Jaarverslag handbal valken Alpha Tours

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015"

Transcriptie

1 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar ook op het veld hebben we genoten van veel handbal plezier en verschillende top prestaties. De handbalcommissie bestaat uit: Voorzitster: Wendy Dekker Financiën : Marijke laan (Greet laan contributie) Secretariaat: Marion Zuurbier Technische commissie: Marc Vriend, Nannette Singer, Wendy Dekker Scheidsrechter zaken: Stephanie van der Velde/marc Vriend/Nannette Singer Materialen/chauffeur indelingen: Nannette Singer Jeugd coördinatie: Helga Bleeker en Nannette singer Uitkijk en site : Gonny de Groot Activiteiten : Marijke Laan Coordinatie teams: Senioren : Corina Ruiter A jeugd: Marion zuurbier B jeugd: Marc vriend C en d Jeugd: Nannette singer E en F jeugd : Wendy Dekker Leden aantal: Seizoenstart hebben we 114 leden augustus 2015 : 124 leden Teams : We starten dit seizoen met 13 teams te weten: 1 recreanten team, 2 senioren teams,1 A-jeugd team,2 B-jeugd team,1 C-jeugd team, 2 D-jeugd teams,2 E-jeugd team, 2 F-jeugd teams Dit seizoen heeft verschillende kampioenen opgeleverd en een beker kampioen. namelijk de recreanten. Nadat in de zaalcompetitie onze dames senioren 1 net naast het kampioenschap grepen, herpakten zij zich in het buiten seizoen en sloten zij af met het kampioenschap en promotie naar de 1 e klasse. De a jeugd onder leiding van Jeroen Hart pakten de dubbel zowel zaal als buiten overtuigend kampioen.

2 De B2 en E1 werden eveneens zaal kampioen. En de c1 werd najaars kampioen en zaal kampioen. Halverwege het seizoen is er een nieuwe ontwikkeling bij de recreanten ontstaan. Een 12 tal dames wilden na het deelnemen aan o.a Nieuwjaars wedstrijden een nieuw team vormen. Deze dames zijn onder leiding van Marc Vriend gaan trainen, zij bereiden zich voor om straks te gaan deelnemen aan de competitie. Ook bij de jeugd vanuit onze eigen champions league vind doorstroming naar de f jeugd plaats. Deze f jeugd is een nieuwe vorm van handbal gestart. 5 tegen 5 op een klein veld en met kleine doelen, dit jaar speelden zij in de zaal competitie in het dorpshuis omdat er in de Banne nog geen belijning is voor deze velden. Op het buitenveld zijn wel 2 velden gerealiseerd. Dit seizoen leerde ons dat we deze meisjes niet te jong moeten laten doorstromen, ze kwamen tegen veel oudere kinderen te staan wat resulteerde in veel en dik verlies, ondanks dat hielden coachen en meisjes wel het plezier in het spel. Concluderend zien we zowel bij de jonge jeugd als bij de recreanten een groei in de leden waar we als vereniging blij mee zijn. Er wordt met veel enthousiasme gehandbald en de tribunes zijn met regelmaat goed gevuld. Trainingen: De selectie dames 1 en 2 zijn getraind door Jop van Lunen en daarbij werd hij geassisteerd door Hetty van Lunen. Samen begeleidde zij de selectie. De a en b1 jeugd door Jeroen Hart. De b 2 door Marc vriend en Reinco Schuitemaker. De c jeugd door Wilna de Koning en Lisa Buis De d jeugd door Patricia Dekker en Britt Degeling en Kees Laan en Corina Ruiter De E Jeugd door Wendy Dekker en Anouk Wiersma De F jeugd door Jando Harder en Stefanie van der Velde Keepers jeugd Wendy Dekker Keepers ouderen Jeroen Hart Recreanten door Marc Vriend Ieder jaar is het een puzzel de trainingen qua tijden en trainers op een juiste manier neer te leggen. Buiten gaat dat makkelijker dan in het zaal seizoen, de Banne heeft een beperkte beschikking qua tijd, het blijft een feit dat wij als handbal te weinig avond uren tot onze beschikking hebben om onze teams een goed trainings programma te bieden. We moeten daarom roeien met de riemen die we hebben, en tevreden zijn met minder als we zouden willen. Blij zijn we met de trainers die iedere week tijd, energie en hun kennis overdragen aan onze leden. Daarbij hebben 5 van hen de basis trainer cursus gevolgd binnen onze verenging, die met veel enthousiasme gegeven is door Jop van Lunen en goed ontvangen is door de deelnemers.

3 We willen als vereniging structuur aan brengen in de lijn van trainingen, meer aansluiting bieden en ook draagt het volgen van een cursus bij aan kwaliteit en kennis binnen de vereniging, met als doel dat leden een hoger niveau kunnen halen en dat er nadruk gelegd word op het ervaren van plezier bij trainingen en wedsrtijden. Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van een aantal trainers, Lisa buis en Wilna de Koning hebben na jaren inzet besloten te stoppen. Scheidsrechters: Ieder jaar is het moeilijk scheidsrechters te vinden ook dit jaar bleek dit af en toe een moeilijke klus, soms door bondscheidrechters die niet opkomen dagen waardoor we een beroep moesten doen op onze vereniging scheidrechters, wat telkens is gelukt, een compliment voor de coördinatie en onze scheidsrechters. Die toch soms op het laatste moment klaar staan voor de club. Probleem blijft de zaterdag wedstrijden van de jeugd waar we maar moeilijk scheidrechters voor kunnen vinden omdat veel van onze ouder jeugdleden werkzaamheden hebben op zaterdag. De wedstrijden vanaf de b jeugd kunnen ook vaak moeilijk bemand worden. We blijven op zoek naar meer scheidsrechters. Coaches: Alle teams waren dit jaar voorzien van enthousiaste coachen. Er zijn aan het eind van het seizoen feen aantal coachen gestopt. Zij zijn bedankt door het bestuur. Er is hard op zoek gegaan naar nieuwe gegadigden. Jaarlijkse werkzaamheden door de leden: De vereniging kan niet zonder vrijwilligers, er zijn heel veel taken die onderverdeeld moeten worden. Daarom verwachten wij van onze leden dat zij helpen bij verschillende activiteiten. Als bestuur proberen we zo goed mogelijk de activiteiten onder te verdelen, zodat iedereen iets passends tot zich krijgt. Afgelopen jaar hebben de leden de volgende werkzaamheden voor onze vereniging uitgevoerd: Senioren Flessenactie en Klokdienst en Kantine dienst A + B Jeugd Flessenactie en Klokdienst B + C Jeugd Flessenactie en Minikermis D + E + F Jeugd Flessenactie Ouders B + C Jeugd Kantinedienst Valkenkantine Ouders C + D + E + F Jeugd Rijden met flessenactie Recreanten Flessenactie Activiteiten: Toernooien: 24 augustus het westfriezen toernooi voor alle teams 29 december 2014 was Kok en Vriend toernooi in de Banne overdag jeugd wedstrijden onderling. s avonds speelden de dames 1 en 2 een mix toernooi met introduce, dit is erg gezellig verlopen. Dit toernooi wordt mogelijk gemaakt door de club van 100 en Kok en Vriend

4 Pinkstertoernooi in Blokker voor de jongste jeugd Evenementen: 6 september hadden we een geslaagde valken dag Woensdag 19 november 2014 Pietenmiddag voor de jongste jeugd van hand en voetbal een zeer geslaagde middag in de Valkenkantine. Zaterdag 20 december 2014 Kerstdisco voor de jeugd t/m groep 8 samen met de voetbal. Zondag 4 januari 2015 Nieuwjaarswedstrijden en Receptie. Er werden wedstrijden gespeeld tussen de recreanten Mix en een mix van de papa s van de E en F jeugd. Aansluitend de receptie in de kantine. De wedstrijden wedren gesponsord door het old timer festival. Het was een geslaagde dag. Clinic Volendam 9mei zijn we met een bus van Alpha tours met heel wat leden naar Volendam afgereisd voor een clinc. En aansluitend hebben we daar een wedstrijd bekeken. Het was een leerzame en leuke dag. Oplopen wedstrijd SEW: 24 januari is de f1 naar een wedstrijd van SEW geweest waarbij zij mee op mochten lopen met de dames van SEW. Een leuk evenement. Penalty bokaal, en bingo : de meisjes van de jongste teams streden onderling om de penalty bokaal. Op 20 juni hebben ze dit tijdens de afsluiting van het handbal seizoen. We hebben ook daarna gezellig een bingo gehouden en samen patat gegeten. Dit jaar hebben we dit samen met de voetbal jeugd gedaan dat was erg gezellig en voor herhaling vatbaar. Spelregeltest: In oktober heeft de e jeugd meegedaan aan de spelregeltest vanuit het NHV in Heerhugowaard. Ze zijn uiteindelijk 1 e geworden van heel NHN. En zijn in juni naar het NK spelregeltest geweest. Daar zijn ze verder niet in de prijzen gevallen Materialen: Alpha tours heeft gezorgd voor het vervoer naar een clinic van Volendam en voor verschillende kleding en ballen. Voor de toernooien hebben we gebruik gemaakt van de giften van kok en vriend, het old timer festival en de club van 100. Doelen komend seizoen: - Werven van scheidsrechters en terreindiensten. - Zoeken naar accommodatie voor zaal trainingen - herstructureren van taken binnen handbal bestuur, werven aantal nieuwe leden. - technisch beleid vorm geven - nieuwe vorm handbal E jeugd vorm geven. - scheidsrechters opleiden. - Spelregelbewijs verder introduceren bij desbetreffende leden. - Zorgen voor belijning in de Banne voor f speelvelden

5 ten slotte een woord van dank aan de vele vrijwilligers die ons in welke vorm dan ook afgelopen seizoen hebben geholpen. Zonder jullie hulp kunnen we niet bestaan, we zijn jullie heel erg dankbaar en hopen volgend jaar weer op jullie hulp te mogen rekenen. Wendy Dekker.

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Handbalseizoen 2013-2014 zijn we gestart met in totaal 19 teams. Vier damesteams, 1 recreantenteam, 1 G-handbalteam, 1 A-team, twee B-teams, drie C-teams, twee D- teams,

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Visie en Beleids document. Jeugdcommissie Mixed Hockey Club Purmerend

Visie en Beleids document. Jeugdcommissie Mixed Hockey Club Purmerend Visie en Beleids document Jeugdcommissie Mixed Hockey Club Purmerend Versie 1.0 Geschreven door Alexander Vos, Nicole Schreuder, Mila Prins & Julia Marijnen Inhoud 1 Inleiding 2.1 Doelstelling 2.2 Doelgroepen

Nadere informatie

informatie voor jou...

informatie voor jou... informatie voor jou... hockey vereniging de westerduiven met elkaar! Welkom bij hockeyvereniging Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen

Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen 2015-2018 14 maart 2015 1 Inleiding Voor u ligt het Jeugdbeleidsplan van MHC Amstelveen. Dit plan is gemaakt door de Technische Commissie (TC) in samenspraak met

Nadere informatie

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996 Nieuwsbrief A2 Trainer Sjouke de trainer van BBC A2, en tevens trainer van het 2e van Zwaagwesteinde, heeft sport hoog in het vaandel staan. Sjouke staat positief in het leven en wil graag het plezier,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

37e jaargang Nr augustus Seizoen

37e jaargang Nr augustus Seizoen 37e jaargang Nr 1 16 augustus 2010 Seizoen 2010-2011 staat weer op het punt te beginnen. De selectie van de heren en dames hebben inmiddels alweer de eerste trainingen afgewerkt. Het luie zweet en de vakantiekilo's

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... Namens de Zomerfeesten Hengevelde hebben wij onderstaand verzoek gekregen. Hopelijk zijn er vanuit onze vereniging vrijwilligers die kunnen helpen: Beste besturen van

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

VOORWOORD. Toernooicommissie HV United Breda

VOORWOORD. Toernooicommissie HV United Breda VOORWOORD Graag verwelkomen wij iedereen op het Pinkstertoernooi 2015 van. Dit jaar zijn er weer 45+ teams die meedoen aan het toernooi. In tegenstelling tot afgelopen jaren, zullen zowel de senioren als

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

TOGB 23, 121, 2650 AC

TOGB 23, 121, 2650 AC ALV TOGB handbal SV TOGB Sportpark Het Hoge Land Hoge Land 23, Berkel en Rodenrijs Postbus 121, 2650 AC Berkel en Rodenrijs Ons Clubhuis 010 511 20 06 12 mei 2015 T O G B 1. Opening vergadering 2. Ingekomen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Voetbalbeleidsplan 2011-2015. Oog op de toekomst, actie voor morgen

Voetbalbeleidsplan 2011-2015. Oog op de toekomst, actie voor morgen Oog op de toekomst, actie voor morgen Agenda 1. Opening/inleiding 2. Terugblik opbrengst beleidsavond februari 2010 3. Doelstellingen voetbal beleidsplan 2011 2015 4. Vragenronde 5. Afsluiting Overige

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

Jaarverslag Pegasus Volleybal

Jaarverslag Pegasus Volleybal Jaarverslag Pegasus Volleybal 2013 2014. Op 26 augustus wordt na een lange vakantie de training hervat. Iedereen heeft er weer zin in en de opkomst is dus prima. Heren 1 en Jongens A worden getraind door

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 4, 3 mei 2014 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Geplande activiteiten 03-05-2014

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Handbal Ik hou mijn spreekbeurt over handbal omdat ik zelf aan deze sport doe en ik het een mooie sport vind. Ik ga het vandaag hebben over wat handbal precies inhoudt, de leeftijdsindeling, de wedstrijden,

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn Informatiefolder Jeugdbeleid Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn De Meeuwen Seizoen 2015/2016 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Teamindeling... 4 3. Trainingen... 5 3.1. Trainers... 5 3.2.

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018 Nieuwsbrief Januari 2018 Van de VoorzitterOm te beginnen Om te beginnen. Beste leden, We zitten alweer in het tweede halfjaar van de competitie. Dit is dan zo n moment om te kijken hoe het alle teams vergaat.

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Gezocht Sponsoren!!!!!!

Gezocht Sponsoren!!!!!! juni 2015 nummer:2 Het seizoen is ten einde alle teams zijn nu klaar met de competitie en toernooien en iedereen kan genieten van een fijne vakantie en een periode zonder handbal. Als eerste willen wij

Nadere informatie

Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE. 05 januari 2007. Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club.

Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE. 05 januari 2007. Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club. Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE 05 januari 2007 Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club. Geachte Gemeenteraadsleden, Middels dit schrijven willen wij, de Madese

Nadere informatie

NIEUWE KORFBALSEIZOEN ZATERDAG A.S. VAN START!

NIEUWE KORFBALSEIZOEN ZATERDAG A.S. VAN START! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen:

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Verslag secretariaat Haaften Kwiek seizoen 2014-2015 Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Vacature Jan Poppelier Angela de Best Alie van der Moore John van der Meer

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Waterpolo

Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag waterpolo 2014.docx ZV De Waterwolf Pagina 1 Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2014 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo/trainer/coach - Jessica Stricker

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor SPONSORMOGELIJKHEDEN Tenuesponsor Reclamebordsponsor Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50 Beachhandbal sponsor Sponsor scholentoernooi Heesch 2011 Pagina: 1 Tenuesponsor Deze vorm van

Nadere informatie

DECEMBER 2013. Beste Unitassers,

DECEMBER 2013. Beste Unitassers, Beste Unitassers, DECEMBER 2013 Jullie ontvangen alweer de laatste nieuwsbrief van dit bijzondere jubileumjaar waarin we ons 50-jarig bestaan hebben gevierd. Ondanks dat we een wat kleinere vereniging

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Jaarverslag Technische commissie. Volleybal. seizoen

Jaarverslag Technische commissie. Volleybal. seizoen Jaarverslag Technische commissie Volleybal seizoen 2018-2019 1 Jaarverslag 2018-2019 van de Technische Commissie SV Annen Coördinatie TC Senioren: Hans Stiekema & Henk-Geert van der Meulen Jeugd: Nettie

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

Rijswijksche Hockey Club. Algemene Ledenvergadering 24 juni 2014 verkorte webversie d.d. 15714

Rijswijksche Hockey Club. Algemene Ledenvergadering 24 juni 2014 verkorte webversie d.d. 15714 Rijswijksche Hockey Club Algemene Ledenvergadering 24 juni 2014 verkorte webversie d.d. 15714 1 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Uitreiking JIC bokaal, SIC bokaal 4. Notulen van

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

LEUSDER HANDBAL VERENIGING

LEUSDER HANDBAL VERENIGING Ja, ik wil graag lid worden van de Leusder Handbal Vereniging en lever dit formulier voorzien van één recente pasfoto (digitale pasfoto mag ook via e-mail), de incassomachtiging (p2) en de vrijwilligersinventarisatie

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan?

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan? 2016 Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd Mijn rol als ouder Wat trek ik mijn kind aan? Inhoud Voorwoord.4 Ring Pass Delft.5 Dit bieden wij U.....6 Trainingen..7 In welk team komt mijn kind terecht

Nadere informatie

Bijlage 4: Scheidsrechterplan VVR-jeugd. Inhoudsopgave:

Bijlage 4: Scheidsrechterplan VVR-jeugd. Inhoudsopgave: Bijlage 4: Scheidsrechterplan VVR-jeugd Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Organisatie en structuur 4. Profielschets verenigingscheidsrechter 5. Organisatie rond wedstrijden 6. Werving, selectie

Nadere informatie

Blue Arrows Basketball

Blue Arrows Basketball Blue Arrows Basketball Dé coolste sport op de Heuvelrug! Sponsormogelijkheden Seizoenen 2010 2014 Hoofdsponsor Stersponsor Teamsponsor Specials Donateur Draag ook bij aan een sportieve en succesvolle samenwerking!

Nadere informatie

Voetbalvereniging Zuidland

Voetbalvereniging Zuidland Missie en Visie 2017-2020 Voetbalvereniging Zuidland Door Eendracht Sterk TABLE OF CONTENTS 1. INLEIDING 3 2. Missie voetbalvereniging Zuidland 4 3. Visie voetbalvereniging Zuidland 4 P. 2 1. INLEIDING

Nadere informatie

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012 Voor in de agenda: SL2 cursus op data: * 12 + 26 oktober * 9 + 30 november 12 oktober verrassingsactiviteit door de jeugdcommisie Algemene Leden Vergadering seizoen 2012-2013: 23 november om 19:00 uur

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude

Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude Seizoen 2017-2018 Het voetbalseizoen 2017-2018 is afgesloten en in de voorbereiding naar de start van het nieuwe seizoen valt o.a. het maken van een jaarverslag.

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 3 - nr. 2 - mei 2015

Nieuwsbrief jaargang 3 - nr. 2 - mei 2015 Nieuwsbrief jaargang 3 - nr. 2 - mei 2015 Van het bestuur Nog een paar wedstrijden en dan zit het seizoen 2014-2015 er alweer op. Alle teams hebben lekker gespeeld en prima meegedraaid in de competitie.

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

Opleiden van spelers en trainers bij Wijhe 92 succesvol

Opleiden van spelers en trainers bij Wijhe 92 succesvol Opleiden van spelers en trainers bij Wijhe 92 succesvol Inleiding Het opleiden van eigen spelers en trainers staat bij Wijhe 92 hoog in het vaandel en is erg belangrijk voor een succesvolle toekomst. De

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 2, 30 maart 2014 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Beste allemaal, Ondertussen zijn

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen!

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen! Beste Unitassers, SEPTEMBER 2014 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. We willen jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief,

Nadere informatie

Beleidsplan ten behoeve van de breedtesport - Handbalvereniging Hercules te Den Haag

Beleidsplan ten behoeve van de breedtesport - Handbalvereniging Hercules te Den Haag Beleidsplan ten behoeve van de breedtesport - Handbalvereniging Hercules te Den Haag Inleiding De breedtesport commissie heeft, in navolging van het beleidsplan ten aanzien van de jeugd en de topsport

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Van de Bestuurstafel Vlak voor de vakantie een nieuwsbrief. Dat heeft een reden. Die reden is dat er nieuws te melden is. Volgende week, 10 juli, ontvangen we FC Twente

Nadere informatie

Handleiding Slowpitch Softbal

Handleiding Slowpitch Softbal KNBSB Handleiding Slowpitch Softbal Een handleiding voor het opstarten van Slowpitch Softbal binnen uw honkbal- en softbalvereniging Corinne van de Griendt en Yaelle van Blanken 26-7-2017 Inhoud Wat is

Nadere informatie

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Zaalhockey 2015-2016 Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Agenda 20.00 uur Opening - Opzet Zaalhockey 2015-2016 - CompeEEe - CompeEEe organisaee - Weekendtrainingen 20.45 uur Zaalhockey regels

Nadere informatie

Informatie Avond HCS

Informatie Avond HCS Klik om de modelstijlen te bewerken Informatie Avond HCS HCS teamindelingen Door werkgroep hockey Locatie: SH Spirit 14-12-2015 Voor dat we beginnen. 14-12-2015 www.hcschiedam.nl 2 Voor dat we beginnen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3. In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M 2. Van de voorzitter 3. Nevenactiviteiten 4. Wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 4 15-11-2018 SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M De JO12-3M zijn op 10-11-'18 voorzien van

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Van de voorzitter: Sta je maanden in de kou en regen te blauwbekken op en langs het hockeyveld, is het eindelijk lekker weer, zit het seizoen er al weer op. Dat is jammer! Afijn dat zij zo. We kunnen terugzien

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 1, 24 februari Recycling levert geld op! Heb jij thuis nog oude kleding, oud ijzer of oud frituurvet? Lever dit in op de club. Je oude kleding kan je gedurende het buitenseizoen

Nadere informatie

Zaalhockey briefing. 25 november 2014

Zaalhockey briefing. 25 november 2014 Zaalhockey briefing 25 november 2014 Welkom! Zaalhockey organisatie Opbouw competitie Materiaal uitrusting DWF Zaalhockey spelregels Vragen Zaalhockey algemeen Enorme groei: 2014/2015 2.326(2013/2014 2.193,

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Witterooksessie. Wat kun je komend seizoen verwachten? 29 juni 2017 PLEZIER PRESTATIE RESPECT 1

Witterooksessie. Wat kun je komend seizoen verwachten? 29 juni 2017 PLEZIER PRESTATIE RESPECT 1 Witterooksessie Wat kun je komend seizoen verwachten? 29 juni 2017 1 Introductie Verloop van het seizoen Organisatie rondom het team Myra Hockey Academy & selectie Tips voor volgend jaar Vragen 2 Hoe verloopt

Nadere informatie

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen 28 Januari 2014 Michael van Helvoort Frans de Jong Agenda Waar staan we F3 binnen OZ Rollen: Wie is wie Uitslag enquête / evaluatie Programma Jaarkalender Zaalprogramma

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 - Opening door Jan Peereboom - Presentatie Jeugdcommisie - Bedrijf SV Marken gerund door vrijwilligers / commissies - Vacatures - Kantinecommissie

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015

Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015 Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015 Agenda (1) 1. Opening, vaststelling agenda en mededelingen 2. Notulen vergadering 6 oktober 2014 3. Jaarverslag seizoen 2014/2015 en vooruitblik

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe leden. Hockeyclub HTC Son d.d : Seizoen

Informatieavond nieuwe leden. Hockeyclub HTC Son d.d : Seizoen Informatieavond nieuwe leden Hockeyclub HTC Son d.d. 27-8-2018: Seizoen 2018-2019 Agenda Club & Organisatie : Hein-Jan Broens Technische Commissie : Hans Caris Communicatie binnen HTC : Theo Bastiaansen

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Uitwerking enquête jeugd Afdeling West. augustus 2018

Uitwerking enquête jeugd Afdeling West. augustus 2018 Uitwerking enquête jeugd Afdeling West augustus 2018 Enquête jongeren > 25 reacties: - 4: geen tafeltennisaanbod speciaal voor hen, 21 wel; - 6: geen andere 'leuke' activiteit; 3 daarvan stellen dat ook

Nadere informatie

LEUSDER HANDBAL VERENIGING

LEUSDER HANDBAL VERENIGING Ja, ik wil graag lid worden van de Leusder Handbal Vereniging en lever dit formulier voorzien van één recente pasfoto (digitale pasfoto mag ook via e-mail), de incassomachtiging (p2) en de vrijwilligersinventarisatie

Nadere informatie

Voorwaarden zaalhockey 2015-2016

Voorwaarden zaalhockey 2015-2016 Voorwaarden zaalhockey 2015-2016 Binnenkort start het zaalhockeyseizoen 2015-2016 en zal de Almeerse Hockeyclub met naar onze verwachting ongeveer 72 wedstrijdteams deelnemen. Zaalhockey valt onder de

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Maart 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com Beachcommissie Nog een paar weken te gaan!

Nadere informatie

Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel

Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel Versie 1.0 13 juni 2016 Inhoudsopgave 1. Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel...3 1.1. Behoefte aan scheidsrechters!...3 1.2. Hoe is de arbitrage geregeld bij NHC de

Nadere informatie

Gezocht Sponsoren!!!!!!

Gezocht Sponsoren!!!!!! September 2015 nummer:3 Hallo allemaal We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van zijn vakantie en van een handballoze periode. Inmiddels zijn de scholen en de trainingen weer begonnen en de eerste

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie