Handleiding MijnTjongerschans

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding ------- MijnTjongerschans"

Transcriptie

1 Handleiding MijnTjongerschans

2 Inhoudsopgave 1. Inleiding Wat is MijnTjongerschans DigiD Vragen? 3 2. Aanmelden en uitloggen Aanmelden Inloggen met ZD-nummer Inloggen met DigiD Uitloggen 9 3. MijnTjongerschans Home Mijn gegevens Persoonlijke gegevens Mijn dossier Brieven Opnames Uitslagen Mijn afspraken Aankomend Historie Afspraak maken Tot slot Privacy Registratie 31

3 Pagina: 3/31 1. Inleiding Ziekenhuis Tjongerschans biedt haar patiënten digitaal de mogelijkheid om een afspraak te plannen en inzage in zijn/haar dossier via MijnTjongerschans. Voor het gebruik van MijnTjongerschans is deze handleiding gemaakt. Deze handleiding geeft uitleg over hoe u MijnTjongerschans opstart en gebruikt. 1.1 Wat is MijnTjongerschans MijnTjongerschans is een dienst van ziekenhuis Tjongerschans voor haar patiënten om op een beveiligde website digitale inzage te verkrijgen in zijn/haar persoonlijk medisch dossier. U kunt hier onder meer uw afspraken (toekomstig en historisch), uitslagen en brieven bekijken. Om toegang te krijgen tot uw dossier in MijnTjongerschans heeft u het volgende nodig: - Een computer of tablet met internetverbinding - Uw DigiD Bent u nog niet inschreven in het ziekenhuis of wilt u snel (zonder DigiD) een afspraak maken, dan kan dat met de verwijsbrief van uw huisarts (met het zogenaamde ZorgDomein/ZD-nummer). Hiervoor heeft u het volgende nodig: - Een computer of tablet met internetverbinding - Uw ZD brief 1.2 DigiD DigiD staat voor digitale identiteit. Het is het landelijke systeem van de overheid waarmee u op internet kunt laten zien wie u bent, door in te loggen. De DigiD is op internet, dat wat uw identiteitskaart, paspoort of rijbewijs aan een balie is. Indien u nog geen DigiD heeft, kunt u een aanvraag doen via Hiervoor heeft u uw Burgerservicenummer, geboortedatum en adres nodig. DigiD voor kinderen? Wanneer MijnTjongerschans gebruikt wordt voor uw kind, dan moet uw kind zelf inloggen met zijn of haar DigiD. De gegevens van uw kind in het elektronische patiëntendossier zijn namelijk gekoppeld aan zijn/haar Burgerservicenummer. Vragen of problemen met DigiD? Of is uw DigiD verlopen? Kijk dan op Vragen? Mocht u naar aanleiding van deze handleiding nog vragen hebben? Heeft u fouten ontdekt in de handleiding of onduidelijkheden? Mail deze dan door naar patientenportaal@tjongerschans.nl.! Wij danken u alvast voor de genomen moeite.

4 Pagina: 4/31 2. Aanmelden en uitloggen 2.1 Aanmelden Om u aan te melden gaat u naar het onderstaande scherm verschijnt: Inloggen met ZD-nummer Als u nog niet ingeschreven bent binnen Ziekenhuis Tjongerschans, of u wilt snel een afspraak maken, dan kan dat door in te loggen met behulp van uw ZD-nummer. U kunt het ZD-nummer vinden op de verwijsbrief van uw huisarts, het begint met ZD en vervolgens 8 cijfers. Op MijnTjongerschans kiest u voor de middelste knop

5 Pagina: 5/31 Het volgende scherm verschijnt: U vult bij Verwijsnummer uw ZD-nummer in, bij Geboortedatum uw geboortedatum en bij Geslacht kiest u voor man of vrouw. Vervolgens drukt u op Inloggen (zie pijl in bovenstaand scherm). Vervolgens komt u in het scherm waar u een afspraak kunt maken:

6 Pagina: 6/31 Hoe u een afspraak kunt maken wordt in paragraaf uitgelegd.

7 Pagina: 7/ Inloggen met DigiD Voor inzage in uw dossier of het maken van een afspraak, kiest u op MijnTjongerschans voor inloggen met DigiD, dit is de eerste knop: Het volgende scherm verschijnt: U klikt op Inloggen (zie pijl hierboven).

8 Pagina: 8/31 Het volgende scherm verschijnt: In dit scherm vult u uw DigiD inloggegevens in en kiest voor inloggen. Daarna komt u op uw startpagina van MijnTjongerschans (de zogenaamde home pagina):

9 Pagina: 9/ Uitloggen U kunt MijnTjongerschans afsluiten door te kiezen voor Uitloggen. U kunt Uitloggen rechtsboven van het scherm vinden. Wanneer u 15 minuten lang geen activiteit hebt binnen MijnTjongerschans, dan wordt u automatisch uitgelogd.

10 Pagina: 10/31 3. MijnTjongerschans Dit hoofdstuk gaat in op wat u kunt doen op MijnTjongerschans en wat u hier kunt vinden. Dit is een algemene handleiding, wat alle mogelijke onderdelen beschrijft. Afhankelijk van uw dossier kunnen onderdelen leeg zijn of niet getoond worden. Binnen MijnTjongerschans navigeert u via de balk boven in het scherm, hier kunt u naar de volgende onderdelen: 3.1 Home 3.2 Mijn gegevens Persoonlijke gegevens 3.3 Mijn dossier Brieven Opnames Uitslagen 3.4 Mijn afspraken Aankomend Historie Afspraak maken

11 Pagina: 11/ Home Op de welkomstpagina kunt u in het kort nalezen wat u kunt vinden op MijnTjongerschans. U kunt binnen MijnTjongerschans navigeren via de balk boven in het scherm, dit is het hoofdmenu. Onder het hoofdmenu zitten submenu s die u inzage geven in uw dossier. Zo vind u bijvoorbeeld onder Mijn gegevens persoonlijke gegevens uw NAW gegevens. NAW staat voor naam, adres en woonplaats. Recht bovenin kunt u via Uitloggen zich afmelden van MijnTjongerschans. In de volgende paragrafen worden de (sub)menu s verder toegelicht. 3.2 Mijn gegevens Persoonlijke gegevens Bij de persoonlijke gegevens ziet u uw gegevens zoals die bekent zijn in het systeem van Tjongerschans. Naast uw naam, BSN, adres en telefoonnummers staan hier ook de huisarts, tandarts, apotheek en verzekeringsgegevens. U kunt hier zelf uw mobiele telefoonnummer, adres en apotheek wijzigen. Zijn er andere gegevens niet correct, dan kan u die op de volgende manier laten wijzigen: - Bij de inschrijfbalie in de centrale hal van het ziekenhuis. - Bij de balie van de polikliniek - Telefonisch bij het afsprakenbureau,

12 Pagina: 12/31 Bij het wijzigen van uw mobiele telefoonnummer of van uw adres werken wij met een controle. Deze controle voeren wij uit om te controleren of het ingevoerde adres of telefoonnummer werkelijk van u zijn, en u ook de daadwerkelijke ontvanger bent van de berichten die we u na deze controle sturen. Tijdens de controle ontvangt u een code op uw net ingevoerde adres of een SMS op uw mobiele telefoon. Hieronder wordt het wijzigen van het adres uitgelegd. Het wijzigen van het mobiele telefoonnummer werkt op dezelfde manier. U kunt uw adres wijzigen door op wijzigen te klikken onder het adres:

13 Pagina: 13/31 In het vak achter kunt u uw (gewijzigde) adres invullen. Indien u uw ingevoerde adres wilt bewaren kiest u voor opslaan, indien u terug wilt zonder de wijziging op te slaan, kiest u voor Annuleren. Na het opslaan, heeft u de mogelijkheid om het adres te controleren, door op Start de controle te drukken. Met de controle ontvangt u op het opgegeven adres een bevestigingsmail met daarin een code, deze code kunt u invullen: Na het opslaan is uw adres gecontroleerd. Naast het wijzigen van uw adres en uw mobiele telefoonnummer kunt u ook uw apotheek wijzigen. Dit gaat op de volgende manier. Als u uw apotheek wilt wijzigen, klikt u op wijzigen onder apotheek Als u op wijzigen heeft geklikt krijgt u een scherm waarmee u op naam en/of plaats uw apotheek kunt gaan zoeken.

14 Pagina: 14/31 Zoeken op plaatsnaam Heerenveen geeft bv. onderstaand resultaat: Door op de laatste kolom achter de gewenste apotheek te klikken, selecteert u uw apotheek. 3.3 Mijn dossier In Mijn dossier, kunt u uw dossier gegevens vinden die bekend zijn binnen Tjongerschans. U heeft hier inzage in uw brieven, opnames en uitslagen. De verschillende onderdelen worden in de volgende paragraven toegelicht.

15 Pagina: 15/ Brieven In het overzicht van Brieven kunt u de correspondentie vinden die betrekking heeft tot uw behandeling in de Tjongerschans. Dit kunnen brieven zijn voor uzelf maar ook brieven die naar uw huisarts of andere arts worden gestuurd. De brieven worden getoond vanaf 1 april De brieven worden getoond met een vertraging van 30 dagen, zodat de behandelend arts/huisarts tijd heeft gehad de inhoud met u te bespreken. De meest recente brieven worden als eerste getoond, u kunt hier bladeren met de knoppen onderin (zie pijl in onderstaand scherm). In het overzicht ziet u de brieven in hoofdlijn staan, door op een brief te klikken wordt de inhoud van de geselecteerde brief getoond in een nieuw scherm:

16 Pagina: 16/31 U kunt dit scherm weer sluiten door op het kruisje rechts boven in te klikken Opnames Onder opnames vindt u uw opnames, welke in het verleden hebben plaatsgevonden in ons ziekenhuis. De meest recente wordt eerst getoond. U kunt eventueel door uw opnames bladeren door gebruik te maken van de navigatie knoppen onderin. Onderin het scherm kunt u uw opname overzicht op papier afdrukken Uitslagen Vanuit uw dossier tonen wij hier Laboratorium-, Pathologie-, Microbiologie- en Radiologie uitslagen. De getoonde uitslagen worden met een vertraging van 30 dagen, om een behandelend arts / huisarts de tijd te geven om de uitslag eerst met u te bespreken.

17 Pagina: 17/31 Vanuit de pagina Uitslagen kunt u naar de specifieke uitslagen, door de betreffende link aan te klikken. In de onderstaande subparagrafen wordt uitleg gegeven over de diverse uitslagen.

18 Pagina: 18/ Labuitslagen Het Laboratorium doet onderzoek naar lichaamseigen chemische stoffen en cellen in lichaamsvloeistoffen, u kunt hierbij denken aan het Hb gehalte in bloed of suikers in Urine. Met de pijlen onderin, kunt u door de uitslagen heen bladeren. Met de dubbele driehoek en verticale streep gaat u naar de eerste of laatste bladzijde, met de enkele driehoek bladert u pagina voor pagina verder of terug.

19 Pagina: 19/ Microbiologie De Microbiologie doet onderzoek naar infecties veroorzaakt door bacteriën, parasieten en virussen. Na het onderzoek, volgt een uitslag. Elke uitslag kunt u in detail bekijken wat de uitslag is. U kunt een detail inzien door in het scherm van Microbiologie een uitslag te selecteren door er op te klikken. Indien er meerdere pagina s zijn met onderzoeken, kunt u onderaan met vorige, volgende tussen de pagina s navigeren Pathologie Binnen de Pathologie wordt er onderzoek gedaan naar cellen en weefsels, u kunt hierbij denken aan een uitstrijkje of een onderzoek van een stukje huid of darm. Na het onderzoek volgt een uitslag, welke getoond wordt in het scherm van Pathologie. Wilt u de details van het onderzoek bekijken, kunt u de gewenste uitslag selecteren door er op te klikken. Indien er meerdere pagina s zijn met onderzoeken, kunt u onderaan met vorige, volgende tussen de pagina s navigeren.

20 Pagina: 20/ Radiologie Een Radiologie onderzoek, is een onderzoek verricht met behulp van röntgen. U vindt hier de schriftelijke verslagen van de Radioloog van de röntgenbeelden, er zijn hier geen foto s of video s. Wilt u het verslag zien, dan kunt u het gewenste onderzoek selecteren door er op te klikken. Indien er meerdere pagina s zijn met onderzoeken, kunt u onderaan met vorige, volgende tussen de pagina s navigeren. 3.4 Mijn afspraken Onder de kop Mijn afspraken kunt u afspraken maken, inzien (toekomstig en historisch) en eventueel geplande afspraken wijzigen. U kunt een afspraak plannen op basis van een verwijzing van de huisarts bij een specialist, dit staat aangegeven op uw verwijsbrief. Daarnaast kunt u een afspraak maken bij de kaakchirurg, hiervoor dient u een verwijzing te hebben van de tandarts Aankomend In dit overzicht ziet u al uw aankomende afspraken. Indien u een afspraak zelf heeft gemaakt binnen MijnTjongerschans, dan kunt u die hier verzetten of afzeggen. Een afspraak verzetten of afzeggen kan binnen MijnTjongerschans tot 24 uur voor de afspraak. Als u een afspraak binnen 24 uur wilt afzeggen of wijzigen kunt u dit telefonisch doen bij de betreffende polikliniek. Indien de afspraak door het ziekenhuis is gemaakt, kunt u hier alleen een afspraak afzeggen (tot 24 uur van te voren). Wilt u een door het ziekenhuis gemaakte afspraak wijzigen, of korter dan 24 uur van te voren afzeggen, dan kunt u dit telefonisch doen bij de betreffende polikliniek. Als bij een afspraak aanvullende patiëntinformatie hoort, kunt u deze informatie vinden in het overzicht in de kolom Extra informatie. Door te klikken op de link krijgt u de mogelijkheid om de informatie op te slaan of te openen.

21 Pagina: 21/31 U kunt het overzicht ook af drukken, zodat u al uw afspraken op papier hebt Historie Bij Historische afspraken vindt u uw afspraken die in het verleden hebben plaatsgevonden. De meest recente afspraak wordt als eerste getoond. U kunt door de pagina s heen bladeren met behulp van de knoppen onder het overzicht. Indien u een papieren overzicht wilt, kunt u onderin het scherm klikken, waarna de afspraken die op dat moment in het scherm getoond worden, worden afgedrukt op papier.

22 Pagina: 22/ Afspraak maken Indien u een verwijzing heeft naar een specialisme, kunt u een afspraak maken. Vooralsnog zijn het alleen eerste afspraken. Als u eerder met het specialisme waarvoor u een afspraak wilt maken contact hebt gehad, vragen wij u een afspraak te maken met de specialist waar u bekend bent. U kunt hier een afspraak maken indien u bent doorverwezen door een huisarts of door een tandarts Maken afspraak Voor het maken van een afspraak bij een verwijzing door een huisarts, kiest u voor de bovenste link: U komt vervolgens in het scherm waar uw te maken afspraken gereed staan:

23 Pagina: 23/31 Door te klikken op afspraak maken, kunt u de afspraak inplannen. U komt in het scherm waarin u uw voorkeuren kunt aangeven (gewenste dag, gewenste tijdstip). U kunt in het overzicht de gewenste afspraak datum en tijdstip kiezen, door op Plan deze afspraak te drukken:

24 Pagina: 24/31 Als u heeft gekozen en gedrukt heeft op Plan deze afspraak krijgt u de details van de afspraak te zien: Door op volgende te drukken bevestigd u de afspraak en kunt u de afspraak printen:

25 Pagina: 25/ Patiënt Informatie Aan een aantal afspraken is specifieke informatie voor u gekoppeld. Na het maken van de afspraak, in het scherm waarin u uw afspraak kunt afdrukken, kunt u naar Patiënt informatie. Dit is de folder behorende bij de door uw gemaakte afspraak. U kunt deze folder ook vinden in het overzichtsscherm van de afspraken Vragenlijsten Voor een aantal afspraken is het belangrijk dat in voorbereiding op uw afspraak in ons ziekenhuis, u een vragenlijst invult. Deze vragenlijst wordt u direct na het maken van de afspraken aangeboden. U start de vragenlijst door in het laatste scherm van het afspraak maken op volgende te drukken (zie scherm hieronder).

26 Pagina: 26/31 Vervolgens krijgt u een aantal vragen die u moet invullen. U kunt tussendoor niet opslaan, dus graag de gehele vragenlijst in één keer invullen. U navigeert door de pagina s met volgende en vorige als u terug wilt naar het vorige scherm. Na de laatste vraag kunt u uw gegevens bewaren door op Opslaan te drukken Afspraak maken bij de verwijzing van de tandarts Indien u van uw tandarts een verwijzing heeft ontvangen, kunt u ook via MijnTjongerschans een afspraak maken. U kiest dan onder Mijn afspraken Afspraak maken voor Tandarts.

27 Pagina: 27/31 U krijgt vervolgens een aantal vragen, die u moet invullen. Vul de vragen in en klik steeds op volgende onderaan de pagina. Als u alle vragen heeft ingevuld krijgt u een overzicht met mogelijke afspraakmogelijkheden. U kunt hier boven in uw voorkeuren aangeven en opnieuw gaan zoeken.

28 Pagina: 28/31 Door achter een gewenste afspraak op plan deze afspraak te drukken, plant u uw afspraak. Vervolgens krijgt u de afspraak in beeld en kunt u met volgende de afspraak bevestigen.

29 Pagina: 29/31 Als de afspraak gemaakt is, komt de bevestiging in beeld. Indien u uw afspraak graag op papier wilt hebben, kunt u de afspraak printen. U kunt uw afspraak ook terug vinden bij Toekomstige afspraken Afspraak wijzigen Via MijnTjongerschans kunt u ook afspraken wijzigen. Vanuit het overzicht toekomstige afspraken (Mijn afspraken Aankomend) kunt u een afspraak wijzigen of afzeggen. U kiest hiervoor Verzetten of Afzeggen achter de afspraak. Een afspraak verzetten of afzeggen kan tot XX uur voor de afspraak. Als u kiest voor het verzetten, dan kunt u (net als bij afspraak maken) zelf op basis van gewenste dag en tijdstip een nieuwe afspraak plannen.

30 Pagina: 30/31 Als u kiest voor Afzeggen, komt u in het detail scherm van de afspraak. Door in dit scherm te kiezen voor volgende bevestigd u de annulering van de afspraak. Een geannuleerde afspraak kunt u niet weer opnieuw inplannen via het portaal. Wilt u toch deze verwijzing opnieuw inplannen, moet u contact opnemen met het ziekenhuis. Via Vorige komt u weer terug in het scherm van toekomstige afspraken.

31 Pagina: 31/31 4. Tot slot 4.1 Privacy MijnTjongerschans is bedoeld om u inzage te geven in uw dossier. Binnen ons ziekenhuis hebben we veiligheid en privacy hoog in het vaandel, hieronder een paar tips hoe u er ook zelf aan kunt bijdragen. - Log uit op het moment dat u MijnTjongerschans niet meer actief gebruikt - Uw DigiD- gebruikersnaam en wachtwoord zijn strikt persoonlijk. Bewaar ze daarom op een veilige plek en geef ze nooit aan een ander. - Sla uw DigiD- gebruikersnaam en wachtwoord nooit op op uw pc. Anders kan een ieder die ook toegang heeft tot uw pc ook uw inlognaam en wachtwoord vinden. - Indien u gebruik maakt van draadloos internet, zorg er dan voor dat dit een beveiligde omgeving is met zogenaamde encryptie. - Vergrendel uw scherm, of gebruik een screensaver, als u even achter uw pc weggaat. Op die manier kan een voorbijganger niet direct in uw dossier zien. 4.2 Registratie Wij willen graag weten hoeveel MijnTjongerschans wordt gebruikt, dus houden wij bij hoe vaak er aangemeld wordt en hoeveel afspraken er worden gemaakt. Daarnaast schrijven wij uw afspraken en eventuele wijzigingen in uw persoonlijke gegevens weg in uw dossier.

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

Handleiding LUMC Patiëntportaal

Handleiding LUMC Patiëntportaal Handleiding LUMC Patiëntportaal JANUARI 2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Wat hebt u nodig? 3 3 DigiD aanvragen 3 4 Inloggen en uitloggen 4 5 Hoe werken de verschillende onderdelen? 7 5.1 Nieuwe afspraak

Nadere informatie

Informatie over inloggen, wat u kunt zien en de bescherming van uw gegevens.

Informatie over inloggen, wat u kunt zien en de bescherming van uw gegevens. Patiënteninformatie Patiëntenportaal Mijn Tergooi Informatie over inloggen, wat u kunt zien en de bescherming van uw gegevens. TERter-1234567890-vdodorpocg September 2017 Inhoudsopgave Pagina Inleiding

Nadere informatie

Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda

Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda Als patiënt van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft u toegang tot het zorgportaal Mijn.vanweelbethesda. Dit is een website die gekoppeld is aan het beveiligde Elektronisch

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN FRANCISCUS PATIËNTENPORTAAL (LONGZIEKTEN) FRANCISCUS GASTHUIS

HANDLEIDING MIJN FRANCISCUS PATIËNTENPORTAAL (LONGZIEKTEN) FRANCISCUS GASTHUIS HANDLEIDING MIJN FRANCISCUS PATIËNTENPORTAAL (LONGZIEKTEN) FRANCISCUS GASTHUIS Inleiding Als patiënt van Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft u na inloggen met uw DigiD toegang tot de beveiligde website

Nadere informatie

Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal

Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal In deze folder leest u hoe Mijn SKB werkt, welke gegevens u kunt inzien en wat u kunt doen met Mijn SKB. Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal Als patiënt

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Handleiding: Mijn Nij Smellinghe voor patiënten

Inhoudsopgave. Handleiding: Mijn Nij Smellinghe voor patiënten Inhoudsopgave Het patiëntenportaal van Nij Smellinghe... 2 Wat heeft u nodig?... 3 Wat is DigiD?... 3 DigiD aanvragen... 3 Inloggen op het patiëntenportaal met DigiD... 4 Inloggen op het patiëntenportaal

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest

Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest Direct toegang tot uw medisch dossier Met het patiëntenportaal Mijn Noordwest heeft u als patiënt van Noordwest Ziekenhuisgroep direct toegang tot uw medisch dossier.

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest

Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest Direct toegang tot uw medisch dossier Met het patiëntenportaal Mijn Noordwest heeft u als patiënt van Noordwest Ziekenhuisgroep direct toegang tot uw medisch dossier.

Nadere informatie

Nieuw: mijnlumc. Praktische informatie

Nieuw: mijnlumc. Praktische informatie Nieuw: mijnlumc Praktische informatie Inhoudsopgave Wat is mijnlumc? 3 Wat hebt u nodig? 3 DigiD 3 Wat is DigiD? 3 In- en uitloggen 4 Algemeen 4 Inloggen 4 Uitloggen 4 Hoe werkt mijnlumc? 5 Welkomstpagina

Nadere informatie

Patiëntportaal mijn.spijkenissemc.nl

Patiëntportaal mijn.spijkenissemc.nl Patiëntportaal mijn.spijkenissemc.nl Als patiënt van Spijkenisse Medisch Centrum heeft u toegang tot het patiëntportaal mijn.spijkenissemc.nl. Dit is een website die gekoppeld is aan het beveiligde Elektronisch

Nadere informatie

Overal en altijd. Dat is MijnDijklander. Handleiding. Toegang tot uw medisch dossier

Overal en altijd. Dat is MijnDijklander. Handleiding. Toegang tot uw medisch dossier Toegang tot uw medisch dossier Overal en altijd Dat is MijnDijklander d Handleiding Inhoudsopgave Wat is MijnDijklander? pag. 4 Wat heeft u nodig? pag. 5 Wat is DigiD DigiD aanvragen Inloggen op MijnDijklander

Nadere informatie

Hoe werkt het patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht?

Hoe werkt het patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht? Hoe werkt het patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht? Je kunt wijzigingen of aanvullingen op deze informatie doorgeven per e-mail: patientenportaal@umcutrecht.nl Wat staat er in deze folder Voor ouders 2 Wat

Nadere informatie

Toegang tot uw medisch dossier. Overal en altijd A B C D. Dat is Mijn Westfriesgasthuis. Handleiding

Toegang tot uw medisch dossier. Overal en altijd A B C D. Dat is Mijn Westfriesgasthuis. Handleiding Toegang tot uw medisch dossier Overal en altijd Dat is Mijn Westfriesgasthuis 23 A B C D? Handleiding 2 Mijn Westfriesgasthuis Patiëntenportaal Handleiding INHOUDSOPGAVE Wat is Mijn Westfriesgasthuis?

Nadere informatie

Pag. 2. Pag. 3. Pag. 6. Pag. 8. Pag. 10. Pag. 14. Pag. 16

Pag. 2. Pag. 3. Pag. 6. Pag. 8. Pag. 10. Pag. 14. Pag. 16 1 Pag. 2 Pag. 3 Pag. 6 Pag. 8 Pag. 10 Pag. 14 Pag. 16 2 gebruikersnaam en wachtwoord en klikt op de link 'Controle via sms aanvragen'. MijnAlrijne is een zogenaamd patiëntenportaal. Een portaal is een

Nadere informatie

Toegang tot uw medisch dossier. Overal en altijd A B C D. Dat is Mijn Westfriesgasthuis. Met smartphone, tablet of computer. Mijn.

Toegang tot uw medisch dossier. Overal en altijd A B C D. Dat is Mijn Westfriesgasthuis. Met smartphone, tablet of computer. Mijn. Toegang tot uw medisch dossier Overal en altijd Dat is Mijn Westfriesgasthuis 23 A B C D? Met smartphone, tablet of computer Mijn Handleiding INHOUDSOPGAVE Wat is Mijn Westfriesgasthuis? pag. 4 Wat heeft

Nadere informatie

Mijn Laurentius Ziekenhuis

Mijn Laurentius Ziekenhuis Mijn Laurentius Ziekenhuis Uw zorg in eigen hand! Stap voor stap uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal mijn.lzr.nl 2 Mijn Laurentius Ziekenhuis MIJN.LZR 3 Wat is Mijn Laurentius Ziekenhuis?

Nadere informatie

Voor meer grip op jouw zorg!

Voor meer grip op jouw zorg! Voor meer grip op jouw zorg! gemakkelijk - veilig - handig - 24/7 Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op jouw patiëntenportaal van ziekenhuis Tjongerschans. Met Mijntjongerschans krijg

Nadere informatie

MijnZGV Gedreven door kennis Gericht op gezondheid www.geldersevallei.nl/mijnzgv MijnZGV is uw persoonlijke, online patiëntenportaal. Via een beveiligd onderdeel op www.geldersevallei.nl heeft u inzage

Nadere informatie

Wat is Mijn UMC Utrecht? 2. Wat hebt u nodig? 3. Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3. Inloggen op Mijn UMC Utrecht 4

Wat is Mijn UMC Utrecht? 2. Wat hebt u nodig? 3. Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3. Inloggen op Mijn UMC Utrecht 4 Inhoudsopgave Wat is Mijn UMC Utrecht? 2 Wat hebt u nodig? 3 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inloggen op Mijn UMC Utrecht 4 Inloggen als gemachtigde 6 Uitloggen 7 Onderdelen van Mijn UMC Utrecht 8 Dossier

Nadere informatie

Hoe werkt Mijn SKB? Handleiding. Het persoonlijke online zorgportaal voor onze patiënten

Hoe werkt Mijn SKB? Handleiding. Het persoonlijke online zorgportaal voor onze patiënten Hoe werkt Mijn SKB? Handleiding Het persoonlijke online zorgportaal voor onze patiënten Inhoudsopgave handleiding Mijn SKB 1. Inleiding... 2 1.1. Wat heeft u nodig voor Mijn SKB?... 2 1.2. Wat is DigiD?...

Nadere informatie

Hoe werkt het patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht?

Hoe werkt het patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht? Hoe werkt het patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht? Onder ouders verstaan wij ook verzorger(s), pleeg- of adoptieouder(s) Je kunt wijzigingen of aanvullingen op deze informatie doorgeven per e-mail: patientenportaal@umcutrecht.nl

Nadere informatie

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Mijn VieCuri De regie op uw zorg steeds meer in eigen hand gemakkelijk veilig handig thuis Met MijnVieCuri heb ik de regie steeds

Nadere informatie

Hoe werkt mijnhmc? Apparatuur en software Inloggen met DigiD Heeft u een verwijzing, maar bent u nog geen patiënt van HMC?

Hoe werkt mijnhmc? Apparatuur en software Inloggen met DigiD Heeft u een verwijzing, maar bent u nog geen patiënt van HMC? mijnhmc mijnhmc is een beveiligde website waar u gegevens over uw behandeling bij Haaglanden Medisch Centrum (HMC) kunt inzien en regelen. In deze folder kunt u lezen hoe mijnhmc werkt en wat u allemaal

Nadere informatie

Hoe werkt mijnhmc? Apparatuur en software Inloggen met DigiD Heeft u een verwijzing, maar bent u nog geen patiënt van HMC?

Hoe werkt mijnhmc? Apparatuur en software Inloggen met DigiD Heeft u een verwijzing, maar bent u nog geen patiënt van HMC? mijnhmc mijnhmc is een beveiligde website waar u gegevens over uw behandeling bij Haaglanden Medisch Centrum (HMC) kunt inzien en regelen. In deze folder kunt u lezen hoe mijnhmc werkt en wat u allemaal

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Hoe werkt Mijn Slingeland? Het persoonlijke online zorgportaal voor onze patiënten. Slingeland Ziekenhuis

Hoe werkt Mijn Slingeland? Het persoonlijke online zorgportaal voor onze patiënten. Slingeland Ziekenhuis Hoe werkt Mijn Slingeland? Het persoonlijke online zorgportaal voor onze patiënten Slingeland Ziekenhuis Mijn Slingeland Mogelijkheden van Mijn Slingeland Als patiënt van het Slingeland Ziekenhuis heeft

Nadere informatie

mijnradboud Altijd en overal het medisch dossier binnen handbereik

mijnradboud Altijd en overal het medisch dossier binnen handbereik mijnradboud Altijd en overal het medisch dossier binnen handbereik Wat is mijnradboud? Met mijnradboud kunt u in een beveiligde digitale omgeving een deel van het persoonlijke medische dossier raadplegen.

Nadere informatie

Handleiding MijnHoogstraat

Handleiding MijnHoogstraat Handleiding MijnHoogstraat Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie Inhoud 1. MijnHoogstraat 1.1 Wat heeft u nodig om gebruik te maken van MijnHoogstraat pag. 3 2. Toegang tot MijnHoogstraat

Nadere informatie

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Mijn VieCuri De regie op uw zorg steeds meer in eigen hand gemakkelijk veilig handig thuis Met MijnVieCuri heb ik de regie steeds

Nadere informatie

Patiënten handleiding

Patiënten handleiding Patiënten handleiding Met deze handleiding helpen wij u op weg bij het gebruik van het gezondheidsportaal Ondiep. Diensten die wij met dit portaal aanbieden zijn: 1. rechtstreeks een afspraak maken in

Nadere informatie

Patiëntportaal Mijn.vanweelbethesda

Patiëntportaal Mijn.vanweelbethesda Patiëntportaal Mijn.vanweelbethesda Als patiënt van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft u toegang tot het patiëntportaal Mijn.vanweelbethesda. Dit is een website die gekoppeld is aan het beveiligde

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Handleiding mijn.siloah.nl

Handleiding mijn.siloah.nl Handleiding mijn.siloah.nl Siloah biedt de mogelijkheid om uw begeleidingsplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud Handleiding clientportaal..... 2 Registreren... 3 Inloggen... 6 Cliëntgegevens bekijken... 8 Persoonlijke instellingen... 9 Uitloggen... 9 Vragen...

Nadere informatie

Mijn Rijnstate. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee!

Mijn Rijnstate. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Mijn Rijnstate Mijn Rijnstate is een beveiligde website waar u allerlei zaken rond uw behandeling bij Rijnstate kunt inzien en regelen. In deze folder leggen we uit hoe Mijn Rijnstate werkt en wat u kunt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Handleiding i-reserve voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Gemeente Vlaardingen Afdeling Openbare Werken Juni 11 Start met https://www.vlaardingen.nl/begraafplaatsreserveren Inhoudsopgave

Nadere informatie

Inhoudsopgave handleiding Mijn Slingeland

Inhoudsopgave handleiding Mijn Slingeland Inhoudsopgave handleiding Mijn Slingeland 1. Inleiding... 3 1.1 Wat heeft u nodig voor Mijn Slingeland?... 3 1.2 Wat is DigiD?... 3 1.3 Nieuwe patiënt... 4 1.4 Mijn Slingeland voor kind jonger dan 16 jaar...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

Verkorte handleiding Huisartsportaal

Verkorte handleiding Huisartsportaal Verkorte handleiding Huisartsportaal 1. Inleiding Met ingang van 6 oktober is het huisartsportaal van Bernhoven veranderd. Deze handleiding beschrijft de werking van het nieuwe portaal. Er is gepoogd de

Nadere informatie

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding voor de Opdrachtgever EuroSystems B.V. Nieuwegein 2008, EuroSystems B.V., Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0 Handleiding Curasoft Het cliëntenportaal Versie 2.0 Inleiding Het cliëntenportaal is ontwikkeld om cliënten gemakkelijk online toegang te geven tot zijn of haar vragenlijsten, afspraken en informatie over

Nadere informatie

Instructie OASE. Datum: 23-6-2015

Instructie OASE. Datum: 23-6-2015 Instructie Inleiding Gemeenten en cursusinstellingen kunnen online kandidaten aanmelden voor het centraal inburgeringsexamen. Daarvoor kunt u gebruik maken van het Online Aanmeld Systeem Examens (). is

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 Inhoudsopgave 1 Snelstart...3 2 Inloggen...4 3 Wachtwoord vergeten?...5 4 Gastouderbureau...6 5 Wachtwoord aanpassen...6 6 Overzichten Informatie...7 7 Overzichten

Nadere informatie

MijnJBZ WANT ZORGEN DOEN WE SAMEN HOE WERKT HET?

MijnJBZ WANT ZORGEN DOEN WE SAMEN HOE WERKT HET? MijnJBZ WANT ZORGEN DOEN WE SAMEN HOE WERKT HET? ICA-024 / 0316 2 JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS Inhoudsopgave Wat is MijnJBZ? 4 - Wat heeft u nodig? 4 - Algemene voorwaarden 4 Wat is DigiD? 5 - DigiD aanvragen

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

Handleiding Zorgverlenersportaal

Handleiding Zorgverlenersportaal Handleiding Zorgverlenersportaal Inleiding Per 7 januari 2019 kunnen huisartsen werkzaam in de hele regio van het Dijklander Ziekenhuis gebruik maken van het zorgverlenersportaal. Het zorgverlenersportaal

Nadere informatie

Handleiding mijn.svro.nl

Handleiding mijn.svro.nl Handleiding mijn.svro.nl SVRO biedt de mogelijkheid om uw zorgplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u nodig: - Computer

Nadere informatie

Handleiding MijnCatharina

Handleiding MijnCatharina Algemeen Handleiding MijnCatharina www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl ALG050 / Handleiding MijnCatharina / 30-11-2018 2 Inhoud 1. Wat is MijnCatharina...

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Inleiding Beste VO contactpersoon, Voor u ligt de handleiding DDD voor het VMBO. Het gebruik van het DDD wijst zoveel mogelijk voor zich. Toch willen we het DDD ondersteunen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

QUICKSTART GUIDE IGOLFINSTRUCTOR

QUICKSTART GUIDE IGOLFINSTRUCTOR QUICKSTART GUIDE IGOLFINSTRUCTOR 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Quickstart... 3 Stap 1: De Agenda... 3 Stap 2: Registreren... 4 Stap 3: Inloggen... 5 Stap 4: Les boeken... 5 Golfnieuws... 6 Informatie...

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Julius Online

Gebruikershandleiding Julius Online Gebruikershandleiding Julius Online Met deze handleiding helpen wij u op weg bij het gebruik van het gezondheidsportaal Julius Online. Diensten die wij met Julius Online aanbieden zijn het rechtstreeks

Nadere informatie

Cliëntportaal. Procedure. Inloggen

Cliëntportaal. Procedure. Inloggen Cliëntportaal In het elektronisch zorgdossier (EZD) rapporteren onze medewerkers over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons ontvangt. Daarnaast bevat het dossier al uw persoonlijke gegevens.

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

MijnJBZ WANT ZORGEN DOEN WE SAMEN HOE WERKT HET?

MijnJBZ WANT ZORGEN DOEN WE SAMEN HOE WERKT HET? MijnJBZ WANT ZORGEN DOEN WE SAMEN HOE WERKT HET? ICA-024 / 0316 2 JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS Inhoudsopgave Wat is MijnJBZ? 4 Wat heeft u nodig? 4 Wat is DigiD? 5 Inloggen op MijnJBZ 7 - Inloggen voor ouders

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn GCM

Gebruikershandleiding Mijn GCM Gebruikershandleiding Mijn GCM Met deze handleiding helpen wij u op weg bij het gebruik van het gezondheidsportaal Mijn GCM. Diensten die wij met Mijn GCM aanbieden zijn: rechtstreeks een afspraak maken

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

Handleiding Zorgverlenersportaal

Handleiding Zorgverlenersportaal Handleiding Zorgverlenersportaal Franciscus Gasthuis & Vlietland 27-9-2016 Versie 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 1.1. Algemeen pag. 3 1.2 Leeswijzer pag. 3 2. Het Zorgverlenersportaal in vogelvlucht

Nadere informatie

Handleiding Patiënten portaal Abakus

Handleiding Patiënten portaal Abakus Handleiding Patiënten portaal Abakus Versie 2.0 Abakus B.V. Zonneoordlaan 17 6718 TK Ede The Netherlands T 088-9462225 F (0318) 657758 E informatie@abakus.nl W www.abakus.nl Inhoud Inhoud... 2 Wat is Abakus?...

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie 26 augustus 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetgroep.nl Weten waar je staat en waar je naar toe gaat? 1 Inhoud Korte introductie... 3

Nadere informatie

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start Internetbankieren met Mijn ING Zo gaat u eenvoudig van start 265244_1213.indd 1 05-11-13 09:41 Mijn ING Met Mijn ING bankiert u waar en wanneer u wilt. U kunt op elk moment precies zien hoeveel geld er

Nadere informatie

Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

Zonder een werkende internetverbinding kunt u geen gebruik maken van de online services die op de website van uw huisarts beschikbaar zijn.

Zonder een werkende internetverbinding kunt u geen gebruik maken van de online services die op de website van uw huisarts beschikbaar zijn. 1. Registreren 1.1 Voordat u begint U wilt zich als patiënt registreren op de website van uw huisarts om gebruik te kunnen maken van de online services van uw huisartsenpraktijk. Deze handleiding kan u

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Back-up Online van KPN Handleiding Mac OS X 10.6 en hoger. Mac OS X Client built 2013 13.0.0.13196

Back-up Online van KPN Handleiding Mac OS X 10.6 en hoger. Mac OS X Client built 2013 13.0.0.13196 Back-up Online van KPN Handleiding Mac OS X 10.6 en hoger Mac OS X Client built 2013 13.0.0.13196 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Systeemeisen... 3 2 Installatie... 4 3 Back-up Online configureren...

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten

Handleiding koppeling voor patiënten Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren... 2 1.1 Voordat u begint... 2 1.2 Een account aanmaken... 2 1.3 Geen account? Registreer nu!... 3 1.4 Bevestig uw account... 3 1.5 Gefeliciteerd,

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie juli 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetsysteem.nl 1 Inhoud Korte introductie... 3 Over de handleiding... 3 Let op (info over browser)...

Nadere informatie

Handleiding voor patiënten

Handleiding voor patiënten Handleiding voor patiënten Patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht Mei 2016 Pagina s 1/45 Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Wat is Mijn UMC Utrecht?... 3 1.2 Wat is DigiD?... 4 2. Inloggen en uitloggen... 5 2.1 Inloggen...

Nadere informatie

MijnJBZ WANT ZORGEN DOEN WE SAMEN HOE WERKT HET?

MijnJBZ WANT ZORGEN DOEN WE SAMEN HOE WERKT HET? MijnJBZ WANT ZORGEN DOEN WE SAMEN HOE WERKT HET? Inhoudsopgave Wat is MijnJBZ? 4 - Wat heeft u nodig? 4 - Algemene voorwaarden 4 Wat is DigiD? 5 - DigiD aanvragen 5 - SMS-functie 5 Inloggen op MijnJBZ

Nadere informatie

altijd en overal een afspraak maken met de arts van uw keuze op uw tijdstip

altijd en overal een afspraak maken met de arts van uw keuze op uw tijdstip altijd en overal een afspraak maken met de arts van uw keuze op uw tijdstip Via www.mijnflevoziekenhuis.nl kunt u altijd en overal afspraken maken, wijzigen of annuleren bij vrijwel alle poliklinieken

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen Open mijncaress Cliëntportaal via de website van SZR (www.szr.nl). U vindt links onderaan de button Cliëntportaal. Ook zijn daar toelichtingen en instructiefilmpjes te vinden. Nog makkelijker

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

De eerste keer krijgt u vervolgens een sms met een code die u in het codeveld moet invullen en vervolgens klikt u op Code controleren.

De eerste keer krijgt u vervolgens een sms met een code die u in het codeveld moet invullen en vervolgens klikt u op Code controleren. Cliëntportaal In het elektronisch zorgdossier (EZD) rapporteren onze medewerkers over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons ontvangt. Daarnaast bevat het dossier al uw persoonlijke gegevens.

Nadere informatie

Handleiding Magister 5 voor ouders

Handleiding Magister 5 voor ouders Handleiding Magister 5 voor ouders 1 Markenhage gebruikt voor de leerling-administratie het programma Magister. Dit programma stelt ook leerlingen en hun ouders in staat via internet de cijfers en de agenda

Nadere informatie

1.Aangifteprogramma IB2014 2.VA2015 3.Toeslagen (Fiscaal Gemak) 4.Website (digitale cursus, formulieren)

1.Aangifteprogramma IB2014 2.VA2015 3.Toeslagen (Fiscaal Gemak) 4.Website (digitale cursus, formulieren) 1.Aangifteprogramma IB2014 2.VA2015 3.Toeslagen (Fiscaal Gemak) 4.Website (digitale cursus, formulieren) 1) Aangifteprogramma IB2014 2 mrt 2015 met eherkenning (geen PIN) Aangiftemaand: begin maart Voorstel

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Mijn Ouderportaal... 5 3.1 Tijdlijn... 5 3.1.1 Meldingen... 5 3.1.2 Kind aanmelden... 6 3.1.2.1 Opvangvorm; Dagopvang en Buitenschoolse

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ZWIP

Gebruikershandleiding ZWIP Gebruikershandleiding ZWIP het Zorg- en WelzijnsInfoPortaal Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Uitleg ZWIP... 3 1.1 Opstarten ZWIP... 3 1.2 Aanmeldscherm... 4 1.3 Wijzigen van uw wachtwoord... 5 1.4 Startscherm...

Nadere informatie

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Aanvraag Digitaal loket De eerste stap naar het gebruik maken van de digitale bezoekersregeling is de aanvraag in het digitaal loket. U gaat via de website

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

Direct toegang tot uw medische gegevens? Ja Graag!

Direct toegang tot uw medische gegevens? Ja Graag! Aanmelding zorgverlener bij Medischegegevens.nl Organisatie en Persoonsgegevens Vul eerst de naam van uw ziekenhuis, huisartsenpraktijk, apotheek, fysiopraktijk e.d. in, en ook wat uw beroep is - bijvoorbeeld

Nadere informatie

MijnHoogstraat Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie

MijnHoogstraat Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie MijnHoogstraat Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie Patiëntenportaal MijnHoogstraat Het patiëntenportaal MijnHoogstraat biedt u een beveiligde, digitale omgeving waarin u toegang heeft tot

Nadere informatie

Handleiding Magister 5.6 voor ouders

Handleiding Magister 5.6 voor ouders Handleiding Magister 5.6 voor ouders Inleiding Het Merletcollege gebruikt voor haar leerlingen- en cijferadministratie het software pakket Magister. Hiervan is ook een webversie beschikbaar waarmee ouders

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak Handleiding Ouderportaal CBS De Lichtbaak 1 Handleiding Ouderportaal - Versie 24-9-2015 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Wachtwoord wijzigen... 6 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

TT-Transfer. Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer

TT-Transfer. Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer Om gebruik te kunnen maken van TT-Transfer, dient u eerst een account aan te vragen. U doet dit door middel van een registratieverzoek. Wij krijgen

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie