SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen!"

Transcriptie

1 Beste Unitassers, SEPTEMBER 2014 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. We willen jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar Algemene ledenvergadering (ALV) & Quiz Night Op 1 november a.s. wordt de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. De ALV is bedoeld voor leden en ouders van jeugdleden en start om uur. Aansluitend kan er gegeten worden, waarna tussen en uur de tweede editie van de Quiz Night op het prorgramma staat! Hierbij de vraag aan (ouders van) leden om iets te eten mee te nemen (bijv. stokbrood, quiche, hapjes, enz.). Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen! Bestuurslid Public Relations (PR) Fleur Groenewegen is gestopt als bestuurslid PR/Sponsoring. Langs deze weg bedanken we Fleur voor haar inzet. We zijn nu op zoek naar een vervanger. Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Kees-Jan van der Velden (voorzitter@unitas63.nl). Trainer D-mix (tijdelijk) Er wordt nog een trainer gezocht voor de D-jeugd. Bjorn doet dit in principe samen met Marvin, maar ivm stage kan Marvin voorlopig niet en staat Bjorn er dus alleen voor. Heb je belangstelling, neem dan contact op met Sandra Feelders (wedstrijdzaken@unitas63.nl). Voor in de agenda: Vrijdag 10 oktober * klaverjassen (20.00 uur in de kantine) Zaterdag 18 oktober * driekamp DS (Wethouder Smithal) Zaterdag 1 november * ALV + Quiz Night Vrijdag 7 november * klaverjassen (20.00 uur in de kantine) Zaterdag 13 december * kerstbingo Zaterdag 10 januari * ouder-kind/snerttoernooi

2 Vacatures (vervolg) Teambegeleider Dames Senioren Ter ondersteuning van de trainer/coach en van de dames zelf, wordt gezocht naar een teambegeleider: iemand voor de administratie rondom de wedstrijden en een luisterend oor op de bank tijdens wedstrijden. Handbalkennis is niet noodzakelijk, maar sociale vaardigheden kunnen goed van pas komen. Wil je helpen of wil je meer informatie, neem dan contact op met trainer/coach Ben Tetteroo Even aanspreken kan natuurlijk ook! Scheidsrechters We zijn nog op zoek naar scheidsrechters voor de wedstrijden van de B-jeugd en ouder. Jan-Peter en Bjorn gaan in opleiding hiervoor, maar hoe meer mensen hoe beter natuurlijk. Het is dus ook mogelijk om dit als koppel te doen. Wil je informatie, mail dan naar Sandra Feelders Verjaardagen oktober 6 Lisanne Zwaard 10 Helma Feelders 15 Silvan de Groot 27 Boris Pleijsier Trainer Dames Recreanten Ondanks hun prima prestaties missen de dames recreanten een trainer. Vind je het leuk om deze groep (1 avond per week) te trainen, neem dan contact op met Sandra Feelders (wedstrijdzaken@unitas63.nl). Fotograaf We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om foto s te maken van wedstrijden. Op deze manier kunnen we actuele foto s op de website houden en daarnaast kunnen de foto s ook voor De Schakel gebruikt worden. Het is absoluut niet nodig om wekelijks langs de lijn te staan, maar met enige regelmaat wat nieuwe (actie)foto s op de site is wel echt leuk. Het is niet noodzakelijk dat je lid bent van Unitas 63. Heb je interesse, dan kun je je melden bij Annette Hartman (jeugdzaken@unitas63.nl).

3 Grote Clubactie Ook dit jaar doet Unitas 63 weer mee aan de Grote Clubactie. De lotenboekjes zijn inmiddels uitgedeeld. De loten mogen direct verkocht worden. De verkoop gebeurt niet tegen contant geld. Voor het betalen wordt gebruik gemaakt van een eenmalige machtiging (IBAN is nog niet nodig). Zo wordt voorkomen dat onze leden met (veel) geld over straat moeten. Een lot kost 3,-. Van elk verkocht lot komt 2,40 ten goede aan onze vereniging. In voorgaande jaren was er altijd een cadeau voor degenen die de meeste loten verkochten. Maar daarbij waren er alleen cadeaus voor nummer 1, 2 en 3. Daarom is er dit jaar een andere actie bedacht: Ieder lid dat een volledig boekje verkoopt (23 of meer verkochte loten), ontvangt 10,-. Verkoop jij 20 of meer loten? Dan krijg je van onze clubcoördinator Kees-Jan vd Velden een cadeautje: een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland geldig in combinatie met 1 volbetalende persoon (zie voor de voorwaarden). Daarnaast kun je kans maken op een ipad of andere mooie prijzen, zoals entreekaarten voor Duinrell, Slagharen en Bobbejaanland. Vul op clubactie.nl/verkoopwedstrijd je gegevens in nadat je zoveel mogelijk loten verkocht hebt. Vergeet niet je lotenboekje in te leveren. Deze hebben we nodig voor de eenmalige machtigingen. Extra boekjes zijn verkrijgbaar in de kantine achter de bar. Verkoop zoveel mogelijk loten en steun onze club! De lotenboekjes moeten uiterlijk dinsdag 7 november ingeleverd zijn bij je teambegeleider of bij Kees-Jan vd Velden (Berkendal 62). Vergeet niet je naam erop te schrijven! Voor degenen die loten kopen: de trekking is op donderdag 27 november Winnaars ontvangen automatisch hun prijs. F-jeugd Er trainen inmiddels elf (!) kinderen mee bij ons jongste team. Zes zijn er al echt lid en de rest traint mee om te zien of het bevalt, maar tot nu toe groeien we lekker door dus!

4 Schoolhandbal In verband met een te korte voorbereidingstijd en op dit moment te weinig vrijwilligers is besloten het schoolhandbaltoernooi te verplaatsen naar het voorjaar van Zo hebben we voldoende tijd om dit goed op poten te zetten. Wij zoeken dus nog enthousiaste vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten. Middelbare scholieren kunnen dit meestal als maatschappelijke uren laten gelden. Wil je samen met een paar anderen het schoolhandbaltoernooi organiseren, meld je dan bij Annette Hartman Op 2 oktober is er vanuit de gemeente Maassluis een bijeenkomst voor sportverenigingen. Daar wordt afgestemd welke vereniging op welke datum een toernooi organiseert. Daarna is dus de datum voor het schoolhandbaltoernooi bekend en wordt gestart met de organisatie. Kies voor Sport Met het project 'Kies voor Sport' biedt de gemeente Maassluis sportaanbieders een platform om leerlingen in de groepen 3 tot en met 8 van de Maassluise basisscholen kennis te laten maken met hun sport. Voor leerlingen is dit de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende sporten en kunnen zij zien, voor zover ze dit niet al weten, hoe leuk sporten en bewegen in Maassluis is. Unitas 63 doet hieraan mee en is dus één van de sportaanbieders. De trainingen worden gegeven op dinsdag 4, 11, 18 en 25 november en 2 december. Wij hopen op een grote belangstelling! Voor meer informatie: Klaverjassen In verband met de Furieade wordt er in oktober geklaverjast op de tweede vrijdag van de maand. Tot ziens dus op 10 oktober om uur in de kantine!

5 Door de ogen van de trainer/coach Ben Tetteroo is inmiddels een aantal weken bij Unitas 63 aan de slag. Hieronder het woord aan hem: Dames Senioren Inmiddels is de groep drie weken intensief aan het trainen en langzaam maar zeker leer ik de dames kennen. Helaas wordt de toch al kleine groep regelmatig geteisterd door blessures en niet kunnen trainen door bijvoorbeeld werk. Maar aan inzet geen gebrek en de invalbeurten van de dames B en recreanten zorgen ervoor dat er duidelijk groei zit in de groep. Op dit moment zijn we totaal niet bezig met winnen of verliezen, maar uitsluitend met groeien als individu en als team. Elke week zie ik hierin verbetering en ik ben er dan ook van overtuigd dat dit team hele leuke wedstrijden gaat laten zien. Dames, ik geloof in jullie, nu jullie zelf nog! Dames B Deze groep dames is zeer verschillend wat betreft leeftijd en dat is niet altijd even makkelijk. Maar ook hier zit er groei in en is men bereid elkaar te steunen en te helpen en is iedereen gelijk. De totale dames B is bereid te werken en te leren om nog beter te handballen en ook hier zie ik elke week een stukje verbetering, wat mij sterkt in het vertrouwen dat het niet makkelijk is maar wel gaat lukken. Een aantal dames valt regelmatig prima in bij de senioren ondanks hun jeugdigheid. Dames, vertrouw deze oude man maar, het gaat helemaal goed komen met jullie! De Schakel Als vereniging plaatsen we wekelijks een stuk in De Schakel. Heb je een leuke (Unitas-)wedstrijd gespeeld of gezien, dan kun je hiervan een kort verslagje maken en mailen naar Lisette Fransen (lisettefransen@hotmail.com). Ook foto s (minimaal 1 mb) zijn welkom! Stukjes/foto s moeten op maandag om uur binnen zijn, om in De Schakel van die week te komen.

6 Dames Recreanten winnen toernooi bij EHC Op woensdag 17 september werd bij EHC het Joke Hummels recreantentoernooi gehouden. Unitas 63 moest het deze avond opnemen tegen EHC, Foreholte en Hercules. EHC en Hercules werden zonder al te veel moeite verslagen, maar Foreholte was een pittige tegenstander. Uiteindelijk won Unitas 63 ook deze partij en dat betekende dat Foreholte na een aantal jaar de wisselbeker aan Unitas 63 moest afstaan!

JANUARI 2015. Vacatures Momenteel hebben we de volgende vacatures: Voor in de agenda. Zondag 31 mei * recreantentoernooi bij Unitas 63

JANUARI 2015. Vacatures Momenteel hebben we de volgende vacatures: Voor in de agenda. Zondag 31 mei * recreantentoernooi bij Unitas 63 Beste Unitassers, JANUARI 2015 Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar! Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar jeugdzaken@unitas63.nl. Nieuwe leden We hebben er

Nadere informatie

MAART Beste Unitassers,

MAART Beste Unitassers, Beste Unitassers, MAART 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

DECEMBER 2013. Beste Unitassers,

DECEMBER 2013. Beste Unitassers, Beste Unitassers, DECEMBER 2013 Jullie ontvangen alweer de laatste nieuwsbrief van dit bijzondere jubileumjaar waarin we ons 50-jarig bestaan hebben gevierd. Ondanks dat we een wat kleinere vereniging

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

DECEMBER 2014. Beste leden,

DECEMBER 2014. Beste leden, Beste leden, Ondanks een teleurstellend aantal afmeldingen heeft onze ledenvergadering op 1 november plaatsgevonden. Allereerst mijn hartelijke dank naar al die leden en ouders die er natuurlijk wel waren.

Nadere informatie

JANUARI 2014. Beste Unitassers,

JANUARI 2014. Beste Unitassers, Beste Unitassers, JANUARI 2014 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit jaar, waarmee we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

SEPTEMBER 2015. Beste (ouders van) leden en vrijwilligers,

SEPTEMBER 2015. Beste (ouders van) leden en vrijwilligers, Beste (ouders van) leden en vrijwilligers, SEPTEMBER 2015 Hierbij de eerste nieuwsbrief van het seizoen 2015/2016. We hopen weer op een gezellig en sportief handbaljaar! Nieuwe leden We hebben er weer

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 18-09-2016 Uitslagen Zaterdag 17-09-2016 NIO 1 Nikantes 1 15 13 NIO 2 Nikantes 2 21 10 Twist 6 Nikantes 3 7 12 Dijkvogels 5 Nikantes 4 9 13 't Capproen B1

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Er zijn geen materialen beschadigd of zoekgeraakt, hiervoor willen wij iedereen die hieraan meegeholpen heeft hartelijk bedanken.

Er zijn geen materialen beschadigd of zoekgeraakt, hiervoor willen wij iedereen die hieraan meegeholpen heeft hartelijk bedanken. 30 oktober 2017 2 Activiteiten. Datum Activiteit 02-11-2017 JAV 03-11-2017 Klaverjassen 04-11-2017 Welpentoernooi 10-11-2017 Inleveren Kopij krantje nr.7 13-11-2017 Krantje nr. 7 24-11-2017 Inleveren Kopij

Nadere informatie

In de herfstvakantie maandag 16 oktober en woensdag 18 oktober wordt er door geen enkele ploeg getraind.

In de herfstvakantie maandag 16 oktober en woensdag 18 oktober wordt er door geen enkele ploeg getraind. 2 oktober 2017 2 Activiteiten. 02-10-2017 Krantje nr. 4 06-10-2017 Klaverjassen 13-10-2017 Inleveren Kopij Krantje nr. 5 16-10-2017 Krantje nr. 5 27-10-2017 Inleveren Kopij krantje nr. 6 30-10-2017 Krantje

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt:

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt: 31 oktober 2016 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 10-11-2016 Klaverjassen CC 11-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 14-11-2016 Krantje nr. 7 PRC 25-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras

18:30 Nikantes C2 Weidevogels 2 19:30 Nikantes 3 ZKV (Zu) 3 Alle overige ploegen trainen op het gras Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 06-05-2019 Nikantes groeit Leden konden zich afmelden voor 01-05-2019 voor het seizoen 2019-2020. Tot op heden hebben we 31 nieuwe aanmeldingen dit seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Van het bestuur: Beste KDO-ers, het bestuur ziet zich genoodzaakt wederom een bijzondere Algemene Ledenvergadering uit te schrijven op 15 november 2018. Onderwerp is ook dit keer

Nadere informatie

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 25-09-2016 Uitslagen afgelopen week Za 24-09-2016 Nikantes 3 Twist 6 8 6 Za 24-09-2016 Nikantes B1 't Capproen B1 5 15 Za 24-09-2016 Nikantes C1 Nieuwerkerk

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2013

Nieuwsbrief augustus 2013 Beste ouders en leden, Door middel van deze Nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Zodra er nieuwtjes zijn die het vermelden waard zijn, zal op de site

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 08-04-2019 Het gehele sportcomplex Botreep Hoogvliet is Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf heden is dit

Nadere informatie

KVZ NIEUWSBRIEF NR.188

KVZ NIEUWSBRIEF NR.188 KVZ NIEUWSBRIEF NR.188 26 oktober 2015 Beste leden! Op woensdag 28 oktober houden wij onze Algemene ledenvergadering. De vergadering begint om 20.30 uur in ons clubhuis. De complete agenda, inclusief de

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie

Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie 2015 Dit is het eerste clubblad na de zomervakantie, voor de nieuwe leden van Ars, dit clubblad verschijnt 6 keer per jaar en staat boordevol informatie over de vereniging.

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

Nieuws Bulletin Jeugdafdeling HBC 09

Nieuws Bulletin Jeugdafdeling HBC 09 Spaar mee voor onze sportvereniging! Van woensdag 2 november tot en met dinsdag 6 december 2016 kan er bij Jumbo Supermarkten gespaard worden voor sportverenigingen! Samen met familie en vrienden kunnen

Nadere informatie

Data om te noteren. Mr. Bounce

Data om te noteren. Mr. Bounce Data om te noteren 27 september: afschrijving jaar-, half jaar- en kwartaalcontributie 13 oktober: fundamentalstraining 1 november: Halloween 29 april tot en met 3 mei: Bouncerskamp Mr. Bounce Beste Bouncers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Kantine bezetting komende tijd 2 Opening zaal Kerstvakantie & Trainingen rondom feestdagen 2 Materiaal beheer 2 Oliebollen & Appelflappen

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 39, 4 september 2017 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Meiden A zoekt jou! 3 Belangrijke data 4 Digitaal resultaat invoeren vanaf seizoen 17-18 4 Oranje in actie! 5 Grote Clubactie 5 Contact

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2015 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild worden

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 22-4-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 4 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

De grote clubactie 2005

De grote clubactie 2005 De grote clubactie 2005 Aan alle lotenverkopers en hun ouders, Hieronder kunt u meer informatie vinden over de grote clubactie. Leest u deze informatie even door en heeft u nog vragen neem dan contact

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 21-04-2018 Uitslagen afgelopen week Trainingen in de aankomende week: LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Openstaande vacatures

Openstaande vacatures Openstaande vacatures Als eerste wil ik iedereen bedanken die op 25 februari op de ingelaste Algemene Leden Vergadering (ALV) van HSB is geweest. Het is mooi om te zien dat de interesse in HSB en de plannen

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 31-03-2019 Het gehele sportcomplex Botreep Hoogvliet is Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf heden is dit

Nadere informatie

De Bikkels van de B speelden de laatste veldwedstrijd op de Botreep. Het was frisjes, maar met een lekkere zon nog goed toeven op de Botreep.

De Bikkels van de B speelden de laatste veldwedstrijd op de Botreep. Het was frisjes, maar met een lekkere zon nog goed toeven op de Botreep. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 04-11-2018 Uitslagen afgelopen week Nikantes B1 - Vriendenschaar B2 5-13 De Bikkels van de B speelden de laatste veldwedstrijd op de Botreep. Het was frisjes,

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 22 april t/m 4 mei 2019 Dinsdag 23 april: 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO Woensdag 24 april: 09.30 uur: ABC-activiteit Jeu de Boules 19.45 uur: Training

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld.

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Algemeen De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Er is ook een nieuw clubshirt gekozen. De shirts zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 Nieuwsbrief Maart 2015 Van de voorzitter Het is gebruikelijk om op deze plaats aandacht te hebben voor het volgende, maar de afgelopen periode hebben meerdere leden van onze club één van hun naasten veloren.

Nadere informatie

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen.

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. VELONIEUWS SEIZOEN 2016/17 21-28 AUG START NIEUW SEIZOEN Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. Met een zinderende Olympische Spelen

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen!

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! Algemeen De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! De eerste speelavond voor de jeugd is woensdag 26 augustus van 18.30 tot 20.00. De laatste speelavond voor de jeugd is op

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2017 OTERLEKER ZAALVOETBAL VERENIGING

NIEUWSBRIEF MAART 2017 OTERLEKER ZAALVOETBAL VERENIGING Beste leden van OZV, Het voorjaar is gestart en we hebben al wat mogen genieten van de zon!! Tijd om al die overtollige kilo s eraf te voetballen tijdens de wedstrijden die er nog staan voordat het seizoen

Nadere informatie

Laatste veldwedstrijden

Laatste veldwedstrijden 19 oktober 2015 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 19-10- 2015 Krantje nr. 6 PRC 22-10- 2015 Algemene Jaarvergadering Bestuur 30-10- 2015 inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 31-10- 2015* Welpentoernooi

Nadere informatie

SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE

SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE 1. Inleiding Wat leuk dat jij je spreekbeurt gaat houden over de Grote Clubactie! Heb je zelf loten verkocht voor jouw vereniging? En ging dat goed? De meeste kinderen in je

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start In deze nieuwsbrief: Badmintonseizoen weer van start Trainingstijden Rabobank Fietstocht Grote Clubactie Week van het Badminton Competitie Voor in de agenda Recreantentoernooi Gaasperdam Nieuwe leden /

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER VAN DE VOORZITTER VINCENT Het seizoen is ruim twee maanden gevorderd, de competitiespelers hebben hun vijfde wedstrijd achter de rug, in de herfstvakantie is het pannenkoekentoernooi

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 27-01-2019 Uitslagen zaterdag 27-01-2019 Twist E2 - Nikantes E1 12-3 Avanti C2 - Nikantes C1 13-7 Korbatjo G1 - Nikantes G1 6-0 Avanti B4 - Nikantes B1 5-9

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO ACTUEEL Bij deze allemaal een heel goed en sportief 2016! 2015 is voorbij gevlogen. Voor Urbanus een jaar met ups en downs. Hopelijk gaan we 2016 in met allemaal ups. De jeugd trekt omhoog, de dames doen

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Je kunt je ook nog aanstaande donderdag opgeven via het inschrijfformulier dat in de kantine hangt.

Je kunt je ook nog aanstaande donderdag opgeven via het inschrijfformulier dat in de kantine hangt. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 23-06-2019 Afmelden voor wedstrijden met ingang van het nieuwe seizoen Cathy Nijssen is gestopt met het wedstrijd secretariaat van de jeugd. Wij bedanken

Nadere informatie

SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2

SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2 SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2 Beste VVZA-ers, Voor u ligt de nieuwe editie van onze Scheepstoeter. In deze Scheepstoeter kunt u lezen over de volgende onderwerpen: 1. De VVZA-kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018 H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Vrijdag 26 oktober 1/2A en 7A Maandafsluiting Maandag 29 oktober Rondleiding Dinsdag 30 oktober Vergadering Schoolraad, aanvang 19.30 uur Woensdag 31 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer 35, 26 oktober Van het bestuur

NIEUWSBRIEF. Nummer 35, 26 oktober Van het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 35, 26 oktober 2016 Van het bestuur De afgelopen periode is er op bestuurlijk vlak het nodige gebeurd. Tijdens de afgelopen ledenvergadering hebben we immers afscheid genomen van vier

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 We zijn inmiddels een aantal weken bezig met het nieuwe seizoen. Er is veel getraind en de eerste wedstrijden zijn ook al weer gespeeld. Afgelopen

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven Het Katwijkse Sportweetje Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven digitale nieuwsbrief voor het verenigingsleven editie 2015.2 klik en lees het artikel van uw interesse volg

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Uitslagen openingsdag 6 september

Uitslagen openingsdag 6 september Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 8 september 2015 Wat een geslaagde Openingsdag afgelopen zondag in het Trias, waar 10 Clam Dycke teams hun eerste partijtjes speelden in het kader van de voorbereiding

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v2016 0.4 1.1 Aanleiding Binnen onze vereniging worden diverse activiteiten verricht. Uiteraard zijn dit hoofdzakelijk korfbalactiviteiten, maar daarnaast maken we ook graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Uitgave 2 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het jaar 2017 is al weer een aantal maanden bezig. Het is daarom weer tijd voor een nieuwsbrief.

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017

Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017 Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017 Kiest voor vrijwilligerswerk! Carola Arxhoek Ellen Leussink oktober 2015 1 Voorwoord HCV`90 heeft, net als veel andere verenigingen, een tekort aan enthousiaste

Nadere informatie