SPONSORPLAN LOOPGROEP GOIRLE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPONSORPLAN LOOPGROEP GOIRLE"

Transcriptie

1 SPONSORPLAN LOOPGROEP GOIRLE De Loopgroep Goirle (hierna LGG) is, om zich middels haar activiteiten te profileren en zo haar bestaansrecht te waarborgen, afhankelijk van de sponsoring van derden in de vorm van gelden, goederen en diensten. Dit Sponsorplan, voortvloeiend uit het Meerjarig Beleidsplan , biedt een leidraad om sponsors te werven en de contacten met hen te onderhouden. Het Sponsorplan omvat de volgende aspecten: 1. Bevoegdheden en verantwoordelijkheden. 2. Het werven van sponsors. 3. Het maken en (contractueel) vastleggen van afspraken met sponsors. 4. Het onderhouden van de relatie met bestaande sponsors. 5. De interne communicatie met bestuur en commissies. 6. De verdeling van de door sponsors beschikbaar gestelde middelen. 1. Bevoegdheden en verantwoordelijkheden. a. De Sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het benaderen van, maken van afspraken met en onderhouden van de relatie met (potentiële) sponsors. Het bestuur bepaalt de kaders waarbinnen de Sponsorcommissie voornoemd mandaat uitvoert. b. Als een eerste contact met een (potentiële) sponsor gelegd wordt door een afzonderlijk lid, het bestuur of een commissie van de LGG, wordt de Sponsorcommissie hier altijd en meteen van in kennis gesteld om concrete afspraken (inclusief een tegenprestatie) vast te leggen. c. De Sponsorcommissie legt jaarlijks (tijdens de Algemene Jaarvergadering) en zo nodig tussentijds gevraagd verantwoording af aan het bestuur van de LGG over de afspraken en de relatie met sponsors. 2. Het werven van sponsors. a. De Sponsorcommissie verplicht zich actief te zijn in het zoeken naar en werven van (nieuwe) sponsors. b. Natuurlijk kunnen ook afzonderlijke leden, het bestuur en commissies dankzij hun contacten potentiële sponsors aandragen. Zij benaderen daartoe de Sponsorcommissie. c. Biedt een bedrijf spontaan goederen aan, dan moeten deze aansluiten bij het doel en de behoefte van de betreffende commissie en/of activiteit. d. Een potentiële sponsor mag door zijn producten en/of diensten het doel (sportiviteit en gezondheid) en imago van de loopgroep niet schaden. e. Het bestuur informeert de Sponsorcommissie over haar ten bate van de vereniging aangeboden subsidies. Ook als de vereniging wordt benaderd om deel te nemen aan lokale acties wordt de Sponsorcommissie hierover geïnformeerd.

2 3. Het maken en vastleggen van afspraken met sponsors. a. Het belang van een sponsor voor het beschikbaar stellen van middelen (gelden, goederen en/of diensten) is naamsbekendheid. Daarom levert de LGG een tegenprestatie voor de (te) ontvangen middelen. Enerzijds standaard als voortvloeisel uit dit Sponsorplan, anderzijds afhankelijk van onderlinge afspraken. b. Om deze tegenprestatie te kunnen bepalen verdeelt dit Sponsorplan de sponsors in categorieën, op basis van de hoogte/waarde van de beschikbaar gestelde middelen. Deze verdeling en de respectievelijke tegenprestaties zijn uitgewerkt in bijlage I. c. De afspraken (prestatie en tegenprestatie) worden vastgelegd in een (zo mogelijk meerjarig) Sponsorcontract. De Sponsorcommissie is gemandateerd om dit namens het bestuur van de Loopgroep Goirle mede te ondertekenen. 4. Het onderhouden van de relatie met bestaande sponsors. a. De Sponsorcommissie verplicht zich minstens 1x per jaar contact op te nemen met een bestaande sponsor om de lopende afspraken te verifiëren en evalueren, en deze zo nodig aan te passen. b. De LGG stimuleert haar leden de naam van haar sponsoren actief en positief uit te dragen in het openbare leven. c. Sponsoren worden uitgenodigd om als gast aanwezig te zijn bij de jaarlijkse stratenloop. 5. De interne communicatie met bestuur en commissies. a. De Sponsorcommissie legt jaarlijks (tijdens de Algemene Jaarvergadering) en zo nodig tussentijds gevraagd verantwoording af aan het bestuur van de LGG over de afspraken en de relatie met sponsors. b. De Sponsorcommissie peilt de behoefte aan middelen in natura t.b.v. activiteiten van de diverse commissies. c. Anderzijds informeren deze commissies de Sponsorcommissie als een sponsor hen spontaan of op verzoek goederen en/of diensten aanbiedt ten behoeve van een activiteit. d. Uitgangspunt is dat een sponsor zich moet kunnen profileren c.q. zijn naam uit moet kunnen dragen tijdens een evenement van de Loopgroep Goirle (met name de cross en/of stratenloop). De (on)mogelijkheden worden echter (tijdig) vooraf met de organisatie (de Wedstrijdcommissie) bepaald en aan de sponsor teruggekoppeld. 6. De verdeling van de door sponsors beschikbaar gestelde middelen. a. De door de diverse sponsors beschikbaar gestelde gelden komen ter beschikking van de hele vereniging en worden naar behoefte door het bestuur verdeeld over commissies en activiteiten. b. Beschikbaar gestelde goederen en diensten komen uiteraard ten goede aan de commissie en/of activiteit waarvoor zij nodig zijn. Hierbij valt te denken aan de cross, stratenloop, wandeltochten en speciale activiteiten en acties als een jubileum, clubdag of weekend, het Glazen Huis, of een specifiek doel, bijvoorbeeld trainingsfaciliteiten.

3 BIJLAGE I De sponsornaam wordt verbonden aan een activiteit (cross of stratenloop) en dus ook meegenomen in publicaties daarover in de media Sponsornaam en/of logo groot op poster stratenloop Sponsornaam en/of logo minder prominent op poster stratenloop Sponsornaam en/of logo op voorkant flyer stratenloop Sponsornaam en/of logo minder prominent op achterkant flyer stratenloop Sponsornaam wordt tijdens stratenloop en/of cross herhaaldelijk genoemd door speaker Sponsorlogo en link naar eigen website op website Loopgroep Goirle Profilering tijdens stratenloop middels (zelf Categorisering sponsoren Hoofdponsor Topsponsor > 1000,00 126,00-500,00 Sponsor 76,00-125,00 Subsponsor < 75,00 aan te leveren) spandoek.¹ ¹ Tijdens de cross is het (vanwege de locatie) logistiek helaas onmogelijk om spandoeken op te hangen. Om te kunnen bepalen tot welke categorie een sponsor in natura (van goederen en/of diensten) behoort, wordt bepaald wat het de Loopgroep Goirle zou kosten om de betreffende goederen en/of diensten in te kopen.

4 BIJLAGE II (Wervingsbrief) Bewegen is gezond is een nationaal motto. Hardlopen en wandelen zijn daarvoor de meest laagdrempelige activiteiten. Je kunt ze namelijk uitoefenen waar en wanneer je wilt. De Loopgroep Goirle biedt de mogelijkheid om samen met anderen gezond te bewegen. Het lidmaatschap van onze vereniging is ook laagdrempelig. De contributie is laag en men kan op elk niveau onder begeleiding van opgeleide en ervaren trainers en begeleiders hardlopen en/of wandelen. De Loopgroep Goirle bestaat hoofdzakelijk uit recreatieve sporters en heeft daardoor ook een sterk sociaal karakter. Ons ledenbestand (op dit moment +120 hardlopers en wandelaars) telt echter ook atleten die regelmatig meedoen aan regionale, nationale of zelf internationale wedstrijden over afstanden tot de marathon (ruim 42 kilometer). Om zich te profileren en zo haar aantrekkingskracht te vergroten en haar bestaansrecht te waarborgen, organiseert de Loopgroep Goirle jaarlijks diverse activiteiten. De cross in januari op De Regte Heide en de Midzomerloop in juni in het centrum van Goirle zijn hardloopwedstrijden, die deel uitmaken van het Regio013-circuit, en daardoor veel regionale atleten en toeschouwers trekt. Behalve genoemde hardloopevenementen organiseert de Wandelcommissie van de Loopgroep Goirle jaarlijks meerdere wandeltochten, soms ook als onderdeel van een lokaal initiatief, zoals het Glazen Huis en het Midzomerfestival. De Loopgroep Goirle geeft hiermee vorm aan haar maatschappelijke functie. oor de trainingsmiddelen en faciliteiten en voor een strakke organisatie van haar activiteiten is de Loopgroep Goirle afhankelijk van de sponsoring van derden in de vorm van gelden en goederen. Daarom benaderen wij u ons te ondersteunen en te helpen onze doelstellingen, mensen samen gezond bezig te laten zijn en het vervullen van onze maatschappelijke functie, te verwezenlijken. Wat krijgt u daarvoor terug? Onze leden uit alle geledingen van de bevolking bewegen zich ook in alle geledingen van de maatschappij. Zij kunnen en zullen daar uw bedrijf of onderneming positief uitdragen. Naamsbekendheid dus. En wellicht zijn diezelfde leden zelf al klant bij u. Zoals reeds vermeld hebben onze activiteiten een sterke regionale aantrekkingskracht op zowel atleten als toeschouwers. U kunt zich in aanloop naar en tijdens deze evenementen profileren. In tijden waarin wij minder naar buiten treden is er altijd nog onze website, waarop u uw producten en/of diensten kunt etaleren.

5 Wij zijn zo vrij geweest de sponsormogelijkheden voor u op een rijtje te zetten en onze sponsors te categoriseren. Hieronder ziet u wat wij u bieden voor uw sponsoring. Hoofdponsor > 1000,00 Categorisering sponsoren Topsponsor 126,00-500,00 Sponsor 76,00-125,00 Subsponsor < 75,00 De sponsornaam wordt verbonden aan een activiteit (cross of stratenloop) en dus ook meegenomen in publicaties daarover in de media Sponsornaam en/of logo groot op poster stratenloop Sponsornaam en/of logo minder prominent op poster stratenloop Sponsornaam en/of logo op voorkant flyer stratenloop Sponsornaam en/of logo minder prominent op achterkant flyer stratenloop Sponsornaam wordt tijdens stratenloop en/of cross herhaaldelijk genoemd door speaker Sponsorlogo en link naar eigen website op website Loopgroep Goirle Profilering tijdens stratenloop middels (zelf aan te leveren²) spandoek.¹ ¹ Tijdens de cross is het (vanwege de locatie) logistiek helaas onmogelijk om spandoeken op te hangen. ² Wij kunnen tegen betaling voor u een (standaard) spandoek, bedrukt met uw bedrijfsnaam en logo, leveren. Om te kunnen bepalen tot welke categorie een sponsor in natura (van goederen en/of diensten) behoort, wordt bepaald wat het de Loopgroep Goirle zou kosten om de betreffende goederen en/of diensten in te kopen. Wij nemen binnen één week graag contact met u op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Mocht dat vervolgens leiden tot een sponsorovereenkomst, dan leggen wij deze natuurlijk schriftelijk voor u vast. U mag voor meer informatie ook contact opnemen met een van de leden van de Sponsorcommissie; Piet Colpaart ( of ) of Jan Rutten ( ). U kunt uw belangstelling ook melden en/of uw vragen ook per stellen (sponsorcommissie@loopgroepgoirle.nl). Met vriendelijke en sportieve groet, Sponsorcommissie Loopgroep Goirle

6 BIJLAGE III (Model contract) De ondergetekenden, bedrijfsnaam sponsor, gevestigd adres, postcode en plaats, voor deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw voorletter(s) en geslachtsnaam, functie, hierna te noemen sponsor, en de Loopgroep Goirle, De Hemeltjes 4, 5051 JR Goirle, voor deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw voorletter(s) en geslachtsnaam, lid van de Sponsorcommissie van de Loopgroep Goirle erklaren onderstaande te zijn overeengekomen: De heer/mevrouw voorletter(s) en geslachtsnaam verklaart zich namens bedrijfsnaam sponsor bereid de Loopgroep Goirle te Goirle o eenmalig te sponsoren met een geldbedrag van bedrag in cijfers (bedrag in letters) o jaarlijks (voor een periode van aantal jaren) te sponsoren met een geldbedrag van bedrag in cijfers (bedrag in letters) o anders (kruis aan wat van toepassing is) De Loopgroep Goirle heeft dit aanbod in dank aanvaard en zal de sponsor in ruil daarvoor de volgende tegenprestaties zal bieden: o De sponsornaam wordt verbonden aan de cross/stratenloop en dus ook meegenomen in publicaties betreffende deze activiteit in de media o De sponsornaam en/of logo wordt in groot formaat afgedrukt op de poster voor de cross/stratenloop o De sponsornaam en/of logo wordt in middelgroot formaat afgedrukt op de poster voor de cross/stratenloop o De sponsornaam en/of logo wordt in klein formaat afgedrukt op de poster voor de cross/stratenloop o De sponsornaam wordt tijdens de cross/stratenloop herhaaldelijk door de speaker omgeroepen o De sponsornaam en/of logo wordt op de website van de Loopgroep Goirle geplaatst, evenals een link naar de website van de sponsor o Aanvullende afspraak o Aanvullende afspraak (kruis aan wat van toepassing is) Betaling van de sponsorbijdrage geschiedt binnen 14 dagen na ontvangst van de hiervoor te ontvangen factuur. Partijen kunnen in onderling overleg en schriftelijke vastlegging van deze overeenkomst afwijken. Wijzigingen worden schriftelijk door partijen vastgelegd.

7 Onverminderd het in deze overeenkomst bepaalde zorgt de Loopgroep Goirle ervoor dat elk optreden van haar in het openbaar voldoet aan de gangbare normen en waarden, en de eisen van sportiviteit en representativiteit. Aldus overeengekomen te plaatsnaam op datum, Namens bedrijfsnaam sponsor, Namens de Loopgroep Goirle, ertegenwoordiger sponsor P.A. Colpaart/J.A.A. Rutten

Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring)

Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring) BIJLAGE 8 SPONSORING 8.1 SPONSOROPTIES SV GROL 2012 Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring) 1. Hoofdsponsor s.v. Grol

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Stichting Triathlon Nieuwkoop

Stichting Triathlon Nieuwkoop Stichting Triathlon Nieuwkoop Sponsorplan 2018 Nederlands Kampioenschap 1/2 Triathlon van Nieuwkoop op 3 juni 2018 Door middel van sport, mensen verbinden aan uw bedrijf. Geachte heer, mevrouw, Het bestuur

Nadere informatie

Beleidsplan Sponsoring Hockey Club Winschoten

Beleidsplan Sponsoring Hockey Club Winschoten Beleidsplan Sponsoring 2017 2022 Hockey Club Winschoten Periode 2017-2022 Versie 0.2017.12.06 Sponsorcommissie Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Doelstelling en uitgangspunten...

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E.

Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E. Sponsorplan Triathlon Team H.O.P.E. 2014-2016 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Wie zijn wij en wat doen wij... 4 Contactgegevens Team H.O.P.E.... 4 Logo en shirt Team H.O.P.E.... 4 Sponsoring bij Team H.O.P.E....

Nadere informatie

Model sponsorovereenkomst. Sponsorovereenkomst

Model sponsorovereenkomst. Sponsorovereenkomst Model sponsorovereenkomst Voorbeeld summiere sponsorovereenkomst De ondergetekenden: Sponsorovereenkomst De sportclub [naam sportclub], gevestigd te [adres sportclub], rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID 2015-2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de belangrijkste voorwaarden om gezond te blijven. Sportverenigingen bieden ruime mogelijkheden om in beweging te zijn,

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Tyfoon d.d. januari 2014 www.svtyfoon.nl Handbalvereniging SV Tyfoon 1. Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging SV Tyfoon. In dit schrijven

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST Kennismaking met PST Tennisvereniging PST Sponsorplan 2016 Tennisvereniging PST (Plantage Speelt Tennis) viert in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

SPONSORPLAN. De stichting Nootdorpse Vakantieweek. Website:

SPONSORPLAN. De stichting Nootdorpse Vakantieweek. Website: SPONSORPLAN De stichting Nootdorpse Vakantieweek Website: www.nootdorpsevakantieweek.nl Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van de stichting Nootdorpse Vakantieweek (NVW). Een plan met als doel sponsoren

Nadere informatie

Contactgegevens Sponsoring & PR

Contactgegevens Sponsoring & PR Sponsoring jeugdplan SVW volleybal 2012-2015 1 Contactgegevens Sponsoring & PR Contactpersoon en adres: Karla Stellingwerf Dwarsnoard 2 A 8711 AS Workum E-mailadres: sponsoringsvw@gmail.com Website SVW

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Inhoudsopgave 1. Financiële Sponsorpakketten... 3 Sponsorpakket Santa Claus- Hoofdsponsor (maatwerk)... 3 Sponsorpakket Rudolph - Sponsor à 500,-... 3 Sponsorpakket

Nadere informatie

SPONSORPLAN SV DONKERBROEK

SPONSORPLAN SV DONKERBROEK Bijlage 2: Sponsorplan SPONSORPLAN SV DONKERBROEK 19 V A L E N T IJ N S C U P Inhoudsopgave Inleiding 3 Doelstelling 4 Sponsorvoorstel 5 Impressie Valentijnscup 8 Bijlage : 1. Sponsorcontract 9 2. Nota

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging BDC

Sponsorplan Handbalvereniging BDC Sponsorplan Handbalvereniging BDC Seizoen 2018-2019 Uitgave van de sponsorcommissie Voorwoord Voor iedere sportclub, zo ook handbalvereniging BDC, zijn sponsors van het grootste belang. Het geeft een gezonde

Nadere informatie

Beleidsplan Sponsoring 2011-2014 LTC LOENEN

Beleidsplan Sponsoring 2011-2014 LTC LOENEN Beleidsplan Sponsoring 2011-2014 LTC LOENEN Periode 2011-2014 Sponsorcommissie Versie 3.2010.10.28 Inhoudsopgave Beleidsplan Sponsoring 2011-2014... 1 LTC LOENEN... 3 Waarom is er een beleidsplan Sponsoring?...

Nadere informatie

SPONSORING. Beste geïnteresseerde, sporter, relatie,

SPONSORING. Beste geïnteresseerde, sporter, relatie, Beste geïnteresseerde, sporter, relatie, De Etten-Leurse zwem- en waterpolovereniging Z&PC DIO is een leuke vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De vereniging heeft ongeveer

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Sponsorcontract Voorbeelddocument

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Sponsorcontract Voorbeelddocument PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Sponsorcontract Voorbeelddocument De ondergetekenden: A. De rechtspersoonlijkheid bezittende [vereniging] gevestigd te [plaats], volgens haar statuten rechtsgeldig

Nadere informatie

Sponsorbeleid de Woningstichting

Sponsorbeleid de Woningstichting Sponsorbeleid de Woningstichting Als maatschappelijk ondernemer hebben wij een belangrijke rol in de stad Wageningen. We willen laten zien dat we meer doen dan alleen woningen verhuren en verkopen. Om

Nadere informatie

Sponsorbeleid Juni 2017

Sponsorbeleid Juni 2017 Sponsorbeleid Juni 2017 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Historie:...4 Organisatie:...4 Visie...5 Doelstellingen sponsoring...5 Doelgroep...6 Stappenplan...6 Sponsormogelijkheden...7 Sportpark Drenkeling, Korteweg

Nadere informatie

Tennisvereniging Reusel LTC de Kemphanen

Tennisvereniging Reusel LTC de Kemphanen SPONSORMOGELIJKHEDEN LTC DE KEMPHANEN Tennisvereniging is gevestigd op het sportpark Den Hoek, Sportpark 2, 5541 PC te Reusel en beschikt over 6 All-weather kunstbanen, een oefenmuur en een miniveld voor

Nadere informatie

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona Het Sponsorplan van RKSV Cluzona 01. Algemeen 02. Historie 03. Sponsoring en naamsbekendheid 04. Sponsoring en het beleid van de vereniging 05. Soorten sponsoring 06. Plichten t.o.v. sponsors 07. Rechten

Nadere informatie

Beleidsplan sponsorzaken

Beleidsplan sponsorzaken Beleidsplan sponsorzaken Versie 1.0 Juli 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Doelstelling... 4 Topsponsor pakket... 5 Kledingsponsor pakketten... 6 Sponsorpakketten... 8 2 Voorwoord Sponsoring

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

SPONSORMAP VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN

SPONSORMAP VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN SPONSORMAP 2016-2017 VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN Inhoudsopgave Voorwoord 3 Over Volleybalvereniging Turfstekers-Drachten 4 Sponsormogelijkheden 5 Pakket 1 Adopteer een team 6 Pakket 2 Trainingspakken

Nadere informatie

Sponsorinformatie S.V.W. Volleybal

Sponsorinformatie S.V.W. Volleybal Sponsorinformatie S.V.W. Volleybal Contactgegevens Sponsoring Contactpersoon en adres Karla Folmer-Stellingwerf Sud 51 8711 CS Workum E-mailadres sponsoringsvw@gmail.com Website S.V.W. Volleybal www.svwvolleybal.nl

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden SamenTurnenA lkmaar Sponsor mogelijkheden 2 inhoud inhoud.... 2 Voorwoord.... 3 hoofdsponsor... 4 subsponsor... 6 pakket 1 subsponsor... 7 pakket 2 subsponsor... 8 losse sponsorvormen 1... 9 losse sponsorvormen

Nadere informatie

1e AV Triathlon Vlasakkerloop

1e AV Triathlon Vlasakkerloop ZONDAG 30 NOVEMBER AMERSFOORT 1e AV Triathlon Vlasakkerloop UITGAVE I, 13 MEI 2014 Voorwoord AV Triathlon is in 1984 opgericht en is een enthousiaste atletiek-, triatlon-, en wandelvereniging met ongeveer

Nadere informatie

SPONSORBOEKJE 3 e VLASAKKERLOOP

SPONSORBOEKJE 3 e VLASAKKERLOOP SPONSORBOEKJE 3 e VLASAKKERLOOP ZONDAG 30 OKTOBER 2016 3 e VLASAKKERLOOP Start en finish clubhuis AV Triathlon PROGRAMMA 09.30 10.15 Wandeltochten 11 of 18 km 10.30 5 km PRESTATIELOOP 11.30 10 km PRESTATIELOOP

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

JAARVERSLAGEN. Jaarverslagen Ballonhalcommissie en Sponsorcommissie van de Nootdorpse Tennisclub over het jaar 2014

JAARVERSLAGEN. Jaarverslagen Ballonhalcommissie en Sponsorcommissie van de Nootdorpse Tennisclub over het jaar 2014 JAARVERSLAGEN 2014 Jaarverslagen Ballonhalcommissie en Sponsorcommissie van de Nootdorpse Tennisclub over het jaar 2014 Inhoud Verslag Ballonhalcommissie 2 Jaarverslag Sponsorcommissie 3 1 Verslag Ballonhalcommissie

Nadere informatie

WONINGSTICHTING WOENSDRECHT

WONINGSTICHTING WOENSDRECHT SPONSORBELEID WONINGSTICHTING WOENSDRECHT INLEIDING Woningstichting Woensdrecht is een non-profit organisatie. Een organisatie die streeft haar opbrengsten te investeren in haar werkgebied. Om onze doelen

Nadere informatie

Sponsorbeleidsplan. TV "De Peppelieren"

Sponsorbeleidsplan. TV De Peppelieren Sponsorbeleidsplan TV "De Peppelieren" Inhoudsopgave: 1. Verenigingsbeleid... 3 2. Sterk en Zwakke Punten... 4 3. Kansen en bedreigingen... 4 3.1 Kansen... 4 3.2 Bedreigingen... 4 4. Doelen... 4 5. Doelgroepen...

Nadere informatie

Beleidsplan sponsorcommissie D.O.S.C.

Beleidsplan sponsorcommissie D.O.S.C. Beleidsplan sponsorcommissie D.O.S.C. Samengesteld door de sponsorcommissie van D.O.S.C. versie 18 januari 2017 Inleiding Algemeen Dit plan beschrijft het algemene beleid ten aanzien van sponsoring en

Nadere informatie

SponSorbrochure Tc boshoven

SponSorbrochure Tc boshoven Sponsorbrochure TC Boshoven Geachte relatie, Voor u ligt de sponsorbrochure van TC Boshoven. Wat leuk dat u even de tijd neemt om deze door te nemen. Op de één of andere manier heeft u al een connectie

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne

Informatie avond. Rabobank Clubkas Campagne Informatie avond Rabobank Clubkas Campagne Isabelle Prohn 3 februari 2016 1 Programma informatieavond: 19.30 uur Welkom! 19.35 uur Rabobank Clubkas Campagne 20.15 uur Afsluiting & vragen? 2 Rabobank Amerstreek

Nadere informatie

Op uw plaatsen, klaar?...bijna

Op uw plaatsen, klaar?...bijna Op uw plaatsen, klaar?...bijna AC TION wil sterk aan de start komen Wilt u het startschot geven? ATLETIEKVERENIGING AC-TION'48 - ENSCHEDE sponsorinformatie Maak kennis met de breedte van onze topatletiekvereniging

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars!

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Over de Vuurtorenloop Programma Mooi en zwaar is de Vuurtorenloop Vlieland zeker! En je kunt zelf bepalen hoe zwaar, want de Vuurtorenloop combineert een uitdagende

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

mogelijkheden voor sponsoren

mogelijkheden voor sponsoren sponsorplan mogelijkheden voor sponsoren 3 inhoud Voorwoord.... 5 Hoofdsponsor.... 6 Hoofdsponsor pakketuitleg... 7 Subsponsor... 8 Subsponsor pakket 1... 9 Subsponsor pakket 2... 10 Losse sponsorvormen

Nadere informatie

Concept Bewerkersovereenkomst uitvoering

Concept Bewerkersovereenkomst uitvoering Concept Bewerkersovereenkomst uitvoering in het kader van het verwerken van Persoonsgegevens als bedoeld in artikel 14 Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Ondergetekenden: De gemeente gemeentenaam,

Nadere informatie

SPONSORCONTRACT. De ondergetekenden: De binnensport verenigingen

SPONSORCONTRACT. De ondergetekenden: De binnensport verenigingen SPONSORCONTRACT De ondergetekenden: De binnensport verenigingen De Bereshuttle, gevestigd te Benschop en ingeschreven in het Verenigingsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Utrecht onder

Nadere informatie

INFORMATIE MAP BOEREN BUSINESS CLUB NORG EO

INFORMATIE MAP BOEREN BUSINESS CLUB NORG EO INFORMATIE MAP BOEREN BUSINESS CLUB NORG EO NORG, Augustus 2013 BOEREN BUSINESS CLUB NORG EO Secretariaat:. Telefoon:.... 06-.. 06-.. Rabobank: Kamer van Koophandel 1 Aan alle (potentiële) Boeren Business

Nadere informatie

Tennisvereniging Mattemburgh

Tennisvereniging Mattemburgh Sponsor brochure Tennisvereniging Mattemburgh Tennisvereniging Mattemburgh is een tennisvereniging in Hoogerheide en bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners

Nadere informatie

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor?

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor? sportclub rijssen Even voorstellen Sportclub Rijssen is in 1960 opgericht. Sinds 1964 wordt gevoetbald op sportpark De Koerbelt, waar we over 2 speelvelden, een combinatieveld (dat we samen met Excelsior

Nadere informatie

Sponsorbrochure BSV Boeimeer

Sponsorbrochure BSV Boeimeer Sponsorbrochure BSV Boeimeer 2014-2015 In dit document staat een korte introductie over de vereniging BSV Boeimeer en de bijbehorende sponsordoelen en mogelijkheden vermeld. INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

Atletiekvereniging Orion

Atletiekvereniging Orion 2010/2011 Voor u ligt het meest recente en geactualiseerde exemplaar van het sponsorprogramma van : Atletiekvereniging Orion Middels deze presentatie willen wij u graag iets meer vertellen over onze Atletiekvereniging.

Nadere informatie

Sponsorpakketten en mogelijkheden

Sponsorpakketten en mogelijkheden Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland!

Nadere informatie

R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap

R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap R.K.S.V. Leonidas W Sponsormap www.leonidas w.nl sponsoring@leonidas w.nl 2 Inhoudsopgave Achtergrond Leonidas W 3 Onze sponsorvisie 4 Sponsormogelijkheden 5 Overzicht sponsorpakketten 6 Contact met de

Nadere informatie

Sponsorbeleid van de Kober groep

Sponsorbeleid van de Kober groep Sponsorbeleid van de Kober groep Beleid De Kober groep krijgt regelmatig sponsorverzoeken binnen. Om willekeur van sponsortoezeggingen te vermijden en eenduidig sponsorverzoeken te beoordelen is dit sponsorbeleid

Nadere informatie

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Zaandam, Geachte relatie, Allereerst willen wij u namens de voetbalvereniging Hellas Sport bedanken voor uw interesse in onze vereniging. Hellas Sport

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Team Running Blind

Beleidsplan. Stichting Team Running Blind Beleidsplan Stichting Team Running Blind Inhoudsopgave Inleiding... 3 Team Running Blind... 3 Visie/Missie... 4 Doelstelling... 4 Organisatie... 4 Dagelijks bestuur... 4 Beloningsbeleid... 4 Team Runners...

Nadere informatie

Sponsorplan Danceprofs B.V.

Sponsorplan Danceprofs B.V. Sponsorplan Danceprofs B.V. Inleiding: Wij zijn deze dansschool gestart omdat wij bij de diverse dansscholen die wij hebben gevolgd telkens weer gesprekken van zowel de ouders als de kinderen opvingen

Nadere informatie

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Inhoudsopgave Missie, beleid en doelstellingen Visie op sponsoring Sponsormogelijkheden Hoofdsponsor Co-sponsoren Bordsponsoring in accommodatie Club van vijftig

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te SPONSORPLAN Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van LTC Tonido. Wij beschouwen sportsponsoring als een unieke communicatiemogelijkheid

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles

Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles Sponsorportfolio G.S.V.V. Veracles 1 Contact Het contact met sponsoren wordt onderhouden door de penningmeester van de vereniging en de sponsorcommissie. De penningmeester is tevens verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids

VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl. Sponsorgids VERSIE oktober 2013 sponsorcommissie@hcvoorne.nl Sponsorgids Welkom bij Hockey Club Voorne Hockeyclub Voorne is opgericht in 1971 en het complex is momenteel nog steeds gevestigd aan de Boerseweg in Hellevoetsluis.

Nadere informatie

Sponsorplan Triathlon Wijchen

Sponsorplan Triathlon Wijchen Doe maar gewoon mee.deze Triathlon is voor iedereen. Voor wedstrijdatleten, sportieve recreanten en beginners Beleef het samen, doe het samen Inleiding Het is meer dan 25 jaar geleden dat in Wijchen een

Nadere informatie

Universiteit Twente & Saxion Runningteam. Sponsorbrochure 2013-2014

Universiteit Twente & Saxion Runningteam. Sponsorbrochure 2013-2014 Universiteit Twente & Saxion Runningteam Sponsorbrochure 2013-2014 Over het UT/Saxion-runningteam. De beste lopers studerende aan de UT en het Saxion. 2 Universiteit Twente / Saxion - Runningteam Het UT/Saxion-runningteam

Nadere informatie

Volleybalvereniging Turfstekers Drachten

Volleybalvereniging Turfstekers Drachten Volleybalvereniging Turfstekers Drachten Heren Dames Jongens Meisjes CMV Seizoen 2010 2011 Volleybalvereniging Turfstekers Drachten Volleybalvereniging Turfstekers Drachten is op 10 juni 1999 ontstaan

Nadere informatie

SPONSORPLAN VOOR DANSSCHOOL DANSJA

SPONSORPLAN VOOR DANSSCHOOL DANSJA SPONSORPLAN VOOR DANSSCHOOL DANSJA 2016-2017 Dansschool Dansja te IJsselstein INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 1 Voorwoord 2 Wie zijn wij 3 Samenwerkende bedrijven/instellingen/scholen 4 Financiering dansschool

Nadere informatie

Beleidsplan Sleen4Life. Sleen4Life wil goede doel steunen met sportief evement

Beleidsplan Sleen4Life. Sleen4Life wil goede doel steunen met sportief evement Beleidsplan Sleen4Life Sleen4Life wil goede doel steunen met sportief evement Datum: 24 maart 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Sleen4Life... 3 Visie/Missie... 3 Doelstelling... 3 Organisatie... 4 Dagelijks

Nadere informatie

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken.

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken. Sportclub Irene is een voetbalclub met meer dan 1000 leden. De grote vereniging waartoe Sportclub Irene inmiddels is uitgegroeid, vraagt om een degelijke organisatie. Hiervoor staan gelukkig tal van vrijwilligers

Nadere informatie

ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting. het goede doel:

ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting. het goede doel: ROPARUN WIJ LOPEN NON-STOP VAN PARIJS NAAR ROTTERDAM! EN U.. U STEUNT HET GOEDE DOEL TOCH ZEKER? stichting het goede doel: LEVEN TOEVOEGEN AAN DE DAGEN, WAAR GEEN DAGEN MEER KUNNEN WORDEN TOEGEVOEGD AAN

Nadere informatie

ONZE VERENIGING. De vereniging biedt al haar leden de mogelijkheid om onder deskundige (bege-)leiding de atletiek, trim- en wandelsport te beoefenen.

ONZE VERENIGING. De vereniging biedt al haar leden de mogelijkheid om onder deskundige (bege-)leiding de atletiek, trim- en wandelsport te beoefenen. SPONSORBROCHURE ONZE VERENIGING Atletiekvereniging Rijssen is dé baan- en wegatletiekvereniging van Rijssen. Onze vereniging is opgericht in 1985. Wij zijn dus een relatief nog jonge vereniging. De AV

Nadere informatie

IBIS SPONSORPROGRAMMA

IBIS SPONSORPROGRAMMA Volleybalvereniging IBIS Hellevoetsluis SPONSORPROGRAMMA INHOUD Inhoud Voorwoord Even voorstellen Waarom sponsoren? Sponsorprogramma Sponsorovereenkomst 2 VOORWOORD Beste sportvriend, In onze zoektocht

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

SPORTIEF ONDERNEMEND SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN

SPORTIEF ONDERNEMEND SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN SPONSOR- & RECLAME MOGELIJKHEDEN DURF TE INNOVEREN Als ondernemer beschikt u over passie, lef en doorzettingsvermogen. Eigenschappen waar onze sporters bij uitstek over moeten beschikken. Voortdurend bent

Nadere informatie

Sponsorbrochure VV Sittard

Sponsorbrochure VV Sittard Sponsorbrochure VV Sittard Samen werken aan prestatie, sportiviteit, plezier en betrokkenheid Sittard, juni 2012 Voorwoord Voor u ligt de sponsorbrochure van VVSittard. Een initiatief van het hoofdbestuur

Nadere informatie

Sponsorboek TV Nieuwland

Sponsorboek TV Nieuwland Sponsorboek TV Nieuwland 2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Achtergrondinformatie... 4 Doel van de tennisvereniging... 4 Organisatie van de vereniging... 4 Onze leden... 4 Visie op sponsoring... 5 Sponsormogelijkheden...

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Sponsorbeleid en overeenkomst Axia College

Sponsorbeleid. Sponsorbeleid en overeenkomst Axia College Sponsorbeleid De school acht sponsoring van belang wegens de wenselijke relatie van de school met de maatschappij, als ook vanwege de wenselijkheid en noodzaak om voor het bekostigen van het onderwijsproces

Nadere informatie

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 Hoofdstuk: Sponsorpakketten 2008 Sponsorbrochure Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 1 Hoofdstuk: Sponsorpakketten Inleiding MHC Bennebroek is een regionale hockeyclub met meer dan 600 leden. Er

Nadere informatie

SPONSORPROGRAMMA. VV Holten, op naar 100 jaar voetbal in Holten!

SPONSORPROGRAMMA. VV Holten, op naar 100 jaar voetbal in Holten! VV Holten, op naar 100 jaar voetbal in Holten! Op 8 februari 1921 werd in de bakkerij van de gebroeders Wansink de eerste Holtense voebalvereniging HVC (Holtense Voetbal Club) opgericht. Meer dan 90 jaar

Nadere informatie

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio

Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio Talent inspireert Bouw mee aan een sportieve en culturele regio STERA De Stichting Top Events regio Alkmaar (STERA) stimuleert talentontwikkeling. Dit doet de stichting door top-events naar de regio Alkmaar

Nadere informatie

Word sponsor van. Read Swart

Word sponsor van. Read Swart Word sponsor van Read Swart Word sponsor van Read Swart Voetbalclub Read Swart is een ambitieuze en gezellige dorpsclub uit De Knipe, vlakbij Heerenveen. Met ruim 140 vrijwilligers staan wij klaar voor

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst tussen u en Van den Heuvel Logistiek B.V.

Verwerkersovereenkomst tussen u en Van den Heuvel Logistiek B.V. Verwerkersovereenkomst tussen u en Van den Heuvel Logistiek B.V. Ondergetekenden: U wordt als klant van Van den Heuvel Logistiek B.V. volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gezien als:

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

Sponsorplan OACN 2012 2013

Sponsorplan OACN 2012 2013 Sponsorplan OACN 2012 2013 INHOUDSOPGAVE 1. DE VERENIGING EN HAAR HISTORIE... 3 1. DE VERENIGING... 3 2. DE TOEKOMST... 3 2. SPONSORING... 5 1. WAAROM OACN?... 5 2. SOORTEN SPONSORING... 5 3. WAAR HEEFT

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

De lokale goede doelen dit jaar zijn Stichting Bedrijf & Samenleving, Stichting Zorg Zonder Zorgen en Bevrijdingspop Haarlem.

De lokale goede doelen dit jaar zijn Stichting Bedrijf & Samenleving, Stichting Zorg Zonder Zorgen en Bevrijdingspop Haarlem. Kennemer Goede Doelen Gala 2013 Geachte Sponsor, Op 7 mei 2013 vindt de eerste editie van het Kennemer Goede Doelen Gala plaats in de Stadsschouwburg Haarlem. Het gala is opgezet om samen met het bedrijfsleven

Nadere informatie

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018)

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018) Sponsorplan VV MOC (Versie 2017/2018) 1. Voorwoord 2. Over MOC 3. Waarom sponsoring 4. Vormen van sponsoring 1. Voorwoord Dit is het sponsorplan van voetbalvereniging MOC. Doel van dit plan is om alle

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden. 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier

Informatiebrochure. Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden. 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier Informatiebrochure BAPS vzw Biesweg 16 3620 Gellik Tel : 089/73.11.94 Contact : bapsbk2014@arabianhorse.be Baps.sbca@telenet.be

Nadere informatie

Sponsorplan Stichting Judo Club Nobel 2011/2012 SPONSORPLAN

Sponsorplan Stichting Judo Club Nobel 2011/2012 SPONSORPLAN SPONSORPLAN Auteurs : Michel van Straten / Bob Elbersen / Dimitri Nobel Status : Final, Maart 2011 Beschrijving : Sponsorplan Stichting Nobel Judo Support Acties : FINAL Pagina1 1. Algemeen De Judo Club

Nadere informatie

Sponsorplan 2012 HSV Phoenix Zeist

Sponsorplan 2012 HSV Phoenix Zeist Sponsorplan 2012 HSVPhoenix Zeist SponsorplanHSVPhoenix2011 1 1.Phoenixinhetkort DeHonk ensoftbalverenigingphoenixisin1973opgericht.hetisdeenigehonk en softbalvereniginginzeistendeledenzijnvoornamelijkafkomstiguitzeist,driebergen,

Nadere informatie

SPONSORMAP GENT KNIGHTS

SPONSORMAP GENT KNIGHTS SPONSORMAP GENT KNIGHTS EVEN VOORSTELLEN De Gent Knights is een baseball- en softballclub met een honderdtal leden tussen 3 en 70 jaar. De nadruk ligt er op respect, team spirit en openheid en daardoor

Nadere informatie