SMS: SAP Vido naar 3010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SMS: SAP Vido naar 3010"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang 2017 nummer 2, 14 april Bericht van bestuur Vanaf deze plaats wensen wij al onze leden, ouders en vrijwilligers een heel fijn Pasen! Rookvrije Generatie Awards Woensdag 22 februari was het zover. De uitreiking van de Rookvrije Generatie Awards. De uitreiking vond plaats tijdens de negenmaandenbeurs. Helaas hebben wij de award niet gewonnen, maar wij zijn ontzettend trots dat wij als club bij de genomineerden zijn gekomen! Sinds april 2016 is het hele buitenterrein rookvrij, tijdens de wedstrijden maar ook tijdens alle trainingen. Wij zijn hier heel blij mee. Het is nu een vanzelfsprekendheid. VIDO is van mening dat sporten en roken gewoonweg niet samen gaan. Samen op weg naar een rookvrije generatie. Sport Awards Purmerend Onze Damesselectie is nog steeds in de race voor de Sport Award Purmerend Samen met RC Waterland Dames rugby en de D-junioren meisjes van AV Nea Volharding, strijden onze Dames om deze felbegeerde award. Heeft u uw stem al uitgebracht op onze dames! SMS: SAP Vido naar 3010 Maximaal 1 st em per t elefoonnummer, per genomineerde, st emmen kost 0,40 per sms. St emmen kan t ot het sport gala op 30 april 2017.

2 Nieuwe leden Wederom kunnen we weer een aantal nieuwe leden melden: Celine Buis, Anouk de Visser, Puck Horneman en Kim Fransen. Welkom! Wij wensen jullie een heel sportief, gezellig, leuk en blessurevrij seizoen! Technisch Bestuur Uitnodiging Dinsdag 18 april om uur geeft onze dames hoofdtrainer Rolf Schulte een presentatie voor alle ouders van onze jeugdleden geboren in 2005, 2006, 2007, Onderwerp van deze avond zal zijn: De Jeugdopleiding, zo gaat dat bij Vido! De avond zal ongeveer duren tot uur en vindt plaats in de Vidokantine. Toernooien Wij krijgen van andere verenigingen veel uitnodigingen voor toernooien. Veelal zijn deze aan de andere kant van het land, maar soms ook in de buurt. Mochten jullie met je team interesse hebben in een toernooi neem dan even contact op d.m.v. mail aan In principe zijn alle niet speeldata vrij voor deelname aan toernooien. Er is echter 1 uitzondering. Deelname aan een toernooi op één van de volgende 2 data wordt niet toegestaan: 10 en 17 juni. Deze data organiseert Vido namelijk zelf het schoolhandbal. Tijdens deze dagen is alle hulp vanuit de vereniging nodig! Op kunnen jullie ook een toernooikalender vinden. Inschrijfkosten zijn voor eigen rekening van het team.

3 Denk er wel aan dat voor elke inschrijving van deelname aan een toernooi wij als TB vooraf op de hoogte dienen te worden gebracht. Aanspreekpunten TB De taken van het TB zijn verdeeld in aanspreekgebieden. Aanspreekgebied Silvia van der Bijl F en E jeugd Annemarie van der Horst D en C jeugd Sandra Terweij JC en HS Claudine Hogguer DS en A jeugd Voor algemene vragen blijft het adres technischbestuurvido@gmail.com Deze vragen zullen beantwoord worden en doorgezet naar de desbetreffende contactpersoon. Wist u dat..???? - Rob de Graaf samen met Nadine één keer per maand (1 st e zaterdag van de maand) een rondje rijdt door Purmerend om oud papier, kleding, frituurvet, ijzer etc. bij de leden thuis op te halen? - U ook de groene bak voor de deur kunt zetten en hij de inhoud komt legen? - Dit betekent dat je eigenlijk helemaal geen extra moeite hoeft te doen van het overhevelen van papier in vuilniszakken en/of dozen? - Je alleen in plaats van door de weeks, je groene bak op zaterdag voor de deur moet zeggen? - Dit zo makkelijk is dat het eigenlijk gek is dat er maar zo weinig leden dit doen? - U zich kunt aanmelden door middel van het sturen van een mailtje naar: nieuwsbriefvido@gmail.com - Er gelukkig ook leden/ouders van leden zijn die zich op dit moment al structureel aanmelden? - Het bestuur van Vido iedereen hier heel erg dankbaar voor is, maar dat wij toch ook stiekem hopen dat de opbrengst nog veel hoger wordt? Dus ruim lekker op en laat uw afval thuis ophalen door De Graaf!!!! Vido is u dankbaar!

