Welkom! Informatiebijeenkomst Reconstructie Insteek / Halve Raak Boskoop

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom! Informatiebijeenkomst Reconstructie Insteek / Halve Raak Boskoop"

Transcriptie

1 Welkom! Informatiebijeenkomst Reconstructie Insteek / Halve Raak Boskoop KWS Infra, vestiging Rotterdam 1 september 2015

2 In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn voert KWS Infra, vestiging Rotterdam in september en oktober diverse werkzaamheden uit aan de Insteek en de Halve Raak. Zo vervangen we een stuk riolering aan de Insteek, waar verder een deel van het fietspad en de asfaltconstructie wordt gereconstrueerd. Daarna gaan we aan de slag met de asfaltverharding van de Halve Raak. Volgens planning wordt het project op 23 oktober opgeleverd.

3 Dankzij LEAN plannen kunnen wij dit project uitvoeren tussen 8 september en 23 oktober. De planning ziet er globaal zo uit: Fase 1: Vervangen riolering Insteek (8 t/m 28 september) Fase 2: Reconstructie Insteek (8 september t/m 7 oktober) Fase 3: Reconstructie Halve Raak (8 t/m 19 oktober)

4 In de eerste fase van het project vervangen we de riolering van de Insteek vanaf huisnummer 71 tot de kruising met de Voshol. Het verkeer blijft doorgang vinden door te werken met een halve rijbaanafzetting met verkeerslichten. De rood gearceerde percelen zijn tijdens de werkzaamheden voor een periode van maximaal 4 uur niet bereikbaar voor (vracht)autoverkeer. Dit wordt met de eigenaren afgestemd. Te voet en per fiets zijn de percelen gewoon bereikbaar.

5 In fase 2 reconstrueren wij een deel van het fietspad en de asfaltconstructie van de Insteek. Dit doen we in 4 subfases. Fase 2.1: Reconstructie fietspad Insteek (8 t/m 28 september) Fase 2.2: Reconstructie Insteek nr. 66 tot Voshol (29 september t/m 2 oktober) Fase 2.3: Reconstructie Insteek nr. 38 tot Goudse Rijweg (5 t/m 7 oktober) Fase 2.4: Aanbrengen deklaag Insteek (nacht 7 op 8 oktober)

6 In fase 2.1 leggen we de bestrating van het fietspad langs de Insteek opnieuw aan. Dit doen we gelijktijdig met de rioolwerkzaamheden uit fase 1 om de hinder voor de omgeving te beperken. Net als in fase 1 werken we in fase 2.1 met een halve rijbaanafzetting met verkeerslichten. Doordat wij tijdens fase 2.1 geen werk hebben aan de ontsluiting van de percelen zijn deze te allen tijde bereikbaar voor (vracht)auto, fiets en de benenwagen.

7 Fase 2.2 betreft de reconstructie van de asfaltverharding op de Insteek van huisnummer 66 tot de kruising met de Voshol. De geldende omleidingsroutes voor gemotoriseerd verkeer (blauw) en fietsers (rood) Tijdens de werkzaamheden zijn de rood gearceerde percelen voor een periode van maximaal 12 uur niet bereikbaar voor verkeer. Deze periode wordt met de betreffende eigenaren afgestemd. Wel creëren wij extra parkeergelegenheid bij onze werkvakken.

8 Tijdens fase 2.3 vervangen wij de asfaltconstructie op de Insteek van huisnummer 41 tot de Goudse Rijweg De geldende omleidingsroutes voor gemotoriseerd verkeer (blauw) en fietsers (rood) Tijdens de werkzaamheden zijn de rood gearceerde percelen voor een periode van maximaal 12 uur niet bereikbaar voor verkeer. Deze periode wordt met de betreffende eigenaren afgestemd. Wel creëren wij extra parkeergelegenheid bij onze werkvakken.

9 Met fase 2.4 ronden wij onze werkzaamheden aan de Insteek af. In de nacht van 7 op 8 oktober brengen wij de deklaag van de Insteek in een keer aan, zodat de kwaliteit hiervan optimaal is en de hinder voor ondernemers en bewoners tot een minimum beperkt blijft. Gedurende die nacht is de Insteek volledig afgesloten voor al het verkeer.

10 Fase 3 betreft de reconstructie van de asfaltconstructie van de Halve Raak. Dit doen we in 4 subfases. Fase 3.1: Reconstructie tussen nr. 32 en 54 (8 en 9 oktober) Fase 3.2: Reconstructie tussen nr. 3 en 32 (12 t/m 14 oktober) Fase 3.3: Reconstructie tussen nr. 46a en 103 (13 t/m 15 oktober) Fase 3.4: Aanbrengen deklaag Halve Raak (nacht 16 op 17 oktober)

11 In fase 3.1 reconstrueren wij de asfaltverharding op de Halve Raak van huisnummer 32 t/m 54. De geldende omleidingsroutes voor gemotoriseerd verkeer (blauw) en fietsers (rood) Tijdens de werkzaamheden zijn de rood gearceerde percelen voor een periode van maximaal 12 uur niet bereikbaar voor verkeer. Deze periode wordt met de betreffende eigenaren afgestemd. Wel creëren wij extra parkeergelegenheid bij onze werkvakken.

