Nieuwsbrief. Nieuws van de kantinecommissie. Nieuwe leden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Nieuws van de kantinecommissie. Nieuwe leden"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 5, 24 november Nieuws van de kantinecommissie Afgelopen vrijdag heeft een aantal leden deelgenomen aan de wederom weer gezellige Vido Bingo. Zij hebben kunnen zien dat een deel van de kantine is ingenomen door de BSO en dat er hard gewerkt is om de kantine op te knappen. Een aantal vrijwilligers heeft namelijk de raamkozijnen geschilderd en er is gestart met het maken van radiator ombouwen. Deze zijn nog niet helemaal af, maar het ziet er al een stuk mooier uit in de kantine. Alle vrijwilligers super bedankt voor jullie hulp! Mochten er nog mensen zijn die in de kerstvakantie een handje willen helpen met bijvoorbeeld schoonmaken, schuren en/of schilderen? Meld je aan bij Marion v. Zeelt of Reina Peterson. Vele handen maakt licht werk. Nieuwe leden Wederom kunnen we weer een aantal nieuwe leden melden: Jordy Marcelle (coach E2), Kiki Cooten, Jordy Lodewijks, Channa Matteman, Jeroen Weber, Lex van der Post, Fleur Winkler, Dilano Kenter, Ellen Broer, Jose Michiel Dolk, Robyn de Vries, Gea v.d. Burg (coach D2). Welkom! Wij wensen jullie een heel sportief, gezellig, leuk en blessurevrij seizoen!

2 Bericht van de penningmeester/ledenadministratie Verzoek aan elk lid die geen machtiging heeft afgegeven voor automatische incasso en dus zelf verantwoordelijk is voor het op tijd voldoen aan de betalingsverplichting, om dit zo snel mogelijk over te maken. De jaarcontributie dient voor eind oktober te zijn voldaan, tenzij men in overleg met de penningmeester een andere regeling heeft getroffen. Op dit moment zijn er nog best veel leden die niet aan deze betalingsverplichting hebben voldaan. Bij deze het verzoek dit voor het eind van de maand te regelen. In de volgende nieuwsbrief zal er een lijst met namen gepubliceerd worden, van leden die nog niet hebben voldaan aan de betalingsverplichting of geen regeling met de penningmeester hebben getroffen. Indien die leden eind december nog niet hebben betaald, zal hen het recht tot spelen worden ontnomen totdat zij aan de betalingsvoorwaarden hebben voldaan. Hopelijk hoeft dit niet zo ver te komen en zorgt iedereen er snel voor dat de contributie wordt voldaan. Tevens is het zo de facturen voor de kledingbijdrage binnenkort worden verspreid. Helaas is het zo dat nog een groot aantal leden de kledingbijdrage van het vorige seizoen nog niet heeft betaald. Ook die leden krijgen nog de kans om dit voor eind november te voldoen. Doet men dit niet dan zullen ook die namen in de volgende nieuwsbrief bekend gemaakt worden. En bij geen betaling voor eind december 2016 zal ook voor hen het recht tot spelen worden ontnomen, totdat zij aan de betalingsvoorwaarden hebben voldaan. De betreffende coaches worden hiervan op de hoogte gesteld en mogen deze spelers niet opstellen tot nader order. Mocht je twijfelen of jij tot één van deze spelers behoort, kunt u contact opnemen met de penningmeester via penningmeester.hvvido@gmail.com Recycling levert geld op! Ook tijdens het zaalseizoen 5 November ging Rob de Graaf samen met dochter Nadine op pad voor zijn 1 ste rondje Vido-inzameling. Een aantal leden had zich inmiddels aangemeld via nieuwsbriefvido@gmail.com. Tussen 9.00u-12.00u zouden de spullen opgehaald worden. Het enige dat men hoefde te doen, was de kleding in vuilniszakken voor de deur te zetten, oud papier in zakken of dozen en het ijzer voor de deur zetten. En het resultaat voor de eerste keer mag er best zijn: Zo werd er maar liefst 251kg oud ijzer, 251kg textiel en 260kg papier opgehaald.

3 Rob de Graaf heeft aangeboden om één keer per maand (1 ste zaterdag van de maand) een rondje te rijden door Purmerend om oud papier, kleding, frituurvet, ijzer etc. bij de leden thuis op te halen. Hoe makkelijk is dat! De volgende ronde zal zijn op 3 december. Het enige dat van u gevraagd wordt, is om u aan te melden en op het aangegeven moment er voor te zorgen dat uw spullen buiten staan. Netjes in bundels of in zakken. Aanmelden kan door middel van het sturen van een mailtje naar nieuwsbriefvido@gmail.com Dus ruim lekker op en laat uw afval thuis ophalen door De Graaf!!!! Vido is u dankbaar! Zaaldiensten Omdat het voor het technisch bestuur en het dagelijkse bestuur niet te doen is om altijd aanwezig te zijn in de zaal, geldt al een aantal jaar dat de thuisspelende teams zelf verantwoordelijk zijn voor het klaar zetten en opruimen van doelen/scorebord/banken Tot en met de B-Jeugd ligt deze taak bij de ouders. Vanaf de A-Jeugd ligt de verantwoordelijkheid van deze taak bij de leden zelf. Zij kunnen dit ook door ouders laten doen, maar kunnen dit ook vragen aan andere leden. Verder wil de sporthalbeheerder graag een aanspreekpunt hebben tijdens de wedstrijden voor als er iets is. Wat houdt bovenstaande allemaal in: Klaarzetten doelen/scorebord/banken - Het eerst spelende team zal de doelen naar beneden draaien, het scorebord neerzetten en de wisselbanken neer zetten. - Het laatst spelende team zal de doelen omhoog draaien, het scorebord opruimen en de wisselbanken weer aan de zijkant zetten. Tijdwaarneming Voor de DS1 en HS1 worden door het TB tijdwaarnemers geregeld. De overige teams dienen dit zelf te regelen. Per toerbeurt zullen twee ouders of toeschouwers plaats nemen achter de tijdwaarnemingstafel. Het handigst is om onderling een schema op te stellen, zodat elke ouder aan de beurt komt. Zaaldienst/aanspreekpunt sporthalbeheerder De sporthalbeheerder heeft behoefte aan een aanspreekpunt. De coach zal twee ouders benaderen die dit voor zijn of haar rekening willen nemen tijdens de wedstrijd van zijn of haar kind. Bij de A-jeugd en senioren mogen dit ook leden van andere A-Jeugd / senioren teams zijn. De aangewezen personen van het eerste thuisspelende team halen twee hesjes uit de materiaalkast. De sleutel van deze kast is verkrijgbaar achter de bar. Een kwartier voor het begin van de wedstrijd dienen deze 2 personen zich even bij de sporthalbeheerder, achter de bar, te melden. Als zaaldienst zorg je er voor dat de wedstrijden op tijd beginnen, hou je in de gaten dat er geen personen met buitenschoeisel en/of zwarte zolen het veld betreden en

4 je houdt in de gaten dat alles op een normale manier verloop. Spreekt mensen eventueel aan op hun gedrag. Verder hoef je niets te doen, behalve als de sporthalbeheerder vragen of opmerkingen heeft. Let op als aanspreekpunt vertegenwoordig je de naam van onze vereniging en verwachten wij dan ook dat u namens Vido eventuele problemen netjes probeert op te lossen. De volgende aangewezen personen van het team dat er na speelt, neemt de hesjes een kwartier voor het begin van de volgende wedstrijd over van de aanspreekpunten van de wedstrijd er voor. Door het gebruik van de hesjes zijn de aanspreekpunten altijd herkenbaar voor de sporthalbeheerder. De aanspreekpunten van de laatste wedstrijd zorgen er voor dat de hesjes na de wedstrijd weer in de materiaalkast terecht komen. Wij halen dit punt nog even aan, omdat dit niet bij alle teams bekend is. We zullen er met zijn allen voor moeten zorgen dat de zaalwedstrijden goed verlopen en op tijd beginnen. Wij danken jullie alvast voor jullie hulp en medewerking! Prikactie Purmerend Schoon loopt ten einde Zondag 2 oktober zijn wij gestart met de prikactie Purmerend Schoon. Bijna alle teams zijn inmiddels aan de beurt geweest. Sommige teams met enige weerstand, maar uiteindelijk stonden ze er wel. Top!

5 Dat onze actie ook door buurtbewoners wordt gewaardeerd laat de foto hiernaast goed zien. Er kwam een man met een zak spek naar buiten om zijn dankbaarheid te tonen. Hij vond het zo n goed initiatief. Tijdens de prikbeurten werden soms rare spullen uit de bosjes naar voren getoverd. Zo vond de DS2 afgelopen weekend een birkenstock, een stelt en een badmintonracket (welke ze maar voor de deur van de Deltaschool hebben neergelegd) en vond de recreanten 5 een mooie koffer en een voetbal. Wethouder M. Hegger kwam samen met zijn collega van de afdeling Uitvoering, dhr. E. Teunissen op dinsdag 1 november voor de training van de D-jeugd langs in sporthal De Vaart om de cheque uit te reiken die wij als club verdienen met de actie Vido scoort schoon. De D-Jeugd kreeg nog even een uitleg / toelichting van de wethouder over wat zwerfafval nu eigenlijk doet met de natuur. Aandachtig luisterend en uiteindelijk de overhandiging van de cheque. Daarna nog even met zijn allen op de foto. Komend weekend zijn al weer de laatste teams aan de beurt. Zaterdag de C-Jeugd en zondag de Recreanten 4 en de E2. En dan zit het er al weer op. Verderop in de nieuwsbrief volgt de verdere uitleg en het schema met daarop welk tijdstip welk team aan de beurt is. Er zal gezamenlijk verzameld en geëindigd worden en dan worden ook de benodigde spullen uitgereikt en ingeleverd worden. Op de foto s ontbreekt dhr. T. Okhuijsen. Wel willen wij hem even extra bedanken want hij heeft het voor ons allemaal mogelijk gemaakt dat wij als club in aanmerking mochten komen voor deze bijzondere actie. Ton heel erg bedankt namens Vido! Het bestuur dankt iedereen voor zijn positieve bijdrage!

6 Technisch Bestuur Bezetting TB Wij zijn bijzonder blij, want we hebben er versterking bij. Ja, na wat strakke onderhandelingsgesprekken heeft Silvia van der Bijl de transfer naar het TB gemaakt. We hebben meteen spijkers met koppen geslagen en gaan gebruik maken van de handbal- en coach ervaring van Silvia. Silvia speelt al jaren de sterren van de hemel in de recreanten 1 en heeft voorgaande jaren de F jeugd getraind en gecoacht. We hebben door haar komst besloten de taken van het TB te verdelen in aanspreekgebieden, zodat niet meer alles op te weinig schouders drukken. Silvia van der Bijl Annemarie van der Horst Sandra Verweij Claudine Hogguer Aandachtsgebied F en E jeugd D en C jeugd JC en HS DS en A jeugd Voor algemene vragen blijft het adres technischbestuurvido@gmail.com Deze vragen zullen beantwoord worden en doorgezet naar de desbetreffende contactpersoon. Zaalhuur Een verzoek aan de trainers, mocht onverhoopt een training niet door gaan in de Vaart en Koogmolen, laat het tijdig aan de kantinebeheerders weten, zodat zij niet voor niets komen. Tevens een verzoek aan iedereen die thuis speelt, let op de aanvangstijd. Wij huren de zaal ook en het is zo jammer als de laatste wedstrijd maar half gespeeld kan worden. Lenen van spelers Het kan voorkomen dat je spelers nodig hebt uit een andere team. Regel dit altijd met de coaches van dat team en zorg er voor dat spelers niet meer dan de helft plus 1 bij jou team invallen want anders worden ze automatisch doorgeschoven door de bond. Dus stel je leent uit de D2 en de speler heeft al 11 wedstrijden met je mee gedaan in de D1, dan gaat die speler automatisch over naar de D1. Een uitzondering daarop zijn spelers die in een hogere leeftijdscategorie mee doen. Voor de F- en E- jeugd geldt dat er onbeperkt mag worden uitgewisseld, mits dit wel van te voren is aangepast in sportlink. Kortom als je als coach van de F- of E-jeugd iemand van de F1 of E1 mee wilt laten spelen in de F2 of E2 dan zal Wendy dit van te voren moeten worden aangepast. Dit mag dus niet zomaar, mits diegene reeds in sportlink staat opgegeven in de F2 of E2. Clubheld 2016 Op dit moment draag ik de titel clubheld van Purmerend Bij het schrijven van dit stukje voor de nieuwsbrief is het nog niet zeker of ik ook nog clubheld van de regio 2016 word, maar ik wil in ieder geval alvast iedereen bedanken die op mij gestemd heeft. Ik voel me nu wel de clubheld. Ik voel me zeer vereerd. Claudine

7 Handbalclinics Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat Aniek Janssen en Marloes Springer samen de organisatie op zich hebben genomen van een aantal handbalclinics in de diverse leeftijdscategorieën. Je kan je inschrijven om deel te nemen aan deze clinics. Super leuk dames! Heel veel succes, maar vooral veel plezier met jullie initiatief. Verderop in deze nieuwsbrief treft u de flyer aan voor de eerste handbalclinic voor de C-Jeugd op zaterdag 17 december. Niet vergeten in te schrijven hoor. Het belooft een echte happening te worden! Pietendisco / Pietenhandbaltraining Afgelopen zaterdag was de Vidokantine omgetoverd tot een heuse discotheek. De F-, E- en D-Jeugd kon vanaf 18.30u tot 21.30u lekker swingen op de liedjes van dj-piet. Het feest was geheel compleet door de aanwezigheid van nog een 4-tal pieten die gezellig op de muziek mee dansten. Ook kregen de kinderen van de pieten nog een paar opdrachten te doen. Zo moesten ze van klein naar groot gaan staan om vervolgens met z n allen de dep te doen. Ze moesten spekhappen, stopdans en ze moesten in drie groepen een aantal raadsels oplossen. Maar het grootste gedeelte van de tijd werd er lekker gedanst en gezongen. DJ-Piet had het maar druk met alle verzoeknummers. De tijd vloog voorbij. Voor we er erg in hadden was het alweer tijd om afscheid te nemen en kregen de kinderen allemaal nog een lekkernij mee naar huis. Wat we wel gehoord hebben, is dat de pieten het zo leuk vonden bij Vido, dat ze hebben besloten om op woensdag 30 november een bezoekje te brengen aan De Kraal. Bij deze worden de F-, E- en D-jeugd uitgenodigd om gezellig mee te doen aan de pietenhandbaltraining van 18.00u-19.00u in de Kraal. Tijdens deze bijzondere training zal ook de bedrijfsleider van Deen aanwezig zijn om de cheque uit te reiken van de Deensponsormuntenactie. Grote Club Actie Wij willen alle verkopers heel hartelijk bedanken voor hun inzet. Mede dankzij jullie zijn er dit jaar meer loten verkocht dan het voorgaande jaar. Wat precies de het verkochte aantal loten en de opbrengst is geworden, houden we nog eventjes geheim. Dit zal bekend worden gemaakt op de nieuwjaarsreceptie op 8 januari Dan zal ook de prijsuitreiking plaats vinden. Nog even geduld dus. Cleo Schuurhuis en Marga Detering

8 DEEN Jeugd Sponsor Actie eindresultaat Afgelopen donderdag mocht de activiteitencommissie bij Deen Makado de cheque ophalen van de DEEN jeugd sponsoractie. Ook dit jaar zijn heel veel leden, familie, vrienden en buren van leden aan de gang gegaan om voor onze club sponsormunten te verzamelen. Ook zijn de F-, E- en D- jeugd in de winkel zelf actief geweest. Dit heeft geresulteerd in een super mooi resultaat. We zijn 3 e geworden, net achter nummer 2 Gymnet, maar ruim voor de nummer 4 Bavio. Purmersteijn, dit jaar wederom 1 ste was niet aanwezig tijdens de uitreiking. Zoals jullie kunnen zien resulteert dit in een super mooi bedrag. Komende woensdag 30 november zal de bedrijfsleider van de Deen de cheque aan de jeugdleden komen uitreiken tijdens de pietentraining voor de F-, E- en D-jeugd in de Kraal. Wij willen Deen heel erg bedanken voor deze fantastische actie en de vele extra s die we hebben mogen ontvangen. BEDANKT!!!! Activiteiten Commissie (Lisette Segeler, Astrid Waijboer, Tanja Laan, Marion v. Zeelt, Reina Peterson en Renate Bunschoten). Sponsorcommissie Heb jij nog tips, goede of leuke ideeën? Dan kan je ons bereiken op ons mailadres: sponsorcommisievido@gmail.com Oliebollenverkoop We gaan op herhaling. Wegens het succes van vorig jaar en de lovende berichten, hebben we besloten om ook dit jaar weer oliebollen te verkopen in de Vidokantine. Wilt u oliebollen bestellen.lees dan de flyer verderop in deze nieuwsbrief!!! Activiteitenkalender Datum Wat Voor wie 25 nov 2016 Klaverjassen Iedereen 30 nov 2016 Pietenhandbaltraining F + E + D Jeugd 17 dec 2016 Handbalclinic Beukenkamp C-Jeugd 23 dec 2016 Kerstklaverjassen Iedereen 31 dec 2016 Oliebollenverkoop kantine Iedereen 7 jan 2017 Handbalclinic Beukenkamp D-Jeugd 8 jan 2017 Nieuwjaarsreceptie Iedereen 8 jan 2017 Prijsuitreiking grote club actie (tijdens nieuwjaarsreceptie) Jeugdlotenverkopers

9 27 jan 2017 Klaverjassen Iedereen 4 feb 2017 Handbalclinic E-Jeugd 10 feb 2017 Poker- / dartavond Vanaf 18 jaar 24 feb 2017 Klaverjassen Iedereen 11 mrt 2017 Handbalclinic F-Jeugd 17 mrt 2017 Midnight handbalsleepover D + C Jeugd 21 mrt 2017 Poker- / dartavond Vanaf 18 jaar 24 mrt 2017 Bingo avond Vanaf B Jeugd + alle ouders/vrienden/familie van leden 31 mrt 2017 Klaverjassen Iedereen 12 apr 2017 Paasfeest F + E + D Jeugd 28 apr 2017 Klaverjassen Iedereen 26 mei 2017 Klaverjassen Iedereen 10 juni 2017 Schoolhandbal Groep juni 2017 Schoolhandbal Groep juli 2017 Jeugdkamp F + E + D + C Jeugd Indeling prikrooster HV-Vido Prikrooster Actie gemeente Purmerend in samen werking met HV VIDO comp dag Datum Verzamelpunt Tijdstip van Tijdstip tot Route Team leden begel ouders veld za 26-nov De Vaart a C veld za 26-nov De Vaart a C veld zo 27-nov De Vaart b R4 9 veld zo 27-nov De Vaart b E2 8 3 Wij hebben een aantal prikroutes aangewezen gekregen van de gemeente in de omgeving van het Vidoveld (periode veld) en in de omgeving van De Vaart (zaalperiode) welke wij met alle teams schoon gaan houden op bovenstaande data. De afspraak met de gemeente is dat wij dit doen in +/- 375 uur verdeeld over een afgesproken periode. Wij hebben met de gemeente afgesproken dit te doen in de maanden oktober en november. Ieder team dient in zijn geheel mee te lopen. Deze activiteit is een teamverplichting net als een wedstrijd. Elk team komt 1 keer aan de beurt en er wordt dan per team 1,5 uur geprikt. Bij de jeugd F t/m C dienen er 3 coaches/begeleiders mee te prikken. Bij de MA, DS, HS en recreanten prikken alle coaches en begeleiders mee (zie aantallen in bovenstaande tabel). Er wordt gezamenlijk gestart vanaf het Vidoveld of vanaf de Vaart. Elke groep dient Vido - herkenbaar door de buurt te lopen, dit is groot verzoek vanuit de gemeente waar wij ons aan dienen te houden. Dit project levert de vereniging een aanzienlijk geldbedrag op ( 7.500,-), waarvan 50% bij start en 50% na afloop actie.

10

11

12 Vido bedankt haar sponsors!!!

13

14

zondag 8 januari Aanvang uur Vidokantine

zondag 8 januari Aanvang uur Vidokantine Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 6, 24 december Met de feestdagen voor de deur wensen wij iedereen heel fijne dagen en een gelukkig, gezond en sportief 2017. Wij zien u graag op onze nieuwjaarsreceptie,

Nadere informatie

Jaargang 2016 nummer 3, 24 september

Jaargang 2016 nummer 3, 24 september Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 3, 24 september Start nieuw seizoen We zijn al weer enkele weken aan de gang. De zomervakantie is achter de rug en iedereen zit weer in zijn dagelijkse ritme. Er zijn helaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bestuursnieuws. Bericht van de ledenadministratie

Nieuwsbrief. Bestuursnieuws. Bericht van de ledenadministratie Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 4, 16 oktober Bestuursnieuws Zoals iedereen weet zijn wij als bestuur hard bezig om met hulp van onze leden onze club weer financieel gezond te maken. Allerlei initiatieven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kortom dit begint wel een beetje een noodkreet te worden!!!!!

Nieuwsbrief. Kortom dit begint wel een beetje een noodkreet te worden!!!!! Nieuwsbrief Jaargang 2017 nummer 1, 19 februari Bericht van bestuur Zoals velen van u weten bestaat het bestuur momenteel uit 5 personen. Gezien alle dingen die spelen binnen een vereniging zou het fijn

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 2, 1 april Recycling levert geld op! Bent u al begonnen met de voorjaarsschoonmaak? Oude kleding kan je gedurende het gehele seizoen naar Vido brengen. Deze wordt verzameld

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 2017 nummer 4, 7 september

Nieuwsbrief. Jaargang 2017 nummer 4, 7 september Nieuwsbrief Jaargang 2017 nummer 4, 7 september Bericht van bestuur Algemene ledenvergadering In verband met dubbele bezetting van de kantine zijn wij genoodzaakt de algemene ledenvergadering te verplaatsen.

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 1, 24 februari Recycling levert geld op! Heb jij thuis nog oude kleding, oud ijzer of oud frituurvet? Lever dit in op de club. Je oude kleding kan je gedurende het buitenseizoen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt:

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt: 31 oktober 2016 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 10-11-2016 Klaverjassen CC 11-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 14-11-2016 Krantje nr. 7 PRC 25-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 8

Nadere informatie

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 augustus 2014 BV SQUIRRELS Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 Van de voorzitter Hallo allemaal, Nog eventjes en dan is de vakantie weer voorbij. Natuurlijk hoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

Laatste veldwedstrijden

Laatste veldwedstrijden 19 oktober 2015 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 19-10- 2015 Krantje nr. 6 PRC 22-10- 2015 Algemene Jaarvergadering Bestuur 30-10- 2015 inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 31-10- 2015* Welpentoernooi

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Beste leden, ereleden, leden van verdienste en vrijwilligers, Black Light toernooi groot succes! Tot groot plezier van onze jeugd hebben we op 30 januari 2019

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE REDACTIE FLUITSCHEMA OKTOBER 2013

NIEUWS VANUIT DE REDACTIE FLUITSCHEMA OKTOBER 2013 NIEUWS VANUIT DE REDACTIE Dit seizoen zal Tirza de redactie van de nieuwsbrief versterken. Bij dezen zal ze zich kort voorstellen: Mijn naam is Tirza van Tuijl en ik ben 23 jaar oud. Al ongeveer 13 jaar

Nadere informatie

Beste leden, ouders, trainers, sponsoren, coaches, en overige vrijwilligers,

Beste leden, ouders, trainers, sponsoren, coaches, en overige vrijwilligers, TEN EERSTE... Beste leden, ouders, trainers, sponsoren, coaches, en overige vrijwilligers, Het nieuwe hockeyseizoen is alweer begonnen. De eerste competitiewedstrijden zijn al gespeeld. Dames 1 en heren

Nadere informatie

Er zijn geen materialen beschadigd of zoekgeraakt, hiervoor willen wij iedereen die hieraan meegeholpen heeft hartelijk bedanken.

Er zijn geen materialen beschadigd of zoekgeraakt, hiervoor willen wij iedereen die hieraan meegeholpen heeft hartelijk bedanken. 30 oktober 2017 2 Activiteiten. Datum Activiteit 02-11-2017 JAV 03-11-2017 Klaverjassen 04-11-2017 Welpentoernooi 10-11-2017 Inleveren Kopij krantje nr.7 13-11-2017 Krantje nr. 7 24-11-2017 Inleveren Kopij

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 Maandag 25 maart: Dinsdag 26 maart: Woensdag 27 maart: VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 19.00 uur: TOCO 19.00 uur: Regiocup NKC 51 - Butenboel 19.30 uur: Training SNO 09.00 uur:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

SMS: SAP Vido naar 3010

SMS: SAP Vido naar 3010 Nieuwsbrief Jaargang 2017 nummer 2, 14 april Bericht van bestuur Vanaf deze plaats wensen wij al onze leden, ouders en vrijwilligers een heel fijn Pasen! Rookvrije Generatie Awards Woensdag 22 februari

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016 VOORZITTER GERRIT SPAAN CLUBHELD HIPPISCH HATTEM

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016 VOORZITTER GERRIT SPAAN CLUBHELD HIPPISCH HATTEM HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016 VOORZITTER GERRIT SPAAN CLUBHELD HIPPISCH HATTEM En zowaar! Onze voorzitter, Gerrit Spaan heeft de Hattemer verkiezing voor Clubheld gewonnen! Van harte gefeliciteerd,

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL. Versie 15112012. O.Roukens. Algemeen

BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL. Versie 15112012. O.Roukens. Algemeen 1 BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL Versie 15112012 O.Roukens Algemeen In dit document worden taken en verantwoordelijkheden van de jeugdcommissie van de afdeling handbal van Avanti Wilskracht vastgelegd.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE PROMOTIEPLAN PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE Om een groot succes te maken van de Doelpuntactie is het belangrijk dat er veel reuring ontstaat rondom deze actie bij jullie club. Daarvoor is dit

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag werd NKC 51 1 KAMPIOEN! In een afgeladen sporthal werd Sparta met 39-18 verslagen en was het kampioenschap in de Eerste Klasse D en de bijbehorende

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Nieuws uit het Bestuur

Nieuws uit het Bestuur Seizoen 2018/2019 nummer 4 16 mei 2019 Inhoud Nieuws uit het Bestuur Online enquête Wist je dat (met veel info over evenementen) Jeugdkamp Open Dagen Sportpark De Contreie Ledenadministratie Agenda 25/26

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 Dinsdag 23 april: 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO Woensdag 24 april: 09.30 uur: ABC-activiteit Jeu de Boules 19.45 uur: Training

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO ACTUEEL Bij deze allemaal een heel goed en sportief 2016! 2015 is voorbij gevlogen. Voor Urbanus een jaar met ups en downs. Hopelijk gaan we 2016 in met allemaal ups. De jeugd trekt omhoog, de dames doen

Nadere informatie

NIEUWS VAN HET BESTUUR

NIEUWS VAN HET BESTUUR NIEUWS VAN HET BESTUUR COMPETITIE Nog een maandje voor de boeg en de halve competitie zit er weer op. Voor de kerstdagen kunnen de trainers en coaches de balans opmaken wat betreft de resultaten. Ons inziens

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Avond van LHV - 31 maart. Jouw mening telt! Bedrijfshulpverlening op maat. o6 509 288 56 info@blushetvuur.nl www.blushetvuur.nl Avond van LHV - 31 maart. Jouw mening telt! Beste

Nadere informatie

Met sportieve groeten, Bestuur HV Maasgouw

Met sportieve groeten, Bestuur HV Maasgouw Beste leden en ouders / verzorgers van jeugdleden van Handbal Vereniging Maasgouw. Het nieuwe seizoen staat binnenkort weer voor de deur en dat betekent actie!!! Zoals afgesproken op de ALV van 25-11-2012

Nadere informatie

Voorwaarden zaalhockey 2015-2016

Voorwaarden zaalhockey 2015-2016 Voorwaarden zaalhockey 2015-2016 Binnenkort start het zaalhockeyseizoen 2015-2016 en zal de Almeerse Hockeyclub met naar onze verwachting ongeveer 72 wedstrijdteams deelnemen. Zaalhockey valt onder de

Nadere informatie

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Of denk jij of jouw zoon of dochter erover na om te gaan honk- of softballen bij WSB? Lees dan dit informatiepakket door. Hier vind je alle informatie voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer Februari 2017 Jaargang 7, nummer 1.1617 Leuke activiteiten in vooruitzicht!! In dit nummer: Talent op basisscholen 1 Oliebollen-toernooi als vanouds Vacatures 2 2 is druk bezig met het organiseren van

Nadere informatie

26 ste MARKERBEER TOERNOOI

26 ste MARKERBEER TOERNOOI 26 ste MARKERBEER TOERNOOI 24 MEI 2014 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 26 ste editie van het Markerbeertoernooi.

Nadere informatie

In de herfstvakantie maandag 16 oktober en woensdag 18 oktober wordt er door geen enkele ploeg getraind.

In de herfstvakantie maandag 16 oktober en woensdag 18 oktober wordt er door geen enkele ploeg getraind. 2 oktober 2017 2 Activiteiten. 02-10-2017 Krantje nr. 4 06-10-2017 Klaverjassen 13-10-2017 Inleveren Kopij Krantje nr. 5 16-10-2017 Krantje nr. 5 27-10-2017 Inleveren Kopij krantje nr. 6 30-10-2017 Krantje

Nadere informatie

Er is gekeken naar de kleuren van tegenstanders en voorzien geen problemen voor dit seizoen. Wellicht later nog eens naar kijken.

Er is gekeken naar de kleuren van tegenstanders en voorzien geen problemen voor dit seizoen. Wellicht later nog eens naar kijken. Notulen Algemene Ledenvergadering 2015 -- Woensdag 16 september 2015 Aanwezig: Kirsten Schingenga, Nienke Vleerlaag, Demy van Bunningen, Erwin Verra, Yvonne Koenders, Patricia Gorter, Diane Marcella, Ramon

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2015 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild worden

Nadere informatie

De grote clubactie 2005

De grote clubactie 2005 De grote clubactie 2005 Aan alle lotenverkopers en hun ouders, Hieronder kunt u meer informatie vinden over de grote clubactie. Leest u deze informatie even door en heeft u nog vragen neem dan contact

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 18-09-2016 Uitslagen Zaterdag 17-09-2016 NIO 1 Nikantes 1 15 13 NIO 2 Nikantes 2 21 10 Twist 6 Nikantes 3 7 12 Dijkvogels 5 Nikantes 4 9 13 't Capproen B1

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Het is inmiddels december en de feestdagen staan alweer voor de deur. Daarom vanuit bestuur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3. In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M 2. Van de voorzitter 3. Nevenactiviteiten 4. Wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 4 15-11-2018 SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M De JO12-3M zijn op 10-11-'18 voorzien van

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

BaroNieuws. Oktober l 2013

BaroNieuws. Oktober l 2013 BaroNieuws Oktober l 2013 Beste Baronieleden, nu het oktoberfest weer achter ons ligt en de dagen weer korter worden gaan we op weg naar de laatste maanden van dit jaar. Voor Baronie belangrijke maanden!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 Het einde van jaar nadert met rasse schreden, de (najaars)competitie is bijna afgelopen en de winterstop is in zicht. Veel teams maken zich op voor de zaalcompetitie,

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand NUMMER 9 JAARGANG 5 17 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 17 dec s avonds kerstdiner voor alle kinderen beide locaties 18 dec Start kerstvakantie beide locaties 4 jan Alle kinderen weer naar

Nadere informatie

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen!

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen! Beste Unitassers, SEPTEMBER 2014 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. We willen jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief,

Nadere informatie

LEUSDER HANDBAL VERENIGING

LEUSDER HANDBAL VERENIGING Ja, ik wil graag lid worden van de Leusder Handbal Vereniging en lever dit formulier voorzien van één recente pasfoto (digitale pasfoto mag ook via e-mail), de incassomachtiging (p2) en de vrijwilligersinventarisatie

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Beste coaches en begeleiders,

Beste coaches en begeleiders, 22 Juni 2019 Beste coaches en begeleiders, Hartelijk welkom op het HVB Landentoernooi 2019 voor F-jeugd (6-tallen) en E-jeugd (6- en 8-tallen) Vandaag hopen wij er een gezellige, sportieve en respectvolle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. van de penningmeester. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. van de penningmeester. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. van de penningmeester 3. ASW 3-daagse 5. wedstrijdprogramma 6. Pasfoto NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 3 25-10-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De competitie

Nadere informatie

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45 Help mee met het geven van voetbaltraining aan jeugdteams op de maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagmiddag. Er is al een trainer aanwezig maar die kan altijd jouw hulp gebruiken om in kleine groepjes

Nadere informatie

Coach- en traineravond. 4 maart 2013

Coach- en traineravond. 4 maart 2013 Coach- en traineravond 4 maart 2013 Agenda Even voorstellen Hoe is de eerste helft van seizoen 2012-2013 gegaan? Digitaal wedstrijdformulier Opleidingen Communicatie Clubhuiscommissie Algemene zaken Hockeyzaken

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer 35, 26 oktober Van het bestuur

NIEUWSBRIEF. Nummer 35, 26 oktober Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 35, 26 oktober 2016 Van het bestuur De afgelopen periode is er op bestuurlijk vlak het nodige gebeurd. Tijdens de afgelopen ledenvergadering hebben we immers afscheid genomen van vier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2017 OTERLEKER ZAALVOETBAL VERENIGING

NIEUWSBRIEF MAART 2017 OTERLEKER ZAALVOETBAL VERENIGING Beste leden van OZV, Het voorjaar is gestart en we hebben al wat mogen genieten van de zon!! Tijd om al die overtollige kilo s eraf te voetballen tijdens de wedstrijden die er nog staan voordat het seizoen

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 Het zwemseizoen loopt al bijna weer op zijn einde. Met het maken van deze nieuwsbrief staan er nog enkele wedstrijden voor de deur, maar gelukkig ook nog tal van activiteiten!

Nadere informatie

36 e Rabobank Schoolhandbaltoernooi 2013 Georganiseerd door: Zaterdag 22 Juni 2013 aanvang 9.00 uur Sporthal Opperdam, Volendam HV KRAS/Volendam Bedrijfsbureau Joost Ooms Heideweg 4 1132 DB Volendam telefoon:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Arbitrage plan HC Berlicum

Arbitrage plan HC Berlicum ! Arbitrage plan HC Berlicum!1 Inleiding De KNHB adviseert om het fluiten van jongs af aan te integreren in de hockeyopleiding. Hierdoor is het fluiten van wedstrijden, net als trainen en het spelen van

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen

Welkom bij BAS basketbal seizoen Welkom bij BAS basketbal seizoen 2016 2017 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA FRIS HET NIEUWE JAAR IN De laatste competitiewedstrijden van 2016 zijn inmiddels gespeeld en het nieuwe jaar gaat zijn intrede nemen. Maar eerst komen de feestdagen nog en traditiegetrouw het oliebollentoernooi

Nadere informatie