Het is bewezen dat de productiviteit van een onderneming bij een schone omgeving omhoog gaat. Wij werken hier graag aan mee. Door te zorgen dat het

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het is bewezen dat de productiviteit van een onderneming bij een schone omgeving omhoog gaat. Wij werken hier graag aan mee. Door te zorgen dat het"

Transcriptie

1 Het is bewezen dat de productiviteit van een onderneming bij een schone omgeving omhoog gaat. Wij werken hier graag aan mee. Door te zorgen dat het werkelijk schoon is, want mensen voelen zich prettiger als hun omgeving schoon is.

2 Pars Facility Group is een jonge onderneming die facilitaire ondersteuning biedt voor bedrijven, organisaties, overheden en instellingen. Op effectieve en efficiente wijze bieden wij een totaal concept aan facilitaire ondersteuning voor onze relaties. Belangrijke items die deel uitmaken van ons succes zijn; Kwaliteit, continuïteit, creativiteit en innovatie Ons uitgangspunt is te allen tijde het verbeteren van de dienstverlening Goed is onze basis, sterker is ons streven Pars Facility Group is niet alleen uw partner voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud van uw gebouw maar ook voor specialistisch schoonmaakonderhoud en aanvullende diensten. Uw non-core business is onze core-business!

3 Op het gebied van facilitaire diensten heeft ieder bedrijf zijn eigen wensen en eisen. Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de branche waarin u werkt. Daarom is er geen kant en klare oplossing op het gebied van facilitaire dienstverlening. Pars Facility Group biedt daarom altijd een op maat gesneden oplossing voor uw wensen. Dit gebeurt altijd na een grondige inventarisatie van uw huidige situatie, wensen en eisen. Dit kan voor u als bedrijfsvestiging afzonderlijk of voor meerdere vestigingen tegelijk. Maar ook scholen en kinderdagverblijven kunnen bij ons terecht voor hun facilitaire diensten. Juist in deze tijd is communicatie op de werkvloer belangrijker dan ooit. Om de dienstverlening soepel en goed te laten verlopen is goede communicatie tussen Pars Facility Group en opdrachtgever van essentieel belang. Goede communicatie is daarnaast vooral van belang om continuïteit in kwaliteit te kunnen waarborgen. Met goede communicatie en goede aanpak kan de wensen van opdrachtgever goed vertaald worden in praktijk. Korte lijnen en goede communicatie met onze opdrachtgevers is voor ons zeer belangrijk. Door regelmatig met u als opdrachtgever in gesprek te gaan blijven wij op de hoogte van uw wensen en verwachtingen, daarbij maken wij (waar mogelijk) gebruik van een logboeksysteem. Zo kunnen wij goed inspelen op uw verwachtingen, Juist wanneer haast geboden is. Regelmatig evalueren wij met opdrachtgever de tevredenheid, tijdens de besprekingen worden gemaakte afspraken doorgenomen. Ontwikkelingen en wijzigingen worden doorgenomen en eventueel doorgevoerd. Kwaliteit staat bij Pars Facility Group op de eerste plaats. Door de werkwijze, waarbij we actief in contact staan met onze opdrachtgevers, zorgen we altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. Actieve betrokkenheid bij onze projecten Altijd het juiste (gecertificeerde) personeel Stipte naleving van gemaakte afspraken De facilitaire dienstverlening van Pars Facility Group verzorgt adequate en intelligente oplossingen op locatie. Juist wanneer haast geboden is.

4 De diensten van de Pars Facility Group zijn terug te vinden in verschillende werkgebieden. Binnen elke branche heeft Pars specialisten in dienst, die op afroep, incidenteel of structureel ingezet kunnen worden. Onze werkwijze hierbij is dat we uw wensen exact in kaart brengen en daarbij een passende oplossing op maat aan u voorstellen. Ons gespecialiseerde personeel is terug te vinden in diverse branches en op verschillende plekken binnen deze branches. Zo zijn onze mensen actief in de schoonmaak, waarbij verschillende specialisaties door ons worden uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan is de reiniging van gevels en 100% milieuvriendelijk ramen wassen. Een voorbeeld hiervan is de reiniging van gevels en 100% milieuvriendelijk raambewassing. Daarnaast hebben we een uitgebreid leveringsprogramma van producten. Een greep uit onze producten en diensten: Regulier schoonmaakonderhoud Extra schoonmaak Specialistische reiniging Glas- en gevelreiniging Sanitaire verbruiksartikelen en - diensten Terreinonderhoud Wanneer zich een calamiteit voordoet, dient er snel, daadkrachtig en deskundig te worden opgetreden. Met onze ervaring, de inzet van de juiste apparatuur en snelheid van werken, garanderen wij een snelle afwikkeling van problemen bij calamiteiten. Uw bedrijf loopt niet alleen schade op door het vernielende effect van de calamiteit, maar ook nog eens door de vertraging van uw werkprocessen. Door onze gunstige vestigingslocatie (Utrecht) zijn wij instaat om snel en daadkrachtig op te treden ingeval van calamiteiten.

5 Pars bied diverse oplossingen als het gaat om schoonmaken, niet alleen reguliere schoonmaakwerk behoren tot de mogelijkheden, ook diverse periodieke, specialistische schoonmaak hoort daarbij. Onze specialistische schoonmaakdienst omvat diverse reiningen, uitgevoerd door professionals die weten hoe ze u het best van dienst kunnen zijn. Bent u op zoek naar een partner voor uw sanitaire diensten? Dan kan Pars Sani Solutions u helpen met een totaal concept voor al uw sanitaire benodigdheden. Het is bewezen dat de productiviteit van een onderneming bij een schone omgeving omhoog gaat. Wij werken hier graag aan mee. Door te zorgen dat het werkelijk schoon is, want mensen voelen zich prettiger als hun omgeving schoon is. Kwaliteit staat bij Pars Facility Group hoog in het vaandel. Wij streven er naar om de contact met onze opdrachtgevers zowel persoonlijk als via een logboek op locatie zo nauw mogelijk te houden. Immers is goed communicatie en overleg 50% van het eindresultaat in kwaliteit. Zo verwachten wij samen met de klant tot beste resultaat te komen.

6 Pars bied diverse oplossingen als het gaat om schoonmaken, niet alleen reguliere schoonmaakwerk behoren tot de mogelijkheden, ook diverse periodieke, specialistische schoonmaak hoort daarbij. Specialistiche vloeronderhoud Voor speciale vloeren zijn speciale onderhoudsmethoden noodzakelijk. Pars biedt u specialisten die precies weten hoe ze u vloer het beste kunnen onderhouden om onnodige vernieuwing te voorkomen. bijvoorbeeld het conserveren van uw marmoleum vloer. Strippen en conserveren Strippen en conserveren is het verwijderen van de oudewas- of polymeerlaag van waterbestendige vloeren. Vervolgens wordt de vloer geimpregneerd en als laatst worden er waslagen aangebracht. Tapijt en meubelreiniging Vloerbedekking en meubilair zijn vaak serieuze investeringen, daarom is het van belang om deze goed te onderhouden en te reinigen om overbodige vernieuwing te voorkomen, en langdurige behoud van tapijt en meubilair te garanderen. Bouwschoonmaak Bouwschoonmaak door Pars Facility Group zorgt voor een schone bouwplaats bij oplevering. Gevelreiniging Een goed verzorgd pand geeft een goedgevoel voor eigen mensen maar is ook van grootbelang voor de positieve beeldvorming van uw organisatie. Een schone gevel is dan ook een belangrijk ingrediënt die bijdrage levert aan uw visitekaartje. Glasbewassing De methode van Osmose glasbewassing maakt gebruik van puur osmosewater voor een streeploos oppervlak. Door het reinigende vermogen van puur water kunnen alle oppervlakten gereinigd worden. Traditionele glasbewassing is ook mogelijk. Dieptereiniging Pars Facility Group biedt integrale hygiëne oplossingen voor bedrijven die zich bezighouden met het produceren, verwerken en distribueren van voedingsmiddelen. Ook voor de dieptereiniging van uw sanitair bent u bij Pars aan het goede adres. Wand en Plafondreiniging Pars Facility Group, wanneer het echt schoon moet zijn! Plafonds en wanden in harde en/of zachte materialen vragen om specifieke aandacht met betrekking tot het reinigen daarvan, het periodiek reinigen van plafond en wanden voorkomt onodig veel kosten in renoveren en verven.

7 Ons 5 sterren Master Team Het Master Team van Pars Facility Group bestaat uit een team van deskundigen op het gebied van specialistisch reinigen. Deze specialisten beschikken over de meest moderne machines en materialen waaronder een volledig ingerichte aanhanger die flexibel ingezet kan worden. Ons Master Team is veelzijdig en biedt veel flexibiliteit! Heetwater hogedrukreiniging Onze Master Team beschikt voor heetwater hogedrukreiniging over een systeem dat wordt aangedreven door een vloeistofgekoelde diesel. Een krachtige warmtewisselaar staat garant voor hoge temperaturen, zelfs bij maximale wateropbrengst. Telescopische glas-/gevelbewassing met osmose Het osmosesysteem maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Door gebruik van gedemineraliseerd water in plaats van zeep, wat een laag achter laat, blijven ramen langer schoon. Niet alleen de ramen worden hiermee schoongemaakt maar ook bijvoorbeeld afdakjes en fietsenstallingen. Waterzuivering Steeds meer bedrijven en gemeenten eisen dat schoonmaakbedrijven het waswater opvangen en meenemen om verantwoord af te voeren. De mobiele waterzuivering aan boord van de Eco Clean Master maakt het mogelijk om het waswater ter plaatse te zuiveren, waarna het mogelijk wordt om het gezuiverde water ter plekke op het riool te lozen. Wij komen wanneer U dat wenst!

