmatig voorschrijven van geneesmiddelen 2016 Toelichting Resultaatbeloning doelmatig voorschrijven van geneesmiddelen 2016 De toelichting Resultaatbeloning doelmatig voorschrijven van geneesmiddelen 2016 is een aanvulling op bijlage 6 Resultaatbeloning

Nadere informatie

STARTEN BIJ INDIGO-ONLINE

STARTEN BIJ INDIGO-ONLINE STARTEN BIJ INDIGO-ONLINE Informatie en stappenplan DIRECT AAN DE SLAG GEEN WACHTTIJDEN MENTALE ONDERSTEUNING DIRECT EN DICHTBIJ WELKOM BIJ INDIGO-ONLINE! U HEEfT -IN OvERLEG MET UW HUISARTS- BESLOTEN

Nadere informatie

Bijlage Inkoopbeleid Huisartsenzorg 2018 Tarieven Zilveren Kruis. Datum: 3 september 2018 Versie: 1.4

Bijlage Inkoopbeleid Huisartsenzorg 2018 Tarieven Zilveren Kruis. Datum: 3 september 2018 Versie: 1.4 Bijlage Inkoopbeleid Huisartsenzorg 2018 Tarieven Zilveren Kruis Datum: 3 september 2018 Versie: 1.4 Segment 1 Inschrijving 11000 Inschrijving verzekerden tot 65 jaar niet woonachtig in een opslagwijk

Nadere informatie

Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken

Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken Opzet De enquêtes worden uitgevoerd m.b.v. de online mogelijkheden op tevreden.nl. Elke apotheek heeft hier zijn eigen account en kan ook zelf de resultaten

Nadere informatie

Datum Doorkiesnummer Behandeld door «ZV_SC_SIGNEDON 088 222 40 40 Zorginkoop Huisartsenzorg

Datum Doorkiesnummer Behandeld door «ZV_SC_SIGNEDON 088 222 40 40 Zorginkoop Huisartsenzorg «CM_USER_LONGTITLE» «CM_USER_FULLNAME» «CM_PRACTICE_STREET» «CM_PRACTICE_NUMBER»«CM_PRACTICE_ EXTRA» «CM_PRACTICE_ZIPCODE» «CM_PRACTICE_CITY» Postbus 640 7500 AP ENSCHEDE www.menzis.nl/huisarts Zorgverlenernummer:

Nadere informatie

Samenvatting contract 2015 preferente zorgverzekeraar hoofdcontractant multidisciplinaire eerstelijnszorg

Samenvatting contract 2015 preferente zorgverzekeraar hoofdcontractant multidisciplinaire eerstelijnszorg Samenvatting contract 2015 preferente zorgverzekeraar hoofdcontractant multidisciplinaire eerstelijnszorg Dit format is een samenvatting van een contract tussen preferente zorgverzekeraar en een zorgaanbieder

Nadere informatie

Welkom op de informatiebijeenkomst 1 oktober 2014

Welkom op de informatiebijeenkomst 1 oktober 2014 Welkom op de informatiebijeenkomst 1 oktober 2014 Programma 18.15 uur Opening door Ria Stegehuis 18.35 uur Financiering huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg 2015 2016 (Renée van Rooijen en Eric Juffermans)

Nadere informatie

Inleiding Geachte relatie,

Inleiding Geachte relatie, Inleiding Geachte relatie, U staat op het punt om via dit portaal een overeenkomst Verloskunde 2018, Prenatale screening en Echoscopie 2018-2019 met Menzis af te sluiten. De opzet van de overeenkomst is

Nadere informatie

INLEIDING Welkom bij de digitale vragenlijst Verloskundige zorg 2017 van Menzis! Meerdere zorgaanbieders in uw organisatie

INLEIDING Welkom bij de digitale vragenlijst Verloskundige zorg 2017 van Menzis! Meerdere zorgaanbieders in uw organisatie INLEIDING Welkom bij de digitale vragenlijst Verloskundige zorg 2017 van Menzis! We vragen u deze vragenlijst Verloskunde 2017 in te vullen. Beantwoord alle vragen in de tabbladen die op uw praktijk of

Nadere informatie

Hulpmiddelenzorg, hoe werkt het? Harrie Bulder & Jolanda Schreuder Zorginkopers hulpmiddelen

Hulpmiddelenzorg, hoe werkt het? Harrie Bulder & Jolanda Schreuder Zorginkopers hulpmiddelen Hulpmiddelenzorg, hoe werkt het? Harrie Bulder & Jolanda Schreuder Zorginkopers hulpmiddelen Menzis contracteert ongeveer 60 soorten hulpmiddelen. Top 5: hoorhulpmiddelen, incontinentiemateriaal, verbandmateriaal,

