Nieuwsbrief. Jaargang 2017 nummer 4, 7 september

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Jaargang 2017 nummer 4, 7 september"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang 2017 nummer 4, 7 september Bericht van bestuur Algemene ledenvergadering In verband met dubbele bezetting van de kantine zijn wij genoodzaakt de algemene ledenvergadering te verplaatsen. De datum is verplaatst naar woensdag 27 september Aanvang uur. Indien er om uur te weinig stemgerechtigden aanwezig zijn, zal er een half uur verdaagd worden voordat er gestart wordt. De financiële stukken kunnen een week voor aanvang worden opgevraagd bij onze penningmeester via penningmeestervido@gmail.com De notulen van de vorige vergadering en de agenda zullen op de website worden geplaatst. De algemene ledenvergadering is verplicht voor elk lid vanaf 18 jaar. Ouders van jongere leden nodigen wij ook uit aanwezig te zijn op deze vergadering. Er worden namelijk dingen besproken die u en uw kind zeker aangaan. Bij verhindering wordt u geacht zich af te melden bij het secretariaat (bestuurvido@gmail.com) Gezien de agenda hopen wij op een grote opkomst vanuit de vereniging. Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Vaststellen notulen ALV van 7 september Jaarverslag commissies 2016/ Financieel verslag Kascontrole en benoeming kascontrolecommissie 7. Uit het Bestuur 8. Bestuursbezetting: - Het bestuur stelt kandidaat Wim Bak voor als algemeen lid. - De functie van voorzitter is nog vacant. Tegenkandidaten kunnen zich tot 7 dagen vóór de vergadering aanmelden bij het bestuur. 9. Rondvraag 10. Sluiting

2 Opzeggingen In het lijstje opzeggingen in de voorgaande nieuwsbrief voor de vakantie ontbraken een tweetal speelsters waar wij ook afscheid van hebben moeten nemen. Dit zijn Sanne Windig en Agnes Stip. Uiteraard wensen wij ook hen heel veel succes in de toekomst. Wie weet tot ziens! Nieuwe leden Het seizoen is pas net van start en wij kunnen alweer een aantal nieuwe leden verwelkomen: Jasmijn Snik, Charity Omanette, Domenica Hendrika Lof, Michelle van Dijk, Romy Neijndorff, Heike Vethaak, Quinty de Vries, Petra Fonck en Laura Tol. Welkom! Wij wensen jullie een heel sportief, gezellig, leuk en blessurevrij seizoen! Bericht van bestuur Terwijl het voor de meesten van jullie gewoon lekker vakantie was, werd er achter de schermen hard gewerkt om er voor te zorgen dat er begin van het handbalseizoen gestart zou kunnen worden in nieuwe tenues. Helaas is het niet gelukt om afgelopen weekend alle teams te voorzien van de tenues, maar vanuit de teams die wel hebben gespeeld in de nieuwe tenues alleen maar positieve geluiden. Wat ziet het er weer mooi en fris uit. Wij hopen dat de overige teams ook zo spoedig mogelijk kunnen worden uitgeleverd, zodat iedereen er zo mooi bij loopt. Tevens moest er voor gezorgd worden dat alle gegevens up-to-date waren in de database van het NHV, zodat er door iedereen ook echt gespeeld kan worden. Teamindelingen verwerken in het systeem, wedstrijden inplannen, zalen inhuren voor het zaalseizoen en nog maar op. Een flinke klus. De sponsorcommissie die, na het aflopen van de 3-jarige contracten, op volle toeren draaide om die contracten te proberen te verlengen en of zelfs nieuwe sponsoren hebben kunnen binden aan onze club. Kortom een hoop werk voor een aantal van onze vrijwilligers en dat in de vakantie. Wat een toppers! Namens Vido heel erg bedankt voor jullie inzet! Waar zouden we zijn zonder onze vrijwilligers! Technisch Bestuur Meisjes C jeugd In de vorige nieuwsbrief werd er nog gezocht naar een coach voor deze meidengroep. Wij zijn blij te kunnen melden dat Penny en Patrick Kwaadsteniet deze taak op zich willen nemen. Wij wensen hun heel veel succes met de meiden!

3 Jongens C jeugd Voor een fanatieke groep jongens zijn wij nog steeds op zoek naar een even fanatieke trainer. Wie oh wie? Voor algemene vragen blijft het adres technischbestuurvido@gmail.com Deze vragen zullen beantwoord worden en doorgezet naar de desbetreffende contactpersoon. Trainingsschema 1e helft veldseizoen 2017/2018 vanaf 4 september maandag team trainer(s) veld uur MB + MC-/MD-/JD- Wendy veld 3 selectie Bij wedstrijden van recreanten zoeken de trainers zelf naar een oplossing dinsdag team trainer(s) veld uur E + F * Reina veld uur MC + MD1 Rolf veld uur JC + JD?? veld uur MB Ramon veld uur Heren veld Chris veld 2 woensdag team trainer(s) veld uur F Cindy en Silvia veld uur MD- + JD- overig Rolf veld 1 donderdag team trainer(s) veld uur MC + MD1 + JD Rolf veld uur MD overig + JC Renate veld uur E Reina veld uur MB Ramon veld uur Heren Chris veld 1 F* Dit zijn kinderen uit de F die al aan kunnen sluiten bij de E in overleg met Reina. Opening Multifunctionele Sporthal 23 september Zijn jullie ook zo nieuwsgierig? Op 23 september is de officiële opening van de nieuwe sporthal. Deze dag zullen meerdere verenigingen aanwezig zijn in de hal om hun sport onder de aandacht te brengen van het publiek. Het programma is verdeeld over een doehal en een demonstratiehal. Beiden spreekt eigenlijk voor zich. In de demonstratie hal zullen diverse demonstratiewedstrijden worden gespeeld en in de doehal kan het publiek meedoen met diverse activiteiten georganiseerd door de verschillende verenigingen.

4 Ook Vido is van de partij. Van uur staan wij met een standje in de doehal en zullen er diverse activiteiten/handbalspelvormen worden aangeboden. Wij hopen op veel hulp van onze leden. Mocht je willen helpen deze dag, meldt je aan bij de activiteitencommissie! s Avonds om uur speelt de Dames 1 een demonstratiewedstrijd tegen Nieuwegein. Het zou natuurlijk super zijn als de gehele tribune vol zit met publiek. Komen jullie ook kijken?! Neem dan gelijk jullie buren, vrienden en familie mee! Tot de 23 ste!! PS Gezien de te verwachten drukte is het aan te raden om op de fiets te komen. Wist u dat..???? - Rob de Graaf samen met Nadine afgelopen seizoen één keer per maand (1 ste zaterdag van de maand) een rondje door Purmerend heeft gereden om oud papier, kleding, frituurvet, ijzer etc. bij de leden thuis op te halen. - Rob afgelopen zaterdag alweer de eerste ronde heeft gereden? - Zij dit zonder tegenprestatie doen voor onze club?! - Wij Rob en Nadine hier erg dankbaar voor zijn? - Wij hopen dat ook u het komende seizoen uw oud papier, kleding, frituurvet, ijzer door hun laat ophalen? - Anders dan vorig jaar, Rob met het verzoek is gekomen om u echt pas aan te melden als u flink wat spullen heeft? - Wij u daarom vragen dit te doen? - Wij hiermee bedoelen dat Rob niet langs komt voor 1 schoenendoos met papier, maar wel voor een bijna volle papierbak? - U gewoon de groene bak kunt vullen een hele maand (dus niet langs de weg zetten bij de reguliere ophaalronde van de papierbakken) en dat als deze zo goed als vol is, wordt opgehaald als u uw naam, adres en spullen heeft aangemeld? - U zich kunt aanmelden door middel van het sturen van een mailtje naar: nieuwsbriefvido@gmail.com (Vergeet niet uw naam en adres te vermelden en wat voor spullen u heeft opgespaard!) - Rob de frequentie terug wil brengen naar 1x in de 2 maanden als men zich niet houdt aan zijn verzoek? - Wij hopen op jullie medewerking en zelf buren, familie, vrienden willen enthousiasmeren om hun spullen voor ons op te sparen, zodat wij vorig jaar gaan overtreffen?