4 Schoonmaakrooster veldseizoen Het tweede deel van het veld seizoen is van start gegaan en de eerste teams zijn al weer aan de schoonmaak geweest. Hieronder het schema voor het schoonmaken van de kleedkamers. Kom met zijn allen want dan ben je zo klaar! De coach neemt minstens een week van tevoren contact op met Astrid Waijboer of Marga Detering om af te spreken wanneer er schoongemaakt gaat worden. In deze week Welk team Contact opnemen met: april C2 Astrid 8-12 mei Jongens C Marga mei D1 Astrid mei D2 + D3 Marga 29 mei- 2 juni E1 Astrid 5-9 juni E2 Marga juni F Astrid juni HS1 veld Marga Opgeven voor deelname Rabobank fietstocht In onze omgeving zijn honderden verschillende verenigingen en stichtingen actief. Helaas is het niet mogelijk alle partijen individueel te ondersteunen. Daarom organiseert de Rabobank de Rabo Fietssponsortocht: een sportief evenement waarmee ze willen laten zien dat ze het lokale verenigingsleven een warm hart toedragen. Door deelname aan de Rabobank Fietssponsortocht krijgt onze vereniging een bijdrage voor de clubkas. De tocht vindt plaats op zaterdag 10 juni Met de hele groep Elke vereniging of stichting kan zich met één groep van minimaal 2 en maximaal 10 personen inschrijven. Deelnemers hoeven niet specifiek leden te zijn. Als er onvoldoende leden kunnen meefietsen, maar er zijn wel partners, familieleden of vrienden bereid mee te doen namens de club, zijn zij van harte welkom. Elke deelnemer is 25,- waard voor Vido tot een maximum van 10 deelnemers. Er mogen wel meer mensen mee fietsen, maar die leveren geen geld meer op voor de vereniging. De maximum bijdrage voor de clubkas kan dus oplopen tot 250,- per vereniging/stichting. Oproep aan jullie allemaal Wie zou er voor Vido mee willen fietsen met deze Rabo Fietssponsortocht? Misschien iets voor een leuk teamuitje? Iedereen die ons wil helpen, kan zich opgeven bij bestuurvido@gmail.com De eerste 10 aanmeldingen ontvangen van de Rabobank ook nog eens een tasje met een versnapering Elke is keuze uit 3 verschillende routes. De route is gemiddeld 35 km. Er zal worden gestart bij Rabobank Waterland en Omstreken, Wielingenstraat 2, Purmerend U kunt starten vanaf uur. Om uur dient u uiterlijk uw stempelkaarten ingeleverd te hebben. Zin om mee te fietsen? MELD JE ZO SPOEDIG MOGELIJK AAN!

5 Sponsorcommissie Op dit moment zijn we druk bezig met het oversluiten van de huidige contracten. Hopelijk kunnen we binnenkort de eerste verleningen melden. Tenslotte, mocht iemand nog een bedrijf weten dat Vido zou willen sponsoren of een andere tip hebben. Wij horen het graag via: Afsluiting zaalseizoen op feestelijke wijze geslaagd feestje Zaterdag 25 maart was voor de meeste teams de laatste zaalcompetitie- wedstrijd. Op initiatief van de damesselectie werd deze dag samen met heel veel leden knallend afgesloten in Sporthal De Beukenkamp. De jongste jeugd (F en E Jeugd) mocht samen met kampioen Eurobottle Voorwaarts en de dames 1 oplopen. De D-jeugd was aanwezig op de VIP tribune na hun clinic van die dag. C meisjes waren omgedoopt tot dweilmeisjes. Alle sponsors waren uitgenodigd en in de rust werden de zaalkampioenen en de scheidsrechters die pas geslaagd waren gehuldigd. De tribunes zaten propvol en met als klap op de vuurpijl wist de Dames 1 de wedstrijd ook nog winnend af te sluiten. Na afloop konden alle remmen los, want tijdens en ná de wedstrijd van de A-jeugd zorgde DJ Rydell tot uur voor extra feestvreugde! Het was een feest om zoveel mensen bij elkaar te zien. Dit smaakt naar meer!!! Iedereen die heeft meegeholpen aan de organisatie van deze dag, heel erg bedankt! Zeker voor herhaling vatbaar. Hieronder een kleine impressie. Het oplopen van de F jeugd en E jeugd De Dweilmeisjes

6 De Huldiging van de kampioensteams De huldiging van de Scheidsrechters De bomvolle sporthal De Beukenkamp De V.I.P. s (D-Jeugd Vido en Graftdijk) Zien we jullie allemaal volgend seizoen weer? Dan hopelijk in de nieuwe sporthal.

7 Activiteitencommissie Een greep uit onze recente activiteiten Het jeugdkamp staat als laatst op het programma. REMINDER: Voor diegene die nog niet het laatste termijn hebben betaald. Graag z.s.m. inleveren bij Reina Peterson. Activiteitenkalender (wijzigingen voorbehouden) Datum Wat Voor wie 28 apr 2017 Klaverjassen Iedereen 6 mei 2017 Inzameling De Graaf Iedereen 26 mei 2017 Klaverjassen Iedereen 3 juni 2017 Inzameling De Graaf Iedereen 10 juni 2017 Schoolhandbal Groep juni 2017 Schoolhandbal Groep juli 2017 Inzameling De Graaf Iedereen 7-9 juli 2017 Jeugdkamp F + E + D + C Jeugd Toernooien Buitenland MC 1 en DS 2 Afgelopen weekend is de MC 1 afgereisd naar Dortmund om daar deel te nemen aan een internationaal toernooi. De meiden zijn met ouders afgereisd en hebben het daar erg leuk gehad. Velen van jullie zullen vast al wat foto s voorbij hebben zien komen van dit gezellige weekend. Vanmiddag vertrekt de DS 2 naar het Flanders Handbal Trophy in Sint-Truiden in Belgie. Dit jaar een kleine groep en daardoor ook niet met de bus. Echter dit zal vast de pret niet drukken. Deze gezellige groep dames zal er vast een top weekend van maken. Veel plezier en succes!

8 Wedstrijdprogramma (wijzigingen voorbehouden) 19-apr KSV DMW3 Vido DMW5 20:15 KSV - De Kruising Veld 1 23-apr Vido DC1 Spartanen DC1 10:00 Dop Purmerend Veld 1 Zaanstreek HS3 Vido HS1 12:00 Jagersveld Zaandam Veld 1 24-apr Vido DMW3 Hauwert DMW1 20:00 Dop Purmerend Veld 1 29-apr Vido HC1 Harderwijk GC1# 10:00 Dop Purmerend Veld 1 KRAS/Volendam D4 Vido D2 10:00 Opperdam zaal 1 (nieuw) 30-apr Vido E1 Quick E1# 09:05 Dop Purmerend Veld 2 Vido F2 DSOV F2 10:00 Dop Purmerend veld 3 Vido D3 KRAS/Volendam D5 10:00 Dop Purmerend Veld 1 H.V. Blokker DC1 Vido DC1 10:00 Blokker H.V. Veld 1 Vido E2 Graftdijk E1# 10:00 Dop Purmerend Veld 2 Vido DS2 D.T.S. '48 DS2 10:50 Dop Purmerend Veld 1 Vido F3 C.S.V. Handbal F3 10:50 Dop Purmerend veld 3 DSS HS1 Vido HS1 11:00 DSS Assumburg Heemskerk Veld 2 Vido D1 Commandeur/VVW D3 11:00 Dop Purmerend Veld 2 Monnickendam DS2 Vido DS3 12:20 Markengouw Monnickendam Veld 2 Spartanen DS1 Vido DS1 13:10 Spartanen Veld 1 1-mei Vido DMW2 Commandeur/VVW DMW4 19:00 Dop Purmerend Veld 1 Vido DMW4 D.S.O. DMW1 20:00 Dop Purmerend Veld 2 2-mei Wijk aan Zee DMW1 Vido DMW1 20:00 Wijk aan Zee - Doolhof Veld 1 6-mei Succes Schoonmaak/VOC F2 Vido F3 10:45 Weeren Amsterdam Veld 1 S.C. Dynamo E1 Vido E2 11:50 Dynamo Sportpark Veld 1 7-mei Vido DS3 S.V. Zeeburg DS4 10:00 Dop Purmerend Veld 1 Vido DC1 St. George DC1 10:00 Dop Purmerend Veld 2 Vido F1 Spartanen F1 10:00 Dop Purmerend veld 3 D.T.S. '48 E1 Vido E1 10:45 DTS '48 - Woudlust Veld 1 DSS F3 Vido F2 11:00 DSS Assumburg Heemskerk veld 3A Vido DS1 St. George DS1 11:15 Dop Purmerend Veld 1 Vido D2 Niedorp D2 11:15 Dop Purmerend Veld 2 Nijenrodes HC1 Vido HC1 12:05 Nijenrodes (V) Veld 1 Zuidermeer/Spartanen DS3 Vido DS2 12:15 Spartanen Veld 1 Vido HS1 Koedijk HS1 12:30 Dop Purmerend Veld 1 DSS DC2# Vido DC2# 13:00 DSS Assumburg Heemskerk Veld 2 Zaanstreek D1# Vido D3 13:15 Jagersveld Zaandam veld 2 8-mei Vido DMW1 SSV/Sporting S DR1 19:00 Dop Purmerend Veld 1 H.V. Blokker DMW1 Vido DMW3 19:30 Blokker H.V. Veld 1 Vido DMW5 Hauwert DMW2 20:00 Dop Purmerend Veld 1 SV De Valken DMW2 Vido DMW4 20:15 Valken - Sportcomplex Valken Veld 1 9-mei Niedorp -Sportcomplex Niedorp DMW2 Vido DMW2 20:00 Nieuwe Niedorp Veld 1

9 10-mei Maedilon/VZV F1 Vido F1 17:00 VZV - Sportpark "De Kogge" Veld 1 13-mei Westfriesland/SEW DC2 Vido DC1 14:00 S.E.W. de Dres Veld 1 14-mei D.T.S. '48 D1# Vido D2 10:00 DTS '48 - Woudlust Veld 1 Vido E2 Succes Schoonmaak/VOC E1 10:00 Dop Purmerend Veld 2 Vido D3 St. George D2 10:00 Dop Purmerend Veld 1 Vido DC2# Vriendschap/TOB DC1# 10:50 Dop Purmerend Veld 1 Vido E1 Commandeur/VVW E2 11:00 Dop Purmerend Veld 2 Vido DS3 ASC'91 DS3 11:55 Dop Purmerend Veld 1 Vido D1 Victoria O D1# 12:00 Dop Purmerend Veld 2 Quick DS1 Vido DS1 Quick - H.V. Quick/V.V. 12:30 Zwaagdijk Veld 1 Vido HC1 Celeritas HC1 12:50 Dop Purmerend Veld 2 Vido DS2 Victoria O DS3 13:05 Dop Purmerend Veld 1 Spartanen HS1 Vido HS1 14:55 Spartanen Veld 1 15-mei Vido DMW4 Commandeur/VVW DMW2 19:00 Dop Purmerend Veld 1 Hauwert DMW2 Vido DMW2 19:00 Hauwert - H.V. Hauwert Veld 1 Commandeur/VVW DMW1 Vido DMW1 VVW - Sportcomplex De 19:00 Westrand Veld 1 Westfriezen DMW3 Vido DMW5 19:30 Westfriezen - 't Krijt veld 1 asfalt Vido DMW3 D.T.S. '48 DMW2 20:00 Dop Purmerend Veld 1 16-mei S.C. Dynamo DMW2 Vido DMW1 19:30 18-mei Dynamo Sportpark (Bekerwedstrijd 1e ronde) Veld 1 Dop Purmerend (Bekerwedstrijd 1e ronde) Veld 1 Vido DMW3 Tornado DMW3 19:00 20-mei Spartanen E2 Vido E1 11:50 Spartanen Veld 1 Victoria O DC2 Vido DC1 12:15 Victoria O Complex Veld 1 Excelsior '53 D1# Vido D1 13:20 Excelsior Veld 1 21-mei Vido D3 Spartanen D2 10:00 Dop Purmerend Veld 1 Lotus DC1# Vido DC2# 10:00 Toolenburg Hoofddorp Veld 1 Vido F1 Westfriezen F2 10:00 Dop Purmerend veld 3 H.C.V.'90 F2 Vido F3 10:50 HCV '90 - Sportpark Rooswijk Veld 1 Vido D2 Westfriezen D1 10:50 Dop Purmerend Veld 1 Vido DS1 Hugo Girls DS1 11:40 Dop Purmerend Veld 1 Lotus HS2 Vido HS1 12:20 Toolenburg Hoofddorp Veld 1 NEA DS1 Vido DS3 12:50 Weth.Koolhaasweg Ouderkerk Veld 1 Vriendschap/TOB E2 Vido E2 13:40 Melkweg Amsterdam Veld 2 22-mei VVW - Sportcomplex De Westrand Veld 1 Commandeur/VVW DMW4 Vido DMW5 19:00 Vido DMW2 Sporting Andijk DMW2 19:00 Dop Purmerend Veld 1 Victoria O DMW1 Vido DMW4 19:30 Victoria O Complex Veld 1 Vido DMW1 St. George DMW1 20:00 Dop Purmerend Veld 1 24-mei Vido DMW3 SSV.Sporting S DR2 19:30 Dop Purmerend Veld 1 27-mei Victoria O D4 Vido D3 11:50 Victoria O Complex Veld 1