12 In fase 3.2 is de asfaltverharding op de Halve Raak van huisnummer 3 t/m 32 aan de beurt voor een reconstructie. De geldende omleidingsroutes voor gemotoriseerd verkeer (blauw) en fietsers (rood) Tijdens de werkzaamheden zijn de rood gearceerde percelen voor een periode van maximaal 12 uur niet bereikbaar voor verkeer. Deze periode wordt met de betreffende eigenaren afgestemd. Wel creëren wij extra parkeergelegenheid bij onze werkvakken.

13 In fase 3.3 reconstrueren wij de asfaltverharding op de Halve Raak van huisnummer 46a t/m 103. De geldende omleidingsroutes voor gemotoriseerd verkeer (blauw) en fietsers (rood) Tijdens de werkzaamheden zijn de rood gearceerde percelen voor een periode van maximaal 12 uur niet bereikbaar voor verkeer. Deze periode wordt met de betreffende eigenaren afgestemd. Wel creëren wij extra parkeergelegenheid bij onze werkvakken.

14 Met fase 3.4 ronden wij onze werkzaamheden aan de Halve Raak af. In de nacht van 16 op 17 oktober brengen wij de deklaag van de Halve Raak in een keer aan, zodat de kwaliteit hiervan optimaal is en de hinder voor ondernemers en bewoners tot een minimum beperkt blijft. Gedurende die nacht is de Halve Raak volledig afgesloten voor al het verkeer.

15 Tijdens het project zijn wij bereikbaar voor vragen, klachten en opmerkingen van uw kant via: Telefoon Website Inloopspreekuur Iedere woensdag van 16 tot 17 uur in onze keet op het terrein van Van Lint, Insteek 4 De voortgang van onze werkzaamheden is eenvoudig volgen via: Facebook Twitter De BouwApp Te downloaden in Appstores van IOS, Android en Windows (Let op! Je moet de app met het gele helpmje downloaden!)

16 De bewoners en ondernemers aan de Insteek en de Halve Raak kunnen zich tijdens het project aanmelden voor de verloting van een Apple ipad Air via het formulier op onze website Onder de aangemelde personen verloten wij aan het eind van het project de ipad. Meld je dus zsm aan!

17 Grootste wegenbouwer en asfaltproducent van Nederland Onderdeel van VolkerWessels concern Landelijke dekking met 8 vestigingen 2200 medewerkers 4000 projecten op jaarbasis Werkt voor overheden en particulieren KWS Infra, vestiging Rotterdam voert de reconstructie Insteek / Halve Raak uit. Graag denken wij ook met u mee over het onderhoud van of aanpassingen aan uw bedrijfsterrein. Informeer bij onze medewerkers over de mogelijkheden.

18 Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot de werkzaamheden? Stel deze dan aan onze medewerkers, die aanwezig zijn. U kan deze herkennen aan de oranje wegwerkers hesjes, die ze dragen.

Voorbereidende werkzaamheden Als voorbereiding op het project zijn de bomen langs de Venloseweg inmiddels gekapt en zijn er diverse kabels verlegd.

Voorbereidende werkzaamheden Als voorbereiding op het project zijn de bomen langs de Venloseweg inmiddels gekapt en zijn er diverse kabels verlegd. Kenmerk: Onderwerp: VP-279316-BR02 Start werkzaamheden Erp, 2 mei 2016 Geachte bewoner, Zoals reeds aangekondigd voert aannemersbedrijf Vissers Ploegmakers bv uit Erp het project Rioolverzwaring Venloseweg

Nadere informatie

Reconstructie Oude Akerstraat Bemelen

Reconstructie Oude Akerstraat Bemelen Reconstructie Oude Akerstraat Bemelen Maandag 14 september 2015 is BLM Wegenbouw gestart met de reconstructie van de Oude Akerstraat in Bemelen. Het project wordt opgeleverd voor 31 december 2015. Het

Nadere informatie

Informatie bijeenkomst Fietspad N271 Bergen Afferden - Heijen

Informatie bijeenkomst Fietspad N271 Bergen Afferden - Heijen Informatie bijeenkomst Fietspad N271 Bergen Afferden - Heijen 05 Maart 2015 Opdrachtgever: Aannemer: 1. Huishoudelijke mededelingen 2. Terugblik & doorkijk project 3. Toelichting op uitvoering 4. Projectscope

Nadere informatie

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg Bezoekadres Weesperplein 8 1018 XA Amsterdam Postbus 95089 1090 HB Amsterdam Telefoon 14020 amsterdam.nl/klaprozenweg Retouradres: Postbus 95089, 1090 HB Amsterdam Aan bewoners en ondernemers in de omgeving

Nadere informatie

HOV2 Nuenen. Onderdeel van Strukton Civiel

HOV2 Nuenen. Onderdeel van Strukton Civiel HOV2 Nuenen Inhoud/ programma 16:30 17:15 uur plenaire presentatie: Voorstellen Rasenberg Uitvoering: fasering, bereikbaarheid en doorlooptijden Hoe hinder voorkomen Communicatie 17:15 18:00 uur Mogelijkheid

Nadere informatie

Daarnaast willen wij in de nieuwsbrief u ook informeren over de stand van zaken rondom de brug Urmond.

Daarnaast willen wij in de nieuwsbrief u ook informeren over de stand van zaken rondom de brug Urmond. Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 5 d.d. 18 juli 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze vijfde editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

VERSLAG. Informatiebijeenkomst Mijlweg. 4 december 2012 16.00 uur Kantine Sarens. 1. Opening van de bijeenkomst door Menke Hopma

VERSLAG. Informatiebijeenkomst Mijlweg. 4 december 2012 16.00 uur Kantine Sarens. 1. Opening van de bijeenkomst door Menke Hopma VERSLAG Datum 6 december 2012 Kenmerk Notulist Saskia Wubben Kopie aan Piet Vlasblom, IBD, SBBD, WD, DOV en Parktrust Bijlage(n) Contactpersoon S. Wubben T +31 (0)78 770 s.wubben@drechtsteden.nl 4 december

Nadere informatie

Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg. Planning op hoofdlijnen. Omleidingen

Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg. Planning op hoofdlijnen. Omleidingen Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg Oktober 2017 Deze vraag- en antwoordrubriek is gericht op de aan- en omwonenden (incl. bedrijven) van de Heerderweg.. Dit is een actuele rubriek. Heeft u vragen

Nadere informatie

Totalen vragenlijst Tablets/Smartphones/Computers

Totalen vragenlijst Tablets/Smartphones/Computers Totalen vragenlijst s/s/s Vraag 01. Beschikt u al over een tablet? Ja 38 58% Nee 28 42% 02. Overweegt u die aan te schaffen? Ja 23 35% Nee 43 65% 03. Heeft u behoefte aan een basiscursus? Ja 54 82% Nee

Nadere informatie

1) Doel van de avond 2) Korte terugblik 3) Toelichting door de aannemer 4) Vragen en opmerkingen

1) Doel van de avond 2) Korte terugblik 3) Toelichting door de aannemer 4) Vragen en opmerkingen 1) Doel van de avond 2) Korte terugblik 3) Toelichting door de aannemer 4) Vragen en opmerkingen Doel van de avond Informeren over de planning en uitvoeringswijze van het werk. Niet wel of geen parkeervak/boom/etc.

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond van de Reconstructie N602 Sint Anthonis tot en met Wanroij

Welkom op de informatieavond van de Reconstructie N602 Sint Anthonis tot en met Wanroij Welkom op de informatieavond van de Reconstructie N602 Sint Anthonis tot en met Wanroij Doel van deze presentatie Kennismaking met het projectteam Werkzaamheden Infrascoop in Wanroij en Ledeacker aan de

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons de eerste nieuwsbrief over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten-Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken. Deze nieuwsbrief heeft het doel u te informeren

Nadere informatie

Handleiding De BouwApp

Handleiding De BouwApp Handleiding De BouwApp Versie 2.5, datum: 12-11-2014 De BouwApp is een concept van Concepteurs BV. Concepteurs bedenkt en zet zelfstandig new media concepten in de markt. We verzorgen het gehele traject

Nadere informatie

Uitvoering herinrichting Vestdijk, Hertogstraat en Kanaalstraat: impact en bereikbaarheid. 4 juli 2018

Uitvoering herinrichting Vestdijk, Hertogstraat en Kanaalstraat: impact en bereikbaarheid. 4 juli 2018 Uitvoering herinrichting Vestdijk, Hertogstraat en Kanaalstraat: impact en bereikbaarheid 4 juli 2018 Welkom! Opening Doel: u zo goed mogelijk informeren over planning praktische gevolgen werkzaamheden

Nadere informatie

Programma. Bewonersavond Start Uitvoering 241 juni januari 2014 2010. Even voorstellen. Even voorstellen. Nog in voorbereiding

Programma. Bewonersavond Start Uitvoering 241 juni januari 2014 2010. Even voorstellen. Even voorstellen. Nog in voorbereiding VOORBEELD Voeg hier jouw eigen foto toe. Dubbelklik op het icoontje Programma Bewonersavond Start Uitvoering 241 juni januari 2014 2010 Even voorstellen Afronding voorbereiding Nog in voorbereiding.. Het

Nadere informatie

12 maart Rioolvervanging Hoofdstraat en Poststraat te Amstenrade

12 maart Rioolvervanging Hoofdstraat en Poststraat te Amstenrade 12 maart 2014 Rioolvervanging Hoofdstraat en Poststraat te Amstenrade Agenda 1. Welkomstwoord 2. Wat is er tot nu toe gebeurd? 3. Globale planning en fasering 4. Verkeersmaatregelen tijdens uitvoering

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons informatie over de aankomende: Weekendafsluiting van de oprit Amersfoort Noord Datum: 1 mei t/m 4 mei 2015 Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de

Nadere informatie

Stand van zaken werkzaamheden

Stand van zaken werkzaamheden Nummer 22 - april 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de stand van zaken van de werkzaamheden, de bouwvergunningaanvraag

Nadere informatie

Herinrichting De Vergulde Hand:

Herinrichting De Vergulde Hand: Beste geïnteresseerde, Voor u ligt de eerste maandelijkse informatiebrief over de werkzaamheden op industrieterrein De Vergulde Hand. Op De vergulde hand wordt het komende jaar gewerkt in opdracht van

Nadere informatie

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Projectpartners Opdrachtgever: Projectleider: Directie UAV: Toezichthouder: Opdrachtnemer: Projectleider: Uitvoerder: Omgevingsmanager: Werkvoorbereider:

Nadere informatie

Ons kenmerk BB/ /ggs1/N04 Datum 26 mei Onderwerp Nieuwsbrief 4 Bijlage(n) - Foto s werkzaamheden - Bereikbaarheidskaarten

Ons kenmerk BB/ /ggs1/N04 Datum 26 mei Onderwerp Nieuwsbrief 4 Bijlage(n) - Foto s werkzaamheden - Bereikbaarheidskaarten Ons kenmerk BB/31479144/ggs1/N04 Datum 26 mei 2015 Contactpersoon Gerjan Gerrits Onderwerp Nieuwsbrief 4 Bijlage(n) - Foto s werkzaamheden - Bereikbaarheidskaarten fase 2 Geachte bewoner/geïnteresseerde,

Nadere informatie

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Projectpartners Opdrachtgever: Projectleider: Directie UAV: Toezichthouder: Opdrachtnemer: Projectleider: Uitvoerder(s): Omgevingsmanager: Werkvoorbereider:

Nadere informatie

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 4 d.d. 29 juni 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze vierde editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

Heraanleg Bisschoppenhoflaan Antwerpen. Informatievergadering 9 februari 2017

Heraanleg Bisschoppenhoflaan Antwerpen. Informatievergadering 9 februari 2017 Heraanleg Bisschoppenhoflaan Antwerpen Informatievergadering 9 februari 2017 1 Inhoud Wie voert de werken uit? Wat, waar, waarom? Timing en fasering van de werken Hinder en bereikbaarheid Samenleven op

Nadere informatie

Extra inloopavond op 28 september

Extra inloopavond op 28 september September 2017 Nieuwsbrief voor Woerden, Waarder, Nieuwerbrug en Driebruggen Aanleg Zuidelijke randweg Woerden Waarom een zuidelijke randweg? De provincie Utrecht is bezig met de aanleg van de Zuidelijke

Nadere informatie

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 2 d.d. 31 mei 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze tweede editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

Informatieavond. Uitvoering. Singelring-Oost Roermond

Informatieavond. Uitvoering. Singelring-Oost Roermond Informatieavond Uitvoering Reconstructie Singelring-Oost Roermond Agenda 1. Bedrijfsinformatie Den Ouden Groep 2. Projectteam 3. Projectinformatie 4. Planning & Fasering 5. Verkeersmaatregelen 6. Communicatie

Nadere informatie

Reconstructie Hoge Hofstraat Oosterhout In opdracht van de gemeente Overbetuwe. Welkom op deze informatieavond!

Reconstructie Hoge Hofstraat Oosterhout In opdracht van de gemeente Overbetuwe. Welkom op deze informatieavond! Welkom op deze informatieavond! Inhoud Even voorstellen Doel van deze avond Wat gaat er gebeuren Hoe gaan we dat doen? Wanneer? Welke hinder? Welke oplossingen? Communicatie, klachten en suggesties Introductie

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst Informatiebijeenkomst Welkomstwoord Paul van Schijndel Locatie Het uit te voeren werk is gelegen in de Zwembadweg, Molendijk-zuid en Aloysiusstraat tussen de Boschweg en de Structuurweg in de gemeente

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Rehabilitatie Kerkendijk noord

Informatiebijeenkomst Rehabilitatie Kerkendijk noord Informatiebijeenkomst Rehabilitatie Kerkendijk noord 13 september 2018 1 Agenda Wat gaan we maken? o het ontwerp Hoe gaan we het maken? o de planning en fasering Hoe houden we u verder op de hoogte? o

Nadere informatie

Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017

Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017 Haarlemmerstraat op de schop Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017 Impressies Haarlemmerstraat na afronden werkzaamheden Achtergrond

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst. Kadeverbetering Polder Vierambacht West Asfaltwerkzaamheden Boddens Hosangweg

Informatiebijeenkomst. Kadeverbetering Polder Vierambacht West Asfaltwerkzaamheden Boddens Hosangweg Informatiebijeenkomst Kadeverbetering Polder Vierambacht West Asfaltwerkzaamheden Boddens Hosangweg 02-05-2017 Programma Voorstellen Doel kadeverbetering Asfaltwerkzaamheden Uitvoeringswijze Verkeersmaatregelen

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons informatie over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten- Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken en aankomende verkeersfaseringen vanaf 26 augustus

Nadere informatie

R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n

R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n Informatie -avond 19 juni 2018 R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n O p d r a c h t g e v e r : G e m e e n t e Vo e r e n d a a l Openingswoord Wethouder Openingswoord

Nadere informatie

Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd

Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd Op dinsdag 23 februari vindt in het NAC Stadion de Meet & Greet Samen voor de Jeugd plaats. Professionals, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen uit het jeugdwerkveld

Nadere informatie

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Datum bewonersbrief: 2 april 2019 Contactpersoon: de heer Strating Telefoonnummer: 14 0 75 Inhoud bewonersbrief: Vorig jaar informeerden

Nadere informatie

Oktober Werk aan de stad in oktober

Oktober Werk aan de stad in oktober Oktober 2016 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1313-AVR

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft 1. Werkzaamheden Wat gaat er gebeuren? De provincie Zuid-Holland voert vanaf het voorjaar van 2015 groot onderhoud uit aan de N473. De N473 loopt van de

Nadere informatie

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw,

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw, Datum 18-05-2017 Retouradres: Stationsweg 13, Projectnaam Uw referentie - Stationsgebied Driebergen-Zeist Onze referentie SDZ-COR-0007 Behandeld door J. (Jorien) Batterink Telefoon direct 088-400 8092

Nadere informatie

Handleiding: instellen op uw persoonlijke apparaat

Handleiding:  instellen op uw persoonlijke apparaat Handleiding: E-Mail instellen op uw persoonlijke apparaat 12/12/2016 Handleiding voor: Personeel Inhoudsopgave Over deze handleiding... 3 1. E-Mail bekijken via uw webbrowser... 4 2. E-Mail ophalen op

Nadere informatie

Q&A. Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen

Q&A. Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen Q&A Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen Aan welk gedeelte van de N207 wordt gewerkt? Er wordt gewerkt aan de Henegouwerweg (N207) vanaf de noordkant van de kruising met de hefbrug Waddinxveen tot en met

Nadere informatie

Herinrichting Treebord e.o.

Herinrichting Treebord e.o. Herinrichting Treebord e.o. Welkomswoord: Kees Oskam Plaats Datum Presentator Presentatie Informatieavond 14 mei 2019 Pagina 1 Programma van de avond Voorstellen Totstandkoming project Bewonersparticipatie

Nadere informatie

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd:

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd: H.J. Nederhorststraat 1, 2801 SC Gouda Postbus 268, 2800 AG Gouda Telefoon +31 (0)182 59 05 10 Behandeld door Robin van de Plassche Telefoon 06-51 40 89 51 E-mail robin.van.de.plassche@bam.com Retouradres:

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons de eerste nieuwsbrief over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten-Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken. Deze nieuwsbrief heeft het doel u te informeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief N34. Op weg naar een veilige en vlotte N34: nog 2 afsluitingen te gaan! Inhoud

Nieuwsbrief N34. Op weg naar een veilige en vlotte N34: nog 2 afsluitingen te gaan! Inhoud 21 26 april juli 2018 2017 Nieuwsbrief N34 Inhoud Op weg naar een veilige en vlotte N34: nog 2 afsluitingen te gaan! Fase 6: Afsluiting N34 tussen N343 en J.C. Kellerlaan, 29 augustus t/m 3 september Fase

Nadere informatie

13 oktober; 20:00 en 16 oktober; 05:00

13 oktober; 20:00 en 16 oktober; 05:00 Nieuwsbrief Reconstructie knooppunt Vijfsluizen Hierbij ontvangt u de vijfde en tevens laatste nieuwsbrief over de werkzaamheden aan het knooppunt Vijfsluizen. Met de nieuwsbrief informeren wij u over

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 10 september 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Informatieavond Kersenbaan

Informatieavond Kersenbaan Informatieavond Kersenbaan Programma 19.00 uur: uitleg werkzaamheden fase 1 Wat houdt het project in Welke werkzaamheden worden de komende tijd uitgevoerd 19.15 uur: algemene vragen Aansluitend: individuele

Nadere informatie

Informatieavond. Dr. Schaepmanlaan Roosendaal

Informatieavond. Dr. Schaepmanlaan Roosendaal Informatieavond Aanleg gescheiden rioolstelsel Dr. Schaepmanlaan Roosendaal Agenda Bedrijfsinformatie Den Ouden Groep Projectteam Projectinformatie Doelstelling Fasering Planning Communicatie Risico s

Nadere informatie

Informatieavond. Reconstructie

Informatieavond. Reconstructie Informatieavond Reconstructie Karstraat-Schoolstraat DEN OUDEN Programma 1. Voorstel projectteam 2. Uitvoeringswijze 3. Werkzaamheden derden 4. Planning & Fasering 5. Verkeersmaatregelen 6. Aandachtspunten

Nadere informatie

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 3 d.d. 6 juni 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Nieuwsbrief Beste inwoner, Via deze extra nieuwsbrief informeren wij, de projectteams, u over een aantal specifieke

Nadere informatie

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1129-RBO

Nadere informatie

Herinrichting N211 - Fasering en omleidingen Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FASE A Zondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018

Herinrichting N211 - Fasering en omleidingen Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FASE A Zondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018 Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FSE ondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018 211 - ieuweweg ieuwe Vaart 211 - ieuweweg De ieuwe weg C Westland rckelweg VERKEERSSITUTIE 1 - VOOREREIDIG

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff,

Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff, Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff, Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen binnen uw woonwijk die al op korte termijn zullen starten en waarvan wij u graag met deze brief op de hoogte willen

Nadere informatie

Werken aan nutsleidingen N70 Melsele. Partners van Synductis

Werken aan nutsleidingen N70 Melsele.   Partners van Synductis Werken aan nutsleidingen N70 Melsele www.beveren.be/werken-n70 Partners van Synductis Werken aan de nutsleidingen Welke werken staan er op de planning? Timing en fasering Omleidingen Communicatie Minder

Nadere informatie

Wonen in Woerden: geen overlast, veilig en prettig wandelen en fietsen in de wijk

Wonen in Woerden: geen overlast, veilig en prettig wandelen en fietsen in de wijk Wonen in Woerden: geen overlast, veilig en prettig wandelen en fietsen in de wijk Woning en straat: veilig, stil en aangenaam Geluid beperkt tot af en toe een auto. Stroom van auto s met 50 km/uur of meer

Nadere informatie

Smartphoneapplicatie moet jongeren zichtbaarder maken in het verkeer

Smartphoneapplicatie moet jongeren zichtbaarder maken in het verkeer Smartphoneapplicatie moet jongeren zichtbaarder maken in het verkeer Drive Up Safety en Fidea lanceren nieuwe campagne voor meer verkeersveiligheid tijdens donkere dagen Antwerpen, 24 november 2015 Nu

Nadere informatie

Citaat uit het antwoord van de gemeente Weert m.b.t. de omleidingen tijdens de werkzaamheden van 29-9-2014.

Citaat uit het antwoord van de gemeente Weert m.b.t. de omleidingen tijdens de werkzaamheden van 29-9-2014. Werkzaamheden Rietstraat/Hushoverweg/Floralaan: De dorpsraad Laar is al geruime tijd bezig om tijdens de afsluiting van bovengenoemd kruispunt er voor te zorgen dat er buiten de route Rietstraat/Laarderweg

Nadere informatie

Verkeersbesluit: Tijdelijke verkeersmaatregelen ten behoeve van groot onderhoud Stadsbrug

Verkeersbesluit: Tijdelijke verkeersmaatregelen ten behoeve van groot onderhoud Stadsbrug STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 37128 29 juni 2018 Verkeersbesluit: Tijdelijke verkeersmaatregelen ten behoeve van groot onderhoud Stadsbrug Kampen Burgemeester

Nadere informatie

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 7 d.d. 20 september 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze zevende editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Planning Rijksweg Noord Sittard-Geleen

Informatiebijeenkomst Planning Rijksweg Noord Sittard-Geleen Informatiebijeenkomst Planning Rijksweg Noord Sittard-Geleen DEN OUDEN Voorwoord Voorstelronde mensen aan tafel Inleiding Doel van de bijeenkomst, draagvlakverkenning voor gewijzigde planning reconstructie

Nadere informatie

Handleiding [Mobiele App]

Handleiding [Mobiele App] Handleiding [Mobiele App] Inhoudsopgave De app downloaden en installeren 3 Service desk vragen 4 Locatie bepalen 4 Afrekening/meterstand klopt niet 5 Energiebelasting klopt niet 5 Tenaamstelling klopt

Nadere informatie

Deze afsluiting is nodig voor het aanbrengen van de laatste asfaltlagen, de zogenoemde deklagen.

Deze afsluiting is nodig voor het aanbrengen van de laatste asfaltlagen, de zogenoemde deklagen. Nummer 39 mei 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de Dag van de bouw, de weekendafsluiting van de Arnhemseweg

Nadere informatie

Informatie van de gemeente Ouderkerk over de uitvoering van het werk in uw straat. Integraal Beheerplan Openbare Ruimte (IBOR)

Informatie van de gemeente Ouderkerk over de uitvoering van het werk in uw straat. Integraal Beheerplan Openbare Ruimte (IBOR) Informatie van de gemeente Ouderkerk over de uitvoering van het werk in uw straat Integraal Beheerplan Openbare Ruimte (IBOR) November 2014 Ria Boere Wethouder Het groene licht voor IBOR door de Raad garandeert

Nadere informatie

Friesland College Leeuwarden

Friesland College Leeuwarden Voorwoord In dit project laat ik zien wat de voor en nadelen zijn van werken in de Cloud. Ook laat ik zien hoe je met Google Drive kunt werken een totale beschrijving van aanmelden tot gebruiken en instaleren.

Nadere informatie

Bewonersavond Ophoging & herinrichting Kastelenbuurt Schiedam

Bewonersavond Ophoging & herinrichting Kastelenbuurt Schiedam Bewonersavond Ophoging & herinrichting Kastelenbuurt Schiedam 1 Wie is Gebr. de Leeuw B.V.? Standaard projecten, daar zijn we goed in. Speciale projecten, dat is onze specialiteit. 2 Gebr. de Leeuw B.V.

Nadere informatie

HERINRICHTING CENTRUM MADE. Inloopavond 30 januari 2019

HERINRICHTING CENTRUM MADE. Inloopavond 30 januari 2019 HERINRICHTING CENTRUM MADE Inloopavond 30 januari 2019 SPOORBOEKJE AVOND Algemene uitleg programma ( Wim Kapitein, gemeente) Opening door wethouder Jan-Willem Stoop Terugblik Centrumplan Made (Corina Segeren,

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet. Eind augustus werkzaamheden viaduct A27 Vijf Eiken Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden er van ca. 7.00 uur tot ongeveer 19.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken bij de afrit

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1287-RBO

Nadere informatie

HERINRICHTING RIJNSTRAAT

HERINRICHTING RIJNSTRAAT HERINRICHTING RIJNSTRAAT Informatieavond 29 maart 2015 20.00 Inloop 20.10 Welkom door Ronald Löhr 20.15 In gesprek met wethouders Haring en De Weger 20.30 Rijnstraat tot nu toe en hoe nu verder? door Jeroen

Nadere informatie

AUDITVERSLAG Arnhemseweg Parallelstructuur fase 3 Van: Roelofs Groep

AUDITVERSLAG Arnhemseweg Parallelstructuur fase 3 Van: Roelofs Groep AUDITVERSLAG Arnhemseweg Parallelstructuur fase 3 Van: Roelofs Groep 1 1. INLEIDING Bouwbedrijven leveren een grote maatschappelijke bijdrage doordat ze zorgen voor hoogwaardige voorzieningen voor wonen

Nadere informatie

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015 Welkom Informatieavond herinrichting Ambyerweg 2 september 2015 1 Vanavond toelichting op de geplande herinrichting van Ambyerweg beantwoorden van uw vragen Herinrichting bestaat uit 2 onderdelen: fase

Nadere informatie

Vervoersprotocol. Doel van dit protocol:

Vervoersprotocol. Doel van dit protocol: Vervoersprotocol. Doel van dit protocol: We willen voorschriften geven aan personeel, ouders c.q. begeleiders en andere partijen die het leerlingenvervoer verzorgen, met als doel daarmee de verkeersveiligheid

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 1 oktober 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Wacerwall Geluidsscherm Puccinilaan & Generaal Eisenhowerweg

Wacerwall Geluidsscherm Puccinilaan & Generaal Eisenhowerweg Wacerwall Geluidsscherm Puccinilaan & Generaal Eisenhowerweg AANNEMER: BATEC - PEEK BOUW & INFRA BV OPDRACHTGEVER: GEMEENTE TILBURG 09-06-2015 Programma 19.15 uur: Welkom en introductie project door Pieter

Nadere informatie

Wijkberaad Kerkeveld. Welkom. 14 maart 2016

Wijkberaad Kerkeveld. Welkom. 14 maart 2016 Welkom 14 maart 2016 20.10 Welkom - Voorstelronde bestuursleden LBG - Terugblik jaarplan 2015 - -groepen - jaarplan 2016 - jaarplan 2016 en leefbaarheid - Verkeer 21.30 Afsluiting met een drankje Irma

Nadere informatie

Citaat uit het antwoord van de gemeente Weert m.b.t. de omleidingen tijdens de werkzaamheden van

Citaat uit het antwoord van de gemeente Weert m.b.t. de omleidingen tijdens de werkzaamheden van Werkzaamheden Rietstraat/Hushoverweg/Floralaan: De dorpsraad Laar is al geruime tijd bezig om tijdens de afsluiting van bovengenoemd kruispunt er voor te zorgen dat er buiten de route Rietstraat/Laarderweg

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Ingenieursbureau D. de Weger Cluster Contactpersoon

Nadere informatie

Versterking Waddenzeedijk Texel

Versterking Waddenzeedijk Texel Versterking Waddenzeedijk Texel Introductie Doel vanavond: Informeren over dijksectie 1, 3 en 4 voor uitvoeringsjaar 2018 Polder Wassenaar en Lancasterdijk Voortgang bouw gemaal Eijerland, de Cocksdorp

Nadere informatie

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor.

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor. Nummer 40 juni 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de opening van de Kersenbaan en de afsluiting van de Roethof

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1321-AVR

Nadere informatie

5. Office op de ipad. In dit hoofdstuk leert u:

5. Office op de ipad. In dit hoofdstuk leert u: 181 5. Office op de ipad Een van de meest gebruikte programmapakketten voor de computer is Microsoft Office. Office is ook in een eenvoudigere vorm beschikbaar op de ipad. De gratis versie bestaat uit

Nadere informatie

: Informatie werkzaamheden kruispunt Meerssenerweg/Viaductweg : Communicatie A2 Maastricht DOORKIESNR. : 043-350 71 50 BIJLAGEN : 3

: Informatie werkzaamheden kruispunt Meerssenerweg/Viaductweg : Communicatie A2 Maastricht DOORKIESNR. : 043-350 71 50 BIJLAGEN : 3 BETREFT BEHANDELD DOOR : Informatie werkzaamheden kruispunt Meerssenerweg/Viaductweg : Communicatie A2 Maastricht DOORKIESNR. : 043-350 71 50 BIJLAGEN : 3 Maastricht, 02 oktober 2013 Geachte heer / mevrouw,

Nadere informatie

+ Inspelen op mobiel internet. + Klanten effectief bereiken. + Content beheer. + Scherpe tarieven en korte implementatietijd

+ Inspelen op mobiel internet. + Klanten effectief bereiken. + Content beheer. + Scherpe tarieven en korte implementatietijd Winkelcentrum App + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. + Klanten effectief bereiken Uw klanten nemen aankoopbeslissingen

Nadere informatie

Heraanleg N132 Beerse en Merksplas. Informatievergadering 28 augustus 2017

Heraanleg N132 Beerse en Merksplas. Informatievergadering 28 augustus 2017 Heraanleg N132 Beerse en Merksplas Informatievergadering 28 augustus 2017 1 Inhoud Wie voert de werken uit? Wat, waar en waarom? Timing en fasering van de werken Hinder en bereikbaarheid Samenleven op

Nadere informatie

20.00 uur Grote Buitendienststelling oktober uur Informatieposters en persoonlijk gesprek

20.00 uur Grote Buitendienststelling oktober uur Informatieposters en persoonlijk gesprek SPLITSINGSPUNT LENT PROGRAMMA 18 september 19.30 930uur Splitsingspunt t Lent door Noortje Verstegen, Omgevingscoördinator Heijmans 20.00 uur Grote Buitendienststelling oktober door Bernadette Paping,

Nadere informatie

Inloopbijeenkomst. Herinrichting kruispunt Rijksweg-Visweg 23 mei 2018

Inloopbijeenkomst. Herinrichting kruispunt Rijksweg-Visweg 23 mei 2018 Inloopbijeenkomst Herinrichting kruispunt Rijksweg-Visweg 23 mei 2018 Welkom Plenair (19.30 20.10 uur) Welkomstwoord wethouder Steeman Presentatie Nico Veenstra en Julius van Manen (Antea Group) Vragen

Nadere informatie

Bewonersavond Reconstructie Quackplein & Burg. Hustinxstraat TOELICHTING ONTWERP & GEVOLGEN BEREIKBAARHEID

Bewonersavond Reconstructie Quackplein & Burg. Hustinxstraat TOELICHTING ONTWERP & GEVOLGEN BEREIKBAARHEID Bewonersavond Reconstructie Quackplein & Burg. Hustinxstraat TOELICHTING ONTWERP & GEVOLGEN BEREIKBAARHEID Inhoudsopgave Willy Arends (Gemeente Nijmegen) Achtergrond project Toelichting ontwerp Wouter

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Vlietwijk Voorop! Hoe ontvangt u informatie over Vlietwijk? Bianca Bremer, wethouder (Jeugd)zorg, wonen en ruimte

Nieuwsbrief 12. Vlietwijk Voorop! Hoe ontvangt u informatie over Vlietwijk? Bianca Bremer, wethouder (Jeugd)zorg, wonen en ruimte Vlietwijk Voorop! Nieuwsbrief 12 Mei 2016 Informatie over de reconstructie voor Vlietwijk Bianca Bremer, wethouder (Jeugd)zorg, wonen en ruimte Een nieuwe mijlpaal is bereikt. Na afronding van fase 1,

Nadere informatie

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 23 april 2018

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 23 april 2018 Herinrichting Molenstraat en Walramplein De reconstructie van Walramplein en Molenstraat is in uitvoering. De uitvoering zal gefaseerd plaatsvinden. Dat is een gevolg van de eisen van de gemeente zoals

Nadere informatie

Samenvatting Op 22 juni 2017 heeft de raad het college per motie verzocht om onder andere:

Samenvatting Op 22 juni 2017 heeft de raad het college per motie verzocht om onder andere: RAADSVOORSTEL Gei e e ole Halderberge Raadsvergadering d.d. 13 juli 2017 Agendanummer: Collegevergadering d.d. 11 juli 2017 Portefeuillehouder: F. Harteveld Registratienummer: Voorstel 1. Voor de reconstructie

Nadere informatie

Veilig naar links via keerbewegingen

Veilig naar links via keerbewegingen Veilig naar links via keerbewegingen Na de heraanleg van de sesteenweg (N8) is het niet meer mogelijk om linksaf te slaan. Daarom zijn er drie keerpunten voorzien waar het verkeer veilig kan keren. Dankzij

Nadere informatie

OVERHANDIGING GROENE VOETSTAPPEN AAN WETHOUDER JOHAN VAN DEN BRAND

OVERHANDIGING GROENE VOETSTAPPEN AAN WETHOUDER JOHAN VAN DEN BRAND (PUBLICATIES dorp Haaren week 44 1 november 2017) MANTELZORGDAG 10 NOVEMBER 2017 Op 10 november 2017 organiseert ContourdeTwern samen met de gemeente Haaren de mantelzorgdag. We vinden de tomeloze inzet

Nadere informatie

Wegenwerken N111 Stabroek: Hoogeind en Driehoek

Wegenwerken N111 Stabroek: Hoogeind en Driehoek Wegenwerken N111 Stabroek: Hoogeind en Driehoek Inleiding Op maandag 5 augustus 2013 start fase 1 van de heraanleg van de N111 aan het kruispunt met Grote Molenweg. Fase 1 betreft het traject vanaf het

Nadere informatie

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Projectpartners Opdrachtgever: Projectleider: Projectleider: Directie UAV: Toezichthouder: Opdrachtnemer: Projectleider: Uitvoerder: Omgevingsmanager:

Nadere informatie

Zonder DIJKEN Zwemmen hier VISSEN. Kom kijken bij de Texelse dijk in uitvoering

Zonder DIJKEN Zwemmen hier VISSEN. Kom kijken bij de Texelse dijk in uitvoering Zonder DIJKEN Zwemmen hier VISSEN Kom kijken bij de Texelse dijk in uitvoering Aan het werk voor droge voeten Misschien zag je het al meteen toen je op Texel aankwam met de boot: hier wordt gewerkt aan

Nadere informatie

Bijlage informatiebrief nr 6 wegreconstructie Weverwijk

Bijlage informatiebrief nr 6 wegreconstructie Weverwijk Bijlage informatiebrief nr 6 wegreconstructie Weverwijk Inhoud 1. Werkwijze aanleg nieuwe drinkwaterleiding... 2 2. Werkwijze wegreconstructie... 2 3. Volledige afsluiting bij u voor de deur... 3 4. Omleiding

Nadere informatie

Broeckgouw, Volendam. Gemeente Edam-Volendam - De Broeckgouw Verkeerskundige maatregelen op de Ringlaan (30 juni 2015)

Broeckgouw, Volendam. Gemeente Edam-Volendam - De Broeckgouw Verkeerskundige maatregelen op de Ringlaan (30 juni 2015) Broeckgouw, Volendam De Ringlaan nodigt blijkbaar uit om (te) hard te rijden De Ringlaan in de Broeckgouw Broeckgouw, Volendam Problematiek/de opgave: Vergroting duidelijkheid voorrangssituatie Verlagen

Nadere informatie