1. Wat is Event Care?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Wat is Event Care?"

Transcriptie

1

2 1. Wat is Event Care? Event Care is de oplossing waarbij de eventmanager onze registratiefunctionaliteit gebruikt om meerdere events te ondersteunen. Door gebruik te maken van onze registratiemodule kunnen bezoekers zich gemakkelijk registreren en krijgen ze gerichte informatie m.b.t. het evenement in een persoonlijke confirmati . Daarnaast kunnen de registratiegegevens nauwkeurig opgevolgd en geëxporteerd worden door de eventmanager voor verdere verwerking. Op basis van deze gegevens kan men de nodige zaalcapaciteit en catering inschatten zonder allerlei tijdrovende manuele handelingen. Aan de registratiemodule kunnen we diverse andere modules toevoegen om te beantwoorden aan jouw specifieke noden. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijke uitbreidingen die wij aanbieden. Op basis van de huisstijl van het bedrijf of de vereniging wordt een lay-out uitgewerkt. Vervolgens wordt 1 formulier en confirmati uitgewerkt zodat men onmiddellijk van start kan gaan met de registraties. Achteraf wordt een workshop gegeven zodat men voor volgende evenementen zelf een formulier, uitnodiging, agenda item kan aanmaken. Dankzij deze persoonlijke aanpak en het geven van een workshop hoef je niet alles zelf uit te zoeken maar neem je een vliegende start.

3 Door gebruik te maken van onze oplossing kan je van volgende voordelen genieten: - Men kan gebruik maken van een registratiemodule met uitgebreide functionaliteit die reeds haar deugdelijkheid bewezen heeft in diverse projecten zowel in binnen- als in buitenland. - Naast registratieformulieren en confirmati s beschikt men over registratiebeheer zodat men niet enkel een Excel lijst heeft van de registraties maar ook opzoekingen en aanpassingen kan uitvoeren. Alle up-to-date informatie kan vervolgens naar Excel geëxporteerd worden. - Geen verlies aan registratie informatie is heel belangrijk. De EventCare oplossing maakt gebruik van onze servers in een beveiligd datacenter, er is permanente monitoring van de beschikbaarheid, er worden dagelijks back-ups genomen worden die ook op een andere locatie bewaard worden en er is een back-up server die permanent gesynchroniseerd wordt met de laatste informatie zodat hierop overgeschakeld wordt mocht er zich toch een ernstig incident voordoen.

4 De documentatie is verder opgedeeld in: Hoe een registratieformulier met confirmati aanmaken zonder technische kennis? Registratiebeheer: registraties opvolgen, aanpassen en exporteren Mogelijke uitbreidingen: Weergave agenda en nieuws op de website Verzenden van persoonlijke uitnodigingen Elektronisch betalen (eventueel met facturatie) Het printen van badges Onthaal Aan de hand van aanwezigheidslijst/betaallijst Aan de hand van scanning Bijhouden van alle gegevens in archief

5 1.1. Aanmaken registratieformulier en confirmati zonder technische kennis Men kan op de website verschillende formulieren tegelijkertijd plaatsen, na een grondige opleiding kan de klant deze zelf opmaken. Deze formulieren kunnen uit verschillende onderdelen bestaan: Het geven van extra informatie aan de hand van een word-alike editor Bovenaan het formulier is er plaats voorzien om de mensen wat instructies rond de inschrijving te geven. Daar kan eventueel ook extra informatie rond locatie, programma, geplaatst worden of men kan daarvoor gebruik maken van een aparte algemene pagina. Het opvragen van contactgegevens (eventueel met selectielijst zodat de antwoord uniform zijn (bvb aanspreektitels, ))

6 Het opvragen van extra informatie via inputvelden, radio buttons, checklists of selecties. (bvb deelname aan lunch, keuze workshop, ) Selectie betaaloptie (lid, geen lid, extra korting, in functie van het tijdstip, ) Selectie betaalmethode (bvb via overschrijving, elektronische betaling)

7 De gegevens van de bezoeker worden in de database bijgehouden en het is mogelijk om voor iedere inschrijving een mail te sturen naar een vooraf gedefinieerd adres. Op basis van de registratie krijgt de bezoeker een gepersonaliseerde met bevestiging van de registratie. Deze kan voorzien worden van een uniek registratienummer en barcode voor een vlotter onthaal in een latere fase. Voor betalende evenementen wordt er een onderscheid gemaakt tussen de confirmatie van de registratie en het toegangsbewijs met barcode na ontvangst van betaling.

8 De confirmati s kunnen door de gebruiker zelf opgemaakt worden waarbij de tags tussen vierkante haakjes vervangen wordt door de antwoorden op het registratieformulier. Op basis van het formulier wordt reeds een standaard confirmati opgemaakt met alle info en opgevraagde velden van het formulier. Dit kan verder aangepast worden.

9 1.2. Registratiebeheer Opvolgen en correctie inschrijvingen, real-time rapportering Op ieder ogenblik is het voor iemand met de gepaste rechten mogelijk om de inschrijvingen op te volgen, te rapporteren, te exporteren naar Excel en fouten te corrigeren. Via detail kunnen de detailgegevens van de inschrijving opgevraagd en/of aangepast worden. Als iemand reeds laat weten dat hij/zij niet aanwezig kan zijn kan men de status wijzigen in een rood kruisje zodat deze in een latere export niet meer getoond wordt. In dit voorbeeld worden ook betalingen opgevolgd, als men via elektronisch betalen gaat werken wordt dit automatisch verwerkt. Als er via overschrijving gewerkt wordt moet dit zelf manueel opgevolgd worden en het rode kruisje gewijzigd worden in een groen vinkje. Ook worden on-line grafieken getoond in verband met de evolutie van de inschrijvingen of de gemaakte keuzes bij de inschrijvingen (bvb per land, per workshop, per functie, ).