Nadere informatie

WIJZIGINGEN OVEREENKOMST ZORGVERZEKERAAR 2016

WIJZIGINGEN OVEREENKOMST ZORGVERZEKERAAR 2016 WIJZIGINGEN OVEREENKOMST ZORGVERZEKERAAR 2016 ZORGVERZEKERAAR Zilveren Kruis (ZK) REGIO Amsterdam, Drenthe, Gelre-IJssel, Midden Nederland, Noord-Holland-Midden, Rotterdam, Zwolle-Flevoland-Vechtdal REGIOMANAGERS

Nadere informatie

LHV analyse van de NZa-beleidsregel en Tariefbeschikking 2015 voor Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

LHV analyse van de NZa-beleidsregel en Tariefbeschikking 2015 voor Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg LHV analyse van de NZa-beleidsregel en Tariefbeschikking 2015 voor Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Op 15 juli jl. heeft de NZa de Tariefbeschikking 2015 en de bijbehorende beleidsregel huisartsenzorg

Nadere informatie

Transformatiegelden Aanvullend inkoopbeleid Medisch Specialistische Zorg

Transformatiegelden Aanvullend inkoopbeleid Medisch Specialistische Zorg Transformatiegelden 2019 Aanvullend inkoopbeleid Medisch Specialistische Zorg 1. Inleiding In het Hoofdlijnenakkoord MSZ 2019 2022 (HLA) is een afspraak gemaakt over de mogelijkheid voor de inzet van transformatiegelden

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over de Marktmonitor Adviseurs & Bemiddelaars 2015

Veelgestelde vragen over de Marktmonitor Adviseurs & Bemiddelaars 2015 Veelgestelde vragen over de Marktmonitor Adviseurs & Bemiddelaars 2015 Veel gestelde vragen Marktmonitor Adviseurs & Bemiddelaars 2016 Voor vragen die niet in deze lijst staan, kunt u terecht bij het Ondernemersloket.

Nadere informatie

Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda

Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda Als patiënt van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft u toegang tot het zorgportaal Mijn.vanweelbethesda. Dit is een website die gekoppeld is aan het beveiligde Elektronisch

Nadere informatie

Fijn dat uw praktijk meedoet aan ACT II, het vervolg van het Amsterdams Cardiovasculair Traject (ACT).

Fijn dat uw praktijk meedoet aan ACT II, het vervolg van het Amsterdams Cardiovasculair Traject (ACT). Welkom bij ACT II Fijn dat uw praktijk meedoet aan ACT II, het vervolg van het Amsterdams Cardiovasculair Traject (ACT). ACT liep van 2010-2012 en heeft een groot deel van de Amsterdamse huisartsen gestimuleerd

Nadere informatie

Marco Tieleman Programmamanager

Marco Tieleman Programmamanager Marco Tieleman Programmamanager Mens, wat ben je mooi Wij van Menzis heten niet zo maar Menzis. We heten zo, omdat bij ons het centrum van alles wat wij doen de mens is. 2 Over Menzis Sinds 1836 is iedereen

Nadere informatie

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING Sportverenigingen kunnen de kosten van VOG s die zijn aangevraagd voor hun vrijwilligers in 2012 vergoed krijgen. Dit geldt alleen wanneer een vrijwilliger voldoet

Nadere informatie

Veelgestelde vragen n.a.v. gebruik e-formulieren

Veelgestelde vragen n.a.v. gebruik e-formulieren Veelgestelde vragen n.a.v. gebruik e-formulieren Allereerst enkele tips! 1. U kunt het formulier vooraf bekijken en printen om u op de vragen voor te bereiden. Op pagina 2 van dit document leest u hoe

Nadere informatie

Evaluatie adviesgesprek

Evaluatie adviesgesprek Evaluatie adviesgesprek Het verkrijgen van de uitnodigingen. Opzet De enquêtes worden uitgevoerd m.b.v. de online mogelijkheden op tevreden.nl. Elke apotheek heeft hier zijn eigen account en kan ook zelf

Nadere informatie

Zorginkoopbeleid Ambulancezorg 2020

Zorginkoopbeleid Ambulancezorg 2020 Zorginkoopbeleid Ambulancezorg 2020 Publicatiedatum 26 maart 2019 1. Inkoopkader De ambulancesector is onderdeel van de acute zorg, die volop in beweging is. Het zorglandschap is aan het veranderen. We

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over de Marktmonitor Adviseurs & Bemiddelaars 2015

Veelgestelde vragen over de Marktmonitor Adviseurs & Bemiddelaars 2015 Veelgestelde vragen over de Marktmonitor Adviseurs & Bemiddelaars 2015 Veelgestelde vragen marktmonitor adviseurs & bemiddelaars 2017 Voor vragen die niet in deze lijst staan, kunt u terecht bij het Ondernemersloket

Nadere informatie

Tenslotte zijn een aantal oude M&I modules in segment 3 onderverdeeld onder de prestaties Kwaliteit, Ouderenzorg en Substitutie.

Tenslotte zijn een aantal oude M&I modules in segment 3 onderverdeeld onder de prestaties Kwaliteit, Ouderenzorg en Substitutie. Bijlage 6 Contractuele bepalingen Segment 3 Algemeen Segment 3 biedt Zorg en Zekerheid en de zorgaanbieders de ruimte om onderling afspraken te maken over het belonen van uitkomsten van zorg en zorgvernieuwing

Nadere informatie

Inleiding Welkom bij de digitale profielenlijst Fysiotherapie van Menzis

Inleiding Welkom bij de digitale profielenlijst Fysiotherapie van Menzis Inleiding Welkom bij de digitale profielenlijst Fysiotherapie van Menzis Goed om te weten We vragen u een korte profielenlijst in te vullen, waarin u kunt aangeven in welk profiel u en uw praktijk (hiermee

Nadere informatie

Werkwijze Digitale Contractering Generalistische Basis GGZ Coöperatie VGZ

Werkwijze Digitale Contractering Generalistische Basis GGZ Coöperatie VGZ Werkwijze Digitale Contractering Generalistische Basis GGZ 2016 Coöperatie VGZ Inhoud Inleiding 3 Kwaliteitsniveaus 3 Tariefpercentages 3 Kwaliteitscriteria 4 Niveau 0 4 Niveau 1 4 Niveau 2 4 Niveau 3

Nadere informatie

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline Prokx Payroll Professionals BV Handleiding Virtuele Vestiging FlexOnline Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Prokx Payroll Professionals B.V. Handleinding FlexOnline versie 24092012 Inhoudsopgave

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: 071-5262449 E-mail: trombosedienst@lumc.nl www.trombosedienst-leiden.nl

Nadere informatie

Zorgmail in PodoFile

Zorgmail in PodoFile Zorgmail in PodoFile Handleiding bij de extra module Zorgmail-aansluiting -kortweg aangeduid als extra module Zorgmail - (vanaf PodoFile versie 4.5.4) 1 INHOUD 2 Wat is Zorgmail?... 3 3 Wat heeft een pedicure

Nadere informatie

Handleiding VIPLive - Ketenzorg Medewerkers huisartsenpraktijk. Datum juni 2017 Calculus Software

Handleiding VIPLive - Ketenzorg Medewerkers huisartsenpraktijk. Datum juni 2017 Calculus Software Handleiding VIPLive - Ketenzorg Medewerkers huisartsenpraktijk Datum juni 2017 Auteur Calculus Software Ketenzorg Arnhem migratieplan augustus 2016 Pagina 1 van 25 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 Overige

Nadere informatie

Werkinstructie Inschrijving Negometrix3 Inkoopprocedure 2020

Werkinstructie Inschrijving Negometrix3 Inkoopprocedure 2020 Werkinstructie Inschrijving Negometrix3 Inkoopprocedure 2020 Inhoudsopgave Inschrijving 3 1. Aanleveren van gegevens 3 2. De werkwijze 4 3. Stap 1: Aanmaken digitale inschrijving 5 4. Stap 2: Vragenlijsten

Nadere informatie

Huisartsenzorg & Integrale zorg 2015

Huisartsenzorg & Integrale zorg 2015 Huisartsenzorg & Integrale zorg 2015 Regiobijeenkomst juli 2014 1 Programma 1 2 Welkom Verbetering contracteringsproces 2015 19.00-19.10 uur 19.10 19.15 uur 3 Hoofdlijnen voorgenomen beleid HIZ 2015 19.15

Nadere informatie

Inleiding De digitale profielenlijst van Menzis

Inleiding De digitale profielenlijst van Menzis Inleiding De digitale profielenlijst van Menzis Goed om te weten We vragen u een korte profielenlijst in te vullen, waarin u kunt aangeven in welk profiel u en uw praktijk (hiermee wordt ook instelling

Nadere informatie

Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal

Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal In deze folder leest u hoe Mijn SKB werkt, welke gegevens u kunt inzien en wat u kunt doen met Mijn SKB. Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal Als patiënt

Nadere informatie

Bijlage 3 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

Bijlage 3 zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 3 zorginkoopbeleid 2018-2019 Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg Bijlage 3 Praktijkmanagement Menzis biedt huisartsen een vergoeding voor de inzet van een praktijkmanager. Door de inzet van

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Ondervindt u problemen bij het gebruik van het programma Tropaz, neemt u dan contact op met uw eigen trombosedienst. 2012

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie juli 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetsysteem.nl 1 Inhoud Korte introductie... 3 Over de handleiding... 3 Let op (info over browser)...

Nadere informatie

Handleiding Klant Portal

Handleiding Klant Portal Handleiding Klant Portal Copyright Copyright 2012 Milgro Versie 3.0 - juli 2013 Alle rechten voorbehouden. De in dit document vervatte informatie is eigendom van Milgro. Het wordt verstrekt overeenkomstig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Coöperatie VGZ Digitale contractering GGZ 28 juli 2014

Nieuwsbrief Coöperatie VGZ Digitale contractering GGZ 28 juli 2014 In deze nieuwsbrief van Coöperatie VGZ vindt u actuele informatie rondom digitale contractering Curatieve Geestelijke Gezondheidszorg. Wordt u gecontracteerd door het regionale inkoopteam, dan is deze

Nadere informatie

Handleiding Indicatorenportaal LROI-dashboard

Handleiding Indicatorenportaal LROI-dashboard Handleiding Indicatorenportaal LROI-dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Inleiding Op 1 november 2014 is overeenstemming bereikt over de manier waarop de kwaliteit van orthopedische

Nadere informatie

Zorginkoopbeleid. Huisartsenzorg en 2017Multi-disciplinaire zorg. Eno Zorgverzekeraar

Zorginkoopbeleid. Huisartsenzorg en 2017Multi-disciplinaire zorg. Eno Zorgverzekeraar Zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en 2017Multi-disciplinaire zorg Eno Zorgverzekeraar Inhoudsopgave 1 2 Inleiding 5 Zorginkoopbeleid huisartsenzorg 2016-2018 6 2.1 Visie op de zorg 6 2.2 Eisen aan zorgaanbieders

Nadere informatie

Zorginkoopbeleid. Huisartsenzorg en 2017Multi-disciplinaire zorg. Eno Zorgverzekeraar

Zorginkoopbeleid. Huisartsenzorg en 2017Multi-disciplinaire zorg. Eno Zorgverzekeraar Zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en 2017Multi-disciplinaire zorg Eno Zorgverzekeraar 2 Huisartsenzorg en Multi-disciplinaire zorg 2017 Inhoudsopgave 1 2 Inleiding 5 Zorginkoopbeleid huisartsenzorg 2016-2018

Nadere informatie

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: de handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor cliënten.

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: de handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor cliënten. Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: de handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor cliënten. Stap 1: DigiD met sms functie Stap 2: Inloggen en profiel aanmaken op MijnZorgnet Stap 3: De onderdelen in

Nadere informatie

Handleiding inkoopmodule. DSW Zorgverzekeraar Stad Holland Zorgverzekeraar

Handleiding inkoopmodule. DSW Zorgverzekeraar Stad Holland Zorgverzekeraar Handleiding inkoopmodule DSW Zorgverzekeraar Stad Holland Zorgverzekeraar 1 1.Inleiding Deze handleiding beschrijft hoe u via de digitale inkoopmodule van DSW Zorgverzekeraar/Stad Holland Zorgverzekeraar

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Handleiding positieve gezondheid en ziektelastmeters Voor zorgverleners/de huisartsenpraktijk. Datum Juni 2018 Calculus Software

Handleiding positieve gezondheid en ziektelastmeters Voor zorgverleners/de huisartsenpraktijk. Datum Juni 2018 Calculus Software Handleiding positieve gezondheid en ziektelastmeters Voor zorgverleners/de huisartsenpraktijk Datum Juni 2018 Auteur Calculus Software 1 Inleiding In deze handleiding wordt stap voor stap het communiceren

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

Samen werken aan kwaliteit

Samen werken aan kwaliteit Samen werken aan kwaliteit 2 Handleiding Klantenvertellen 20-2-2019 Wat vindt u in deze handleiding? In deze handleiding vindt u de eerste stappen om Klantenvertellen te gebruiken. We leggen aan u uit

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie 26 augustus 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetgroep.nl Weten waar je staat en waar je naar toe gaat? 1 Inhoud Korte introductie... 3

Nadere informatie

SSO handleiding. Inhoudsopgave

SSO handleiding. Inhoudsopgave SSO handleiding Inhoudsopgave Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten... 2 Eenmaal ingelogd... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 E-learning... 3 RIEsicotoer... 4 Leerlingen... 4 Overzicht leerlingen...

Nadere informatie

Regiobijeenkomst Menzis inkoopbeleid Huisartsenzorg, multidisciplinaire zorg. Donderdag 4 juni 2015, de Radstake, Heelweg

Regiobijeenkomst Menzis inkoopbeleid Huisartsenzorg, multidisciplinaire zorg. Donderdag 4 juni 2015, de Radstake, Heelweg Regiobijeenkomst Menzis inkoopbeleid Huisartsenzorg, multidisciplinaire zorg Donderdag 4 juni 2015, de Radstake, Heelweg PROGRAMMA 18.00-18.05 Welkom, inleiding op het programma Christine Sloetjes regiomanager

Nadere informatie

Module POH SOMATIEK 2013 (Behorende bij de Huisartsenovereenkomst 2013)

Module POH SOMATIEK 2013 (Behorende bij de Huisartsenovereenkomst 2013) Module POH SOMATIEK 2013 (Behorende bij de Huisartsenovereenkomst 2013) Jaartarief Kwartaaltarief Declaratiecode afhankelijk van populatie afhankelijk van populatie Achmea 14499 1. Doel module De Module

Nadere informatie

Goedkeuringsdatum : Documenteigenaar : Herzieningsdatum : Herkomst / auteur : 1/16

Goedkeuringsdatum : Documenteigenaar : Herzieningsdatum : Herkomst / auteur : 1/16 Goedkeuringsdatum : Documenteigenaar : Herzieningsdatum : Herkomst / auteur : 1/16 Werken met Online behandeling Soort document : Instructie Bestemd voor : POH-GGZ Versienummer : 1.0 1. Inleiding In deze

Nadere informatie

BIJLAGEN Huisartsenovereenkomst 2015

BIJLAGEN Huisartsenovereenkomst 2015 BIJLAGEN Huisartsenovereenkomst 2015 Inhoudsopgave I. Algemeen Vertrouwen en controle Looptijd II. Vergoedingen POH-S POH-GGZ III. Prestaties Kwetsbare ouderen in beeld Doelmatig voorschrijven van geneesmiddelen

Nadere informatie

FAQ pedicures. 1. Algemeen:

FAQ pedicures. 1. Algemeen: FAQ pedicures 1. Algemeen: a. Wat is diabetesketenzorg? Het woord zegt het eigenlijk al, een keten van zorg rondom een patiënt met diabetes. In dit geval specifiek patiënten met Diabetes Mellitus type

Nadere informatie

Toelichting op de overeenkomst en het inkoopbeleid

Toelichting op de overeenkomst en het inkoopbeleid Toelichting op de overeenkomst en het inkoopbeleid 2018-2019 Graag informeren wij u via deze oplegger over de wijze waarop Zorg en Zekerheid de huisartsenzorg in 2018 en 2019 inkoopt. In deze oplegger

Nadere informatie

Prokx Payrolling BV. Flexonline

Prokx Payrolling BV. Flexonline Prokx Payrolling BV Handleiding Virtuele Vestiging Flexonline Afbeelding 1: Website Prokx Payrolling 1 Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging pagina 4 2. Module Plaatsingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. Downloadsite van de Rabo OmniKassa

Gebruikshandleiding. Downloadsite van de Rabo OmniKassa Gebruikshandleiding Downloadsite van de Rabo OmniKassa Inhoud 1. INLEIDING... 3 2. TOEGANGSBEHEER... 4 2.1 INLOGPAGINA... 4 2.2 WIJZIGEN WACHTWOORD BIJ EERSTE MAAL INLOGGEN... 5 2.3 WACHTWOORD VERGETEN

Nadere informatie

Handleiding VIPLive - Ketenzorg Medewerkers huisartsenpraktijk. Datum oktober 2017 Calculus Software. Ketenzorg Arnhem migratieplan augustus 2016

Handleiding VIPLive - Ketenzorg Medewerkers huisartsenpraktijk. Datum oktober 2017 Calculus Software. Ketenzorg Arnhem migratieplan augustus 2016 Handleiding VIPLive - Ketenzorg Medewerkers huisartsenpraktijk Datum oktober 2017 Auteur Calculus Software Ketenzorg Arnhem migratieplan augustus 2016 Pagina 1 van 19 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 Overige

Nadere informatie