Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen ! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!"

Transcriptie

1 Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen ! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen aan het werk. Onze vereniging zit nog steeds in een stijgende lijn en hier zijn we enorm trots op met z n allen! Toch moet ons ook iets van het hart. Er zijn nog te veel mensen die denken dat NOVA bestaat uit een aantal personen. Misschien omdat een aantal personen zich veel voor de club inzetten, maar dit is een foute gedachte! NOVA is namelijk een vereniging en iedereen die hierbij is aangesloten is NOVA! Als je lid bent, als je ouder van een lid bent, vrijwilliger, tijdwaarnemer, trainer, noem maar op: SAMEN zijn we NOVA en ook SAMEN zijn we verantwoordelijk voor deze club. Waar we ons ook allen van bewust moeten zijn, is dat hetgene wat nu heel goed gaat, ook goed moet blijven en we hier dus continu SAMEN aan moeten blijven werken. Zoals in iedere vereniging of in het bedrijfsleven is er altijd ruimte voor verbeteringen, het kan ook nooit iedereen naar de zin worden gemaakt, maar we streven hier wel zoveel mogelijk naar. Het makkelijkste als iets niet goed gaat is kritiek leveren of iemand anders de schuld geven, maar dit lost niets op en mensen die zich inzetten voor de club verdienen dat ook niet! Problemen etc. zijn er om opgelost te worden! Alleen een oplossing verzinnen valt niet altijd mee, omdat we te maken hebben met heel veel verschillende mensen (karakters)/doelen/leeftijden. Vaak zijn de problemen al wel bekend, maar is er nog geen oplossing. Om de positiviteit van de club te behouden, moeten we SAMEN oplossingen bedenken over de dingen die nog verbeterd kunnen worden. Dus OPROEP voor allen: Is er iets wat verbeterd zou kunnen worden? of Ben je het ergens niet mee eens? geef dit aan en probeer ook mee te denken over een oplossing, want niemand is NOVA: WIJ ZIJN MET Z N ALLEN NOVA!!!! MET Z N ALLEN ERVOOR ZORGEN DAT IEDEREEN DIE BETROKKEN IS BIJ DE CLUB ER PLEZIER IN BLIJFT HOUDEN! ZOWEL DE ZWEMMERS ALS ALLE VRIJWILLIGERS!

2 TRAININGEN IN DRACHTEN: Ø uur (uitgenodigde junioren- jeugd); Ø uur (deze training is ook voor de uitgenodigde minioren); Ø uur (uitgenodigde junioren- jeugd); RTC DRACHTEN KNZB+ programma Ø van uur: techniektraining WEDSTRIJDEN: Ø Za : (uitnodiging is reeds geweest) Ø Zaterdag : (uitnodiging is reeds geweest) Ø Zaterdag : (uitnodiging volgt) Ø Zaterdag : (uitnodiging volgt) laatste ronde VC - Groningen Limietwedstrijd - Drachten Minioren deel 4 - Winschoten Regio LAC Ø Zo : Int. Mittelstreckentag - Bremen (je kunt je inmiddels aanmelden via de nova website) De wedstrijden staan inmiddels op de website. Hier kun je de wedstrijden voor het hele seizoen vinden, waar wij als vereniging aan mee zullen doen. Voor elke wedstrijd wordt een uitnodiging verstuurd, maar mocht er een wedstrijd op de kalender staan en je wordt niet uitgenodigd en je denkt dat dit wel zo zou moeten zijn, laat dit direct weten. Er zal nooit iemand expres worden vergeten, maar er kan altijd per ongeluk iets worden vergeten! ACTIEF MEEDENKEN! TOETS MINIOREN Woensdag 18 februari heeft de tweede toets plaats gevonden. Op woensdag 4 maart worden de certificaten uitgereikt en kunnen de zwemmers hun tijden gaan vergelijken met de eerste toets! UITVAL TRAININGEN MAART Ø Donderdag ochtendtraining (i.v.m. herstel); Ø Donderdag landtraining (i.v.m. verhuur zaal). Ø Zaterdag 21/ ALLEEN HET TWEEDE UUR VERVALT!!!

3 VERENIGINGS COMPETITIE - 7 MAART!! Zaterdag 7 maart zwemmen we de laatste ronde van de VC. Promotie kan niet meer fout gaan, maar we willen natuurlijk wel zo goed mogelijk uit de wedstrijd komen! Dus voor alle zwemmers die meegaan naar Groningen: ZET ALLES OP ALLES!! Zoals iedereen al heeft kunnen lezen in de uitnodiging gaan de zwemmers en trainers die zich aanmelden bij Willy (k.groen@freeler.nl) met de bus naar Groningen. VERGEET NIET OM JE AF TE MELDEN ALS JE NIET MET DE BUS GAAT!!! GEWIJZIGDE TIJDSTIP: door verandering aanvangstijd wedstrijd (1 uur later), zal de bus nu om uur vertrekken vanaf het Pagecentrum. Voor iedereen die niet meezwemt met de VC, maar wel lid is van NOVA geldt ook de uitnodiging voor de feestavond in Vlagtwedde, Zaal 12. Dus vergeet je niet aan- of af te melden!!! Dan kunnen we alleen nog zeggen: VERLOREN SHIRT HEEL VEEL SUCCES TIJDENS DE WEDSTRIJD EN VEEL PLEZIER DEZE DAG! Na de VC (deel 3 in Beilen) is Mats Meyer zijn NOVA shirt kwijt geraakt. Hij heeft wel een shirt, maar dit is een meisjes shirt. Dit is te zien aan de mouwen. Waarschijnlijk is er nu dus binnen onze club een meisje met de shirt van Mats. Mats zijn naam staat in de shirt. Willen alle meisjes van NOVA hun shirt controleren? TRAININGSSTAGE ZEIST Het weekend van vrijdagavond 13 maart tot en met zondag 15 maart is de tweede stage in Zeist. We hopen dat dit weekend een geslaagd weekend wordt! De vorige stage was de eerste keer met twee andere clubs. NOVA was niet de organiserende club en wij moesten dus afwachten hoe het zou gaan. Net zoals boven in de nieuwsbrief al werd vermeld: er zijn altijd dingen die verbeterd kunnen worden en ook was dat bij deze stage het geval. Sommige dingen heb je in de hand en andere dingen niet. SAMEN moet je er wat van maken! Begeleiding van NOVA dit weekend is in handen van Hendrik, Wendy en Marieke. Voor de zwemmers die deelnemen aan de stage: HEEL VEEL PLEZIER!! OPROEP: Is er een zwemmer die meegaat naar de stage in Zeist en die een leuk stukje wil schrijven na afloop, zodat ook de rest van NOVA kan lezen hoe het weekend is gegaan? Natuurlijk mag je het ook met z n tweeën doen!! POEISZ ACTIE Denken jullie allen nog aan de sponsoractie van Poeisz Musselkanaal???? Deze actie loopt nog tot 28 maart a.s. Hiermee kunnen we geld voor de club binnenhalen!

4 WORKSHOP MENTAL COACHING TERUGBLIK Donderdagavond 5 februari was de workshop van de mental coach Barry Assen. Er was een flinke opkomst en we hoefden niet alleen te luisteren, maar ook actief meedoen met een aantal leuke mentale oefeningen. Zowel zwemmers als ouders werden meer bewust gemaakt dat het mentale gedeelte toch wel een hele belangrijke rol speelt in het presteren van de mens. Niet alleen op sportgebied, maar in het hele leven! Het was een leerzame en leuke workshop!! JAARGANGFINALE Belangrijke wedstrijd voor de minioren. Een NK voor de minioren is alweer heel wat jaren geleden geschrapt van de lijst met wedstrijden van de KNZB. De reden dat deze wedstrijd uit de lijst is gehaald is heel simpel: op jonge leeftijd kan er nog zoveel gebeuren in ontwikkeling en lichaamsbouw, dat het geen reële waarde heeft over de prestatie voor in de toekomst. Een aantal mensen vonden dit jammer en hebben toen de Jaargangfinale in het leven geroepen, zodat toch de beste 18 minior zwemmers van elke leeftijd tegen elkaar kunnen strijden. Voor NOVA kwamen Mats Meyer, Marc Manning, Stijn Brinks en Ruben Kooi aan de start. Allen hebben ze de wedstrijd met een PR afgesloten, dus geslaagd toernooi! BINKY ACTIE Gefeliciteerd jongens!! De strijd om de eerste plaats voor een workshop door een bekende zwemmer is afgelopen. Tot 1 maart hebben velen op Facebook onze actie geliked (dankjewel!!). Uiteindelijk zijn we tweede geworden. We hebben dan wel geen eerste prijs, maar wel een mooie spandoek eraan overgehouden, waarin wij als club laten zien dat wij ALLE ZWEMMERS succes wensen! Iedereen wil namelijk graag winnen, maar er kan er maar 1 de beste zijn!! Wees sportief en wees ook blij voor een ander!

5 INFORMATIE SPORT IMPULS Wanneer kunt u nu gebruik maken van deze mogelijkheid? - maandagavond zwemmen uur - dinsdagmorgen zwemmen uur - woensdagmorgen zwemmen uur - woensdagavond zwemmen uur - donderdagmorgen zwemmen uur - donderdagavond fitness uur - vrijdagmorgen zwemmen uur - vrijdagavond hardlopen uur - vrijdagavond fitness uur - zaterdagmorgen zwemmen uur Via onze website kun je informatie vinden over het zwemmen/hardlopen en fitnessen. NOVA APP Voor iedereen die de NOVA app nog niet hebben, kunnen via de website van nova dit alsnog aanvragen. Hierin kun je je afmelden voor trainingen en ook spoedmeldingen krijg je snel te lezen. Verder kun je de nieuwsbrieven terugvinden en nog veel meer! KUN JE NIET OP DE TRAINING KOMEN???????

6 Er zijn al heel veel zwemmers die actief gebruik maken van de app om zich afte melden! Top! Toch zijn er nog veel zwemmers die dit vergeten! Graag nogmaals een verzoek om je ten alle tijden af te melden als je niet kunt komen. Dit is voor de trainers belangrijk om te weten!

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN:

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN: NIEUWSBRIEF MEI Seizoen 2014-2015 BELANGRIJK!!!!!!! Hallo allemaal, lees de nieuwsbrief goed door, want er zijn veel uitvaldagen i.v.m. verhuur Page en feestdagen. VOLGEND SEZIOEN: Nog 2 maanden trainen

Nadere informatie

Clubkampioenschappen - Stadskanaal

Clubkampioenschappen - Stadskanaal NIEUWSBRIEF DECEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De laatste nieuwsbrief in 2015!! Lees de nieuwsbrief goed door, want het blijkt dat veel mensen bepaalde informatie niet weten. Zorg dat je op de

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

TRAINING IN DRACHTEN. Zaterdag uur Zaterdag uur vanaf hier: ook voor de 2 e groep!

TRAINING IN DRACHTEN. Zaterdag uur Zaterdag uur vanaf hier: ook voor de 2 e groep! NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! Een onrustige en tegelijkertijd rustige start dit jaar door de ijzelperiode. Onrustig voor wat de uitval van de trainingen betreft, maar extra

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN start trainingen seizoen (Page en Emslandermeer) Trainers bijscholing aanvang 10.

NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN start trainingen seizoen (Page en Emslandermeer) Trainers bijscholing aanvang 10. NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN 2015-2016 Hallo allemaal, De vakantie zit er a.s. maandag voor de meeste zwemmers weer op. Hopelijk is het een goede vakantie geweest voor iedereen en gaan we weer uitgerust

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS!

AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS! Versie September 2013 AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS! Naast vooral lol hebben in zwemmen, zijn er ook een paar zaken die je echt moet weten/doen rondom het trainen en zwemmen van wedstrijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM

UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM Melissa Baars 100 vrije slag 1:02.26 200 vrije slag 2:14.42 200 vlinderslag 2:33.91 200 wisselslag 2:35.90 200 vrije slag 2:18.35 400 vrije

Nadere informatie

Zwemnieuws September 2018

Zwemnieuws September 2018 Zwemnieuws September 2018 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: startbijeenkomst, de start van het LAC-seizoen, Bas wint prestatiemedaille LAC, afscheid van vrijwilligers, oproep voor

Nadere informatie

Batavia Swim. geworden bij Batavia Swim. Door ontwikkeling of door ouder worden kan het wel zijn dat je kind naar een andere groep gaat.

Batavia Swim. geworden bij Batavia Swim. Door ontwikkeling of door ouder worden kan het wel zijn dat je kind naar een andere groep gaat. Vraag Waarom is er een nieuwe zwemvereniging opgericht Bestuurlijke verschillen van inzicht over de technische zaken van wedstrijdzwemmen (trainingen en wedstrijden) en de inbedding van wedstrijdzwemmen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 Het seizoen nadert langzamerhand zijn einde. De laatste wedstrijden staan op het programma, maar de trainingen zijn nog in volle gang. Met het eind van het seizoen in

Nadere informatie

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 Door de zwemtrainers in de werkgroep Kampioenschappen is een voorstel uitgewerkt en aan de KZC s (Regio-zwemcommissie) aangeboden. Tijdens een gezamenlijke

Nadere informatie

Sponsorplan TurnGroep Noord

Sponsorplan TurnGroep Noord Sponsorplan Sponsorplan TurnGroep Noord Noord-Nederland heeft topturnsters op trots op te zijn! TurnGroep Noord is een nieuwe vereniging die zich ten doel heeft gesteld om kwalitatief hoogstaand turnen

Nadere informatie

Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC

Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Aan: Leden van de afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Heerenveen Van: TC Wedstrijdzwemmen Datum: Januari 2016 Onderwerp: Nieuwsbrief Wedstrijdzwemmen HZ&PC Heerenveen Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019 Wedstrijdagenda Januari 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Januari 6 januari Zuyderzee Masters Circuit, deel 5 Amersfoort Aanschrijving verstuurd 6 januari ZV de Zaan limietwedstrijd Zaandam Aanschrijving

Nadere informatie

Train2Train Nieuwsbrief November 2015

Train2Train Nieuwsbrief November 2015 Train2Train Nieuwsbrief November 2015 Van Harm Het seizoen is alweer flink op gang en verschillende wedstrijden zitten er alweer op en ook de herfstvakantie is bijna voorbij..tijd dus voor de volgende

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016!

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Woordje van de voorzitter Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Ik vraag in dit stukje graag uw aandacht voor de wedstrijden

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!!

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Onderwerpen Trainingstijden Wanneer wedstrijden zwemmen? Indeling op leeftijd & afstanden Soorten wedstrijden Uitgangspunten circuits Aanschrijving & afmelding

Nadere informatie

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF

RSW MASTERS NIEUWSBRIEF RSW MASTERS NIEUWSBRIEF Aan alle 20 plussers va ZPC en Z&PC Rotterdam Regio West Open Masterwedstrijden deel 2 De RWOM in Vlaardingen was in twee opzichten een succes. Nog nooit zijn we met zo n grote

Nadere informatie

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen. We hebben Simon leren kennen als

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 35. Zwemkamp 2012 in Eindhoven

Nieuwsbrief week 35. Zwemkamp 2012 in Eindhoven Nieuwsbrief week 35 Zwemkamp 2012 in Eindhoven Mede dankzij onze sponsor Glas-wandafwerking en Schildersbedrijf G. Mommersteeg werd dit kamp mogelijk en een succes met lekker eten en drinken. Donderdag

Nadere informatie

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp Hallo allemaal, Ook het afgelopen weekend was spannend voor een aantal teams. De DG speelden in ons eigen zwembad het NK, de BJ de halve finale en de BM de finale voor het NK. De DG werd 2e, de BJ verloor

Nadere informatie

Informatiefolder Wedstrijdzwemmen

Informatiefolder Wedstrijdzwemmen Informatiefolder Wedstrijdzwemmen Seizoen 2016/2017 In deze folder vindt u alle informatie voor het komende zwemseizoen 2016-2017. Trainingstijden Indeling categorieën Wedstrijden Huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Binky campagne Sociaal veilig sportklimaat DEK

Binky campagne Sociaal veilig sportklimaat DEK Binky campagne Sociaal veilig sportklimaat DEK Iedereen kent misschien wel een Binky in zijn directe sport omgeving. Iemand uit je team of lesgroep die altijd meer durft dan de rest, zichzelf heel wat

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Uitgave 3 seizoen 2015-2016 Beste vrijwilligers, Het SVG seizoen 2015-2016 is al weer een tijdje afgelopen. Toch nog even een korte nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geraniumactie. RABO Fietssponsortocht. Uitgave: April 2014.

Nieuwsbrief. Geraniumactie. RABO Fietssponsortocht. Uitgave: April 2014. Nieuwsbrief Uitgave: April 2014. We doen het als vereniging over de hele breedte goed en daar kunnen we best trots op zijn. Maar dat succes komt niet zomaar; daarvoor hebben mensen zich ingespannen. Tijdens

Nadere informatie

Informatiefolder Wedstrijdzwemmen

Informatiefolder Wedstrijdzwemmen Informatiefolder Wedstrijdzwemmen Seizoen 2017/2018 In deze folder vindt u alle informatie voor het komende zwemseizoen 2017-2018. Trainingstijden Indeling categorieën Wedstrijden Huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Kick-off Seizoen Zwemlust den Hommel

Kick-off Seizoen Zwemlust den Hommel Kick-off Seizoen 2018-2019 Zwemlust den Hommel Inhoud presentatie Voorstellen Communicatie Vooruit kijken Trainingen Landtraining Wedstrijden Vragen Even voorstellen: De trainers voor dit seizoen Even

Nadere informatie

In deze editie. Welkomswoordje. Indeling en overgangen zwemschool. Open water kampioenen. Uitslagen jeugdwedstrijden. Uitslagen masterwedstrijden

In deze editie. Welkomswoordje. Indeling en overgangen zwemschool. Open water kampioenen. Uitslagen jeugdwedstrijden. Uitslagen masterwedstrijden In deze editie Welkomswoordje Indeling en overgangen zwemschool Open water kampioenen Uitslagen jeugdwedstrijden Uitslagen masterwedstrijden Mededelingen Kalender 2016 Clubblad van de Lokerse zwemvereniging

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Verjaardagen in de maanden maart, april, mei en juni 2015

Verjaardagen in de maanden maart, april, mei en juni 2015 Verjaardagen in de maanden maart, april, mei en juni 2015 20 maart Pleun van den Bergh 13 jaar 5 april Lieke Meulenkamp 14 jaar 8 april Linda Custers 29 jaar 15 april Loeki Knops 12 jaar 4 mei Anna van

Nadere informatie

Zechstein Zwemtoernooi

Zechstein Zwemtoernooi Nieuwsbrief Zechstein Zwemtoernooi Nr. 2 Laatste nieuws: Indeling sporthallen Aankomst en vertrek Veiligheid tijdens het Vrijdag disco- avond Laatste nieuws 2015! Laatste informatie Nog een paar dagen

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

gedragsregel in verhaal: inspannen en ontspannen

gedragsregel in verhaal: inspannen en ontspannen gedragsregel in verhaal: inspannen en ontspannen Henk Haai is erachter gekomen dat zwemmen niet alleen maar zwemmen is, maar dat de omgeving en de intrinsieke motivatie van een zwemmer ook heel veel invloed

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Mihailo Sain weer in actie bij het WOC Alphen aan den Rijn

Mihailo Sain weer in actie bij het WOC Alphen aan den Rijn Nieuwsbrief -3- Januari 2011 Inhoudsopgave: Onderzoek sport en ontwikkeling voor kinderen Even voorstellen Wedstrijdverslag M

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Loopgroep René van AVGM in Best

Loopgroep René van AVGM in Best Loopgroep René van AVGM in Best Inhoud Profiel... 1 Regels en afspraken... 3 Adviezen... 4 Contactgegevens... 5 Profiel Dit is een loopgroep met een vrij rustig tempo. De afstanden en trainingsduur zijn

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

Uitvoering van NDD-Beleidsplan 2012-2017 JAARPLAN AFDELING. Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN

Uitvoering van NDD-Beleidsplan 2012-2017 JAARPLAN AFDELING. Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN JAARPLAN AFDELING Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN 1 AFDELING: Wedstrijd zwemmen STELLER: Ed Laar DATUM: 01-09-2013 INLEIDING De Omnizwemvereniging Nieuwe

Nadere informatie

BEPALINGEN KNZB Challegers 2015-2016. Algemene Bepalingen KNZB Challenger

BEPALINGEN KNZB Challegers 2015-2016. Algemene Bepalingen KNZB Challenger BEPALINGEN KNZB Challegers 2015-2016 Dit document bevat twee hoofdstukken, te weten hoofdstuk 1 algemene bepalingen KNZB Challenger en hoofdstuk 2 aanvullende bepalingen en programma voor betreffende challenger.

Nadere informatie

gedragsregel in verhaal: lekker luieren

gedragsregel in verhaal: lekker luieren gedragsregel in verhaal: lekker luieren De zomerstage van dit jaar zit erop voor de zwemmers en natuurlijk ook voor Henk Haai. Ze hebben allemaal keihard getraind en hebben mooie prestaties neergezet op

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

VISIE, OPLEIDINGSSTRUCTUUR EN SELECTIEPROFIELEN. Visie afdeling wedstrijdzwemmen ZV WESTLAND

VISIE, OPLEIDINGSSTRUCTUUR EN SELECTIEPROFIELEN. Visie afdeling wedstrijdzwemmen ZV WESTLAND VISIE, OPLEIDINGSSTRUCTUUR EN SELECTIEPROFIELEN Visie afdeling wedstrijdzwemmen ZV WESTLAND De visie van de afdeling wedstrijdzwemmen van ZV WESTLAND kenmerkt zich door onderstaande 3 hoofdlijnen: 1. Wedstrijdzwemmen

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Uitwerking enquête jeugd Afdeling West. augustus 2018

Uitwerking enquête jeugd Afdeling West. augustus 2018 Uitwerking enquête jeugd Afdeling West augustus 2018 Enquête jongeren > 25 reacties: - 4: geen tafeltennisaanbod speciaal voor hen, 21 wel; - 6: geen andere 'leuke' activiteit; 3 daarvan stellen dat ook

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl

Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl . Wedstrijdzwemmen November Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl 06-11-2012 Beste zwemmers, ouders, trainers en kaderleden, Het begin van het seizoen zit er weer op

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen:

Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen: Beste zwemmers, ouders, vrijwilligers en supporters, Oktober 2014 Met deze eerste nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015 willen we de volgende zaken onder de aandacht brengen: 1. Samenwerking WVZ met Together

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

DWF Vraag en antwoord

DWF Vraag en antwoord DWF Vraag en antwoord 1. Moet er nog een papieren versie als backup worden gemaakt? Antwoord: Nee, alle wedstrijden die digitaal gaan dienen via het digitaal wedstrijdformulier ingevuld te worden. 2. Wanneer

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

Informatie avond ouders wedstrijdzwemmers

Informatie avond ouders wedstrijdzwemmers Informatie avond ouders wedstrijdzwemmers Overzicht van de avond Code Blauw Trainingen Wedstrijden Trainers en Coaches Lifestyle en verwachtingen Blessures Kosten Vrijwilligers KNZB Code Blauw Code blauw

Nadere informatie

Resultaten leden-enquête 2015. Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015

Resultaten leden-enquête 2015. Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015 Resultaten leden-enquête 2015 Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015 Respons 177 e-mail uitnodigingen verstuurd (225 leden) Overige leden zijn uitgenodigd via website en FaceBook 80 enquêtes zijn ingevuld

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden!

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden! Sponsorplan Noord Nederland heeft turnsters om trots op te zijn!!!! TurnGroep Noord is een vereniging in de gemeente Tynaarlo. De vereniging is opgericht op 1 juli 2011 en heeft ten doel het verzorgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: november

Nieuwsbrief jeugd: november Nieuwsbrief jeugd: november Belangrijke data 4 november veldloop Mol 11 november veldloop Neerpelt 17 november indoor Herentals 22 november laatste dag wafelverkoop 2 december veldloop ARAC 8 december

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

WOC ZUID. Woord van de voorzitter. Inhoudsopgave Woord van de voorzitter. 1. Artikelen. Regionale bijeenkomst met de verenigingen uit Zuid-Nederland 2

WOC ZUID. Woord van de voorzitter. Inhoudsopgave Woord van de voorzitter. 1. Artikelen. Regionale bijeenkomst met de verenigingen uit Zuid-Nederland 2 WOC ZUID 04 April 2015 Communicatie, Bergen op Zoom. Artikelen Inhoudsopgave Woord van de voorzitter. 1 Regionale bijeenkomst met de verenigingen uit Zuid-Nederland 2 Barcelone stage WOC zuid 2015 Communicatie

Nadere informatie

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven Het Katwijkse Sportweetje Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven digitale nieuwsbrief voor het verenigingsleven editie 2015.1 klik en lees het artikel van uw interesse volg

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Wedstrijdkalender Trainers

Wedstrijdkalender Trainers Wedstrijdkalender Trainers - 2018-2019 Dag Datum Wedstrijd Plaats Verzameltijd Wie ernaar toe? Contactpersoon September Zaterdag 1-9-2018 Zondag 2-9-2018 Zaterdag 8-9-2018 Zondag 9-9-2018 Zaterdag 15-9-2018

Nadere informatie

C OEFENSTOF C-JUNIOREN

C OEFENSTOF C-JUNIOREN C OEFENSTOF C-JUNIOREN C-JUNIOREN TECHNISCH WERKPLAN VOOR C-JUNIOREN De kenmerken van C-junioren De leeftijdsgroep van de C junioren (12 tot 14 jarigen) laat hele grote verschillen zien. In deze leeftijdscategorie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 3-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Vlak voor de zomervakantie hebben we toch weer genoeg te melden, dus hierbij de derde nieuwsbrief. De afgelopen maanden is ons ledenaantal flink

Nadere informatie

H o n d e n s p o r t v e r e n i g i n g D e V r i j e S p r o n g

H o n d e n s p o r t v e r e n i g i n g D e V r i j e S p r o n g H o n d e n s p o r t v e r e n i g i n g D e V r i j e S p r o n g Van de voorzitter. Beste hondenliefhebber(ster). Alweer de laatste nieuwsbrief voor dit jaar. Wat gaat zo n jaar toch snel. December

Nadere informatie

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen.

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief 1 KSV Oostkamp

Juli Nieuwsbrief 1 KSV Oostkamp Juli 2018 Nieuwsbrief 1 KSV Oostkamp KSV OOSTKAMP PROMOVEERT NAAR 3 e AMATEUR Wegens de interprovinciale eindronde duurde het vorig seizoen heel lang waardoor we niet veel tijd kregen om te pauzeren en

Nadere informatie

plezier samen strijd

plezier samen strijd Welkom! De vereniging Een vereniging kan niet bestaan zonder dat er normen en waarden zijn afgesproken met elkaar. Afspraken waar je op terug kan vallen, in welke situatie dan ook. Normen en waarden vormen

Nadere informatie

Wat na de zwemschool?

Wat na de zwemschool? Wat na de zwemschool? Mei 2015 Swimming Club Zaventem Agenda De zwemschool Sportief zwemmen Competitie zwemmen Een competitiezwemmer Een ouder 16 Mei 2015 2 De zwemschool Einde van de zwemschool: Degelijke

Nadere informatie