10 1.3. Extra mogelijkheden Weergave agenda en nieuws op de homepage Wordt er regelmatig iets georganiseerd binnen het bedrijf en hebben jullie regelmatig nieuwtjes die verspreid moeten worden? Op de homepage kan men gemakkelijk een overzicht maken van de recentste activiteiten en nieuwsberichten van jullie bedrijf. Automatisch worden de recentste items weergegeven en kan men snel nieuwe artikels gaan toevoegen.

11 Daarnaast heeft men ook een afzonderlijke pagina waarop meerdere items weergegeven worden. Als men hierop doorklikt kan men meer informatie zien over de activiteiten of het ganse artikel van de nieuwsberichten. Als een inschrijfformulier gekoppeld wordt aan een activiteit kan men direct doorklikken naar het formulier.

12 1.3.2 Verstuur gepersonaliseerde en gerichte uitnodigingen Verhoog uw respons door gerichte en gepersonaliseerde uitnodigingen te versturen. Hiervoor kan de e-marketing- en nieuwsbrievenmodule gebruikt worden. De genodigden, eventueel met contactgegevens, kunnen eenvoudig in ons systeem geïmporteerd worden op basis van een Excel-bestand. Via links in de nieuwsbrief kan men de genodigden rechtstreeks verwijzen naar bepaalde pagina s op de website met bijvoorbeeld nieuws, de agenda, Daarnaast kan men de bezoekers van de website ook onmiddellijk doorsturen naar de registratiepagina. Indien de genodigde hierop klikt zullen de reeds gekende gegevens reeds op het inschrijfformulier ingevuld zijn zodat het proces voor de bezoeker gemakkelijker zal zijn. Volg de reacties op uw campagnes op de voet en zie in real time in welke mate er wordt doorgeklikt naar uw registratieformulier of website. Per contact kan worden opgevolgd of en hoe vaak uw werd gelezen. De statistieken tonen onder andere: Verzonden s Mislukte s Gelezen s Click-through informatie Automatische verwerking van bounces Grafische voorstelling Evolutie leesgedrag Daarnaast is het ook mogelijk om de gegevens te exporteren voor verdere analyse. Eenvoudig mailsysteem: Onze toepassing voor het versturen van uitnodigingen via is eenvoudig in gebruik. Eens geconfigureerd kunnen nieuwe berichten heel eenvoudig verzonden worden. We slagen er in spamfilters te ontwijken door een simpele tekstversie van uw mails te genereren. Afhankelijk van de instellingen van uw contactpersoon ontvangt hij/zij de versie met HTML, afbeeldingen en opmaak, dan wel die in simpele tekst. Ook wanneer uw mail bij een bepaald persoon niet kon worden afgeleverd wordt u door ons systeem op de hoogte gesteld zodat u foutieve adressen gemakkelijk kunt identificeren. Deze toepassing is verder volledig conform de anti-spamwetgeving, waardoor mensen zich met één klik kunnen uitschrijven.

13 1.3.3 Elektronisch betalen (eventueel met elektronische facturen) De klant kan een betalingsmogelijkheid integreren in het registratieproces. Via het online betalingsplatform van Ogone kan deze transactie tot een goed einde worden gebracht. Het totaalbedrag van de inschrijving kan worden bepaald door verschillende factoren: datum van inschrijving, gewenste formule,... De afhandeling van de uiteindelijke betaling kan op verschillende manieren gebeuren: Volledig buiten het systeem Via overschrijving waarbij men de ontvangen betalingen registreert in het systeem Via geïntegreerde elektronische betaling Naast elektronisch betalen kan je ook gebruik maken van elektronische facturen. Dit kan zowel gecombineerd worden met elektronische als met manuele betalingen. Zowel de bezoeker als de organisator krijgen de elektronische factuur aangeleverd. Bij manuele betalingen moet de organisator de betaling registreren alvorens de bezoeker zijn e-ticket krijgt als bewijs van betaling. Bij elektronische betalingen gebeurt dit automatisch en krijgt de bezoeker onmiddellijk zijn e-ticket via mail.

14 1.3.4 Printen van badges De informatie die werd verzameld via het registratieformulier kan worden gebruikt om automatisch correcte badges te printen. De lay-out en typografie kan vooraf vastgelegd worden. Door vast te leggen dat bijvoorbeeld de firmanaam in hoofdletters wordt afgedrukt, wordt voor een uniforme lay-out gezorgd, onafhankelijk van hoe de gegevens werden ingegeven op het formulier. Wij gebruiken standaard 3 types badges: de butterflybadge waarbij informatie op voor- en achterkant geprint kan worden zwart/wit kaartjes die in een plastic congresbadgehouder of zakje gestoken worden PVC badge op bankkaartformaat 1) Tweezijdig te bedrukken butterflybadge met laserprinter Bij de butterflybadge kan op de achterzijde praktische informatie worden geprint zoals een plan met de locaties waar de verschillende workshops doorgaan of het programma. Ook kan men deze ruimte gebruiken om eventuele sponsors te vermelden. De badge bestaat uit een klever die van een A4 blad gehaald wordt en vervolgens toegevouwen wordt. Hierdoor krijgt men een ruime en stevige badge. Afmeting badge: 98 x 86 mm 2) Te bedrukken kaartje met thermische printer (zwart/wit) in congresbadgehouder Deze oplossing is interessant als men wilt dat de bezoekers een badge dragen maar dat de badge buiten de naam niet echt veel belang heeft. Tijdens een workshop verkiest men bvb badges zodat de lesgever de mensen gemakkelijk kan aanspreken, maar het is hierbij niet belangrijk dat het mooie badges zijn. Bovendien gaat het printen van deze kaartjes zeer snel, binnen de 5 seconden komt er een gepersonaliseerde zwart/wit badge uit de printer gerold. Afmeting badge: 54 x 86 mm

15 3) PVC card Hierbij wordt de badge op een plastic card (in bankkaartformaat) geprint. Er zijn drie methodes om vervolgens deze badge te bevestigen: Een clip wordt achteraan de badge gekleefd (standaard oplossing) De PVC card wordt in een houder met clip gestoken De PVC card wordt geperforeerd en kan met clip of lanyard gebruikt worden Afmeting badge: 54 x 85 mm

16 1.3.5 Onthaal van de bezoekers Op de dag van het evenement komen de bezoekers aan, daarna is het altijd handig om te weten wie er aanwezig was. Men kan het onthaal op twee verschillende manieren vlotter laten verlopen. Enerzijds kan men aan de hand van aanwezigheid- en betaallijsten gaan opvolgen wie er binnen gekomen is en indien nog niet betaald werd kan men de persoon ter plaatse nog laten betalen. Als men een scanner aansluit op het onthaalscherm van onze toepassing kan men de barcode op de elektronische toegangstickets gaan inscannen en hen dan aanvinken als aanwezig. Achteraf heeft men een overzicht van wie aanwezig was, wie ingeschreven was, maar niet komen opdagen is

17 1.3.6 Archiveer alle registratiegegevens Wilt u achteraf zien wie allemaal deelgenomen heeft aan een bepaald evenement of aan een bepaalde cursus? Hou alle registratiegegevens bij in het archief zodat je achteraf vlot alle informatie terug kan oproepen.

18 2 Organisatie en referenties Op basis van meer dan 20 jaar business en ICT ervaring hebben we een oplossing ontwikkeld die klanten helpt om hun administratie voor evenementen op een efficiënte manier te realiseren. Dankzij het gebruik in heel diverse evenementen (personeelsfeesten, wereldcongressen, kleinere evenementen, netwerking evenementen, ) beschikken we over een rijke en flexibele functionaliteit wat ons in staat stelt om snel een specifieke oplossing op basis van vooral standaard modules samen te stellen voor een nieuw evenement. Gedurende de afgelopen jaren is de oplossing, op basis van uitgevoerde projecten en samenwerking met evenement organisators, verfijnd en uitgebreid om tot een totaaloplossing te komen voor de administratieve ondersteuning van evenementen en dit zowel in het voortraject (uitnodigingen, aankondiging, registraties) als het on-site gedeelte (onthaal, badges, tracing). Door gebruik te maken van eigen servers die enkel onze toepassingen draaien met permanente monitoring kunnen we een stabiele oplossing aanbieden die bruikbaar is van elke PC met internet toegang. Geen software installatie nodig. Abusol is geen evenement organisator maar levert de toepassing als ondersteuning van evenement organisators of Event managers in bedrijven waarbij wij meestal de volledige set-up van de omgeving doen en de organisator de tool gebruikt om opvolging te doen, registraties op te volgen, rapportering uit te voeren).

19 Referenties Event Care BELTUG The Belgium Telecom User Group gebruikt sinds 2005 onze oplossing voor het beheer van hun website (vooral informatie ter beschikking stellen van de leden) en de registratie van al hun bijeenkomsten (meerdere per maand) Vlaamse Gemeenschap - Onderwijs Onderwijs Vlaanderen organiseert regelmatig cursussen voor de schoolsecretariaten en schooldirecties. Onze oplossing wordt gebruikt voor het aankondigen van deze cursussen, het beheer van de registraties en de verwerking en rapportering van de evaluaties.

20 Leuven.Inc Leuven.Inc wil een permanente brug zijn tussen kenniscentra, high-tech ondernemers, ondernemingen en sociaal-economische partners. Via haar netwerk evenementen is Leuven.Inc gericht op het creëren van een communicatieplatform waar jonge starters, wetenschappers en technologiebedrijven elkaar ontmoeten en kennis en expertise gedeeld wordt. Het is uitgegroeid tot een netwerk van leden met diverse vakgebieden, variërend van micro-elektronica, gezondheid, ICT, voeding, materialen en nog veel meer. Het algemene doel is het creëren van een gezonde en dynamische, toekomstgerichte en het uitbreiden van de welvaart in de regio van Leuven, Vlaanderen en daarbuiten. Onze oplossing wordt gebruikt voor het aankondigen van allerlei activiteiten, het verzenden van nieuwsbrieven, registraties, facturatie en archivering. Moore Stephens Europe - Moore Stephens Germany Moore Stephens biedt een totaaloplossing voor accountancy, audit en fiscaal-juridische uitdagingen. Onze teams van experts combineren ervaring en teamspirit met anticiperend engagement. Onze missie? U de tijd laten om te focussen op wat écht telt. Onze oplossing wordt gebruikt om het registratieproces te automatiseren, daarnaast maakt men gebruik van elektronisch betalen en onze facturatiemodule.

21 Referenties Eventplus Daarnaast kunnen wij ook instaan voor de ondersteuning van grotere events, dit hebben wij onder meer gedaan voor: Euphony Faculty Club Voor de diverse evenementen van Euphony staan wij in voor : Aankondiging evenement via website Bijhouden pre-registraties Elektronisch betalen Bevestiging registratie Versturen e-ticket na (elektronische) betaling Onthaal met validatie e-tickets Astrid Registraties Confirmaties met barcode (e-ticket) Validatie e-tickets Ter plaatse printen van butterfly badges Aquafin Validatie e-tickets op basis van externe registratiegegevens. Printen van badges bij het onthaal (verschillende lay-outs voor verschillende groepen mensen) Registratiewebsite met persoonlijke code

22 Een paar projecten in het kader van het Belgische voorzitterschap van de Europese Unie: Vlaamse gemeenschap - Onderwijs Vlaamse gemeenschap - Economie, Wetenschap en Innovatie Voor de verschillende congressen zorgden wij voor een registratiewebsite en het verzenden van uitnodigingen naar de genodigden. Verder stonden we in voor de badges en werd ter plaatse onze infrastructuur gebruikt bij het onthaal. Vlaamse gemeenschap - Cultuur, Jeugd, Sport en Media Voor de verschillende congressen zorgden we voor de registratiewebsite. Verder werden verschillende nieuwsbrieven gestuurd met bounce opvolging. Federale overheid - Sociale zekerheid Voor de verschillende congressen zorgden wij voor een registratiewebsite en het verzenden van uitnodigingen naar de genodigden. Verder stonden we in voor de badges en werd ter plaatse onze infrastructuur gebruikt bij het onthaal. Voor de verschillende congressen zorgden we voor de registratiewebsite.

23 5. contactgegevens Meer dan 20 jaar ICT en business ervaring zorgt er voor dat Abusol met u kan meedenken om tot de beste oplossing te komen. Alle oplossingen zijn reeds geïnstalleerd en worden door onze klanten gebruikt zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Abusol BVBA Steenweg 608 bus Denderleeuw België info@abusol.com Op basis van onze ervaring in evenement administratie hebben we een naslagwerk met voorbeelden uitgewerkt van ongeveer 60 blz. Aarzel niet ons te contacteren voor een elektronische of hardcopy versie hiervan.

Pre-registratie Flexibele formulieren Automatische confirmaties Elektronisch betalen e-tickets met barcode

Pre-registratie Flexibele formulieren Automatische confirmaties Elektronisch betalen e-tickets met barcode Inleiding Via onze evenement software kan het volledige administratieve traject met betrekking tot de organisatie en beheer van een evenement professioneel en efficiënt aangepakt worden. Het automatiseren

Nadere informatie

Congres met workshops

Congres met workshops Om alles vlot te laten verlopen tijdens het onthaal op een congres kan deze toepassing gemakkelijk ingezet worden. Men kan op het registratieformulier mensen hun programma laten samenstellen, men kan het

Nadere informatie

1. Verenigingplus en Opleidingplus voor verenigingen en opleidingscentra

1. Verenigingplus en Opleidingplus voor verenigingen en opleidingscentra 1. Verenigingplus en Opleidingplus voor verenigingen en opleidingscentra Inleiding Het inschrijvingsproces voor cursussen of trainingen brengt veel administratieve moeilijkheden met zich mee. Registreren

Nadere informatie

Eventplus voor evenement administratie zonder zorgen

Eventplus voor evenement administratie zonder zorgen Eventplus voor evenement administratie zonder zorgen 1 - Inleiding Via onze evenement software kan het volledige administratieve traject met betrekking tot de organisatie en beheer van een evenement professioneel

Nadere informatie

1. Beurzenplus & Congresplus voor beurzen & congressen zonder zorgen

1. Beurzenplus & Congresplus voor beurzen & congressen zonder zorgen 1. Beurzenplus & Congresplus voor beurzen & congressen zonder zorgen Inleiding Vermits beurzen en congressen een gelijklopend traject hebben worden ze samen besproken. Bij een congres zal het gedeelte

Nadere informatie

Beurzen MAILINGS. Mogelijkheden? - Om het onthaal te versnellen kan een barcode voorzien zijn - Iemand kan persoonlijk worden aangesproken

Beurzen MAILINGS. Mogelijkheden? - Om het onthaal te versnellen kan een barcode voorzien zijn - Iemand kan persoonlijk worden aangesproken In de aanloop naar een beurs is de communicatie van groot belang. Twee doelgroepen zijn hierbij belangrijk: bezoekers en exposanten. Zorg dat het juiste bezoekerspubliek geïnformeerd is over de beurs.

Nadere informatie

Minigids Event Registration

Minigids Event Registration Registration Form Surname: Name: Company: Email: Minigids Event Registration Hoe en waarom online congres- en event registratie? Introductie Een evenement is een belangrijk moment. Je wilt een goede indruk

Nadere informatie

INLOGGEN KLANTEN REGISTRATIES HANDLEIDING BEHEER BEZOEKERS EN STANDPERSONEEL

INLOGGEN KLANTEN REGISTRATIES HANDLEIDING BEHEER BEZOEKERS EN STANDPERSONEEL www.matexpo.com info@matexpo.com +32 56 98 07 60 INLOGGEN MODULE BEHEER BEZOEKERS EN STANDPERSONEEL VIA UW EXPOSANTENPORTAAL Ga naar www.matexpo.com en log in met uw gegevens in het exposantenportaal.

Nadere informatie

MOJO CONGRESREGISTRATIE SOFTWARE. Handleiding voor het gebruik van de balie-omgeving. Zie ook handleiding.congrezzo.nl

MOJO CONGRESREGISTRATIE SOFTWARE. Handleiding voor het gebruik van de balie-omgeving. Zie ook handleiding.congrezzo.nl MOJO CONGRESREGISTRATIE SOFTWARE Handleiding voor het gebruik van de balie-omgeving Zie ook handleiding.congrezzo.nl Opmerkingen en feedback over de documentatie kun je sturen naar congres@ugent.be. INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders 1/13 Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in

Nadere informatie

eidsticker eidsticker vervangt de SISticker en vraagt online de verzekerbaarheidsgegevens op aan de hand van een eid kaart of rijksregisternummer.

eidsticker eidsticker vervangt de SISticker en vraagt online de verzekerbaarheidsgegevens op aan de hand van een eid kaart of rijksregisternummer. eidsticker WAT? eidsticker vervangt de SISticker en vraagt online de verzekerbaarheidsgegevens op aan de hand van een eid kaart of rijksregisternummer. Het is een programma waarmee klevers kunnen afgedrukt

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken

Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken Handleiding Inhoudsopgave INBOX KLANTEN AGENDA Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken Nieuwe klant toevoegen Klanten importeren

Nadere informatie

JOBSITE Handleiding (19-01-2010)

JOBSITE Handleiding (19-01-2010) JOBSITE Handleiding (19-01-2010) 19/01/2010 2/22 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 INLEIDING... 3 JOBSITE FUNCTIONALITEITEN... 4 JOBSITE: BEZOEKER ZONDER ACCOUNT... 5 HOMEPAGE... 5 BEZOEKERS ZONDER ACCOUNT

Nadere informatie

XDMS Tips & Tricks. Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

XDMS Tips & Tricks. Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. XDMS Tips & Tricks Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. +32 9 353 90 20 contact@xpower.be Overzicht Uw favorites

Nadere informatie

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren.

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Account Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Live chat In jouw account kan je direct vragen stellen aan onze specialisten.

Nadere informatie

MailChimp. Getting Started Guide

MailChimp. Getting Started Guide MailChimp Getting Started Guide MailChimp getting started guide In dit artikel geven we een korte inleiding op wat Mailchimp is en wat MailChimp voor je onderneming kan betekenen. Daarnaast maken we je

Nadere informatie

Ovinob. Opleidingsweek Digitale toepassingen Bibliotheekportalen. Handleiding. Mijn Bibliotheek-Administratie

Ovinob. Opleidingsweek Digitale toepassingen Bibliotheekportalen. Handleiding. Mijn Bibliotheek-Administratie Ovinob Opleidingsweek 2016 Digitale toepassingen Bibliotheekportalen - Handleiding Mijn Bibliotheek-Administratie Versie 1-29 juni 2015 (Bibnet/Cultuurconnect) Versie 2 - mei 2016 (Ovinob) 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Quickstart handleiding

Quickstart handleiding Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor het aanschaffen van. U heeft met deze aankoop een goede keuze gemaakt voor een zeer professionele E-mail marketing tool. In deze quickstart handleiding zullen

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Opmerkingen. engagement en budget. Opstellen agenda Gezamenlijk voor betere afstemming. doelgroep en format

Opmerkingen. engagement en budget. Opstellen agenda Gezamenlijk voor betere afstemming. doelgroep en format Opmerkingen Inbreng opleidingsthema's Akkoord van de directie engagement en budget Opstellen agenda Gezamenlijk voor betere afstemming Reservering locatie Samenstelling inhoud Begroten doelgroep en format

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Wegwijzer voor Google Documenten/Agenda/Sites

Inhoudsopgave. Wegwijzer voor Google Documenten/Agenda/Sites Wegwijzer voor Google Documenten/Agenda/Sites Inhoudsopgave 1 GOOGLE APPS: gratis voor scholen...2 2 GOOGLE DOCUMENTEN: online teksten/rekenbladen/presentaties...3 2.1 voordelen van (samenwerken aan) gedeelde

Nadere informatie

Bestek nr. 16EN/2003/8. Het ontwerpen, ontwikkelen en instandhouden van een webstek Schelderadarketen: www.schelderadar.net.

Bestek nr. 16EN/2003/8. Het ontwerpen, ontwikkelen en instandhouden van een webstek Schelderadarketen: www.schelderadar.net. Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Departement Leefmilieu en Infrastructuur Administratie Waterwegen en Zeewezen afdeling Scheepvaartbegeleiding en Ministerie van Verkeer en Waterstaat afdeling Verkeer

Nadere informatie

Speak Mailer. De voordelen

Speak Mailer. De voordelen Speak Mailer Speak Mailer is een krachtige en flexibele alles-in-één oplossing voor e-mail marketing. Met Speak Mailer kunt u op doelgerichte wijze uw relaties informeren over nieuwe ontwikkelingen en

Nadere informatie

HORECA HANDLEIDING 1

HORECA HANDLEIDING 1 HORECA HANDLEIDING 1 Inhoud Algemeen menu... 4 Dashboard of Overzicht... 4 Beheerder (Manager) -> Profiel (Profile)... 5 Dashboard of Overzicht... 6 Ticket details:... 7 User Management of gebruikersbeheer...

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Attesten Facilitatormodule Inschrijvingen

Attesten Facilitatormodule Inschrijvingen Attesten Facilitatormodule Inschrijvingen e2e N.V. Bruiloftstraat 127 9050 Gent België Tel.: +32 (0)9 267 64 70 Fax: +32(0)9 267 64 80 E-mail: info@e2e.be Website: http://www.e2e.be 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave

Nadere informatie

HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL Inhoudsopgave Introductie tevredenheidsonderzoek... 3 Inloggen Focwa.tevreden.nl... 3 Onderzoeken uitvoeren Per e-mail... 6 Onderzoeken uitvoeren Per e-mail per groep... 7

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

BIJLAGE. Bijlage 1: Voorbeeldattesten. Bijlage 2: Lexicon. Bijlage 3: Businesscases. Bijlage nr. 1a

BIJLAGE. Bijlage 1: Voorbeeldattesten. Bijlage 2: Lexicon. Bijlage 3: Businesscases. Bijlage nr. 1a BIJLAGE Bijlage nr. 1a Bijlagen bij het Bestek voor de ontwikkeling van een geïntegreerde software voor deelnemerbeheer Bijlage 1: Voorbeeldattesten Bijlage 2: Lexicon Bijlage 3: Businesscases 1 Bijlage

Nadere informatie

Aanmelder.nl registratiesbalies en direct geprinte badges

Aanmelder.nl registratiesbalies en direct geprinte badges Aanmelder.nl registratiesbalies en direct geprinte badges Informatie registratiebalies aanmelder.nl Pagina 1 van 5 Aanmelder.nl, zelf gedaan en goed geregeld Aanmelder.nl heeft de visie dat het organiseren

Nadere informatie

De continuïteit van uw business gewaarborgd

De continuïteit van uw business gewaarborgd De continuïteit van uw business gewaarborgd Assist & Care U rekent op een ICT-infrastructuur die perfect uw professionele behoeften vervult, meegroeit met uw noden en dag en nacht feilloos draait. Via

Nadere informatie

Eindejaarsdocument. Inhoudsopgave 1 INVENTARIS. 1.1 Inventaris afdrukken

Eindejaarsdocument. Inhoudsopgave 1 INVENTARIS. 1.1 Inventaris afdrukken Eindejaarsdocument 1 Inhoudsopgave 1 INVENTARIS...1 1.1 Inventaris afdrukken...1 1.2 Inventaris exporteren (= Inventaris opslaan om later af te drukken)...3 1.3 Inventaris importeren...3 2 EINDEJAARSKORTING...5

Nadere informatie

Infodag Ticketingsoftware. 3 oktober 2011. Zwijnaarde - Gent

Infodag Ticketingsoftware. 3 oktober 2011. Zwijnaarde - Gent Mid- en Front Office Infodag Ticketingsoftware 3 oktober 2011 Zwijnaarde - Gent Uw uniek interlokaal samenwerkingsverband CIPAL DV oko LOCUS VVC HELIUS DSH - FC - 1 Mid- en Front Office STRATEGISCHE PIJLERS

Nadere informatie

Autoconnect VIPS: Gebruikersgids (Vehicle Information Preregistration System)

Autoconnect VIPS: Gebruikersgids (Vehicle Information Preregistration System) Autoconnect VIPS: Gebruikersgids (Vehicle Information Preregistration System) Versie 1.1 Aangemaakt op 22/01/2016 Aangemaakt door Michiel Thai Laatste wijziging op 11/02/2016 Laatste wijziging door Katharine

Nadere informatie

Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep...

Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep... 1 v 1 Inhoudstafel Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep... 11 Agenda... 12 Facturatie... 14 Registraties...

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Handleiding gebruik online webwinkel. Inhoud

Handleiding gebruik online webwinkel. Inhoud Handleiding gebruik online webwinkel Inhoud 1. Gebruik webwinkel.2 2. Aanmelden als nieuwe gebruiker.4 3. Welkom in de webwinkel 7 4. Inschrijven activiteit A. Inschrijven gratis activiteit.8 B. Inschrijven

Nadere informatie

Elektronische documenten - facturen

Elektronische documenten - facturen Elektronische documenten - facturen Instellingen Met programma 7.2.7.12 kan je de instellingen van de elektronische documenten voor facturen ingeven. De factuur wordt als bijlage aan een e-mail verstuurd,

Nadere informatie

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen Werken met SDD in PC banking Pro professionelen Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep invorderingen aanmaken. 8 Stap 4:

Nadere informatie

Ga naar de site klik op de knop rechtsboven op webmail.

Ga naar de site   klik op de knop rechtsboven op webmail. Handleiding Roundcube is een webbased e-mailclients die middels het IMAP-protocol mail lezen vanaf de server. Je kunt hiermee mail beheren en versturen. Hoewel beide programma's in grote lijnen dezelfde

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV

Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV Dit is de privacyverklaring van Panta Rhei Opleidingen BV, gevestigd aan Ericssonstraat 2, 5121ML te Rijen, ingeschreven

Nadere informatie

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief 8. Nieuwsmanagement Doormiddel van het nieuwsmanagement onderdeel kunt u uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, de nieuwste producten of de beste aanbiedingen. U kunt dit in de webshop

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 02) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar Car-Pass Webservices Vanaf versie 7.4.0 in flexigar 1 Algemeen... 2 1.1 In te stellen parameters... 2 2 Versturen van kilometerstanden... 3 2.1 Via het document (werkorder of factuur)... 3 2.1.1 Voor de

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Handleiding ESF-applicatie Registratie van de organisatie en indienen van een project

Handleiding ESF-applicatie Registratie van de organisatie en indienen van een project ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Handleiding ESF-applicatie

Nadere informatie

Ik Kook Van Woede Handleiding beheer actiepagina s op

Ik Kook Van Woede Handleiding beheer actiepagina s op Ik Kook Van Woede Handleiding beheer actiepagina s op www.ikkookvanwoede.be Beste organisator, Bedankt voor je engagement om een Ik Kook Van Woede soep-actie te organiseren. Via de website heb je de mogelijkheid

Nadere informatie

Handleiding gebruik online webwinkel. Inhoud

Handleiding gebruik online webwinkel. Inhoud Handleiding gebruik online webwinkel Inhoud 1. Gebruik webwinkel.2 2. Aanmelden als nieuwe gebruiker.4 3. Welkom in de webwinkel 7 4. Inschrijven activiteit A. Inschrijven gratis activiteit.8 B. Inschrijven

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

Handleiding: OpenEmm nieuwsbrief manager Diergaarde Blijdorp

Handleiding: OpenEmm nieuwsbrief manager Diergaarde Blijdorp Handleiding: OpenEmm nieuwsbrief manager Diergaarde Blijdorp Algemeen Deze handleiding beschrijft de werking van OpenEmm gekoppeld aan WordPress. Ondanks het feit dat binnen OpenEmm nieuwsbrieven opgemaakt

Nadere informatie

Uitbreiding MailPlus Mailing Manager

Uitbreiding MailPlus Mailing Manager Release september 2017 Uitbreiding MailPlus Mailing Manager Verstuur automatisch een e-mail naar niet-openers Trigger op vaste datum Start een campagne op een specifiek moment De bounce-trigger Automatiseer

Nadere informatie

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 2. Overzicht en specificering van additionele modules Naast de basis implementatie is het Steenstra CMS systeem uit te breiden met

Nadere informatie

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 1. Bepaal uw e-mail marketing strategie Wat wilt u bereiken met uw e-mail marketingcampagne? Wilt u naamsbekendheid creëren, de verkoop van een product

Nadere informatie

Discimus Gebruiker. 12 november WISA helpdesk

Discimus Gebruiker. 12 november WISA helpdesk Discimus Gebruiker 12 november 2012 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Discimus Gebruiker 2 1.1 Algemeen..................................... 2 1.1.1 Wie neemt er deel aan het project DISCIMUS?............

Nadere informatie

Handleiding Opmaken fiche 281.10

Handleiding Opmaken fiche 281.10 Opmaken fiche 281.10 1. Inleiding... 3 2. Voorbereidingen... 4 3. Personeelsleden als leverancier in de boekhouding voorzien... 7 3.1. Manueel leveranciersfiches voor de personeelsleden aanmaken... 7 3.2.

Nadere informatie

TOOL 1: Opmaak inventaris

TOOL 1: Opmaak inventaris TOOL 1: Opmaak inventaris Deze tool kwam tot stand in samenwerking met Scwitch en T&C Blue Horizon. Algemeen kader 1.1 Gegevens Naam federatie: Adres federatie: Boomgaardstr. 22, bus 20, 2600 Antwerpen

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

CATERING. IC2 Innovative Computer Consultancy

CATERING. IC2 Innovative Computer Consultancy CATERING IC2 Innovative Computer Consultancy iconnect Catering is een zeer compleet programma voor het verwerken van bestellingen van lunches en maaltijden via internet. Het programma is ontwikkeld door

Nadere informatie

Handleiding Faxdiensten

Handleiding Faxdiensten Handleiding Faxdiensten Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 12 Nummer: 1018 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Beheer E-Fax IN- en E-Fax OUT-diensten... 4 3. E-Fax-overzicht...

Nadere informatie

checklist voor het opzetten van je webshop

checklist voor het opzetten van je webshop checklist voor het opzetten van je webshop 1. introductie: EERST IETS OVER SEOSHOP Gefeliciteerd met je nieuwe webshop; we zijn blij dat je voor SEOshop hebt gekozen! Laten we ons eerst even voorstellen.

Nadere informatie

Handleiding Accountants & Boekhouders

Handleiding Accountants & Boekhouders Handleiding Accountants & Boekhouders Inhoud Welkom bij e-boekhouden.nl... 2 1 Inrichten standaard rekeningschema... 3 1.1 Aanpassen standaard rekeningschema... 3 1.2 Importeren standaard rekeningschema...

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

Contactgegevens. Contactadres. De Therminal t.a.v. FK Gent Hoveniersberg, 24 9000 Gent. Online. http://www.fkgent.be info@fkserv.ugent.

Contactgegevens. Contactadres. De Therminal t.a.v. FK Gent Hoveniersberg, 24 9000 Gent. Online. http://www.fkgent.be info@fkserv.ugent. Contactgegevens Contactadres De Therminal t.a.v. FK Gent Hoveniersberg, 24 9000 Gent 09 264 70 93 Online http://www.fkgent.be info@fkserv.ugent.be Voorzitter Zeus WPI Pieter De Baets pieter.debaets@ugent.be

Nadere informatie

Handleiding Merge items

Handleiding Merge items Handleiding Merge items Copyright, Connexys Versie 3.2.0.1-30 september 2013 Niets uit dit document mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of

Nadere informatie

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03 Inhoudstafel Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2016 Toegang deelnemers / Inloggen... 02 Paswoord vergeten. 02 Account deelnemer... 03 Communicatiemateriaal.. 03 Bijbestellen communicatiemateriaal..

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

GW Management Marketing Automation

GW Management  Marketing Automation 40 tips om meer e-mailadressen te verzamelen 1 Coupon of actie Geef een coupon met een bepaalde korting of actie weg in ruil voor het e-mailadres. 2 Facebook Ads Gebruik Facebook Ads om mailadressen te

Nadere informatie

Klachtenbeheer (Intranet)

Klachtenbeheer (Intranet) Klachtenbeheer (Intranet) Versie:1 1/17 1 INLEIDING...3 2 NAVIGATIE VAN DE APPLICATIE...3 3 FRONT-END (OP DE WEBSITE)...4 3.1 Het online melden van klachten... 4 3.2 Mijn meldingen... 5 4 BACK-END...6

Nadere informatie

WELKOM OP DHL EMAILSHIP HANDLEIDING

WELKOM OP DHL EMAILSHIP HANDLEIDING WELKOM OP DHL EMAILSHIP HANDLEIDING DHL EMAILSHIP IS SNEL EN EENVOUDIG DHL emailship is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke elektronische tool van DHL Express. Verzenden gaat snel en eenvoudig dankzij

Nadere informatie

1. Inloggen 2. 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3

1. Inloggen 2. 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3 Inhoudsopgave Hoofdstuk Bladzijde 1. Inloggen 2 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3 3. Nieuwsbrieven 4 stap 1: voeg een nieuwsbrief

Nadere informatie

FederPro uw CRM software

FederPro uw CRM software FederPro uw CRM software Een krachtige, gebruiksvriendelijke software geschreven op maat van federaties, zorgt binnen uw organisatie voor een perfectie workflow door alle processen zoals administratie,

Nadere informatie

1. Richtlijnen Webapplicatie voor het EPC voor publieke gebouwen... 1

1. Richtlijnen Webapplicatie voor het EPC voor publieke gebouwen... 1 Inhoudsopgave 1. Richtlijnen Webapplicatie voor het EPC voor publieke gebouwen... 1 1.1 Registratie en inloggen energieprestatiedatabank... 1 1.1.1 Registratie als student type C... 1 1.1.2 Registratie

Nadere informatie

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem WinRIS Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem Inleiding WinRIS is een marketing, sales- en communicatiesysteem dat eigenhandig is ontwikkeld door WinRIS Nederland b.v. Het systeem wordt ook wel een

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2014

Nieuwsbrief november 2014 Nieuwsbrief november 2014 In dit nummer: Hagru Workshops Nieuw in Scipio Documenten koppelen Nieuw in Scipio Online Gezinsselecties Brieven met afdrukregels Nieuw in CashflowPro (Foerage) Audit File Gewasbescherming

Nadere informatie

Bij problemen of vragen omtrent de login gegevens, kan er contact worden opgenomen met de webmaster bij Lannoo.

Bij problemen of vragen omtrent de login gegevens, kan er contact worden opgenomen met de webmaster bij Lannoo. Jean-Baptiste de Ghellincklaan 13, Bus 301 9051 Gent +32/497.52.61.20 www.misterduke.be Manual: Aanmaak Event/ Expo : Lannoocampus-Academie.nl 1. Inloggen CMS Via http://www.lannoocampus-academie.nl/beta/cms

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing AMS Labelmaker Versie 2.0

Gebruiksaanwijzing AMS Labelmaker Versie 2.0 Voordat je begint De onderstaande stappen beschrijven het gebruiksklaar maken van een Excel bestand voor gebruik in All Modul Software Labelmaker (AMS Labelmaker). Ons advies is om een basis bestand te

Nadere informatie

Olympus Portal. Inhoud

Olympus Portal. Inhoud Olympus Portal Inhoud 1. Naar de portal gaan 2. Een beheerder van de portal toevoegen 3. Een gebruiker van Office on Wheels toevoegen 4. Contactpersoon voor de facturatie toevoegen 5. Gebruikers wijzigen

Nadere informatie

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders 1/14 Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in

Nadere informatie

stappenplannen iregistratie

stappenplannen iregistratie g e b r u i k e r s sept 2014 Beste beheerder, Beste gebruiker, In dit document vindt u enkele handige stappenplannen en links naar instructiefilmpjes rond iregistratie. Stappenplannen Registraties corrigeren

Nadere informatie

- Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden directies - Prijs. VV-Solliciteren

- Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden directies - Prijs. VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden directies - Prijs VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten

Nadere informatie

8 Registratie voor een uitnodiging

8 Registratie voor een uitnodiging 8 Registratie voor een uitnodiging Om formeel aan een uitnodiging te kunnen deelnemen, moet u zich daarvoor registreren. Hiertoe dient u uw bedrijfsgegevens in te vullen. Indien u persoonlijk aan een uitnodiging

Nadere informatie

Aan de slag met de EFFECTENMONITOR: registreren, onderzoek uitzetten en rapporteren

Aan de slag met de EFFECTENMONITOR: registreren, onderzoek uitzetten en rapporteren Aan de slag met de EFFECTENMONITOR: registreren, onderzoek uitzetten en rapporteren Hieronder volgen kort de 8 stappen die u moet doorlopen om te starten met de Effectenmonitor en aan de slag te gaan met

Nadere informatie

Inhoud. InfoProjects Pagina s: 14 Datum: Versie 2: april 2013

Inhoud. InfoProjects Pagina s: 14 Datum: Versie 2: april 2013 Handleiding module Workshops met rondleider Van: InfoProjects Pagina s: 14 Datum: Versie 2: april 2013 Inhoud Handleiding module Workshops met rondleider... 1 Inleiding...2 Voorbeeld Workshop...3 Workflow...Error!

Nadere informatie

NIEUW! Transactional Color Printing. Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post

NIEUW! Transactional Color Printing. Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post NIEUW! Transactional Color Printing Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post De laatste jaren is de relatie tussen bedrijven en hun klanten geëvolueerd. Consumenten hebben nu sneller toegang

Nadere informatie

Handleiding Glimworm nieuwsbrief

Handleiding Glimworm nieuwsbrief Handleiding Glimworm nieuwsbrief Auteur: Marten Hoekstra Datum: 26 Mei 2005 Versie: 1.0 Dit document bevat vertrouwelijk informatie die niet voor anderen dan de relatie van Glimworm bedoeld is. Op alle

Nadere informatie

Dealer Extranet 3.0 Handleiding

Dealer Extranet 3.0 Handleiding Dealer Extranet 3.0 Handleiding Inhoud 1. Ontdek de Dealer Extranet 3.0: homepage... 3 2. Configureren van een product... 4 3. Een bestelling plaatsen... 6 De Snel bestellen -tool Uploaden van een bestelling

Nadere informatie

Handleiding voor vormingsverstrekkers

Handleiding voor vormingsverstrekkers www.fbz-pc314.be Handleiding voor vormingsverstrekkers Inhoudstafel 1. REGISTREREN... 3 2. AANMELDEN... 5 3. WACHTWOORD VERGETEN... 7 4. WACHTWOORD WIJZIGEN... 7 5. UW VORMINGEN BEHEREN... 8 5.1. EEN NIEUWE

Nadere informatie

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Opdrachten vanuit Excel v2.1 Created on 1/21/2009 3:55:00 PM 1 1. Introductie Deze handleiding beschrijft de werkwijze voor het gebruik van de toepassing Domiciliëringen

Nadere informatie

Facilitatormodule Inschrijvingen

Facilitatormodule Inschrijvingen Facilitatormodule Inschrijvingen Update nieuwe functionaliteiten e2e N.V. Bruiloftstraat 127 9050 Gent België Tel.: +32 (0)9 267 64 70 Fax: +32(0)9 267 64 80 E-mail: info@e2e.be Website: http://www.e2e.be

Nadere informatie

Het online reservatiesformulier zal u voor de eerste keer kunnen gebruiken voor de herfstvakantie vanaf maandag 2 oktober 2017 om 10u.

Het online reservatiesformulier zal u voor de eerste keer kunnen gebruiken voor de herfstvakantie vanaf maandag 2 oktober 2017 om 10u. Betreft: Online reserveren voor IBO Zoef Beste ouders, Het reserveren van plaatsen was een tijdrovende activiteit die voor ouders voor ongemak kon zorgen. We zijn op zoek gegaan naar een digitale oplossing

Nadere informatie

CoZo handleiding. voor de huisarts

CoZo handleiding. voor de huisarts CoZo handleiding voor de huisarts Inhoud 3 2 Start!... Hoe kan ik (i.v.m. patiënten) Een overzicht van mijn patiënten zien.... 3 Een nieuwe patiënt registreren.... 4 Een therapeutische relatie delen met

Nadere informatie