exposanten informatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "exposanten informatie"

Transcriptie

1 Kunst & Antiek Weekend 25 t/m 27 januari 2017 De Grote Kerk, Naarden - Vesting exposanten informatie 20 e editie

2 Exposanten informatie 2017 KUNST & ANTIEK WEEKEND NAARDEN 25 t/m 27 januari 2017 De Leukste Kunst & Antiek beurs van Nederland! Traditiegetrouw wordt in de laatste week van januari het Kunst & Antiek Weekend Naarden gehouden. Naarden staat bij een groot publiek bekend als de Leukste Kunst & Antiek Beurs van Nederland waar op een historische locatie een breed aanbod van hoogwaardige Kunst & Antiek te vinden is. Begin 2017 vindt dit spraakmakende kunstevenement met zijn onderscheidende sfeer alweer voor de 20e keer in deze karakteristieke vestingstad plaats. Beursprofiel Meer dan 65 exposanten presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst. Naast de imposante Grote Kerk van Naarden, bestaat het beursoppervlak uit twee stijlvol aangeklede en verwarmde paviljoens die direct aan de Grote Kerk verbonden zijn. Ieder jaar trekt het Kunst & Antiek Weekend Naarden, dat bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit Nederland en België. Locatie De imposante Grote Kerk midden in t Gooi biedt traditiegetrouw onderdak aan het Kunst & Antiek Weekend. Het uit de 15e eeuw daterende monument is midden in de vestingstad Naarden gesitueerd. Mede hierdoor ontstaat de uiterst bijzondere ambiance van het Kunst & Antiek Weekend. Bezoekers genieten na hun beursbezoek van de gezellige winkelstraatjes met veel horeca. Het Arsenaal van Jan des Bouvrie bevindt zich op korte loopafstand van de beurslocatie. Naarden-Vesting is zeer goed bereikbaar via de A1 en heeft uitgebreide parkeergelegenheden. Een gratis shuttle service brengt de bezoekers naar de Grote Kerk. GROTE KERK NAARDEN Marktstraat 13, 1411 EP Naarden-Vesting

3 Kunst & Antiek Weekend 2017 Beursdata Woensdag 25 januari van 16 tot 21 uur Donderdag 26 januari van 11 tot 18 uur Vrijdag 27 januari van 11 tot uur Zaterdag 28 januari van 11 tot 18 uur Zondag 29 januari van 11 tot 18 uur PRIVATE VIEW Bezoekersprofiel De bezoeker zit in de leeftijdsgroep van ongeveer 30 tot 70 jaar oud, 45% is vrouw en 55% is man, is ruim bovenmodaal, welstandsklasse A/B1, ondernemend, actief, is bovengemiddeld geïnteresseerd in kunst, literatuur, cultuur, antiek, interieur, juwelen en horloges. Bezoekers lezen de Telegraaf, het Parool, de NRC, de Volkskrant en het FD. Zij komen veelal uit de regio t Gooi, maar verder ook uit heel Nederland. De reis naar het Kunst & Antiek Weekend wordt door velen gecombineerd met een stadsbezoek aan de gehele Vestingstad Naarden en/of Laren (NH). Entreeprijs 14,00 per persoon bij online voorverkoop via 16,50 per persoon aan de kassa Kinderen tot 14 jaar gratis 2 voor 1 Onder het relatienetwerk van de deelnemers en de organisatie worden op uitgebreide schaal speciale 2 voor 1 kaarten gedistribueerd. Deze geven aan de kassa de mogelijkheid om met twee personen de beurs voor de prijs van één persoon te bezoeken. Besloten voorbezichtiging Op woensdagavond 25 januari vindt er een feestelijke besloten voorbezichtiging plaats voor de speciale relaties van de exposanten en sponsors. Er wordt voor stijlvolle en bij het tijdstip passende catering zorggedragen. Het aantal vrijkaarten voor deze Private View is afhankelijk van de keuze van het deelnemerspakket. Fridaynight Special Op de vrijdagavond 27 januari is de beurs tot uur open. Tijdens deze muzikaal opgeluisterde avond worden ook diverse relatiegroepen uit de directe omgeving uitgenodigd. Vrijkaarten Uw relaties kunnen het Kunst & Antiek Weekend op uitnodiging bezoeken. Exposanten ontvangen vooraf gepersonaliseerde uitnodigingen (inclusief uniforme enveloppen) voor de openingsavond en de gewone beursdagen (allen geldig voor 2 personen). Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om digitale uitnodigingen via te verzenden. Het aantal totale vrijkaarten is afhankelijk van de keuze van het deelnemerspakket.

4 Exposanten informatie e editie KUNST & ANTIEK WEEKEND NAARDEN Mediacampagne Een uitgebreide en weldoordachte mediacampagne zal er voor zorgdragen, dat ook dit jaar, een kwalitatief hoogwaardig publiek in groten getale het Kunst & Antiek Weekend bezoekt. Naast advertenties in landelijke dagbladen en doelgroep magazines, wordt een PR campagne naar alle gedrukte, audiovisuele & digitale media uitgevoerd. Via diverse partners worden ook nieuwe bezoekers doelgroepen uitgenodigd. Website & Social media Deelnemers blijven gedurende een heel jaar met informatie en beeldmateriaal op de website staan. Daarnaast wordt er voor elke exposant in datzelfde jaar promotie gemaakt op social media (Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter). Deelnemerscommissie Een commissie van beursdeelnemers bestaande uit: Dhr. Peter Korf de Gidts (Antiquair te Amsterdam) Dhr. Floris Siemer (Kunsthandelaar te Naarden) Mevr. Wendy Roelofs (Juwelier & Edelsteenkundige te A dam) Dhr. Joost Heutink (Kunsthandelaar te Zwolle) is actief betrokken bij de voorbereidingen in de aanloop naar het Kunst & Antiek Weekend Bezoekers catering De catering tijdens het Kunst & Antiek Weekend Naarden wordt verzorgd door Traiteurie Oud Loosdrecht. In het paviljoen direct na het entree is een Café Express ingericht met espresso koffie, wijn en kleine snacks. In het koor van de Grote Kerk is de beursbrasserie gesitueerd alwaar een uitgebreider assortiment dranken en lunchgerechten geserveerd wordt.

5 Kunst & Antiek Weekend 2017 Deelname Standhuur 176,50 per m2, inclusief luxe uniforme standbouw (minimaal 12 m2). Beveiliging Vanaf dinsdag 24 januari tot en met zaterdag 28 januari is er s avonds na het sluiten van de beurs adequate bewaking in alle beursruimtes aanwezig. Na de beursafbouw op zondag 29 januari is er geen bewaking. Elektriciteit 176,50 per 2 kw aansluiting, inclusief verbruik. Standaard deelnamebijdrage à 1250,-- per exposant Iedere exposant betaalt een verplichte deelnamebijdrage. Hiervoor krijgt de deelnemer standaard 20 Private View uitnodigingen. (geldig voor 2 personen) 50 vrijkaarten voor gewone beursdagen. (geldig voor 2 personen) 150 briefkaarten met exclusieve relatie korting op het entree. (2 voor de prijs van 1) Vermelding op website, de social media kanalen en de beursplattegrond. All-inclusive deelname bijdrage à 1250, ,-- per exposant 40 Private View uitnodigingen. (geldig voor 2 personen) Ongelimiteerd vrijkaarten voor gewone beursdagen. (geldig voor 2 personen) 150 briefkaarten met exclusieve korting. (2 voor de prijs van 1) Vermelding op website, de social media kanalen en de beursplattegrond. Standinrichting De inrichting en decoratieve aankleding van de door de exposant gehuurde standruimte dient stijlvol en verzorgd te zijn. De algehele uitstraling van een standpresentatie dient te passen in de ambiance van het Kunst & Antiek Weekend. Keuring De volledige te presenteren collecties van alle deelnemers aan het Kunst & Antiek Weekend Naarden-Vesting worden voor opening van de beurs beoordeeld door een team experts (beëdigd taxateurs kunst & antiek). De keuringsrichtlijnen kunt u opvragen bij de organisatie. Inschrijven voor beursdeelname Voor het aanvragen van een standruimte voor deelname dient een volledig ingevuld inschrijvingsformulier met uitgebreide omschrijving van de aangeboden collectie opgestuurd te worden. Na acceptatie ontvangt u een bevestiging van deelname. De organisatie behoudt zich het recht voor, exposanten met collecties die naar haar oordeel niet in het beursprofiel passen, te weigeren voor beursdeelname. Bij mogelijke oververtegenwoordiging van een bepaald segment kan de organisatie nieuwe inschrijvingen binnen dat segment weigeren. Betaling 30% na inschrijving. (U ontvangt hiervoor een aanbetalingsnota) 70% voor 1 januari Bij niet tijdige betaling van het verschuldigde factuurbedrag heeft InterEvent de bevoegdheid de wettelijke rente in rekening te brengen over het factuurbedrag, te rekenen vanaf de desbetreffende vervaldag tot aan de volledige betaling. Indien Exposant in verzuim verkeert worden buitengerechtelijke incassokosten in rekening gebracht. Zie Algemene Voorwaarden InterEvent. Algemene Voorwaarden Aanvullend op deze Exposanten Informatie gelden de Algemene Voorwaarden van InterEvent die gepubliceerd zijn op algemenevoorwaarden.nl.

6 Kunst & Antiek Weekend 2017 Service Overzicht De volledige coördinatie van de standbouw, elektra, verlichting, vitrineverhuur en eventuele andere extra s verloopt via Brederode Utrecht. Contactpersoon Manon Huiberts senior project manager T: +31 (0) E: mh@brederode.nl Vitrines U kunt de vitrines van Factory for Più ten behoeve van uw beursdeelname rechtstreeks reserveren. Wij adviseren u om uw reservering tijdig te plaatsen om teleurstelling te voorkomen. De vitrines staan bij aanvang van de beursopbouw in uw standruimte gereed. Meer informatie en reserveringen via PinDirect In samenwerking met PinDirect is het mogelijk om een mobiel pinapparaat te huren tijdens de beursperiode. Deelnemers betalen slechts 119, 95 (exclusief btw) i.p.v. 134,95. Meer informatie en reserveringen via Elektra Universele standaard stroomaansluiting met WCD (230 Volt / 6 Amp) Vitrine aansluiten Extra stroomaansluiting met WCD (230 Volt / 6 Amp) Extra stroomaansluiting met WCD (230 Volt / 16 Amp) CEE (3 x 25 Amp) krachtstroomaansluiting Extra WCD in de standruimte Standverlichting Rail van 40 cm met 2 LED 15 W spots 3000k Rail van 40 cm met 3 LED 15 W spots 3000k LED 15 W pendelspot / schilderijspot op 50 cm stang 3000k Universele 3 fasen Clickrail t.b.v. eigen spots Plafondconstructie t.b.v. verlichting en/of kroonluchter Inclusief 37,50 75,-- 130,-- 275,-- 35,-- 41,50 51,50 35,00 32,50 30,-- per m 1 per m 1 Standbouw voorzieningen 75,-- Dubbelzijdig bespannen standwand (300 x 100 cm) 35,50 Frieslijst (geschilderd) 40 cm hoog, 5 cm dik 30,-- Plafondconstructie t.b.v. verlichting en/of kroonluchter 42,-- Gordijn 300 cm hoog 300,-- Afzetplank 200 x 50 x 100 cm (b x d x h) Volledig gestoffeerd en voorzien van een gordijn Afzetplank 300 x 50 x 100 cm (b x d x h) 450,-- Volledig gestoffeerd en voorzien van een gordijn Dak bespanning (zwart of ecru) 14,50 Wand met skirting-wit overschilderbaar 20,-- Inclusief plastic op de vloer. (indien niet overschilderd is dit materiaal doorzichtig) Alle andere extra voorzieningen op aanvraag. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. per m 1 per m 1 per m 1 per m 2 extra per m 1

7 Exposanten informatie 2017 Hotelovernachting Speciaal voor de deelnemers van het Kunst & Antiek Weekend heeft NH Hotel Jan Tabak Bussum een tarief van 99,- per kamer, inclusief ontbijt. (Ook bij 2 persoons bezetting) Te reserveren via: a.teeffelen@nh-hotels. com / T: + 31 (035) onder vermelding van Kunst & Antiek Weekend arrangement. Marketing partnership Geselecteerde bedrijven waarvan het relatienetwerk goed past bij de uitstraling van het Kunst & Antiek Weekend, kunnen marketing partner van het Kunst & Antiek Weekend worden. Hiervoor maken wij graag, op basis van uw wensen en verwachtingen, een op maat gemaakt pakket. Bel hiervoor: T: + 31 (035) Beursorganisatie Het Kunst & Antiek Weekend wordt georganiseerd op initiatief van en door InterEvent in nauwe samenwerking met de Stichting Grote Kerk Naarden. INTEREVENT is een organisatiebureau gespecialiseerd in de ontwikkeling, marketing en volledige organisatie van kwalitatief hoogwaardige beurzen en events. Sinds de oprichting in 1995 vinden diverse jaarlijks terugkerende high-end evenementen plaats die een landelijk bekendheid genieten. De Stichting Grote Kerk Naarden zorgt sinds 1993 voor de instandhouding van de monumentale Grote Kerk Naarden en houdt het monument toegankelijk als centrum voor cultuur en samenleving. Tijdschema BEURSOPBOUW Maandagavond 23 januari van 18 tot 21 uur (Aanlevering goederen) Dinsdag 24 januari van 9 tot 21 uur Woensdag 25 januari van 9 tot 12 uur KEURING Woensdag 25 januari vanaf uur tot 15 uur OPENING (PRIVATE VIEW) Woensdag 25 januari van 16 tot 21 uur (Opening) BEURSDAGEN Donderdag 26 januari van 11 tot 18 uur Vrijdag 27 januari van 11 tot uur Zaterdag 28 januari van 11 tot 18 uur Zondag 29 januari van 11 tot 18 uur BEURSAFBOUW Zondag 29 januari van 18 tot 23 uur INTEREVENT beurzen organisatie advies Postbus NL 1200 BL Hilversum T: +31 (0) E: info@interevent.org Contactpersoon Johan D. Rissik E: info@kunstenantiekweekend.nl T: +31 (035) GSM:

8 CAFE EXPRESS GARDEROBE 34 m 2 22,5 m 2 22,5 m 2 12 m 2 19,5 m 2 Exposanten informatie 2017 Kunst & Antiek Weekend 2017 Kunst & Antiek Weekend 2017 Plattegrond Plattegrond b 19,5 m 2 27a 27 m m ,5 m m 2 16,5 m 2 19 m 2 23 m 2 23 m m m ,5 m m 2 46 m m m m RESTAURANT 21 m 2 16 m m 2 20 m m 2 TOILETTEN m ,5 m ,25 m m m ,5 m 2 10 m m m m m m ,5 m m m 2 24,5 m ,5 m 2 6 donor monument 16,5 m m m 2 27,5 m 2 KASSA ENTREE C 15_07_2016

9

10 INTEREVENT POSTBUS BL HILVERSUM +31 (035)

20ste editie. De Grote Kerk Naarden - Vesting

20ste editie. De Grote Kerk Naarden - Vesting 20ste editie De Grote Kerk Naarden - Vesting 25 t/m 29 januari 2017 Exposanten informatie Beursconcept: Meer dan 65 exposanten presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst.

Nadere informatie

LA TABLE SFEERBEURS 10 T/M 13 NOVEMBER 2016 DE GROTE KERK, NAARDEN-VESTING WWW.LATABLE.NL

LA TABLE SFEERBEURS 10 T/M 13 NOVEMBER 2016 DE GROTE KERK, NAARDEN-VESTING WWW.LATABLE.NL exposanten informatie LA TABLE SFEERBEURS 10 T/M 13 NOVEMBER 2016 DE GROTE KERK, NAARDEN-VESTING WWW.LATABLE.NL EXPOSANTEN INFORMATIE 2016 LA TABLE SFEERBEURS NAARDEN Hèt lifestyle-event van Nederland

Nadere informatie

1, 2 & 3 DECEMBER 2017 WERELDMUSEUM ROTTERDAM EXPOSANTEN INFORMATIE

1, 2 & 3 DECEMBER 2017 WERELDMUSEUM ROTTERDAM EXPOSANTEN INFORMATIE 1, 2 & 3 DECEMBER 2017 WERELDMUSEUM ROTTERDAM EXPOSANTEN INFORMATIE LOCATIE: Wereldmuseum Rotterdam Willemskade 22 3016 DM Rotterdam Rond de 25 juweliers, edelsmeden & horlogespecialisten presenteren gedurende

Nadere informatie

10 T/M 12 JUNI 2016 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN

10 T/M 12 JUNI 2016 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN 10 T/M 12 JUNI 2016 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN EXPOSANTEN INFORMATIE HET JUWEEL OP SPARRENDAAL LOCATIE: Buitenplaats Sparrendaal Hoofdstraat 89, 3971 KE Driebergen-Rijsenburg Rond de 25 juweliers,

Nadere informatie

HET JUWEEL SPARRENDAAL EXPOSANTEN INFORMATIE JUNI 2018 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN EXPOSANTEN INFORMATIE

HET JUWEEL SPARRENDAAL EXPOSANTEN INFORMATIE JUNI 2018 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN EXPOSANTEN INFORMATIE 8-9 - 10 JUNI 2018 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN EXPOSANTEN INFORMATIE ond de 25 juweliers, edelsmeden & horlogespecialisten presenteren hun bijzondere collecties gedurende 3 dagen gezamenlijk in

Nadere informatie

7 T/M 10 JUNI 2019 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN

7 T/M 10 JUNI 2019 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN PINKSTERWEEKEND 7 T/M 10 JUNI 2019 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN EXPOSANTEN INFORMATIE edurende het Pinksterweekend presenteren rond de 25 juweliers, edelsmeden & horlogespecialisten hun bijzondere

Nadere informatie

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM Op zaterdag 14 april 2018 (van 10.00 16.00 uur) wordt de derde Amsterdamse uitvaartbeurs gehouden. In de Westerkerk aan de Prinsengracht presenteert de uitvaartbranche

Nadere informatie

Standmogelijkheden. 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam

Standmogelijkheden. 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam Standmogelijkheden 23 t/m 26 februari 2016, Ahoy Rotterdam Basisstand Op de door u gehuurde standruimte kunt u door ons een nietgemeubileerde stand in systeembouw laten plaatsen. Dat bespaart u veel werk

Nadere informatie

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 Er zijn op de beurs Sport-Net 3 varianten van beursarrangementen: 1. Basis Arrangement 2. Sportbond Arrangement 3. VIP Arrangement

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE

DEELNEMERSINFORMATIE DEELNEMERSINFORMATIE 1 Inhoudsopgave Pag. 3 1. Organisatie en contactgegevens 2. Locatie en datum 3. Facturatie 4. Inrichting en uitruimen uniforme standbouw Pag. 4 5. Standbouw algemeen 6. Standbouw Waalsprongplein

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2019 23 januari 11.00-21.00 uur 24 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

17 e. SeniorenExpo. Editie. De leukste beurs voor de 50 Plussers in Brabant!

17 e. SeniorenExpo. Editie. De leukste beurs voor de 50 Plussers in Brabant! SeniorenExpo 17 e Editie De leukste beurs voor de 50 Plussers in Brabant! NH Conference Centre Koningshof Veldhoven 15 t/m 20 januari 2019 Senioren Expo, dé leukste beurs voor 50 plussers in Brabant! De

Nadere informatie

EEN BEURS STIMULEERT EN ONDERSTEUNT DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES. vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten

EEN BEURS STIMULEERT EN ONDERSTEUNT DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES. vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten EEN BEURS DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES STIMULEERT EN ONDERSTEUNT vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2013 Evenementenhal van het Fries Congrescentrum

Nadere informatie

Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding

Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding FORMULIEREN Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier

Nadere informatie

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Feiten & cijfers 2011 Impressie eerdere edities Wat is het? Fysieke presentatie van een Online Winkelcentrum via de gezamelijke paraplu van Babyplaats.nl

Nadere informatie

55 daagse DÉ BEURS VOOR DE 55-PLUSSERS IN OOST-NEDERLAND HANZEHAL ZUTPHEN OKTOBER 2017 BROCHURE

55 daagse DÉ BEURS VOOR DE 55-PLUSSERS IN OOST-NEDERLAND HANZEHAL ZUTPHEN OKTOBER 2017 BROCHURE 55 daagse DÉ BEURS VOOR DE 55-PLUSSERS IN OOST-NEDERLAND HANZEHAL ZUTPHEN 18-21 OKTOBER 2017 BROCHURE 55 PLUS 4 DAAGSE DÉ BEURS VOOR DE 55-PLUSSERS IN OOST-NEDERLAND Afgelopen jaar was het zo ver, de

Nadere informatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER 2017 10:00-18:00 Brochure www.erfgoedexpo.be ERFGOED EXPO DÉ VAKBEURS OP HET GEBIED VAN MUSEA, ERFGOED EN RESTAURATIE ERFGOED EXPO wordt hét ontmoetingspunt voor professionals

Nadere informatie

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Via dit document willen wij u bijkomende informatie geven betreffende uw deelname aan LaboramaLux. U kunt hier een overzicht terugvinden van alle praktische

Nadere informatie

Woonbeurs Den Haag + regio Grote Kerk, Den Haag

Woonbeurs Den Haag + regio Grote Kerk, Den Haag + regio Grote Kerk, Zaterdag 3 november 2018 Maak kennis met uw doelgroep Tijdens de woonbeurs voor en regio maakt u persoonlijk kennis met ruim 6.500 bezoekers. Mensen met interesse in een nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op contacta.nl

Kijk voor meer informatie op contacta.nl Formulier : Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier 5: Exposantenkaarten/

Nadere informatie

De internationale vakbeurs voor de totale museumbranche. Woensdag 17 en donderdag 18 april 2019 Evoluon Eindhoven

De internationale vakbeurs voor de totale museumbranche. Woensdag 17 en donderdag 18 april 2019 Evoluon Eindhoven De internationale vakbeurs voor de totale museumbranche Woensdag 17 en donderdag 18 april 2019 Evoluon Eindhoven 4E EDITIE Museum Vakdagen De internationale vakbeurs voor de totale museumbranche Op woensdag

Nadere informatie

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN Hoofdbeurs met bruidsshows van s werelds grootste bruidshuis; Koonings Bruidsmode. Deze beurs vindt plaats op zaterdagavond 24 oktober van 18:00 uur tot 22:00 uur

Nadere informatie

SeniorenExpo DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT. 16 e NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI

SeniorenExpo DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT. 16 e NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI 16 e SeniorenExpo EDITIE DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT BROCHURE NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN 16-21 JANUARI 2018 www.rainbowexpo.nl SENIOREN EXPO, DÉ LEUSKTE BEURS VOOR DE

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 23 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 23 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2020 22 januari 11.00-21.00 uur 23 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 8 & 9 APRIL 2014 TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 2014 Netwerken in een sterke regio! Samenwerken, netwerken en op de hoogte zijn van elkaars kennis en kunde is belangrijker dan ooit. Dit besef leeft sterk

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Strandheem Parkweg 5 9865 VN Opende STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Dinsdag 5 juni 2018 Woensdag 6 juni 2018 Donderdag 7 juni 2018 Dagelijks geopend van 13.00 21.30 uur Organisatie: CNO-Expo Johan

Nadere informatie

BTW nummer (voor exposanten gevestigd in het buitenland) Naam op kaart: Kaart nummer: CvC code (achterzijde pas): Geldig tot:

BTW nummer (voor exposanten gevestigd in het buitenland) Naam op kaart: Kaart nummer: CvC code (achterzijde pas): Geldig tot: NAW GEGEVENS (verplicht in te zenden voorblad bij al uw bestellingen!) Geachte exposant, De organisatie verzoekt u de onderstaande gegevens volledig in te vullen en deze pagina als voorblad mee te sturen

Nadere informatie

SeniorenExpo DÉ BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI

SeniorenExpo DÉ BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI SeniorenExpo DÉ BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT BROCHURE NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN 10-15 JANUARI 2017 www.rainbowexpo.nl SENIOREN EXPO, DÉ BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT! De

Nadere informatie

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014 HORECABEURSGOES Formulier : Formulier 2: Formulier 3: Formulier 4: Formulier 5: Formulier 6: Formulier 7: Formulier 8: Bedrijfsprofiel en naamsvermelding Exposantenkaarten / parkeerkaarten / uitnodigingskaarten

Nadere informatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie Handboek Medewerkers AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie 1 INDEX Inhoud Hoofdstuk 1 Communicatie... 3 1.1 Belangrijke telefoonnummers... 3 1.2 Calamiteiten... 3 Hoofdstuk 2 Rooster en planning... 4 2.1

Nadere informatie

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 BTW nummer website Functie fax Adres 4. Factuuradres (let op: de deelnemer onder 1 blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de nakoming

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Deelname Building Holland 2019

Leveringsvoorwaarden Deelname Building Holland 2019 De bepalingen waaronder aan het vak evenement Building Holland (hierna te noemen: het evenement) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in deze Leveringsvoorwaarden Deelname Building Holland 2019 alsmede

Nadere informatie

Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014

Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014 Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014 Opbouw dag: donderdag 2 oktober. Beursdagen: vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in verschillende

Nadere informatie

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM Inclusief Inschrijfformulier Algemene beursinformatie De Betondag is hét jaarlijkse ontmoetingspunt van betonminnend, bouwend

Nadere informatie

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI 1 Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI Uitvoering : Stichting Verenigde Hollandse Zeil Compagnie Datum intake : Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam

Nadere informatie

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH Webshop algemeen Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen? U kunt u bestelling wijzigen door rechts bovenin te klikken op mijn account, klantgegevens en dan weborders aan

Nadere informatie

BEURSCATALOGUS (print & online) Uiterste inzenddatum: woensdag 1 maart 2017

BEURSCATALOGUS (print & online) Uiterste inzenddatum: woensdag 1 maart 2017 BEURSCATALOGUS (print & online) Vul dit formulier in t.b.v. gratis vermelding van uw bedrijfsgegevens in de beurscatalogus. De gegevens moeten uiterlijk woensdag 1 maart 2017 zijn aangeleverd. Indien dit

Nadere informatie

Gezocht: creatieve ondernemers en werkgevers met oog voor talent (m/v)

Gezocht: creatieve ondernemers en werkgevers met oog voor talent (m/v) Gezocht: creatieve ondernemers en werkgevers met oog voor talent (m/v) www.ambitie.nl/event Woensdag 14 oktober: 13.00-21.00 uur Donderdag 15 oktober: 10.00-17.00 uur De Oude Drukfabriek, Groningen - GRATIS

Nadere informatie

Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn.

Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Te koop delicatesse zaak gespecialiseerd in kaas en wijn. Advertentienr. 164 INV/GW: 65.000 Huur: 1.353 /mnd. Omschrijving Ter overname aangeboden door HorecaWinkelMakelaars: In de directe omgeving van

Nadere informatie

DAM TOT DAM PARK - ZAANDAM

DAM TOT DAM PARK - ZAANDAM DAM TOT DAM PARK - ZAANDAM 16 EN 17 SEPTEMBER 2017 FESTIVAL EN BUSINESSDORP EEN WEEKEND LANG GENIETEN MET RELATIES EN MEDEWERKERS HOSPITALITY BUSINESS SPONSORING DAM TOT DAM PARK Voor het vijfde achtereen

Nadere informatie

DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017

DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017 DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017 Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. TASTE&TRAVEL FAIR 2017 De Taste & Travel Fair is DE fair waar bezoekers letterlijk de vakantie kunnen

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Deelname Building Holland 2020

Leveringsvoorwaarden Deelname Building Holland 2020 De bepalingen waaronder aan het vak evenement Building Holland (hierna te noemen: het evenement) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in deze alsmede in de Algemene Voorwaarden Easyfairs Netherlands

Nadere informatie

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober.

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015 Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in

Nadere informatie

Exposantenbrochure. Vakantiebeurs Limburg. editie 2017

Exposantenbrochure. Vakantiebeurs Limburg. editie 2017 Exposantenbrochure editie 2017 Grootse van Zuid-Nederland Gratis entree Hoge opkomst; in 2016 meer dan 2300 bezoekers Centrale locatie & brede doelgroep Professionele uitstraling: uniforme en complete

Nadere informatie

Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar

Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar Het beste voor (ver)bouwen en meer woonplezier Ontmoet tienduizenden koopkrachtige woonliefhebbers en maak hun duurzame droomwoning waar Vier dagen direct contact met gemotiveerde consumenten Bouwen en

Nadere informatie

Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen!

Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen! Bestelformulieren Let op! Bestelformulieren tijdig insturen! 1 Overzicht bestelformulieren en deadlines Formulier: Verplicht Deadline: formulier: Badges ja vrij. 1 september Ingevuld: Naamsvermelding op

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

6 e EDITIE. expo BEDRIJVENPARK FIVELPOORT APPINGEDAM WOENSDAG 14 EN DONDERDAG 15 JUNI Brochure

6 e EDITIE. expo BEDRIJVENPARK FIVELPOORT APPINGEDAM WOENSDAG 14 EN DONDERDAG 15 JUNI Brochure 6 e EDITIE expo BEDRIJVENPARK FIVELPOORT APPINGEDAM WOENSDAG 14 EN DONDERDAG 15 JUNI 2017 Brochure EEMSDELTA EXPO HÉT BUSINESS TO BUSINESS EVENT VOOR DE EEMSDELTA Uw netwerk op de Eemsdelta Expo - Op de

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem Locatie: Ruurloseweg Hoek Petersdijk Zelhem Data: Woensdag 3 juni 2015 Donderdag 4 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 STANDHOUDERSHANDBOEK Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek Organisatie: CNO-Expo

Nadere informatie

Handboek Standhouders 2019

Handboek Standhouders 2019 Handboek Standhouders 2019 Inhoud Eigen standbouw... 3 Uniforme standbouw... 3 Standmeubilair bestellen... 4 Catering... 4 Informatie & contact (standinrichting)... 5 Op- en afbouw, expeditie, vuilverwerking...

Nadere informatie

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP MEPPEL Op zaterdag 8 november 2014 zal de eerste editie

Nadere informatie

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart.

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart. nschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be Op deze website kunt u ook terecht voor alle verdere praktische informatie. Expo Lux 2015 19 en 20 maart LABORAMA

Nadere informatie

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW

INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW INFRA EXPO SEMINARIE EN VAKBEURS GROND-, WEG- EN WATERBOUW, INFRASTRUCTURELE VOORZIENINGEN BRUG-, SLUIS- EN TUNNELBOUW WOENSDAG 16 EN DONDERDAG 17 MEI 2018 BRABANTHAL LEUVEN BROCHURE INFRA EXPO SEMINARIE

Nadere informatie

MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE.

MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE. MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE museummvakdagen 3 e EDITIE MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE In mei 2015

Nadere informatie

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Op 4 en 5 oktober 2017 staat Hart van Holland / De Loods in Nijkerk in het teken van de Vakdagen

Nadere informatie

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw

Impressie plattegrond en tips voor de standbouw Impressie plattegrond en tips voor de standbouw VAN INSCHRIJVING TOT BEURS 1. Online inschrijven 2. Standlocatievoorstel 3. Handboek en inloggegevens voor webshop 1. Beursplan 2. Persmateriaal 3. Promotioneel

Nadere informatie

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Op 4 en 5 oktober 2017 staat Hart van Holland / De Loods in Nijkerk in het teken van de Vakdagen

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland. 27, 28 en 29 juni 2017 afslag Markelo

STANDHOUDERS HANDBOEK Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland. 27, 28 en 29 juni 2017 afslag Markelo Locatie: Elsenerveldweg 8 7462 PN RIJSSEN A1 afslag 27 Markelo STANDHOUDERS HANDBOEK Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland Data: Dinsdag 27 juni 2017 Woensdag 28 juni 2017 Donderdag 29 juni 2017 Dagelijks

Nadere informatie

EVENT SERVICES VISIT THE FUTURE VISIT THE FUTURE 67

EVENT SERVICES VISIT THE FUTURE VISIT THE FUTURE 67 EVENT SERVICES 67 EVENT SERVICES Beursdeelname makkelijker te maken Inhoud: Stands Webshop/offertes Aankleding stand Logistiek Deadlines Contactpersoon voor al uw vragen: Linda van der Ploeg 68 Event Services

Nadere informatie

De woon- en interieurbeurs. Brussels Expo. 20-29 november 2015. www.cocoon.be

De woon- en interieurbeurs. Brussels Expo. 20-29 november 2015. www.cocoon.be De woon- en interieurbeurs 20-29 november 2015 Brussels Expo www.cocoon.be BEURS IN BEWEGING 2013 was voor Cocoon het kanteljaar waarbij de beurs terugging naar de basis: inrichting en decoratie. Het jaar

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Vakbeurs voor Credit Management Sponsor & Expositiemogelijkheden Woensdag 14 november 2012 Nieuwegein Business Center www.creditexpo.nl WAT IS CREDITEXPO? Credit Expo is een landelijk evenement op het

Nadere informatie

24 november t/m 26 december The Village

24 november t/m 26 december The Village 24 november t/m 26 december 2016 The Village 24 november t/m 26 december 2016 Winter Village Stadshart Amstelveen Van 24 november t/m 26 december 2016 is het zover. Schaats- en kerstliefhebbers kunnen

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Adres: Expo Houten Meidoornkade 24 3992 AE Houten TIJDEN Opbouw Woensdag 8 maart 10.00 20.00 Donderdag 9 maart 08.00 09.30 alleen voor kleine spullen en promotiemateriaal

Nadere informatie

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods

Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Vakdagen voor facilitair management in het onderwijs 4 5 oktober 2017 Nijkerk Hart van Holland - De Loods Op 4 en 5 oktober 2017 staat Hart van Holland / De Loods in Nijkerk in het teken van de Vakdagen

Nadere informatie

Deelname Informatie. 3 & 4 mei 2017 Nekkerhal Mechelen.

Deelname Informatie. 3 & 4 mei 2017 Nekkerhal Mechelen. Deelname Informatie 3 & 4 mei 2017 Nekkerhal Mechelen www.webshopvakbeurs.be Webshop Vakbeurs De Webshop Vakbeurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor beginnend en blijvend

Nadere informatie

ONTMOET UW DOELGROEP OP

ONTMOET UW DOELGROEP OP ONTMOET UW DOELGROEP OP Woonmarkt Den Haag, Zaterdag 31 oktober 2015 Van 11.00 tot 16.00 uur, Grote Kerk Den Haag Woonmarkt Den Haag is een evenement van Focus Vanuit Kracht Projecten B.V., Postbus 9720,

Nadere informatie

Kerstmarkt. Vrijdag 7 t/m zondag 30 december Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Kerstmarkt. Vrijdag 7 t/m zondag 30 december Een plek om te verwonderen en te bewonderen Kerstmarkt Vrijdag 7 t/m zondag 30 december 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2018 t/m 7 januari 2019 in Stadshart Amstelveen Van 29 november

Nadere informatie

RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S. 28 april 29 april 30 april 1 mei parkloods noord antwerpen. brochure.

RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S. 28 april 29 april 30 april 1 mei parkloods noord antwerpen. brochure. RAINBOWEXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S 28 april 29 april 30 april 1 mei 2017 parkloods noord antwerpen brochure RAINBOW EXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR HOLEBI S RAINBOW EXPO HÉT LIFESTYLE EVENT VOOR

Nadere informatie

MAXIMALE EXPOSURE OP DE RETAILBEURS

MAXIMALE EXPOSURE OP DE RETAILBEURS MAXIMALE EXPOSURE OP DE RETAILBEURS COME AND SEE IT 10, 11, 12 MAART 2019 8, 9, 10 SEPTEMBER 2019 RETAILBEURS UTRECHT JEWELS & WATCHES WIJ ZIJN TRADE MART Trade Mart is het inkoopcentrum voor de retailer

Nadere informatie

Specifieke Voorwaarden Deelname Building Holland 2017

Specifieke Voorwaarden Deelname Building Holland 2017 De bepalingen waaronder aan het vak evenement Building Holland (hierna te noemen: het evenement) kan worden deelgenomen, zijn vastgelegd in deze Specifieke Voorwaarden Deelname Building Holland 2017 alsmede

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

12 t/m 16 december 2013

12 t/m 16 december 2013 12 t/m 16 december 2013 JAARBEURS UTRECHT Kleding: Artishock www.excellentbeursutrecht.nl 12 t/m 16 december 2013 JAARBEURS UTRECHT Van 12 tot en met 16 december 2013 vindt de Excellent Wonen & Leven Beurs

Nadere informatie

Beurshandboek Leven & Geloven. Beurshandboek BEURSHANDBOEK. 1 & 2 november 2013. High Five (hal 5) Jaarbeurs Utrecht. www.levenengeloven.

Beurshandboek Leven & Geloven. Beurshandboek BEURSHANDBOEK. 1 & 2 november 2013. High Five (hal 5) Jaarbeurs Utrecht. www.levenengeloven. Beurshandboek Leven & Geloven Beurshandboek BEURSHANDBOEK 1 & 2 november 2013 High Five (hal 5) Jaarbeurs Utrecht www.levenengeloven.nl Index 1. Belangrijke adressen en telefoonnummers. 3 2. Algemene informatie..

Nadere informatie

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN 1 LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN INHOUD Steaks & Salads (Business Club) 4 Burger vs Lobster (Business Club) 6 De Blauwe Lotus 8 Eetcafé De Verlenging 10 Dineren of lunchen in het Philips

Nadere informatie

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL Sponsor Informatie 12 & 13 nov 2016 Amsterdam De ultieme plek om live in contact te komen met de gezondheids- en fitness wereld. Waardevolle ontmoetingen met bezoekers die zich bevinden in een wereld die

Nadere informatie

TOPLOCATIE LUXE KANTOORUNITS OP TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING

TOPLOCATIE LUXE KANTOORUNITS OP TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING LUXE KANTOORUNITS OP TOPLOCATIE TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING Igluu Eindhoven Lichttoren 32 5611 BJ Eindhoven www.igluu.nl info@igluu.nl +31 (0)85 773 7703 Foto: Marcel Briaire Nieuwe

Nadere informatie

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site.

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site. TT06 Adverteren en Exposure Taart&Trends 2015 1. Exposure: 1.1. Alle deelnemers krijgen (na betaling) standaard een naamsvermelding op de standhouderspagina van Taart en Trends-website. Wilt u een actieve

Nadere informatie

Extra promotie? Altijd een goed idee!

Extra promotie? Altijd een goed idee! Val extra op tussen de ruim 175 andere exposanten woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 55% 40% 10% Extra promotie? Altijd een goed idee! De afdeling Sales en Partnerships van Eventex adviseert graag

Nadere informatie

ArtArnhem\Objects 2015

ArtArnhem\Objects 2015 Beursinformatie ArtArnhem\Objects 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Dudok, Ranzowzaal, Koningstraat

Nadere informatie

Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer

Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer 2 & 3 december 2011 AmsterdAm rai HÉt JAArLIJKse VAKeVeNemeNt VOOr KLeINscHALIG PersONeNVerVOer taxi expo 2011 is dé vakbeurs voor alle nationale

Nadere informatie

Introductie E&A 9 januari 2019

Introductie E&A 9 januari 2019 Introductie E&A 9 januari 2019 FHI Opgericht in 1956 om de beurs HET Instrument te organiseren +/- 800 leden, verdeeld over 5 branches Wat doen we voor de leden? Marketing, netwerken, diensten, lobby Industriële

Nadere informatie

Informatie voor standbouwers

Informatie voor standbouwers Beurslocatie Rotterdam Ahoy Ahoy-weg 10 3084 BA Rotterdam Hallen: 1, 2, 4, 5 en 6 Contactpersoon Anouk van Giels Tel: Mail: info@infratech.nl Voor vragen tijdens de opbouw kunt u terecht bij de informatiebalie

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015 Informatie/Handboek Standhouders Kerstfair 2015 Beste lezer, Vorig jaar vond de eerste editie van de kerstfair bij Dekker Zoetermeer plaats. Maar liefst 3200 bezoekers hebben vorig jaar onze kerstfair

Nadere informatie

09 JUNI 2010 Van tot uur, met aansluitend een feestavond 10 JUNI 2010 Van tot uur. Netwerkbeurs voor beursprofessionals

09 JUNI 2010 Van tot uur, met aansluitend een feestavond 10 JUNI 2010 Van tot uur. Netwerkbeurs voor beursprofessionals Netwerkbeurs voor beursprofessionals 09 JUNI 2010 Van 10.00 tot 18.00 uur, met aansluitend een feestavond 10 JUNI 2010 Van 10.00 tot 18.00 uur Brabanthallen 's Hertogenbosch Powered by 1 Expovisie Live,

Nadere informatie

25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht

25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht 25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht 25 & 26 januari 2012 Jaarbeurs Utrecht ONTMOET DE ONDERWIJSPROFESSIONAL OP ONDERWIJS & ICT 2012 Onderwijs & ICT is het platform voor ICT-toepassingen en diensten

Nadere informatie

Beurstraining Vrouw! 2019

Beurstraining Vrouw! 2019 Beurstraining Vrouw! 2019 Inhoud 1. Doelen stellen... 3 2. Indruk maken... 3 3. De beursbezoekers... 3 4. Het standteam... 4 5. Contact met de bezoeker... 4 6. Promotie... 4 7. Na de beurs... 5 Beurstraining

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

Kerstmarkt. 29 november 2017 t/m 7 januari Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Kerstmarkt. 29 november 2017 t/m 7 januari Een plek om te verwonderen en te bewonderen Kerstmarkt 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 in Stadshart Amstelveen Van 29 november

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Donderdag Vakbeurs voor Credit Management 7 November www.creditexpo.nl Sponsor & Expositiemogelijkheden Wat is Credit Expo? Credit Expo is een landelijk vakevenement op het gebied van creditmanagement

Nadere informatie

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH)

Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Aan de potentiële deelnemers en sponsors Speeldag NL op zondag 15 september 2013 te Hoorn (NH) Betreft: Informatie over deelname en sponsoring voor VIJFDE editie van Speeldag NL 2013 Hoorn, januari 2013

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden,

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Jaarbeurs Utrecht, bezoekadres Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht Jaarbeurs Utrecht, laden en lossen Melden P2, vanaf daar wordt u doorverwezen Truus van Lierlaan Utrecht

Nadere informatie

Presenteer uw bedrijf op hét belangrijkste platform voor de automotive aftermarket in het Midden Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika!

Presenteer uw bedrijf op hét belangrijkste platform voor de automotive aftermarket in het Midden Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika! 1 Beursdeelname AUTOMECHANIKA DUBAI Presenteer uw bedrijf op hét belangrijkste platform voor de automotive aftermarket in het Midden Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika! Messe Frankfurt Nederland organiseert

Nadere informatie

1. ReMaTec Amsterdam. Meest recente exposantenlijst 2019:

1. ReMaTec Amsterdam. Meest recente exposantenlijst 2019: ReMaTec 2019 1. ReMaTec Amsterdam De ReMaTec beurs bestaat sinds 2001 als tweejaarlijks evenement in RAI Amsterdam en is binnen de branche goed bekend geraakt. Komende editie ReMaTec 2019 is inmiddels

Nadere informatie

Woonbeurs Rotterdam + regio WTC Rotterdam

Woonbeurs Rotterdam + regio WTC Rotterdam + regio WTC Zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 Maak kennis met uw doelgroep Tijdens de woonbeurs voor en regio maakt u persoonlijk kennis maken met ruim 7.500 bezoekers. Mensen met interesse in een nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

Logistiek Limburg in de Spotlight!

Logistiek Limburg in de Spotlight! Geachte heer/mevrouw, Logistiek Limburg in de Spotlight! Deelname Beurs Transport Logistic, München, 9-12 mei 2017 Van 9 tot 12 mei 2017 vindt in München voor de zestiende keer de tweejaarlijkse beurs

Nadere informatie