10 28-mei Vido F2 FIQAS/Aalsmeer F2 10:00 Dop Purmerend veld 3 Vido E1 Meteoor E3 10:00 Dop Purmerend Veld 2 Vido E2 S.S.V. E1# 10:00 Dop Purmerend Veld 1 Vido F3 DSS F4 11:00 Dop Purmerend veld 3 Vido HS1 Zaanstreek HS3 11:00 Dop Purmerend Veld 1 Vido D1 Westfriesland/SEW D4 11:00 Dop Purmerend Veld 2 Vido DC2# KRAS/Volendam DC3 11:50 Dop Purmerend Veld 2 Excelsior '53 DS1 Vido DS1 12:00 Excelsior Veld 1 Vido DS2 SV De Valken DS2 12:15 Dop Purmerend Veld 1 Vido DC1 D.T.S. '48 DC1 12:55 Dop Purmerend Veld 2 Hauwert D2 Vido D2 13:00 Hauwert - H.V. Hauwert Veld 1 Vido DS3 KDO DS2 13:30 Dop Purmerend Veld 1 SV De Valken F1 Vido F1 15:00 Valken - Sportcomplex Valken Veld 1 29-mei Vido DMW4 D.T.S. '48 DMW1 19:00 Dop Purmerend Veld 1 KSV DMW3 Vido DMW2 19:00 KSV - De Kruising Veld 1 Westfriesland/SEW DMW1 Vido DMW3 19:30 S.E.W. de Dres Veld 1 Vido DMW5 Niedorp DMW2 20:00 Dop Purmerend Veld 1 31-mei S.V. Beemster DMW1 Vido DMW1 20:00 Beemster - Insulinde Veld 1 11-jun Commandeur/VVW DC3 Vido DC1 VVW - Sportcomplex De 12:00 Westrand Veld 1 Vido HS1 Tornado HS1 Dop Purmerend 16:00 (Bekerwedstrijd halve finale) Veld 1 Vido bedankt haar sponsors!!!

11

12

Nieuwsbrief. Kortom dit begint wel een beetje een noodkreet te worden!!!!!

Nieuwsbrief. Kortom dit begint wel een beetje een noodkreet te worden!!!!! Nieuwsbrief Jaargang 2017 nummer 1, 19 februari Bericht van bestuur Zoals velen van u weten bestaat het bestuur momenteel uit 5 personen. Gezien alle dingen die spelen binnen een vereniging zou het fijn

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 2, 1 april Recycling levert geld op! Bent u al begonnen met de voorjaarsschoonmaak? Oude kleding kan je gedurende het gehele seizoen naar Vido brengen. Deze wordt verzameld

Nadere informatie

zondag 8 januari Aanvang uur Vidokantine

zondag 8 januari Aanvang uur Vidokantine Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 6, 24 december Met de feestdagen voor de deur wensen wij iedereen heel fijne dagen en een gelukkig, gezond en sportief 2017. Wij zien u graag op onze nieuwjaarsreceptie,

Nadere informatie

NHV Afdeling Noord Holland Noord

NHV Afdeling Noord Holland Noord Beker Dames Senioren Standaard 1e ronde: 09-04-2013 1 Excelsior DS1 2 9693 09/04 20:00 Westfriezen DS1-Victoria O DS1 Westfriezen - 't Krijt, ZWAAG V. Baumann, R. Schouten 3 9691 09/04 20:00 Dts'48 DS1

Nadere informatie

Gezocht Sponsoren!!!!!!

Gezocht Sponsoren!!!!!! juni 2015 nummer:2 Het seizoen is ten einde alle teams zijn nu klaar met de competitie en toernooien en iedereen kan genieten van een fijne vakantie en een periode zonder handbal. Als eerste willen wij

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 1, 24 februari Recycling levert geld op! Heb jij thuis nog oude kleding, oud ijzer of oud frituurvet? Lever dit in op de club. Je oude kleding kan je gedurende het buitenseizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 2017 nummer 4, 7 september

Nieuwsbrief. Jaargang 2017 nummer 4, 7 september Nieuwsbrief Jaargang 2017 nummer 4, 7 september Bericht van bestuur Algemene ledenvergadering In verband met dubbele bezetting van de kantine zijn wij genoodzaakt de algemene ledenvergadering te verplaatsen.

Nadere informatie

Seizoen 2014 / 2015 Clubblad nummer 21 dinsdag 2 juni één. Hoofdsponsors

Seizoen 2014 / 2015 Clubblad nummer 21 dinsdag 2 juni één. Hoofdsponsors dinsdag Samen één 2 / 7 Algemeen bestuur Naam Functie Telefoon Johan Bloothoofd Voorzitter 072-5044424 Michel Konijn Penningmeester 075-6413663 Djamilja Timmer Secretaris 075-6411802 Karin Koek-Bloemendaal

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van de kantinecommissie. Nieuwe leden

Nieuwsbrief. Nieuws van de kantinecommissie. Nieuwe leden Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 5, 24 november Nieuws van de kantinecommissie Afgelopen vrijdag heeft een aantal leden deelgenomen aan de wederom weer gezellige Vido Bingo. Zij hebben kunnen zien dat

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

SEW JO Veld Zaterdag, 0235 Onder 17 competitie (najaar) 3e klasse 03

SEW JO Veld Zaterdag, 0235 Onder 17 competitie (najaar) 3e klasse 03 SEW JO17-1 - Veld Zaterdag, 0235 Onder 17 competitie (najaar) 3e klasse 03 Wieringermeer JO17-3 Opperdoes JO17-1 5-5 10-09-2016 KGB JO17-2 Zwaluwen 30 HCSV 5-3 10-09-2016 JO17-1 Westfriezen JO17-3 Berkhout

Nadere informatie

klasse 4e -B klasse 4e -5 klasse 7e -9 klasse 7e -10 klasse 7e -11 VE1 klasse 1e -D 35+ Dames 1 klasse 5e -E VE2 klasse 1e -A 45+

klasse 4e -B klasse 4e -5 klasse 7e -9 klasse 7e -10 klasse 7e -11 VE1 klasse 1e -D 35+ Dames 1 klasse 5e -E VE2 klasse 1e -A 45+ 1e klasse 4e -B 2e klasse 4e -5 Always Forward 1 14:00 Beemster 2 11:30 ALC 1 14:00 Volendam (rkav) 3 12:00 KSV 1 14:00 Kwadijk 2 11:00 Strandvogels 1 14:00 Wherevogels De 2 11:00 Hauwert 65 1 14:00 Rijp

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Het Vliegertje. Seizoen 2014-2015 Jaargang 20 Nummer 6. Het bestuur. De technische commissie. Inleveren kopij. Wedstrijd programma W1 W2 W3 W4 W5

Het Vliegertje. Seizoen 2014-2015 Jaargang 20 Nummer 6. Het bestuur. De technische commissie. Inleveren kopij. Wedstrijd programma W1 W2 W3 W4 W5 Het Vliegertje Het bestuur In dit nummer: Trainingen veld voorjaar 2015 De technische commissie Inleveren kopij Wedstrijd programma W1 W2 W3 W4 W5 Dames 1 kampioen (Kijk altijd op www.handbal.nl voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief SDS 99. Uitslagen 18 februari en 1 maart 2015. Zaaldienst 8 maart 2015. Clubhuis SDS 99

Nieuwsbrief SDS 99. Uitslagen 18 februari en 1 maart 2015. Zaaldienst 8 maart 2015. Clubhuis SDS 99 Nieuwsbrief SDS 99 Clubhuis SDS 99 Clubhuis openingen: 8 maart 15 maart 22 maart Kaartavond: 27 maart A.s. zondag is het clubhuis weer open! Vanaf 15.30 uur! Uitslagen 18 februari en 1 maart 2015 D recr.

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Gezocht Sponsoren!!!!!!

Gezocht Sponsoren!!!!!! September 2015 nummer:3 Hallo allemaal We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van zijn vakantie en van een handballoze periode. Inmiddels zijn de scholen en de trainingen weer begonnen en de eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief SDS SDS 99 adres: Hendrik Smitlaan VA Blaricum.

Nieuwsbrief SDS SDS 99 adres: Hendrik Smitlaan VA Blaricum. Nieuwsbrief SDS 99 F toernooi in De Hilt De nieuwe F-jes van SDS 99 hebben jl. zondag hun 1e toernooi thuis, in de Hilt, gespeeld. Met 8 teams op 2 velden waren er leuke wedstrijden te zien. Sommige teams

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

t Clubblad Seizoen 2014-2015 nr 45 28 augustus 2014

t Clubblad Seizoen 2014-2015 nr 45 28 augustus 2014 - t Clubblad Seizoen 2014-2015 nr 45 28 augustus 2014 Van start! Hierbij de eerste DSO clubblad voor de start van het seizoen 2014 2015 Op het moment van schrijven is het herfstweer, maar we hebben een