5 - Het bestuur van Vido iedereen heel erg dankbaar is die afgelopen seizoen heeft bijgedragen, maar dat wij stiekem hopen dat de opbrengst komend seizoen nog veel hoger wordt? Dus ruim lekker op en laat uw afval thuis ophalen door De Graaf!!!! Vido is u dankbaar! Sponsorcommissie Afgelopen zomer liepen alle driejarige sponsorcontracten af. Een aantal van deze sponsoren hebben besloten niet te verlengen. Wat natuurlijk jammer is, maar wij willen deze sponsoren nogmaals hartelijk danken voor hun bijdrage van de afgelopen jaren. Gelukkig hebben veel bedrijven wel hun contract verlengd en zijn er meerdere nieuwe sponsoren bijgekomen. De datum van een officieel tekenmoment wordt binnenkort bekend gemaakt. Wij willen iedereen bedanken voor de bemiddeling en het aanbrengen van nieuwe sponsoren. De volgende bedrijven zijn de komende 3 jaar (weer) sponsor van Vido: - De Graaf afvalbeheer - Roias - Speer Fysiotherapie - Iterson - Mijn-effecten - Primera Weidevenne - Schiele Multidiensten - Promoworld - Wibu dakwerken - Sportify Kids - Avanti Advisering - De Artiest - Knook - Gomes - Sporting de Gors - Van Overbeek - Buro C5 - Vos groep - LuMi Finance - New York Pizza - Cafe de Heeren - De Havenpool - Hugo Boss, Deitmers Select - 't Hoedje van de Koningin - Karhof - OMC machineonderhoud - Ageras Security Momenteel zijn we nog bezig met het afronden van contracten van nieuwe sponsoren. Deze worden in de volgende nieuwsbrief bekend gemaakt.

6 Club van 25 Ook zijn wij afgelopen periode bezig geweest om ook andere partijen, die misschien niet de mogelijkheid hebben om een sponsorovereenkomst af te sluiten voor 3 jaar, maar wel onze vereniging willen steunen deze mogelijkheid te bieden. Hieruit is de Club van 25 ontstaan, voor een klein bedrag van 25,00 per seizoen steunen zij dan onze vereniging, als tegen prestatie wordt hun naam kenbaar gemaakt in de kantine en op de website. Wanneer jullie als leden nog mensen binnen de familie of in jullie omgeving hebben die onze mooie vereniging willen steunen stuur dan een mailtje naar de sponsorcommissie met als onderwerp de Club van 25. Vermeld in dit mailtje de naam en het adres van degene die wij mogen toevoegen aan onze lijst van 25 en wij van de sponsorcommissie zullen dan contact opnemen. Samen maken we onze mooie vereniging nog mooier. Misschien heeft u afgelopen weekend het bord met de club van 25-leden al zien staan in de kantine. Op de bar in de kantine staan flyers. Mocht u interesse hebben vul de flyer in en geef hem gelijk af bij één van de mensen achter de bar of mail een foto van de flyer naar ons mailadres. Binnenkort zal er een update plaatsvinden op de website en in de nieuwsbrief van alle nieuwe sponsoren en of eventuele nieuwe logo s (na ontvangst van alle logo s) alle nieuwe sponsoren. Tenslotte, mocht iemand nog een bedrijf weten dat Vido zou willen sponsoren of een andere tip hebben. Wij horen het graag via: sponsorcommisievido@gmail.com Grote Club Actie Op zaterdag 16 september gaat de grote clubactie weer van start. Om VIDO te helpen, hopen wij dat met name onze jeugd weer hun uiterste best doet om zoveel mogelijk loten te verkopen. Tot en met de C-Jeugd krijgt ieder lid een verkoopboekje om zoveel mogelijk loten te verkopen. Zij worden uiteraard rijkelijk beloond voor hun inzet. We hebben een team prijs en natuurlijk ook weer prijzen voor onze topverkopers. Ook is er weer een prachtige prijzenkast voor alle lotenverkopers. Van de overige leden verwachten wij dat ze minimaal 1 liefst 2 loten kopen. Maar mocht je als A-jeugd, Senior of recreant ook een eigen boekje willen, dan kan dat natuurlijk ook! Loten kosten 3,- per lot, waarvan 80% voor de vereniging is. Extra boekjes zijn te verkrijgen via je coach, die ze bij ons kan opvragen. De verkoopboekjes worden deze week bezorgd. Wij zorgen dat jullie ze zo snel mogelijk in jullie bezit hebben. Je mag pas 16 september starten met de verkoop maar alvast vragen of je buren en familieleden een lot van jou kopen mag natuurlijk wel. Tot wanneer jullie de tijd hebben om loten te verkopen horen jullie nog. De lotenboekjes moeten weer worden ingeleverd bij je coach. Heel veel succes met jullie verkoop! Wie weet kunnen we met zijn allen het record van vorig jaar overtreffen. Cleo Schuurhuis en Marga Detering

7 Nieuws vanuit de Damesselectie Het lijkt als de dag van gisteren, maar het is alweer een tijdje geleden dat jullie ons zo geweldig hebben gesteund tijdens onze laatste thuiswedstrijd. Wat een happening was dit. Jullie waren er in grote getalen om ons naar de overwinning te juichen. Vond u dit ook zo leuk? Wij wel en wij hopen dat jullie ons op 7 oktober weer komen aanmoedigen tijdens onze eerste thuiswedstrijd van ons seizoen in uiteraard de mooie nieuwe sporthal. Na afloop van de wedstrijd zal er muziek worden gedraaid in de kantine van de sporthal. Onder het genot van een drankje zouden we er met elkaar een mooie start van kunnen maken. Komen jullie ook?! 7 oktober uur Vido DS1 Schuler Afbouwgroep/D.O.S. DS1 Nieuwe sporthal, v. IJsendijkstraat 365

8

9

10 Schoonmaakrooster veldseizoen Het veldseizoen is van start gegaan. Dat betekent dat er weer teams aan de beurt zijn om de kleedkamers schoon te maken. Kom met zijn allen, want dan ben je zo klaar! De coach neemt minstens een week van tevoren contact op met Astrid of Marga om af te spreken wanneer er schoongemaakt gaat worden.ook tijdens het veldseizoen maken we weer zelf onze kleedkamers schoon. Recreanten 1 en 2 en Dames 2 zijn al aan de beurt geweest. Hieronder de lijst voor de rest van het veldseizoen. Omdat de teams van de jeugd nog niet vast staan beginnen wij bij de senioren. Na het zaalseizoen zijn de andere teams aan de beurt. In deze week Welk team Contact opnemen met 4 8 september DS 2 Marga ( ) september Recreanten 5 Astrid ( ) september Recreanten 4 Marga september Recreanten 2 Astrid 2-6 oktober Recreanten 1 Marga 9 13 oktober A1 Astrid oktober B1 Marga Activiteitenkalender (wijzigingen voorbehouden) Datum Wat Voor wie 23 sept 2017 Opening nieuwe sporthal Iedereen 27 sept 2017 Algemene ledenvergadering Iedereen 6 okt 2017 Poker- / Dartavond Leden vanaf 18 jr + 1 introducé vanaf 18 jr 7 okt 2017 Inzameling De Graaf Iedereen 7 okt 2017 Clinic F + D Jeugd 7 okt ste thuiswedstr. DS1 happening Iedereen 17 nov 2017 Bingo Vanaf 15 jr + ouders/vrienden vanaf 15 jr 6-8 juli 2018 Jeugdkamp F+E+D+C Jeugd

11 Vido bedankt haar sponsors!!!

12

13

zondag 8 januari Aanvang uur Vidokantine

zondag 8 januari Aanvang uur Vidokantine Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 6, 24 december Met de feestdagen voor de deur wensen wij iedereen heel fijne dagen en een gelukkig, gezond en sportief 2017. Wij zien u graag op onze nieuwjaarsreceptie,

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 2, 1 april Recycling levert geld op! Bent u al begonnen met de voorjaarsschoonmaak? Oude kleding kan je gedurende het gehele seizoen naar Vido brengen. Deze wordt verzameld

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 1, 24 februari Recycling levert geld op! Heb jij thuis nog oude kleding, oud ijzer of oud frituurvet? Lever dit in op de club. Je oude kleding kan je gedurende het buitenseizoen

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Nummer Vaste rubrieken:

Nummer Vaste rubrieken: September 2016 Rond de 15e van de maand komt de VVZ nieuwsbrief uit. Nummer 12 2016 Volg VVZ ook op social media! DE SITE IS ONLINE! In de vorige nieuwsbrief vertelde ik u nog over de ontwikkelingen van

Nadere informatie

Een aantal zaken zijn besproken tijdens de algemene ledenvergadering, waaronder:

Een aantal zaken zijn besproken tijdens de algemene ledenvergadering, waaronder: Nieuwsbrief Jaargang 2017 nummer 5, 21 oktober Bericht van bestuur Highlights Algemene ledenvergadering Een aantal zaken zijn besproken tijdens de algemene ledenvergadering, waaronder: - Rob en Nadine

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag werd NKC 51 1 KAMPIOEN! In een afgeladen sporthal werd Sparta met 39-18 verslagen en was het kampioenschap in de Eerste Klasse D en de bijbehorende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC. Ook willen wij de leidsters feliciteren en bedanken voor dit fantastische zaalseizoen.

NIEUWSBRIEF WHC. Ook willen wij de leidsters feliciteren en bedanken voor dit fantastische zaalseizoen. MEISJES E2 KAMPIOEN ZAALSEIZOEN 2016/2017... Het traditionele rondje door Hengevelde kon natuurlijk niet uitblijven en zo werden de kampioenen rondgereden in versierde auto's. Tot slot mochten de meiden

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Almonte

Notulen Algemene Ledenvergadering Almonte Notulen Algemene Ledenvergadering Almonte Datum: 14-06-2015 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 19:00-22:00 uur 1. Opening (HD) Henk bedankt iedereen en is blij met de grote

Nadere informatie

1. Bestuurszaken. Samenstelling bestuur 2017

1. Bestuurszaken. Samenstelling bestuur 2017 Inhoudsopgave 1. Bestuurszaken... 3 2. Leden... 5 3. Deelname aan zaal- en veldcompetitie... 6 4. Trainers, begeleiders en coaches... 7 5. Scheidsrechters... 9 6. Accommodaties...10 7. PR en Sponsoring...11

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kortom dit begint wel een beetje een noodkreet te worden!!!!!

Nieuwsbrief. Kortom dit begint wel een beetje een noodkreet te worden!!!!! Nieuwsbrief Jaargang 2017 nummer 1, 19 februari Bericht van bestuur Zoals velen van u weten bestaat het bestuur momenteel uit 5 personen. Gezien alle dingen die spelen binnen een vereniging zou het fijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bestuursnieuws. Bericht van de ledenadministratie

Nieuwsbrief. Bestuursnieuws. Bericht van de ledenadministratie Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 4, 16 oktober Bestuursnieuws Zoals iedereen weet zijn wij als bestuur hard bezig om met hulp van onze leden onze club weer financieel gezond te maken. Allerlei initiatieven

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3. In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M 2. Van de voorzitter 3. Nevenactiviteiten 4. Wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 4 15-11-2018 SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M De JO12-3M zijn op 10-11-'18 voorzien van

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Jaargang 2016 nummer 3, 24 september

Jaargang 2016 nummer 3, 24 september Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 3, 24 september Start nieuw seizoen We zijn al weer enkele weken aan de gang. De zomervakantie is achter de rug en iedereen zit weer in zijn dagelijkse ritme. Er zijn helaas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2017

Nieuwsbrief September 2017 Nieuwsbrief September 2017 Beste leden, Begin september zijn we weer begonnen aan het nieuwe volleybalseizoen 2017-18, die we weer met frisse moed aanvliegen. We willen jullie graag via deze nieuwsbrief

Nadere informatie

28 MAART 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!!

28 MAART 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! JAARGANG 11, NR. 13 28 MAART 2013 SCHOOLZAKEN Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! Avondvierdaagse De start voor het inschrijven voor de avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 Dinsdag 23 april: 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO Woensdag 24 april: 09.30 uur: ABC-activiteit Jeu de Boules 19.45 uur: Training

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten)

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten) NIEUWSBRIEF 3 oktober 2018 Van de bestuurstafel We zijn al weer een maandje bezig in het nieuwe hockeyseizoen. Ook voor het bestuur en alle commissies betekent dat weer volle bak vooruit. Voor de vakantie

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt:

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt: 31 oktober 2016 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 10-11-2016 Klaverjassen CC 11-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 14-11-2016 Krantje nr. 7 PRC 25-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018 Nieuwsbrief Januari 2018 Van de VoorzitterOm te beginnen Om te beginnen. Beste leden, We zitten alweer in het tweede halfjaar van de competitie. Dit is dan zo n moment om te kijken hoe het alle teams vergaat.

Nadere informatie

Laatste veldwedstrijden

Laatste veldwedstrijden 19 oktober 2015 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 19-10- 2015 Krantje nr. 6 PRC 22-10- 2015 Algemene Jaarvergadering Bestuur 30-10- 2015 inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 31-10- 2015* Welpentoernooi

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer Februari 2017 Jaargang 7, nummer 1.1617 Leuke activiteiten in vooruitzicht!! In dit nummer: Talent op basisscholen 1 Oliebollen-toernooi als vanouds Vacatures 2 2 is druk bezig met het organiseren van

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20.

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20. Agenda 2017 Het Korennieuws Oktober 2017 Maandag 16 Oktober 20.30 Kienen Woensdag 18 Oktober 10.00-15.00 Donderdag 19 Oktober 20.00 Kaarten Pompoenen snijden Zaterdag 21 Oktober 19.30 Spooktocht Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie NIEUWSBRIEF 4 E KWARTAAL 2016 December Editie HO HO HO, De decembermaand zit er bijna op en daarmee ook 2016. Dit jaar heeft voor onze leden successen geboekt, er waren hoogteen dieptepunten, jullie hebben

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2012 Inhoud

Nieuwsbrief september 2012 Inhoud Inhoud Voorwoord blz 2 Onze (nieuwe) sponsors blz 3 Nieuwe wedstrijdtenues blz 5 Grote Clubactie blz 6 Vrijwilligers gezocht! blz 7 Incasso contributie 2012-2013 blz 8 Overige mededelingen blz 9 VOORWOORD

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Het is inmiddels december en de feestdagen staan alweer voor de deur. Daarom vanuit bestuur

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van de kantinecommissie. Nieuwe leden

Nieuwsbrief. Nieuws van de kantinecommissie. Nieuwe leden Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 5, 24 november Nieuws van de kantinecommissie Afgelopen vrijdag heeft een aantal leden deelgenomen aan de wederom weer gezellige Vido Bingo. Zij hebben kunnen zien dat

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4. NIEUWSBRIEF Nummer 48, 06 april 2019 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4 Van het bestuur Het einde van het seizoen is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 06-05-2019 Nikantes groeit Leden konden zich afmelden voor 01-05-2019 voor het seizoen 2019-2020. Tot op heden hebben we 31 nieuwe aanmeldingen dit seizoen

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

VOREO. 13 oktober 2014. Algemene Leden Vergadering 2014

VOREO. 13 oktober 2014. Algemene Leden Vergadering 2014 VOREO 13 oktober 2014 Algemene Leden Vergadering 2014 ALV 2014 1. Opening 2. Mededelingen bestuur 3. Vaststelling notulen 2013-2014 4. Verslagen van de commissies 5. Financieel verslag 6. Verkiesbaar stellingen

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs ALV d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs 1. Opening Hartelijk welkom iedereen. 2. Vaststelling agenda De agenda voor deze vergadering is als volgt: 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED

Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED Het bestuur van De Hoge Wick dat de laatste jaren druk bezig is de club groener en meer energieneutraal te maken, onderzoekt serieus de mogelijkheid

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 10

NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 10 NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 10 In deze nieuwsbrief onder andere: Kabouterhockey; Opbrengst lotenverkoop opening buitenseizoen; Noodkreet; Wijziging contributie Agenda 1 oktober Start Grote Clubactie; 25

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2015 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild worden

Nadere informatie

Hoofdsponsor Langhenkel. hoofdsponsor sinds augustus 2001 en zij gaan door!

Hoofdsponsor Langhenkel. hoofdsponsor sinds augustus 2001 en zij gaan door! Nieuwsbrief Nummer 18 Datum: 12 oktober 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Hoofdsponsor Langhenkel Langhenkel is onze Volley hoofdsponsor sinds augustus 2001 en zij gaan door! vereniging Op 25

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Senioren

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Senioren Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden.

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden. Van de voorzitter Inmiddels hebben wij de clubkampioenschappen achter de rug en wat was dat heerlijk met elke dag mooi weer!! Alleen op de finaledag iets minder maar het mocht de pret niet drukken met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer 35, 26 oktober Van het bestuur

NIEUWSBRIEF. Nummer 35, 26 oktober Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 35, 26 oktober 2016 Van het bestuur De afgelopen periode is er op bestuurlijk vlak het nodige gebeurd. Tijdens de afgelopen ledenvergadering hebben we immers afscheid genomen van vier

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2016

NIEUWSBRIEF oktober 2016 NIEUWSBRIEF oktober 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. Mocht uw zoon/dochter niet meer sporten dan bent u wellicht vergeten om hem/haar uit te schrijven. Neem dan s.v.p. zo spoedig

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen Algemeen Het is alweer even geleden, maar voor jullie ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor dit seizoen. Vol met belangrijke informatie, maar ook leuke verslagen van activiteiten die zijn georganiseerd

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.19 1501 2016-2017 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie Zaterdag 21 januari Juventa A1 AKC A1 16.15 15.15 Hardenberg Zaterdag 21 januari Achilles B1 AKC B1

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen!

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen! Beste Unitassers, SEPTEMBER 2014 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. We willen jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief,

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 2 - november 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

In de herfstvakantie maandag 16 oktober en woensdag 18 oktober wordt er door geen enkele ploeg getraind.

In de herfstvakantie maandag 16 oktober en woensdag 18 oktober wordt er door geen enkele ploeg getraind. 2 oktober 2017 2 Activiteiten. 02-10-2017 Krantje nr. 4 06-10-2017 Klaverjassen 13-10-2017 Inleveren Kopij Krantje nr. 5 16-10-2017 Krantje nr. 5 27-10-2017 Inleveren Kopij krantje nr. 6 30-10-2017 Krantje

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie