Kies voor Echte Herfst specialiteiten! Aanbevolen door je Echte Bakker

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kies voor Echte Herfst specialiteiten! Aanbevolen door je Echte Bakker"

Transcriptie

1 Kies voor Echte Herfst specialiteiten! Aanbevolen door je Echte Bakker Alwin en Heleen de Koning Echte Bakker de Koning Echte Bakkers specialiteiten Beste Echte Bakkers winkel van Nederland 2017 Beste Echte Bakker Zuid-West Nederland 2017

2 Vragen die wij steeds vaker horen; In mijn dorp of stad hebben ze niet van de heerlijke speculaasjes. Ik heb geen tijd om boodschappen te doen. De Echte Pepernoten kunnen wij hier niet kopen! Kun je deze heerlijke producten niet opsturen? Zo jammer dat jullie hier niet zitten met een winkel! Bezorgd u ook? Als ik in de buurt bent, kom ik zeker even langs! Jullie chocolade ziet er zo prachtig uit en is zo lekker maar ik woon te ver weg! Bij jullie kun je alles zo mooi laten verpakken. Vraag je dit ook wel eens af? Wij bieden je de oplossing! Wat wij kunnen bieden. Wij bakken heerlijke speculaasjes, ze zijn zelfs met vijf sterren bekroond! De Enige Echte Pepernoten verkopen wij. Wij kunnen deze heerlijke herfst producten ook verzenden via Post NL vanaf 6,95. Nee, wij beginnen momenteel niet aan een derde fysieke winkel, dat past niet binnen onze bedrijfsvoering. Wij bezorgen ook in Gemeente Binnenmaas en Strijen GRATIS bezorging vanaf besteding van 10,00 Je kunt tijd besparen om het te laten bezorgen of te laten verzenden. Ja, de chocolade kunnen wij natuurlijk ook bezorgen of verzenden. Ja, wij bieden je een aantrekkelijke korting bij afname van 10 stuks van het zelfde product. Laten wij jou inspiratiebron zijn op het gebied van wisselde seizoens producten!

3 Beste Echte Bakker van Zuid-West Nederland 2017 staat voor Echte Kwaliteit! Wij zijn, een ambachtelijke bakkerij, er wordt vooral overdag gebakken. Dat geeft aan dat alles vers voor je gemaakt en gebakken wordt! Ons motto 'We Love to Knead - We Knead to Love'. 'Wij houden van kneden, wij kneden uit liefde'. Met als toegevoegde waarde binnen ons bedrijf het logo van het Echte Bakkers gilde. We zijn uitgeroepen tot; Beste Echte Bakkers winkel in Nederland 2017 en Beste Echte Bakker van Zuid-West Nederland 2017 Laten wij jou inspiratiebron zijn op het gebied van een prachtig en breed assortiment aan smaken en Echte Kwaliteit! Maak van het assortiment jou najaar presentatie compleet! Enkele aanbevelingen van de vele die wij ontvangen hebben. Lola Lola 5 sterren recensie Hoe bijzonder is dit? Via google kom ik terecht bij deze bakkerij, die ver bij ons vandaan ligt. Wij wonen in Enschede namelijk. Ik was op zoek naar een product (dit product kan i.v.m. koel bewaren niet verzonden worden) die (dacht ik) bij ons in de omgeving nergens te krijgen was. Na een aantal minuten ontving ik telefoon van de eigenaresse, dat ze een bakkerij bij ons in Enschede heeft gevonden die dit product voor ons zou kunnen maken. Doordat deze bakkerij geen webshop en ook geen uitgebreide site heeft, kon ik het dus ook niet vinden. Dit is toch een geweldige service; een bakkerij zo'n 2 uur rijden bij ons vandaan, waar we nog nooit zijn geweest en voor ons het een en ander heeft uitgezocht bij ons in de buurt! Top! Wij helpen mensen en soms doen we er nog een lekker product bij. Leen Verzijl We hebben gesmuld van de oliebollen van jullie op de open dag van Maasheim en met ons velen. Janny vermaas van Moergastel Heerlijke bolussen de lekkerste v/d hoekse waard Mevrouw van Der Boor ik kan de cake aanbevelen bij de koffie "heerlijk" Rein de Kruijf Jullie pepernoten kan ik heel het jaar eten, hier kan je me voor uit bed halen. (Alphen aan de Rijn)

4 Natuurlijk helpen wij je bij het zoeken van het juiste product wat bij jou past! Welk product past nu Echt bij mij? Hier hebben wij hier 9 Tips en Echte producten uitgelicht. Kies je product! Product 1 Echte Speculaas met en zonder amandelen. Onze ervaring is dat iedereen wel een lekker speculaasje bij de koffie wil serveren. Het zal zo jammer zijn om niets te kunnen serveren bij de koffie als u onverwachts visite krijgt. En als je eens de aangename geur van speculaas kon ruiken als de speculaasjes net uit de oven komen? Dan zijn ze zeker niet meer te weerstaan! Heerlijk als je dan ook nog bedenkt dat onze Speculaas brokken bekroond zijn met 5 Sterren! Dan eet je met een goed gevoel een bekroond stukje speculaas!

5 Product 2 Echte Speculaas staven en taartjes De speculaas staven en taartjes kun je ook serveren tijdens een verjaardag of party. Heerlijk gevuld met Echte 100% amandelspijs. En als je nog iets over heb kan je het altijd nog lucht dicht verpakken en is het zelf nog twee tot drie weken houdbaar. Product 3 Echte Speculaas poppen, verklaar de liefde! Speculaas poppen is een Echt authentiek product, vroeger gaf je een speculaas pop ook wel de vrijer genoemd. Het verhaal achter de speculaas pop is dat wanneer je vroeger iemand heel erg leuk vond je diegene een speculaas pop gaf en hiermee de liefde verklaarde. Tegenwoordig is dit niet meer zo maar het product is zeker nog niet weg te denken in de bakkerij. Let op bij bestellen van de speculaaspop hanteren wij drie dagen levertijd.

6 Product 4 De Enige Echte Pepernoten Eenmaal de R in de maand dan zijn de pepernoten verkrijgbaar. Een heerlijk najaars product. Je familie zal je dankbaar zijn als ze een lekker en goed tussendoortje kunnen meenemen naar school of naar het werk. Vergeet niet als je lekker bij de kachel zit met een boek op schoot de zak pepernoten mee te nemen naar je stoel. Pepernoten is net als Ontbijtkoek een goed tussendoortje.

7 Product 5 Herfst chocolade en marsepein Keuze uit wel meer dan 20 verschillende smaken Het prachtige assortiment bied een breed scala aan kleuren spektakel op je tafel! Het maakt jou herfst presentatie in huis helemaal af, er is keuze uit wel meer dan 20 verschillende herfst chocolade gemaakt van de beste Belgische chocolade. Deze chocolade mag je niet missen, wij verpakken elke bestelling in een mooi bonbon doosje. Verkrijgbaar in 250 grams verpakking. Als relatie geschenk is deze verpakking ook zeer geschikt. Wij weten zeker dat een ieder die jou herfst presentatie ziet, je altijd een compliment zal geven.

8 Product 6 Herfst walnoten cake Cake and more Cake and more. Een heerlijk gevulde cake met walnoten en een vleugje caramel. Prachtig afgewerkt met amandelen, crème, chocolade decoratie en walnoten. Cake and more verpakken wij in een prachtige transparante verpakking zodat je de cake mooi kunt meenemen. Cake and more is een exclusieve cake die past ook zeker in de categorie cadeau tips! Cake and more sfeer foto Cake and more tevreden klant!

9 Product 7 Herfst chocolade cake Cake and more Cake en more een Echte heerlijke chocolade cake gevuld met stukjes Belgische chocolade! Afgewerkt met chocolade, créme en chocolade decoratie. Cake and more verpakken wij in een prachtige transparante verpakking zodat je de cake mooi kunt meenemen. Cake and more is een exclusieve cake die past ook zeker in de categorie cadeau tips! Product 8 Amandel staaf Roomboter amandelstaven worden gemaakt van bladerdeeg en amandelspijs. Je vindt ze in allerlei soorten en maten en vooral ook in heel veel verschillende kwaliteiten. Wij gebruiken eerlijke, zuivere grondstoffen voor onze producten. De amandelspijs is gemaakt van echte, goede amandelen en kent de juiste verhouding tussen amandelen en suiker. Het bladerdeeg is bovendien gemaakt met roomboter. En dat proef je! Je kunt de staven ook serveren tijdens een verjaardag of party. En als je nog iets over heb kan je de amandelstaaf altijd nog even in de oven ca 200 vijf minuten opwarmen.

10 Product 9 Herfst drip cake Woon je nu in Regio Zuid-West Nederland en heb je binnenkort een verjaardag of party is het de moeite waard om voor deze geweldige Drip cake te gaan.* Deze dripcake is gevuld met heerlijke crème op smaak gebracht met een scheutje appellikeur en vleugje kaneel, twee echte herfstsmaken. Afgemaakt met de lekkerste herfstchocolade en speculaaskruimels. Kortom, een ware smaaksensatie! Geschikt voor minimaal 15 pers. Maar wij denken dat je meer personen blij kan maken met een stukje trendy drip cake! * Helaas is deze taart niet geschikt voor verzending in geheel Nederland.

11 Tot slot. Maak je keuze! Laten we het nog even samenvatten. Ga je net als wij voor kwaliteit producten? Wil je jezelf of een ander verwennen met een Echt product? Wil je graag goed overkomen bij je klanten? Kies dan één van deze Echte Herfst producten. Speculaas Pepernoten Chocolade Cake and more Amandelstaaf Drip cake Over gaan tot bestellen? En bezorgen in Gemeente Binnenmaas en Strijen? Bestel hier via Over gaan tot bestellen? En verzending in geheel Nederland? Bestel hier via

12 Heb je hier verder hulp bij nodig? Stel je vragen via: Of neem telefonisch contact op:f Heleen de Koning Tel:

DECEMBER. Feestfolder

DECEMBER. Feestfolder DECEMBER Feestfolder amandelletter De korst wordt uitsluitend met roomboter bereid. De vulling bestaat uit zuiver amandelspijs. De standaardletter is de M van Mijter. Andere letters zijn mogelijk tegen

Nadere informatie

DECEMBER INSPIRATIE FOLDER

DECEMBER INSPIRATIE FOLDER DECEMBER INSPIRATIE FOLDER SINTERKLAAS Heerlijk avondje is gekomen... Een overheerlijke amandelletter, speculaastaartje of een chocoladeletter. Met onze ambachtelijke bakkersproducten maakt u altijd een

Nadere informatie

Jullie gaan trouwen!

Jullie gaan trouwen! Jullie gaan trouwen! En jullie zijn nog op zoek naar een specialist die jullie bruidstaart wensen voor jullie grote dag kan realiseren. Dan zijn jullie bij Cake and More aan het juiste adres! Gespecialiseerd

Nadere informatie

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl!

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl! Achtergrondinformatie Markus & Markus Sinds de oprichting van het familiebedrijf Markus & Markus in 1978, is de doelstelling onveranderd gebleven. Een echte, verse, ambachtelijk bereide stroopwafel bakken

Nadere informatie

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl!

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl! Achtergrondinformatie Markus & Markus Sinds de oprichting van het familiebedrijf Markus & Markus in 1978, is de doelstelling onveranderd gebleven. Een echte, verse, ambachtelijk bereide stroopwafel bakken

Nadere informatie

t Heerlijk avondje is gekomen vanaf

t Heerlijk avondje is gekomen vanaf per stuk 8. 75 per stuk 4. 75 1. 95 9. 95 amandelletter amandelstaaf Speculaas diverse soorten Pietentaartje De korst wordt uitsluitend met roomboter bereid. De vulling bestaat uit zuiver amandelspijs.

Nadere informatie

December Lekkernijen. Heerlijke Feestdagen MET DE LEKKERSTE SPECIALITEITEN VAN UW WARME BAKKER!

December Lekkernijen. Heerlijke Feestdagen MET DE LEKKERSTE SPECIALITEITEN VAN UW WARME BAKKER! December Lekkernijen Heerlijke Feestdagen MET DE LEKKERSTE SPECIALITEITEN VAN UW WARME BAKKER! ZE STAAN WEER VOOR DE DEUR! De feestdagen In deze feestdagenflyer staan de beste en lekkerste decemberspecialiteiten

Nadere informatie

december express vol met banket, chocolade, koek en marsepein.

december express vol met banket, chocolade, koek en marsepein. vol verwachting de december express vol met banket, chocolade, koek en marsepein. op de kalender staat 5 december De schoentjes zijn gezet. En na het uitpakken van de kado's pakken we uit met taart. Pieten

Nadere informatie

SINTERKLAASFOLDER 2012

SINTERKLAASFOLDER 2012 AGTERBERG VLEESWAREN B.V. SINTERKLAASFOLDER 2012 Hier is die weer, en deze keer, Hij is fijn, helemaal op rijm. En bovendien, je zal het zien, Dat is geinig, veel voor weinig., Agterberg 10400 Casselerrib

Nadere informatie

Productbrochure 2012

Productbrochure 2012 Productbrochure 2012 Inhoudsopgave Goemans Versbakkerij Al meer dan 55 jaar een begrip! Petitfours boog 4 Petitfours vierkant 6 Cakegebak 8 Crèmegebak 10 Make off-gebak 12 Themagebak 14 Goemans Versbakkerij

Nadere informatie

Ambachtelijke taarten. Vers en kwaliteit. Service op maat

Ambachtelijke taarten. Vers en kwaliteit. Service op maat Sinds 2016 Ambachtelijke taarten Vers en kwaliteit Service op maat Wie zijn wij? TROTS OP WAT WIJ MAKEN Taart-Enzo is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht is begin 2016. Wij zijn een klein bedrijf

Nadere informatie

Patissiers Femke en Sander Patisserie Chocolaterie Workshops

Patissiers Femke en Sander Patisserie Chocolaterie Workshops Kerst geschenken 2013 Patissiers Femke en Sander We verzorgen diverse geschenken. Hieronder beschrijven we een aantal verschillende mogelijkheden, met de post, losse geschenken en pakketten. Daarnaast

Nadere informatie

BRUIDSPAAR. Tijd voor de taart Waarschijnlijk zijn jullie al geruime tijd bezig met de voorbereidingen

BRUIDSPAAR. Tijd voor de taart Waarschijnlijk zijn jullie al geruime tijd bezig met de voorbereidingen Bruidstaart boekje - Bakker de Kruijf - 2019 BRUIDSPAAR van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk Tijd voor de taart Waarschijnlijk zijn jullie al geruime tijd bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

Goemans Versbakkerij. Al meer dan 60 jaar de lekkerste! MODERNSTE APPARATUUR. Goemans Versbakkerij is al meer dan 60 jaar een gerenommeerde

Goemans Versbakkerij. Al meer dan 60 jaar de lekkerste! MODERNSTE APPARATUUR. Goemans Versbakkerij is al meer dan 60 jaar een gerenommeerde Productbrochure Goemans Versbakkerij Al meer dan 60 jaar de lekkerste! Goemans Versbakkerij is al meer dan 60 jaar een gerenommeerde banketbakker. In onze moderne banketbakkerij in Heemskerk maken wij

Nadere informatie

Party-assortiment van Molco

Party-assortiment van Molco Party-assortiment van Molco Party-assortiment van Molco Mensen vieren graag feest en willen hun gasten meer en meer verwennen. Daarbij zijn ze op zoek naar iets anders om op tafel te kunnen zetten waarmee

Nadere informatie

Oliebollen pakketten. Luxe appelbeignets

Oliebollen pakketten. Luxe appelbeignets Prijslijst Oliebollenkoerier.nl 2012 Oliebollen pakketten Onze oliebollen worden dagvers bereid en rijkelijk gevuld met rozijnen, krenten en appel. Direct opeten is natuurlijk het lekkerst, maar een aantal

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten.

Alles wat je wilt weten. ONDERNEMER WORDEN MET BAKKERIJ T STOEPJE? Alles wat je wilt weten. De ondernemer van Bakkerij t Stoepje Als je ondernemer bij Bakkerij t Stoepje wilt worden beschik je over de volgende eigenschappen: Geloven

Nadere informatie

SINTERKLAAS PAKKETTEN

SINTERKLAAS PAKKETTEN SINTERKLAAS PAKKETTEN Samengesteld uit ons ruime assortiment met de lekkerste producten speciaal voor pakjesavond. Wij hebben enkele voorbeelden samen gebracht in onze folder. Graag maken wij voor u een

Nadere informatie

EEN TAFEL VOL LEKKERS. ZO HOORT HET MET DE FEESTDAGEN!

EEN TAFEL VOL LEKKERS. ZO HOORT HET MET DE FEESTDAGEN! MARTINEZ CHOCOLATIER DECEMBER BROCHURE 2016 EEN TAFEL VOL LEKKERS. ZO HOORT HET MET DE FEESTDAGEN! Al dat lekkers wordt met liefde gemaakt bij Martinez Chocolade. Een familiebedrijf dat al 60 jaar overheerlijke

Nadere informatie

Onze grondstoffen voor uw patisserie!

Onze grondstoffen voor uw patisserie! Onze grondstoffen voor uw patisserie! Grensland Zuivel heeft in nauwe samenwerking met Delital Gelato Service onder het merk ForPastry een nieuwe lijn grondstoffen ontwikkeld voor de Patisserie. Met de

Nadere informatie

exclusieve patisserie

exclusieve patisserie exclusieve patisserie 1 De zoete verleiding Bij Chaupain patisserie hebben we een passie voor lekker eten. Daarom zijn we altijd op zoek naar de ultieme smaak voor onze producten, waarin heden en verleden

Nadere informatie

Slagroomtaart. 8 pers. 12. 50 25 pers. 34. 75. 16 pers. 22. 95 35 pers. 48. 75. extra opschrift in chocolade 2. 00 kaarsje per stuk 0.

Slagroomtaart. 8 pers. 12. 50 25 pers. 34. 75. 16 pers. 22. 95 35 pers. 48. 75. extra opschrift in chocolade 2. 00 kaarsje per stuk 0. Mmm...verrukkelijk! Bij Meesterbakker Roodenrijs kunt u de meest verrukkelijke taarten bestellen. Voor elke gelegenheid is er een lekkere taart te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld frisse vruchtentaarten,

Nadere informatie

Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion. Santa boot I gevulde chocolade kerstlaars. div. Kleuren. div. Kleuren gram.

Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion. Santa boot I gevulde chocolade kerstlaars. div. Kleuren. div. Kleuren gram. Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion Limited Love in a Box Christmas Book, het prachtige Love in a Box Bookbox in een speciale kerst editie! Gevuld met 12 heerlijke chocolade kogel truffels met

Nadere informatie

Vers. uit eigen. bakkerij

Vers. uit eigen. bakkerij Vers uit eigen bakkerij Deka Proef t Verschil De eigen bakkers van Deka zijn er s ochtends al vroeg bij. Voor dag en dauw bakken zij het lekkerste brood, dat daarna regelrecht naar uw eigen winkel gaat.

Nadere informatie

PREMIUM QUALITY MEESTERLIJK VAKMANSCHAP

PREMIUM QUALITY MEESTERLIJK VAKMANSCHAP PREMIUM QUALITY MEESTERLIJK VAKMANSCHAP U bent een vakman. U heeft alle kennis en kunde in huis. U bakt met passie en neemt alleen genoegen met het beste. Dat is ook de reden dat uw klanten zo graag bij

Nadere informatie

DECEMBER GESCHENKEN 1

DECEMBER GESCHENKEN 1 DECEMBER GESCHENKEN 1 SINTERKLAAS 2 Valrhona chocolade letter 200 gram In witte-, melk- & pure chocolade. Wij maken het gehele alfabet. Letter 200 gram per stuk 8,02 ex. Gevulde praline letter (melk) 12,22

Nadere informatie

BAKKER VAN DE VEN. Uitgave 5 september 2013

BAKKER VAN DE VEN. Uitgave 5 september 2013 herfst BAKKER VAN DE VEN Uitgave 5 september 2013 Midden in de zomer denken wij s avonds in Italië op een terrasje na over ons komende herfstmagazine. En dat valt nog niet mee, want onze gedachten zijn

Nadere informatie

BESTELFORMULIER ZOETE TAFEL prijzen vanaf 1 oktober 2018

BESTELFORMULIER ZOETE TAFEL prijzen vanaf 1 oktober 2018 BESTELFORMULIER ZOETE TAFEL prijzen vanaf 1 oktober 2018 Een rijk gevulde tafel straalt gezelligheid uit en is moeilijk te weerstaan. Wij bakken met alle liefde de heerlijkste zoetwaren voor bruiloften,

Nadere informatie

mini amandelen speculaas staven maken

mini amandelen speculaas staven maken mini amandelen speculaas staven maken Welkom bij La Place Wat leuk dat je meedeed aan de workshop mini amandel en speculaas staven maken van La Place! Kom op, ga zelf nog een keer aan de slag! Waar komt

Nadere informatie

in een maat van +/- 12 plakken. Santa's Hat, van vanille en chocolademousse en een cremeux

in een maat van +/- 12 plakken. Santa's Hat, van vanille en chocolademousse en een cremeux Met uw gezin, familie of vrienden Natuurlijk hebben wij speciale Wij vieren december van begin tot eind heerlijk thuis genieten. Natuurlijk horen kersttaarten in ons assortiment. met chocola. Chocolade

Nadere informatie

Assortiment. sweet and savoury onebites

Assortiment. sweet and savoury onebites Assortiment Voor u ligt het introductiebrochure van The Mini Company. Een nieuwe eigentijds concept bestemd voor ouderwets lekkere dagelijkse consumeermomenten. The Mini Company ontwikkelt en produceert

Nadere informatie

Genieten. van lekker eten

Genieten. van lekker eten Genieten van lekker eten Food Connect Passie voor eten Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen

Nadere informatie

IT S A PIECE OF CAKE!

IT S A PIECE OF CAKE! IT S A PIECE OF CAKE! Bij Tinkies kunt u terecht voor overheerlijke taarten, gebak en workshops. Met veel liefde en passie bereid ik onze taarten en gebak. Goede kwaliteit van de producten die we gebruiken

Nadere informatie

Ga nu op ontdekking in deze verassende ijscreaties en proef de wereld want. .fijnproevers smelten voor Glacio

Ga nu op ontdekking in deze verassende ijscreaties en proef de wereld want. .fijnproevers smelten voor Glacio Glacio s ijscreaties zijn het resultaat van een zorgvuldige zoektocht en selectie van unieke ingrediënten. Zoals de kolibrie die zorgvuldig zijn nectar verzamelt, zo selecteert Glacio de beste kwaliteitsingrediënten

Nadere informatie

Vragen voor Sint. met werkblad, puzzels en filmpjes. groep 5/6

Vragen voor Sint. met werkblad, puzzels en filmpjes. groep 5/6 Vragen voor Sint met werkblad, puzzels en filmpjes groep 5/6 inhoud Inleiding 3 1. Zes vragen voor Sint 4 2. Zoek de 10 verschillen 11 4. Sintpuzzel 12 5. Superwoordzoeker 13 inleiding December, feestmaand!

Nadere informatie

EINDEJAARSFOLDER HEIDESTRAAT DE KLINGE - T

EINDEJAARSFOLDER HEIDESTRAAT DE KLINGE - T EINDEJAARSFOLDER 2018-2019 HEIDESTRAAT 95-9170 DE KLINGE - T. 0499 31 31 45 - INFO@CHOCOTHEEK.BE BESTE, HERFST GRAAG STEL IK U ONZE EINDEJAARSFOLDER VOOR. IN DEZE FOLDER VINDT U SLECHTS EEN SELECTIE TERUG

Nadere informatie

Als eerste te regelen (ten minste een maand maar liever langer van tevoren)

Als eerste te regelen (ten minste een maand maar liever langer van tevoren) Checklist voor een feest Het organiseren van een feestje kan behoorlijk stressvol zijn. Er moet vaak veel (tegelijk) geregeld worden, waardoor je snel iets kunt vergeten. Een checklist kan uitkomst bieden.

Nadere informatie

Jullie pakketten gaan altijd helemaal op!

Jullie pakketten gaan altijd helemaal op! Kerstpakketten 2017 Kerstpakket met streekproducten Met een kerstpakket van Plattelandwinkel de Achterdijk geeft u een orgineel cadeau. Wat is het leuker om uw personeel te verrassen met een pakket uit

Nadere informatie

Pannenkoeken. zoet of hartig? Zwolle Giethoorn Deventer Enschede. Exclusief interview met Remco Pit van pannenkoekenboerderij De Hooge Esch

Pannenkoeken. zoet of hartig? Zwolle Giethoorn Deventer Enschede. Exclusief interview met Remco Pit van pannenkoekenboerderij De Hooge Esch Pannenkoeken Exclusief interview met Remco Pit van pannenkoekenboerderij De Hooge Esch Zwolle Giethoorn Deventer Enschede zoet of hartig? Inleiding Stroop, poedersuiker, kaas of spek. Allemaal beleg dat

Nadere informatie

Dit is het Receptenboek van Luc van Kessel.

Dit is het Receptenboek van Luc van Kessel. Dit is het Receptenboek van Luc van Kessel. Er staan recepten in die ik lekker vind, kijk maar eens! Deze recepten kunnen jullie zelf bakken/maken. Als je deze recepten wil maken duurt het minimaal 10

Nadere informatie

superactie Natuurwinkel is de van t land Mandarijnenbox 2 kilo Choconut Chocolade pepernoten Melk of mix 175 gram Van Delft Interbanket

superactie Natuurwinkel is de van t land Mandarijnenbox 2 kilo Choconut Chocolade pepernoten Melk of mix 175 gram Van Delft Interbanket Choconut Chocolade pepernoten Melk of mix 175 gram Natuurwinkel is de winkel v/d Natuur. Voor 2 49 v/d Natuur is een gezonde aarde de basis. Want een Van gezonde Delft aarde geeft ons de basis voor al

Nadere informatie

breidt haar gamma uit persdossier

breidt haar gamma uit persdossier breidt haar gamma uit persdossier I feel like... Homecooking is in. Wie graag eet, krijgt de jongste jaren steeds meer zin om zelf de koksmuts op te zetten. De Belgische chocoladefabrikant Choc-o-lait,

Nadere informatie

FEESTWEKEN BIJ SPAR MIDDELDORP. Ook deze week hebben we een folder vol feestelijke aanbiedingen voor u! Pitloze witte druiven bak 500 gram

FEESTWEKEN BIJ SPAR MIDDELDORP. Ook deze week hebben we een folder vol feestelijke aanbiedingen voor u! Pitloze witte druiven bak 500 gram FEESTWEKEN BIJ SPAR MIDDELDORP Ook deze week hebben we een folder vol feestelijke aanbiedingen voor u! Pitloze witte druiven bak 500 gram 1 79 kilo 3,58 FEESTWEKEN BIJ S kilo 0,75 Bloemkool per stuk kruimige

Nadere informatie

CHCO FOLDER FEESTDAGEN BESTEL NU VOOR SINT & KERST

CHCO FOLDER FEESTDAGEN BESTEL NU VOOR SINT & KERST CHCO FOLDER FEESTDAGEN 2018 BESTEL NU VOOR SINT & KERST 2018 BESTE CHOCOLADEFAN Met de decembermaand om de hoek is de zoektocht naar het perfecte cadeau voor onze geliefde familie, vrienden en collega

Nadere informatie

NEWSLETTER THEMAROLLADES. De wereld van voeding in verandering!

NEWSLETTER THEMAROLLADES. De wereld van voeding in verandering! MET NIEUWE RECEPTUUR! THEMAROLLADES NEWSLETTER AUGUSTUS 2014 EDITIE NR.12 HERFST/NAJAARS ROLLADE Nieuwe receptuur. Een traditionele topper: een mager spek rond een fijn deeg van kip en kalkoen, verrijkt

Nadere informatie

PRINS HEERLIJKE KOEK EN KOFFIE

PRINS HEERLIJKE KOEK EN KOFFIE KOEK EN KOFFIE Leescafé De Kleine Prins wil u graag verwennen met zoete zaligheden van Prins Heerlijk. Koopt u een koek of taartje? Dan krijgt u de koffie of thee er voordelig bij! (m.u.v. dubbele espresso)

Nadere informatie

Kerstpakketten van Eerlijk Drenthe

Kerstpakketten van Eerlijk Drenthe Kerstpakketten van Eerlijk Drenthe De streekprodukten winkel van Emmen: Origineel, verrassend, veelzijdig, biologisch, authentiek. Zuid Oost Drenthe op zijn best! Kerstpakketten van Eerlijk Drenthe Eerlijk

Nadere informatie

Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje

Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje 2 Inhoudsopgave: Hallo Jumbo Panningen pag. 4 Slimme formule pag. 5 Jumbo s 7 zekerheden pag. 6-7 Placemat pag. 8-9 Speurtocht pag. 10-15 Een dag je Boodschappen

Nadere informatie

Tasty Break is een concept van VHC B.V.

Tasty Break is een concept van VHC B.V. Tasty Break is een concept van VHC B.V. Tasty Break is een wafelconcept speciaal gemaakt voor de horeca ondernemer. Het biedt een compleet pakket om binnen een handomdraai de lekkerste verse wafels te

Nadere informatie

Heeft u de Sinterklaaspakketten voor dit jaar al uitgezocht? de schenker relatiegeschenken Iedereen wil promotie.

Heeft u de Sinterklaaspakketten voor dit jaar al uitgezocht? de schenker relatiegeschenken Iedereen wil promotie. Heeft u de Sinterklaaspakketten voor dit jaar al uitgezocht? de schenker relatiegeschenken Iedereen wil promotie. Sinterklaasmok strooigoed Art.: 13340 3,85 Sinterklaasmok met lekker strooigoed. Een leuke

Nadere informatie

Nieuw bij Foodkitchen

Nieuw bij Foodkitchen Nieuw bij Foodkitchen Najaar 2016 Simón Coll Simón Coll produceert al sinds 1840 overheerlijke chocolade in hun fabriek in Barcelona. Het bedrijf onderscheidt zich door geen kant- en klare cacaopasta te

Nadere informatie

FEESTELIJKE. opening JULI. gratis WOE. Gratis halve vlaai bij 25,-* boodschappen. Mijn buurt, mijn SPAR. verse appeltaart

FEESTELIJKE. opening JULI. gratis WOE. Gratis halve vlaai bij 25,-* boodschappen. Mijn buurt, mijn SPAR. verse appeltaart FEESTELIJKE opening WOE 6 JULI Mijn buurt, mijn SPAR Gratis halve vlaai bij 25,-* boodschappen verse appeltaart *Exclusief betaald en uit te keren statiegeld en wettelijk niet toegestane artikelen (rookwaren,

Nadere informatie

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1 11 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 14 Agenda maart zo 20-3-16 kerk schooldienst do 24-3 16 Nieuwsbrief 15 vr 25-3-16 Goede Vrijdag ma 28-3-16 Tweede Paasdag april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014

Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014 Nieuwsbrief Gezond-gemak.nl week 25-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud Gezond- Gemak Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Proefbox en CombiBox... 5 Gezond-Gemak.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 15-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 15-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 15-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Proefbox en GroentenBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

24-5-2013. What s your dream? 23 mei 2013 Ivo van Dijkhuizen

24-5-2013. What s your dream? 23 mei 2013 Ivo van Dijkhuizen What s your dream? 23 mei 2013 Ivo van Dijkhuizen 1 Voorstellen Nexus klankbord Bastiën van Rosendaal Rin vd Molen Raymond Dukers Ivo van Dijkhuizen Marketeer PAKHUIS communicatie Bake Five Boulangerieteam

Nadere informatie

Vragen voor Sint. met werkblad, puzzels en filmpjes. groep 5/6

Vragen voor Sint. met werkblad, puzzels en filmpjes. groep 5/6 Vragen voor Sint met werkblad, puzzels en filmpjes groep 5/6 inhoud Inleiding 3 1. Zeven vragen voor Sint 4 2. Werkblad 12 3. Zoek de 10 verschillen 13 4. Sintpuzzel 14 5. Superwoordzoeker 15 inleiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Welkom Exact

Gebruikershandleiding. Welkom Exact Gebruikershandleiding Welkom Exact Pimm : de slimme one-stop shop voor bloemen, cadeaubonnen & overige geschenken http://pimmcadeaushop.nl Je favoriete lokale leveranciers onder één dak NPS +8 Uitstekende

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

Trotse bakkers. sinds 1899

Trotse bakkers. sinds 1899 Trotse bakkers sinds 1899 Jan Bussing, bevlogen broodbakker, haakt met zijn onderscheidende broodconcepten graag in op wat gasten verwachten. De smaak van rijke historie Wij bakken ons brood sinds 1899.

Nadere informatie

Leuk dat je bij ZaaKado terecht bent gekomen!

Leuk dat je bij ZaaKado terecht bent gekomen! Leuk dat je bij ZaaKado terecht bent gekomen! Veel plezier met het doornemen van onze Sinterklaas inspiratie 2018. Natuurlijk kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom of wij komen bij u langs voor

Nadere informatie

Eerlijk is eerlijk. Reclame maken. Proeven en ruiken

Eerlijk is eerlijk. Reclame maken. Proeven en ruiken Eerlijk is eerlijk Reclame maken Bedenk in groepjes van drie of vier een reclame van twintig seconden voor volkorenbrood. Denk aan kleurgebruik, tekst en welke emoties je wilt laten overkomen. Presenteer

Nadere informatie

TAARTEN. Bestel hier uw taarten en cupcakes. Uw afbeelding op de taart? Taart vd maand. Moelleux. Glutenvrij moelleux. Suikertaart met appeltjes

TAARTEN. Bestel hier uw taarten en cupcakes. Uw afbeelding op de taart? Taart vd maand. Moelleux. Glutenvrij moelleux. Suikertaart met appeltjes TAARTEN U kan taarten bestellen voor 4-6 personen of 8-10 personen; stukken taart kan u afhalen in de winkel. Uw afbeelding op de taart? U kan uw taart naar keuze, personaliseren met een ontwerp naar keuze

Nadere informatie

Reserveer tijdig workshop(s)

Reserveer tijdig workshop(s) Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Reserveer tijdig Creatief Weekend Eenvoudig bestellen Agenda Reserveer tijdig workshop(s) Ook zo'n zin in een workshop? Een creatieve, inspirerende

Nadere informatie

Wat aten mensen vroeger?

Wat aten mensen vroeger? Op onderzoek in Ledeberg... Wat aten mensen vroeger? We trokken op onderzoek uit met onze klas. Dank je wel aan alle lieve mensen van Ledeberg die ons zo gastvrij ontvangen hebben en ons zo veel verteld

Nadere informatie

patisserie Met passie voor het ambacht

patisserie Met passie voor het ambacht patisserie Met passie voor het ambacht patisserie In 1999 streken mijn vrouw Sabrina en ik vol enthousiasme neer in Nazareth met als doel alleen maar kwaliteitsproducten te serveren. Om aan de verwachtingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 20-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Combibox en ProefBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

Productlijst Bakkerij Franssen Epen

Productlijst Bakkerij Franssen Epen Productlijst Bakkerij Franssen Epen Broodjes Typisch Jos bol 60 gram Verschillende soorten zachte broodjes (Clean label, ontworpen door bakker Jos en meelhandel) Tomaten bol 130 gram (Met zongedroogde

Nadere informatie

Koolhydraat arme Sinterklaas recepten

Koolhydraat arme Sinterklaas recepten h Koolhydraat arme Sinterklaas recepten Petra de Jong Voorwoord De feestmaand is weer begonnen en het Sinterklaas feest bijt de spits af. Voor heel veel mensen staat deze maand in het teken van gezelligheid,

Nadere informatie

4 Superfood Sinterklaasrecepten. om van te Smullen. met goede zoetstoffen en superfoods

4 Superfood Sinterklaasrecepten. om van te Smullen. met goede zoetstoffen en superfoods 4 Superfood Sinterklaasrecepten om van te Smullen met goede zoetstoffen en superfoods Inhoud INLEIDING 3 RAUWE GEVULDE SPECULAAS 4 WARME CHOCOLADEMELK 5 SPECULAASJES 6 CHOCOLADELETTER 7 TOT SLOT 8 Inleiding

Nadere informatie

VERTELCYCLUS WEEK 8: BAKKER VERSIE 1 (5-12- 2014)

VERTELCYCLUS WEEK 8: BAKKER VERSIE 1 (5-12- 2014) VERTELCYCLUS WEEK 8: BAKKER VERSIE 1 (5-12- 2014) 1 BOEKEN:! WERELDWOORDEN: Titel: Een taart voor kleine Beer Auteur: Max Velthuijs Jaartal: 2011 Uitgeverij: De Vier Windstreken Bloem: een wit poeder dat

Nadere informatie

PUUR GENIETEN. ASSORTIMENT 2019

PUUR GENIETEN. ASSORTIMENT 2019 PUUR GENIETEN. ASSORTIMENT 2019 Vijgen Amandelbrood BROODSPECIALIST SINDS 1899 3 ST 335 G Onze liefde voor brood gaat verder dan alleen de aandacht voor product en proces. Wij bakken iedere dag Bussing

Nadere informatie

Bed & Breakfast. B&B Verwengemak. Heerlijk voor uw gasten en voor u!

Bed & Breakfast. B&B Verwengemak. Heerlijk voor uw gasten en voor u! B&B Verwengemak Heerlijk voor uw gasten en voor u! B&B Verwengemak: prettig en voordeliger werken! Snel en gevarieerd Een heerlijk, vers ontbijt. Met lekker brood, goudbruine croissants en verrassende

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

De Nationale. Smaaktest Groep 5 t/m 8. Beste Smaakprins of Smaakprinses, Veel plezier met de Nationale Smaaktest!

De Nationale. Smaaktest Groep 5 t/m 8. Beste Smaakprins of Smaakprinses, Veel plezier met de Nationale Smaaktest! De Nationale Smaaktest 2009 Beste Smaakprins of Smaakprinses, Mag ik me even voorstellen? Ik ben kok Pierre Wind. Die kale, die drukke. Misschien ken je me wel van de televisie of de smaaktest van andere

Nadere informatie

exclusieve patisserie

exclusieve patisserie exclusieve patisserie 1 De zoete verleiding Bij Chaupain patisserie hebben we een passie voor lekker eten. Daarom zijn we altijd op zoek naar de ultieme smaak voor onze producten, waarin heden en verleden

Nadere informatie

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen!

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Veel plezier met het doornemen van onze kerst chocolade geschenken presentatie. Aanvullende informatie: Deze presentatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Nadere informatie

Choco per post.

Choco per post. Choco per post Shoppen doen we allemaal, soms of heel vaak. In een winkel of misschien wel liever in een webshop. Meestal kies je iets uit een collectie. Steeds vaker kun je zelf je product samenstellen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Combibox en ProefBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

Prijs Aantal/doos Personalisatie Meerprijs Drager Min. 2,97 35 Ja 0,45 Wikkel 70 stuks

Prijs Aantal/doos Personalisatie Meerprijs Drager Min. 2,97 35 Ja 0,45 Wikkel 70 stuks BTBN15 CBEASTER001 ChocoBar Easter [100 g] Een overheerlijke tablet UTZ Certified melkchocolade, verpakt in een luxe paaswikkel. Deze paaswikkel is geheel of gedeeltelijk te personaliseren; alleen uw

Nadere informatie

Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 5 Eten

Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 5 Eten Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 5 Eten 1 Woorden 1 het bord 2 het brood 3 het glas 4 de koffie 5 de lepel 6 het mes 7 de patat 8 de rijst 9 de suiker 1 10 de taart 11 de thee 12 de vis 13 het vlees

Nadere informatie

Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE. Eten en drinken... 3

Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE. Eten en drinken... 3 Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE Eten en drinken... 3 Den Brink Catalogus Page: 3 ETEN EN DRINKEN Z&Z ZOETWAREN Wij verkopen in onze winkel meer dan 200 soorten schepsnoep, chocolade, bonbons

Nadere informatie

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert Informatie Gezond eten kan ook lekker zijn Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Kies bewust voor een gezonde voeding, maar geniet ook van

Nadere informatie

Wij streven ernaar de Cook s Mate te zijn. Wij presenteren u onze producten dan ook. Gert van Zuuk. Samen op smaak. Snel inspelen op specifieke vragen

Wij streven ernaar de Cook s Mate te zijn. Wij presenteren u onze producten dan ook. Gert van Zuuk. Samen op smaak. Snel inspelen op specifieke vragen Najaar 2014 Gert van Zuuk meedenker in patisserie Samen op smaak Wij streven ernaar de Cook s Mate te zijn die u als afnemer optimaal ondersteunt in het vervullen van de wensen en behoeften van uw cliënten.

Nadere informatie

GIEL BEELEN door Catherine Keyl

GIEL BEELEN door Catherine Keyl door Catherine Keyl Giel Beelen werkt bij de radio. Bij radio 3 FM. Hij presenteert daar verschillende programma s. Verder is hij regelmatig te zien bij het tv-programma De wereld draait door. Eigenlijk

Nadere informatie

Zó doe je dat! KOOLHYDRAATARM ETEN 3 Complete kerstmenu s met boodschappenlijstjes Gourmet ideeën/recepten KERST SPECIAL

Zó doe je dat! KOOLHYDRAATARM ETEN 3 Complete kerstmenu s met boodschappenlijstjes Gourmet ideeën/recepten KERST SPECIAL KERST SPECIAL KOOLHYDRAATARM ETEN 3 Complete kerstmenu s met boodschappenlijstjes Gourmet ideeën/recepten Amuses Feestelijke hapjes Zoete traktaties Zó doe je dat! Koolhydraatarm eten met kerst Zó doe

Nadere informatie

High Tea in drie gangen

High Tea in drie gangen HIGH TEA Geschiedenis In Engeland is het een eeuwenoude traditie, maar ook in Nederland wordt het steeds vaker gedaan; de afternoon Tea. Deze traditie draagt in Nederland meestal de naam High Tea, alhoewel

Nadere informatie

Opdracht 1 Deze week ga je precies bijhouden wat je allemaal eet en drinkt. Dat kun je noteren in je weekmenu, dat je van je juf of meester krijgt.

Opdracht 1 Deze week ga je precies bijhouden wat je allemaal eet en drinkt. Dat kun je noteren in je weekmenu, dat je van je juf of meester krijgt. Opdracht 1 Deze week ga je precies bijhouden wat je allemaal eet en drinkt. Dat kun je noteren in je weekmenu, dat je van je juf of meester krijgt. Opdracht 2 Aten de mensen vroeger hetzelfde als wij nu?

Nadere informatie

Wie zoet is krijgt lekkers!

Wie zoet is krijgt lekkers! Wie zoet is krijgt lekkers! Glazen pot met strooigoed 1815K Afmeting : 225 x 90 x 125 mm Kleur : transparant, bedrukking d.m.v. sticker Inhoud : ca. 450 gram strooigoed Levertijd : ca. 2 weken na goedkeuring

Nadere informatie

Carte des cafés/koffiekaart. Boissons chaudes/warme dranken

Carte des cafés/koffiekaart. Boissons chaudes/warme dranken Carte des cafés/koffiekaart Café/Koffie In samenwerking met Beukenhorst koffie brengen wij een goed kopje koffie, dat met liefde voor u is gemaakt. Hand geplukte bonen uit onder andere Brazilië en Kenia,

Nadere informatie

Brood zoals Vroeger Catalogus 2016

Brood zoals Vroeger Catalogus 2016 Brood zoals Vroeger Catalogus 2016 Brood zoals Vroeger Brood zoals Vroeger onderscheid zich door een unieke bereiding waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Het resultaat

Nadere informatie

Informatieboekje Amsterdamse Taartopmaakwedstrijd 2019 voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8

Informatieboekje Amsterdamse Taartopmaakwedstrijd 2019 voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 Informatieboekje Amsterdamse Taartopmaakwedstrijd 2019 voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 Hubertus & Berkhoff (vmbo basis, kader & gemengd en tweetalig onderwijs) Betuwestraat 29 1079 PR Amsterdam

Nadere informatie

Wij streven ernaar de Cook s Mate te zijn. Wij presenteren u onze producten dan ook. Gert van Zuuk. Samen op smaak. Snel inspelen op specifieke vragen

Wij streven ernaar de Cook s Mate te zijn. Wij presenteren u onze producten dan ook. Gert van Zuuk. Samen op smaak. Snel inspelen op specifieke vragen Najaar 2015 Gert van Zuuk meedenker in patisserie Samen op smaak Wij streven ernaar de Cook s Mate te zijn die u als afnemer optimaal ondersteunt in het vervullen van de wensen en behoeften van uw cliënten.

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

Welkom op het feest!

Welkom op het feest! Voor volwassenen is het boekje Feest van het Koninkrijk beschikbaar. Hierin staan de themahoofdstukken waar je elke dag thuis een stukje uit kunt lezen. Hier ligt de nadruk op je eigen persoonlijke verwerking

Nadere informatie

Trotse bakkers. sinds 1899. nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter

Trotse bakkers. sinds 1899. nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter Trotse bakkers sinds 1899 nieuw! Spelt breekbrood Landbrood Vol Zeeuws Vierkanter Concepten Jan Bussing, bevlogen broodbakker, haakt met zijn nieuwe onderscheidende broodconcepten graag in op wat gasten

Nadere informatie

waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf

waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf WERKWIJZE Hoe bestellen? Het bestelformulier invullen en 2 dagen op voorhand afgeven in het restaurant Gewenste

Nadere informatie

Werken bij Brood op de Plank Dit is het bakkerscafé Genieten in de horeca Ons adres is: Openingstijden: Samen succesvol

Werken bij Brood op de Plank Dit is het bakkerscafé Genieten in de horeca Ons adres is: Openingstijden: Samen succesvol Samen succesvol Brood van de bovenste plank Brood, lekker brood, daar draait het om bij bakkerscafé Brood op de Plank in Nijmegen. Ambachtelijk gebakken van biologische ingrediënten. Een halfje wit, desem,

Nadere informatie

Voor elk feest een gepast dessert! Najaar 2013: Ontdek ons nieuw assortiment

Voor elk feest een gepast dessert! Najaar 2013: Ontdek ons nieuw assortiment Najaar 2013 Voor elk feest een gepast dessert! Najaar 2013: Ontdek ons nieuw assortiment Halloween Mousse Dessert Sweet creations zorgvuldig geselecteerd om uw gasten dagelijks te verwennen met pure en

Nadere informatie

Individueel gebak : 3,20 euro/stuk (min 5 stuks per bestelling aub) 4 à 6p : 17,50 8p : 23,50 10p : 29,00. 4 à 6p : 17,50 8p : 23,50 10p : 29,00

Individueel gebak : 3,20 euro/stuk (min 5 stuks per bestelling aub) 4 à 6p : 17,50 8p : 23,50 10p : 29,00. 4 à 6p : 17,50 8p : 23,50 10p : 29,00 Nieuw : Mascarponemousse met vleugje rozenparfum en witte chocolade Individueel gebak : 3,20 euro/stuk (min 5 stuks per bestelling aub) Gebak met passievruchtencaramel en witte chocolademousse, op smaak

Nadere informatie