Zoektocht. Open Monumentendag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zoektocht. Open Monumentendag"

Transcriptie

1 Zoektocht Open Monumentendag

2 Opdracht 1: Kijk en zoek! Bekijk de gevel van het gemeentehuis aandachtig. Vind je de bouwdatum van het gemeentehuis terug? Duid ook aan op de foto. Hoe ziet het wapenschild van de Gemeente Ruiselede er uit? Teken het schildje hier na: Tip: Je ziet het ook vaak IN het gemeentehuis terug.

3 Het gemeentehuis van Ruiselede werd gebouwd in neogotische stijl. Typisch voor die bouwstijl zijn de vele beeldjes, versieringen en details die aan de gevel werden aangebracht. Ga op zoek en loop eens rond het gemeentehuis! - Aan 3 gevels van het gemeentehuis werden in 1876 wapenschilden aangebracht. De wapenschilden horen bij de Belgische provincies die er toen waren. Hoeveel schilden tel je? Hoeveel provincies waren er toen (een vraag voor de ouders of grootouders ) Spreek de gids aan voor een woordje uitleg! - Aan het gemeentehuis staan ook twee stenen leeuwen. Ze houden elk een wapenschild vast. Vind je de leeuw met het wapenschild van België tussen zijn poten? - Vind je dit kopje terug? Beschrijf je vindplaats. Tip: Heel hoog!

4 Opdracht 2: Cijfertjes verbinden! Verbind de cijfertjes in de tekening en ontdek een bijzonder gebouw.

5 Wat je misschien nog niet gezien had. - Hoe hoger de verdieping, hoe mooier de ramen. De ramen op het gelijkvloers zijn vrij klein en eenvoudig, de ramen op de eerste verdieping zijn groter en iets mooier afgewerkt. De ramen op de tweede verdieping zijn ramen met glas in lood en rozetten. - De gevel en het grondplan zijn volledig in proportie. Op de plannen van de gevel kan je perfect gelijke driehoeken, rechthoeken en cirkels tekenen. Het grondplan bestaat uit een vierkant, dat onderverdeeld kan worden in perfect gelijke kleinere vierkanten die vandaag de burelen, toiletten, vergaderzalen, zijn.

6 Opdracht 3: Foto s zoeken Ga het gemeentehuis binnen. Voer eerst opdracht 4 uit! Zoek tijdens je bezoek onderstaande foto s. Waar heb je de foto s teruggevonden? Beschrijf de vindplaats onder de foto. Tip: Ga ook eens op het balkonnetje van de tweede verdieping.

7

8

9 Opdracht 4: Tellen! Ga de trappen op aan de voorzijde van het gebouw. Hoeveel trappen tel je links? = 2x Hoeveel trappen tel je rechts?.= 2x. De architect koos heel bewust voor dit aantal trappen. Het cijfer heeft een bijzondere betekenis en komt onder meer heel veel in de Bijbel voor (. sacramenten,. zonden). Er zijn ook. kleuren in de regenboog,. werelddelen. Het cijfer komt heel vaak in sprookjes voor: De Wolf en de. Geitjes, Sneeuwwitje en de. Dwergen. Op het balkonnetje van de eerste verdieping zie je bovenaan de zuilen mooie beeldjes. Dit zijn hoofdjes van mensen die gelukkig, boos, geschrokken, zijn. Elk hoofdje is anders. Hoeveel hoofdjes tel je hier? Ga het gemeentehuis binnen via de toegangsdeur van de eerste verdieping.

10 Opdracht 5: Zoeken! Zoek deze afbeelding. Waar vind je deze afbeelding terug? Deze afbeelding is het symbool van de bouwfirma Groep Planning die in 1995 het gemeentehuis renoveerde.

11 Opdracht 6: Koningen tellen Via de inkomhal kom je in de centrale hal terecht. Vanuit de centrale hal kan je naar een aantal andere burelen gaan: het bureel van de burgemeester en secretaris, de burelen van de jeugddienst, cultuurdienst,. Rechtover de inkomdeur zie je de Schepenzaal. Hier zie je de beelden en portretten van Belgische koningen en koninginnen. Noteer hier hun naam: - Koning en Koningin - Koning en Koningin - Koning en Koningin - Koning en Koningin - Koning en Koningin De foto van het huidige koningspaar hangt niet in de Schepenzaal. Waar vind je de foto van Koning Filip en Koningin Mathilde terug? Leopold I was de eerste Koning der Belgen. Zijn beeld is ook in het gemeentehuis te vinden. Waar?

12 Opdracht 7: Feesten in de feestzaal Ga via je de houten trap naar de tweede verdieping. Deze trap is 140 jaar oud! Hoeveel treden telt deze trap? Hoeveel engeltjes zie je op het schilderij dat je hier voorbijgaat? Wist je dat er vroeger een doekje rond de blote poep van de meeste engeltjes was geschilderd? Bij de restauratie van het gemeentehuis in 1995 besloot men de doekjes weg te halen, zoals de schilder het in 1844 ook zo gewild had. Je ziet nog steeds het kleurverschil! Op het einde van de trap kom je aan de mooie houten toegangsdeur van de feestzaal. In deze feestzaal organiseren we recepties, lezingen, prijsuitreikingen en officiële ontvangsten.

13 De feestzaal wordt in het Frans de Salle des pas perdus genoemd of de zaal van de verloren voetstappen. Wie vroeger langskwam bij de Vrederechter (in de huidige gemeenteraadszaal) liep ongeduldig heen en weer en zette daarbij veel verloren stappen. Meet/tel in hoeveel stappen je van de ene kant van de feestzaal (kant Markt) naar de andere kant kan stappen (kant Guido Gezellelaan). Via de feestzaal kan je naar de Gemeenteraadszaal. Nu worden hier de maandelijkse zittingen van de Ruiseleedse gemeenteraad gehouden. In het verleden was dit ook de plaats waar de Vrederechter ruzies en problemen oploste. Rond de grote tafel nemen de gemeenteraadsleden plaats. De stoeltjes met het tafeltje eraan zijn er voor de mensen van de pers. Op de stoelen achter de houten balustrade mag het publiek zitten. Tel! - Hoeveel Vlaamse leeuwtjes tel je op de schouw? - Hoeveel Burgemeesters tel je?

14 Wat je misschien nog niet gezien had. Aan de zuilen van het balkonnetje op de tweede verdieping zie je niet alleen mensenkopjes (frivole hoofdjes die afsteken tegen het strakke gevelplan), maar ook dierenkopjes. Hoger in de toren zie je draakjes. Zet je bezoek verder en verlaat het gemeentehuis via de gelijkvloerse verdieping. Wat je misschien nog niet wist. Waar nu de toiletten zijn, waren vroeger twee kleine gevangeniscellen, waar gevangenen kort werden opgesloten voordat ze naar andere steden werden gebracht. Je kan er de tralies nog steeds zien aan de buitenzijde van de huidige toiletramen

15 Wat je misschien nog niet gezien had. Tot het begin van de jaren 1990 woonde een conciërge in het gebouw. De keuken bevond zich in het huidige bureel van de financiële dienst, de woonkamer en slaapkamer waren waar nu de Burgerlijke Stand gevestigd is. De badkamer van toen zijn vandaag de toiletten. De kinderen van het gezin sliepen in een kamer op de tweede verdieping (vandaag schepenlokaaltje naast de gang naar de zolderverdieping). Kort nadat het gemeentehuis gebouwd werd, kon je op het gelijkvloers een slagerij en café vinden. (Ingang café via de gevel rechtover Café De Pallieter, ingang slagerij via hoofdingang gelijkvloers).

16 Bedankt voor je bezoek! Hopelijk vond je dit een leuke zoektocht! Vul hier je naam en adres in en dien het formulier in bij de gidsen tijdens Open Monumentendag. Misschien win je wel een leuke prijs! Ik ben: Ik woon:. Mijn adres:

Inleiding. Monumenten, symbolen en iconen Kindermonumentendag in Midden-Delfland Symbolen in deze tijd

Inleiding. Monumenten, symbolen en iconen Kindermonumentendag in Midden-Delfland Symbolen in deze tijd Monumenten, symbolen en iconen Kindermonumentendag in Midden-Delfland 2016 Lesbrief voor de groepen 7 van de basisscholen in Midden-Delfland Deze les is de voorbereiding voor de Kindermonumentendag op

Nadere informatie

SPELREGELS START. Loop vanaf het Tongerloplein richting Molenstraat en sla rechtsaf de hoek om.

SPELREGELS START. Loop vanaf het Tongerloplein richting Molenstraat en sla rechtsaf de hoek om. SPELREGELS De speurtocht start en eindigt op het Tongerloplein te Roosendaal. Blijf bij je groepje en let op het verkeer! START Loop vanaf het Tongerloplein richting Molenstraat en sla rechtsaf de hoek

Nadere informatie

lesidee Gevels Er bestaan veel verschillende soorten gevels, zoals een trapgevel, klokgevel, tuitgevel, lijstgevel, puntgevel en halsgevel.

lesidee Gevels Er bestaan veel verschillende soorten gevels, zoals een trapgevel, klokgevel, tuitgevel, lijstgevel, puntgevel en halsgevel. Architectuur lesidee Gevels Er bestaan veel verschillende soorten gevels, zoals een trapgevel, klokgevel, tuitgevel, lijstgevel, puntgevel en halsgevel. OPDRACHT 1 Op de volgende bladzijde zie je beschrijvingen

Nadere informatie

Op 29 september zijn we met de hele klas naar Leuven geweest. We hebben heel veel gezien en bijgeleerd en daar gaan we nu wat meer over vertellen.

Op 29 september zijn we met de hele klas naar Leuven geweest. We hebben heel veel gezien en bijgeleerd en daar gaan we nu wat meer over vertellen. Op 29 september zijn we met de hele klas naar Leuven geweest. We hebben heel veel gezien en bijgeleerd en daar gaan we nu wat meer over vertellen. Andreas,Ward,Karijn Dit gebouw is in gotische stijl gebouwd.

Nadere informatie

Modern gebouw in 2 bouwlagen met steen en glas Midden in het dorp Midden in het dorp Midden in het dorp Nabij de rivier de Aa, in een woonwijk

Modern gebouw in 2 bouwlagen met steen en glas Midden in het dorp Midden in het dorp Midden in het dorp Nabij de rivier de Aa, in een woonwijk Vraag Synagoge Hervormde kerk H. Lambertuskerk Moskee BUITENKANT GEBOUW DE EERSTE INDRUK 1 Waardoor valt het gebouw op? 2 Staat het gebouw midden in het dorp / de stad? 3 Bij welk geloof denk je dat het

Nadere informatie

BOUWEN VAN EEN WONING

BOUWEN VAN EEN WONING A. Behoefte aan een woning Dieren maken een nest of gebruiken schuilplaatsen die reeds in de natuur beschikbaar zijn om zich te beschermen. Ook de mens heeft steeds de behoefte gehad zich te beschermen

Nadere informatie

Mijn huis, mijn thuis

Mijn huis, mijn thuis Les 5: Mijn huis, mijn thuis (A-klas) Mijn huis, mijn thuis 1. Mijn huis Mijn naam is Ik ben jaar oud. Ik woon in Ik woon samen met... mensen. Heb je een broer? JA / NEE Heb je een zus? JA / NEE Mijn huis

Nadere informatie

Vastgoed Rijken TE HUUR. Verkoop verhuur beheer. Ruime woning met 4 slaapkamers in het centrum van Achel!

Vastgoed Rijken TE HUUR. Verkoop verhuur beheer. Ruime woning met 4 slaapkamers in het centrum van Achel! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE HUUR Ruime woning met 4 slaapkamers in het centrum van Achel! Grevenbroekstraat 38 3930 Achel Beschrijving: De woning omvat op de gelijkvloerse verdieping een

Nadere informatie

Ga op de brug staan aan de Koningstraat en kijk in de richting van de Poortersloge. (Vandaag : Rijksarchief Brugge)

Ga op de brug staan aan de Koningstraat en kijk in de richting van de Poortersloge. (Vandaag : Rijksarchief Brugge) ADORNES ACHTERNA IN HET HEDENDAAGSE BRUGGE Je volgt de route van de middeleeuwse boten en bezoekt enkele historische gebouwen die vroeger en nu belangrijk waren en zijn voor Brugge. Een ommetje langs het

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Voormalig kerkgebouw Berkenstraat 10 - Haarlem Vraagprijs: 850.000 k.k. www.reliplan.nl 2 Object Ligging - De locatie is gelegen aan de Berkenstraat 10 Haarlem. Perceel perceel 330 m² Oppervlakte

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Karel Doormanstraat 12, 3262 PD Oud-Beijerland Deze woning is gebouwd in de jaren 30. De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de

Nadere informatie

RIETVELDS MEESTERWERK LEVE DE STIJL!

RIETVELDS MEESTERWERK LEVE DE STIJL! 2017 RIETVELDS MEESTERWERK LEVE DE STIJL! DOCENTENHANDLEIDING INFORMATIE + BEELDPAKKET VOORBEREIDENDE LES + VERWERKING Beste leerkracht, Voorafgaand aan het museumbezoek bij de tentoonstelling Rietvelds

Nadere informatie

Rubens, Van Dyck & Jordaens Vlaamse schilders uit de Hermitage. Dit werkboekje is van:

Rubens, Van Dyck & Jordaens Vlaamse schilders uit de Hermitage. Dit werkboekje is van: Rubens, Van Dyck & Jordaens Vlaamse schilders uit de Hermitage Dit werkboekje is van: Hallo! Je gaat binnenkort op bezoek in het museum Hermitage Amsterdam. Het woord Hermitage spreek je uit als hermitaasje.

Nadere informatie

Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max.

Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max. Hooidonck 44 Bouwgrond Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max. 103m² Bouwstijl Modern Plat dak (extra aanvraag?)

Nadere informatie

TE KOOP. Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: 250.000,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Karakteristieke sfeervolle woning met diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten met veel privacy!

Nadere informatie

PADANGSTRAAT 10 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

PADANGSTRAAT 10 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // PADANGSTRAAT 10 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES PADANGSTRAAT 10 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 375.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 112M2 INHOUD CIRCA 435M3 BOUWJAAR 1910

Nadere informatie

Rijksweg Noord AP Geleen. Vraagprijs: ,- k.k.

Rijksweg Noord AP Geleen. Vraagprijs: ,- k.k. Rijksweg Noord 162 6162 AP Geleen Vraagprijs: 325.000,- k.k. Omschrijving Prachtige jaren 30 woning met royale woonkamer, 5 slaapkamers en garage. Deze karakteristieke vrijstaande woning is ruim van opzet

Nadere informatie

Zuiderkerk Groningen. Groningen adres Stationsstraat 12 kerkgemeenschap gereformeerd gebouwd 1901 architect. plaats

Zuiderkerk Groningen. Groningen adres Stationsstraat 12 kerkgemeenschap gereformeerd gebouwd 1901 architect. plaats Zuiderkerk Groningen plaats Groningen adres Stationsstraat 12 kerkgemeenschap gereformeerd gebouwd 1901 architect Tjeerd Kuipers verbouwd 1985 architect Sijpkes en Oving, Groningen eigenaar 25 aantal wooneenheden

Nadere informatie

[DE BASILIEK VAN KOEKELBERG]

[DE BASILIEK VAN KOEKELBERG] 1 e graad secundair onderwijs Naam:... NATIONALE BASILIEK VAN HET HEILIG HART KOEKELBERG [DE BASILIEK VAN KOEKELBERG] Met dit boekje kan je zelfstandig of in groep kennismaken met de basiliek. 2 Hoe ga

Nadere informatie

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Koninginneweg 90, 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Deze authentieke tussenwoning is gebouwd rond 1920 en is gelegen aan een gezellig privé straatje

Nadere informatie

Koningin Wilhelminalaan 300B, Voorburg

Koningin Wilhelminalaan 300B, Voorburg Koningin Wilhelminalaan 300B, Voorburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 27-06-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Broederenkerk. Ω Bouwjaar: 1772

Broederenkerk. Ω Bouwjaar: 1772 Informatiekaart Broederenkerk Broederenkerk De Broederenkerk is een van de drie grote kerken in de binnenstad van Zutphen. De toren van de kerk bevat een klok die elke avond om tien voor tien wordt geluid

Nadere informatie

Kerkstraat 27 Bis 3581 RA UTRECHT (OUDWIJK)

Kerkstraat 27 Bis 3581 RA UTRECHT (OUDWIJK) Kerkstraat 27 Bis - UTRECHT Kerkstraat 27 Bis 3581 RA UTRECHT (OUDWIJK) VERKOCHT 122m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Op een heerlijke

Nadere informatie

Hofsingel 26 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Hofsingel 26 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Hofsingel 26 Vlaardingen Vraagprijs 585.000 k.k. Wilt u verrrast worden door een woning waarbij authentieke details prachtig gecombineerd zijn met huidige comfort? Waar bij binnenkomst de woning u als

Nadere informatie

DE STAD. Projectboek Mens en Maatschappij HET HOOGHUIS. ZUID/WEST Leerjaar 1 b/k

DE STAD. Projectboek Mens en Maatschappij HET HOOGHUIS. ZUID/WEST Leerjaar 1 b/k DE STAD Projectboek Mens en Maatschappij HET HOOGHUIS ZUID/WEST Leerjaar 1 b/k Inhoud Introductie... 2 Ruimteverdeling... 3 Bouwstijl... 5 Het stadswapen... 7 Onderzoek en presentatie... 12 Beoordelingscriteria...

Nadere informatie

❶ Het centrale deel. De vorm en samenstelling van het monument. De omgeving van het monument

❶ Het centrale deel. De vorm en samenstelling van het monument. De omgeving van het monument De vorm en samenstelling van het monument De omgeving van het monument 1. Kijk goed om je heen en duid aan wat het beste past voor dit monument. We kunnen het van ver zien. Het is gelegen aan een drukke

Nadere informatie

Vredelaan 24 te Laren NH

Vredelaan 24 te Laren NH T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met karakter? Een woning waar echt de originele details

Nadere informatie

Met gepaste trots bieden wij hierbij een 2-tal objecten aan, te weten de Dorpsstraat 210 en Dorpsstraat 212.

Met gepaste trots bieden wij hierbij een 2-tal objecten aan, te weten de Dorpsstraat 210 en Dorpsstraat 212. Dorpsstraat 210 3925KH Scherpenzeel 975.000,- k.k. Vrijstaande woning Rust en levendigheid combineren? Het 'Oude Gemeentehuis' aan Dorpsstraat 210 en 212 in Scherpenzeel (Gld.) biedt de levendigheid

Nadere informatie

WIJKSESTRAAT BH HEUSDEN

WIJKSESTRAAT BH HEUSDEN WIJKSESTRAAT 11 5256 BH HEUSDEN Binnen de wallen van de vestingstad Heusden treft u deze jaren 30 woning Amsterdamse school aan. Dit pand met de authentieke elementen uit die tijd heeft een woonkamer en-suite,

Nadere informatie

Te Koop. Appelstraat Den Haag k.k.

Te Koop. Appelstraat Den Haag k.k. Te Koop Appelstraat Den Haag 279.500 k.k. Kenmerken Prijs 279.500 k.k. Ligging In woonwijk Woningtype Bovenwoning Woonruimte 130m² Kamers 6 Stad Den Haag Adres Appelstraat Omschrijving Appelstraat 60 te

Nadere informatie

Groningerstraatweg 84 - Leeuwarden

Groningerstraatweg 84 - Leeuwarden Groningerstraatweg 84 - Leeuwarden Vraagprijs 199.000,-- kosten koper Groningerstraatweg 84 - Leeuwarden ROYAAL HERENHUIS NABIJ CENTRUM VAN LEEUWARDEN Op mooie woonstand nabij het centrum van Leeuwarden

Nadere informatie

Geheel grachtenpand met dakterras op de. Woonoppervlakte 325 m² Aantal kamers 7. www.engelvoelkers.com/amsterdam. Leidsegracht 102 Amsterdam Centrum

Geheel grachtenpand met dakterras op de. Woonoppervlakte 325 m² Aantal kamers 7. www.engelvoelkers.com/amsterdam. Leidsegracht 102 Amsterdam Centrum Geheel grachtenpand met dakterras op de Woonoppervlakte 325 m² Aantal kamers 7 Vraagprijs 2.195.000 EUR www.engelvoelkers.com/amsterdam Beschrijving Gerenoveerd en licht grachtenpand van 325 m2. Het huis

Nadere informatie

verkoopsbrochure HAM - KWAADMECHELEN Achter de kerk bouw van 6 koopwoningen en 6 koopappartementen

verkoopsbrochure HAM - KWAADMECHELEN Achter de kerk bouw van 6 koopwoningen en 6 koopappartementen HAM - KWAADMECHELEN Achter de kerk bouw van 6 koopwoningen en 6 koopappartementen De Erkende Huisvestingsmaatschappij Vooruitzien Burgemeester Geyskensstraat 1 3580 Beringen tel. 011 42.39.25 info@vooruitzien.woonnet.be

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C2 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

KOPPESTOKSTRAAT 79 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

KOPPESTOKSTRAAT 79 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // KOPPESTOKSTRAAT 79 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES KOPPESTOKSTRAAT 79 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 285.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 91M2 INHOUD CIRCA 322M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Te koop Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Authentiek en klassiek wonen, maar de luxe van nu? Kom kijken en laat u verrassen

Nadere informatie

s-gravendijkwal 27 - Rotterdam Centrum

s-gravendijkwal 27 - Rotterdam Centrum Fors STADSHERENHUIS (ca. 210 m² excl. kelder ), gelegen achter grote groene platanen aan een veilig rustige ventweg, met een ruimtelijk zicht over de levendige s-gravendijkwal. Het hedendaagse interieur

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

TE KOOP. Hugo de Grootlaan AG Dordrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Hugo de Grootlaan AG Dordrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Hugo de Grootlaan 71 3314 AG Dordrecht Koopsom: 165.000,00 k.k. Informatie Hugo de Grootlaan 71-3314 AG Dordrecht Soort pand : Appartement - Bovenwoning - Portiekflat Bouwjaar : 1939 Perceel oppervlakte

Nadere informatie

Charmante, riet gedekte vrijstaande villa

Charmante, riet gedekte vrijstaande villa Charmante, riet gedekte vrijstaande villa Bollelaan 3 Naarden Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 1760 m² 1925 in overleg 1.195.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning villa Type

Nadere informatie

VERLOST UIT HET DONKER

VERLOST UIT HET DONKER Anders in de rij Veldstraat 59 VERLOST UIT HET DONKER Het huis in de Veldstraat is dit jaar precies 100 jaar oud. In de stadsarchieven staat het ingeschreven als een realisatie van ene A. Vandenberghe.

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Pieter Abelszstraat 15 3297 EL Puttershoek Algemeen

Nadere informatie

Maria. door de ogen van schilders. Uitgave van stichting Kinderen bidden voor Kinderen

Maria. door de ogen van schilders. Uitgave van stichting Kinderen bidden voor Kinderen Maria door de ogen van schilders Uitgave van stichting Kinderen bidden voor Kinderen Inleiding Zo n n 2000 jaar geleden woonde Maria in het land Israël. Zij was een heilig meisje. God koos haar uit om

Nadere informatie

Kijkwijzer HAVO / VWO. Joep Nicolas. 11 juni 2014 t/m 11 januari 2015. Pierre Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond, 0475 359102, www.cuypershuis.

Kijkwijzer HAVO / VWO. Joep Nicolas. 11 juni 2014 t/m 11 januari 2015. Pierre Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond, 0475 359102, www.cuypershuis. Kijkwijzer HAVO / VWO Joep Nicolas 11 juni 2014 t/m 11 januari 2015 Pierre Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond, 0475 359102, www.cuypershuis.nl Welkom in het Cuypershuis Het museumgebouw is een uniek complex

Nadere informatie

Provenierssingel 19 a, 3033 EE Rotterdam ,- k.k.

Provenierssingel 19 a, 3033 EE Rotterdam ,- k.k. , 3033 EE Rotterdam 300.000,- k.k. This is your opportunity! Vul dit authentieke karakter aan met je eigen stijl. In dit enorm ruime 3-laagse bovenhuis (ca. 177m2) ervaar je ruimte, onder andere door de

Nadere informatie

Eerste Helmersstraat 235 -bv 1054 DX Amsterdam k.k.

Eerste Helmersstraat 235 -bv 1054 DX Amsterdam k.k. TE KOOP Eerste Helmersstraat 235 -bv 1054 DX Amsterdam 785.000 k.k. KENMERKEN Prijs 785.000 k.k. Postcode 1054 DX Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Bovenwoning Tuin Ja, Zonneterras, 6 6cm

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 133m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 133m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Tremoliet 22 2719 VC Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 133m² Vraagprijs 379.500 k.k. KENMERKEN Prijs 379.500 k.k. Postcode 2719 VC Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Tussenwoning Tuin

Nadere informatie

TE KOOP : Hoekappartement Van Iseghemlaan - Vlaanderenstraat te Oostende

TE KOOP : Hoekappartement Van Iseghemlaan - Vlaanderenstraat te Oostende TE KOOP : Hoekappartement Van Iseghemlaan - Vlaanderenstraat te Oostende Het schitterende hoekappartement maakt deel uit van het prachtige architectuurhistorisch pand Residentie Regina Providence, daterend

Nadere informatie

Michiel de Ruyterstraat 31 - 's-hertogenbosch

Michiel de Ruyterstraat 31 - 's-hertogenbosch Michiel de Ruyterstraat 31 - 's-hertogenbosch www.makelaarsoord.nl Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij

Nadere informatie

Grote Pagestraat 18 - Rosmalen

Grote Pagestraat 18 - Rosmalen Grote Pagestraat 18 - Rosmalen Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze drive is

Nadere informatie

LEGENDE: Geplande uitbreiding/verbouwing Aanvraag vergunning: december 2014

LEGENDE: Geplande uitbreiding/verbouwing Aanvraag vergunning: december 2014 at Geplande uitbreiding/verbouwing Aanvraag vergunning: december 2014 te re voo staurer rgev en el LEGENDE: ak er ss tra Beschermd als Monument volgens besluit nummer 0975 bron: geoportaal Mark tplei n

Nadere informatie

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES FRANS HALSSTRAAT 18 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 1.195.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 221M2 INHOUD CIRCA 923M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

Schattenzoektocht Coloma. Ga je mee op zoek?

Schattenzoektocht Coloma. Ga je mee op zoek? Schattenzoektocht Coloma Ga je mee op zoek? START! De groene zijn voor de kleine schattenjagers. (± 5 tot 8-jarigen) De blauwe voor onze grotere speurders. (± 8 tot 12-jarigen) Volg het pad naar de eerste

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Hoekwoning, 5 kamers, 121m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Hoekwoning, 5 kamers, 121m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Tremoliet 20 2719 VC Zoetermeer Hoekwoning, 5 kamers, 121m² Vraagprijs 375.000 k.k. KENMERKEN Prijs 375.000 k.k. Postcode 2719 VC Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Hoekwoning Tuin Ja,

Nadere informatie

BURGERMEESTER ROMEIJNSTRAAT 4 OUWERKERK

BURGERMEESTER ROMEIJNSTRAAT 4 OUWERKERK BURGERMEESTER ROMEIJNSTRAAT 4 OUWERKERK BROCHURE In het landelijk gelegen kindvriendelijke dorpje Ouwerkerk bieden wij deze ruime goed onderhouden twee-onder-een kap woning met garage aan. De woning is

Nadere informatie

UNIEK BEDRIJF: 4 APPARTMENTEN MET ZEE EN BERGZICHT EN GEZAMENLIJK ZWEMBAD IN ALMERIDA

UNIEK BEDRIJF: 4 APPARTMENTEN MET ZEE EN BERGZICHT EN GEZAMENLIJK ZWEMBAD IN ALMERIDA UNIEK BEDRIJF: 4 APPARTMENTEN MET ZEE EN BERGZICHT EN GEZAMENLIJK ZWEMBAD IN ALMERIDA REF: ALMERIDA HYDRA 2 VRAAGPRIJS: 450,000 OF 125,000 ELK GEWELDIG KANS: VIER 2SLAAPKAMER APPARTEMENTEN MET BALKONS,

Nadere informatie

Te Koop. Frankenslag HH Den Haag. Bovenwoning 225m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Frankenslag HH Den Haag. Bovenwoning 225m². Vraagprijs k.k. Te Koop Frankenslag 117 2582HH Den Haag Bovenwoning 225m² Vraagprijs 650.000 k.k. Vraagprijs 650.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Beschikbaar per per direct Soort appartement Bovenwoning Bouwjaar

Nadere informatie

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN HEERENWEG 46 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg46.nl Heerenweg 46, Barsingerhorn Landelijk, exclusief, karakteristiek en sfeervol wonen! Dit monumentale vrijstaande jaren 30 woonhuis ligt op een

Nadere informatie

KLAVERSTRAAT 46 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

KLAVERSTRAAT 46 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // KLAVERSTRAAT 46 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES KLAVERSTRAAT 46 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 450.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 91M2 INHOUD CIRCA 368M3 BOUWJAAR 1895

Nadere informatie

KLEIN KLEIN HOFMEIJER

KLEIN KLEIN HOFMEIJER Amersfoort LORENTZSTRAAT 63 MAKELAARSHUIS KLEIN KLEIN HOFMEIJER THUIS IN AMERSFOORT AMERSFOORT De Onze Lieve Vrouwetoren is het middelpunt van de stad, gelegen aan één van de mooiste pleinen van de stad,

Nadere informatie

Burgemeester Colijnstraat 173 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Burgemeester Colijnstraat 173 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Burgemeester Colijnstraat 173 Boskoop Vraagprijs 350.000,-- k.k. Op een unieke locatie, direct aan de rivier De Gouwe gelegen royale vrijstaande woning. Deze sfeervolle woning (bouwjaar 2000) is uitstekend

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3051 SC Rotterdam Vraagprijs 239.500,- k.k. Omschrijving Wie wil wonen op loopafstand van winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en toch de ruimte en rust zoekt van

Nadere informatie

Wilhelminastraat 20. Vlaardingen. TE KOOP k.k.

Wilhelminastraat 20. Vlaardingen. TE KOOP k.k. Wilhelminastraat 20 Vlaardingen TE KOOP 300.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud eengezinswoning hoekwoning 4 95 m² 139 m² 307 m³ Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

KAMPHUIS CHIKABO. Alfons Vanhees. Oude Diesterbaan 1A Lommel. Schommelstraat Lommel 011/ /

KAMPHUIS CHIKABO. Alfons Vanhees. Oude Diesterbaan 1A Lommel. Schommelstraat Lommel 011/ / KAMPHUIS CHIKABO 3111 Deze Chirolokalen vormen een perfecte kampplaats voor groepen tot 90 personen. Bossen en speelterreinen liggen op 500 en 100 m van het lokaal. BEZICHTIGING Alfons Vanhees Schommelstraat

Nadere informatie

De vorm en samenstelling van het monument. De omgeving van het monument. 1) Hoe heet het plein waar het monument zich bevindt? één personage.

De vorm en samenstelling van het monument. De omgeving van het monument. 1) Hoe heet het plein waar het monument zich bevindt? één personage. De vorm en samenstelling van het monument 1) Uit welke verschillende delen bestaat het monument? Kruis aan.. De omgeving van het monument 1) Hoe heet het plein waar het monument zich bevindt?... obelisk

Nadere informatie

Naarderstraat 93 te Hilversum

Naarderstraat 93 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Centraal aan de rand, dus op loopafstand van het centrum van Hilversum, gelegen

Nadere informatie

Turfhoek 19, Medemblik

Turfhoek 19, Medemblik Turfhoek 19, Medemblik Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.000 k.k. Aangeboden sinds 25-08-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Welke gegevens en hoe u deze kunt aanleveren voor uw miniwebsite.

Welke gegevens en hoe u deze kunt aanleveren voor uw miniwebsite. VOORBEELD BESTAND Welke gegevens en hoe u deze kunt aanleveren voor uw miniwebsite. Uitleg Leuk dat u gekozen heeft voor een miniwebsite bij Mijnvastgoedpresentatie.nl. Via dit bestand geven wij uitleg

Nadere informatie

Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi.

Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi. Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi. Hoe ziet de woonkamer in jouw huis eruit? Hebben jullie behang met bloemen, zijn de muren in een mooie kleur geverfd of hebben jullie

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Laurentiusstraat 28 in Huissen. Inhouds opgave. Inleiding. Begane grond. Eerste verdieping. Tuin. Alle kenmerken op een rij

Binnenkijken bij. Laurentiusstraat 28 in Huissen. Inhouds opgave. Inleiding. Begane grond. Eerste verdieping. Tuin. Alle kenmerken op een rij Binnenkijken bij Laurentiusstraat 28 in Huissen Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Eerste verdieping 9 Tuin 12 Alle kenmerken op een rij 13 Wat vind jij belangrijk? 14 Virtual Reality Tour 15

Nadere informatie

Centraal gelegen DUPLEX met ruime leefruimte en 3 slaapkamers.

Centraal gelegen DUPLEX met ruime leefruimte en 3 slaapkamers. de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Duplex Edegem (2650) 850,- / maand Centraal gelegen DUPLEX met ruime leefruimte en 3 slaapkamers.

Nadere informatie

Almelo HS - Almelo Vraagprijs: Bouwjaar: 1932 Perceelsoppervlakte: 432 m2 Inhoud: 450 m3

Almelo HS - Almelo Vraagprijs: Bouwjaar: 1932 Perceelsoppervlakte: 432 m2 Inhoud: 450 m3 Almelo - 7602 HS - Almelo Vraagprijs: 369.000 Bouwjaar: 1932 Perceelsoppervlakte: 432 m2 Inhoud: 450 m3 Algemeen: Een prachtig karakteristiek en vrijstaand herenhuis in 1932 onder architectuur gebouwd

Nadere informatie

STAD EN TAAL ONTMOET KUNST

STAD EN TAAL ONTMOET KUNST STAD EN TAAL ONTMOET KUNST OPTIONELE OPDRACHTEN EN HUISWERKOPDRACHTEN 1 WAT WILT U? (voorbereiding op het bezoek) A. Wat wilt u graag in het Stedelijk Museum zien? (welke soort kunst, welke kunstenaar,

Nadere informatie

Dossiernummer: 4.001/24062/116.1 pagina 1 van 19

Dossiernummer: 4.001/24062/116.1 pagina 1 van 19 E. FOTOBIJLAGE BIJ HET DOSSIER Leuven, Grote Markt 13, Café Gambrinus gevormd door Het Schippershuis (links) en In t Oude Woud (rechts) (foto 01.12.2015 copyright Onroerend Erfgoed) Dossiernummer: 4.001/24062/116.1

Nadere informatie

Trompet 44 - 's-hertogenbosch

Trompet 44 - 's-hertogenbosch Trompet 44 - 's-hertogenbosch Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze drive is

Nadere informatie

WATERPOORTSTRAAT 5 TE ZIERIKZEE BROCHURE

WATERPOORTSTRAAT 5 TE ZIERIKZEE BROCHURE WATERPOORTSTRAAT 5 TE ZIERIKZEE BROCHURE Wilt U graag in de binnenstad wonen aan de rand van het slingerbos/nobelpoort en niet willen klussen? Dan hebben wij de perfecte woning voor u. Hierbij bieden wij

Nadere informatie

Victor Horta in het begin van de 20 ste eeuw Dossier voor de leerling

Victor Horta in het begin van de 20 ste eeuw Dossier voor de leerling Victor Horta in het begin van de 20 ste eeuw Dossier voor de leerling Laten we terugkeren naar het jaar 1893. Victor Horta vindt een nieuwe architecturale taal uit. Dit is dus geleden. In dat jaar tekent

Nadere informatie

Bijzonder ruim, statig herenhuis. Stationsweg 1 Dirksland

Bijzonder ruim, statig herenhuis. Stationsweg 1 Dirksland Bijzonder ruim, statig herenhuis Stationsweg 1 Dirksland Vraagprijs 399.500,- k.k. Aanvaarding in overleg De Drie Linden Makelaardij, Watertoren 49b, 3247 CL Dirksland tel. 0187 600 425, www.de3linden.com,

Nadere informatie

NEDERLAND VIERT 100 JAAR DE STIJL DESTIJLUTRECHTAMERSFOORT.NL ONTDEK HET IN UTRECHT & AMERSFOORT! LESSUGGESTIES 100 JAAR DE STIJL GROEP 1 T/M 4

NEDERLAND VIERT 100 JAAR DE STIJL DESTIJLUTRECHTAMERSFOORT.NL ONTDEK HET IN UTRECHT & AMERSFOORT! LESSUGGESTIES 100 JAAR DE STIJL GROEP 1 T/M 4 NEDERLAND VIERT 100 JAAR DE STIJL ONTDEK HET IN UTRECHT & AMERSFOORT! LESSUGGESTIES 100 JAAR DE STIJL GROEP 1 T/M 4 1 HANDLEIDING LESSUGGESTIES MONDRIAAN TOT DUTCH KLEURENPALET De leerlingen kunnen de

Nadere informatie

Parkweg 27, Groningen

Parkweg 27, Groningen Parkweg 27, Groningen Zoek je zo n typisch jaren-30 huis? In een modern jasje gestoken en keurig onderhouden? Met openslaande deuren naar de tuin? Drie slaapkamers? Twee originele schouwen, glas in lood

Nadere informatie

ZEIST GRAAF JANLAAN 51. vraagprijs: k.k.

ZEIST GRAAF JANLAAN 51. vraagprijs: k.k. ZEIST GRAAF JANLAAN 51 vraagprijs: 799.000 k.k. Kenmerken Soort villa Inhoud 585 m³ Garage carport, Type vrijstaande woning Bouwjaar 1938 parkeerplaats Kamers 6 Tuin tuin rondom Woonopp. 140 m² Verwarming

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 400.000,- kosten koper TE KOOP. Groen van Prinstererlaan 12 Enschede

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 400.000,- kosten koper TE KOOP. Groen van Prinstererlaan 12 Enschede Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 400.000, kosten koper TE KOOP Groen van Prinstererlaan 12 Enschede ALGEMEEN De weergegeven vraagprijs is een biedenvanafprijs. Verkopers willen u hiermee uitnodigen

Nadere informatie

Appartement met 3 slpks en panoramisch zicht op het park!

Appartement met 3 slpks en panoramisch zicht op het park! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Edegem (2650) prijs op aanvraag Appartement met 3 slpks en panoramisch zicht op

Nadere informatie

TE KOOP. Ruime vrijstaande woning met 3 slaapkamers op 7 are 20 ca!

TE KOOP. Ruime vrijstaande woning met 3 slaapkamers op 7 are 20 ca! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Ruime vrijstaande woning met 3 slaapkamers op 7 are 20 ca! 1 Mulkerbos 23 3930 Hamont - Achel Beschrijving: Deze vrijstaande woning is gelegen op een perceel

Nadere informatie

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1 Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1 een hark Een lange steel met een soort kam van ijzer eraan. de fontein Een bak waaruit water spuit. Het is voor de sier. Een wasbak in de badkamer wordt ook

Nadere informatie

De gebouwen en stijlen in chronologische volgorde

De gebouwen en stijlen in chronologische volgorde De gebouwen en stijlen in chronologische volgorde STIJL GEBOUW LOCATIE Romaans Oude Kerk (toren) Naaldwijk Gotisch Oude Kerk (kerkgebouw) Naaldwijk Renaissance Oude Raadhuis Naaldwijk Classicisme Nederhof

Nadere informatie

Koningsstraat 20. Brussel

Koningsstraat 20. Brussel Koningsstraat 20 Brussel De Koningsstraat nr. 20 is gelegen in de nabijheid van het Koninklijk Paleis en het Parlement in Brussel. Hier zijn de Directie en enkele afdelingen van de bank gevestigd en op

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 399.000,- kosten koper TE KOOP. Groen van Prinstererlaan 12 Enschede

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 399.000,- kosten koper TE KOOP. Groen van Prinstererlaan 12 Enschede Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 399.000, kosten koper TE KOOP Groen van Prinstererlaan 12 Enschede ALGEMEEN INDELING DE WEERGEGEVEN PRIJS IS EEN BIEDENVANAFPRIJS. VERKOPERS WILLEN U HIERMEE UITNODIGEN

Nadere informatie

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Hoekwoning, 4 kamers, 121m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Hoekwoning, 4 kamers, 121m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Tremoliet 20 2719 VC Zoetermeer Hoekwoning, 4 kamers, 121m² Vraagprijs 415.000 k.k. KENMERKEN Prijs 415.000 k.k. Postcode 2719 VC Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Hoekwoning Tuin Ja,

Nadere informatie

Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden. Programma

Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden. Programma 5 april 2016-1/7 Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden Programma Het huis gaat bewoond worden door een gezin met jonge kinderen. Het programma

Nadere informatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie villa aan de dijk Ten Noorden van Rotterdam staat de vrijstaande villa aan een sloot op een oude dijk. Aan de voorzijde lijkt het gebouw een 1-laagse bungalow uit de jaren 60 en oogt ingetogen in het heterogene

Nadere informatie

Brochure. Middelveld 19 - Cothen. Vraagprijs 369.000,-- k.k.

Brochure. Middelveld 19 - Cothen. Vraagprijs 369.000,-- k.k. Brochure Middelveld 19 - Cothen Vraagprijs 369.000,-- k.k. Omschrijving Middelveld 19 - Cothen Perfect strak gestuukte, traditioneel gebouwde, sfeervolle en uitstekend onderhouden twee-ondereen kapwoning

Nadere informatie

DIJKHUIS ZWAAGDIJK-OOST 85 2015-1

DIJKHUIS ZWAAGDIJK-OOST 85 2015-1 DIJKHUIS ZWAAGDIJK-OOST 85 2015-1 1 Het laatste dijkhuis van Zwaagdijk In Zwaagdijk Oost, geklemd tussen dijk en dijksloot, ligt het huis van Joop Grent. Ooit stonden hier zes of zeven van dergelijke dijkhuisjes,

Nadere informatie

MELLE GONTRODE HEIRWEG

MELLE GONTRODE HEIRWEG MELLE GONTRODE HEIRWEG koopwoning *Alle afbeeldingen in deze brochure zijn ter illustratie en dus niet bindend. LOT 43 EN 44 GENIET VAN JE EIGEN THUIS Maak je droom werkelijkheid. Dit plannenboek vertelt

Nadere informatie

Uden, Schepel 2. Begane grond:

Uden, Schepel 2. Begane grond: Uden, Schepel 2 Aan de rand van nieuwbouwwijk Uden Zuid gelegen, royale vrijstaande villa met dubbele inpandige garage en een fraai aangelegde tuin met veel privacy en stenen tuinhuis. Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Bergselaan 146b ROTTERDAM

Bergselaan 146b ROTTERDAM Bergselaan 146b ROTTERDAM Vraagprijs: 325.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3071 XD ROTTERDAM

Nadere informatie