8 Sani Solutions In de zakelijke wereld is een perfecte sanitaire hygiëne een sterk vereiste. Niet alleen de hygiëne maar ook de visuele uitstraling van deze ruimtes zijn zeer belangrijk. Denk maar eens aan volle prullenbakken, loshangende handdoekrollen, kapotte zeepdispensers, of lege luchtverfrissers. Allemaal zaken die goed geregeld moeten zijn voor een optimaal toilet hygiëne. Bent u op zoek naar een partner voor uw sanitaire diensten? Dan kan Pars Sani Solutions u helpen met een totaal concept voor al uw sanitaire benodigdheden. Pars Sani Solutions is gespecialiseerd in het aanbieden van sanitaire concepten voor: Handdoekautomaten Toiletrolautomaten Zeep-/foamdispensers Luchtverfrissers Dameshygiëne Toiletreinigers Afvalbakken en poetspapierdispensers Hierdoor is er altijd een concept dat past bij het toiletinterieur en de uitstraling van uw bedrijf. Sani Solutions heeft speciale afspraken met vele toeleveranciers en is hiermee in staat om altijd een concept samen te stellen volgens u wensen en die past binnen uw budget. Een adviseur van Sani Solutions zal met u bekijken wat de situatie op uw bedrijf is. Samen met u zullen wij kijken wat voor u de beste en voordeligste oplossing is op het gebied van aanschaf of huur. Verder regelen wij alles van de levering en montage tot en met reiniging, reparatie en (indien nodig) vervanging van handdoekautomaten en dergelijke. Schoonloopmatten Wij verzekeren u van een full service concept. Naast onze Sani Solutions bieden wij in samen werking met Vendor ook schoonloopmatten. Met de schoonloopmatten van vendor bent u verzekerd dat gemiddeld maar liefst 70% van al het water, stof, vuil en zand in drie stappen zonder de voeten te vegen tegengehouden wordt. In 3 stappen houdt de mat vocht en vuil tegen De polen zorgen voor een borstelende werking De rubberen rug zorgt voor anti-slip Het vocht en vuil zakken in de schoonloopmat Wij hebben voor u de oplossing!

9 Mens & Milieu Pars Facility Group is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid ten aanzien van mens en milieu. Wij streven continu naar een verbetering in het ontwikkelen van manieren om nog verantwoorder te ondernemen. Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen neemt Pars Facility Group samen met haar medewerkers, partners, toeleveranciers de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering. Het bedrijf maakt keuzes om een balans te bereiken tussen people, planet & profit. Zo heeft Pars Facility Group de bewuste keuze gemaakt om maatschappelijk verantwoord ondernemen als basis te nemen voor alle activiteiten binnen haar onderneming. Mens MVO in de dienstverlening is vaak gerelateerd aan de mensen(medewerkers) die de diensten verlenen. Zij zijn de pijler in de dienstverlening naar klanten. De uitvoerende mensen van Pars Facility Group zijn dan ook belangrijk als het gaat om MVO. Daarom heeft Pars Facility Group alles in werk gesteld om onze mensen plezierig aan het werk laten zijn en zich goed te voelen. We bieden ruimte voor extra opleidingen en ontwikkeling en respecteren de verschillende culturen binnen onze organisatie. Zorgen voor prettige werkklimaat, zorgt voor een betere gezondheid en meer veiligheid op het werk. Minder uitval en betere werkresultaten zijn een direct gevolg. Milieu Niet alleen met goed werkgeverschap streven wij naar het MVO maar ook onze betrokkenheid en aandacht voor milieu staat centraal in het MVO. Door het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, materialen, en moderne hulpmiddelen nemen wij onze verantwoordelijkheid voor onze planeet. Zowel voor onze eigen medewerkers als onze klanten leid dit tot extra waarde en streven wij naar het creëren van een gezondere, veiligere en prettigere werkomgeving voor ons allen. Vandaag werken we samen aan een wereld voor morgen

10

SCHOONMAAK OP HOOG NIVEAU

SCHOONMAAK OP HOOG NIVEAU ww w.l ub ke. nl SCHOONMAAK OP In de loop der jaren (35 jaar) heeft schoonmaakbedrijf Lübke zich ontwikkeld tot een gerenommeerde, professionele organisatie in de schoonmaak- en glazenwasserijbranche in

Nadere informatie

MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON.

MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON. MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON. VAN ALEM SCHOONMAAK VAN ALEM SCHOONMAAK ZORGT VOOR EEN SCHONE WERKOMGEVING EN EEN FRISSE UITSTRALING Onze schoonmaakmedewerkers werken met plezier aan de heldere uitstraling

Nadere informatie

www.facilitygroep.com

www.facilitygroep.com www.facilitygroep.com VOORWOORD Een ervaren, gespecialiseerde schoonmaakdienstverlener, gestart als een klein schoonmaakbedrijf en na ruim 25 jaar ervaring uitgegroeid tot een betrouwbare specialist! Zo

Nadere informatie

schoon, schoner, schoonst

schoon, schoner, schoonst schoon, schoner, schoonst glasbewassing bouwschoon tuinonderhoud industriële reiniging compu G. Van Alem Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten is een betrouwbaar, gecertificeerd schoonmaakbedrijf, actief in

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

EW Facility Services

EW Facility Services EW Facility Services EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Door een hoog kwaliteitsniveau, zichtbare dienstverlening, flexibele uitvoering en op maat gemaakte oplossingen verhogen wij

Nadere informatie

A bright and healthy place puts a smile on your face

A bright and healthy place puts a smile on your face A bright and healthy place puts a smile on your face GROEP DURIEUX VDP CLEANING STELT ZICH VOOR VDP Cleaning is het nieuwe dochterbedrijf van Groep Durieux en zusterbedrijf van Durieux dak- en gevelrenovatie.

Nadere informatie

1-2-3-Schoon. Schoonmakers die vooruitdenken. De juiste mensen op de juiste plek

1-2-3-Schoon. Schoonmakers die vooruitdenken. De juiste mensen op de juiste plek 1-2-3-Schoon Schoonmakers die vooruitdenken De juiste mensen op de juiste plek 1-2-3-Schoon In drie stappen naar een schone school 1-2-3 Gom maakt in overleg met u een transparant maatwerkplan op basis

Nadere informatie

Manel Cleaning Service v.o.f Plesmanstraat KZ Veenendaal Tel K.v.k. nr Btw. nr. NL B01 IBAN

Manel Cleaning Service v.o.f Plesmanstraat KZ Veenendaal Tel K.v.k. nr Btw. nr. NL B01 IBAN 50% kleiner dan andere aanbieders, maar 100% gemotiveerder Geachte relatie, Bij deze willen wij u allereerst hartelijk danken voor uw belangstelling in onze organisatie. Dit is voor u de eerste stap naar

Nadere informatie

BUITEN GEWOON SCHOON

BUITEN GEWOON SCHOON BUITEN GEWOON SCHOON reinigen van verhardingen Schoonmaak van diverse soorten verhardingen d.m.v. schrobben, vegen, borstelen, hogedrukstralen met heet water Verwijderen specifiek vuil, o.a. kauwgom, mos

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMEN

MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMEN MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMEN HDS Schoonmaakdiensten 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Algemene informatie HDS Schoonmaakdiensten 3 1.1 referenties 4 2. Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) 5 3. Maatschappelijk

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. onderhoud & dienstverlening

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. onderhoud & dienstverlening Dienstverlening binnenste buiten. onderhoud & dienstverlening Wat wij voor u kunnen doen? Wij denken in facilitaire oplossingen. Van Facilitaire Huize is specialist op het gebied van facilitaire dienstverlening;

Nadere informatie

G ERCO E EN SCHONE KEUS.

G ERCO E EN SCHONE KEUS. G ERCO E EN SCHONE KEUS. O OK HET MILIEU HOUDEN WIJ GRAAG SCHOON! Voor een bedrijf dat graag schoon werk aflevert, is het vanzelfsprekend dat er ook aandacht is voor een schoon milieu. Zowel voor het gebruik

Nadere informatie

Multifood - Uw Totaalleverancier voor de Horeca, Catering en Institutionele markt

Multifood - Uw Totaalleverancier voor de Horeca, Catering en Institutionele markt Inhoud Algemeen - Voorwoord - De mensen achter Multifood; even voorstellen. - Onze visie, missie en de kernwaarden - De kracht van Multifood - De werkwijze van Multifood Multifood in de praktijk - Versgroepen

Nadere informatie

Hoe hygiënisch is uw werkplek?

Hoe hygiënisch is uw werkplek? Hoe hygiënisch is uw werkplek? Bescherm uw computers met een speciale coating AL RUIM 1.500 ORGANISATIES GINGEN U VOOR Welk apparaat op uw werkplek gebruikt u het meest intensief? Zeer waarschijnlijk is

Nadere informatie

shiningantonio Hartelijk welkom! Visie en missie De facilitaire diensten van antonio zijn professioneel en persoonlijk

shiningantonio Hartelijk welkom! Visie en missie De facilitaire diensten van antonio zijn professioneel en persoonlijk shiningplaces Hartelijk welkom! In 1976 richtten mijn ouders, Vesna en Antonio, schoonmaakbedrijf antonio op. Hun droom: een solide en vakkundig bedrijf met langdurige relaties, dat oprecht betrokken is

Nadere informatie

Schoon! Veilig! Smakelijk! Flexibel! Proost! Solide! Integraal!

Schoon! Veilig! Smakelijk! Flexibel! Proost! Solide! Integraal! Schoonmaak Beveiligen Catering Personeelsdiensten Horecadiensten Bouw- en installatietechniek Facility management Schoon! Veilig! Smakelijk! Flexibel! Proost! Solide! Integraal! De juiste mensen op de

Nadere informatie

Producten- en dienstencatalogus. Rijksschoonmaakorganisatie

Producten- en dienstencatalogus. Rijksschoonmaakorganisatie Producten- en dienstencatalogus Rijksschoonmaakorganisatie Producten- en dienstencatalogus Rijksschoonmaakorganisatie PDC RSO die na bespreking met de Stuurgroep RSO door de eigenaar is vastgesteld. PDC

Nadere informatie

Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit

Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit Werkproces 1.1: Werkzaamheden voorbereiden De schoonmaker/medewerker vloeronderhoud ontvangt de opdracht van zijn (operationeel) leidinggevende

Nadere informatie

ITBB. Toppers in Techniek

ITBB. Toppers in Techniek ITBB. Elektrotechniek Innovatie door kennisoverdracht www.itbb.nl www.zonderman.nl Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren

Nadere informatie

Retail. Supermarkten. Non-food

Retail. Supermarkten. Non-food Retail Supermarkten Non-food Schone rekken en schappen, een schone vloer, hygiënische sanitaire ruimten. Prettig voor uw personeel, prettig voor uw klanten. En prettig voor u. U heeft alle belang bij een

Nadere informatie

Retail. Schoonmakers die vooruitdenken. De juiste mensen op de juiste plek

Retail. Schoonmakers die vooruitdenken. De juiste mensen op de juiste plek Retail Schoonmakers die vooruitdenken De juiste mensen op de juiste plek Gom. Specialist op het gebied van retail schoonmaak Woonboulevards, megastores, landelijke warenhuizen en winkelketens. Gom heeft

Nadere informatie

Jadon Parkeergarage Reiniging

Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging: Vloeren spelen een steeds grotere rol bij het ontwerp van parkeergarages. Vloer coatingen in diverse, vaak lichte kleuren, winnen terrein ten

Nadere informatie

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren.

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Met het juiste onderhoud blijft een Marmoleum vloer als nieuw 2 Het Forbo FloorCare System voor Marmoleum en Artoleum vloeren.

Nadere informatie

1nergiek. Succes begint bij aandacht voor mens en welzijn.

1nergiek. Succes begint bij aandacht voor mens en welzijn. 1nergiek. Succes begint bij aandacht voor mens en welzijn. Wij zijn 1nergiek. Wij geloven dat een bewuste en betere werk- en leefwereld begint bij energieke, gezonde en opgewekte mensen. Daarom leveren

Nadere informatie

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Green Cleaning Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Waarom green? Green is bij ons meer dan groen het staat voor duurzaam. HECTAS hecht nadrukkelijk veel waarde

Nadere informatie

Gewaarborgde continuïteit van uw bedrijfskritische ruimten

Gewaarborgde continuïteit van uw bedrijfskritische ruimten Gewaarborgde continuïteit van uw bedrijfskritische ruimten Iedereen kent het fenomeen ESD uit het dagelijks leven. Het knetteren van je haar als je een wollen trui over je hoofd trekt. De schok die je

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System Onderhoud Houten Vloeren Bona Deep Clean System Nieuwe service met uitstekende resultaten Bona introduceert haar allernieuwste innovatie, waarmee doffe vloeren onmiddellijk worden gerevitaliseerd. Met

Nadere informatie

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting.

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. Organisatie Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. In de maatschappij hebben snelle ontwikkelingen zoals mobiele telefoons, telewerken, internet en intranet, e-mail en e-commerce grote

Nadere informatie

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten.

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. Dienstverlening binnenste buiten. Wat wij voor u kunnen doen? Wij denken in facilitaire oplossingen. Van Facilitaire Huize is een onafhankelijk facilitair bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel

Nadere informatie

Hygiëne inspectie Basisschool Prinses Marijke Rapport 2 e inspectie Versie 1.0

Hygiëne inspectie Basisschool Prinses Marijke Rapport 2 e inspectie Versie 1.0 Hygiëne inspectie Basisschool Prinses Marijke Rapport 2 e inspectie Versie 1.0 GGD Twente A. Maassen van den Brink Inspecteur/hygiëne adviseur Team Inspectie & Hygiëne Inspectie: 12 juli 2017 Inspectie

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

Projectbureau voor huisvesting & facility management

Projectbureau voor huisvesting & facility management Projectbureau voor huisvesting & facility management 2 Ondersteuning van huisvestingsprojecten Offace projectbegeleiding is een adviesbureau op het gebied van huisvesting en facility management. Wij ondersteunen

Nadere informatie

HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard

HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard Aangenaam HECTAS is één van de meest toonaangevende schoonmaakorganisaties in Nederland. Vanuit 12 vestigingen en met meer dan 3000 medewerkers, bouwen we iedere

Nadere informatie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 2014 Van verbruik naar gebruik Pagina 1 van 6 Inleiding: Voor u ligt het MVO beleid van Hef & Hijs Nederland. Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen is

Nadere informatie

Verantwoord Gebouw Onderhoud

Verantwoord Gebouw Onderhoud Verantwoord Gebouw Onderhoud Hoe kiest u een schoonmaak- of glazenwassersbedrijf dat bij u past en betrouwbaar is? Nico Koch Beleidsadviseur KAM en Economie Voorlichtingsbijeenkomsten VvE Belang 2014 1

Nadere informatie

Klanten inspireren met een nieuwe manier van denken en doen

Klanten inspireren met een nieuwe manier van denken en doen Kwaliteitshandboek van Klanten inspireren met een nieuwe manier van denken en doen INHOUD BELEIDSVERKLARING TEN AANZIEN VAN ISO- 9001:2008 INLEIDING Kantoorinrichter voor nieuw en gebruikt Breed assortiment

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

Dwarrelende stofdeeltjes kunnen ademhalingsmoeilijkheden opleveren bij astmapatiënten. Door goed schoonmaken wordt het aantal stofdeeltjes verlaagd.

