Aanvragen subsidies 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanvragen subsidies 2016"

Transcriptie

1 Aanvragen subsidies 2016 Vrijwilligersorganisaties waaronder onder andere sportverenigingen, kunnen bij de gemeente Oosterhout voor 2016 subsidie aanvragen. Het subsidieportaal van de gemeente Oosterhout zal hiervoor vanaf 24 augustus worden opengesteld. Subsidie aanvragen kan tot 1 oktober, aanvragen die later binnenkomen worden niet in behandeling genomen. De aanvraag moet worden ondertekend met DigiD of eherkenning. Organisaties die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel is het aan te raden eherkenning aan te vragen. Bij ondertekening met DigiD is men namelijk persoonlijk verantwoordelijk voor de aanvraag en niet de organisatie waarvoor subsidie wordt aangevraagd. Voor organisaties die meer dan 5.000,- aan subsidie willen aanvragen is het zelfs verplicht om te ondertekenen met eherkenning. Op > inwoners > wonen-leven > subsidies en subsidieportaal kunt u onder het kopje Beleidsregels de beleidsregels voor subsidieverstrekking 2016 lezen en zien of u in aanmerking komt voor subsidie. In de beleidsregels voor subsidieverstrekking 2016 staat opgenomen welke subsidies de gemeente verstrekt en onder welke voorwaarden deze worden verstrekt. Subsidieaanvragen voor 2016 (bij activiteitensubsidie geldt dit voor activiteiten die plaatsvinden in het eerste halfjaar 2016) moeten vóór 1 oktober 2015 bij de gemeente binnen zijn.

2 Brabant telt mee tijdens Nationale FietsTelweek Op 16 september start de landelijke actie Nationale FietsTelweek waar de provincie Noord-Brabant ook aan deelneemt. Het doel is om in die week zoveel mogelijk fietsdata te verzamelen. Deze data leveren inzichten over onder meer welke routes fietsers kiezen, gemiddelde fietssnelheden, fietsdichtheden, hoeveel vertragingen er zijn bij verkeerslichten, waar zich fietsfiles vormen en bijvoorbeeld of fietssnelroutes écht werken. Met dit soort gegevens kunnen keuzes in het fietsbeleid beter worden onderbouwd. De privacy van de deelnemers staat hoog in het vaandel daarom worden data geanonimiseerd en zijn daarmee niet herleidbaar. Deelnemers kunnen via een app downloaden die automatisch in de derde week van september de fietsbewegingen registreert. Als beloning maken de deelnemers kans op leuke fietsprijzen én ze leveren een belangrijke bijdrage aan waar het de beleidsmakers om gaat: fietsdata en verplaatsingsgedrag van de fietser. Het motto van de week is dan ook: meten, weten, verbeteren. De Nationale FietsTelweek is een landelijke actie en wordt georganiseerd door samenwerkingsverband tussen de Fietsersbond en vier 'fietsminded' (markt)partijen; Keypoint, Beaumont Communicatie, Mobidot en de NHTV.

3 Op vrijdag 4 sept in Oosterhout Verkeersmaatregelen tijdens Holland Ladies Tour De Holland Ladies Tour is Nederlands grootste etappekoers voor wielrensters. Sinds 1998 wordt de wedstrijd verreden die inmiddels de UCI 2.1 status heeft. Dit jaar is het evenement van 1 tot en met 6 september. (Alleen) op vrijdag 4 september is de Holland Ladies Tour in Oosterhout voor de individuele tijdrit. Hieraan doet de internationale top van het vrouwenwielrennen mee. Het parcours gaat vanaf de Heuvel naar de Slotlaan, Ridderstraat, Bredaseweg, Warandelaan, Wilhelminakanaal-Zuid, Lage Molenpolderweg met keerpunt bij kruising Pannenhuisstraat nabij Brasserie Woods. Op 4 september is het parcours al vanaf uur afgesloten voor verkeer. De start én finish zijn op de Heuvel. De wielrensters rijden heen en terug over dezelfde wegen, dit om de verkeershinder tot een minimum te beperken. Het verkeersplan is in nauw overleg met de hulpdiensten tot stand gekomen. In geval van nood kunnen de hulpdiensten het parcours over. De individuele tijdrit in Oosterhout heeft 120 deelneemsters. Op de Heuvel starten de wielrensters vanaf uur met een interval van één minuut na elkaar. Vervolgens rijden ze één voor één een tijdrit van ongeveer elf kilometer. De laatste wielrenster zal ongeveer rond uur op De Heuvel finishen. Hierna vindt de prijsuitreiking plaats en worden de afsluitingen zo snel mogelijk opgeheven. Voor het verkeer zijn er omleidingsroutes ingesteld met tijdelijke (gele) verkeersborden. Het wielerdorp is op De Heuvel en het Bouwlingplein. Deze is (met uitzondering van de VIP zone), voor iedereen toegankelijk.

4 Verkeersmaatregelen vanaf vrijdag 4 september Vanaf vrijdag 4 september 7.30 uur is het verboden te parkeren op De Heuvel, en de parkeervakken aan het Bouwlingplein en Bouwlingstraat ten noorden van de kruising met de Ridderstraat. Alle overige parkeerterreinen zijn op de normale manier te bereiken. Parkeren kan onder andere op het Slotjesveld (gratis), Schapendries, De Braak, Bouwlingcentre, Forvm (genodigden), Arendsplein, Arendshof, Torenkwartier, Valkenplein en Waterlooplein. Oversteekplaatsen in het parcours Op onderstaande locaties is het mogelijk zijn om op aanwijzing van de aanwezige verkeersregelaar te voet en per fiets het parcours over te steken. Deze oversteekplaatsen zijn op De Heuvel bij Heuveleind, in de Slotlaan halverwege tussen de parken, in de Ridderstraat bij basisschool De Westhoek, bij de rotonde Bredaseweg/Warandelaan, het fietspad langs Wilhelminakanaal-Zuid bij de Warandelaan en de fietsoversteek op de Lage Molenpolderweg tussen de Sikkelstraat en de Jan de Rooijdreef. Openbaar vervoer Vanuit Oosterhout blijft het mogelijk om met de lijnen 325, 326 en 327 in Teteringen en Breda te komen. Arriva zal wel vanaf uur de halte Slotlaan aan de zijde van het Slotjesveld laten vervallen. De lijnen 326 en 327 zullen dan omrijden via de Van Oldeneellaan en de St. Antoniusstraat. In de Van Oldeneellaan zal Arriva een vervangende halte plaatsen. De halte Slotlaan (aan de zijde van het Mgr. Frencken College) en het tijdelijke busstation aan de Abdis van Thornstraat liggen het dichts bij het parcours en wielerdorp. Op kunt u ook de omleidingen zien. Bereikbaarheid Roompot - Katjeskelder Hoewel de gehele rotonde Bredaseweg/Warandelaan deel uit maakt van het parcours blijft het voor bezoekers van Roompot Vakantiepark De Katjeskelder mogelijk om de ingang te bereiken. Voetgangers en fietsers ondervinden geen hinder van de afsluiting.

5 Recreatieoord De Warande Auto s die geparkeerd staan op de parkeerplaats van De Warande kunnen na uur niet meer van het terrein afkomen. Daarom kunnen bezoekers beter te voet of per (brom)fiets komen. Automobilisten kunnen hun auto wel parkeren op de parkeerplaatsen nabij de rotonde Bredaseweg/Warandelaan. Houthaven De doorgang van Houthaven naar de Bredaseweg is afgesloten. Daarom wordt de fietsdoorstreek aan het uiteinde van de Houthavenweg naar de Burggraafstaat tijdelijk geschikt gemaakt voor autoverkeer. Voetgangers en fietsers kunnen wel via de Houthavenweg naar de Bredaseweg en terug. Molenstraat/Tricorp Vanuit de kruising Wilhelminalaan/Van Liedekerkstraat kan bestemmingsverkeer voor de Molenstraat en het Tricorp terrein toch hun bestemming bereiken. Let u daarbij wel s.v.p. op de aanwijzingen van de verkeersregelaar. In de Molenstraat is een tijdelijke ontsluiting naar het terrein van Tricorp.

6 Maandag 14 september t/m zondag 4 oktober Werkzaamheden Industrieweg Van maandag 14 september tot en met zondag 4 oktober 2015 vinden er reconstructiewerkzaamheden plaats aan het asfalt op de Industrieweg en de aansluiting met de Koopvaardijweg. Deze werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd. Fase 1 is van Koopvaardijweg tot en met kruising Logistiekweg (week 38 met mogelijk enkele dagen doorloop in week 39). Fase 2 is van kruising Logistiekweg tot Energieweg (week 39 en 40). Deze werkzaamheden zijn nodig omdat de weg het einde van de technische levensduur heeft bereikt. Omleidingsroutes Tijdens de werkzaamheden komen omleidingsroutes voor het verkeer. Deze worden via verkeersborden aangegeven. In fase 1 wordt het verkeer omgeleid via het rangeerterrein van Prorail komend van en richting Rederijweg. Ter plaatse van de in-/uitrit van Janus Vaten komt een verkeersregelinstallatie. Tijdens piekmomenten in het verkeer zullen verkeersregelaars zorgen voor een vlotte doorstroming van het verkeer. Kanttekening De planning is gebaseerd op het tijdig ontvangen van de benodigde vergunningen van het waterschap om te mogen werken in de waterkering (Industrieweg is gelegen in een waterkering). Als de aangevraagde vergunningen niet tijdig binnen zijn, moeten de werkzaamheden uitgesteld worden tot een nader te bepalen tijdstip.

7 Open huis voor ondernemers op woensdag 30 september Op woensdag 30 september houdt de gemeente haar inmiddels traditionele open huis voor alle ondernemers in Oosterhout. Vanaf uur is de publiekshal van het stadhuis geopend voor alle bedrijven die onder het genot van een hapje en een drankje, kennis willen maken met elkaar en met bestuurders, raadsleden en ambtenaren. Alle Oosterhoutse ondernemers zijn van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig, een visitekaartje fungeert als toegangsbewijs. Het thema dit jaar is ZomerOndernemer, een project waar de gemeente Oosterhout dit jaar voor het eerst aan deelneemt. ZomerOndernemer is een project waarbij jongeren deze zomervakantie kennis konden maken met alle aspecten van het ondernemerschap. Naast een aantal deelnemende jongeren wordt een Oosterhouts bedrijf geïnterviewd dat voor begeleiding heeft gezorgd. Elders in het land zijn goede resultaten bereikt, tijdens het open huis hoort u of dat voor Oosterhout ook het geval is! De gemeente Oosterhout vindt het belangrijk om in gesprek te zijn en te blijven met de in de gemeente gevestigde bedrijven en houdt daarom ieder jaar in september een open huis. Tijdens het open huis kunnen ondernemers met elkaar en de gemeente kennismaken en informatie uitwisselen. Open huis: woensdag 30 september Locatie: publiekshal stadhuis, Slotjesveld 1 Tijd: van uur tot uur

8 Bent u 65 jaar of ouder? 18 september Rondje Oosterhout: Maak kennis met de (gast)vrijheid van het ov! Gemeente Oosterhout organiseert speciaal voor inwoners van 65 jaar en ouder op 18 september het Rondje Oosterhout. Op deze dag kunt u op een ontspannen manier (opnieuw) kennis maken met het openbaar vervoer. U reist gratis en onder begeleiding van mobiliteitsconsulenten met de bus vanaf een halte bij u in de buurt. Rondje Oosterhout brengt u langs de Ark, Slotjesveste en de Bunthoef. Op elke locatie krijgt u informatie op het gebied van openbaar vervoer, zoals over de buslijnen in Oosterhout en de dienstregeling, (vervolg)reizen met de trein en de OV-chipkaart. Ook kunt u op deze dag gratis een OV-chipkaart aanvragen en gelden er speciale kortingsacties op verschillende abonnementen. En bij iedere etappe zorgen we voor de inwendige mens. Aanmelden Op 18 september maken we twee keer een Rondje Oosterhout; u kunt zelf kiezen of u wilt deelnemen in de ochtend (van uur) of in de middag (van uur). Deelname is gratis! U dient zich hiervoor wel aan te melden. Aanmelden kan door online het inschrijfformulier in te vullen op of stuur een naar wmo@dtvconsultants.nl of telefonisch op telefoonnummer (076) Rondje Oosterhout is een onderdeel van het programma 'aanpak toegankelijkheid' van de regio West-Brabant.

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 22 september 2015

Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 22 september 2015 Conceptagenda raadsvergadering dinsdag 22 september 2015 Aanvang: 19.30 uur Plaats: Raadzaal DEEL A: VASTSTELLING AGENDA EN VERSLAGEN 1. BI.0150397 Definitieve raadsagenda 2. BI.0150395 en BI.0150396 Notulen

Nadere informatie

Onderzoek naar opvoeden en opgroeien

Onderzoek naar opvoeden en opgroeien Onderzoek naar opvoeden en opgroeien Ruim 20.000 gezinnen in West-Brabant ontvangen een uitnodiging in de bus voor deelname aan een nieuw onderzoek van de GGD West-Brabant naar opvoeden en opgroeien van

Nadere informatie

Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis

Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan,

Nadere informatie

Open huis voor ondernemers op woensdag 30 september

Open huis voor ondernemers op woensdag 30 september Open huis voor ondernemers op woensdag 30 september Op woensdag 30 september houdt de gemeente haar inmiddels traditionele open huis voor alle ondernemers in Oosterhout. Vanaf 16.30 uur is de publiekshal

Nadere informatie

Kermis Oosterhout start op 15 augustus

Kermis Oosterhout start op 15 augustus Kermis Oosterhout start op 15 augustus De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 15 augustus tot en met woensdag 20 augustus. De attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan, het Slotpark,

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet. Eind augustus werkzaamheden viaduct A27 Vijf Eiken Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden er van ca. 7.00 uur tot ongeveer 19.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken bij de afrit

Nadere informatie

Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen

Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen In de periode van 11 juni tot en met 19 juni. Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen Op donderdag 11 juni en vrijdag 12 juni en van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni repareert

Nadere informatie

Gehandicaptenmiddag op dinsdag 18 augustus

Gehandicaptenmiddag op dinsdag 18 augustus De Oosterhoutse kermis is dit jaar op vrijdag 14 augustus tot en met woensdag 19 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan, het Slotpark, de Heuvel en de Markt.

Nadere informatie

20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan

20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan 20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan Vanaf maandag 20 augustus worden de oversteekplaatsen (zebrapaden) op de Burgemeester Holtroplaan aangepast. Bij alle zebrapaden wordt in het wegdek

Nadere informatie

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Hieronder geven wij de openingstijden aan van het stadhuis, de milieustraat, Recreatieoord De Warande, Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) in Tilburg

Nadere informatie

Factsheet N231 Groot onderhoud en Biobased proeftuin

Factsheet N231 Groot onderhoud en Biobased proeftuin Factsheet Groot onderhoud en Biobased proeftuin De provincie Noord-Holland gaat de verkeersveiligheid en doorstroming van de verbeteren. Dit betekent dat op een aantal plekken onderhoudswerkzaamheden worden

Nadere informatie

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september wordt de riolering vervangen in de Spechtstraat ter hoogte van huisnummers 22 tot en met 46 (even) en 23 tot en met 45 (oneven).

Nadere informatie

Zuidoost op Dreef Werkzaamheden aan de dreven in Zuidoost

Zuidoost op Dreef Werkzaamheden aan de dreven in Zuidoost Zuidoost op Dreef aan de dreven in Zuidoost Herziening nieuwsbrief 19 augustus 2013 In deze nieuwsbrief leest u over de werkzaamheden die vanaf september 2013 tot november 2014 plaatsvinden aan verschillende

Nadere informatie

Vanaf 30 september. Werkzaamheden riolering

Vanaf 30 september. Werkzaamheden riolering Vanaf 30 september Werkzaamheden riolering In de week van 30 september wordt gestart met het vervangen van delen van de riolering in Hoogeind en de weg die parallel loopt aan Provincialeweg 42a tot en

Nadere informatie

Q&A. Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen

Q&A. Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen Q&A Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen Aan welk gedeelte van de N207 wordt gewerkt? Er wordt gewerkt aan de Henegouwerweg (N207) vanaf de noordkant van de kruising met de hefbrug Waddinxveen tot en met

Nadere informatie

Hoe herkent u losloopgebieden, hondenuitlaatplaatsen en gebied verboden voor honden?

Hoe herkent u losloopgebieden, hondenuitlaatplaatsen en gebied verboden voor honden? Hondenbeleid- en regels in Oosterhout Honden zijn heel belangrijk voor hun baasjes. Alleen het plezier van de een mag niet ontaarden in overlast voor de ander. Daarom heeft de gemeente regels opgesteld

Nadere informatie

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd De Dinsdagmarkt op de Markt is per direct opgeheven. Dat komt vanwege de afname van klantbezoeken waardoor de werving van nieuwe marktkooplieden stagneerde

Nadere informatie

Aanvragen activiteitensubsidies voor de tweede helft van 2016 (juli t/m december) mogelijk tot 1 april.

Aanvragen activiteitensubsidies voor de tweede helft van 2016 (juli t/m december) mogelijk tot 1 april. Aanvragen activiteitensubsidies voor de tweede helft van 2016 (juli t/m december) mogelijk tot 1 april. Tot 1 april 2016 kan er een activiteitensubsidie Programmering van de Stad worden aangevraagd. Het

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

N302 LARSERWEG. Groot onderhoud. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN juli 2019

N302 LARSERWEG. Groot onderhoud. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN juli 2019 INFOBULLETIN juli 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019 INFOBULLETIN mei 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft 1. Werkzaamheden Wat gaat er gebeuren? De provincie Zuid-Holland voert vanaf het voorjaar van 2015 groot onderhoud uit aan de N473. De N473 loopt van de

Nadere informatie

Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA

Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA In september duidelijkheid over voormalig UWV-gebouw Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA Vanwege de dalende vluchtelingeninstroom heroverweegt het COA de behoefte aan opvanglocaties

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 10 september 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof De gemeente Oosterhout organiseert op woensdag 22 september aanstaande een inloopbijeenkomst over het afkoppelen van het regenwater van het gemengde

Nadere informatie

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg Bezoekadres Weesperplein 8 1018 XA Amsterdam Postbus 95089 1090 HB Amsterdam Telefoon 14020 amsterdam.nl/klaprozenweg Retouradres: Postbus 95089, 1090 HB Amsterdam Aan bewoners en ondernemers in de omgeving

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1313-AVR

Nadere informatie

Richtlijnen mobiliteitsplan evenement

Richtlijnen mobiliteitsplan evenement Richtlijnen mobiliteitsplan evenement Inleiding Voor u ligt de richtlijn mobiliteitsplan evenement. Voordat u verder gaat is er een aantal belangrijke punten over deze richtlijn. Deze richtlijn bevat (uitgebreide)

Nadere informatie

Verkeershinder A59 Zonzeel-Hooipolder

Verkeershinder A59 Zonzeel-Hooipolder Verkeershinder A59 Zonzeel-Hooipolder Rijkswaterstaat voert tussen vrijdag 9 september en maandag 19 september werkzaamheden uit aan de A59 tussen knooppunt Zonzeel en Hooipolder. In verband met de werkzaamheden

Nadere informatie

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw,

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw, Datum 18-05-2017 Retouradres: Stationsweg 13, Projectnaam Uw referentie - Stationsgebied Driebergen-Zeist Onze referentie SDZ-COR-0007 Behandeld door J. (Jorien) Batterink Telefoon direct 088-400 8092

Nadere informatie

Kermiswebsite van de gemeente Oosterhout Op vindt u meer informatie over het programma, de attracties, wedstrijden en meer!

Kermiswebsite van de gemeente Oosterhout Op  vindt u meer informatie over het programma, de attracties, wedstrijden en meer! Hebt u er al zin in? Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein

Nadere informatie

Reconstructie Oude Akerstraat Bemelen

Reconstructie Oude Akerstraat Bemelen Reconstructie Oude Akerstraat Bemelen Maandag 14 september 2015 is BLM Wegenbouw gestart met de reconstructie van de Oude Akerstraat in Bemelen. Het project wordt opgeleverd voor 31 december 2015. Het

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

Leidraad opstellen mobiliteitsplan. Voor evenementen in de gemeente Ermelo.

Leidraad opstellen mobiliteitsplan. Voor evenementen in de gemeente Ermelo. Leidraad opstellen mobiliteitsplan Voor evenementen in de gemeente Ermelo. Over dit document In de gemeente Ermelo worden regelmatig evenementen georganiseerd. Zowel de organisator als de gemeente Ermelo

Nadere informatie

Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde

Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde English version available at www.zuidas.nl/en or from the information centre Dienst Zuidas (World Trade Center) at Strawinskylaan

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Ingenieursbureau D. de Weger Cluster Contactpersoon

Nadere informatie

N232 Groot onderhoud Schipholweg

N232 Groot onderhoud Schipholweg Home N232 Groot onderhoud Schipholweg Waar? Schipholweg (N232) Wat? Groot onderhoud Wanneer? 7 mei t/m 18 juni 2012 Actueel (laatste wijziging 2 mei 2012) Volg het onderhoud van de N232 nu via twitter:

Nadere informatie

Dinsdag 9 augustus. Start Eneco Tour op de Markt

Dinsdag 9 augustus. Start Eneco Tour op de Markt Dinsdag 9 augustus Start Eneco Tour op de Markt Op dinsdag 9 augustus vertrekt de wielerwedstrijd Eneco Tour rond 12.00 uur vanaf de Markt in Oosterhout naar Rucphen. Vanaf maandagnacht 8 augustus 24.00

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 1 oktober 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Fietsen en reglementering Info avond wegcode fietsersbond PZ HEKLA Dienst verkeer Hoofdinspecteur Steven Van Leeuwe

Fietsen en reglementering Info avond wegcode fietsersbond PZ HEKLA Dienst verkeer Hoofdinspecteur Steven Van Leeuwe Fietsen en reglementering Info avond wegcode fietsersbond 25.11.2013 PZ HEKLA Dienst verkeer Hoofdinspecteur Steven Van Leeuwe Verkeer complexe materie Een beetje weg wijs Fietsers : waarde van de verkeerstekens

Nadere informatie

Verkeersbesluit diverse wegafsluitingen ten behoeve van Serious Request 2017

Verkeersbesluit diverse wegafsluitingen ten behoeve van Serious Request 2017 STAATSCOURANT 2 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 63341 november 2017 Verkeersbesluit diverse wegafsluitingen ten behoeve van Serious Request 2017 Nr. 2017-580305 Burgemeester

Nadere informatie

Aandachtspunten Jubileumwedstrijd Dongen- Oosterhout

Aandachtspunten Jubileumwedstrijd Dongen- Oosterhout 1931-2016 Aandachtspunten Jubileumwedstrijd Dongen- Oosterhout In 1905 besloot de Tweede Kamer tot de aanleg van het kanaal, dat toen al officieus naar Wilhelmina werd vernoemd. De eerste spade ging in

Nadere informatie

VERSLAG. Informatiebijeenkomst Mijlweg. 4 december 2012 16.00 uur Kantine Sarens. 1. Opening van de bijeenkomst door Menke Hopma

VERSLAG. Informatiebijeenkomst Mijlweg. 4 december 2012 16.00 uur Kantine Sarens. 1. Opening van de bijeenkomst door Menke Hopma VERSLAG Datum 6 december 2012 Kenmerk Notulist Saskia Wubben Kopie aan Piet Vlasblom, IBD, SBBD, WD, DOV en Parktrust Bijlage(n) Contactpersoon S. Wubben T +31 (0)78 770 s.wubben@drechtsteden.nl 4 december

Nadere informatie

Uitvoering Coolsingel. april 2018 maart 2021

Uitvoering Coolsingel. april 2018 maart 2021 Uitvoering Coolsingel april 2018 maart 2021 De boulevard die Rotterdam verdient. 27-3-2018 Gemeente Rotterdam - Uitvoeringsfasering Coolsingel 2 Maar eerst de uitvoering. Start na de Rotterdam Marathon,

Nadere informatie

uw inkomen is de afgelopen 36 maanden niet (veel) hoger geweest dan 110% van de voor u geldende bijstandsnorm:

uw inkomen is de afgelopen 36 maanden niet (veel) hoger geweest dan 110% van de voor u geldende bijstandsnorm: Eén keer per jaar financieel steuntje in de rug Mensen met een laag inkomen, kunnen in aanmerking komen voor een jaarlijkse tegemoetkoming: de individuele inkomenstoeslag. Na toekenning van deze toeslag,

Nadere informatie

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Projectpartners Opdrachtgever: Projectleider: Directie UAV: Toezichthouder: Opdrachtnemer: Projectleider: Uitvoerder: Omgevingsmanager: Werkvoorbereider:

Nadere informatie

Welkom! Informatiebijeenkomst Reconstructie Insteek / Halve Raak Boskoop

Welkom! Informatiebijeenkomst Reconstructie Insteek / Halve Raak Boskoop Welkom! Informatiebijeenkomst Reconstructie Insteek / Halve Raak Boskoop KWS Infra, vestiging Rotterdam 1 september 2015 In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn voert KWS Infra, vestiging Rotterdam

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Raadsvoorstel voor behandeling in oordeelvormende/besluitvormende vergadering Datum vergadering 30-4-2015 Zaaknummer : Onderwerp Kredietaanvraag tijdelijke P&R en verplaatsen

Nadere informatie

Extra inloopavond op 28 september

Extra inloopavond op 28 september September 2017 Nieuwsbrief voor Woerden, Waarder, Nieuwerbrug en Driebruggen Aanleg Zuidelijke randweg Woerden Waarom een zuidelijke randweg? De provincie Utrecht is bezig met de aanleg van de Zuidelijke

Nadere informatie

Adviesnota. Verkeerscirculatieplan Columbiz Park

Adviesnota. Verkeerscirculatieplan Columbiz Park Adviesnota Verkeerscirculatieplan Columbiz Park Datum: 7 april 2016 Versie: 3 Status: Definitief Revisie: Afdeling(en): Team(s): i.o.m.: Steller: Afdelingsmanager: Projectleider: Wethouder: Vastgoed en

Nadere informatie

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Onder het motto Ik wil je zien zal de politie in de regio Breda de komende maanden intensief controleren op het juiste gebruik van fietsverlichting.

Nadere informatie

Wonen in Woerden: geen overlast, veilig en prettig wandelen en fietsen in de wijk

Wonen in Woerden: geen overlast, veilig en prettig wandelen en fietsen in de wijk Wonen in Woerden: geen overlast, veilig en prettig wandelen en fietsen in de wijk Woning en straat: veilig, stil en aangenaam Geluid beperkt tot af en toe een auto. Stroom van auto s met 50 km/uur of meer

Nadere informatie

Programma 11 oktober Herinrichting Apeldoornseweg

Programma 11 oktober Herinrichting Apeldoornseweg Programma 11 oktober Doel avond Nellie van der Moolen Terugblik 31 mei projectleider Sil Polman Bewoners, stakeholders en projectleider Sil Polman onderzoek Varianten en afwegingsmatrix projectleider Sil

Nadere informatie

Aanmelden uitkering voortaan digitaal

Aanmelden uitkering voortaan digitaal Aanmelden uitkering voortaan digitaal Voor het aanvragen van een bijstandsuitkering hoeft u tegenwoordig niet meer langs te komen op het stadhuis. U kunt deze ook via de website van de gemeente Oosterhout

Nadere informatie

VERKEER OP SCHOOL. Haal- en breng-convenant, verkeersafspraken school, ouders en kinderen

VERKEER OP SCHOOL. Haal- en breng-convenant, verkeersafspraken school, ouders en kinderen VERKEER OP SCHOOL Haal- en breng-convenant, verkeersafspraken school, ouders en kinderen Voor de ouders. Rond veel basisscholen is sprake van een intensieve vermenging van snel- en langzaam verkeer. Tijdens

Nadere informatie

Veilig en bereikbaar tijdens de Giro Gelderland

Veilig en bereikbaar tijdens de Giro Gelderland Veilig en bereikbaar tijdens de Giro Gelderland Apeldoorn, Spainkbos 1 e etappe 6 mei 2016 De eerste drie etappes van de Giro d Italia worden in Gelderland gereden. De start van dit internationale topsportevenement

Nadere informatie

Verkeersmaatregelen in verband met (afbouw) kermis

Verkeersmaatregelen in verband met (afbouw) kermis Verkeersmaatregelen in verband met (afbouw) kermis Vanwege de kermis is het niet mogelijk de auto te parkeren op het parkeerterrein bij het Slotjesveld en op het parkeerterrein bij de Heuvel. De parkeerterreinen

Nadere informatie

Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27

Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27 Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27 Op vrijdag 15 juli vinden er van 19.00 uur tot ongeveer 05.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken op de A27 bij afrit

Nadere informatie

Informatiebrief Verkeersmaatregelen Vitaminstore Halve van Haarlem Zondag 25 september 2016

Informatiebrief Verkeersmaatregelen Vitaminstore Halve van Haarlem Zondag 25 september 2016 Informatiebrief Verkeersmaatregelen Vitaminstore Halve van Haarlem Zondag 25 september 2016 Organisator Vitaminstore Halve van Haarlem Onder voorbehoud van de bij ons aanwezige kennis in begin september

Nadere informatie

VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid

VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid ALGEMEEN Kan ik de binnenstad inrijden tijdens de ommegang? Bij elke ommegang wordt een veiligheidszone ingesteld rond het parcours, die verkeersvrij

Nadere informatie

Hoe verandert uw route naar de A20? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting A20 Moordrecht

Hoe verandert uw route naar de A20? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting A20 Moordrecht Hoe verandert uw route naar de? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat www.rijkswaterstaat.nl 0800-8002 (gratis, dagelijks 06.00-22.30 uur) maart 2014 cd0314ck001

Nadere informatie

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd:

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd: H.J. Nederhorststraat 1, 2801 SC Gouda Postbus 268, 2800 AG Gouda Telefoon +31 (0)182 59 05 10 Behandeld door Robin van de Plassche Telefoon 06-51 40 89 51 E-mail robin.van.de.plassche@bam.com Retouradres:

Nadere informatie

Beschikking van burgemeester en wethouders van Brielle inzake het nemen van een verkeersbesluit, als bedoeld in de Wegenverkeerswet 1994

Beschikking van burgemeester en wethouders van Brielle inzake het nemen van een verkeersbesluit, als bedoeld in de Wegenverkeerswet 1994 STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 18806 30 maart 2017 Verkeersbesluit 1 april 2017 Beschikking van burgemeester en wethouders van Brielle inzake het nemen

Nadere informatie

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december Warande en Paterserf Buurt van de Maand Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december De Warande en Paterserf zijn in december Buurt van de

Nadere informatie

Melding kleinschalig evenement of activiteit (zonder DigiD)

Melding kleinschalig evenement of activiteit (zonder DigiD) Formulier: Melding kleinschalig evenement of activiteit (zonder DigiD) Ingevuld: 11-05-2016 15:21 Page 1/6 Zijn er tijdens het evenement maximaal 100 personen tegelijk aanwezig? Het tijdstip waarop een

Nadere informatie

Herinrichting N211 - Fasering en omleidingen Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FASE A Zondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018

Herinrichting N211 - Fasering en omleidingen Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FASE A Zondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018 Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FSE ondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018 211 - ieuweweg ieuwe Vaart 211 - ieuweweg De ieuwe weg C Westland rckelweg VERKEERSSITUTIE 1 - VOOREREIDIG

Nadere informatie

Presentatie verkeersmaatregelen Loper Oude Centrum CONCEPT

Presentatie verkeersmaatregelen Loper Oude Centrum CONCEPT Presentatie verkeersmaatregelen Loper Oude Centrum Stationsweg huidige situatie Stationsweg nieuwe situatie Wagenstraat huidige situatie Wagenstraat nieuwe situatie Huidig profiel: 50 km weg, 7 m asfalt,

Nadere informatie

BedrijvenInvesteringsZone Binnenstad Oosterhout

BedrijvenInvesteringsZone Binnenstad Oosterhout Bruisende Binnenstad Oosterhout De smaak te pakken BedrijvenInvesteringsZone Binnenstad Oosterhout Het gezamenlijke financieringsmiddel om de aantrekkelijkheid van de Oosterhoutse binnenstad te versterken.

Nadere informatie

Reconstructie kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat

Reconstructie kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat Nieuwsbrief november 205 Reconstructie kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de stand van zaken rondom de verbetering van het kruispunt Patijnweg - Buys Ballotstraat.

Nadere informatie

Gemeente Den Haag, verkeersbesluit: Zuiderpark - Sportcampus (diverse verkeersmaatregelen)

Gemeente Den Haag, verkeersbesluit: Zuiderpark - Sportcampus (diverse verkeersmaatregelen) STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 1296 15 januari 2015 Gemeente Den Haag, verkeersbesluit: Zuiderpark - Sportcampus (diverse verkeersmaatregelen) [- BESLUIT

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport De A1GP World Cup of Motorsport brak vorig jaar een bezoekers record op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht.

Nadere informatie

Gemeente Beuningen - Verkeersbesluit tijdelijke verkeersmaatregelen Down the Rabbit Hole, Beuningen

Gemeente Beuningen - Verkeersbesluit tijdelijke verkeersmaatregelen Down the Rabbit Hole, Beuningen STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 30328 29 mei 2017 Gemeente Beuningen - Verkeersbesluit tijdelijke verkeersmaatregelen Down the Rabbit Hole, Beuningen Burgemeester

Nadere informatie

Bewegwijzering De Tempel

Bewegwijzering De Tempel Bewegwijzering De Tempel Inhoudsopgave Inleiding 02 03 04 05 06 07 08 09 10 Inleiding Bestemmingen Aanrijroutes fase 1 Aanrijroutes fase 2 Routes de Tempel fase 1 Routes de Tempel fase 2 Overzicht borden

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1286-RBO

Nadere informatie

WIELRENNEN IN BOCHOLTZ WAT NU???

WIELRENNEN IN BOCHOLTZ WAT NU??? WIELRENNEN IN BOCHOLTZ WAT NU??? Belangrijke informatie voor iedereen die aan het parcours woont! Aan de bewoners van het parcours van de wielerwedstrijden, die horen bij de 20 e Drielandenomloop en de

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

Verkeersplan werk in uitvoering Kempenbaan-Midden

Verkeersplan werk in uitvoering Kempenbaan-Midden Verkeersplan werk in uitvoering Kempenbaan-Midden Inhoud Achtergrondinformatie project Kempenbaan (gedeelte beter benutten) Proces Verkeersplan Werk in Uitvoering Verkeersrelaties: autogebruik, fietsgebruik

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

Betreft: informatievoorziening buurtbewoners Bevrijdingsfestival Overijssel

Betreft: informatievoorziening buurtbewoners Bevrijdingsfestival Overijssel Betreft: informatievoorziening buurtbewoners Bevrijdingsfestival Overijssel Geachte bewoner(s) rondom Park de Wezenlanden, De organisatie van Bevrijdingsfestival Overijssel is druk bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig flexibiliteit genoeg geraken gezondheid goed goede goedkoop grote BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT Grafische voorstelling open antwoorden andere belangrijke zaken bij verplaatsingen aankomen aansluiting

Nadere informatie

Samenwerking ketenzorg dementie een feit

Samenwerking ketenzorg dementie een feit Samenwerking ketenzorg dementie een feit Op maandag 20 juni 2011 ondertekenden de gemeente Oosterhout en de verschillende ketenpartners de samenwerkingsovereenkomst Keten zorg dementie Oosterhout, waarmee

Nadere informatie

Het digitale stadspanel over bereikbaarheid

Het digitale stadspanel over bereikbaarheid Het digitale stadspanel over bereikbaarheid Enkele resultaten uit de digitale enquête onder het Nijmeegse stadspanel over het thema bereikbaarheid 1. Inleiding Eind augustus / begin september jl. is het

Nadere informatie

Kruispunt N733 Oude Deventerweg / Landweerweg

Kruispunt N733 Oude Deventerweg / Landweerweg Kruispunt N733 Oude Deventerweg / Landweerweg Klankbordgroep 2: 28 januari 2016 Agenda 1. Terugblik eerste bijeenkomst 2. Toelichting varianten 3. Bespreken voor- en nadelen 4. Voorkeursvariant 5. Vervolgproces

Nadere informatie

Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie!

Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie! Meer weten over zelf bouwen? Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie! Op zaterdag 13 september organiseert de gemeente Oosterhout een voorlichtingsochtend in de Contreie, de laatste

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1287-RBO

Nadere informatie

VRAGEN THEMA PARKEREN

VRAGEN THEMA PARKEREN VRAGEN THEMA PARKEREN 1. Waar kan ik zo goedkoop mogelijk parkeren in s-hertogenbosch? A. Alle parkeergarages en transferia in en om de stad hebben dezelfde tarieven. B. Aan de rand van de stad zijn er

Nadere informatie

Gemeente Bronckhorst. Achternaam. Straatnaam. Huisnummer. Huisnummer letter. Huisnummer toevoeging. Postcode. Woonplaats. Telefoonnummer.

Gemeente Bronckhorst. Achternaam. Straatnaam. Huisnummer. Huisnummer letter. Huisnummer toevoeging. Postcode. Woonplaats. Telefoonnummer. Achternaam Straatnaam Huisnummer Huisnummer letter Huisnummer toevoeging Postcode Woonplaats Telefoonnummer E-mailadres Gegevens organisatie LET OP: Staat uw organisatie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Papenaardekenstraat Schoten VERKEERSPLAN. Veiligheid voor onze kinderen in het verkeer is een gezamenlijke zorg van ouders en van de school.

Papenaardekenstraat Schoten VERKEERSPLAN. Veiligheid voor onze kinderen in het verkeer is een gezamenlijke zorg van ouders en van de school. Papenaardekenstraat 53 2900 Schoten VERKEERSPLAN 1. Inleiding Veiligheid voor onze kinderen in het verkeer is een gezamenlijke zorg van ouders en van de school. Vermits iedereen zich in het verkeer moet

Nadere informatie

Verkeersplan Mañana Mañana 2018

Verkeersplan Mañana Mañana 2018 Verkeersplan Mañana Mañana 2018 Dagbezoekers Bezoekers komende uit de richting Ruurlo worden geleid over de N319 richting Vorden. Na Kranenburg slaan de dagbezoekers links af de Kostedeweg op. Deze doorrijden

Nadere informatie

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Sinds 1 oktober 2013 heeft de gemeente Oosterhout met behulp van de starterslening al 40 starters geholpen bij de aankoop van hun eerste woning. Per 1 mei

Nadere informatie

Verkeer en vervoer in Helmond

Verkeer en vervoer in Helmond D. Vragenlijst VERKEER EN VERVOER A. VERVOERSMIDDELEN 1 Wilt u aangeven hoeveel van de volgende vervoersmiddelen er in uw huishouden aanwezig zijn? - Fiets - Personenauto - Bromfiets, scooter, motor (tweewielig

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE HEERHUGOWAARD

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE HEERHUGOWAARD VERKEERSBESLUIT Datum: 6 mei 2014 Onderwerp: verkeersbesluit voor de Stationsweg. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE HEERHUGOWAARD Op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet

Nadere informatie

12 maart Rioolvervanging Hoofdstraat en Poststraat te Amstenrade

12 maart Rioolvervanging Hoofdstraat en Poststraat te Amstenrade 12 maart 2014 Rioolvervanging Hoofdstraat en Poststraat te Amstenrade Agenda 1. Welkomstwoord 2. Wat is er tot nu toe gebeurd? 3. Globale planning en fasering 4. Verkeersmaatregelen tijdens uitvoering

Nadere informatie

De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof AA DEN HAAG

De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof AA DEN HAAG Retouradres Postbus 20901 2500 EX Den Haag De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2513 AA DEN HAAG Plesmanweg 1-6 2597 JG Den Haag Postbus 20901 2500 EX Den Haag T 070-456 0000

Nadere informatie

Verkeersveiligheidsplan. Veilig verkeer rond de Godelindeschool

Verkeersveiligheidsplan. Veilig verkeer rond de Godelindeschool Verkeersveiligheidsplan Veilig verkeer rond de Godelindeschool Inhoudsopgave Voorwoord 3 Hoofdgebouw 4 -Ingang Gerard Doulaan 4 -Ingang Godelindeweg 7 -Ingang Rotonde 8 Dependance 12 -Fietsers 12 -Automobilisten

Nadere informatie

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de 7 e trailrun uit de RUNFORESTRUN serie en onze 1 e het derde Nationale Park van Drenthe: Dwingelderveld. Je bent te

Nadere informatie

En wat kunnen wij voor u doen?

En wat kunnen wij voor u doen? En wat kunnen wij voor u doen? Afspraken over de Brummense dienstverlening En wat kunnen wij voor u doen? Servicenormen Gemeente Brummen "En wat kunnen wij voor u doen"? Kenmerk : INT14.2537 Versiedatum

Nadere informatie

Project Herinrichting Industrieweg Oost

Project Herinrichting Industrieweg Oost Bereikbaarheidsplan Project : Herinrichting Industrieweg Oost Besteknummer : 2012-10 Projectnummer : 202122 Opdrachtgever Gemeente Overbetuwe Project Herinrichting Industrieweg Oost Datum 28-08-2012 versie

Nadere informatie

De Grote Verkeerstoets - 2014 07/08/2014. 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet links afslaan. 3. Neen, want ik heb mijn arm niet uitgestoken.

De Grote Verkeerstoets - 2014 07/08/2014. 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet links afslaan. 3. Neen, want ik heb mijn arm niet uitgestoken. 100082: Welk voorwerp houd je hier boven je hoofd? 1. Een rood voorwerp. 2. Een map. 3. Een voetbal. 100081: Je slaat af naar links. Gebeurt dat hier helemaal veilig? 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet

Nadere informatie