Intro. Handleiding NVM Woontoets

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Intro. Handleiding NVM Woontoets"

Transcriptie

1 Intro Handleiding NVM Woontoets

2 Intro Handleiding Deze handleiding is opgedeeld in 2 delen, een uitleg voor het doen van de Woontoets en een uitleg over de rapportage. Klik hieronder op 1 van de afbeeldingen om snel naar de gewenste uitleg te gaan. Doen van de woontoets Uitleg bij de rapportage

3 Woontoets Uitleg Woontoets

4 Stap 1 Zoeken in NVM bestanden Stap 1 is het zoeken naar een mogelijke bestaand rapport over de betreffende persoon. Het kan relevant zijn om te weten dat iemand in korte tijd meedere malen is opgevraagd omdat het een indicatie kan zijn dat hij/zij bij andere NMV leden is afgewezen.

5 Stap 2 Akkoord WBP Voorafgaand aan een nieuwe toetsing dient u de algemene gebruikers voorwaarden te accepteren omdat de Woontoets borgt dat de gebruiker met de juiste intentie een controle uitvoert. Dit is ook een goed moment om de klant te vragen of hij/zij geen bezwaar heeft tegen het uitvoeren van deze woontoets.

6 Stap 3 IDbewijs en adres invoeren Dit veld is voor de achterkant van een rijbewijs of ID-kaart Met deze knop bladert u naar het legitimatiebewijs. Dit zijn voorbeelden van identiteitsdocumenten Hier vult u de postcode, het huisnummer en eventueel de toevoeging (bv II of a) in.

7 Stap 3 Let op: Bij het aanbieden van een niet Nederlands legitimatiebewijs is er een kans dat de adrescheck of de kredietcheck geen resultaat oplevert omdat de Woontoets uitsluitend Nederlandse bronnen raadpleegt. Uiteraard wordt het legitimatiebewijs wel gecontroleerd.

8 Stap 4 Woonvragen beantwoorden

9 Einde invoer Klaar! Na enkele minuten is de toets klaar en kunt u via de zoekfunctie het resultaat ophalen.

10 Resultaat Resultaat ophalen Voor het ophalen van de gegevens gaat u de persoon opzoeken. Daarvoor gebruikt u de achternaam en de geboortedatum van de persoon die u heeft getoetst. Hier wordt een bestaand dossier weergegeven.

11 Resultaat Het advies

12 Resultaat Volledige Rapportage Het resultaat van de Woontoets is opgedeeld in meerdere onderdelen. Ieder onderdeel wordt zichtbaar in de rapportage. Door op de blauwe knop te drukken, opent u een onderdeel.

13 Data-check Aanvullende informatie over de Rapportage

14 Data-check Toelichting rapportage De resultaten van de Woontoets zijn na ± 15 minuten inzichtelijk middels een rapportage. De rapportage bestaat uit de verschillende onderdelen: (U kunt direct naar het hoofdstuk door op het hoofdstuk te klikken)

15 Data-check Toelichting Document Dit is het resultaat van de verificatie van het legitimatiebewijs

16 Data-check Toelichting Persoon Hierin wordt weergegeven of de opgegeven persoonsgegevens voorkomen in de openbare bronnen die de Woontoets raadpleegt. Hierbij kan de opgegeven data ook verrijkt worden met bijvoorbeeld een voornaam, geboortedatum, geboorteplaats, andere schrijfwijze, extra voorletter(s) en overlijdensdatum.

17 Data-check Toelichting Adres Informatie die over het adres wordt terug geleverd, zijn; - Indicatie koop of huur: bij indicatie koop wil dit niet zeggen dat de opgegeven persoon ook de eigenaar is; hiervoor is altijd een aanvullende toets in het Kadaster vereist. - Perceeltype: appartement, hoekwoning, 2-onder-1 kap, niet-wonen, postbus, tussenwoning, woonboot, vrijstaande woning, niet gekoppeld. - Het aantal actieve bedrijven op het opgegeven adres. - Eventuele bijzonderheden op het opgegeven adres (camping, gemeentehuis, leger des heils, huis van bewaring, hotel, vakantiepark etc.). - Controle of het opgegeven postcode en huisnummer en toevoeging een bestaande combinatie is in Nederland. Hierbij wordt ook een kaart van de omgeving weergegeven. Indien beschikbaar, kunt u met behulp van de Google-streetview functionaliteit door de straat wandelen.

18 Data-check Toelichting Telefoon Hier staan de gevonden telefoonnummers, waarop mogelijk de door u opgegeven persoon bereikt kan worden. Alle telefoonnummer op het opgegeven adres worden zichtbaar.

19 Data-check Toelichting Bedrijfsgegevens Hier worden alle bedrijven getoond, waarbij de opgegeven persoon betrokken is (of is geweest) als eerste bestuurder of eigenaar. Informatie die over de bedrijven worden terug geleverd zijn; kvk-nummer, status van het bedrijf (actief, failliet, opgeheven, surseance, uitgeschreven, vervallen, schuldsanering), bedrijfsnaam, handelsnamen, vestigingsadressen, functie, bevoegdheid en gerechtelijke uitspraken en publicaties.

20 Data-check Toelichting Curatele informatie Hier wordt de informatie uit het curatelenregister getoond. Informatie die wordt terug geleverd bevat alle publicaties (nummers en datum) en curator(s). Ook wordt de reden van onder curatelenstelling geleverd.

21 Data-check Toelichting Gerechtelijke uitspraken Hier worden alle gerechtelijke uitspraken op de persoon getoond. Informatie die over de gerechtelijke uitspraak wordt terug geleverd gaat over de bedrijven, publicaties en curatoren die bij de gerechtelijke uitspraak horen. Daarbij wordt de omschrijving van de insolventie geleverd (faillissement, surseance van betaling of schuldsanering).

22 Data-check Toelichting Kredietscores Er wordt een score van 0 t/m 11 terug geleverd waarmee u de kredietwaardigheid van de persoon en het adres kunt beoordelen.

23 Data-check Toelichting Historische bevragingen Hier wordt het aantal keer weergegeven dat de persoon (initialen + achternaam) getoetst is voor een adresonderzoek, (door incassobureaus en deurwaarders), in de afgelopen 3 jaar. Hierbij wordt ook aangegeven op hoeveel unieke adressen (postcode + huisnummer + toevoeging) deze persoon is bevraagd. Verder wordt het aantal keer weergegeven dat het opgegeven adres (postcode + huisnummer + toevoeging), door incassobureaus en deurwaarders, is getoetst in het afgelopen jaar, en het aantal unieke personen (initialen + naam) dat hierbij is opgevraagd.

24 Informatie Aanvullende informatie

25 De bronnen Resultaat van de toets persoon adres tel krediet woning curatele bedrijf De bronnen Vertalen naar bruikbare info positief negatief Verhuis info Curatele info Bedrijfs info openbare bronnen Telefoon info OG info Incasso info

26 Woonvragen De woon vragen De woonvragen maken het mogelijk om diverse antwoorden van de potentiele huurder te controleren en te registreren. Bent u eigenaar van een koopwoning? Heeft u een onderneming? Zit u in de schuldsanering (WSNP)? Bent u ooit bij een faillisement betrokken geweest?

27 Legitimatiebewijs Wat doen we met het legitimatiebewijs? Op basis van een scan/foto van een paspoort, IDbewijs of rijbewijs gaan wij diverse acties uitvoeren. 1. Opschonen, uitsnijden plaatje 2. Automatisch uitlezen MRZ en persoonsgegevens (MRZ zijn de gegevens onderin een document <<<NLD.<<) 3. Valideren van de gegevens 4. Onderzoek doen aan de hand van de documentspecifieke veiligheidskernmerken. 5. Vermist&Gestolen check uitvoeren. De Woontoets kan legitimatiebewijzen uit 213 landen controleren op echtheid. Bij elkaar zijn dat ruim 3500 typen legitimatiebewijzen.

RentalCheck Postbus MC Gouda Datum inzage rapport: :47. Test Volledige persoonscontrole. Aangeleverde locatie:

RentalCheck Postbus MC Gouda Datum inzage rapport: :47. Test Volledige persoonscontrole. Aangeleverde locatie: RentalCheck Postbus 333 2803MC Gouda 085 732 55 22 Datum inzage rapport: 01-02-2018 10:47 Test Volledige persoonscontrole Aangeleverde informatie: Aangeleverde locatie: Initialen Voornaam Achternaam Geslacht

Nadere informatie

Employment Screening Rapport. Samenvatting. Persoons identificatie. Opleidingen en Diploma's. Werkervaring check. Credit Score. Internetprofiel VOG

Employment Screening Rapport. Samenvatting. Persoons identificatie. Opleidingen en Diploma's. Werkervaring check. Credit Score. Internetprofiel VOG Employment Screening Rapport Samenvatting Persoons identificatie Opleidingen en Diploma's Werkervaring check Credit Score Internetprofiel VOG Integriteits verklaring Verplichte documenten aanwezig in dossier?

Nadere informatie

Aanvraag Internetspaarrekening

Aanvraag Internetspaarrekening Aanvraag Internetspaarrekening Wat Hoe Stap 1 Uw gegevens U geeft hier uw gegevens als rekeninghouder in Het aanvragen van een nieuwe rekening doet u in verschillende stappen: Vul hier de persoonsgegevens

Nadere informatie

Bel met +31 (0) of mail naar Fictief Rapport Jan Jansen

Bel met +31 (0) of mail naar Fictief Rapport Jan Jansen Bel met +31 (0)30-6997060 of mail naar info@validatagroup.com Fictief Rapport Screening rapport SAMENVATTING Uitleg Pararius Screening per onderdeel Persoonsidentificatie Kredietcheck Focum plus Legenda:

Nadere informatie

Functional Description Mobile App (iphone)

Functional Description Mobile App (iphone) Date: 1582012 Page: 1 of 7 IDchecker IDchecker, marktleider op het gebied van online identiteitsbewijscontrole, biedt voor diverse branches verschillende gebruikersvriendelijke (online) oplossingen, waarmee

Nadere informatie

NVM Businesstoets. De NVM Businesstoets voorziet NVM-makelaars van informatie over de betrouwbaarheid en kredietwaardigheid van personen en bedrijven.

NVM Businesstoets. De NVM Businesstoets voorziet NVM-makelaars van informatie over de betrouwbaarheid en kredietwaardigheid van personen en bedrijven. NVM Businesstoets De NVM Businesstoets voorziet NVM-makelaars van informatie over de betrouwbaarheid en kredietwaardigheid van personen en bedrijven. Producten Kredietinformatie voor NVM-makelaars Bedrijfscontrole

Nadere informatie

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Voorwoord Welkom bij de handleiding van IP Marketing 3.0. Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het vernieuwde

Nadere informatie

Kozijn Totaal Service - 61978345. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Kozijn Totaal Service - 61978345. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Kozijn Totaal Service - 61978345 Score 17 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 61978345 Bedrijfsnaam Kozijn Totaal Service Adres Tolstraat

Nadere informatie

Mayra Klassieke Homeopathie - 01134388. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Mayra Klassieke Homeopathie - 01134388. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Mayra Klassieke Homeopathie - 01134388 Score 73 B Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 01134388 Bedrijfsnaam Mayra Klassieke Homeopathie

Nadere informatie

Q architectuur - 61028541. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Q architectuur - 61028541. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Q architectuur - 61028541 Score 25 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 61028541 Bedrijfsnaam Q architectuur Adres Gageldonkseweg

Nadere informatie

Wijzigingsformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging

Wijzigingsformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging Wijzigingsformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging Met dit formulier kunt u diverse wijzigingen met betrekking tot uw Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (PGB vv) aan ons

Nadere informatie

Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers.

Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers. Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers. Toelichting vooraf: Er zijn namelijk twee verschillende accounts mogelijk:

Nadere informatie

Transco Transmissie Service - 60980818. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Transco Transmissie Service - 60980818. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Transco Transmissie Service - 60980818 Score 63 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 60980818 Bedrijfsnaam Transco Transmissie

Nadere informatie

Van de Velde Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Van de Velde Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Van de Velde Holding B.V. - 60770996 Score 53 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 60770996 Bedrijfsnaam Van de Velde Holding

Nadere informatie

KonaCom - 14130948. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

KonaCom - 14130948. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee KonaCom - 430948 Score 52 C Limiet,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 430948 Bedrijfsnaam KonaCom Adres Maasstraat 04 5944CG ARCEN Safe

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON Inhoudsopgave 1. Functionaliteiten: pagina 2 2. Systeem opstarten: pagina 3 3. Inloggen: pagina 4 4. Offerte/polis aanvragen: pagina 5 5. Zoeken naar offerte:

Nadere informatie

Handleiding inschrijving GLAZENWASSERSREGISTER

Handleiding inschrijving GLAZENWASSERSREGISTER Handleiding inschrijving GLAZENWASSERSREGISTER Om een inschrijving goed te laten verlopen is het nuttig om vooraf te weten welke informatie aangeleverd moet worden. Hiervoor is deze handleiding opgesteld.

Nadere informatie

De Bierelier Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

De Bierelier Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee De Bierelier - 39054767 Score 71 B Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 39054767 Bedrijfsnaam De Bierelier Adres Veerplein 1 8301AH

Nadere informatie

Quick Reference Card Atos e-suite

Quick Reference Card Atos e-suite Subjecten Subjecten zijn personen en bedrijven zoals die zijn opgeslagen in het Gegevensmagazijn van de Atos e-suite. De persoons- en bedrijfsgegevens kunnen via de e-suite niet worden gewijzigd; deze

Nadere informatie

International Business Check. User Guide

International Business Check. User Guide International Business Check User Guide Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze ook en evenmin worden

Nadere informatie

Persoon van wie de gegevens zijn opgevraagd. Overzicht resultaten. AWEV B.V. Kim Hoeven Brugsteen 6 4815PL BREDA

Persoon van wie de gegevens zijn opgevraagd. Overzicht resultaten. AWEV B.V. Kim Hoeven Brugsteen 6 4815PL BREDA Rapportage datum 22-04-2014 om 133942 AWEV B.V. Kim Hoeven Brugsteen 6 4815PL BREDA Dit rapport wordt u STRIKT VERTROUWELIJK verstrekt onder de leveringsvoorwaarden zoals u deze via onze website bekend

Nadere informatie

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013)

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013) Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013) Ga naar de website van de IJshal Leeuwarden (www.ijshalleeuwarden.nl) en kies voor de button: Inschrijven

Nadere informatie

V.O.F. Administratie- en Belastingadvieskantoor W. De Jonge - 04012367. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

V.O.F. Administratie- en Belastingadvieskantoor W. De Jonge - 04012367. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Belastingadvieskantoor W. De Jonge - 42367 Score 72 B Limiet 4,5 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 42367 Bedrijfsnaam Belastingadvieskantoor

Nadere informatie

Jenniskens t.h.o.d.n. OAMKB Venray administr. - 63487373. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Jenniskens t.h.o.d.n. OAMKB Venray administr. - 63487373. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Jenniskens t.h.o.d.n. OAMKB Venray administr. - 63487373 Score 23 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 63487373 Bedrijfsnaam Jenniskens

Nadere informatie

Djaya Hotels B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Djaya Hotels B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Djaya Hotels B.V. - 64453936 Score 55 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 64453936 Bedrijfsnaam Djaya Hotels B.V. Adres Haagweg

Nadere informatie

Lekbak op maat - 52538117. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Lekbak op maat - 52538117. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Lekbak op maat - 52538117 Score 68 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 52538117 Bedrijfsnaam Lekbak op maat Adres Hoeksteen 13

Nadere informatie

FF-eten Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

FF-eten Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee FF-eten - 08079990 Score 63 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 08079990 Bedrijfsnaam FF-eten Adres Welgelegenlaan 19 7321AR

Nadere informatie

Van Beusichem Gastronomie - 60885912. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Van Beusichem Gastronomie - 60885912. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Van Beusichem Gastronomie - 60885912 Score 32 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 60885912 Bedrijfsnaam Adres Safe Number Telefoonnummer

Nadere informatie

Webservices - CRM Connector Company.info

Webservices - CRM Connector Company.info 2015 Webservices - CRM Connector Company.info De toegevoegde waarde voor u: Continu up to date CRM Uw CRM is helemaal up to date en wordt naar wens pro-actief up to date gehouden. Uw CRM kan effectiever

Nadere informatie

DWOR Holding B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

DWOR Holding B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee DWOR Holding B.V. - 66509327 Score 57 C Limiet,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 66509327 Bedrijfsnaam DWOR Holding B.V. Adres Oosteinde

Nadere informatie

Online Web Test - 37114873. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Online Web Test - 37114873. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Online Web Test - 37114873 Score 76 A Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 37114873 Bedrijfsnaam Online Web Test Adres Oostslootstraat

Nadere informatie

Handleiding PDF Generator

Handleiding PDF Generator Handleiding PDF Generator In de onderstaande afbeelding ziet u drie cirkels met de cijfers 1 t/m 3. 1) Wanneer u nog geen bedrijfslogo heeft geupload kunt u hier uw bedrijfslogo kiezen vanaf de computer.

Nadere informatie

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden.

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden. Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden. Ga naar de website van de IJshal Leeuwarden (www.ijshalleeuwarden.nl) en kies voor de button: Skeelerschool Klik vervolgens op de oranje

Nadere informatie

F. Verheij & C. Verheij-Overbeek V.O.F. - 50451278. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

F. Verheij & C. Verheij-Overbeek V.O.F. - 50451278. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee F. Verheij & C. Verheij-Overbeek V.O.F. - 50451278 Score 50 C Limiet 1,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 50451278 Bedrijfsnaam F. Verheij

Nadere informatie

Bestuurders Bestuurders van bedrijven (rechtspersonen) zijn natuurlijke personen of bedrijven (niet natuurlijk) die namens de rechtspersoon handelen.

Bestuurders Bestuurders van bedrijven (rechtspersonen) zijn natuurlijke personen of bedrijven (niet natuurlijk) die namens de rechtspersoon handelen. Begrippenlijst Bedrijfstoetsing De begrippenlijst van Bedrijfstoetsing heeft de bedoeling u te informeren over de achtergrond van het rapport en uitleg te geven over de betekenis en waarde van de gehanteerde

Nadere informatie

A. Mehlbaum thodn OAMKB Bernheze Landerd Uden - 16085477. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

A. Mehlbaum thodn OAMKB Bernheze Landerd Uden - 16085477. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee A. Mehlbaum thodn OAMKB Bernheze Landerd Uden - 16085477 Score 76 A Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 16085477 Bedrijfsnaam A.

Nadere informatie

Visitekaart Snelinvoer

Visitekaart Snelinvoer Visitekaart Snelinvoer Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave 1 Waar in Newbase

Nadere informatie

Mitra Wolvega Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Mitra Wolvega Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Mitra Wolvega - 04020707 Score 7 B Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 04020707 Bedrijfsnaam Mitra Wolvega Adres Markt 3 847AS

Nadere informatie

ECO Worldwide B.V. - 62725831. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

ECO Worldwide B.V. - 62725831. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee ECO Worldwide B.V. - 62725831 Score 17 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 62725831 Bedrijfsnaam ECO Worldwide B.V. Adres Paterserf

Nadere informatie

Bethe Beheer B.V. - 61558400. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Bethe Beheer B.V. - 61558400. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Bethe Beheer B.V. - 61558400 Score 57 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 61558400 Bedrijfsnaam Bethe Beheer B.V. Adres Sauerlandstraat

Nadere informatie

Elektronische Toegangsdiensten voor. KPN eid middelen voor Idensys Aanvraag- en Uitgifteproces

Elektronische Toegangsdiensten voor. KPN eid middelen voor Idensys Aanvraag- en Uitgifteproces Elektronische Toegangsdiensten voor KPN eid middelen voor Idensys Aanvraag- en Uitgifteproces Over dit document Wat vindt u in dit document? Dit document beschrijft het KPN aanvraag- en uitgifteproces

Nadere informatie

Fa. Bunthof-Hoveling Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Fa. Bunthof-Hoveling Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Fa. Bunthof-Hoveling - 57930147 Score 42 C Limiet 1,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance nee Trend indicator Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 57930147 Bedrijfsnaam Fa. Bunthof-

Nadere informatie

Stimare Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Stimare Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Stimare - 05060731 Score 73 B Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 05060731 Bedrijfsnaam Stimare Adres De Schaarsen 39 8111CV HEETEN

Nadere informatie

V.O.F. Roubos-De Haan Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

V.O.F. Roubos-De Haan Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee V.O.F. Roubos-De Haan - 01169854 Score 75 A Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 01169854 Bedrijfsnaam V.O.F. Roubos-De Haan Adres

Nadere informatie

Grondverzetbedrijf Bert van den Brink - 11032570. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Grondverzetbedrijf Bert van den Brink - 11032570. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Grondverzetbedrijf Bert van den Brink - 357 Score 68 B Limiet 3, Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 357 Bedrijfsnaam Adres Safe Number Grondverzetbedrijf

Nadere informatie

Gelijk doen: Als er getuigen zijn, noteer hieronder naam en telefoonnummers alvorens ze hun weg vervolgen. Zijn er getuigen?

Gelijk doen: Als er getuigen zijn, noteer hieronder naam en telefoonnummers alvorens ze hun weg vervolgen. Zijn er getuigen? Introductie Introductie Gelijk doen: Als er getuigen zijn, noteer hieronder naam en telefoonnummers alvorens ze hun weg vervolgen. Zijn er getuigen? Bij een aanrijding tussen twee voertuigen moeten beide

Nadere informatie

Etang de la Breche Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Etang de la Breche Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Etang de la Breche Holding B.V. - 60771402 Score 53 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 60771402 Bedrijfsnaam Etang de la Breche

Nadere informatie

Particulier Dossier - aanmaken

Particulier Dossier - aanmaken Een Particulier Dossier wordt pas aangemaakt als een Persoon (Klant) advies wilt of direct een dienst of product gaat afnemen. Er zijn drie uitgangspunten: 1. de persoon is al een keer in Invice ingevoerd,

Nadere informatie

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Korte uitleg aanvragen bankgarantie 3 2. Inloggen 4 Nieuw wachtwoord aanmaken 4 Wachtwoord vergeten 4 3. Hoofdpagina NWB Online 5 4. Status van uw bankgarantieaanvraag

Nadere informatie

Handleiding NWB Online

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Korte uitleg aanvragen bankgarantie 3 2. Inloggen 4 Nieuw wachtwoord aanmaken 4 Wachtwoord vergeten 4 3. Hoofdpagina NWB Online 5 4. Status van uw bankgarantieaanvraag

Nadere informatie

Handleiding voor het beheren van opleidingen

Handleiding voor het beheren van opleidingen Handleiding voor het beheren van opleidingen Handleiding coördinator Handleiding voor het beheren van opleidingen HIGIS 2008 http://www.higis.eu.org Higis 13 februari 2008 1/13 Inhoudstafel Beheren van

Nadere informatie

MHT caravan- en tentenverhuur - 30135603. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

MHT caravan- en tentenverhuur - 30135603. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee MHT caravan- en tentenverhuur - 0560 Score 69 B Limiet,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 0560 Bedrijfsnaam MHT caravan- en tentenverhuur

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Documentnaam: Procedure inschrijven PvB v1.5.1.docx Versie: 1.5.1

Documentnaam: Procedure inschrijven PvB v1.5.1.docx Versie: 1.5.1 Inschrijvingen voor Proeve van Bekwaamheid voor ROC's via de website Om in te schrijven voor een Proeve van Bekwaamheid ga je naar de volgende pagina: https://www.voc.nl/inschrijven-proeve-van-bekwaamheid

Nadere informatie

Fiets Plus Rini Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Fiets Plus Rini Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Fiets Plus Rini - 7235262 Score 58 C Limiet,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 7235262 Bedrijfsnaam Adres Safe Number Fiets Plus Rini Laar

Nadere informatie

Alere Advies B.V. - 60886102. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Alere Advies B.V. - 60886102. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Alere Advies B.V. - 688612 Score 4 C Limiet 1, Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 688612 Bedrijfsnaam Alere Advies B.V. Adres Noordeindseweg

Nadere informatie

WAID B.V. - 63595079. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

WAID B.V. - 63595079. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee WAID B.V. - 63595079 Score 51 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 63595079 Bedrijfsnaam WAID B.V. Adres Parallelweg 102 1948NM

Nadere informatie

Karma s Garagebedrijf en Autohandel Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Karma s Garagebedrijf en Autohandel Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Karma s Garagebedrijf en Autohandel - 01162151 Score 48 C Limiet 1,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 01162151 Bedrijfsnaam Karma s Garagebedrijf

Nadere informatie

Handleiding NWB Online - Tussenpersonen

Handleiding NWB Online - Tussenpersonen Handleiding NWB Online - Tussenpersonen 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Korte uitleg aanvragen bankgarantie 3 2. Inloggen 4 Nieuw wachtwoord aanmaken 4 Wachtwoord vergeten 4 3. Hoofdpagina NWB Online 5 4. Status

Nadere informatie

Dropshipments. Gebruikershandleiding. Beekman B.V. Weegschaalstraat BE Apeldoorn The Netherlands

Dropshipments. Gebruikershandleiding. Beekman B.V. Weegschaalstraat BE Apeldoorn The Netherlands Dropshipments Gebruikershandleiding NOVEMBER 2016 Inhoud I. Inleiding... 3 II. Nieuwe dropshipment aanmaken... 4 Afleveradres... 4 Optionele instellingen... 6 Afzenderadres... 6 III. Producten toevoegen...

Nadere informatie

HSI B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

HSI B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee HSI B.V. - 64804488 Score 37 C Limiet 5,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 64804488 Bedrijfsnaam HSI B.V. Adres Torenstraat 3 5258ET BERLICUM

Nadere informatie

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Inhoudsopgave 1. Inloggen en gebruikersbeheer... 3 1.1. Inloggen... 3 1.2. Uitloggen... 3 1.3. Wachtwoord vergeten/verlopen... 3 1.4. Een nieuw wachtwoord instellen...

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Moonen Management Services Holding B.V. - 59085762. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Moonen Management Services Holding B.V. - 59085762. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Moonen Management Services Holding B.V. - 59085762 Score 59 B Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 59085762 Bedrijfsnaam Moonen

Nadere informatie

Gaakeer-Roozenbeek VOF - 61351148. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Gaakeer-Roozenbeek VOF - 61351148. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Gaakeer-Roozenbeek VOF - 61351148 Score 32 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 61351148 Bedrijfsnaam Gaakeer-Roozenbeek VOF Adres

Nadere informatie

R E L A T I E B E H E E R. Copyright 2001-2006 Beuvink Advies en Service

R E L A T I E B E H E E R. Copyright 2001-2006 Beuvink Advies en Service R E L A T I E B E H E E R Copyright 2001-2006 Beuvink Advies en Service Beuvink Advies en Service. Alles van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt worden door middel van druk,

Nadere informatie

Lindasmit.com Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Lindasmit.com Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Lindasmit.com - 55677509 Score 70 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 55677509 Bedrijfsnaam Lindasmit.com Adres Harlingerstraatweg

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding OV Portal

Handleiding OV Portal Handleiding OV Portal iedereen energie Inhoud Inloggen OV Portal 3 Account aanmaken 3 Storingen 3 Filteren 4 Storing melden 5 Storing bekijken 6 Storingen export 7 Gebruikers 8 Gebruiker wijzigen 8 Organisaties

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EXPLOITATIE- VERGUNNING (D1)

AANVRAAGFORMULIER EXPLOITATIE- VERGUNNING (D1) AANVRAAGFORMULIER EXPLOITATIE- VERGUNNING (D1) Postbus 4, 1180 BA Amstelveen Dit vult de gemeente in Met dit formulier kunt u een vergunning op grond van de Algemene plaatselijke verordening voor het exploiteren

Nadere informatie

Tekstbureau PIT Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Tekstbureau PIT Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Tekstbureau PIT - 09178193 Score 69 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 09178193 Bedrijfsnaam Tekstbureau PIT Adres De Boonk

Nadere informatie

DinZ Web ZVW. Gebruikershandleiding. Release 1.46 Copyright DinZ BV, Nederland

DinZ Web ZVW. Gebruikershandleiding. Release 1.46 Copyright DinZ BV, Nederland DinZ Web ZVW Gebruikershandleiding Release 1.46 Copyright DinZ BV, Nederland Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand,

Nadere informatie

DutchQueen - 52034224. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

DutchQueen - 52034224. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee DutchQueen - 52034224 Score 73 B Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 52034224 Bedrijfsnaam DutchQueen Adres Mandoline 13 5231DH

Nadere informatie

Algemene vragen U kunt met al uw vragen en het aanleveren van bestanden terecht bij de Servicedesk Dataverkeer Ketenpartners:

Algemene vragen U kunt met al uw vragen en het aanleveren van bestanden terecht bij de Servicedesk Dataverkeer Ketenpartners: Handleiding CORFU Inleiding Het Centraal Administratiekantoor (CAK) is onder andere verantwoordelijk voor het berekenen, vaststellen en innen van de eigen bijdrage voor de Wet maatschappelijke ondersteuning

Nadere informatie

K. Mohamad t.h.o.d.n. Subway Haarlem Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

K. Mohamad t.h.o.d.n. Subway Haarlem Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee K. Mohamad t.h.o.d.n. Subway Haarlem - 59599243 Score 30 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 59599243 Bedrijfsnaam K. Mohamad t.h.o.d.n.

Nadere informatie

Bosveld Beheer B.V. - 54878519. Failliet of Surseance. Status. Actief. nee. nee. Actief

Bosveld Beheer B.V. - 54878519. Failliet of Surseance. Status. Actief. nee. nee. Actief Bosveld Beheer B.V. 54878519 Score E Limiet Aankoop limiet Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen geen score jaarverslagen te oud Samenvatting KvKnummer 54878519 Bedrijfsnaam Bosveld Beheer

Nadere informatie

Om een nieuw lid toe te voegen, is een combinatie van lid in de horizontale werkbalk en informatie in de verticale werkbalk de startpositie.

Om een nieuw lid toe te voegen, is een combinatie van lid in de horizontale werkbalk en informatie in de verticale werkbalk de startpositie. ALABUS Tabblad Lid Aansluiten nieuwe leden Om een nieuw lid toe te voegen, is een combinatie van lid in de horizontale werkbalk en informatie in de verticale werkbalk de startpositie. Dit scherm geeft

Nadere informatie

Aanvragen Postcode ideal

Aanvragen Postcode ideal Aanvragen Postcode ideal Om gebruik te kunnen maken van Postcode ideal dient u eerst een account aan te maken. Dit kunt u doen door in uw webshop via Webshop > Betaalmethodes > Postcode op de knop Maak

Nadere informatie

Grand Café Neede V.O.F. - 60968052. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Grand Café Neede V.O.F. - 60968052. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Grand Café Neede V.O.F. - 60968052 Score 17 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 60968052 Bedrijfsnaam Grand Café Neede V.O.F. Adres

Nadere informatie

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft.

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft. Hoofdstuk 1 Via een Intramed-web-applicatie kunnen patiënten zich via internet inschrijven bij uw praktijk. De patiënt opent de app en vult online een intake-vragenlijst in. Deze gegevens worden naar uw

Nadere informatie

Mifas. Handleiding Elektronische BTW-Aangifte

Mifas. Handleiding Elektronische BTW-Aangifte Mifas Handleiding Elektronische BTW-Aangifte Inhoudsopgave INLEIDING... 3 STAP 1: BTW-AANGIFTE TOEVOEGEN... 4 STAP 2: VERSTUREN AANGIFTE... 6 STAP 3: CONTROLEREN... 8 AANGIFTE DOEN BIJ MEERDERE ADMINISTRATIES...

Nadere informatie

Handleiding Webservices Relaties

Handleiding Webservices Relaties Handleiding Webservices Relaties Inhoudsopgave 1. Webservices... 3 1.1 Heeft u nog geen account of bent u de inloggegevens kwijt?... 3 1.2 Inloggen... 3 2. Bedrijfsgegevens... 3 3. Mijn gegevens... 4 4.

Nadere informatie

Handleiding THI. Versie Datum aanpassing Naam 1.0 Maart 2017 S. Klijzing

Handleiding THI. Versie Datum aanpassing Naam 1.0 Maart 2017 S. Klijzing Handleiding THI Versie Datum aanpassing Naam 1.0 Maart 2017 S. Klijzing Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Internet browsers... 4 2. Inloggen... 4 2.1 Username en wachtwoord NCDR en ZorgTTP... 4 2.2 Token...

Nadere informatie

Werken met de Verwijsindex Rechtenrol Gebruiker

Werken met de Verwijsindex Rechtenrol Gebruiker Deze instructie geeft uitleg over het werken met de Verwijsindex als gebruiker. De rechten voor gebruiker kunnen per regio verschillen. Indien u één of meerdere handelingen niet kunt verrichten, maar deze

Nadere informatie

Monkey Town Den Haag B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Monkey Town Den Haag B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Monkey Town Den Haag B.V. - 61664596 Score 27 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 61664596 Bedrijfsnaam Monkey Town Den Haag B.V.

Nadere informatie

De Toevlucht - 05076709. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

De Toevlucht - 05076709. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee De Toevlucht - 05076709 Score 64 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 05076709 Bedrijfsnaam De Toevlucht Adres Oldemarktseweg

Nadere informatie

A.R. Bultman Bestrating. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

A.R. Bultman Bestrating. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee A.R. Bultman Bestrating - 59585447 Score 59 B Limiet,5 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 59585447 Bedrijfsnaam A.R. Bultman Bestrating Adres

Nadere informatie

Vos Car Systems - 17081761. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Vos Car Systems - 17081761. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Vos Car Systems - 7876 Score 65 B Limiet 3, Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 7876 Bedrijfsnaam Vos Car Systems Adres Haageijk 7 54KW GEMERT

Nadere informatie

Aanmaken van een organisatie in Newbase

Aanmaken van een organisatie in Newbase Aanmaken van een organisatie in Newbase Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 12 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding Official Portal

Handleiding Official Portal SPORTLINK, MEER TIJD VOOR SPORT Handleiding Official Portal KNBSB DE HANDLEIDING In deze handleiding wordt u stap voor stap door de applicatie geleid. Aan de hand van afbeeldingen wordt elke handeling

Nadere informatie

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 2.1 Bedrijfsgegevens... 4 2.2 Persoonsgegevens... 5 2.3 Beroepsgegevens... 5

Nadere informatie

Zakelijke Relatie - Aanmaak nieuw

Zakelijke Relatie - Aanmaak nieuw Een zakelijke relatie wordt aangemaakt als: - een bedrijf klant gaat worden, bijvoorbeeld een eenmanszaak van een klant of het bedrijf van een klant die DGA is van het bedrijf; - met een bedrijf zaken

Nadere informatie

Berfelo - 08080204. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Berfelo - 08080204. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Berfelo - 884 Score 67 B Limiet, Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 884 Bedrijfsnaam Berfelo Adres Spitdijk 4 747RG DEVENTER Safe Number NL941

Nadere informatie

Worldwide Tailors B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Worldwide Tailors B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Worldwide Tailors B.V. - 66531993 Score 16 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 66531993 Bedrijfsnaam Worldwide Tailors B.V. Adres

Nadere informatie

Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo

Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo voor aanbieders (Versie 26 augustus 2014) 1 Inhoud Wat is het Resultaatmeetsysteem?... 3 Cliënten stimuleren mee te doen... 4 Over de handleiding... 4 Deel I

Nadere informatie

Pascale Petiet Franchiseontwikkeling B.V. - 58277021. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Pascale Petiet Franchiseontwikkeling B.V. - 58277021. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee - 58277021 Score 51 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 58277021 Bedrijfsnaam Franchiseontwikkeling B.V. Adres Brusselseweg 800

Nadere informatie

OTTEMA HANDEL & VERHUUR Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

OTTEMA HANDEL & VERHUUR Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee OTTEMA HANDEL & VERHUUR - 00748 Score 6 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 00748 Bedrijfsnaam OTTEMA HANDEL & VERHUUR Adres

Nadere informatie

0.1. Klantinstructie. Schaderegistratie. Datum. 1 december Versie 1.3.1

0.1. Klantinstructie. Schaderegistratie. Datum. 1 december Versie 1.3.1 0.1 Klantinstructie Schaderegistratie Datum 1 december 2016 Versie 1.3.1 Versiehistorie Versie datum locatie omschrijving 1.0 22/09/2014 Geheel Handleiding schaderegistratie KLIC 5.5 1.1 27/02/2015 Geheel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Business Assistent

Gebruikershandleiding Business Assistent Gebruikershandleiding Business Assistent Wijzigingsgeschiedenis Versie Datum Omschrijving Status 0.1 25-09-2014 Eerste opzet van het installatie Concept document. 0.2 14-10-2014 Lezercorrecties + toevoeging

Nadere informatie

Funnies Holland Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Funnies Holland Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Funnies Holland - 7933 Score 67 B Limiet 3, Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 7933 Bedrijfsnaam Funnies Holland Adres Brandevoort 7 576KA

Nadere informatie