Dwarrelende stofdeeltjes kunnen ademhalingsmoeilijkheden opleveren bij astmapatiënten. Door goed schoonmaken wordt het aantal stofdeeltjes verlaagd. Schoonmaakprotocol kinderdagverblijf De Speelhaven Schuitevoerderslaan 16 1671 JZ Medemblik Februari 2015 Inhoudsopgave Inleiding 1. Schoonmaakmethoden 2. Aandachtspunten reiniging 3. Desinfecteren van

Nadere informatie

Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan

Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan De Jong Glas & Gevel bestaat sinds 2000. Wij zijn gestart in Rijswijk en inmiddels gevestigd in Wassenaar. De afgelopen 18 jaar hebben wij met

Nadere informatie

MVO verklaring

MVO verklaring Voor u ligt het MVO beleid van Kamphuis Lastechniek BV. Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen is verankerd in ons bedrijfsbeleid. Voor nu, en voor de toekomst. Doordat Kamphuis Lastechniek

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

Technologie in detail

Technologie in detail Technologie in detail Pretec Precisietechniek BV Postbus 149 2250 AC Voorschoten Industrieweg 16-18 2254 AE Voorschoten t +31 (0)71 56 19 164 f +31 (0)71 56 18 119 e info@pretec.nl. Deel kennis en maak

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Audiovisuele hardware

Audiovisuele hardware Audiovisuele hardware Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

Ù vertrouwt graag op een stevige fundering? Meeùs Bouw & Infra: een naam waarop u kunt bouwen! Meeùs is onderdeel van AEGON.

Ù vertrouwt graag op een stevige fundering? Meeùs Bouw & Infra: een naam waarop u kunt bouwen! Meeùs is onderdeel van AEGON. Ù vertrouwt graag op een stevige fundering? Meeùs Bouw & Infra: een naam waarop u kunt bouwen! Verzekeringen, PENSIOENEN, hypotheken met het accent op Ù Meeùs is onderdeel van AEGON. Meeùs Bouw & Infra:

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Mooi van buiten, mooi van binnen Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Het visitekaartje van uw bedrijf of woning... Complete aanpak Wat mooi is, wilt u graag mooi houden. Bij Buijs Project

Nadere informatie

Kleinschalig wonen. Reiniging, hygiëne en registratie

Kleinschalig wonen. Reiniging, hygiëne en registratie Kleinschalig wonen Reiniging, hygiëne en registratie Kleinschalig wonen Een zorgeloos thuis voor cliënt en familie. Bij kleinschalig wonen zet de cliënt zo veel mogelijk zijn eigen leven en routines voort.

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

ISO-14001 VCA** ONDERHOUD, REINIGING en SERVICE

ISO-14001 VCA** ONDERHOUD, REINIGING en SERVICE ONDERHOUD, REINIGING en SERVICE HET BEHOUD VAN UW SYSTEEM De ondergrondse container verovert Nederland. In steeds meer steden zijn alleen nog de inzamel zuiltjes zichtbaar waar het huishoudelijk afval

Nadere informatie

UW PARTNER IN SCHOONMAAKONDERHOUD

UW PARTNER IN SCHOONMAAKONDERHOUD UW PARTNER IN SCHOONMAAKONDERHOUD Voorwoord Voor u ligt de brochure van Fm Portal Schoon BV (nader genoemd; FPS). In deze brochure treft u informatie aan over onze dienstverlening. Als uw interesse in

Nadere informatie

Products & Solutions for professionals like you

Products & Solutions for professionals like you Products & Solutions for professionals like you FLEXOCLEAN Flexoclean is marktleider op het gebied van professionele reiniging voor de flexografie. Wereldwijd doen we waar we goed in zijn: reinigen, in

Nadere informatie

Effectief, kostenbesparend, duurzaam en veilig werken op hoogte. Nederland Duitsland Engeland Australië België www.eurosafesolutions.

Effectief, kostenbesparend, duurzaam en veilig werken op hoogte. Nederland Duitsland Engeland Australië België www.eurosafesolutions. Rope Access Effectief, kostenbesparend, duurzaam en veilig werken op hoogte Marketing partner Nederland Duitsland Engeland Australië België www.eurosafesolutions.com Veilig op hoogte zonder compromis Als

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam Giesbers Arnhem heeft naam gemaakt als specialist in woningbouw,

Nadere informatie

Reiniging en desinfectie

Reiniging en desinfectie Reiniging en desinfectie 1 Reiniging en desinfectie Als jij een frietje eet bij de snackbar, denk je waarschijnlijk niet na over de keuken. Maar stel je eens voor dat jouw friet wordt gebakken in een hele

Nadere informatie

Deze opleiding is voor schoonmaakmedewerkers, zowel in dienst van een schoonmaakbedrijf als medewerkers uit een "eigen-dienst- situatie".

Deze opleiding is voor schoonmaakmedewerkers, zowel in dienst van een schoonmaakbedrijf als medewerkers uit een eigen-dienst- situatie. Basismodule schoonmaakonderhoud. Deze opleiding is voor schoonmaakmedewerkers, zowel in dienst van een schoonmaakbedrijf als medewerkers uit een "eigen-dienst- situatie". Werkwijze en toepassing van het

Nadere informatie

24/7. Service die nooit stopt. 24-uurs service & onderhoud

24/7. Service die nooit stopt. 24-uurs service & onderhoud 24/7 Service die nooit stopt 24-uurs service & onderhoud Service die nooit stopt Ruitenheer is één van de grotere 24-uurs service en onderhoudsbedrijven van Nederland. We bieden landelijke dekking en hebben

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

Schoonmaken is een uiterst serieuze zaak...

Schoonmaken is een uiterst serieuze zaak... Schoonmaken is een uiterst serieuze zaak... ...maar dat wil niet zeggen dat we er geen lol in hebben! Bij Schoonmaakdiensten Van Vliet houden we ervan ons werk goed, vlot en efficiënt te doen. Dat is niet

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

PK Benelux BV. Plan van aanpak maatschappelijk verantwoord ondernemen

PK Benelux BV. Plan van aanpak maatschappelijk verantwoord ondernemen PK Benelux BV Plan van aanpak maatschappelijk verantwoord ondernemen INLEIDING Dit Plan van aanpak gaat over maatschappelijk verantwoord onderrnemen en Maatschappelijk verantwoord inkopen (ook wel duurzaam

Nadere informatie

Renovatie Transport logistiek industrie

Renovatie Transport logistiek industrie Renovatie Transport logistiek industrie WWW.VOORTMANDAKENWAND.NL 01 introductie Er kunnen diverse redenen zijn om het dak en de wanden (gebouwschil) van bestaande bedrijfsruimtes te herstellen en/of te

Nadere informatie

HET NIEUWE HANDEN WASSEN

HET NIEUWE HANDEN WASSEN HET NIEUWE HANDEN WASSEN Geen water en zeep, wel schone en verzorgde handen! DE RITTS HET NIEUWE HANDEN WASSEN! Lege zeepdispensers, vieze kranen en wastafels, water op de grond, kapotte handdoekrollers,

Nadere informatie

DE KRACHT VAN LINDHOUT

DE KRACHT VAN LINDHOUT DE LINDHOUT-LOOK Niet zomaar een vloer, maar iets speciaals. Een vloer die niet iedereen kan leggen, die vakmanschap en creativiteit vereist en dat ook uitstraalt. En een zonwering die er perfect op afgestemd

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom levert VDL Containersystemen (voorheen VDL Smits Spreader Systems) niet alleen seriematige

Nadere informatie

Hygiëne inspectie Basisschool Dr. A. Kuyperschool Rapport 2 e inspectie Versie 1.0

Hygiëne inspectie Basisschool Dr. A. Kuyperschool Rapport 2 e inspectie Versie 1.0 Hygiëne inspectie Basisschool Dr. A. Kuyperschool Rapport 2 e inspectie Versie 1.0 GGD Twente A. Maassen van den Brink Inspecteur/hygiëne adviseur Team Inspectie & Hygiëne Enschede Inspectie: 5 april 2017

Nadere informatie

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Een frisse aanpak Met het kostenbesparende reinigingsproces van Electrolux voor moppen, microvezeldoeken en werkkleding, heeft u alles zelf onder

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector

Cleanpanel. Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector Cleanpanel Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector Cleanpanel: hygiënische wanden plafondoplossing voor de voedingsmiddelensector Met name in de voedingsmiddelensector

Nadere informatie

lekdetectie droogtechniek bouwkundig onderzoek

lekdetectie droogtechniek bouwkundig onderzoek lekdetectie droogtechniek bouwkundig onderzoek 2 ˉ TRITION EVEN VOORSTELLEN EVEN VOORSTELLEN EVEN VOORSTELLEN: WIJ ZIJN TRITION Trition is een dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in het opsporen,

Nadere informatie

Een whitepaper van Crohill oktober 2015. Smart Cleaning. Wat levert het u op? Sneller, lichter en makkelijker schoonmaken

Een whitepaper van Crohill oktober 2015. Smart Cleaning. Wat levert het u op? Sneller, lichter en makkelijker schoonmaken Een whitepaper van Crohill oktober 2015 Smart Cleaning. Wat levert het u op? Sneller, lichter en makkelijker schoonmaken Inleiding Of u nu eigenaar/directeur van een schoonmaakbedrijf bent of facilitair

Nadere informatie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 2015-2016

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 2015-2016 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 2015-2016 Van verbruik naar gebruik Pagina 1 van 5 Inleiding: Voor u ligt het MVO beleid van ABIRD Industrial Rental Services. Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam

Nadere informatie

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE WE TAKE CARE Werkplaatsinrichting voor: podotherapie, orthopedie en podologie FREESSYSTEMEN SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE www.orthodutch.com WE TAKE CARE... PARTNERSHIP MACHINES,

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Process safety VDL Industrial Products is actief op verschillende terreinen: Explosie-onderdrukking Explosie-ontlasting (venting) Explosie-ontkoppeling

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT

DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT De kracht van de natuur SURE is een uitgebreid assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu en

Nadere informatie

6 TIPS DIE HET PRESTEREN VAN UW WERKOMGEVING VERBETEREN

6 TIPS DIE HET PRESTEREN VAN UW WERKOMGEVING VERBETEREN 6 TIPS DIE HET PRESTEREN VAN UW WERKOMGEVING VERBETEREN INLEIDING Het Nieuwe Werken is in de afgelopen jaren op vele plekken geïntroduceerd om slimmer om te gaan met de beschikbare middelen binnen organisaties

Nadere informatie

Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit

Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit Kerntaak 1: Voert interieur-, vloeren- en sanitaironderhoud uit Werkproces 1.1: Werkzaamheden voorbereiden De reiniger in de voedselverwerkende industrie ontvangt de opdracht van zijn (operationeel) leidinggevende

Nadere informatie

zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij?

zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij? zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij? De nieuwe Creative Cube. Beste vriend en/of relatie, Na 5 jaar met zeer veel plezier gewerkt te hebben in Creative Cube aan de Delftsestraat

Nadere informatie

De waarde van schoon

De waarde van schoon De waarde van schoon Een schone werkomgeving is essentieel voor het bedrijfsproces. Waar veel mensen niet bij stilstaan is dat een 'schoonbeleving' verder gaat dan dat. Schoon draagt bij aan tevreden medewerkers,

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Tuinbouwprojecten. Worldwide Dutch quality since 1940

Tuinbouwprojecten. Worldwide Dutch quality since 1940 Tuinbouwprojecten Worldwide Dutch quality since 1940 Experts in complete tuinbouwprojecten Van Prins Dokkum naar Prins Group De Nederlandse glastuinbouw is toonaangevend in de wereld. Producten van Nederlandse

Nadere informatie

Klantcase: Astellas Pharma Europe

Klantcase: Astellas Pharma Europe Klantcase: Astellas Pharma Europe HYGIËNE STAAT HOOG OP DE AGEND In het Noorden van ons land, aan de rand van Meppel, staan de ultramoderne productiefaciliteiten van Astellas Pharma Europe. Hier worden

Nadere informatie

Wie het pand van Cubiss in Tilburg binnenstapt,

Wie het pand van Cubiss in Tilburg binnenstapt, Klantcase: Cubiss DOOR ONZE NIEUWE MANIER VAN WERKEN IS EEN SCHOON EN FRIS PAND EXTRA BELANGRIJK Een aantal jaar geleden maakte Cubiss een enorme omslag. Het bedrijf dat met name bibliotheken en maatschappelijke

Nadere informatie

De nieuwe Signature lijn.

De nieuwe Signature lijn. De nieuwe Signature lijn. Nu verkrijgbaar. De nieuwe Signature lijn van Initial geeft met een combinatie van stijl en functionaliteit een nieuwe definitie aan hygiëne. Onze totaalservice garandeert uw

Nadere informatie

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. office facility services

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. office facility services Dienstverlening binnenste buiten. office facility services Wat wij voor u kunnen doen? Wij denken in facilitaire oplossingen. Van Facilitaire Huize is een onafhankelijk facilitair bedrijf dat gespecialiseerd

Nadere informatie

Assistent schoonmaak. Preview

Assistent schoonmaak. Preview 111018 Preview Voorwoord... 7 Deel 1 Algemene inleiding voor de Assistent schoonmaak... 9 1. De opleiding... 11 1.1. Wat ga je leren?... 11 1.2. Waar ga je leren?... 12 1.3. Het lesmateriaal... 12 1.4.

Nadere informatie

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer Uw samenwerking met HVL Service, Onderhoud en Beheer kan in verschillende contractvormen worden vastgelegd. Samen stellen wij een gedetailleerd onderhoudsplan op en formuleren wij een overeenkomst op maat,

Nadere informatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen bestaat in onze visie uit twee pijlers:

Maatschappelijk verantwoord ondernemen bestaat in onze visie uit twee pijlers: Onze kernwaarden ondersteunen het inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen. Maatschappelijk draagvlak voor onze service en dienstverlening is een voorwaarde voor onze continuïteit. Ons beleid is gebaseerd

Nadere informatie

De vaste koers naar een veilige toekomst

De vaste koers naar een veilige toekomst De vaste koers naar een veilige toekomst MAKELAARS IN ASSURANTIË N Voor elke organisatie, commercieel of non-profit, is de continuïteit van de bedrijfsvoering een allereerste prioriteit. Alle verzekeringen

Nadere informatie

Eper Stoom- en Wasserij

Eper Stoom- en Wasserij Eper Stoom- en Wasserij Eper Stoom- en Wasserij bv Voor een onvergetelijke eerste indruk! Tafels voorzien van prachtig linnen Handdoeken keurig gevouwen Beddengoed netjes geseald Wij leveren en wassen.

Nadere informatie

Visiedocument: Hostmanship en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Visiedocument: Hostmanship en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Visiedocument: Hostmanship en de Code DANKZIJ HOSTMAN SHIP IS HET DUS MOGELIJK EEN BELANGRIJKE MEERWAARDE BIEDEN ÉN EEN GOEDE INVULLING GEVEN AAN DE CODE Hostmanship kan de meerwaarde bieden die opdrachtgevers

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie