FAQ over de huldiging 15 mei

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAQ over de huldiging 15 mei"

Transcriptie

1 FAQ over de huldiging 15 mei Q: Kan pers zich nog aanmelden voor de huldiging? A: De persaccreditaties zijn reeds uitgegeven. Er is geen plek meer voor pers om de huldiging op het stadhuis bij te wonen. Q: Waar vindt de huldiging plaats? A: Als Feyenoord zondag wint, vindt de huldiging plaats in het Stadhuis op de Coolsingel. Burgemeester Aboutaleb ontvangt de selectie, staf en het bestuur van Feyenoord in de Burgerzaal. Namens het gemeentebestuur feliciteert hij hen en daarna verschijnt de landskampioen van het seizoen op het balkon van het Stadhuis. Q: Waar is de huldiging het beste te zien? A: In verband met de verwachte drukte voor het Stadhuis worden er op de Coolsingel meerdere videoschermen geplaatst. Op de hele Coolsingel is het dus mogelijk om de huldiging live mee te maken. Mocht de Coolsingel vol zijn, dan is op de Binnenrotte een extra locatie met schermen ingericht. Q: Hoe kan ik het beste naar de huldiging komen? A: U kunt het beste te voet, op de fiets of met het OV naar de huldiging komen. Let op: niet alle tramhaltes zijn in gebruik. Sommige tramlijnen rijden andere routes. Ook metrostation Stadhuis is gesloten. Voor alle actuele reisinformatie, gaat u naar: Q: Wanneer wordt het evenemententerrein opgebouwd? A: Op zaterdag 13 mei wordt gestart met het opbouwen van het evenemententerrein. Op zondag 14 mei, voor de start van de kampioenswedstrijd is het terrein op de Binnenrotte en een deel van het terrein van de Coolsingel ingericht (vakken 1, 2, 3, 4 + 8). Na winst worden ook de overige vakken op de Coolsingel (vakken 5, 6, 7) ingericht. Q: Vanaf hoe laat is het evenemententerrein geopend? A: Vanaf 08:30 uur op maandag 15 mei is het evenemententerrein geopend. Q: Zijn er plekken voor mindervaliden? A: Er is een special vak voor mindervaliden aangewezen voor het Stadhuis. Mindervaliden kunnen zich op maandag 15 mei tot uur bij ingang H melden (zie plattegrond). Zij worden onder assistentie van stewards naar het mindervalidenvak begeleid. Mindervaliden mogen maximaal één begeleider meenemen. Als het mindervalidenvak vol is, dan worden mensen verzocht om in een regulier vak plaats te nemen. Er wordt voorrang verleend aan mensen in een rolstoel, maar maatwerk wordt geleverd.

2 Plattegrond evenemententerrein Q: Hoeveel mensen kunnen er maximaal op de Coolsingel toegelaten worden? A: Het evenemententerrein op de Coolsingel heeft een capaciteit van maximaal mensen. Met de Binnenrotte erbij is er ruimte voor zo n mensen. Q: Waar moet ik naar toe als het evenemententerrein vol? Er kan maar een maximaal aantal mensen op het evenemententerrein op de Coolsingel toegelaten worden. Vol is vol. Op de Binnenrotte is een extra evenementenlocatie ingericht. Daar kan op groot scherm meegekeken worden. Q: Waar kan ik binnen het evenemententerrein eten en drinken kopen? A: Eten en drinken is alleen te kopen bij de horeca op het Stadhuisplein (vak 3). Dit vak is alleen te bereiken via ingang B. Q: Waar zijn de toiletten? A: Op de evenemententerreinen zijn voor voldoende toiletten gezorgd. Q: Is het Stadhuis open voor publiek? A: Toegang tot het Stadhuis tijdens de huldiging is alleen mogelijk op uitnodiging van de gemeente Rotterdam en Feyenoord. Hiervoor worden toegangskaarten verstrekt. Dit geldt ook voor de media. Q: Welke gedragsregels gelden er? A: Voor de huldiging van Feyenoord gelden dezelfde gedragsregels als in de Kuip. Dit betekent dat we respectvol met elkaar en elkaars spullen omgaan. Als je wordt benaderd om te worden gefouilleerd, ben je verplicht hier aan mee te werken. Voor vrouwelijke supporters zijn voldoende vrouwelijke stewards aanwezig. Het is niet toegestaan om op straatmeubilair te klimmen. Vernieling wordt direct bestraft. De gedragsregels van Feyenoord zijn hier na te lezen.

3 Q: Welke voorwerpen zijn verboden om mee te nemen? Hard en softdrugs. Alcoholische dranken. Knal, siervuurwerk en (nood)signalen/fakkels. Glaswerk, kleine en grote flesjes. Motorhelmen, bouwhelmen en legerhelmen e.d. Grote rugzakken en koffers. Flesjes, potjes, enz. (zoals parfum). Spuitbussen. Haarlak en nagellak. Meerdere aanstekers. Brandbare vloeistoffen. Rollen wc papier, grote hoeveelheden (versnipperd) papier. Promotie materiaal en kleding. Paraplu s met een ijzeren of houten punt, selfiesticks Laserpen. Onbemand luchtvaartuig (ook drone genoemd). Zakmes, bestek, scharen, slag, steek, stoot, vuurwapens en kettingen. Stokken zonder vlag en/of langer dan 1 meter en/of met een diameter van meer dan 20 mm. Trommels, megafoons, vuvuzela s en gastoeters. Andere voorwerpen die een gevaar kunnen vormen voor de gezondheid, de veiligheid of de openbare orde. Q: Mag ik alcoholische drank meenemen? A: Nee. Het is niet toegestaan om zelf alcoholische drank mee te nemen. Bij horecapunten op het Stadshuisplein is het mogelijk om drank te bestellen. Let op: dit vak is alleen toegankelijk via ingang B. Q: Mag ik vuurwerk meenemen? A: Nee. Het is niet toegestaan om knal, siervuurwerk en (nood)signalen/fakkels mee te nemen. Q: Krijgen scholieren vrij om de huldiging bij te wonen? A: Dat is aan de directie van de school. Verlof is alleen mogelijk op verzoek van de ouders aan de school. De wet bepaalt dat verlof onder de 10 dagen goedgekeurd moet worden door de schoolleiding. Dat geldt dus ook voor verlofaanvragen van ouders die graag met hun kinderen bij de huldiging willen zijn. Q: Is een huldiging wel reden om vrij te geven? A: Bepalingen in de leerplichtwet maken mogelijk dat er extra vrij wordt gegeven voor naar het oordeel van het hoofd van de school gewichtige omstandigheden. Het kampioenschap is zo uniek dat we ons kunnen voorstellen dat de schoolleiding voor de huldiging deze aanvragen honoreert. Q: Waarom zijn niet alle scholen dicht tijdens de huldiging? A: Een vrije dag voor scholen voor de huldiging is niet aan de orde. Scholen moeten zich houden aan de richtlijnen van de onderwijsinspectie. Zomaar vrij geven gaat dus niet altijd, het kan betekenen dat uren op een ander moment ingehaald moeten worden.

4 FAQ Bereikbaarheid Q. Is de Coolsingel bereikbaar tijdens de huldiging? A. De gehele Coolsingel en de zijstraten zijn tijdens de huldiging niet bereikbaar. Het verkeer rondom de Coolsingel is vanaf zaterdag 13 mei beperkt. Er zijn verschillende afsluitingen, deze zijn verdeeld in fases: Fase 1 Op zaterdagavond 13 mei vanaf 19:00 uur is de Coolsingel afgesloten voor auto en fietsverkeer tussen Hofplein en de Meent. Deze afsluiting geldt voor beide rijrichtingen. Tegelijkertijd is de oostelijke rijbaan van de Coolsingel vanaf het Churchillplein naar de Meent afgesloten voor autoverkeer. De Kruiskade is in de avond nog open maar gaat vanaf de Coolsingel om 03:00 uur dicht. De Coolsingel is vanaf de Aert van Nesstraat in zuidelijke richting naar het Churchillplein nog beschikbaar en ook kan er nog worden overgestoken van Meent naar Aert van Nesstraat en terug. Verkeer van noord naar zuid vv. wordt geadviseerd de route Statenweg Henegouwerlaan s Gravendijkwal Westzeedijk te volgen. Fase 2 Op maandagochtend 15 mei vanaf 01:30 uur wordt ook het laatste gedeelte van de Coolsingel afgesloten richting Churchillplein. Vanaf dit moment is alleen Aert van Nesstraat richting Meent nog geopend tot uur. Ook het Hofplein wordt op dat moment verkeersvrij gemaakt. Het Weena wordt afgesloten bij de Karel Doormanstraat, de Schiekade bij de Heer Bokelweg en Pompenburg ter hoogte van het Haagseveer. Hofplein is dan dicht en verkeer dat van oost naar west reist, kan moet dan gebruik maken van de routes via Blaak Westblaak vv en Boompjes Westzeedijk vv. Fase 3 Maandagochtend 15 mei is de omgeving van de Coolsingel vanaf 06:00 uur afgesloten voor auto, motor en fietsverkeer. Ook de doorsteek van de Aert van Nesstraat naar de Meent is dan gesloten voor alle verkeer. Afsluiting centrum in kader van huldiging Q: Is metrostation Stadhuis te gebruiken? A: Op de dag van de kampioenswedstrijd (14 mei) en op de dag de huldiging (15 mei) doet de metro de halte Stadhuis niet aan, de trams rijden een omleidingsroute. Dit staat aangegeven

5 op de borden van de RET. Alle informatie over het openbaar vervoer is te vinden op Q: Welke parkeergarages zijn afgesloten? Zondag 14 mei De parkeergarage Kruiskade, Kruiskade 21 is zondag 14 mei vanaf uur tot en met maandag 15 mei uur aan de kant van de Coolsingel gesloten voor in en uitrijdend verkeer. De parkeergarage is wel bereikbaar via de Karel Doormanstraat. Maandag 15 mei De volgende parkeergarages zijn maandag 15 mei tussen 6.00 uur tot uur afgesloten voor inrijdend verkeer: Budget Parking Sint Luciastraat 59 Parkeergarage Bijenkorf Aert van Nesstraat 16 De parkeergarage aan de Meent is de gehele dag bereikbaar. Inrijdend verkeer richting deze garage is alleen mogelijk vanaf de kruising Meent/Goudsesingel. Uitrijdend verkeer kan de garage alleen linksaf verlaten in de richting van het Haagseveer, richting Pompenburg. De garages WTC V&D Leeuwenstraat 2 en WTC P1/P2 Rode Zand 19 kunnen tot uiterlijk uur inrijden. Inrijdend verkeer richting deze garages is alleen mogelijk vanaf de kruising Meent/Goudsesingel. Uitrijdend verkeer kan de garage alleen linksaf verlaten in de richting van het Haagseveer (uitrijden zal vanaf uur beperkt mogelijk zijn). Deze parkeergarages in het Centrum zijn bereikbaar, men moet wel rekening houden met de publieksdrukte. Koopgoot Bulgersteyn 5 (bereikbaar vanaf Keizerstraat) Lijnbaan Crispijnstraat 6 Markthal Dominee Jan Scharpstraat 306 Westblaak Hartmansstraat 35 Arrivals parking Kruisplein 19 Schouwburgplein 1 en 2 Weena tunnel 50 (alleen bereikbaar uit westelijke rijrichting via Weena tunnel) Parkeergarage Central Plaza Parking Kruisstraat 13 Parkeergarage Weena Karel Doormanstraat 10 Gezien de verwachte drukte adviseren wij bezoekers van de huldiging zoveel mogelijk te parkeren op een P+R terrein buiten het Centrum en dan de metro te nemen richting Centraal Station of Blaak. Het parkeren op een P+R terrein is GRATIS.. Kijk op de website voor een overzicht van alle P+R terreinen. Q: Waar kan ik het beste mijn fiets parkeren? A: 1.Couwenburg naar het oude Shell gebouw. 2.Plein 1940 tussen het museum en KvK. 3.Eendrachtsplein 4. CS fietsen stallen.

6 Q: Blijft de Coolsingel bereikbaar voor hulpdiensten? A: De hulpdiensten kunnen de Coolsingel en andere plekken in de stad indien nodig bereiken. 4. Overige vragen Q: Wat gebeurt er met de relschoppers die zijn opgepakt? Kunnen zij bij de huldiging aanwezig zijn? A: Vanuit de gemeente worden hier geen uitspraken over gedaan. Berichtgeving hierover loopt via het OM. Q: Kan ik alcohol kopen in supermarkten en slijterijen? Op zondag 14 mei vanaf 8.00 uur tot en met maandag 15 mei uur geldt een beperkt alcoholverbod. Dat houdt in dat winkels in het centrum van de stad geen alcohol verkopen. Alcoholverkoop in horeca is wel toegestaan. Q: Mag ik alcohol op zak hebben? Van zondag 14 mei om 08:00 uur tot en met maandag 15 mei 18:00 uur is het niet toegestaan om in het centrum van de stad alcoholische drank bij je te dragen. Alcoholische dranken kunnen worden ingenomen. Plattegrond beperkt alcoholverbod Q: Wordt er rekening gehouden met de werkzaamheden van de RET aan de Coolsingel? A: De werkzaamheden aan de trambaan op de Coolsingel staan een huldiging niet in de weg. De bouwput is afgedekt met platen. Op deze platen kan het publiek veilig plaatsnemen. Q: Zijn de winkels open tijdens de huldiging? A: De gemeente Rotterdam heeft de ondernemers in de omgeving van de Coolsingel geadviseerd om hun winkel of horecagelegenheid tijdens de huldiging dicht te houden.

7 Q: Zijn bewoners en ondernemers in de omgeving van de Coolsingel geïnformeerd over de huldiging? A: De bewoners en ondernemers in de nabije omgeving van de Coolsingel zijn per brief geïnformeerd. Q: Wat gebeurt er met gestalde fietsen op de Coolsingel? A: Op zaterdag 6 mei zijn fietsbeugels verwijderd op de Coolsingel. De nog gestalde fietsen zijn veilig gesteld en naar het Fietspunt gebracht. Als uw fiets naar dit punt is gebracht, kunt u uw fiets hier kosteloos afhalen. Het Fietspunt is te bereiken via het algemene telefoonnummer van de gemeente Q: Welke veiligheidsmaatregelen worden genomen? A: Er worden zichtbare en onzichtbare veiligheidsmaatregelen genomen. Over de exacte aard en omvang van de maatregelen worden geen uitspraken gedaan. Q: Wat kan ik doen om bij te dragen aan de veiligheid? A: Neem geen rugzakken of grote tassen mee en meld verdachte situaties bij de politie: 112. Q: Bij wie kan ik vragen stellen over de huldiging? A: Voor algemene vragen kunt u bellen naar Q: Waar kunnen wij meer informatie vinden over de huldiging? A: Vragen over de huldiging kunt u stellen via: (het algemeen telefoonnummer van de gemeente Rotterdam) Informatie over de huldiging op: Mocht Feyenoord kampioen worden, dan is op maandag 15 mei een liveblog te volgen op

Q: Wanneer en hoe laat wordt Feyenoord gehuldigd? A: De huldiging van Feyenoord vindt plaats op maandag 8 mei om uur.

Q: Wanneer en hoe laat wordt Feyenoord gehuldigd? A: De huldiging van Feyenoord vindt plaats op maandag 8 mei om uur. Q: Waarom vindt de huldiging plaats op maandag en niet op zondag? A: De huldiging van Feyenoord vindt plaats op maandag omdat er na de kampioenswedstrijd op zondag onvoldoende tijd is om een evenemententerrein

Nadere informatie

Uitvoering Coolsingel. april 2018 maart 2021

Uitvoering Coolsingel. april 2018 maart 2021 Uitvoering Coolsingel april 2018 maart 2021 De boulevard die Rotterdam verdient. 27-3-2018 Gemeente Rotterdam - Uitvoeringsfasering Coolsingel 2 Maar eerst de uitvoering. Start na de Rotterdam Marathon,

Nadere informatie

12 punten m. Centrum (Lijnbaan) Gebied. Lijnbaan, Beurstraverse, Stadhuis Rotterdam. Toeristische punten in omgeving

12 punten m. Centrum (Lijnbaan) Gebied. Lijnbaan, Beurstraverse, Stadhuis Rotterdam. Toeristische punten in omgeving 5 6 ROTTERDAM 7 Gebied Centrum (Lijnbaan) 3 8 Toeristische punten in omgeving Lijnbaan, Beurstraverse, Stadhuis Rotterdam 2 9 Voorzieningen Openbaar Vervoer Centraal Station, divesre tram- en bushaltes,

Nadere informatie

Samenvatting Bijlage bij schriftelijke vragen PvdA/GroenLinks Fietsroutes via centrum van Rotterdam Aanbevelingen ter verbetering van

Samenvatting Bijlage bij schriftelijke vragen PvdA/GroenLinks Fietsroutes via centrum van Rotterdam Aanbevelingen ter verbetering van Samenvatting Bijlage bij schriftelijke vragen PvdA/GroenLinks Fietsroutes via centrum van Rotterdam Aanbevelingen ter verbetering van fietsverbindingen door het centrum van Rotterdam Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

VOORLOPIG ONTWERP COOLSINGEL

VOORLOPIG ONTWERP COOLSINGEL Boulevard voor alle Rotterdammers GEMEENTE ROTTERDAM VOORLOPIG ONTWERP COOLSINGEL IMPRESSIES BEERSNIELSEN APRIL 2016 GRONTMIJ WEST 8 1.1 - ALLURE EN EEN BOULEVARD VOOR DE ROTTERDAMMERS De Coolsingel is

Nadere informatie

Omleidingen in verband met Rotterdam Unlimited. Vrijdag 28 juli omleidingen tram

Omleidingen in verband met Rotterdam Unlimited. Vrijdag 28 juli omleidingen tram Omleidingen in verband met Rotterdam Unlimited Vrijdag 28 en zaterdag 29 juli is het weer tijd voor The Battle of the Drums en de Straatparade van Rotterdam Unlimited. Hierdoor is het deze twee dagen niet

Nadere informatie

GEDRAGSREGELS SEIZOEN

GEDRAGSREGELS SEIZOEN VOORWOORD GEDRAGSREGELS SEIZOEN 2018-2019 STEUN FEYENOORD POSITIEF 1 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING... 3 1.1 De 12 geboden van Feyenoord... 3 2 KADERS WEDSTRIJDREGELINGEN... 4 2.1 Wetten en regels... 4 3 GEDRAGINGEN...

Nadere informatie

Algemeen aanwijzingsbesluit gebied Centrum bij de APV Rotterdam 2012

Algemeen aanwijzingsbesluit gebied Centrum bij de APV Rotterdam 2012 GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Rotterdam. Nr. 1684 7 januari 2016 Algemeen aanwijzingsbesluit gebied Centrum bij de APV Rotterdam 2012 De gebiedscommissie Centrum, gelezen het voorstel van

Nadere informatie

Algemeen aanwijzingsbesluit gebied Centrum bij de APV Rotterdam 2012

Algemeen aanwijzingsbesluit gebied Centrum bij de APV Rotterdam 2012 CVDR Officiële uitgave van Rotterdam. Nr. CVDR391775_4 3 juli 2018 Algemeen aanwijzingsbesluit gebied Centrum bij de APV Rotterdam 2012 De gebiedscommissie Centrum, gelezen het voorstel van 16 oktober

Nadere informatie

200 Weena Location: Weena 200, Rotterdam Volume: 15.887 m 2 Parking Places: 333

200 Weena Location: Weena 200, Rotterdam Volume: 15.887 m 2 Parking Places: 333 200 Weena Location: Weena 200, Rotterdam Volume: 15.887 m 2 Parking Places: 333 Weena 200 Rotterdam ING Dutch Office Fund Weena 200 Rotterdam Rotterdam Weena 200 Rotterdam Weena 200 Weena 200 Het Weena

Nadere informatie

VOORWOORD GEDRAGSREGELS SEIZOEN STEUN FEYENOORD POSITIEF GEDRAGSREGELS STEUN FEYENOORD POSITIEF

VOORWOORD GEDRAGSREGELS SEIZOEN STEUN FEYENOORD POSITIEF GEDRAGSREGELS STEUN FEYENOORD POSITIEF VOORWOORD GEDRAGSREGELS SEIZOEN 2019-2020 STEUN FEYENOORD POSITIEF 1 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 2 1 INLEIDING... 3 1.1 De 12 geboden van Feyenoord... 3 2 KADERS WEDSTRIJDREGELINGEN... 4 2.1 Wetten

Nadere informatie

Verkeersinformatie. ABN AMRO Marathon Rotterdam EXO / BCCB

Verkeersinformatie. ABN AMRO Marathon Rotterdam EXO / BCCB Verkeersinformatie ABN AMRO Marathon Rotterdam EXO / BCCB Inhoudsopgave Algemene informatie Marathon blz. 2 Parcourskaarten blz. 2 Afsluitingen van wegen blz. 5 Bereikbaarheid van parkeergarages blz. 6

Nadere informatie

Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam 2014. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam,

Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam 2014. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam, Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam 2014 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam, gelezen het voorstel van de Clusterdirecteur Toezicht en Handhaving

Nadere informatie

Voor meer info: www.linkwebsite.nl

Voor meer info: www.linkwebsite.nl Goudsesingel Stations plein Weena Binnenrotte Oost Plein Kruisplein K. Doormanstraat Coolsingel Blaak 's-gravendijkwal Westblaak Boompjes Willemsbrug Kaart: Ontwerpburo Lichting98 Museum park Vasteland

Nadere informatie

Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam,

Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam, Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam 2014 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam, gelezen het voorstel van de Clusterdirecteur Toezicht en Handhaving

Nadere informatie

. 100 mln. voor veiligheid. .Collegeprogramma met meetbare doelen. .Sturing. .Onorthodoxe maatregelen voor nijpende problemen. .

. 100 mln. voor veiligheid. .Collegeprogramma met meetbare doelen. .Sturing. .Onorthodoxe maatregelen voor nijpende problemen. . Samen werken aan veiligheid Mw. mr. A.M. van de Wiel Hoofd afdeling Kennis en Handhaving Directie Veiligheid Rotterdam en veiligheid 10 jaar geleden. 100 mln. voor veiligheid.collegeprogramma met meetbare

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam,

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam, GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Rotterdam. Nr. 82818 30 december 2014 Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam 2015 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Het kantoor @Westblaak 155

Het kantoor @Westblaak 155 Het kantoor @Westblaak 155 Mooie grote open ruimtes Bereikbaarheid Omgeving Westblaak Kwaliteit Het Kantoor Het representatieve kantoorgebouw RotterdamOffice aan de Westblaak 155-189 ligt uiterst centraal

Nadere informatie

Verkeers- en VervoersPlan

Verkeers- en VervoersPlan Verkeers- en VervoersPlan Naam festival: Rotterdam Unlimited Opdrachtgever: Ducos Productions Datum: 29 & 30 juli 2016 Projectmanager: Altwin Ponstein Versie: 1, 20 april 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding

Nadere informatie

Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Bestemmingsplan Lijnbaankwartier-Coolsingel

Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Bestemmingsplan Lijnbaankwartier-Coolsingel Gerneente Rotterdam Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Bestemmingsplan Lijnbaankwartier-Coolsingel Kenmerk: 21897867 1. Aanleiding In verband met het bestemmingsplan Lijnbaankwartier-Coolsingel dienen

Nadere informatie

Parkeergarage Westzeedijk. Parkeergarage Wytemaweg. Parkeren

Parkeergarage Westzeedijk. Parkeergarage Wytemaweg. Parkeren Parkeergarage Westzeedijk Parkeergarage Wytemaweg Parkeren Het Erasmus MC (ziekenhuis) is te bereiken via de Hoofdingang ( s-gravendijkwal 230) of via Ingang 2 (vanuit de parkeergarage Westzeedijk) Het

Nadere informatie

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 organiseert de deelgemeente Noord weer het festival Het

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 organiseert de deelgemeente Noord weer het festival Het OMWONENDE BRIEF Aan de omwonende aan het Noordplein Bruisende Park aan de Rotte Zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 Bezoekadres Postadres Website E-mail Inlichtingen Telefoon Datum Eudokiaplein 35 3037

Nadere informatie

Het kantoor @Westblaak 155

Het kantoor @Westblaak 155 Het kantoor @Westblaak 155 Mooie grote open ruimtes Bereikbaarheid Omgeving Westblaak Kwaliteit Het Kantoor Het representatieve kantoorgebouw RotterdamOffice aan de Westblaak 155-189 ligt uiterst centraal

Nadere informatie

De stadsboulevard van Rotterdam

De stadsboulevard van Rotterdam Rotterdam Unlimited Locatieprofiel Coolsingel De stadsboulevard van Rotterdam Voor de meest gebruikte evenementenlocaties in het centrum van Rotterdam zijn locatieprofielen beschreven. De profielen zijn

Nadere informatie

1. Algemene omschrijving

1. Algemene omschrijving 1.1 Inleiding 1. Algemene omschrijving georganiseerd. Kort algemene informatie invullen over het evenement. In elk geval door wie het wordt 1.2 Ervaringen uit het verleden risico s Kort aangeven er op

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 7 Woudestein - Willemsplein Geldig vanaf 18 september

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 7 Woudestein - Willemsplein Geldig vanaf 18 september Goed om te weten Dienstregeling Tram 7 Woudestein - Willemsplein Geldig vanaf 18 september 2017 www.ret.nl Tram 7 Woudestein - Willemsplein 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Parkeergarage Westzeedijk. Parkeergarage Wytemaweg. Parkeren

Parkeergarage Westzeedijk. Parkeergarage Wytemaweg. Parkeren Parkeergarage Westzeedijk Parkeergarage Wytemaweg Parkeren Voor informatie over bereikbaarheid en een reisadvies op maat: wwwerasmusmcnl/bereikbaarheid Het Erasmus MC (ziekenhuis) is te bereiken via de

Nadere informatie

Uitvoering werk s-gravenweg- Burgemeester Oudlaan januari-december 2016

Uitvoering werk s-gravenweg- Burgemeester Oudlaan januari-december 2016 Informatieavond 8-12-2015 Uitvoering werk s-gravenweg- Burgemeester Oudlaan januari-december 2016 Programma van de avond Korte uitleg over het project tot nu toe: Onderhoudswerk Inrichting groenstroken

Nadere informatie

stationsplein (inclusief kruisplein) Locatieprofiel

stationsplein (inclusief kruisplein) Locatieprofiel Motel Mozaïque Locatieprofiel stationsplein (inclusief kruisplein) Voor de meest gebruikte evenementenlocaties in het centrum van Rotterdam zijn locatieprofielen beschreven. De profielen zijn opgesteld

Nadere informatie

Parkhotel Den Haag. Hotel toegankelijkheidsinformatie

Parkhotel Den Haag. Hotel toegankelijkheidsinformatie Parkhotel Den Haag Hotel toegankelijkheidsinformatie Hartelijk voor uw interesse in het Parkhotel Den Haag. In dit document vind u informatie voor het organiseren van uw verblijf/bezoek. Parkhotel Den

Nadere informatie

Centrumlocatie Sophia Kinderziekenhuis. Betaald Parkeren

Centrumlocatie Sophia Kinderziekenhuis. Betaald Parkeren Centrumlocatie Sophia Kinderziekenhuis Betaald Parkeren Houdt u rekening met verbouwingswerkzaamheden en wegwerkzaamheden rondom het Erasmus MC. Voor actuele informatie over bereikbaarheid en een reisadvies

Nadere informatie

Toiletvoorzieningen Stadscentrum Rotterdam

Toiletvoorzieningen Stadscentrum Rotterdam Toiletvoorzieningen Stadscentrum Rotterdam Inventarisatie van het aanbod en van ideeën voor uitbreiding april 2009 een onderzoek in opdracht van de Centrumraad Onderzoeker Projectleider Opdrachtgever Liesbeth

Nadere informatie

Woudestein - Centraal Station

Woudestein - Centraal Station www.ret.nl Woudestein - Centraal Station 7 Geldig vanaf 01/05/2006 timetable dienstregeling zone 5311 zone 5300 88 Centraal Station M NS WOUDESTEIN Erasmus Universiteit Groene Wetering 's-gravenwetering

Nadere informatie

Waarom weerbaarheidsmaatregelen?

Waarom weerbaarheidsmaatregelen? Waarom weerbaarheidsmaatregelen? Rotterdam heeft evenementen en publiekslocaties waar veel mensen op af komen. Rotterdam wil een aantrekkelijke en toegankelijke stad blijven. Tegelijkertijd is het nodig

Nadere informatie

STAATSCOURANT GEMEENTE ROTTERDAM - VERKEERSBESLUIT. Nr juni Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814

STAATSCOURANT GEMEENTE ROTTERDAM - VERKEERSBESLUIT. Nr juni Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 33598 14 juni 2018 GEMEENTE ROTTERDAM - VERKEERSBESLUIT Herinrichting Coolsingel Definitieve maatregelen Kenmerk :AS18/08497

Nadere informatie

Verkeersinformatie. Marathon 2009 EXO / BCCB. Inhoudsopgave

Verkeersinformatie. Marathon 2009 EXO / BCCB. Inhoudsopgave Verkeersinformatie Marathon 2009 EXO / BCCB Inhoudsopgave Algemene informatie Marathon blz. 2 Parcourskaarten blz. 2 Afsluitingen van wegen blz. 5 Bereikbaarheid van parkeergarages blz. 7 Park and Ride

Nadere informatie

Besluit tot beperking drankverstrekking Rotterdam 14 en 15 mei 2017

Besluit tot beperking drankverstrekking Rotterdam 14 en 15 mei 2017 GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Rotterdam Nr. 80751 12 mei 2017 Besluit tot beperking drankverstrekking Rotterdam 14 en 15 mei 2017 De burgemeester van de gemeente Rotterdam, Gehoord de

Nadere informatie

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS Gefeliciteerd! Je hebt de Superlooks make-upworkshop geboekt. Dit betekent dat je onder leiding van een professionele visagiste in één dag met professionele make-up en tools leert werken. Tijdens deze

Nadere informatie

Hart van Zuid Meent fase 2

Hart van Zuid Meent fase 2 Tussen brug - Coolsingel Hart van Zuid fase 2 presentatie DO SO inrichting en uitvoering Mei 2015 febr 2016 27 augustus 2013 16-04-2015 Agenda Inrichtingsplan 2 e fase Uitbreiding inrichtingsplan 2 e fase

Nadere informatie

Trein - tram - bus - auto - parkeren. Route en parkeren

Trein - tram - bus - auto - parkeren. Route en parkeren Trein - tram - bus - auto - parkeren Route en parkeren I Per trein VUmc is vanaf verschillende stations in Amsterdam met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Zie hiervoor; Per tram of Per bus. Het

Nadere informatie

HUURPRIJS 195,00 per m² per jaar

HUURPRIJS 195,00 per m² per jaar Weena 670 te Rotterdam Gelegen op 9e verdieping! Kantoorruimte ca. 600 m² HUURPRIJS 195,00 per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs 195,00 per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten

Nadere informatie

VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid

VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid ALGEMEEN Kan ik de binnenstad inrijden tijdens de ommegang? Bij elke ommegang wordt een veiligheidszone ingesteld rond het parcours, die verkeersvrij

Nadere informatie

Samenvatting informatie inloopavond Stadswerven Zuid 25 juni 2012

Samenvatting informatie inloopavond Stadswerven Zuid 25 juni 2012 Postadres: Postbus 8 3300 AA DORDRECHT Projectmanagement Spuiboulevard 300 DORDRECHT www.dordrecht.nl Contactpersoon R. Domenie T 078-7704293 E rhcm.domenie@dordrecht.nl Datum 25 juni 2012 Ons kenmerk

Nadere informatie

Omleiding tramlijnen 21, 23 en 24 en buslijnen 32 en 44 door werkzaamheden Vierambachtsstraat/Mathenesserbrug/ West-Kruiskade

Omleiding tramlijnen 21, 23 en 24 en buslijnen 32 en 44 door werkzaamheden Vierambachtsstraat/Mathenesserbrug/ West-Kruiskade Onze aangepaste reis Omleiding tramlijnen 21, 23 en 24 en buslijnen 32 en 44 door werkzaamheden /Mathenesserbrug/ West-Kruiskade Zaterdag 23 maart t/m zondag 2 juni 2019 ret.nl/omleidingen 38 Station Schiedam

Nadere informatie

Afdeling Stad en Ontwikkeling Besluit nr. DIR/SO/Docsnr.:

Afdeling Stad en Ontwikkeling Besluit nr. DIR/SO/Docsnr.: Afdeling Stad en Ontwikkeling Besluit nr. DIR/SO/Docsnr.:5978246 Burgemeester en wethouders, INLEIDING Bevoegdheid: Op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet 1994 is het college

Nadere informatie

De bank die geen bank is

De bank die geen bank is www.rotterdam.nl telefoon 14 010 De bank die geen bank is Ik pak mijn schulden aan De Kredietbank Rotterdam (KBR) is geen gewone bank. Er bestaan geen geldautomaten van de KBR om geld te pinnen. De KBR

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 21 De Esch - Woudhoek Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 21 De Esch - Woudhoek Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Tram 21 De Esch - Woudhoek Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Tram 21 De Esch - Woudhoek 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam

Nadere informatie

Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam 2018

Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam 2018 CVDR Officiële uitgave van Rotterdam. Nr. CVDR479517_1 28 december 2018 Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam 2018 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam,

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam,

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam, GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Rotterdam Nr. 233804 29 december 2017 Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam 2018 Het college van burgemeester en wethouders van de

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 32 Overschie - Station Zuid Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 32 Overschie - Station Zuid Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 32 Overschie - Station Zuid Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 32 Overschie - Station Zuid 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 25 Carnisselande - Schiebroek Geldig vanaf 25 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 25 Carnisselande - Schiebroek Geldig vanaf 25 december Goed om te weten Dienstregeling Tram 25 - Schiebroek Geldig vanaf 25 december 2017 www.ret.nl Tram 25 - Schiebroek 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague

Nadere informatie

Centrumlocatie Sophia Kinderziekenhuis. Parkeergarage Westzeedijk. Parkeergarage Wytemaweg. Parkeren

Centrumlocatie Sophia Kinderziekenhuis. Parkeergarage Westzeedijk. Parkeergarage Wytemaweg. Parkeren Centrumlocatie Sophia Kinderziekenhuis Parkeergarage Westzeedijk Parkeergarage Wytemaweg Parkeren Voor informatie over bereikbaarheid en een reisadvies op maat: wwwerasmusmcnl/bereikbaarheid Waar kunt

Nadere informatie

Verkeers- en mobiliteitsplan Roparun 2016 Rotterdam (Bijlage M)

Verkeers- en mobiliteitsplan Roparun 2016 Rotterdam (Bijlage M) Verkeers- en mobiliteitsplan Roparun 2016 Rotterdam (Bijlage M) 1 Roparun 2016 Bijlage M versie 24 maart 2016 Het verkeers-mobiliteitsplan is een deelplan en maakt onderdeel uit van het Veiligheidsplan

Nadere informatie

Binnenstadsmonitor. Appendix Factsheets. De staat van de Rotterdamse binnenstad. Rotterdam.nl/onderzoek stadswinkel

Binnenstadsmonitor. Appendix Factsheets. De staat van de Rotterdamse binnenstad.  Rotterdam.nl/onderzoek stadswinkel www.rotterdam.nl Rotterdam.nl/onderzoek 0800-1545 stadswinkel Gemeente Rotterdam Rotterdamse Serviceorganisatie Onderzoek en Business Intelligence Blaak 34 3011 TA Rotterdam Postadres: Postbus 21323 3001

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 24 De Esch - Holy Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 24 De Esch - Holy Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Tram 24 De Esch - Holy Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Tram 24 De Esch - Holy 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 4 Molenlaan - Marconiplein Geldig vanaf 19 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 4 Molenlaan - Marconiplein Geldig vanaf 19 december Goed om te weten Dienstregeling Tram 4 Molenlaan - Marconiplein Geldig vanaf 19 december 2017 www.ret.nl Tram 4 Molenlaan - Marconiplein 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 32 Overschie - Station Zuid Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 32 Overschie - Station Zuid Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 32 Overschie - Station Zuid Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 32 Overschie - Station Zuid 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Poliklinische zorgeenheid verloskunde & gynaecologie en IVF-centrum. Route en parkeren. Trein - tram - bus - auto - parkeren

Poliklinische zorgeenheid verloskunde & gynaecologie en IVF-centrum. Route en parkeren. Trein - tram - bus - auto - parkeren Poliklinische zorgeenheid verloskunde & gynaecologie en IVF-centrum Route en parkeren Trein - tram - bus - auto - parkeren I Per trein VUmc is vanaf verschillende stations in Amsterdam met het openbaar

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 25 Carnisselande - Schiebroek Geldig vanaf 14 juni

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 25 Carnisselande - Schiebroek Geldig vanaf 14 juni Goed om te weten Dienstregeling Tram 25 - Schiebroek Geldig vanaf 14 juni 2017 www.ret.nl Tram 25 - Schiebroek 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport

Nadere informatie

LOCATIEBESCHRIJVING LUCHTPARK HOFBOGEN. Evenemententerrein in het centrum van Rotterdam

LOCATIEBESCHRIJVING LUCHTPARK HOFBOGEN. Evenemententerrein in het centrum van Rotterdam LOCATIEBESCHRIJVING LUCHTPARK HOFBOGEN Evenemententerrein in het centrum van Rotterdam LOCATIEBESCHRIJVING LUCHTPARK HOFBOGEN Evenemententerrein in het centrum van Rotterdam In deze locatiebeschrijving

Nadere informatie

ArtArnhem\Objects 2015

ArtArnhem\Objects 2015 Beursinformatie ArtArnhem\Objects 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Dudok, Ranzowzaal, Koningstraat

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam,

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam, GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Rotterdam Nr. 1317 2 januari 2019 Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam 2019 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Meent 3c te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Meent 3c te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Meent 3c te Rotterdam Algemeen. Uitermate functionele ruimte welke geschikt is als kantoor- en/of praktijkruimte, gelegen op de tweede verdieping van een winkel-/bedrijfspand

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem 2014

Beursinformatie ArtArnhem 2014 Beursinformatie ArtArnhem 2014 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 21 november van 18.00-22.00u Zaterdag 22 november van 11.00-21.00u Zondag 23 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

Nadere informatie

Gemeente Haarlem, Middelen en Services. Communicatie. Beste leden van de wijkraad binnenstad,

Gemeente Haarlem, Middelen en Services. Communicatie. Beste leden van de wijkraad binnenstad, Gemeente Haarlem, Middelen en Services Communicatie Retouradres Postbus 511, 2003PB Haarlem Datum Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer E-mail 22 oktober 2014 MenS//2014/ KA Nab 0235114248 knab@haarlem.nl

Nadere informatie

1 Kwaliteit van de openbare ruimte. Inspraakverslag Actualisatie ontwikkelingsvisie Lijnbaankwartier. Datum : 12 februari 2018

1 Kwaliteit van de openbare ruimte. Inspraakverslag Actualisatie ontwikkelingsvisie Lijnbaankwartier. Datum : 12 februari 2018 Inspraakverslag Actualisatie ontwikkelingsvisie Lijnbaankwartier Cluster Stadsontwikkeling Afdeling Projectmanagementbureau Datum : 12 februari 2018 Betreft : Inspraakverslag Actualisatie ontwikkelingsvisie

Nadere informatie

UITNODIGING. Informatie- en ontmoetingsdag BECKER SPIERDYSTROFIE

UITNODIGING. Informatie- en ontmoetingsdag BECKER SPIERDYSTROFIE UITNODIGING Informatie- en ontmoetingsdag BECKER SPIERDYSTROFIE Zaterdag 30-06-2018 Aanvang: 10:30 uur (inschrijving met koffie en thee vanaf 09:45 uur) LUMC Albinusdreef 2 2333 ZA, Leiden Informatie-

Nadere informatie

Schulden aanpakken stap voor stap

Schulden aanpakken stap voor stap www.rotterdam.nl telefoon 14 010 Schulden aanpakken stap voor stap Ik pak mijn schulden aan Kijk vooruit Schulden oplossen is hard werken. Door steeds een stap te zetten komt u vooruit. Op deze routekaart

Nadere informatie

Trein - tram - bus - auto - parkeren. Route en parkeren

Trein - tram - bus - auto - parkeren. Route en parkeren Trein - tram - bus - auto - parkeren Route en parkeren Per trein VUmc is vanaf verschillende stations in Amsterdam met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Zie hiervoor; Per tram/metro of Per bus.

Nadere informatie

Bereikbaarheid festivallocaties

Bereikbaarheid festivallocaties Bereikbaarheid festivallocaties 2014 Singelloop - zondag 28 september Op zondag 28 september 2014 vindt in Utrecht gelijktijdig met het Nederlands Film Festival de Singelloop plaats. Beide evenementen

Nadere informatie

Bij een klein evenement zijn er minder bezoekers en is er minder inzet van de hulpdiensten en ons nodig.

Bij een klein evenement zijn er minder bezoekers en is er minder inzet van de hulpdiensten en ons nodig. Gemeente Achtkarspelen Aanvraagformulier evenementenvergunning Met dit formulier kunt u een evenementenvergunning aanvragen. Om een goed beeld van het evenement te krijgen is het belangrijk dat u dit formulier

Nadere informatie

www.rotterdam.nl telefoon 14 010 Wie doet wat VraagWijzer Vrijwilligers Nibud Maatschappelijk werk Ik pak mijn schulden aan

www.rotterdam.nl telefoon 14 010 Wie doet wat VraagWijzer Vrijwilligers Nibud Maatschappelijk werk Ik pak mijn schulden aan www.rotterdam.nl telefoon 14 010 Wie doet wat Maatschappelijk werk VraagWijzer Vrijwilligers Nibud Ik pak mijn schulden aan Ik pak mijn schulden aan De Kredietbank Rotterdam (KBR) is geen gewone bank.

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Afdeling Context, preventie Adres Carnissesingel 51 Telefoon 010 49 33 555 Fax 010 49 33 589 E-mail t.suradee@context.nl Ons kenmerk 3392.10/ NC.mj Onderwerp Uitnodiging Landelijke Dag Rotterdam 22 september

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 21 De Esch - Woudhoek Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 21 De Esch - Woudhoek Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Tram 21 De Esch - Woudhoek Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Tram 21 De Esch - Woudhoek 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam

Nadere informatie

Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Zuidplein

Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Zuidplein Onze aangepaste reis Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Beperkt metroverkeer bij : houd rekening met drukte, overstappen en extra reistijd. Reis tussen De Akkers

Nadere informatie

VRAGENLIJST EVENEMENTEN

VRAGENLIJST EVENEMENTEN VRAGENLIJST EVENEMENTEN Alleen aanvragen met volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager a. Aanvrager. vereniging / stichting / organisatie* KvK

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 712 Maassluis West - Schiedam Centrum Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 712 Maassluis West - Schiedam Centrum Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 712 Maassluis West - Schiedam Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 712 Maassluis West - 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 24 De Esch - Holy Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 24 De Esch - Holy Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Tram 24 De Esch - Holy Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Tram 24 De Esch - Holy 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Koninginnedag Informatiebijeenkomst bewoners en ondernemers binnenstad 30 en 31 januari 2012

Koninginnedag Informatiebijeenkomst bewoners en ondernemers binnenstad 30 en 31 januari 2012 Koninginnedag 2012 Informatiebijeenkomst bewoners en ondernemers binnenstad 30 en 31 januari 2012 Programma bijeenkomst Welkomstwoord burgemeester Elzenga Presentatie projectleider Koninginnedag 2012 Gelegenheid

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM Uw reservering Dank u voor uw reservering voor een bezoek aan het Airborne Museum Hartenstein. Adres: Utrechtseweg 232, 6862 AZ Oosterbeek. Telefoon: 026 3337710. In

Nadere informatie

Poliklinische zorgeenheid verloskunde & gynaecologie en IVF-centrum. Route en parkeren. Trein - tram - bus - auto - parkeren

Poliklinische zorgeenheid verloskunde & gynaecologie en IVF-centrum. Route en parkeren. Trein - tram - bus - auto - parkeren Poliklinische zorgeenheid verloskunde & gynaecologie en IVF-centrum Route en parkeren Trein - tram - bus - auto - parkeren Per trein VUmc is vanaf verschillende stations in Amsterdam met het openbaar vervoer

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 20 Lombardijen - Rotterdam Centraal Geldig vanaf 19 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 20 Lombardijen - Rotterdam Centraal Geldig vanaf 19 december Goed om te weten Dienstregeling Tram 20 Lombardijen - Geldig vanaf 19 december 2017 www.ret.nl Tram 20 Lombardijen - 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague

Nadere informatie

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0 Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016 Versie 3.0 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het vrij reizen abonnement voor 65-plus? 2. Wie komen in aanmerking voor het vrij reizen

Nadere informatie

Huisregels Goffertstadion

Huisregels Goffertstadion Huisregels Goffertstadion Artikel 1 Onderhavige voorwaarden zijn bindend voor een ieder (hierna te noemen toeschouwer die op enig moment aanwezig is of rond het Goffertstadion of op multifunctioneel complex

Nadere informatie

Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ 2009 Versie 1.0

Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ 2009 Versie 1.0 Vragen en antwoorden gratis OV voor 65+ 2009 Versie 1.0 Overzicht veel gestelde vragen. Antwoorden staan op de volgende pagina s. 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het gratis reizen voor 65+? 2. Wie komen

Nadere informatie

Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam,

Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam, Tarievenbesluit privaatrechtelijke parkeertarieven Rotterdam 2019 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam, gelezen het voorstel van de directeur Stadsbeheer Toezicht en Handhaving,

Nadere informatie

Evenementenvergunning, aanvraagformulier

Evenementenvergunning, aanvraagformulier Met dit formulier kunt u een evenementenvergunning aanvragen. 1. Persoonlijke gegevens aanvrager Voornamen Achternaam Burgerservicenummer Straatnaam en huisnummer Postcode en woonplaats Telefoonnummer

Nadere informatie

GEMEENTE HOOGEVEEN. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager. vereniging / stichting / organisatie* KvK nummer. d. Naam contactpersoon dhr/mw*

GEMEENTE HOOGEVEEN. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager. vereniging / stichting / organisatie* KvK nummer. d. Naam contactpersoon dhr/mw* GEMEENTE HOOGEVEEN VRAGENLIJST EVENEMENTEN 1. Gegevens van de organisator/aanvrager a. Aanvrager vereniging / stichting / organisatie* KvK nummer Let op: Het contactpersoon is hoofdelijk aansprakelijk

Nadere informatie

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL

ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL ONTVANGSTEN STIJLKAMERS EN FILMZAAL Het Schielandshuis is dé plek in Rotterdam waar mensen worden geïnspireerd en geïnformeerd. In het Huis van de stad komen partners uit de stad bijeen om zaken te doen,

Nadere informatie

DIGITAL OUT OF HOME Premium large digital outdoor ledschermen locaties nederland

DIGITAL OUT OF HOME Premium large digital outdoor ledschermen locaties nederland DIGITAL OUT OF HOME Premium large digital outdoor ledschermen locaties nederland ROTTERDAM COOLSINGEL Looplengte: 180 seconden Weekbereik: 533.117 /OV gebruikers en verkeersdeelnemers / geanimeerde stills/

Nadere informatie

09 / Geldig. vanaf. Lijnfolder. Dienstregeling 2013 van bus Geldig vanaf 09/12/2012

09 / Geldig. vanaf. Lijnfolder. Dienstregeling 2013 van bus Geldig vanaf 09/12/2012 Lijnfolder 170 Geldig vanaf 09 / 12 2012 170 Dienstregeling 2013 van bus Geldig vanaf 09/12/2012 Haltes buslijn HEEN TERUG Plaats Halte Zone Dagen met een afwijkende dienstregeling RODENRIJS Dienstregeling

Nadere informatie

Naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier!

Naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier! Naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier! De Sinksenfoor op het juiste Spoor De Sinksenfoor gaat dit jaar voor de derde keer door op Spoor Oost. De kermis begint op zaterdag 3 juni en u kan er van

Nadere informatie

De Binnenrotte, de markt van Rotterdam

De Binnenrotte, de markt van Rotterdam De Binnenrotte, de markt van Rotterdam 1. Startpunt (ambitie van de stad, vernieuwing) Het Laurenskwartier bestaat al zolang de stad oud is. Sterker nog: het wàs ooit de stad. De historische lading van

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 718 Hoek van Holland Strand - Maassluis Centrum Geldig vanaf 15 mei

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 718 Hoek van Holland Strand - Maassluis Centrum Geldig vanaf 15 mei Goed om te weten Dienstregeling Bus 718 - Maassluis Centrum Geldig vanaf 15 mei 2017 www.ret.nl Bus 718 - Maassluis Centrum 33 Bus 25 Tram B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The

Nadere informatie

Evaluatieformulier Evenementenbeleid gemeente Cromstrijen

Evaluatieformulier Evenementenbeleid gemeente Cromstrijen Evaluatieformulier Evenementenbeleid gemeente Cromstrijen Algemeen 1. Is het voor u voldoende duidelijk wanneer u een melding moet doen of een evenementenvergunning aan moet vragen? Graag een toelichting

Nadere informatie

Klootschieten op Varsselring

Klootschieten op Varsselring Draaiboek evenement Klootschieten op Varsselring Zaterdag 21 april 2018 6 juni 2017 Klootschietvereniging t Broek Versie 2.0 DEFINITIEF VERSIE 2.0 Voorwoord Dit draaiboek is gericht op de praktische uitvoering

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen

Aanvraagformulier evenementen Aanvraagformulier evenementen Dit formulier dient volledig ingevuld en met de gevraagde bijlagen minimaal 8 weken voor het evenement te worden ingediend. Incomplete aanvragen en aanvragen die minder dan

Nadere informatie

VRAGENLIJST EVENEMENTEN

VRAGENLIJST EVENEMENTEN VRAGENLIJST EVENEMENTEN Alleen aanvragen met volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager a. Aanvrager vereniging / stichting / organisatie* KvK

Nadere informatie