Kadee. Buitenschoolse Kinderopvang. Huishoudelijk. reglement

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kadee. Buitenschoolse Kinderopvang. Huishoudelijk. reglement"

Transcriptie

1 Kadee Buitenschoolse Kinderopvang Huishoudelijk reglement

2 IBO KADEE / huishoudelijk reglement nov INHOUDSOPGAVE 1. ALGEMEEN Identificatie voorziening Bereikbaarheid Doelgroep Plaatsingsbeleid Verzekering Registratie Inschrijvingen voor vakantieopvang en schoolvrije dagen 5 2. INTERN WERKINGSKADER... 6 Samenwerking met de ouders Samenwerking met de kinderen Samenwerking met externen 7 ALGEMENE PRINCIPES Maaltijden Kledij Zieke kinderen 8 4. FINANCIELE BEPALINGEN... 9 Opvangtarieven Facturatie 9 5. SLOTBEPALINGEN Suggesties, opmerkingen en klachten Kwaliteitshandboek 10

3 IBO KADEE / huishoudelijk reglement nov ALGEMEEN Identificatie voorziening Kinderopvang Kadee (coördinatie en administratie) Aarschotsesteenweg Lier tel fax kinderopvang@lier.be Verantwoordelijke / coördinator: Greet Van Houtven Kadee is opgericht door het stadsbestuur van Lier en maakt deel uit van de kinderopvang- en jeugddienst. Zij is erkend en gesubsidieerd door Kind en Gezin. Iedere gebruiker dient zich te houden aan de voorschriften van Kind en Gezin en aan deze van Kinderopvang Kadee. Bereikbaarheid Op het jeugdcentrum Dinsdag: u Of op afspraak Telefonisch De administratie van Kinderopvang Kadee is telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren op het nummer Schriftelijk Zie 1.1 identificatie voorziening Adressen van Kinderopvang Kadee Locatie Speelmicroob: Locatie Lisp Lispersteenweg Lier 2500 Lier Locatie PAS: Locatie KH: Pastoriestraat 2 Dorpsstraat Lier 2500 Koningshooikt Locatie t SPUI Bij hoogdringendheid Enkel bij heel dringende gevallen (vb besmettingsgevaar) is de coördinator buiten de kantooruren bereikbaar op gsm

4 IBO KADEE / huishoudelijk reglement nov Openingsuren van Kinderopvang Kadee Maandag - dinsdag - donderdag vrijdag Woensdag de bus afgehaald aan de school, of door de school naar Kadee gebracht. Schoolvrije dagen en vakantiedagen Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie. Uiterlijk op 31 december maken we de sluitingsdagen voor het volgend jaar bekend. Deze lijst is te vinden op de opvanglocaties en op de site Op schoolvrije dagen die tijdig door de school gemeld werden is Kadee open vanaf 5 kinderen ingeschreven zijn. Doelgroep die in Lier wonen; die in Lier naar school gaan; Na overleg met de coördinator staat dit initiatief tevens open voor kinderen met extra zorgbehoefte, zolang de opvang de draagwijdte van het kind of van de werking niet overschrijdt. Plaatsingsbeleid tijdens vakanties Tijdens de krokus-, paas-, zomer- en herfstvakantie is Kinderopvang Kadee geopend op 2 locaties: KADEE t SPUI en KADEE Koningshooikt. Verzekering Kadee heeft een ongevallenverzekering voor de kinderen. Aangifte van een ongeval gebeurt op de opvanglocatie. Wij kunnen zo het nodige doen om in orde te zijn met de verzekeringsmaatschappij. Het opvanginitiatief kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen wanneer het kind niet meer onder toezicht staat van een begeleider (-ster) en voor beschadiging of verlies van persoonlijke meegebrachte voorwerpen. Registratie Ouders dienen hun kinderen te registreren vóór het eerste opvangmoment (om te vermijden dat wij kinderen opvangen waarvan we geen gegevens hebben). Die registratie kan bij de coördinator in het jeugdcentrum. Ouders vullen het registratieformulier in en kopen een M-pas aan per kind dat naar kinderopvang Kadee zal komen. Die M-pas gebruiken wij om de kindjes op de opvang bij aankomst of vertrek in of uit te scannen. De pas kost 5 en is een jaar geldig (van september tot augustus).

5 IBO KADEE / huishoudelijk reglement nov Binnen de twee weken na registratie brengen de ouders de verplichte documenten binnen om het dossier volledig te maken. Het dossier bestaat uit: a) verplichte documenten ondertekend registratieformulier ondertekende overeenkomst dienstverlening bewijs van kinderbijslagfonds (kopie bankafschrift of brief van aansluiting) bewijs van gezinssamenstelling (te verkrijgen op het gemeentehuis) indien nodig: schriftelijke toelating als het kind alleen naar huis mag, alleen van de bus mag of iemand anders dan de ouders het kind regelmatig ophaalt. Indien nodig: bewijs van hoederecht als één van de ouders het kind niet mag afhalen. b) niet-verplichte documenten: bankdomiciliëring Alle wijzigingen in de registratiegevens (adres, telefoon, gezinssituatie ) moeten tijdig aan de coördinator gemeld worden. Als ouders geen gebruik meer wensen te maken van kinderopvang Kadee (schoolverandering, verhuis, andere keuze) moeten zij dit meedelen aan de coördinator op het jeugdcentrum zodat het dossier op non-actief gesteld kan worden. Kadee kan de opvang van haar kant onmiddellijk stopzetten als: ouders zich niet houden aan de bepalingen van het huishoudelijk reglement; er geen bemiddeling meer mogelijk is tussen ouders en/of kind en begeleiding en/of coördinator van Kadee; de facturen niet betaald worden. Zie ook plaatsingsbeleid op blz 4. Voor schoolvrije dagen of vakanties moeten ouders hun kinderen op voorhand schriftelijk inschrijven. Voor schoolvakanties kan dat op de inschrijvingsdag in het jeugdcentrum of online (zie Voor schoolvrije dagen gebeurt dit enkel op de locaties zelf. Ouders kunnen hun kinderen ook bijkomend inschrijven voor uitstappen tijdens vakanties. Deze uitstappen zijn extra te betalen op het moment van de inschrijving. Zowel de uitstappen als de prijs ervan zijn te vinden in het programmaboekje. Annulatie van gereserveerde dagen kan enkel met doktersbriefje (of ander geldig bewijs van vb werkgever) en dient op voorhand te gebeuren, zoniet rekenen wij een boete van 10 EUR aan op de eerstvolgende factuur.

6 IBO KADEE / huishoudelijk reglement nov INTERN WERKINGSKADER Pedagogische visie gewelddadig gedrag van seksuele, fysieke of psychologische aard met passieve of actieve betrokkenheid van een kind door een volwassene die in een gezags- of vetrouwensrelatie staat, waardoor schade kan berokkend worden. Meer informatie kan je krijgen bij de coördinator. Samenwerking met de ouders ingen. Contact- en overlegmomenten zijn ook altijd mogelijk na afspraak. Regelmatig wordt door de begeleiding of de coördinator gepeild naar de tevredenheid van de ouders betreffende de plaatsing van het kind. Regels voor het kind: Eten en drinken gebeurt aan tafel of buiten. Wanneer er met iets gespeeld wordt, wordt dit steeds opgeruimd vooraleer er met iets anders gespeeld wordt. Wanneer er in groep met iets wordt gespeeld, staat de groep ook achteraf in voor de opruim. Wanneer je kiest om een begeleide activiteit mee te doen, dan blijf je ook tot de activiteit (en eventueel opruim) gedaan is. Er mag te allen tijde buiten worden gespeeld, mits het kind hiervoor aangepaste kledij draagt. Jassen, mutsen en sjaals horen aan de kapstok, vuilnis in de vuilbak en speelgoed en boekentassen op de plaats die speciaal daarvoor is voorzien. Onderweg van of naar Kinderopvang Kadee wordt niet gegeten of gedronken. In de bus of camionette zijn we rustig en zitten neer. We brengen nooit snoep mee. We luisteren naar en zijn beleefd tegen de begeleiders. Wanneer het kind zaken met opzet vernielt of de regels ter zake niet respecteert, worden de ouders hiervan op de hoogte gebracht. Mocht worden vastgesteld dat het gedrag van het kind naderhand niet verbetert, zullen in overleg met begeleid(st)ers en lokaal coördinator sancties genomen worden. Kinderen kunnen altijd en overal rekenen op de begeleiding want deze is steeds in de buurt. Kinderen krijgen ook inspraak in wat er gebeurt in Kinderopvang Kadee (activiteiten, aankoop nieuw speelgoed, inrichting lokalen )

7 IBO KADEE / huishoudelijk reglement nov Samenwerking met externen De buitenschoolse opvang is geen eiland op zich. We vinden het belangrijk om contacten te leggen met andere partners, bijvoorbeeld met het lokaal overleg in de gemeente en met andere opvanginitiatieven zoals de kinderdagverblijven, de onthaalouders, de scholen, de gemeentelijke diensten Voor meer informatie over de samenwerking met derden kan je terecht bij de leidinggevende. Gebruik van foto- en videomateriaal De begeleiding maakt soms foto's en video-opnames van kinderen tijdens de werking van de kinderopvang. Die gebruiken we voor onze website en onze publicaties. Door dit reglement te ondertekenen, geeft u stilzwijgend toestemming om foto's en sfeerbeelden te maken en te publiceren. Indien u hiervoor geen toestemming wenst te geven, dient u dit schriftelijk te melden bij de dienst kinderopvang.

8 IBO KADEE / huishoudelijk reglement nov ALGEMENE PRINCIPES Brengen en halen van de kinderen Maaltijden Kledij Zieke kinderen koorts (>38,5 ); luizen elk kind dat wegens ziekte zoveel aandacht vraagt dat de gezondheid en/of de veiligheid van de andere kinderen niet meer gegarandeerd kan worden (bijvoorbeeld: te prikkelbaar, onophoudelijk huilen); elk kind dat niet kan deelnemen aan de normale activiteiten van Kadee wegens een ziektetoestand. Ter verantwoording kan een medisch attest gevraagd worden. Voor het toedienen van medicatie is een schriftelijke opdracht van de behandelende arts of de ouder verplicht. Kadee heeft het recht bij ziekte of ongeval van het kind een arts of de spoeddienst te raadplegen. De eventuele onkosten die hiermee gepaard gaan, zijn ten laste van de ouders van het kind. Eén van de ouders zal in dit geval zo vlug mogelijk door de lokale coördinator gewaarschuwd worden..

9 IBO KADEE / huishoudelijk reglement nov FINANCIELE BEPALINGEN Opvangtarieven 1,00 EUR 4,00 EUR 6,00 EUR 11,00 EUR worden, wordt 25% korting verleend op het totale opvangtarief. Deze vermindering is cumuleerbaar met het sociale tarief. Als de financiële situatie van de ouder(s) daartoe aanleiding geeft, kan een sociaal tarief gehanteerd worden. Dit sociaal tarief bedraagt 50% van de ouderbijdrage. De voorwaarden voor het sociaal tarief kunnen in het jeugdcentrum bij de lokale coördinator verkregen worden. Om misbruiken te voorkomen zal per kind dat na sluitingsuur wordt opgehaald een boete van 10 EUR per 10 min aangerekend worden op de eerstvolgende factuur. Facturatie 19 van stadsbestuur Lier met vermelding BKO+factuurnummer. Bij laattijdige betaling zal een schriftelijke aanmaning verstuurd worden. Bij herhaalde laattijdige betaling of niet-betaling kan het stadsbestuur de opvang beëindigen en kan een toeslag voor incassokosten gevorderd worden.

10 IBO KADEE / huishoudelijk reglement nov SLOTBEPALINGEN Suggesties, opmerkingen en klachten Suggesties, opmerkingen en klachten kunnen schriftelijk, telefonisch of mondeling ingediend worden bij de coördinator van Kadee of de klachtenambtenaar van de stad. Deze worden met de coördinator besproken en het resultaat wordt steeds meegedeeld. Inlichtingen kunnen gevraagd worden aan de Klachtendienst van Kind en Gezin, Hallepoortlaan 27 te 1060 Brussel, tel: , of klachtendienst@kindengezin.be. De klachtenprocedure staat omschreven in het kwaliteitshandboek. Kwaliteitshandboek Wenst u meer informatie over de werking van Kinderopvang Kadee, dan kan je steeds het kwaliteitshandboek inkijken. Deze bevat alle informatie over de organisatie van IBO Kadee. Het ligt ter inzage op de opvanglocaties. Bepalingen van dit huishoudelijk reglement blijven van toepassing zolang de erkenning van de dienst van kracht blijft. Alle punten die in dit reglement niet zouden opgenomen zijn, worden steeds besproken met de coördinatoren die deze dan voorleggen aan het college van burgemeester en schepenen. Niet naleving van dit huishoudelijk reglement kan uitsluiting tot gevolg hebben. Alle wijzigingen aan bovenstaand reglement dienen goedgekeurd te worden door de gemeenteraad. Dit reglement is goedgekeurd op de gemeenteraad van 24 september Het treedt in voege vanaf 1 november 2012

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Uit in Lier Team Jeugd Buitenschoolse kinderopvang Aarschotsesteenweg 1-2500 LIER tel. 03 480 36 30 kadee@lier.be www.kinderopvangkadee.be www.lier.be 1. ALGEMENE INFORMATIE 1.1.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Buitenschoolse opvang Kobbe en Kozze

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Buitenschoolse opvang Kobbe en Kozze HUISHOUDELIJK REGLEMENT Buitenschoolse opvang Kobbe en Kozze 1. ALGEMEEN 1.1. Identificatie voorziening Secretariaat Kobbe en Kozze Gemeentebestuur Zwijndrecht Dienst Welzijnszaken Binnenplein 1 2070 Zwijndrecht

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Buitenschoolse opvang Kobbe en Kozze

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Buitenschoolse opvang Kobbe en Kozze HUISHOUDELIJK REGLEMENT Buitenschoolse opvang Kobbe en Kozze 1. ALGEMEEN 1.1. Identificatie voorziening Secretariaat Kobbe en Kozze Gemeentebestuur Zwijndrecht Dienst Welzijnszaken Binnenplein 1 2070 Zwijndrecht

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement buitenschoolse kinderopvang Kadee Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 februari 2019

Huishoudelijk reglement buitenschoolse kinderopvang Kadee Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 februari 2019 Huishoudelijk reglement buitenschoolse kinderopvang Kadee Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 februari 2019 1. ALGEMENE INFORMATIE 1.1. ORGANISATOR De organisator van de opvang is: Stadsbestuur Lier

Nadere informatie

1. ALGEMEEN. 1.1 Identificatie voorziening. 1.2 Bereikbaarheid HUISHOUDELIJK. Buitenschoolse Kinderopvang Schellebel REGLEMENT

1. ALGEMEEN. 1.1 Identificatie voorziening. 1.2 Bereikbaarheid HUISHOUDELIJK. Buitenschoolse Kinderopvang Schellebel REGLEMENT Buitenschoolse Kinderopvang Schellebel HUISHOUDELIJK REGLEMENT Versie vanaf 09/09/ 2013 1. ALGEMEEN 1.1 Identificatie voorziening Organiserend bestuur Gemeentebestuur Schelle Fabiolalaan 55 2627 Schelle

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Buitenschoolse opvang Kobbe en Kozze

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Buitenschoolse opvang Kobbe en Kozze HUISHOUDELIJK REGLEMENT Buitenschoolse opvang Kobbe en Kozze 1. ALGEMEEN 1.1. Identificatie voorziening Secretariaat Kobbe en Kozze Gemeentebestuur Zwijndrecht Dienst Welzijnszaken Binnenplein 1 2070 Zwijndrecht

Nadere informatie

INITIATIEF VOOR BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG. Huishoudelijk Reglement met ingang op 1 mei 2014 goedgekeurd op de gemeenteraad van 24 april 2014

INITIATIEF VOOR BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG. Huishoudelijk Reglement met ingang op 1 mei 2014 goedgekeurd op de gemeenteraad van 24 april 2014 INITIATIEF VOOR BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Huishoudelijk Reglement met ingang op 1 mei 2014 goedgekeurd op de gemeenteraad van 24 april 2014 Algemeen IBO Buggenhout is erkend en gesubsidieerd door Kind

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT O. Delghuststraat 62 9600 RONSE 1. ALGEMEEN De buitenschoolse kinderopvang (BKO) wordt georganiseerd door het OCMW Ronse in samenwerking met het stadsbestuur, het Gemeenschapsonderwijs

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Pinkeltje

Huishoudelijk reglement Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Pinkeltje Huishoudelijk reglement Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Pinkeltje Art. 1 Situatieschets Het gemeentebestuur van Malle, tel. 03-310.05.11 organiseert een Initiatief Buitenschoolse Opvang, verder

Nadere informatie

1. Algemeen 3 1.1. Organisator 1.2. Administratief centrum 1.3. Opvanglocaties 1.4. Coördinatoren van het IBO 1.5. Kind en gezin

1. Algemeen 3 1.1. Organisator 1.2. Administratief centrum 1.3. Opvanglocaties 1.4. Coördinatoren van het IBO 1.5. Kind en gezin 1. Algemeen 3 1.1. Organisator 1.2. Administratief centrum 1.3. Opvanglocaties 1.4. Coördinatoren van het IBO 1.5. Kind en gezin 2. Openingstijden van IBO De Speelclub 4 3. Doelgroep van IBO De Speelclub

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle In opdracht van de school GO Zilverberk verzorgd Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van u kind In deze brochure vindt u alvast meer informatie.

Nadere informatie

OCMW ZINGEM Alfred Amelotstraat Zingem Tel.: 09/ Fax: 09/

OCMW ZINGEM Alfred Amelotstraat Zingem Tel.: 09/ Fax: 09/ OCMW ZINGEM Alfred Amelotstraat 53 9750 Zingem Tel.: 09/389.68.10 Fax: 09/389.68.19 Huishoudelijk Reglement initiatief Buitenschoolse Opvang Zingem Voorschoolse- naschoolse opvang, woensdagnamiddagopvang

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen Organiserend bestuur en contactgegevens Vestigingen Contactpersonen

Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen Organiserend bestuur en contactgegevens Vestigingen Contactpersonen werkingsreglement 2 Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen... 5 1.1 Organiserend bestuur en contactgegevens... 5 1.1 Vestigingen... 5 1.2 Contactpersonen... 5 1.3 Openingsuren... 6 1.4 Bereikbaarheid in noodgevallen...

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vzw t Ittertuintje Opitterkiezel 240 3960 Bree Opitter Secretariaat : Tel : 089864353 Opvang : Tel : 089864093 Algemeen Het Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang t Ittertuintje

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 september 2015 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven

Nadere informatie

werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1

werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1 werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1 1. Algemene bepalingen 1.1 Organiserend bestuur en contactgegevens Gibbon vzw is een vereniging, opgericht met als doel de

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Info kinderopvang Naam: Lokaal bestuur Mortsel Adres: Stadsplein 1, 2640 Mortsel Dienst: Kindzorg Coördinator: Goele Reynders, BKO@mortsel.be Naam:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG BSGO! HET LAAR HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG Januari 2015 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR BSGO! Het Laar Laarstraat

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE 1. GEGEVENS VAN DE ORGANISATIE EN LOCATIE De voor- en naschoolse opvang van onze Gemeentelijke Basisschool gaat door in het schoolhuis,

Nadere informatie

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. De Gemeente Rijkevorsel organiseert een initiatief buitenschoolse kinderopvang (IBO). Deze dienst staat onder toezicht van en wordt erkend door Kind

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Jan van Ruusbroec te Sint-Pieters Leeuw

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang 2018 2019 2,5 tot 12 jarigen Infano vzw verzorgt de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden. Heeft u nog vragen, dan kan u

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BKO De rakkertjes BKO De sloebertjes

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BKO De rakkertjes BKO De sloebertjes HUISHOUDELIJK REGLEMENT BKO De rakkertjes BKO De sloebertjes De gemeenteraad van Stabroek keurde in de zitting van 28/10/2013 met eenparigheid van stemmen het huishoudelijk reglement van de dienst buitenschoolse

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BKO De rakkertjes BKO De sloebertjes

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BKO De rakkertjes BKO De sloebertjes HUISHOUDELIJK REGLEMENT BKO De rakkertjes BKO De sloebertjes De gemeenteraad van Stabroek keurde in de zitting van 21/03/2016 met eenparigheid van stemmen het huishoudelijk reglement van de dienst buitenschoolse

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE ORGANISATOR Naam: Gemeentebestuur Schelle Ondernemingsnummer: 0207.536.547 Adres: Fabiolalaan 55, 2627 Schelle Naam: De Schellebel (erkende opvanglocatie)

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 juli 2016 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven voor

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG September 2016 November 2017 Januari 2018 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR GO! Basisschool

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De Bonte Bietjes ondernemingsnummer Algemeen

Huishoudelijk reglement De Bonte Bietjes ondernemingsnummer Algemeen Huishoudelijk reglement De Bonte Bietjes ondernemingsnummer 0848.866.695 Algemeen Contactgegevens Rebecca Sienaert StGillisplein 30/1 3300 Kumtich 0479 296 295 rebecca@debontebietjes.be Doelgroep Kindjes

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG Goedgekeurd door de gemeenteraad 19 december 2013 Algemeen Ons Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) is erkend door Kind&Gezin. Wij voldoen aan

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle In opdracht van de school GO Zilverberk verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van uw kind In deze brochure vindt u alvast meer informatie.

Nadere informatie

GR punt 23: IBO 't Kadeeken - wijziging huishoudelijk reglement - leeftijd van de doelgroep

GR punt 23: IBO 't Kadeeken - wijziging huishoudelijk reglement - leeftijd van de doelgroep GR20121129 punt 23: IBO 't Kadeeken - wijziging huishoudelijk reglement - leeftijd van de doelgroep De raad, Gelet op het gemeentedecreet; Gelet op het besluit van de Vlaamse regering van 23 februari 2001

Nadere informatie

VZW. De Duinhuisjes KINDERDAGVERBLIJF De Duinhummeltjes Marktstraat 61, 8301 KNOKKE-HEIST Tel. 050/ Fax. 050/

VZW. De Duinhuisjes KINDERDAGVERBLIJF De Duinhummeltjes Marktstraat 61, 8301 KNOKKE-HEIST Tel. 050/ Fax. 050/ HUISHOUDELIJK REGLEMENT BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG VZW. De Duinhuisjes KINDERDAGVERBLIJF De Duinhummeltjes Marktstraat 61, 8301 KNOKKE-HEIST Tel. 050/51.19.74 Fax. 050/51.64.82 BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BKO De rakkertjes BKO De sloebertjes

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BKO De rakkertjes BKO De sloebertjes HUISHOUDELIJK REGLEMENT BKO De rakkertjes BKO De sloebertjes De gemeenteraad van Stabroek keurde in de zitting van 21/03/2016 met eenparigheid van stemmen het huishoudelijk reglement van de dienst buitenschoolse

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht

Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht Infobrochure schoolopvang R Van Belleschool te Anderlecht In opdracht van de R Van Belleschool verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze brochure vindt u alvast

Nadere informatie

LEES AANDACHTIG HET OPVANGPLAN OP PAGINA 3

LEES AANDACHTIG HET OPVANGPLAN OP PAGINA 3 1 LEES AANDACHTIG HET OPVANGPLAN OP PAGINA 3 Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse Opvang Eeklo 2 1.1 Algemeen 2 1.1.1 Organiserend bestuur 2 1.1.2 Contactpersoon van BKO 2 1.1.3 Verzekering 2 1.1.4 Bereikbaarheid

Nadere informatie

BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Huistaak- & Individuele begeleiding. Huishoudelijk reglement: 2013-2014

BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Huistaak- & Individuele begeleiding. Huishoudelijk reglement: 2013-2014 BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Huistaak- & Individuele begeleiding Huishoudelijk reglement: 2013-2014 Huishoudelijk reglement 2013-2014 2 Voorwoord Vanaf schooljaar 2013-2014 start vzw HoofdKwartier in samenwerking

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle In opdracht van de school Zilverberk verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in Zilverberk. In deze brochure vind je alvast meer

Nadere informatie

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Vanaf dinsdag 1 september 2015 werkt GVBS Heilig-Hartcollege samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw voor de organisatie van de voor- en naschoolse

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST Buitenschoolse kinderopvang IBO Roefels

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST Buitenschoolse kinderopvang IBO Roefels SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST Buitenschoolse kinderopvang 1. ALGEMENE INFORMATIE 1.1 Contactgegevens Dit is een schriftelijke overeenkomst tussen (naam ouder 1) en ( naam ouder 2) wonende te (adres) telefoonnummer

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Ave-MariaBasisschool Vlezenbeek

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Ave-MariaBasisschool Vlezenbeek Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Ave-MariaBasisschool Vlezenbeek Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de Ave-MariaBasisschool te Vlezenbeek de voor

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Infano vzw Infobrochure schoolopvang Infano vzw Vanaf 1 september 2014 werkt het Katholiek Onderwijs van Vilvoorde in verschillende basisscholen (Heilig-Hartschool, De Lampion Peutie, Sint- Jozefsschool Groenstraat,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement + volmachtkaart + schriftelijke overeenkomst + sluitingsdagen Wat is Het lieverdje? Het Lieverdje is een occasionele kinderopvang voor kinderen tussen 0

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw Vanaf 1 september 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de Sint-Lutgardisbasisschool te

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Machelen organiseert Infano vzw de vooren naschoolse kinderopvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang 2018 2019 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de gemeente Londerzeel verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden.

Nadere informatie

De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u.

De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u. Openingsuren- tarieven De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u. Tarieven 0,74 per begonnen halfuur

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Sint-Lutgardisbasisschool Sint-Pieters- Leeuw Sinds 4 januari 2016 organiseert Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school. In deze brochure vind

Nadere informatie

Kinderclub Lindekind: Huishoudelijk reglement

Kinderclub Lindekind: Huishoudelijk reglement OCMW HERSELT Kerkstraat 1A, 2230 Herselt Kinderclub Lindekind: Huishoudelijk reglement ( gelieve dit document THUIS te bewaren ) Goedgekeurd in zitting van de raad voor Maatschappelijk Welzijn d.d. 07.12..92

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom

Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom In opdracht van de GO BS De Leerboom verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van u kind. In deze brochure vind u alvast meer informatie.

Nadere informatie

In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang.

In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang. Infobrochure schoolopvang Sint-Victor te Alsemberg In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang. In deze brochure vind je alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Jan van Ruusbroec te Sint-Pieters Leeuw

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen IBO Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen IBO Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen IBO Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 januari 2017 Pag. 1 Geldigheid De hieronder vermelde

Nadere informatie

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS GEMEENTE NIEL website: www.tspeelhuis.be HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Het gemeentebestuur

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LOCATIE STEKELBEES (versie 1/9/2013) DON BOSCO. Remylaan 4 b 3018 Wijgmaal 070/

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LOCATIE STEKELBEES (versie 1/9/2013) DON BOSCO. Remylaan 4 b 3018 Wijgmaal 070/ HUISHOUDELIJK REGLEMENT LOCATIE STEKELBEES (versie 1/9/2013) DON BOSCO Remylaan 4 b 3018 Wijgmaal 070/246.041 Plaatselijke IBO fiche Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang van Stekelbees Don Bosco, Groenveldstraat

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Puur Natuur te

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle In opdracht van de school Don Bosco te Halle verzorgt Infano vzw de naschoolse opvang. In deze brochure vind je alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de Don Bosco te Sint Pieters Leeuw verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan

Nadere informatie

Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Huishoudelijk Reglement

Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Huishoudelijk Reglement Gemeentebest Wingene Oude Bruggestraat 13 8750 Wingene 09-2013. Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Huishoudelijk Reglement Doel : Het IBO werd opgericht om de combinatie gezin en beroep mogelijk te

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO ALG 09 - /5-09-203 BO Hoofdzetel Locatie buitenschoolse opvang: Essen Kapellen Brecht Hofstraat 4 Kapelsestraat 37 Leopoldstraat 5 290 Essen 2950 Kapellen 2960 St Lenaarts 03/664.87.23 GSM 0470 0 80 55

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE 1 ALGEMEEN - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleiders of de coördinator.

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleiders of de coördinator. Inschrijvingsfiche buitenschoolse kinderopvang Houtekind Geachte ouders Hartelijk dank voor uw inschrijving in onze buitenschoolse kinderopvang. Om administratief in orde te zijn vragen wij u vriendelijk

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de kleuterschool Puur Natuur Sint-Pieters- Leeuw (Oudenaken) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Puur Natuur te

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse Kinderopvang

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse Kinderopvang Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse Kinderopvang 1 De contracterende partijen binnen de overeenkomst ORGANISATOR Gemeente Anzegem De Vierschaar 1-8570 Anzegem ondernemingsnr: BTW BE 0207.484.780

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van gemeente Dilbeek verzorgt Infano vzw de vooren naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Don Bosco basisschool Sint-Pieters- Leeuw

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Don Bosco basisschool Sint-Pieters- Leeuw Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Don Bosco basisschool Sint-Pieters- Leeuw Vanaf 4 januari 2016 is er in opdracht van de Don Bosco basisschool te Sint-Pieters- Leeuw, de gemeente en Infano

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw Infobrochure schoolopvang VZW Infano de Sint-Stevensschool Sint-Pieters-Leeuw Vanaf 4 januari 2016 is er een samenwerking tussen de Sint-Stevensschool te Sint- Pieters Leeuw, de gemeente en Infano vzw

Nadere informatie

INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM

INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM IBO DE WIEBELBOOM INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG DE WIEBELBOOM SCHOOLSTRAAT 5 2820 BONHEIDEN tel. 015/.... gsm 04../...... mail: dewiebelboom@bonheiden.be Dexia -.-.. 1. GEGEVENS VAN HET KIND Naam:.

Nadere informatie

Sint-Catharinacollege Moerbeke-Viane-Galmaarden

Sint-Catharinacollege Moerbeke-Viane-Galmaarden Sint-Catharinacollege Moerbeke-Viane-Galmaarden scholengroepb@sintcatharinacollege.be Huishoudelijk Reglement binnenschoolse kinderopvang Gemeente Moerbeke 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement van de

Nadere informatie

Algemeen. De inschrijvingsdagen worden vermeld op de website: en deze informatie vind je ook terug op de flyer die verspreid wordt.

Algemeen. De inschrijvingsdagen worden vermeld op de website:   en deze informatie vind je ook terug op de flyer die verspreid wordt. Algemeen Speelplein Groene Zone VZW Groenveldstraat 42 3001 Heverlee De speelpleinwerking is een erkende speelpleinwerking door de Stad Leuven. Contactgegevens Voorzitter VZW Speelplein Groene Zone: Hilde

Nadere informatie

KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. ORGANISEREND BESTUUR: KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT OCMW Europalaan 1 3730 Hoeselt tel: 089/ 51 88 13 Hoofdverantwoordelijke: Dhr. Josy Slechten, secretaris OCMW Coördinator: Neven Annemie

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG I. VOORSTELLING VAN DE BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG I. VOORSTELLING VAN DE BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG VZW. De Duinhuisjes BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG MOESJE Zustersstraat 11 8380 brugge Tel. 050/55.25.39. Gsm : 0478/56.85.81. Email : peuterhaven@skynet.be

Nadere informatie

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleidsters of de coördinator.

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleidsters of de coördinator. Inschrijvingsfiche buitenschoolse kinderopvang Houtekind Geachte ouders Hartelijk dank voor uw inschrijving in onze buitenschoolse kinderopvang. Om administratief in orde te zijn vragen wij u vriendelijk

Nadere informatie

Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op

Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Buitenschoolse kinderopvang IBO Roefels

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Buitenschoolse kinderopvang IBO Roefels HUISHOUDELIJK REGLEMENT Buitenschoolse kinderopvang GEMEENTE B E R L A A R 1. ALGEMENE INFORMATIE 1.1 Organiserend bestuur De buitenschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door Gemeentebestuur Berlaar,

Nadere informatie

Versie januari HUISHOUDELIJK REGLEMENT BUITENSCHOOLSE OPVANG EEKLO 2

Versie januari HUISHOUDELIJK REGLEMENT BUITENSCHOOLSE OPVANG EEKLO 2 1 1. HUISHOUDELIJK REGLEMENT BUITENSCHOOLSE OPVANG EEKLO 2 1.1 Algemeen 2 1.1.1 Organiserend bestuur 2 1.1.2 Contactpersoon van BKO 2 1.1.3 Verzekering 3 1.1.4 Bereikbaarheid in noodgevallen 3 1.1.5 Opnamebeleid

Nadere informatie

Voor- en naschoolse kinderopvang

Voor- en naschoolse kinderopvang Voor- en naschoolse kinderopvang Geachte ouders, Naast het toezicht van de leerkrachten voorziet de school een bijkomende BETALENDE kinderopvang waar uw kind gebruik kan van maken. s morgens vanaf 6u30

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM INFO KINDEROPVANG Organisator Naam: Adres: O.C.M.W. Dentergem Kasteeldreef 1, 8720 Dentergem (Wakken) Kinderopvanglocatie Naam: IBO Scoebidoe Markegem

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE INHOUD 1 ALGEMEEN ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 1.1

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Initiatief Buitenschoolse Opvang Kosko

Huishoudelijk Reglement. Initiatief Buitenschoolse Opvang Kosko Huishoudelijk Reglement Initiatief Buitenschoolse Opvang Kosko Dit huishoudelijk reglement werd opgemaakt in augustus 2011 en het treedt in voege vanaf 1 september 2011. Het vervangt het huishoudelijk

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG INFO KINDEROPVANG Naam: Adres: OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN Naam: IBO T WEIKEN IBO T KEIKOPJE

Nadere informatie

WELKOM! Alles Kids gestart in 2010 gegroeid Onder de loep nemen van ons huishoudelijk reglement

WELKOM! Alles Kids gestart in 2010 gegroeid Onder de loep nemen van ons huishoudelijk reglement ALLES KIDS WELKOM! Alles Kids gestart in 2010 gegroeid Onder de loep nemen van ons huishoudelijk reglement Evolutie 2011 28 kinderen 2012 47-48 kinderen 2013 51-54 kinderen 2014 51-58 kinderen 2015 50

Nadere informatie

Retributiereglement Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Tanneke Tielt & Aarsele en Zelfstandige Buitenschoolse Kinderopvang Tanneke Kanegem

Retributiereglement Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Tanneke Tielt & Aarsele en Zelfstandige Buitenschoolse Kinderopvang Tanneke Kanegem Retributiereglement Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Tanneke Tielt & Aarsele en Zelfstandige Buitenschoolse Kinderopvang Tanneke Kanegem Art. 1 Met ingang van 1 september 2016 en voor een termijn

Nadere informatie

Reglementering (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op

Reglementering (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Reglementering (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in, en dit alle dagen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gekkoo vzw

Algemene voorwaarden Gekkoo vzw Algemene voorwaarden Gekkoo vzw Door in te schrijven voor een activiteit van Gekkoo vzw verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Inhoud 1 Speelpleinbende en Kampbende... 1 1.1. Inschrijven...

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Voor- en Naschoolse Opvang VZW Mini-Palet

Huishoudelijk reglement Voor- en Naschoolse Opvang VZW Mini-Palet Huishoudelijk reglement Voor- en Naschoolse Opvang VZW Mini-Palet 2017-2018 Gesubsidieerde Vrije Basisschool HET PALET Mariastraat 7, B-8000 Brugge Tel. : 050 33 63 47 Fax. : 050 33 54 92 Gsm : 0475 27

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2014-2015 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

Contract BUITENSCHOOLSE OPVANG

Contract BUITENSCHOOLSE OPVANG Schoolstraat 11, 8770 Ingelmunster 051/31.45.44 Contract BUITENSCHOOLSE OPVANG t Achterhuisje VZW : Is een opvang voor kinderen tot en met 12 jaar, voldoet aan de algemene voorwaarden voor toezicht van

Nadere informatie

Dé plek om heerlijk rond te spoken! gastouderopvang. t Spookje

Dé plek om heerlijk rond te spoken! gastouderopvang. t Spookje gastouderopvang t Spookje Dé plek om heerlijk rond te spoken! gastouderopvang t Spookje Gangeltstraat 8 6132 HB Sittard 046-4585396 06-53353168 info@hetspookje.nl www.hetspookje.nl Huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek)

Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek) Infobrochure schoolopvang VZW Infano de basisschool Wegwijzer Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek) Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de Wegwijzer te Sint-Pieters Leeuw

Nadere informatie

Provinciaal gebruikersreglement. Bibliotheeknet Limburg.

Provinciaal gebruikersreglement. Bibliotheeknet Limburg. Provinciaal gebruikersreglement Bibliotheeknet Limburg Bibliotheeknet Limburg Bibliotheeknet Limburg is een samenwerkingsverband tussen een aantal Limburgse openbare bibliotheken. Het meest actuele overzicht

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang BS St. Jozefsschool

Infobrochure schoolopvang BS St. Jozefsschool Infobrochure schoolopvang BS St. Jozefsschool In opdracht van de school BS St. Albertus- & St. Jozefsschool verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

schriftelijke overeenkomst kinderopvang

schriftelijke overeenkomst kinderopvang schriftelijke overeenkomst kinderopvang Deze schriftelijke overeenkomst legt de rechten en plichten vast tussen Felies vzw organisator van de kinderopvang en de gebruiker De schriftelijke overeenkomst

Nadere informatie

OCMW ZINGEM Alfred Amelotstraat Zingem Tel.: 09/ Fax: 09/

OCMW ZINGEM Alfred Amelotstraat Zingem Tel.: 09/ Fax: 09/ OCMW ZINGEM Alfred Amelotstraat 53 9750 Zingem Tel.: 09/389.68.10 Fax: 09/389.68.19 Huishoudelijk Reglement initiatief Buitenschoolse Opvang Zingem Voorschoolse- naschoolse opvang, woensdagnamiddagopvang

Nadere informatie

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13 De kostprijs Voor één kind bedraagt de prijs 2 per aangevangen uur en 1 per aangevangen half uur. Voor een gezin met meerdere kinderen gelijktijdig in de opvang bedraagt de prijs 1,50 per aangevangen uur

Nadere informatie

BibliotheeknetLimburg

BibliotheeknetLimburg BibliotheeknetLimburg Provinciaal gebruikersreglement limburg.be BibliotheeknetLimburg Inwerkingtreding reglement Dit gebruikersreglement treedt in werking op 1 januari 2009. Alle voorgaande gebruikersreglementen

Nadere informatie

Vertegenwoordigd door Nadine Dethier, algemeen directeur en Luc Wouters, burgemeester. Opvanglocatie.. Adres.... Telefoonnummer...

Vertegenwoordigd door Nadine Dethier, algemeen directeur en Luc Wouters, burgemeester. Opvanglocatie.. Adres.... Telefoonnummer... Schriftelijke overeenkomst met betrekking tot de opvangmodaliteiten 1. CONTRACTERENDE PARTIJEN Organisator Gemeentebestuur Lummen Gemeenteplein 13 3560 Lummen Vertegenwoordigd door Nadine Dethier, algemeen

Nadere informatie

Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas

Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Een vakantie-initiatief voor kinderen van 6 tot 12 jaar Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TERUGBLIK ZOMER 2012 TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk

Nadere informatie