Nadere informatie

36 e Rabobank Schoolhandbaltoernooi 2013 Georganiseerd door: Zaterdag 22 Juni 2013 aanvang 9.00 uur Sporthal Opperdam, Volendam HV KRAS/Volendam Bedrijfsbureau Joost Ooms Heideweg 4 1132 DB Volendam telefoon:

Nadere informatie

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Handbalseizoen 2013-2014 zijn we gestart met in totaal 19 teams. Vier damesteams, 1 recreantenteam, 1 G-handbalteam, 1 A-team, twee B-teams, drie C-teams, twee D- teams,

Nadere informatie

NEA. s.v. Ouderkerk a/d. Amstel

NEA. s.v. Ouderkerk a/d. Amstel Clubblad NEA s.v. Ouderkerk a/d Amstel Handbal & Trim 1 NEA SPORTVERENIGING 22 januari 2013 HANDBAL TRIM OPGERICHT 19 JUNI 1951 Postadres: Postbus 155 11 e Jaargang nummer 8 1190 AD Ouderkerk aan de Amstel

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

10,11 en 12 oktober 2014

10,11 en 12 oktober 2014 10,11 en 12 oktober 2014 Sportpark het Veer Adres het Veer 92 0229-541470 (kantine) Voorwoord SPS toernooi 2014 Namens de toernooicommissie van het SPS jeugdtoernooi heten wij alle deelnemers, begeleiders,

Nadere informatie

Zaterdag 27 mei 2017

Zaterdag 27 mei 2017 Welkom bij het vijfde Mona Burgeringtoernooi! Zaterdag 27 mei 2017 Informatie en contactadressen: v.v. H.S.V. Het Maalwater 4, 1852 HR HEILOO Wedstrijdsecretariaat: 072-5332890 / 06-20012064 DIT TOERNOOI

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein!

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein! Nieuwsbrief Opening Schoolplein Februari 2018 IN DIT NUMMER: Opening Schoolplein 1 Open dag 21 maart 2 Nederlands kampioenschap Ski en snowboard 3 Gratis activiteit sportservice 4 GGD Flits 5 Kinderdisco

Nadere informatie

NIEUWS VAN HET BESTUUR

NIEUWS VAN HET BESTUUR NIEUWS VAN HET BESTUUR COMPETITIE Nog een maandje voor de boeg en de halve competitie zit er weer op. Voor de kerstdagen kunnen de trainers en coaches de balans opmaken wat betreft de resultaten. Ons inziens

Nadere informatie

LUC TROS TOERNOOI. C-Junioren 2e, 3e en 4e Klasse

LUC TROS TOERNOOI. C-Junioren 2e, 3e en 4e Klasse LUC TROS TOERNOOI C-Junioren 2e, 3e en 4e Klasse Programmaboekje 14 mei 2017 ZORBA DE GRIEK VOORWOORD 3 Het 2e LUC TROS DEM - TOERNOOI VOOR C-JUNIOREN Hartelijk welkom op ons sportcomplex tijdens het 2e

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt:

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt: 31 oktober 2016 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 10-11-2016 Klaverjassen CC 11-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 14-11-2016 Krantje nr. 7 PRC 25-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 8

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

E-TOP. Toernooi. 9 tegen

E-TOP. Toernooi. 9 tegen E-TOP Toernooi Maart 2013 9 tegen 9 WELKOM OP SPORTPARK DE WOLFSKAMER NAMENS ONZE SPONSOREN VAN DE JEUGD: HOOFDSPONSOR: Subsponsors: Beste voetballiefhebber, Namens HSV De Zuidvogels heet ik iedereen van

Nadere informatie

Redactie TEL.: 06-13802231 E-MAIL: clubblad@hvbs.nl

Redactie TEL.: 06-13802231 E-MAIL: clubblad@hvbs.nl Bestuur Voorzitter Vacature Secretaris Han Kooy Lindenlaan 3 Baarn secretaris@hvbs.nl 035-5418481 Penningmeester Henri Niebeek Hogenhof 22 Nijkerk penningmeester@hvbs.nl 06-25011151 Wedstrijdsecr. Agnes

Nadere informatie

REUS & BARK JEUGDTOERNOOI 31 mei, 1 en 2 juni 2019 Sportpark De Krom Julianastraat 45, 1633 JL Avenhorn

REUS & BARK JEUGDTOERNOOI 31 mei, 1 en 2 juni 2019 Sportpark De Krom Julianastraat 45, 1633 JL Avenhorn REUS & BARK JEUGDTOERNOOI 31 mei, 1 en 2 juni 2019 Sportpark De Krom Julianastraat 45, 1633 JL Avenhorn 2 Voorwoord Jeugdvoorzitter Beste voetbalvrienden en vriendinnen, Namens de voetbalvereniging RKEDO

Nadere informatie

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015 S.C. Dynamo RICOH zaterdag 6 juni 09:00-17:00 uur -1- Toernooiboekje -2- Beste voetbalvrienden, Welkom op ons sportcomplex van S.C. Dynamo. Voetbal en het kijken hiernaar valt of staat met mooi weer. Laten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... Namens de Zomerfeesten Hengevelde hebben wij onderstaand verzoek gekregen. Hopelijk zijn er vanuit onze vereniging vrijwilligers die kunnen helpen: Beste besturen van

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

CLUBHUIS: Parelhoenstraat te Amersfoort Tel: SAMENSTELLING BESTUUR BELANGRIJK

CLUBHUIS: Parelhoenstraat te Amersfoort Tel: SAMENSTELLING BESTUUR BELANGRIJK CLUBHUIS: Parelhoenstraat te Amersfoort Tel: 033-4701211 www.asc91.nl SAMENSTELLING BESTUUR VOORZITTER : Cor Kemmer 033-4618504 huize.kemmer@kpnmail.nl SECRETARIAAT/+ : Angeline Nederlof 06-30099071 martnederlof@zonnet.nl

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 08-04-2019 Het gehele sportcomplex Botreep Hoogvliet is Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf heden is dit

Nadere informatie

Contactpersonen Scheidsrechterszaken zie wedstrijdsecretariaat Toernooicomm. Volgt nog. Financiële comm. Femke Intema en Greetje Hopman

Contactpersonen Scheidsrechterszaken zie wedstrijdsecretariaat Toernooicomm. Volgt nog. Financiële comm. Femke Intema en Greetje Hopman Bestuur Voorzitter Vacature Secretaris Han Kooy Lindenlaan 3 Baarn secretaris@hvbs.nl 035-5418481 Penningmeester (ovb) Daphne Schouten Kemphaanstraat 31A5 Baarn penningmeester@hvbs.nl 06-11721960 Wedstrijdsecr.

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 2-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Dit is de tweede nieuwsbrief die jullie ontvangen van R&TC Buitenlust. Het jaar is al bijna 3 maanden oud en is er al weer het één en ander gebeurd.

Nadere informatie

Sportkaart Zelhem INFORMATIE

Sportkaart Zelhem INFORMATIE Sportkaart Zelhem INFORMATIE INTRODUCTIE KLEURPLAAT Beste ouders, verzorgers en kinderen van t Loo, Naar het idee van korfbalvereniging S.E.V Zelhem gaan we in Zelhem starten met een Sportkaart. Door deze

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Iedereen veel plezier met de paasdagen en succes met de laatste trainingen en wedstrijden; maak er iets moois van!

Iedereen veel plezier met de paasdagen en succes met de laatste trainingen en wedstrijden; maak er iets moois van! Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 16 maart 2016 En zo was het alweer halverwege maart. De lente staat voor de deur en terwijl ik deze woorden type, lacht het zonnetje me toe! Ok, beetje fris nog,

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

Nieuwsbrief SDS 99. Boni Jeugd Sponsor Actie

Nieuwsbrief SDS 99. Boni Jeugd Sponsor Actie Nieuwsbrief SDS 99 Geplande activiteiten Boni Jeugd Sponsor Actie Boni actie 4 oktober 2014 Basisschool Handbaltoernooi: 1 oktober 2014 Week van de scheidsrechter 4 t/m 12 oktober. 11 en 12 oktober: Openingstoernooi

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Printdatum: 3-oktober Speeldatum : Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) VVS e klasse C 3. Westzaan 1.

Printdatum: 3-oktober Speeldatum : Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) VVS e klasse C 3. Westzaan 1. Printdatum: -oktober-2017 Speeldatum : 08-10-2017 0512 Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) e klasse A Meervogels 1 1 4e klasse C 4e klasse D 4e klasse H 5e klasse B 5e klasse C VVS 46 1 Westzaan 1 Aurora

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE REDACTIE FLUITSCHEMA OKTOBER 2013

NIEUWS VANUIT DE REDACTIE FLUITSCHEMA OKTOBER 2013 NIEUWS VANUIT DE REDACTIE Dit seizoen zal Tirza de redactie van de nieuwsbrief versterken. Bij dezen zal ze zich kort voorstellen: Mijn naam is Tirza van Tuijl en ik ben 23 jaar oud. Al ongeveer 13 jaar

Nadere informatie

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland FOTO: STEFAN KEMPER Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland - 2 - Beste sportvrienden, Welkom bij het eerste 1e Rabobank Salland Ge Nijboer Meisjes toernooi. De naam Ge Nijboer is

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR Voorwoord Beste voetballers, coaches en supporters, Van harte welkom op alweer het zede Zuiderduintoernooi bij V.V. Egmondia. Sinds dit jaar is het speelschema van het

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 13 JANUARI 2015 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Allereerst allemaal de beste wensen voor 2016. Dat het maar een mooi en sportief jaar

Nadere informatie

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ]

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] 22 JUNI 2019 VOORWOORD VV NOORDWIJK Namens het jeugdbestuur van Noordwijk heten wij u van harte welkom op het prachtige sportpark van VV Noordwijk aan de Duinwetering. Trots

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

KNVB West I nacompetitie , zondag standaard

KNVB West I nacompetitie , zondag standaard Nacompetitie 1e klasse A / 2e klasse A + B Herkanser (Nr 11 1e klasse A) VVIJ 1 Herkanser (Nr 12 1e klasse A) de Zouaven 1 Kampioen 2e klasse A Assendelft 1 Periode 1 2e klasse A Velsen 1 Periode 2 2e

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 We zijn inmiddels een aantal weken bezig met het nieuwe seizoen. Er is veel getraind en de eerste wedstrijden zijn ook al weer gespeeld. Afgelopen

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 Het zwemseizoen loopt al bijna weer op zijn einde. Met het maken van deze nieuwsbrief staan er nog enkele wedstrijden voor de deur, maar gelukkig ook nog tal van activiteiten!

Nadere informatie

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer Februari 2017 Jaargang 7, nummer 1.1617 Leuke activiteiten in vooruitzicht!! In dit nummer: Talent op basisscholen 1 Oliebollen-toernooi als vanouds Vacatures 2 2 is druk bezig met het organiseren van

Nadere informatie

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programma voor de Bruse Boys toernooien, die worden gehouden op de

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi 19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni 2017 Vivafloors Jeugdtoernooi V V T W E N T H E G O O R Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Toernooi reglement 4. Kleedkamerindeling 6-11. Poule F1 t/m F6 Zaterdag 20 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief Devinco Mei 2015

Nieuwsbrief Devinco Mei 2015 Nieuwsbrief Devinco Mei 2015 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Schade aan ons veld - Algemene Leden Vergadering - Gebruik van clubhuis onder BIXO tijd - De Fitste van Deventer - Trainingen in de meivakantie

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR. Gebruik bestuurs- en vergaderkamer Persoonlijke instellingen wijzigen van kinderen onder 16 jaar in Sportlink Op weg

UIT HET BESTUUR. Gebruik bestuurs- en vergaderkamer Persoonlijke instellingen wijzigen van kinderen onder 16 jaar in Sportlink Op weg UIT HET BESTUUR. Gebruik bestuurs- en vergaderkamer Vorig seizoen is al een keer vermeld dat het niet de bedoeling is dat de bestuurs- en vergaderkamer gebruikt worden voor teambesprekingen. Helaas hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten)

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten) NIEUWSBRIEF 3 oktober 2018 Van de bestuurstafel We zijn al weer een maandje bezig in het nieuwe hockeyseizoen. Ook voor het bestuur en alle commissies betekent dat weer volle bak vooruit. Voor de vakantie

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 21 september Agenda 2018 Nummer 4 maandag 24 september Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 3, jaargang 3 vriendenvanbc@zeelandnet.nl / www.bcvlissingen.nl

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 3, jaargang 3 vriendenvanbc@zeelandnet.nl / www.bcvlissingen.nl Hallo allemaal, Inmiddels loopt het seizoen al op zijn einde. De laatste competitiewedstrijden zijn voor de meeste teams gespeeld. Een seizoen waarin de meisjes U18 drie wedstrijden voor het einde van

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

18 e editie 14, 21, 22 & 28 mei Vivafloors Jeugdtoernooi

18 e editie 14, 21, 22 & 28 mei Vivafloors Jeugdtoernooi 18 e editie 14, 21, 22 & 28 mei 2016 Vivafloors Jeugdtoernooi V V T W E N T H E G O O R Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Toernooi reglement 4. Kleedkamerindeling 6-7. Poule MC1 t/m Mc2 Zaterdag 14 mei 8-13.

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 31-03-2019 Het gehele sportcomplex Botreep Hoogvliet is Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf heden is dit

Nadere informatie

WEER EEN GEWELDIG PINKSTERWEEKEND ACHTER DE RUG!

WEER EEN GEWELDIG PINKSTERWEEKEND ACHTER DE RUG! WEER EEN GEWELDIG PINKSTERWEEKEND ACHTER DE RUG! Van de Voorzitter Ondanks de weersvoorspellingen hebben we een droog, maar ook wel koud weekend gehad. Alle geplande activiteiten konden we houden, soms

Nadere informatie

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR Voorwoord Poul indeling zuiderduin toernooi Beste voetballers, coaches en supporters, Van harte welkom op alweer het vijfde Zuiderduintoernooi bij V.V. Egmondia. Met trots

Nadere informatie

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne Informatie avond Rabobank Clubkas Campagne Isabelle Prohn 3 februari 2016 1 Programma informatieavond: 19.30 uur Welkom! 19.35 uur Rabobank Clubkas Campagne 20.15 uur Afsluiting & vragen? 2 Rabobank Amerstreek

Nadere informatie

Meiden Hemelvaartstoernooi FC Lisse Donderdag 30 mei Beste deelnemers,

Meiden Hemelvaartstoernooi FC Lisse Donderdag 30 mei Beste deelnemers, Meiden Hemelvaartstoernooi FC Lisse Donderdag 30 mei 2019 Beste deelnemers, Namens de club van 100, de toernooicommissie heten we jullie hartelijke welkom op het FC Lisse Meiden toernooi. Hierbij de informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 3 - nr. 2 - mei 2015

Nieuwsbrief jaargang 3 - nr. 2 - mei 2015 Nieuwsbrief jaargang 3 - nr. 2 - mei 2015 Van het bestuur Nog een paar wedstrijden en dan zit het seizoen 2014-2015 er alweer op. Alle teams hebben lekker gespeeld en prima meegedraaid in de competitie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING 1 Inhoudsopgave Voorwoord Algemene korfbalinformatie 1. Bestuur blz. 3 2. Competitiezaken van onze vereniging blz. 4 3. Accommodatie blz. 4 4. Teamindeling blz. 4 5.

Nadere informatie

Competitie-indeling (veldvoetbal)

Competitie-indeling (veldvoetbal) B1600 B1600 Mannen beker reserve zondag poule Groep 1 001 1 SRC 4 2 DWOW 2 3 Schagen 3 4 Con Zelo 2 Groep 1 002 1 Schagen 4 2 Flamingo s 64 (de) 2 3 Kleine Sluis vv 2 (zo) 4 Alcmaria Victrix 2 (zo) Groep

Nadere informatie

Sponsornieuwsbrief Voorschoten 97 juni 2013

Sponsornieuwsbrief Voorschoten 97 juni 2013 Sponsornieuwsbrief Voorschoten 97 juni 2013 1. Onze vereniging krijgt een nieuw tenue Het contract voor het kledingplan met Wout Bergers is getekend. Verschillende mensen hebben zich de afgelopen maanden

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie